cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
  • Hotel Jasmine Village , Morze Czerwone
1 / 21
Udogodnienia hotelu Jasmine Village
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Jasmine Village
star 3

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Jasmine Village :
4.3 / 5
Średnia z 11 opinii
Szczegóły oceny hotelu Jasmine Village :
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Ocena hotelu:
4.3 / 5
Średnia z 11 opinii

Hotel Jasmine Village w ofercie Biura podróży:

Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Popularny, lubiany przez klientów hotel położony tuż przy rozległej, piaszczystej plaży z rafą koralową. Dobry standard obiektu 3* zapewnia aktywne, radosne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

HOTEL JASMIN VILLAGE ***

 

Położenie:

Hotel położony jest bezpośrednio przy plaży, 17 km od Sakkali i 25 km od Downtown oraz 15 km od lotniska.

 

Hotel oferuje:

Położony w ogrodzie niski obiekt, w sąsiedztwie hoteli Ali Baba i Alladin, posiada 446 pokoi. Oferuje swoim Gościom 2 restauracje, w tym jedna serwująca owoce morza, bar przy basenie, bar przy plaży, lobby bar oraz bar orientalny. Na terenie hotelu jest kantor wymiany walut, sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia, kawiarnia internetowa, oraz sala konferencyjna dla 70 osób.

 

Pokoje:

Wszystkie pokoje klimatyzowane, z łazienką z prysznicem, suszarką (do wypożyczenia w recepcji bezpłatnie), telefonem, TV-Sat, lodówką. Każdy pokój posiada balkon lub taras.

 

Wyżywienie:

All inclusive: 3 główne posiłki, śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, ponadto przekąski i snacki serwowane podczas dnia, napoje bezalkoholowe, takie jak woda, kawa, herbata, napoje zimne oraz napoje alkoholowe rodzimej produkcji (piwo, wino, wódka) w godzinach 10:00-24:00.

 

Sport i rozrywka:

Na terenie hotelu basen ze słodką wodą (leżaki i parasole przy basenie i przy plaży bezpłatne), centrum nurkowe, centrum windsurfingu, tenis stołowy, 1 kort tenisowy dostępny tylko w dzień, boisko do siatkówki, bilard oraz sauna, jacuzzi i masaże odpłatnie przy hotelu Ali Baba. Prowadzone są również animacje podczas dnia i wieczorem, jest również dyskoteka.

 

Dzieci:

Plac zabaw, mini klub (4-12 lat) oraz animacje.


Dobra propozycja dla Klientów ceniących sobie przede wszystkim swobodną wakacyjną atmosferę podczas urlopu. Rodziny z dziećmi oraz osoby lubiące aktywnie spędzać czas nie będą się tu na pewno nudziły.

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • wyżywienie wg oferty,
  • opłatę lotniskową,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • ubezpieczenie Signal Iduna NNW, KL; bagaż,
  • podatek VAT.

 

 

Cena nie zawiera:

  • wizy egipskiej 15 USD płatnej na lotnisku w Hurghadzie,
  • wycieczek fakultatywnych.

 

 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Popularny, lubiany przez klientów hotel położony tuż przy rozległej, piaszczystej plaży z rafą koralową. Dobry standard obiektu 3* zapewnia aktywne, radosne wakacje.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Popularny, lubiany przez klientów hotel położony tuż przy rozległej, piaszczystej plaży z rafą koralową. Dobry standard obiektu 3* zapewnia aktywne, radosne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Hurghada

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

1988 r. Odnowiony w 2010 r. Na terenie znajduje się 2 restauracje, 5 barów, 2 sale konferencyjne, basen odkryty, sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), room service (płatny).

internet

Kawiarenka internetowa płatna

plaża

przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 500 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki - bezpłatne. Na plażę kursuje kolejka hotelowa.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację indywidualną, telefon, łazienkę (WC, prysznic lub wanna, suszarka), TV, sejf (bezpłatny), balkon lub taras. Typy pokoi: w bungalowach: pokoje standardowe

Wyżywienie

2 restauracje, 5 barów All Inclusive (09:30-00:30) Formuła zawiera:śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja, późny posiłek, przekąski, podwieczorek w wybranych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Formuła nie zawiera:importowanych napojów, soków ze świeżych owoców, napojów w butelkach, kawy po turecku, shishy, lodów, owoców morza Restauracje a la carte - płatna. Wymagana rezerwacja.owoce morza

z myślą o dzieciach

brodzik, plac zabaw, mini klub dla dzieci w wieku 4 -12 lat (w hotelu Aladdin), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna animacje, krzesełka w restauracji, menu na życzenie, łóżeczka dla dziecka do lat 2 (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, tenis stołowy, jacuzzi, 2 korty tenisowe, rakiety i piłki do tenisa (depozyt), koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, mini boisko do piłki nożnej, animacje, aerobik

płatne

salon piękności, centrum SPA, sauna, łaźnia turecka, masaż, centrum biznesowe, oświetlenie kortów, centrum nurkowe, rzutki, bilard, jazda konna

dodatkowe informacje

Goście hotelu mogą bezpłatnie raz na pobyt (min. 7 dni) skorzystać z aquaparku w hotelu Ali Baba Palace.

Aktualizacja opisu

02.10.2017 10:38

usługi dostępne w hotelu

Przy plaży SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Popularny, lubiany przez klientów hotel położony tuż przy rozległej, piaszczystej plaży z rafą koralową. Dobry standard obiektu 3* zapewnia aktywne, radosne wakacje.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Popularny, lubiany przez klientów hotel położony tuż przy rozległej, piaszczystej plaży z rafą koralową. Dobry standard obiektu 3* zapewnia aktywne, radosne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie: bezpośrednio przy piaszczystej, hotelowej plaży. Do centrum Hurghady ok. 17 km (autobus hotelowy 2 x dzień za opłatą). Transfer z lotniska ok. 20 min.

Wyposażenie: budynek główny i położone w ogrodzie bungalowy oferują 512 pokoi. Lobby z recepcją i sejfami, bar, restauracja główna z tarasem, restauracja Alfredo z włoską kuchnią, restauracja przy plaży, restauracje a la carte (z daniami rybnymi, Tropicana oraz rosyjska, nie uwzględnione w all inclusive), kącik internetowy (za opłatą), namiot orientalny, sklepy. W ogrodzie basen ze słodką wodą, bar przy basenie. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenie oraz na plaży bez opłaty. Goście hotelu Jasmin Village mogą korzystać z restauracji oraz pozostałego wyposażenia hoteli Club Aladdin i Club Ali Baba (konieczna wcześniejsza rezerwacja).

Dzieci: zintegrowany brodzik, mini klub 3-12 lat, plac zabaw, międzynarodowe animacje, dziecięcy bufet (w restauracji głównej), mini zoo, łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

Kategoria egipska: 3,5 gwiazdki.

Bungalowy (38522A 1-3A): telefon, lodówka, TV-Sat, klimatyzacja, taras, prysznic, WC.

Pokoje ruletka (38522A 1-3S): bez tarasu, poza tym wyposażone jak bungalowy.

Zniżki: przy 2 os. pełnopłatnych 1 dziecko 2-13 lat otrzymuje stałą cenę.

Pokoje rodzinne (38522A 2-5B): dodatkowa sypialnia, poza tym wyposażone jak bungalowy.

Zniżki: przy 2 os. pełnopłatnych 1-3 dzieci 2-13 lat otrzymuje stałą cenę (SC), przy 3 os. pełnopłatnych 1-2 dzieci 2-13 lat otrzymuje stałą cenę (SC), przy 4 os. pełnopłatnych 1 dziecko 2-13 lat otrzymuje stałą cenę (SC).

Rozrywka: urozmaicony lekki program animacyjny w ciągu dnia, wieczorami przedstawienia.

Sport: 2 korty tenisowe (oświetlenie i sprzęt za opłatą), tenis stołowy, siatkówka plażowa, piłka nożna, aerobik, boccia, rzutki, mini golf. Za opłatą: sauna, whirlpool, masaże, bilard. Przy plaży znajduje się centrum nurkowe oraz szkoła windsurfingu (w jęz. niemieckim/angielskim).

All inclusive: posiłki w formie bufetu, kolacje tematyczne. 1 x pobyt kolacja w restauracji orientalnej (konieczna wcześniejsza rezerwacja). Przekąski, kawa, herbata i ciasto w godz. 16.00-17.00. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godz. 9.30-00.30. Możliwość korzystania z oferty All inclusive w barach i restauracjach hoteli Club Ali Baba i Club Alladin (w restauracjach konieczna wcześniejsza rezerwacja).

Oferta specjalna:

WCZEŚNIEJ=TANIEJ do 30.04.2010: 25% zniżki

Oferta dla Singli w terminie 20.05.-24.06.2010

Dni gratis: 14=11, 7=6 w terminie 03-24.06.2010


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Popularny, lubiany przez klientów hotel położony tuż przy rozległej, piaszczystej plaży z rafą koralową. Dobry standard obiektu 3* zapewnia aktywne, radosne wakacje.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Popularny, lubiany przez klientów hotel położony tuż przy rozległej, piaszczystej plaży z rafą koralową. Dobry standard obiektu 3* zapewnia aktywne, radosne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Urokliwy hotel na terenie dużego kompleksu, ciekawa architektura, przyjazna atmosfera, świetna lokalizacja, bardzo dobre warunki dla rodzinnego wypoczynku. Wyposażenie i atrakcje równe 4 gwiazdkom!

Położenie

Przy prywatnej piaszczystej plaży, łagodnie opadającej do morza (piękna rafa koralowa!), 10 km od centrum Hurghady (kursuje odpłatnie hotelowy bus), 6 km od lotniska.

Wyposażenie

Recepcja w budynku głównym (nieodpłatne skrytki depozytowe), 2 restauracje (główna i z daniami morskimi), 2 bary, bar przy plaży z tarasem do grilla, kawiarenka orientalna, galeria handlowa, punkt wymiany walut, pralnia, salon fryzjersko-kosmetyczny, sala konferencyjna.

Pokoje

W pawilonach/bungalowach usytuowanych w rozległym ogrodzie: klimatyzacja, TV sat, telefon, lodówka, taras, łazienka (prysznic lub wanna, wc), w niektórych pokojach sejf (pozostali goście korzystają ze skrytek w recepcji). Możliwość rezerwacji pokoi rodzinnych z 2 sypialniami. UWAGA! - Goście rezerwujący pokój w hotelu Jasmine Village, będą mieli darmowe podniesienie standardu i zakwaterowanie w hotelu Ali Baba Palace.

Wyżywienie

All Inclusive: Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, przekąski w barach na plaży i przy basenie, podwieczorek, kawa, herbata, czekolada na gorąco, ciasto, napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole od godz. 10.00 do północy. Pakiet all inclusive obejmuje również atrakcje sportowe (np. tenis, siłownia, rzutki i inne) i rekreacyjne. Szczegółowy spis na bieżąco podawany jest w recepcji hotelowej.

Sport i rozrywka

Basen z tarasem słonecznym, siatkówka plażowa, piłka nożna, boccia,  aerobik (również w wodzie), rzutki, minigolf, korty tenisowe, tenis stołowy, siłownia, sauna, whirlpool, masaże, programy rozrywkowo-sportowe w dzień i wieczorem, dyskoteka na świeżym powietrzu, sporty wodne na plaży (narty wodne, katamarany, windsurfing, kitesurfing), centrum nurkowania (ekwipunek, instruktorzy, certyfikowane kursy), łódź ze szklanym dnem, wyprawy wędkarskie. Goście mogą korzystać z infrastruktury Ali Baba Palace.Gratis - 1 wejście do Aqua Parku podczas pobytu.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, minizoo, łóżeczko niemowlęce, wysokie krzesełka w restauracji . W sąsiednim hotelu zajęcia klubowe dla dzieci.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Popularny, lubiany przez klientów hotel położony tuż przy rozległej, piaszczystej plaży z rafą koralową. Dobry standard obiektu 3* zapewnia aktywne, radosne wakacje.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Popularny, lubiany przez klientów hotel położony tuż przy rozległej, piaszczystej plaży z rafą koralową. Dobry standard obiektu 3* zapewnia aktywne, radosne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:
Popularny obiekt hotelowy położony w rozległym ogrodzie. Hotel zlokalizowany ok. 15 km od nowego centrum Hurghady - Sakkala i ok. 20 km od starego centrum - Downtown z licznymi sklepami, barami i restauracjami (dogodny dojazd taksówką hotelową - odpłatnie). W odległości ok. 12 km od lotniska w Hurghadzie.
Plaża:
Hotel usytuowany bezpośrednio przy prywatnej, szerokiej, piaszczystej plaży - jedna z najlepszych plaż w Hurghadzie! Leżaki i parasole na plaży - bezpłatne.
Do dyspozycji gości:
Obiekt składający się z piętrowego budynku głównego i bungalowów. Posiada recepcję, sejf w recepcji (bezpłatny), sala telewizyjna, kantor wymiany walut, mini zoo, galeria handlowa. Na terenie hotelu znajdują się restauracja główna Jasmine (bufet, kuchnia międzynarodowa), restauracja orientalna, restauracja włoska Alfredo oraz restauracja a'la carte serwująca owoce morza - za dodatkową opłatą, a także bar przy basenie, bar przy plaży, lobby bar oraz bar orientalny. Ponadtoduży basen zewnętrzny ze słodką wodą, otoczony tarasem słonecznym. Leżaki i parasole przy basenie - bezpłatne.Goście hotelu Jasmine Village mogą korzystać z udogodnień hotelu Ali Baba Palace 4* (oprócz głównych posiłków) w tym również z nowego aqua parku -bezpłatnieraz na tydzień .
Pokoje:
Pokoje typu standard: funkcjonalne, 2-osobowe (możliwość 1 dostawki), z łazienką (prysznic, WC, suszarka do wypożyczenia w recepcji - bezpłatnie). Urządzone w orientalnym stylu i wyposażone w klimatyzację,telefon, TV-sat, mini-bar (płatny) orazbalkon lub taras.
Wyżywienie:
All Inclusive: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-12:00), obiad (12:30-14:30) i kolacja (18:00-2:00) w formie bufetu. Lekkie przekąski w ciągu dnia (12:00-17:00) w wyznaczonych barach. Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (9:30-00:30).
Program sportowy i animacyjny:
Bezpłatnie dostępne są: międzynarodowy program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem, mini golf, gimnastyka w wodzie, stretching, aerobik, belly dance, siatkówka, koszykówka, piłka plażowa, piłka nożna, tenis stołowy, rzutki,1 x w tygodniu wejście do aquaparku w hotelu Ali Baba. Za dodatkową opłatą: centrum nurkowania oraz szkoła windsurfingu i kitesurfingu, sauna, jacuzzi, masaże (przy hotelu Ali Baba Palace), żaglówki, katamarany, narty wodne, 2 korty tenisowe (w tym 1 dostępny tylko w dzień), wędkarstwo morskie, łódka ze szklanym dnem, jazda konna i na wielbłądzie, automaty do gry, bilard.
Internet:
Internet Wi-Fi- płatny (ok. 5 USD/godz.).
Kategoria lokalna:
***
Strona www:
www.jasminevillage.com
Naszym zdaniem:
Popularny obiekt hotelowy oferujący wspaniałą wakacyjną atmosferę, mnóstwo atrakcji oraz urozmaicony program All Inclusive. Zapewnia dobry standard i jakość oferowanych usług, a dzięki przynależności do rozległego kompleksu 2 hoteli - goście mogą korzystać z atrakcji znajdującego się w sąsiedztwie Ali Baba Palace 4*.

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: R.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy kazdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabraćeuro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walutw hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
Czas
Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l -3 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od 2 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztujeod4EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie Hurghada
Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozkłady.

Wycieczki lokalne

Luksor i Karnak
Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach. W programie: świątynia w Karnaku (Aleja Sfinksów oraz Sala Hypostylowa), Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona - dodatkowo płatny), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95
USD
Nurkowanie głębinowe
Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów.
Cena ok. 55 USD
Kair -Centrum arabskiego świata
Całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu. W programie wycieczki: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie), Sfinks i piramidy: Cheposa, Chefrena i Mykerynosa w Gizie (wejście do piramidy Chefrena dodatkowo płatne ok. 35 LE), najstarszy meczet Kairu - Meczet Amr Ibn Asa, kościół koptyjski, instytut papirusów oraz wytwórnia perfum. W trakcie zwiedzania obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95 USD
Safari - Sahara Park
Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni. Wizyta w beduińskiej wiosce, w której poznamy zwyczaje Beduinów oraz ich zwyczaje. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, a także wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
Cena ok. 55 USD
W galabiji przez miasto!
Popołudniowa wycieczka po Hurghadzie. Przebrani w tradycyjne, regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy Nową Marinę, gdzie w coffee shopie zapalimy fajkę wodą, następnie wizyta na lokalnym targu rybnym oraz obiad w restauracji rybnej (napoje dodatkowo płatne). Po obiedzie odwiedzimy najstarszą część miasta - Dahar, a dalej - akwarium, meczet i kościół koptyjski. Ostatnim przystankiem będzie wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajdują się: perfumeria, manufaktura papirusu oraz sklep z pamiątkami.
Cena ok. 60 USD
Jungle Aqua Park
Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego - idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
Cena ok. 50 USD
.
HURGHADA- ATRAKCJE
Na zakupy do Senzo Mall w Hurghadzie
Galeria handlowa Senzo usytuowana jest przy Safaga Road 61111. W galerii m.in.: szereg sklepów, z których wiele reprezentuje dobrze znane, międzynarodowe marki ale również strefę gastronomiczną, supermarket oraz park rozrywki. www.senzomall.com
Papas Bar
Nieduży lokal położony tuż przy wejściu na teren Mariny. Wieczorem jest tu zawsze tłoczno i gwarno. DJ-e grają świetną rockową i popową muzykę do tańca, a odważni mogą spróbować swoich sił w karaoke. www.papasbar.com
Ekskluzywna zabawa w Little Budda
Na wieczór w ekskluzywnym wydaniu w najdroższej dyskotece w Hurghadzie nie trzeba nikogo namawiać. Pomimo że wstęp kosztuje blisko 20 USD, to lokal przyciąga turystów niesamowitym klimatem, wystrojem oraz wyśmienitą muzyką. Można tutaj skosztować świetnych drinków i w gronie przyjaciół spędzić naprawdę niezapomniany wieczór. www.littlebuddha-hurghada.com
Delfinarium
Jedyna taka okazja, żeby obejrzeć show z udziałem przeuroczych delfinów: salta i skoki oraz różne zabawy z przedmiotami w wodzie i z instruktorem. To niezapomniany i fantastyczny 45-minutowy pokaz sztuczek i umiejętności tych inteligentnych ssaków!
Sporty wodne
Dla aktywnych gości hotele oferują sprzęt do sportów wodnych, z którego korzystanie jest z reguły płatne. Miła dawka orzeźwienia i niezapomnianych sportowych emocji po całodniowym upale!
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Popularny, lubiany przez klientów hotel położony tuż przy rozległej, piaszczystej plaży z rafą koralową. Dobry standard obiektu 3* zapewnia aktywne, radosne wakacje.


Orex
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Popularny, lubiany przez klientów hotel położony tuż przy rozległej, piaszczystej plaży z rafą koralową. Dobry standard obiektu 3* zapewnia aktywne, radosne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

4

Region

HURGHADA

Opis oferty:

Do dyspozycji gości basen zewnętrzny, 2 korty tenisowe, restauracja główna "Jasmine", restauracja włoska "Alfredo's" restauracja orientalna, restauracja a'la carte "Abu Keer" serwująca ryby i owoce morza, restauracja na plaży, liczne bary oraz 2 sale konferencyjne. Klienci hotelu Jasmine Village mogą bezpłatnie korzystać z infrastruktury oraz wyżywienia w hotelu Ali Baba.

POKOJE:

W hotelu znajduje się 512 pokoi z widokiem na ogród; Wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie indywidualnie, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, minibar, wykładzina lub terakota, balkon lub taras; sprzątanie - codziennie, wymiana ręczników i pościeli - codziennie

W HOTELU:

masaże, sauna, jacuzzi, bilard, szkoła nurkowa, wszystkie sporty wodne na plaży, room service, Internet bezprzewodowy

KONTAKT:

www.jasminevillage.com

POŁOŻENIE:

17 km od Hurghady, 7 km od lotniska

PLAŻA:

prywatna, piaszczysta plaża z rafą koralową znajduje się bezpośrednio przy hotelu, serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, materace)

WYŻYWIENIE:

All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, lody oraz napoje butelkowane

DLA DZIECI:

animacje, mini klub (4-10l), mini disco, brodzik, plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna dodatkowo)

SPORT I ROZRYWKA:

animacje, dyskoteka, sala tv, sejf (w recepcji, bezpłatny), centrum fitness, mini golf, kort tenisowy, boisko do gry w piłkę nożną, tenis stołowy, rzutki


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Popularny, lubiany przez klientów hotel położony tuż przy rozległej, piaszczystej plaży z rafą koralową. Dobry standard obiektu 3* zapewnia aktywne, radosne wakacje.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Popularny, lubiany przez klientów hotel położony tuż przy rozległej, piaszczystej plaży z rafą koralową. Dobry standard obiektu 3* zapewnia aktywne, radosne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hurghada, Egipt

Położenie

w strefie turystycznej, do Hurghady ok. 12 km (hotelowy bus za opłatą).

Plaża

bezpośrednio przy ładnej, piaszczystej hotelowej plaży. W pobliżu popularne miejsca do nurkowania. Zalecane obuwie kąpielowe. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży bezpłatnie. Na plaży znajduje się restauracja a la carte (za opłatą) oraz bar.

Wyposażenie

popularny hotel, odnowiony w 2007 r. oferuje 412 pokoi w budynku głównym i bungalowach. Do dyspozycji Gości: recepcja z sejfami, restauracja bufetowa z tarasem, restauracja rybna a la carte (za opłatą), restauracja orientalna, orientalna kawiarnia (kącik shisha za opłatą), sklepy. W ogrodzie znajduje się basen, taras słoneczny, bar. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe przy basenie bezpłatnie. Goście hotelu Jasmine Village mogą korzystać ze nowego aquaparku (6 zjeżdżalni dla dorosłych, 6 zjeżdżali dla dzieci) w Ali Baba Palace. www.jasminevillage.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

funkcjonalnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobwe (1-3A): klimatyzacja, TV sat., telefon, lodówka, taras. Prysznic, WC. Pokoje - wariant ekonomiczny (1-3S). Pokoje rodzinne w bungalowach (2F): dodatkowa sypialnia, 1 łazienka; wyp. jak pok. 2A.

Dzieci

brodzik, menu dziecięce w restauracji głównej, plac zabaw, minizoo z małpkami. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

animacje.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą.

Sport

aerobik, siatkówka plażowa, siłownia, piłka nożna, minigolf, 2 korty tenisowe (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, aqua aerobik, Raz na pobyt wejście do aquaparku w hotelu Titanic Resort & Aquapark. Za opłatą: bilard, sporty wodne (surfing), masaże, sauna.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 9:30-0:30. Przekąski w godz. 12-16:00. Kawa, herbata, ciasteczka w godz. 16-17:00.

Wcześniej = taniej

do 31.10.15 25% zniżki.

Dla seniorów

10% zniżki w pok. 2A,2S (dot. kosztów hotelowych).

Dla dzieci

2-13 lat pobyt gratis.

Święta/Sylwester

MENU ŚWIĄTECZNE 24.12.15, SYLWESTROWE 31.12.15 W CENIE.

Polecamy

  • bezpośrednio przy ładnej, piaszczystej plaży
  • idealne warunki do uprawiania i nauki windsurfingu
  • nowy Aquapark w hotelu Ali Baba gratis
  • zniżka dla seniorów 60 Plus

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Popularny, lubiany przez klientów hotel położony tuż przy rozległej, piaszczystej plaży z rafą koralową. Dobry standard obiektu 3* zapewnia aktywne, radosne wakacje.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Popularny, lubiany przez klientów hotel położony tuż przy rozległej, piaszczystej plaży z rafą koralową. Dobry standard obiektu 3* zapewnia aktywne, radosne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Hotel położony w Hurghadzie, 17 km od starego centrum Hurghady - Sakkala, 25 km od nowego centrum - Downtown, 13 km od lotniska w Hurghadzie.

PLAŻA

przy prywatnej, piaszczysto-żwirowej plaży z pomostem. Leżaki, parasole, ręczniki kąpielowe bezpłatnie.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 4* Hotel Jasmine Village tworzy rozległy wakacyjny kompleks położony wsród egzotycznej roślinności.  Odnowiony w 2007 roku, składa się z piętrowego budynku głównego i bungalowów. Wraz z rozpoczęciem sezonu letniego zostanie otwarty nowy hotelowy aquapark z kompleksem zjeżdżalni dla dzieci i dorosłych, dla Gości Jasmine Village jednorazowe wejście do aquaparku gratis, raz na pobyt.  Na terenie kompleksu znajduje się ponadto bogate zaplecze sportowe i rozrywkowe, m.in. kręgle, 2 korty tenisowe czy lodowisko. Jeśli wakacje są dla Państwa czasem fizycznej aktywności, wybierzcie ten hotel. Bar z przekąskami w aquaparku.  

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, sejf w recepcji (bezpłatny), 2 restauracje: główna Tia Maria (bufet, kuchnia międzynarodowa) oraz restauracja a'la carte serwująca owoce morza, bar przy basenie, bar przy plaży, lobby bar oraz bar orientalny, sala telewizyjna, kantor wymiany walut, usługi pralni chemicznej, galeria handlowa, opieka medyczna, salon fryzjerski, wypożyczalnia samochodów i rowerów, parking.

INTERNET

kawiarenka internetowa odpłatnie.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie:basen ze słodką wodą,leżaki i parasole, mini golf, gimnastyka w wodzie, stretching, aerobik, jogging, siłownia, siatkówka, koszykówka, piłka plażowa, piłka nożna, tenis stołowy, program animacyjny, dyskoteka Nowo otwarty aquapark z Aqua Tower (6 zjeżdżalni dla dzieci), 6 dużymi zjeżdżalniami: Space Boat, Turbo Lance, Black Hole, Free Fall, Master Plaster, Family Rafting; czynny bezpłatnie raz na pobyt  dla gości Jasmine Village. Odpłatnie: bilard, masaże, pokój gier, centrum nurkowania i sprzęt, kursy nurkowania, windsurfing i wynajem sprzętu, kitesurfing i wypożycza sprzęt i kursy.

DLA DZIECI

brodzik, plac zabaw, łóżeczko na zamówienie przed wylotem, hotelowy club dla dzieci w wieku 4-12 czynny w wynaczonych godzinach.

ZAKWATEROWANIE

Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dziecilub jednej dostawki dla osoby dorosłej, o powierzchni 35m, wyposażone w klimatyzację, łazienki (wanna, suszarka do włosów), TV/SAT, telefon, mini lodówkę oraz balkon lub taras ( w przypadku dwóch dostawek łóżko piętrowe).

WYŻYWIENIE

All inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, późne śniadanie, przekąski w ciągu dnia, popołudniowa kawa, herbata, późna przekąska. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w godzinach 10.00-00.30 w wybranych barach. Bar z przekąskami w aquaparku.

INFORMACJE DODATKOWE

www. Holiday Check 4,8/85%

CENA

Cena PLN dla oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena PLN dla oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Popularny, lubiany przez klientów hotel położony tuż przy rozległej, piaszczystej plaży z rafą koralową. Dobry standard obiektu 3* zapewnia aktywne, radosne wakacje.


Mapa Hotelu Jasmine Village

Opinie o Hotelu Jasmine Village

Świetny obiekt, piękna plaża, pokoje przyzwoite, przynajmniej czyste i bez robactwa, jedzenie dobre. Spędziliśmy tam super wakacje. Polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.0

Chętnie bym do niego wróciła. W ogóle nie można poznać że to są tylko 3*! Bardzo ładnie położony hotel, dużo zieleni wokół i wszędzie blisko. Można wieczorem pojść spacerem na zakupy czy do knajpki na shiszę. Przyhotelowa plaża jest czysta, z drobnym piaskiem, można dopłynąć na rafę, ale wiadomo jakie te rafy w Hurghadzie są.... Pokoje przyzwoite, chociaż łazienki trochę niedbale wykończone. Ogólnie bardzo dbają o czystość obsługa super. Jedzenie rewelacyjne!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
3.9

Sporą zaletą jest piękna plaża przy hotelu. Hotel ładny, pokoje schludne, skromne, ale zupełnie wystarczająco. Byliśmy pod wrażeniem obsługi, serdeczna, uprzejma ale nie natarczywa. Animacje nie należały do najwymyślniejszych, przecież nie trzeba z nich korzystać ani zwracać uwagi. Ogólnie hotel przyjemny, godny polecenia dla rodzin z dziećmi.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3

Była Majorka, Ibiza, Hiszpania kontynentalna i Turcja, Tunezja ale 3 gawiazdki w Egipcie to podobno porażka!!!!!!, dałam się namówić na ten hotel i byłam od 15 listopada 2012. Coś wspaniałego! Super jedzenie, bungalowy może z nie najnowszym wyposażeniem ale za to czyściutko, łóżka super wygodne, pokoje duże i przemili ludzie, uczynni na każdym kroku i absolutnie nie nastawieni na kasę!!!!!!!! Jestem zachwycona i polecam. Jeśli ktoś chce coś więcej się dowiedzieć podaję maila olnan@wp.pl

POLECAM:
na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Hotel położony w pięknym ogrodzie, bardzo sympatyczna obsługa.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.7

Piękna plaża, bardzo ładnie zagospodarowany teren, zadbana zieleń.Na miejscu bankomat, kilka sklepów, malutkie sejfy dostępne w recepcji. Duża baza wind- i kitesurfingu. Minizoo atrakcją dla dzieci. Zakwaterowanie w fajnych bungalowach z małym zadaszonym tarasikiem przy wejściu. Pokoje czyste, często sprzątane, z małą lodówką, którą gratis zaopatrują w wodę butelkowaną. Niestety, w moim pokoju lodówka była starym rzęchem, który hałasował, ale kiepsko chłodził. :-). Wyżywienie niezbyt urozmaicone, ale smaczne, pyszne ryby. Jeśli unikać surówek i niebutelkowanych napojów, to "zemsta faraona" nie grozi. Jeśli zostawiać jednodolarowe napiwki, to obsługa jest bez zarzutu. Ogólnie, średniej klasy hotel w pięknym otoczeniu, godny polecenia dla aktywnych, również dla rodzin z małymi dziećmi.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
3.9

z kompleksu 3 hoteli: aladdin, ali baba, jasmin - ten ostatni zdecydowanie najlepszy i godny polecenia

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

wspaniałe wakacje,świetne miejsce, dzięki SUN&FUN i opiece naszej wspaniałej rezydentki - Magdy, będziemy długo i mile wspominać nasz pobyt w Hurgadzie. Byliśmy w okresie 11-25.07.2010r. Polecamy.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

bardzo dobrze zlokalizowany hotel,super lagga ,bungalowy mniej ale obsługa super,jeśli dasz bakszysz ,jedzenie każdy coś sobie wybierze nie będzie chodził głodny,byliśmy z mężem w maju 2010r.jeszcze raz pojadę ale w lutym/wiadomo temp./Kair bród ale warto było tam jechać.Luxsor też.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0

Hotel leży przy ślicznej, piaszczystej plaży. Można stamtąd podpłynąć do rafy (z maską i rurką). Standard hotelu jak dla mnie bardzo dobry, zaletą jest, że można korzystać z terenu dwóch sąsiednich hoteli. Baseny czyste, jeden nawet z podgrzewaną wodą. Pokoje czyste, duże, ale klima głosno chodziła. Jedzenie super (duży wybór), drinki trochęhę rozrzedzone.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.0

Masz pytania o Hotel Jasmine Village ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00