cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
  • Hotel Iberostar Punta Cana, Punta Cana
1 / 31
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
07.12 - 16.12
już od 7594 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
14.10 - 20.10
już od 2019 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Iberostar Punta Cana
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Iberostar Punta Cana
star 5

Dominikana: Punta Cana
Ocena hotelu Iberostar Punta Cana:
4.8 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Punta Cana:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 07 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 października 2020

Hotel Iberostar Punta Cana w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Punta Cana Hotel wchodzI w skład resortu wakacyjnego Iberostar Bavaro. Hotel Iberostar Punta Cana to 5-gwiazdkowy hotel niedawno odremontowany gwarantujący kompleksową obsługę w pakiecie All Inclusive. Położony przy pięknej plaży Bavaro w północno-wschodnim wybrzeżu wyspy Dominikany, ten luksusowy hotel został zaprojektowany specjalnie na wypoczynek dla par i rodzin z dziećmi.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

BRAK

opis hotelu

Hotel wchodzI w skład resortu wakacyjnego Iberostar Bavaro. Do dyspozycji Gości jest całodobowa recepcja, lobby, 3 baseny, 7 restauracji, 7 barów, wypożyczalnia samochodów, sklepy, kantor, 6 sal konferencyjnych.

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach płatne

plaża

bezpośrednio przy plaży Playa Bavaro

pokoje

Wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienki (prysznic, suszarka do włosów), mini bar (bezpłatny), sejf, TV sat, telefon, żelazko, balkon lub taras. Typy pokoi: na terenie hotelu: pokoje standardowe (sypialnia z małą częścią wypoczynkową) , pokoje rodzinne (2 sypialnie połączone drzwiami, mikrofalówka, playstadion, zabawki dla dzieci) , pokoje junior suite (sypialnia z salonem)

Wyżywienie

7 restauracji, 7 barów Higuey Buffet Restaurant - restauracja serwująca główne posiłki, La Cana - restauracja a la carte serwująca dania z grilla, Maria Bonita Mexican Restaurant - restauracja a la carte z kuchnią meksykańską, La Sibila Restaurant - restauracja a la carte, The Pagoda - restauracja a la carte z kuchnią orientalna, La Cana Steak House - restauracja a la carte serwująca steki, La Miarimba - restauracja z owocami morza i rybami, La Hispaniola - restauracja serwująca posiłki w formie bufetu, Star Rock Cafe - restauracja/bar All Inclusive Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej , przekąski, podwieczorek w wyznaczonych barach, lokalne i wybrane importowane napoje bezalkoholowe i alkoholowe

z myślą o dzieciach

plac zabaw, salon zabaw, Lucy's mini klub (od 4 do 12 lat), Teenie Club (od 13 do 17 lat), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, menu i krzesełka w restauracji głównej

w cenie

dzienne i wieczorne animacje, tańce z muzyką na żywo, dyskoteka, karaoke, przedstawienia, aerobik, strzelanie z łuku, gimnastyka, kajaki, lekcje tańca, żeglarstwo, tenis stołowy, kort tenisowy, siatkówka, piłka wodna, windsurfing

płatne

kasyno, centrum SPA oferuje liczne zabiegi, masaże, centrum fitness, jacuzzi, sauna, łaźnia turecka, salon piękności, oświetlenie kortu tenisowego, nurkowanie, jazda konna, golf, bilard

Aktualizacja opisu

19.07.2017 17:24

usługi dostępne w hotelu

Przy plaży SPA Disco Tenis Golf Mini Klub All Inclusive


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Ecco Travel

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Dominikana/Punta Cana

Opis

  • Bezpośrednio przy Playa Bavaro, uznawanej za jedną z najpiękniejszych plaż na świecie
  • Tworzy kompleks wraz z sąsiednimi hotelami Iberostar Dominicana i Iberostar Bavaro
  • Możliwość korzystania z infrastruktury hotelu Iberostar Dominicana
  • Duży basen w formie laguny
  • Przestronne, elegancko wyposażone pokoje

Lokalizacja

w Playa Bavaro, przy plaży, ok. 20 km od lotniska.

Wyposażenie

liczba pokoi: 427, restauracje: 6, windy: 3, baseny odkryte: 2, bary, snack bar, lobby, internet (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, sala bankietowa, ogród, mini market, wymiana walut, fryzjer, night club, pasaż handlowy, bank, kasyno, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, centrum konferencyjne, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, sejf (płatny), mini bar, internet (płatny), telefon (płatny), taras/balkon, suszarka do włosów, wentylator, łazienka z wanną lub prysznicem, zestaw do parzenia kawy/herbaty Typ pokoju -

w cenie zakwaterowanie w pokoju typu Standard lub Family Room. Za dopłatą dostęne większe pokoje typu Junior Suite.

Plaża

prywatna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście, przy hotelu, zagospodarowana, parasole, leżaki, ręczniki.

Sport na plaży

nurkowanie (płatne), kajaki, windsurfing, motorowe sporty wodne (płatne), żeglarstwo.

Sport i fitness

siatkówka, wodny aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi, centrum fitness, aerobik, SPA (płatne), sauna, bilard (płatny), waterpolo, siłownia, łaźnia turecka, lekcje tenisa ziemnego (płatne).

Rozrywka

muzyka na żywo, dzienne animacje, wieczorne animacje, nauka tańca, dyskoteka, program artystyczny.

Dla dzieci

opiekunka (płatna), menu, brodzik, mini klub, plac zabaw, animacje, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu w głównej restauracji. Możliwe kolacje w restauracjach tematycznych (wymagana rezerwacja). W ciągu dnia lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Napoje orzeźwiające i piwo z mini baru w pokojach. Wstęp do kasyna i dyskoteki, napoje wliczone w cenę. W ramach pakietu windsurfing i żeglowanie (w miarę dostępności 1 godz. dziennie/os. - konieczne uprawnienia), jacuzzi, łaźnia turecka i sauna (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

Informacje dodatkowe

4 restauracje tematyczne (kuchnia karaibska, meksykańska, orientalna, steak-house) - podczas kolacji wskazany odpowiedni strój.
Dodatkowo płatne oświetlenie kortu tenisowego.

Cena zawiera

  • przelot z bagażem podręcznym o wymiarach 55 x 35 x 25 cm oraz jedno akcesorium o wymiarach 40 x 30 x 15 cm (laptop, damska torebka) - łączna waga tych bagaży to max. 12kg (Air France);
  • w przypadku lotu liniami Condor, Swiss/Edelweiss Air bagaż główny w cenie;
  • opłaty lotniskowe;
  • ubezpieczenie KL, NNW;
  • transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko;
  • zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą

Cena nie zawiera

  • dopłaty do bagażu głównego - 400zł/szt. w dwie strony (maksymalna waga 23kg) - dotyczy lotu liniami Air France (bagaż można dodać do jednej bądź więcej osób z rezerwacji), cana obowiązuje w momencie rezerwacji;
  • dopłaty do pokoju pojedynczego;
  • dopłat do pokoi o wyższym standardzie;
  • wycieczek fakultatywnych (na miejscu zaprezentowana zostanie Państwu oferta wycieczek w j. polskim)
  • miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji.

Obsługa na miejscu

Punta Cana - osługa miejscowego agenta Ecco Travel - w jęz. polskim przez cały rok, zawiera: spotkanie powitalne, spotkanie w hotelu, kontakt telefoniczny, możliwość zakupu wycieczek fakultatywnych w języku polskim

Informacje wizowe

Wizy nie są wymagane, turyści otrzymują na granicy tzw. kartę turystyczną, która kosztuje ok. 10 USD/os. i jest ważna do 90 dni. Wymagany paszport ważny min. 6 mies.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


Prima Holiday

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

położony przy pięknej plaży Bavaro na północno-wschodnim wybrzeżu Dominikany. Oddalony ok. 30 min od lotniska w Punta Cana

PLAŻA

piaszczysta z łągodnym zejściem do morza, leżaki i parasole bezpłatne. Ręczniki plażowe bezpłatne.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 5* IBEROSTAR Punta Cana to pięciogwiazdkowy, niedawno odnowiony hotel z pakietem all inclusive. Zaprojektowany z myślą o urlopach dla par i rodzin z dziećmi. Wyjątkowa gastronomia i wspaniała rozrywka sprawiają, że jest to bardzo kuszące miejsce.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, 2 restauracje bufetowe, 6 restauracji a'la carte - z kuchnią azjatycką La Pagoda, kuchnią meksykańską Maria Bonita, klasyczną kuchnią francuską La Sibila, z daniami grilowanymi ( różna rodzaje przepysznych mięc) La Cana Stekhoues, z owocami morza La Marimba, restauracja La Cana serwująca w porze lunchu i późnego popołudnia rozmaite przekąski, kawiarnia Star Rock z typową kuchnią amerykańską, Hispaniola - Bufet w której w porze śniadania serwowane są pyszne meksykańskie przekąski i dania kuchni międzynarodowej, a w porze kolacji - inne dania kuchni regionalnej, 8 barów, dyskoteka. Usługi pralni chemicznej, sklepiki, kasyno.

INTERNET

Internet WiFi bezpłatny ( dostępny w pokojach gościnnych, holu i basenach), kafejka internetowa za opłatą.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: 3 baseny, leżaki, parasole i ręczniki plażowe, aerobik, siłownia, strzelanie z łuku, tenis stołowy, piłka wodna, siatkówka, koszykówka, kort tenisowy, windsurfing i żeglowanie (w miarę dostępności 1 godz. dziennie/os., konieczne uprawnienia) Odpłatnie: bilard, oświetlenie kortów tenisowych, masaże, golf, centrum nurkowe, centrum Spa.

DLA DZIECI

brodzik, plac zabaw, Lucy club dla dzieci w wieku 4-12, club dla nastolatkow w wieku 13-17, Możliwość skorzystania za opłatą z usług opiekunki.

ZAKWATEROWANIE

Oferuje 427 pokoje. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek, o powierzchni 37m. Pokój standardowy oferuje cyfrowy sejf, telewizor z płaskim ekranem, radio z budzikiem, klimatyzacją i wentylatorem sufitowym, minibar, ekspres do kawy, żelazko i deskę do prasowania. W przestronnej łazience znajduje się umywalka w łazience, kabina prysznicowa i wanna oraz suszarka do włosów. Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą.Pokoje typu family z możliwością zakwaterowania 5 osób, o pwierzchni 45m .Do dyspozycji Gości łóżko typu king-size, a w drugim pokoju - 2 podwójne łóżka, 1 rozkładana sofa i prywatny balkon z widokiem na ogród lub basen. W pokoju znajduje się cyfrowy sejf, telewizor LCD, radio z budzikiem, telefon, klimatyzacja i wentylator sufitowy, minibar (napoje bezalkoholowe, piwo i woda), ekspres do kawy oraz żelazko i deska do prasowania. Wspólna łazienka wyposażona jest w umywalkę toaletową, kabinę prysznicową i wannę oraz suszarkę do włosów. Romantic Junior Suite przeznaczone dla max 3 osób. Ten przestronny apartament wyposażony jest w łóżko typu king-size i dysponuje prywatnym balkonem z widokiem na ogród. Wyposażenie obejmuje cyfrowy sejf, telewizor LCD, radio z budzikiem, telefon, klimatyzację, wentylator sufitowy, minibar (napoje bezalkoholowe, piwo i wodę) oraz ekspres do kawy. W pięknej i przestronnej łazience znajduje się umywalka w łazience, prysznic / wanna, szlafroki i kapcie, suszarka do włosów oraz żelazko i deska do prasowania.

WYŻYWIENIE

All inclusive śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia. Możliwość spożywania kolacji w restauracjach tematycznych (ograniczona liczba wizyt, wymagana wcześniejsza rezerwacja). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe przez całą dobę. napoje typu soft i piwo z mini baru w pokojach. Wstęp do dyskoteki - napoje wliczone w cenę.

INFORMACJE DODATKOWE

www.iberostar.com Ocena HCH 5 Rekomendacje turystów 88%

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, bagaż rejestrowany (nie obejmuje połączeń na Air France gdzie w podstawowej taryfie wliczony jest tylko bagaż podreczny, bagaż rejestrowany płatny ok. 320pln / os),  transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydentaubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Transfer na zamówienie. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia kosztów rezygnacji i od chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, BAGAŻU REJESTROWANEGO - tylko w przypadku linii Air France )płatny dodatkowo ok. 320pln/os)  Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

    Od obywateli polskich wjeżdżających na terytorium Dominikany nie wymaga się wizy wjazdowej    Łącznie obywatel polski może przebywać na terenie Dominikany do 90 dni.    Paszport obywatela polskiego musi być ważny przy wjeździe oraz wyjeździe z Dominikany.     Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient jest odpowiedzialny za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatoraUwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/dominikana

INFORMACJE DODATKOWE

   Banki są otwarte od 8.30 do 15.00 lub 18.00, w soboty i niedziele są zamknięte. Akceptowane są karty kredytowe: VISA, MasterCard, American Express i Diners Club. Bankomaty są dostępne właściwie w każdym miejscu, bezpieczne są tylko te w strefie turystycznej.    Można wymienić dolary lub euro w bankach, kantorach, hotelach. Wymiana pieniędzy na ulicy nie jest bezpieczna. Najlepiej płacić gotówką w dolarach amerykańskich. Pieniądze i karty kredytowe, a także paszporty i inne dokumenty osobiste najbezpieczniej pozostawiać w skrytkach hotelowych (dopuszczalne jest posługiwanie się fotokopią paszportu). Nie należy wychodzić z hotelu z większą ilością gotówki.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


BestReisen

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Ten luksusowy 427-pokojowy hotel został zaprojektowany specjalnie na wakacje dla par i rodzin z dziećmi. Wyśmienita gastronomia i rozrywka na najwyższym poziomie.

Położenie

Tuż przy spektakularnej Playa Bavaro, na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy, w odległości 25 km od międzynarodowego lotniska Punta Cana.

Wyposażenie

Recepcja, room service, 7 restauracji (m.in. meksykańska, azjatycka, steakhouse, francuska, amerykańska), 7 barów, sklep, klub nocny, centrum SPA, centrum konferencyjne, lekarz na żądanie, basen, siłownia, kasyno, kawiarenka internetowa, darmowe Wi-Fi.

Pokoje

Pokoje Double/Standard/Garden View - powierzchnia ok. 37 m2, wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną/prysznicem, telewizor, telefon, minibar, zestaw do kawy/herbaty, darmowe Wi-Fi. Pokoje Family - powierzchnia ok. 45 m2 (złożone z 2 pomieszczeń), wyposażenie: powierzchnia ok. 37 m2, wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną/prysznicem, telewizor, telefon, konsola do gier, minibar, zestaw do kawy/herbaty, sejf, darmowe Wi-Fi.

Wyżywienie

All Inclusive - Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych barach i godzinach, przekąski.

Sport i rozrywka

Basen, siłownia, kort tenisowy, kasyno, certyfikowane centrum nurkowe, centrum SPA, pole golfowe.

Uwagi

Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. Informujemy, że na niektórych trasach linii Air France może zdążyć się dodatkowy postój samolotu na trasie powrotnej w Santo Domingo (rejs AF 741 PUJ-CDG z wylotem o godzinie 17:55 - 11:10). W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Od obywateli polskich wjeżdżających na terytorium Dominikany nie wymaga się wizy wjazdowej; Należy posiadać paszport, którego termin ważności w dniu powrotu, nie jest krótszy niż 6 miesięc oraz okazać bilet powrotny i wystarczające środki finansowe na pokrycie kosztów deklarowanego pobytu. Przepisy celne nie określają wysokości kwoty wymaganej na każdy dzień pobytu. Przy wjeździe na Dominikanę należy wykupić na granicy kartę turystyczną (ok. 15 USD).Posiadacz takiej karty może przebywać na terenie kraju 30 dni.

Bagaż rejestrowany

Z uwagi na różne taryfy przelotu dostępne w liniach lotniczych obsługujących połączenia z Polski na Dominikanę dopiero po założeniu wstępnej rezerwacji przelotu (na poprawne dane uczestników wyjazdu) jesteśmy w stanie zweryfikować czy bagaż rejestrowany zawarty jest w cenie danej taryfy czy też nie. W przypadku gdy bagażu nie będzie w cenie taryfy można go dokupić za dopłatą w wysokości 400 PLN/sztuka za lot w dwie strony. Limit wagowy takiego bagażu to 23 kg.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczną obsługę, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT, opłaty za kartę turystyczną, bagażu rejestrowanego (w zależności od taryfy przelotu, weryfikacja po założeniu wstępnej rezerwacji).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Punta Cana, Dominikana

Położenie

w tropikalnym ogrodzie, w pobliżu bary, restauracje i sklepy. Wraz z sąsiednim hotelem Iberostar Dominicana tworzy jeden ośrodek (goście mogą korzystać również z infrastruktury hotelu Iberostar Dominicana). Do Higuey ok. 60 km. Transfer z lotniska w Punta Cana ok. 30 minut, transfer z lotniska w Santo Domingo ok. 3 godz.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu długa, piaszczysta plaża Bavaro. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe na plaży bez opłaty.

Wyposażenie

hotel oferuje 427 pokoi. Do dyspozycji gości lobby z recepcją, 2 windy, restauracja główna serwująca posiłki w formie bufetu, 6 restauracji tematycznych (m. in. gourmet, meksykańska, kuchnia międzynarodowa, steakhouse, orientalna), kilka barów. Na zewnątrz 2 baseny i taras. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenie bez opłaty. Przy hotelu Iberostar Dominicana kompleks ze sklepami, apteką, bankiem z bankomatem, dyskoteką, kasynem i barem. www.iberostar.com

All Inclusive

trzy posiłki w formie bogatego, urozmaiconego bufetu. Możliwość spożywania kolacji w restauracjach tematycznych (ograniczona liczba wizyt; wymagana wcześniejsza rezerwacja). Przekąski przez całą dobę. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Napoje orzeźwiające i piwo z minibaru w pokojach. Wstęp do dyskoteki; napoje wliczone w cenę.

Internet

WiFi bez opłaty.

Zakwaterowanie

Pokoje standardowe (A1-3A): klimatyzacja, telefon, TV satelitarna, minibar (napoje bezalkoholowe i piwo w cenie), sejf do wynajęcia (za opłatą ok. 2 USD/dzień), zestaw do prasowania, internet, zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Wariant ekonomiczny (A2-3S). Pokoje standardowe Star Prestige (A1-3L): dodatkowo wstęp do strefy mokrej spa i świadczenia Star Prestige. Pokoje rodzinne (A2-3F): dwa oddzielne pokoje z drzwiami łączącymi (jeden z łóżkiem typu king size, jeden z 2 pojedynczymi łóżkami) i wspólną łazienką; mała niespodzianka dla dzieci. Pokoje rodzinne superior (A2-4J): 2 pokoje z drzwiami łączącymi i płaszczami kąpielowymi i pantoflami dla dzieci i dorosłych. Junior suity colonial (A1-3B): w uprzywilejowanym położeniu, w budynku colonial, z łózkiem typu king size, butelka rumu i talerz owoców na przywitanie, płaszcze i pantofle kąpielowe, wstęp do strefy mokrej spa. Junior suite romantic (A1-3Q): butelka wina musującego przy przyjeździe, łóżko typu king size, płaszcze kąpielowe i pantofle kąpielowe. Junior suity Star Prestige (A1-3M): ze świadczeniami Star Prestige.

Sport

aerobik, siłownia, strzelanie z łuku, tenis stołowy, piłka wodna, siatkówka, koszykówka, kort tenisowy (oświetlenie za opłatą), windsurfing i żeglowanie (w miarę dostępności 1 godz. dziennie/os., konieczne uprawnienia). Za opłatą bilard oraz centrum nurkowania przy plaży. W pobliżu hotelu pole golfowe (ok. 9 km) i jazda konna.

Wellness

za opłatą zabiegi oraz masaże w nowym centrum spa z whirlpoolem, łaźnią turecką i sauną.

Dzieci

brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), klub dla młodzieży (od 13 lat).

Rozrywka

animacje, wieczorne pokazy, kasyno, dyskoteka.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann X

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Punta Cana, Dominikana

Położenie

w tropikalnym ogrodzie, w pobliżu bary, restauracje i sklepy. Wraz z sąsiednim hotelem Iberostar Dominicana tworzy jeden ośrodek (goście mogą korzystać również z infrastruktury hotelu Iberostar Dominicana). Do Higuey ok. 60 km. Transfer z lotniska w Punta Cana ok. 30 minut, transfer z lotniska w Santo Domingo ok. 3 godz.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu długa, piaszczysta plaża Bavaro. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe na plaży bez opłaty.

Wyposażenie

hotel oferuje 427 pokoi. Do dyspozycji gości lobby z recepcją, 2 windy, restauracja główna serwująca posiłki w formie bufetu, 6 restauracji tematycznych (m. in. gourmet, meksykańska, kuchnia międzynarodowa, steakhouse, orientalna), kilka barów. Na zewnątrz 2 baseny i taras. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenie bez opłaty. Przy hotelu Iberostar Dominicana kompleks ze sklepami, apteką, bankiem z bankomatem, dyskoteką, kasynem i barem. www.iberostar.com

All Inclusive

trzy posiłki w formie bogatego, urozmaiconego bufetu. Możliwość spożywania kolacji w restauracjach tematycznych (ograniczona liczba wizyt; wymagana wcześniejsza rezerwacja). Przekąski przez całą dobę. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Napoje orzeźwiające i piwo z minibaru w pokojach. Wstęp do dyskoteki; napoje wliczone w cenę.

Internet

WiFi bez opłaty.

Zakwaterowanie

Pokoje standardowe (A1-3A): klimatyzacja, telefon, TV satelitarna, minibar (napoje bezalkoholowe i piwo w cenie), sejf do wynajęcia (za opłatą ok. 2 USD/dzień), zestaw do prasowania, internet, zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Wariant ekonomiczny (A2-3S). Pokoje standardowe Star Prestige (A1-3L): dodatkowo wstęp do strefy mokrej spa i świadczenia Star Prestige. Pokoje rodzinne (A2-3F): dwa oddzielne pokoje z drzwiami łączącymi (jeden z łóżkiem typu king size, jeden z 2 pojedynczymi łóżkami) i wspólną łazienką; mała niespodzianka dla dzieci. Pokoje rodzinne superior (A2-4J): 2 pokoje z drzwiami łączącymi i płaszczami kąpielowymi i pantoflami dla dzieci i dorosłych. Junior suity colonial (A1-3B): w uprzywilejowanym położeniu, w budynku colonial, z łózkiem typu king size, butelka rumu i talerz owoców na przywitanie, płaszcze i pantofle kąpielowe, wstęp do strefy mokrej spa. Junior suite romantic (A1-3Q): butelka wina musującego przy przyjeździe, łóżko typu king size, płaszcze kąpielowe i pantofle kąpielowe. Junior suity Star Prestige (A1-3M): ze świadczeniami Star Prestige.

Sport

aerobik, siłownia, strzelanie z łuku, tenis stołowy, piłka wodna, siatkówka, koszykówka, kort tenisowy (oświetlenie za opłatą), windsurfing i żeglowanie (w miarę dostępności 1 godz. dziennie/os., konieczne uprawnienia). Za opłatą bilard oraz centrum nurkowania przy plaży. W pobliżu hotelu pole golfowe (ok. 9 km) i jazda konna.

Wellness

za opłatą zabiegi oraz masaże w nowym centrum spa z whirlpoolem, łaźnią turecką i sauną.

Dzieci

brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), klub dla młodzieży (od 13 lat).

Rozrywka

animacje, wieczorne pokazy, kasyno, dyskoteka.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Polska Neckermann

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Punta Cana, Dominikana

Położenie

w tropikalnym ogrodzie, w pobliżu bary, restauracje i sklepy. Wraz z sąsiednim hotelem Iberostar Dominicana tworzy jeden ośrodek (goście mogą korzystać również z infrastruktury hotelu Iberostar Dominicana). Do Higuey ok. 60 km. Transfer z lotniska w Punta Cana ok. 30 minut, transfer z lotniska w Santo Domingo ok. 3 godz.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu długa, piaszczysta plaża Bavaro. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe na plaży bez opłaty.

Wyposażenie

hotel oferuje 427 pokoi. Do dyspozycji gości lobby z recepcją, 2 windy, restauracja główna serwująca posiłki w formie bufetu, 5 restauracji tematycznych (m. in. gourmet, meksykańska, kuchnia międzynarodowa, steakhouse, orientalna), bar Star Rock Cafe w hotelu Iberostar Dominicana. Kilka barów. Na zewnątrz 3 baseny i taras. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenie bez opłaty. Przy hotelu Iberostar Dominicana kompleks ze sklepami, apteką, bankiem z bankomatem, dyskoteką, kasynem i barem. www.iberostar.com

Dostęp do internetu

WiFi bez opłaty.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Karty kredytowe

Amexco, MasterCard, Visa.

Zakwaterowanie

Pokoje standardowe (A1-3A): klimatyzacja, telefon, TV satelitarna, minibar (napoje bezalkoholowe i piwo w cenie), sejf do wynajęcia (za opłatą ok. 2 USD/dzień), zestaw do prasowania, internet, zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Pokoje standardowe z widokiem na morze (A2-3C). Pokoje rodzinne (A2-3F): dwa oddzielne pokoje z drzwiami łączącymi (jeden z łóżkiem typu king size, jeden z 2 pojedynczymi łóżkami) i wspólną łazienką; mała niespodzianka dla dzieci. Wariant ekonomiczny (A2-3S). Junior suite romantic (A1-3Q): najlepiej położone, butelka szampana przy przyjeździe, łóżko typu king size, płaszcze kąpielowe i pantofle kąpielowe, 20% zniżki na romantyczną kolację na plaży.

Sport

aerobik, siłownia, strzelanie z łuku, tenis stołowy, piłka wodna, siatkówka, koszykówka, kort tenisowy (oświetlenie za opłatą), windsurfing i żeglowanie (w miarę dostępności 1 godz. dziennie/os., konieczne uprawnienia). Za opłatą bilard oraz centrum nurkowania przy plaży. W pobliżu hotelu pole golfowe (ok. 9 km) i jazda konna.

Wellness

whirlpool. Za opłatą: zabiegi oraz masaże w nowym centrum spa.

Dzieci

brodzik, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), klub dla młodzieży (od 13 lat).

Rozrywka

animacje, kursy tańca merengue, wieczorne pokazy, kasyno, dyskoteka.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bogatego, urozmaiconego bufetu. Możliwość spożywania kolacji w restauracjach tematycznych (ograniczona liczba wizyt; wymagana wcześniejsza rezerwacja). Przekąski przez całą dobę. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do godz. 03.00. Napoje orzeźwiające i piwo z minibaru w pokojach. Wstęp do dyskoteki; napoje wliczone w cenę.


Mapa Hotelu Iberostar Punta Cana
Zdjęcia lokalizacji (Dominikana / Punta Cana)
Wyspa Sanoa to obowiązkowa wycieczka fakultatywna podczas wakacji na Dominikanie
Punta Cana, wakacje all inclusive na Dominikanie
Niesamowita zatoka na półwyspie Samana na Dominikanie
Wakacje na Dominikanie, wycieczka do Santo Domingo
Rejs na Cayo Paraiso, luksusowa wycieczka fakultatywna z Dominikany
Kulinarne szaleństwo na Dominikanie
Wodospady Damajagua to jedna z większych atrakcji Dominikany
Wiktoriańska zabudowa Puerto Plata - Dominikana
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Iberostar Punta Cana

5.0
zdecydowanie polecam

Jak dla mnie to były bardzo udane wakacje na rajskiej wyspie!! Dominikana jest piękna, niesamowite białe plaże. Hotel Iberostar Punta Cana zdecydowanie spełnił moje oczekiwania, jednak to hotel sieciowy i poziom jest utrzymany. Czyściutko, smaczne jedzenie, a obsługa bardzo się starała by niczego nam nie brakowało. teren hotelu to bajka - mnóstwo zieleni, palmy, duże baseny. zdecydowanie wart swojej ceny .

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.6
zdecydowanie polecam

Spędziłem fantastyczny tydzień w hotelu Iberostar w Punta Cana. Miał to być tylko wypoczynek, więc głównie leżeliśmy z żoną na pięknej plaży i opychaliśmy się hotelowymi przysmakami (b. dobra kuchnia!) - polecamy restaurację rybną ze świeżymi owocami morza!!! hotel ma swoje lata, ale jest zadbany i oferuje wiele atrakcji. Pewnie już na Dominikanę nie wrócimy, bo jeszcze jest wiele innych miejsc do zobaczenia, ale ten wyjazd zaliczamy do bardzo udanych!

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Punta Cana:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Hotel
    5.1
  • Pokoje
    4.9
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    i sport
    5.2
  • Obsługa
    5.4
HolidayCheck
Ocena Iberostar Punta Cana:
5 / 6

Piękny hotel przy bajkowej plaży 2009-04-12
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Punta Cana:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.4
Wspanialy wypoczynek w super hotelu! 2009-04-19
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Punta Cana:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Raj na ziemi 2009-08-19
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Punta Cana:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Iberostar punta cana number one! 2009-08-27
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Punta Cana:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Udane wakacje 2010-11-19
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Punta Cana:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.7

Witam, spędziłam 6dni w resorcie Iberostar Punta Cana. Ogólny stan hotelu określam na bardzo dobry, ...
więcej

5.6
Cudownie jak w bajce! 2011-12-19
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Punta Cana:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

W zeszłym tygodniu wróciłam z tego cudownego miejsca :). Polecam Hotel w 100%. Piękny, zielony, zadb...
więcej

5.8
Niezły, ale bez sensacji. 2013-10-09
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Punta Cana:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Wspaniała podróż poślubna 2013-12-04
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Punta Cana:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Raj na ziemi 2014-10-29
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Punta Cana:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Najwspanialsze wakacje zycia. Jest to raj na ziemi pod kazdym wzgledem. Hotel, obsluga, plaza, basen...
więcej

6.0
Raj na ziemi! 2015-11-30
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Punta Cana:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.7

5.6
Niezapomniane wakacje 2016-02-06
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Punta Cana:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.3

Hotel jest wspaniały, basen czysty, na płazy biały piasek, dużo wolnych leżaków. Pokoje czyste, codz...
więcej

5.6
Bajeczne wakacje w świetnym hotelu rodzinnym 2016-09-03
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Punta Cana:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

5.2
Znowu w raju 2016-10-01
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Punta Cana:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Świetny hotel, mega dobre jedzenie 2018-01-05
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Punta Cana:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.8

Super hotel nie tylko dla rodzin z dziećmi. Piękna piaszczysta plaża brak walki o leżanki na plaży p...
więcej

5.8

Iberostar Punta Cana - możliwości zakwaterowania:

Double Room Garden View
Double Room Ocean View
Double + 1 Chd
Double Panoramic View
Double Panoramic View 2Ad + 1Chd
Double Panoramic View 2Ad + 2Chd
Garden View DBL
Double Sea View
Double Standard
Double Vista Mar + 1 CHD
Ocean View DBL
Panoramic View DBL
Standard DBL
Triple Panoramic View
Triple Sea View
Triple Standard
Double Garden View
Double Garden View 2 Ad + 1 Chd
Double Garden View 2 Ad + 2 Chd
DOUBLE ROOM
TWO BEDROOM FAMILY
JUNIOR SUITE ROMANTIC
DOUBLE PANORAMIC VIEW
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy
DOUBLE OCEAN VIEW
DOUBLE GARDEN VIEW

Iberostar Punta Cana - Możliwości wyżywienia:


Iberostar Punta Cana - miasta wylotu:


Iberostar Punta Cana - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Iberostar Punta Cana? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00