cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Iberostar Costa Dorada , Puerto Plata
  • Hotel Iberostar Costa Dorada , Puerto Plata
  • Hotel Iberostar Costa Dorada , Puerto Plata
  • Hotel Iberostar Costa Dorada , Puerto Plata
  • Hotel Iberostar Costa Dorada , Puerto Plata
  • Hotel Iberostar Costa Dorada , Puerto Plata
  • Hotel Iberostar Costa Dorada , Puerto Plata
  • Hotel Iberostar Costa Dorada , Puerto Plata
  • Hotel Iberostar Costa Dorada , Puerto Plata
  • Hotel Iberostar Costa Dorada , Puerto Plata
  • Hotel Iberostar Costa Dorada , Puerto Plata
  • Hotel Iberostar Costa Dorada , Puerto Plata
  • Hotel Iberostar Costa Dorada , Puerto Plata
  • Hotel Iberostar Costa Dorada , Puerto Plata
1 / 14
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
19.06 - 22.06
już od 666 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
10.10 - 13.10
już od 573 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Iberostar Costa Dorada
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Iberostar Costa Dorada
star 4

Dominikana: Puerto Plata
Ocena hotelu Iberostar Costa Dorada :
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Costa Dorada :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 października 2019

Hotel Iberostar Costa Dorada w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Dominikana / Puerto Plata

Opis oferty:

Zatańcz merengue i ciesz się karaibskimi wakacjami! Hotel leży przy pięknej piaszczystej plaży, otoczony jest wspaniałym, zielonym ogrodem z egzotyczną roślinnością, a jego tło stanowi malownicza góra Santa Isabel. Profesjonalnie prowadzony i firmowany przez prestiżową sieć Iberostar, jest doceniany za znakomitą kuchnię i dużo wspólnej zabawy podczas hotelowych animacji. Atrakcje sportowe pozwolą zadbać o kondycję całej rodziny.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej Costa Dorada, ok. 4 km od centrum Puerto Plata, najbliższe sklepy i bary ok. 5 km od hotelu; ok. 20 km od portu lotniczego w Puerto Plata.

PLAŻA:

Playa Dorada, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 1999 r., odnowiony w 2013 r., 516 pokoi, 9 budynków, 2 piętra, eleganckie, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja El Mercado - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i dominikańska, dostępne menu i foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 restauracje á la carte: La Hacienda - kuchnia meksykańska, Sakura -  japońska, dostępne foteliki dla dzieci, El Bohio - dania w formie bufetu, przekąski, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 6 barów w tym bar przy plaży i przy basenie; biblioteka, sklep z pamiątkami, minimarket, parking; centrum konferencyjne dla 450 osób, taras z widokiem na morze i ogród, altana ślubna, teatr, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: fryzjer, pralnia; wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 35 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, sejf, minibar, bezpłatny internet bezprzewodowy, bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo paczka powitalna (balony, czekoladki i mała zabawka).

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, słodka woda, w tym basen w miniclubie i basen dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; kort tenisowy, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, siłownia, bilard, łucznictwo, aerobik, aqua aerobik, lekcje merengue, water polo, żeglarstwo, windsurfing (wymagane doświadczenie), kajaki, sprzęt do snurkowania; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniclub dla dzieci 4-12 lat, animacje dla dorosłych i dla dzieci, dyskoteka; za opłatą: 18-dołkowe pole golfowe (oferta zewnętrzna), nurkowanie i lekcje nurkowania w basenie; centrum spa: bezpłatnie: jacuzzi; za opłatą: masaże, zabiegi relaksacyjne i pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji El Mercado; późne śniadanie (10.00-12.00), przekąski (16.00-18.00) w El Bohio, przekąski w La Hacienda (23.00-7.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inlusive.

KONTAKT:

0034/971998060, www.iberostar.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Dominikana / Puerto Plata

Opis oferty:

Zatańcz merengue i ciesz się karaibskimi wakacjami! Hotel leży przy pięknej piaszczystej plaży, otoczony jest wspaniałym, zielonym ogrodem z egzotyczną roślinnością, a jego tło stanowi malownicza góra Santa Isabel. Profesjonalnie prowadzony i firmowany przez prestiżową sieć Iberostar, jest doceniany za znakomitą kuchnię i dużo wspólnej zabawy podczas hotelowych animacji. Atrakcje sportowe pozwolą zadbać o kondycję całej rodziny.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej Costa Dorada, ok. 4 km od centrum PUERTO PLATA, najbliższe sklepy i bary ok. 5 km od hotelu; ok. 20 km od lotniska w Puerto Plata.

PLAŻA:

Playa Dorada, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 1999 r., odnowiony w 2013 r., 516 pokoi, 9 budynków, 2 piętra, eleganckie, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja El Mercado - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i dominikańska, dostępne menu i foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 restauracje á la carte: La Hacienda - kuchnia meksykańska, Sakura - japońska, dostępne foteliki dla dzieci, El Bohio - dania w formie bufetu, przekąski, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 6 barów w tym bar przy plaży i przy basenie; biblioteka, sklep z pamiątkami, minimarket, parking; centrum konferencyjne dla 450 osób, taras z widokiem na morze i ogród, altana ślubna, teatr, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: fryzjer, pralnia; wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 35 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, sejf, minibar, bezpłatny internet bezprzewodowy, bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, słodka woda, w tym basen w miniclubie i basen dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; kort tenisowy, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, siłownia, bilard, łucznictwo, aerobik, aqua aerobik, lekcje merengue, water polo, żeglarstwo, windsurfing (wymagane doświadczenie), kajaki, sprzęt do snurkowania; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniclub dla dzieci 4-12 lat, animacje dla dorosłych i dla dzieci, dyskoteka; za opłatą: 18-dołkowe pole golfowe (oferta zewnętrzna), nurkowanie i lekcje nurkowania w basenie; centrum spa: bezpłatnie: jacuzzi; za opłatą: masaże, zabiegi relaksacyjne i pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji El Mercado; późne śniadanie (10.00-12.00), przekąski (16.00-18.00) w El Bohio, przekąski w La Hacienda (23.00-7.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inlusive.

KONTAKT:

0034/971998060, www.iberostar.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Rainbow

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:

Iberostar Costa Dorada to hotel znanej i cenionej sieciIberostar, zaprojektowany w tradycyjnym stylu kolonialnym.Położony jest bezpośrednio przy najładniejszej plaży regionu - Costa Dorada, otoczony bujną, egzotyczną roslinnością. CentrumPuerto Plata - stolicy regionujest oddalone od hoteluook. 4 km.,a lotniskook.17 km.
Plaża:

Hotel położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży Costa Dorada z łagodnym zejściem do morza.Serwis plażowy wliczony w cenę.
Do dyspozycji gości:

Gości wita 24 - godz. recepcjai obszerne, ekskluzywnelobby.Do dyspozycji gości jest restauracja główna El Mercado, serwująca kuchnię międzynarodową w formie bufetu, dodatkowo 3 restauracje a la carte (El Rodizio-kuchnia brazylijska, Hacienda-kuchnia meksykańska i Sakura-kuchnia japońska) oraz bar przekąskowy El Bohio a także lobby bar La Fuente (część z wymienionych dodatkowo płatna). Na terenie hotelu znajduje się basen zewnętrzny, leżaki, parasole i ręczniki basenowe dostępne bezpłatnie. Za dodatkową opłatą goście mogą także skorzystać z: salonukosmetycznego, masażu, jacuzzi,pralni,kącika internetowego.
Pokoje:

Hoteloferuje zakwaterowanie w 516 pokojachw stylu kolonialnym. Przyjemnie urządzone pokoje 2-osobowe z 1 łóżkiem małżeńskim (typu king size)lub 2 pojedynczymi łóżkami (typu queen). Wszystkie pokojeposiadają balkon,wyposażone są w: klimatyzację, wentylator sufitowy,tv-sat, telefon, zestaw do parzeniakawy i herbaty, żelazko oraz łazienkę (WC, prysznic lub wannę, suszarkę do włosów). Za dodatkową opłatą: sejf i minibar.
Wyżywienie:

All inclusive: śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu serwowane w restauracji El Mercado (kuchnia międzynarodowa). Goście mogą skorzystać także z 3 restauracji a la carte (El Rodizio-kuchnia brazylijska, Hacienda-kuchnia meksykańska i Sakura-kuchnia japońska) oraz baru przekąskowego El Bohio a takżelobby bar La Fuente (część z wymienionych dodatkowo płatna).W ciągu dniadostępne przekąskioraz napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe wwyznaczonychbarach na terenie hotelu.
Program sportowy i animacyjny:

Bogata ofertaanimacyjno-sportowa dla wszystkich gości hotelowych. Dla najmłodszych hotel oferuje mini club (4-12 lat), klub dla nastolatków (13-17 lat), plac zabaw, brodzik dla dzieci. Klienci mogą korzystać z zajęć fitness, tenisa, koszykówki, dyskoteki, uczestniczyć w pokazach i show hotelowych. Za dopłatą: oferta sportów wodnych orazcertyfikowanego Centrum Nurkowego, SPA, masaże, jacuzzi, łaźnia parowa.
Internet:

Bezpłatnydostęp do bezprzewodowego internetu na terenie całego hotelu.
Kategoria lokalna:

*****
Strona www:

Naszym zdaniem:

Hotel Iberostar Costa Dorada zapewnia gościom relaks na wysokim poziomie. Bogaty program animacji oraz zróżnicowana oferta sportowa dla dzieci i dorosłych umili pobyt wszystkim wczasowiczom. Różnorodna oferta hotelowych restauracji oraz barów zadowli wszystkich smakoszy. Doskonały na rodzinne wakacje!
Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 5.0/6. Sprawdź opinie:
Program

Dzień pierwszy
Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na3 godz. przed wylotem samolotu.Przelot doPuerto Platasamolotem czarterowymLOT-u typu
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem czarterowymLOT-u typu
Wycieczki lokalne

Wycieczki dla hoteli z rejonuPuerto Plata (Playa Bachata, Senator Puerto Plata Spa Resort, Iberostar Costa Dorada, Sunscape Puerto Plata, Viva WyndhamTangerine)

Punta Rucia i Cayo Paraiso
- rejs na rajską wyspę To najpiękniejszy i najbardziej idylliczny zakątek północnej Dominikany - poznamy go podczas rejsu luksusowym katamaranem. Kilometry dziewiczych plaż Punta Rucia, biały jak cukier puder piasek i turkusowa woda tworzą krajobraz jak z pocztówki. Celem naszego rejsu będzie rajska wysepka Cayo Paraiso - to fantastyczne miejsce na relaks, jak i na oszałamiający snorkeling przy rafie koralowej. Obiad z homarem i napoje w cenie!
Cena - ok.150 USD os., 75 USD/dziecko.

Wodospady Damajagua
Gotowi na niezapomnianą przygodę? Zapraszamy na wycieczkę do Wodospadów Damajagua! Naturalny "park wodny"" w samym środku lasu tropikalnego to prawdziwa frajda i wyzwanie dla wszystkich poszukiwaczy dobrej zabawy - będziemy mieli okazję spróbować zjazdu i skoków z aż 12 wodospadów! Prawie siedmiokilometrowy kanion z krystalicznie czystą wodą oraz bujną florą to również idealne miejsce aby odkryć karaibską przyrodę. Uwaga - wymagana dobra kondycja fizyczna i umiejętność pływania min. wiek - 8 lat . Wycieczka półdniowa.
Cena - ok. 68 USD/os., 34 USD/dziecko.

City tour - Santo Domingo
Kosmopolityczna stolica kraju to pierwsze europejskie miasto w Nowym Świecie od chwili odkrycia Ameryki przez Krzysztofa Kolumba. Wpisana na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO Zona Colonial to najstarsza kolonialna starówka w Ameryce Łacińskiej i prawdziwa skarbnica zabytków architektury. Wszystko jest tu "naj" - naszym oczom ukażą się m. in. katedra Primada de America - najstarsza katolicka świątynia w Nowym Świecie, pierwszy ośrodek władzy nad Nowym Światem i najstarsza warownia w obu Amerykach - forteca Ozama, przejdziemy też przez Calle las Damas - najstarszą brukowaną ulicę Ameryki. Zobaczymy również monumentalną Faro a Colón - miejsce wiecznego spoczynku Krzysztofa Kolumba (z zewnątrz).
Cena - ok. 85 USD/os., 42,5 USD/dziecko.

Ocean World
to miejsce, w którym czeka moc atrakcji - można tu popływać z delfinami, zachwycić się niesamowitym pokazem papug, dostać buziaka od lwa morskiego, a nawet pogłaskać rekina! Na terenie parku odbywają się różnorodne show z udziałem zwierząt, można również spróbować snorkelingu oraz poszaleć na zjeżdżalni. Ogromną atrakcją Ocean World jest możliwość interakcji i pływania z delfinami, rekinami i lwami morskimi (dodatkowo płatne). Obiad i transport w cenie.
Bilet wstępu (bez wliczonych interakcji ze zwierzętami) - ok. 69 USD/os., 54 USD/dziecko przykładowe ceny programów - 30 minut pływania z delfinami - ok. 169 USD/os., 124 USD/dziecko interakcja z rekinami - 79 USD/os., 79 USD/dziecko (w cenie zawarty bilet wstępu do parku)
w ofercie również inne programy - więcej informacji u rezydenta.
Rafting
w górskiej scenerii Dominikana to jedyny kraj na Karaibach, gdzie można wziąć udział w raftingu. Spragnionych mocnych wrażeń i adrenaliny zapraszamy na spływ najdłuższą rzeką Republiki Dominikańskiej - Yaque del Norte. Pod okiem profesjonalnego przewodnika, pokonamy liczne kaniony oraz wodne kaskady w przepięknej górskiej scenerii - dreszczyk emocji fantastyczne widoki gwarantowane! Uwaga - tylko dla dorosłych, wymagana dobra kondycja fizyczna i umiejętność pływania.
Cena - ok. 87 USD/os.

Konna przygoda
Niepowtarzalna okazja aby poznać Dominikanę z innej perspektywy! Całodzienna wyprawa konna przez malownicze karaibskie bezdroża, lokalne wioski i oszałamiające swym pięknem góry to doskonała alternatywa wobec tradycyjnych wycieczek. Dzięki wspaniałym przewodnikom na wyprawie odnajdą się zarówno osoby, które nigdy wcześniej nie jeździły konno, jak i doświadczeni jeźdźcy. Gorąco polecamy!
Cena - ok. 75 USD/os., 37,5 USD/dziecko.

Samana i Park Narodowy "Los Haitises"
Zapraszamy do Parku Narodowego Los Haitises - domu dla wielu egzotycznych gatunków ptaków oraz roślin. Obejrzymy słynne jaskinie Indian Taino, niegdyś zamieszkałe przez pierwszych mieszkańców wyspy i ozdobione ich liczącymi 2000 lat malowidłami. Relaksu dopełni wizyta i wypoczynek na uroczej Cayo Levantado, która zasłynęła jako tło pierwszych reklam kultowego rumu Bacardi. Obiad w cenie!
Cena - ok. 135 USD/os., 67,5 USD dziecko.

Wycieczki dla hoteli z rejonuSamana (Grand Bahia El Portillo, Viva Wyndham V Samana)

Park Narodowy "Los Haitises" i Cayo Levantado
Zapraszamy do Parku Narodowego Los Haitises - domu dla wielu egzotycznych gatunków ptaków oraz roślin. Obejrzymy słynne jaskinie Indian Taino, niegdyś zamieszkałe przez pierwszych mieszkańców wyspy i ozdobione ich liczącymi 2000 lat malowidłami. Relaksu dopełni wizyta i wypoczynek na uroczej Cayo Levantado, która zasłynęła jako tło pierwszych reklam kultowego rumu Bacardi. Obiad w cenie!
Cena - ok. 99 USD/os., 49,5 USD dziecko.

Wodospad Limón
Odkryj jeden z najpiękniejszych zakątków Półwyspu Samana podczas konnej przejażdżki! Doświadczeni przewodnicy poprowadzą nas przez zalesiony szlak, wśród plantacji kawy i owoców tropikalnych. Trasę pokonamy częściowo na końskim grzbiecie, a częściowo na własnych nogach. Nagrodą za wysiłek będą piękne widoki na spływający po skalnej ścianie wodospad. Wycieczka półdniowa.
Cena - ok. 49 USD/os., 25 USD/dziecko

City tour - Santo Domingo
Kosmopolityczna stolica kraju to pierwsze europejskie miasto w Nowym Świecie od chwili odkrycia Ameryki przez Krzysztofa Kolumba. Wpisana na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO Zona Colonial to najstarsza kolonialna starówka w Ameryce Łacińskiej i prawdziwa skarbnica zabytków architektury. Wszystko jest tu "naj" - naszym oczom ukażą się m. in. katedra Primada de America - najstarsza katolicka świątynia w Nowym Świecie, pierwszy ośrodek władzy nad Nowym Światem i najstarsza warownia w obu Amerykach - forteca Ozama, przejdziemy też przez Calle Damas - najstarszą brukowaną ulicę Ameryki. Zobaczymy również monumentalną Faro a Colón - miejsce wiecznego spoczynku Krzysztofa Kolumba (z zewnątrz).
Cena - ok. 99 USD/os., 75 USD/dziecko.

Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.
Inne

CZAS: -6 godzin w stosunku do czasu polskiego (latem), -5 godzin w stosunku do czasu polskiego (zimą)
WALUTA: 1 USD = ok. 36.63 pesos (DOP)
ELEKTRYCZNOŚĆ: 110V / 60 Hz. Gniazdka są według standardu amerykańskiego. Wtyczki europejskie wymagają użycia przejściówek dostępnych tylko w rejonach turystycznych Dominikany
TELEFONY: System telefonii komórkowej jest kompatybilny z systemami w Polsce. Ze względu na drogi roaming zaleca się zakupić lokalną kartę SIM (cena około 200 pesos).
NAPIWKI: Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwki. Szczególnie dotyczy to kierowców i przewodników lokalnychna wycieczkach, taksówkarzy oraz kelnerów w restauracjach.
ORIENTALNE CENY: Posiłek w restauracji ok.500 -1000 peso, woda 0,3l ok.50 peso, piwo w knajpie ok. 100 peso
WYLOTY: Wyloty z: Warszawy. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na3 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na R.pl/rozkłady.
Standard hoteli w Dominikanie

Standard hotelidominikańskich może być różny od porównywalnej kategorii hoteli europejskich.
Wyloty

Wylot z Warszawy. Zbiórka na 3 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku Okęcie. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: .
Przelot:
Samolot PLL LOT typu
Uwagi do przelotu

Wylot z Warszawy. Zbiórka na 3 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku Okęcie. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: . Przelot : samolot PLL LOT typu
Wizy

WIZA: Obywatele Polski mogą przebywać na Dominikanie na podstawie ważnego paszportu (30 dni na podstawie karty turystycznej, po tym czasie można przedłużyć pobyt o kolejne 60 dni uiszczając stosowną opłatę). Paszport musi być ważny 6 miesięcy od planowanej daty powrotu.
Wizy - informacje dla sprzedawców

WIZA: Obywatele Polski mogą przebywać na Dominikanie na podstawie ważnego paszportu (30 dni na podstawie karty turystycznej, po tym czasie można przedłużyć pobyt o kolejne 60 dni uiszczając stosowną opłatę). Paszport musi być ważny 6 miesięcy od planowanej daty powrotu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Polska Neckermann

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Puerto Plata, Dominikana

Położenie

do centrum Puerto Plata ok. 5 minut samochodem, do Playa Dorada ok. 3 minuty. Transfer z lotniska w Puerto Plata ok. 40 min.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu długa, szeroka i piaszczysta plaża Costa Dorada. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży bez opłaty.

Wyposażenie

elegancki ośrodek w stylu kolonialnym oferuje 498 pokoi i 18 junior suit rozmieszczonych w 9 trzykondygnacyjnych budynkach. Otwarty hol powitalny z miejscami do wypoczynku i barem, restauracja główna serwująca posiłki w formie bufetu, 3 restauracje à la carte (brazylijska, meksykańska, z owocami morza; konieczna wcześniejsza rezerwacja), bar z przekąskami, 6 barów w różnych częściach kompleksu, mała galeria handlowa. W tropikalnym ogrodzie kompleks basenów z oddzielnym brodzikiem, taras słoneczny. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenie bez opłaty. www.iberostar.com

Dostęp do internetu

WiFi bez opłaty.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Karty kredytowe

Amexco, Visa, MasterCard.

Zakwaterowanie

komfortowe i stylowe. Pokoje standardowe (A1-3A): ok. 30 m kw; 2 pojedyncze łóżka lub łóżko king size, klimatyzacja, wentylator sufitowy, telefon, TV kablowa, minibar, internet, zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, sejf do wynajęcia (ok. 20 USD/tydz.), balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC. Pokoje standardowe z widokiem na morze (A1-3D). Pokoje komfort (A1-3K): na wyższych piętrach. Wariant ekonomiczny (B2-3S). Pokoje superior (A1-3E): w drugiej linii od morza, z płaszczem i pantoflami kąpielowymi. Pokoje rodzinne (A2-4F): 2 pokoje połączone drzwiami, położone w pobliżu mini klubu; z upominkiem powitalnym dla dzieci i dorosłych. Junior suity (A1-3B): ok. 35 m2, z widokiem na morze, dodatkowo z kącikiem wypoczynkowym. Pokoje standardowe star prestige (A1-3L): z przywilejami star prestige.

Sport

aerobik, siłownia, gimnastyka, piłka wodna, tenis stołowy, strzelanie z łuku, korty tenisowe (oświetlenie za opłatą), sprzęt do płytkiego nurkowania (korzystanie przy hotelu); windsurfing i kajaki (w miarę dostępności 1 godz./dzień). Za opłatą kursy żeglowania (wymagana wcześniejsza rezerwacja), baza nurkowa PADI, 18-dołkowe pole golfowe (ok. 2 km od hotelu).

Wellness

za opłatą whirlpool i masaże.

Dzieci

miniklub (4-12 lat), brodzik dla dzieci.

Rozrywka

w ciągu dnia i wieczorami urozmaicone programy animacyjne. Muzyka na żywo. Dyskoteka.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu, możliwość spożywania kolacji również w restauracji à la carte (3 x na tydz., wymagana wcześniejsza rezerwacja). Przekąski, lokalne napoje bezalkoholowe przez całą dobę. Napoje alkoholowe do godz. 02:00. Woda mineralna, napoje bezalkoholowe i piwo z minibaru.

Tech info

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Neckermann X

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Puerto Plata, Dominikana

Położenie

do centrum Puerto Plata ok. 5 minut samochodem, do Playa Dorada ok. 3 minuty. Transfer z lotniska w Puerto Plata ok. 40 min.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu długa, szeroka i piaszczysta plaża Costa Dorada. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży bez opłaty.

Wyposażenie

elegancki ośrodek w stylu kolonialnym oferuje 498 pokoi i 18 junior suit rozmieszczonych w 9 trzykondygnacyjnych budynkach. Otwarty hol powitalny z miejscami do wypoczynku i barem, restauracja główna serwująca posiłki w formie bufetu, 3 restauracje à la carte (brazylijska, meksykańska, z owocami morza; konieczna wcześniejsza rezerwacja), bar z przekąskami, 6 barów w różnych częściach kompleksu, mała galeria handlowa. W tropikalnym ogrodzie kompleks basenów z oddzielnym brodzikiem, taras słoneczny. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenie bez opłaty. www.iberostar.com

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu, możliwość spożywania kolacji również w restauracji à la carte (3 x na tydz., wymagana wcześniejsza rezerwacja). Przekąski, lokalne napoje bezalkoholowe przez całą dobę. Napoje alkoholowe do godz. 02:00. Woda mineralna, napoje bezalkoholowe i piwo z minibaru.

Internet

WiFi bez opłaty.

Zakwaterowanie

komfortowe i stylowe. Pokoje standardowe (A1-3A): ok. 30 m kw; 2 pojedyncze łóżka lub łóżko king size, klimatyzacja, wentylator sufitowy, telefon, TV kablowa, minibar, internet, zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, sejf do wynajęcia (ok. 20 USD/tydz.), balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC. Pokoje standardowe z widokiem na morze (A1-3D). Pokoje komfort (A1-3K): na wyższych piętrach. Wariant ekonomiczny (B2-3S). Pokoje superior (A1-3E): w drugiej linii od morza, z płaszczem i pantoflami kąpielowymi. Pokoje rodzinne (A2-4F): 2 pokoje połączone drzwiami, położone w pobliżu mini klubu; z upominkiem powitalnym dla dzieci i dorosłych. Junior suity (A1-3B): ok. 35 m2, z widokiem na morze, dodatkowo z kącikiem wypoczynkowym. Pokoje standardowe star prestige (A1-3L): z przywilejami star prestige.

Sport

aerobik, siłownia, gimnastyka, piłka wodna, tenis stołowy, strzelanie z łuku, korty tenisowe (oświetlenie za opłatą), sprzęt do płytkiego nurkowania (korzystanie przy hotelu); windsurfing i kajaki (w miarę dostępności 1 godz./dzień). Za opłatą kursy żeglowania (wymagana wcześniejsza rezerwacja), baza nurkowa PADI, 18-dołkowe pole golfowe (ok. 2 km od hotelu).

Wellness

za opłatą whirlpool i masaże.

Dzieci

miniklub (4-12 lat), brodzik dla dzieci.

Rozrywka

w ciągu dnia i wieczorami urozmaicone programy animacyjne. Muzyka na żywo. Dyskoteka.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Neckermann

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Puerto Plata, Dominikana

Położenie

do centrum Puerto Plata ok. 5 minut samochodem, do Playa Dorada ok. 3 minuty. Transfer z lotniska w Puerto Plata ok. 40 min.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu długa, szeroka i piaszczysta plaża Costa Dorada. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży bez opłaty.

Wyposażenie

elegancki ośrodek w stylu kolonialnym oferuje 498 pokoi i 18 junior suit rozmieszczonych w 9 trzykondygnacyjnych budynkach. Otwarty hol powitalny z miejscami do wypoczynku i barem, restauracja główna serwująca posiłki w formie bufetu, 3 restauracje à la carte (brazylijska, meksykańska, z owocami morza; konieczna wcześniejsza rezerwacja), bar z przekąskami, 6 barów w różnych częściach kompleksu, mała galeria handlowa. W tropikalnym ogrodzie kompleks basenów z oddzielnym brodzikiem, taras słoneczny. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenie bez opłaty. www.iberostar.com

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu, możliwość spożywania kolacji również w restauracji à la carte (3 x na tydz., wymagana wcześniejsza rezerwacja). Przekąski, lokalne napoje bezalkoholowe przez całą dobę. Napoje alkoholowe do godz. 02:00. Woda mineralna, napoje bezalkoholowe i piwo z minibaru.

Internet

WiFi bez opłaty.

Zakwaterowanie

komfortowe i stylowe. Pokoje standardowe (A1-3A): ok. 30 m kw; 2 pojedyncze łóżka lub łóżko king size, klimatyzacja, wentylator sufitowy, telefon, TV kablowa, minibar, internet, zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, sejf do wynajęcia (ok. 20 USD/tydz.), balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC. Pokoje standardowe z widokiem na morze (A1-3D). Pokoje komfort (A1-3K): na wyższych piętrach. Wariant ekonomiczny (B2-3S). Pokoje superior (A1-3E): w drugiej linii od morza, z płaszczem i pantoflami kąpielowymi. Pokoje rodzinne (A2-4F): 2 pokoje połączone drzwiami, położone w pobliżu mini klubu; z upominkiem powitalnym dla dzieci i dorosłych. Junior suity (A1-3B): ok. 35 m2, z widokiem na morze, dodatkowo z kącikiem wypoczynkowym. Pokoje standardowe star prestige (A1-3L): z przywilejami star prestige.

Sport

aerobik, siłownia, gimnastyka, piłka wodna, tenis stołowy, strzelanie z łuku, korty tenisowe (oświetlenie za opłatą), sprzęt do płytkiego nurkowania (korzystanie przy hotelu); windsurfing i kajaki (w miarę dostępności 1 godz./dzień). Za opłatą kursy żeglowania (wymagana wcześniejsza rezerwacja), baza nurkowa PADI, 18-dołkowe pole golfowe (ok. 2 km od hotelu).

Wellness

za opłatą whirlpool i masaże.

Dzieci

miniklub (4-12 lat), brodzik dla dzieci.

Rozrywka

w ciągu dnia i wieczorami urozmaicone programy animacyjne. Muzyka na żywo. Dyskoteka.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Iberostar Costa Dorada
Zdjęcia lokalizacji (Dominikana / Puerto Plata)
Wyspa Sanoa to obowiązkowa wycieczka fakultatywna podczas wakacji na Dominikanie
Punta Cana, wakacje all inclusive na Dominikanie
Niesamowita zatoka na półwyspie Samana na Dominikanie
Wakacje na Dominikanie, wycieczka do Santo Domingo
Rejs na Cayo Paraiso, luksusowa wycieczka fakultatywna z Dominikany
Kulinarne szaleństwo na Dominikanie
Wodospady Damajagua to jedna z większych atrakcji Dominikany
Wiktoriańska zabudowa Puerto Plata - Dominikana

Opinie o Hotelu Iberostar Costa Dorada

4.4
zdecydowanie polecam

Iberostar Costa Dorada na Dominikanie nie jest może obiektem dla najbardziej wymagających, ale naprawdę zasługuje na swój standard :) bardzo miło spędziliśmy tutaj czas!

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
4.9
zdecydowanie polecam

Iberostar costa dorada w 100% polecić mogę na udany wypoczynek. to co najbardziej mnie zaskoczyło i stanowiło wielki plus tego hotelu to ogromna dbałość o czystość., począwszy od pokoi sprzątanych bardzo dokładnie po bardzo dobrze utrzymany ogród i roślinność na terenie całego hotelu. świetna obsługa, bardzo mili pracownicy dbający o każdy szczegół. jedzenie bardzo smaczne, pokoje ładnie urządzone. a do tego bardzo dobra lokalizacja - przy plaży, dość blisko lotniska w Puerto Plata, więc i transfer jest krótki. z pewnością kiedyś jeszcze wrócę na Dominikanę bo sama wyspa i jej mieszkańcy są niesamowici :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Iberostar Costa Dorada - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby Standard wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Junior Suita dla jednej osoby lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze od strony morza
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby Standard wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby Standard wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby typ superior/wysoki standard wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby Standard wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby Standard wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby typ superior/wysoki standard wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
1 os. standardowy
1 os. standardowy z widokiem na morze
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon lub taras klimatyzacja Standard wanna lub prysznic wentylator sufitowy WC
Pok. dwuosobowy dla 1 osoby ekonomiczny wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy Standard wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Junior Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze od strony morza
Pokoj dwuosobowy Standard wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
Pokoj dwuosobowy Standard wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (2 pokoje) wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras POK. 2 OS. Z LACZAC.DRZWIAMI
Pokoj dwuosobowy Standard wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy Standard wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen
2 os. standardowy
2 os. standardowy z widokiem na morze
Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy balkon lub taras klimatyzacja Standard wanna lub prysznic wentylator sufitowy WC
Pok. dwuosobowy wariant ekonomiczny wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob Standard wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Junior Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze od strony morza
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob Standard wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob Standard wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob typ superior/wysoki standard wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (2 pokoje) wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras POK. 2 OS. Z LACZAC.DRZWIAMI
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob Standard wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob Standard wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob typ superior/wysoki standard wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon lub taras klimatyzacja Standard wanna lub prysznic wentylator sufitowy WC
wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras POK. 2 OS. Z LACZAC.DRZWIAMI
Pokoj rodzinny (2 pokoje) wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras POK. 2 OS. Z LACZAC.DRZWIAMI
Pokoj rodzinny wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras POK. 2 OS. Z LACZAC.DRZWIAMI
Pokoj rodzinny (2 pokoje) wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras POK. 2 OS. Z LACZAC.DRZWIAMI
Pokoj rodzinny wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras POK. 2 OS. Z LACZAC.DRZWIAMI
Pokoj rodzinny (2 pokoje) wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras POK. 2 OS. Z LACZAC.DRZWIAMI
Juniorsuite Meerblick
Promo Room
Superior
Standard Pool View
Standard Meerblick
Standard
Familienzimmer
Star Prestige

Iberostar Costa Dorada - Możliwości wyżywienia:


Iberostar Costa Dorada - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Iberostar Costa Dorada ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00