cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
1 / 39
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
01.11 - 02.11
już od 336 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
22.08 - 23.08
już od 324 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Dreams Punta Cana Resort & Spa
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa
star 5

Dominikana
Ocena hotelu Dreams Punta Cana Resort & Spa:
4.7 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Dreams Punta Cana Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    4.7
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Jakość
    do ceny
    4.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 22 sierpnia 2020

Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • lokalizacja w spokojnej okolicy
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

Wyposażenie

  • recepcja: 24 h
  • winda
  • ogród
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • kantor
  • bankomat
  • sklep z pamiątkami
  • butik
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności
  • fryzjer
  • lekarz
  •  sale konferencyjne: 3
  • amfiteatr
  • usługi konsjerża

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

620

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • W przypadku niektórych sportów wodnych, oznaczonych jako bezpłatne, mogą wystąpić dodatkowe opłaty (np. za wynajęcie sternika, sprzętu itp.). Uwaga – niektóre sporty wodne ze względu na czynniki zewnętrzne mogą być niedostępne.

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: 3-12 lat, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • miniklub: 3-12 lat
  • animacje dla dzieci: codziennie
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • klub dla nastolatków: 13-17 lat
  • animacje dla nastolatków: codziennie
  • łóżeczka dla dzieci: w cenie, na zapytanie

Sport i wellness

W cenie
  •  siłownia
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • aqua fitness 
  •  stretching 
  • joga
  •  snorkeling
  •  kajaki
  • łucznictwo
  • siatkówka plażowa 
  • piłka plażowa
  • tenis stołowy
  • windsurfing 
  •  korty tenisowe: 2
Płatne
  • strefa spa „Dreams Spa by Pevonia"
  • sauna fińska 
  • łaźnia parowa
  • masaże
  •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  •  jazda konna: w ofercie firm zewnętrznych
  •  szkoła nurkowania PADI: w ofercie firm zewnętrznych
  • golf: ok. 40 min jazdy od hotelu

rozrywka

  • kasyno
  • zajęcia kulinarne
  • zajęcia sportowe codziennie
  • międzynarodowy program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • zajęcia taneczne
  • muzyka na żywo
  • boccia w cenie
  • rzutki w cenie
  • bilard w cenie
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny ROZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Suita junior dla nowożeńców Preferred Club JSX2
  • 2 os.
  • ok. 49 m2
  • widok na ogród lub basen
  • pokój dla gości 18+
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • odtwarzacz DVD
  • odtwarzacz płyt CD
  • room service: w cenie
  • codzienna prasa: w cenie
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras: z jacuzzi, z miejscami do siedzenia
  • pakiet Preferred Club
Pokój rodzinny deluxe FZX1
  • 3-6 os.
  • ok. 54 m2
  • widok na ogród lub basen
  • 2 pokoje 2-osobowe oddzielone drzwiami
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • odtwarzacz DVD
  • odtwarzacz płyt CD
  • room service: w cenie
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras: z miejscami do siedzenia
Suita junior Preferred Club JSX1
  • 2-4 os.
  • ok. 49 m2
  • widok na ogród
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • odtwarzacz DVD
  • odtwarzacz płyt CD
  • room service: w cenie
  • codzienna prasa: w cenie
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras: z jacuzzi, z miejscami do siedzenia
  • pakiet Preferred Club
Pokój 2-osobowy deluxe ROX1
  • 1-3 os.
  • ok. 27 m2
  • widok na ogród
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • odtwarzacz DVD
  • odtwarzacz płyt CD
  • room service: w cenie
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy deluxe swim out ROX3
  • 1-2 os.
  • ok. 27 m2
  • widok na basen
  • pokój dla gości 18+
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • odtwarzacz DVD
  • odtwarzacz płyt CD
  • room service: w cenie
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras: leżaki, bezpośredni dostęp do basenu

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu, a la carte
  • kolacja: w formie bufetu, a la carte
  • przekąski: codziennie 24 h, przekąski o północy, ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 8
  • główna restauracja „World Café": rodzaje kuchni: międzynarodowa, potrawy bezglutenowe, bufet, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „Bordeaux": 18+, rodzaje kuchni: francuska, potrawy bezglutenowe, a la carte, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „Himitsu": rodzaje kuchni: azjatycka, teppanyaki, potrawy bezglutenowe, a la carte, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „La Trattoria": rodzaje kuchni: włoska, potrawy bezglutenowe, a la carte, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „Portofino": rodzaje kuchni: włoska, potrawy bezglutenowe, a la carte, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „Oceana": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, potrawy bezglutenowe, a la carte, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „Seaside Grill": rodzaje kuchni: dania z grilla, potrawy bezglutenowe, a la carte, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Barefoot Grill": rodzaje kuchni: dania z grilla, a la carte, w cenie, 12:00 - 18:00, na plaży  
  • bary i inne: 10
  • bar w lobby „The Rendezvous"
  • bar w lobby „Showtime Lobby Bar"
  • bar przy basenie „Manatees"
  • bar przy basenie „Sugar Reef"
  • bar przy basenie „Barracuda"
  • bar „Veranda"
  • kawiarnia „Coco Café": codziennie, 24 h
  • lounge bar „Desires Music Lounge": 18+
  • bar „Bordeaux Bar": 18+
  •  bar „Oceana Bar": w cenie
  • Dodatkowe informacje
  •  kolacja przy świecach: wymagana rezerwacja, za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Dominikana / Punta Cana

    Opis oferty:

    Położony w rozległym zielonym ogrodzie, pełnym uroczych zakątków, z basenem w kształcie laguny z wodospadami, jacuzzi i tarasem słonecznym - idealny na spokojny wypoczynek w ładnym otoczeniu. Przy kompleksie wodnym kryty strzechą bar swim-up, przy którym można się schłodzić w upalny dzień. Bliskość pięknej, otoczonej palmami plaży zachęca do korzystania z wodnych atrakcji lub odpoczynku pod parasolem. To tutaj spełniają się marzenia o egzotycznych wakacjach.

    POŁOŻENIE:

    w małej miejscowości Uvero Alto, w rejonie PUNTA CANA; ok. 75 km od portu lotniczego w La Romana, ok. 45 km od portu lotniczego w Punta Cana; przystanek autobusowy w pobliżu hotelu.

    PLAŻA:

    Uvero Alto, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez teren hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2004 r., 620 pokoi, budynek główny i 9 pawilonów, 2 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja World Cafe - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 6 restauracji á la carte, podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie): Himitsu - kuchnia azjatycka, Portofino - kuchnia włoska, Oceana - owoce morza, La Trattoria - kuchnia włoska, Bordeaux - tylko dla dorosłych, Seaside - dania z grilla, bary: The Rendezvous i Showtime w lobby, Barracuda przy basenie, Desires & Bordeaux - dla dorosłych, Veranda, Oceana, Sport Bar, Manatees przy basenie, Sugar Reef przy basenie; kantor, minipasaż handlowy; centrum konferencyjne dla 300 osób; ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: całodobowy room-service, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    deluxe:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), elegancki i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf, minibar, internet bezprzewodowy; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras.

    SPORT I ROZRYWKA:

    kompleks basenowy w kształcie laguny, słodka woda, jacuzzi, brodzik dla dzieci, statek piratów, przy basenie bezpłatne leżaki i ręczniki; kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, centrum fitness, tenis stołowy, szachy ogrodowe, koszykówka, siatkówka, łucznictwo, aqua aerobik, lekcja nurkowania w basenie, kajaki, windsurfing; plac zabaw dla dzieci, Explorer's klub (3-12 lat), Core Zone Club (13-17 lat), kasyno, animacje dla dorosłych i dzieci: muzyka na żywo, pokazy gotowania, nauka tańca, program artystyczny; za opłatą: motorowe sporty wodne, jazda konna; centrum spa: bezpłatnie: siłownia; płatne: łaźnia parowa, jacuzzi, sauna, zabiegi lecznicze i relaksujące: refleksologia, hydroterapia, masaże, salon piękności; w pobliżu hotelu pola golfowe: Punta Blanca i Cocotal.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-11.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-23.00) w formie bufetu w restauracji World Cafe lub restauracjach á la carte; napoje bezalkoholowe, lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe dostępne w wyznaczonym barze do godz. 2.00.

    KONTAKT:

    0080/96820404, www.dreamsresorts.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Dominikana / Punta Cana

    Opis oferty:

    Położony w rozległym, zielonym ogrodzie pełnym uroczych zakątków, z basenem w kształcie laguny z wodospadami, jacuzzi i tarasem słonecznym - idealnym na spokojny wypoczynek w ładnym otoczeniu. Przy kompleksie wodnym kryty strzechą bar swim-up, przy którym można się schłodzić w upalny dzień. Bliskość pięknej, otoczonej palmami plaży zachęca do korzystania z wodnych atrakcji lub odpoczynku pod parasolem. To tutaj spełniają się marzenia o egzotycznych wakacjach.

    POŁOŻENIE:

    w małej miejscowości UVERO ALTO, w rejonie PUNTA CANA; ok. 75 km od lotniska w La Romana, ok. 45 km od lotniska w Punta Cana; przystanek autobusowy w pobliżu hotelu.

    PLAŻA:

    Uvero Alto, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez teren hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2004 r., 620 pokoi, budynek główny i 9 pawilonów, 2 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja World Cafe - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 6 restauracji á la carte, podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie): Himitsu - kuchnia azjatycka, Portofino - kuchnia włoska, Oceana - owoce morza, La Trattoria - kuchnia włoska, Bordeaux - tylko dla dorosłych, Seaside - dania z grilla, bary: The Rendezvous i Showtime w lobby, Barracuda przy basenie, Desires & Bordeaux - dla dorosłych, Veranda, Oceana, Sport Bar, Manatees przy basenie, Sugar Reef przy basenie; kantor, minipasaż handlowy; centrum konferencyjne dla 300 osób; ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy, całodobowy room-service; za opłatą: lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    deluxe:

    2-os. (możliwość 1 dostawki; w pokoju 2 podwójne łóżka), elegancki i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf, minibar, internet bezprzewodowy; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras.

    SPORT I ROZRYWKA:

    kompleks basenowy w kształcie laguny, słodka woda, brodzik dla dzieci, statek piratów, przy basenie bezpłatne leżaki i ręczniki; kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, centrum fitness, tenis stołowy, szachy ogrodowe, koszykówka, siatkówka, łucznictwo, aqua aerobik, lekcja nurkowania w basenie, kajaki, windsurfing; plac zabaw dla dzieci, Explorer's klub (3-12 lat), Core Zone Club (13-17 lat), kasyno, animacje dla dorosłych i dzieci: muzyka na żywo, pokazy gotowania, nauka tańca, program artystyczny; za opłatą: motorowe sporty wodne, jazda konna; centrum spa: bezpłatnie: siłownia; płatne: łaźnia parowa, jacuzzi, sauna, zabiegi lecznicze i relaksujące: refleksologia, hydroterapia, masaże, salon piękności; w pobliżu hotelu pola golfowe: Punta Blanca i Cocotal.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-11.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.00-23.00) w formie bufetu w restauracji World Cafe lub restauracjach á la carte; napoje bezalkoholowe, lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe dostępne w wyznaczonym barze do godz. 2.00.

    KONTAKT:

    0080/96820404, www.dreamsresorts.com

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Filekcja nurkowania w basenie


    Neckermann

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Punta Cana, Dominikana

    Opis hotelu

    Kurort oferuje 620 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu, kantoru wymiany walut i bankomatu. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, jadalnia, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie ośrodka wczasowego znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, wentylator, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź łóżko typu king size. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Dostępne są również minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, odtwarzacz CD, odtwarzacz DVD i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokojach znajdziecie Państwo prasę codzienną. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki dysponują prysznicem, wanną i jacuzzi. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie kompleksu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Położone w cieniu parasoli leżaki idealnie nadają się na chwilę relaksu. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Dużym urozmaiceniem są rozliczne aktywności outdoorowe oferowane w kurorcie. Należą do nich m.in. boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, koszykówka i strzelanie z łuku, jak również za dodatkową opłatą tenis ziemny, wędkowanie i jazda konna. Na miejscu oczekuje Państwa zróżnicowana oferta sportowa, w tym sporty wodne jak spływy kajakowe, snorkeling i aerobik wodny oraz za dodatkową opłatą nurkowanie. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek przygotowaliśmy bogaty program zajęć również wewnątrz obiektu. Dostępne są tenis stołowy, dart, joga i aerobik. W tym ośrodku wczasowym dostępne są zabiegi Wellness, w tym spa, sauna, łaźnia turecka, salon piękności i ayurveda. Za dodatkową opłatą polecamy Państwu zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, dyskoteka, miniklub, kasyno i night-club.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania potraw bezglutenowych. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Dreams Punta Cana Resort & Spa
    Zdjęcia lokalizacji (Dominikana)
    Wyspa Sanoa to obowiązkowa wycieczka fakultatywna podczas wakacji na Dominikanie
    Punta Cana, wakacje all inclusive na Dominikanie
    Niesamowita zatoka na półwyspie Samana na Dominikanie
    Wakacje na Dominikanie, wycieczka do Santo Domingo
    Rejs na Cayo Paraiso, luksusowa wycieczka fakultatywna z Dominikany
    Kulinarne szaleństwo na Dominikanie
    Wodospady Damajagua to jedna z większych atrakcji Dominikany
    Wiktoriańska zabudowa Puerto Plata - Dominikana
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Dreams Punta Cana Resort & Spa

    4.7
    zdecydowanie polecam

    Wróciliśmy oczarowani z hotelu Dream Punta Cana jak i całej Dominikany. Hotel rewelacyjny na jego ternie zielony ogród, baseny lagunowe z wodospadami, duże przestronne pokoje. Wybór jedzenia i kuchni również zaskakujący. Gorąco polecam!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Dreams Punta cana to miejsce idealne jak dla mnie na spokojny wypoczynek - z dala od kurortów, miast itp. O takie miejsce na Dominikanie nam chodziło. Hotel jest w otoczeniu pieknego ogrodu i pomimo, że ma bardzo dużo pokoi to w ogólne nie odczułam tej ogromnej liczby gości. świetny basen, bardzo duży, przebiega przez cały teren hotelu. jedzenie, animacje, zajęcia sportowe, obsługa - to wszystko było na bardzo wysokim poziomie.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Bardzo fajny wypoczynek!! Śliczna plaża, piękna zieleń dookoła. Hotel Dreams Punta Cana leży raczej w spokojnej okolicy i jest idealny na leniwe wczasy we dwoje. Ale na terenie hotelu jest co robić, więc byliśmy zadowoleni. Dominikana zachwyca przyrodą, plażami i czystym oceanem - fantastyczne miejsce!!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Punta Cana Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      4.7
    • Hotel
      4.9
    • Pokoje
      4.2
    • Wyżywienie
      5.1
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      5
    HolidayCheck
    Ocena Dreams Punta Cana Resort & Spa:
    4.9 / 6

    Wspniała podróż poślubna! 2011-06-22
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Punta Cana Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Niski poziom obsługi 2012-02-26
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Punta Cana Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      2.0

    3.3
    Wakacje w raju 2014-01-15
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Punta Cana Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Udany wypoczynek 2014-04-12
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Punta Cana Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.8

    Hotel bardzo ładny, położony przy samej plaży. Jedzenie smaczne, urozmaicone, dużo egzotycznych smak...
    więcej

    5.3
    Wakacje marzeń 2015-09-11
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Punta Cana Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Raj 2016-01-12
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Punta Cana Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Udany urlop 2016-01-18
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Punta Cana Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Piękny hotel, wspaniali ludzie i wakacyjna atmosfera :) Hotel pomimo tego, że położony na dużym tere...
    więcej

    6.0
    Bardzo udany pobyt 2016-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Punta Cana Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0

    Dreams Punta Cana Resort & Spa - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wentylator sufitowy lazienka prysznic de Luxe WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wentylator sufitowy lazienka prysznic de Luxe WC klimatyzacja taras balkon lub taras Klub
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wentylator sufitowy lazienka prysznic de Luxe WC klimatyzacja taras widok na basen od strony ogrodu
    Junior Suita dla jednej osoby balkon lub taras klimatyzacja Klub lazienka prysznic wentylator sufitowy WC
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wentylator sufitowy lazienka prysznic de Luxe WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu WYZSZE PIETRA
    Pokoj wariant ekonomiczny dla 1 osoby wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj dwuosobowy wentylator sufitowy lazienka prysznic de Luxe WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj rodzinny 2 sypialnie/2 lazienki wentylator sufitowy lazienka prysznic de Luxe WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj dwuosobowy wentylator sufitowy lazienka prysznic de Luxe WC klimatyzacja taras balkon lub taras Klub
    Pokoj dwuosobowy wentylator sufitowy lazienka prysznic de Luxe WC klimatyzacja taras widok na basen od strony ogrodu
    Pokoj rodzinny wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod Klub Deluxe Zimmer
    Suita honeymoon wentylator sufitowy lazienka Jacuzzi prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Klub
    Junior Suita balkon lub taras klimatyzacja Klub lazienka prysznic wentylator sufitowy WC
    Pokoj dwuosobowy wentylator sufitowy lazienka prysznic de Luxe WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu WYZSZE PIETRA
    Pokoj wariant ekonomiczny wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wentylator sufitowy lazienka prysznic de Luxe WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj rodzinny 2 sypialnie/2 lazienki wentylator sufitowy lazienka prysznic de Luxe WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wentylator sufitowy lazienka prysznic de Luxe WC klimatyzacja taras balkon lub taras Klub
    Pokoj rodzinny wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod Klub Deluxe Zimmer
    Junior Suita balkon lub taras klimatyzacja Klub lazienka prysznic wentylator sufitowy WC
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wentylator sufitowy lazienka prysznic de Luxe WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu WYZSZE PIETRA
    Pokoj wariant ekonomiczny wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj rodzinny 2 sypialnie/2 lazienki wentylator sufitowy lazienka prysznic de Luxe WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj rodzinny wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod Klub Deluxe Zimmer
    Pokój rodzinny
    Junior suita
    Junior suita
    Juniorsuite Preferred Clu
    Economy Room
    Prefered Club Deluxe Fami
    Deluxe
    Deluxe Swim-Out
    Deluxe Family
    Deluxe Preferred Club
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Preferred Club Honeymoon

    Dreams Punta Cana Resort & Spa - Możliwości wyżywienia:


    Dreams Punta Cana Resort & Spa - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00