cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
  • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa, Dominikana
1 / 39
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
17.05 - 21.05
już od 930 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
05.05 - 06.05
już od 223 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Dreams Punta Cana Resort & Spa
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa
star 5

Dominikana
Ocena hotelu Dreams Punta Cana Resort & Spa:
4.7 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Dreams Punta Cana Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    4.7
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Jakość
    do ceny
    4.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 17 maja 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 maja 2022

Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • lokalizacja w spokojnej okolicy
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

polozenie

  • lokalizacja w spokojnej okolicy
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • piaszczysta
  • łagodnie opadająca
  • leżaki w cenie
  • parasole w cenie
  • ręczniki w cenie

Wyposażenie

  • recepcja: 24 h
  • winda
  • ogród
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • kantor
  • bankomat
  • sklep z pamiątkami
  • butik
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności
  • fryzjer
  • lekarz
  •  sale konferencyjne: 3
  • amfiteatr
  • usługi konsjerża

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

620

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 2
  • kompleks basenowy: ze słodką wodą
  • basen dla dzieci: 3-12 lat, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci: 3-12 lat, zewnętrzny, ze słodką wodą
    • opieka nad dziećmi: za opłatą
    • miniklub: 3-12 lat
    • animacje dla dzieci: codziennie
    • pokój gier i zabaw
    • plac zabaw
    • klub dla nastolatków: 13-17 lat
    • animacje dla nastolatków: codziennie
    • łóżeczka dla dzieci: w cenie, na zapytanie

    Sport i wellness

    W cenie
    •  siłownia
    • aerobik
    • aqua aerobik
    • aqua fitness 
    •  stretching 
    • joga
    •  snorkeling
    •  kajaki
    • łucznictwo
    • siatkówka plażowa 
    • piłka plażowa
    • tenis stołowy
    • windsurfing 
    •  korty tenisowe: 2
    Płatne
    • strefa spa „Dreams Spa by Pevonia"
    • sauna fińska 
    • łaźnia parowa
    • masaże
    •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
    •  jazda konna: w ofercie firm zewnętrznych
    •  szkoła nurkowania PADI: w ofercie firm zewnętrznych
    • golf: ok. 40 min jazdy od hotelu

    rozrywka

    • kasyno
    • zajęcia kulinarne
    • zajęcia sportowe codziennie
    • międzynarodowy program animacyjny
    • wieczory tematyczne
    • przedstawienia
    • wieczory taneczne
    • zajęcia taneczne
    • muzyka na żywo
    • boccia w cenie
    • rzutki w cenie
    • bilard w cenie
    • dyskoteka

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny ROZ1
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Suita junior dla nowożeńców Preferred Club JSX2
    • 2 os.
    • ok. 49 m2
    • widok na ogród lub basen
    • pokój dla gości 18+
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • wentylator sufitowy
    • żelazko
    • deska do prasowania
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • odtwarzacz DVD
    • odtwarzacz płyt CD
    • room service: w cenie
    • codzienna prasa: w cenie
    • prysznic
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    • taras: z jacuzzi
    • pakiet Preferred Club
    Pokój rodzinny deluxe FZX1
    • 3-6 os.
    • ok. 54 m2
    • widok na ogród lub basen
    • 2 pokoje 2-osobowe oddzielone drzwiami
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • wentylator sufitowy
    • żelazko
    • deska do prasowania
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • odtwarzacz DVD
    • odtwarzacz płyt CD
    • room service: w cenie
    • prysznic
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    • taras
    Suita junior Preferred Club JSX1
    • 2-4 os.
    • ok. 49 m2
    • widok na ogród
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • wentylator sufitowy
    • żelazko
    • deska do prasowania
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • odtwarzacz DVD
    • odtwarzacz płyt CD
    • room service: w cenie
    • codzienna prasa: w cenie
    • prysznic
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    • taras: z jacuzzi
    • pakiet Preferred Club
    Pokój 2-osobowy deluxe ROX1
    • 1-3 os.
    • ok. 27 m2
    • widok na ogród
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • wentylator sufitowy
    • żelazko
    • deska do prasowania
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • odtwarzacz DVD
    • odtwarzacz płyt CD
    • room service: w cenie
    • prysznic
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    • taras
    Pokój 2-osobowy deluxe swim out ROX3
    • 1-2 os.
    • ok. 27 m2
    • widok na basen
    • pokój dla gości 18+
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • wentylator sufitowy
    • żelazko
    • deska do prasowania
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • odtwarzacz DVD
    • odtwarzacz płyt CD
    • room service: w cenie
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • taras: bezpośredni dostęp do basenu

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: w formie bufetu
    • obiad: w formie bufetu, a la carte
    • kolacja: w formie bufetu, a la carte
    • przekąski: codziennie 24 h, przekąski o północy, ciasto
    • wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe
    • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 8
  • główna restauracja „World Café": rodzaje kuchni: międzynarodowa, potrawy bezglutenowe, bufet, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „Bordeaux": 18+, rodzaje kuchni: francuska, potrawy bezglutenowe, a la carte, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „Himitsu": rodzaje kuchni: azjatycka, teppanyaki, potrawy bezglutenowe, a la carte, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „La Trattoria": rodzaje kuchni: włoska, potrawy bezglutenowe, a la carte, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „Portofino": rodzaje kuchni: włoska, potrawy bezglutenowe, a la carte, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „Oceana": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, potrawy bezglutenowe, a la carte, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „Seaside Grill": rodzaje kuchni: dania z grilla, potrawy bezglutenowe, a la carte, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  •  restauracja „Barefoot Grill": rodzaje kuchni: dania z grilla, a la carte, w cenie, 12:00 - 18:00, na plaży  
  • bary i inne: 10
  • bar w lobby „The Rendezvous"
  • bar w lobby „Showtime Lobby Bar"
  • bar przy basenie „Manatees"
  • bar przy basenie „Sugar Reef"
  • bar przy basenie „Barracuda"
  • bar „Veranda"
  • kawiarnia „Coco Café": codziennie, 24 h
  • lounge bar „Desires Music Lounge": 18+
  • bar „Bordeaux Bar": 18+
  •  bar „Oceana Bar": w cenie
  • Dodatkowe informacje
  •  kolacja przy świecach: wymagana rezerwacja, za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Dominikana / Punta Cana

    Opis oferty:

    Położony w rozległym zielonym ogrodzie, pełnym uroczych zakątków, z basenem w kształcie laguny z wodospadami, jacuzzi i tarasem słonecznym - idealny na spokojny wypoczynek w ładnym otoczeniu. Przy kompleksie wodnym kryty strzechą bar swim-up, przy którym można się schłodzić w upalny dzień. Bliskość pięknej, otoczonej palmami plaży zachęca do korzystania z wodnych atrakcji lub odpoczynku pod parasolem. To tutaj spełniają się marzenia o egzotycznych wakacjach.

    POŁOŻENIE:

    w małej miejscowości Uvero Alto, w rejonie PUNTA CANA; ok. 75 km od portu lotniczego w La Romana, ok. 45 km od portu lotniczego w Punta Cana; przystanek autobusowy w pobliżu hotelu.

    PLAŻA:

    Uvero Alto, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez teren hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2004 r., 620 pokoi, budynek główny i 9 pawilonów, 2 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja World Cafe - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 6 restauracji á la carte, podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie): Himitsu - kuchnia azjatycka, Portofino - kuchnia włoska, Oceana - owoce morza, La Trattoria - kuchnia włoska, Bordeaux - tylko dla dorosłych, Seaside - dania z grilla, bary: The Rendezvous i Showtime w lobby, Barracuda przy basenie, Desires & Bordeaux - dla dorosłych, Veranda, Oceana, Sport Bar, Manatees przy basenie, Sugar Reef przy basenie; kantor, minipasaż handlowy; centrum konferencyjne dla 300 osób; ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: całodobowy room-service, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    deluxe:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), elegancki i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf, minibar, internet bezprzewodowy; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras.

    SPORT I ROZRYWKA:

    kompleks basenowy w kształcie laguny, słodka woda, jacuzzi, brodzik dla dzieci, statek piratów, przy basenie bezpłatne leżaki i ręczniki; kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, centrum fitness, tenis stołowy, szachy ogrodowe, koszykówka, siatkówka, łucznictwo, aqua aerobik, lekcja nurkowania w basenie, kajaki, windsurfing; plac zabaw dla dzieci, Explorer's klub (3-12 lat), Core Zone Club (13-17 lat), kasyno, animacje dla dorosłych i dzieci: muzyka na żywo, pokazy gotowania, nauka tańca, program artystyczny; za opłatą: motorowe sporty wodne, jazda konna; centrum spa: bezpłatnie: siłownia; płatne: łaźnia parowa, jacuzzi, sauna, zabiegi lecznicze i relaksujące: refleksologia, hydroterapia, masaże, salon piękności; w pobliżu hotelu pola golfowe: Punta Blanca i Cocotal.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-11.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-23.00) w formie bufetu w restauracji World Cafe lub restauracjach á la carte; napoje bezalkoholowe, lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe dostępne w wyznaczonym barze do godz. 2.00.

    KONTAKT:

    0080/96820404, www.dreamsresorts.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Dominikana / Punta Cana

    Opis oferty:

    Położony w rozległym, zielonym ogrodzie pełnym uroczych zakątków, z basenem w kształcie laguny z wodospadami, jacuzzi i tarasem słonecznym - idealnym na spokojny wypoczynek w ładnym otoczeniu. Przy kompleksie wodnym kryty strzechą bar swim-up, przy którym można się schłodzić w upalny dzień. Bliskość pięknej, otoczonej palmami plaży zachęca do korzystania z wodnych atrakcji lub odpoczynku pod parasolem. To tutaj spełniają się marzenia o egzotycznych wakacjach.

    POŁOŻENIE:

    w małej miejscowości UVERO ALTO, w rejonie PUNTA CANA; ok. 75 km od lotniska w La Romana, ok. 45 km od lotniska w Punta Cana; przystanek autobusowy w pobliżu hotelu.

    PLAŻA:

    Uvero Alto, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez teren hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2004 r., 620 pokoi, budynek główny i 9 pawilonów, 2 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja World Cafe - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 6 restauracji á la carte, podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie): Himitsu - kuchnia azjatycka, Portofino - kuchnia włoska, Oceana - owoce morza, La Trattoria - kuchnia włoska, Bordeaux - tylko dla dorosłych, Seaside - dania z grilla, bary: The Rendezvous i Showtime w lobby, Barracuda przy basenie, Desires & Bordeaux - dla dorosłych, Veranda, Oceana, Sport Bar, Manatees przy basenie, Sugar Reef przy basenie; kantor, minipasaż handlowy; centrum konferencyjne dla 300 osób; ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy, całodobowy room-service; za opłatą: lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    deluxe economy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki; w pokoju 2 podwójne łóżka), elegancki i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf, minibar, internet bezprzewodowy; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras.

    SPORT I ROZRYWKA:

    kompleks basenowy w kształcie laguny, słodka woda, brodzik dla dzieci, statek piratów, przy basenie bezpłatne leżaki i ręczniki; kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, centrum fitness, tenis stołowy, szachy ogrodowe, koszykówka, siatkówka, łucznictwo, aqua aerobik, lekcja nurkowania w basenie, kajaki, windsurfing; plac zabaw dla dzieci, Explorer's klub (3-12 lat), Core Zone Club (13-17 lat), kasyno, animacje dla dorosłych i dzieci: muzyka na żywo, pokazy gotowania, nauka tańca, program artystyczny; za opłatą: motorowe sporty wodne; centrum spa: bezpłatnie: siłownia; płatne: łaźnia parowa, jacuzzi, sauna, zabiegi lecznicze i relaksujące: refleksologia, hydroterapia, masaże, salon piękności; w pobliżu hotelu pola golfowe: Punta Blanca i Cocotal.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-11.00), obiad (12.30-15.30), kolacja (18.00-23.00) w formie bufetu w restauracji World Cafe lub restauracjach á la carte; przekąski (24h) w wyznaczonym miejscu; napoje bezalkoholowe, lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe dostępne w wyznaczonym barze do godz. 1.00.

    KONTAKT:

    0080/96820404, www.dreamsresorts.com 

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Filekcja nurkowania w basenie 


    Exim Tours

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5 Dominikana/Punta Cana

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 5* - kat. lokalna 5*

    Położenie

    Uvero Alto - przy plaży - ok. 40 km lotnisko Punta Cana

    Plaża

    - piaszczysta - serwis plażowy bezpłatny

    Pokoje

    Pokoje typu Double Deluxe GardenView Shared-PoolTerrace (ok.27 m) - tylko dla dorosłych - TV-SAT - klimatyzacja - wiatrak sufitowy - sejf (bezpłatny) - internet WIFI bezpłatny - minibar(codziennie uzupełniany w soki, napoje bezalkoholowe, wodę, piwo) - zestaw do parzenia kawy/herbaty - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka) - szlafroki, kapcie - deska, żelazko do prasowania - wanna z hydromasażem - 24 h room service - balkon/taras z bezpośrednim wyjściem na basen Pokoje typu Double Deluxe GardenView Balcony or Terrace (ok. 27 m).Wyposażone podobnie, jak pokoje Shared-Pool; widok na ogród.

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatnie - kompleks 2 basenów w kształcie laguny - aqua aerobic - siłownia - rzutki - tenis stołowy - joga - koszykówka/siatkówka - ręczniki plażowe - bogaty program dziennych i wieczornych animacji - muzyka na żywo Płatne: - SPA (zabiegi, masaże) - sauna fińska, łaźnia - kort tenisowy - bogata oferta sportów wodnych (żeglarstwo, windsurfing, kajakarstwo, snurkowanie, nurkowanie)

    Dla dzieci

    - basen dla dzieci - zjeżdźalnia wodna, statek piratów - plac zabaw - mini klub (3 - 12 lat) - klub dla nastolatków (13 - 17 lat) - pokój gier i zabaw - opieka (płatna) - menu dla dzieci - wysokie krzesełka w restauracji - łóżeczka dla niemowlaków - animacje dzienne i wieczorne

    Wyżywienie

    All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody. Przekąski, napoje i wybrane alkohole dostępne są 24 h. Restauracje a'la carte w cenie (wymagany strój formalny).  

    Restauracje i bary

    - 9 restauracji (w tym 5 a'la carte - nie wymagana rezerwacja) - 8 barów

    Dodatkowe informacje

    Hotel dedykowany dla rodzin z dziećmi i parom na romantyczne wakacje. - ogród - 9 budynków, 2 piętra - 620 pokoi - 24 h recepcja - internet WIFI bezpłatny - pasaż handlowy - kasyno - dyskoteka - centrum konferencyjne - bankomat - pralnia - amfiteatr - przechowalnia bagaży www.dreamsresorts.com

    UWAGA

    W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunki Informujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacje W przypadku wyjazdu do krajow, w których obowiązkowe są testy na COVID19, EximTours przygotował specjalne zniżki na wykonanie testów. Więcej informacji znajdą Państwo na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacje

    Bagaż

    AirFrance/KLM W cenie zawarty jest bagaż podręczny 12 kg. Bagaż rejestrowany 23 kg można dokupić w cenie 360 PLN / os. Dodanie bagażu po wystawieniu biletu może skutkować wyższą ceną. Lufthansa/Condor/Swiss W cenie zawarty jest bagaż podręczny (pomiędzy 5 a 10 kg w zależności od linii lotniczej) oraz bagaż rejestrowany (pomiędzy 15 a 25 kg w zależności linii lotniczej). Szczegółowe informacje znajdują się na umowie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Dertour Polska

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    Dreams Punta Cana Resort & Spa by AMResorts

    Kategoria

    *****

    Miejscowość

    Uvero Alto

    Region

    Punta Cana

    Kod

    PUJ32003 MK

    Liczba pokoi

    620

    Zalety

    Super oferta dla wczesnych rezerwacji.

    Położenie

    Przy porośniętej palmami, długiej plaży Uvero Alto. Do lotniska Punta Cana ok. 35 minut jazdy.

    Opis

    Hotel pośród gaju palmowego. Przestronny hol, restauracja bufetowa, 6 restauracji a la carte (kuchnia włoska, azjatycja, dania rybne i grill), 10 barów, 'Coco Cafe', leżaki, parasole słoneczne i ręczniki kąpielowe przy basenie i na plaży. Strefa spa 'Dreams Spa by Pevonia'.

    Wyżywienie

    All Inclusive (I) - 3 posiłki dziennie (bufet lub a la carte) oraz dodatkowe świadczenia  = przekąski, kawa, bar z owocami, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (do ok. godz. 2 napoje Premium), 24-godzinny room service. Program 'AMResorts Dine Around', czyli możliwość korzystania z różnych restauracji tematycznych i a-la-carte oraz inne promocje dot. wyżywienia - sezonowo.

    Zakwaterowanie (pokoje)

    620 pokoi w 3-piętrowych budynkach.

    Pokój typ 1

    Deluxe = ok. 27 m kw., łazienka / WC / prysznic, suszarka do włosów, TV, odtwarzacz DVD, stacja MP3, telefon, łącze internetowe (WLAN, w cenie), żelazko, deska do prasowania, klimatyzacja, wentylator, minibar (codziennie uzupełniany napojami bezalkoholowymi, wodą i piwem, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf, balkon lub taras, widok na ogród.

    Pokój typ 2

    Deluxe Swim-out = ok. 27 m kw., wyposażenie jak w Deluxe, na parterze. Bezpośrednie dojście do basenu przez taras z fotelami.

    Pokój typ 3

    Preferred Club Deluxe ok. 27 m kw., wyposażenie jak w Deluxe. Wliczone świadczenia Preferred Club - dodatkowo wstęp do oddzielnej strefy na plaży, wstęp do Preferred Lounge ze śniadaniem kontynentalnym i Hors d'Oeuvres wieczorem, prywatny check-in i check-out, stacja internetowa (w cenie). W pokoju dodatkowo szlafroki / kapcie, codziennie międzynarodowa gazeta (na zamówienie), rozszerzony minibar, consierge service.

    Pokój typ 4

    Preferred Club Honeymoon Suite ok. 49 m kw., wyposażenie jak w Preferred Club Deluxe, dedykowana kategoria dla par, oddzielny pokój dzienny, wanna i oddzielny prysznic, jacuzzi na tarasie z widokiem na ogród lub morze.

    Pokój typ 5

    Deluxe Family Room = ok. 54 m kw., dwa pokoje Deluxe połączone drzwiami.

    Sport, rozrywka, wellness

    Bogaty program rozrywkowy, kino Open Air, imprezy na plaży, dyskoteka (od 18 lat), kursy tańca, gotowania, hiszpańskiego i przygotowywania koktajli, siłownia, 2 korty tenisowe, trampolina, rowery, joga, aerobik, nurkowanie powierzchniowe, osprzęt do nurkowania powierzchniowego, windsurfing, Hobie Cat, kajaki.

    Dla dzieci

    Miniklub od 3 do 12 lat (w godz. ok. 9-22, ze statkiem pirackim i zjeżdżalnią wodną), Teens Club od 13 do 17 lat (ściana wspinaczkowa, Bull Riding, strzelanie z łuku, Nintendo Wii, xBox, PlayStation, dyskoteka).

    Warto wiedzieć

    Honeymoon Special - oferty dla nowożeńców oraz podróży jubileuszowych. Należy zgłosić przy rezerwacji. Więcej w cenie - ceny na dostawce wg aktualnego katalogu.

    Transfery

    Możliwość rezerwacji transferu z / na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    MK406102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Neckermann X

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Punta Cana, Dominikana

    Położenie

    przy piaszczystej plaży Uvero Alto. Transfer z lotniska Punta Cana ok. 40 minut, z Santo Domingo ok. 3 godz. i 15 minut.

    Plaża

    piaszczysta plaża bezpośrednio przy hotelu.

    Wyposażenie

    elegancki ośrodek w stylu karaibskim oferuje 620 pokoi. Hol z recepcją, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu, 6 restauracji a la carte (m. in. kuchnia azjatycka, francuska, włoska, dania z grilla i owoce morza), bar w holu, 9 barów, kawiarnia i pasaż handlowy. W ogrodach znajduje się jeden z największych basenów na wyspie, który rozciąga się od budynku do plaży. bar typu swim up. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenie bez opłaty.

    All Inclusive

    wszystkie posiłki w formie bufetu (lunch i kolacja także do wyboru z karty - bez rezerwacji), restauracja lub kawiarnia z całodobową obsługą. Przekąski, lokalne i importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Room service przez całą dobę  (od godz. 02.00 oferta ograniczona). Minibar w pokoju (codzienne uzupełniany wodą, napojami bezalkoholowymi i piwem). Program Dine Around: możliwość korzystania z restauracji sąsiednich hoteli Dreams, Now und Sunscape Resorts & Spa (godz. 18.00.- 01.00., konieczna rezerwacja, maks. 4 osoby, opłata za transfer).

    Internet

    WIFI w lobby i pokojach bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    Pokoje deluxe (A1-3A): ekspres do kawy, minibar, żelazko / deska do prasowania, klimatyzacja, wentylator, sejf, telewizja satelitarna, internet, telefon, łazienka z wanną i prysznicem, WC, Suszarka do włosów i taras z widokiem na ogród. Pokoje deluxe premium (A1-3K): na wyższych piętrach. Wariant ekonomiczny (A1-3S). Pokoje deluxe swim up (A1-2D); od 18 lat; z bezpośrednim dostępem do basenu. Pokoje rodzinne deluxe (A2-4B): 2 pokoje deluxe połączone drzwiami. Pokoje deluxe Preferred Club (A1-3C): dodatkowo ze świadczeniami Preferred Club. Pokoje rodzinne deluxe Preferred Club (A2-4F). Honeymoon Suites Preferred Club (A2H): z częścią wypoczynkową i świadczeniami Preferred Club. Preferred Club: osobne zameldowanie / wymeldowanie, usługi concierge, codzienna prasa (w jęz. angielskim lub hiszpańskim; na życzenie), napoje premium w minibarze, wybór poduszek i wysokiej jakości przybory toaletowe, dedykowana restauracja na śniadanie i lunch, dostęp do Preferred Club Lounge z gorącymi i zimnymi przekąskami, deserami i alkoholami, wydzielony odcinek plaży.

    Sport

    koszykówka, rowery, siłownia, snorkling, nurkowanie w basenie, piłka plażowa, tenis, tenis stołowy, siatkówka, gimnastyka wodna, ??windsurfing i joga. Za opłatą: golf (ok. 30 minut jazdy), jazda konno, nurkowanie (centrum nurkowe PADI) i wędkowanie na morzu.

    Wellness

    za opłatą zabiegi w spa, salonem piękności, łaźnie parowe, zabiegi na całe ciało, masaże, sauna i jacuzzi.

    Dzieci

    mini klub (3-12 lat), wodny plac zabaw i klub dla nastolatków (13-17 lat).

    Rozrywka

    w ciągu dnia i wieczorem  program rozrywkowy (m.in. programy taneczne, gotowanie, koktajle i kursy hiszpańskiego, teatr, imprezy na plaży), kasyno i klub nocny.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Neckermann

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Punta Cana, Dominikana

    Opis hotelu

    Kurort oferuje 620 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu, kantoru wymiany walut i bankomatu. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, jadalnia, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie ośrodka wczasowego znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, wentylator, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź łóżko typu king size. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Dostępne są również minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, odtwarzacz CD, odtwarzacz DVD i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokojach znajdziecie Państwo prasę codzienną. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki dysponują prysznicem, wanną i jacuzzi. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie kompleksu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Położone w cieniu parasoli leżaki idealnie nadają się na chwilę relaksu. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Dużym urozmaiceniem są rozliczne aktywności outdoorowe oferowane w kurorcie. Należą do nich m.in. boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, koszykówka i strzelanie z łuku, jak również za dodatkową opłatą tenis ziemny, wędkowanie i jazda konna. Na miejscu oczekuje Państwa zróżnicowana oferta sportowa, w tym sporty wodne jak spływy kajakowe, snorkeling i aerobik wodny oraz za dodatkową opłatą nurkowanie. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek przygotowaliśmy bogaty program zajęć również wewnątrz obiektu. Dostępne są tenis stołowy, dart, joga i aerobik. W tym ośrodku wczasowym dostępne są zabiegi Wellness, w tym spa, sauna, łaźnia turecka, salon piękności i ayurveda. Za dodatkową opłatą polecamy Państwu zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, dyskoteka, miniklub, kasyno i night-club.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania potraw bezglutenowych. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Dreams Punta Cana Resort & Spa
    Zdjęcia lokalizacji (Dominikana)
    Wyspa Sanoa to obowiązkowa wycieczka fakultatywna podczas wakacji na Dominikanie
    Punta Cana, wakacje all inclusive na Dominikanie
    Niesamowita zatoka na półwyspie Samana na Dominikanie
    Wakacje na Dominikanie, wycieczka do Santo Domingo
    Rejs na Cayo Paraiso, luksusowa wycieczka fakultatywna z Dominikany
    Kulinarne szaleństwo na Dominikanie
    Wodospady Damajagua to jedna z większych atrakcji Dominikany
    Wiktoriańska zabudowa Puerto Plata - Dominikana

    Opinie o Hotelu Dreams Punta Cana Resort & Spa

    4.7
    zdecydowanie polecam

    Wróciliśmy oczarowani z hotelu Dream Punta Cana jak i całej Dominikany. Hotel rewelacyjny na jego ternie zielony ogród, baseny lagunowe z wodospadami, duże przestronne pokoje. Wybór jedzenia i kuchni również zaskakujący. Gorąco polecam!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Dreams Punta cana to miejsce idealne jak dla mnie na spokojny wypoczynek - z dala od kurortów, miast itp. O takie miejsce na Dominikanie nam chodziło. Hotel jest w otoczeniu pieknego ogrodu i pomimo, że ma bardzo dużo pokoi to w ogólne nie odczułam tej ogromnej liczby gości. świetny basen, bardzo duży, przebiega przez cały teren hotelu. jedzenie, animacje, zajęcia sportowe, obsługa - to wszystko było na bardzo wysokim poziomie.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Bardzo fajny wypoczynek!! Śliczna plaża, piękna zieleń dookoła. Hotel Dreams Punta Cana leży raczej w spokojnej okolicy i jest idealny na leniwe wczasy we dwoje. Ale na terenie hotelu jest co robić, więc byliśmy zadowoleni. Dominikana zachwyca przyrodą, plażami i czystym oceanem - fantastyczne miejsce!!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6

    Dreams Punta Cana Resort & Spa - możliwości zakwaterowania:

    standard best-price double deluxe gardenview balcony or terrace
    standard best-price singleuse deluxe gardenview balcony or terrace
    standard double deluxe gardenview balcony or terrace
    standard double deluxe gardenview shared-poolterrace
    standard singleuse deluxe gardenview balcony or terrace
    Promo Room
    Prefered Club Deluxe Fami
    Deluxe
    Deluxe Swim-Out
    Deluxe Family
    Deluxe Preferred Club
    Preferred Club Honeymoon

    Dreams Punta Cana Resort & Spa - Możliwości wyżywienia:


    Dreams Punta Cana Resort & Spa - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00