cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
  • Hotel Melia Las Dunas, Cayo Santa Maria
1 / 47
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
05.11 - 13.11
już od 5099 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
17.12 - 25.12
już od 4999 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Melia Las Dunas
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Melia Las Dunas
star 5

Kuba: Cayo Santa Maria
Ocena hotelu Melia Las Dunas:
4.7 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Melia Las Dunas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 05 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 grudnia 2019

Hotel Melia Las Dunas w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Kuba / Cayo Santa Maria

Opis oferty:

Najwyższy poziom usług w karaibskim raju gwarantuje prestiżowa sieć Meliá. Hotel otoczony jest wielkim, pięknie utrzymanym tropikalnym ogrodem z urokliwymi zakątkami, altankami, fontannami i alejkami. Niskie budynki hotelowe są harmonijnie wkomponowane w otoczenie, zapewniając prywatność i pełen relaks. Rajska plaża z jasnym pudrowym piaskiem i niesłychanie błękitny kolor morza to spełnienie marzeń każdego plażowicza. Hotel podzielony jest na dwie strefy: rodzinną i tylko dla dorosłych z osobnym basenem, co sprawia, że można go polecić zarówno rodzinom z dziećmi jak i parom, szukającym miejsca na romantyczne wakacje.

POŁOŻENIE:

na wysepce CAYO SANTA MARIA, ok. 200 m od Pueblo Las Dunas i ok. 2 km od Pueblo La Estrella - wiosek turystycznych z bazą rozrywkową i rekreacyjną, sklepami i restauracjami, ok. 2 km od delfinarium, ok. 62 km od Remedios, ok. 390 km od Hawany, ok. 290 km od Varadero, ok. 180 km od Trinidadu i Cienfuegos; ok. 110 km od portu lotniczego w Santa Clara; przystanek autobusowy przy hotelu (kursy do/z dyskotek).

PLAŻA:

Cayo Santa Maria, długość ok. 13 km, podzielona na 6 sekcji; biały piasek, łagodne zejście do morza, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, przejście drewnianą kładką ze względu na ochronę wydm, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bary hotelowe.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, w stylu wioski turystycznej, zbudowany w 2006 r., regularnie odnawiany, 925 pokoi, 43 budynki na rozległym terenie (ok. 24 000 m²), 1 piętro, przestronne, eleganckie lobby z oryginalnym wystrojem, całodobowa recepcja, restauracje główne Caibarien i Remedios - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, inne diety na zamówienie; restauracje á la carte: Columbus - włoska, Bana - orientalna, Los Agaves - meksykańska, Los Caribes - na plaży, przekąski, grill house, Isabel & Fernanado - romantic, dostępne dania wegetariańskie, 10 barów: w tym w lobby, przy basenach i na plaży, ogródek piwny, sklepiki z różnym asortymentem, kantor, przechowalnia bagażu, 4 sale konferencyjne dla 400 osób, taras z widokiem na duży tropikalny ogród i basen, parking; za opłatą: kawiarenka internetowa (ok. 7 EUR/godz.), całodobowy room-service, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka, wypożyczalnia samochodów i rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), zadbany i elegancki, ok. 40 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka, szlafrok i klapki), telewizja satelitarna, odtwarzacz CD, telefon, sejf na laptopa, minibar (codziennie uzupełniany: napoje orzeźwiające i piwo), zestaw do kawy/herbaty, deska do prasowania, żelazko, parasol przeciwsłoneczny; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 45 m², zadbany i elegancki, sypialnia i optycznie wydzielona część dzienna, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój superior za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, słodka woda: 2 po ok. 450 m², gł. ok. 0,2-1,8 m, hydromasaż, 3. ok. 300 m², gł. ok. 0,3-1,8 m, basen dla dzieci, ok. 240 m², gł. ok. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki z materacami i ręczniki; 6 kortów tenisowych (oświetlenie płatne, wypożyczalnia sprzętu za kaucją), tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, bilard, flipery, sporty wodne w centrum morskim na plaży: katamaran, windsurfing, snurkowanie; animacje dla dorosłych i dla dzieci, plac i pokój zabaw dla dzieci, baby klub (2- 4 lata) i kids klub (4-12 lat), maxi club (12-16 lat), teen klub (powyżej 16 lat), amfiteatr, pianobar; za opłatą: Yhi Spa Aguas Claras w hotelu Meliá Cayo Santa Maria (ok. 300 m)

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracjach głównych; przekąski w wyznaczonych barach (24h), napoje bezalkoholowe, lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (24h); 4 razy na pobyt kolacja w restauracji a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); lekcja nurkowania w basenie; pakiety dla nowożeńców: butelka wina musującego i kosz owoców na powitanie, kolacja przy świecach, prywatny check in, późne wykwaterowanie; upominki dla stałych klientów.

KONTAKT:

0053/42350100, www. melia.com

GRATIS:

serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Kuba / Cayo Santa Maria

Opis oferty:

Najwyższy poziom usług w karaibskim raju gwarantuje prestiżowa sieć Meliá. Hotel otoczony jest wielkim, pięknie utrzymanym tropikalnym ogrodem z urokliwymi zakątkami, altankami, fontannami i alejkami. Niskie budynki hotelowe są harmonijnie wkomponowane w otoczenie, zapewniając prywatność i pełen relaks. Rajska plaża z jasnym pudrowym piaskiem i niesłychanie błękitny kolor morza to spełnienie marzeń każdego plażowicza. Hotel podzielony jest na dwie strefy: rodzinną i tylko dla dorosłych z osobnym basenem, co sprawia, że można go polecić zarówno rodzinom z dziećmi jak i parom, szukającym miejsca na romantyczne wakacje.

POŁOŻENIE:

na wysepce CAYO SANTA MARIA, ok. 200 m od Pueblo Las Dunas i ok. 2 km od Pueblo La Estrella - wiosek turystycznych z bazą rozrywkową i rekreacyjną, sklepami i restauracjami, ok. 2 km od delfinarium, ok. 62 km od Remedios, ok. 180 km od Trinidadu i Cienfuegos, ok. 290 km od Varadero, ok. 390 km od Hawany; ok. 110 km od lotniska w Santa Clara; przystanek autobusowy przy hotelu (kursy do/z dyskotek, ok 2 CUC w jedną stronę).

PLAŻA:

Cayo Santa Maria, długość ok. 13 km, podzielona na 6 sekcji; biały piasek, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, przejście drewnianą kładką ze względu na ochronę wydm, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; bary hotelowe objęte all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, w stylu wioski turystycznej, zbudowany w 2006 r., regularnie odnawiany, 925 pokoi, 43 budynki na rozległym terenie (ok. 24 000 m²), 1 piętro, przestronne, eleganckie lobby z oryginalnym wystrojem, całodobowa recepcja, 2 restauracje główne: Caibarien i Remedios - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, inne diety na zamówienie; restauracje á la carte: Columbus - włoska, Bana - orientalna, Los Agaves - międzynarodowa, Los Caribes - na plaży, przekąski, grill house, Isabel & Fernanado - romantic, dostępne dania wegetariańskie, 10 barów: w tym w lobby, przy basenach i na plaży, ogródek piwny, sklepiki z różnym asortymentem, kantor, przechowalnia bagażu, 4 sale konferencyjne dla 400 osób, taras z widokiem na duży tropikalny ogród, parking; za opłatą: kawiarenka internetowa (ok. 1 CUC/godz.), lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka, wypożyczalnia skuterów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), zadbany i elegancki, ok. 40 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf na laptopa, minibar (codziennie uzupełniany: napoje orzeźwiające i piwo), czajnik, deska do prasowania, żelazko, parasol przeciwsłoneczny; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 45 m², zadbany i elegancki, sypialnia i optycznie wydzielona część dzienna, wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo: szlafroki i kapcie; pokój superior za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, słodka woda: 2 po ok. 450 m², gł. ok. 0,2-1,8 m, hydromasaż, 3. ok. 300 m², gł. ok. 0,3-1,8 m, basen dla dzieci, ok. 240 m², gł. ok. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; 6 kortów tenisowych (oświetlenie płatne, wypożyczalnia sprzętu za kaucją), tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, bilard, sporty wodne w centrum morskim na plaży: katamaran, kajaki, rowery wodne; animacje dla dorosłych i dla dzieci, plac i pokój zabaw dla dzieci, baby klub (2-4 lata) i kids klub (4-12 lat), teen klub (powyżej 16 lat), amfiteatr, pianobar; za opłatą: Yhi Spa Aguas Claras w hotelu Melia Cayo Santa Maria (ok. 300 m).

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracjach głównych; przekąski w wyznaczonych barach (24h), napoje bezalkoholowe, lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (24h); 4 razy na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); lekcja nurkowania w basenie; pakiety dla nowożeńców: butelka wina musującego i kosz owoców na powitanie, kolacja przy świecach, prywatny check in, późne wykwaterowanie; upominki dla stałych klientów.

KONTAKT:

0053/42350100, www. melia.com

GRATIS:

serwis plażowypakiet powitalny dla nowożeńców


Rainbow

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:
Hotel otwarty w 2006 roku i położony przy piaszczystej plaży (zejście na plażę drewnianymi kładkami przez wydmy), z łagodnym wejściem do wody. Do niewielkiego Pueblo Las Dunas (sklepiki z lokalnym rękodziełem) ok. 300 m. Do lotniska w Varadero ok. 330 km.
Pokoje:
Kompleks podzielony jest na dwie części: dla rodzin (family) oraz dla dorosłych (adults only). Hotel posiada 925 komfortowo i elegancko urządzonych pokoi rozlokowanych w jednopiętrowych bungalowach. Pokoje położone na parterze mają bezpośrednie wyjście do ogrodu. Hotel posiada pokoje dla osób niepełnosprawnych - na potwierdzenie. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis, dziecko wlicza się w maksymalne obłożenie pokoju. - Pokoje standardowe (pow. ok. 41 m2)- dla max 4 osób (przy czym w pokoju mogą znajdować się tylko 2 łóżka typu queen size), klimatyzowane, z łazienką (wc, wanna/prysznic, suszarka, przybory toaletowe), TV-sat, odtwarzacz CD, sejf, minibar uzupełniany codziennie (woda, napoje bezalkoholowe, piwo), ekspres do kawy, deska do prasowania, żelazko, balkon lub taras. - Pokoje superior (pow. ok. 44 m2)- opis jak w przypadku pokoju standard, dodatkowo szlafrok, klapki, osobny check- in, late check- out (w miarę dostępności pokoi).
Do dyspozycji gości:
Recepcja z lobby, 7 restauracji, 5 barów (w tym ogródek piwny i 2 swim up bary), pizzeria, ogromny ogród z tarasami słonecznymi, leżakami i parasolami, 3 baseny ze słodką wodą (1 w strefie dla dorosłych), brodzik dla dzieci, miniklub, plac zabaw, opiekunka (płatna), usługi pralnicze (płatne), sklep z pamiątkami i kosmetykami, kantor, wypożyczalnia samochodów i rowerów (płatna). Stanowiska internetowe płatne (ok. 10 CUC/godz.). Hotel zapewnia ręczniki basenowe. Na plaży leżaki i parasole gratis.
Wyżywienie:
All inclusive: śniadania (07:00- 10:00), obiady (13:00-15:00) i obiadokolacje (19:00-22:00) w restauracji głównej. Przekąski wciągu dnia. Nielimitowany wybór alkoholi lokalnych oraz międzynarodowych serwowanych w barach i restauracjach wyznaczonych przez hotel. Do restauracji a'la carte konieczna wcześniejsza rezerwacja.
Program sportowy i animacyjny, SPA:
Hotel zapewnia bogaty program animacyjny dla dorosłych i dzieci, Bezpłatnie: siłownia, aerobik, koszykówka, siatkówka plażowa, bilard, kręgle, petanca, tenis ziemny, tenis stołowy, na plaży: windsurfing, kajaki, lekcje nurkowania, rowery wodne, łódki, katamaran. Zabiegi na twarz i ciało w hotelowym Spa płatne dodatkowo. Część infrastruktury dostępna w hotelu Melia Cayo Santa Maria.
Kategoria lokalna:
*****
Naszym zdaniem:
Bez wątpienia jeden z najlepszych hoteli na Cayo Santa Maria - wspaniała lokalizacja krystalicznie czysta, turkusowa woda, biały piasek oraz bujna zieleń ogrodu pozwolą na beztroski wypoczynek w rajskim otoczeniu. Do tego serwis na najwyższym poziomie, wyśmienite, różnorodne jedzenie, komfortowe pokoje, bogata infrastruktura - stanowi to gwarancję niezapomnianych wakacji zarówno dla par jak i całych rodzin.
Inne:
www.melia.com

Program

Dzień 1
Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow Tours na 2,5 godz. przed wylotem samolotu.Przelot do Varadero samolotem czarterowym PLL LOT typu Dreamliner lub innym szerokokadłubowym (rejs bezpośredni). Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na http://www.rainbowtours.pl/rozklady. Po przylocie odprawa paszportowa i spotkanie z pilotem, następnie transfer dowybranego hotelu na Cayo Santa Maria. Cayo Santa Maria położone jest ok 330 km. od lotniska w Varadero i transfer będzie trwał ok. 4-4,5 godz.
Dzień 2 - 7 (14- w przypadku przedłuzonego pobytu)
Wypoczynek na Cayo Santa Maria. Mozliwość korzystania z wycieczek lokalnych - pełna oferta zostanie przedstawiona przez rezydenta na miejscu.
Dzień 8 (15)
Po śniadaniu wykwaterowanie. Transfer na lotnisko w Varadero. Wylot do Polski - przelot samolotem czarterowym PLL LOT (rejs bezpośredni).
Dzień 9 (16)
Przylot do Warszawy.

świadczenia

Cena obejmuje:
przelot samolotem czarterowym PLL LOT (rejs bezpośredni) na Kubę, opłaty lotniskowe, Kartę Turysty, zakwaterowanie w wybranych hotelu (7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych), wyżywienie jak w opisie wybranego hotelu, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie TU Europa (w wersji standard: CP, NNW, KL i bagaż), opiekę polskojęzycznego rezydenta na Kubie, obsługę przedstawiciela Rainbow Tours podczas odprawy w Warszawie.
Cena nie obejmuje:
obowiązkowej opłaty wylotowej z Kuby ok. 25 CUC/os. płatnej na lotnisku, wycieczeklokalnych i innych wydatków osobistych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Mapa Hotelu Melia Las Dunas
Zdjęcia lokalizacji (Kuba / Cayo Santa Maria)
Hawana, miasto Hemingwaya, cygara, wakacje na Kubie
Wakacje w Varadero, palmy, rajskie plaże
Wakacje w Cayo Coco, flamingi, salsa
Santaigo de Cuba z Placem Rewolucji
Mohito to symbol Kuby
Holguin zachwyca pięknymi i długimi plażami
Kurort Cayo Santa Maria z długą 11 km plażą i luksusowymi resortami
Trinidad to obowiązkowy punkt podczas zwiedzania Kuby
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Melia Las Dunas

4.7
zdecydowanie polecam

na Kubie wolniej płynie czas! nie ma pośpiechu i gwaru, plaże są piaszczyste i długie - idealne miejsce na cudowny relaks. A sam hotel Melia Las Dunas na Cayo Santa Maria to naprawdę super obiekt :) w fajnym kolonialnym stylu, nie mamy zastrzeżeń!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Melia Las Dunas:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Hotel
    5.1
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    5
  • Atrakcje
    i sport
    5.4
  • Obsługa
    5
HolidayCheck
Ocena Melia Las Dunas:
5.1 / 6

Piekne i romantyczne miejsce 2008-02-17
Szczegóły oceny hotelu Melia Las Dunas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.4
Wakacje w raju 2017-01-27
Szczegóły oceny hotelu Melia Las Dunas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Świetny Hotel. Odpowiednia jakość w stosunku do ceny. Jak czytałem niektóre opinie sceptycznie podch...
więcej

6.0
100% zadowolenia 2017-01-30
Szczegóły oceny hotelu Melia Las Dunas:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Duży wybór w daniach już gotowych, jak i tych przyrządzanych na...
więcej

5.8
Najlepszy hotel dla rodzin z dziećmi 2017-07-14
Szczegóły oceny hotelu Melia Las Dunas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Nie wiem dlaczego hotel ma tak niskie opinie. Mieliśmy bardzo duży pokój z widokiem na rodzinny base...
więcej

5.8

Melia Las Dunas - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pok. superior 2 os.+1 dost.
Pok. superior 2 os.
CLASSIC ROOM SEA VIEW
CLASSIC ROOM
Classic Seaview
Premium VIP
Classic
Pok. 1 os.
PREMIUM ROOM

Melia Las Dunas - Możliwości wyżywienia:


Melia Las Dunas - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Melia Las Dunas? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00