cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Dreams, Riwiera Turecka
1 / 49
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
21.10 - 26.10
już od 2569 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
19.04 - 22.04
już od 1277 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sherwood Dreams
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży

Hotel Sherwood Dreams
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Belek
Ocena hotelu Sherwood Dreams:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 kwietnia 2020

Hotel Sherwood Dreams w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum Bogazkent
  • ok. 10 km od centrum Belek
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

Wyposażenie

  • recepcja: 24 h
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • kawiarenka internetowa: za opłatą
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler 
  • fryzjer
  • pralnia: za opłatą
  • parking: strzeżony, w cenie
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

304

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • basen dla dzieci
  • brodzik dla niemowląt
  • łóżeczka dla dzieci: w cenie
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • wózek dla dzieci: za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych
  • menu dla dzieci
  • bufet dla dzieci
  • miniklub dla dzieci: 4-12 lat
  • animacje dla dzieci
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka
  • klub dla nastolatków: 13-16 lat

Sport i wellness

W cenie
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • siłownia
  • aerobik
  • step aerobik
  • piłka plażowa
  • minipiłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • tenis
  • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
Płatne
  •  strefa spa „ELEMENTS SPA": 16+
  • masaże
  • zabiegi kąpielowe
  • zabiegi lecznicze
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • centrum medycyny ajurwedyjskiej 
  • oświetlenie kortu tenisowego

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • lekki program animacyjny
  • przedstawienia kilka razy w tygodniu
  • muzyka na żywo
  • rzutki w cenie
  • dyskoteka
  • lunapark: w cenie

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-5 os.
  • ok. 45 m2
  • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-4 os.
  • ok. 27 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 27 m2
  • w głównym budynku
  • minibar: w cenie, woda
  • telefon
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-4 os.
  • ok. 27 m2
  • boczny widok na morze
  • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 2 os.
  • ok. 33 m2
  • boczny widok na morze
  • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • wanna z hydromasażem
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 10:00 - 11:00
  • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: 18:30 - 21:30, w formie bufetu
  • przekąski: 13:00 - 16:00
  • ciasto: 16:00 - 20:00
  • lody: 15:00 - 16:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 00:00
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: za opłatą
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • główna restauracja; kuchnia regionalna; dania dietetyczne, bufet dla dzieci, menu dla dzieci, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Pomodoro A'la Carte Restaurant": 12+, kuchnia włoska; a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, w cenie, raz w tygodniu 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Terra A'la Carte Restaurant": 12+, kuchnia międzynarodowa; a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, w cenie, raz w tygodniu 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Splash Snack Restaurant": kuchnia międzynarodowa; bufet, w cenie, codziennie 12:00 - 16:00, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „Patisserie": bufet, w cenie, codziennie 16:00 - 20:00

  • bary i inne: 4
  • bar w lobby „Carisma Lobby Bar": codziennie 07:00 - 23:30, za opłatą
  • bar przy zewnętrznym basenie „Splash Pool Bar": codziennie 10:00 - 16:30, w cenie
  • bar w lobby „Lemon Flower Bar": w cenie
  • bar „Waves Bar": codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  •  uroczysta kolacja: wymagana rezerwacja, za opłatą, wybór z menu

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka Gala

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Belek

    Opis oferty:

    Luksusowy hotel należący do znanej i cenionej sieci Sherwood, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem. Dobrze wyposażone pokoje, doskonała obsługa oraz duży wybór restauracji i barów zadowolą nawet najbardziej wymagających klientów. Szeroki wachlarz animacji zarówno dla dorosłych jak i dzieci sprawia, że jest to wymarzone miejsce na aktywny wypoczynek z rodziną.

    POŁOŻENIE:

    ok. 100 m od drogi lokalnej, ok. 1 km od centrum Bogazkent ze sklepami, barami i restauracjami, ok. 5 km od Belek, ok. 9 km do Serik; ok. 40 km od portu lotniczego w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Belek, Serik).

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysto - żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, luksusowy, zbudowany w 2011 r., 304 pokoje, 1 budynek, 5 pięter, 4 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, 2 restauracje á la carte: Terra - kuchnia międzynarodowa, Pomodorro - kuchnia włoska, 6 barów: Carrisma Lobby, Splash Pool, Lemon Flower, Dreams, Waves; mini market, sklep z pamiątkami, biżuterią; 2 sale konferencyjne, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i w pokojach; za opłatą: room-service, kawiarenka internetowa, fryzjer, centrum urody, pralnia, pakiet dla nowożeńców, opiekunka do dzieci; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), bezpłatny internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, minibar (codziennie uzupełniany napojami bezalkoholowymi i piwem); za opłatą: sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); boczny lub frontalny widok na morze za dopłatą;

    rodzinny:

    dla maks. 4 os., ok. 55 m², dwupomieszczeniowy; wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    4 baseny zewnętrzne: główny ok. 1600 m², gł. 1,4 m, 2 baseny ze zjeżdżalniami, ok. 233 m², gł. 1,2 m, basen dla dzieci ze zjeżdżalniami, ok. 287 m², gł. 0,8 m, 5 zjeżdżalni dla dorosłych, 3 zjeżdżalnie dla dzieci, kryty basen, słodka woda, ok. 120 m², gł. 1,4 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; boisko do siatkówki plażowej, koszykówki, boccia, łucznictwo, rzutki, mini football, mini golf, tenis stołowy, fitness; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), klub dla nastolatków (13-17 lat), dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych i dzieci: poranna gimnastyka, step aerobic, zumba, aqua aerobic, gry i zabawy w basenie, mini disco, okazjonalnie muzyka na żywo, kino; za opłatą: bilard, kręgle; centrum Spa: sauna, łaźnia turecka; płatne: masaże.ULTRA

    ALL INCLUSIVE 24 H:

    śniadanie (7.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w restauracji głównej; kolacja w wybranej restauracji á la carte raz na tydzień (wymagana wcześniejsza rezerwacja); przekąski (12.00-16.00) w Splash Snack i Waves Snack, Patisseria (16.00-00.00), nocne przekąski (23.00-00.00), napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe przez 24 godziny na dobę w wybranych barach.

    KONTAKT:

    0090/2427310990; www.sherwoodhotels.com.tr


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia:

    2011 r.

     

    Położenie:

    Bogazkent, 15 km od Serik, 42 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 18 000 m2.

     

    Plaża:

    przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 150 m długości. Parasole, leżaki i ręczniki bezpłatne.

     

    W hotelu:

    3 restauracje, 6 barów, sala konferencyjna, winda, basen kryty (220 m2), basen odkryty (1 850 m2), aquapark (7 zjeżdżalni).

     

    Pokoje:

    w 4 budynkach: 226 pokoi standardowych (3 dla niepełnosprawnych), 26 pokoi deluxe z jacuzzi, 52 pokoje rodzinne (2 pokoje); klimatyzacja centralna, prysznic, suszarka, telefon, TV, internet bezprzewodowy (bezpłatny), sejf (płatny ok. 2€/dzień), minibar (bezpłatny), balkon.

     

    Rozrywki i usługi:

    • Bezpłatne: internet bezprzewodowy w lobby, siłownia, sauna, łaźnia turecka, kort tenisowy, rakiety i piłki do tenisa, badminton, tenis stołowy, rzutki, szachy, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, animacje, dyskoteka, kino.
    • Płatne: kawiarenka internetowa, room service, pralnia, salon piękności, centrum SPA i talassoterapii, masaż, jacuzzi, oświetlenie kortu, lekcje tenisa, bilard, kręgle, sporty wodne na plaży.

     

    Dla dzieci:

    2 brodziki (1 kryty), 3 zjeżdżalnie wodne, plac zabaw, lunapark (płatny), miniklub (5-12 lat), animacje, opiekunka (płatna), posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, wózki (płatne), łóżeczka (na życzenie).

     

    Wyżywienie:

    Ultra All Inclusive (24 h)

     

    Posiłki:

    śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja, późny posiłek.

     

    Napoje zawarte:

    lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

     

    System nie zawiera:

    wysokojakościowych alkoholi, soków ze świeżych owoców (poza śniadaniem), napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.

     

    Restauracje a’la carte:

    włoska, międzynarodowa – bezpłatna jedna wizyta tygodniowo. Wymagana rezerwacja.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoryzacja hotelu

    Kategoria Exim Tours 5* Kategoria lokalna 5*

    Położenie

    - przy plaży - ok. 1 km od centrum Bogazkent - ok. 5 km od centrum Belek - ok. 40 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    - prywatna, piaszczysto-żwirowa - leżaki, materace, ręczniki plażowe i parasole (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 27 m2 - centralna klimatyzacja - TV-Sat-LCD, telefon, internet Wi-Fi (bezpłatny) - sejf (płatny) - mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz piwo) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Deluxe - powierzchnia ok. 32 m2 - ekskluzywnie urządzony - wyposażony podobnie jak pokój standardowy, dodatkowo jacuzzi Pokój Rodzinny I (Standard) - powierzchnia ok. 35 m2 - wyposażony podobnie jak pokój standardowy Pokój Rodzinny II (2 bedrooms) - powierzchnia ok. 45 m2 - 2 łączone pokoje, wyposażone podobnie jak pokój standardowy

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - basen główny, basem kryty - 2 baseny ze zjeżdżalniami - leżaki, materace i parasole przy basenie - sala fitness, aerobik, step, zumba - gimnastyka i sporty w basenie - koszykówka, siatkówka plażowa - mini golf, mini football, tenis ziemny - rzutki, boccia, tenis stołowy, łucznictwo - dyskoteka, kino, muzyka na żywo, animacje - sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) Płatne - bilard, kręgle - spa, masaże - oświetlenie kortu tenisowego - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - lunapark (wstęp limitowany) - plac zabaw, mini klub dla dzieci (5-12), junior klub (13-17), animacje, mini disco - brodzik, basen ze zjeżdżalniami - bufet i wysokie krzesełka w restauracji głównej - opiekunka (na życzenie, płatna)

    Wyżywienie

    Ultra All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, lody, nocna przekąska. Świeżo wyciskany sok pomarańczowy do śniadania. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w wyznaczonych barach 24h. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a' la carte po uprzedniej rezerwacji.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 2 restauracje a' la carte: międzynarodowa, włoska - 6 barów: 2 przy basenach, 2 w lobby, w dyskotece, w ogrodzie - 2 bary z przekąskami, cukiernia

    Dodatkowe informacje

    - obiekt otwarty w 2011 roku, dysponuje 304 pokojami (także dla niepełnosprawnych) - Internet Wi-Fi w lobby i miejscach publicznych (bezpłatny) - 2 sale konferencyjne, fryzjer, mini market, pasaż handlowy - www.sherwoodhotels.com.tr

    Cena

    Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 15 EUR.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Orex

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    BELEK

    Opis oferty:

    Hotel został otwarty w 2011 roku, usytuowany na powierzchni 23.000m2. Obiekt składa się z 5-piętrowego budynu głównego oraz 4 budynków bocznych. Do dyspozycji gości 4 baseny zewnętrzne, zjeżdżalnie wodne, basen kryty z jacuzzi, restauracja główna, snack bar przy basenie i ogrodzie, cukiernia, 2 restauracje a'la carte (włoska, międzynarodowa), 6 barow oraz 2 sale konferencyjne.

    POKOJE:

    304 pokoi: 223 pokoi standardowych (27m2), 52 pokoi rodzinnych (55m2), 26 pokoi deluxe (32m2) oraz 3 pokoje dla osób niepełnosprawnych.Wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, sejf (płatny), minibar (bezpłatny), laminat, balkon; sprzątanie, wymiana ręczników - codziennie, wymiana pościeli - 3 razy w tygodniu

    DODATKOWO PŁATNE:

    Centrum Spa & Wellness, masaże, salon kosmetyczny, salon fryzjerski, lekarz, oświetlenie kortów, kręgle, bilard, gry wideo, wszystkie sporty wodne na plaży, centrum handlowe, jubiler, fotograf, kafejka internetowa, wypożyczalnia samochdów, pralnia, room service

    KONTAKT:

    www.sherwoodhotels.com.tr

    POŁOŻENIE:

    1 km od Bogazkent, 9 km od Serik, 5 km od Belek, 40 km od lotniska w Antalyi

    PLAŻA:

    prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża o długości 200 m znajduje się bezpośrednio przy hotelu; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole materace, ręczniki)

    WYŻYWIENIE:

    Ultra All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, przekąski, wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy

    DLA DZIECI:

    animacje, mini klub (5-12l), klub dla nastolatków (13-17l), luna park, brodzik, brodzik kryty, basen ze zjeżdżalniami wodnymi, pokój zabaw, plac zabaw, mini disco, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (dodatkowo płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, muzyka na żywo, dyskoteka, łaźnia turecka, sauna, kino, centrum fitness, aerobik, gimnastyka w wodzie, koszykówka, siatkówka plażowa, kort tenisowy, sprzęt do tenisa, mini golf, piłkarzyki, tenis stołowy, boccia, rzutki, bezpłatny internet bezprzewodowy (w pokojach i lobby)


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    Otwarty w 2011 roku obiekt położony jest w odległości 40 km od lotniska w Antalyi, w miasteczku Bogazkent, 5 km od Belek.

    PLAŻA

    Piaszczysto-żwirowa plaża znajduję się bezpośrednio przy hotelu. Serwis plażowy bezpłatnie.

    ZAKWATEROWANIE

    304 pokoje; Typy pokoi: 223 pokoje standardowe (27 m), 52 pokoje rodzinne (55 m), 26 pokoi deluxe (32 m z jaccuzi); 3 pokoje dostosowane na potrzeby osób niepełnosprawnych; Wyposażenie: klimatyzacja centralna, mini bar (codziennie uzupełniany napojami bezalkoholowymi i piwem), zestaw do kawy i herbaty, sejf (płatny), TV, telefon, suszarka do włosów, balkon.

    RESTAURACJE I BARY

    Restauracja główna, 2 restauracje a'la carte: międzynarodowa oraz włoska (Goście mogą zjeść darmową kolację w jednej wybranej restauracji a'la carte, wymagana wcześniejsza rezerwacja), cukiernia; 6 barów: m.in.: lobby bar, bar przy basenie, bar w ogrodzie, bar w dyskotece.

    Wyżywienie

    Ultra all inclusive (24h): śniadania, obiady, kolacje, przekąski w ciągu dnia, desery w określonych godzinach; napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach przez całą dobę. Istnieję możliwość przygotowania posiłków z dietą bezglutenową.

    SPORT I ROZRYWKA

    3 baseny zewnętrzne, aqua park (5 zjeżdżalni dla dorosłych); Bezpłatnie: animacje (gimnastyka, wodny aerobik), kort tenisowy, siatkówka plażowa, koszykówka, łucznictwo, rzutki, mini piłka nożna, mini golf, tenis stołowy, centrum fitness, łaźnia turecka, sauna. Odpłatnie: oświetlenie kortu tenisowego, bilard, kręgle, masaże i zabiegi w centrum spa.

    DLA DZIECI

    Brodzik, 3 zjeżdżalnie wodne, mini klub (5-12 lat) oraz klub dla nastolatków (13-17 lat), plac zabaw, bufet dla dzieci w restauracji, wysokie krzesełka, łóżeczko dla niemowląt, mini disco, możliwość wynajęcia opiekunki dla dzieci.

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    Bezpłatne: parking, dostęp do bezprzewodowego internetu w pobliżu lobby. Płatne: kawiarenka internetowa, mini market, sklep z pamiątkami, opieka lekarza, pralnia, usługi fryzjera, sale konferencyjne.

    NASZYM ZDANIEM

    Wysokiej klasy nowy hotel, polecamy dla wszystkich osób szukających dobrego standardu zakwaterowania i wielu atrakcji dla dorosłych i dla dzieci. Na uwagę zasługuje również bogata formuła Ultra all inclusive.

    STRONA INTERNETOWA

    www.sherwooddreamsresort.com/


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    ok. 100 m od drogi lokalnej, ok. 1 km od centrum Bogazkent ze sklepami, barami i restauracjami, ok. 5 km od Belek, ok. 9 km do Serik; ok. 40 km od portu lotniczego w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Belek, Serik).

    Plaża

    hotelowa, piaszczysto - żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

    Hotel

    KATEGORIA LOKALNA 5* Luksusowy hotel należący do znanej i cenionej sieci Sherwood, zbudowany w 2011 r. Doskonała propozycja dla rodzin z dziećmi, turystów lubiących aktywny wypoczynek oraz osób poszukujących wysokiego standardu usług.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja, lobby, restauracja Marca, restauracje a'la carte międzynarodowa Vista i włoska Pomodoro, bary w lobby, bar pomiędzy plażą a basenem, kawiarnia, bar w dyskotece, bar vitaminowy. Mini market, sklep z pamiątkami, biżuterią, room-service, fryzjer, centrum urody, pralnia, pakiet dla nowożeńców. Akceptowane karty kredytowe Visa, MasterCard.

    Internet

    bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i w pokojach, kawiarenka internetowa odpłatnie.

    Konferencje/Incentive

    2 sale konferencyjne z możliwością wypożyczenia sprzętu audiowizualnego.

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie - 4 baseny zewnętrzne, (główny ok. 1600 m), 2 baseny ze zjeżdżalniami, 5 zjeżdżalni dla dorosłych, kryty basen, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, boisko do siatkówki plażowej, koszykówki, boccia, łucznictwo, rzutki, mini football, mini golf, tenis stołowy, fitness, sauna oraz łaźnia turecka. Dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych m.in. poranna gimnastyka, step aerobic, zumba, aqua aerobic. Odpłatnie - bilard, kręgle, centum Spa, masaże, sporty wodne przy plaży.

    Dla dzieci

    basen dla dzieci ze zjeżdżalniami, ok. 287 m, gł. 0,8 m, 3 zjeżdżalnie dla dzieci, pokój zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), klub dla nastolatków (13-17 lat), bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem, wysokie krzesełka w restauracji.

    Zakwaterowanie

    Oferuje 304 pokoi. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością jednej dostawki dla osoby dorosłej lub dwócvh dostawek dla dzieci, o powierzchni 27m, wyposażone w klimatyzację, TV/SAT, łazienki (wanna lub prysznic, suszarka do włosów), telefon, mini bar, sejf, zestaw do kawy/herbaty oraz balkon. Pokoje typu family o powierzchni 55m obejmują jedno podwójne łóżko w jednej sypialni, dwa pojedyncze łóżka w drugiej sypialni i łazienkę, wyposażone jak pokoje typu standard.

    Wyżywienie

    Ultra all inclusive śniadanie, obiad i kolacja w restauracji głównej. Lolacja w wybranej restauracji la carte raz na tydzień (wymagana wcześniejsza rezerwacja), przekąski w Splash Snack i Waves Snack, nocne przekąski (23.00-00.00), napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe przez 24 godziny na dobę w wybranych barach.

    Informacje dodatkowe

    www.sherwooddreamsresort.com

    WARUNKI WJAZDOWE

    Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

    CENA

    Cena zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Rego- Bis

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    ***** Turcja/Riwiera Turecka

    ATUTY

    - położony bezpośrednio przy plaży - urozmaicona formuła Ultra All Inclusive - bogaty program animacji hotelowych - łaźnia turecka dla gości hotelowych w cenie

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel położony bezpośrednio przy piaszczystej hotelowej plaży. Swoim gosciom oferuje urozmaiconą ofertę Ultra All Inclusive, różnorodne programy animacyjne oraz szeroką gamę zabiegów w hotelowym SPA. Do dyspozycji gości łażnia turecka oraz sauna.

    POŁOŻENIE

    - położony w strefie turystycznej Belek - Bogezkent - położony około 40 km od lotniska w Antalyi - położony około 10 km od centrum Belek - do najbliższego sklepu około 600 m - do najbliższego przystanku komunikacji miejskiej około 900 m

    PLAŻA

    Hotelowa piaszczysta plaża. Leżaki, parasole, ręczniki plazowe bezpłatne .Sporty wodne na plaży dodatkowo płatne.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatne: Recepcja 24h, restauracja główna, bary na terenie hotelu, zewnętrzne i wewnętrzne baseny ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych, plac zabaw, centrum fitness, sauna, łaźnia turecka, kort tenisowy, boisko do siatkówki i koszykówki, zajęcia gimnastyki, WiFi na terenie hotelu. Dodatkowo płatne: Restauracje a'la Carte, sporty wodne, oświetlenie kortu tenisowego, sprzęt oraz lekcje tenisa, kręgle, bilard, szkółka nurkowania, centrum Beauty I SPA.

    DLA DZIECI

    Animacje organizowane w ciągu dnia, zajęcia sportowe na plaży i w basenie, mini club dla dzieci od 5 do 12 lat, karuzele.

    POKOJE

    Zakwaterowanie: 14:00 Wykwaterowanie: 10:00 Hotel posiada 304 pokoje. Pokoje typu standard (27m2) wyposażone są w jedną sypialnię oraz łazienkę. Wszystkie pokoje są z otwartą  łazienką z kabiną prysznicową, posiadają suszarkę do włosów, centalnie sterowaną klimatyzację, telefon, mini bar (woda, napoje, piwo uzupełniane codziennie), czajnik, zestaw do parzenia kawy I herbaty, sejf, telewizor, Wi-Fi, balkon lub taras.

    WYŻYWIENIE

    Ultra All Inclusive Śniadania, późne śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Między posiłkami dostępne przekąski słodkie i słone, do śniadania sok pomarańczowy, lokalne i importowane napoje alkoholowe  bezalkoholowe (10:00 - 24:00), kawa, herbata. Program Ultra All Inclusive nie zawiera luksusowych importowanych napoi, wszystkich butelek wina, świeżo wyciskanych soków warzywnych I owocowych oraz importowanych szampanów, napojów energetycznych. Restauracje A'la Carte dostępne po wcześniejszej rezerwacji (dodatkowo płatne).

    KRAJ

    Turcja urzeka pięknymi piaszczystymi plażami, błękitną ciepłą wodą i świetnie zachowanymi śladami antycznych kultur. Można tu spędzić leniwy urlop wśród wygód hotelu lub wybrać się na wyprawę w przeszłość, odwiedzając liczne zabytki czasów hellenistycznych i rzymskich. Turcja to kraj kolorowej, wybujałej roślinności, korzennych przypraw, gwarnych bazarów i niezwykłych krajobrazów. Turcy są gościnni i przyjaźni, chętnie częstują podróżnych herbatą lub przysmakami swej pobudzającej zmysły kuchni, przede wszystkim jednak zarażają dobrym humorem i pełnym radości podejściem do życia. Zdecydowanie warto wybrać ten kraj jako cel swojej wakacyjnej podróży.

    REGION

    Belek to jeden z najnowszych kurortów wypoczynkowych w Turcji. Kusi przede wszystkim wysokiej klasy hotelami - luksusowymi resortami z prywatnymi plażami, własnymi aquaparkami i zadbanymi ogrodami. To właśnie Belek wybierają największe gwiazdy światowej estrady na miejsce wakacyjnego wypoczynku. Belek słynie również ze swoich pól golfowych, rozgrywane są tu znane w środowisku golfistów turnieje. Atutem będzie też niewielka odległość od lotniska w Antalyi (ok. 30 - 35 km).

    WYCIECZKI FAKULTATYWNE

    Pamukkale (60 EUR os. dorosła) Demre- Myra- Kekova (60 EUR os. dorosła) Kolejka linowa Tahtali (45 EURos. dorosła, tylko z regionu Kemer) Akwarium Antalyi (od 45 EUR os. dorosła) Łaźnia Turecka (od 25 EUR do 130 EUR za os. doroslą, w zależności od wykupionego pakietu) Jeep Safari (od 35 EUR do 55 EUR za os. dorosłą, w zależności od programu) Quad Safari (od 40 EUR do 60 EUR za os.  dorosłą, w zależności od programu) Rafting/Kanioning (35 EUR za os. dorosłą) Nurkowanie (65 EUR za os. dorosłą)

    CENA ZAWIERA

    * Opłaty lotniskowe * 7 noclegów w hotelu Sherwood Dreams Resort ***** * Wyżywienie Ultra All Inclusive * Transfer lotnisko-hotel-lotnisko w kraju docelowym * Bagaż podróżny w cenie (limit wagowy zależy od linii lotniczych) * Opiekę rezydenta podczas pobytu * Opłatę na fundusz gwarancyjny według rozporządzenia Ministerstwa Finansów (15 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji * Ubezpieczenie KL 30 000 , NNW 3 000 , bagaż 200 * Podatek VAT

    CENA NIE ZAWIERA

    * Wycieczek fakultatywnych * Wizy tureckiej

    INFO DOTYCZĄCE PRZEJAZDU I PRZELOTU

    - Bezpośredni przelot Katowice - Antalya/Warszawa - Antalya - Limit bagażowy 20 kg osoba + 8 kg bagaż podręczny - Zbiórka na lotnisku na 2h przed planowanym wylotem - Odprawa bezbiletowa, przelot realizowany na podstawienie ważnego dowodu osobistego lub paszportu - Przelot realizowany na podstawienie ważnego paszportu - dokument musi być ważny minimum 6 miesięcy (od daty powrotu do Polski). - Obywatele RP wjeżdżający do Turcji podlegają obowiązkowi wizowemu - elektroniczną wizę turystyczną można nabyć  przed wylotem za pośrednictwem portalu www.evisa.gov.tr. (koszt 20 USD) - Dziecko, które nie podróżuje z obojgiem prawnych opiekunów musi posiadać notarialnie potwierdzone upoważnienie podpisane przez nieobecnego opiekuna (dziadkowie muszą mieć przy sobie upoważnienie od obojga rodziców).

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego. Informacja dla podróżujących do KRAJU z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie KRAJU, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)


    Mapa Hotelu Sherwood Dreams
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Sherwood Dreams

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Hotel
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      i sport
      5.6
    • Obsługa
      5.6
    HolidayCheck
    Ocena Sherwood Dreams:
    5.5 / 6

    Bardzo udany wypoczynek za rozsądną cenę 2011-06-10
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel Sherwood Dreams Resort 2011-06-12
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Sherwood Dreams 2011-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      3.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.3

    Hotel położony w kiepskiej okolicy. Po wyjściu z hotelu widać wszędzie brud. Sklepów na zrobienie z...
    więcej

    4.9
    Bardzo fajny hotel 2011-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Nowy, ale z usterkami 2011-11-16
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Najlepszy hotel w jakim byłam ! 2012-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Wspaniały hotel 2012-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Wspaniały hotel, miła i sympatyczna obsługa, animacje na najwyższym poziomie, wyżywienie - nawet naj...
    więcej

    5.9
    Wakacje w Sherwood Dreams 2012-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.8

    Hotel fajny dla rodzin z dziećmi, jedzenie dobre - jednak na 2 tygodnie monotonne. Daleko do centrum...
    więcej

    5.1
    Scherwood Dreams - doskonały wybór! 2012-08-26
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Dobre waczasy rodzinne 2012-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel jest bardzo dobry, ale leżaki trzeba zajmować i siedzieć od 6:00 rano i ich pilnować, brakuje ...
    więcej

    5.5
    Piękny i komfortowy hotel 2012-10-12
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Wakacje które spędziła w hotelu Sherwood minęły bardzo przyjemnie. Obsługa jest przemiła, doskonale ...
    więcej

    5.7
    Polecam! 2012-10-13
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek! 2012-10-23
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    3.5
    Polecam Sherwood Dreams Belek 2012-11-04
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Posiłki bardzo dobre, odległość od plaży- bardzo blisko, brak sklepów jedynie mały bazar, uprzejmy p...
    więcej

    6.0
    Najlepsze wakacje 100% 2013-05-06
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel okay, ale można wybrać lepsze w tej cenie. 2013-06-05
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.3
    Rewelacyjny hotel dla każdego 2013-06-11
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Świetny resort - polecam! 2014-10-10
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    5.9
    Rewelacyjny resort 2014-10-10
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Bardzo dobry hotel, polecam! 2014-10-10
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Fantastyczne wakacje w hotelu Sherwood. 2014-10-10
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Morze jest cudowne, ciepłe, czyste 2015-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    wszystko jest na najwyszym poziomie .Jestemy bardzo zadowoleni , Jedzenie wymienite. Drinki wspania...
    więcej

    5.9
    Dla rodzin z dziećmi 2015-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.8

    ciekawy hotel z wieloma atrakcjami dla dzieci; baseny z lagodnym wejsciem do wody, zjezdzalnie dla d...
    więcej

    5.2
    Bardzo udany urlop w dobrych warunkach 2015-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.5

    Bardzo dobry wybór. Hotel z niezwykłą obsługa. Jestem pod dużym wrażeniem. Obsługa niezwykle życzli...
    więcej

    5.5
    Czysty, zadbany hotel, godny polecenia 2015-10-09
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel godny 5 gwiazdek. Czysty i zadbany hotel. Jedzenie rozmaite i w duzych ilosciach. codziennie i...
    więcej

    5.7
    Pierwsze wczasy w Turcji 2016-05-12
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    5.6
    Super hotel dla rodzin z dziećmi, aquapark, amfiteatr 2016-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Super hotel obsługa super jedzenie super i drinki super polecam. Napewno godny polecenia. Codzienne...
    więcej

    6.0
    Wakacje z dziemi 2+2 2016-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Godny polecenia 2017-04-13
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Nie polecam 2017-06-24
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Dreams:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    2.0

    Sherwood Dreams - możliwości zakwaterowania:

    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 3PAX
    SINGLE ECONOMY ROOM WITHOUT BALCONY
    STANDARD ROOM LAND VIEW WITH BALCONY
    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 2PAX
    family room 2 bedrooms standard
    family room double standard
    LARGE ROOM 3PAX
    standard double deluxe
    standard double standard
    standard double standard lateralseaview
    standard double standard seaview
    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 3PAX
    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    standard singleuse standard
    standard singleuse standard lateralseaview
    standard singleuse standard seaview
    DELUXE JACUZZI ROOM 1PAX
    LARGE ROOM 2PAX
    SINGLE STANDARD ROOM LAND VIEW WITH BALCONY
    STANDARD ROOM SEA VIEW 3PAX
    DELUXE JACUZZI ROOM 2PAX
    STANDARD ROOM SEA VIEW WITH BALCONY
    STANDARD ROOM SEA VIEW 2PAX
    DELUXE JACUZZI BALCONY
    STANDARD ROOM LAND VIEW SNG USE 1PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 4PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW 3PAX
    LARGE STANDARD ROOM BALCONY
    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW SNG USE 1PAX
    STANDARD ROOM SEA VIEW SNG USE 1PAX
    DOPPELZIMMER ZUR ALLEINNUTZUNG
    DZ ZUR ALLEINNUTZUNG MEERBLICK
    DOPPELZIMMER Z.A. SEITL. MEERB
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
    Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
    Dvoulůžkový pokoj
    GROSSES DOPPELZIMMER
    DOPPELZIMMER STANDARD
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    DOPPELZIMMER MIT MEERBLICK
    DOPPELZIMMER SEITL. MEERBLICK
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 2PAX
    FAMZIM M.VERBINDUNGST]R 2/3+1
    FAMZIM M.VERBINDUNGST]R 4+0
    Pokój rodzinny
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS
    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY
    STANDARD ROOM LAND VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    SINGLE STANDARD SEA VIEW WITH BALCONY
    Jednolůžkový pokoj
    JACUZZI SUITE
    STANDARD ROOM SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    ECONOMY ROOM WITHOUT BALCONY
    SINGLE ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY

    Sherwood Dreams - Możliwości wyżywienia:


    Sherwood Dreams - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Sherwood Dreams? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00