cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Club Al Moggar, Agadir
  • Hotel Club Al Moggar, Agadir
  • Hotel Club Al Moggar, Agadir
  • Hotel Club Al Moggar, Agadir
  • Hotel Club Al Moggar, Agadir
  • Hotel Club Al Moggar, Agadir
  • Hotel Club Al Moggar, Agadir
  • Hotel Club Al Moggar, Agadir
  • Hotel Club Al Moggar, Agadir
  • Hotel Club Al Moggar, Agadir
1 / 10
Ocena
hotelu:
4.2 / 5
Najbliższy termin
25.10 - 01.11
już od 2076 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
11.12 - 14.12
już od 849 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Club Al Moggar
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum

Hotel Club Al Moggar
star 3

Maroko: Agadir
Ocena hotelu Club Al Moggar:
4.2 / 5
Średnia z 44 opinii
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.2
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.2
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.2
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Club Almoggar to dobry hotel usytuowany tuż przy plaży oraz blisko centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Dodatkowo piękne baseny, czyste zadbane pokoje, ciekawa architektura ogrodu, animacje i osobny basen dla osób szukających spokoju i relaksu. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ładnym ogrodzie, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum Agadiru
  • ładne baseny, mini klub dla dzieci, program animacyjny
  • wi fi w lobby gratis

Hotel Club Al Moggar w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Club Almoggar to dobry hotel usytuowany tuż przy plaży oraz blisko centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Dodatkowo piękne baseny, czyste zadbane pokoje, ciekawa architektura ogrodu, animacje i osobny basen dla osób szukających spokoju i relaksu. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ładnym ogrodzie, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum Agadiru
  • ładne baseny, mini klub dla dzieci, program animacyjny
  • wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Maroko / Agadir

Opis oferty:

Zajmuje rozległy teren, którego połowę stanowi pięknie zaprojektowany i zadbany ogród z fantazyjnie przystrzyżonymi drzewami i krzewami tworzącymi zielone rzeźby. Tutaj poczujesz się jak w oazie, chociaż hotel leży przy głównej plaży i w pobliżu centrum. Bardzo popularny, typowo wakacyjny, klubowy, ma wiele atrakcji dla dzieci i świetny program animacyjny. Znakomita zabawa dla całej rodziny!

POŁOŻENIE:

ok. 600 m od ścisłego centrum AGADIRU, na niewielkim wzniesieniu; ok. 30 km od portu lotniczego w Agadirze.

PLAŻA:

Agadir Beach, publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 20 m od hotelu, przejście przez promenadę, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki plażowe za kaucją (ok. 100 MAD/dzień); wodne sporty motorowe (płatne).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, 410 pokoi, 4-piętrowy budynek główny, kilka 2-piętrowych budynków w zabudowie szeregowej, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Tagmat - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, Maha - á la carte, kuchnia marokańska, pizzeria Napoli - kuchnia włoska, snack-bar Le Nautique przy basenie, bar w lobby; kantor, duży ogród; za opłatą: kawiarenka internetowa, opiekunka do dziecka, gabinet kosmetyczny; na terenie hotelu występują różnice poziomów i schody; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 30 m2, skromny, zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja/ogrzewanie, łazienka (wanna lub prysznic, wc), telewizja satelitarna, telefon, sejf (płatny: 25 MAD/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras; pokój z 2 dostawkami i widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, prostokątny kształt, ok. 230 m², gł. 1,6-2,1 m, brodzik dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; tenis stołowy, minigolf, boisko do piłki nożnej; miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: zabawy przy basenie, wieczorne występy, dyskoteka (raz w tygodniu); za opłatą: kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, siłownia (ok. 2,5 EUR/dzień); centrum wellness: basen kryty; płatne: sauna, hammam, masaże, manicure, pedicure, zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało; ok. 10 km od hotelu znajduje się 9-dołkowe pole golfowe.

KONTAKT:

00212/28842270, www.hotelclubalmoggar.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Club Almoggar to dobry hotel usytuowany tuż przy plaży oraz blisko centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Dodatkowo piękne baseny, czyste zadbane pokoje, ciekawa architektura ogrodu, animacje i osobny basen dla osób szukających spokoju i relaksu. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ładnym ogrodzie, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum Agadiru
  • ładne baseny, mini klub dla dzieci, program animacyjny
  • wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***+

Opis oferty

 

Położenie:

Rozległy kompleks hotelowy położony w ładnym, dużym ogrodzie, usytuowany nieopodal centrum Agadiru (kilka minut spaceru). W okolicyduży wybór barów, restauracji, sklepów oraz innych atrakcji. Zaraz przy hotelu znajduje się nadmorskapromenada, która przypadnie go gustu milośnikom spacerów. Lotnisko w Agadirze znajduje się w odległości ok. 30 km od hotelu.
Plaża:

Obiekt zlokalizowany jest tuż przy szerokiej, piaszczystej plaży oddzielony jedynie nadmorską promenadą. Leżaki i parasole na plaży bezpłatne.
Do dyspozycji gości:

Kompleks skłąda się z 2-piętrowych bungalowów i przestrzennego budynku głównego.
Całodobowa recepcja, restauracja "Tagmat", lobby bar (dodatkowo płatny), bary przy basenie, pizzeria, 2 baseny ze słodką wodą (w tym 1 z brodzikiem dla dzieci), mini klub dla dzieci oraz sklepik. Przy basenie leżaki i parasole - bezpłatne, ręczniki kąpielowe - za depozytem ok. 100 MAD/10 EUR. Możliwość wynajęcia opiekunki do dzieci (wgodzinach 8 - 18.00, serwis dodatkowo płatny).
Pokoje:

410 pokoi 2-, 3- i 4- osobowych z podstawowym wyposażeniem. Trzecie i czwarte łóżko w postaci dodatkowej kanapy. Wszystkie pokoje klimatyzowane (sterowanie indywidualne), z łazienkami i wc oraz telefonem, TV-sat, balkonem lub tarasem. Sejf dodatkowo płatny (ok. 25 MAD/dzień). Część pokoi z widokiem na morze (za dopłatą).
Wyżywienie:

Śniadania (07:00 - 10:00) i kolacje (18:30 - 22:00) w formie bufetu w restauracji głównej "Tagmat". Napoje dodatkowo płatne.
All Inclusive za dodatkową opłatą: śniadania, późne śniadania (10:00 - 12:00, ciastka, ciasto, ciepłe napoje oraz napoje owocowe), lunche i kolacje. Przerwa kawowa 16:00 - 17:00. Napoje do posiłków wliczone w cenę. Dodatkowo napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w wyznaczonych barach w godzinach:10:00 - 23:00 (podawane w plastikowych kubeczkach).
Program sportowy i animacyjny:

Hotel proponuje program animacyjny: w ciągu dnia animacje przy basenie, wieczorami przedstawienia (codziennie) i dyskoteka. Do dyspozycji gości pozostają: stoły do ping ponga, boiska do piłki nożnej i siatkówki (wypożyczenie sprzętu sportowego dodatkowo płatne), mini golf, a także dodatkowo płatna siłownia (ok. 5 EUR/dzień).
Internet:

W lobby interent Wi-Fi bezpłatny.
Kategoria lokalna:

****
Strona www:

Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Uwagi do programu
Wyloty z: Warszawy, Katowic. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
UWAGA! Ceny podane w katalogu oraz aktualne z systemu obowiązują wyłącznie obywateli Polski. W przypadku innego obywatelstwa - cena i miejscana potwierdzenie.

"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem z opłatą lotniskową, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków (nie dotyczy All inclusive) oraz innych wydatków osobistych. Do ceny podstawowej nie jest wliczony koszt podatku turystycznego obowiązkowa dopłata za podatek turystycznyzostała doliczona do rezerwacji. 
Wycieczki lokalne

KRÓLEWSKI MARRAKESZ - 1 dzień (cena ok.68 EUR)
Wyjątkowa wyprawa do dawnej stolicy sułtanów i obecnie najatrakcyjniejszego miasta Maroka. Jednodniowa wycieczka do tego pełnego magii miasta pozwoli Państwu poczuć jego egzotyczny afrykański charakter i poznać jego najciekawsze zakątki: ogrody Majorelle, meczet Koutoubija (z zewnątrz), pałac Bahia, Muzeum Dar Si Saidoraz jedyny na świecie plac Jemaa el Fna, gdzie spotkać można zaklinaczy węży, akrobatów, wróżbitów. W Marrakeszu zaprosimy Was również na obiad do marokańskiej restauracji i na spacer po medinie (starówce). Późnym wieczorem wrócimy do Agadiru.
DZIKIE POŁUDNIE - MIASTECZKO MASSA I PARK TUZNIT (cena ok. 53 EUR)
Atrakcyjna wycieczka samochodami terenowymi na południe od Agadiru, po regionie Souss-Massa. W programie: zapora wodna Youssef Ben Tachfine w górach Antyatlasu, Park Narodowy Souss Massa, zielone plantacje bananowców, dzikie plaże z grotami rybaków, mała sahara". Obiad w berberyjskiej gospodzie. A na zakończenie niezapomniana przejażdżka dawną trasą Rajdu Paryż-Dakar.
POŁÓW RYB (cena ok. 38 EUR)
Relaksujący rejs statkiem po zatoce Agadiru, podczas którego łowimy ryby i opalamy się. Uczta ze złowionych ryb zostanie przygotowana przez pokładowego szefa kuchni.
SAFARI BOU JERIF - 2 dni (cena ok. 155 EUR)
Dwudniowa wyprawa jeepami na południe Maroka. Przejazd na dziką plażę w Legzirze, słynącą z olbrzymich, czerwonych skalnych łuków, czas wolny i obiad na plaży. Wizyta w miasteczku Sidi Ifni (byłej enklawie hiszpańskiej), forcie Legii Cudzoziemskiej oraz polowanie na skorpiony. Niezapomniany nocleg w wyjątkowym miejscu - namiotach berberyjskich nomadów w forcie Bou Jerif! Następnego dnia przejazd u podnóża gór Antyatlasu, pobyt w warownym miasteczku Tiznit, oglądanie zapory wodnej Youssef'a Ben Tachfina. W cenie: nocleg, dwa obiady, kolacja, śniadanie.
MALOWNICZE MIASTO ESSAOUIRA
(cena ok.38 EUR)
Urokliwe biało-niebieskie miasteczko. Położone nad Atlantykiem z przepiękną starówką z XVIII wieku. Miasto artystów, malarzy, rzeźbiarzy, muzyków oraz artystów wykonujących wspaniałe wyroby ze srebra. Wielokrotnie odwiedzane przez Jimmy'ego Hendrixa. W programie spacer po zabytkowej starówce z ufortyfikowanym nabrzeżem la Scala. Obiad we własnym zakresie w czasie wolnym.
JAZDA NA WIELBŁĄDACH (cena ok. 25 EUR)
Dwugodzinna wycieczka na wielbłądach w okolicach Agadiru. Atutem wycieczki jest ciekawa trasa przejażdżki biegnąca przez gaje eukaliptusowe wzdłuż doliny rzeki Souss, gdzie przy odrobinie szczęścia można zobaczyć różowe flamingi!
RELAKSUJĄCY HAMMAM
(cena ok. 35 EUR)
Relaksujący i zbawienny dla skóry zabieg łączący saunę, ablucje w łaźni, namydlanie czarnym mydłem oliwkowym, gommage (złuszczanie naskórka) oraz godzinny masaż całego ciała z naturalnymi olejkami.
PARK KROKODYLI (cena ok. 17 EUR)
Wycieczka do Parku Krokodyli pod Agadirem. Zgromadzono tam ponad 300 osobników krokodyla znad Nilu. Jest to jeden z największych gatunków krokodyla żyjącego w Afryce. Krokodyle można podziwiać w przepięknej aranżacji nawiązującej do ich naturalnego ekosystemu. Park jest również urzekającym ogrodem botanicznym gdzie rosną rośliny z całego świata. Niezwykłe gatunki roślin egzotycznych zostały podzielone na 4 regiony botaniczne. W croco parku można podziwiac również gigantyczne żółwie i iguany. Czas wolny w parku.
Uwaga!
Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymają Państwo u naszego przedstawiciela w Agadirze. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.
.
"
Inne

Informacje ogólne


Waluta
MAD - dirham marokański który nie jest walutą wymienialną poza Marokiem. Kurs jest ustalany centralnie więc nie ma znaczenia gdzie wymienimy pieniądze. Warto zabrać ze sobą EURO lub dolary. Karty kredytowe są akceptowane w restauracjach i dużych sklepach, bez problemu można używać bankomatów.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Maroku nie są wysokie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Należy również wynagradzać drobnymi kwotami miejscowych ludzi podczas robienia im zdjęć, inaczej można się narazić na nieprzyjemne sytuacje.
Wiza
Każdy podróżny z obywatelstwem polskim musi mieć paszport ważny przynajmniej 3 miesiące od daty wyjazdu z Maroka. Przy pobytach do 90 dni wiza nie jest wymagana od obywateli polskich. Obywateli pozostałych państw mogą obowiązywać odmienne przepisy paszportowo-wizowe.
Czas
- 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
Obiad od 40 MAD woda 1,5 l - 5 MAD piwo 10 MAD w sklepie.
Poczta
W większości hoteli są ustawione skrzynki do których można wrzucać kartki pocztowe. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą. Znaczek na kartkę pocztową 6.50 MAD Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta za ok. 50 MAD wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Telefony komórkowe działają prawie w całym Maroku. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Agadir
Położony nad Atlantykiem, jest największym kurortem Maroka. Niesamowita plaża o szerokości 300 m i długości 8 km i ciepłe wody Atlantyku zachęcają do kąpieli. Liczne kawiarnie i sklepiki wzdłuż nadmorskiej promenady tworzą prawdziwie wakacyjną atmosferę. W Maroku znajdziemy wiele francuskich wpływów, przez co kraj ten jest niesamowitą mieszanką kultur, a mieszkańcy zaczerpnęli wiele europejskiej powściągliwości. Wpływy francuskie widać również w miejscowej kuchni.
Wizy

Każdy podróżny z obywatelstwem polskim musi mieć paszport ważny przynajmniej 3 miesiące od daty wyjazdu z Maroka. Przy pobytach do 90 dni wiza nie jest wymagana od obywateli polskich. Obywateli pozostałych państw mogą obowiązywać odmienne przepisy paszportowo-wizowe.
Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Maroku trwa od 2019-06-15 do 2019-09-30. W pozostałych terminach oraz w okresie Ramadanu część udogodnień hotelowych może być dostępna w ograniczonym zakresie lub nieczynna.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Club Almoggar to dobry hotel usytuowany tuż przy plaży oraz blisko centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Dodatkowo piękne baseny, czyste zadbane pokoje, ciekawa architektura ogrodu, animacje i osobny basen dla osób szukających spokoju i relaksu. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ładnym ogrodzie, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum Agadiru
  • ładne baseny, mini klub dla dzieci, program animacyjny
  • wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

600 m od centrum Agadiru, 27 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 50.000 m2.

Pokoje

W budynku głównym i 12 aneksach, 400 pokoi standardowych dla max. 4 os.; klimatyzacja centralna, telefon, balkon lub taras, TV SAT, łazienka (wanna lub prysznic), WC, suszarka, sejf (płatny).

W Hotelu

4 restauracje w budynku, 2 bary, 2 baseny odkryte (600, 200 m2).

Bezpłatne: 2 korty tenisowe, lekcje tenisa, animacje, tenis stołowy, koszykó;wka, siatkó;wka, siatkó;wka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, dyskoteka, aerobik, szachy, minigolf.

Płatne: łącze internetowe w lobby, oświetlenie kortó;w, centrum SPA, siłownia, sauna, masaż, squash, narty wodne, surfing, centrum nurkowe, golf, bilard, kino, jazda konna.

Dla dzieci

brodzik, animacje, miniklub, posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie).

Plaża

przy hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki i materace płatne. Przejście na plaże przez ulicę.

Wyżywienie

dwa posiłki

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • opłatę lotniskową,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • zakwaterowanie (w dniu wyjazdu doba hotelowa do godz 12:00),
  • wyżywienie,
  • podstawowe ubezpieczenie bagażu, NW, KL.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Club Almoggar to dobry hotel usytuowany tuż przy plaży oraz blisko centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Dodatkowo piękne baseny, czyste zadbane pokoje, ciekawa architektura ogrodu, animacje i osobny basen dla osób szukających spokoju i relaksu. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ładnym ogrodzie, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum Agadiru
  • ładne baseny, mini klub dla dzieci, program animacyjny
  • wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3*+ Maroko/Agadir

Kategoryzacja hotelu

- Kat. Exim Tours 3+* - Kat. lokalna 3*

Położenie

- od plaży oddzielony nadmorską promenadą - ok. 500 m od centrum Agadiru - ok. 26 km od lotniska - w pobliżu hotelu liczne sklepy, bary i restauracje

Plaża

- piaszczysta - szeroka, łagodne zejście do oceanu - leżaki i parasole (bezpłatne) - przejście przez ulicę

Pokoje

- klimatyzacja centralna - TV-Sat, telefon

- płatne

minibar (ok. 3,5 EUR/dzień), sejf (ok. 2,5 EUR/dzień) - łazienka (WC, wanna/prysznic) - balkon - widok na ocean (płatny)

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny, leżaki i parasole, ręczniki plażowe (kaucja ok. 10 Eur) - gimnastyka wodna, aerobik - tenis stołowy - minigolf, rzutki - boisko do siatkówki i piłki nożnej - animacje dzienne i wieczorne - kort tenisowy dla Klientów posiadających swój sprzęt, wypożyczenie 2 rakiet 10 Eur/2 h Płatne - siłownia - salon gier, bilard - centrum spa - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- mini klub (4-12 lat), animacje - brodzik - opiekunka (na zapytanie, płatna) - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie) - wysokie krzesełka w restauracji

Wyżywienie

BB: śniadania w formie bufetu.

HB

śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu. (Napoje dodatkowo płatne)

FB

śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. (Napoje dodatkowo płatne)

Restauracje i bary

- restauracja główna - lobby bar - 2 bary przy basenach - disco bar

Dodatkowe informacje

- Wi Fi (bezpłatne) - kącik internetowy (ok. 15 DHS/h) - kantor, sklep z pamiątkami - dyskoteka - hotel wybudowany w 1979 roku, wyremontowany w 2007 roku - obiekt posiada 402 pokoje - www.hotelclubalmoggar.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAżU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie) w kwocie 30 PLN, opłaty lotniskowe i paliwowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Club Almoggar to dobry hotel usytuowany tuż przy plaży oraz blisko centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Dodatkowo piękne baseny, czyste zadbane pokoje, ciekawa architektura ogrodu, animacje i osobny basen dla osób szukających spokoju i relaksu. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ładnym ogrodzie, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum Agadiru
  • ładne baseny, mini klub dla dzieci, program animacyjny
  • wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Agadir, Maroko

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Club Al Moggar Garden Beach w Agadir na 4 piętrach, w 4 budynkach i posiada 400 pokoi. Hotel położony jest 50 m od plaży piaszczysta. Dla Państwa komfortu hotel posiada mini market, klimatyzację, sklepy i recepcję. W 4-piętrowym hotelu personel mówi po francusku, arabsku i angielsku. Hotel posiada basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie można delektować się orzeźwiającymi napojami. W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy, centrum miasta, kino, dyskoteka, postój taksówek i bary/restauracje. Odległość od hotelu: supermarket (6 km) i sklepy (5 km). Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje usługi prasowania, pralnię, concierge, system kontroli wchodzenia, sejfy, kantor i pokojówki. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje usługi opiekunki i zajęcia animacyjne dla dzieci, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

W hotelu znajdują się 3 restauracje. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. zęściowe wyżywienie: Częściowe wyżywienie obejmuje śniadanie i kolację.

Sport i Rozrywka:

Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje program zajęć animacyjnych i bilard. Club Al Moggar Garden Beach posiada słoneczny taras i spa. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje:

Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Club Almoggar to dobry hotel usytuowany tuż przy plaży oraz blisko centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Dodatkowo piękne baseny, czyste zadbane pokoje, ciekawa architektura ogrodu, animacje i osobny basen dla osób szukających spokoju i relaksu. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ładnym ogrodzie, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum Agadiru
  • ładne baseny, mini klub dla dzieci, program animacyjny
  • wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis hotelu:

Agadir to największy w Maroku ośrodek turystyczny z siecią nowoczesnych hoteli oraz dobrze rozwiniętym zapleczem kulturalno-rozrywkowym. Imponująco zaprojektowana pięciohektarowa powierzchnia hotelu Al Moggar Garden Beach mieści na terenie kompleksu zarówno dwupiętrowe bungalowy jak i pięciopiętrowy budynek główny, ogród i duży basen. Z części pokoi można podziwiać widok na morze i ogród. Obsługa hotelowa dba o komfort i wygodę wczasowiczów zapewniając bogaty wachlarz rozrywek. W wystroju pokoi widać bogactwo marokańskiego wzornictwa, które wprowadza odwiedzających hotel w bajkowy świat Orientu. Kompleks oferuje wiele udogodnień dla dzieci, by wymienić choćby mini kluby, miejsca do zabaw i gier sportowych, dlatego cała rodzina znajdzie tu doskonałe warunki do wspólnego wypoczynku.

 

Lokalizacja hotelu:

plaża - przy hotelu, lotnisko - 30 km, główna ulica - 200 m, centrum handlowe - 600 m, centrum rozrywki - 600 m, centrum miejscowości - 600 m.

 

Wyposażenie hotelu:

liczba pokoi: 408, restauracje: 3, baseny odkryte: 1, bar, bar przy basenie, snack bar, lobby, internet (płatny), recepcja, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, grill, night club, bankomat, salon urody, parasole przy basenie, leżaki przy basenie.

 

Wyposażenie pokoi:

sejf (płatny), widok na morze (płatny), telefon, taras/balkon, łazienka z wanną lub prysznicem.

 

Plaża:

publiczna, piaszczysta, przy hotelu, zagospodarowana.

 

Sport i fitness:

piłka nożna, siatkówka, wodny aerobik, jazda konna (płatna), tenis ziemny, tenis stołowy, łucznictwo, masaże (płatne), centrum fitness (płatne), aerobik, rzutki, golf (płatny), mini golf (płatny), boule, siłownia (płatna).

 

Sport na plaży:

wędkarstwo (płatne), surfing (płatny), windsurfing (płatny), narty wodne (płatne), motorowe sporty wodne (płatne).

 

Rozrywka:

muzyka na żywo, dzienne animacje, wieczorne animacje, dyskoteka.

 

Dla dzieci:

menu, brodzik, mini klub, animacje, łóżeczko dziecięce.

 

Wyżywienie:

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pełnego wyżywienia.

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • hotel,
  • wyżywienie wg oferty,
  • transfer,
  • ograniczoną opiekę polskiego rezydenta.

 

Cena nie zawiera:

  • opłat lotniskowych i paliwowych,
  • obowiązkowego ubezpieczenia KL i NW.

 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Club Almoggar to dobry hotel usytuowany tuż przy plaży oraz blisko centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Dodatkowo piękne baseny, czyste zadbane pokoje, ciekawa architektura ogrodu, animacje i osobny basen dla osób szukających spokoju i relaksu. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ładnym ogrodzie, przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum Agadiru
  • ładne baseny, mini klub dla dzieci, program animacyjny
  • wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Agadir - Jeden z najbardziej znanych kurortów dzisiejszego Maroka, usytuowany w zatoce, której piękne i szerokie plaże rozciągają się na przestrzeni kilometrów. W strefie turystycznej miasta znajdziemy niezliczone ilości kawiarenek, barów, kilka nocnych klubów, a także mnóstwo butików i straganów z pamiątkami. Na południu miejscowości znajduje się 27-dołkowe pole golfowe "Golf du Soleil". W ramach rozrywki można również spróbować szczęścia w Casino, czy też udać się na cotygodniowy targ, na którym toczy się normalne życie dzisiejszych Marokańczyków. Agadir to również doskonała baza wyjazdowa na różnego rodzaju wycieczki, doskonałe miejsce na uprawianie sportów wodnych, oraz raj dla miłośników plażowania i długich spacerów nad brzegiem oceanu.

 

Hotel Al Moggar***

 

Położenie:

Hotel położony w ładnym, zadbanym ogrodzie przy nadmorskiej promenadzie kilka minut od centrum turystycznego Agadiru. Bezpośrednio przy szerokiej piaszczystej plaży do której przechodzi się przez promenadę.

 

Hotel oferuje:

Na terenie hotelu znajduje się restauracja główna międzynarodowa, restauracja ze specjałami kuchni marokańskiej , pizzeria, naleśnikarnia, grill bar przy basenie. W recepcji jest kantor wymiany walut, sklepik oraz sala telewizyjna. Ekipa animacyjna umila Gościom czas specjalnie przygotowanymi programami i występami.

 

Pokoje:

Hotel posiada 410 pokoi, większość z widokiem na morze. Wszystkie pokoje przestronne, przytulnie urządzone, z łazienka i toaleta, większość pokoi z balkonem lub tarasem. Klimatyzacja tylko w wybranych pokojach (za dopłata). Hotel posiada również pokoje rodzinne (z możliwością zakwaterowania nawet do 5 osób).

 

Wyżywienie:

all inclusive

 

Sport i rozrywka:

Do dyspozycji Gości jest basen z dużym tarasem słonecznym, boisko do piłki nożnej lub siatkówki, stoły do gry w ping-pong, salon gier, rzutki. Za dodatkową opłata są również siłownia, możliwość skorzystania z masażu, mini golf oraz korty tenisowe.

 

Dzieci:

Dla najmłodszych przygotowano brodzik, mini klub, plac zabaw, oraz program animacji.

 

Dobra propozycja na rodzinny wypoczynek. O atrakcyjności hotelu stanowi również fakt, iż jest on położony na zboczu góry, dzięki czemu z hotelu rozpościera się ładny widok na ocean.

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • wyżywienie, 
  • opłatę lotniskową,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
  • ubezpieczenie Signal Iduna NNW, KL; bagaż,
  • podatek VAT.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mapa Hotelu Club Al Moggar
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Club Al Moggar

3.9
polecam

Hotel ogólnie jest ok. największą zaletą clubu al moggar jest piękny ogród i położenie przy ładnej, szerokiej plaży oraz promenadzie, którą można dojść do portu. podobnie jest z centrum Agadiru - kilka minut wystarczy by dojść do sklepów. hotel jest dość duży, liczne alejki - można sobie pospacerować. jak na standard 3* myślę ,że pokoje są ok, ja trafiłam dobrze, pokój był czysty i przestronny. myślę, że na tańszy wypoczynek w Maroku hotel jest wystarczający

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
3.9
4.0
polecam

Dobry hotel za rozsądną kasę. Blisko plaży i centrum więc można spacerować, korzystać z plaży i uroków Agadiru. Niska zabudowa, ładny ogród, smaczna kuchnia - jednym słowem udane wakacje

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: polecam
4.0
4.0
polecam

Byłem w pażdzierniku. Było cicho i spokojnie. Pokoje przestronne , sprzątane wzorowo, jedzenie dobre. Blisko do plaży i jest gdzie pospacerować. Taxi do portu na pyszną rybę 15 DR ca 5 zł.

POLECAM:
Podsumowanie: polecam
4.0
4.3
zdecydowanie polecam

Położenie hotelu Al Moggar Garden jest wręcz idealne, przy pięknej szerokiej plaży oraz parę minut do centrum Agadiru. Teren hotelu bardzo ładny, super zaaranżowany ogród, pokoje w normie, jedzenie również. Jeden z fajniejszych hoteli w Maroko w jakich byliśmy

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3
4.0
polecam

Club Al Moggar to dobry hotel w rozsądnej cenie. Hotel zadbany, czyste i sprzątane pokoje, dobre jedzenie. Dobrze położony bo do centrum Agadiru było kilka minut spacerkiem więc było gdzie wyjść z hotelu. Plaża ładna, duża i piaszczysta przy hotelu. Wakacje w Maroko uważam za udane.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.0
4.4
zdecydowanie polecam

położenie rewelacja, jedzenie b.dobre,blisko morza,plaży,promenady,miasta. Duzo schodów dla zdrowych ludzi. Pokoje o różnym standardzie, należy wybierać ofertę z widokiem na morze. Napiwek na początku dla sprzątającej pokój zapewni idealną czystość.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
1.9
odradzam

Pokoje zarobaczywione i brudne. Obsługa wredna dla Polaków. Wyzywienie słabe.Z moich licznych wojaży w porównaniu z innymi ten obiekt oceniam jak najgorzej.Byłe mocno zawiedziony wyjazdem do Maroka i tego hotelu.

POLECAM:
Podsumowanie: odradzam
1.9
5.0
zdecydowanie polecam

CLUB AL. MOGGAR Długo wybieraliśmy hotel w Maroku, nastraszeni widmem insektów i niedobrego jedzenia. Na szczęście nic takiego nas nie spotkało. Al. Mogar jest czystym, przyjemnym hotelem w fajnym miejscu, bo przy promenadzie ze sklepikami i życiem nocnym. Na tym też nam zależało bo nie chcieliśmy być zamknięci na pustyni. Plaża jest szeroka i zadbana, woda co oczywiste bardzo ciepła. Jedzenie typowo arabskie, ale duży wybór owoców. Jest kilka barów, my przesiadywaliśmy w Lobby, z którego mieliśmy piękny widok na ocean. Ogólnie infrastruktura hotelu jest bardzo ładna i przemyślana, fontanny, rzeźby z roślin, także jak na 3 gwiazdkowy hotel byliśmy pozytywnie zdziwieni. Byliśmy też na wieczorze berberyjskim- fajny orientalny wieczór.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
2.3
odradzam

Nie polecam tego hotelu po sezonie.W okresie wakacyjnym życie tam jeszcze tętni.Od października wszystko tam zasypia.W szczególności animatorzy.Odradzam pokoi zlokalizowanych na parterze.Są w bardzo słabym stanie technicznym.Już przy recepcji proszę naciskać na zmianę.Ogólnie hotel dość mocno wysłużony.Lata swojej świetności ma już niestety za sobą.Rezydenci na bardzo wysokim poziomie bez względu na biuro jakie reprezentowali.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.3
4.9
polecam

Hotel ok. Nie pierwszej nowości, ale zadbany i czysty. Okolica raczej spokojna, troche barow, kawiarenek - generalnie cywilizacja. Opcja all warta swojej ceny, duzo i smacznie. Wybór drinkow zadowalający. Trafiła nam się fajna ekipa z katowic, grunt to udane towarzystwo. W dzień błogie lenistwo, przy basenie, na plaży, a wieczorami imprezy.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.9
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5
  • Hotel
    3.2
  • Pokoje
    3.2
  • Wyżywienie
    2.9
  • Atrakcje
    i sport
    3.4
  • Obsługa
    3.5
HolidayCheck
Ocena Club Al Moggar:
3.5 / 6

Przyjemny obiekt 2018-04-30
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.7

Hotel znajduje się przy plaży, przejście przez ulicę z promenadą. Darmowe leżaki i parasole dla gośc...
więcej

5.4
3* hotel blisko plaży i promenady 2018-01-30
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Mimo iż hotel ma już swoje lata (choć go odnawiają) to w pełni zasługuje na europejskie 3*. My wybra...
więcej

5.5
Jak dotąd wakacje życia! 2007-11-15
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.3

Pobytem w hotelu jestem zachwycona i choć od powrotu minęły dwa tygodnie, to nadal nie mogę ochłonąć...
więcej

4.8
Hotel godny polecenia 2008-01-09
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Dobry dla osób mało wymagających 2008-04-19
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.3

Hotel położony w mieście, nie posiadający własnej plaży (plaża miejska 50m od hotelu). Serwis w miar...
więcej

4.5
Adekwatnie do kategorii, moze byc 2008-07-18
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    3.5

4.3
Polecam dla średnio wymagająch 2009-04-17
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    4.7

Hotel ok. jak na trzy gwiazdki :),byłam na początku kwietnia 2009, może najpierw minusy: zbyt mało l...
więcej

4.7
Miodowy tydzień 2009-12-29
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.5
Marny! 2010-05-19
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    3.3
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    2.3
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    3.7

Fatalny serwis, kiepskie jedzenie, bardzo słaby wybór. Hotel bardzo rozczarowuje. Podobno w trakcie ...
więcej

3.3
Blisko plaży i centrum, niska zabudowa, ładny teren 2010-06-19
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Polecam dla niewybrednych 2010-06-22
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Bywalec w Maroku 2010-07-27
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Marokanskie wakacje 2010-09-20
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel dla sredno wymagajacych osob, do plazy trzeba przejsc przez ulice, ale plaza piekna. animacje ...
więcej

5.7
Przecietny hotel 2010-09-28
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.3
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    2.8

Lezaki i parasole zawsze zajete.Personel czeka na napiwek.Jedzenie tluste i nie przyprawione.Jedyn...
więcej

3.4
Maroko, zima 2010-10-09
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Wakacje zima w super last minute, wiec nie mam sie do czego doczepic. standard ok, jedzenie takze, c...
więcej

5.8
Al Moggar, ok 2010-10-20
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Blisko centrum, plazy, przy promenadzie. duzy, zadbany kompleks, czysty. serwis w porzadku, wyzywien...
więcej

5.9
Doskonałe umiejscowienie hotelu 2010-10-23
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Bardzo zadowolony 2010-11-04
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Znakomity hotel w tej kategorii i za taką cenę 2010-11-09
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Al moggar ok polecam 2010-12-06
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

do hotelu Al moggar club trafilem ze znajomymi na przelomie pazdziernika/listopada 2009. jak na 3* t...
więcej

5.9
Marokański urlop w Al Moggar Club 2010-12-28
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Urlop w al moggar wspominam bardzo dobrze, jak i piekne Maroko, jego smaki, ludzi, plaze, Marrakesz....
więcej

5.8
Super all w Al Moggar Garden Beach 2011-01-15
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Szczerze polecam hotel al moggar garden. hotel nadgryziony czasem, sloncem i piaskiem pustynnym, ser...
więcej

5.7
Al Moggar - uroki Maroko 2011-02-23
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Al Moggar - tak jak pisza pozostali - nadgryzl go zab czasu, lecz obsluga, kuchnia (same pysznosci i...
więcej

5.9
Polecam 2011-02-25
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel wart polecenia. co prawda nie pierwszej nowosci, ale moze dlatego serwis doskonaly, opcja all ...
więcej

5.9
Jedyną zaletą hotelu jest dobra lokalizacja 2011-03-07
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

2.8
Stanowczo odradzam 2011-03-08
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    2.0

2.2
Fajny hotel 2011-03-22
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.0

Woda w basenie zimna no cóż to tylko w teorii była zima za mało leżaków. wyżywienie bardzo dobre i u...
więcej

5.0
Super hotel , świetnie położony 2011-04-11
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Przerost formy nad treścią 2011-04-20
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    2.0

2.8
Urlop w Club Al Moggar 2011-05-06
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Spedzilismy udane wakacje w Al moggar, co prawda dostalismy pokoj bardziej na uboczu, ale w ciagu ko...
więcej

5.9
Spore rozczarowanie 2011-06-22
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    3.5

Cóż, okolica przepiękna, fantastyczny ogród i plaża. reszta bardzo nas rozczarowała. pokój oceniłam ...
więcej

4.1
Pokoje zróżnicowane od 1 do 5 gwiazdek 2011-07-16
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

3.5
Upalne Maroko 2011-07-22
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Bardzo fajny hotel 3*. Dużym plusem jest lokalizacja, blisko plaży. Infrastruktura też bez zastrzeże...
więcej

5.9
Upalny Agadir 2011-07-23
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Hej. Hotel idealny na wypoczynek, spędziliśmy w nim tydzień, i jesteśmy bardzo zadowoleni. Faktyczni...
więcej

5.9
Najlepsze wakacje 2011-07-24
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Polecam ten hotel osobom, które marzą o błogim lenistwie, nam się takie przydarzyło i jesteśmy zachw...
więcej

5.9
Fajnie położony hotel 2011-08-21
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Przyzwoity hotel dla niewymagających 2011-09-20
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

4.5
Wrócę w to miejsce 2011-09-27
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Zadbany, ładny hotel ze świetną infrastrukturą basenową, ciekawie zaprojektowany z masą zieleni dook...
więcej

5.9
Hotel dla rodziny 2011-09-30
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.2
Uwaga 2011-10-02
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    1.0

3.0
Orientalne wakacje w Maroku 2011-10-08
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.7
Pobyt po dojeździe 2011-10-10
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    2.0

3.0
Po 9 latach 2011-11-02
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Hotel Al Moggar Garden Beach 2011-11-24
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.5
Opinia pozytywna na czwórkę 2011-11-24
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.2
Hotel Al Moggar Garden Beach 2011-11-24
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

4.0
Hotel Al Moggar Garden Beach 2011-11-24
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Hotel ok, adekwatny do ceny, dla mało wymagających 2011-12-29
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.3

Średniej klasy hotel z bardzo ładnym ogrodem. Dojście do szerokiej i ładnej plaży przez promenadę. P...
więcej

4.2
Agadir tak, Al Moggar nie 2012-01-14
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.5

Hotel nie odpowiada żadnym standardom. Wyposażenie pokoju podstawowe, łazienka surowa. Ręczniki spra...
więcej

3.6
Lepiej znać francuski 2012-01-25
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.7
  • Obsługa
    3.5

Hotel ładnie położony, niedaleko niezbyt czystej plaży, ale za to z możliwością spacerowania wzdłuż ...
więcej

3.6
Hotel bardzo dobrze położony 2012-02-15
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.7
Tarasowo położony hotel w pięknym ogrodzie 2012-03-22
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.3

Od plaży dzieli tylko promenada, dwa baseny, ogród z zadbanymi kompozycjami, jedzenie różnorodne, c...
więcej

5.0
Hotel poprawny,cena do jakości. Uwaga na duże żuki 2012-05-18
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.7

Duży hotel nad samym oceanem w okolicy portu z którego pachnie rybą :-)W okolicy piękna plaża z któ...
więcej

4.3
Przyjemny hotel w pięknej okolicy 2012-05-25
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

Hotel posiada wielki ogród z palmami i tropikalna roślinnością, jest pięknie położony przy bardzo sz...
więcej

5.2
Brudno 2012-07-02
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.2
Mieszane odczucia 2012-07-07
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

3.5
Najgorszy urlop 2012-08-08
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

2.3
Oldschoolowy hotel emerytów i niemiłej obsługi 2012-08-22
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    1.0

2.8
Bajeczne Maroko 2012-08-30
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.0

hotel położony przy promenadzie w pięknym i zadbanym ogrodzie.Budynki to piętrowe pawilony.Każdy pok...
więcej

4.9
Najlepsza lokalizacja w Agadirze! 2012-09-08
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.7
Udany wypoczynek w niezłym hotelu 2013-02-09
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.0

4.8
Bardzo miło 2013-05-22
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

3.8
Nie polecam hotelu ale i Adagiru 2013-10-01
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    2.3
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.3

Właśnie wróciliśmy z Agadiru i jesteśmy zdegustowani hotelem ale i chyba całym pobytem w Maroku. Bru...
więcej

3.3
Z małymi mankamentami całkiem niezły hotel 2013-10-01
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    5.3

Hotel dla tych, którzy chcą odpocząć od zgiełku miasta. Położony niedaleko centrum, przy plaży i głó...
więcej

4.8
Club Almoggar - kiepski wybór 2014-09-11
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

2.7
Agadir Hotel Club Almoggar Garden Beach 2015-03-21
Szczegóły oceny hotelu Club Al Moggar:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

Duży obiekt, dość zadbany, położony blisko plaży. Kilkaset metrów od portu rybackiego i żeglarskiego...
więcej

4.0

Club Al Moggar - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standard
1 os. pokoj standard, widok na morze
family room standard
family room standard seaview
standard double standard
standard double standard seaview
2 os. pokoj standard
2 os. pokoj standard, widok na morze
standard single w.child standard
standard single w.child standard seaview
standard singleuse standard
standard singleuse standard seaview

Club Al Moggar - Możliwości wyżywienia:


Club Al Moggar - miasta wylotu:


Club Al Moggar - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Club Al Moggar? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00