cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
  • Hotel Maxx Royal Belek Golf, Riwiera Turecka
1 / 29
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
15.12 - 22.12
już od 3102 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
11.11 - 14.11
już od 1359 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Maxx Royal Belek Golf
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży

Hotel Maxx Royal Belek Golf
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Belek
Ocena hotelu Maxx Royal Belek Golf:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Maxx Royal Belek Golf:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 15 grudnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowy hotel, polecam każdemu. Ma wiele do zaoferowania zarówno dla rodzin z dziećmi jak i młodych ludzi. Wśród atrakcji hotelu na uwagę zasługuje klub nocny.

Hotel Maxx Royal Belek Golf w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowy hotel, polecam każdemu. Ma wiele do zaoferowania zarówno dla rodzin z dziećmi jak i młodych ludzi. Wśród atrakcji hotelu na uwagę zasługuje klub nocny.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • lobby
  • windy 
  • restauracja główna The Azure z tarasem (kuchnia lokalna i międzynarodowa)
  • restauracja a la carte Azure 24 (kuchnia międzynarodowa)
  • restauracja a la carte Azure Asia (kuchnia azjatycka, wymagana rezerwacja, płatna ok. 20 €/os.)
  • restauracja a la carte Azure Fish (ryby i owoce morza)
  • restauracja a la carte Bueno Steak House (dania z grilla, wymagana rezerwacja, płatna ok. 20 €/os.)
  • restauracja a la carte Royal Villa (kuchnia międzynarodowa, wymagana rezerwacja, płatna)
  • restauracja a la carte Azure Italia (kuchnia włoska)
  • restauracja a la carte Azure Turk (kuchnia turecka)
  • 10 barów (w tym kawiarnia i pijalnia czekolady) 
  • ogród
  • tarasy słoneczne 
  • kompleks kilku basenów zewnętrznych (czynne sezonowo)
  • basen kryty (ze zintegrowanym brodzikiem dla dzieci, ze słodką wodą, podgrzewany)
  • amfiteatr

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie)
  • kafejka internetowa (w cenie) 
  • leżaki, parasole i ręczniki (przy basenie, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • usługi konsjerża 
  • asysta i przechowalnia bagażu 
  • pralnia (płatna) 
  • sklep z pamiątkami 
  • minimarket 
  • butik 
  • jubiler 
  • fryzjer 
  • lekarz 
  • parking (niestrzeżony, w cenie) 
  • sale konferencyjne

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

531

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  •  Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, zewnętrzne baseny i niektóre bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu.
  • zakwaterowanie od 14.00, wykwaterowanie do 12.00 
  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Sport i wellness

W cenie
  • centrum spa & wellness Aven Royal Spa 
  • łaźnia parowa 
  • hammam 
  • pokój relaksacyjny 
  • sala fitness/siłownia 
  • aerobik 
  • trening siłowy 
  • pilates 
  • step aerobik 
  • joga 
  • łucznictwo 
  • boisko do gry w piłkę nożną 
  • boisko do gry w siatkówkę plażową (w zależności od pogody) 
  • tenis stołowy 
  • kort tenisowy 
  • oświetlenie kortu tenisowego 
  • wypożyczalnia rakiet do gry w tenisa ziemnego 
  • kręgle 
  • bilard
Płatne
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjne
  • zabiegi kosmetyczne
  • trening personalny
  • lekcje gry w tenisa ziemnego
  • 18-dołkowe pole golfowe

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 100 m2
  • widok na basen
  • balkon z jacuzzi
  • 2 pomieszczenia bez drzwi łączących
  • 2 pojedyncze łóżka
  • 1 podwójne łóżko
  • sofa
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem
  • 2 WC
  • suszarka do włosów
  • szlafroki
  • kapcie
  • TV sat.
  • odtwarzacz płyt DVD
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
  • minibar (w cenie)
  • ekspres do kawy nespresso
  • czajnik elektryczny
Pokój rodzinny FZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 100 m2
  • widok na ląd
  • balkon
  • 2 pomieszczenia bez drzwi łączących
  • 2 pojedyncze łóżka
  • 1 podwójne łóżko
  • sofa
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem
  • 2 WC
  • suszarka do włosów
  • szlafroki
  • kapcie
  • TV sat.
  • odtwarzacz płyt DVD
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
  • minibar (w cenie)
  • ekspres do kawy nespresso
  • czajnik elektryczny
Pokój rodzinny FZX3
  • 2-4 os.
  • ok. 100 m2
  • widok na basen
  • balkon
  • taras z dostępem do basenu
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • 2 pomieszczenia bez drzwi łączących
  • 2 pojedyncze łóżka
  • 1 podwójne łóżko
  • sofa
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem
  • 2 WC
  • suszarka do włosów
  • szlafroki
  • kapcie
  • TV sat.
  • odtwarzacz płyt DVD
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
  • minibar (w cenie)
  • ekspres do kawy nespresso
  • czajnik elektryczny
Willa VIX1
  • 2-6 os.
  • ok. 399 m2
  • widok na ogród lub pole golfowe
  • typ Willa
  • typ Maisonette
  • pokój dzienny
  • 3 sypialnie
  • aneks kuchenny z jadalnią
  • 2 pojedyncze łóżka
  • 2 podwójne łóżka
  • sofa
  • kominek
  • balkon
  • taras z prywatnym basenem
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • wanna
  • wanna z hydromasażem
  • 2 WC
  • suszarka do włosów
  • szlafroki
  • kapcie
  • żelazko
  • deska do prasownia
  • pralka
  • suszarka do ubrań
  • TV sat.
  • odtwarzacz płyt DVD
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
  • minibar (w cenie)
  • ekspres do kawy nespresso
  • czajnik elektryczny
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
Suita junior z widokiem na morze JSM2
  • 1-4 os.
  • ok. 80 m2
  • widok na morze
  • w głównym budynku
  • pokój dzienno-sypialny
  • 1 podwójne łóżko
  • sofa
  • balkon
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem
  • 2 WC
  • suszarka do włosów
  • szlafroki
  • kapcie
  • TV sat.
  • odtwarzacz płyt DVD
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
  • minibar (w cenie)
  • ekspres do kawy nespresso
  • czajnik elektryczny
Suita z widokiem na morze SUM1
  • 2-4 os.
  • ok. 100 m2
  • widok na morze lub basen
  • 2 pomieszczenia bez drzwi łączących
  • 2 pojedyncze łóżka
  • 1 podwójne łóżko
  • balkon
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • wanna lub prysznic
  • prysznic
  • 2 WC
  • suszarka do włosów
  • szlafroki
  • kapcie
  • TV sat.
  • odtwarzacz płyt DVD
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
  • minibar (w cenie)
  • ekspres do kawy nespresso
  • czajnik elektryczny
Suita SUX1
  • 2-4 os.
  • ok. 135 m2
  • widok na basen
  • typ Maisonette
  • pokój dzienny
  • 2 sypialnie
  • balkon francuski
  • taras z dostępem do basenu
  • w głównym budynku
  • 2 pojedyncze łóżka
  • 1 podwójne łóżko
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem
  • 2 WC
  • suszarka do włosów
  • szlafroki
  • kapcie
  • TV sat.
  • odtwarzacz płyt DVD
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
  • minibar (w cenie)
  • ekspres do kawy nespresso
  • czajnik elektryczny
Suita SUX2
  • 2-4 os.
  • ok. 140 m2
  • widok na ląd
  • 2 pomieszczenia bez drzwi łączących
  • balkon z jacuzzi
  • w głównym budynku
  • 2 pojedyncze łóżka
  • 1 podwójne łóżko
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem
  • 2 WC
  • suszarka do włosów
  • szlafroki
  • kapcie
  • TV sat.
  • odtwarzacz płyt DVD
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
  • minibar (w cenie)
  • ekspres do kawy nespresso
  • czajnik elektryczny
Suita junior z widokiem na ogród JSG2
  • 1-4 os.
  • ok. 80 m2
  • widok na ląd
  • w głównym budynku
  • pokój dzienno-sypialny
  • 1 podwójne łóżko
  • sofa
  • balkon
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem
  • 2 WC
  • suszarka do włosów
  • szlafroki
  • kapcie
  • TV sat.
  • odtwarzacz płyt DVD
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
  • minibar (w cenie)
  • ekspres do kawy nespresso
  • czajnik elektryczny

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie (7.00-10.30, w formie bufetu)
  • obiad (12.30-14.30, w formie bufetu lub do wyboru z menu na dany dzień)
  • kolacja (19.00-21.30, w formie bufetu lub do wyboru z menu na dany dzień) 
  • wybrane napoje do posiłków (w cenie) 
  • przekąski 
  • ciasta 
  • lody 
  • popołudniowa kawa/herbata 
  • wybrane napoje bezalkoholowe 
  • wybrane lokalne i międzynarodowe napoje alkoholowe 
Dodatkowe informacje
  • kolacja przy świecach (na zapytanie, płatna) 
  • dostępne dania pełnowartościowe, dietetyczne, bezglutenowe, bez laktozy, wegetariańskie i z produktów sezonowych (na zapytanie) 
  • wymagany odpowiedni strój do restauracji
  • W okolicy

    • bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej i łagodnie opadającej plaży (wyróżnionej Błękitną Flagą)
    • ok. 3 km od centrum Belek
    • czas dojazdu z lotniska: ok. 40 min

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Luksusowy hotel, polecam każdemu. Ma wiele do zaoferowania zarówno dla rodzin z dziećmi jak i młodych ludzi. Wśród atrakcji hotelu na uwagę zasługuje klub nocny.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia:

    2011 r.

     

    Położenie:

    1 km od Belek, 35 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 1 050 000 m2.

     

    Plaża:

    przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 300 m długości. Parasole, leżaki i ręczniki bezpłatne.

     

    W Hotelu:

    6 restauracji, 15 barów, 26 sal konferencyjnych, winda, basen kryty (1 124 m2), 5 basenów odkrytych (1 600, 1 220, 2 200, 750, 500 m2), aquapark (11 zjeżdżalni).

     

    Pokoje:

    w budynku głównym: suity bez widoku na morze (5 dla niepełnosprawnych), suity z widokiem na morze, suity rodzinne (2 sypialnie bez drzwi łączących, 2 łazienki); w budynku Terrace: 100 suit rodzinnych z widokiem na pole golfowe (2 sypialnie połączone drzwiami), suity Laguna typu dublex (2 pokoje bez drzwi łączących, 2 łazienki, zejście do basenu); w 32 willach: 20 Albatross deluxe (salon, 2 sypialnie, jacuzzi, sauna, basen), pokoje villa suite (przy polu golfowym); klimatyzacja centralna, wanna z jacuzzi i prysznic, suszarka, telefon, TV, internet bezprzewodowy (bezpłatny), sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), czajnik, panele lub terakota, balkon lub taras.

     

    Rozrywki i usługi:

    • Bezpłatne: internet bezprzewodowy, kawiarenka internetowa, siłownia, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, 9 kortów tenisowych, oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa, squash, badminton, tenis stołowy, rzutki, szachy, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, standardowe boisko do piłki nożnej, aerobik, animacje, dyskoteka, kino.
    • Płatne: centrum biznesowe, room service, pralnia, salon piękności, centrum SPA, masaż, solarium, lekcje tenisa, bilard, kręgle, golf, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe.

     

    Dla dzieci:

    4 brodziki (1 kryty), plac zabaw, miniklub, animacje, opiekunka (bezpłatna), posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, wózki (bezpłatne), łóżeczka (na życzenie).

     

    Wyżywienie:

    Maxx All Inclusive (24 h)

     

    Posiłki:

    śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja, późny posiłek.

     

    Napoje zawarte:

    lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

     

    System nie zawiera:

    wysokojakościowych alkoholi, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.

     

    Restauracje a’la carte:

    włoska, dalekowschodnia, francuska, rybna, steak house - płatne (ok. 15 €/osoba). Wymagana rezerwacja.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Luksusowy hotel, polecam każdemu. Ma wiele do zaoferowania zarówno dla rodzin z dziećmi jak i młodych ludzi. Wśród atrakcji hotelu na uwagę zasługuje klub nocny.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    BELEK

    Opis oferty:

    hotel został otwarty w 2011 roku, usytuowany na powierzchni 1.040.500m²; do dyspozycji gości: 5 basenów odkrytych, basen kryty, aqua park -11 zjeżdżalni wodnych, restauracja główna, 5 restauracji A‘la carte (turecka, śródziemnomorska, dalekowschodnia, rybna, steak), 3 restauracje z przekąskami, 2 restauracje dla dzieci, kawiarnia, 15 barów, centrum biznesowe z salami konferencyjnymi

    POKOJE:

    w hotelu znajduje się 531 pokoi; w budynku głównym: pokoje suite (80m², 1 sypialnia, z widokiem na morze lub na ląd); pokoje family roof suit (140m², 2 sypialnie, 2 łazienki, 2 balkony, jacuzzi, z widokiem na morze lub na ląd); pokoje terrace family suite i terrace laguna family suite (100m², budynek boczny, 2 sypialnie, 2 łazienki, jacuzzi, widok na basen i ląd); pokoje family suite (100m², budynek główny, 2 sypialnie, 2 łazienki, jacuzzi, balkon, widok na morze i ląd); pokoje laguna duplex suite (135m², budynek główny, 2 sypialnie, salon, 2 łazienki, jacuzzi, taras z basenem); pokoje royal suite (100m², budynek główny, sypialnia, łazienka, jacuzzi, balkon, widok na morze); pokoje royal suite (170m², budynek główny, 2 sypialnie, 2 łazienki, jacuzzi, 2 balkony, widok na morze); pokój king suite (220m², budynek główny, 2 sypialnie, salon, 2 łazienki, aneks kuchenny, jacuzzi, 3 balkony, widok na morze); wille: maldives Villa (80m², sypialnia, łazienka, taras, jacuzzi, basen, widok na basen); albatross Villa (350m², basen, taras, 2 sypialnie, salon, jadalnia, kuchnia, 3 łazienki, jacuzzi, sauna); albatross Villa (425m², basen, taras, 3 sypialnie, salon, jadalnia, kuchnia, 4 łazienki, jacuzzi, sauna, balkon); presidential Villa (630m², basen, taras, 4 sypialnie, salon, jadalnia, kuchnia, 5 łazienek, jacuzzi, sauna, 3 balkony); owner Villa (630m², basen, taras, jacuzzi, 4 sypialnie, salon, jadalnia, kuchnia, 4 łazienki, sauna, 3 balkony, fitnes); wyposażenie: centralnie sterowana klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, sejf, mini bar, panele lub terakota, balkon lub taras, internet bezprzewodowy

    DODATKOWO PŁATNE:

    centrum Spa & Wellness, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, sporty wodne na plaży, lekcje tenisa, oświetlenie kortów, wypożyczalnia sprzętu do tenisa, kręgle, bilard, centrum biznesowe, golf, szkoła nurkowania, kafejka internetowa, room service

    KONTAKT:

    www.maxxroyal.com

    POŁOŻENIE:

    odległość do centrum Belek 1 km, od lotniska w Antalyi 35 km

    PLAŻA:

    piaszczysta, prywatna plaża o długości 300 m znajduje się bezpośrednio przy hotelu; leżaki, ręczniki, parasole i materace na plaży i przy basenie bezpłatne, molo

    WYŻYWIENIE:

    Maxx All Inclusive - śniadanie, brunch, obiad, kolacja, późny posiłek oraz przekąski (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy

    DLA DZIECI:

    2 brodziki, brodzik kryty, zjeżdżalnie wodne, plac zabaw, mini kluby (1-3 lat; 4-7 lat; 8-12 lat; 13-17 lat), animacje, mini disco, mini luna park, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie), opiekunka (płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, muzyka na żywo, łaźnia turecka, sauna, łaźnia parowa, siłownia, centrum fitness, aerobik, yoga, pilates, rzutki, łucznictwo, boccia, korty tenisowe, tenis stołowy, Wi-Fi , siatkówka plażowa, koszykówka, piłka nożna, dyskoteka


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Luksusowy hotel, polecam każdemu. Ma wiele do zaoferowania zarówno dla rodzin z dziećmi jak i młodych ludzi. Wśród atrakcji hotelu na uwagę zasługuje klub nocny.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Położenie

    hotel położony ok. 1 km od centrum Belek, ok. 35 km od lotniska w Antalyi. Hotel posiada własne pole golfowe The Montgomery z 18 dołkami.

    Plaża

    obiekt znajduje się bezpośrednio przy piaszczystej plaży o długości 300 m, opalanie i kąpiel w morzu umożliwia też platforma. Leżaki, markizy, parasole, materace, ręczniki – bezpłatne na plaży i przy basenie. Plaża oznaczona Błękitną Flagą.

    Wyposażenie

    kompleks hotelowy składa się z ośmiopiętrowego budynku głównego i willi, posiada 531 pokoi, pole golfowe i zajmuje łącznie obszar ponad 1.000.000 m2. Został otwarty w 2011 roku. Na terenie obiektu znajdują się sklepiki i punkty usługowe, 8 wind, 23 sale konferencyjne, kino, restauracja z tarasem, 3 restauracje a'la carte (płatne, rezerwacja), 10 barów, basen z wodą morską (podgrzewany), basen kryty, 11 zjeżdżalni (Cobra Aquapark). Dostępność infrastruktury zewnętrznej uzależniona od warunków atmosferycznych. Hotel akceptuje karty Master, Visa, American Express, Euro. www.maxxroyal.com

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Zakwaterowanie

    Suity dwuosobowe (A1-3A, A1-3B) w budynku głównym, ok. 80 m2, TV/SAT, telefon, minibar (codziennie napoje bezalkoholowe i piwo), sejf, klimatyzacja indywidualna, jacuzzi, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, szlafrok, WC, balkon, widok na ląd. A1-3B z wanną lub prysznicem, widok na morze. Suity Dwuosobowe Premium (A1-3K) w budynku głównym na wyższych piętrach, ok. 80 m2, wanna lub prysznic, balkon, widok na morze, wyposażone podobnie jak A1-3A. Rodzinne Terrace Suite (A2-4C) ok. 100 m2, w budynku bocznym, 2 pokoje, 2 łazienki, jacuzzi na tarasie, wyposażone są podobnie jak A1-3A, balkon lub taras, widok na ląd. Pokoje Roof Familysuite (A2-5G) ok. 140 m2, w budynku głównym, kącik do siedzenia, dwie sypialnie, dwie łazienki (z prysznicem), 2 balkony, jacuzzi. Suity Lagune Duplex (A2-5H) ok. 135 m2, dwie sypialnie, garderoba, dwie łazienki (jedna z prysznicem, jedna z jacuzzi), taras z bezpośrednim dostępem do basenu.

    Dzieci

    miniklub MaxxiLand dla grup wiekowych 1-3, 4-12 i 13-17 lat o powierzchni 10000 m2

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem, kursy gotowania, tańca, dyskoteka.

    Dostęp do internetu

    bezprzewodowy Internet w hotelu i kawiarenka internetowa bezpłatne.

    Sport

    aerobik, siatkówka plażowa, boccia, strzelanie z łuku, rzutki, fitness, tenis (sprzęt i oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, gimnastyka wodna. Za opłatą bilard, kręgle, golf, sporty wodne na plaży.

    Wellness

    łaźnia parowa, sauna, łaźnia turecka. Za opłatą masaże i zabiegi pielęgnacyjne w centrum spa.

    All Inclusive 24H

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne 24H. Hotelowa manufaktura pralin z belgijskiej czekolady. Kawiarnia czynna w godzinach 10-22. Świeżo wyciskane owoce.

    Wcześniej = taniej

    do 30.09.15 15% zniżkido 31.10.15 10% zniżki

    Dla seniorów

    SENIOR 60+: 5% zniżki

    Dla dzieci

    2-11 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Luksusowy hotel, polecam każdemu. Ma wiele do zaoferowania zarówno dla rodzin z dziećmi jak i młodych ludzi. Wśród atrakcji hotelu na uwagę zasługuje klub nocny.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    1 km od Belek, 35 km od lotniska w Antalyi. Do centrum Belek z licznymi restauracjami, barami i sklepami można dojść pieszo.

    Plaża

    przy hotelu, prywatna, piaszczysta z pomostem, 300 m długości. Parasole, materace, leżaki i ręczniki - bezpłatne. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy. Plaża posiada certyfikat Blue Flag.

    Hotel

    KATEGORIA LOKALNA 5* Luksusowy kompleks hotelowy obejmujący 1.040.500 m powierzchni. Zbudowany w 2011 roku, składa się z 8-piętrowego budynku głównego o kształcie półksiężyca i 31 willi. Wysoko standard usług, bogata oferta rekreacyjno-sportowa oraz bogata oferta kulinarna zadowoli najbardziej wymagającego Klienta. Doskonała oferta na rodzinny wypoczynek.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja, kantor wymiany walut, przestronne lobby, restauracja główna, 5 restauracji a'la carte rybna Ocean's", dalekowschodnia Azure Asia", meksykańska Tangerine", steakhouse Bueno", międzynarodowa Azure 24", 15 barów, patisseria, 3 snack restauracje, usługi pralnii chemicznej, sala kinowa, sala TV, wypożyczalnia samochodów, tour desk, room service, opieka medyczna, przechowalnia bagażu, butik, optyk, fotograf,  sklep z biżuterią, sklep z pamiątkami, supermarket, fryzjer damski i męski, taras słoneczny, ogród oraz parking.

    Internet

    bezpłatne Wi-Fi w lobby, bezpłatne Wi-Fi w pokojach, bezpłatna kawiarenka internetowa.

    Konferencje/Incentive

    26 sal konferencyjnych, centrum biznesowe (płatne),

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie - 5 basenów odkrytych (1 z wodą morską), 11 zjeżdżalni wodnych w aquaparku (otwarte w wyznaczonych godzinach) oraz mini lunapark, leżaki, parasole, ręczniki plażowe, łaźnia turecka, sauna, 5 kortów tenisowych, oświetlenie, wypożyczenie rakiet, siłownia, rzutki, tenis stołowy, boccia, aerobic, siatkówka plażowa, łucznictwo, yoga, pilates, gimnastyka, rowery wodne. Bogaty program animacyjny, dzienny i wieczorny. Odpłatnie - centrum Spa z zabiegami i masażami, prywatne zajęcia fitnessu, 2 profesjonalne boisko do piłki nożnej, prywatne lekcje gry w tenisa, lekcje gry w golfa, sporty wodne przy plaży.

    Dla dzieci

    mini club dla dzieci w wieku 4-12 lat, 13-17 lat (w szczycie sezonu), 2 place zabaw, 2 brodziki (1 kryty), aquapark (8 zjeżdżalni) dla młodszych i starszych,mini lunapark (płatny), Dino Land (płatny), menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej, możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności (depozyt), łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem, opiekunka za dodatkową opłatą.

    Zakwaterowanie

    Oferuje łącznie 531 pokoi. Pokoje typu suite Land View w budynku głównym, o powierzchni 80m, dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci, wyposażone w klimatyzację centralną, sejf (bezpłatny), minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, WC, prysznic lub wannę lub wannę z jacuzzi i prysznic, suszarkę, telefon, TV/SAT, balkon 15m. Pokoje typu suite z widokime na morze za dodatkową opłatą.

    Wyżywienie

    Ultra all inclusive - śniadanie (07:00-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30), w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie (06:00-12:00), przekąski (11:00-17:00), podwieczorek (09:00-23:00), lody (11:00-22:00) oraz późny posiłek (00:00-00:00), w wyznaczonych barach lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, świeżo wyciskane soki z owoców (tylko do  śniadania). Mini bar uzupełniany codziennie w wodę, wino, piwo, soft drunki oraz snacks. Raz na pobyt możliwość skorzystania z kolacji w restauracjo a'la carte po uprzedniej rezerwacji.

    Informacje dodatkowe

    www.maxxroyal.com Udogodnienia dla nowożeńców (bezpłatne: obiad w restauracji a la carte, śniadanie w pokoju w dniu przybycia, ciasto w kształcie serca, specjalna dekoracja apartamentu, kwiaty, świece, kadzidełka, poduszki; dodatkowo płatne: sadzenie symbolicznych drzew - symbolu miłości, tkaniny z inicjałami nowożeńców; wymagana rezerwacja). Udogodnienia dla osób niepełnosprawnych.

    WARUNKI WJAZDOWE

    Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

    CENA

    Cena zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mapa Hotelu Maxx Royal Belek Golf

    Opinie o Hotelu Maxx Royal Belek Golf

    Maxx Royal Belek Golf - możliwości zakwaterowania:

    ROOF FAMILY SUITE SEA VIEW 2 BEDROOMS
    SUITE ROOM LAND VIEW 2PAX
    FAMILY SUITE LAND VIEW 4PAX
    Suita do pojedynczego wykorzystania budynek glowny whirlpool wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Landsicht
    Suita do pojedynczego wykorzystania budynek glowny whirlpool wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    SUITE ROOM LAND VIEW 3PAX
    Suita budynek glowny whirlpool wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Landsicht
    Suita budynek glowny whirlpool wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Suita rodzinna 2 sypialnie/2 lazienki whirlpool prysznic WC klimatyzacja balkon widok na basen
    ROOF FAMILY SUITE SEA VIEW 4PAX
    ROOF FAMILY SUITE LAND VIEW 5PAX
    Suita rodzinna budynek glowny 2 sypialnie/2 lazienki prysznic WC klimatyzacja Landsicht
    Suita rodzinna budynek glowny whirlpool wanna lub prysznic WC klimatyzacja duplex taras bezposredni dostepc na basenie 1Wohnraum,2Schlafzimmer,2Bäder
    FAMILY SUITE SEA VIEW 5PAX
    ROOF FAMILY SUITE SEA VIEW 3PAX
    Suita budynek glowny whirlpool wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Landsicht
    Suita budynek glowny whirlpool wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Suita rodzinna 2 sypialnie/2 lazienki whirlpool prysznic WC klimatyzacja balkon widok na basen
    FAMILY SUITE LAND VIEW 2PAX
    Suita rodzinna budynek glowny 2 sypialnie/2 lazienki prysznic WC klimatyzacja Landsicht
    Suita rodzinna budynek glowny whirlpool wanna lub prysznic WC klimatyzacja duplex taras bezposredni dostepc na basenie 1Wohnraum,2Schlafzimmer,2Bäder
    Suita rodzinna 2 sypialnie/2 lazienki whirlpool prysznic WC klimatyzacja balkon widok na basen
    ROOF FAMILY SUITE LAND VIEW 3PAX
    Suita rodzinna budynek glowny 2 sypialnie/2 lazienki prysznic WC klimatyzacja Landsicht
    Suita rodzinna budynek glowny whirlpool wanna lub prysznic WC klimatyzacja duplex taras bezposredni dostepc na basenie 1Wohnraum,2Schlafzimmer,2Bäder
    ROOF FAMILY SUITE LAND VIEW 4PAX
    TERRACE LAGUNA FAMILY SUITE POOL VIEW 4PAX
    TERRACE LAGUNA FAMILY SUITE POOL VIEW 3PAX
    ROOF FAMILY SUITE LAND VIEW 6PAX
    Suita rodzinna budynek glowny 2 sypialnie/2 lazienki prysznic WC klimatyzacja Landsicht
    Suita rodzinna budynek glowny whirlpool wanna lub prysznic WC klimatyzacja duplex taras bezposredni dostepc na basenie 1Wohnraum,2Schlafzimmer,2Bäder
    ROOF FAMILY SUITE SEA VIEW 2PAX
    FAMILY SUITE SEA VIEW 4PAX
    ROYAL SUITE ONE BEDROOM
    TERRACE LAGUNA FAMILY SUITE POOL VIEW 2 BEDROOMS
    Suita rodzinna budynek glowny 2 sypialnie/2 lazienki prysznic WC klimatyzacja Landsicht
    Suita rodzinna budynek glowny whirlpool wanna lub prysznic WC klimatyzacja duplex taras bezposredni dostepc na basenie 1Wohnraum,2Schlafzimmer,2Bäder
    TERRACE FAMILY SUITE LAND VIEW 3PAX
    FAMILY SUITE SEA VIEW 2 BEDROOMS
    SUITE ROOM LAND VIEW 1PAX
    FAMILY SUITE SEA VIEW 2PAX
    SUITE ROOM SEA VIEW 3PAX
    LAGUNA DUBLEX SUITE
    ROYAL SUITE TWO BEDROOM
    SUITE ROOM SEA VIEW 1PAX
    ROOF FAMILY SUITE SEA VIEW 6PAX
    FAMILY SUITE SEA VIEW 3PAX
    SUITE ROOM SEA VIEW 2PAX
    FAMILY SUITE LAND VIEW 5PAX
    FAMILY SUITE LAND VIEW
    TERRACE LAGUNA FAMILY SUITE POOL VIEW
    MALDIVE VILLA
    ROOF FAMILY SUITE SEA VIEW 5PAX
    TERRACE LAGUNA FAMILY SUITE POOL VIEW 2PAX
    FAMILY SUITE LAND VIEW 3PAX
    SUITE LAND VIEW SINGLE USE
    TERRACE FAMILY SUITE LAND VIEW 4PAX
    TERRACE FAMILY SUITE LAND VIEW 2PAX
    ROOF FAMILY SUITE LAND VIEW 2PAX
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    TERRACE FAMILY SUITE LAND VIEW 2 BEDROOMS
    Junior suita od ogrodu
    Junior suita z widokiem na morze
    ROOF FAMILY SUITE LAND VIEW 2 BEDROOMS
    ROOF FAMILY SUITE SEA VIEW
    ROOF FAMILY SUITE LAND VIEW
    SUITE LAND VIEW
    ROYAL SUITE 2 BEDROOMS
    FAMILY SUITE SEA VIEW
    SUITE SEA VIEW WITH BALCONY
    SUITE SEA VIEW
    SUITE LAND VIEW WITH BALCONY
    Suita z widokiem na morze
    Suita
    Suita
    ROYAL SUITE 1 BEDROOM
    SUITE SEA VIEW SINGLE USE
    KING SUITE
    Willa z widokiem na morze
    Willa
    FAMILY SUITE LAND VIEW 2 BEDROOMS
    KING SUITE
    TERRACE FAMILY SUITE LAND VIEW

    Maxx Royal Belek Golf - Możliwości wyżywienia:


    Maxx Royal Belek Golf - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Maxx Royal Belek Golf? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00