Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
  • Hotel Royal Albatros Moderna, Morze Czerwone
1 / 23
Udogodnienia hotelu Royal Albatros Moderna
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Royal Albatros Moderna
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Royal Albatros Moderna:
4.6 / 5
Średnia z 13 opinii
Szczegóły oceny hotelu Royal Albatros Moderna:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    4.2
  • Wyżywienie
    4.9
  • Atrakcje
    i sport
    4.4
  • Jakość
    do ceny
    4.8
Ocena hotelu:
4.6 / 5
Średnia z 13 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 września 2018

Hotel Royal Albatros Moderna w ofercie Biura podróży:

Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym Zdaniem

Elegancki hotel usytuowany przy szerokiej i piaszczystej plaży, nad zatoką Nabq, znaną ze wspaniałych miejsc do nurkowania. Hotel należy do znanej grupy hotelowo-turystycznej Pickalbatros. Przy szerokiej, ładnej plaży, ok. 12 km od lotniska w Sharm El Sheikh i  20 km od słynnej zatoki Naama Bay (kursuje tam bus hotelowy).

Położenie

Przy szerokiej, ładnej plaży, ok. 12 km od lotniska w Sharm El Sheikh i  20 km od słynnej zatoki Naama Bay (kursuje tam bus hotelowy).

Wyposażenie

5 restauracji (bufet), tawerna włoska, knajpka z daniami rybnymi i owocami morza, kilka barów, gabinet lekarski, kafejka internetowa, sala konferencyjna, sklepiki z pamiątkami, centrum handlowe, wypożyczalnia samochodów, pralnia.

Pokoje

2-osobowe z możliwością dwóch dostawek, balkon lub taras. Wszystkie wyposażone w klimatyzację - z możliwością sterowania, minibar, telefon z automatyczną sekretarką i budzikiem elektronicznym, ekspres do kawy/herbaty. W łazience suszarka do włosów, wanna lub kabina prysznicowa, toaleta. Możliwość wynajęcia rodzinnych pokoi łączonych oraz luksusowych apartamentów. Sejfy w recepcji.

Wyżywienie

All Inclusive: Śniadania, obiady i kolacje, przekąski w ciągu dnia, napoje bezalkoholowe (24 h) i alkohole lokalne (do godz. 23.00), butelka wody niegazowanej dziennie, lody dla dzieci na plaży, jedna woda mineralna dziennie w minibarze.

Sport i rozrywka

Kompleks basenów (840 m2), siatkówka plażowa, futbol na plaży, aerobik, fitness, rzutki, gimnastyka (również w wodzie), tenis ziemny, tenis stołowy, bilard, minigolf, szachy ogrodowe, łaźnia parowa, sauna, masaże, centrum nurkowania (instruktorzy), sporty wodne, programy animacyjne, wieczorki folklorystyczne.

Dla dzieci

Plac zabaw, miniklub, łóżeczko, fotelik, brodziki, możliwość wynajęcia opiekunki (odplatnie).

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 15 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 18$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrot.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.


Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Sharm el Sheikh

Opis oferty:

Doskonałe miejsce na pełen relaksu wypoczynek, położony na rozległym terenie, otoczony zadbanym ogrodem, należy do znanej sieci hotelowej Pickalbatros. Oferuje bardzo dobry poziom formuły all inclusive 24 godziny na dobę, bogate zaplecze sportowe i rozrywkowe oraz profesjonalną obsługę. Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi oraz osób lubiących aktywny wypoczynek, na miejscu są zjeżdżalnie dla najmłodszych i aquapark. Do dyspozycji Gości jest aż kilkanaście barów i restauracji serwujących dania kuchni z całego świata. Tuż przy hotelu jest zadbana i dobrze zagospodarowana plaża z centrum nurkowym. Szukającym pełnego relaksu na pewno spodoba się nowoczesne centrum spa oferujące szeroki wybór zabiegów pielęgnacyjnych.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy NABQ BAY, ok. 20 km od Naama Bay; ok. 12 km od lotniska w Sharm el Sheikh; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, ok. 300 m płycizny z koralowym dnem, zalecane obuwie ochronne, zejście do morza z pomostu (ok. 630 m długości), bezpośrednio przy hotelu (do ok. 400 m w zależności od zakwaterowania), dojście przez teren hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2004 r., częściowo odnowiony w 2016 r., 680 pokoi, budynek główny i 5 budynków z pokojami, 2 piętra, winda w budynku głównym, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, 5 restauracji bufetowych: Mediterranean - kuchnia międzynarodowa, Tagine - kuchnia orientalna, Zum Kaiser - kuchnia niemiecka, L'Asiatique - kuchnia indyjska i chińska oraz Soprano - kuchnia włoska; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, restauracja przy plaży - przekąski, pizza, hamburgery; restauracja á la carte - kuchnia tajska oraz sushi bar (nieobjęte all inclusive), 14 barów, w tym przy basenie, na plaży; fajka wodna i bar White Elephant (nieobjęte all inclusive); apteka, pasaż handlowy: galanteria skórzana, pamiątki, czytelnia, bankomat; centrum konferencyjne dla 60 osób; taras z widokiem na kompleks basenów, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy, lekarz na wezwanie, pralnia, fotograf; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 35 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, zestaw do kawy i herbaty, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 85 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; widok na morze oraz pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen w części aktywnej, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 3000 m², gł. 1,5-2 m, basen w części relaksacyjnej, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1100 m², gł. 1,5-2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, basen podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda, ok. 300 m², gł. 1,5-2 m, wydzielona część dla dzieci z 24 zjeżdżalniami, aquapark: 8 zjeżdżalni dla dorosłych, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy z oświetleniem (płatne) i wypożyczalnią sprzętu (płatna), tenis stołowy, siłownia, fitness, nauka tańca, szachy, rzutki, łucznictwo, boule, aerobik, aqua aerobik, water polo, siatkówka plażowa, piłka nożna; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-7 lat; czynny 6 dni w tyg.), junior klub (8-12 lat), teen klub (powyżej 13 lat), dyskoteka, codzienne animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, bingo, beach party, wieczorami muzyka na żywo; za opłatą: minigolf, bilard, playstation, sporty wodne.

SPA:

nowoczesne centrum Horas Spa (płatne): sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, thalassoterapia, marokańska kąpiel błotna, okłady z błota o właściwościach leczniczych, szeroka oferta zabiegów pielęgnacyjnych, masaże, fryzjer.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.00-15.00), kolacja (18.30-21.00) w wyznaczonych restauracjach; wczesne śniadanie (5.00-07.00), późne śniadanie (10.00-11.00), przekąski (10.00-18.00) w wyznaczonych barach; lody (10.00-18.00) w wyznaczonym barze; lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00), napoje bezalkoholowe (24h) w wyznaczonym barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/693710401, www.pickalbatros.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Sharm El Sheikh Przepiękne miejsce na udane wakacje wspólnie z rodziną. Położony na samym końcu dzielnicy Nabq Bay. Polecany dla osób ceniących sobie ciszę i spokój. Znajdziemy tu wszystko co potrzeba do niezapomnianych wakacji. Szczególnie dla dzieci największą atrakcją będzie park wodny z wieloma zjeżdżalniami, duży basen a na hotelowej plaży możemy skorzystać z możliwości nurkowania wśród rafy koralowej. Uzupełnieniem udanego urlopu będzie bogate wyżywienie w formie AII Inclusive i relaks w centrum SPA.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2003 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu znajdują się restauracje, bary, duży basen, centrum konferencyjne, pralnia (płatna), aquapark (działa w godzinach 10:00-18:00), sejf w recepcji (bezpłatny), room service (płatny), winda.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 14 lat pobyt w hotelu gratis 2. dziecko do 7 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywatna z pomostem, piaszczysta, 500 m długości, Parasole, leżaki, materace, ręczniki - bezpłatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację, TV, telefon, mini bar (bezpłatny), sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, łazienkę (WC, prysznic lub wanna, suszarka), balkon lub taras. Typy pokoi: na terenie hotelu: pokoje standardowe dla max 2 os. (bez mini baru) , pokoje standardowe pool view dla max 4 os. , pokoje standardowe sea view dla max 4 os. , pokoje rodzinne dla max 4 os. , junior suity

Wyżywienie

restauracje, bary All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera: wczesne śniadanie (05:00-07:00), śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:00-15:00), kolacja (18:00-21:00), późny posiłek (21:00-00:00), przekąski (11:00-17:00), podwieczorek (15:00-18:00) , lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

z myślą o dzieciach

animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, brodzik, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej, plac zabaw, opiekunka (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, tenis stołowy, rzutki, minigolf, miniboisko do piłki nożnej, animacje, aerobik, dyskoteka, siatkówka plażowa

płatne

centrum SPA, sauna, łaźnia turecka, masaż, jacuzzi, salon piękności , kort tenisowy, oświetlenie kortu, sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

26.03.2018 12:36

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.


ETI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt/Sharm El Sheikh

Położenie

Hotel znajduje się w Nabq Bay , bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży. Do miejscowości turystycznej Naama Bay ok. 20 km, 3 razy dziennie kursuje autobus ( za opłatą).

Wyposażenie

Elegancki hotel, oferuje 680 pokoi, rozmieszczonych w budynku głównym i wielu dwu piętrowych budynkach bocznych. Do dyspozycji Gości; hol powitalny z recepcją, sejf, WIFI na terenie hotelu gratis, restauracja główna, serwująca włoską, azjatycką i międzynarodową kuchnię, restauracja a la carte (kuchnia włoska i tajlandzka), kilka barów, kawiarnia, shisha bar ( za opłatą), centrum spa, apteka, sklepy z pamiątkami. W pięknym zadbanym ogrodzie znajduje się 6 basenów z zintegrowanym brodzikiem dla dzieci, kompleks basenów dla dzieci z aqua parkiem (12 zjeżdżalni), leżaki, parasole, ręczniki kąpielowe przy basenie i na plaży bezpłatnie.

Pokoje

Pokoje standardowe; (DZ/EZ), przestronne, klimatyzacja, TV sat., telefon, WLAN, minibar, zestaw do kawy i herbaty, balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje rodzinne (FZ4) dodatkowo sofa w pokoju, wyposażone jak pokoje standardowe. Pokoje ekonomiczne w miarę dostępności (DZP).

Sport i Rozrywka

Tenis (oświetlenie za opłatą), siłownia, rzutki, tenis stołowy, piłka plażowa, aerobik, gimnastyka w wodzie, animacje, przedstawienia wieczorne. Za opłatą; bilard, minigolf, zabiegi w centrum spa, sauna, thalasso, jacuzzi, haman, masaże, centrum nurkowe na plaży.

Dzieci

Mini klub 4-12 lat, mini park wodny, specjalne menu dla dzieci, plac zabaw.

Wyżywienie

All inclusive; śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, śniadanie dla śpiochów, lody w ciągu dnia, przekąski, również o północy, lokalne napoje alkoholowe w godz. 10-24 i bezalkoholowe 24 h., codziennie minibar uzupełniany w 2 butelki wody.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie: 

Nowy, elegancki hotel, usytuowany przy plaży nad zatoką Nabq (znanej z piaszczystych plaż). Hotel oddalony o ok. 12 km od lotniska i ok. 30 km od centrum Naama Bay (do centrum miasta kursuje darmowy autobus).


Zakwaterowanie:

Wszystkie (363) komfortowo wyposażone, dwuosobowe pokoje z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej posiadają centralną klimatyzację, łazienkę (z suszarką do włosów), telefon, TV-SAT, mini-bar (odpłatnie) balkon lub taras z widokiem na morze, basen lub ogród.


Do dyspozycji gości: 

Recepcja, kantor wymiany walut, sejf (za dodatkową opłatą), restauracje, bary, sklepiki, mini-club i plac zabaw dla dzieci, pralnia, lekarz i opiekunka dla dzieci (na życzenie i za dodatkową opłatą), programy animacyjne. Leżaki i parasole przy basenie i na plaży bezpłatnie.


Sport: 

Bezpłatnie: basen, basen dla dzieci, aerobik, fitness, bilard, siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki.

Odpłatnie: korty tenisowe, masaże, łaźnia parowa, centrum nurkowania, sporty wodne na plaży.


Wyżywienie: 

W cenie All Inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie szwedzkiego stołu. Lekkie przekąski w ciągu dnia. Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane w godz. 11:00 do 24:00.

 

Elegancki hotel z fachową obsługą przeznaczony dla wymagających Klientów. Polecany szczególnie dla rodzin z dziećmi i miłośników nurkowania.


 Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • zakwaterowanie w hotelu (w dniu wyjazdu doba hotelowa do godz. 12:00),
  • transfer do/z hotelu,
  • wyżywienie - all inclusive,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • podatek VAT,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe.

 

Cena nie zawiera:

  • wizy egipskiej ok. 15 USD płatnej na lotnisku w Egipcie,

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.


Oasis Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży, nad zatoką Nabq, ok. 17 km od lotniska i 20 minut jazdy busem od centrum Naama Bay.

 

Wyposażenie hotelu

na terenie hotelu Goście korzystać mogą z kantoru wymiany walut, restauracji głównej „Red Sea”, restauracji włoskiej ”Toscani”, barów, kawiarni orientalnej oraz sklepików z pamiątkami. Hotel dysponuje również salą konferencyjną.

 

Wyposażenie pokoju

hotel posiada 404 przestronne pokoje wyposażone w klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, telefon, telewizor, mini bar, balkon lub taras z widokiem na morze, basen lub ogród. Sejfy dostępne są w recepcji za dodatkową opłatą.

 

Sport i rozrywka

do dyspozycji Klientów hotel oferuje basen o powierzchni 840 m², brodzik dla dzieci, fitness klub, bilard, tenisa stołowego, rzutki, pole do mini golfa, dwa korty tenisowe, masaże oraz centrum nurkowania i sportów wodnych na plaży. W sezonie organizowane są animacje. Dla najmłodszych przygotowano mini klub oraz plac zabaw, a każdego wieczoru organizowana jest również dyskoteka dla dzieci.

 

Wyżywienie

All inclusiveall inclusive: - wczesne śniadanie (kontynentalne) w restauracji “Red Sea”, w godz. 05:00 – 07:00, - śniadanie (bufet) w restauracji “Red Sea”, w godz. 07:00 – 10:00, - późne śniadanie (kontynentalne) w barach przy basenie i w hotelowym lobby, w godz. 10:00 – 11:00, - obiad (bufet) w restauracji “Red Sea”, w godz. 12:30 – 15:00 - obiad (dania z grilla) w barze przy basenie, w godz. 12:00 – 15:30, - przekąski w barze przy plaży, w godz. 12:00 – 15:00, - kolacja (bufet) w restauracji “Red Sea”, w godz. 18:30 – 21:30, - 5 € zniżki od całości rachunku dla każdej osoby na kolację a la carte w restauracji włoskiej, w godz. 19:00 – 22:00, - późne przekąski w restauracji włoskiej, w godz. 22:00 – 24:00, - podwieczorek (kawa, herbata, ciasto) w barach przy basenie i w hotelowym lobby, w godz. 15:00 – 17:00, - napoje bezalkoholowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych soków), kawa, herbata oraz lokalne alkohole w godz. 10:00 – 24:00, - korzystanie z kortu tenisowego w ciągu dnia (wypożyczenie rakiet i piłek oraz oświetlenie kortu za dodatkową opłatą), - tenis stołowy, - sauna (30 min w ciągu całego pobytu, konieczna wcześniejsza rezerwacja), - siłownia.


Nasza opinia o hotelu

komfortowo wyposażony hotel polecany osobom ceniącym sobie standard i wygodę, preferującym aktywny wypoczynek ale także rodzinom z dziećmi i Klientom pragnącym się wyciszyć.

 

Cena zawiera:

przelot samolotem,

opłaty lotnikowe i paliwowe,

zakwaterowanie,

wyżywienie wg oferty,

opiekę polskojęzycznego rezydenta,

Cena nie zawiera:

ubezpieczenia,

wizy egipskiej - 15 USD.

 

 

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

SHARM EL SHEIKH/EGIPT

Do dyspozycji gości

• recepcja z sejfem • winda • lobby • ogród • taras • restauracja główna • restauracja a la carte (tajska, płatna) • 9 barów • kawiarnia • kompleks basenowy • basen ze zjeżdżalniami wodnymi 

Wyposażenie

• Wi-Fi (w lobby, w cenie) • ręczniki (w cenie) 

Dodatkowe udogodnienia

• bankomat • sklep z pamiątkami • minimarket • fryzjer • lekarz • pralnia • usługi konsjerża • sala konferencyjna 

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

680

Kategoria lokalna

5 gwiazdek 

Dodatkowe informacje

• ostatnia całkowita renowacja w 2016 r. • zakwaterowanie od 14.00, wykwaterowanie do 12.00 • hotel nie akceptuje zwierząt 

Dla dzieci

• plac zabaw • łóżeczko dziecięce (w cenie) • bufet dla dzieci • brodziki • animacje dla dzieci i nastolatków • miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat • minidyskoteka 

Sport i wellness

W cenie • siłownia • piłka nożna • siatkówka plażowa 

Płatne • strefa spa • hammam • masaże • kort tenisowy • oświetlenie kortu • szkoła nurkowania PADI

Rozrywka

• dyskoteka • animacje dla dorosłych • zajęcia sportowe • przedstawienia • muzyka na żywo • karaoke

Pokoje

Pokój rodzinny FZX2

• 4 os. • łóżko piętrowe • klimatyzacja (centralnie sterowana) • suszarka do włosów • telefon • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • minibar • TV • wanna lub prysznic • WC • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-3 os. • ok. 35 m2 • widok na morze • klimatyzacja (centralnie sterowana) • suszarka do włosów • sejf • sofa • telefon • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • minibar (woda) • Wi-Fi • TV • wanna lub prysznic • WC • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 35 m2 • widok na basen • klimatyzacja (centralnie sterowana) • suszarka do włosów • sejf • sofa • telefon • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • minibar • Wi-Fi • TV • wanna lub prysznic • WC • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (7.00-10.00) • późne śniadanie • obiad (12.30-14.30) • kolacja (18.30-21.00) • posiłki w formie bufetu • przekąski • ciasta • wybrane napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole 

Dodatkowe informacje • show cooking 

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:
Należący do znanej z dobrych usług sieci Pickalbatros rozległy, otoczony ogrodem kompleks hotelowy. Centrum Naama Bay oddalone jest około 20 km, a lotnisko w SharmEl Sheikh ook. 17 km.
Plaża:
Hotel położony jest tuż przy piaszczystej plaży nad Zatoką Nabq, będącej idealnym miejscem do uprawiania sporów wodnych, a zwłaszcza nurkowania!
Do dyspozycji gości:
24-godzinna recepcja, punkt wymiany walut, pralnia, sklepy, lekarz, apteka, dyskoteka. Goście mogą korzystać z8 restauracji (indyjska, chińska, włoska, niemiecka, orientalna, śródziemnomorska, na plaży z przekąskami orazpłatnietajska i sushi), 14 barów - m. in. lobby baru, baru przy basenie oraz baru przy plaży. Kompleks posiada łącznie 8 basenów, w tym 3 dla dzieci oraz aqua park z 20 zjeżdżalniami, w tym 12 dla dzieci.
Pokoje:
Hotel oferuje ponad670 pokoi. Standardowe pokoje 2-osobowe z możliwością dostawek (dwie dla dzieci lubpojedyncza dla osoby dorosłej) wyposażone w łazienkę (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów), klimatyzację, telefon, tv-sat, mini bar (dodatkowo płatny), zestaw do zaparzania kawy i herbaty, a także balkon lub taras. Pokoje z widokiem na ogród.
Wyżywienie:
Formuła All Inclusive obejmująca: śniadania (07.00-10.00), obiady (12.00-14.30) oraz kolacje (18.30-21.00, restauracja dla dzieci -17:00-19:00) serwowane w formie bufetu w wybranych restauracjach. Ponadto - wczesne śniadania (05.00-07.00) w Columbus Cafe, przekąski w barze Aqua Parku(10:00-17.00) i lody (10.00-17.00), przekąski słodkie w wybranych barach (15.00-18.00) oraz późna kolacja w restauracji włoskiej (21:00-00:00). Formuła obejmuje lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00) i bezalkoholowe (przez całą dobę!) dostępne w wskazanych barach. Dodatkowo płatne są: restauracje tajska i sushi, bar White Elephant, napoje importowane orazmini-bar.
Program sportowy i animacyjny:
Szeroki wybór animacji dostępnych w ciągu dnia oraz wieczorami - gry i zabawy, aerobik, pokazy tańca, muzyka na żywo. Ponadto: siatkówka, piłka nożna na plaży, piłka wodna, tenis stołowy, tenis ziemny (sprzęt za dodatkową opłatą). Za dodatkową opłatą: bilard, mini golf, jacuzzi, masaże, łaźnia, a także możliwość wynajęcia rowerów Na plaży działa centrum sportów wodnych (nurkowanie, snorkeling)! Dla najmłodszych gości - brodzik, plac zabaw, mini klub, a także (za opłatą) opiekunki, łóżeczko dla dziecka do 2 lat bezpłatnie.
Internet:
Wi-fi płatne dodatkowo.
Kategoria lokalna:
*****
Strona www:
http://www.pickalbatros.com/hotels/royal-albatros-moderna/
Naszym zdaniem:
Najlepszy wybór dla rodzin z dziećmi - wiele atrakcji sportowych i animacji, zjeżdżalnie oraz centrum sportów wodnych!

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (koniecznej w przypadku opuszczania Synaju, płatnej na lotnisku 25 USD,wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

EGIPT SHARM EL SHEIKH - informacje ogólne Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabraćeuro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach w hotelach lub w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), jednak wiza jest konieczna tylko w przypadku opuszczania przez turystów Synaju lub podczas niektórych wycieczek fakultatywnych. Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD.
Czas
Zimą + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l - 3,00 EGP piwo w barze od 16,00 EGP kawa w kawiarni od2,00 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosic od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztujeod4,00 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie
Sharm El Sheikh
Najsłynniejszy kurort na półwyspie Synaj, słynie z raf koralowych oraz plaż i jest doskonałą bazą wypadową na wiele wycieczek. Zatoka Naama Bay wybudowana w stylu miejscowości wakacyjnych nad Morzem Śródziemnym oferuje wiele możliwości wszelkich rozrywek. Kurort szybko się rozbudowuje i z każdym rokiem oferuje wiele nowych luksusowych hoteli, oraz nowych atrakcji (delfinarium, parki wodne, centrum rozrywkowe "z tysiąca i jednej nocy"). Dla lubiących lokalne klimaty - Old Market z bazarem w starym stylu z całym mnóstwem sklepów i zaułków.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia,Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.

Wizy

Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), jednak wiza jest konieczna tylko w przypadku opuszczania przez turystów Synaju lub podczas niektórych wycieczek fakultatywnych. Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD.

Wycieczki lokalne

GÓRA MOJŻESZA I KLASZTOR ŚW. KATARZYNY
Wyjazd autobusem ok. godz. 21:00 w kierunku miasta Dahab oraz klasztoru św. Katarzyny. Przyjazd na miejsce po ok. 3 godzinach. Nocne wejście na Górę Mojżesza (ok. 3 godz., możliwość wynajęcia wielbłądów za dodatkową opłatą). Podziwianie wschodu słońca. Po zejściu ze szczytu przerwa na śniadanie (pakiety z hotelu). Następnie zwiedzanie klasztoru św. Katarzyny. Powrót do hotelu ok. 14.00. koniecznie należy zabrać ze sobą zakryte wygodne buty, a także ciepłe ubrania, ponieważ temperatura może spaść poniżej 0.
Cena ok. 35-45 USD.
KLASZTOR ŚW. KATARZYNY
ORAZ MIASTO DAHAB
Wyjazd autobusem w godzinach porannych - przejazd przez pustynię i Góry Synaju. Zwiedzanie klasztoru - kaplica św. Tryfona, dziedziniec ze Studnią Mojżesza oraz Bazylika Przemienienia Pańskiego, a także krzew gorejący i kaplica czaszek. Następnie przerwa na lunch w formie bufetu (napoje płatne dodatkowo). W drodze powrotnej zwiedzanie miasta Dahab i czas wolny na zakupy. Powrót ok. 16.00.
Cena ok. 45-55 USD. PETRA (Jordania - autobus/jacht)
Wyjazd z Sharm el Sheikh po północy. Transfer do Taby (ok. 3,5 godz.) i przesiadka na jacht, który przewozi do Akaby - nadmorskiego miasta w Jordanii (rejs około 30 min). Następnie przejazd do Petry (ok. 2 godz.) w klimatyzowanym autobusie. Po dotarciu do Petry przejście pieszo przez kanion, który prowadzi do Czerwonej Skały. Zwiedzanie Skarbca (Khazaneh), Teatru Rzymskiego oraz jaskiń w skałach wśród imponujących monumentów. W drodze powrotnej z Petry obiad w restauracji hotelowej wliczony w cenę (napoje dotakowo płatne.). Przejazd do Akaby, powrotny rejs jachtem do Taby i tam przekroczenie granicy, po czym powrót do Sharm na ok. 00:00. Cena obejmuje opłaty wizowe oraz wszystkie podatki graniczne w Jordanii.
Cena ok. 280-310 USD.
JEROZOLIMA, BETLEJEM I M.MARTWE (autobusem)
Wyjazd z Sharm El Sheikh ok. 22:00. Transfer do Taby (egipsko-izraelska granica) ok. 3,5 godz.i przekroczenie granicy Taba-Eliat (zmiana autobusu na izraelski). Następnie przyjazd w godzinach rannych nad Morze Martwe - możliwość kąpieli, zjedzenia śniadania (pakiety śniadaniowe) oraz dokonania zakupu kosmetyków z minerałami Morza Martwego. Przejazd do Jerozolimy - przejście Droga Krzyżową aż do Bazyliki Grobu Pańskiego, a następnie do Ściany Płaczu. Następnie przejazd na Górę Oliwną, skąd można podziwiać panoramę Jerozolimy, a następnie na górę Syjon. Przejazd do Betlejem: Bazylika Narodzenia Pańskiego - miejsce, gdzie narodził się Jezus. Wizyta w sklepie z dewocjonaliami, czas wolny na zakupy pamiątek i na obiad. Droga powrotna do granicy z Egiptem (ok. 310 km), przejazd do Sharm (powrót ok. 01:00-02:30).
Uwaga!
Kolejność zwiedzania punktów programu może ulec zmianie. Cena obejmuje izraelski podatek graniczny oraz polskiego przewodnika w Jerozolimie . Cena nie obejmuje napiwków (ok.3 USD).
Płatne dodatkowo są również napoje do obiadu. Cena ok. 125-140 USD.
ADVENTURE SAFARI ABO GALLUM
Całodniowa wycieczka, podczas której można połączyć zwiedzanie - pustyni, raf koralowych i oaz. Wyjazd w godzinach porannych, przejazd przez Dolinę Mandar, następnie postój w beduińskim namiocie i czas na wypicie beduińskiej herbaty. Następnie ekscytujący przejazd przez jedyną białą piaszczystą pustynię na Synaju. Kolejnym punktem wyprawy będzie Dahab - wizyta w oazie, przerwa na posiłek. Przyjazd wielbłądami na plażę - spacer, a następnie wizyta na plaży Blue Hole. Możliwość snurkowania (wynajem sprzętu za dodatkową opłatą) oraz czas na obiad. W drodze powrotnej krótki postój w lagunie. Powrót do hotelu ok. 16:00.
Cena ok. 55-65 USD.
PARK NARODOWY RASMOHAMED
(statkiem)
Park Narodowy Ras Mohamed to miejsce, gdzie turyści mogą na własne oczy zobaczyć piękno podwodnego świata Morza Czerwonego. Rafa koralowa, budowana przez ponad 150 gatunków koralowców oraz tysiące fantastycznie ubarwionych ryb. Jest to wyprawa statkiem, z możliwością zejścia do wody, by obejrzeć piękno przyrody tego miejsca. W trakcie rejsu serwowany jest lunch oraz napoje. Wstęp do parku dodatkowo płatny - 5 USD. Wyjazd z hotelu ok. godziny 07:30, powrót planowany jest na godzinę 17:00. Trzy postoje na morzu, w tym 2 poza parkiem, gdzie istnieje możliwość nurkowania.
Cena ok. 40-55 USD.
KAIR (1 dzień)
Wyjazd z Sharm El Sheikh w godzinach nocnych (ok. 1:00). Po dotarciu do Kairu zwiedzanie pierwszego zbudowanego w 640 r. w Egipcie meczetu Amr Ibn Elaa Egipskiego, a także kościoła pierwszych egipskich chrześcijan - Koptów. Następnie zwiedzanie Muzeum Narodowego oraz Muzeum Papirusa, po czym przejazd do Gizy, gdzie zwiedzamy Piramidy i Sfinksa. Czas na zakupy - papirus, perfumy egipskie oraz złoto. Następnie - również rejs feluką po Nilu. Powrót do hotelu około północy. W cenie lunch (bufet) w restauracji z widokiem na Nil (napoje płatne dodatkowo).
Cena ok. 70-90 USD. Uwaga!
Należy zabrać paszport z wizą.
SEASCOPE- ŁÓDŹ PODWODNA
Godzinna wyprawa "półpodwodną łodzią", która pływa na powierzchni, a jej kadłub jest zanurzony w wodzie na ok. 4 m. Podwodna wyprawa polega na oglądaniu w panoramicznych, przeszklonych ścianach podwodnego świata "na sucho".
Cena ok. 45 USD
SAFARI NA PUSTYNI- quady
Przejazd przez pustynię na czterokołowych motocyklach (quadach) do wioski beduińskiej (ok. 45 min./1strona). Czas trwania ok. 2,5 godz.
Cena - 1 osoba na motorze 30 USD, 2 osoby na motorze 40 USD.
Inne propozycje (szczegóły u rezydenta):
KAIR lub LUKSOR
-samolotem - 1 dzień (cena ok. 265 USD),
PETRA
- samolotem (cena ok. 420 USD),
DELFINARIUM SHOW
(cena ok. 30 USD), pływanie z delfinami (cena ok. 175 USD),
AQUA PARK
(cena ok. 45 USD),
NURKOWANIE
-w polskim centrum nurkowym (cena od 80 USD/dzień nurkowy),
KOLACJA BEDUIŃSKA
(cena ok. 45 USD). 
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy osiągnięciu minimum grupy) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow Tours, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu i ustala ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF 5

KATEGORIA EGIPSKA

****

Położenie

Hotel położony jest bezpośrednio przy jednej z piaszczystych plaż Nabq'u. Wejść do wody można z 630 m pomostu. Od lotniska hotel oddalony jest o około 17 km. Do centrum Naama Bay dojazd zajmuje około 25 min i kursuje tam płatny bus hotelowy.

HOTEL OFERUJE

Do dyspozycji Gości hotel przygotował 11 restauracji (indyjską, chińską, włoską, niemiecką, orientalną, śródziemnomorską, z przekąskami na plaży, pizzerię, , rybną i 2 płatne - sushi i tajską). Ponadto hotel oferuje 13 barów (w tym bar w lobby, przy basenie, przy plaży i na terenie aquaparku). Część barów nie jest objęta systemem All inclusive. W hotelu znajduje się lobby z recepcją, bankomat, kawiarenka internetowa i płatne Wi-Fi, sala konferencyjna, kantor oraz pralnia. W razie konieczności można skorzystać z opieki medycznej oraz apteki.

POKOJE

Ten rozległy kompleks oferuje aż 680 pokoi. Pokoje standardowe wyposażone są w łazienkę, klimatyzację, TV, telefon, lodówkę, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf oraz balkon lub taras. Hotel posiada też 50 pokoi rodzinnych z łóżkiem piętrowym. Hotel oferuje też kilka rodzajów pokoi typu suite.

Wyżywienie

Hotel działa w opcji All inclusive i oferuje wczesne śniadania kontynentalne (05.00-07.00), śniadania (07.00-10.00), późne śniadania (10.00-12.00), obiady (12.30-14.30), kolacje (18.30-21.00). W ciągu dnia hotel oferuje też przekąski 10.00-18.00. Lody podawane są w Veranda Bar między 10.00 a 22.00. Późne kolacje podawane są między 21.00 a 24.00 w restauracji włoskiej lub indyjskiej (w zależności od dnia). Restauracja tajska i sushi nie są objęte formułą All inclusive. Napoje bezalkoholowe oraz wybrane alkohole lokalnej produkcji dostępne są w wybranych barach w godzinach ich otwarcia między 10.00 a 24.00. Jedynie Columbus Bar czynny jest całą dobę, lecz alkohole lokalnej produkcji po 24.00 są płatne dodatkowo. W barze tym podawane są także nocne przekąski.

SPORT I ROZRYWKA

Bezpłatnie Goście mogą skorzystać z basenu z animacjami, basenu relaksacyjnego, basenu podgrzewanego zimą, aquaparku (20 zjeżdżalni - w tym 12 dla dzieci), kortu tenisowego (oświetlenie i sprzęt płatne), siatkówki plażowej, piłki nożnej na plaży, rzutek, szachów ziemnych, łucznictwa, bouli, tenisa stołowego oraz siłowni. Za dodatkową opłatą są: mini golf, gry wideo, bilard, centrum SPA (masaże, łaźnia, sauna, jacuzzi, zabiegi upiększające). Hotel prowadzi ponadto program animacyjny dla osób w różnym wieku. Na plaży skorzystać można z centrum sportów wodnych

DZIECI

Dla najmłodszych Gości przygotowano 3 brodziki (przy basenie relaksacyjny, 1 podgrzewany i na terenie aquaparku), plac zabaw, mini klub (4-12 lat), kino dla dzieci, specjalne menu w restauracji oraz kącik gier wideo (płatny).

NASZYM ZDANIEM

Duży obiekt o wspaniałym serwisie i smacznej kuchni. Rozbudowany system All inclusive oraz liczne atrakcje jakie oferuje hotel, sprawią że Państwa wakacje z pewnością będą udane.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt/Sharm el Sheikh

Strefa

Prestige, Family

Lokalizacja

w dzielnicy Nabq Bay - blisko pasażu handlowego centrum turystyczne Naama Bay - ok. 20 km (kursuje płatny bus hotelowy) lotnisko - ok. 13 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, prywatna, piaszczysta, z 400-metrowym pomostem ułatwiającym zejście do wody i podziwianie raf koralowych (zalecane obuwie ochronne), leżaki i parasole bezpłatne

Hotel

pięciogwiazdkowy, rozległy, otwarty w listopadzie 2004 roku, należy do znanej z najwyższej jakości, prestiżowej grupy hotelowej Pickalbatros, oferuje 680 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym i 2-piętrowych pawilonach

Udogodnienia

całodobowa recepcja, sejf w recepcji, dyskoteka, bankomat, kantor, parking, serwis taxi, pasaż handlowy, sala konferencyjna, opieka medyczna, apteka, pralnia, fryzjer, salon piękności, przechowalnia bagażu, konsjerż, winda, ręczniki plażowe

Internet

kawiarenka internetowa (ok. 3-15 EUR) oraz Wi-Fi w lobby (ok. 5 EUR/godz.)

Pokoje

2-os., możliwość 1 lub 2 dostawek, a także pokoje rodzinne składające się z dwóch sypialni przeznaczone dla 6-os. rodziny; łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja, telefon, TV SAT, sejf, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), zestaw do kawy i herbaty, balkon lub taras

Restauracje i bary

restauracja główna z show cooking 5 restauracji tematycznych (włoska, marokańska, azjatycka, niemiecka, rybna) restauracja a la carte z sushi i kuchnią tajską (dodatkowo płatna) Beach Snack & Pizzeria 8 barów (w tym na plaży i przy basenach) 3 kawiarnie (w tym z shishą - dodatkowo płatną) Irish Pub

Wyżywienie

All Inclusive wczesne śniadanie kontynentalne (05.00-07.00) śniadanie (07.00-10.00) późne śniadanie (10.00-12.00) obiad (12.00-15.00) przekąski (10.00-18.30) kolacja (18.30-21.00) późna kolacja (21.00-24.00) lody dla dzieci (10.00-22.00) lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00) i bezalkoholowe (24h/na dobę)

Rozrywka

6 basenów z leżakami i parasolami, basen z sezonowo podgrzewaną wodą, aqua park z 20 zjeżdżalniami (w tym 8 dla dorosłych), 2 korty tenisowe, boule, łucznictwo, szachy ogrodowe, rzutki, aerobik, aqua aerobik, water polo, piłka nożna, siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia, animacje, wieczorne występy, muzyka na żywo, dyskoteka

Płatne

wypożyczenie sprzętu i oświetlenie kortów tenisowych, bilard, mini golf, centrum SPA - sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, masaże, zabiegi kosmetyczne; centrum nurkowania i sporty wodne na plaży

Dla dzieci

basen z 12 zjeżdżalniami, brodzik, mini klub, mini disco, mini kino, plac zabaw, specjalne menu i krzesełka w restauracjach, kącik play station (dodatkowo płatny), możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2

Nasza ocena

pokój ***** położenie ***** wyżywienie ***** sport \ rozrywka *****

Karty kredytowe

Visa, MasterCard

Oficjalna kategoria

5 gwiazdek

Strona www hotelu

www.pickalbatros.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Sharm El Sheikh

Opis oferty:

Doskonałe miejsce na pełen relaksu wypoczynek, położony na rozległym terenie, otoczony zadbanym ogrodem, należy do znanej sieci hotelowej Pickalbatros. Oferuje bardzo dobry poziom formuły all inclusive 24 godziny na dobę, bogate zaplecze sportowe i rozrywkowe oraz profesjonalną obsługę. Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi oraz osób lubiących aktywny wypoczynek, na miejscu są zjeżdżalnie dla najmłodszych i aquapark. Do dyspozycji Gości jest aż kilkanaście barów i restauracji serwujących dania kuchni z całego świata. Tuż przy hotelu jest zadbana i dobrze zagospodarowana plaża z centrum nurkowym. Szukającym pełnego relaksu na pewno spodoba się nowoczesne centrum spa oferujące szeroki wybór zabiegów pielęgnacyjnych.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy NABQ BAY, ok. 20 km od Naama Bay; ok. 12 km od portu lotniczego w Sharm El Sheikh; bus hotelowy do Naama Bay (płatny).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, ok. 300 m płycizny z koralowym dnem, zalecane obuwie ochronne, zejście do morza z pomostu (ok. 630 m długości), bezpośrednio przy hotelu (do ok. 400 m w zależności od zakwaterowania), dojście przez teren hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2004 r., częściowo odnowiony w 2016 r., 680 pokoi, budynek główny i 5 budynków z pokojami, 2 piętra, winda w budynku głównym, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, 5 restauracji bufetowych: Mediterranean - kuchnia międzynarodowa, Tagine - kuchnia orientalna, Zum Kaiser - kuchnia niemiecka, L'Asiatique - kuchnia indyjska i chińska oraz II Caminetto - kuchnia włoska; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, restauracja przy plaży - przekąski, pizza, hamburgery; restauracja á la carte - kuchnia tajska oraz sushi bar (nieobjęte all inclusive), 14 barów, w tym przy basenie, na plaży; fajka wodna i bar White Elephant (nieobjęte all inclusive); apteka, pasaż handlowy: galanteria skórzana, pamiątki, czytelnia, bankomat; centrum konferencyjne dla 60 osób; taras z widokiem na kompleks basenów, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy, lekarz na wezwanie, pralnia, fotograf; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 35 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic; wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, zestaw do kawy i herbaty, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 35 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen w części aktywnej, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 3000 m², gł. 1,5-2 m, basen w części relaksacyjnej, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1100 m², gł. 1,5-2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, basen podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda, ok. 300 m², gł. 1,5-2 m, wydzielona część dla dzieci z 24 zjeżdżalniami, aquapark: 8 zjeżdżalni dla dorosłych, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy z oświetleniem (płatne) i wypożyczalnią sprzętu (płatna), tenis stołowy, siłownia, fitness, nauka tańca, szachy, rzutki, łucznictwo, boule, aerobik, aqua aerobik, water polo, siatkówka plażowa, piłka nożna; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-7 lat; czynny 6 dni w tyg.), junior klub (8-12 lat), teen klub (powyżej 13 lat), dyskoteka, codzienne animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, bingo, beach party, wieczorami muzyka na żywo; za opłatą: minigolf, bilard, playstation, sporty wodne.

SPA:

nowoczesne centrum Horas Spa (płatne): sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, thalassoterapia, marokańska kąpiel błotna, okłady z błota o właściwościach leczniczych, szeroka oferta zabiegów pielęgnacyjnych, masaże, fryzjer.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.00-15.00), kolacja (18.30-21.00) w wyznaczonych restauracjach; wczesne śniadanie (5.00-07.00), późne śniadanie (10.00-11.00), przekąski (10.00-18.00) w wyznaczonych barach; lody (10.00-18.00) w wyznaczonym barze; lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00), napoje bezalkoholowe (24h) w wyznaczonym barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/693710401, www.pickalbatros.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Sharm El Sheikh

Położenie

bezpośrednio nad morzem. Do centrum Naama Bay (ok. 20 km) kursuje bus hotelowy trzy razy dziennie.

Plaża

bezpośrednio przy piaszczystej plaży w zatoce Nabq. Dostęp do morza ułatwia pomost. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży bezpłatnie.

Wyposażenie

komfortowy pięciogwiazdkowy kompleks hotelowy należy do renomowanej sieci hotelowej Pickalbatros, wyróżniającej się wysoką jakością usług. Hotel dysponuje 679 pokojami mieszczącymi się w dwupiętrowych budynkach. Do dyspozycji Gości: lobby, recepcja, sejfy do wynajęcia, centrum handlowe z punktami świadczącymi usługi bankowe i medyczne. Kilka barów, kawiarnia orientalna, 7 restauracji, w tym 5 restauracji serwujących dania w formie bufetu (kuchnia włoska, śródziemnomorska, europejska, azjatycka), tajska restauracja ŕ la carte i sushi-bar (za opłatą). Na terenie rozległego, pięknego ogrodu znajdują się duży basen w kształcie laguny, 12 zjeżdżalni, taras słoneczny. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenie bezpłatnie.

Dzieci

miniklub (4-12 lat), brodzik, basen dla dzieci z 12 zjeżdżalniami, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 lat w cenie.

Kategoria egipska

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

komfortowe. Pokoje dwuosobowe (1-3A): gustownie urządzone, sejf, telefon, TV sat., minibar (za opłatą), czajnik do kawy, herbaty, klimatyzacja/ogrzewanie, balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje – wariant ekonomiczny (1-3S).

Rozrywka

urozmaicony program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem, muzyka na żywo.

Dostęp do Internetu

kącik Internetowy za opłatą.

Sport

aerobik, siatkówka, piłka nożna na plaży, piłka wodna, tenis stołowy, tenis ziemny. Za opłatą: minigolf, bilard, jacuzzi, masaże, łaźnia.

All inclusive premium

śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu. Wcześniejsze śniadanie w godz. 5-7:00, przekąski dla dzieci w godz. 17-17:30, lody dla dzieci. Przekąski w ciągu dnia. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino białe, czerwone, różowe, wysokoprocentowe napoje alkoholowe oraz drinki i koktajle na bazie alkoholi lokalnych) w godz. 10-24:00. Lokalne napoje bezalkoholowe (cola, fanta, sprite, 7up, pepsi, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych), woda mineralna, kawa, herbata 24 H.

Dodatkowe informacje

WCZEŚNIEJ=TANIEJ do 30.04.14 25% ZNIżKI. SENIOR 55 PLUS- 10% ZNIżKI. DLA DZIECI 2-11 lat- pobyt gratis.

Polecamy

Rewelacyjny kompleks urlopowy, położony w pięknym, egzotycznym ogrodzie należy do znanej sieci Pickalbatros, wyróżniającej się wysoką jakością usług. Doskonała lokalizacja przy jednej z najpiękniejszych plaż na półwyspie, świetne animacje, aquapark i centrum sportów wodnych na plaży to idealne miejsce dla miłośników aktywnego wypoczynku. Dla entuzjastów wodnego szaleństwa aż 12 zjeżdżalni i duży basen w kształcie laguny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

w dzielnicy NABQ BAY, ok. 20 km od Naama Bay; ok. 12 km od lotniska w Sharm El Sheikh; bus hotelowy do Naama Bay (płatny).

PLAŻA

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, ok. 300 m płycizny z koralowym dnem, zalecane obuwie ochronne, zejście do morza z pomostu (ok. 630 m długości), bezpośrednio przy hotelu (do ok. 400 m w zależności od zakwaterowania), dojście przez teren hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar.

HOTEL

Kategoria lokalna 5*, zbudowany w 2004 r., częściowo odnowiony w 2016 r., doskonałe miejsce na pełen relaksu wypoczynek, położony na rozległym terenie, otoczony zadbanym ogrodem, należy do znanej sieci hotelowej Pickalbatros. Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi oraz osób lubiących aktywny wypoczynek, na miejscu są zjeżdżalnie dla najmłodszych i aquapark. Do dyspozycji Gości jest aż kilkanaście barów i restauracji serwujących dania kuchni z całego świata. Tuż przy hotelu jest zadbana i dobrze zagospodarowana plaża z centrum nurkowym. Szukającym pełnego relaksu na pewno spodoba się nowoczesne centrum spa oferujące szeroki wybór zabiegów pielęgnacyjnych.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

budynek główny i 5 budynków z pokojami, 2 piętra, winda w budynku głównym, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, 5 restauracji bufetowych: Mediterranean - kuchnia międzynarodowa, Tagine - kuchnia orientalna, Zum Kaiser - kuchnia niemiecka, L'Asiatique - kuchnia indyjska i chińska oraz Soprano - kuchnia włoska; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, restauracja przy plaży - przekąski, pizza, hamburgery; restauracja la carte - kuchnia tajska oraz sushi bar (nieobjęte all inclusive), 14 barów, w tym przy basenie, na plaży; fajka wodna i bar White Elephant (nieobjęte all inclusive); apteka, pasaż handlowy: galanteria skórzana, pamiątki, czytelnia, bankomat; taras z widokiem na kompleks basenów; pralnia, fotograf; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard. nowoczesne centrum Horas Spa (płatne): sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, thalassoterapia, marokańska kąpiel błotna, okłady z błota o właściwościach leczniczych, szeroka oferta zabiegów pielęgnacyjnych, masaże, fryzjer.

INTERNET

za opłatą: punkt internetowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby (szybkość łącza ograniczona)

KONFERENCJE/INCENTIVE

centrum konferencyjne dla 60 osób

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

basen w części aktywnej, nieregularny kształt, basen w części relaksacyjnej, nieregularny kształt, słodka woda, brodzik dla dzieci, słodka woda, basen podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda, wydzielona część dla dzieci z 24 zjeżdżalniami, aquapark: 8 zjeżdżalni dla dorosłych, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy z oświetleniem (płatne) i wypożyczalnią sprzętu (płatna), tenis stołowy, siłownia, fitness, nauka tańca, szachy, rzutki, łucznictwo, boule, aerobik, aqua aerobik, water polo, siatkówka plażowa, piłka nożna; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-7 lat; czynny 6 dni w tyg.), junior klub (8-12 lat), teen klub (powyżej 13 lat), dyskoteka, codzienne animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, bingo, beach party, wieczorami muzyka na żywo; za opłatą: minigolf, bilard, playstation, sporty wodne.

DLA DZIECI

liczne atrakcje, kompleks basenowy, zjeżdżalnie wodne, plac zabaw

ZAKWATEROWANIE

680 pokoi, standardowy: 2-os. ok. 35 m, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic; wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, zestaw do kawy i herbaty, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród;  

WYŻYWIENIE

śniadanie, obiad, kolacja w wyznaczonych restauracjach; wczesne śniadanie (5.00-07.00), późne śniadanie (10.00-11.00), przekąski (10.00-18.00) w wyznaczonych barach; lody (10.00-18.00) w wyznaczonym barze; lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00), napoje bezalkoholowe (24h) w wyznaczonym barze; wymagane noszenie opasek all inclusive. Uroczysta Kolacja Świąteczna (24.12) oraz Kolacja Noworoczna (31.12) wliczone w cenę imprezy.

INFORMACJE DODATKOWE

http://www.pickalbatros.com/hotels-resorts/royal-albatros-moderna/

CENA

Cena PLN dla oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena PLN dla oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD.Nowość! Możliwość wykupienia wizy przez portal https://visa2egypt.gov.eg, koszt wizy jednokrotnego przekroczenia 25 USD, wielokrotna - 60 USD. Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany, położony w egzotycznym ogrodzie, należący do znanej sieci Pickalbatros kompleks, który przypadnie do gustu wszystkim gościom. Zachęca bogatym programem All Inclusive (kilkanaście barów i restauracji), różnorodnym zapleczem rekreacyjno - sportowym oraz aquaparkiem dla najmłodszych.


Mapa Hotelu Royal Albatros Moderna
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie

Opinie o Hotelu Royal Albatros Moderna

Niedawno stąd wróciliśmy, uciekaliśmy od szarej polskiej jesieni. Ten hotel jest całkowicie niesamowity, przepiękny i pełen atrakcji. Obsługa dba o wszystkie szczegóły i stara się na wszystkie możliwe sposoby uprzyjemnić pobyt. Sam obszar hotelu wielki i zadbany, bogate animacje, dużo atrakcji dla dorosłych i dzieci. Piękna rafa!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Świetny hotel, który kupiliśmy za bardzo dobrą cenę, zdecydowanie przewyższył moje oczekiwania. Bardzo przyjemnie, obsługa na poziomie, niestety niektóre elementy wyposażenia dość stare, ale sukcesywnie wymieniane. Trochę daleko do miasta. Jedzenie pyszne. Super wakacje!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

bardzo fajny dla dzieci, mają się gdzie pobawic, np. w basenach plytkich i na placu zabaw, jest tez mini klub i profesjonalni opiekunowie spokojnie mozna dziecko zostawic. pokoje ladne ale troche starawe, mogly by byc odnowione. jedzenie drinki swietne, lepsze nawet niz w PL. super super i jeszcze raz super wakacje

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Rewelacyjne miejsce. Można odpocząć w super warunkach, jedząc wyśmienite potrawy. Obsługa sympatyczna i dyskretna. Nie wołają o bakszysz...sam masz ochotę go dać :) Poza centrum, weięc romantycznie i spokojnie. POLECAM serdecznie!!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Właśnie wróciliśmy styczeń 2011r. Było przepięknie, wiele wrażeń, cudowna pogoda,przemili, uprzejmi i uśmiechnięci ludzie.To cudowne,romantyczne miejsce na udany wypoczynek. Wszelkie depresje poszły precz!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

bardzo sympatyczna i grzeczna obsługa(już teraz wiem jakie to jest istotne,zwłaszcza na wakacjach)polecam przepyszne naleśniki w restauracji na tarasie:-)oraz jajecznicę na śniadanie:-)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: polecam
4.4

Hotel, obsługa , wyżywienie ok. W trakcie turnusu doknano zmiany pokoi ( z uwagi na rezkomy remont). Nietkóre z pokoi mimo klimatyzacji sa bardzo gorace. Mało atrakcyjny dostęp do morza.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3

Właśnie wróciliśmy z rodziną /VI'2010/ no i było ... CUDOWNIE !!! Piękny, czysty, bogaty w restauracje, rozrywki hotel, przepiękna rafa koralowa, przemiła obsługa, część hotelu do cichego relaksu, część dla lubiących zabawę i rozrywki, noce długie - mnóstwo wrażeń... Polecamy z czystym sumieniem!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

mieliśmy świetny pobyt w tym hotelu, faktycznie zdjęcia zamieszczone w traveligo nie oddają uroku hotelu.

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Hotel do którego się wraca.wszystko super,super,super!!! Rafa koralowa piękna, zatopione wraki statków do ogladania dla tych lepiej pływających,jedzonko na 102 /4 restauracje/milutka obsługa,Bylismy w grudniu 2009 przez dwa tygodnie!!! pozdrawiam wszystkich których poznaliśmy w tym czasie !!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Royal Albatros Moderna - możliwości zakwaterowania:

Sea View DBL
Standard DBL
1 os. standardowy z widokiem na ogrod
2 os. pokoj rodzinny
2 os. standardowy z widokiem na ogrod
3 os. pokoj rodzinny
STANDARD ROOM
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pokój 2 osobowy
Pokój 2 os.
Pokój 2 osobowy z widokiem na morze
FAMILY ROOM 2 BEDROOM
POKÓJ DWUOSOBOWY
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
POKÓJ DWUOSOBOWY STANDARD Z WID. NA MORZE
Pokój 2-osobowy
POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD
POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD Z WID. NA MORZE
Pokój rodzinny 2 osobowy
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.
fr family room
POKÓJ RODZINNY 2+2
Pokój rodzinny
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
Pok. 1 os.
sr standard room
sr standard room
sr standard room
ssv standard sea view
ssv standard sea view
ssv standard sea view
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA MORZE

Royal Albatros Moderna - Możliwości wyżywienia:


Royal Albatros Moderna - miasta wylotu:


Royal Albatros Moderna - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Royal Albatros Moderna? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00