cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Cay Beach Caleta, Fuerteventura
  • Hotel Cay Beach Caleta, Fuerteventura
  • Hotel Cay Beach Caleta, Fuerteventura
  • Hotel Cay Beach Caleta, Fuerteventura
  • Hotel Cay Beach Caleta, Fuerteventura
  • Hotel Cay Beach Caleta, Fuerteventura
  • Hotel Cay Beach Caleta, Fuerteventura
  • Hotel Cay Beach Caleta, Fuerteventura
  • Hotel Cay Beach Caleta, Fuerteventura
  • Hotel Cay Beach Caleta, Fuerteventura
  • Hotel Cay Beach Caleta, Fuerteventura
  • Hotel Cay Beach Caleta, Fuerteventura
  • Hotel Cay Beach Caleta, Fuerteventura
  • Hotel Cay Beach Caleta, Fuerteventura
  • Hotel Cay Beach Caleta, Fuerteventura
1 / 15
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Udogodnienia hotelu Cay Beach Caleta
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Cay Beach Caleta
star 3

Hiszpania: Fuerteventura
Ocena hotelu Cay Beach Caleta:
4.4 / 5
Średnia z 6 opinii
Szczegóły oceny hotelu Cay Beach Caleta:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.0

Hotel Cay Beach Caleta w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Wyspy Kanaryjskie / Fuerteventura

Opis oferty:

Znakomity pomysł na rodzinne wakacje na słonecznej Fuerteventurze! Hotel zaprojektowano w stylu wioski turystycznej z parterowymi, zadbanymi bungalowami. Do dyspozycji Gości są funkcjonalnie urządzone, zadbane i przestronne apartamenty wyposażone w aneksy kuchenne, mogące pomieścić nawet do 4 osób. Na miejscu jest ładny basen, brodzik dla dzieci i urządzenia sportowe pozwalające spędzić urlop aktywnie. Sama miejscowość Caleta de Fuste jest także polecana na rodzinny wypoczynek: bezpieczna plaża w zatoce z jasnym piaskiem i krótki transfer z lotniska to kolejne plusy dla osób podróżujących z dziećmi.

POłOżENIE:

ok. 300 m od centrum miejscowości turystycznej CALETA DE FUSTE, ok. 100 m od centrum handlowego; ok. 8 km od portu lotniczego w Puerto del Rosario; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.

PLAżA:

Playa el Castillo, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 350 m od hotelu, dojście drogą, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet).

HOTEL:

kategoria lokalna: 3 klucze, zadbany, zbudowany w 1988 r., całkowicie odnowiony w 2004 r., 174 pokoje, kilka budynków, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne menu dla dzieci, restauracja á la carte - kuchnia kanaryjska; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; 2 snack-bary, bar przy basenie, parking, taras z widokiem na basen, palmowy ogród; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/15 min), internet bezprzewodowy (6 EUR/dzień, 12 EUR/3 dni, 18 EUR/tydz.); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

z 1 sypialnią:

dla maks. 4 os., ok. 45 m², funcjonalnie urządzony i zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja (płatna: 3 EUR/dzień, depozyt: 12 EUR), łazienka (wanna, wc; suszarka), pokój dzienny z sofą i sypialnia przedzielone drzwiami, telewizja satelitarna (większość kanałów płatna), telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, aneks kuchenny, sejf (płatny: 12 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słona woda, ok. 300 m², gł. 0,6-1,9 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 25 m², gł. 0,4-1 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręcznik (wymagany depozyt: 20 EUR); boisko wielofunkcyjne, badminton, tenis stołowy, siatkówka, siłownia; plac i pokój zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci (w sezonie); za opłatą: minigolf (ok. 3 EUR), sauna (3 EUR/godz.).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonym barze (10.30-11.00, 16.00-17.00); lody w wyznaczonym barze (10.00-11.00); napoje bezalkoholowe (10.00-23.00) i lokalne napoje alkoholowe (13.00-23.00) w wyznaczonym barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/928163429, www.caybeachcaleta.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Hiszpania/Fuerteventura

Informacje Ogólne

Witamy Cay Beach Caleta w Caleta de Fuste. Hotel położony jest 400 m od plaży piaszczysta. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Puerto Del Rosario (14 km). Pozostałe miasta: Corralejo (45 km), Gran Tarajal (35 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, recepcję i winda. W 1-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku, francusku, niemiecku i hiszpańsku. Mobilność również na urlopie jest zapewniona dzięki wypożyczalni samochodów i rowerów. Hotel posiada basen podgrzewany ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: Betancuria/Mirador Morro Velosa (28 km), Cotillo/El Toston (52 km), Ajuy (47 km), Parque Natural Dunas De Corralejo (39 km) i dyskoteka (200 m). W pobliżu hotelu znajdują się centrum miasta, przystanek autobusowy, bary/restauracje, sklepy, informacja turystyczna, kino, postój taksówek i supermarket. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia

Hotel oferuje pokojówki, sejfy i usługę budzenia. Dostęp do Internetu w terminalach internetowych. Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie: bufet. W hotelu znajdują się 2 restauracje.

Sport i Rozrywka

Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje minigolfa i grę boccia. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: siatkówka i piłka nożna. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 1 km.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

ALL - śniadania, obiady, kolacje. Pomiędzy posiłkami przekąski, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne bezpłatnie w godz. 10:00 - 23:00 (bezalkoholowe) i 13:00 - 23:00 (alkoholowe)

Bagaż

Warszawa Modlin; Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 384 zł/osobę - 20 kg - 480 zł/osobę  Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Hiszpania - Fuerteventura

Opis hotelu

Rodzinny hotel położony w miejscowości Caleta de Fuste, w odległości 10-minutowego spaceru od piaszczystej plaży. Posiada dobrze rozwinięte zaplecze sportowo-rekreacyjne, w tym duży basen o nieregularnym kształcie otoczony miejscami do opalania. Do dyspozycji gości są funkcjonalnie urządzone, przestronne apartamenty z aneksem kuchennym, mogące pomieścić nawet 5 osób. Zaletą jest także smaczna urozmaicona kuchnia, a także bliskość centrum z licznymi restauracjami, kafejkami i sklepami.





Lokalizacja:

w Caleta de Fuste, ok. 350 m od plaży, ok. 150 m od centrum, ok. 8 km od lotniska, ok. 200 m od przystanku komunikacji miejskiej



Plaża:

piaszczysta, publiczna, łagodne zejście, parasole i leżaki płatne



Sport i fitness:

sauna (płatna), mini golf (płatny), badminton, tenis stołowy, siatkówka, siłownia, boisko wielofunkcyjne.



Sport na plaży:

kitesurfing (płatny), windsurfing (płatny), nurkowanie (płatne).



Rozrywka:

animacje dzienne i wieczorne.



Dla dzieci:

menu, krzesełka w restauracji, plac zabaw, animacje, mini klub, pokój zabaw, łóżeczko dziecięce (na zapytanie).



Wyżywienie:

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.



All inclusive zawiera:



śniadanie (8.00 - 10.00), lunch (13.00 - 15.00), kolacja (18.30 - 21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonych barach (10.30 - 11.00, 16.00 - 17.00); lody w wyznaczonym barze (10.00 - 11.00); lokalne alkohole (13.00 - 23.00) i napoje bezalkoholowe (10.00 - 23.00) w wyznaczonym barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

Kategoria oficjalna

***

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:3 Udogodnienia:3

liczba pokoi

174, restauracje: 1, restauracje a'la carte: 1, recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, lobby, sejf (płatny), bar przy basenie, 2 snack bary, parking, kącik internetowy (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), wymiana walut, opieka lekarska (płatna), przechowalnia bagażu, wypożyczalnia samochodów.

Opis pokoi

klimatyzacja indywidualnie sterowana, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, kuchenka, pokój dzienny, sejf (płatny), telewizja satelitarna, telefon.

APARTAMENT: pokoje dla max. 3 osób lub 2 dorosłych i 2 dzieci (1 sypialnia).

APARTAMENT: pokoje z dla max. 5 osób lub 4 dorosłych i 2 dzieci (2 pomieszczenia).

All inclusive

TAK

Standard

***


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Mapa Hotelu Cay Beach Caleta
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Fuerteventura)
Wakacje na Fuerteventura w Caleta de Fuste
Fuerteventura - Costa Calma
Morro Jable na Fuerteventura
Kurort i plaża Jandia na Fuerteventurze
Cofete Beach na Fuerteventurze
Corralejo na wyspie Fuerteventura
Zoo Oasis Park na Fuerteventurze
Plaża Sotavento - idealne miejsce dla windsurferów - Fuerteventura - Hiszpania, Wyspy kanarysjkie
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Cay Beach Caleta

4.4
zdecydowanie polecam

Byliśmy w Cay Beach Caleta z mężem w drugiej połowie sierpnia. Hotel świetny, zajmuje bardzo dużą powierzchnię, nie jest to typowy klocek. Na hotel składa się budynek główny z recepcją oraz bungalowy rozmieszczone po obu stronach ulicy. Caleta de Fuste to bardzo przyjemne miasteczko! Wyjazd zaliczamy do udanych, to był tydzień spędzony w dobrym hotelu i na pięknych plażach Fuerteventury! Dzięki Traveligo za udane wakacje!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
4.1
polecam

W Cay Beach Caleta spędziliśmy nbajlepsze wakacje naszego życia! Hotel składa się z malutkich domków porozrzucanych na dużym terenie. Hotel zadbany, bardzo schludny, z dużymi i dobrze wyposażonymi pokojami. Jedzenie trochę monotnonne jak na dwutygodniowyu pobyt, ale za to wybór loaklnych alkoholi duży. Jak za tę cenę hotel naprawdę godny polecenia. Waro wypożyczyć samochód chociaż na dwa dni i pojeździć po całej Fuerteventurze - spokojnie znajdzie sie do w Caleta De Fuste!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1
4.7
zdecydowanie polecam

Bardzo fajny hotel, czyste bungalowy, często sprzątane, posiłki ok, na pierwsze 3-4 dni pobytu super, a potem nieco monotonnie. Brakowało różnorodności, jeśli chodzi o i posiłki w porze lunchu. Generalnie polecamy. Bardzo miła i pomocna obsługa, jak i animacja(szeroki ukłon do Floriana - poligloty) na wysokim poziomie:)

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.0
polecam

Byliśmy w hotelu Cay Beach Caleta całą rodziną - z dziećmi i uważam, że kupienie wczasów w bungalowach zamiast w hotelu - molochu był świetnym rozwiązaniem. Dzieci czuły się swobodnie i praktycznie cały pobyt spędziły na świeżym powietrzu. Poza tym Caleta de Fuste to fajna wczasowa miejscowość, także jakby ktoś wybierał się na Fuerteventurę, to możemy polecić i hotel i miejscówkę.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: polecam
4.0
4.9
zdecydowanie polecam

Byłem tam w styczniu 2013. Hotel spokojny czysty zadbany. Pokoje czyste sprzątane co 2 dzień. Wyżywienie dobre, smaczne, codziennie inne świeże. Bardzo miła obsługa w tym polska kelnerka służąca wszelkimi poradami:) Można szybko dojść do plaży i centrum miejscowości. Pogoda dobra, ciepło czasami trochę mocno wiało. Opaliłem się jak Indianin. Rezydentka z Itaki już sie poprawiła. Zachęcam do wypoczynku w tym hotelu.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.1
polecam

Hotel położony blisko plaży i centrum miasta. Obsługa miła i pomocna,jedzenie dardzo dobre, urozmaicone, smaczne, pokoje czyste, przestronne.Animacje skromne, prowadzone przez jedną osobę, kilka razy na tydzień show wieczorny,codziennie bingo.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Cay Beach Caleta:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4
  • Wyżywienie
    2.8
  • Atrakcje
    i sport
    2
  • Obsługa
    4
HolidayCheck
Ocena Cay Beach Caleta:
5.5 / 6

Więcej minusów niż plusów 2012-01-28
Szczegóły oceny hotelu Cay Beach Caleta:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

3.7
Odpowiednik ośrodków wczasowych w Polsce 2012-05-29
Szczegóły oceny hotelu Cay Beach Caleta:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

Kompleks składa się z ośrodka głównego (recepcja, restauracja) oraz bungalowów. Bungalowy przestro...
więcej

4.2
Hotel godny polecenia 2012-07-05
Szczegóły oceny hotelu Cay Beach Caleta:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.8
Hotel godny polecenia. Zasłużone 3,5 gwiazdki 2012-07-13
Szczegóły oceny hotelu Cay Beach Caleta:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Hotel i huk samolotów 2012-08-01
Szczegóły oceny hotelu Cay Beach Caleta:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

3.7
Cay Beach Villas jak zawsze dobry standard! Polecam! 2012-08-01
Szczegóły oceny hotelu Cay Beach Caleta:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Udany urlop w spokojnej okolicy. 2012-08-23
Szczegóły oceny hotelu Cay Beach Caleta:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

4.0
Bardzo dobry, czysty hotel 2012-08-29
Szczegóły oceny hotelu Cay Beach Caleta:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Bungalow utrzymany w dobrym standardzie 2012-11-21
Szczegóły oceny hotelu Cay Beach Caleta:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.8

bungalow o bardzo dobrym standardzie -czysta,przestronna lazienka, salon z aneksem kuchennym i sypi...
więcej

4.5
Na żywo wygląda lepiej niż w katalogu Itaki 2013-01-02
Szczegóły oceny hotelu Cay Beach Caleta:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Udane wakacje z kilkoma uwagami:) 2013-06-18
Szczegóły oceny hotelu Cay Beach Caleta:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

4.8
Mocne trzy gwiazdki 2013-07-26
Szczegóły oceny hotelu Cay Beach Caleta:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Bardzo dobry hotel! 2013-09-29
Szczegóły oceny hotelu Cay Beach Caleta:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Szokująco kiepski 2013-10-06
Szczegóły oceny hotelu Cay Beach Caleta:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

2.2
Całkiem niepospolity hotel 2013-10-07
Szczegóły oceny hotelu Cay Beach Caleta:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Byliśmy tam z mężem w drugiej połowie września. Hotel świetny, zajmuje bardzo dużą powierzchnię, nie...
więcej

5.8
Polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi 2013-11-07
Szczegóły oceny hotelu Cay Beach Caleta:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.3

Masz pytania o Hotel Cay Beach Caleta? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00