cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
1/20
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
2/20
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
3/20
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
4/20
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
5/20
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
6/20
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
7/20
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
8/20
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
9/20
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
10/20
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
11/20
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
12/20
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
13/20
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
14/20
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
15/20
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
16/20
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
17/20
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
18/20
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
19/20
Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea, Morze Czerwone
20/20
mapakliknij aby aktywować mapę
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
04.12 - 11.12
już od 3859 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
11.03 - 14.03
już od 3049 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea:
4.5 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 grudnia 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 marca 2023
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w spokojniejszej części Hurghady, bezpośrednio przy pięknej plaży, składa się z malowniczych, niskich budynków. Spodoba się głównie miłośnikom leniwego wypoczynku. Wysoki standard usług gwarantuje znana międzynarodowa marka.

Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w spokojniejszej części Hurghady, bezpośrednio przy pięknej plaży, składa się z malowniczych, niskich budynków. Spodoba się głównie miłośnikom leniwego wypoczynku. Wysoki standard usług gwarantuje znana międzynarodowa marka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Hurghada

OPIS

Hotel położony na rozległym terenie wśród palm w zadbanym ogrodzie. Na miejscu do dyspozycji masa atrakcji w tym basen o powierzchni ponad 2000 m2. Oprócz tego boiska sportowe, miniklub dla dzieci i centrum SPA. To świetny wybór na aktywne wakacj. Do centrum Hurghady z wieloma restauracjami i sklepami dojedziemy busem.

lokalizacja

19 km od centrum Hurghady, 15 km od lotniska w Hurghadzie.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

1994 r. Odnowiony w 2019 r.Na terenie hotelu: restauracje, bary (8), room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), baseny odkryte (2). Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

internet

- Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysta. Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane w 3 budynkach:- 3 aneksy (liczba pięter: 3, liczba wind: 1)Typy pokoi:- pokoje superior dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje deluxe dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - junior suite dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras - suity rodzinne dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras - jacuzzi suite dla max. 4 os.: dwupoziomowe, salon, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon - pool suite dla max. 4 os.: salon, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, basen, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras - crystal suite dla max. 5 os.: salon, jadalnia, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon - royal suite dla max. 2 os.: salon, jadalnia, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, basen, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras - executive suite dla max. 4 os.: salon, 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon

Wyżywienie

- restauracje, restauracje a la carte (5), bary (8)All Inclusive(24h)- śniadanie (07:00-10:30), późne śniadanie (10:30-12:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (19:00-22:00) - podwieczorek (15:00-17:00) - późny posiłek (22:30-01:00) - kolacja (19:00-22:00)- lody- wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe- pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie)Restauracje a la carte Wymagana rezerwacja.- "Panorama" śródziemnomorska - bezpłatna- "Masala" indyjska - bezpłatna - "Dalila" egipska - bezpłatna- "Poseidon" grecka - bezpłatna- "Felucca" owoce morza - płatna

z myślą o dzieciach

- brodzik- animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat- dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna- plac zabaw- menu i krzesełka dla dzieci w restauracji- opiekunka dla dzieci (płatna)- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

- tenis stołowy- rzutki- piłka nożna- siatkówka- siatkówka plażowa- bilard- aerobik- siłownia- animacje - sauna- jacuzzi- dyskoteka

płatne

- korty do tenisa ziemnego (2)- oświetlenie kortów- rakiety i piłki do tenisa ziemnego- sporty wodne na plaży- centrum SPA- masaż- salon piękności- łaźnia turecka

dodatkowe informacje

Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków.Prosimy o sprawdzenie szczegółowych informacji związanych z pobytem: https://www.coraltravel.pl/bezpieczne-podrozowanie/#hotelInformacje na temat przepisów wjazdowych do poszczególnych krajów dostępne są pod linkiem: https://www.coraltravel.pl/bezpieczne-podrozowanie.

Aktualizacja opisu

02.06.2022 16:00

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w spokojniejszej części Hurghady, bezpośrednio przy pięknej plaży, składa się z malowniczych, niskich budynków. Spodoba się głównie miłośnikom leniwego wypoczynku. Wysoki standard usług gwarantuje znana międzynarodowa marka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5*Egipt/Hurghada

Kategoryzacja

kategoria lokalna: 5*kategoria Exim Tours: 5* 

Położenie

- przy plaży - ok. 8 km od lotniska w Hurghadzie- ok. 15 km od centrum Hurghady

Plaża

- piaszczysta, prywatna- leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

Superior:- TV, telefon, sejf, internet Wi-Fi- indywidualna klimatyzacja- zestaw do parzenia kawy i herbaty- mini bar (płatny)- łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów)- balkon lub taras- powierzchnia ok. 35m2Deluxe:- wyposażenie pokoju Superior- powierzchnia ok 42m2Junior Suite:- wyposażenie pokoju Superior- osobny wydzielony pokój dzienny i sypialnia- powierzchnia ok. 44m2- widok na morzeFamily Suite:- wyposażenie pokoju Superior- dwie osobne sypialnie- powierzchnia ok. 44m2- częściowy widok na morze

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne:- 2 baseny- bezpłatne parasole i lezaki- kort tenisowy (oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu płatne)- siatkówka, tenis stołowy, - animacje sportowe (boccia, aerobik, rzutki)Płatne:- sporty wodne na plaży- zabiegi SPA

Dla dzieci

- basen dla dzieci- plac zabaw- mini club

Wyżywienie

All Inclusive: śniadanie (7:00-10:30), obiad (13:00-15:00) i kolacja (19:00-22:00) w formie bufetu. Możliwość skorzystania raz na pobyt z restauracji tematycznej (opcje wskazane przez hotel). Przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w wyznaczonych barach w  godzinach 10:00-24:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna- restauracja z przekąskami- 4 restauracje Al a carte- bar główny- pool bar- 2 beach bary

Dodatkowe informacje

- https://www.sunrise-resorts.com

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacjeInformujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacjeW przypadku wyjazdu do krajow, w których obowiązkowe są testy na COVID19, EximTours przygotował specjalne zniżki na wykonanie testów. Więcej informacji znajdą Państwo na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacje

Bagaż

Berlin Brandenburg (EasyJet)Cena zawiera bagaż podręczny (45x36x20)Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (56x45x25)- Usługa EXBAG - 260 PLNzł/osobęDo każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 15 kg - 390 PLN- 23 kg - 450 PLNUwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Berlin Brandenburg (Corendon - samolot rejsowy)Cena zawiera mały bagaż podręczny (40x30x15 - mała torebka/torba dla niemowląt, teczka lub laptop), bagaż podręczny 8 kg (55x40x25) oraz bagaż rejestrowany 23 kg/os.W przypadku przelotów samolotami czarterowymi cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


AlfaStar

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w spokojniejszej części Hurghady, bezpośrednio przy pięknej plaży, składa się z malowniczych, niskich budynków. Spodoba się głównie miłośnikom leniwego wypoczynku. Wysoki standard usług gwarantuje znana międzynarodowa marka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

5

Region

Egipt,Hurghada

Położenie

Hotel położony bezpośrednio na złocistej plaży Morza Czerwonego w końcowej części Hurghady, 19 km od centrum i 12 km od lotniska. Resort składa się z piętrowych pawilonów oraz wolnostojących willi. Obiekt posiada usprawnienia oraz pokoje dla osób niepełnosprawnych na wózkach.

Hotel

Kompleks składa się z 260 pokoi typu DBL, 6 pokoi tyu "suite", 9 wilii. 80% pokoi posiada balkon lub taras. Do dyspozycji gości pozostają również: sala konferencyjna (75 osób), sejf w recepcji (bezpłatny), obsługa hotelowa - 24h, kantor wymiany walut, sklepiki, pralnia, gabinet lekarski, plac zabaw dla dzieci, automaty do gry, klub dziecięcy, baseny: w tym jeden z brodzikiem, sauna, jaccuzi, salon masażu, dyskoteka, wieczorny program rozrywkowy, 2 restauracje, kawiarnia, pub, bar przy plaży, bar przy basenie, prywatna plaża: leżaki, parasole, materace - gratis.

Pokoje

Pokoje posiadają klimatyzację, telewizję SAT, telefon, mini bar, prysznic, suszarkę do włosów, toaletę.

Wyżywienie

Hotel posiad formułę All Inclusive, w skład której wchodzą 3 posiłki dziennie oraz lokane napoje alkoholowe i bezalkoholowe w cenie.

Sport i relaks

Oferta rekreacyjna hotelu obejmuje: centrum nurkowania, 2 korty tenisowe, jazdę konną, fitness club, tenis stołowy, siatkówkę, siłownię, bilard.

Możliwości zakwaterowania

Hotel oferuje pokoje dwuosobowe, pokoje dwuosobowe + dziecko na dostawce, pokoje dwuosobowe + osoba dorosła na dostawce, pokoje jednoosobowe, pokoje jednoosobowe + dziecko na dostawce.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w spokojniejszej części Hurghady, bezpośrednio przy pięknej plaży, składa się z malowniczych, niskich budynków. Spodoba się głównie miłośnikom leniwego wypoczynku. Wysoki standard usług gwarantuje znana międzynarodowa marka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

*****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF 5

Położenie

*    20 km od centrum Hurghady, 15 km od lotniska.

Plaża

*    Piaszczysta plaża, bezpośrednio przy hotelu.

Zakwaterowanie

*    364 pokoi; *    Typy pokoi: standard (35m2 położone tylko na piętrach), deluxe (42 m2), family (44m2 złożone z 2 pomieszczeń), crystal suite (90m2 sypialnia i pokój dzienny), pool suite (95 m2 pokój dzienny,  2 sypialnie i 2 łazienki, taras oraz mały prywatny basen),jacuzzi suite (100m2, jak pool suite, ale zamiast prywatnego basenu pokój posiada jacuzzi na dachu). Są też 2 pokoje przystosowane dla niepełnosprawnych.; *    Wyposażenie: łazienka z wanną lub prysznicem oraz  suszarką do włosów, klimatyzacja, telewizor LCD, telefon, sejf, mini bar (codziennie uzupełniany w butelkę wody, raz na tydzień w napoje bezalkoholowe - bezpłatnie), stolik kawowy. Wszystkie pokoje posiadają balkon lub taras oraz bezpłatny dostęp do Internetu.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna oraz 4 a'la carte (na plaży, śródziemnomorska, hinduska oraz serwująca owoce morza); *    8 barów (m.in. w lobby, przy plaży i przy basenie, kawiarnia). Beach Royal Club Lounge to bar tylko dla osób mieszkających w suitach.

Wyżywienie

*    All inclusive - śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, przekąski, ciastka oraz lody w ciągu dnia. Alternatywą dla kolacji w restauracji głównej może być skorzystanie z restauracji a'la carte za wcześniejszą rezerwacją bezpłatnie -śródziemnomorskiej, hinduskiej w hotelu, meksykańskiej, azjatyckiej (Mamlouk) lub egipskiej, włoskiej (Sunrise Select Garden Beach). Klientom przysługuje dodatkowo voucher zniżkowy do SPA oraz salonu piękności (od 16 roku życia), a także 30min. szkolenie z nurkowania . Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji dostępne są całą dobę.

Sport i Rozrywka

*    3 baseny (1 podgrzewany w sezonie zimowym) oraz brodzik i jacuzzi; *    Bezpłatnie: siłownia (od 16 roku życia), siatkówka plażowa, cymbergaj, bilard (od 12 lat), tenis stołowy, boccia, aerobik, rzutki, korty do tenisa, waterpolo. Bezpłatnie skorzystać z sauny, łaźni parowej lub jacuzzi; *    Odpłatnie: sporty wodne na plaży, windsurfing, centrum nurkowe.

Dla dzieci

*    Brodzik, plac zabaw, program animacyjny, a także mini club dla dzieci w wieku od 3 do 12 lat.

Pozostałe udogodnienia

*    Recepcja czynna całą dobę, kafejka internetowa, bezpłatne Wi-Fi na terenie resortu, sklepy z pamiątkami, jubiler, salon kosmetyczny, centrum SPA (masaże, jacuzzi, łaźnia parowa, sauna), kantor wymiany walut, pralnia, opieka medyczna (za dodatkową opłatą), przechowalnia bagażu.

Naszym zdaniem

*    Bogata formuła All inclusive zadowoli nawet najbardziej wymagających Klientów. Wspaniała obsługa i przepiękne otoczenie hotelu sprawią, że urlop spędzony w tym obiekcie z pewnością będzie udany..

Strona internetowa

*    www.sunrise-resorts.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w spokojniejszej części Hurghady, bezpośrednio przy pięknej plaży, składa się z malowniczych, niskich budynków. Spodoba się głównie miłośnikom leniwego wypoczynku. Wysoki standard usług gwarantuje znana międzynarodowa marka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

5

Region

HURGHADA

Opis oferty:

Stylowy hotel został otwarty w 1994 roku, całkowicie odnowiony w 2010. Do dyspozycji gości 2 baseny zewnętrzne (jeden podgrzewany w okresie zimowym), basen z jacuzzi, restauracja główna "Rainbow", 3 restauracje a'la carte (owoce morza, śródziemnomorska, indyjska), 8 barów, 2 korty tenisowe, boisko do gry w piłkę nożną oraz sala konferencyjna.

POKOJE:

364 pokoi: 80 pokoi superior (35m2), 172 pokoje deluxe (42m2), 87 pokoi junior suite (44m2), 2 pokoje crystal suite (90m2), 2 pokoje marina suite (120m2, pokój dzienny, 2 sypialnie), 8 pokoi suite z basenem (95m2), 9 pokoi suite z jacuzzi (100m2), 2 pokoje royal suite (123m2), 2 pokoje dla osób niepełnosprawnych (42m2); Wyposażenie: indywidualna klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, sejf (bezpłatny), minibar (płatny), wykładzina lub terakota, balkon lub taras; sprzątanie, wymiana ręczników - codziennie, wymiana pościeli - 3 razy w tygodniu

W HOTELU:

Centrum Spa & Wellness, lekarz, masaże, salon kosmetyczny, salon fryzjerski, mini-market, pralnia, kafejka internetowa, wypożyczalnia samochodów, centrum nurkowe, wszystkie sporty wodne na plaży, oświetlenie kortów, sprzęt do tenisa, room service

KONTAKT:

www.sunrisehotels-egypt.com

POŁOŻENIE:

20 km od centrum Hurghady, 15 km od lotniska

PLAŻA:

prywatna, piaszczysta plaża z laguną znajduje się bezpośrednio przy hotelu; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, materace, parasole, ręczniki)

WYŻYWIENIE:

All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki oraz napoje butelkowane

DLA DZIECI:

animacje, mini klub (3-12l), mini disco, brodzik, plac zabaw, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (dodatkowo płatna)

SPORT I ROZRYWKA:

animacje, muzyka ma żywo, dyskoteka, centrum fitness, jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, aerobik, aqua-aerobik, bilard, boccia, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, kafejka internetowa, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w spokojniejszej części Hurghady, bezpośrednio przy pięknej plaży, składa się z malowniczych, niskich budynków. Spodoba się głównie miłośnikom leniwego wypoczynku. Wysoki standard usług gwarantuje znana międzynarodowa marka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

.

Położenie

.

Wyposażenie

.

Pokoje

.

Wyżywienie

.

Sport i rozrywka

.

Dla dzieci

.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 15 USD. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 18$. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską (15 USD lub 18 USD), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Sunshine

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w spokojniejszej części Hurghady, bezpośrednio przy pięknej plaży, składa się z malowniczych, niskich budynków. Spodoba się głównie miłośnikom leniwego wypoczynku. Wysoki standard usług gwarantuje znana międzynarodowa marka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* + Egipt/Hurghada

Opis hotelu

Lokalizacja

- odległość od plaży

bezpośrednio przy plaży

- położenie

Hurghada

- odległość od centrum

20 km

- odległość od lotniska

15 km Plaża - piaszczysta, dostęp do laguny - leżaki, parasole, materace, ręczniki bezpłatne Hotel

- ilość gwiazdek

5

- rok otwarcia

1994r

- rok odnowienia

2010r

- ilość pokoi

364

- ilość basenów

2 baseny zewnętrze, basen z jacuzzi, brodzik dla dzieci Dodatkowe usługi

- bezpłatne

sauna parowa i jacuzzi, dyskoteka, bus do Hurghady 2 razy dziennie

- płatne

masaż, wynajem samochodów, pralnia, sklepy, lekarz na wezwanie Internet - Wi-Fi w wyznaczonych miejscach bezpłatne Pokoje

- wyposażenie

łazienka z prysznicem, TV Sat, telefon, mini bar (uzupełniany w dniu przyjazdu napojami bezalkoholowymi, codziennie uzupełniany butelką wody), zestaw do parzenia kawy i herbaty, klimatyzacja, suszarka do włosów, sejf, dostęp do Internetu (płatny), balkon lub taras Restauracje i bary

- Restauracje

restauracja główna, restauracja na plaży, 3 restauracje tematyczne (raz na pobyt bezpłatna kolacja w restuarcji śróziemnomorskiej i indyjskiej, konieczna wcześniejsza rezerwacja)

- Bary

lobby bar, bar przy plaży, bar przy basenie, koktail bar, Sports bar, disco bar Wyżywienie

- godziny all inclusive

10:00-24:00

- posiłki

śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja, przekąski w ciągu dnia, nocny posiłek Rozrywka - animacje dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia i wieczorem - wieczorne programy rozrywkowe dla dorosłych, dyskoteka, muzyka na żywo Sporty

- bezpłatne

kort tenisowy, siłownia, boisko do piłki nożnej, aerobik i aerobik w wodzie, siatkówka plażowa, boccia, rzutki, ping pong, piłka wodna

- płatne

bilard, centrum nurkowe, sporty wodna na plaży, windsurfing Dla dzieci - mini klub 3-12 lat - wysokie krzesła w restauracji - plac zabaw - brodzik dla dzieci - mini disco - łóżeczko dla dziecka - animacje - lody


Net Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w spokojniejszej części Hurghady, bezpośrednio przy pięknej plaży, składa się z malowniczych, niskich budynków. Spodoba się głównie miłośnikom leniwego wypoczynku. Wysoki standard usług gwarantuje znana międzynarodowa marka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****+

Region

Egipt / Hurghada

Strefa

Prestige, Relax

Dzieci

pobyt gratis - opłata tylko za przelot - 1 dziecko 2-14 lat - 2 dziecko 2-7 lat

Lokalizacja

południowa część Hurghady nowe centrum Hurghady Sakkala - ok. 15 km (hotelowy bus ok 5USD/osoba w dwie strony) stare centrum Hurghady Dahar - ok. 20 km lotnisko - ok. 10 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, ze sztuczną laguną, szeroka, piaszczysta z łagodnym wejściem do morza, parasole, materace bezpłatne, bar All Inclusive

Hotel

pięciogwiazdkowy, luksusowy hotel dla najbardziej wymagających Klientów, należący do renomowanej sieci Sunrise Holidays and Cruises, oznaczony jako Grand Select, co gwarantuje obsługę na najwyższym poziomie; składa się z dwupiętrowego budynku głównego i dwóch budynków bocznych otoczonych pięknym, rozległym ogrodem, oferuje 364 komfortowe pokoje i apartamenty; goście hotelu mogą korzystać z całej infrastruktury, barów All Inclusive i restauracji a la carte sąsiednich hoteli Sentido Mamlouk Palace i Sunrise Select Garden Resort.

Udogodnienia

całodobowa recepcja, stylowe, elegancko urządzone lobby z miejscami do wypoczynku, , bankomat z możliwością wymiany walut, sala konferencyjna, room service, fryzjer, salon kosmetyczny, sklepy z pamiątkami, pralnia, przechowalnia bagażu, parking

Internet

bezpłatne WiFi w wybranych częściach hotelu

Pokoje

superior - 2 os., możliwość 1 lub 2 dostawek, przestronne (ok 35 m2), elegancko urządzone, łazienka z WC, suszarka do włosów, klimatyzacja centralna z możliwością indywidualnej regulacji, TV LCD z telewizją satelitarną, sejf (bezpłatny),zestaw do parzenia kawy i herbaty, min bar, balkon lub taras deluxe - 2 os., możliwość 1 lub 2 dostawek, wyposażone tak jak pokoje superior, o pow. ok 42 m2

Restauracje i bary

restauracja główna Rainbow - kuchnia międzynarodowa 4 restauracje a' la carte -Panorama (śródziemnomorska), Masala (indyjska), Poseidon (z przekąskami) oraz za dodatkowa opłatą -Felucca (z owocami morza) 2 restauracje a' la carte na terenie siostrzanego hotelu Sentido Mamlouk Palace Resort - Tex - Mex (meksykańska) i Asian (azjatycka) 2 restauracje a' la carte- La Trattoria(włoska) i Gamila (orientalna) na terenie pobliskiego hotelu Sunrise Select Garden Beach 7 barów - lobby bar Pyramid, bar przy basenie Sunrise, bar na plaży Poseidon, Ilusion Pub & Disco, Coctail Bar, Sports Bar Champion, kawiarnia Alf Leila oraz Beach Royal Club (tylko dla gości apartamentów);

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

2 duże baseny- o pow. 1750 m2 (podgrzewany w sezonie zimowym), oraz 800 m2, basen z jacuzzi,bogate animacje dzienne i wieczorne, aerobik, aerobic wodny, tenis stołowy, 2 korty tenisowe boccia, rzutki, siatkówka plażowa, centrum spa (siłownia, sauna, jacuzzi, łąźnia parowa), leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe bezpłatne

Płatne

centrum spa (masaże, zabiegi pielęgnacyjne), centrum sportów wodnych (windsurfing, nurkowanie), bilard, oświetlenie kortów tenisowych

Dla dzieci

brodzik dla dzieci, mini klub Nemo (3-12 lat), 4 zjeżdżalnie wodne (na terenie sąsiednich hoteli Sentido Mamlouk Palace i Sunrise Select Garden), animacje, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, na życzenie łóżeczka dla dzieci do lat 2

All Inclusive

07.00-10.30 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej Rainbow, kawa, herbata, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 10.30-11.00 późne śniadanie w restauracji głównej Rainbow 13.00-15.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej Rainbow, wybór przystawek, sałatek, dan głównych, owoców i deserów 12.00-17.00 przekąski w formie bufetu oraz a la carte typu kanapki, słodkości, lody w restauracji przy plaży Poseidon 12.00-17.00 przekąski typu kanapki, ciastoi, lody oraz kawa w barze przy plaży Poseidon 15.00-17.00 podwieczorek, ciasto, kawa, herbata serwowane w Lobby Bar Pyramid 19.00-22.00 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej Rainbow, dania kuchni międzynarodowej, bogaty wybór przystawek, sałatek, mięs, deserów 22.30-01.00 późne przekąski typu kanapki, ciasteczka, kawa herbata w lobby barze Pyramid do obiadów i kolacji podawane są lokalne napoje bezalkoholowe gazowane i niegazowane typu cola, fanta, sprite, tonik, woda mineralna, kawa, herbata, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), a także lokalne alkohole typu piwo, wino białe, czerwone 10.00-00.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole piwo, wino białe i czerwone, rum, gin, whisky, koniak, wódka i drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w Lobby Bar Pyramid, Pool Bar Sunrise, barze przy plaży Poseidon, Sport Bar, Cocktail Bar w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów - nielimitowane kolacje w restauracjach á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja) - animacje dzienne i wieczorne, 30 minut lekcji nurkowania w basenie

Oficjalna kategoria

5 gwiazdek

Strona hotelu

www.sunrisehotels-egypt.com

Nasza ocena

Pokój *****+ Położenie ***** Wyżywienie *****+ Sport \ rozrywka *****

Atuty

- płacisz za 1 hotel, korzystasz z 3 - najwyższy standard dla wymagających - zdobywca nagród Holidaycheck 2014 i 2015 - piękna, piaszczysta plaża ze sztuczną laguną - 7 barów i 4 restauracje w opcji All Inclusive

City Tour Hurghada

Zwiedzanie Hurghady z polskojęzycznym przewodnikiem. Przejazd do starego centrum Hurghady El Dahar, zwiedzanie kościoła koptyjski, zakupy w lokalnych sklepikach z pamiątkami oraz wizyta w Instytucie Papirusu gdzie można będzie poznać tajniki wyrobu papirusu. Cena ok. 15 USD/os.

Kair

Kair jest największą metropolią w Afryce, która łączy ślady najstarszej cywilizacji ze współczesnością. Stanowi również centrum politycznego i kulturalnego świata arabskiego. W programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa, a po obiedzie wizyta w Pałacu Esencji Kwiatowych i Instytucie Papirusu. Powrót do hotelu w późnych godzinach nocnych. Cena ok. 97 USD/os. W przypadku transportu samolotem ok. 280 USD/os.

Kair 2 dni

Pierwszego dnia w programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, po obiedzie przejazd do Cytadeli Kairskiej, nocleg w hotelu. Drugiego dnia przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa oraz wizyta w Instytucie Papirusu. Po obiedzie zwiedzanie Sakkarze gdzie znajduje się pierwsza piramida schodkowa Egiptu - piramida Dżesera. Powrót do hotelu w Hurghadzie w późnych godzinach nocnych. Cena ok. 230 USD/os.

Luksor

Ze względu na tak olbrzymią ilość zabytkowych obiektów Luksor nazywany jest często największym muzeum świata na otwartej przestrzeni i został wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Zwiedzanie rozpoczyna się od zachodniego brzegu, gdzie znajdują się kolosy Memnona, Dolina Królów z wykutymi w skale grobowcami faraonów oraz Świątynia Królowej Hatszepsut - budowla sakralna zbudowana u stóp gigantycznej ściany skalnej w Deir el Bahari (Teby) w XV w. p.n.e. Po wizycie w manufakturze alabastru i obiedzie przejazd na wschodni brzeg i zwiedzanie kompleksu świątyń w Karnaku. Cena ok. 95 USD/os.

Desert Adveture

Wycieczka jeepami w góry do wioski beduińskiej, gdzie można poznać historię i tradycje Beduinów, którzy żyją na pustyni, z dala od miast. Przewidziana jest także przejażdżka na wielbłądach oraz oglądanie gwiazd przez teleskop. Cena ok. 45 USD/os.

Giftun - 4 Wyspy

Całodzienny rejs statkiem po Morzu Czerwonym, gdzie podczas snorkelingu będzie można podziwiać wspaniałe rafy koralowe, a następnie oddać się błogiemu lenistwu na plaży wyspy Giftun. Cena ok. 40 USD/os.

Delfinarium

Wizyta w delfinarium, gdzie odbywa się pokaz akrobacji i niezwykłych umiejętności w wykonaniu delfinów pod okiem zawodowych treserów. Możliwość dokupienia po pokazie pływania z delfinami w basenie- płatne dodatkowo ok. 45 USD/5 min Cena ok. 25 USD/os.

Glass Boat

Rybki przez szybki. Rejs statkiem na rafy Morza Czerwonego i możliwość podziwiania bogactw świata podwodnego przez panoramiczne okna znajdujące się pod pokładem statku. Cena ok. 30 USD/os.

Submarine

Dopłynięcie łodzią do platformy, z której schodzi się do łodzi podwodnej. Łódź zanurza się na głębokość ok. 20 m i podczas ok. 35 min rejsu podziwia się urzekającą faunę i florę podwodnego świata. Cena ok. 60 USD/os.

Wieczór 1001 nocy

Orientalny wieczór z folklorem egipskim - akrobacje na koniach, taniec brzucha, wirujący derwisz oraz tańce folklorystyczne. Na koniec tańczące fontanny - pokaz świateł w rytm zmieniającejsię muzyki. Cena ok. 25 USD/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w spokojniejszej części Hurghady, bezpośrednio przy pięknej plaży, składa się z malowniczych, niskich budynków. Spodoba się głównie miłośnikom leniwego wypoczynku. Wysoki standard usług gwarantuje znana międzynarodowa marka.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hurghada, Egipt

Opis hotelu

Hotel zbudowany został w roku 2010. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 364 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby wraz z recepcją z check-out-service. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Na miejscu znajduje się sejf i bankomat. Dostępne w hotelu Wi-Fi (bezpłatnie) zapewnia wygodny dostęp do sieci. Obiekt dysponuje szeregiem udogodnień dla niepełnosprawnych. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, kawiarnia, bar i bar na plaży. Dostępna jest baza handlowa w postaci sklepów. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również biblioteka. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka medyczna, transfer hotelowy, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego płatny.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Balkon bądź taras stanowi dla gości doskonałą okazję do relaksu. Urzekającą atmosferę kwater podkreśla boczny widok na morze. W pokoju znajduje się sejf. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również minilodówka. Dopełnieniem wyposażenia jest telefon, telewizor i Wi-Fi. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienka posiada prysznic. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Hotel oferuje pokoje rodzinne, pokoje dla niepalących i pokoje dla palących.

Sport i wypoczynek

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Entuzjastom ruchu i aktywności fizycznej proponujemy boccię i siatkówkę plażową. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek przygotowaliśmy bogaty program zajęć również wewnątrz obiektu. Dostępne są studio fitness, tenis stołowy, bilard, dart i aerobik. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy saunę i łaźnię parową, jak również za dodatkową opłatą łaźnię turecką, salon piękności i zabiegi masażu. Muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Dania dietetyczne i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea

Opinie o Hotelu Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea

4.7
zdecydowanie polecam

świetne, luksusowe miejsce na doskonałe wakacje! pyszne jedzenie, niezależnie do której restauracji zajrzymy, świetne centrum spa z różnymi relaksującymi zabiegami, pokoje duże i przestronne, mnóstwo atrakcji i rzeczy do robienia... bylismy tam z mężem na 10 rocznicę ślubu i naprawdę było warto :)))

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.9
zdecydowanie polecam

Niesamowite wakacje w niesamowitym miejscu! Nie mam się do czego przyczepić, wszystko było doskonałe! Pokoje bardzo ładne, my mieliśmy suite, jedzenie doskonałe, smaczne i bardzo duży wybór, również drinkom nie można nic zarzucić, pracownicy bardzo mili i uprzejmi, aż czasami za bardzo. Już nie mogę doczekać się powrotu, pozdrawiam!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
3.9
polecam

hotel położony nad zaciszną zatoczką - plaża należy tylko do tego hotelu, miła obsługa i atmosfera, plac zabaw dla dzieci, możliwość korzystania z plaży sąsiedniego hotelu - polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
3.9

Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea - możliwości zakwaterowania:

Deluxe Room Garden / Pool View
Private Jacuzzi suite
FAMILY SUITE
Superior Room Garden / Pool View
superior pool view / partial sea view dbl
family suite dbl
Junior Suite
Private Pool Suite
deluxe dbl
dr deluxe room
dr deluxe room
supr superior room
supr superior room
supr superior room

Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea - Możliwości wyżywienia:


Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea - miasta wylotu:


Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sunrise Crystal Bay ex. Coral Sea? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00