cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
  • Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje, Teneryfa
1 / 41
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
01.06 - 05.06
już od 2849 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
20.06 - 23.06
już od 1599 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Iberostar Las Dalias - Costa Adeje
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje
star 4

Hiszpania: Teneryfa
Ocena hotelu Iberostar Las Dalias - Costa Adeje:
4.7 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Las Dalias - Costa Adeje:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 czerwca 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 20 czerwca 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iberostar Las Dalias to świetnie usytuowany hotel w miejscowości Costa Adeje z barami, restauracjami, dyskotekami i sklepami. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Teneryfie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w kurorcie Costa Adeje, 500 metrów od piaszczystej plaży del Bobo z ciemnym piaskiem
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, jacuzzi, tarasy słoneczne, animacje dla dzieci i dorosłych, squash, siłownia
  • bogata i urozmaicona opcja All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iberostar Las Dalias to świetnie usytuowany hotel w miejscowości Costa Adeje z barami, restauracjami, dyskotekami i sklepami. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Teneryfie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w kurorcie Costa Adeje, 500 metrów od piaszczystej plaży del Bobo z ciemnym piaskiem
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, jacuzzi, tarasy słoneczne, animacje dla dzieci i dorosłych, squash, siłownia
  • bogata i urozmaicona opcja All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od Siam Parku
  • ok. 500 m od piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

polozenie

  • ok. 1 km od Siam Parku
  • ok. 500 m od piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

plaza

  • ok. 500 m od plaży Playa del Bobo
  • piaszczysta
  • ręczniki za kaucją

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  •  Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • sklepy
  • fryzjer
  • pralnia: za opłatą
  • parking: niestrzeżony, za opłatą
  • sale konferencyjne: 1

karty

Visa, MasterCard, Maestro, American Express 

Liczba pokojów

404

Kategoria lokalna

4 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 3
  • basen: zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen: zewnętrzny, ze słodką wodą, podgrzewany
  • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą, podgrzewany
  • jacuzzi: 18+, podgrzewany, zadaszenie przeciwsłoneczne
  • leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: wymagana kaucja, płatność gotówką
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą, podgrzewany, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
    • łóżeczko dla dzieci: w cenie
    • opieka nad dziećmi: za opłatą
    • miniklub: 4-12 lat
    • animacje dla dzieci
    • pokój gier i zabaw
    • plac zabaw
    • minidyskoteka
    • klub dla nastolatków: 13-17 lat, 11:00 - 13:00 i 15:00 - 17:00
    • animacje dla nastolatków

    Sport i wellness

    W cenie
    • siłownia 
    • aerobik
    • aqua fitness 
    • pilates 
    • joga 
    • łucznictwo 
    Płatne
    • masaże 
    •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
    • squash 
    • w ofercie firm zewnętrznych: rowery, żeglowanie, windsurfing, parasailing, szkoła nurkowania PADI

    rozrywka

    • zajęcia kulinarne
    • zajęcia sportowe
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych
    • wieczory tematyczne
    • przedstawienia
    • wieczory taneczne
    • zajęcia taneczne
    • muzyka na żywo
    • karaoke
    • rzutki
    • bilard

    Pokoje

    Pokój 2-osobowy Double Basic DZX1
    • 2 os.
    • ok. 20 m2
    • widok na wzgórze
    • balkon lub taras
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    Pokój wieloosobowy MZX1
    • 4-6 os.
    • ok. 40 m2
    • widok na ulicę
    • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą
    • balkon lub taras
    • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • 2 łazienki
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    Pokój wieloosobowy MZX2
    • 4-6 os.
    • ok. 40 m2
    • widok na basen
    • balkon lub taras
    • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • 2 łazienki
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    Pokój 2-osobowy Double Priority Locationz widokiem na basen lub morze DZX4
    • 1-3 os.
    • ok. 20 m2
    • widok na basen lub morze
    • balkon lub taras
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    Pokój 2-osobowy z widokiem na basen DZX3
    • 1-3 os.
    • ok. 20 m2
    • widok na basen
    • balkon lub taras
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    Pokój 2-osobowy DZX2
    • 1-3 os.
    • ok. 20 m2
    • balkon lub taras
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie
    • obiad
    • kolacja
    • przekąski
    • ciasto
    • wybrane napoje bezalkoholowe, wybrane lokalne napoje alkoholowe
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „Restaurante Danae": bufet, w cenie, 07:00 - 10:00, 13:00 - 15:00 i 18:30 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Snack buffet": bufet, 10:00 - 18:00

    bary i inne: 3
  • bar „Diana Bar": 10:00 - 00:30, w cenie
  • bar w lobby „Lobby Bar Venus": 11:00 - 00:30, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Pool Bar": 10:00 - 00:30, w cenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Las Dalias to świetnie usytuowany hotel w miejscowości Costa Adeje z barami, restauracjami, dyskotekami i sklepami. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w kurorcie Costa Adeje, 500 metrów od piaszczystej plaży del Bobo z ciemnym piaskiem
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, jacuzzi, tarasy słoneczne, animacje dla dzieci i dorosłych, squash, siłownia
    • bogata i urozmaicona opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel znajduje się w południowej części wyspy, w jednym z najpopularniejszych kurortów turystycznych - Costa Adeje. W okolicy (ok. 500 m) bary, restauracje i sklepy. Do lotniska Reina Sofia ok. 16 km.
    Plaża:

    Do najbliższej piaszczystej plaży del Bobo (ciemny piasek) ok. 500 m. Leżaki i parasole - płatne (ok.10 Eur/komplet.).
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja z lobby, windy, restauracja główna, bar przy basenie, lobby bar, 3 baseny ze słodką wodą (w tym 1 dla dzieci, 1 podgrzewany w sezonie zimowym), hotel zapewnia ręczniki basenowe (depozyt ok. 5 Eur), jacuzzi (dostępne tylko dla dorosłych), tarasy słoneczne z leżakami i parasolami w tropikalnym ogrodzie, miniklub, sale konferencyjne, fryzjer, sklep z pamiątkami.
    Wyżywienie:

    All Inclusive: śniadania (07:00-10:00), obiady (13:00-15:00), obiadokolacje (18:30-21:30) w formie bogatego bufetu, przekąski i podwieczorek w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe (10:00 - 00:30). Menu bezglutenowe na potwierdzenie. Uwaga: Na kolację wymagany jest strój bardziej formalny - Panowie: koszula z długim rękawem, długie spodnie.
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel zapewnia animacje dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia i wieczorem, aqua aerobic, waterpolo, masaże (dodatkowo płatne), squash (bezpłatnie, konieczny depozyt za sprzęt ok. 5 Eur), siłownia (bezpłatnie), boiska do piłki nożnej i siatkówki plażowej.
    Internet:

    WiFi w hotelu gratis, stanowiska internetowe płatne (ok. 1 Eur/10 min).
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    Program

    Dzień pierwszy

    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dzień od drugiego do przedostatniego

    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni

    Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
    "

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, asystę przedstawiciela Rainbow na lotniskach lokalnych, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (wersja standard: NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

    Wycieczki lokalne

    TENERYFA

    Wycieczki lokalne i atrakcje

    Teneryfa w pigułce
    To idealna propozycja dla wszystkich, którzy chcą połączyć zwiedzanie wyspy z wizytą w Loro Parku. Wycieczkę rozpoczniemy od Los Gigantes, gdzie zobaczymy imponujący cud natury - największe klify Teneryfy. Następnie malowniczą trasą dotrzemy do najpiękniejszego punktu widokowego na wyspie, skąd roztacza się widok na urocze miasteczko Garachico, nazywane "Pompejami Teneryfy". W miejscowości Icod de Los Vinos, która będzie naszym kolejnym przystankiem, czeka nas mnóstwo atrakcji - zobaczymy Drago Millenario, czyli najstarszy okaz drzewa smoczego na świecie, zachwycimy się tradycyjną kanaryjską architekturą a także posmakujemy lokalnych alkoholi podczas degustacji! Na zakończenie czeka nas wizyta w Loro Parku - najlepszym w Europie ogrodzie zoologiczno - botanicznym, gdzie zachwycimy się fantastycznymi pokazami z udziałem zwierząt (CENA NIE OBEJMUJE BILETU WSTĘPU DO LORO PARQUE - OS DOROSŁA 35 EURO, DZIECKO 25 EURO)
    CENA: ok. 39 EUR/os dorosła, ok. 22 Eur/dziecko do 11 lat.
    Wulcan Teide Masca - bus
    Zapraszamy do wpisanego na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO Parku Narodowego Teide, który obejmuje ogromny krater wulkanu o średnicy 14 kilometrów. Monumentalny stożek Pico del Teide o wysokości 3718 m n.p.m. to najwyższy szczyt Hiszpanii i zarazem trzeci największy czynny wulkan na świecie. Księżycowy krajobraz Parku tworzą niezwykłe, kolorowe formacje skalne - bazaltowe, pumeksowe oraz zastygłe strumienie lawy spływające po stokach. Dla tych, którzy chcieliby zobaczyć El Teide jeszcze lepiej z bliska proponujemy wjazd kolejką linową na 3555 m n.p.m. (płatne dodatkowo ok. 27 EUR/os.).
    Podczas wycieczki zwiedzimy również położoną w zielonych górach Teno miejscowość Masca, którą podobno mieli założyć piraci. National Geographic uznał Mascę za jedno z najpiękniejszych miejsc na świecie.
    CENA: ok. 50 EUR/os dorosła, ok. 25 Eur/dziecko do 11 lat.
    Skarby Północy
    Całodzienna wycieczka objazdowa po Teneryfie, prezentująca najbardziej urokliwe i tradycyjne miejsca wyspy. Pierwszym punktem będzie "kanaryjska Częstochowa", czyli Candelaria z Bazyliką Matki Boskiej Gromniczej. Następnie odwiedzimy dwie stolice - współczesną, czyli Santa Cruz, oraz pierwszą, zabytkową - La Lagunę. La Laguna to najpiękniejsze miasto Teneryfy z fantastycznie zachowaną kolonialną starówką, wpisaną na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Zwieńczeniem wycieczki będzie spacer wąskimi uliczkami miasteczka Orotava, który zaprowadzi nas do najpiękniejszego budynku Teneryfy - Domu z Balkonami.
    CENA: ok. 50 EUR/os dorosła, ok. 35 Eur/dziecko do 11 lat.
    Katamaran
    3-godzinny rejs katamaranem wzdłuż południowego wybrzeża Teneryfy to okazja do relaksu i podziwiania wielorybów i delfinów w ich naturalnym środowisku. Podczas wycieczki zatrzymamy się w zatoce, gdzie będzie czas na morskie kąpiele oraz snorkeling i podglądanie podwodnego życia.
    CENA: ok. 41 EUR/os dorosła, ok. 20,5 Eur/dziecko do 11 lat.
    La Gomera - BUS
    Całodniowa wycieczka na wyspę La Gomerę - kameralną i spokojną sąsiadkę Teneryfy. W programie m. in. wizyta w zabytkowej stolicy San Sebastian, gdzie znajduje się dom Krzysztofa Kolumba, odwiedziny na plantacji kanaryjskich bananów, gdzie dowiecie się Państwo, jak wygląda proces ich hodowli, oraz wizyta w Parku Narodowym Garajonay (lista UNESCO), gdzie zobaczymy największy na świecie, tajemniczy i spowity mgłą las wawrzynowy
    CENA: ok. 85 EUR/os dorosła, ok. 43 Eur/dziecko do 11 lat.
    Teide Masca Jeep Safari

    Zapraszamy do wpisanego na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO Parku Narodowego Teide, który obejmuje ogromny krater wulkanu o średnicy 14 kilometrów. Monumentalny stożek Pico del Teide o wysokości 3718 m n.p.m. to najwyższy szczyt Hiszpanii i zarazem trzeci największy czynny wulkan na świecie. Księżycowy krajobraz Parku tworzą niezwykłe, kolorowe formacje skalne - bazaltowe, pumeksowe oraz zastygłe strumienie lawy spływające po stokach. Dla tych, którzy chcieliby zobaczyć El Teide jeszcze lepiej z bliska proponujemy wjazd kolejką linową na 3555 m n.p.m. (płatne dodatkowo ok. 27 EUR/os.).
    Podczas wycieczki zwiedzimy również położoną w zielonych górach Teno miejscowość Masca, którą podobno mieli założyć piraci. National Geographic uznał Mascę za jedno z najpiękniejszych miejsc na świecie.
    -wycieczka jeepami
    CENA: ok. 54 EUR/os dorosła, ok. 27 Eur/dziecko do 11 lat.
    Podstawowe nurkowanie ze sprzętem
    Nurkowanie to przede wszystkim wspaniała zabawa, której spróbować może każdy.Nie trzeba umieć pływać aby spróbować takiej przygody!! To sposób aby przenieść się w zupełnie inny,podwodny świat, gdzie nauczymy się podwodnego "języka migowego". Jeżeli marzysz o przełamaniu barier pomiędzy dwoma całkiem innymi światami to wyzwanie dla Ciebie. Pod okiem polskich wykwalifikowanych instruktorów zobaczysz co skrywają wody Ocenu Atlatyckiego!
    CENA: ok. 65 EUR/os.
    Siam Park + Loro Park
    LORO PARK - jest mieszanką ogrodu zoologicznego i botanicznego. Tysiące ptaków, fantastyczne pingwinarium, mnóstwo zwierząt na wybiegach - w tym tak unikalne okazy jak czerwone pandy i białe tygrysy, czy wreszcie potężne akwarium, gdzie nad naszymi głowami przepływają płaszczki i rekiny. Pokazy z udziałem delfinów, papug i lwów morskich zachwycą nie tylko dzieci, ale i dorosłych. Ponadto to właśnie w Loro Parku można obejrzeć jeden z nielicznych w Europie show z udziałem orek! Loro Park znajduje się na północy wyspy w Puerto de la Cruz.
    SIAM PARK -
    Tajlandia w miniaturze dla Amatorów wodnego szaleństwa: największy tematyczny park wodny w Hiszpanii składający się z ponad 25 różnych budynków, kilkunastu zjeżdżalni - w tym największa na wysokości 28 m - Tower of Power.
    * Cena nie zawiera dojazdu do i z Loro Parku/Siam Parku.
    CENA: ok. 64 EUR/os dorosła, ok. 43,5 Eur/dziecko do 11 lat.

    Dla aktywnych

    Trekking
    Teneryfa to raj dla miłośników pieszych wędrówek. Na terenie Parku Narodowego Las Canadas del Teide wytyczono ponad 20 tras dla piechurów. Ogromną popularnością wśród amatorów trekkingu cieszą się również wyprawy w górach Anaga oraz Teno.
    Windsurfing i kitesurfing
    Teneryfa, ze względu na położenie i ukształtowanie wybrzeża, stanowi wymarzone miejsce do uprawiania tych sportów wodnych. Mekką surferów jest El Medano - niewielka miejscowość znana na całym świecie ze swych silnych wiatrów - oraz plaża La Fitenia w Playa las Americas. Z kolei na północy wyspy polecamy plaże El Socorro i Bajamar.
    Przyroda

    Playa del Duque - Costa Adeje
    Najpiękniejsza plaża południowych kurortów Teneryfy - kameralna, oznaczona Błękitną Flagą, otoczona najbardziej ekskluzywnymi hotelami.
    Relaks

    Nocne życie w Las Veronicas
    Numer jeden na imprezowej liście wyspy od niemal dekady! W Las Veronicas znajdują się najbardziej znane spośród wszystkich klubów na Teneryfie - np. kultowe Papagayo. Tutaj każdy dzień jest jak sobotnia imprezowa noc! Lokalizacja: Playa de las Americas.
    Kuchnia

    La Caleta - mekka smakoszy
    W uroczej miejscowości La Caleta w pobliżu Costa Adeje można spróbować świeżych ryb i owoców morza w jednej z licznych restauracji położonych malowniczo nad brzegiem oceanu. Polecamy wybrać się tu na kolację o zachodzie słońca!
    Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

    "

    Inne

    TENERYFA - informacje ogólne
    Waluta
    EURO. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych są miejsca gdzie można wymieniać walutę.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza
    Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego lub paszportu.
    Czas
    Zimą minus 1 godzina w stosunku do czasu polskiego, latem minus 2 godziny.
    Orientacyjne ceny
    Warto pamiętać, że Wyspy Kanaryjskie są obszarem wolnocłowym i taniej można tu kupić wiele artykułów, np. kosmetyki, alkohol czy sprzęt elektroniczny. Generalnie ceny popularnych towarów są przystępne, np. obiad w restauracji od 10 EUR, woda 1l - 1-1,5 EUR, piwo w barze od 1,5 EUR, kawa w kawiarni od 2 EUR, bilety autobusowe w zależności od trasy od 0,7 EUR do 5 EUR.
    Poczta
    Czynna jest od poniedziałku do piątku w godz. 08.30-14.00. Zarówno kartki pocztowe, jak i znaczki można kupić w recepcji hotelu i tam zostawić do wysłania. Znaczek do Polski i innych krajów Europy kosztuje 0,65 EUR.
    Elektryczność
    Napięcie 220V, urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne możemy kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie natomiast zagraniczne dość drogie. Koszty połączeń w ramach roamingu polskich sieci prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Godziny pracy
    Banki otwarte są codziennie od 9.00 do 14.00, w soboty do 13.00 sklepy czynne są od 09:00 do 13.00 oraz po 16.00 kiedy kończy się sjesta. Supermarkety czynne są zazwyczaj od 09:00 do 21:00. W niedziele i święta sklepy i urzędy są zamknięte. Wszelkie urzędy są otwarte tylko w godzinach porannych.
    Wyloty: Z Warszawy, Katowic, Gdańska oraz Poznania.Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku.Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl\rozklady.
    W regionie
    Teneryfa
    Teneryfa, ze stolicą w Santa Cruz de Tenerife, jest największą wyspą archipelagu Wysp Kanaryjskich (2059 km2), położoną na Oceanie Atlantyckim, u północno-zachodnich wybrzeży Afryki, administracyjnie należącą do Hiszpanii. Charakteryzuje się górzystą powierzchnią pochodzenia wulkanicznego. Najwyższy szczyt Pico de Teide (3718 m n.p.m.) jestjednocześnie najwyższą górą Hiszpanii. Wyspa ta kusi pięknymi plażami oraz zielenią palm. Uprawia się tu trzcinę cukrową, banany, drzewa cytrusowe, winorośl, zboża, tytoń oraz warzywa. Głównym miastem i portem jest Santa Cruz de Tenerife. Na wyspie panuje zróżnicowany klimat (łagodny przez cały rok). Łańcuch górski dzieli wyspę na dwie strefy klimatyczne - południowo - wschodnią - cieplejszą (dominuje klimat pustynny i suchy, ponieważ dociera tam gorące powietrze z Afryki, stosunkowo niewiele roślinności, piaszczyste plaże) oraz północno-zachodnią - chłodniejszą (panuje klimat wilgotny, bogata roślinność, skaliste wybrzeże, czarny igrafitowy piasek wulkaniczny). O mieszkańcach Teneryfy mówi się, że są jak wulkan Teide - zimni na zewnątrz, gorący w środku - choć w przy pierwszym spotkaniu mogą okazać się nieprzystępni, to przy drugim na pewno będą przyjaźni, pomocni i otwarci. To ludzie stanowiący prawdziwą mieszankę kultur i narodowości etnicznych, a przy tym dumni ze swych tradycji i kultury, którymi chętnie dzielą się z turystami.
    Los Cristianos, Playa de las Americas i Costa Adeje
    Los Cristianos i Playa de las Americas położone są na południu wyspy, w odległości ok. 13-18 km od lotniska Reina Sofia. Są również jednymi z najstarszych miejscowości wypoczynkowych w tej części wyspy. Wraz z Costa Adeje, przechodząc jedna w drugą, tworząrozbudowaną bazęhotelowąi rekreacyjną. W Los Cristianos i Playa de las Americas znajdują się plaże wulkanicznego pochodzenia (ciemny piasek).
    Playa de las Americas to nieprzerwany ciąg restauracji, barów, dyskotek, pasaży handlowych - życie tu toczy się przez całą dobę.
    Los Cristianos jest nieco spokojniejsze, choć również nie brak tu atrakcji typowych dla kurortów turystycznych, pozwalającychprzyjemnie spędzić czas poza hotelem.
    Costa Adeje uznawane jest za kurort bardziej przyjaznym rodzinom, więcej tu hoteli niż dyskotek, to wspaniała promenada nadmorska z pieknymipunktami widokowymi i sympatycznymi restauracjami zapewnią Klientom udany wypoczynek.
    Miłośnicy kąpieli słonecznych znajdą tu dobrze zagospodarowane plaże (leżaki parasole, prysznice, a do tego sporty wodne). Amatorom windsurfingu i kitesurfingu polecamy wizytę w położonym przy lotnisku El Medano, gdzie panująidealne warunki dla wind-, kite-surferów. Miłośnicy gór mogą uprawiać trekking w parku narodowym wulkanu El Teide, golfiści znajdą świetnie przygotowane pola golfowe, a wielbicieli wycieczek krajoznawczych zachęcamy do odwiedzenia Orotavy oraz Puerto de la Cruz - miejscowości położonych na północy wyspy, które kuszą typowymi hiszpańskimi krętymi uliczkami ibielonymi domkami z czerwonymi dachówkami. Wszystkim polecamy genialny park wodny Siam Park. Zapraszamy do poznawania Teneryfy!

    Sezonowość

    Na Wyspach Kanaryjskich zwykle wysoki sezon turystyczny trwa cały rok. Wyjątkiem jest sezonowość podgrzewania basenów hotelowych, która przypada jedynie zimą, mniej więcej od 1/11 do 31/03.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Las Dalias to świetnie usytuowany hotel w miejscowości Costa Adeje z barami, restauracjami, dyskotekami i sklepami. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w kurorcie Costa Adeje, 500 metrów od piaszczystej plaży del Bobo z ciemnym piaskiem
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, jacuzzi, tarasy słoneczne, animacje dla dzieci i dorosłych, squash, siłownia
    • bogata i urozmaicona opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Teneryfa

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    1989 r. Odnowiony 2005 r. Na terenie znajduje się restauracja główna, lobby bar, 2 sale konferencyjne, bar przy basenie, 2 baseny ze słodką wodą (jeden podgrzewany w sezonie zimowym), taras słoneczny, fryzjer, sklep z pamiątkami.

    internet

    Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach płatne

    plaża

    500 m do jednej z najładniejszych plaż na południowym wybrzeżu Teneryfy.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację, łazienkę (prysznic, suszarka do włosów), telefon, TV, mini bar (płatny), sejf (płatny), balkon lub taras. Typy pokoi: na terenie hotelu: standardowe , standardowe basic (zlokalizowane są na parterze, bez widoku) , standardowe z widokiem na basen , rodzinne standardowe (dwa pokoje łączone) , rodzinne superior (dwa pokoje łączone, widok na morze lub basen) , pokoje dla osób niepełnosprawnych

    Wyżywienie

    restauracja główna, lobby bar

    śniadanie

    Formuła zawiera:śniadanie, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-00:30) Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, przekąski w wybranych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

    z myślą o dzieciach

    mini klub (4-12 lat), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, animacje, łóżeczko dla dziecka do 2 lat dostępne na życzenie (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    boisko do piłki plażowej, badminton, korty tenisowe, squash (depozyt za sprzęt), bilard, strzelanie do celu, rzutki, siłownia, aqua aerobik, waterpolo, programy animacyjne w ciągu dnia i wieczorem, wieczorne przedstawienia, muzyka na żywo

    płatne

    masaże

    Aktualizacja opisu

    31.05.2016 15:02

    usługi dostępne w hotelu

    Niepełnosprawni Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Las Dalias to świetnie usytuowany hotel w miejscowości Costa Adeje z barami, restauracjami, dyskotekami i sklepami. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w kurorcie Costa Adeje, 500 metrów od piaszczystej plaży del Bobo z ciemnym piaskiem
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, jacuzzi, tarasy słoneczne, animacje dla dzieci i dorosłych, squash, siłownia
    • bogata i urozmaicona opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Hiszpania/Teneryfa

    Kategoryzacja hotelu

    - kat.Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

    Położenie

    - Costa Adeje - ok.100 m od Playa de Las Americas - w pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje, placówka medyczna i supermarket - ok. 450 m od plaży - ok.500 m od Siam Park - ok.18 km od lotniska

    Plaża

    - piaszczysta, pochodzenia wulkanicznego - leżaki i parasole za opłatą

    Pokoje

    Pokoje typu Standard - klimatyzacja, TV-SAT - telefon, lodówka/mini bar (na zapytanie, płatny) - sejf (płatny), internet Wi-Fi (bezpłatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - balkon  

    Sport, Relaks, Rozrywka

    bezpłatnie: - siłownia - tenis stołowy, boisko do siatkówki - 2 baseny ze słodką wodą ( w tym 1 podgrzewany) - leżaki i parasole przy basenie, ręczniki - depozyt 10 EUR - dzienne i  wieczorne programy animacyjne płatne: - SPA (masaże i zabiegi pielęgnacyjne) - bilard - kort tenisowy i do squasha  

    Dla dzieci

    - basenik - plac zabaw - mini klub (4 - 7 lat) - maxi club (8 -12 lat) - klub dla nastolatków (9 - 17 lat) - mini disco - plac zabaw - animacje - łóżeczko

    Wyżywienie

    All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu; w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe.

    Restauracje i bary

    - 2 restauracje (w tym 1 a' a carte) - 3 bary

    Dodatkowe informacje

    - hotel zbudowano w 1989 r., ostatnia renowacja 2005 r. - 404 pokoje, 3 windy - lobby z recepcją - sala konferencyjna - punkt wymiany walut - salon fryzjerski - sklep z pamiątkami - przechowalnia bagaży - wynajem aut i rowerów https://www.iberostar.com/en/hotels/tenerife/iberostar-las-dalias  

    Bagaż

    Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 180 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 385 PLN (wyloty do 05.05)/ 295 PLN (wyloty od 06.05 - 31.10) - 32 kg - 545 PLN (wyloty do 05.05)/ 436 PLN (wyloty od 06.05 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 110 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -225 PLN - 32 kg -335 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Wrocław, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Tegel (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 330 PLN - 23 kg - 370 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Nekera

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Las Dalias to świetnie usytuowany hotel w miejscowości Costa Adeje z barami, restauracjami, dyskotekami i sklepami. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w kurorcie Costa Adeje, 500 metrów od piaszczystej plaży del Bobo z ciemnym piaskiem
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, jacuzzi, tarasy słoneczne, animacje dla dzieci i dorosłych, squash, siłownia
    • bogata i urozmaicona opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    HISZPANIA

    Położenie

    centralnie, przy głównej ulicy. Sklepy, restauracje, bary w pobliżu hotelu.

    Plaża

    do piaszczystej plaży ok. 500 m. Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    404 pokoje, 9 pięter, windy. Lobby z recepcją, restauracja z bufetem, lobby bar, butik, salon fryzjerski. W ogrodzie 2 baseny ze słodką wodą (1 podgrzewany zimą), taras słoneczny, jacuzzi tylko dla dorosłych bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie w cenie. Ręczniki kąpielowe za kaucją.

    Wyżywienie

    All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Show cooking. Napoje do posiłków. Śniadanie kontynentalne w godz. 10-13:00. Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata w godz. 10-00:30. Po południu ciasto i kanapki.

    Internet

    kącik internetowy za opłatą. WiFi Premium na terenie całego hotelu gratis.

    Zakwaterowanie

     Pokoje dwuosobowe: klimatyzacja, telefon, TV sat., minibar (za opłatą, na życzenie), sejf (za opłatą), umeblowany balkon lub taras. Łazienka z wanną z prysznicem, WC, suszarka. Pokoje z widokiem na basen. Pokoje rodzinne: 2 pokoje dwuosobowe połączone drzwiami. Pokoje rodzinne Superior: z widokiem na basen, poza tym jak pokoje rodzinne.

    Sport

     siłownia, tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, squash. W pobliżu 18-dołkowe pole golfowe.

    Wellness

    odpłatnie salon kosmetyczny i masaże.

    Dzieci

    FUN PARK i basen. 

    Rozrywka

    program animacyjny, przedstawienia, muzyka na żywo.

    Kategoria lokalna

     4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM  


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Orbis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Las Dalias to świetnie usytuowany hotel w miejscowości Costa Adeje z barami, restauracjami, dyskotekami i sklepami. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w kurorcie Costa Adeje, 500 metrów od piaszczystej plaży del Bobo z ciemnym piaskiem
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, jacuzzi, tarasy słoneczne, animacje dla dzieci i dorosłych, squash, siłownia
    • bogata i urozmaicona opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    TENERYFA - Atlantycki archipelag pochodzenia wulkanicznego składający się z 7 dużych i wielu mniejszych wysp, położony w strefie podzwrotnikowej. Swój łagodny klimat zawdzięcza Prądowi Kanaryjskiemu. Najwyższej klasy hotele i lokale rozrywkowe, bogate życie nocne, a przede wszystkim gwarancja słonecznej pogody przez okrągły rok to główne atuty Wysp Kanaryjskich. Największą wyspą archipleagu jest Teneryfa, nad którą góruje ośnieżony wulkan Teide - najwyższy szczyt Hiszpanii.

     

    Playa de Las Americas. Największe i najlepiej zaprojektowane centrum turystyczne na Wyspach Kanaryjskich. Popularne miejsce wypoczynku przez cały rok. Oferuje turystom doskonałą infrastrukturę - liczne hotele, restauracje, bary, puby, całodobową rozrywkę, możliwość uprawiania wielu rodzajów sportów. Zajmuje najbardziej malowniczy fragment atlantyckiego wybrzeża ze słynną plażą o szarym piasku pochodzenia wulkanicznego.

     

    Hotel Las Dalias****

     

    Położenie:

    około 450 m od piaszczystej plaży (piasek ciemny, pochodzenia wulkanicznego) o nazwie Puerto Colon, do Playa de Troja ok. 1 km; w centrum miejscowości, w pobliżu znane centrum handlowe San Eugenio, restauracje, bary. W okolicy 4 pola golfowe.

     

    Hotel:

    posiada 404 pokoje, do dyspozycji gości: przestronne lobby z recepcją, powiększona klimatyzowana restauracja serwująca posiłki kuchni międzynarodowej, bar barbecue (a la carte), lobby bar Venus, bar Salon Diana, sala animacyjna, 3 windy, fryzjer, sklep z pamiątkami, sala konferencyjna, ogród; punkt wymiany walut, wypożyczalnia samochodów i rowerów. Karty kredytowe: Visa, Euro/MasterCard, American Express, Diners Club.

     

    Pokoje:

    2-os. z możliwością 1 dostawki, łazienka (suszarka do włosów), klimatyzacja centralnie sterowana, telefon, TV, kanał muzyczny, balkon (stolik i krzesełka), płatny sejf (12 EUR/tydz. oraz depozyt 5 EUR) i mini bar (na zamówienie).

     

    Sport i rozrywka:

    2 baseny ze słodką wodą (w tym jeden z podgrzewaną), taras do opalania (leżaki przy basenie bezpłatne, ręczniki kąpielowe: depozyt 10 EUR), tenis stołowy, boisko do siatkówki, siłownia, płatne: kort tenisowy i do squash'a (6 EUR/ godz., wypożyczenie rakiet 3 EUR/godz.), bilard, lotki; programy animacyjne; w pobliżu hotelu możliwość uprawiania sportów wodnych i wynajmu sprzętu.

     

    Wyżywienie:

    śniadania i kolacje (bufet); napoje do kolacji płatne dodatkowo.

     

    Dla dzieci:

    miniklub dla dzieci (4-12 lat), basenik i plac zabaw.

     

    Dla Nowożeńców:

    specjalne pokoje na zapytanie.

     

    Cena obejmuje:

    • Zakwaterowanie: 7/14 noclegów,
    • Transport,
    •  Wyżywienie: 7/14 śniadań i 7/14 kolacji,
    • Pakiet ubezpieczeniowy,
    • Opiekę rezydenta. Uwaga! Rezydent będzie miał pod opieką turystów zamieszkałych w kilku hotelach.

     

    Cena nie obejmuje:

    • Opłat lotniskowych: z Warszawy - 240 PLN, z Katowic - 390 zł, płatne przy zakupie imprezy,
    • Napojów do kolacji,
    • Posiłków i napojów w czasie przelotów (istnieje możliwość ich zakupu na pokładzie samolotu),

     

    PROPOZYCJE WYCIECZEK FAKULTATYWNYCH:

     

    DOOKOŁA TENERYFY 

    W programie przejazd wzdłuż zachodniej części wyspy w kierunku Playa de La Arena, Los Gigantes, Santiago del Teide z rozległym widokiem na Garachico. Przejazd do Icod de los Vinos, gdzie znajduje się jedno z najstarszych drzew smoczych. Na miejscu degustacja win i likierów, a następnie przejazd do Puerto de la Cruz, czas na lunch. Po południu wizyta w Loro Parku, jednym z najbardziej egzotycznych miejsc w Europie, m.in. pokazy delfinów, fok, akwaria oraz sztucznie naśnieżane terytorium dla pingwinów. W drodze powrotnej panoramiczny przejazd z widokiem na Tacoronte, San Cristobal de La Laguna i Candelaria.

    wycieczka objazdowa autokarem w grupie z polskim przewodnikiem - min. ilość osób 15 - cena ok. 70 EUR.

    WULKAN TEIDE

    Program tej półdniowej wycieczki obejmuje przejazd pod wulkanem Teide, podziwianie panoram Teneryfy z wysokości ok. 2000 m n.p.m. oraz fantastycznych form skalnych w Parku Narodowym - LAS CAŃADAS DEL TEIDE”. Przejazd w pobliże wulkanu Chinyero, którego ostatnia erupcja nastąpiła w 1909 r. Kolejka Teleferico działa w zależności od warunków atmosferycznych, przy dobrych okolicznościach - możliwość wjazdu na szczyt Teide do wys. 3555 m n.p.m. (bilet płatny dodatkowo - ok. 20 EUR/os. dor.) Następnie przystanek przy Pico Viejo, przejazd przez dolinę Ucanca przez Boca Tauce. Czas na zdjęcia i podziwianie szczytu Teide o wysokości 3 718 m n.p.m. Powrót przez Vilaflor, uważane za najwyżej położone miasteczko hiszpańskie.

    wycieczka objazdowa autokarem w grupie z polskim przewodnikiem - min. ilość osób 15 - cena ok. 30 EUR.

    LA GOMERA - JEEP

    Niezapomniana całodzienna wyprawa jeepami po wyspie czarownic, miłości i Kolumba, który zatrzymał się tu po raz ostatni przed swoją pierwszą wyprawą transatlantycką. Transport promem do San Sebastian na Gomerze, przejazd przez La Degollada de Peraza, Roques de Agando. Następnie wjazd i przejazd przez Garajonay - park narodowy, gdzie znajduje się unikalny na skalę światową las wawrzynowy. Przystanek w La Laguna Grande, lunch w Vallehermoso, Agulo, Hermigua i powrót do San Sebastian, a następnie powrót promem na Teneryfę. (min. 6 osób - wycieczka z polskim pilotem) - cena ok. 80 EUR.


    AlfaStar

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Las Dalias to świetnie usytuowany hotel w miejscowości Costa Adeje z barami, restauracjami, dyskotekami i sklepami. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w kurorcie Costa Adeje, 500 metrów od piaszczystej plaży del Bobo z ciemnym piaskiem
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, jacuzzi, tarasy słoneczne, animacje dla dzieci i dorosłych, squash, siłownia
    • bogata i urozmaicona opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4

    Region

    Teneryfa,Costa Adeje

    Położenie

    Hotel należący do międzynarodowej sieci Iberostar, położony jest w Playa de las Americas, zaledwie 500 metrów od piaszczystej plaży i 15 km od lotniska. W pobliżu mieszczą się liczne sklepy, restauracje i bary centrum handlowego San Eugenio.

    Hotel

    Hotel oddaje do Państwa dyspozycji: recepcję, 2 restauracje, 2 bary, duży basen, basen dla dzieci, sklep, salon gier oraz salę telewizyjną. Ponadto lekarz na życzenie, pralnia, opiekunka dla dzieci (na zapytanie) oraz centrum konferencyjne. Ten niedawno zmodernizowany obiekt stanowi odpowiednie miejsce dla rodzin z dziećmi i osób poszukujących aktywnych form spędzania wolnego czasu.

    Pokoje

    Obiekt oddaje do dyspozycji gości 494 pokoje. Wszystkie pokoje zostały nowocześnie urządzone. Wszystkie pokoje zostały wyposażone w : łazienkę z prysznicem oraz WC, klimatyzację, suszarkę do włosów, telefon, TV SAT, mini bar, sejf za opłatą oraz balkon. Na zapytanie dostępne są pokoje rodzinne (max. zakwaterowanie to 2+2 dzieci)składające się z dwóch pomieszczeń połączonych ze sobą przesuwanymi drzwiami. Wyposażenie pozostaje takie same jak w pokoju standardowym.

    Wyżywienie

    Hotel oferuje wyżywienie w formule HB, czyli śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do posiłków pozostają dodatkowo płatne. Istnieje możliwość dopłaty do opcji All Inclusive, która posiada dodatkowo obiady, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole w ciągu dnia ( 10:00-00:30) w wyznaczonych barach oraz do posiłków, a także przekąski w określonych godzinach.

    Sport i relaks

    Do dyspozycji gości hotelowych: siatkówka, tenis stołowy oraz siłownia. Za dodatkową opłatą: tenis ziemny, squash, rzutki oraz bilard. Ponadto hotel oferuje dzienną i wieczorną animację, a także dyskotekę i mini klub dla najmłodszych.

    Możliwości zakwaterowania

    Pokój dwuosobowy, pokój dwuosobowy + dziecko na dostawce, pokój dwuosobowy + osoba dorosła na dostawce oraz pokój jednoosobowy.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Las Dalias to świetnie usytuowany hotel w miejscowości Costa Adeje z barami, restauracjami, dyskotekami i sklepami. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w kurorcie Costa Adeje, 500 metrów od piaszczystej plaży del Bobo z ciemnym piaskiem
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, jacuzzi, tarasy słoneczne, animacje dla dzieci i dorosłych, squash, siłownia
    • bogata i urozmaicona opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA HISZPAŃSKA

    ****

    KATEGODIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    * Odnowiony w 2015 r. hotel znajduję się w centrum miejscowości Costa Adeje, 18 km od portu lotniczego. 1 Km od hotelu znajduję się rewelacyjny park wodny.

    PLAŻA

    * Piaszczysta, publiczna, 500 m od hotelu; serwis plażowy płatny.

    ZAKWATEROWANIE

    * 429 pokoi; * Typy pokoi: pokoje standardowe (25 m2), rodzinne (50 m2 - 2 pokoje łączone drzwiami); * Wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z WC i suszarką do włosów, minibar (płatny), telefon, telewizor, sejf (płatny), Internet Wi-Fi.

    RESTAURACJE I BARY

    * Restauracja główna; * 3 bary.

    Wyżywienie

    * All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, przekąski i podwieczorek w ciągu dnia; Napoje bezalkoholowe oraz wybrane alkohole lokalnej produkcji podawane są w barach w godzinach ich otwarcia między 10.00 a 24.00.

    SPORT I ROZRYWKA

    * 2 baseny: basen zewnętrzny, basen zewnętrzny ogrzewany (1.10 do 30.04); * Bezpłatnie: rzutki, siłownia, tenis stołowy, animacje, siatkówka plażowa, łucznictwo, muzyka na żywo; * Odpłatnie: masaże, squash, sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    * Brodzik, plac zabaw, opiekunka dla dzieci (za opłatą).

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    * Bezprzewodowy Internet, kantor, wypożyczalnia samochodów i rowerów, sklepy, fryzjer, parking (bezpłatny).

    NASZYM ZDANIEM

    * Hotel renomowanej sieci Iberostar, cieszący się dobrymi opiniami ze względu na dobrą kuchnie i wiele atrakcji dla rodzin z dziećmi.

    STRONA INTERNETOWA

    * www.iberostar.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Las Dalias to świetnie usytuowany hotel w miejscowości Costa Adeje z barami, restauracjami, dyskotekami i sklepami. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w kurorcie Costa Adeje, 500 metrów od piaszczystej plaży del Bobo z ciemnym piaskiem
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, jacuzzi, tarasy słoneczne, animacje dla dzieci i dorosłych, squash, siłownia
    • bogata i urozmaicona opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hiszpania/Teneryfa

    Opis

    Hotel należący do międzynarodowej sieci Iberostar znajduje się w Costa Adeje, blisko centrum nadmorskiego kurortu Playa de Las Americas. W pobliżu mieszczą się liczne sklepy, restauracje i bary centrum handlowego San Eugenio, a zaledwie kilkaset metrów dzieli hotel od piaszczystej plaży Playa de Troya. Niedawno zmodernizowany obiekt posiada m. in. klimatyzowaną restaurację z częścią dla niepalących, sale konferencyjne i trzy bary. Hotel stanowi odpowiednie miejsce dla rodzin z dziećmi i dla osób poszukujących aktywnych form spędzania wolnego czasu.

    Lokalizacja

    w Costa Adeje, ok. 500 m od plaży, ok. 800 m od centrum, ok. 18 km od lotniska, w pobliżu centrum handlowego, ok. 1 km od centrum rozrywki.

    Wyposażenie

    liczba pokoi: 404, restauracje: 1, windy: 3, lobby bar, bar przy basenie, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, ogród, fryzjer, wypożyczalnia rowerów, kiosk, centrum konferencyjne, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Basen

    2 baseny odkryte, parasole i leżaki bezpłatne; brodzik dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem Typ pokoju -

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób dorosłych.

    Plaża

    publiczna, wulkaniczna, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport i fitness

    siatkówka, tenis ziemny (płatny), tenis stołowy, squash (płatny), rzutki (płatne), bilard (płatny), siłownia.

    Rozrywka

    dzienne animacje, wieczorne animacje, dyskoteka.

    Dla dzieci

    brodzik, mini klub.

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole w ciągu dnia (10.00 - 00.30) w wyznaczonych barach oraz do posiłków; przekąski w określonych godzinach.

    Informacje dodatkowe

    tenis ziemny dla gości hotelowych dostępny w hotelu IBEROSTAR BOUGANVILLE.

    Świadczenia

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer shuttle bus lotnisko-hotel-lotnisko.

    W cenie bagaż podręczny:

    lot Easyjet (EJU): 1 sztuka bagażu podręcznęgo max. wymiary 56 x 45 x 25 cm;

    lot Wizz Air (W6): 1 sztuka bagażu podręcznęgo max. wymiary 40x30x20 cm; dopłata do drugiego bagażu podręcznego 55 cm x 40 cm x 23 cm 250 zł/szt./2 strony;

    lot Ryanair (FR): 1 sztuka bagażu podręcznego  o wymiarach 40 x 20 x 25 cm; dopłata do drugiego bagażu podręcznego 55 cm x 40 cm x 20 cm 150zł/szt./2 strony;


    W cenie bagaż podręczny i bagaż rejestrowany:

    lot Enter Air (ENT): 1 szt. bagażu podręcznego 5 kg/os + 1 szt. bagażu rejestrowanego 20 kg/os

    Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

    Cena nie zawiera

    Dopłaty do bagażu głównego (opcjonalnie, za sztukę):

    EASYJET:

    - bagaż rejestrowany 23kg 450 zł/2 strony;  

    RYANAIR:

    - bagaż rejestrowany 20kg 400 zł/2 strony;  

    - bagaż rejestrowany 10 kg o max. wym. 55 cm x 40 cm x 20 cm/

    350 zł/2 strony;

     

    WIZZAIR:
    - bagaż rejestrowany 20kg 700 zł/2 strony;

    - bagaż rejestrowany 10 kg o max. wym. 55 cm x 40 cm x 23 cm/

    400 zł/2 strony;

    Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.

    Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

    Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

    Obsługa na miejscu

    Obsługa przedstawiciela lokalnego agenta w języku polskim przez cały rok (kontakt telefoniczny, spotkanie informacyjne na życzenie).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Dertour Polska

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Las Dalias to świetnie usytuowany hotel w miejscowości Costa Adeje z barami, restauracjami, dyskotekami i sklepami. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w kurorcie Costa Adeje, 500 metrów od piaszczystej plaży del Bobo z ciemnym piaskiem
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, jacuzzi, tarasy słoneczne, animacje dla dzieci i dorosłych, squash, siłownia
    • bogata i urozmaicona opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    Hotel Iberostar Las Dalias

    Kategoria

    ****

    Miejscowość

    Costa Adeje

    Region

    Teneryfa - Wyspy Kanaryjskie

    Kod

    TFS22011 FH

    Liczba pokoi

    404

    Położenie

    Centralnie położony, Do centrum ok. 500 -750 m. Łagodnie opadająca, publiczna, piaszczysta plaża, o długości 500 m, oddzielona od kompleksu promenadą. Na lotnisko ok. 12 km. Wypożyczalnia samochodu przy hotelu. Do przystanku autobusowego ok. 50 m. Do najbliższego sklepu spożywczego ok. 50 m. Do najbliższego szpitala ok. 300 m. Do plaży ok. 500 m. Do najbliższej apteki ok. 150 m. Do najbliższego banku ok. 150 m.

    Opis

    Prosty hotel, przyjazny dla rodzin z dziećmi lokalnej kat. 4 gwiazdki. Rok budowy 1985, ostatni remont 2015. 9-piętrowy budynek główny. Udogodnienia / pomieszczenia ogólnodostępne są bezprogowe i przystosowane dla osób niepełnosprawnych. Salon powitalny / recepcja. Winda, klimatyzacja, sejf hotelowy (płatny), przechowalnia bagażu.1 restauracja bufetowa DAMAVE- kuchnia hiszpańska, kuchnia francuska, kuchnia meksykańska, kuchnia lokalna, ryby / owoce morza, specjalna dieta (łączenie potraw), dla niepalących. Piano bar, bar przy basenie, bar z przekąskami, bar. Taras, ogród, ogród na dachu, park. 1 basen - otwarty przez cały rok, woda słodka, parasole (bezpłatnie), leżaki (bezpłatnie), ręcznik kąpielowy (za opłatą). 1 basen - otwarty przez cały rok, podgrzewany, słodka woda, parasole (bezpłatnie), leżaki (bezpłatnie), ręcznik kąpielowy (za opłatą). Dyskoteka (od 16 lat), salon. Sklep z pamiątkami, perfumeria, jubiler, fryzjer. Czytelnia (bezpłatnie), poczta (wymagana opłata), biblioteka (bezpłatna), apteka (za opłatą). Codzienna prasa (jęz. angielski, lokalny, za opłatą), pralnia (za opłatą), kantor wymiany walut. Automat z napojami (za opłatą), Publiczny terminal internetowy, za opłatą. Bezpłatny WLAN na terenie całego obiektu. Parking (bezpłatny), liczba miejsc parkingowych - 45.

    Wyżywienie

    All inclusive = śniadanie (bufet), późne śniadanie do godz. 13, obiad (bufet), kolacja (bufet), napoje bezpłatnie (napoje bezalkoholowe, woda mineralna, piwo, soki, wino domowe, w godz. 10-00.30), przekąski (17-18) ), kawa / herbata i wypieki (17-18), lody.

    Pokój typ 1

    Pokoje (DZA / DJA / DZX / DJX) = 21-25 m kw., odnowione (2015), dla niepalących, przystosowane dla osób niepełnosprawnych (pokoje dostępne na zamówienie), przystosowane do wózków inwalidzkich (na zamówienie), łóżko podwójne, łóżko małżeńskie,1 łazienka, prysznic, 1 WC, suszarka do włosów, lusterko do makijażu, łóżko podwójne, łóżko małżeńskie, minibar za opłatą, sejf (za opłatą), 1 TV-Sat, radio, tel., bezpłatny WLAN, balkon lub taras, zmiana pościeli (3 x w tygodniu), zmiana ręczników.

    Pokój typ 2

    Pokoje z widokiem na basen (DZ / DJ / E1O / EJ) = ok. 21-25 m kw., widok na basen, odnowione (2015), dla niepalących, przystosowane do wózków inwalidzkich (pokoje dostępne na zamówienie), łóżko podwójne, łóżko małżeńskie, 1 łazienka, prysznic, 1 WC, suszarka do włosów, lusterko do makijażu, łóżko podwójne, łóżko małżeńskie, minibar za opłatą, sejf (za opłatą), 1 TV-Sat, radio, tel., bezpłatny WLAN, balkon lub taras, zmiana pościeli (3 x w tygodniu), zmiana ręczników.Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 3

    Pokoje z widokiem na morze (DJB) = ok. 21-25 m kw., widok na morze, odnowione (2015), dla niepalących, przystosowane dla osób niepełnosprawnych (pokoje dostępne na zamówienie), łóżko podwójne, łóżko małżeńskie, 1 łazienka, prysznic, 1 WC, suszarka do włosów, lusterko do makijażu, parkiet, bezpłatna klimatyzacja, minibar za opłatą, sejf (za opłatą), 1 TV-Sat, radio, tel., bezpłatny WLAN, balkon lub taras, zmiana pościeli (3 x w tygodniu), zmiana ręczników.

    Pokój typ 4

    Zakwaterowanie rodzinne (FZ / FJ) = ok. 46-50 m kw. z łączącymi drzwiami, widok na basen, dla niepalących, łóżko podwójne, łóżko małżeńskie, 1 łazienka, prysznic lub wanna, 1 WC, suszarka do włosów, lusterko do makijażu, parkiet, bezpłatna klimatyzacja, minibarek za opłatą, sejf (za opłatą), 1 TV-Sat, radio, tel., bezpłatny WLAN, balkon lub taras, zmiana pościeli (3 x w tygodniu), zmiana ręczników.

    Pokój typ 5

    Zakwaterowanie rodzinne typu superior (FZA / FJA) = ok. 46-50 m kw., z łączącymi drzwiami, widok na basen, pokój dla niepalących, łóżko podwójne, łóżko małżeńskie, 1 łazienka, prysznic lub wanna, 1 WC, suszarka do włosów, lusterko do makijażu, parkiet, bezpłatna klimatyzacja, minibarek za opłatą, sejf (za opłatą), 1 TV-Sat, radio, tel., bezpłatny WLAN, taras, zmiana pościeli (3 x w tygodniu), zmiana ręczników.

    Sport, rozrywka, wellness

    W cenie = strzelanie z wiatrówki, łucznictwo, tenis stołowy, klimatyzowana siłownia, solarium, animacja dzienna i wieczorna 6 x w tygodniu. Za opłatą = squash, bilard, kickers / piłkarzyki, łódź bananowa, żaglówki, katamarany, wędkowanie w miejscowości, surfing i windsurfing, hala tenisowa oraz wypożyczalnia rowerów w miejscowości, szkoła nurkowania Padi, kursy w jęz.niemieckim, angielskim, francuskim, hiszpańskim, ponadto centrum urody ok. 35 m kw.- od 16 lat, masaże, zabiegi kosmetyczne manicure, pedicure, zabiegi na twarz, peeling. Niektóre usługi oferowane są przez zewn. dostawców.

    Dla dzieci

    Klub dla dzieci / mini klub (bezpłatny) - 4-7 lat, 8-12 lat. Klub dla nastolatków (bezpłatny) - 13-17 lat. Przez cały rok, 6 x w tygodniu dzienna, wieczorna i sportowa animacja dla dzieci 4-12 lat, język niemiecki, angielski, francuski, język lokalny. Pokój zabaw, plac zabaw (kryty), ok. 40 m kw. Brodzik dla dzieci (na zewnątrz) - słodka woda. Usługa opieki nad niemowlętami (za opłatą, na zamówienie, po wcześniejszym uzgodnieniu). Wysokie krzesełka w restauracji, kuchenka mikrofalowa w restauracji (bezpłatnie). Wyposażenie pokoju - łóżeczko dziecięce (bezpłatne), krzesełko do karmienia, podgrzewacz do butelek (bezpłatny).

    Pies

    Niedozwolony.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    RP219102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    BestReisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Las Dalias to świetnie usytuowany hotel w miejscowości Costa Adeje z barami, restauracjami, dyskotekami i sklepami. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w kurorcie Costa Adeje, 500 metrów od piaszczystej plaży del Bobo z ciemnym piaskiem
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, jacuzzi, tarasy słoneczne, animacje dla dzieci i dorosłych, squash, siłownia
    • bogata i urozmaicona opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Dobrej klasy duży hotel, dogodnie usytuowany niedaleko plaży i centrum. Relaks, rozrywka, zabawa, zakupy, leniuchowanie lub aktywny wypoczynek  - dla każdego coś dobrego.  Dwa baseny, egzotyczna roślinność, system all inclusive, wspaniała atmosfera beztroskich wakacji.

    Położenie

    W Costa Adeje, ok. 500 m od piaszczystej plaży pochodzenia wulkanicznego (parasole i leżaki płatne), niespełna kilometr od centrum i tyle samo od Siam Park, ok. 18 km od lotniska. W pobliżu są bary, restauracje, sklepy itd.

    Wyposażenie

    Lobby, recepcja (24 godz.), 2 restauracje (bufety, kuchnia hiszpańska i międzynarodowa, okazjonalnie wieczory tematyczne), lobby bar, bar przy basenie, kiosk, sklepiki, bezpłatne Wi-Fi, sale konferencyjne, salon fryzjerski, wypożyczalnia samochodów i rowerów, pralnia, odpłatny parking.

    Pokoje

    Dbl basic -  sypialnia, łazienka, klimatyzacja indywidualnie sterowana, sejf (za opłatą), Wi-Fi, telefon, minibar (odpłatnie), TV sat, balkon lub taras z widokiem na ląd. Zakwaterowanie dla 2 osób, powierzchnia - ok. 20 m kw. Dbl standard - sypialnia, łazienka, klimatyzacja indywidualnie sterowana, sejf (za opłatą), Wi-Fi, telefon, minibar (odpłatnie), TV sat, balkon lub taras z widokiem na ląd lub na basen. Zakwaterowanie dla 2 osób z możliwością dostawki, powierzchnia - ok. 25 m kw. Dbl prioryty location - sypialnia, łazienka, klimatyzacja indywidualnie sterowana, sejf (za opłatą), Wi-Fi, telefon, minibar (odpłatnie), TV sat, balkon z widokiem na ocean (wyższe piętra) lub taras z widokiem na na basen. Zakwaterowanie dla 2 osób z możliwością dostawki, powierzchnia - ok. 25 m kw. Family interconnected superior - dwa połączone pokoje, dwie łazienki, klimatyzacja indywidualnie sterowana, sejf (za opłatą), Wi-Fi, telefon, minibar (odpłatnie), TV sat.  Powierzchnia - ok. 50 m kw. Możliwość zakwaterowania maks. 6 osób.

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, przekąski, słodki podwieczorek, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole serwowane do północy.

    Sport i rozrywka

    Dwa baseny (jeden podgrzewany w sezonie zimowym), basenowa strefa dla dorosłych, leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki za kaucją, jacuzzi, fitness, squash, zajęcia z animatorami, wieczorna rozrywka, sporty wodne oferowane przy plażach.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, miniklub, wakacyjny klub dla nastolatków, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka niemowlęce (konieczna rezerwacja).

    Uwagi

    Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Obywateli polskich nie obowiązują wizy. Należy mieć paszport (ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu) lub dowód osobisty. Dokument tożsamości muszą posiadać także dzieci.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, telefoniczną anglojęzyczną obsługę, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

    Aktualizacje COVID-19

    Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych

    KOD QR -formularz sanitarny

    Wszyscy pasażerowie są  zobowiązani do wypełnienia formularza sanitarnego (dostępny na stronie www.spth.gob.es lub poprzez bezpłatną aplikację SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH). Formularz generuje kod QR, który należy okazać na granicy. Uwaga! Od 1 lipca wszyscy podróżni przybywający do Hiszpanii drogą powietrzną lub morską będą musieli poddać się kontroli zdrowotnej, która może obejmować mierzenie temperatury, sprawdzanie dokumentów oraz ocenę ogólną (wizualną) stanu zdrowia. Mierzenie temperatury będzie się odbywało w sposób rutynowy, poprzez kamery termowizyjne lub termometry bezkontaktowe. Za gorączkę będzie uznawana temperatura 37,5 °C oraz wyższa.   W przypadku stwierdzenia gorączki lub podejrzeń o wykazywanie objawów COVID-19, pasażer zostanie poddany kolejnej kontroli (powtórne mierzenie temperatury, badanie lekarskie). Jeśli podejrzenia okażą się uzasadnione zostanie uruchomiony alert sanitarny (wg protokołów przygotowanych wspólnie przez władze centralne i regionalne), a pasażer zostanie skierowany do odpowiedniego centrum medycznego.

    Informacje o lotach liniami Wizzair, Ryanair, EasyJet

    Wizzair: jedna sztuka bagażu podręcznego, nie większa niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (domyślnie w cenie). Bagaż główny za dopłatą: - 20 kg w cenie 480/520/600 PLN sztuka z wylotem z Warszawy, 350/480 PLN sztuka z wylotem z Katowic, ostateczne cena zostanie podana przed potwierdzeniem rezerwacji. WIZZ Priority Jeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Koszt usługi Wizz Priority to 240 PLN/os. za lot w dwie strony. Wybór miejsca (za opłatą) Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. // Ryanair: Do kabiny można wnieść jeden bagaż podręczny (max 40cm x 20cm x 25cm), który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym fotelem. W przypadku chęci zabrania dodatkowego bagażu za dodatkową opłatą dostępne są opcje: - pierwszeństwo wejścia na pokład - Pasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu (nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm); cena 250 PLN/os. - bagaż rejestrowany 20kg; cena 330 PLN/sztuka Dodanie ww usług już po założeniu rezerwacji  będzie wiązało się z wyższymi ich cenami. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będzą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie. Easy Jet: Od 10/02/2021 r. wprowadzone zostaną zmiany dotyczące bagażu podręcznego : Wszyscy klienci podróżujący od tego dnia mogą zabrać na pokład 1 x mały bagaż podręczny (maks. 45 x 36 x 20 cm) bez limitu wagi , który musi zmieścić się pod siedzeniem znajdującym się z przodu. Ta sama opcja przysługuje klientom, którzy zakupili miejsca standardowe. Klienci, którzy zakupili miejsce Up front lub Extra Legroom będą mogli zabrać na pokład dodatkowo 1 x  duży bagaż podręczny (maks. 56 x 45 x 25 cm), który musi mieścić się w schowku nad głową.Loty do 09/02/2021: W cenie podstawowej zawarty jest 1 x bagaż podręczny o wymiarach maksymalnych do 56x45x25 cm (z uchwytami i kółkami), który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym fotelem bądź w schowku nad głową. Bagaż główny za dopłatą: - 15 kg w cenie 320/390/420 PLN/sztuka - ostateczna cena zależy od terminu.  - 23 kg w cenie 360/440/500 PLN/sztuka - ostateczna cena zależy od terminu Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa. Wybór miejsca (za opłatą) Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie (wycena na podstawie dostępności miejsc i oferty linii lotniczej).

    Warunki wjazdowe do kraju

    Aktualizacja z dnia 25.01.2021 W związku z Rozporządzeniem Rady Ministrów z dnia 22.01.2021 r. zmieniającym rozporządzenie w sprawie ustanowienia określonych ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii z dnia 21.12.2020 r. informujemy, iż podróżujący, wracający do Polski, są zobowiązani do odbycia 10-dniowej kwarantanny (licząc od dnia następującego po przekroczeniu granicy). Z obowiązku tego zwolnione są osoby, którym wystawiono zaświadczenie o wykonaniu szczepienia ochronnego przeciwko COVID-19 oraz osoby posiadające negatywny wynik testu diagnostycznego na SARS-CoV-2 wykonanego, przed przekroczeniem granicy, w okresie 48 godzin, licząc od momentu wyniku tego testu. (Akceptowane testy PCR i antygenowe). Zorganizowanie oraz koszt testu są po stronie podróżujących.Koszt testu PCR (Teneryfa i Gran Canaria)  wynosi ok. 165 eur i mozna go zrobic w szpitalu w godzinach 09:00 - 11:00, Koszt testu PCR (Fuerteventura) ok. 130 Eur. Koszt testu anytgenowego wynosi ok. 35 eur ----------------------------------- Decyzją rządu Wysp Kanaryjskich turyści odwiedzający archipelag będą musieli okazać na lotnisku test PCR na koronawirusa z wynikiem negatywnym wykonany nie wcześniej niż 72 godziny przed przylotem. Wynik testu powinien być w języku angielskim bądź hiszpańskim. Wszyscy pasażerowie są  zobowiązani do wypełnienia formularza sanitarnego (dostępny na stronie www.spth.gob.es lub poprzez bezpłatną aplikację SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH). Formularz generuje kod QR, który należy okazać na granicy. Uwaga! Od 1 lipca wszyscy podróżni przybywający do Hiszpanii drogą powietrzną lub morską będą musieli poddać się kontroli zdrowotnej, która może obejmować mierzenie temperatury, sprawdzanie dokumentów oraz ocenę ogólną (wizualną) stanu zdrowia. Mierzenie temperatury będzie się odbywało w sposób rutynowy, poprzez kamery termowizyjne lub termometry bezkontaktowe. Za gorączkę będzie uznawana temperatura 37,5 °C oraz wyższa.  W przypadku stwierdzenia gorączki lub podejrzeń o wykazywanie objawów COVID-19, pasażer zostanie poddany kolejnej kontroli (powtórne mierzenie temperatury, badanie lekarskie). Jeśli podejrzenia okażą się uzasadnione zostanie uruchomiony alert sanitarny (wg protokołów przygotowanych wspólnie przez władze centralne i regionalne), a pasażer zostanie skierowany do odpowiedniego centrum medycznego. Światowa Organizacja Zdrowia uznała epidemię wywołaną wirusem SARS-CoV-2 za pandemię. Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych. Zachęcamy do śledzenie bieżących doniesień nt. zagrożenia epidemiologicznego koronawirusem przed wyjazdem za granicę. Aktualne komunikaty oraz wytyczne można znaleźć na stronach Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz Europejskiego Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Las Dalias to świetnie usytuowany hotel w miejscowości Costa Adeje z barami, restauracjami, dyskotekami i sklepami. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w kurorcie Costa Adeje, 500 metrów od piaszczystej plaży del Bobo z ciemnym piaskiem
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, jacuzzi, tarasy słoneczne, animacje dla dzieci i dorosłych, squash, siłownia
    • bogata i urozmaicona opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Teneryfa, Hiszpania

    Atuty oferty

    Hotel All inclusive dla rodzin z dziećmi, wspaniale położony, w samym sercu Playa del Bobo. Hotel wyróżnia wyśmienita kuchnia z przysmakami z całego świata oraz urozmaicony program animacyjny i atrakcje dla dzieci. Tutaj znajdziesz pokój nawet dla 6-osobowej rodziny.

    Położenie

    centralnie, przy głównej ulicy. Sklepy, restauracje, bary w pobliżu hotelu.

    Plaża

    do piaszczystej plaży ok. 500 m. Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    404 pokoje, 9 pięter, windy. Lobby z recepcją, restauracja z bufetem, lobby bar, butik, salon fryzjerski. W ogrodzie 2 baseny ze słodką wodą (1 podgrzewany zimą), taras słoneczny, jacuzzi tylko dla dorosłych bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie w cenie. Ręczniki kąpielowe za kaucją.

    All Inclusive

    śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Show cooking. Napoje do posiłków. Śniadanie kontynentalne w godz. 10-13:00. Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata w godz. 10-00:30. Po południu ciasto i kanapki.

    Internet

    kącik internetowy za opłatą. WiFi Premium na terenie całego hotelu gratis.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A1-3E): klimatyzacja, telefon, TV sat., minibar (za opłatą, na życzenie), sejf (za opłatą), umeblowany balkon lub taras. Łazienka z wanną z prysznicem, WC, suszarka. Z widokiem na basen (A1-3A). Pokoje Komfort Plus (A1-3K): na wyższych piętrach, z widokiem na basen. Na niższym piętrze, z tarasem z widokiem na basen (A1-3C). Wariant ekonomiczny (A2S). Pokoje rodzinne (A2-6B): 2 pokoje dwuosobowe połączone drzwiami. Pokoje rodzinne Superior z widokiem na basen (A2-6G).

    Święta/Sylwester

    uroczysta kolacja 25.12 i sylwestrowa gala 31.12 w cenie.

    Sport

    siłownia, tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, squash. W pobliżu 18-dołkowe pole golfowe.

    Wellness

    odpłatnie salon kosmetyczny i masaże.

    Dzieci

    FUN PARK i basen. W Star Camp Monkey Club (4-7 lat), Dplphin Club (8-12 lat, tylko w sezonie). Łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

    Rozrywka

    program animacyjny, przedstawienia, muzyka na żywo.

    Dla dzieci

    2-6 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa, 7-16 lat: zniżka procentowa.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Las Dalias to świetnie usytuowany hotel w miejscowości Costa Adeje z barami, restauracjami, dyskotekami i sklepami. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Teneryfie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w kurorcie Costa Adeje, 500 metrów od piaszczystej plaży del Bobo z ciemnym piaskiem
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, jacuzzi, tarasy słoneczne, animacje dla dzieci i dorosłych, squash, siłownia
    • bogata i urozmaicona opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Teneryfa, Hiszpania

    Położenie

    centralnie, przy głównej ulicy. Sklepy, restauracje, bary ok. 50 m od hotelu.

    Plaża

    do piaszczystej plaży ok. 500 m. Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    404 pokoje, 9 pięter, windy. Lobby z recepcją, bar, kawiarnia, butiki, salon fryzjerski. Sala konferencyjna (do 200 osób). W ogrodzie 2 baseny ze słodką wodą (1 podgrzewany zimą), bar przy basenie i taras słoneczny. Parasole, leżaki, materace w cenie, serwis ręczników kąpielowych za kaucją. www.iberostar.com

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (1-3E): przytulnie urządzone; klimatyzacja, telefon, TV sat., mini bar (na zapytanie, za opłatą), sejf (za opłatą), umeblowany balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC. Z widokiem na basen (1-3A). Pokoje Komfort Plus (1-3K): na wyższych piętrach. Pokoje dwuosobowe - wariant ekonomiczny (2-3S). Pokoje rodzinne (2-6B): 2 pokoje połączone drzwiami, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Z widokiem na basen (2-6G).

    Dzieci

    oddzielny brodzik, mini klub (4-12 lat, w określonych godzinach), plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

    Rozrywka

    programy animacyjne w ciągu dnia i wieczorem.

    Dostęp do internetu

    kącik internetowy za opłatą. WI-FI na terenie całego hotelu gratis.

    Sport

    tenis stołowy, siatkówka. Odpłatnie: bilard, squash, tenis. W pobliżu 18-dołkowe pole golfowe.

    All Inclusive

    trzy posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Dodatkowo śniadanie kontynentalne dla śpiochów w godz. 10.00-13.00, po południu zimne przekąski i ciasto serwowane w barze. W godzinach 10.00-00.30 napoje orzeźwiające, kawa, herbata, piwo, wino i wybór lokalnych napojów alkoholowych.

    Zniżki

    DLA DZIECI 2-6 LAT: pobyt gratis lub zniżka procentowa.DLA DZIECI 7-16 LAT: zniżka procentowa.

    Polecamy

    • całkowicie wyremontowany w 2015 r.
    • wspaniała lokalizacja w samym sercu Playa del Bobo
    • wyśmienita kuchnia
    • urozmaicony program animacyjny
    • pokoje rodzinne do 6 osób


    Mapa Hotelu Iberostar Las Dalias - Costa Adeje
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Teneryfa)
    Puerto de la Cruz czyli miasto na północy Teneryfy z kompleksem Lago Martianez
    Wodny park atrakcji Siam Park wzorowany na tajlandzkiej wiosce - Hiszpania, Teneryfa
    Kilometrowa plaża na północy wyspy Teneryfa ze złotym saharyjskim piaskiem - Hiszpania
    Słynny na całym świecie park zoologiczny Loro Park w Puerto de la Cruz odwiedzają miliony turystów rocznie
    Klify olbrzymy czyli Los Gigantes na wyspie Teneryfa
    Długa piaszczysta plaża i promenada w pobliży Playa de las Americas na wyspie Teneryfa
    Jedna z ładniejszych plaż i miejscowości na południu wyspy Teneryfa czyli Costa Adeje
    Jedna z głównych atrakcji wyspy Teneryfa czyli wulkan Teide
    Przyciągająca tysiące turystów 1000- letnia dracena w miejscowości Icod del los Vinos na Teneryfie
    La Gomera to najpopularniejsza wycieczka fakultatywna dostępna z wyspy Teneryfa
    Wąwóz Masca w górach Teno to ulubione miejsce na trekking na Teneryfie
    Wulkaniczna Playa de La Arena każdego roku przyciąga  tysiące turystów na Teneryfie

    Opinie o Hotelu Iberostar Las Dalias - Costa Adeje

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Wszystko jak w ofercie, konsultantka poleciła nam hotel Iberostar Las Dalias i byliśmy bardzo zadowoleni.

    POLECAM:
    wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Niesamowite miejsce! Zastanawialiśmy się dość długo, ale po przeczytaniu wielu opinii w internecie, po doświadczeniach znajomych itd zdecydowaliśmy się na Iberostar Las Dalias choć nie był tanią propozycją. Wszystko na najwyższym poziomie, świetne wyżywienie, bardzo ładne pokoje z przepięknymi widokami oraz przemiła obsługa. Dobra baza wypadowa na Playa de las Americas i bardzo blisko do Siam Parku. Nasze pierwsze wakacje na Teneryfie zaliczamy do udanych :-)

    POLECAM:
    wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.6
    zdecydowanie polecam

    W Iberostar Las Dalias spędziliśmy bardzo udany tydzień. Świetny serwis, smaczne posiłki, bardzo bogaty wybór, pokoje ładne, przestronne i codziennie sprzątane. Teren hotelu czysty, zadbany i zielony - to idealne miejsce na relaks i wypoczynek. Sama Teneryfa również wywarła na nas bardzo pozytywne wrażenie

    POLECAM:
    wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.9
    zdecydowanie polecam

    zdecydowanie polecam, bardzo miłe miejsce, przesympatyczna obsługa dbająca o zadowolenie klienta:-)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.3
    zdecydowanie polecam

    tak naprawdę każda kategoria klienta powinna być zadowolona z tego hotelu to naprawdę bardzo miłe miejsce a pracownicy dbają o czystość, spokój i komfort klienta... mogę spokojnie polecić ten hotel....

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.3

    Iberostar Las Dalias - Costa Adeje - możliwości zakwaterowania:

    2 os. Pokój Standardowy z widokiem na basen promo
    2 os. Pokój Rodzinny (Pokoje standardowe łączone, dla minimum 4 osób) Promo
    1 os. pokoj standardowy promo
    3 os. Pokój rodzinny (pokoje standardowe łączone, dla minimum 4 osób) Promo
    1 os. Pokój Standardowy z widokiem na basen Promo
    standard basic
    2 os. pokoj standardowy promo
    Single Use Standard Balcony or Terrace
    Standard Balcony or Terrace
    Standard Pool View Balcony or Terrace
    Pokój Rodzinny Superior (pokoje standardowe łączone, dla minimum 4 osób) promo
    Pokój dwuosobowy (2 beds)
    Pokój dwuosobowy
    Pokój dwuosobowy - Widok na basen
    Pokój rodzinny

    Iberostar Las Dalias - Costa Adeje - Możliwości wyżywienia:


    Iberostar Las Dalias - Costa Adeje - miasta wylotu:


    Iberostar Las Dalias - Costa Adeje - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Iberostar Las Dalias - Costa Adeje? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00