cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
  • Hotel Titanic Palace, Morze Czerwone
1 / 22
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
21.11 - 22.11
już od 281 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
25.03 - 26.03
już od 281 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Titanic Palace
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Titanic Palace
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Titanic Palace:
4.3 / 5
Średnia z 14 opinii
Szczegóły oceny hotelu Titanic Palace:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 listopada 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 marca 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymia wioska wakacyjna, w skład której schodzą dwa hotele - Titanic Palace i Beach. Zadbane wnętrza, szeroki pakiet All Inclusive oraz dostęp do atrakcyjnego aquaparku ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to główne atuty tego resortu. Polecamy go głównie dla rodzin z dziećmi, ale także dla młodych osób.

Hotel Titanic Palace w ofercie Biura podróży:

Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymia wioska wakacyjna, w skład której schodzą dwa hotele - Titanic Palace i Beach. Zadbane wnętrza, szeroki pakiet All Inclusive oraz dostęp do atrakcyjnego aquaparku ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to główne atuty tego resortu. Polecamy go głównie dla rodzin z dziećmi, ale także dla młodych osób.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt/Hurghada

Opis

Wspaniały kompleks łączący nowoczesność światowej klasy standardów z lokalnym stylem nawiązującym do kolorów pustyni i gór, Lokalizacja przy własnej plaży z przystanią jachtową, Przestronne pokoje wyposażone w najnowocześniejsze udogodnienia, Bogaty program All Inclusive, Aquapark z kompleksem 8 basenów!,

Lokalizacja

w Hurghadzie, na plaży, ok. 20 km od centrum, ok. 20 km od lotniska, ok. 6 km od centrum handlowego.

Wyposażenie

liczba pokoi - 593, restauracje - 10, bary - 8, snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, wymiana walut, fryzjer, bankomat, pasaż handlowy, amfiteatr, bank, opieka lekarska (płatna), pokoje łączone, centrum konferencyjne, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

baseny odkryte o łącznej powierzchni 8000 m2, głęb. 1,2 - 1,4 m, w tym - 2 baseny główne, 2 baseny podgrzewane, jacuzzi przy basenie, aquapark (8 zjeżdżalni, sztuczna rzeka i basen z falami); leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe bezpłatne. 2 baseny dla dzieci o głęb. 0,4 i 0,6 m, statek piracki ze zjeżdżalniami.

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf, mini bar, telefon, taras/balkon, muzyka, suszarka do włosów, łazienka z prysznicem, telewizor LCD. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka. RODZINNE - pokoje dla max. 3 dorosłych i 2 dzieci (2 pomieszczenia).

Plaża

prywatna, piaszczysto-żwirowa, łagodne zejście, przy hotelu, zagospodarowana, parasole, leżaki.

Sport na plaży

nurkowanie (płatne), snorkeling (płatny), windsurfing (płatny), kitesurfing (płatny).

Sport i fitness

piłka nożna, koszykówka, wodny aerobik, nauka nurkowania (płatna), tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), aerobik, SPA (płatne), sauna (płatna), kręgle (płatne), rzutki, bilard (płatny), mini golf, waterpolo, siłownia, łaźnia parowa (płatna), łaźnia turecka (płatna).

Rozrywka

salon gier video (płatny), dyskoteka, program artystyczny.

Dla dzieci

mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, animacje.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive, Dopłaty do kolacji w dniach 24/12 i 31/12 są obowiązkowe

All Inclusive

śniadanie (7.00 - 10.00), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolację (19.00 - 22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie w restauracji włoskiej (10.00 - 12.00), późny posiłek w restauracji Rose (22.00 - 24.00); napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole 24h w wyznaczonych barach; przekąski i lody w barze przy basenie i na plaży (12.30 - 16.00) oraz w lobby barze (0.00 - 7.00); raz na tydzień kolacja w restauracji a'la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja); Płatne - soki ze świeżych owoców, kawa po turecku, restauracje a'la carte.

Informacje dodatkowe

W odległości 500 m znajduje się hotelowa przystań z pomostem, W restauracjach wymagany odpowiedni strój, Wymagana rezerwacja kortu tenisowego,

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę 25 USD/os., ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka* Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie. Wymagany paszport ważnym minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem z Egiptu. *w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka

Obsługa na miejscu

Opieka polskojęzycznego przedstawiciela. Ecco Holiday nie zapewnia opieki pilota oraz obsługi polskiego rezydenta. Opiekę uczestnikom imprezy w miejscu wakacyjnym zapewniać będzie polskojęzyczny pracownik lokalnego agenta.

Informacje wizowe

Między Polską a Egiptem obowiązuje ruch wizowy. Obywatel RP może przed przyjazdem do Egiptu ubiegać się o wizę w egipskim przedstawicielstwie dyplomatycznym lub otrzymać ją na lotnisku w Egipcie. Obywatel RP posługujący się paszportem dyplomatycznym nie może ubiegać się wizę wjazdową na lotnisku w Egipcie. Przed planowaną podróżą musi, pod rygorem niewpuszczenia na terytorium ARE, wystąpić z wnioskiem o jej wydanie w egipskim przedstawicielstwie dyplomatycznym. Opłaty za wizę od 1 maja 2014 r. wynoszą 25 USD (wiza jednokrotna). Wizy turystyczne wydawane są na okres 30 dni. Paszport powinien posiadać co najmniej 6-miesięczną ważność po dacie zakończenia planowanej podróży.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymia wioska wakacyjna, w skład której schodzą dwa hotele - Titanic Palace i Beach. Zadbane wnętrza, szeroki pakiet All Inclusive oraz dostęp do atrakcyjnego aquaparku ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to główne atuty tego resortu. Polecamy go głównie dla rodzin z dziećmi, ale także dla młodych osób.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Hurghada Pięciogwiazdkowy Titanic Palace & Aqua Park Beach Resort to doskonałe połączenie słynnej egipskiej tradycji z nowoczesnymi udogodnieniami dla Gości, składanka wspaniałego błękitnego morza, słonecznego nieba i pięknej pogody. Titanic Palace znajduje się przy piaszczystej plaży Morza Czerwonego, oferuje swoim Gościom szeroki wybór zajęć sportowo - rekreacyjnych.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2010 r. Odnowiony w 2015 r. Na terenie hotelu znajduje się 6 restauracji, 5 barów, pralnia (płatna), winda, 13 basenów odkrytych, aquapark z 16 zjeżdżalniami (czynne w wyznaczonych godzinach 10:00-17:00), 3 sale konferencyjne. Polskojęzyczny animator dla dzieci.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis 2. dziecko do 7 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Kawiarenka internetowa płatna Kawiarenka internetowa płatna ok. 6€/godz. WiFi płatne ok.3€/h lub ok.20€/tydzień

plaża

przy hotelu, prywatna, żwirowa, 365 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki - bezpłatne. Bar na plaży zawarty w All Inclusive (serwuje napoje bezalkoholowe). Skała koralowa przy wejściu do morza.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, minibar (bezpłatny), łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka, WC), TV, sejf (bezpłatny), balkon lub taras. Typy pokoi: w kilku budynkach: pokoje standardowe , pokoje rodzinne (2 sypialnie) , pokoje bungalow (basen) , pokoje swim up , pokoje superior (jacuzzi)

Wyżywienie

2 restauracje główne, 4 restauracje a'la carte, 5 barów All Inclusive (24h) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-12:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00), późny posiłek (22:00-00:00), przekąski (12:30-16:00), podwieczorek (16:00-18:00) serwowane w wybranych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety urodzinowe i dla nowożeńców (na życzenie) Formuła nie zawiera: napojów importowanych, świeżo wyciskanego soku pomarańczowego, napojów energetycznych, napojów butelkowanych, lodów Restauracje a la carte - 2 wizyty w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.orientalna, indyjska, meksykańska, mongolska, w hotelu Titanic Beach Spa & Aqua Park: libańska, grill, mongolska, włoska, rybna

z myślą o dzieciach

polskojęzyczny animator dla dzieci od 13.06 do 22.09.2019, wykwalifikowani opiekunowie i animatorzy zabaw , animacje i zajęcia w mini klubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, m.in.: zajęcia plastyczne, gry planszowe, teatrzyk, zawody sportowe, brodzik, 8 zjeżdżalni wodnych, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna opiekunka (płatna ok. 20$/h), menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, plac zabaw, łóżeczka dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, rzutki, tenis stołowy, minigolf (w dzień), 2 korty tenisowe, rakiety i piłki do tenisa, siatkówka, siatkówka plażowa, mini boisko do piłki nożnej, dyskoteka, aerobik, animacje

płatne

centrum SPA, sauna, masaż, łaźnia turecka, jacuzzi, salon piękności, oświetlenie kortów, kręgle, bilard, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe

Aktualizacja opisu

15.10.2018 11:21

usługi dostępne w hotelu

Polskie animacje Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymia wioska wakacyjna, w skład której schodzą dwa hotele - Titanic Palace i Beach. Zadbane wnętrza, szeroki pakiet All Inclusive oraz dostęp do atrakcyjnego aquaparku ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to główne atuty tego resortu. Polecamy go głównie dla rodzin z dziećmi, ale także dla młodych osób.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Polozenie

bezpośrednio przy plaży, tuż obok siostrzanego hotelu Titanic Beach Spa & Aqua Park, ok. 20 km od centrum Hurghady i ok. 10 km od lotniska.

 

Wyposazenie Hotelu

dwie restauracje główne „Cleopatra” i „Antonio”, restauracje a la carte: indyjska, meksykańska, azjatycka (kuchnia japońska i chińska), restauracje a la carte: włoska, orientalna, chińska i restauracja serwująca ryby i owoce morza w hotelu Titanic Beach. Bary „Cesar”, „Captain Smith”, „Alexander”, bar przy basenie, a także bary i dyskoteka w hotelu Titanic Beach, kafejka internetowa i internet bezprzewodowy w lobby (płatne), sklepiki z pamiątkami oraz sala konferencyjna dla ok. 400 osób.

 

Wyposazenie Pokoju

593 pokoje z klimatyzacją, TV sat, telefonem, sejfem, minibarem, balkonem lub tarasem, łazienką z suszarką do włosów.

 

Wyzywienie

all inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole serwowane w szklankach, w godz. 10:00–24:00, w wyznaczonych barach (także na terenie hotelu Titanic Beach), napoje bezalkoholowe w minibarze oraz jeden raz na tydzień kolacja w jednej z restauracji a la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja). Poza opcją all inclusive: świeżo wyciskane soki, i napoje w butelkach i puszkach, importowane alkohole, shisha, minibar – alkohole oraz bar „Aleksander”.

 

Rozrywka I Sport

kompleks basenów o łącznej pojemności 8000m³, w tym 2 baseny główne (jeden podgrzewany zimą), aquapark z basenami o łącznej powierzchni ponad 4000m² (m.in. basen ze sztuczną falą oraz podgrzewany zimą), rzeką do raftingu i ośmioma zjeżdżalniami dla dorosłych, bilard (płatny), tenis stołowy (płatny), 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne), kręgielnia (płatna), minigolf (oświetlenie płatne), siłownia (bezpłatnie), centrum SPA (płatne) z dwiema saunami, masażami, zewnętrzne jacuzzi, animacje, amfiteatr na 700 osób oraz centrum nurkowania i sportów wodnych (płatne). Dla dzieci brodzik, plac zabaw, animacje, minidisco, kino, miniklub oraz aquapark z 6 zjeżdżalniami.

 

Cena zawiera

  • przelot,
  • transfer,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie wg oferty,
  • opiekę rezydenta,
  • obowiązkowe ubezpieczenie.

Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymia wioska wakacyjna, w skład której schodzą dwa hotele - Titanic Palace i Beach. Zadbane wnętrza, szeroki pakiet All Inclusive oraz dostęp do atrakcyjnego aquaparku ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to główne atuty tego resortu. Polecamy go głównie dla rodzin z dziećmi, ale także dla młodych osób.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Hurghada, Egipt

Opis hotelu

Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Większość pięter osiągalna jest za pomocą windy. W skład wyposażenia wchodzą restauracja, bar, babysitting, opieka nad dziećmi, pralnia, usługi fryzjerskie i sala konferencyjna. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Dostępna jest baza handlowa w postaci sklepów. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Dla gości przybywających własnym autem udostępnione są miejsca parkingowe. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, wentylator, kuchnię i łazienkę. Podstawowe wyposażenie większości pokoi stanowi balkon, na którym możecie Państwo spędzić miłe chwile. Urzekającą atmosferę kwater podkreśla boczny widok na morze. Wyłożone wykładziną pokoje wyposażone są w łóżko typu king size oraz sofę. Kolejnym udogodnieniem jest możliwość rezerwacji oddzielnych sypialni. Istnieje możliwość dostawki. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również minilodówka. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). Łazienki wyposażone są w prysznic i jacuzzi. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Bar posiada bogatą ofertę napojów orzeźwiających. Różnorodne atrakcje, jak boccia, siatkówka plażowa, siatkówka i minigolf, czy też za dodatkową opłatą tenis ziemny urozmaicą Państwa pobyt w obiekcie. Oferujemy Państwu możliwość uprawiania różnorodnych sportów wodnych, w tym nurkowania i aqua fitnessu. Kitesurfing za dodatkową opłatą. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu studio fitness, tenisa stołowego, darta i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard i kręgle. Obiekt zaprasza do skorzystania z szerokiej oferty Centrum Wellness. Oferowane zabiegi to łaźnia turecka, jak również za dodatkową opłatą spa, sauna, łaźnia parowa, salon piękności i zabiegi masażu. Program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na indywidualne życzenie oferujemy potrawy wegetariańskie. Hotel oferuje przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2018


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymia wioska wakacyjna, w skład której schodzą dwa hotele - Titanic Palace i Beach. Zadbane wnętrza, szeroki pakiet All Inclusive oraz dostęp do atrakcyjnego aquaparku ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to główne atuty tego resortu. Polecamy go głównie dla rodzin z dziećmi, ale także dla młodych osób.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Razem z sąsiednim hotelem Titanic Beach tworzy fantastyczny wakacyjny kompleks położony na zadbanym rozległym terenie dochodzącym do samej plaży. Do dyspozycji Gości wszystkie atrakcje sportowe, rozrywki i plaże obydwu hoteli. Titanic Palace zebrał wiele pozytywnych opinii i zyskał grono stałych Klientów. Zadbane wnętrza z bogatym wystrojem utrzymane są w stylu - zgodnie z nazwą hotelu - pałacowym. Przestronne, dobrze wyposażone pokoje znakomicie nadają się na wypoczynek z rodziną lub przyjaciółmi. Goście hotelu mogą korzystać z infrastruktury hotelu Titanic Beach Spa & Aqua Park.

POŁOŻENIE:

ok. 20 km od centrum HURGHADY; przy plaży i przy hotelu Titanic Beach, ok. 18 km od portu lotniczego w Hurghadzie; hotelowy bus do centrum Hurghady - Sakkali (płatny).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, zalecane obuwie ochronne, pomost ułatwiający nurkowanie, bezpośrednio przy hotelu, przejście na plażę przez tereny hotelowe, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; przy plaży park wodny należący do hotelu Titanic Beach.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, stylowy, otwarty w 2010 r., 593 pokoje, 3 piętra, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracje główne: Cleopatra i Antonio - dania w formie bufetu, foteliki dla dzieci; 5 restauracji á la carte: kuchnia japońska, meksykańska, indyjska, chińska oraz mongolska oraz 4 restauracje á la carte w hotelu Titanic Beach: kuchnia libańska, chińska, włoska oraz rybna przy plaży; bar przy basenie, bar Cesar w holu, bar Captain Smith, Sailors bar na plaży, bar w dyskotece, bankomat, sklepiki z różnym asortymentem; sala konferencyjna dla 400 osób, taras z widokiem na ogród i morze; za opłatą: kawiarenka internetowa, internet bezprzewodowy, lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 48 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 58 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis na zamówienie przed przyjazdem; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 główne baseny, 1 basen podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda, łącznie ok. 8000 m², 7 basenów przy aneksach, Aquapark w hotelu Titanic Beach, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne), tenis stołowy, fitness, piłka plażowa, minigolf, boule; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco, dyskoteka dla dorosłych oraz programy animacyjne w ciągu dnia, wieczorem dla dorosłych i dla dzieci w sąsiednim hotelu Titanic Beach; za opłatą: bilard, kręgielnia; centrum nurkowe (oferta zewnętrzna); centrum spa - jacuzzi, łaźnia turecka, sauna, masaże, zabiegi kosmetyczne.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji Cleopatra lub Antonio; przekąski w wyznaczonych barach (12.30-17.00); kawa, herbata, ciasto (16.00-18.00); późna kolacja (22.00-24.00), zimne przekąski (24.00-7.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00), całodobowo w barze w lobby; 2 razy w tygodniu kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/653461420, www.titanicgroup.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymia wioska wakacyjna, w skład której schodzą dwa hotele - Titanic Palace i Beach. Zadbane wnętrza, szeroki pakiet All Inclusive oraz dostęp do atrakcyjnego aquaparku ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to główne atuty tego resortu. Polecamy go głównie dla rodzin z dziećmi, ale także dla młodych osób.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Świetny hotel utrzymany w pałacowym stylu. Wraz z sąsiednim Titanic Beach-tworzy rewelacyjny, pełen atrakcji kompleks, idealny na beztroskie i aktywne wakacje pośród basenów i ogromnego aquaparku. 

Położenie

Przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, ok. 20 km od centrum Hurghady, 18 km od lotniska. Hotelowy bus kursuje do Sakkali.

Wyposażenie

Eleganckie lobby z barem i całodobową recepcją, dwie restauracje główne: Cleopatra i Antonio, restauracje a la carte: japońska, chińska, meksykańska, indyjska, 5 restauracji a'la carte w Titanic Beach, bar przy basenie, przy plaży, w dyskotece, punkt wymiany walut, bankomat, sklepiki, duża sala konferencyjna, panoramiczny taras, kawiarenka internetowa, Internet bezprzewodowy (odpłatnie), pralnia, biblioteka.

Pokoje

W niskich budynkach: standardowe (ok. 48 m2) mają  indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę (prysznic, wc, suszarka do włosów), LCD TV sat, telefon, sejf, minibar, balkon, taras lub ogródek. Możliwość rezerwacji zakwaterowania w superior (55 m kw., łazienka z kabiną prysznicową i jacuzzi) oraz w pokojach rodzinnych (55 m2).

Wyżywienie

All Inclusive: śniadania (7.00-10.00), obiady (12.30-15.00) i kolacje (18.30-21.30) w formie bufetów w restauracjach głównych, późne śniadania (w restauracji w Titanic Beach do godz. 12.00), przekąski ciepłe i zimne, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych barach do północy, a w lobby bar- całą dobę, kawa i herbata po południu, dwa razy w tygodniu kolacja w restauracji la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

Sport i rozrywka

Baseny z tarasami słonecznymi, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, fitness, siatkówka plażowa, aerobik, boccia, bilard, kręgielnia, centrum nurkowe i sportów wodnych przy plaży, centrum odnowy biologicznej z jacuzzi, łaźnią turecką, sauną, gabinetami masażu i kosmetyki. Programy animacyjne w ciągu dnia i wieczorem w sąsiednim hotelu, dyskoteka. Goście mogą korzystać z infrastruktury sportowo-rekreacyjnej (kompleks basenów ze zjeżdżalniami, sztuczną falą, rzeczką itd.) oraz plaży sąsiedniego hotelu Titanic Beach.

Dla dzieci

Brodzik, aquapark, zajęcia w miniklubie, plac zabaw, łóżeczka niemowlęce.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny  rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymia wioska wakacyjna, w skład której schodzą dwa hotele - Titanic Palace i Beach. Zadbane wnętrza, szeroki pakiet All Inclusive oraz dostęp do atrakcyjnego aquaparku ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to główne atuty tego resortu. Polecamy go głównie dla rodzin z dziećmi, ale także dla młodych osób.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:
Znany i lubiany przez polskich Gości kompleks hotelowy, znajdujący się na jednym terenie z bliźniaczym hotelem Titanic Beach, z którego infrastruktury goście Titanic Palace mogą korzystać. Do centrum Hurghady ok. 17 km, do lotniska ok. 10 km.
Plaża:
Obiekt położony przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. Leżaki na plaży - bezpłatne.
Do dyspozycji gości:
Hotel wybudowany w 2010 r. i rozszerzony o siostrzany hotel Titanic Beach & Aquapark. Recepcja 24 - godz., sklepiki, kino, pralnia, lekarz na telefon (odpłatnie). Hotel posiada 2 restauracje główne: Kleopatra i Antonio, restauracje a'la carte m.in. japońska (bezpłatna), indyjska, meksykańska oraz(odpłatne) lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży - Sailors, Capitam Smith's Bar, Alexander Bar. Ponadto goście mogą korzystać z barów, restauracji i dyskoteki w siostrzanym hotelu - Titanic Beach (w tym z dyskoteki Waves). 3 baseny (1 podgrzewany w sezonie zimowym), brodzik dla dzieci, rozległy aquapark (w sąsiednim hotelu Titanic Beach) o łącznej pow. ponad 4000 m? (otwarty w godz. 10:00-17:00) z 8 zjeżdżalniami, 2 podgrzewanymi basenami, statkiem piratów dla najmłodszych. Leżaki przy basenie - bezpłatne.
Pokoje:
Ponad 500 przestronnych, 2-osobowych pokoi (możliwość 2 dostawek dla dzieci). Każdy pokój posiada: łazienkę (prysznic, suszarka do włosów), klimatyzację, sejf, telefon, LCD TV-sat, minibar (codziennie uzupełniany w wodę i napoje bezalkoholowe - bezpłatnie!) oraz balkon lub taras. Hotel posiada pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych - na zamówienie.
Wyżywienie:
Śniadania (07:00-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:00), późne kolacje (22:30-00:00). W ciągu dnia lekkie przekąski, kanapki, lody dla dzieci, kawa, herbata w wybranych barach i restauracjach na terenie hotelu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10:00-00:00), lobby bar czynny 24 godz. w opcji all inclusive. Ponadto w Cesar Bar późne przekąski (00:00-07:00).Dwie wizyty w trakcie 7-dniowego pobytuw wybranej restauracji a'la carte gratis (konieczna uprzednia rezerwacja, restauracja japońska jest dodatkowo płatna). Napoje w dyskotece (22:00-02:00) - bezpłatnie.
Program sportowy i animacyjny:
W ramach All Inclusive: animacje - pokazy tańca brzucha, Africana show, oriental show, aerobik, siłownia, tenis stołowy, korty tenisowe, siatkówka plażowa, mini boisko do piłki nożnej, mini golf, rzutki, sala gier. Jednorazowo dla wszystkich gości (powyżej 18 roku życia) - bezpłatny, 20-min. masaż karku i ramion, a dla pań - jedna bezpłatna wizyta u fryzjera (mycie, czesanie, modelowanie, po wcześniejszej rezerwacji). Bilard, kręgle, salon SPA, oświetlenie kortów i sprzęt tenisowy, centrum windsurfingu i kitesurfingu, centrum nurkowe, sporty wodne na plaży - dodatkowo płatne. Dla najmłodszych - mini klub, plac zabaw i kino.
Internet:
Kawiarenka internetowa oraz internetWi-Fi na terenie lobby - płatny (ok. 6 EUR/godz.).
Kategoria lokalna:
*****
Strona www:
www.titanicgroup.com
Naszym zdaniem:
Znakomita propozycja na rodzinne wakacje - bogactwo animacji, duży wybór sportów, bogate All Inclusive i do tego sympatyczna atmosfera pozwolą odpocząć zarówno starszym, jak i najmłodszym Gościom!

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy kazdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabraćeuro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walutw hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
Czas
Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l -3 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od 2 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztujeod4EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie Hurghada
Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozkłady.

Wycieczki lokalne

Kair- Centrum arabskiego świata
Całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu. W programie wycieczki: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie), Sfinks i piramidy: Cheposa, Chefrena i Mykerynosa w Gizie (wejście do piramidy Chefrena dodatkowo płatne ok. 35 LE), najstarszy meczet Kairu- Meczet Amr Ibn Asa, kościół koptyjski, instytut papirusów oraz wytwórnia perfum. W trakcie zwiedzania obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95 USD.
Nurkowanie głębinowe
Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie na rafach i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów.
Cena ok. 55 USD.
W galabiji przez Hurghadę!
Popołudniowa wycieczka po Hurghadzie. Przebrani w tradycyjne regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy Nową Marinę, gdzie w coffee shopie zapalimy fajkę wodą, następnie wizyta na lokalnym targu rybnym oraz obiad w restauracji rybnej (napoje dodatkowo płatne). Po obiedzie odwiedzimy najstarszą część miasta- Dahar, a dalej- akwarium, meczet i kościół koptyjski. Ostatnim przystankiem będzie wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajdują się: perfumeria, manufaktura papirusu oraz sklep z pamiątkami.
Cena ok. 60 USD.
Safari - Sahara Park
Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni. Wizyta w beduińskiej wiosce, gdzie można poznać zwyczaje Beduinów i poznać prostotę ich życia. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
Cena ok. 55 USD.
Luksor i Karnak
Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach. W programie: świątynia w Karnaku (Aleja Sfinksów oraz Sala Hypostylowa), Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95 USD.
Jungle Aqua Park
Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego- idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
Cena ok. 50 USD.
Katamaran
Fascynująca, trwająca około 2 godzin wyprawa łodzią, dryfującą pomiędzy rafami- możliwość podziwiania podwodnego świata.
Cena ok. 40 USD.
Ponadto dla chętnych wycieczki:
Kair samolotem (ok. 300 USD), wyspa Giftun (ok. 35 USD), Hurghada City Tour (ok. 25 USD), Dolphin Show (ok. 40 USD)- dokładne ceny dostępne u rezydenta na miejscu.
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow Tours, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymia wioska wakacyjna, w skład której schodzą dwa hotele - Titanic Palace i Beach. Zadbane wnętrza, szeroki pakiet All Inclusive oraz dostęp do atrakcyjnego aquaparku ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to główne atuty tego resortu. Polecamy go głównie dla rodzin z dziećmi, ale także dla młodych osób.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Egipt/Hurghada

Kategoryzacja hotelu

kat. Exim Tours 5* kat. lokalna: hotel w trakcie kategoryzacji

Położenie

- przy plaży - ok. 17 km od Hurghady - ok. 10 km od lotniska w Hurghadzie

Plaża

- piaszczysta (łagodne zejście do wody, zalecane obuwie ochronne) - leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, sejf - mini bar (napoje bezalkoholowe) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras - powierzchnia ok. 40 m2 Pokój Rodzinny (1 pokój) - wyposażenie pokoju standardowego - powierzchnia ok. 55 m2 Pokój Rodzinny (2 pokoje odzielone drzwiami) - wyposażenie pokoju standardowego - powierzchnia ok. 50 m2 Bungalow - wyposażenie pokoju standardowego - bezpośredni dostęp do basenu - tylko dla dorosłych - powierzchnia ok. 40 m2

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - 7 basenów - aquapark ze zjeżdżalniami przy plaży hotelu Titanic Beach - 2 korty tenisowe, kort do squasha - boisko do siatkówki plażowej - tenis stołowy - mini golf - siłownia - animacje dzienne i wieczorne w hotelu Titanic Beach - dyskoteka (napoje płatne po godz. 23:00) Płatne - centrum odnowy biologicznej: sauna, łaźnia turecka, masaże, jacuzzi - kręgielnia - pokój gier video - oświetlenie kortów tenisowych, wypożyczenie sprzętu - centrum sportów wodnych na plaży

Dla dzieci

- 6 zjeżdżalni w aquaparku - basen - miniklub - plac zabaw - kino dla dzieci

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są 24h. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji.

Restauracje i bary

- 2 restauracje główne Cleopatra i Antonio - 3 restauracje tematyczne: kuchnia mongolska, meksykańska oraz dania z grila - lobby bar (24h) - bar przy basenie (od 10:30 do zachodu słońca) - bar na plaży (od 10:30 do zachodu słońca) - bar w dyskotece (od 20:00 do 23:00)

Dodatkowe informacje

- kawiarenka internetowa, Wi Fi (płatne) - kantor, bankomat - opieka medyczna - wynajem limuzyn hotelowych - pasaż handlowy - amfiteatr - pralnia - parking - hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych - sala konferencyjna - hotel dysponuje 593 pokojami - rok otwarcia hotelu: 2010 r. - www.titanicgroup.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacje paszportowo-wizowe

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymia wioska wakacyjna, w skład której schodzą dwa hotele - Titanic Palace i Beach. Zadbane wnętrza, szeroki pakiet All Inclusive oraz dostęp do atrakcyjnego aquaparku ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to główne atuty tego resortu. Polecamy go głównie dla rodzin z dziećmi, ale także dla młodych osób.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

w trakcie klasyfikacji

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

położony 17 km od centrum Hurghady i 10 km od międzynarodowego lotniska.

Plaża

piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu.

Zakwaterowanie

593 pokoje; typy pokoi: 164 pokoje standardowe - 48 m2 (pokoje typu standard 2+2 to opcja, w której jedno dziecko śpi razem z rodzicami a hotel gwarantuje tylko jedną dostawkę), 114 pokoi typu superior 55 m2, 90 pokoi rodzinnych - 58 m2 (składają się z 1 pokoju - superior family z jacuzzi, lub 2 pokoi- family), 4 pokoje przystosowane dla niepełnosprawnych, a także 48 bungalowów ze wspólnym basenem (bezpośrednie zejście) i 174 pokoje z bezpośrednim wejściem do basenu 48 m2 (w pokojach tych nie kwaterują rodzin z dziećmi ze względów bezpieczeństwa). Pokoje z wejściem do basenu i pokoje typu superior - za dodatkową opłatą 10 euro/dobę/pokój. Pokoje Ville na wodzie - 20 euro/dobę/pokój - płatne w recepcji. Wyposażenie: każdy pokój posiada taras lub balkon, telewizor, telefon, mini bar (uzupełniany w napoje bezalkoholowe), suszarkę do włosów, sejf, klimatyzację indywidualną, room service 24 h płatny.

Restauracje i bary

2 restauracje główne oraz 3 restauracji a la carte (meksykańska, japońska, indyjska ). Goście po uprzedniej rezerwacji mogą skorzystać raz na pobyt z restauracji tematycznych a'la carte. Dostępne są też restauracje a'la carte na terenie hotelu Titanic Beach. 4 bary - lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży, bar w dyskotece, winiarnia (płatna).

Wyżywienie

All Inclusive- śniadania, obiady, kolacje, przekąski na plaży i przy basenie, podwieczorek, późne przekąski. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji serwowane w poszczególnych barach na terenie hotelu w określonych godzinach (lobby bar otwarty jest 24h i objęty jest formułą All inclusive)

Sport i Rozrywka

bardzo duży basen zewnętrzny, basen kryty, Aquapark (7 zjeżdżalni); bezpłatnie - 2 korty tenisowe, aquapark z 8 zjeżdżalniami dla dorosłych, aquapark z 6 zjeżdżalniami dla dzieci, czynny w określonych godzinach, basen z falami (jeden basen na terenie hotelu jest podgrzewany), rafting w specjalnie przygotowanym tunelu z wodą oraz siłownia znajdująca się w Titanic Beach. odpłatnie - oświetlenie kortu tenisowego, centrum rozrywki (kręgle, tenis stołowy, bilard), centrum nurkowe, centrum sportów wodnych, szkółkę i wypożyczalnie windsurfingu.

Dla dzieci

plac zabaw, 2 brodziki, łóżeczka, krzesełka w restauracji, dzienne animacje.

Pozostałe udogodnienia

Dyskoteka, sala bankietowa na 400 osób, profesjonalne centrum SPA (sauna, łaźnia turecka, sala gimnastyczna, masaż - 20 min gratis raz na pobyt), salon gier, pasaż ze sklepami, kafejka internetowa i Wi-Fi w lobby (płatne). Goście tego hotelu mogą ponadto w pełni korzystać z infrastruktury w hotelu Titanic Beach.

Naszym zdaniem

Wspaniały hotel o szerokiej piaszczystej plaży, i dużym aquaparku. O Państwa pobyt zadba profesjonalna ekipa animatorów, która przygotuje program zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Na uwagę zasługują pokoje z bezpośrednim wejściem do basenu.

Strona internetowa

www.titanicgroup.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymia wioska wakacyjna, w skład której schodzą dwa hotele - Titanic Palace i Beach. Zadbane wnętrza, szeroki pakiet All Inclusive oraz dostęp do atrakcyjnego aquaparku ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to główne atuty tego resortu. Polecamy go głównie dla rodzin z dziećmi, ale także dla młodych osób.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

5

Region

HURGHADA

Opis oferty:

Hotel został otwarty w 2010r., rozległy kompleks hotelowy oferujący wiele atrakcji usytuowany na powierzchni 102.000 m². Do dyspozycji gości: 2 restauracje główne, 7 restauracji a ‘la carte: indyjska, japońska, meksykańska, włoska, chińska, rybna, libańska, 4 bary, rozległy kompleks basenów (8.000 m, 1 z nich podgrzewany zimą) i aqua park, recepcja, sala konferencyjna, bankomat, korty tenisowe. Goście hotelu mogą korzystać z infrastruktury hotelu Titanic Beach Spa & Aqua Park.

POKOJE:

W hotelu znajduje się 593 pokoje; pokoje standardowe (ok.48 m²); pokoje rodzinne (ok.58 m²); wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, TV/SAT, telefon, sejf (bezpłatny), łóżeczko dla dziecka, minibar, balkon lub taras.

W HOTELU:

centrum Spa, jacuzzi, masaże, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, zabiegi kosmetyczne, kawiarenka internetowa, Internet bezprzewodowy, lekarz, pralnia, sklepy, oświetlenie kortów tenisowych, bilard, kręgielnia, centrum nurkowe i sportów wodnych, windsurfing, kite, wideo gry, centrum gier, wypożyczalnia limuzyn.

KONTAKT:

www.titanicgroup.com

POŁOŻENIE:

Odległość od lotniska ok. 10 km, odległość do centrum Hurghady ok. 20 km.

PLAŻA:

Prywatna-piaszczysta plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu, serwis plażowy bezpłatny (ręczniki, leżaki, materace, parasole).

WYŻYWIENIE:

ultra all inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja i późna kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki i napoje butelkowane.

DLA DZIECI:

mini klub (4-12 lat), opiekunka (płatna), animacje, plac zabaw, brodzik, mini dyskoteka, aqua park.

SPORT I ROZRYWKA:

korty tenisowe, tenis stołowy, fitness, piłka plażowa, mini golf, animacje, dyskoteka, amfiteatr, siłownia, parking, kompleks basenów (8.000 m3, 2 główne baseny, 1 z podgrzewaną wodą, brodzik dla dzieci, 47 prywatnych basenów), aqua park: 8 zjeżdżalni dla dorosłych, 8 zjeżdżalni dla dzieci (statek piracki, brodzik z woda podgrzewaną), basen z falami.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymia wioska wakacyjna, w skład której schodzą dwa hotele - Titanic Palace i Beach. Zadbane wnętrza, szeroki pakiet All Inclusive oraz dostęp do atrakcyjnego aquaparku ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to główne atuty tego resortu. Polecamy go głównie dla rodzin z dziećmi, ale także dla młodych osób.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

ok. 20 km od centrum HURGHADY; przy plaży i przy hotelu Titanic Beach, ok. 18 km od portu lotniczego w Hurghadzie; hotelowy bus do centrum Hurghady - Sakkali (płatny).

PLAŻA

hotelowa, piaPokojeszczysta, łagodne zejście do morza, zalecane obuwie ochronne, pomost ułatwiający nurkowanie,  przy hotelu, przejście na plażę przez tereny hotelowe, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; przy plaży park wodny należący do hotelu Titanic Beach.

HOTEL

Kategoria lokalna 5* stylowy, otwarty w 2010 r., 3 piętra,

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracje główne: Cleopatra i Antonio - dania w formie bufetu, foteliki dla dzieci; 5 restauracji la carte: kuchnia japońska, meksykańska, indyjska, chińska oraz mongolska oraz 4 restauracje la carte w hotelu Titanic Beach: kuchnia libańska, chińska, włoska oraz rybna przy plaży; bar przy basenie, bar Cesar w holu, bar Captain Smith, Sailors bar na plaży, bar w dyskotece, bankomat, sklepiki z różnym asortymentem; taras z widokiem na ogród i morze; lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

INTERNET

za opłatą: kawiarenka internetowa, internet bezprzewodowy

KONFERENCJE/INCENTIVE

sala konferencyjna dla 400 osób

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

2 główne baseny, 1 basen podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda, łącznie ok. 8000 m, 7 basenów przy aneksach, Aquapark w hotelu Titanic Beach, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne), tenis stołowy, fitness, piłka plażowa, minigolf, boule; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco, dyskoteka dla dorosłych oraz programy animacyjne w ciągu dnia, wieczorem dla dorosłych i dla dzieci w sąsiednim hotelu Titanic Beach; za opłatą: bilard, kręgielnia; centrum nurkowe (oferta zewnętrzna); centrum spa - jacuzzi, łaźnia turecka, sauna, masaże, zabiegi kosmetyczne.

DLA DZIECI

mini klun, plac zabaw, zjeżdzalnie wodne, animacje.

ZAKWATEROWANIE

593 pokoje standardowy: 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 48 m, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar; balkon lub taras (stolik i krzesełka); rodzinny: 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 58 m, wyposażenie jak w pokoju standardowym; łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis na zamówienie przed przyjazdem; pokój rodzinny za dopłatą.

WYŻYWIENIE

sniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji Cleopatra lub Antonio; przekąski w wyznaczonych barach (12.30-17.00); kawa, herbata, ciasto (16.00-18.00); późna kolacja (22.00-24.00), zimne przekąski (24.00-7.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00), całodobowo w barze w lobby; 2 razy w tygodniu kolacja w restauracji la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

INFORMACJE DODATKOWE

Holiday Check 5,4/91% www.titanicgroup.com

CENA

Cena PLN dla oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena PLN dla oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymia wioska wakacyjna, w skład której schodzą dwa hotele - Titanic Palace i Beach. Zadbane wnętrza, szeroki pakiet All Inclusive oraz dostęp do atrakcyjnego aquaparku ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to główne atuty tego resortu. Polecamy go głównie dla rodzin z dziećmi, ale także dla młodych osób.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Hurghada, Egipt

Położenie

w strefie turystycznej, do centrum Hurghady ok. 17 km, (bus hotelowy za opłatą). Do lotniska ok. 15 km.

Plaża

bezpośrednio przy piaszczystej plaży, leżaki, parasole i ręczniki na plaży bezpłatnie, bar na plaży

Wyposażenie

komfortowy kompleks hotelowy (otwarty w 2010 r.) oferuje 593 pokoje. Do dyspozycji Gości: recepcja, lobby hotelowe, kącik internetowy (za opłatą), 2 restauracje główne (dania w formie bufetu), 7 restauracji a la carte (japońska& chińska, indyjska, meksykańska, włoska, chińska, orientalna, rybna), kilka barów, bankomat. Na zewnątrz znajduje się rozległy kompleks basenów (ok. 5000 m2, 1 basen podgrzewany zimą) oraz aquapark. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenach bezpłatnie. www.titanicgroup.com

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

gustowne, komfortowe, przestronne pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-3A): bardzo przestronne, ok. 48 m2, klimatyzacja, minibar, sejf bezpłatnie, TV sat., telefon, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Pokoje z bezpośrednim dostępem do basenu (1-3B): dla dorosłych gości. Pokoje w bungalowach (1-2C): z bezpośrednim dostępem do basenu. Pokoje rodzinne (2-4F): 2 sypialnie połączone drzwiami, 1 łazienka; pow. ok. 58 m2. Pokoje rodzinne superior (2-3G): 1 przestronny pokój, w łazience wanna z whirpoolem, pow. ok. 53 m2, Pokoje - wariant ekonomiczny (1-3S).

Dostęp do internetu

kącik Internetowy za opłatą.

Ultra All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu. Późniejsze śniadanie dla "śpiochów". Po południu przekąski. Lody (w godz. 19-20:00, w Titanic Beach w godz. 12:30-17:00, w "China Town" w godz. 12:30-16:00). Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki na bazie alkoholi lokalnych) oraz napoje bezalkoholowe, kawa, herbata 24H. Kolacja w restauracjach a la carte (raz na pobyt, wymagana wcześniejsza rezerwacja). Mini bar codziennie uzupełniany napojami bezalkoholowymi. Raz na pobyt 20 min. masaż.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.

Święta/Sylwester

MENU ŚWIĄTECZNE 24.12.15, SYLWESTROWE 31.12.15 W CENIE.

Zabawa dla całej rodziny

Dzieci: gry, zabawy, konkursy i mnóstwo atrakcji w klubie. Aquapark z 8 zjeżdżalniami (dla dzieci od 10 lat), statek piracki z 6 zjeżdżalniami dla młodszych dzieci (3-9 lat), basen z falami, rafting river. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bezpłatnie. Plac zabaw, mini dyskoteka, kino dziecięce, miniklub dla dzieci (3-12 lat), animacje, oddzielne brodziki. Wysokie krzesełka w restauracji. Sport: jacuzzi, aerobik, boccia, siłownia, tenis (wymagana rezerwacja), minigolf, tenis stołowy, siatkówka, fitness, piłka plażowa. Za opłatą: centrum nurkowania, windsurfing, kitesurfing, bilard, kręgielnia (3 tory). Rozrywka: Aquapark, programy animacyjne w ciągu dnia, wieczorem przedstawienia, dyskoteki.

Polecamy

Rewelacyjny kompleks hotelowy przy piaszczystej plaży! Jeden z najchetniej wybieranych hoteli w Egipcie! Prawdziwy raj dla amatorów morskich kąpieli, nurkowania na pobliskiej rafie koralowej oraz beztroskich zabaw w hotelowym Aquaparku. Dla najmłodszych Gości statek piracki ze zjeżdżalniami, dyskoteka, gry i mnóstwo innych atrakcji. Dla dorosłych aż 8 zjeżdżalni, sztuczna rzeka do spływu pontonami i basen z falami. Atrakcyjny pakiet Ultra All Inclusive.


Net Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymia wioska wakacyjna, w skład której schodzą dwa hotele - Titanic Palace i Beach. Zadbane wnętrza, szeroki pakiet All Inclusive oraz dostęp do atrakcyjnego aquaparku ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to główne atuty tego resortu. Polecamy go głównie dla rodzin z dziećmi, ale także dla młodych osób.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt/Hurghada

Strefa

Active, Prestige

Lokalizacja

południowa cześć Hurghady - dzielnica hotelowa nowe centrum Hurghady Sakkala - ok. 17 km centrum handlowe Senzo Mall - ok. 3 km lotnisko - ok. 10 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, prywatna, piaszczysta, z drobnym żwirkiem, o długości ok. 500 m, z łagodnym zejściem do wody, z pomostem ułatwiającym zejście na głęboką wodę, leżaki i parasole bezpłatne

Hotel

pięciogwiazdkowy, należący do sieci Titanic, posiada ok 590 pokoi, otwarty w 2010 roku, wraz z sąsiednią i zarazem starszą częścią Beach (z aqua parkiem) tworzy rozległy kompleks hotelowy. Odnowiony w 2016 roku

Udogodnienia

całodobowa recepcja, bankomat, room service, punkt wymiany walut , przechowalnia bagażu, pralnia (za dodatkową opłatą), opieka medyczna ( na wezwanie za dodatkową opłatą), centrum konferencyjne, dyskoteka, sklepy, fryzjer (za dodatkową opłata)

Internet

Wi-Fi w miejscach publicznych za dodatkową opłatą

Pokoje

2-os., możliwość 1 lub 2 dostawek, pow. ok. 48m2 lub pokoje rodzinne dwupomieszczeniowe; łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja indywidualnie sterowana, TV SAT, sejf, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), telefon, balkon lub taras Bungalowy - przeznaczone wyłącznie dla 2 osób dorosłych

Restauracje i bary

restauracja Kleopatra restauracja Antonio 5 restauracji a la carte 4 bary Sisha Bar i Alexander Bar dodatkowo płatne

Wyżywienie

All Inclusive 24 h śniadanie (07.00-10.00) późne śniadanie (10.00-11.00) obiad (12.30-14.30) kolacja (18.00-21.00) późna kolacja (21.30-24.00) przekąski (12.30-16.00) i (01.00-07.00) lokalne napoje alkoholowe (08.00-24.00) i bezalkoholowe (24h/na dobę) 2 razy w tygodniu kolacja w jednej z restauracji a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja) szczegółowy program all inclusive klienci otrzymają po przyjeździe do hotelu Do kolacji Świątecznej i Sylwestrowej obowiązkowa dopłata - płatna w momencie rezerwacji.

Rozrywka

kompleks basenów o łącznej powierzchni ok. 8000 m2 (w tym kilka sezonowo podgrzewanych) z leżakami i parasolami oraz aqua park (jeden z największych w Hurghadzie) ze zjeżdżalniami, basenem ze sztuczną falą i rzeką do raftingu,fitness, piłka wodna, siłownia, pokój gier, rzutki, amfiteatr, tenis stołowy, boule dodatkowo płatne), mini golf, boisko do siatkówki, korty tenisowe

Płatne

bilard, kręgielnia, centrum SPA - łaźnia turecka, sauna, jacuzzi, masaże, centrum nurkowania, sporty wodne na plaży

Dla dzieci

brodzik, mini aqua park w formie statku pirackiego ze zjeżdżalniami, mini klub, mini disco, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2

Nasza ocena

pokój ***** położenie ***** wyżywienie ****+ sport \ rozrywka *****

Oficjalna kategoria

5 gwiazdek

Cena obejmuje

opiekę polskiego rezydenta ,przelot samolotem z opłatą lotniskową, bagaż główny oraz podręczny, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3,4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu, pakiet ubezpieczeniowy Europaische Reiseversicherung AG (NNW, KL i bagaż) oraz składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny. Dopłata do kolacji Świątecznej i Sylwestrowej - jeśli jest w opisie.

Cena nie obejmuje

wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia, napojów do posiłków jeśli w opisie hotelu nie podano inaczej oraz lokalnych opłat klimatycznych i podatków turystycznych płatnych na miejscu przy zakwaterowaniu, a także innych wydatków osobistych

Karty kredytowe

Visa, MasterCard

Strona hotelu

www.titanicgroup.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymia wioska wakacyjna, w skład której schodzą dwa hotele - Titanic Palace i Beach. Zadbane wnętrza, szeroki pakiet All Inclusive oraz dostęp do atrakcyjnego aquaparku ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to główne atuty tego resortu. Polecamy go głównie dla rodzin z dziećmi, ale także dla młodych osób.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

HURGHADA/EGIPT

Do dyspozycji gości

• recepcja • winda • ogród • taras • 3 baseny (z wodą słodką) • aquapark • basen dla dzieci • restauracja główna Cleopatra (kuchnia międzynarodowa) • restauracja Antonio (kuchnia międzynarodowa, Bliskiego Wschodu, w cenie) • restauracja a la carte Mongolian (otwarta kilka razy w tygodniu 18.30-21.00, w cenie) • restauracja a la carte indian (18.30-22.00, konieczna rezerwacja) • restauracja a la carte Chinese (18.30-22.00, konieczna rezerwacja) • restauracja a la carte Mexican (18.30-22.00, konieczna rezerwacja) • restauracja a la carte Japanese (18.30-22.00, konieczna rezerwacja) • 3 bary • strefa dla palących

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, płatne) • kantor • sklep z pamiątkami • butik • jubiler • fryzjer • lekarz • pralnia (płatna, gotówką) • usługi konsjerża • parking (w cenie, strzeżony) • 3 sale konferencyjne • recepcja • winda • ogród • taras

Dodatkowe udogodnienia

• kantor • sejf • sklep z pamiątkami • butik • jubiler • fryzjer • opieka medyczna (płatna) • pralnia (płatna) • usługi konsjerża • parking • 3 sale konferencyjne 

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

593 pokoje, 47 bungalowów 

Kategoria lokalna

5 gwiazdek 

Dodatkowe informacje

• hotel nie akceptuje zwierząt • zakwaterowanie od 14.00, wykwaterowanie do 12.00 • hotel otwarty w 2010 r.

Dla dzieci

• bufet dla dzieci • plac zabaw • opieka nad dziećmi (płatna) • miniklub (dla dzieci w wieku 4-12 lat) • minidisco

Sport i wellness

W cenie • siłownia 

Płatne • masaże • sauna turecka 

Rozrywka

• zajęcia sportowe (, codziennie)

• międzynarodowe animacje dla dorosłych (, codziennie)

• wieczory tematyczne

• przedstawienia

• boccia

• boccia w cenie

• rzutki

• rzutki w cenie

• bilard

• bilard za opłatą

• dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 3-4 os. • ok. 50 m2 • widok na basen lub ogród • 2 oddzielne pokoje oddzielone przesuwnymi drzwiami • 2 pojedyncze łóżka • 1 podwójne łóżko • minibar (w cenie napoje niegazowane, woda) • w budynku głównym • balkon • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf (w cenie) • telefon • TV sat. • suszarka do włosów • prysznic • WC

Pokój rodzinny FZX2

• 3-4 os. • ok. 45 m2 • widok boczny na morze • pokój dzienno-sypialny • minibar (w cenie napoje bezalkoholowe, woda) • wanna • w budynku głównym • balkon • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf (w cenie) • telefon • TV sat. • suszarka do włosów • prysznic • WC

Bungalow BUX1

• 1-2 os. • ok. 40 m2 • widok na basen • wyremontowany w 2017 roku • taras • bezpośredni dostęp do basenu • pokój dzienno-sypialny • 1 podwójne łóżko • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf (w cenie) • telefon • minibar (w cenie napoje bezalkoholowe, woda) • TV sat. • suszarka do włosów • prysznic • WC

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 40 m2 • widok na basen lub ogród • częściowo wyremontowany w 2017 roku • w budynku głównym • pokój dzienno-sypialny • taras lub balkon • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf (w cenie) • telefon • minibar (w cenie napoje bezalkoholowe, woda) • TV sat. • suszarka do włosów • prysznic • WC

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, kontynentalne, w formie bufetu
• późne śniadanie: codziennie 10:00 - 11:00, w cenie
• obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
• kolacja: codziennie 18:30 - 21:00, w formie bufetu
• przekąski: codziennie
• przekąski o północy: codziennie
• ciasto: codziennie
• kawa i herbata po południu
• wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane lokalne napoje alkoholowe
• wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: za opłatą

Restauracje i bary • restauracje: 7
• główna restauracja "Cleopatra": rodzaje kuchni: międzynarodowa, dania dietetyczne, bufet dla dzieci: w cenie, wliczone w all inclusive, dania wegetariańskie, bufet, w cenie, w zależności od sezonu, codziennie 07:00 - 10:00, 12:30 - 14:30 i 18:30 - 21:00, z klimatyzacją
• restauracja "Antonio": rodzaje kuchni: międzynarodowa, dania dietetyczne, bufet dla dzieci: w cenie, wliczone w all inclusive, bufet, w cenie, 07:00 - 10:00, 12:30 - 14:30, 18:30 - 21:00 i 22:00 - 00:00, z klimatyzacją
• restauracja specjalistyczna "Mongolian": a la carte, show cooking, w cenie, wliczone w all inclusive, kilka razy w tygodniu 18:30 - 21:00
restauracja specjalistyczna "indian": rodzaje kuchni: indyjska, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, wliczone w all inclusive, 18:30 - 22:00, z klimatyzacją
• restauracja specjalistyczna "Chinese": rodzaje kuchni: chińska, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, wliczone w all inclusive, 18:30 - 22:00, z klimatyzacją
• restauracja specjalistyczna "Mexican": rodzaje kuchni: meksykańska, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, wliczone w all inclusive, 18:30 - 22:00, z klimatyzacją
• restauracja specjalistyczna "Japanese": rodzaje kuchni: japońska, a la carte, show cooking, rezerwacja wymagana, w cenie, wliczone w all inclusive, 18:30 - 22:00, z klimatyzacją 

• bary i inne: 4
• bar w lobby "Caesar bar": codziennie
• bar przy zewnętrznym basenie "Pool Bar": codziennie 10:00 - 17:00
• bar na plaży "Beach Bar": codziennie 10:00 - 17:00
• bar przy zewnętrznym basenie "Aqua Bar": codziennie 10:00 - 17:00

Dodatkowe informacje • kolacja przy świecach: na zapytanie, rezerwacja wymagana, za opłatą, płatność gotówką, wybór z menu


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Titanic Palace

Opinie o Hotelu Titanic Palace

4.9
zdecydowanie polecam

Świetny hotel dla rodzin z dziećmi. Baseny są dostosowane dla maluchów i dla starszych dzieci. Podgrzewany basen w aquaparku oraz główny basen przy barze w sezonie zimowym. Śniadania i obiady rzeczywiście jak w opiniach szału nie robią za to kolacje wyśmienite. Zaletą są restauracje tematyczne oraz cooking live które odbywało się na zewnątrz. Szczerze polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.0
polecam

Mieliśmy b. udane wakacje co pewnie wpływa na naszą opinię o hotelu. Pokój standard dużo większy niż w Turcji czy Grecji. Łazienka również. Obsługa i atmosfera naprawdę dobra. Jednak przy pełnej obsadzie gości odczuwalne były niedociągnięcia organizacyjne w restauracjach. Naszym zdaniem hotel powinien mieć 4 *.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0
4.0
polecam

Mieliśmy b. udane wakacje co pewnie wpływa na naszą opinię o hotelu. Pokój standard dużo większy niż w Turcji czy Grecji. Łazienka również. Obsługa i atmosfera naprawdę dobra. Jednak przy pełnej obsadzie gości odczuwalne były niedociągnięcia organizacyjne w restauracjach. Naszym zdaniem hotel powinien mieć 4 *.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0
4.4
polecam

Pierwsze wrażenie pozytywne, potem było już troszkę gorzej, ale i tak się nam podobało. Pokoje trochę zaniedbane i słabo sprzątane. Nie mamy zastrzeżeń co do jedzenia, sporo posiłków, smacznych, ładnie podanych. Super plaża, piaszczysta, szeroka. Ładny baseny i zjeżdżalnie. Ogólnie takie 4+ byśmy dali

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: polecam
4.4
4.6
polecam

Hotel świetny, rozległy, można korzystać z infrastruktury sąsiedniego Tytanika. Świetny wybór szczególnie dla rodzin z dziećmi! Polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.6
4.7
zdecydowanie polecam

byłam z mężem i 3 jką dzieci w lipcu 2014 hotel jest przepiękny nic dodać nic ując mielismy pokoje do których wpływało się bezpośrednio do basenu polecam także wycieczke na wyspe Paradise wtym nurkowanie i łodzia podwodną rejs w rafy koralowe

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.9
zdecydowanie polecam

Przepiękne baseny i dużo bezpiecznych zjeżdżalni dla dzieci i dorosłych, do plaży tylko kilka kroków bo jest na terenie hotelu od razu. Pokoje fajne, duże, codziennie sprzątane, chociaż łazienkom przydałby się gruntowny remont. Jedzonko pycha, codziennie co innego i każdy mógł coś dla siebie znaleźć. Obsługa miła, pomocna, nie prosi o napiwki. Bardzo nam się podobało, ale warto też opuścić na jakiś czas hotel i pojechać na jakąś wycieczkę.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.3
polecam

Byłem tam z żoną i z dwójką dzieci na tygodniowych wakacjach w lipcu br. Miejsce bardzo fajne, jest dużo atrakcji, ale też sporo niedociągnięć. Morze ładne, ostał się nawet niewielki fragment rafy koralowej. Pokoje duże, codziennie sprzątane, ale zdarzały się drobne kradzieże (kolorowe spinki córek itp). Jedzenia całkiem sporo, różnorodnego, ale niezbyt smacznego. Największym atutem są zdecydowanie baseny i zjeżdżalnie, córki bawiły się znakomicie. Animacje i dyskoteki też w porządku, zajmujące. DObre miejsce na rodzinne wakacje.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.3
zdecydowanie odradzam

BYŁAM W TYM HOTELU 2012 ROKU Z WNUSIĄ I MĘŻEM BYŁO SUOER POLECAM TEN HOTEL

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
4.3
5.0
zdecydowanie polecam

Dużo różnych basenów, mnóstwo zjeżdżalni, plaża hotelowa bezpośrednio na terenie hotelu z barem. Bardzo nam się podobało. Byliśmy ze znajomymi i w sumie 4 dzieci. Wszyscy znaleźli cos dla siebie. Dzieciaków nie dało się oderwać od zjeżdżalni. Duży plus za opcje all inclusive 24 h, bardzo duża wygoda. Pokoje bardzo duże, z ładnymi widokami. Jak dla mnie pobyt tam rewelacja.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Titanic Palace - możliwości zakwaterowania:

standard dbl
bungalow [standard] dbl
family room [2 bedroom] dbl
family room [1 bedroom] dbl
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras bezposredni dostepc na basenie
Pokoj w bungalowie prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras bezposredni dostepc na basenie
Pokoj wariant ekonomiczny dla 1 osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras bezposredni dostepc na basenie
Pokoj w bungalowie prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras bezposredni dostepc na basenie
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras 2 sypialnie/1 lazienka
Pokoj rodzinny Superior 1 pomieszczenie prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras bezposredni dostepc na basenie
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras 2 sypialnie/1 lazienka
Pokoj rodzinny Superior 1 pomieszczenie prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras 2 sypialnie/1 lazienka
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
BUNGALOW
Bungalow
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy z możliwością dostawek
Pokój 2-osobowy
Pokój 2 os.
DZ/BkoT
DZ/BkoT/Sparpreis
DZ/Ts/Bungalow
DZ/BkoT/Economy
POKÓJ DWUOSOBOWY
BUNGALOW DWUOSOBOWY
POKÓJ DWUOSOBOWY PROMO
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
EZ/BkoT
EZ/Ts/Bung
POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD
FAMILY ROOM 2 BEDROOM
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
POKÓJ RODZINNY SUPERIOR
FamZim/BkoT
FamApt/BkoT
POKÓJ RODZINNY 2+2
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy z mozliwością dostawki
Pokój 1-osobowy
FAMILY ROOM

Titanic Palace - Możliwości wyżywienia:


Titanic Palace - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Titanic Palace? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00