cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aventura Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Aventura Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Aventura Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Aventura Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Aventura Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Aventura Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Aventura Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Aventura Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Aventura Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Aventura Park, Riwiera Turecka
  • Hotel Aventura Park, Riwiera Turecka
1 / 11
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
25.04 - 01.05
już od 2139 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.05 - 06.05
już od 1879 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aventura Park
  • Windsurfing
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Aventura Park
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Aventura Park:
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aventura Park:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjny, rodzinny kompleks położony w bujnym ogrodzie pełnym klimatycznych zakamarków. Wysoki standard obsługi, mnogość atrakcji i bliskość malowniczej plaży to główne zalety tego hotelu.

Hotel Aventura Park w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjny, rodzinny kompleks położony w bujnym ogrodzie pełnym klimatycznych zakamarków. Wysoki standard obsługi, mnogość atrakcji i bliskość malowniczej plaży to główne zalety tego hotelu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Alanya

Opis oferty:

Rodzinny kompleks położony na dużej powierzchni, otoczony zielenią, świetnie przygotowany na przyjęcie najmłodszych. Z hotelu łatwo dostać się na plażę z pomostem, a z pokoi można podziwiać błękitne morze. Baseny, zjeżdżalnie, miniklub, animacje i wiele innych aktywności umilają czas wczasowiczom w każdym wieku. Na miejscu bujny ogród z oczkiem wodnym i miejscem do relaksu po dniu pełnym wrażeń.

POŁOŻENIE:

ok. 0,5 km od centrum Okurcalar i Alara Grand Bazar ze sklepami, kantorem, bankomatem i apteką, ok. 35 km od ALANYI; ok. 85 km od portu lotniczego w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu (Alanya - ok. 9 TL).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-kamienista, wąska, bezpośrednio przy hotelu, dojście chodnikiem i schodami na terenie hotelu, bezpłatne leżaki i materace, ręczniki za kaucją (10 EUR, wymieniane co drugi dzień); bar objęty all inclusive: napoje bezalkoholowe oraz piwo; pomost z leżakami i parasolami.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 2007 r., regularnie odnawiany, 240 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, 2 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja; restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, restauracja przy plaży - á la carte, ryby, owoce morza, dania wegetariańskie; bar przy basenie, bar na plaży, bar w dyskotece (płatny); market: tekstylia, galanteria skórzana; klimatyzowana sala konferencyjna dla 100 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby (ograniczony zasięg); za opłatą: room-service; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (uzupełniany codziennie w wodę), sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny lub frontalny widok na morze.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 350 m², gł. 1,6 m, 2 zjeżdżalnie, słodka woda, basen dla dzieci, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 25 m², gł. 0,3 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy (wypożyczalnia sprzętu i oświetlenie płatne), tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: bilard, sporty wodne; centrum wellness: basen kryty, słodka woda, ok. 200 m², gł. 1,6 m, za opłatą: masaże, peelingi.

ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; kawa, herbata, ciasta (16.00-­17.00); przekąski (12.30-16.00) w Express bar; placki gozleme (12.30-16.00); nocny bufet (23.30-00.30); napoje ciepłe, bezalkoholowe oraz lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe (24h) w wyznaczonym barze; raz na pobyt kolacja á la carte w restauracji Vogue (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek ultra all inclusive.

KONTAKT:

0090/2425275151, www.aventuraparkhotel.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe:1. dziecko do 13 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjny, rodzinny kompleks położony w bujnym ogrodzie pełnym klimatycznych zakamarków. Wysoki standard obsługi, mnogość atrakcji i bliskość malowniczej plaży to główne zalety tego hotelu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Alanya

Opis oferty:

Rodzinny kompleks położony na dużej powierzchni, otoczony zielenią, świetnie przygotowany na przyjęcie najmłodszych. Z hotelu łatwo dostać się na plażę z pomostem, a z pokoi można podziwiać błękitne morze. Baseny, zjeżdżalnie, miniklub, animacje i wiele innych aktywności umilają czas wczasowiczom w każdym wieku. Na miejscu bujny ogród z oczkiem wodnym i miejscem do relaksu po dniu pełnym wrażeń.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum Okurcalar i Alara Grand Bazar ze sklepami, kantorem, bankomatem i apteką, ok. 35 km od ALANYI; ok. 85 km od lotniska w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-kamienista, wąska, bezpośrednio przy hotelu, dojście chodnikiem i schodami na terenie hotelu, bezpłatne leżaki i materace, ręczniki za kaucją (10 EUR, wymieniane co drugi dzień); bar objęty all inclusive: napoje bezalkoholowe, piwo; pomost z leżakami i parasolami.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 2007 r., regularnie odnawiany, 236 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, 2 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja; restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, restauracja przy plaży - á la carte, ryby, owoce morza, dania wegetariańskie, bar przy basenie, bar na plaży, bar w dyskotece (płatny); market: tekstylia, galanteria skórzana; klimatyzowana sala konferencyjna dla 100 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby (ograniczony zasięg); za opłatą: room-service; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (uzupełniany codziennie w wodę), sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny lub frontalny widok na morze.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 350 m², gł. 1,6 m, 2 zjeżdżalnie, słodka woda, basen dla dzieci, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 25 m², gł. 0,3 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy (wypożyczalnia sprzętu i oświetlenie płatne), tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: bilard, sporty wodne; centrum wellness: basen kryty, słodka woda, ok. 200 m², gł. 1,6 m, za opłatą: masaże, peelingi.

ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; kawa, herbata, ciasta (16.30-­17.30); przekąski (12.00-16.00) w wyznaczonym barze; placki gozleme (12.30-16.00), nocny bufet (24.00-1.00) w wyznaczonym miejscu; napoje ciepłe, bezalkoholowe oraz lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe (24h) w wyznaczonym barze; raz na pobyt kolacja á la carte w restauracji Vogue (dla pobytów min. 7 nocy; wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek ultra all inclusive.

KONTAKT:

0090/2425275151, www.aventuraparkhotel.com

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi


Mapa Hotelu Aventura Park
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Aventura Park

4.4
polecam

tureckie 5* - wiadomo czego sie podziewac , luksusy i czerwone dywany to nie beda . my jestesmy mile zaskoczeni tym hotelem , spodobal sie nam i moze nawet tu wrocimy . duzo przestrzeni , ladna plaza , pomost , piekne widoki z okien , duzo jedzenia i alkohole nawet na plazy w allu , animacje i duzo rozrywek . niestety sporo rosjan jak to w krajach arabskich . mi i mojej zonie sie podobalo

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.4
4.7
zdecydowanie polecam

Miłe wakacje spędzone trochę na plażowaniu, trochę na imprezowaniu ;) polecam hotel serdecznie, duży wybór jedzenia, ładne pokoje, przyjazna obsługa, mnóstwo radości! ;)

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Aventura Park:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Obsługa
    0
HolidayCheck
Ocena Aventura Park:
0 / 6

Omijać szerokim łukiem! 2007-07-06
Szczegóły oceny hotelu Aventura Park:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    1.5
  • Wyżywienie
    1.8
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    1.0

Bogu dzięki tylko 2 noce było dane nam tam spędzić, bo udało nam się przenieść. Obsługa straszna - z...
więcej

1.6
Nigdy wiecej ! 2010-01-16
Szczegóły oceny hotelu Aventura Park:
  • Lokalizacja
    1.4
  • Pokoje
    1.3
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.5
  • Obsługa
    1.0

Hotel katastrofa, nie działająca nawet przez minutę klimatyzacja, smród i brud na stołówce,talerze w...
więcej

1.2
Pobyt w Aventura Park 5 gwiazdek 2011-08-15
Szczegóły oceny hotelu Aventura Park:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Idealne miejsce na odpoczynek 2011-09-22
Szczegóły oceny hotelu Aventura Park:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.8

Wszystko w jak najlepszym porządku, Hotel ładny i przede wszystkim czysty, profesjonalna obsługa, je...
więcej

5.4
Fajne wakacje z dzieckiem 2012-05-24
Szczegóły oceny hotelu Aventura Park:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Super Hotel 2013-01-31
Szczegóły oceny hotelu Aventura Park:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.3

wyjazd był dwa lata temu ale napewno nie zapomnę super jedzenia, codziennie coś nowego,kucharze goto...
więcej

5.4
Wspaniała atmosfera, hotel pełen życzliwych ludzi. 2013-08-22
Szczegóły oceny hotelu Aventura Park:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.3

Urlop w Aventura Park Hotel uważam za bardzo udany. Standard hotelu to europejskie ***+ Hotel zdomin...
więcej

5.7
Fajny hotel dla osób chcących odpocząć od zgielku 2013-08-28
Szczegóły oceny hotelu Aventura Park:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Miły, nieduży hotel. Fajne baseny dla dzieci zarówno małych jak i trochę większych. Animacje głownie...
więcej

4.9
Polecam 2013-10-02
Szczegóły oceny hotelu Aventura Park:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Piękny hotel 2014-08-11
Szczegóły oceny hotelu Aventura Park:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Piękny teren, urozmaicona infrastruktura, urokliwe zakątki, bardzo sympatyczne otoczenie. Pokoje śre...
więcej

5.7
Hotel spacyfikowany przez Rosjan 2014-08-24
Szczegóły oceny hotelu Aventura Park:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    2.0

3.5
Wakacje marzeń 2014-09-16
Szczegóły oceny hotelu Aventura Park:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.8

Aventura Park - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2 os. + 1 dostawka, boczny lub frontalny widok na morze
Pokój 2 os. boczny lub frontalny widok na morze
Pokój 1 os. boczny lub frontalny widok na morze

Aventura Park - Możliwości wyżywienia:


Aventura Park - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Aventura Park? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00