cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
  • Hotel Falcon Hills, Morze Czerwone
1 / 37
Ocena
hotelu:
3.8 / 5
Najbliższy termin
14.12 - 21.12
już od 1188 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.05 - 15.05
już od 759 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Falcon Hills
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Falcon Hills
star 3

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Falcon Hills:
3.8 / 5
Średnia z 14 opinii
Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
  • Lokalizacja
    3.3
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    2.3
  • Atrakcje
    i sport
    2.7
  • Jakość
    do ceny
    3.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 14 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Idealne miejsce na spokojne wakacje. Bardzo przyjemny, kameralny hotel w przepięknej okolicy. Goście mają zapewnione udane wakacje w dobrym standardzie obiektu 3*.

Hotel Falcon Hills w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Idealne miejsce na spokojne wakacje. Bardzo przyjemny, kameralny hotel w przepięknej okolicy. Goście mają zapewnione udane wakacje w dobrym standardzie obiektu 3*.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 750 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • taras
  • 2 baseny zewnętrzne (1 podgrzewany w sezonie zimowym)

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w lobby, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • sklepy 
  • pralnia (płatna) 
  • lekarz (płatny, na zapytanie) 

Liczba pokojów

133

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dla dzieci

  • miniklub 

Sport i wellness

W cenie
  • kort tenisowy
  • siłownia
  • siatkówka
Płatne
  • centrum nurkowe
  • centrum spa (15-minut w cenie dla gości all inclusive) 

rozrywka

  • bilard w cenie

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • klimatyzacja
  • sejf (płatny)
  • minibar (płatny)
  • TV sat.
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:00 - 09:30, w formie bufetu
  • obiad: 13:00 - 15:00
  • kolacja
  • wieczory tematyczne: codziennie, 19:00 - 21:30
  • wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane napoje alkoholowe
Restauracje i bary
  • restauracje: 1
  • restauracja główna

  • bary i inne: 3

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Idealne miejsce na spokojne wakacje. Bardzo przyjemny, kameralny hotel w przepięknej okolicy. Goście mają zapewnione udane wakacje w dobrym standardzie obiektu 3*.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia:

    1999 r. odnowiony w 2009 r.

     

    Położenie:

    Hadabet Um El Sid, 5 km od Naama Bay,  17 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 14.000 m2.

     

    Plaża:

     1 km do hotelu, wydzielona część plaży publicznej, piaszczysto-żwirowa. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne. Przejście na plaże przez ulicę.

     

    W Hotelu:

    restauracja w budynku, 2 bary, winda, 2 baseny odkryte (400, 200 m2).   

     

    Pokoje:

    W 5 budynkach: 136 pokoi standardowych; klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), TV, telefon,  balkon lub taras, minibar (pusty), wanna lub prysznic, terakota.

     

    Rozrywki i usługi:

    Bezpłatne:

    Kort tenisowy, tenis stołowy (w systemie All Inclusive), bilard.
    Płatne:
    Łącze internetowe w lobby, room service, kawiarenka internetowa, pralnia, salon piękności, centrum SPA, oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa, siłownia, sauna, łaźnia turecka, masaż,  jacuzzi.

     

    Dla dzieci:

    brodzik, krzesełka w restauracji, posiłki dla dzieci, plac zabaw, łóżeczka ( na życzenie).

     

    Wyżywienie:

    HB lub All Inclusive 


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Idealne miejsce na spokojne wakacje. Bardzo przyjemny, kameralny hotel w przepięknej okolicy. Goście mają zapewnione udane wakacje w dobrym standardzie obiektu 3*.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

     

    - ok. 450 m od plaży Amphoras (kursuje bezpłatny minibus)
    - ok. 5 km od prywatnej hotelowej plaży w Naama Bay (kursuje bezpłatny minibus)
    - ok. 17 km od lotniska

     

    Plaża

     

    - piaszczysto-żwirowa
    - leżaki i parasole (bezpłatne)

     

     

    Pokoje

     

    - klimatyzacja indywidualna
    - TV-Sat, telefon, lodówka
    - sejf (płatny)
    - łazienka (prysznic)
    - balkon/taras

     

    Sport, Relaks, Rozrywka

     

    Bezpłatnie
    - basen z jaccuzi, leżaki i parasole bezpłatne
    - wieczorne programy animacyjne
    - kort tenisowy, tenis stołowy, bilard
    Odpłatnie
    - sauna, masaże
    - sporty wodne na plaży

     

    Dla dzieci

     

    - plac zabaw
    - brodzik

     

    Wyżywienie

     

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, podwieczorek oraz lody w godzonach 16:30 - 17:30. Napoje bezalkoholowe serwowane w godzinach 08:00-24:00. Opcja All inclusive nie obejmuje napoi alkoholowych i nie obowiązuje na plaży.

     

    Restauracje i bary

     

    - restauracja
    - snack bar, bar
    - kawiarnia beduińska

     

    Dodatkowe informacje

     

    - pralnia, sklepiki z pamiątkami, salon piękności, kantor
    - bezpłatny bus hotelowy do Naama Bay
    - kawiarenka internetowa (płatna)
    - www.falcon-hotels.com

     

    Cena

     

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.
    Cena nie zawiera: wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

     

     

    Dodatkowa informacja wizowa

     

    Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 15 USD).
    Turyści, którzy nie będą opuszczali Półwyspu Synaj mogą otrzymać tzw. "Sinai only", który zwalnia z obowiązku zakupu wizy. Aby otrzymać Sinai pass należy spełniać następujące warunki: pobyt na Synaju nie może trwać dłużej niż 14 dni, turysta nie będzie korzystał z wycieczek np. do Kairu czy Luksoru i nie będzie poruszał się żadną drogą prowadzącą do stolicy. W praktyce oznacza to, iż bez wizy można zwiedzić rejon Zatoki Akaba oraz Klasztor Św. Katarzyny, ale np. Park Ras Mohammad już nie (czyli wykupienie wizy jest konieczne). Nabycie "Sinai only" możliwe jest na lotnisku, w okienku, w którym wydawane są wizy.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Oasis Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Idealne miejsce na spokojne wakacje. Bardzo przyjemny, kameralny hotel w przepięknej okolicy. Goście mają zapewnione udane wakacje w dobrym standardzie obiektu 3*.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:

    Hotel położony jest 350 m od plaży Amphoros i ok. 4 km od plaży w Naama Bay, ok. 5 km na południe od centrum Naama Bay i ok. 17 km od lotniska.

     

    Wyposażenie hotelu:

    Do dyspozycji gości hotel oferuje restaurację, kafeterię, kawiarnię orientalną, bary oraz sklepik z pamiątkami.

     

    Wyposażenie pokoi:

    Hotel posiada 92 pokoje z możliwością dwóch dostawek (w tym pokoje łączone), wyposażone w łazienkę, telefon, telewizor, mini lodówkę, sejf i klimatyzację oraz balkon lub taras.

     

    Rozrywka i sport:

    Klienci korzystać mogą z basenu odkrytego z jacuzzi, brodzika, placu zabaw i mini klubu dla dzieci, kortu tenisowego, strzałek, bilardu, tenisa stołowego. Na plaży znajduje się centrum nurkowania i sportów wodnych. Ponadto, w sezonie, hotel oferuje bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych.
    Zarówno do plaży Amphoros, jak i do plaży w Naama Bay goście hotelu dowożeni są bezpłatnym busem.

     

    Wyżywienie:

    All Inclusive obejmuje:
    śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, podwieczorek z herbatą w godz. 1630  1730, napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole serwowane w barach na terenie hotelu w godz. 1100  2300, bilard oraz tenis stołowy. Opcja All Inlusive nie obowiązuje na plaży.

     

    Cena zawiera:

    • przelot
    • opłaty paliwowe i kursowe,
    • opłaty lotniskowe,
    • transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
    • ubezpieczenie KL i NW
    • zakwaterowanie
    • wyżywienie wg. oferty
    • opieka polskiego rezydenta

     

    Cena nie zawiera:

    • wizy egipskiej  

    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Idealne miejsce na spokojne wakacje. Bardzo przyjemny, kameralny hotel w przepięknej okolicy. Goście mają zapewnione udane wakacje w dobrym standardzie obiektu 3*.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE:

    Hotel położony jest w Ras Um El Sid słynącego z pięknych raf i dobrych warunków do nurkowania. Od plaży oddalony jest 350 m, od centrum Naama Bay około 5 km (bezpłatny bus hotelowy) od lotniska zaś 17 km.

     

    HOTEL OFERUJE:

    Do dyspozycji gości hotel w części Hills przygotował 1 restaurację, 3 bary (przy basenie, sanck bar, bar z salą TV), kawiarnię beduińską, sklepy z pamiątkami a także salon piękności. W hotelu istnieje także możliwość wynajęcia samochodu lub skorzystania z pralni.

     

    POKOJE:

    W hotelu znajduje się 136 pokoi typu superior (dawny standard), występują także pokoje łączone. Każdy pokój wyposażony jest w klimatyzację sterowaną, balkon lub taras, łazienkę wyposażoną w wannę lub prysznic, lodówkę, sejf oraz TV i telefon.

     

    WYŻYWIENIE:

    Hotel funkcjonuje w systemie All Inclusive. Śniadania serwowane są w godzinach 7:00-10:00, obiady 13:00-15:00, kolacje 19:00-21:30. Napoje bezalkoholowe podawane są w kubkach od 8:00-24:00 w wybranych barach, lokalne alkohole zaś w godzinach 12:00-24:00. Hotel nie dysponuje barem na plaży. W godzinach 16:30-17:30 podawane są w wybranym miejscu przekąski, kawa i lody.

     

    SPORT I ROZRYWKA:

    W ramach formuły All Inclusive można raz na pobyt skorzystać z 15 minutowego masażu (wymagana rezerwacja) oraz z jednej lekcji nurkowania w hotelowym basenie. Ponadto hotel dysponuje basenem z jacuzzi i wydzielona częścią dla dzieci. Basen jest podgrzewany w sezonie zimowym. Na terenie obiektu znajduje się kort tenisowy, małe boisko do piłki nożnej. Skorzystać można także z bilarda, tenisa stołowego sauny oraz siłowni. Raz na pobyt hotel oferuje darmowe wejście do Hard Rock Cafe (bilety w recepcji). Wieczorem prowadzony jest program animacyjny.

     

    DZIECI:

    Dla dzieci hotel przygotował plac zabaw, specjalne menu na życzenie oraz brodzik.

     

    NASZYM ZDANIEM:

    Ciekawa propozycja dla osób, które szukają niedrogiej oferty a stosunkowo dobrego standardu hotelu, blisko centrum Sharm El Sheikh.

     

     

    Cena obejmuje:

    • przelot,
    • zakwaterowanie,
    • wyżywienie wg. pakietu,
    • transfer do/z hotelu,
    • ubezpieczenie,
    • opiekę rezydenta na miejscu


    • Cena nie obejmuje:

    • wizy egipskiej - 15 USD/os

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Idealne miejsce na spokojne wakacje. Bardzo przyjemny, kameralny hotel w przepięknej okolicy. Goście mają zapewnione udane wakacje w dobrym standardzie obiektu 3*.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    OPIS OFERTY

    Hotel usytuowany jest w spokojniejszej części kurortu Sharm El Sheikh - Ram Um El Sid, położonej na klifie między zatokami Maya Bay i Naama Bay. Zaletą tej lokalizacji jest kameralna atmosfera wraz z jednoczesną możliwością korzystania ze wszystkich atrakcji jednego z najbardziej popularnych egipskich kurortów. Trzygwiazdkowy hotel dysponuje szeregiem udogodnień i oferuje wiele możliwości spędzenia wolnego czasu. Jednak największą atrakcją jest centrum nurkowe, dzięki któremu można odkryć wspaniałe podwodne życie Ram Um El Sid.

     

    LOKALIZACJA HOTELU

    w Sharm el Sheikh, ok. 350 m od plaży, w centrum miejscowości, ok. 17 km od lotniska, ok. 5 km od centrum rozrywki.

     

    WYPOSAŻENIE HOTELU

    136 pokoi, restauracja, kawiarnia, bar przy basenie, snack bar, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, sala TV, taras słoneczny, parking, ogród, przechowalnia bagażu, fryzjer, salon urody; za opłatą: room service, internet, internet bezprzewodowy.

     

    BASEN

    2 baseny odkryte (w tym jeden z podgrzewaną wodą); bezpłatne parasole i leżaki; basen dla dzieci.

     

    POKOJE

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób lub 2 osób dorosłych i 2 dzieci.

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, telefon, taras/balkon, radio/muzyka, łazienka z wanną i prysznicem; za opłatą: sejf, mini bar, internet bezprzewodowy.

     

    PLAŻA

    piaszczysta, szeroka, zagospodarowana; za opłatą: parasole, leżaki.

     

    SPORT I FITNESS

    tenis ziemny, tenis stołowy, jacuzzi, bilard, siłownia; za opłatą: masaże, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka.

     

    SPORT NA PLAŻY

    za opłatą: nurkowanie.

     

    ROZRYWKA

    wieczorne animacje, program artystyczny.

     

    DLA DZIECI

    plac zabaw, basen.

     

    WYŻYWIENIE

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

     

    ALL INCLUSIVE ZAWIERA

    śniadanie (7.00 - 10.00), lunch (13.00 - 15.00) i obiadokolację (19.00 - 21.30) w formie bufetu; podwieczorek między 16.30 a 17.30; napoje bezalkoholowe (8.00 - 24.00) i lokalne alkohole (13.00 - 24.00); 15 minutowy masaż, 3 razy w tygodniu show orientalne 20.00 - 21.00, darmowy wstęp do Hard Rock Cafe w każdy piątek (wejściówka do odebrania w recepcji).

     

    INFORMACJE DODATKOWE

    bezpłatny autobus na plażę.

     

     

    Cena zawiera:

    • przelot,
    • hotel,
    • opłaty lotniskowe i paliwowe,
    • obowiązkowe ubezpieczenia KL NW,
    • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
    • obsługa rezydenta.

     

    Cena nie zawiera:

    • wizy.

     

    Uwaga:

    Przy wyjazdach do Egiptu paszporty muszą być ważne przynajmniej przez 6 miesięcy od daty planowanego powrotu z wycieczki


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Idealne miejsce na spokojne wakacje. Bardzo przyjemny, kameralny hotel w przepięknej okolicy. Goście mają zapewnione udane wakacje w dobrym standardzie obiektu 3*.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Sympatyczny i kameralny kompleks hotelowy o niskiej zabudowie wokół uroczego ogrodu. Idealna propozycja dla klientów, którzy nie wymagają luksusów.

    Położenie

    Na wyżynie Ras Um Sid, 350 m od plaży Amphoras, 17 km od lotniska i ok. 5 km od centrum Naama Bay (bezpłatne wieczorne kursy busem hotelowym).

    Wyposażenie

    Restauracja główna, kawiarnia orientalna, kafejka internetowa, całodobowy bar, bar przy basenie, sklepiki z pamiątkami, salon kosmetyczny.

    Pokoje

    Przestronne, wyposażone w łazienkę z wanną/prysznicem, telefon, telewizor TV sat, minilodówkę, sejf, klimatyzację, łącza internetowe, balkon lub niewielkie patio. Pokoje 2-osobowe oraz rodzinne.

    Wyżywienie

    HB: Śniadania i obiadokolacje - bufety; All inclusive: Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, przekąski, popołudniowa herbata, napoje i lokalne alkohole. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formuły wyżywienia bez wcześniejszego powiadomienia. 

    Sport i rozrywka

    Basen z tarasem słonecznym, jacuzzi, sauna, łaźnia, kort tenisowy, rzutki, bilard, tenis stołowy, gabinet masażu. Na pobliskiej plaży znajduje się centrum nurkowania i sportów wodnych. Klienci podwożeni są  tam bezpłatnym busem hotelowym.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, łóżeczka niemowlęce.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/OS. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny  rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.  

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 15 USD/OS lub 18 USD/OS (Fast Track Service), od dnia 01.02.2014 będzie obowiązywać opłata w wyskości - 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Idealne miejsce na spokojne wakacje. Bardzo przyjemny, kameralny hotel w przepięknej okolicy. Goście mają zapewnione udane wakacje w dobrym standardzie obiektu 3*.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:

    Usytuowany w dzielnicy Hadaba, na klifie Ras Um El Sid, ok. 8 km od Naama Bay i ok. 18 km od lotniska. Do centrum Naama Bay kursuje bus hotelowy.

    Plaża:

    Oddalona 500 m, piaszczysto-kamienista z dostępem do rafy koralowej. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy. Leżaki i parasole na plaży i przy basenie bezpłatnie, ręczniki plażowe bezpłatnie.

    Hotel:

    Kategoria lokalna: 3*

    Kameralny obiekt należący do sieci Falcon, składa się z budynku głównego i dwupiętrowych bungalowów usytuowanych w zadbanym egzotycznym ogrodzie, posiada łącznie 136 pokoi.

    Do dyspozycji gości:

    Recepcja, lobby, restauracja główna, bar przy basenie, snack bar, sala TV, sklepik z pamiątkami, kawiarenka orientalna, fryzjer, kantor, pralnia, wypożyczalnia samochodów.

    Internet:

    Wi-Fi za opłatą.

    Sport i rekreacja:

    Bezpłatnie: dwa baseny w tym jeden podgrzewany sezonowo, mini boisko do piłki nożnej, siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki.
    Odpłatnie: kort tenisowy, siłownia, bilard, sauna, łaźnia turecka, salon urody, masaż, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci:

    Brodzik, plac zabaw, łóżeczko na życzenie.

    Zakwaterowanie:

    Pokoje typu Standard: dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, posiadają klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, sejf, telefon, TV/SAT, minibar za dopłatą oraz balkon lub taras.

    Wyżywienie:

    All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych napoi alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych. All inclusive nie obowiązuje w barze na plaży.

    Cena:

    Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.
    Cena nie zawiera: opłaty za wizę Egipską 15 USD płatnej na lotnisku w Sharm El Sheikh, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    Informacje dodatkowe:

    http://www.falcon-hotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Idealne miejsce na spokojne wakacje. Bardzo przyjemny, kameralny hotel w przepięknej okolicy. Goście mają zapewnione udane wakacje w dobrym standardzie obiektu 3*.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia

    1999 r. odnowiony w 2009 r.

    Położenie

    Hadabet Um El Sid, 5 km od Naama Bay, 17 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 14.000 m2.

    W 5 budynkach

    136 pokoi standardowych; klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), TV, telefon, balkon lub taras, minibar (pusty), wanna lub prysznic, terakota.

    W Hotelu

    restauracja w budynku, 2 bary, winda, 2 baseny odkryte (400, 200 m2).

    Bezpłatne

    Kort tenisowy, tenis stołowy (w systemie All Inclusive), bilard.

    Płatne

    Łącze internetowe w lobby, room service, kawiarenka internetowa, pralnia, salon piękności, centrum SPA, oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa, siłownia, sauna, łaźnia turecka, masaż, jacuzzi.

    Dla dzieci

    brodzik, krzesełka w restauracji, posiłki dla dzieci, plac zabaw, łóżeczka ( na życzenie).

    Plaża

    1 km do hotelu, wydzielona część plaży publicznej, piaszczysto-żwirowa. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne. Przejście na plaże przez ulicę.

    Wyżywienie

    HB lub All Inclusive

    Wyżywienie

    All Inclusive (10:00-24:00)

    Posiłki

    śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, kolacja.

    Napoje zawarte

    lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

    System nie zawiera

    napoi importowanych, napoi serwowanych w butelkach.

    Tel./faks

    0020 69/ 366 30 80, 366 30 83


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Falcon Hills
    Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
    Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
    Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
    Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
    Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
    Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Falcon Hills

    4.4
    zdecydowanie polecam

    Hotel przerósł nasze oczekiwania :) Powinien mieć zdecydowanie wyższą kategorię niż 3*. Fajna, miła obsługa, różnorodne potrawy, wspaniałe baseny, pokoje dobrej klasy (sprzątane codziennie) i świetne położenie (z hotelu praktycznie wszędzie można się dostać taksówką za 1-2 dolary). Jedyny minus to, że trzeba jeździć (bezpłatnym) busikiem na plażę, która nie jest piaszczysta.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Cicho, kameralnie, spokojnie z dobrym jedzeniem i czystymi, przytulnymi pokojami. Idealne miejsce na wypoczynek dla osób starszych i lubiących spokój :)

    POLECAM:
    singlom, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.1
    zdecydowanie polecam

    To już mój drugi pobyt w tym hotelu i będę do niego wracać częściej. Hotel jest mały i przytulny, blisko do plaży. Pokoje są zadbane i czyste, wyposażenie sprawne, na życzenie codziennie sprzątane, bez tego co dwa - trzy dni. Jedzenie smaczne, alkohole też w porządku, czasem może za ciepłe, ale posiłki troszkę monotonne. Obsługa jest życzliwa i pomocna. Polecam dla nie wymagających luksusów i poszukujących spokoju.

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.1
    3.7
    może być

    Hotel czysty z miłą obsługą. Jedzenie smaczne, urozmaicone i w dużych ilościach. Wielkim minusem jest ogromna ilość gości-tubylców z dużą ilością głośnych hałasujących dzieci od rana do wieczora okupujących basen. Jeżeli ktoś nie przepada za tłumami i hałasem często do bardzo późnych godzin nocnych to nie polecam tego hotelu.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: może być
    3.7
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Hotel rewelacja, wyżywienie znakomite, kelnerzy cudowni, świetna baza wypadowa na wycieczki, byle nie fakultatywne, lecz z polskim biurem e-sharm, które gorąco polecam(rezerwacja biletów w Polsce)

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Nie rozumiem czemu takie negatywne komentarze....to hotel 3*. Hotelik mały i kameralny. Położony w cichej i spokojnej okolicy. Niedaleko Old Market oraz Il mercato. Ja chodziłam spacerkiem około 20 minut. Jedzenie smaczne, ale bez rewelacji natomiast jestem pewna, że nikt głodny nie będzie chodził. Jeżeli czegoś zabrakło zaraz donosili. Jedyne czego mogę się przyczepić to kawa...nie można tego było nazwać kawą (woda zabarwiona na czarno). Pokoje małe, codziennie sprzątane. Naprawdę czysto. Obsługa bardzo sympatyczna. Nie nachalna. Brak animacji. W ciągu dnia dość nudno. Polecam osobom ceniącym spokój i ciszę. Hotel to dobra baza wypadowa. Cena adekwatna do jakości. Ten hotel naprawdę zasługuje na swoje 3*. Polecam go z czystym sumieniem.

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    4.0
    polecam

    Witam, dziwie się czytając wszystkie negatywne komentarze bo hotel spełnił swoją rolę jako 3*. Pokoje czyste tak samo jak łazienka , codziennie sprzątane , wymieniana pościel i prześcieradła. Jedzenie znośne , ale na szczęście nie całkowicie monotonne. Hotel nie jest położony obok plaży , na plaże jeżdżą busiki hotelowe. Wewnątrz dwa baseny. Podsumowując hotel, jesteśmy zadowoleni z tygodniowego pobytu 14.09.2011 - 21.09.2011 , oczywiście mogło być lepiej ale nie bądźmy "francuskimi pieskami" to jest hotel 3*.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, ekonomicznym klientom
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    2.0
    zdecydowanie odradzam

    Pokój zmienialiśmy 2 razy ze względu na brud, który był w pokojach. Trzeci pokój okazał się najlepszy z tych 3 (chociaż bez balkonu). Pokój został posprzątany dopiero po 2 dniach i to jeszcze po naszym interwencjach ( chyba panowie sprzątający nie wiedzieli, że ktoś ten pokój zamieszkuje). Pościel brudna, nie zmieniona przez całe 2 tygodnie pobytu (nie zmieniona również po poprzednich mieszkańcach). Dodatkowo zniknęła mi z pokoju paczka papierosów! O wszystko trzeba było się prosić, obsługa naganna (!) Jedziennie okropne, nieprzyprawione, po prostu ohydne. Ze szczerego serca nie polecam!

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
    2.0
    1.4
    zdecydowanie odradzam

    wreszcie skonczylismy pobyt w tym hotelu to byly tragiczne 14 dni jesli chodzi o hotel i wyzywienie brudno takie wielkie karaluchy ,a jedzenie to zwykła stówka kawa i cherbata jest robiona przez personel do dzbanka jak brakuje to dosypuja kawy lub herbaty dolewaja wody i jest to ochydne ,porcje sa pod wydział nawet frytki których brakowalo raz jedlismy rybe ale dla wszystkich nie wystarczyło napoje lacznie z alkocholami podawane sa w brudnych plastikowych kubkach wiec wypicie wodki rumu badz innego alkocholu nie wchodzi w opcje te alkochole stoja na sloncu sa tak gorace ze wstret ,jedynie ladne jest morze rafa ale to maja wszyscy w egipcie ,my jedlismy tam jajka i reszte w sklepachc czipsy KFC NIE POLECAM nie sugerujcie sie tymi opiniami ja tez tak zrobilem one sa nie prawdziwe pozdrawiam wszystkich

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
    1.4
    2.0
    zdecydowanie odradzam

    Spędziliśmy w tym hotelu 14 dni, właśnie dzisiaj tj.10 sierpnia 2011 wróciliśmy więc zdecydowanie odradzam. Jakość hotelu, kuchnia i wyżywienie TRAGEDIA ! opcja all inclusive to jakaś fikcja, porcje np.frytki pod wydział, woda też, napoje także alkoholowe podawane są w brudnych, plastikowych kubkach, personel zaś z małymi wyjątkami nieprzyjazny i niesumienny, hotel ten można polecić arabom, a nie polakom. Zdecydowanie odradzam.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
    2.0
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Hotel
      5
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      4.8
    HolidayCheck
    Ocena Falcon Hills:
    4.8 / 6

    Ocena hotelu falcon hills 2008-05-28
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      3.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.0

    3.6
    Hotel na \"tak\" 2008-07-04
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Moim zdaniem ten hotel czyli Falcon Hills jest naprawdę pod każdym względem jak najbardziej dobrze r...
    więcej

    5.9
    Hotel ok 2008-08-03
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      4.3
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      5.7

    4.6
    Dobry 2009-05-06
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      4.3
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      5.8

    Hotel miły i spokojny, mało rosjan, brak polskich programów w telewizji kablowej. Trochę oddalony od...
    więcej

    4.9
    Super wypoczynek w świetnym hotelu! 2009-05-17
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.6
    Dwa tygodnie w falcon hills 2009-06-02
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      4.0

    3.7
    Najlepszy hotel w sharm,spędziliśmy lux wakacje 2009-06-29
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Średni hotel 2009-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      2.5
    • Obsługa
      3.5

    3.3
    Znakomite! 2009-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      3.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.6
    Jak na 3 gwiazdki to dobry 2009-08-17
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    3.5
    Rewelacja, polecam i podpisuje się obiema rękami 2009-08-28
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Na wypoczynek ok 2009-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.5

    4.4
    Najlepszy hotel w jakim byłem w egipcie 2009-10-04
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Wakacje mojego życia! 2009-10-10
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Czysto miło i przyjemnie! 2010-04-20
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.8

    Hotel czysty! Jedzenie super! obsługa przemiła! Byłam mile rozczarowana poprzyjezdzie do hotelu wraz...
    więcej

    5.3
    Udany urlop w Falcon Hills 2010-05-20
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    3 gwiazdki, a urlop na 5! 2010-06-26
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Hotel godny polecenia 2010-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel zaslugujacy na 4 gwiazdki- sam hotelik kameralny, nie jak pisza w katalogu 350 metrow od morza...
    więcej

    5.4
    Calkiem fajny hotel, minus brak animatora i rezdent 2010-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      4.0

    3.3
    Ekstra hotel 2010-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Normalnie było tak super, że aż nie chciało mi się wracać. Każdemu z czystym sumieniem moge polecić ...
    więcej

    5.8
    Jak najbardziej polecam 2010-09-06
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Bardzo polecam ten hotel! 2011-03-21
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Falcon Hills - godny polecenia 2011-05-05
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Hotel Falcon Hills 2011 2011-05-05
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Nie polecam! 2011-08-13
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.3
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.8

    Sharm el Sheikh, wysoka temperatura, egzotyczna roślinność, pełno pięknych hoteli oferujących wypocz...
    więcej

    3.0
    Jak najbardziej tak 2011-09-27
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Mały hotelik z wielką duszą 2011-10-07
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Bardzo zadbany hotel w kategorii 3 gwiazdkowej. Tak przynajmniej podawano przed wyjazdem. po spędzen...
    więcej

    5.8
    Wszystko ok 2011-10-20
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      6.0

    Byłam w Hotelu Falcon. Hotel na porządne 3 gwiazdki. Pokoje duże i czyste, ręczniki zmieniane wg...
    więcej

    5.3
    Sokół w Sharmie 2011-12-04
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Przyjazny, kameralny, hotel gorąco polecany 2012-06-07
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    hotel kamaralny ,przyjazny turystom,obsluga rewelacyjna,czystosc na wysokim poziomie.godny polecenia...
    więcej

    6.0
    Hotel o którym myślałam inaczej 2012-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Byłam w tym hotelu w kwietniu tego roku ze znajomymi. Super!!! Bardzo nam się podobało, wszystko b...
    więcej

    5.8
    Cudowny hotel, niesamowici ludzie, pyszne jedzenie 2012-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Falcon Hills 2013-06-05
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      4.8

    hotel bardzo fajny ale jak jedziesz z towarzystwem lub lubisz ciche spokojne wieczory.wdzien fajnie ...
    więcej

    4.8
    Falcon Hills - garść świeżych informacji o hotelu 2013-07-04
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Falcon Hills tragedia! 2013-07-25
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    2.7
    Masakra, w życiu takiej nie widziałam.... 2013-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      4.0

    1.7
    Prawdziwy obraz Hotelu Falcon Hills. 2013-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    4.5
    Najlepsze wyjście zamknąć hotel 2016-12-21
    Szczegóły oceny hotelu Falcon Hills:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      2.8
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.3

    na początek pozytywy, cisza i spokój ze względu na małą ilość ludzi, ogólne wrażenie jest pozytywne ...
    więcej

    3.5

    Falcon Hills - możliwości zakwaterowania:

    Pokój 2 os. z widokiem na ogród
    Standard DBL
    standard dbl
    ROOM STANDARD
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    spromo standard promo
    spromo standard promo
    sr standard room
    sr standard room
    sr standard room

    Falcon Hills - Możliwości wyżywienia:


    Falcon Hills - miasta wylotu:


    Falcon Hills - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Falcon Hills? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00