cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
  • Hotel Drago Park, Fuerteventura
1 / 33
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
25.11 - 02.12
już od 2931 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.06 - 16.06
już od 1449 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Drago Park
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Drago Park
star 4

Hiszpania: Fuerteventura
Ocena hotelu Drago Park:
4.1 / 5
Średnia z 7 opinii
Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    3.8
  • Jakość
    do ceny
    3.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 czerwca 2020

Hotel Drago Park w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1,2 km od centrum Costa Calma i piaszczystej plaży Sotavento (bezpłatny autobus do plaży 3-4 razy dziennie)
  • w centrum okolicy sklepy, restauracje, szkoły windsurfingowe i nurkowe
  • ok. 1,2 km od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 65 min

Do dyspozycji gości

  • całodobowa recepcja (w budynku głównym)
  • 6 wind
  • 2 baseny (1 dla dorosłych, 1 dla dzieci)
  • ogród palmowy
  • tarasy słoneczne
  • restauracja główna
  • 3 bary (przy basenie, w dyskotece, w lounge)

Wyposażenie

  • terminale internetowe (płatne, ok. 6 €/godz.)
  • Wi-Fi (w recepcji, w cenie)
  • leżaki i parasole (przy basenie, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • kantor
  • poczta
  • supermarket
  • niestrzeżony parking

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

219

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dla dzieci

  • pokój zabaw
  • plac zabaw
  • miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat
  • minidiskoteka
  • łóżeczko niemowlęce (na zapytanie, w cenie)
  • łóżeczka (na zapytanie, w cenie)

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • squash
  • badminton
  • piłka nożna
  • koszykówka
  • piłka wodna
  • siatkówka
Płatne
  • sporty wodne na plaży (płatne) 
  • wypożyczalnia rowerów

rozrywka

  • zajęcia sportowe w ciągu dnia
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • międzynarodowy program animacyjny
  • przedstawienia
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 34 m2
  • widok na basen
  • balkon
  • klimatyzacja
  • wanna
  • WC
  • TV sat. (polski kanał)
  • telefon
  • Wi-Fi (płatne)
  • sejf (płatny)

Wyżywienie

All inclusive plus
  • formuła przeznaczona jedynie dla dorosłych
  • śniadanie: w formie bufetu
  • późne śniadanie: codziennie 10:30 - 12:30, w cenie
  • obiad: codziennie 13:00 - 15:00, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 18:30 - 21:00, w formie bufetu
  • przekąski: codziennie 11:00 - 12:30, w cenie
  • napoje: wybrane napoje do posiłków, kawa/herbata po południu
  • dodatkowo: wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
  • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole
  • All inclusive
    • śniadanie: w formie bufetu
    • późne śniadanie: codziennie 10:30 - 12:30, w cenie
    • obiad: codziennie 13:00 - 15:00, w formie bufetu
    • kolacja: codziennie 18:30 - 21:00, w formie bufetu
    • przekąski: codziennie 11:00 - 12:30, w cenie, wliczone w all inclusive, ciasto
    • napoje: wybrane napoje do posiłków, kawa/herbata po południu
    • uroczysta kolacja: w formie bufetu
    • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole
    • świąteczne menu: w formie bufetu, kolacja, menu noworoczne: w formie bufetu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  •  główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, hiszpańska, menu dla niemowląt, potrawy bezglutenowe: w cenie, dania bez laktozy: na zapytanie, pełnowartościowe posiłki, bufet, show cooking, popołudniowa herbata, z klimatyzacją, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • „Restaurante Piscina": rodzaje kuchni: międzynarodowa, hiszpańska, potrawy bezglutenowe: w cenie, na zapytanie, rezerwacja wymagane, menu dla dzieci, dania bez laktozy: na zapytanie wymagane, rezerwacja wymagane, bufet, show cooking, popołudniowa herbata, strefa dla palących, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  • bar przy zewnetrznym basenie: codziennie 10:00 - 18:00
  • bar w lobby: codziennie 16:00 - 23:59
  • bar koktajlowy „Discoteca Marilyn": od 14 lata, codziennie 20:00 - 23:59

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Fuerteventura

    Opis oferty:

    Znany i popularny, pozwala totalnie oderwać się od codziennej rutyny w otoczeniu egzotycznych krajobrazów Fuerteventury. Hotel ze swoim dużym ogrodem z zielonymi trawnikami, pięknymi palmami i dużym basenem jest oazą na tle piasków wydm. Znakomite miejsce dla rodzin z dziećmi. Na najmłodszych turystów czekają zajęcia w miniklubie, zabawy w minidyskotece i własny basen. Położony w odległości spaceru od legendarnej plaży Sotavento, jest także świetnym miejscem dla amatorów windsurfingu i bardzo długich spacerów po bardzo długiej plaży.

    POŁOŻENIE:

    ok. 1,3 m od centrum niewielkiej miejscowości turystycznej COSTA CALMA, z małym centrum handlowym, kilkoma barami i restauracjami, na lekkim wzniesieniu, ok. 10 km od Oasis Park w La Lajita, ok. 20 km od miasteczka Morro Jable; ok. 65 km od lotniska w Puerto del Rosario.

    PLAŻA:

    Sotavento, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 1300 m od hotelu, dojazd bezpłatnym busem hotelowym (kilka razy dziennie, o częstotliwości kursowania decyduje hotel, bilety do odebrania w hotelowej recepcji), parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2001 r., 219 pokoi, 4 budynki, do 4 pięter, kilka wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, show-cooking, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, wymagany strój formalny (panowie - długie spodnie), kilka barów; kantor, minimarket, sklep z pamiątkami, butik, przechowalnia bagażu; taras słoneczny, ogród palmowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w okolicy recepcji; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/10 min), sejf w recepcji (ok. 2 EUR/dzień), wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci; dostawka w formie dwuosobowej sofy), ok. 35 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna z prysznicem, wc), telewizja satelitarna, lodówka; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 7 EUR/dzień), sejf (ok. 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen;

    rodzinny:

    dla maks. 4 os., wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo sypialnia oddzielona drzwiami; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 850 m², gł. 0,9-1,6 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 50 m², gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); siłownia (podstawowe wyposażenie), boisko wielofunkcyjne, piłka wodna, rzutki, tenis stołowy, siłownia, squash; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, kilka razy w tygodniu animacje dla dorosłych i dla dzieci: zajęcia sportowo-rekreacyjne i wieczorne programy rozrywkowe (program animacji i ich częstotliwość mogą ulec zmianie); za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra); oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głownej; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00); między obiadem a kolacją podawane są ciastka, kawa, herbata; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/928875505, www.dragopark.com

    GRATIS:

    Wi-Fi bus na plażę


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Fuerteventura

    Opis oferty:

    Znany i popularny, pozwala totalnie oderwać się od codziennej rutyny w otoczeniu egzotycznych krajobrazów Fuerteventury. Hotel ze swoim dużym ogrodem z zielonymi trawnikami, pięknymi palmami i dużym basenem jest oazą na tle piasków wydm. Znakomite miejsce dla rodzin z dziećmi. Na najmłodszych turystów czekają zajęcia w miniklubie, zabawy w minidyskotece i własny basen. Położony w odległości spaceru od legendarnej plaży Sotavento, jest także świetnym miejscem dla amatorów windsurfingu i bardzo długich spacerów po bardzo długiej plaży.

    POŁOŻENIE:

    ok. 1,3 km od centrum niewielkiej miejscowości turystycznej COSTA CALMA, z małym centrum handlowym, kilkoma barami i restauracjami, na lekkim wzniesieniu, ok. 10 km od Oasis Park w La Lajita, ok. 20 km od miasteczka Morro Jable; ok. 65 km od lotniska w Puerto del Rosario.

    PLAŻA:

    Sotavento, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 1300 m od hotelu, dojazd bezpłatnym busem hotelowym (kilka razy dziennie, o częstotliwości kursowania decyduje hotel, bilety do odebrania w hotelowej recepcji), parasole i leżaki płatne (ok. 13 EUR/dzień/2 leżaki i parasol).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2001 r., 219 pokoi, 4 budynki, do 4 pięter, kilka wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, show-cooking, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, wymagany strój formalny (panowie - długie spodnie), kilka barów; kantor, minimarket, sklep z pamiątkami, butik, przechowalnia bagażu; taras słoneczny, ogród palmowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w okolicy recepcji; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/10 min), sejf w recepcji (ok. 2 EUR/dzień), wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci; dostawka w formie dwuosobowej sofy), ok. 35 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna z prysznicem, wc), telewizja satelitarna, lodówka; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 7 EUR/dzień), sejf (ok. 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 850 m², gł. 0,9-1,6 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 50 m², gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); siłownia (podstawowe wyposażenie), boisko wielofunkcyjne, piłka wodna, rzutki, tenis stołowy, squash; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, kilka razy w tygodniu animacje dla dorosłych i dla dzieci: zajęcia sportowo-rekreacyjne i wieczorne programy rozrywkowe (program animacji i ich częstotliwość mogą ulec zmianie); za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra); oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głownej; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00); między obiadem a kolacją podawane są ciastka, kawa, herbata; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/928875505, www.dragopark.com

    GRATIS:

    Wi-Fi bus na plażę


    Rainbow

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:
    Hotel położony w spokojnej okolicy, ok. 500 m od centrum Costa Calma. Obiekt idealny dla rodzin z dziećmi, posiada ładnie zagospodarowany duży ogród, co stwarza przyjemną oazę zieleni i kwiatów. Do lotniska w Puerto del Rosario ok. 65 km.
    Plaża:
    Hotel zlokalizowany ok. 1200 m od plaży, do której dowozi gości hotelowy bus (wyjazdy kilka razy dziennie). Leżaki i parasole na plaży - płatne (ok. 10 EUR/dzień).
    Do dyspozycji gości:
    Recepcja 24 - godz. lobby, windy, restauracja główna, 3 bary (bar główny, snack bar, bar przy basenie), plac zabaw i mini klub dla dzieci, ogromy ogród palmowy (pow. ok. 8 000 m2) z tarasami słonecznymi, basenem i brodzikiem (w basenach słodka wodą i całorocznie podgrzewane), leżaki i parasole przy basenie, butik i mini market z pamiątkami, wypożyczalnia samochodów, poczta, przechowalnia bagażu. Hotel zapewnia ręcznikikąpielowe (depozyt).
    Pokoje:
    Hotel posiada 219 przestronnych i wygodnie urządzonych pokoi 2-osobowych (możliwość 1 dostawki), z łazienką (suszarka do włosów - do wypożyczenia w recepcji, depozyt ok. 20 EUR, ilość limitowana), TV (depozyt za pilota ok. 10 EUR), sejfem (płatny ok. 2 EUR/dzień), telefonem, radiem, klimatyzacją. Każdy pokój posiada balkon lub taras ze stolikiem i krzesłami. Wszystkie pokoje z widokiem na basen. Możliwość wypożyczenia łóżeczka dla infanta - bezpłatnie.
    Wyżywienie:
    All Inclusive: śniadania w formie bufetu (08:00-10:00), obiady w formie bufetu (13:00-15:00), podwieczorki: kawa i ciastka (15:30-16:30), kolacje w formie bufetu (18:30-21:00), lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe dostępne są do godz. 23:00. W restauracji odbywają się też tematyczne pokazy gotowania tzw. show cooking, np. kuchni włoskiej, azjatyckiej czy meksykańskiej. Istnieje możliwość dopłaty do all inclusive plus.
    Program sportowy i animacyjny:
    Bezpłatnie: siłownia, ping-pong, squash, piłka nożna, badminton, gimnastyka w wodzie. Hotel posiada bogaty program animacyjny 6 dni w tygodniu, szczególnie dla dzieci. Wieczorem organizowane są dyskoteki oraz przedstawienia, w ciągu dnia animacje w ogrodzie i na basenach. Hotel posiada wielofunkcyjne boisko do gry w siatkówkę i piłkę nożną. Na plaży możliwość uprawiania sportów wodnych takich jak: surfing, windsurfing, nurkowanie i kite surfing (szczegółowe informacje udzielane są w recepcji hotelowej).
    Internet:
    Stanowiska internetowe - płatne (ok. 7 EUR/dzień), internet Wi-Fi w pokojach - płatny (ok. 7 EUR/dzień, 25 EUR/tydzień).
    Kategoria lokalna:
    ****
    Strona www:
    www.dragopark.com
    Naszym zdaniem:
    Rodzinny i przestronny hotel, polecamy głównie rodzinom z dziećmi. Świetny serwis, duże i komfortowe pokoje, bogata infrastruktura rekreacyjna czynią ten hotel idealnym miejscem do wypoczynku.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Hiszpania/Fuerteventura

    Kategoryzacja hotelu

    Kat. EximTours 4* Kat. lokalna 4*

    Położenie

    - Costa Calma - ok. 1,2 km od plaży - ok. 1,5 km od centrum miejscowości z barami, restauracjami, kawiarniami - ok. 10 km od ogrodu zoologicznego w La Lajita - ok. 65 km od lotniska  

    Plaża

    - piaszczysta, publiczna - leżaki i parasole (płatne)

    Pokoje

    Pokoje Standard Balcony or Terrace - ok 34 m2 - klimatyzacja - TV-SAT, telefon - sejf (płatny), Internet Wi-Fi  (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC,  suszarka do włosów) - balkon/taras

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Pokoje Standard Balcony or Terrace - ok 34 m2 - klimatyzacja - TV-SAT, telefon - sejf (płatny), Internet Wi-Fi  (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC,  suszarka do włosów) - balkon/taras

    Dla dzieci

    - basen dla dzieci - mini klub dla dzieci od 4 roku życia   - plac zabaw  

    Wyżywienie

    All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody/lody dla dzieci. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach wyznaczonych przez hotel. All Inclusive +  (AI+) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody/lody dla dzieci. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe oraz wybrane alkohole premium dostępne w godzinach wyznaczonych przez hotel.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna, dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa - 2 bary

    Dodatkowe informacje

    - 4 budynki - 219 pokoi - maks. 4 piętra - windy - ogród - recepcja - lobby - pralnia (płatna) - Internet Wi-Fi  w recepcji (bezpłatnie) - wypożyczalnia samochodów - parking niestrzeżony - minimarket - akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, - http://www.dragopark.com/en/index.php

    Cena

    .

    Bagaż

    Berlin Schonnefeld (Ryanair) Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN/(od 01.11.2019 - 03.12.2019 i 07.01 - 31.03.2020), 310/(od 04.12 - 06.01.2020) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaBerlin Tegel (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 280 PLN - 23 kg - 320 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Fuerteventura, Hiszpania

    Położenie

    do centrum Costa Calma ok. 1,8 km. Lotnisko oddalone ok. 65 km. Connected Service w języku polskim.

    Plaża

    do plaży ok. 1,8 km (darmowy bus kilka razy dziennie). Leżaki, parasole na plaży za opłatą, przy basenie w cenie. Ręczniki za kaucją.

    Wyposażenie

    hotel posiada 235 pokoi rozmieszczonych na 4 piętrach. Na terenie obiektu znajduje się lobby z recepcją, windy, restauracja, bar. W ogrodzie hotel posiada basen (podgrzewany) i oddzielny brodzik.

    All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. 4 wieczory tematyczne (kanaryjski, hiszpański, włoski, Primaworld). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godzinach 10:30-23:00. Kawa, herbata, ciasto w barze przy basenie w godzinach 15:30-16:30.

    Internet

    WiFi w lobby w cenie.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A1-3A) ok. 34 m2, z sofą, lodówką, klimatyzacją, sejf (za opłatą), TV-SAT, telefon, łazienka z wanną i prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras. Pokoje wariant ekonomiczny (A2-3S) wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne Duplex (A2-4B) ok. 57 m2, dwa pokoje dwuosobowe na dwóch poziomach połączone schodami. Maksymalne obłożenie nie może być przekroczone o dziecko do dwóch lat.

    Święta/Sylwester

    Menu świąteczne (25.12.) i sylwestrowe (31.12.) w cenie.

    Sport

    aerobik, koszykówka, boccia, siłownia, boisko wielofunkcyjne, boisko do squasha (sprzęt za opłatą), tenis stołowy, siatkówka, gimnastyka wodna. Za opłatą bilard. Kort tenisowy i szkoła nurkowa w pobliżu.

    Dzieci

    miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat (6 razy w tygodniu), oddzielny brodzik, minidisco, plac zabaw.

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka.

    Dla dzieci

    2-12 lat: pobyt gratis lub stała cena.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Drago Park
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Fuerteventura)
    Wakacje na Fuerteventura w Caleta de Fuste
    Fuerteventura - Costa Calma
    Morro Jable na Fuerteventura
    Kurort i plaża Jandia na Fuerteventurze
    Cofete Beach na Fuerteventurze
    Corralejo na wyspie Fuerteventura
    Zoo Oasis Park na Fuerteventurze
    Plaża Sotavento - idealne miejsce dla windsurferów - Fuerteventura - Hiszpania, Wyspy kanarysjkie
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Drago Park

    4.7
    zdecydowanie polecam

    Hotel czysty zadbany, miła obsługa, różnorodne smaczne jedzenie,polecam dla osob z dziećmi.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    3.0
    może być

    Witam...zastanawiam się skąd hotel ma 4 gwiazdki patrząc ,że to Europa a nie Afryka. Na europejski standard hotel , powinien mieć 2,5-3 gwiazdki , dawno nieodnowiony z lat milenijnych...czas sie tu zatrzymał .. Natomiast należy przyznać ,ze jest w miarę czysto , pokoje codziennie sprzątane , ręczniki wymieniane , ale nie są najczystrze , prześcieradła (bo brak kołder są do przykrycia koce) nie wydają być pranę maglowane , są jakieś nijakie), brak w pokoju wody do picia (przy ALL clu). Sufit na korytarzu z odpadająca farbą i karaluch biegający korytarzem .. Jedzenie jak dla mnie ok , zgadzam się przedmówcami ,że każdy znajdzie coś dla siebie , najsłabsze są obiady , a najbogatsze kolacje . Menu przygotowane pod anglika . Woda w basenie podgrzewana tylko dziennym słońcem , wiec rzeżka . Przyznaje ,że hotel pełny gości nie było tłoku przy basenie i zawsze znależliśmy wolne leżaki .Codziennie rano personel sprzątał basen , lezaki , obszar przy basenowy . Atutem hotelu jest to ,że w hotelu jest w nocy cicho , nie ma imprez , mimo że codzienne wieczorne animacje do godz 00 . jak dla mnie smętne.. W hotelu gównie niemcy , anglicy i francuzi. Personel ok, uwijający się i dbający o gości....czego nie mogę powiedzieć o rezydentce TUI P. Lilianie. Na zebraniu z rezydentem biura podróży TUI rezydentka P. Liliana przedstawiła ofertę wycieczek . Zakupiliśmy dwie wycieczki na Cofete i druga po całej wyspie z P. Jarkiem) -na która najbardziej czekaliśmy . Niestety nie udało się z niej skorzystać , ponieważ rezydentka podała złą godz. zbórki. Stawiliśmy się zgodnie z przedstawioną godz . przez rezydentke P. Liliane przed hotelem Drago Park o godz. 8.55 , czekając od tej godziny przed hotelem w pełnym słońcu na kierowce polaka P. Jarka (kieruje białym Renault trafik) po 20 min próbowaliśmy skontaktować się z rezydentką P. Lilianą. Niestety wszystkie próby nawiązania kontaktu telefonicznego do rezydentki, okazało się nie udane. Czekając nadal na słońcu pojawił się kierowca P. Jarek (brak chęci podania nazwiska) o godz. 9.35. Po uwadze z naszej strony do P. Jarka o spóźnieniu 40 minutowym padły słowa "albo wsiadacie albo rezygnujecie z wycieczki". Chcąc wyjaśnić zaistniałą sytuację poprosiliśmy o wspólny telefon do rezydentki, ale P. Jarek stwierdził że nie ma takiego obowiązku i nigdzie nie będzie dzwonić. Po czym dodał że nie ma ochoty pokazywać nam już wyspy. . Zamknął drzwi i odjechał.... Po próbach udało sie skotaktować z rezydentem Adrianem Tui sms , potem pod następną wiadomością sms podpisał Piotr TUI , potem SMS podpisał Arek TUI (żaden nie podał nazwiska), wymieniając wiadomości , napisał że przekaże wiadomośc do rezydenki . Rezydentka odzwoniła po 5 h. Napisaliśmy reklamacje do biura TUI . Udało się odzyskać 5/6 kwoty za zakupiona wycieczkę . P. rezydenka stwierdziła że podała właściwą godz. odjazdu ,że to my sie zachowaliśmy niestosownie i zabraliśmy miejsce innych chetnym .Inna niejasnośc ..- na spotkaniu powiedziała ,że na dwa dni przed wylotem w informatorze będzie czekała wiadomość z godz odlotu , no i ? , również nie było tych informacji , pojawiły się na dzień prze wylotem po naszej interwencji. ...Szanowni turyści na spotkaniach z rezedentem nagrywajcie co do Was mówią lub niech podaja informacje z własnym ręczym podpisem.. Ogólnie wyspa mnie mnie zauroczyła jak innych .Ogólna ocenanaciagane 3 gwiazdki ...to za starania personelu turist

    POLECAM:
    singlom, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: może być
    3.0
    4.0
    polecam

    Hotel przyjemny pod względem atmosfery, obsługi, atrakcji dla dzieci, jednak wizualnie już niezbyt - potrzebuje remontu! Jednak wybraliśmy go ze względu na bardzo atrakcyjną cenę i nie żałujemy, Fuerteventura była bardzo dobrym pomysłem na wypoczynek z dziećmi. Super basen. Największe zalety Club Drago Park to obsługa, wyżywienie i animacje!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.0
    polecam

    Fuerteventura nas urzekła, hotel Drago park nieco mniej ale nie było źle. Hotel ma już lata świetności za sobą i mały remont miejscami byłby wskazany. Posiłki bardzo smaczne, pokoje ogólnie w porządku - nie ma co narzekać, to był świetny wyjazd i rewelacyjna pogoda

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.0
    polecam

    Club Drago Park to jeden z fajniejszych hoteli w których byłam. Maja piękny zielony ogród z najciekawszą roślinnością z Fuerteventury i przesympatyczną obsługę - grupa animatorów daje z siebie wszystko, recepcja i obsługa w restauracji też jest bardzo pomocna, zawsze miła i uśmiechnięta. Można poczuć się jak wyjątkowy gość :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Hotel świetny. Lokalizacja oddalona od plaży o około 1,5km ale to nie problem, bo spacer po Costa Calma to czysta przyjemność. Na oddaloną dalej plażę przy innym hotelu można dojechać autobusem - bilety dostępne są w recepcji. Pokoje przestronne, ale brakowało w nich choćby 1 butelki wody mineralnej i lodówki. Poza tym bardzo czysto i schludnie. W All Inclusive nie brakowało nic, bar czynny do 23 - można brać ile się uniesie a dalej do 1:00 w nocy PUB na końcu ulicy. Jedzenie również świetne i bardzo różnorodne - nigdy nie je się tego samego. Sport i atrakcje (water aerobik, squash, siatkówka, ping pong, billard, itp) dostępne 24h. Basen duży, czysty i nigdy nie brakuje leżaków czy parasoli. Ale sam Hotel to tylko ułamek tego co jest do zrobienia na tej wyspie. Wycieczki fakultatywne na inne wyspy są genialne a samochód można wynająć od zaraz i wybrać się na przejażdżkę po półwyspie Jandia, który stanowi najpiękniejszą część całej wyspy Fuerteventure. Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z pobytu tam. Złego słowa nie można powiedzieć.

    POLECAM:
    singlom, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.3
    polecam

    HOTEL DUŻY, CZYSTY, OBSŁUGA NA WYSOKIM POZIOMIE, JEDZENIE BARDZO UROZMAICONE I BARDZO SMACZNE. JEDYNY MINUS TEGO HOTELU TO JEGO ODLEGŁOŚĆ DO PLAŻY. Z 20 MINUT TRZEBA POŚWIĘCIĆ ABY DOJŚĆ PIECHOTĄ

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Hotel
      4.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.7
    • Atrakcje
      i sport
      4.6
    • Obsługa
      5.2
    HolidayCheck
    Ocena Drago Park:
    5 / 6

    Rewelacyjny wypoczynek 2011-02-15
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Hotel dla ludzi ceniących spokój i dla rodzin z dziećmi. Idealny do wypoczynku. Wyżywienie urozmaic...
    więcej

    5.5
    Bardzo dobry hotel 2011-07-04
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Hotel Drago Park - nie polecam 2011-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      4.0

    3.5
    Egzotyczne wczasy za dobra cenę 2011-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Nie jest tak źle 2012-02-15
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Drago Park 21-28 maj 2012 2012-05-30
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Polecam dla osób, które chcą odpocząć. 2012-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Wielkie rozczarowanie 2012-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    3.2
    Drago Park: nie jest tak źle jak piszą inni... 2012-07-29
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    4.7
    Hotel ładny, oddalony od najbliższej plazy 15 min 2012-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Mieliśmy wspaniałe wakacje 2012-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Ten hotel to spełnienie naszych marzeń! 2012-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Dobry wybór hotelu 2012-11-21
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Miło wspominamy Hotel Drago Park 2013-04-23
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.0
    Święta w Drago Park 2013-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Wakacje 2013 Hotel Drago Park 2013-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Hotel ze świetnymi warunkami w bardzo dobrej cenie 2013-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    5.2
    Fajny hotel na Fuertaventurze 2013-10-07
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Było super ale uwaga na kradzieże w pokojach! 2013-11-05
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      2.4
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.5

    Zadbany hotel,choć do polskich **** sporo mu brakuje:) cudowna zieleń na terenie hotelu.Do plaży bu...
    więcej

    4.3
    Goście z Niemiec, Szwajcarii, Anglii. Doborowo 2014-01-17
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.6
    Wakacje 2014 2014-06-16
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Ciekawy hotel wymagający remontu 2014-09-27
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    3.8
    Wspaniały hotel! 2014-10-01
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      4.7

    Przepyszne jedzenie,codziennie coś innego (szef restauracji - niesamowity facet ! :) pod jego ręką w...
    więcej

    5.3
    Wczasy rodzinne z dzieckiem 2014-10-02
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      6.0

    Napewno hotel nieprzyjazny dzieciom, dzieci się nudzą,brak zainteresowania się dziećmi przez animato...
    więcej

    4.3
    Fajny hotel, dobre jedzenie, świetna baza wypadowa 2015-04-11
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      4.7
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Dobry hotel, z urozmaiconym jedzeniem, na kolacji nawet owoce morza, świetne wędzone sery. Napoje ni...
    więcej

    5.2
    Hotel wymaga remontu i zasługuje na 3 a nie 4 gwiazdki 2015-08-16
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      3.6
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.8
    • Obsługa
      4.8

    Hotel ma już za sobą okres świetności, wymaga remontu odpada tynk na tarasach pokojowych. Mimo to je...
    więcej

    4.3
    Super wakacje i miłe wspomnienia ;) 2015-09-28
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Super hotel 2015-12-28
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    W połowie grudnia temperatura 28 stopni. Hotel czysty,miła obslyga i bardzo smaczne jedzenie. Jesteś...
    więcej

    5.8
    Podróż poślubna 2016-03-07
    Szczegóły oceny hotelu Drago Park:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      3.0

    3.3

    Drago Park - możliwości zakwaterowania:

    Economy Standard Balcony or Terrace
    Single w. Child Standard Balcony or Terrace
    Single Use Standard Balcony or Terrace
    Standard Balcony or Terrace
    Doppelz,Balkon/Terrasse
    DZ,Balk/Terr,Sparpreis
    DZ, Single mit Kind
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.+2 dost.
    Pok. 2 os.
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Einzelzimmer,Balkon/Terra
    Familienzimmer,Balkon/Ter

    Drago Park - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Drago Park? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00