cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG), Morze Czerwone
1 / 49
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
31.10 - 03.11
już od 2494 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
28.11 - 01.12
już od 1851 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Cleopatra Luxury Resort (HRG)
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG)
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Cleopatra Luxury Resort (HRG):
4.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Cleopatra Luxury Resort (HRG):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 31 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jeden z najlepszych hoteli w ofercie, przez lata doceniany przez klientów. Piękne położenie i ciekawa architektura, przestronne pokoje, wyśmienite jedzenie - wszystko na najwyższym poziomie. Gwarancja ekskluzywnego wypoczynku!

Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG) w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jeden z najlepszych hoteli w ofercie, przez lata doceniany przez klientów. Piękne położenie i ciekawa architektura, przestronne pokoje, wyśmienite jedzenie - wszystko na najwyższym poziomie. Gwarancja ekskluzywnego wypoczynku!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 35 km od centrum Hurghady
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • fryzjer
  • amfiteatr
  • Wi-Fi
  • pralnia: za opłatą, płatność gotówką
  • sale konferencyjne: 6
  • parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony: za opłatą

karty

Visa, MasterCard

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dla dzieci

  • opieka nad dziećmi: za opłatą, płatność gotówką
  • menu dla dzieci
  • miniklub: od 4 do 12 lat, w cenie
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: w cenie

Sport i wellness

W cenie
  • sala fitness/siłownia: od 16 lat
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • taniec/aerobik w stylu latino
  • pilates
  • step aerobik
  • stretching
  • minipiłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • tenis: kort ziemny
Płatne
  • strefa spa „Cleo Spa"
  • sauna fińska
  • sauna parowa
  • hamam
  • masaże
  • tenis: korty tenisowe: 6, oświetlenie, lekcje gry w tenisa, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
  • windsurfing
  • surfing
  • żeglowanie
  • katamaran
  • szkoła nurkowania PADI
  • snorkeling
  • wycieczki ze snorkelingiem
  • kanu
  • kanioning
  • parasailing
  • łódka typu banan
  • rower wodny

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo
  • boccia
  • rzutki
  • bilard

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 77 m2
  • widok na ogród
  • pokój dzienno-sypialny
  • 2 sypialnie
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar
  • telefon
  • TV
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na morze
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar
  • TV
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 1-3 os.
  • ok. 32 m2
  • widok na morze/częściowy widok na morze
  • w bocznym budynku
  • częściowy remont w 2017 roku
  • WC
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar
  • TV
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 32 m2
  • widok na ogród
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar
  • telefon
  • TV
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • późne śniadanie
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, a la carte
  • przekąski, wliczone w all inclusive
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • restauracja „Main Restaurant": rodzaje kuchni: azjatycka, międzynarodowa, meksykańska, orientalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, menu dla dzieci, bufet, a la carte, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, show cooking, w cenie, codziennie, z klimatyzacją, strefa dla palących, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Vista Mare Restaurant": rodzaje kuchni: włoska, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, na zapytanie, rezerwacja wymagana, za opłatą, wliczone w all inclusive

  • bary i inne: 4
  • bar „Lobby Bar": codziennie
  • bar „Vista Mare"
  • bar „Pool Bar"
  • bar „Beach bar": codziennie
  • Dodatkowe informacje
  • kolacja przy świecach: za opłatą, stałe menu
  • uroczysta kolacja: śr., raz w tygodniu, w formie bufetu

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Jeden z najlepszych hoteli w ofercie, przez lata doceniany przez klientów. Piękne położenie i ciekawa architektura, przestronne pokoje, wyśmienite jedzenie - wszystko na najwyższym poziomie. Gwarancja ekskluzywnego wypoczynku!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:
    Nowoczesny, komfortowy hotel położony bezpośrednio przy zatoce Makadi Bay. Wśród innych obiektów wyróżnia się swoją nowoczesną architekturą. Transfer z lotniska do hotelu trwa ok. 40 min. Piękna, piaszczysta plaża znajduje się tuż obok hotelu. Niedaleko znajdują się liczne bary i restauracje. Do centrum Hurghady można dostać się busem lub taksówką. 

    Pokoje:
    Hotel oferuje ponad 520 gustownie i nowocześnie urządzonych pokoi (ok. 35m2). Każdy pokój dwuosobowy (z możliwością dostawek dwójki dzieci) standardowo wyposażony: centralnie sterowana klimatyzacja, telefon, TV-sat, mini barek, sejf, łazienka ( WC, wanna/lub prysznic, suszarka). Większość pokoi z balkonem lub tarasem.

    Do dyspozycji gości:
    Nowoczesny hotel zbudowany w zatoczce Makadi Bay oferuje swoim gościom hol powitalny z 24 godzinną recepcją, restauracja główna oraz włoska restauracja a la carte "Vista Mare", kącik internetowy i WiFi, klub nocny "Blue Dolphin", boutique, centrum konferencyjne. Na zewnątrz w zadbanym ogrodzie kompleks basenowy. Leżaki i parasole przy basenach i na plaży w cenie. Osobny brodzik dla dzieci. Łóżeczko dla dzieci do 2 lat w cenie.

    Wyżywienie:
    All Inclusive: trzy posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 24 h. Bufet śniadaniowy w godz. 7.00-10.00, obiad 12:30-14:00, kolacja 19:00-21:30. Możliwość rezerwacji kolacji w restauracji a la carte "Vista Mare. Do kolacji wymagany jest stosowny strój. Formuła All Inclusive nie obejmuje alkoholi importowanych, świeżo wyciskanych soków, napoi w butelkach i puszkach oraz mini baru.

    Program animacyjny i sportowy:
    Bogaty program animacji sportowej proponowany przez zespół animatorów. sauna, tenis stołowy, aerobic, siatkówka plażowa, strzelanie z łuku, siłownia, tenis. Wypożyczalnia katamaranów, desek surfingowych za opłatą. Za opłatą również: golf 18-dołkowe pole w Madinat Makadi Golf Resort, nurkowanie, jazda konna, masaże.

    Kategoria lokalna: ****

    Naszym zdaniem:
    Komfortowy, dobrej klasy obiekt zapewniający wiele atrakcji. Dobry serwis!

     

    Świadczenia

    Cena obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż)

    Cena podstawowa nie obejmuje: wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 15 USD (rząd egipski planuje podwyższenie kosztu wizy do 25$), dewizowej części na realizację programu: kosztów biletów wstępu, usług lokalnych przewodników, bagażowych, kierowców itp. (ok. 185 USD płatne obligatoryjnie na miejscu), napojów do obiadokolacji oraz wycieczek fakultatywnych (ceny w programie).

    Inne

    EGIPT HURGHADA - informacje ogólne

    Waluta
    EGP - funt egipski. Warto zabrać EURO lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach w hotelach lub w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.

    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.

    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 15 USD.

    Czas
    Zimą + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.

    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od 10 EGP; woda 1l. - 1.50 EGP; piwo w barze od 6 EGP; kawa w kawiarni od 1 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.

    Poczta
    Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje 0.35 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.

    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

    Telefony
    Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

    W regionie

    Hurghada
    Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym. Od wielu lat odwiedzana przez klientów z Polski, wyrosła od małej wioski na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza. Obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 25 km wzdłuż wybrzeża. To jedno z niewielu miejsc gdzie większość hoteli leży przy plaży. Całe lato, mimo wysokich temperatur jest rajem zarówno dla osób szukających czynnego wypoczynku jak i dla tych nastawionych na zwiedzanie słynnych na cały świat zabytków.

    Wyloty z: Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia, Gdańska,  Łodzi, Krakowa, Rzeszowa. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozkłady

    Wycieczki fakultatywne

    Kair
    - całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu (uwaga! wyjazd z hoteli ok. 2 w nocy, powrót po północy), w programie: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie), Sfinks i piramidy w Gizie, instytut papirusów oraz wytwórnia perfum. W trakcie zwiedzania obiad. Bilety wstępu dodatkowo płatne. Cena ok. 95 USD

    Nurkowanie głębinowe
    - wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie na rafach i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów . Cena ok. 55 USD

    Łódź podwodna Sinbad
    Submarine
    - podwodna podróż w różnorodny i kolorowy świat fauny i flory głębi Morza Czerwonego - rejs specjalnie przystosowaną łodzią daje możliwość zrobienia niepowtarzalnych zdjęć oraz nakręcenia filmu. Cena ok. 65 USD

    Safari -
    Sahara Park
    - wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni, wizyta w beduińskiej wiosce gdzie można poznać zwyczaje Beduinów i poznać prostotę ich życia. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej. Cena ok. 55 USD

    Luksor i Karnak - całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach, w programie: świątynia w Karnaku, Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad. Cena ok. 95 USD

    Dolphin Show -
    fantastyczny ok. 45 minutowy niezapomniany pokaz umiejętności i inteligencji sympatycznych ssaków. Okazja by przez 15 minut doświadczyć jak cudownie jest pływać z delfinem u boku. Cena za show ok 40 USD (pływanie z delfinami dodatkowo płatne - ok.100$/10 min).


    Aqua Park Sindbad
    - nowy Aqua park w Hurghadzie, wycieczka dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Wycieczka rozpoczyna się w godzinach rannych. Całodzienne all inclusive w Aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem. Cena ok. 45 USD.

    City Tour - zwiedzanie Hurghady: meczet, kościół koptyjski, sklep wolnocłowy, sklep z pamiątkami. Cena ok. 20 USD

    Katamaran - ok. 2 godzinny rejs łodzią, dryfującą pomiędzy rafami- możliwość podziwiania podwodnego świata. Cena ok. 40 USD.

    Ponadto dla chętnych wycieczki: Kair samolotem, Jerozolima samolotem, Giftun, Orange Bay Sharm El Naga Park Koralowy - ceny dostępne u rezydenta na miejscu.

    Uwaga
    Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.
    Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow Tours, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Jeden z najlepszych hoteli w ofercie, przez lata doceniany przez klientów. Piękne położenie i ciekawa architektura, przestronne pokoje, wyśmienite jedzenie - wszystko na najwyższym poziomie. Gwarancja ekskluzywnego wypoczynku!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Hurghada

    OPIS

    Przestronny i komfortowy kompleks wypoczynkowy położony tuż przy plaży. Charakterystyczna dla tego kompleksu równowaga luksusu i komfortu sprawia, że ośrodek nadaje się jako miejsce wypoczynku dla rodzin, par jak również osób podróżujących indywidualnie. Odmładzające zabiegi SPA, porywające przygody, widoki zapierające dech w piersiach lub ekscytujące nurkowanie w wodach Morza Czerwonego uczynią pobyt tutaj niezapomnianym przeżyciem.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2009 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu: restauracje, bary (5), room service (bezpłatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (2), centrum biznesowe (bezpłatne), 8 basenów odkrytych. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    Kawiarenka internetowa płatna, Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywazne!: leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 7 budynkach:7 aneksów (liczba pięter: 3) Typy pokoi: pokoje standardowe: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , junior suity: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , master suity: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Family room: 2 sypialnie, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (All Inclusive - bezpłatny, uzupełniany tylko w dniu przyjazdu), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    restauracje, restauracje a la carte (2), bary (5) All Inclusive (24h) śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-02:30), kolacja (06:30-09:30) serwowane w restauracji głównej, późne śniadanie (10:30-11:30), przekąski (12:30-04:00), podwieczorek (04:00-05:00) serwowane w barze na basenie, późny posiłek serwowany w restauracji Vista Mare, lody, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - jedna wizyta podczas pobytu gratis.owoce morza, włoska

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) , możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności

    w cenie

    korty do tenisa ziemnego (6), tenis stołowy, rzutki, koszykówka, piłka nożna, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, bilard, aerobik, siłownia, animacje

    płatne

    oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, lekcje tenisa, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, sauna, jacuzzi, dyskoteka, salon piękności, łaźnia turecka DODATKOWE INFORMACJE

    Aktualizacja opisu

    18.04.2019 13:18

    usługi dostępne w hotelu

    Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    ETI

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Jeden z najlepszych hoteli w ofercie, przez lata doceniany przez klientów. Piękne położenie i ciekawa architektura, przestronne pokoje, wyśmienite jedzenie - wszystko na najwyższym poziomie. Gwarancja ekskluzywnego wypoczynku!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****+

    Region

    Egipt/Hurghada/Makadi Bay

    Położenie

    Hotel zlokalizowany bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży w Zatoce Makadi. Odległość do lotniska wynosi ok. 30 km.

    Wyposażenie

    Luksusowy kompleks wkomponowany w przestronny, ogrodowy krajobraz. Obiekt oferuje 530 pokoi, które rozmieszczone są w 2 i 3-piętrowych budynkach. Do dyspozycji gości; rozległy hol z recepcją (Wi-Fi w cenie), restauracja główna, restauracje à la carte, kilka barów, sklepy z pamiątkami, pralnia, lekarz na wezwanie, fryzjer, kantor, 6 sal konferencyjnych. Na terenie zewnętrznym; 8 basenów (jeden podgrzewany w sezonie zimowym). Leżaki, materace, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenie i na plaży bezpłatne. Bar na plaży w cenie.

    Pokoje

    Komfortowe pokoje wyposażone w; łazienkę z prysznicem, toaletę, suszarkę do włosów, telefon, sejf, TV sat. z LCD, klimatyzację, minibar (bezpłatnie napełniany 1 raz na pobyt napojami oraz codziennie wodą), balkon lub taras od strony ogrodu (DZ). Pokoje (DBF/EBF) zlokalizowane się od strony plaży, pokoje (DZM) posiadają widok na morze. Pokoje jednoosobowe (EZ/EZM) to pomieszczenia dwuosobowe do pojedynczego wykorzystania. Pokoje rodzinne (FZ4) oferują widok na ogród, a każdy z nich składa się 2 sypialni. Hotel posiada limitowaną ofertę pokoi ekonomicznych.

    Sport i rozrywka

    Sala fitness, kort tenisowy (oświetlenie, sprzęt do gry za opłatą), tenis stołowy, boccia, bilard, łucznictwo, siatkówka plażowa, rzutki, aqua aerobik. Wieczorami oraz w ciągu dnia animacje, teatr na wolnym powietrzu. Za opłatą; centrum nurkowania, windsurfing, lekcje tenisa, Spa wraz z centrum odnowy biologicznej; masażami, sauną, jacuzzi, łaźnią parową i turecką. Na miejscu możliwość skorzystania z płatnych kursów sportowych np; pilates, zumba i Tae Bo. Dodatkowo; jazda konna i możliwość gry na polu golfowym Madinat Makadi oferowane przez lokalnych dostawców.

    Wyżywienie

    All inclusive; śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu z wieczorami tematycznymi, późne śniadania, popołudniowe przekąski; pizza, dania z grilla w barze przy basenie, popołudniowa kawa/herbata, ciasta. Minibar z napojami bezalkoholowymi w dniu przyjazdu, codziennie uzupełniana woda. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 24 h na dobę w wyznaczonych barach. Raz na tydzień pobytu możliwość skorzystania z restauracji à la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja).

    Dzieci

    Mini klub (4 - 12 lat), animacje dla dzieci, mini dyskoteka, oddzielny basen, plac zabaw, specjalne menu w restauracji.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Jeden z najlepszych hoteli w ofercie, przez lata doceniany przez klientów. Piękne położenie i ciekawa architektura, przestronne pokoje, wyśmienite jedzenie - wszystko na najwyższym poziomie. Gwarancja ekskluzywnego wypoczynku!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA EGIPSKA

    w trakcie klasyfikacji

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    *    Hotel położony jest 30 km od lotniska i 35 km od centrum Hurghady.

    Plaża

    *    Ten luksusowy obiekt, znajduje się bezpośrednio przy 400 metrowej plaży. Wejście do wody z pomostu.

    Zakwaterowanie

    *    530 pokoi; *    Typy pokoi: standard (35 m2), family (77 m2 - 2 pokoje), suite (50 m2), junior suite (60 m2 - 2 pokoje); *    Wyposażenie: łazienka z wanną lub prysznicem suszarką do włosów, telewizor, telefon, klimatyzacja, mini bar (uzupełniany w wodę codziennie, a tylko na przyjazd uzupełniony jest w napoje typu soft), sejf.

    Restauracje i bary

    *    3 restauracje (główna i 2 a'la carte -włoska i rybna - bezpłatne raz na tydzień); *    6 barów (w tym bar w lobby, przy basenie i przy centrum nurkowym).

    Wyżywienie

    *    All inclusive: wczesne śniadania kontynentalne, śniadania, obiady, kolacje, przekąski . Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji podawane są w wybranych barach, w godzinach ich pracy przez całą dobę. Raz na tydzień można skorzystać z restauracji a'la carte (wymagana rezerwacja).

    Sport i Rozrywka

    *    8 basenów zewnętrznych (1 podgrzewany w okresie zimowym); *    Bezpłatnie: siłownia, siatkówka, tenis stołowy, bilard, 6 kortów tenisowych (oświetlenie i sprzęt płatny), program animacyjny; *    Odpłatnie: centrum nurkowe i sportów wodnych.

    Dla dzieci

    *    2 podgrzewane w sezonie zimowym brodziki, mini klub, plac zabaw.

    Pozostałe udogodnienia

    *    6 sal konferencyjnych, bezpłatne Wi-Fi w miejscach publicznych, centrum SPA (bezpłatnie: sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, hammam, odpłatnie: masaże, zabiegi) , sklepy z pamiątkami, pralnia, opieka medyczna, bankomat.

    Naszym zdaniem

    *    Luksusowy hotel z rozbudowaną formułą All inclusive i bogatą ofertą sportową. Polecamy wymagającym Klientom.

    Strona internetowa

    *   www.cleopatraluxurymakadi.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Jeden z najlepszych hoteli w ofercie, przez lata doceniany przez klientów. Piękne położenie i ciekawa architektura, przestronne pokoje, wyśmienite jedzenie - wszystko na najwyższym poziomie. Gwarancja ekskluzywnego wypoczynku!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel położony w zatoce Makadi Bay, ok. 35 km od centrum Hurghady - Sakkala i ok. 30 km od lotniska. Do centrum Hurghady kursuje odpłatnie bus hotelowy.

    Plaża

    przy pięknej, piaszczystej plaży o długości 300 m, z pomostem i dostępem do rafy koralowej. Leżaki, parasole i materace bezpłatne. Bar na plaży w opcji all inclusive.

    Hotel

    Obiekt o bardzo wysokim standardzie usług, usytuowany na terenie 300.000 m2. Składa się z budynku głównego i licznych budynków bocznych o niskiej zabudowie. Polecany na rodzinny wypoczynek jak również dla osób chcących wypocząć od zgiełku wielkich miast.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja, kantor wymiany walut, restauracja główna, dwie restauracje a'la carte włoska i rybna, bar przy basenie, lobby bar, sports pub, klub nocny "Blue Dolphin". Sklepy z pamiątkami, amfiteatr, usługi pralnicze, opieka medyczna na zamówienie. Hotel akceptuje karty kredytowe. Na terenie hotelu prowadzone są dziennie i weczorne programy animacyjne.

    Internet

    WIFI w lobby hotelowym bezpłatnie, kawiarenka internetowa odpłatnie.

    Konferencje/incentive

    6 sal konferencyjnych o różnych rozmiarach dostępne dla grup od 10 do max. 500 osób. Możliwość wypożyczenia sprzętu mi.n flipchartów, mikrofonów, zestawów słuchawkowy, DVD player.

    Sport i rekreacja

    Bezpłatnie cztery baseny (jeden podgrzewany w sezonie zimowym), leżaki, parasole i materace, tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, aerobik, gimnastyka wodna, rzutki, boccia, łucznictwo, siłownia.
    Odpłatnie centrum SPA: sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, masaże, sześć kortów tenisowych, bilard, centrum nurkowe, centrum wind i kitesurfingu, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    brodzik dla dzieci, mini club, plac zabaw, specjalme menu w restauracji, łóżeczka dla dzieci do lat 2 na zamówienie, wysokie krzesełka w restauracji, opiekunka dla dzieci odpłatnie.

    Zakwaterowanie

    Obiekt dysponuje 530 pokojami. Pokoje typu Standard, o powierzchni ok. 35 m2 dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, wyposażone w LCD TV/SAT, telefon, mini bar (odpłatnie), sejf, indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, balkon lub taras. Za dodatkową opłatą dostępne pokoje z widokiem na morze.

    Wyżywienie

    All Inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej. Lekkie przekąski w ciągu dnia, po południowa kawa, herbata, ciasta, lody, owoce, nocna przekąska. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godz. 09.00-01.00 w wyznaczonych barach. Bar w lobby funkcjonuje w opcji All Inclusive całą dobe. W ramach opci All Inclusive restauracja a'la carte włoska oraz pub i liczne bary. Restauracja a'la carte rybna odpłatnie.

    Cena

    Cena PLN zawiera bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.
    Cena nie zawiera opłaty za wizę Egipską 15 USD płatnej na lotnisku w Hurghadzie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    Informacje dodatkowe

    http://www.cleopatra-makadi-bay.com/


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mapa Hotelu Cleopatra Luxury Resort (HRG)
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Cleopatra Luxury Resort (HRG)

    4.6
    zdecydowanie polecam

    Luksusowy hotel, byliśmy tu drugi raz i jeszcze nie raz wrócimy, bo bardzo dobrze się tutaj czujemy. Pokoje są duże i utrzymywane w czystości, choć widać że mają już ładnych parę lat. Z obsługą, szczególnie na recepcji, da się załatwić i dogadać każdy problem. Jedzenie bardzo się polepszyło od zeszłego roku, nie jedliśmy jeszcze tak dobrych potraw ani w Polsce ani za granicą. Jest kilka basenów w tym jeden podgrzewany, idealny na grudzień. Podsumowując, wrażenia za każdym razem coraz bardziej pozytywne

    POLECAM:
    wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Cleopatra Luxury Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      5.1
    • Hotel
      5.4
    • Pokoje
      5.2
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      5.5
    HolidayCheck
    Ocena Cleopatra Luxury Resort (HRG):
    5.5 / 6

    Niestety, już nie taki luksusowy... 2016-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Cleopatra Luxury Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      2.2
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.8

    Hotel piękny, ale już stary i w pokojach widać to wyraźnie. Budynek główny odnowiony - ładny (bez po...
    więcej

    4.6
    Polecam ten hotel 2016-09-29
    Szczegóły oceny hotelu Cleopatra Luxury Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    My wypoczęci tu w czerwcu 2016 roku wakacje były udane. Dobra atmosfera w hotelu. Nasz pokój był prz...
    więcej

    5.9
    Nasza podróż rodziny 2016-10-04
    Szczegóły oceny hotelu Cleopatra Luxury Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.8

    Byliśmy tu przez dwa tygodnie w sierpniu 2016. Nasza rodzina była bardzo zadowoleni z tego hotelu. M...
    więcej

    5.9

    Cleopatra Luxury Resort (HRG) - możliwości zakwaterowania:

    Room Standard BeachFront
    Room Family
    Master Suite
    ROOM STANDARD
    DOPPELZIMMER BEACH FRONT
    DZ/BkoT
    DZ/BkoT/Sparpreis
    DZ/BkoT/M/Superior
    DZ/BkoT/Meerblick
    DOPPELZIMMER STANDARD
    JUNIORSUITE DOPPELZIMMER
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    DOPPELZIMMER MIT MEERBLICK
    SPARZIMMER DOPPEL
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    EZ/BkoT
    EZ/BkoT/M/Sup
    EZ/BkoT/Meerblick
    STANDARD-EINZELZIMMER
    FamApt/BkoT
    FAMILIENZIMMER 2ERW. + 2KINDER
    Pokój rodzinny
    JunSuite/BkoT/M
    Room Standard SeaView
    JuniorSuite
    Premium Deluxe

    Cleopatra Luxury Resort (HRG) - Możliwości wyżywienia:


    Cleopatra Luxury Resort (HRG) - miasta wylotu:


    Cleopatra Luxury Resort (HRG) - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Cleopatra Luxury Resort (HRG)? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00