cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Morze Czerwone
1 / 33
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
15.10 - 22.10
już od 2848 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
19.10 - 22.10
już od 1825 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Marsa el Alam
Ocena hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
4.3 / 5
Średnia z 8 opinii
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    3.7
  • Hotel
    3.3
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    3.7
  • Atrakcje
    i sport
    3.3
  • Jakość
    do ceny
    3.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 15 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hilton Marsa Alam Nubian Resort to luksusowy i nowoczesny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających gości. Komfortowe pokoje, wykwintna kuchnia, profesjonalny personel oraz bogata oferta zajęć rekreacyjno - sportowych to zapewnienie udanego wypoczynku w Egipcie. Polecamy także miłośnikom plażowania, sportów wodnych (centrum nurkowe) oraz dla rodzin z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja najwyższej jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, przy pięknej, piaszczystej plaży Abu Dabbab (5 min drogą hotelową) z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • elegancki wystrój, komfortowe pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 4 baseny (w tym jeden tylko dla dorosłych), brodzik dla dzieci, animacje, orientalne show
  • bogaty program All inclusive, wi fi w lobby gratis

Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hilton Marsa Alam Nubian Resort to luksusowy i nowoczesny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających gości. Komfortowe pokoje, wykwintna kuchnia, profesjonalny personel oraz bogata oferta zajęć rekreacyjno - sportowych to zapewnienie udanego wypoczynku w Egipcie. Polecamy także miłośnikom plażowania, sportów wodnych (centrum nurkowe) oraz dla rodzin z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja najwyższej jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, przy pięknej, piaszczystej plaży Abu Dabbab (5 min drogą hotelową) z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • elegancki wystrój, komfortowe pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 4 baseny (w tym jeden tylko dla dorosłych), brodzik dla dzieci, animacje, orientalne show
  • bogaty program All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

MARSA ALAM/EGIPT

Do dyspozycji gości

• recepcja • ogród • taras • basen "Breezes" (zewnętrzny, zintegrowany brodzik dla dzieci) • basen "Splash" (podgrzewany, zintegrowany brodzik dla dzieci) • basen tylko dla dorosłych "Seashells" (zewnętrzny) • basen "Waves" (zewnętrzny, podgrzewany)

Wyposażenie

• Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych: w cenie, w recepcji/lobby: w cenie, w barze: w cenie, przy basenie: w cenie • terminal internetowy: w cenie • pralnia: za opłatą, płatność gotówką • recepcja • ogród • taras • sklep z pamiątkami • sklepy • jubiler • fryzjer • lekarz • sala z kominkiem • bankomat • sejf: w cenie

Dodatkowe udogodnienia

• sklepy • sklep z pamiątkami • bankomat • jubiler • fryzjer • lekarz • pralnia (płatna) • usługi konsjerża • parking (w cenie) • kantor (w recepcji) • sejf (w recepcji) 

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

395

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dla dzieci

• wydzielona część basenu dla dzieci • bufet dla dzieci • miniklub: od 4 do 10 lat, styczeń - grudzień, codziennie, w cenie • animacje dla dzieci: 4 do 10 lat, styczeń - grudzień, codziennie • pokój gier i zabaw • plac zabaw • minidyskoteka: styczeń - grudzień, codziennie 20:00 - 21:00, w cenie

Sport i wellness

W cenie • sala fitness/siłownia: codziennie • siatkówka plażowa • tenis stołowy

Płatne • masaże • salon kosmetyczny • szkoła nurkowania PADI • wycieczki ze snorkelingiem: w ofercie firm zewnętrznych, płatność gotówką

Rozrywka

• zajęcia sportowe

• międzynarodowe animacje dla dorosłych

• przedstawienia

• muzyka na żywo

• rzutki

• bilard za opłatą

• dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• 1-3 os. • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 72 m2 • widok na ogród • 2 oddzielne pokoje połączone drzwiami • balkon lub taras • klimatyzacja: indywidualnie sterowana • TV sat. • 2 łazienki • wanna • WC • suszarka do włosów • sejf: w cenie • telefon • żelazko • deska do prasowania • Wi-Fi: płatne gotówką ok. 20 €/tydzień • radio • lodówka • minibar: płatny

Pokój 2-osobowy DZM1

• 1-3 os. • ok. 37 m2 • widok na morze • pokój dzienno-sypialny • balkon lub taras • klimatyzacja: indywidualnie sterowana • TV sat. • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • sejf: w cenie • telefon • żelazko • deska do prasowania • minibar: płatny, woda w cenie • Wi-Fi: płatne gotówką ok. 20 €/tydzień • radio

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 37 m2 • widok na ogród • lodówka • balkon lub taras • klimatyzacja: indywidualnie sterowana • TV sat. • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • sejf: w cenie • telefon • żelazko • deska do prasowania • minibar: płatny, woda w cenie • Wi-Fi: płatne gotówką ok. 20 €/tydzień • radio

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-3 os. • ok. 37 m2 • widok na basen • pokój dzienno-sypialny • WC • balkon lub taras • klimatyzacja: indywidualnie sterowana • TV sat. • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • sejf: w cenie • telefon • żelazko • deska do prasowania • minibar: płatny, woda w cenie • Wi-Fi: płatne gotówką ok. 20 €/tydzień • radio

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: w formie bufetu
• obiad: w formie bufetu
• kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne, bufet lub wybór menu (3-daniowe menu)
• przekąski: 11:00 - 12:00, w cenie, wliczone w all inclusive
• ciasto: w cenie, wliczone w all inclusive
• lody: codziennie 13:00 - 17:00, w cenie, wliczone w all inclusive
• wybrane napoje bezalkoholowe: 08:00 - 00:00
• wybrane lokalne napoje alkoholowe: 08:00 - 00:00
• wybrane napoje do posiłków

Restauracje i bary • restauracje: 2
• główna restauracja "Marsa Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, włoska, śródziemnomorska, orientalna, regionalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, dania bez laktozy, dania sezonowe, dania wegetariańskie, dania wegańskie, bufet, show cooking, codziennie, z klimatyzacją, strefa dla palących, wymagany odpowiedni strój
• restauracja specjalistyczna "Coral Beach Grilled Restaurant": rodzaje kuchni: włoska, orientalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, dania wegetariańskie, a la carte, show cooking, wymagana rezerwacja, płatnie, płatność gotówką, na plaży


• bary i inne

7
• bar na plaży "Coral Beach Bar": codziennie
• bar w lobby "Kush Bar": codziennie, wymagana rezerwacja
• lounge bar "Nuba Bar Lounge": codziennie
• pub "Axis Bar": codziennie
• bar przy zewnętrznym basenie "Breezes Pool Bar"
• bar przy zewnętrznym basenie "Splash Pool Bar"
• bar przy zewnętrznym basenie "Waves Pool Bar"

Dodatkowe informacje • kolacja przy świecach: codziennie, wymagana rezerwacja, płatnie, płatność gotówką, wybór z menu


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hilton Marsa Alam Nubian Resort to luksusowy i nowoczesny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających gości. Komfortowe pokoje, wykwintna kuchnia, profesjonalny personel oraz bogata oferta zajęć rekreacyjno - sportowych to zapewnienie udanego wypoczynku w Egipcie. Polecamy także miłośnikom plażowania, sportów wodnych (centrum nurkowe) oraz dla rodzin z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja najwyższej jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, przy pięknej, piaszczystej plaży Abu Dabbab (5 min drogą hotelową) z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • elegancki wystrój, komfortowe pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 4 baseny (w tym jeden tylko dla dorosłych), brodzik dla dzieci, animacje, orientalne show
  • bogaty program All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Marsa Alam

Opis oferty:

Luksusowy i nowoczesny, należy do znanej sieci Hilton, gwarantującej światowy poziom serwisu i obsługi. Położony na rozległym terenie, przy piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem i rafą koralową, jest idealnym miejscem dla pasjonatów nurkowania i snurkowania. Wykwalifikowany personel oraz komfortowe pokoje zapewniają klientom udany wypoczynek na najwyższym poziomie. Piękny kompleks basenów oraz smaczne i urozmaicone posiłki w ramach formuły all inclusive to atuty hotelu.

POŁOŻENIE:

ok. 27 km od PORT GHALIB; ok. 29 km od portu lotniczego w Marsa Alam.

PLAŻA:

Abu Dabab Bay, hotelowa, piaszczysta, przy brzegu rafa koralowa, zalecane obuwie ochronne, 400 m od hotelu, dojście przez teren hotelu i chodnikiem, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki, bar objęty all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2011 r., łącznie 395 pokoi, budynek główny i budynki z pokojami, 1 piętro, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Marsa - kuchnia międzynarodowa, dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 3 restauracje á la carte (ustalone menu): Breezes Bar - dania z grilla, Noba - kuchnia włoska, Souk Café - kuchnia arabska, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci; bar w lobby, bar kawiarniany Kush, disco pub Axis, bar na plaży, fajka wodna (nieobjęta all inclusive), 3 bary przy basenach, w tym 2 typu swim-up, jubiler, sklep z pamiątkami, taras z widokiem na ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: punkt internetowy, room-service; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), zadbany i elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, telefon, telewizja satelitarna, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), zestaw do kawy i herbaty, sejf; za opłatą: internet, minibar (uzupełniany na zamówienie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na basen za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

4 baseny, słodka woda: ok. 1600 m², ok. 435 m², ok. 305 m², ok. 200 m², gł. 1,2 m, dwa podgrzewane w sezonie zimowym, brodzik dla dzieci, ok. 50 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; siatkówka plażowa, piłka nożna na plaży, tenis stołowy, aerobik, taniec brzucha, piłka wodna, rzutki; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-10 lat), minidisco, dyskoteka, pokazy, gry i zabawy; za opłatą: centrum masaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (6.30-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-22.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski między posiłkami w wyznaczonych barach; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (11.00-24.00); 1 raz na pobyt kolacja w każdej z restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/37440062, www3.hilton.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka Gala R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hilton Marsa Alam Nubian Resort to luksusowy i nowoczesny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających gości. Komfortowe pokoje, wykwintna kuchnia, profesjonalny personel oraz bogata oferta zajęć rekreacyjno - sportowych to zapewnienie udanego wypoczynku w Egipcie. Polecamy także miłośnikom plażowania, sportów wodnych (centrum nurkowe) oraz dla rodzin z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja najwyższej jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, przy pięknej, piaszczystej plaży Abu Dabbab (5 min drogą hotelową) z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • elegancki wystrój, komfortowe pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 4 baseny (w tym jeden tylko dla dorosłych), brodzik dla dzieci, animacje, orientalne show
  • bogaty program All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Marsa Alam

Opis oferty:

Luksusowy i nowoczesny, należy do znanej sieci Hilton, gwarantującej światowy poziom serwisu i obsługi. Położony na rozległym terenie, przy piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem i rafą koralową, jest idealnym miejscem dla pasjonatów nurkowania i snurkowania. Wykwalifikowany personel oraz komfortowe pokoje zapewniają Klientom udany wypoczynek na najwyższym poziomie. Piękny kompleks basenów oraz smaczne i urozmaicone posiłki w ramach formuły all inclusive to atuty hotelu.

POŁOŻENIE:

ok. 27 km od PORT GHALIB; ok. 29 km od lotniska w Marsa Alam; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 199 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

PLAŻA:

Abu Dabab Bay, hotelowa, piaszczysta, przy brzegu rafa koralowa, zalecane obuwie ochronne, 400 m od hotelu, dojście przez teren hotelu i chodnikiem, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; bar objęty all inlcuive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2011 r., łącznie 395 pokoi, budynek główny i budynki z pokojami, 1 piętro, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Marsa - kuchnia międzynarodowa, dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 3 restauracje á la carte (ustalone menu): Breezes Bar - kuchnia międzynarodowa, Noba - kuchnia włoska, Amesis - kuchnia orientalna, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, bar kawiarniany Kush, disco pub Axis, bar na plaży, fajka wodna (nieobjęta all inclusive), 3 bary typu swim-up, jubiler, sklep z pamiątkami, taras z widokiem na ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy, room-service; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok 35 m², zadbany i elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, telefon, telewizja satelitarna, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), zestaw do kawy i herbaty, sejf; za opłatą: internet, minibar (uzupełniany na zamówienie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na basen za dopłatą.;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), 2 pokoje standardowe połączone drzwiami; pokoj standardowy z widokiem na basen lub morze oraz pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

4 baseny, słodka woda: ok. 1600 m², ok. 435 m², ok. 305 m², ok. 200 m², gł. 1,2 m, dwa podgrzewane w sezonie zimowym, brodzik dla dzieci, ok. 50 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; siatkówka plażowa, piłka nożna na plaży, tenis stołowy, aerobik, taniec brzucha, piłka wodna, rzutki; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-10 lat), minidisco, dyskoteka, pokazy, gry i zabawy; za opłatą: centrum masaży.

UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

• osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, basenu i ogrodu • podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu, hol i basen Pokój: • 2 pokoje, na parterze (na zapytanie) • szerokość drzwi wejściowych do pokoju nie mniejsza niż 90 cm Łazienka: • szerokość drzwi do łazienki: 90 cm • prysznic: poręcz, krzesło opuszczane ze ściany na wysokości 30-40 cm • wysokość toalety - 45-50 cm, poręcze przy toalecie • lustro nie wyżej niż 100 cm od posadzki • umywalka nie wyżej niż 80 cm i nie niżej niż 65 cm Plaża: • podjazd do plaży • nawierzchnia prowadząca do plaży: beton

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (6.30-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-22.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski między posiłkami w wyznaczonych barach; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (11.00-24.00); 1 raz na pobyt kolacja w każdej z restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/37440062, www3.hilton.com

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hilton Marsa Alam Nubian Resort to luksusowy i nowoczesny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających gości. Komfortowe pokoje, wykwintna kuchnia, profesjonalny personel oraz bogata oferta zajęć rekreacyjno - sportowych to zapewnienie udanego wypoczynku w Egipcie. Polecamy także miłośnikom plażowania, sportów wodnych (centrum nurkowe) oraz dla rodzin z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja najwyższej jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, przy pięknej, piaszczystej plaży Abu Dabbab (5 min drogą hotelową) z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • elegancki wystrój, komfortowe pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 4 baseny (w tym jeden tylko dla dorosłych), brodzik dla dzieci, animacje, orientalne show
  • bogaty program All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:

Luksusowy hotel, wybudowany w 2011 r., należący do cenionej sieci hotelowej Hilton, usytuowany w otoczeniu majestatycznych gór w rozległym, egzotycznym ogrodzie. Lotnisko oddalone jest o ok. 30 km, a miejscowość Marsa Alam ok. 34 km.
Plaża:

Obiekt mieszczący się tuż przy zachwycającej, piaszczystej plaży - Abu Dabbab (do plaży należy dojść drogą hotelową ok.10 min. spacerem, ok. 400 m, kursuje takżemelex hotelowy). Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe na plaży - bezpłatne.
Do dyspozycji gości:

Kompleks składa się z budynku głównego, w którym znajdują się lobby, recepcja oraz restauracje, a także z kilkunastu niskich budynków. Na terenie hotelu - recepcja 24-godz., mini centrum handlowe, bankomat, pralnia, concierge, usługi medyczne. Hotel posiada restaurację główną Marsa, serwującą dania w postaci bufetu, Souk Cafe (tradycyjne dania lokalne oraz shisha), Noba Bar & Lounge (kuchnia orientalna), kilka barów: lobby bar Kush, bar przy basenie (dla dorosłych) Seashells, bary przy basenie Splash, Breezes, Waves oraz bar na plaży Coral. Na terenie hotelu znajdują się 4 baseny zewnętrzne (słodka woda, 2 podgrzewane w okresie zimowym, w tym jeden tylko dla dorosłych) oraz brodzik dla dzieci, otoczony tarasami słonecznymi. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenach - bezpłatne.
Pokoje:

Hotel oferuje swoim gościom 450 elegancko urządzonych pokoi. Standardowe pokoje 2-osobowe (możliwość 1 dostawki dla dziecka lub osoby dorosłej), wyposażone w łazienkę (wanna lub prysznic, wc, suszarka do włosów), indywidualnie sterowaną klimatyzację, telefon, TV-sat, sejf, mini bar (dodatkowo płatny), zestaw do zaparzania kawy i herbaty oraz taras lub balkon. Pokoje mają widok na ogród, basen (za opłatą) lub morze (za opłatą). Dla rodzin 2+2 dostępne są pokoje rodzinne 2 osobne pomieszczenia połączone drzwiami).
Wyżywienie:

All Inclusive: śniadania (06:30-10:30), obiady (13:00-15:00) oraz kolacje (18:30-22:30) w formie bufetu w restauracji głównej. Dodatkowo dostępne są przekąski (13:00-15:00) w Breezes Pool Bar oraz Coral Beach Bar (16:00-17:00) w Axis Bar oraz lody (13:00-17:00) w Breezes Pool Bar i Coral Beach Bar. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (09:00-24:00, wyznaczone bary). All Inclusive nie obejmuje świeżo wyciskanych soków, importowanych alkoholi, napoi butelkowanych. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany zakresu usług objętych formułą all inclusive (np. godzin serwowania posiłków).
Program sportowy i animacyjny:

Zajęcia w ciągu dnia: siłownia, aerobik, tenis stołowy, rzutki, boccia, piłka wodna, gry i zabawy. Wieczorem orientalne show. Dla dzieci zabawy i gry w mini klubie, kids disco, a także plac zabaw i brodzik. Za dodatkową opłatą: centrum nurkowe, bilard, wypożyczalnia rowerów.
Internet:

W lobby internet Wi-Fi- bezpłatny, w pokojach - płatny.
Kategoria lokalna:

*****
Strona www:

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatnej na lotnisku ok. 25 USD/os), wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Wycieczki lokalne

Luksor i Karnak

Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach, w programie: świątynia w Karnaku, Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad.
Cena ok. 115 USD/os
.
Nurkowanie głębinowe

Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie na rafach i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych instruktorów.
Cena ok. 85 USD/os.

Rejs łódką Sea Scope

Wypoczynek w Marsa Alam bez podziwiania rafy? Niemożliwe! Zapraszamy na ok. 1,5-godzinny rejs łodzią ze szklanym dnem dryfującą pomiędzy rafami. Możliwość podziwiania podwodnego świata pozostając na pokładzie łodzi.
Cena ok.50 USD/os.

W galabiji przez El Quseir!

Popołudniowa wycieczka po najstarszym egipskim mieście nad Morzem Czerwonym - El Quseir. To jedno z niewielu nadmorskich miast, gdzie udało się zachować prawdziwe zwyczaje Egipcjan, nienaruszone jeszcze przez turystykę. Przebrani w tradycyjne regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy najstarszy meczet w mieście, kościół koptyjski oraz przespacerujemy się wąskimi uliczkami miasta. Następnie obiad w lokalnej restauracji rybnej. Po posiłku wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajduje się tradycyjna perfumeria oraz w coffee shopie, gdzie spróbujemy kawy z kardamonem lub herbaty z hibiskusa i zapalimy fajkę wodą.
Cena ok.45 USD/os.

Nurkowanie - wyspy Qulaan

Fantastyczna wycieczka statkiem na wyspy Qulaan - niewielkie, rajskie wyspy rozrzucone po Morzu Czerwonym, otoczone bajkowymi rafami! Podczas wycieczki zaplanowane są 2 ponad godzinne postoje na snurkowanie (sprzęt do snurkowania w cenie). Podczas nurkowania duża szansa, że dołączą do nas delfiny! W cenę wycieczki wliczony jest lunch.
Cena ok. 70 USD/os.

Super wyprawa 2 w 1- pustynia i rafy!

Wyprawę rozpoczniemy od około 2-godzinnej przejażdżki quadami po pustyni - przemierzając rozległą pustynię, otoczoną majestatycznymi górami poczujemy się jak prawdziwi odkrywcy! Po dawce adrenaliny będziemy mieć okazję odpocząć w wiosce beduińskiej przy przekąsce oraz herbacie z hibiskusa. Dalej przejedziemy do zatoki Marsa Mobarak, czyli zatoki żółwi. Czas na kąpiele wodne i słoneczne, a także snurkowanie na jednej z najpiękniejszych raf koralowych w rejonie Marsa Alam.
Cena ok.60 USD/os

Dom Żółwi

Wspaniala morska wyprawa do miejsca, gdzie olbrzymie żółwie Morza Czerwonego stworzyły swój dom. Wypływamy z pięknej mariny w Port Ghalib i rozpoczynamy naszą przygodę, w czasie której planowane są trzy postoje na snurkowanie. Obiad na statku w cenie.
Cena ok. 55 USD/os

Asuan i Abu Simbel

Dwudniowa wycieczka autokarowa: pierwszego dnia zwiedzimy Wielką Tamę Asuańską oraz świątynię Izydy, mieszczącą się na wyspie File. Następnie nocleg w Asuanie (na statku lub w hotelu). Wczesnym rankiem wyjazd z Asuanu i przejazd do Abu Simbel - monumentalnych i zachwycających świątyń faraona Ramzesa II i jego żony Nefretari. Następnie przejazd do Edfu, gdzie zobaczymy świątynię Horusa. Cena zawiera 2 obiady, kolację oraz śniadanie.
Cena ok. 230 USD/os.

Quad safari

Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni oraz wizyta w beduińskiej wiosce, gdzie można poznać zwyczaje Beduinów i poznać prostotę ich życia.
Cena ok. 60 USD/os.

Dodatkowo
: Kair - samolotem (cena ok. 450 USD/os), rejsy łódką po Morzu Czerwonym (cena ok. 100 USD/os), wizyta w aquaparku Akassia (cena ok. 60 USD/os).
Uwaga! Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow , a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.
Inne

EGIPT MARSA ALAM - informacje ogólne

Wiza

Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD/os.
Czas

Taki sam jak w Polsce.
Język urzędowy

arabski - dialekt egipski
Waluta

EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 16,6 EGP 1 EUR = ok. 17,5 EGP. Warto zabrać euro lub dolary (nie są akceptowane banknoty wydane przed 1996 r.). Pieniądze można wymienić wrecepcji hotelowej lub wypłacić z bankomatów. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Elektryczność

Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony

Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Napiwki

Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków (minimum 1 USD). Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Orientacyjne ceny

Obiad w restauracji od150 EGP woda 1l - 3 EGP piwo w barze od70 EGP kawa w kawiarni od 20 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta

Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od20 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Wyloty z:
Warszawy i Katowic. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
W regionie

Marsa Alam

Marsa Alam leży w południowej części wybrzeża Morza Czerwonego, będąc jednym z najmłodszych i najmniej zatłoczonych ośrodków turystycznych Egiptu. Ta część wybrzeża to kraina dziewicza, wybierana przez miłośników spokojnego wypoczynku, a także amatorów sportów wodnych. Rejon Marsa Alam znany jest jako raj dla nurków - cudownie kolorowe rafy koralowe oraz bogactwo ryb zachwycają turystów z całego świata. Jest to także znakomita baza wypadowa dla turystów pragnących zobaczyć zabytki Starożytnego Egiptu - Abu Simbel, Świątynię w Luksorze, Dolinę Królów, a także świątynię File.
Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Egipcie trwa od połowy czerwca do połowy września.
Wizy

Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD/os.
Wizy - informacje dla sprzedawców

Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD/os.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hilton Marsa Alam Nubian Resort to luksusowy i nowoczesny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających gości. Komfortowe pokoje, wykwintna kuchnia, profesjonalny personel oraz bogata oferta zajęć rekreacyjno - sportowych to zapewnienie udanego wypoczynku w Egipcie. Polecamy także miłośnikom plażowania, sportów wodnych (centrum nurkowe) oraz dla rodzin z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja najwyższej jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, przy pięknej, piaszczystej plaży Abu Dabbab (5 min drogą hotelową) z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • elegancki wystrój, komfortowe pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 4 baseny (w tym jeden tylko dla dorosłych), brodzik dla dzieci, animacje, orientalne show
  • bogaty program All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Marsa Alam

OPIS

Hotel wraz z rozległym terenem rekreacyjnym stanowi połączenie luksusu z naturą czyli pięknym morzem. Tutaj wszystko cieszy oko, dzięki podświetlanym basenom i cudownej grze świateł. Znajdziemy tu mini klub z placem zabaw dla dzieci, którym maluchy będą zachwycone. Na dorosłych czekają sporty, animacje i salon piękności, a w restauracji a'la carte wyborna kuchnia.

kategoria organizatora

5*

kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

2011 r. Na terenie hotelu: restauracje, bary (5), room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), centrum biznesowe (płatne), basen odkryty.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

plaża

650 m od hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 23 budynkach (liczba pięter: 2) Typy pokoi: pokoje king guest garden/pool/sea view: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje twin guest garden/pool/sea view: 2 sypialnie, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , pokoje twin deluxe garden view: 2 sypialnie, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

restauracja główna "Marsa", restauracje a la carte, bary, cukiernia All Inclusive (09:00-00:00) śniadanie (06:30-10:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (18:30-21:30) serwowane w restauracji głównej, przekąski (13:00-17:00), podwieczorek (16:00-17:00) serwowane w wybranych barach, podwieczorek (11:00-12:00, 16:00-17:00) serwowany w "Kush Bar", napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe Restauracje a la carte - jedna wizyta podczas pobytu w wybranej restauracji gratis. Wymagana rezerwacja."Breezes" egipska, owoce morza, "Nuba", międzynarodowa

z myślą o dzieciach

animacje dla dzieci, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

tenis stołowy, siatkówka, siatkówka plażowa, aerobik, siłownia, animacje

płatne

bilard, masaż

Aktualizacja opisu

18.09.2019 14:41

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Siłownia All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hilton Marsa Alam Nubian Resort to luksusowy i nowoczesny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających gości. Komfortowe pokoje, wykwintna kuchnia, profesjonalny personel oraz bogata oferta zajęć rekreacyjno - sportowych to zapewnienie udanego wypoczynku w Egipcie. Polecamy także miłośnikom plażowania, sportów wodnych (centrum nurkowe) oraz dla rodzin z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja najwyższej jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, przy pięknej, piaszczystej plaży Abu Dabbab (5 min drogą hotelową) z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • elegancki wystrój, komfortowe pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 4 baseny (w tym jeden tylko dla dorosłych), brodzik dla dzieci, animacje, orientalne show
  • bogaty program All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis hotelu

Nowo wybudowany, luksusowy hotel sieciowy położony na rozłożystym terenie przy piaszczystej plaży. Infrastruktura hotelu oraz wykwalifikowany personel zapewnią  Klientom relaks, spokój i udany wypoczynek.

 

Położenie

Przy plaży, ok. 35 km od lotniska Marsa Alam.

 

Plaża

Piaszczysta, leżaki i parasole bezpłatnie.

 

Pokoje

- klimatyzacja
- TV-LCD, telefon, sejf
- minibar (odpłatnie)
- czajnik, kawa i herbata
- łazienka (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów)
- balkon lub taras

 

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatnie

- 4 baseny
- aerobik, aerobik w wodzie
- piłka wodna
- piłka plażowa
- tenis stołowy
- rzutki
- animacje

Odpłatnie

- wypożyczalnia rowerów
- centrum nurkowe

 

Dla dzieci

- mini klub
- plac zabaw
- specjalne menu

 

Wyżywienie

All Inclusive: śniadania, obiad i kolacja w formie stołu szwedzkiego, podwieczorek, lody,  lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (09:00-24:00).

Restauracje i bary: restauracja główna, kawiarnia orientalna, lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży.

 

Dodatkowe informacje

- kantor wymiany walut
- pralnia (odpłatnie)
- sklepy
- serwis 24 h
- hilton.com/worldwideresorts

 

Cena zawiera (PLN):

  • bilet lotniczy,
  • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta; 
  • wyżywienie wg opisu,
  • podatek VAT,
  • obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU,
  • ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie),
  • opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera:

  • wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Dodatkowa informacja wizowa

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany do paszportu, 15 USD) lub w Konsulacie (potrzebny jest wniosek wizowy i zdjęcie paszportowe, pełen cennik znajduje sie http://www.egipt.org.pl/aktualnosci,12,1.html). Od dnia wejścia Polski do UE w konsulacie możemy ubiegać się o wizę 3-miesięczną. Dokumenty można złożyć osobiście, bądź też wysłać kurierem lub listem poleconym i umówić się w Konsulacie na ich odesłanie na koszt osoby ubiegającej się o wizę. Szczegółowe informacje na temat czasu wyrabiania wizy znajdują się na www.egipt.org.pl/aktualnosci,37,1.html.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hilton Marsa Alam Nubian Resort to luksusowy i nowoczesny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających gości. Komfortowe pokoje, wykwintna kuchnia, profesjonalny personel oraz bogata oferta zajęć rekreacyjno - sportowych to zapewnienie udanego wypoczynku w Egipcie. Polecamy także miłośnikom plażowania, sportów wodnych (centrum nurkowe) oraz dla rodzin z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja najwyższej jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, przy pięknej, piaszczystej plaży Abu Dabbab (5 min drogą hotelową) z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • elegancki wystrój, komfortowe pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 4 baseny (w tym jeden tylko dla dorosłych), brodzik dla dzieci, animacje, orientalne show
  • bogaty program All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym Zdaniem

Jedno z najlepszych miejsc na nurkowanie na świecie - tuż przy hotelowej plaży rozciąga się niesamowita rafa koralowa. Wysoka jakość usług, dbałość o najdrobniejsze detale i troska o klienta gwarantuje renomowana sieć Hilton. 

Położenie

Hotel położony w zatoce Abu Dabab, ok. 30km od lotniska w Marsa Alam, 24 km od Port Ghalib, 30 km od słynnej rafy Elphinstone. Oddzielony jest od plaży niewielką promenadą.

Wyposażenie

Kompleks składa się z budynku głównego, w którym znajdują się lobby, recepcja 24h i restauracje, a także kilkudziesięciu 1-piętrowych budynków, otoczonych rozległym, egzotycznym ogrodem. Do dyspozycji gości pozostaje restauracja główna, 3 restauracje a la carte (min.  Souk Cafe serwująca tradycyjne dania lokalne oraz shisha, Noba Bar & Lounge - dania kuchni orientalnej), 5 barów (w tym w lobby, na basenie, na plaży). Za dodatkową opłatą można korzystać z internetu (kawiarenka internetowa, wifi). W hotelu znajduje się ponadto pasaż handlowy, punkt wymiany walut, bankomat, pralnia, wypożyczalnia samochodów. Przez całą dobę pod telefonem dyżuruje lekarz. Leżaki, parasole oraz ręczniki plażowe zarówno przy basenach, jak i na plaży dostępne są bezpłatnie.

Pokoje

Hotel dysponuje 450 pokojami nawiązującymi wystrojem do tradycji nubijskich. Rozmieszczone są one w 23 budynkach. Pokoje posiadają balkon lub taras, widok na morze, basen lub ogród. Wyposażone są one w TV LCD, minibar (wkład dodatkowo płatny), telefon, indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę z prysznicem lub wanną i suszarką do włosów, zestaw do parzenia kawy i herbaty, internet za dodatkową opłatą. Oferujemy pokoje typu standard (ok. 37m2) z możliwością 1 dostawki dla dziecka lub osoby dorosłej; deluxe (ok. 43 m2) oraz family (dwa łączone pokoje typu standard). Room service 24h (płatny).

Wyżywienie

All incluisve - śniadania (06.30-10.30), lunche (13.00-15.00) i kolacje (18.30-22.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w ciągu dnia; kawa i lody w określonych godzinach i barach; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole serowowane od 11.00 do 24.00. Po uprzedniej rezerwacji istenie możliwość skorzystania z restauracji a'la. Pakiet All inclusive nie obejmuje importowanych alkoholi, świeżo wyciskanych soków, kawy - espresso i capuccino oraz wszystkich napojów po godzinie 24.00.

Sport i Rozrywka

Goście hotelu mogą korzystać z 4 zewnętrznych basenów (w tym 2 podgrzewanych w okresie zimowym), a także uprawiać sporty takie jak siatkówka plażowa, piłka wodna, piłka nożna na plaży, tenis stołowy, dart, boccia, aerobik, wodny aerobik, stretching, taniec brzucha i korzystać z sali fitness oraz programu animacyjnego. Za dodatkową opłatą do dyspozycji gości pozostaje również centrum nurkowe i bilard. 

Dla Dzieci

Na najmłodszych gości czeka miniklub (4-10 lat), minidisco oraz specjalne menu dla dzieci.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT. Uroczysystą kolację wigilijną. Uroczystą kolację sylwestrową.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hilton Marsa Alam Nubian Resort to luksusowy i nowoczesny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających gości. Komfortowe pokoje, wykwintna kuchnia, profesjonalny personel oraz bogata oferta zajęć rekreacyjno - sportowych to zapewnienie udanego wypoczynku w Egipcie. Polecamy także miłośnikom plażowania, sportów wodnych (centrum nurkowe) oraz dla rodzin z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja najwyższej jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, przy pięknej, piaszczystej plaży Abu Dabbab (5 min drogą hotelową) z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • elegancki wystrój, komfortowe pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 4 baseny (w tym jeden tylko dla dorosłych), brodzik dla dzieci, animacje, orientalne show
  • bogaty program All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

opis hotelu

HILTON MARSA ALAM NUBIAN RESORT
KATEGORIA EGIPSKA: w trakcie klasyfikacji
KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS: SF5

Położenie:
•    W zatoce Abu Dabab, 34 km od centrum Marsa Alam oraz 30 km od lotniska.

Plaża:
•    Dokładna odległość od piaszczystej plaży wynosi 50 m. Hotel oddzielony jest od plaży niewielką promenadą.

Zakwaterowanie:
•    450 pokoi zlokalizowanych w 23 budynkach;
•    typy pokoi: standard (37 m2), deluxe (43 m2) wyposażone w dodatkową sofę, suite (80 m2- dwa pomieszczenia);
•    wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie, łazienka z prysznicem lub wanną, telewizor, telefon, sejf, mini bar (zawartość płatna), zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon lub taras. Suity i deluxe otrzymują dodatkowo szlafrok i kapcie kąpielowe. Pokoje typu suite mają 2 łazienki.

Restauracje i bary:
•    1 restauracja
•    5 barów (nie wszystkie objęte All inclusive)

Wyżywienie:
•    All inclusive – śniadania, obiady, kolacje, przekąski i lody w wybranych godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji w godz. 09.00-24.00.

Sport i Rozrywka:
•    4 baseny zewnętrzne (1 podgrzewany w zimie)
•    bezpłatnie: siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki, siłownia oraz program animacyjny;
•    odpłatnie: centrum nurkowe.

Dla dzieci:
•    Mini klub, mini disco, bufet dla dzieci w restauracji, krzesełka w restauracji, łóżeczka dla niemowląt.

Pozostałe udogodnienia:
•    Pralnia, kawiarenka internetowa, płatne Wi-Fi, wypożyczalnia samochodów,  opieka medyczna, sklepy,

Naszym zdaniem:
•    Hotel dla wymagających Klientów, ceniących sobie wysoką jakość oferowaną przez renomowaną sieć Hilton;
•    Hotel z piękną, chronioną rafą koralową polecamy dla miłośników nurkowania.

Strona internetowa:
•    www..hilton.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hilton Marsa Alam Nubian Resort to luksusowy i nowoczesny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających gości. Komfortowe pokoje, wykwintna kuchnia, profesjonalny personel oraz bogata oferta zajęć rekreacyjno - sportowych to zapewnienie udanego wypoczynku w Egipcie. Polecamy także miłośnikom plażowania, sportów wodnych (centrum nurkowe) oraz dla rodzin z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja najwyższej jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, przy pięknej, piaszczystej plaży Abu Dabbab (5 min drogą hotelową) z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • elegancki wystrój, komfortowe pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 4 baseny (w tym jeden tylko dla dorosłych), brodzik dla dzieci, animacje, orientalne show
  • bogaty program All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Na zachodnim wybrzeżu Morza Czerwonego, w zatoce Abu Dabab, 220 kilometrów na południe od miasta Hurghada i 30 kilometrów na południe od lotniska Marsa Alam. W odległości ok. 30 km od sklepów i restauracji w Porcie Ghalib. Oddalony od międzynarodowego lotniska w Marsa Alam ok. 40 min.

Plaża

Przy hotelu, piaszczysta z dostępem do rafy koralowej (rafa tuż przy plaży, obowiązuje zakaz deptania, zalecane obuwie kąpielowe). Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatnie. Ze względu na dużą rozległość hotelu, do plaży kursuje co 15min. tzw. taf-taf.

Hotel

KATEGORIA LOKALNA *****

Komfortowy kompleks hotelowy należący do znanej i cenionej na całym świecie sieci hoteli Hilton, wybudowany w 2011roku.  Składa się z budynku głównego oraz 23 dwupiętrowych budynków bocznych położonych w przepięknym, egzotycznym ogrodzie. Doskonała propozycja dla miłośników snurkowania i nurkowania, jak również dla osób ceniących sobie wysoki standard usług.

Do dyzpozycji gości

Recepcja, restauracja główna Marsa, Axis bar, Kush bar, bar Breezes przy basenie, bar Coral przy plaży, restauracja a'la carte (owoce morza), Noba bar, Kawiarnia orientalna Souk. Room service, usługi pralni chemicznej, bankomat, salon piękności i fryzjer, sklepiki z pamiątkami, lekarz na wezwanie, parking oraz możliwość wynajęcia limuzyny.

Internet

kawiarenka internetowa oraz WiFI w lobby za dodatkową opłatą.

Sport i rekreacja

Bezpłatnie - 4 baseny ( w tym 2 podgrzewane w sezonie zimowym, jeden dla dorosłych), leżaki, parasole i ręczniki plażowe, zajęcia animacyjno-sportowe m.in. siatkówka plażowa, rzutki, tenis stołowy, piłka nożna na plaży, piłka wodna, aerobic, gimnastyka, lekcje tańca brzucha, quizy i zabawy oraz lekcje języka arabskiego.
Odpłatnie - bilard, centrum nurkowe, wypożyczalnia rowerów.

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw, mini club dla dzieci w wieku 4-10, mini disco, wysokie krzesełka oraz specjalne menu w restauracji w trakcie obiadów i kolacji, łóżeczka na zamówienia, za dodatkową opłatą możliwość wynajęcia opiekunki.

Zakwaterowanie

Pokoje typu standard (ok. 30m) eleganckie, dwuosobowe z możliwością jednej dostawki, wyposażone w łazienkę z suszarką do włosów, klimatyzację, TV/SAT, sejf, zestaw do kawy i herbaty, odpłatne - mini bar (uzupelniany codziennie w bezpłatną wodę - 1l), zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf oraz balkon lub taras. Na życzenie deska do prasowania oraz żelazko.
Pokoje z widokiem na morze oraz pokoje rodzinne za dodatkową opłatą. Pokoje rodzinne wyposazone podobnie jak pokoje standrad, jednopomieszczeniowe, ale większe ok. 45m2.

Wyżywienie

All Inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu.  Mini przerwa kawowa przed południem w Noba Bar, popołudniowa kawa, herbata i ciasto w Axis Bar, lody, możliwość wybrania lunchu w barze przy basenie Breezes lub Coral bar przy plaży. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. Opcja all inclusive nie zawiera napojów importowanych, soków wyciskanych ze świeżych owoców, kaw typu espresso, cappuccino oraz specjalnych zamówień. Możliwość skorzystania z restauracji tematycznych po wcześniejszej rezerwacji- w opcji all inclusive zestawy, pozostałe zamówienia z karty odpłatnie. Bezpłatna duża butelka wody mineralnej uzupełniania w mini barze codziennie, pozostałe napoje dodatkowo płatne. Lokalne wino serwowane tylko w trakcie obiadów i kolacji w restauracji Marsa.

Informacje dodatkowe

http://www3.hilton.com/en/hotels/egypt/hilton-marsa-alam-nubian-resort-RMFHIHI/index.html

Rekomendacje Holiday Checku 88 % i ocena 5,2.

Hotel przyjazny dla gości niepełnosprawnych, szereg udogodnień m.in pokoje z łazienkami przystosowanymi dla osób poruszających się na wózkach, szerokie wejścia, specjalne poręcze, rampy w lobby i przy recepcji.

Cena

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.
Cena nie zawiera - opłaty za wizę Egipską 27 USD płatnej na lotnisku w Marsa Alam, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WIZA I PASZPORT

• wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu)

• dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie – koszt wizy 27 USD.

• każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


ETI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hilton Marsa Alam Nubian Resort to luksusowy i nowoczesny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających gości. Komfortowe pokoje, wykwintna kuchnia, profesjonalny personel oraz bogata oferta zajęć rekreacyjno - sportowych to zapewnienie udanego wypoczynku w Egipcie. Polecamy także miłośnikom plażowania, sportów wodnych (centrum nurkowe) oraz dla rodzin z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja najwyższej jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, przy pięknej, piaszczystej plaży Abu Dabbab (5 min drogą hotelową) z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • elegancki wystrój, komfortowe pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 4 baseny (w tym jeden tylko dla dorosłych), brodzik dla dzieci, animacje, orientalne show
  • bogaty program All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Region

Egipt/Marsa Alam

Położenie

Luksusowy hotel znajduje się w Zatoce Abu Dabbabb, niedaleko plaży, gdzie można dotrzeć w ok. 5 m spacerem lub bezpłatnie skorzystać z transferu hotelowego. Lotnisko w Marsa Alam oddalone jest ok. 30 km od obiektu.

Wyposażenie

Ośrodek obejmuje budynek główny oraz kilka budynków o niższej zabudowie, gdzie znajduje się 450 elegancko urządzonych pokoi. Do dyspozycji gości; przestronny hol z 24 h recepcją, mini centrum handlowe, pralnia, apteka, bankomat, restauracja główna Marsa, serwująca dania w postaci bufetu, 3 restauracje a la carte, kilka barów, w tym 1 na plaży. Na zewnątrz 4 baseny ze słodką wodą, w tym 2 podgrzewane w sezonie zimowym, brodzik, taras słoneczny. Leżaki, parasole oraz ręczniki przy basenach i na plaży bezpłatne.

Pokoje

POKOJE STANDARDOWE (DZ/EZ) posiadają łazienkę z prysznicem/wanną, WC, suszarkę, telefon, TV sat., sejf, klimatyzację, mini bar (za opłatą), zestaw do parzenia kawy, herbaty, balkon lub taras.

Sport i rozrywka

Siatkówka plażowa, aerobik, piłka wodna, tenis stołowy, siłownia, rzutki, boccia, dzienne i wieczorne animacje, programy rozrywkowe oraz muzyka na żywo. Za opłatą; bilard, wypożyczalnia rowerów, sporty wodne na plaży (oferowane przez lokalnych dostawców).

Wyżywienie

All inclusive; śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w ciągu dnia, ciasto / kawa, lody. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są w godz.9 – 24 w wyznaczonych barach.

Dzieci

Mini klub (4-12 lat), plac zabaw, brodzik.


Mapa Hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort

4.6
zdecydowanie polecam

Jak na standardy w egipcie 5+ a wiem co mówię bo bylem tu juz 14 razy.. W zasadzie wszystko co się ocenia to 4 lub 5 . Hotel raczej dla dorosłych . Relatywnie mało atrakcji dla dzieci . Piekna rafa na plaży hotelowej. Oprócz rybek wielkie pasace się żółwie naprawdę super do surfowania. Plaża piaszczysta co jest sporym plusem . Obsługa super . Trzymając się standardowo procedur to widać na każdym kroku.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.6
zdecydowanie polecam

Jak na standardy w egipcie 5+ a wiem co mówię bo bylem tu juz 14 razy.. W zasadzie wszystko co się ocenia to 4 lub 5 . Hotel raczej dla dorosłych . Relatywnie mało atrakcji dla dzieci . Piekna rafa na plaży hotelowej. Oprócz rybek wielkie pasace się żółwie naprawdę super do surfowania. Plaża piaszczysta co jest sporym plusem . Obsługa super . Trzymając się standardowo procedur to widać na każdym kroku.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
2.1
odradzam

Byłem w tym hotelu we wrześniu,moim zdaniem hotel przereklamowany i zdecydowanie za drogi jak na poziom jaki oferuje.Czytając opinie o tym hotelu myślałam ,że się pomyliłem i pojechałem do jakiegoś innego.Stołówka i jedzenie ,bardzo słabe,ludzie piszą o wyborze dań ,nie wiem jakich.Na szczęści byłem tylko z żoną, jak bym był z dzieckiem chyba żyło by tylko na jajku i frytkach.Rozrywka w ciągu dni "ZERO" , wieczorem dziwny show.Jak by człowiek chciał usiąść wieczorem i wypić piwo ,czy drinka to zostaje mu bar w lobby lub własny pokój,żadnego baru na powietrzu ,gdzie brzdąkała by jakaś muzyka.Plaża masakra .Byłem w hotelu obok rok temu,tam na plaży toczyło się życie ,tu tragiczny brudny,z niemiłą obsługą bar.Do rafy trzeba przejść ze 200m z całymi tobołami/płetwy,pianka itp./,po wyjściu z wody zasuwać z powrotem by się opłukać i ze słonej wody w 40C.Bary w hotelu tylko w basenach ,może i to fajne ale siedzą ludziska cały dzień i piją i .......,brak toalet nad basenami.W porównaniu z innymi hotelami w tej cenie /aquamarina,jungle/ hilton wypada naprawdę bardzo słabo.Jedyny plus to pokoje i woda jaka jest dodawana codziennie.Totalne nieporozumienie to brak jakiegoś chociaż najmniejszego sklepu spożywczego. Jadąc do tego hotelu spodziewałem się naprawdę czegoś więcej,a nie jestem bardzo wymagający turystą i znam realia Egiptu.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: odradzam
2.1
4.7
zdecydowanie polecam

Bardzo elegancki i luksusowy hotel, dosyć spokojny zresztą tak jak region Marsa Alam. Bardzo ładna rafa niedaleko hotelu, pierwszy raz nurkowałam i to było nieziemskie przeżycie. Jedzenie jedne z lepszych jakie jadłam w Egipcie. duuuuuzy wybór. Serwis na wysokim poziomie.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.7
zdecydowanie polecam

hotel bardzo luksusowy - i na pierwszy rzut oka, i po dłuższym czasie. nie jest to jednak miejsce dla osób szukających rozrywek, tylko dla tych chcących spokojnie odpocząć. trochę uniemożliwiają to rozwrzeszczani goście ze wschodu, ale da się to przeżyć. piękny ogród, wspaniała blisko położona plaża koralowa i to jedzenie... mniam, jak w najlepszych restauracjach. mało animacji, więc tak jak wspominałam hotel dla wypoczywających w spokoju. polecam, byłam tam już dwa razy (2012 i 2014 rok) i na pewno wrócę jeszcze

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.1
polecam

bardzo udany pobyt w 2014 roku. stylowy, na dużym terenie, bardzo blisko lotniska. bardzo dobre i rozmaicone jedzenie, super profesjonalna obsługa. podobno piękna rafa, wszyscy sobie chwalili, my z chłopakiem nie lubimy nurkować. trochę mało rozrywek, dyskoteka wieczorna bez szału, trzeba było jeździć do marsaalam, ale było fajnie i bardzo bezpiecznie

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1
4.6
zdecydowanie polecam

Pierwszy raz w Marsa el Alam i muszę przyznać, że region jest przepiękny :) w hotelu zakochałem się od razu. Pięknie wybudowany i wykończony (nie licząc typowych niedorobień). Pokoje są bardzo duże i przestronne, wszystkie w małych, dwupiętrowych budynkach. Jedzenie świetne, urozmaicone, tylko obiady i kolacje były praktycznie takie same. Wybór jedzenia jednak był na tyle duży, że na obydwu posiłkach można było jeść co innego. Piękna również jest rafa koralowa, nawet wycieczki z innych hoteli przypływały żeby ją obejrzeć. Polecam serdecznie!

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.9
zdecydowanie polecam

Najpiękniejsza rafa przy plaży w całym Egipcie

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Hotel
    5.3
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5
  • Atrakcje
    i sport
    5
  • Obsługa
    5.4
HolidayCheck
Ocena Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
5.3 / 6

Wspaniałe wakacje na końcu świata! :) 2018-05-08
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wspaniale wakacje, wyjątkowy hotel 2018-05-05
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Udany wypoczynek 2018-05-01
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.5

Hotel w pełni zasługuje na egipskie 5*. Pokoje przestronne, codziennie sprzątane. W większości obsłu...
więcej

5.4
Hilton jak nie Hilton 2018-04-30
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

5.2
Wspaniały wypoczynek 2018-04-30
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    4.8

Bardzo fajny hotel zasługuje na 5 gwiazdek.Bardo dobra obsługa super urozmaicone jedzenie , piękna p...
więcej

5.2
Udany pobyt z jednym dużym minusem..... 2018-04-24
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Super.... zaskoczenie pozytywne :-) 2018-04-22
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

Bardzo przyjazny hotel... bardzo dużo Polaków (to zaleta czy wada?), bardzo przyjazna obsługa z rewe...
więcej

4.8
Aktywno-leniwy wypoczynek 2018-04-22
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo przyjazny, komfortowy. Jedzenie smaczne i urozmaicone. Plaża super, piękna rafa, żółwie...
więcej

5.6
Pełny relaks w komfortowych warunkach 2018-04-16
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.0

Hotel godny polecenia. Bardzo dobry customer service począwszy od Mohameda sprzątającego nasz pokój,...
więcej

5.5
Udany wypoczynek 2018-04-11
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Udany wypoczynek w Hiltonie 2018-04-10
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Nasz tygodniowy pobyt w Hiltonie był rewelacyjny.Wspaniała pogoda z temperaturami w granicach 30 ...
więcej

5.7
Bardzo dobry hotel! 2018-04-10
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Przyjemny urlop :) 2018-04-10
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.7

Ide.alna pogoda tem.30st. Super hotel,piękny obiekt, miła obsługa,wyżywienie all inclusiv super każd...
więcej

5.4
Udany rodzinny wyjazd w marcu 2018-04-08
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Byliśmy pozytywnie zaskoczeni miłą obsługą i codzienna pomocą pracowników hotelu, a w szczególności ...
więcej

6.0
Podbyt w Hilton Nubian Resort 2018-04-04
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Ogólnie pobyt oceniamy na bardzo udany, Hotel zasługuje na swoje imię, o ile przestrzegacie wschodni...
więcej

6.0
Do poprawy system przydziału pokojów i napiwki. 2018-04-02
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.5
Wspaniały początek roku 2018-03-30
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

To był już mój czwarty pobyt w tym hotelu, ale po raz pierwszy byłam na przełomie roku. Impreza nowo...
więcej

6.0
Super Hilton 2018-03-26
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Zimowe wakacje w Hiltonie 2018-03-23
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super wakacje i wrażenia 2018-03-20
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Lato zimą;) 2018-03-18
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Bardzo dobra relacja : jakość-cena. Hotel pięknie zaprojektowany, posiada w ofercie bardzo ładne po...
więcej

5.6
Wspaniały urlop w HILTON MARSA ALAM 2018-03-15
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.5

Bardzo miła obsługa kelnerów jak i sprzątających.Jedzenie smaczne urozmaicone.Piękna plaża.Dużo ziel...
więcej

5.6
Będę wracać tu zawsze 2018-03-14
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hotel bez zarzutu 2018-03-14
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.3

Pobyt w hotelu Hilton był bardzo przyjemny. Nie ma się do czego przyczepić z wyjątkiem wi-fi, które ...
więcej

4.7
Hilton w marcu 2018-03-13
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Dobry hotel, bardzo dobre i smaczne jedzenie . Lunch o13-14 na plaży nie trzeba wracac do głownej ...
więcej

5.9
Najlepszy hotel w Egipcie 2018-03-13
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Wspaniały hotel.Cudowna rafa i bardzo sympatyczni ludzie.To tak po krótce.Dziękuję Pani Patrycji za ...
więcej

5.8
Hilton Nubian - Super 2018-03-13
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Świetny hotel :) To nasz czwarty pobyt i na pewno nie ostatni.Chętnie się wraca do miejsc gdzie panu...
więcej

6.0
Polecam 2018-03-11
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Zachwycajaca 20. rocznica! 2018-03-10
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Udany wypoczynek 2018-03-07
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    6.0

Hotel duży zadbany, baseny bardzo ładne w niektórych podgrzewana woda. Przemiła obsługa, każdy z pra...
więcej

4.9
Cudowne wakacje 2018-03-04
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam 2018-03-04
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wakacje godne polecenia. 2018-03-03
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.8

Hotel jest bardzo ładny, posiada ogród, baseny, położony blisko plaży. Jedzenie w hotelu rewelacyjne...
więcej

5.7
Super hotel 2018-02-27
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecamy cudownie fajna ekipa hotelowa 2018-02-25
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

jest czysto co jest ważne, bardzo fajna ekipa pracująca, pozdrawiamy patrycję ! wszyscy uśmiechnięci...
więcej

6.0
Luxusowy Hilton stanął na wysokości zadania! 2018-02-23
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Urlop marzeń. 2018-02-23
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Najlepsze wakacje w Hiltonie po raz 2gi 2018-02-20
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Polecam 2018-02-19
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super Hotel polecam! 2018-02-19
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Nie będe się tutaj rozpisywał ponieważ każdy musi tu przyjechać sam. Hotel na prawdę najlepszy w jak...
więcej

6.0
Najlepszy Hotel w Marsa! 2018-02-19
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Nasz 8 dniowy pobyt w tym hotelu był błogim odpoczynkiem. Można powiedzieć że w środku zimy uciekliś...
więcej

6.0
Hotel zdecydowanie godny polecenia 2018-02-18
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Gorąco polecam Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort !!! Co prawda jest to obiekt który nie należy d...
więcej

5.6
Szału nie ma. Jak na taki hotel 2018-02-18
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    2.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.0

Hotel ogólnie dobry, jedzenie monotonne mało ryb a jak jest to bardzo sucha i bez smaku. Głównie na ...
więcej

4.6
Jeśli Egipt to tylko Hilton. 2018-02-18
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Nic dodać nic ująć. Hotel bez żadnego "ale" 2018-02-18
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Tydzień w hiltonie 2018-02-18
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.8

Pobyt godny polecenia. Hotel ma wszystko co potrzebujemy. Przestrzeń, ogród, baseny. Pokoje przyzwoi...
więcej

5.3
Hotel super! Gorąco polecam! 2018-02-17
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Udany pobyt w super hotelu 2018-02-15
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Dla tych co chcą spędzić urlop bez problemowo 2018-02-15
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Spędziliśmy w tym hotelu niezapomniany tydzień ferii zimowych. W dzień 28 stopni, woda cieplutka w b...
więcej

5.1
Na pewno wrócimy 2018-02-14
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam! 2018-02-14
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hilton Marsa Alam - polecam! 2018-02-11
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Pobyt 14 dni początkiem stycznia. Jest to hotel do którego z pewnością można wrócić. Hotel na ro...
więcej

6.0
Polecam ale... 2018-02-06
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

stan hotelu dobry, czysto,na widoku porzadek..niechlujne wykonczenia budowlane szczegolnie na zewnat...
więcej

5.6
Dobra cena do jakości 2018-02-05
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Wymarzone rodzinne wakacje z niespodzianką :) 2018-02-03
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Podróżowaliśmy już w różnych kierunkach. W Marsa Alam byliśmy po raz drugi w składzie 2+1. Ogólne wr...
więcej

6.0
Polecam 2018-01-28
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel godny polecenia, bardzo miła obsługa dbająca o zadowolenie wypoczywających, urozmaicona animac...
więcej

5.8
Miejsce jak z baśni tysiąca i jednej nocy! 2018-01-27
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Mogłoby być lepiej ale wypad udany 2018-01-24
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Godny polecenia.Super wypoczynek! 2018-01-23
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
14 Dni w Hiltonie 2018-01-23
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Na początku Chciałbym poprawić moją poprzedniczke Pani Paulina to Pani Patrycja !!! Tak więc sped...
więcej

6.0
Hilton Paulina 2018-01-21
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.3

W trakcie pobytu w hotelu Hilton pomocą słuzyła nam Pani Paulinka osoba przemiła , pomocna i bardo ...
więcej

5.9
Hotel, który dba o swoich gości na każdym kroku 2018-01-20
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Hotel z plusem! 2018-01-20
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam gorąco, zajefajny hotel 2018-01-18
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Urlop w Hilton 2018-01-17
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Na nurkowanie i wypoczynek. Super!!! 2018-01-17
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Wszystko idealnie, goraco polecam!!! 2018-01-15
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Hotel na miano swoich *****! Super! 2018-01-15
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Bardzo dobry hotel! 2018-01-13
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Niezapomniane wakacje, pyszne jedzenie, fajna obsługa 2018-01-11
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Polecam Hotel! 2017-12-26
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.0

Hotel oceniam pozytywnie. Obsługa bardzo miła, nienachalna. Pokoje sprzątane codziennie. Butelka wod...
więcej

4.9
Super hotel 2017-12-23
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Idealne wakacje 2017-12-21
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel na poziomie. Pokoje przestronne, ładnie urządzone, codziennie dokładnie sprzątane. Jedzenie sm...
więcej

6.0
Moja opinia 2017-12-21
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Wypoczywaliśmy z przyjaciółmi, hotel jest bardzo przyjemny i zadbany . Obsługa bardzo przyjazna, szc...
więcej

6.0
Rewelacja! 2017-12-20
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.8

Byliśmy w tym hotelu pierwszy raz i jesteśmy zachwyceni ! Prawdę mówiąc wszystko zasługuje na wyróżn...
więcej

5.8
Hotel Hilton 2017-12-20
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Moja opinia 2017-12-20
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wakacje 2017-12-20
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Spędziliśmy tydzień w hotelu Hilton i był to bardzo miło spędzony czas. Pokoje są rewelacyjne - czys...
więcej

6.0
Wczasy grudniowe 2017-12-18
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

5.0
Znowu Hilton po raz 4 :) ale znowu pozytywnie !!!! 2017-12-18
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Świetny hotel z wspaniałą obsługą i piękną plażą ! 2017-12-18
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Zimowy wypad we dwoje 2017-12-16
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Spędziliśmy w tym hotelu upojny tydzień w grudniu 2017 roku. Jak na ten okres było całkiem sporo goś...
więcej

5.4
Na 5tke! 2017-12-12
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hilton Nubian 2017-12-12
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.8

fajny hotel, pośrodku pustyni, dobre jedzenie, przemiła obsługa i piękna plaża, polecam!!! wifi dzia...
więcej

5.6
OCENA OGÓLNA POZYTYWNA 2017-12-10
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    4.8

Witam przebywaliśmy z żoną na tygodniowym urlopie na początku grudnia hotel godny polecenia choć są...
więcej

4.8
Super wypoczynek i piękna rafa! 2017-12-07
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wymarzony wypoczynek 2017-12-06
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Opinia Hotelu Hilton 2017-12-06
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Hotel , wakacje życia !!!! 2017-12-06
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Byłem w tym Hotelu kilka razy . Ostatnio kilka dni temu . Jak zawsze najwyższy standard . Byłem w wi...
więcej

6.0
Rewelacja! 2017-12-05
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
SUPER HOTEL !! 2017-12-05
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Byliśmy z mężem od 18.11-02.12.2017 i jesteśmy bardzo zadowoleni. Obsługa bardzo miła i pomocna. J...
więcej

6.0
Polecam polecam 2017-12-05
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Warto spędzić wakacje 2017-12-04
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Moim argument za tym że hotel jest bardzo fajny jest fakt że spędziłam w nim kolejne wakacje. Pod ka...
więcej

5.6
Rafa, żółwie, plaża, hotel - urlop marzenie 2017-12-03
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Opinia 2017-12-03
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

Bardzo dobry hotel, doskonała lokalizacja, pustynia i morze. W sąsiedztwie nie ma budowy kolejnego h...
więcej

5.3
Listopadowy Egipt tylko w Hiltonie Marsa Alam 2017-12-03
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Udany pobyt wypoczynkowy 2017-12-01
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Pobyt bardzo udany pod każdym względem. Piękny hotel, profesjonalna obsługa, cudowna i czysta plaża ...
więcej

5.7
Wyjazd we dwoje 2017-11-30
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Super hotel 2017-11-30
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Hotel godny największych pochwał. 2017-11-30
Szczegóły oceny hotelu Hilton Marsa Alam Nubian Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

6.0

Hilton Marsa Alam Nubian Resort - możliwości zakwaterowania:

deluxe [garden view] dbl
deluxe [partial sea view] dbl
family room dbl
1 os. standard
1 os. standard z bocznym widokiem na morze
1 os. standard z widokiem na basen
2 os. family room
standard dbl
2 os. standard
2 os. standard z bocznym widokiem na morze
2 os. standard z widokiem na basen
standard [partial sea view] dbl
standard [pool view] dbl
ROOM STANDARD
Room Family
ROOM STANDARD
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
dgv deluxe garden view
dgv deluxe garden view
dgv deluxe garden view
dpsv deluxe partial sea view
dpsv deluxe partial sea view
dpsv deluxe partial sea view
DOPPELZIMMER POOLBLICK
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pok. 2 os.+1 dost. w/basen
Pok. 2 os. w/basen
DOPPELZIMMER STANDARD
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
EINZELZIMMER POOLBLICK
STANDARD-EINZELZIMMER
EINZELZIMMER SEITLICHER MEERBL
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.
fr family room
Pokój rodzinny
Pok. 1 os.
spsv standard partial sea view
spsv standard partial sea view
spsv standard partial sea view
spv standard pool view
spv standard pool view
spv standard pool view
sr standard room
sr standard room
sr standard room
Room Family

Hilton Marsa Alam Nubian Resort - Możliwości wyżywienia:


Hilton Marsa Alam Nubian Resort - miasta wylotu:


Hilton Marsa Alam Nubian Resort - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Hilton Marsa Alam Nubian Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00