Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
  • Hotel Albatros Palace Resort , Morze Czerwone
1 / 26
Udogodnienia hotelu Albatros Palace Resort
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Albatros Palace Resort
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Hurghada
Ocena hotelu Albatros Palace Resort :
4.7 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Albatros Palace Resort :
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Jakość
    do ceny
    4.7
Ocena hotelu:
4.7 / 5
Średnia z 5 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 września 2018

Hotel Albatros Palace Resort w ofercie Biura podróży:

Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, w tropikalnym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczysto żwirowej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 minut od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 4 baseny, brodzik ze zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny
  • bogata formuła wyżywienia w opcji All Inclusive, wi fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Duży kompleks hotelowy na rozległym terenie w ogrodzie. Wysoki standard, bogata opcja all inclusive, sporo atrakcji rekreacyjno-sportowych dla dorosłych i dla dzieci.

Położenie

Przy piaszczystej plaży w południowej części Hurghady, nieopodal pozostałych hoteli tej samej sieci. Odległość od lotniska - ok.15 minut, a od centrum -ok.  20 minut (odpłatne kursy hotelowym busem).

Wyposażenie

Hol powitalny, całodobowa recepcja, punkt wymiany walut, Internet, pralnia, pasaż handlowy, 4 restauracje: włoska, orientalna, śródziemnomorska i azjatycka,  4 bary (m.in. w lobby, przy basenie, przy plaży), kawiarnie.

Pokoje

Standardowe są gustownie wyposażone, przestrzenne (ok. 42 m kw. wraz z balkonem), klimatyzowane, wyposażone w TV sat, telefon, sejf, minibar, łazienkę z suszarką do włosów, balkon lub taras. Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokoju rodzinnym z 2 sypialniami.

Wyżywienie

All inclusive w 4 restauracjach: śniadania (07-10.00), obiady (12.30-14.30), kolacje (18.30-21.30, a w dwóch restauracjach - do godz. 24.00) w formie bufetów, późne śniadania serwowane (10.00-11.00), przekąski (12.00-17.00), kawa, herbata, napoje, lokalne alkohole od godz. 10.00 do północy w wyznaczonych barach.

Sport i rozrywka

Kompleks basenowy (ok. 9 000 m. kw.) z mostkami, wysepkami i tarasami, jacuzzi,  tenis stołowy, fitness club, aerobik w basenie, korty tenisowe (w Beach Albatros), siatkówka/koszykówka, rzutki, animacje, wieczory folklorystyczne, program rozrywkowy, dyskoteka. Odpłatnie: centrum sportów wodnych, centrum SPA, bilard

Dla dzieci

Brodzik, ślizgawki wodne, miniklub (od 4 lat do 12 lat), plac zabaw, minidyskoteka,  menu dziecięce, lody, wysokie krzesełka w restauracjach.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, w tropikalnym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczysto żwirowej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 minut od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 4 baseny, brodzik ze zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny
  • bogata formuła wyżywienia w opcji All Inclusive, wi fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt/Hurghada

Strefa

Prestige/Family

Dzieci

- 1 dziecko 2-13 lat opłata tylko za przelot

Lokalizacja

południowa część Hurghady centrum - ok. 16 km (bus hotelowy ok. 2 EUR/os.) centrum handlowe Senzo Mall - ok. 4,5 km lotnisko - ok. 10 km

Atuty

- wybudowany w 2008 roku - prestiżowa sieć hotelowa Pickalbatros - ogromny kompleks basenów - 6 restauracji i 4 bary All Inclusive

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, prywatna, szeroka, piaszczysta, z łagodnym zejściem do wody, z długim pomostem ułatwiającym zejście na głęboką wodę i podziwianie rafy koralowej, parasole i leżaki bezpłatne, bar na plaży objęty All Inclusive

Hotel

pięciogwiazdkowy, luksusowy, stylowo urządzony, otwarty w 2008 roku, należący do renomowanej sieci Pickalbatros, otoczony ładnym ogrodem, posiada 621 pokoi rozmieszczonych w 2-piętrowych budynkach

Udogodnienia

całodobowa recepcja, room service, bankomat, punkt wymiany walut, pralnia, fryzjer, usługa prasowania, lekarz na wezwanie, możliwość wynajęcia samochodu, możliwość wypożyczenia roweru, udogodnienia dla niepełnosprawnych, przechowalnia bagażu, parking,ręczniki plażowe

Internet

kawiarenka internetowa oraz Wi-Fi w lobby (ok. 6 USD/30min.)

Pokoje

2-os., możliwość 1 dostawki, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja sterowana indywidualnie, telefon, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), TV SAT, sejf, taras lub balkon, widok na basen lub ogród

Restauracje i bary

6 restauracji/ śródziemnomorska, marokańska, włoska, azjatycka, meksykańska, niemiecka snack bar/ Food Court 4 bary/ w tym przy basenie i na plaży 2 kawiarnie - Columbus, Mocambo Le Pasha disco bar / płatny

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

duży kompleks basenów (w tym jeden sezonowo podgrzewany) z leżakami i parasolami, ręcznikami, animacje, aerobik, aqua aerobik, piłka wodna, sala fitness, wieczorne przedstawienia w amfiteatrze, dyskoteka, muzyka na żywo, boule, tenis stołowy, boisko do siatkówki plażowej, szachy

Płatne

oświetlenie i wypożyczenie sprzętu do tenisa, bilard, aqua park w hotelu Jungle Aqua Park (ok. 50 USD/tydz.), centrum SPA (sauna, łaźnia turecka, masaże, zabiegi kosmetyczne), sporty wodne na plaży, centrum nurkowe, korty tenisowe w hotelu Beach Albatros

Dla dzieci

brodzik (sezonowo podgrzewany), mini zjeżdżalnie dla dzieci, mini klub (4-12 lat), mini disco, plac zabaw, możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat

Program All Inclusive

05.00-07.00 wczesne śniadanie w formie bufetu w restauracji meksykańskiej i niemieckiej 07.00-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji śródziemnomorskiej, włoskiej, niemieckiej i meksykańskiej, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata 10.00-11.00 późne śniadanie w restauracji meksykańskiej i niemieckiej 12.30-14.30 obiad w formie bogatego bufetu w restauracji śródziemnomorskiej i włoskiej, 18.30-21.30 kolacja w formie urozmaiconego bufetu w restauracji śródziemnomorskiej, włoskiej, niemieckiej, meksykańskiej, azjatyckiej i marokańskiej 22.00-24.00 późna kolacja serwowana w restauracji śródziemnomorskiej 12.30-17.00 przekąski serwowane w snack bar Splash Beach Bar 10.00 do zachodu słońca lody dla dzieci serwowane w barze przy basenie 10.00-24.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa espresso, latte, cappuccino, herbata, lokalne alkohole typu piwo, wino białe i czerwone, brandy, rum, gin, whisky, wódka i drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w Oriental Palace Bar, Mocambo Cafe, Pool bar, Beach Bar, Columbus Cafe, Le Pasha Bar, Terrace Bar - w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów do posiłków serwowane są napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole - piwo, wino białe i czerwone leżaki i parasole przy basenie oraz na plaży - wieczorne przedstawienia w amfiteatrze - animacje w ciągu dnia i wieczorem

Oficjalna kategoria

5 gwiazdek

Karty kredytowe

MasterCard, Visa

Strona hotelu

www.pickalbatros.com

Nasza ocena

Pokój ***** Położenie ***** Wyżywienie ***** Sport/rozrywka *****

Cena obejmuje

opiekę polskiego rezydenta ,przelot samolotem z opłatą lotniskową, bagaż główny oraz podręczny, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3,4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu, pakiet ubezpieczeniowy Europaische Reiseversicherung AG (NNW, KL i bagaż) oraz składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

Cena nie obejmuje

wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia, napojów do posiłków jeśli w opisie hotelu nie podano inaczej oraz lokalnych opłat klimatycznych i podatków turystycznych płatnych na miejscu przy zakwaterowaniu, a także innych wydatków osobistych

City Tour Hurghada

Objazd po Hurghadzie z przewodnikiem polskojęzycznym. Przejazd do starego centrum miasta El Dahar - meczet oraz kościół koptyjski, akwarium morskie z przepięknym okazami z Morza Czerwonego ( płatne 3$). Czas na zakupy pamiątek, w tym, Galeria papirusów. Cena ok. 15 USD/os.

Kair

Kair jest największą metropolią w Afryce, która łączy ślady najstarszej cywilizacji ze współczesnością. Stanowi również centrum politycznego i kulturalnego świata arabskiego. W programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa, a po obiedzie wizyta w Pałacu Esencji Kwiatowych i Instytucie Papirusu. Powrót do hotelu w późnych godzinach nocnych. Cena ok. 90 USD/os. W przypadku transportu samolotem ok. 280 USD/os.

Luksor

Ze względu na tak olbrzymią ilość zabytkowych obiektów Luksor nazywany jest często największym muzeum świata na otwartej przestrzeni i został wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Zwiedzanie rozpoczyna się od zachodniego brzegu, gdzie znajdują się kolosy Memnona, Dolina Królów z wykutymi w skale grobowcami faraonów oraz Świątynia Królowej Hatszepsut - budowla sakralna zbudowana u stóp gigantycznej ściany skalnej w Deir el Bahari (Teby) w XV w. p.n.e. Po wizycie w manufakturze alabastru i obiedzie przejazd na wschodni brzeg i zwiedzanie kompleksu świątyń w Karnaku. Cena ok. 90 USD/os.

Blue Trip

Całodzienna wycieczka morska, sprzęt ABC wypożyczamy w porcie, możliwość spróbowania swoich sił w snorkelingu i podziwiania wspaniałych raf koralowych Morza Czerwonego ( postój 2 razy po godzinie na dwóch różnych rafach). Czas wolny na plaży na wyspie. W trakcie snorkelingu obiad serwowany na łodzi, a do niego zimny napój. Cena ok. 25 USD/os.

Nurkowanie - Intro Diving

Niesamowite przeżycie- odkrywamy rafy koralowe w sprzęcie nurkowym pod opieką instruktorów Padi. Na pierwszy raz - Intro Diving. Całodniowa wycieczka, dwie sesje nurkowe po 15 minut- nurkowanie z łodzi na wodach otwartych. W cenie sprzęt, lunch, napoje, snorkeling w przerwach. KURS PADI 4 DNIOWY 280$ Cena ok. 45 USD/os.

Mahmya - Rajska Wyspa

Piaszczysta plaża, turkusowe morze i przepiękne rafy koralowe, Opalanie, relaks i błogie lenistwo z dala od gwaru i wielkiego miasta. Do Państwa dyspozycji bezpłatna wypożyczalnia sprzętu ABC, parasole, maty. W cenie obiad w restauracji na wyspie. Napoje dodatkowo płatne. Cena ok. 80 USD/os.

Quady poranne - 3 godziny

Poranna przejażdżka quadami po pustyni. Cena ok. 35 USD/os.

Doskonała wycieczka dla dorosłych i dla dzieci. W programie

jazda jeepami, quadami ok. 20 minut, spidecarami oraz na wielbłądzie, zwiedzanie wioski beduińskiej, terrarium z egzotycznymi zwierzętami, kolacja, pokaz folklorystyczny oraz oglądanie gwiazd przez teleskop. Cena ok. 40 USD/os.

Super Sahara Park Quadami

Zabawa i spora dawka adrenaliny podczas 3 godzinnej niezapomnianej wyprawy quadami ( ok. 40 km) w okolice Gór Morza Czerwonego. W programie - wizyta w wiosce beduińskiej, przejażdżka na wielbłądach, beduińska kolacja, napoje bezalkoholowe, zachód słońca nad górami, orientalne show ( taniec brzucha, wirujący derwisz, fakir show). Do jazdy na quadach należy mieć ukończone 16 lat. Cena ok. 45 USD/os.

Blue Aquarium, rejs po morzu

„Rybki przez szybki" - możliwość podziwiania bogactwa raf koralowych Morza Czerwonego - krótki rejs w kierunku raf, następnie przejście pod pokładem ( ok. 2,5 m pod wodą). Znajdują się tam panoramiczne okna pozwalające obserwować bogactwo podwodnego świata. Cena ok. 40 USD/os.

Delfinarium

Wizyta w delfinarium, gdzie odbywa się pokaz akrobacji i niezwykłych umiejętności w wykonaniu delfinów pod okiem zawodowych treserów. Możliwość dokupienia po pokazie pływania z delfinami w basenie- płatne dodatkowo ok. 65 USD/5 min i ok. 90 USD/10 min. Cena ok. 45 USD/os.

Łódź podwodna Submarine

Dopłynięcie łodzią do platformy, z której schodzi się do łodzi podwodnej. Łódź zanurza się na głębokość ok. 20 m i podczas ok. 35 min rejsu podziwia się urzekającą faunę i florę podwodnego świata. Cena ok. 60 USD/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, w tropikalnym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczysto żwirowej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 minut od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 4 baseny, brodzik ze zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny
  • bogata formuła wyżywienia w opcji All Inclusive, wi fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:

Wybudowany w 2008 roku, luksusowy i pełen przepychu kompleks hotelowy otoczony basenami i tropikalną roślinnością. Obiekt położony jest o około 15 minut drogi od lotniska oraz 20 minut od centrum Hurghady. Cały resort hotelowy obejmuje 7,2 ha powierzchni.



Plaża:

Hotel usytuowany w pierwszej linii brzegowej, tuż przy prywatnej, piaszczysto-żwirowej plaży. Dla gości bezpłatnie dostępne są leżaki, parasole, materace oraz ręczniki plażowe.



Do dyspozycji gości:

Recepcja, mini centrum handlowe, bankomat, wypożyczalnia samochodów, pralnia. Hotel posiada restaurację główną, restauracje tematyczne (włoska, śródziemnomorska, marokańska, azjatycka, meksykańska i niemiecka) 5 barów (w tym lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży), 2 kawiarnie, dyskotekę oraz pub. Do dyspozycji gości 4 baseny zewnętrzne, brodzik dla dzieci ze zjeżdżalniami oraz jacuzzi. Leżaki, parasole, materace oraz ręczniki kąpielowe dostępne są bezpłatnie.



Pokoje:

Obiekt posiada ponad 620 luksusowo wyposażonych pokoi dwuosobowych (z możliwościądostawki dla dziecka lub osoby dorosłej). Każdy pokój wyposażony jest w klimatyzację, minibar (płatny), TV-sat, sejf, telefon, łazienkę (prysznic/wanna, WC, suszarka do włosów) oraz balkon lub taras, widok na ogród.



Wyżywienie:

All inclusive: wczesne śniadania (05:00-07:00), śniadania (07:00-10:00), późne śniadania (10:00-11:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:30) oraz późne kolacje (22:00-00:00), dostępne w formie bufetu. Ponadto: przekąski w snack barze (12:30-16:00) oraz lody w barze na plaży (10:00-20:00). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wybranych barach i restauracjach na terenie kompleksu hotelowego w godzinach 10:00-24:00. W barachdostępna także butelkowana woda mineralna. Dodatkowo płatne: świeżo wyciskane soki, importowane alkohole, napoje w butelkach i puszkach oraz mini bar (bezpłatnie uzupełniany napojami bezalkoholowymi każdego dnia). Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany zakresu usług objętych formułą all inclusive (np. godzin serwowania posiłków).


Program sportowy i animacyjny:

Hotel oferuje gościom dzienny i wieczorny program animacyjny. Ponadto: 3 korty tenisowe (oświetlenie i sprzęt płatne dodatkowo), boisko do siatkówki plażowej, jacuzzi, siłownię oraz aerobik. Za dodatkową opłatą dostępny jest bilard, centrum nurkowe, centrum SPA, masaże, sauna, jacuzzi oraz sporty wodne na plaży. Dla najmłodszych hotel posiada mini klub oraz plac zabaw.


Internet:

Bezpłatne WiFi dostępne jest w recepcji i hotelowym lobby. Za dodatkową opłatą dostęp do internetu przewodowego w hotelowej kafejce internetowej.



Kategoria lokalna:

*****



Strona www:



Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:

Ĺšwiadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD/os.), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy kazdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Wycieczki lokalne

Luksor i Karnak
Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach. W programie: świątynia w Karnaku (Aleja Sfinksów oraz Sala Hypostylowa), Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona - dodatkowo płatny), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95
USD
/os.


Nurkowanie głębinowe
Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów.
Cena ok. 55 USD
/os.

Kair -Centrum arabskiego świata
Całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu. W programie wycieczki: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie), Sfinks i piramidy: Cheposa, Chefrena i Mykerynosa w Gizie (wejście do piramidy Chefrena dodatkowo płatne ok. 35 LE), najstarszy meczet Kairu - Meczet Amr Ibn Asa, kościół koptyjski, instytut papirusów oraz wytwórnia perfum. W trakcie zwiedzania obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95 USD
/os.

Safari - Sahara Park
Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni. Wizyta w beduińskiej wiosce, w której poznamy zwyczaje Beduinów oraz ich zwyczaje. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, a także wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
Cena ok. 55 USD
/os.

W galabiji przez miasto!
Popołudniowa wycieczka po Hurghadzie. Przebrani w tradycyjne, regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy Nową Marinę, gdzie w coffee shopie zapalimy fajkę wodą, następnie wizyta na lokalnym targu rybnym oraz obiad w restauracji rybnej (napoje dodatkowo płatne). Po obiedzie odwiedzimy najstarszą część miasta - Dahar, a dalej - akwarium, meczet i kościół koptyjski. Ostatnim przystankiem będzie wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajdują się: perfumeria, manufaktura papirusu oraz sklep z pamiątkami.
Cena ok. 60 USD
/os.

Jungle Aqua Park
Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego - idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
Cena ok. 50 USD
/os.

HURGHADA- ATRAKCJE


Na zakupy do Senzo Mall w Hurghadzie
Galeria handlowa Senzo usytuowana jest przy Safaga Road 61111. W galerii m.in.: szereg sklepów, z których wiele reprezentuje dobrze znane, międzynarodowe marki ale również strefę gastronomiczną, supermarket oraz park rozrywki.

Inne

EGIPT HURGHADA - informacje ogólne

Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabrać euro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walut w hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.

Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
Czas
Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.

Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l - 3 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od 2 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.

Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.



W regionie

Hurghada
Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.

Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, w tropikalnym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczysto żwirowej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 minut od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 4 baseny, brodzik ze zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny
  • bogata formuła wyżywienia w opcji All Inclusive, wi fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Hurghada Idealny na rodzinne wakacje. Na na najmłodszych będą czekać mini klub, program animacyjny a także zjeżdżalnie wodne. Obok hotelu znajduje się aquapark z którego mogą korzystać goście hotelu. W hotelu można skorzystać z wielu barów i restauracji z całego świata. Dużą zaleta hotelu będzie szybki transfer z i na lotnisko

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2008 r. Na terenie hotelu znajduje się 7 restauracji, 7 barów, room service (płatny), pralnia (płatna), windy, 3 baseny odkryte, zjeżdżalnie wodne (2 zjeżdżalnie dla dorosłych w hotelu Beach Albatros Resort, 6 zjeżdżalnie dla dzieci, czynne w godzinach 10:00-12:30; 14:00-17:00). Goście mogą korzystać tylko ze zjeżdżalni dla dorosłych w hotelu Beach Albatros Resort..

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywatna z pomostem, piaszczysto-żwirowa, 200 m długości. Parasole, leżaki - bezpłatne.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację, TV, telefon, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf (bezpłatny), mini bar (bezpłatny), łazienkę (WC, prysznic, suszarka), balkon lub taras. Typy pokoi: w trzypiętrowym budynku głównym: pokoje standardowe dla max 4 os. , pokoje standardowe z widokiem na morze dla max 4 os. , pokoje standardowe z widokiem na basen dla max 4 os. , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Wyżywienie

restauracja główna, 6 restauracji a la carte, 7 barów, shisha corner (płatny) All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:30), późny posiłek (22:00-00:00), przekąski (12:30-17:00), lody (11:00-16:00; 20:30-22:00) , lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowanych, serwowanych w butelkach i napojów energetycznych Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.niemiecka "Zum Kaiser", meksykańska "Salsa Mexican", azjatycka "L'Asiatique", włoska "Il Caminetto", międzynarodowa "Mediterranean", orientalna "Tangine"

z myślą o dzieciach

animacje i mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, brodzik, 2 zjeżdżalnie wodne łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej

w cenie

siłownia, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, mini boisko do piłki nożnej, jacuzzi, dyskoteka (wstęp - bezpłatny, napoje - płatne po 00:00), aerobik, mini golf (w hotelu Beach Albatros Resort), 2 korty tenisowe (w hotelu Beach Albatros Resort),rakiety i piłki do tenisa

płatne

centrum SPA,masaż, sauna, łaźnia, salon piękności, bilard, cymbergaj, sporty wodne na plaży, oświetlenie kortu

Aktualizacja opisu

10.05.2018 10:24

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.


ETI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, w tropikalnym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczysto żwirowej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 minut od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 4 baseny, brodzik ze zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny
  • bogata formuła wyżywienia w opcji All Inclusive, wi fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt/Hurghada

Położenie

Luksusowy ośrodek wypoczynkowy zlokalizowany jest ok. 7 km od lotniska i ok. 15 km od centrum Hurghady, piaszczysta, prywatna plaża z łagodnym zejściem do wody i pomostem bezpośrednio przy hotelu.

Wyposażenie

Rozległy kompleks hotelowy zajmuje 72 tys. m2 i szczyci się stylową architekturą. Do dyspozycji gości; 621 luksusowych pokoi rozmieszczonych w kilku dwupiętrowych budynkach, recepcja z przestronnym holem (Wi-Fi bezpłatne), 6 restauracji tematycznych; (śródziemnomorska, marokańska, niemiecka, meksykańska, azjatycka i włoska), kilka kawiarni oraz barów. Dodatkowo dyskoteka, pasaż handlowy, fryzjer oraz punkt wymiany walut. Na zewnątrz znajduje się kompleks basenowy w kształcie laguny; 4 baseny, brodzik oraz mini zjeżdżalnie dla dzieci (1 basen oraz brodzik podgrzewane sezonowo). Opcjonalnie codzienne transfery do siostrzanego hotelu Jungle Aqua Parki z licznymi atrakcjami wodnymi (wcześniejsza płatna rezerwacja). Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenie i na plaży są bezpłatne.

Pokoje

Przestronne pokoje wyposażone są w; telefon, TV sat. z płaskim ekranem, mini bar, sejf, klimatyzacje, balkon lub taras, łazienkę z WC, prysznic i suszarkę do włosów. POKOJE Z WIDOKIEM NA MORZE LUB OGRÓD (DZM/ECM), limitowana oferta POKOI EKONOMICZNYCH (DZP). Pokoje jednoosobowe to pokoje dwuosobowe do pojedynczego wykorzystania.

Sport i rozrywka

Mini golf, siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia, dzienne i wieczorne animacje oraz programy rozrywkowe. W sąsiednim hotelu Beach Albatros; 2 zjeżdżalnie dla dorosłych oraz kort tenisowy z (oświetlenie płatne dodatkowo). Za opłatą; sporty wodne na plaży, bilard, sauna, masaże oraz łaźnia parowa.

Wyżywienie

All inclusive; śniadania, późne śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, popołudniowa kawa/herbata i ciasta, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze przy basenie i na plaży od godz. 10 do zachodu słońca, w dyskotece i pozostałych barach do godz. 24 (później płatne dodatkowo).

Dzieci

Mini klub (4-12 lat), brodzik, plac zabaw, mini zjeżdżalnie, program animacyjny.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, w tropikalnym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczysto żwirowej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 minut od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 4 baseny, brodzik ze zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny
  • bogata formuła wyżywienia w opcji All Inclusive, wi fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

HURGHADA/EGIPT

Hotel

otwarty w sierpniu 2008 r., piękny obiekt, idealny na relaksujące wakacje. Składa się z budynku głównego i kilku budynków dodatkowych. 4 restauracje tematyczne, lobby bar, bar przy basenie i bar na plaży, 2 kawiarnie, orientalny klub nocny. Do dyspozycji gości: hall z recepcją, kącik internetowy (za opłatą), sklepy, fryzjer, bankomat. Kompleks basenów z wodą słodką (łącznie ok. 9.000 m

Karty kredytowe

wszystkie powszechnie używane.

Liczba pokoi

612.

Kategoria egipska

5 gwiazdek.

Pokoje

ładnie urządzone, 2-osobowe (DZX1) z łazienką/WC, suszarką, klimatyzacją, telefonem, LCD TV sat., minibarkiem, sejfem (w cenie), balkonem lub tarasem. Możliwość rezerwacji pokoi z bocznym widokiem na morze (DZM1). Pokoje rodzinne (FZX1) mają dodatkową oddzielną sypialnię.

Wyżywienie

wyjątkowa oferta All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje w 4 restauracjach tematycznych (śródziemnomorska, włoska, marokańska i chińska). Śniadania dla śpiochów, w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata i ciasta. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-24.00.

Sport i fitness

All Inclusive: tenis ziemny w sąsiednim hotelu Beach Albatros (wypożyczanie rakiet i oświetlenie za opłatą), siatkówka plażowa, tenis stołowy, aerobik, sala fitness. Nieograniczone korzystanie z Jungle Aqua Parku (restauracje i napoje w ramach All Inclusive, bezpłatne transfery). Za opłatą: centrum nurkowe, wynajem rowerów, sporty wodne na plaży, bilard.

Wellness

za opłatą: jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, masaże i zabiegi w centrum Spa.

Rozrywka

międzynarodowy program dziennych i wieczornych animacji, zespołowe gry sportowe, dyskoteka, klub nocny. Raz na pobyt specjalny show "1001 nocy" w centrum rozrywkowym Alf Leila Wa Leila (transfer i kolacja w cenie).

Dla dzieci

plac zabaw, brodzik, miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat z międzynarodowym programem animacyjnym.

Strona internetowa

www.pickalbatros.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, w tropikalnym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczysto żwirowej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 minut od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 4 baseny, brodzik ze zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny
  • bogata formuła wyżywienia w opcji All Inclusive, wi fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Egipt/Hurghada

Kategoryzacja hotelu

kat. Exim Tours 5* kat. lokalna 5*

Położenie

- przy plaży - ok. 13 km od centrum Hurghady - ok. 8 km od lotniska w Hurghadzie

Plaża

- piaszczysta - leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

Pokój standardowy - luksusowe wyposażenie - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, sejf - mini bar (bezpłatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras - pokoje z widokiem na basen i morze dodatkowo płatne

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - 4 baseny, zjeżdżalnie w hotelu Albatros Beach - jacuzzi w basenie - aerobik w basenie, fitness - tenis stołowy - 3 korty tenisowe w hotelu Albatros Beach - boccia - animacje Płatne - oświetlenie kortów tenisowych - bilard - spa - centrum nurkowe - sporty wodne na plaży Uwaga! Klienci mają możliwość wykupienia nielimitowanych wizyt w aqua parku w hotelu Jungle Aquapark wraz z transferem przy dokonywaniu rezerwacji.

Dla dzieci

- plac zabaw, mini klub, animacje - basen z mini aquaparkiem

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-24:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 6 restauracji tematycznych (bezpłatne) - lobby bar (10:00 - 24:00) - bar przy basenie (od 10:00 do zachodu słońca) - bar na plaży (od 10:00 do zachodu słońca) - 4 kawiarnie (10:00 - 24:00)

Dodatkowe informacje

- internet Wi Fi na terenie hotelu (płatny), w lobby (bezpłatny) -sklepy - bankomat - hotel dysponuje 620 pokojami

- rok otwarcia hotelu

2008 r. - www.pickalbatros.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera

opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacje paszportowo-wizowe

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).

Video

www.youtube.com/watch?v=gkFPDD5jDYM


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, w tropikalnym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczysto żwirowej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 minut od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 4 baseny, brodzik ze zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny
  • bogata formuła wyżywienia w opcji All Inclusive, wi fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Wyjątkowy i elegancki, należy do renomowanej sieci Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard serwisu oraz obsługi. Położony przy pięknej piaszczystej plaży, na rozległym terenie, w ładnie zagospodarowanym ogrodzie. Duży kompleks basenowy składa się z 4 basenów o łącznej powierzchni 9 tys. m², jest również miniaqua­park dla dzieciaków i jacuzzi. Na miejscu jest kilka barów i restauracji serwujących dania kuchni orientalnej i międzynarodowej. Atutem hotelu jest bogata oferta all inclusive, obejmująca nie tylko smaczne posiłki i napoje, ale również korzystanie z zaplecza sportowo-rekreacyjnego. W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 15 km od centrum HURGHADY; ok. 10 km od portu lotniczego w Hurghadzie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, pomost, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; bar.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, stylowy, otwarty w 2008 r., 621 pokoi, 2 piętra, lobby, całodobowa recepcja, restauracje bufetowe: Mediterranean - kuchnia śródziemnomorska, Tagin - kuchnia marokańska, Il Caminetto - kuchnia włoska, L'asiatique - kuchnia azjatycka, Salsa Mexican - kuchnia meksykańska oraz Zum Caiser - kuchnia niemiecka, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar Oriental Palace, bar Terrace, bar przy basenie, bar na plaży, 2 kawiarnie (Columbus, Mocambo), disco-bar Le Pasha (po godz. 24.00 płatny dodatkowo); wymiana walut, bankomat, sklepiki z różnym asortymentem; taras z widokiem na ogród i morze, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: lekarz na wezwanie, pralnia, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 36 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (bezpłatnie woda i napoje bezalkoholowe); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na ogród; widok na morze na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

4 baseny o łącznej powierzchni ok. 9000 m², w tym 2 podgrzewane w sezonie zimowym, zewnętrzne jacuzzi, miniaquapark ze zjeżdżalniami dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; kort tenisowy w hotelu Beach Albatros Resort (sprzęt i oświetlenie płatne), fitness, boule, rzutki, boisko do siatkówki plażowej; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), muzyka na żywo, dyskoteka, dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych; za opłatą: bilard, centrum spa (płatne): masaże, jacuzzi, sauna, zabiegi kosmetyczne; oferta zewnętrzna: centrum nurkowe; możliwość korzystania z Jungle Aqua Park (za opłatą: 50 USD/os. na cały pobyt 1- lub 2-tyg., dzieci 2-12 lat - 50% zniżki; w cenę wliczone jest all inclusive w barach na terenie całego aquaparku).

ALL INCLUSIVE:

wczesne śniadanie (5.00-7.00), śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w wyznaczonych restauracjach, późne śniadanie (10.00-11.00), późna kolacja (22.00-24.00); przekąski (12.30-16.00) w wyznaczonych barach; lody dla dzieci (11.00-16.00) w wyznaczonym barze; napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/653464168, www.pickalbatros.com

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, w tropikalnym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczysto żwirowej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 minut od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 4 baseny, brodzik ze zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny
  • bogata formuła wyżywienia w opcji All Inclusive, wi fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

Oddalony ok. 20 minut drogi od centrum Hurghady – Sakkali i ok. 15 minut od lotniska.

Plaża:

Prywatna, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Leżaki i parasole na plaży i przy basenie bezpłatnie, ręczniki plażowe bezpłatnie.

Hotel:

Kategoria lokalna 5*

Luksusowy i elegancki hotel należący do znanej sieci Pickalbatros. Położony na rozległym terenie z pięknym egzotycznym ogrodem, składa się z budynku głównego i kilku wolnostojących budynków. Oferuje 621 pokoi.

Do dyspozycji gości:

Recepcja, sześć restauracji z kuchnią marokańską, chińską, włoską, niemiecką, meksykańską i śródziemnomorską, cztery bary w tym plażowy i przy basenie, pub angielski, oraz dwie kawiarnie, pralnia, punkt medyczny, punkt wymiany walut, bankomat, mini centrum handlowe, dyskoteka.
Hotel akceptuje karty Visa i Master Card.

Internet:

Wi-Fi w lobby za opłatą.

Sport i rekreacja:

Bezpłatnie: pięć basenów o łącznej powierzchni 9000 m2 w tym jeden podgrzewany sezonowo, korty tenisowe w hotelu Beach Albatros, siatkówka plażowa, rzutki, sala  fitness, tenis stołowy. Odpłatnie: masaże, jacuzzi, Spa, bilard, centrum nurkowe, sporty wodne na plaży.

Klienci za dodatkową opłatą 50 USD od osoby (za cały pobyt) mogą korzystać z Aqua Parku w oddalonym o 5 km hotelu Pickalbatros Jungle Aqua . Cena zawiera transfery pomiędzy hotelami, wielokrotne wejścia do aqua parku, napoje i lekkie przekąski, dzieci do 12 roku życia 50% zniżki.

Dla dzieci:

Basen ze zjeżdżalniami podgrzewany sezonowo, mini klub (4-12 lat) i plac zabaw, łóżeczka na życzenie.

Zakwaterowanie:

Pokój typu Standard: dwuosobowy z możliwością jednej dostawki, wyposażony w łazienkę z suszarką do włosów, klimatyzację, TV/SAT, telefon, sejf i mini bar za dopłatą, balkon lub taras.

Wyżywienie:

All Inclusive: wczesne śniadanie, śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, późna kolacja, lekkie przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych napoi alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych.

Cena:

Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.
Cena nie zawiera: opłaty za wizę Egipską 15 USD płatnej na lotnisku w Hurghadzie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

Informacje dodatkowe:

http://www.pickalbatros.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, w tropikalnym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczysto żwirowej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 minut od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 4 baseny, brodzik ze zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny
  • bogata formuła wyżywienia w opcji All Inclusive, wi fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

*****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

Hotel położony jest w Hurghadzie, 15 min drogi od lotniska i 20 min drogi od centrum.

Plaża

Hotel bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży. Leżaki i parasole dostępne są bezpłatnie. Pomost

Zakwaterowanie

621 pokoi zlokalizowanych w budynku głównym; typy pokoi: standardowe z widokiem na morze, basen lub ogród oraz family (2 pokoje połączone drzwiami) wyposażenie: łazienka z prysznicem lub wanną oraz suszarką do włosów, klimatyzacja, telefon, telewizor, mini bar, sejf, balkon lub taras.

Restauracje i bary

7 restauracji: marokańska, chińska, włoska, śródziemnomorska, meksykańska, niemiecka, food court; 7 barów: orientalny, English pub, bar przy basenie, przy plaży, Cafe Mocambo, Cafe Columbus, Terrace Bar. Wszystkie bary i restauracje objęte są formułą All inclusive (w wybranych godzinach)

Wyżywienie

All inclusive: wczesne śniadania, śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje. W ciągu dnia dostępne są także przekąski. W barze przy plaży serwowane są ponadto lody. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji dostępne są między 10.00 a 24.00.

Sport i Rozrywka

bezpłatnie: 5 basenów (w tym 1 podgrzewany w sezonie zimowym oraz jacuzzi), kort tenisowy (w Beach Albatros Resort - oświetlenie i sprzęt płatne), boisko do siatkówki plażowej, tenis stołowy, rzutki, siłownia, aquapark dla dzieci, program animacyjny; odpłatnie: centrum SPA, centrum nurkowe, dyskoteka, sporty wodne, bilard, masaże.

Dla dzieci

brodzik dla dzieci (podgrzewany w okresie zimowym), aquapark, mini klub (4-12 lat) czynny w wybranych godzinach, plac zabaw, łóżeczka dla niemowląt (bezpłatnie, ilość ograniczona).

Pozostałe udogodnienia

Recepcja czynna całą dobę, kawiarenka internetowa i płatne Wi-Fi, windy, sklepy, lekarz i apteka, bank i bankomat;

Naszym zdaniem

Hotel o dużym kompleksie basenowym, wspaniałej obsłudze, i bardzo zróżnicowanej kuchni. Hotel stanowi idealną propozycję dla rodzin z dziećmi.

Strona internetowa

www.pickalbatros.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, w tropikalnym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczysto żwirowej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 minut od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 4 baseny, brodzik ze zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny
  • bogata formuła wyżywienia w opcji All Inclusive, wi fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Hurghada, Egipt

Dostęp do internetu

WLAN za opłatą.

Zakwaterowanie

komfortowe. Pokoje dwuosobowe (1-3B): klimatyzacja, minilodówka, sejf w cenie, TV sat. (płaski ekran LCD), balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (1-3C).

Rozrywka

animacje.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu. Kolacje w restauracjach: włoskiej, marokańskiej, śródziemnomorskiej, niemieckiej, meksykańskiej, chińskiej. Późniejsze śniadanie dla "śpiochów" w godz. 10-11:00. Przekąski w godz. 15-17:00. Lody dla dzieci w godz. 12:00- 17:00. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowa, drinki na bazie alkoholi lokalnych) oraz napoje bezalkoholowe w godz. 10-24:00.

Wcześniej = taniej

25% zniżki przy rezerwacji do 19.04.18 (zniżka nie łączy się z ofertą dni gratis).

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach: 01.06.18-30.06.18. 

Dla dzieci

2-13 lat: zniżki.

Opis hotelu

Ten kurort został wzniesiony w 2008 roku. Obiekt oferuje łącznie 612 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Do dyspozycji gości jest bankomat. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia, bar i pub. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie ośrodka wczasowego znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie kompleksu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą wielojęzyczny personel, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, wentylator i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na łóżku podwójnym. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Minilodówka i ekspres do kawy / herbaty również należą do standardowego wyposażenia. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor i Wi-Fi. Łazienka posiada prysznic. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Kurort oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w ośrodku wczasowym, jak np. tenis ziemny, siatkówka plażowa i minigolf. W ofercie organizatorów zewnętrznych znajduje się jazda konna. Snorkeling i nurkowanie dostarczą miłośnikom sportów wodnych wyśmienitej zabawy. Dla gości kompleksu przygotowano szeroką ofertę zajęć sportowych, w tym studio fitness, tenisa stołowego, jogę i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard i darta. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności i zabiegi masażu. Program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W kurorcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.


Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, w tropikalnym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczysto żwirowej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 20 minut od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 4 baseny, brodzik ze zjeżdżalniami, rozbudowany program animacyjny
  • bogata formuła wyżywienia w opcji All Inclusive, wi fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Wyjątkowy i elegancki, należy do renomowanej sieci Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard serwisu oraz obsługi. Położony przy pięknej piaszczystej plaży, na rozległym terenie, w ładnie zagospodarowanym ogrodzie. Duży kompleks basenowy składa się z 4 basenów o łącznej powierzchni 9 tys. m², jest również miniaqua­park dla dzieciaków i jacuzzi. Na miejscu jest kilka barów i restauracji serwujących dania kuchni orientalnej i międzynarodowej. Atutem hotelu jest bogata oferta all inclusive, obejmująca nie tylko smaczne posiłki i napoje, ale również korzystanie z zaplecza sportowo-rekreacyjnego. W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 15 km od centrum HURGHADY; ok. 10 km od portu lotniczego w Hurghadzie; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 109 PLN/2 strony (lotnisko - hotel - lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, pomost, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; bar.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, stylowy, otwarty w 2008 r., 621 pokoi, 2 piętra, lobby, całodobowa recepcja, restauracje bufetowe: Mediterranean - kuchnia śródziemnomorska, Tagin - kuchnia marokańska, Il Caminetto - kuchnia włoska, L'asiatique - kuchnia azjatycka, Salsa Mexican - kuchnia meksykańska oraz Zum Caiser - kuchnia niemiecka, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar Oriental Palace, bar Terrace, bar przy basenie, bar na plaży, 2 kawiarnie (Columbus, Mocambo), disco-bar Le Pasha (po godz. 24.00 płatny dodatkowo); wymiana walut, bankomat, sklepiki z różnym asortymentem; taras z widokiem na ogród i morze, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: lekarz na wezwanie, pralnia, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 36 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (bezpłatnie woda i napoje bezalkoholowe); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na ogród; widok na morze na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

4 baseny o łącznej powierzchni ok. 9000 m², w tym 2 podgrzewane w sezonie zimowym, zewnętrzne jacuzzi, miniaquapark ze zjeżdżalniami dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; kort tenisowy w hotelu Beach Albatros Resort (sprzęt i oświetlenie płatne), fitness, boule, rzutki, boisko do siatkówki plażowej; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), muzyka na żywo, dyskoteka, dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych; za opłatą: bilard, centrum spa (płatne): masaże, jacuzzi, sauna, zabiegi kosmetyczne; oferta zewnętrzna: centrum nurkowe; możliwość korzystania z Jungle Aqua Park (za opłatą: 50 USD/os. na cały pobyt 1- lub 2-tyg., dzieci 2-12 lat - 50% zniżki; w cenę wliczone jest all inclusive w barach na terenie całego aquaparku).

ALL INCLUSIVE:

wczesne śniadanie (5.00-7.00), śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w wyznaczonych restauracjach, późne śniadanie (10.00-11.00), późna kolacja (22.00-24.00); przekąski (12.30-16.00) w wyznaczonych barach; lody dla dzieci (11.00-16.00) w wyznaczonym barze; napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/653464168, www.pickalbatros.com

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Albatros Palace Resort to elegancki hotel usytuowany bezpośrednio przy plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Allbatros Palace posiada rozbudowany kompleks basenów, własne centrum sportów wodnych oraz pomost dla nurków. Goście mogą również korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Beach Albatros. Wypoczynek w hotelu Albatros Palace to gwarancja bardzo wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.


Mapa Hotelu Albatros Palace Resort
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Hurghada)
Wakacje w El Gouna, last minute i all inclusive w Hurghadzie
Rejs na Giftun, wakacje w Hurghadzie - Egipt
Piramidy w Gizie, wycieczka z Hurghady
Kair, wycieczka fakultatywna z Hurghady
Zwiedzanie Luxoru, wakacje w Egipcie
Mahmya Beach w Hurghadzie
Plaże Hurghady, wakacje w Egipcie
Dahar, dzielnica Hurghady

Opinie o Hotelu Albatros Palace Resort

Wspaniałe miejsce na długie wakacje ;) niesamowita atmosfera, ogromny teren hotelu, wszystko zadbane i ciekawie zaprojektowane. Blisko do Hurghady, w mieście ceny umiarkowane. Duży wybór wycieczek, zarówno u rezydenta jak i na mieście. Czasem tylko na restauracji był tłok, ale poza tym wszystko nam odpowiadało. Nie mamy żadnych zastrzeżeń, chętnie wrócimy za rok :)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

wakacje jak w raju!!! zdecydowanie wart swojej ceny i 5ciu gwiazdek. nwszystko mi sie podobalo, od polozenia przez pokoje i jedzenie az do animacji i obslugi gosci. naprawde polecam!!!

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Bardzo dużo Rosjan z dziećmi, ale nie widziałem pijaństwa i burd. Dobra cena w stosunku do jakości. Polecam bar przy plaży.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

Hotel wart polecenia Każdy znajdzie coś dla siebie Jeżeli chodzi o miesiąc styczeń to jest mniej urlopowiczów, Polaków bardzo mało 60% Rosjan.Ogólnie jest bardzo czysto,cały obiekt jest 2-razy dziennie sprzątany rano i wieczorem.w szczególności polecam od września do kwietnia, temp.w styczniu była 24-26 st.c Pozdrawiam. Rysiek.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Dbałośc o czystość w pokojach, w restauracjach oraz na terenie basenów daje uczucie dbałości o wczasowiczów i ich dobre samopoczucie. Kuchnia włoska ,marokańska, chińska czy tez niemiecka gwarantuje dowolny wybór smaków i duzy wybór potraw. .Wieczorami dyskoteki, występy oraz bardzo mile spędzone chwile w licznych restauarcjach na terenie hotelu.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Albatros Palace Resort - możliwości zakwaterowania:

standard dbl
standard [sea view] dbl
run of the house standard
Sea View Standard SV
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
1 os. standard
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Pok.2-os. do pojedynczego wykorzystania wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Standard 2+1
Standard výhled na moře 2+1
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
2 os. standard
WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
STANDARD ROOM
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
Pokój 2 os.
dvoulůžkový pokoj + 1 př.(2+1), výhled na moře
DZ/BkoT
DZ/BkoT
DZ/BkoT/Sparpreis
DZ/BkoT/Spezial
DZ/BkoT/Meerblick
Pokój 2 os. z widokiem na morze
POKÓJ DWUOSOBOWY
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
POKÓJ DWUOSOBOWY STANDARD Z WID. NA MORZE
Pokój 2-osobowy
EZ/BkoT
EZ/BkoT/Meerblick
POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD
POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD Z WID. NA MORZE
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
STANDARD ROOM SEA VIEW
Jednolůžkový pokoj
sgvpv standard gv/pv
sgvpv standard gv/pv
sgvpv standard gv/pv
srsv standard room sea view
srsv standard room sea view
srsv standard room sea view

Albatros Palace Resort - Możliwości wyżywienia:


Albatros Palace Resort - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Albatros Palace Resort ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00