cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
  • Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort, Zanzibar
1 / 39
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
23.10 - 31.10
już od 9012 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
14.06 - 21.06
już od 6229 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Hotel Royal Zanzibar Beach Resort
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort
star 5

Zanzibar
Ocena hotelu Hotel Royal Zanzibar Beach Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Hotel Royal Zanzibar Beach Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 czerwca 2020

Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji w kraju Zanzibar?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 3 km od centrum miejscowości Nungwi
  • lokalizacja w spokojnej okolicy
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • ogród
  • taras
  • strefa basenowa
  • basen typu infinity
  • sala telewizyjna

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w miejscach ogólnodostępnych, w cenie) 
  • ręczniki (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • kantor
  • sklep z pamiątkami
  • pralnia (płatna) 
  • parking (niestrzeżony)

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

124

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych 
  • taksa klimatyczna (płatna na miejscu, ok. 1 USD/os./dzień)
  • zakwaterowanie od 14.00
Uwaga: Na terenie Zanzibaru honorowane są tylko dolary wydane po 2006 r. Płatności za wizę na lotnisku należy dokonać przy użyciu karty kredytowej.Uwaga: Na terenie Zanzibaru honorowane są tylko dolary wydane po 2006 r. Płatności za wizę na lotnisku należy dokonać przy użyciu karty kredytowej.

Dla dzieci

  • miniklub (dla dzieci w wieku 4-12 lat)
  • animacje dla dzieci (codziennie)
  • pokój zabaw 
  • wysokie krzesełko
  • brodzik
  • łóżeczko dziecięce (na zapytanie) 

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • aqua fitness 
  • piłka nożna 
  • siatkówka plażowa 
  • piłka plażowa
  • stretching
Płatne
  • jacuzzi
  • centrum wellness (w ofercie firm zewnętrznych)
  • masaże (w ofercie firm zewnętrznych)
  • zabiegi kosmetyczne 
  • szkoła nurkowania PADI (w ofercie firm zewnętrznych)

rozrywka

  • zajęcia sportowe codziennie
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój 2-osobowy superior deluxe DZX3
  • 1-3 os.
  • ok. 76 m2
  • widok na morze lub ogród
  • po całkowitym remoncie w 2016 roku
  • balkon lub taras
  • łóżko typu king-size
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • sejf
  • telefon
  • minibar (woda)
  • TV sat.
  • sofa
  • biurko
  • lodówka
  • czajnik elektryczny
  • wanna
  • oddzielny prysznic
  • suszarka do włosów
  • oddzielne WC
  • Wi-Fi
Pokój 2-osobowy deluxe DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 78 m2
  • ograniczony widok na morze lub widok na ogród
  • Wi-Fi (w cenie)
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • sejf (w cenie)
  • telefon
  • TV sat.
  • biurko
  • lodówka
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • wanna
  • oddzielny prysznic
  • suszarka do włosów
  • oddzielne WC
Pokój 2-osobowy deluxe DZX2
  • 2 os.
  • ok. 78 m2
  • ograniczony widok na morze lub widok na ogród
  • 2 pokoje połączone drzwiami
  • czajnik elektryczny
  • Wi-Fi (płatne)
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • sejf (w cenie)
  • telefon
  • TV sat.
  • biurko
  • lodówka
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • wanna
  • oddzielny prysznic
  • suszarka do włosów
  • oddzielne WC
Suita junior JSM1
  • 2-3 os.
  • ok. 96 m2
  • widok na morze
  • pokój dzienno-sypialny
  • łóżko typu king-size
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • sofa
  • biurko
  • wanna
  • oddzielny prysznic
  • oddzielne WC
  • Wi-Fi (w cenie)
  • po częściowym remoncie w 2017 roku
  • balkon lub taras
  • sejf (w cenie)
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • suszarka do włosów
Suita junior JSM2
  • 2 os.
  • ok. 96 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • wentylator sufitowy
  • prysznic
  • WC
  • Wi-Fi (płatne)
  • po częściowym remoncie w 2017 roku
  • balkon lub taras
  • sejf (w cenie)
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • późne śniadanie
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski, ciasto
  •  wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „Spices": rodzaje kuchni: międzynarodowa, włoska, regionalna, dania z grilla, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, dania bez laktozy, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, codziennie 07:00 - 10:30, codziennie 12:30 - 02:30, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:30, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Samaki": rodzaje kuchni: międzynarodowa, wybór z menu, stałe menu, z tarasem, na plaży, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój  
  • bary i inne: 4
  • bar koktajlowy „Mapenzi": codziennie 10:00 - 23:00
  • bar na plaży „Beach Bar": codziennie 10:00 - 17:30
  • bar typu swim-up „Upepo Bar": codziennie 10:00 - 17:30
  • bar koktajlowy „Coco Bar": codziennie 10:00 - 17:30
  • Dodatkowe informacje
  •  wymagane noszenie opasek all inclusive
  • kolacja przy świecach: na zapytanie, wymagana rezerwacja, płatna, stałe menu, wybór z menu
  • świąteczne atrakcje: w formie bufetu, atrakcje noworoczne: w formie bufetu, wino/piwo/napoje bezalkoholowe, wino musujące

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji w kraju Zanzibar?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Zanzibar / Zanzibar

    Opis oferty:

    Ekskluzywny, rewelacyjne połączenie nowoczesności i Swahili - tradycyjnej architektury Zanzibaru. Położony przy cudownej plaży, w pięknie zaprojektowanym, tropikalnym ogrodzie z trawnikami, strumykami i fontannami. Świetny kompleks basenów - w tym jeden typu infinity, dający optyczne złudzenie, że łączy się z oceanem. Luksusowe pokoje: wyrafinowana prostota, dyskretne lokalne detale, ciepła kolorystyka i wszystkie możliwe wygody. Idealne miejsce na totalne oderwanie od świata i pełen relaks w otoczeniu bajkowej natury. W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    na północno-zachodnim wybrzeżu Zanzibaru, w spokojnej wiosce NUNGWI, znanej z wyrobu tradycyjnych łodzi dhow; ok. 58 km od portu lotniczego na Zanzibarze.

    PLAŻA:

    Nungwi Beach, biały piasek, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki na wydzielonej części należącej do hotelu, niewielkie przypływy/odpływy oceanu.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, oddany do użytku w 2008 r., 124 pokoje, 12 budynków, 1 piętro, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, 2 restauracje: Spices - główna, dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; Samaki - á la carte (kolacja dodatkowo płatna, wymagana wcześniejsza rezerwacja), 4 bary: Mapenzi - główny, Upepo przy basenie, bar na plaży, Coco bar w restauracji Samaki; butik z pamiątkami, odzieżą, biżuterią i kosmetykami, kantor; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka (na zapytanie), pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    superior:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 58 m², luksusowy, elegancki, nowoczesny, klimatyzowany, wentylator, moskitiera, duża łazienka (podwójna wanna, prysznic, wc, bidet; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; duży balkon lub taras (leżaki);

    junior suite:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 96 m² wyposażenie jak w superior, szlafroki i klapki w łazience; frontalny widok na morze; pokój suite na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    4 baseny, nieregularny kształt, łącznie ok. 2500 m², gł. 0,2-1,8 m, hydromasaż, brodzik dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki kąpielowe; tenis stołowy, centrum fitness, piłka plażowa, rzutki; miniklub (4-12 lat), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dla dzieci; za opłatą: masaże, centrum nurkowe (PADI), łowienie ryb na pełnym morzu.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-11.30), obiad (12.30-14.30) w restauracji Spices i Samaki, kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej Spices; przekąski w Samaki (14.30-18.00); napoje bezalkoholowe (7.00-23.00) i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00) w barach.

    KONTAKT:

    0025/5783345345, www.royalzanzibar.com

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji w kraju Zanzibar?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Zanzibar / Zanzibar

    Opis oferty:

    Ekskluzywny, rewelacyjne połączenie nowoczesności i Swahili - tradycyjnej architektury Zanzibaru. Położony przy cudownej plaży, w pięknie zaprojektowanym, tropikalnym ogrodzie z trawnikami, strumykami i fontannami. Świetny kompleks basenów - w tym jeden typu infinity, dający optyczne złudzenie, że łączy się z oceanem. Luksusowe pokoje: wyrafinowana prostota, dyskretne lokalne detale, ciepła kolorystyka i wszystkie możliwe wygody. Idealne miejsce na totalne oderwanie od świata i pełen relaks w otoczeniu bajkowej natury.

    POŁOŻENIE:

    na północno-zachodnim wybrzeżu Zanzibaru, w spokojnej wiosce NUNGWI, znanej z wyrobu tradycyjnych łodzi dhow; ok. 58 km od lotniska na Zanzibarze.

    PLAŻA:

    Nungwi Beach, biały piasek, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki na wydzielonej części należącej do hotelu, niewielkie przypływy/odpływy oceanu.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, oddany do użytku w 2008 r., 124 pokoje, 12 budynków, 1 piętro, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, 2 restauracje: Spices - główna, dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; Samaki - á la carte (kolacja dodatkowo płatna, wymagana wcześniejsza rezerwacja), 4 bary: Mapenzi - główny, Upepo przy basenie, bar na plaży, Coco Bar w restauracji Samaki; butik z pamiątkami, odzieżą, biżuterią i kosmetykami, kantor; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka (na zapytanie), pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    superior:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 58 m², luksusowy, elegancki, nowoczesny, klimatyzowany, wentylator, moskitiera, duża łazienka (podwójna wanna, prysznic, wc, bidet; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; duży balkon lub taras (leżaki);

    junior suite:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 96 m², wyposażenie jak w pokoju superior, dodatkowo szlafroki i kapcie; frontalny widok na morze; pokój junior suite na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    4 baseny, nieregularny kształt, łącznie ok. 2500 m², gł. 0,2-1,8 m, hydromasaż, brodzik, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; tenis stołowy, centrum fitness, piłka plażowa, rzutki; miniklub (4-12 lat), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dla dzieci; za opłatą: masaże, centrum nurkowe (PADI), łowienie ryb na pełnym morzu.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-11.30), obiad (12.30-14.30) w formie bufetu w restauracjach Spices lub Samaki, kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji Spices; przekąski w restauracji Samaki (14.30-18.00); napoje bezalkoholowe (7.00-23.00) i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00) w barach.

    KONTAKT:

    0025/5783345345, www.royalzanzibar.com

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Coral Travel

    Szukasz wakacji w kraju Zanzibar?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:

    Hotel znajduje się w pż;łnocnej części Zanzibaru, 54 km od lotniska i 59 km od miejscowości Stone Town. Obiekt położony jest bezpośrednio przy pięknej i piaszczystej plaży (leżaki i parasole bezpłatne).

    Hotel:

    Położony na terenie 20 akrż;w, pośrż;d bujnej tropikalnej roślinności, zbudowany w stylu suahili. Do dyspozycji Gości jest całodobowa recepcja, lobby, Wi - Fi (bezpłatne), 4 baseny, 2 restauracje, 4 bary, room service (24h), centrum SPA, centrum fitness, centrum konferencyjne, butik, salon gier i biblioteka, pralnia, opieka medyczna (na życzenie), wypożyczalnia samochodż;w.

    Pokoje:

    W hotelu łącznie znajduje się 100 pokoi i apartamentż;w. Pokoje typu Superior (ok. 80 m2), Suite (ok. 96 m2, widok na morze, kapcie i płaszcze kąpielowe), Wille (ok. 362 m2, 2 sypialnie, jacuzzi, prywatny basen). Wszystkie wyposażone są w indywidualne klimatyzacje, łazienki (wanna, prysznic, suszarka do włosż;w), odtwarzacz DVD/CD, mini bar (płatny), telefon, TV sat, sejf (płatny).

    Wyżywienie:

    Hotel oferuje wyżywienie w opcji All Inclusive (śniadania, obiady, kolacje, przekąski, słodkości i napoje alkoholowe i bezalkoholowe). Spices - restauracja głż;wna serwująca dania w formie bufetu; Samaki i Hunters Grill - restauracje a la carte. Bary serwujące napoje alkoholowe i bezalkoholowe: Coco, Mpenzi, Upepo, Baraza.

    Sport i wellness:

    W hotelu znajduje się centrum SPA oferujące liczne zabiegi na twarz i ciało, masaże lecznicze i relaksacyjne i centrum fitness. Sporty dostępne na terenie obiektu: animacje, tenis stołowy, siatkż;wka plażowa.

    Dla dzieci:

    Brodzik, animacje, mini-klub (od 4 do 12 lat), krzesełka i menu w restauracji, opiekunka (na życzenie - płatna).

    Rozrywka:

    Animacje wolnego czasu, dyskoteka, wieczory tematyczne.

    Strona internetowa:

    http://www.royalzanzibar.com/

    KATEGORIA LOKALNA 5*****


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Orka

    Szukasz wakacji w kraju Zanzibar?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Zanzibar, Zanzibar

    Położenie

    hotel położony w północnej części wyspy, tuż przy hotelu rozciągają sie długie piaszczyste dziewicze plaże, 70 km do lotniska około godziny drogi do miasta Stone Town.

    Wyposażenie hotelu

    hotel oferuję swoim klientom 7 miejsc gastronomicznych, na które składaja się - restauracje serwujące kuchnię międzynarodwą, także owoce morza, dania z grilla, dania orientalne, bary w których można skosztować owocowych koktajli oraz napojów owocowych, bar przy plaży "Baraza" zapewnia zapierajacy dech w piersiach widok na Ocena indyjski, w barach serwowane są także przekąski typu hamburgery, pizze itp, bar przy basenie, dodatkowo w infrastrukturze hotelu znajduja sie cztery baseny, (parasole przeciwsłoneczne i ręczniki bez dodatkowych opłat 2 oświetlone korty tenisowe, siłownia, klub dla dzieci (od 4-12 lat), salon kosmetyczny, kilka butików.

    Zakwaterowanie

    hotel dysponuje 100 przestronnymi i nowoczesnie urzadzonymi pokojami.

    Pokoje typu Superior

    wyposażone są w wannę, prysznic, WC, bidet, klimatyzacja, suszarka do włosów, TV z plaskim ekranem, minibar, telefon, czajnik do kawy i nerbaty, sejf, taras lub balkon, pokoje

    Junior Suite

    mniejsze apartamenty z wydzielonym miejscem, do siedzenia, zapewniają piekny widok na Ocean Indyjski, posiadają duży balkon.

    Sport i fitness

    tenis stołowy, tenis, piłka nożna plazowa, siatkówka plażowa, sporty wodne.

    Beauty & Wellness

    zabiegi kosmetyczne, masaże dodatkowo płatne

    Wyżywienie

    All Inclusive - śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu w głównej restauracji, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe (wino, piwo, wódka, koktajle), przekąski, animacje oraz rozrywka.

    Rozrywka

    animacje

    Program imprezy

    .

    1 dzień

    Wylot do Zanzibar

    2 dzień

    Przylot do Zanzibar i transfer z lotniska do Hotelu

    2-8 dzień

    Pobyt w Hotelu / zanzibar

    8 dzień

    Transfer z Hotelu na lotnisko w Zanzibar i wylot do kraju

    9 dzień

    Przylot do kraju. Możliwość przedłużenia pobytu na dowolną ilość dni.

    Cena obejmuje

    - przelot liniami rejsowymi, - zakwaterowanie w Hotelu, - transfer na trasie lotnisko-hotel-lotnisko, - wyżywienie - opłaty lotniskowe i wszystkie podatki, - opiekę przedstawiciela kontrahenta anglojęzycznego lub niemieckojęzycznego, - obowiązkowego ubezpieczenia KL, NW, bagaż, 12,- pln / dzień / osoba (AXA).

    Cena nie obejmuje

    - kosztów wymaganych wiz ok 50 USD/os., - wydatków osobistych, - napiwków, - wycieczek fakultatywnych, podatku wylotowego 30 USD/os.

    * Informacje praktyczne

    - Elektryczność - 220 - 240 V gniazdka kwadratowe z trzema bolcami, potrzebne adaptery. - Polski turysta musi posiadać wizę wjazdową, wizę wykupuje się na lotnisku na Zanzibarze, jej koszt to ok. 50 USD/os. - Strefa czasowa - +2 h w stosunku do czasu polskiego - Języki urzędowe - suahili i angielski - Waluta - shilling tanzański - warto zabrać ze sobą dolary USD, akceptowane banknoty wydane po 2005r. - Zalecane jest używanie wody przegotowanej, także do mycia zębów. Butelkowana woda stołowa jest łatwo dostępna. Inne napoje należy kupować wyłącznie butelkowane lub w puszkach. Nie należy pić soków oferowanych w podrzędnych restauracjach czy przez ulicznych sprzedawców, jeść surowych warzyw i nie mytych owoców. - Zalecamy zabranie gotówki, a wiekszosc punktów usługowych przyjmuje równie' dolary amerykanskie. Euro nie jest popularne. Na wyspie jest niewiele bankomatów.

    * UWAGA!

    Niniejsza oferta wymaga potwierdzenia po dokonaniu wpłaty. Organizator potwierdza lub anuluje założoną rezerwację w ciągu 24 h (tylko w dni robocze pon-pt 10-18). Bez wniesionych opłat nie będzie możliwe potwierdzenie imprezy. W przypadku braku potwierdzenia ze strony organizatora zwrot 100% wpłaty.

    * CENA PRZELOTU

    Cena przelotu została podana w najniższej taryfie obowiązującej na przelot w okresie ważności powyższej taryfy. W przypadku braku dostępności tej taryfy cena zostanie skalkulowana ponownie. Gdy Klient nie zdecyduje się na dopłatę do potwierdzonej taryfy w wyższej cenie, rezerwacja zostanie anulowana bez kosztowo. UWAGA ! Na wyloty w okresie Swiat Bozego Narodzenia, Nowego Roku, Swiat Wielkanocnych oraz "wysokiego sezonu" obowiazuje doplata do biletu lotniczego według taryf danej lini lotniczej.

    * WARUNKI PRZEWOZU

    Każdy uczestnik wyjazdu ma obowiązek zapoznać się z warunkami podróży i przewozu danego przewoźnika. Dotyczy to w szczególności kobiet w ciąży, osób podróżujących z gipsem, osób z niestandardowym bagażem.

    * ANULACJE, ZMIANY BILETU

    Przy anulacji, zmianach biletów obowiązują ogólne warunki przewozu przewoźnika. Cena biletu w bezzwrotnych, promocyjnych taryfach są wykluczone ze zwrotu wg. kosztów rezygnacji z imprezy organizowanej przez Orka Travel Sp. z o.o.

    * PRZELOT

    Cena przelotu przyjęta do kalkulacji wynosi 3600 zł. Przeloty organizowane są liniami rejsowymi, minimalnie z 1 przesiadką w jednym z europejskich portów lotniczych, więc dla każdego Klienta bilet wyszukiwany jest indywidualnie. Rozkład lotów, miejsca przesiadek i linie lotnicze, znane są dopiero po wyszukaniu lotu. Uwzględniamy wszelkie niestandardowe życzenia Klientów dotyczące podróży. Bierzemy pod uwagę preferencje Klienta dotyczące miejsca wylotu, ilości przesiadek, wykluczenia z propozycji np. danych linii lotniczych lub bierzemy do kalkulacji konkretną linię, którą Klient chce podróżować). Zaznaczamy, że mają one wpływ na kształtowanie się ceny za przelot.

    * SZCZEPIENIA

    Obowiązkowe jest szczepienie na żółtą febrę, na lotnisku wymagana jest żółta książeczka z potwierdzeniem szczepienia na żółta febrę. Zdecydowanie zalecana jest profilaktyka przeciwmalaryczna (przed przyjazdem, w trakcie pobytu oraz po powrocie). Wskazane jest spanie pod moskitierą, używanie repelentów przeciw komarom oraz unikanie przebywania na otwartej przestrzeni po zmroku. Dodatkowo zalecane są szczepienia przeciwko; żółtaczce typu Ai B, błonnicy, tężcowi, i polio.

    * REZYDENT

    Impreza bez opieki polskojęzycznego opiekuna i rezydenta, na miejscu jest anglojęzyczny lub niemieckojęzyczny przedstawiciel lokalnego biura kontrahenta.

    * WIZA

    Obywatele polscy udający się na Zanzibar muszą mieć wizę turystyczną, którą można uzyskać bezpośrednio po przylocie na lotnisku międzynarodowym w Zanzibar, cena wizy turystycznej ważnej 30 dni wynosi ok 50 USD, okres ważności paszportu nie może być krótszy niż 6 miesięcy od daty planowanego powrotu.

    * PLACÓWKI DYPLOMATYCZNE

    Polskie placówki dyplomatyczne Ambasada RP w Dar es Salaam 63, Aly Khan Road, Dar es Salaam, Tanzania tel.: (00-255 22) 211 52 71 fax: (00-255 22) 211 58 12 e-mail: polamb@wingrouptz.co


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
    Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

    Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

    Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


    Ecco Travel

    Szukasz wakacji w kraju Zanzibar?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Zanzibar

    Opis

    Ekskluzywny hotel znajduje się na północnym wybrzeżu Zanzibaru, przy wspaniałej piaszczystej plaży, w spokojnej wiosce Nungwi, znanej z wyrobu tradycyjnych łodzi dhow. Wspaniały hotel stanowi rewelacyjne połączenie nowoczesności i tradycyjnej architektury Zanzibaru. Część mieszkalna hotelu składa się z dwunastu piętrowych budynków rozmieszczonych w pięknie zaprojektowanym, tropikalnym ogrodzie z trawnikami, strumykami, stawami i fontannami. Rozległy kompleks odkrytych basenów pozwala cieszyć się beztroskim wypoczynkiem. Jeden z basenów typu infinity, daje optyczne złudzenie, że łączy się z turkusowym morzem. Niezwykle luksusowe pokoje wiążą wyrafinowaną prostotę z dyskretnym wystrojem etnicznym, ciepłą kolorystyką i nowoczesnymi wygodami.

    Lokalizacja

    w Nungwi, przy plaży, ok. 60 km od lotniska.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 100, restauracje - 3, baseny odkryte - 4, lobby bar, bar na plaży, bar przy basenie, room service (płatny), lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, ogród, wymiana walut, butik, udogodnienia dla niepełnosprawnych, amfiteatr, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie.

    Pokoje

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), internet (płatny), telefon (płatny), taras/balkon, DVD, suszarka do włosów, wentylator, łazienka z wanną i prysznicem, zestaw do parzenia kawy/herbaty. Typ pokoju - w cenie pokoje typu superior o pow. 78 m^2. Za dopłatą dostępne pokoje typu - 1. - junior suite - o powierzchni ok. 96 m^2, wyposażenie jak superior, dodatkowo szlafroki i klapki w łazience.

    Plaża

    prywatna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście, przy hotelu, zagospodarowana, parasole, leżaki.

    Sport na plaży

    wędkarstwo (płatne), siatkówka, kajaki (płatne), sporty wodne (płatne), żeglarstwo (płatne).

    Sport i fitness

    tenis ziemny, tenis stołowy, centrum fitness, SPA (płatne), rzutki.

    Rozrywka

    dyskoteka, animacje.

    Dla dzieci

    opiekunka (płatna), menu, brodzik, mini klub, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolację (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w Coco Bar (10.00-18.00); napoje bezalkoholowe (07.00-23.00) i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00) w wyznaczonych barach. W ramach pakietu bogaty program zajęć sportowych oraz animacji dla dzieci i dorosłych.

    Informacje dodatkowe

    hotel oddany do użytku w 2008 roku. 53 km od zabytkowego miasta Stone Town.

    Cena zawiera

    przelot na trasie Warszawa - Zanzibar - Warszawa z przesiadką w porcie europejskim i afrykańskim, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie KL, NNW, transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą,

    Cena nie zawiera

    dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego, obsługi w jęz. polskim, dopłaty do pokoju pojedynczego, dopłat do pokoi o wyższym standardzie, wycieczek fakultatywnych, opłaty za wizę, od 1.07.2015  - obowiązkowego "podatku od infrastruktury" w wysokości 1 USD/os./dzień (płatne w hotelu), Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji.  

    Obsługa na miejscu

    Obsługa miejscowego agenta Ecco Travel - w jęz. angielskim. Dane kontaktowe agenta podajemy na dowodzie rezerwacji.

    Informacje wizowe

    Obowiązują wizy wydawane na lotnisku po przylocie w cenie 50 USD/os. Wymagany paszport ważny minimum 6 miesięcy.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

    Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

    Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


    BestReisen

    Szukasz wakacji w kraju Zanzibar?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Luksusowy hotel, bajecznie usytuowany, nawiązujący stylem do tradycyjnej afrykańskiej osady, otoczony przepięknym ogrodem tropikalnym. Rozległy teren, cudowna plaża, komfortowe warunki, przemiła obsługa. Royal prawdziwie królewski! 

    Położenie

    Przy piaszczystej plaży w wiosce Nungwi (bezpłatny serwis plażowy), na północno-zachodnim wybrzeżu Zanzibaru, ok. 55 km od lotniska.[Hotel zamknięty do renowacji od 30.03.2016 do 15.06.2016]

    Wyposażenie

    Eleganckie, duże i stylowe lobby z częścią wypoczynkową, punkt wymiany walut, restauracja główna Spices oraz restauracja a'la carte Samaki (specjalność - dania rybne i owoce morza), bar główny, bar przy basenie, bar przy plaży, sklep z pamiątkami, kącik internetowy, pralnia. 

    Pokoje

    96 pokoi, w tym większość typu  superior; eleganckie, obszerne (ok. 80 m kw.), z dużą łazienką (podwójna wanna, prysznic, suszarka do włosów, bidet, wc), klimatyzowane, wyposażone w wiatrak sufitowy, sejf, TV sat, telefon, zestaw do kawy i herbaty, małą lodówkę, łącza internetowe, łóżka z moskitierą, balkon lub taras. Istniej możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokoju suite (ok. 100 m kw., część przeznaczona do wypoczynku dziennego, widok na ocean).

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne, przekąski w dzień, słodki podwieczorek, kawa, herbata, napoje, lokalne alkohole serwowane od godz. 10.00 do godz. 23.00, woda mineralna w pokoju.

    Sport i rozrywka

    4 ładne baseny z tarasami słonecznymi (parasole, leżaki, ręczniki - bezpłatnie), jacuzzi, siłownia z widokiem na ogród, tenis stołowy, siatkówka plażowa, rzutki, lekcja nurkowania na basenie, animacje, rowery wodne i kajaki, odpłatnie: zabiegi kosmetyczne, masaże, centrum nurkowe (instruktorzy PADI), wyprawy na połowy ryb, pozostałe sporty wodne.

    Dla dzieci

    Brodzik, miniklub (4-12 lat), foteliki w restauracji, łóżeczka niemowlęce, odpłatna opiekunka.

    Przelot

    Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego.

    Wizy

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Można ją nabyć na lotniskach (ważna 30 dni). Należy okazać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu (muszą być w nim dwie puste strony), należy mieć przy sobie dwa zdjęcia paszportowe, bilet powrotny oraz wypełniony formularz wizowy, który otrzymuje się w samolocie lub na lotnisku. Można go wypełnić wcześniej (www.tanzania-gov.de/images/downloads/visa_form.pdf). Wiza jest ważna na całym terytorium państwa. Cudzoziemców obowiązuje jednak lokalna kontrola paszportowa (bez opłat) i celna przy wjeździe i przy opuszczaniu wysp Zanzibaru. Opłata wizowa wynosi 50 EUR. Od 1 lipca 2015 r. wszyscy goście hotelowi muszą zapłacić tzw Infrastructure Tax w wysokości 1 USD za osobę za noc. Opłata ta jest pobierana bezpośrednio w hotelu na recepcji. 

    Szczepienia

    Przy wjeździe do i wyjeździe z Tanzanii obowiązuje certyfikat szczepień przeciwko żółtej febrze.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłaty za wizę (50 EUR), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji w kraju Zanzibar?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel znajduje się na północno-zachodnim wybrzeżu Zanzibaru, w wiosce Nungwi. Międzynarodowe lotnisko oddalone o ok. 58 km.

    PLAŻA

    Bezpośrednio przy hotelu znajduje się piękna publiczna plaża Nungwi (wydzielona część hotelowa) z białym piaskiem i łagodnym zejściem do morza. Parasole i leżaki bezplatne. 

    HOTEL

    Ekskluzywny hotel, w którym nowoczesność łączy się z tradycyjną architekturą Zanzibaru - Swahili, w otoczeniu pięknego tropikalnego ogrodu. Idealna propozycja na egzotyczny wypoczynek. 

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, 2 restauracje (główna - Spices, ala carte - Samaki), 4 bary (Mapenzi, Upepo, Coco bar - w restauracji Samaki, bar na plaży), ogród, sklep z pamiątkami, wymiana walut, lekarz, pralnia. 

    INTERNET

    Bezpłatne Wi-Fi w lobby

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: 4 baseny, parasole, leżaki i ręczniki przy basenie, tenis stołowy, centrum fitness, siatkówka plażowa, rzutki, jacuzzi, aqua aerobik, wieczorne animacje Płatnie: bilard, masaże, centrum nurkowe, łowienie ryb na pełnym morzu, sporty wodne na plaży

    DLA DZIECI

    brodzik, miniklub, animacje, pokój zabaw, wysokie krzesełka w restauracji. łóżeczko (na zamówienie przed wylotem)

    ZAKWATEROWANIE

    Superior - dwuosobowe pokoje z możliwością 1 dostawki. Wyposażenie: lazienka (wanna/prysznic, suszarka, WC), klimatyzacja, mini lodówka, TV, zestaw do parzenia kawy i herbaty, Wi-Fi, sejf, balkon/taras. Superior deluxe - dwuosobowe pokoje z możliwością 1 dostawki, większe. Wyposażenie jak superior.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive: śniadanie (7.00-11.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu. Przekąski (14.30-18.00), Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.00-23.00) w wyznaczonych barach.

    INFORMACJE DODATKOWE

    http://www.royalzanzibar.net/

    CENA

    Cena zawiera Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung KL, NNW, bagażu, VAT, usługę anglojęzycznego rezydenta.  Cena nie zawiera Opłaty za wizę (50 USD), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji, usługi polskojęzycznego rezydenta - na zapytanie i życzenie ok. 60usd / doba.  Wszyscy goście hotelowi muszą zapłacić tzw Infrastructure Tax w wysokości 1 USD za osobę za noc (opłata obowiązuje od 1 lipca 2015 r.)  Opłata ta jest pobierana bezpośrednio w hotelu na recepcji. 

    WARUNKI WJAZDOWE

    Wizy Od obywateli RP wymagana jest wiza. Można ją nabyć na lotniskach (ważna 90 dni). Należy okazać paszport, którego termin ważności w dniu powrotu, nie jest krótszy niż 6 miesięcy (muszą być w nim dwie puste strony) oraz bilet powrotny. Na lotnisku należy wypełnić formularz wizowy, zostaną pobrane odciski palców oraz zrobione zdjęcie. Wiza jest ważna na całym terytorium państwa. Cudzoziemców obowiązuje jednak lokalna kontrola paszportowa (bez opłat) i celna przy wjeździe i przy opuszczaniu wysp Zanzibaru. Opłata wizowa wynosi 50 USD. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Szczepienia Przy wjeździe na teren Zanzibaru nie są wymagane szczepienia. Jednak WHO zaleca szczepienia przeciwko żółtej febrze, durowi brzusznemu oraz WZW A. Sugerujemy profilaktykę antymalaryczną. Należy zaopatrzyć się w środki przeciw komarom. Szczepienie przeciwko żółtej febrze wymagane od osób przybywających bezpośrednio z regionów zagrożonych chorobą. Przepisy prawne Posiadanie narkotyków i handel nimi są surowo karane. Homoseksualizm jest nielegalny. Akty seksualne między osobami tej samej płci są zagrożone karami pozbawienia wolności, z dożywotnim pozbawieniem wolności włącznie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mapa Hotelu Hotel Royal Zanzibar Beach Resort
    Zdjęcia lokalizacji (Zanzibar)
    Kiwenga Beach, białe plaże, turkusowy ocean Indyjski
    Rajska Nungwi Beach, Zanzibar
    Zanzibar, wyspa przypraw i pięknych plaż
    Wakacje na plażach Zanzibaru
    Safari Blue czyli rejs łodzią dhow połączony ze snurkowaniem
    Egzotyczne ptaki, małpki w Jozani Forest
    Największy afrykański rezerwat Selous
    Główny punkt zwiedzania stolicy Zanzibaru czyli Stone Town
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Hotel Royal Zanzibar Beach Resort

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Hotel Royal Zanzibar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Hotel
      5.4
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.2
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      5.6
    HolidayCheck
    Ocena Hotel Royal Zanzibar Beach Resort:
    5.4 / 6

    Royal - rozczarowanie! Nie polecam, hotel max 3* 2014-11-09
    Szczegóły oceny hotelu Hotel Royal Zanzibar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.0

    2.5
    Wspaniały urlop 2015-03-27
    Szczegóły oceny hotelu Hotel Royal Zanzibar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Wspaniały hotel godny powrotu 2015-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Hotel Royal Zanzibar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Mieliśmy doskonały pobyt i na pewno wrócimy. Jedzenie było bardzo dobre świeże , szczególnie poleca...
    więcej

    5.8

    Hotel Royal Zanzibar Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

    DBL Superior
    dbl superior deluxe room
    Pok. superior 2 os.+1 dost.
    Pok. superior 2 os.
    Junior Suite 2 os.
    Ocean Suite
    Superior Deluxe
    Superior
    Family Room

    Hotel Royal Zanzibar Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


    Hotel Royal Zanzibar Beach Resort - miasta wylotu:


    Hotel Royal Zanzibar Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Hotel Royal Zanzibar Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00