cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
  • Hotel Mogan Princess, Gran Canaria
1 / 31
Ocena
hotelu:
3.8 / 5
Najbliższy termin
06.12 - 10.12
już od 2419 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
15.01 - 18.01
już od 1939 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Mogan Princess
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Mogan Princess
star 4

Hiszpania: Gran Canaria
Ocena hotelu Mogan Princess:
3.8 / 5
Średnia z 9 opinii
Szczegóły oceny hotelu Mogan Princess:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    2.3
  • Pokoje
    2.7
  • Wyżywienie
    1.7
  • Atrakcje
    i sport
    2.3
  • Jakość
    do ceny
    2.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 06 grudnia 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 stycznia 2022
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mogan Princess to bardzo pięknie usytuowany hotel w najcieplejszej części wyspy, niedaleko "Wenecji" Gran Canarii - malowniczego kurortu Puerto de Mogan. Polecamy na romantyczne wakacje, a także dla aktywnych osób ze względu na sporty wodne na plaży wraz z polską szkołą nurkowania.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na klifie, 4 km od centrum przepięknej miejscowości Puerto de Mogan, ok 1 km od publicznej plaży Taurito (bezpłatny bus hotelowy do centrum i na plażę)
  • malownicze widoki na ocean, przestronne pokoje, ładne baseny, w tym basen tylko dla dorosłych, brodzik, mini club
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive obejmujące bar na plaży

Hotel Mogan Princess w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mogan Princess to bardzo pięknie usytuowany hotel w najcieplejszej części wyspy, niedaleko "Wenecji" Gran Canarii - malowniczego kurortu Puerto de Mogan. Polecamy na romantyczne wakacje, a także dla aktywnych osób ze względu na sporty wodne na plaży wraz z polską szkołą nurkowania.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na klifie, 4 km od centrum przepięknej miejscowości Puerto de Mogan, ok 1 km od publicznej plaży Taurito (bezpłatny bus hotelowy do centrum i na plażę)
  • malownicze widoki na ocean, przestronne pokoje, ładne baseny, w tym basen tylko dla dorosłych, brodzik, mini club
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive obejmujące bar na plaży

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Gran Canaria

Opis oferty:

Położony na klifie, w najcieplejszej części wyspy, wkomponowany harmonijnie w skalny taras. Z hotelu roztacza się piękny panoramiczny widok na ocean. Doceniany przez Gości za smaczną kuchnię, wygodnie urządzone pokoje i ładnie utrzymane baseny. Dużym atutem jest bar na plaży objęty formułą all inclusive. Dla osób zainteresowanych nauką nurkowania ciekawym rozwiązaniem będzie polska szkoła nurkowania działająca na plaży. Do dyspozycji Gości jest także bezpłatny bus hotelowy, który kursuje do plaży Taurito i urokliwego miasteczka Puerto de Mogan, zwanego małą Wenecją.

POŁOŻENIE:

na klifie, ok. 5 km od centrum PUERTO DE MOGAN, ze sklepami i barami, w dzielnicy hotelowej Taurito, nad morzem, bez dostępu do plaży, przy drodze lokalnej; ok. 10 km od Puerto Rico, ok. 25 km od Playa del Ingles i Maspalomas; ok. 55 km od lotniska Las Palmas; bezpłatny bus hotelowy (Puerto de Mogan), przystanek autobusowy ok. 800 m od hotelu (ok. 3 EUR/Puerto de Mogan, Maspalomas).

PLAŻA:

Taurito, publiczna, piasek wulkaniczny, łagodne zejście do morza, ok. 1 km od hotelu, dojście drogą lokalną i promenadą lub bezpłatny bus hotelowy; za opłatą: parasole, leżaki, materace, ręczniki (ok. 10 EUR/dzień); Beach Club objęty all inclusive.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2003 r., regularnie odnawiany, 212 pokoi, 6 budynków, 3 piętra, 11 wind, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, dieta bezglutenowa na zamówienie przed przyjazdem, dostępne foteliki i menu dla dzieci, restauracja La Choza na tarasie - przekąski, dostępne foteliki dla dzieci, 3 bary: Salon Princess w budynku głównym i na tarasie, Beach Club na plaży, Coco Loco przy basenie; kantor, sala telewizyjna, przechowalnia bagażu; taras z widokiem na ocean; za opłatą: room-service, internet bezprzewodowy w lobby (ok. 6 EUR/dzień), punkt internetowy, pralnia, lekarz na wezwanie, parking, wypożyczalnia samochodów; na terenie hotelu występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf (ok. 2 EUR/dzień), mała lodówka (ok. 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze;

suite:

3-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 35 m², pokój dzienny i sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standardowym; balkon lub taras; widok na morze; pokój suite za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 350 m², gł. 1,1-1,6 m, podgrzewany w sezonie zimowym, basen tylko dla dorosłych z panoramicznym widokiem na ocean, słodka woda, ok. 100 m², gł. ok. 1,5 m, brodzik, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki (wymiana płatna: ok. 1 EUR); tenis stołowy; miniklub (5-12 lat), animacje dla dzieci i dorosłych przy basenie i na plaży; za opłatą: bilard, kort tenisowy z oświetleniem (ok. 6 EUR/godz.) na terenie hotelu Taurito Princess (ok. 1 km od hotelu, dojazd hotelowym busem), wypożyczalnia sprzętu (ok. 5 EUR/szt.); pole golfowe ok. 6 km od hotelu, klub sportowy, polska szkoła nurkowania Delphinus, sporty wodne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.30) w formie bufetu w restauracji głównej, obiad (13.00-15.00) w formie bufetu w restauracji głównej lub w barze Beach Club na plaży, kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (10.00-18.00) w restauracji La Choza lub w barze Beach Club; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.00-24.00) w barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/928566040;, www.princess-hotels.com

GRATIS:

bus do centrum i na plażę


Opis hotelu Mogan Princess według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Mogan Princess & Beach Club Resort  jest to hotel 4 * zbudowany w 2003 roku, jest regularnie odnawiany. Obiekty położony jest na klifie ok 4 km od Puerto Del Mogan w kurorcie Taurito. Z hotelu rozpościera się piękny widok na ocean, nie ma dostępu do plaży, a najbliższa piaszczysta z łagodnym zejściem do morza znajduje się ok 1 km do której można się dostać drogą, promenadą albo bezpłatnym busem w cenie znajduje się bar all inclusive na plaży, serwis plażowy jest płatny.  Bus dojeżdża również do miejscowości Puerto De Mogan. Odległość od lotniska w Las Palmas to ok 60 km.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji lobby, całodobową recepcję, windę, bar, restaurację, tarasy słoneczne, 11 wind, restaurację główną, restaurację na tarasie, 3 bary, klub na plaży, bar przy basenie, kantor, kiosk, salę telewizyjną, fryzjera w Taurito Princess, parking, przechowalnię bagażu, za opłatą: wypożyczalnia aut, internet, pralnia, room servis oraz lekarz na wezwanie

Pokoje:

Hotel Mogan Princess & Beach Club  dysponuje 212 komfortowymi pokojami rozmieszczonymi w 6 budynkach 3 piętrowych. Wyróżniamy pokoje standardowe i suity. Każdy z pokoi wyposażony jest w: klimatyzację, łazienkę z wc/wanna/prysznic /suszarkę, telefon, tv, taras albo ogród z krzesełkami i stolikiem, widok na ocean. Pokoje typu suite są większe bo mają ok 35 m kw i składają się z pokoju dziennego i sypialni posiadają również widok na ocean. Dodatkowo płatne w pokojach są: minibar ok 2 euro/dzień, sejf ok 2 euro/dzień, ręczniki kąpielowe 1 euro.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive: serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, przekąski. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 10:00-24:00 w barze przy basenie i w barze w lobby. Bar basenowy Coco Loco serwuje drinki i lody w godzinach 10.00 -18.00.

Sport i rozrywka:

Na terenie hotelu goście mogą korzystać: z panoramicznego basenu zewnętrznego przeznaczonego tylko dla dorosłych z widokiem na ocean, basenu głównego podgrzewanego zimą,  bezpłatnych parasoli i leżaków przy basenie, tenisa stołowego, animacji, bilard za opłatą, przy hotelu znajduje się polska szkoła nurkowania, sporty wodne, kort tenisowy oddalony ok 1 km od hotelu.

Dla dzieci:

Hotel dla dzieci przygotował brodzik ze słodką wodą, animacje na plaży i przy basenie z grami i zabawami, mini klub dla dzieci w wieku 5-12 lat, mini disco w Salon Princess, foteliki i menu w restauracji, bezpłatne łóżeczko w pokoju dla dziecka do 2 lat na zapytanie przed przyjazdem.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mogan Princess to bardzo pięknie usytuowany hotel w najcieplejszej części wyspy, niedaleko "Wenecji" Gran Canarii - malowniczego kurortu Puerto de Mogan. Polecamy na romantyczne wakacje, a także dla aktywnych osób ze względu na sporty wodne na plaży wraz z polską szkołą nurkowania.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na klifie, 4 km od centrum przepięknej miejscowości Puerto de Mogan, ok 1 km od publicznej plaży Taurito (bezpłatny bus hotelowy do centrum i na plażę)
  • malownicze widoki na ocean, przestronne pokoje, ładne baseny, w tym basen tylko dla dorosłych, brodzik, mini club
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive obejmujące bar na plaży

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Gran Canaria

Opis oferty:

Położony na klifie, w najcieplejszej części wyspy, wkomponowany harmonijnie w skalny taras. Z hotelu roztacza się piękny panoramiczny widok na ocean. Doceniany przez Gości za smaczną kuchnię, wygodnie urządzone pokoje i ładnie utrzymane baseny. Dużym atutem jest bar na plaży objęty formułą all inclusive. Do dyspozycji Gości jest także bezpłatny bus hotelowy, który kursuje do plaży Taurito i urokliwego miasteczka Puerto de Mogan, zwanego małą Wenecją.

POŁOŻENIE:

na klifie, ok. 5 km od centrum PUERTO DE MOGAN, ze sklepami i barami, w dzielnicy hotelowej Taurito, nad morzem, bez dostępu do plaży, przy drodze lokalnej; ok. 10 km od Puerto Rico, ok. 25 km od Playa del Ingles i Maspalomas; ok. 55 km od lotniska Las Palmas; bezpłatny bus hotelowy (Puerto de Mogan, w piątki wymagana jest wcześniejsza rezerwacja miejsc w recepcji), przystanek autobusowy ok. 800 m od hotelu (ok. 3 EUR/Puerto de Mogan, Maspalomas).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2003 r., regularnie odnawiany, 212 p


Opis hotelu Mogan Princess według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Mogan Princess & Beach Club Resort  jest to hotel 4 * zbudowany w 2003 roku, jest regularnie odnawiany. Obiekty położony jest na klifie ok 4 km od Puerto Del Mogan w kurorcie Taurito. Z hotelu rozpościera się piękny widok na ocean, nie ma dostępu do plaży, a najbliższa piaszczysta z łagodnym zejściem do morza znajduje się ok 1 km do której można się dostać drogą, promenadą albo bezpłatnym busem w cenie znajduje się bar all inclusive na plaży, serwis plażowy jest płatny.  Bus dojeżdża również do miejscowości Puerto De Mogan. Odległość od lotniska w Las Palmas to ok 60 km.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji lobby, całodobową recepcję, windę, bar, restaurację, tarasy słoneczne, 11 wind, restaurację główną, restaurację na tarasie, 3 bary, klub na plaży, bar przy basenie, kantor, kiosk, salę telewizyjną, fryzjera w Taurito Princess, parking, przechowalnię bagażu, za opłatą: wypożyczalnia aut, internet, pralnia, room servis oraz lekarz na wezwanie

Pokoje:

Hotel Mogan Princess & Beach Club  dysponuje 212 komfortowymi pokojami rozmieszczonymi w 6 budynkach 3 piętrowych. Wyróżniamy pokoje standardowe i suity. Każdy z pokoi wyposażony jest w: klimatyzację, łazienkę z wc/wanna/prysznic /suszarkę, telefon, tv, taras albo ogród z krzesełkami i stolikiem, widok na ocean. Pokoje typu suite są większe bo mają ok 35 m kw i składają się z pokoju dziennego i sypialni posiadają również widok na ocean. Dodatkowo płatne w pokojach są: minibar ok 2 euro/dzień, sejf ok 2 euro/dzień, ręczniki kąpielowe 1 euro.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive: serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, przekąski. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 10:00-24:00 w barze przy basenie i w barze w lobby. Bar basenowy Coco Loco serwuje drinki i lody w godzinach 10.00 -18.00.

Sport i rozrywka:

Na terenie hotelu goście mogą korzystać: z panoramicznego basenu zewnętrznego przeznaczonego tylko dla dorosłych z widokiem na ocean, basenu głównego podgrzewanego zimą,  bezpłatnych parasoli i leżaków przy basenie, tenisa stołowego, animacji, bilard za opłatą, przy hotelu znajduje się polska szkoła nurkowania, sporty wodne, kort tenisowy oddalony ok 1 km od hotelu.

Dla dzieci:

Hotel dla dzieci przygotował brodzik ze słodką wodą, animacje na plaży i przy basenie z grami i zabawami, mini klub dla dzieci w wieku 5-12 lat, mini disco w Salon Princess, foteliki i menu w restauracji, bezpłatne łóżeczko w pokoju dla dziecka do 2 lat na zapytanie przed przyjazdem.



Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mogan Princess to bardzo pięknie usytuowany hotel w najcieplejszej części wyspy, niedaleko "Wenecji" Gran Canarii - malowniczego kurortu Puerto de Mogan. Polecamy na romantyczne wakacje, a także dla aktywnych osób ze względu na sporty wodne na plaży wraz z polską szkołą nurkowania.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na klifie, 4 km od centrum przepięknej miejscowości Puerto de Mogan, ok 1 km od publicznej plaży Taurito (bezpłatny bus hotelowy do centrum i na plażę)
  • malownicze widoki na ocean, przestronne pokoje, ładne baseny, w tym basen tylko dla dorosłych, brodzik, mini club
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive obejmujące bar na plaży

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4Hiszpania/Gran Canaria

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4*- kat. lokalna 4*

Położenie

- Playa de Taurito- w pobliżu przystanek autobusowy (ok. 800 m)- ok 200 m od centrum miasta- ok 2 km od plaży- ok 6 km od pola golfowego- ok 6 km od Puerto de Mogan- ok 10 km od Puerto Rico- ok 24 km od Maspalomas- ok 25 km od Playa del Ingless i Maspalomas- ok 30 km od Playa del Ingles- ok 48 km od lotniska Las Palmas

Plaża

- piaszczysta, ciemny piasek wulkaniczny, publiczna- leżaki i parasole za opłatą

Pokoje

Standard- ok 26 m2- klimatyzacja, TV-SAT- sejf (płatny)- mini-bar /lodówka (płatny)- telefon- łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów)- zestaw do parzenia kawy i herbaty- balkon/tarasSuite- ok 52 m2- składa się z salonu, sypialni oraz 2 łazienek- wyposażone jak pokoje StandardFamily room- ok 52 m2- 2 pokoje połączone drzwiami oraz 2 łazienki- wyposażone jak pokoje Standard

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatnie:- 2 baseny zewnętrzne, w tym 1 basen tylko dla dorosłych- leżaki i parasole- taras słoneczny- program zajęć rozrywkowychpłatne:- tenis stołowy- kort tenisowy, oświetlenie kortu- bilard

Dla dzieci

- brodzik- mini klub w wieku od 5 do 12 lat- mini disco- menu oraz krzesełka w restauracji dla dzieci- program zajęć dla dzieci 

Wyżywienie

All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu.  Wybrane napoje alkoholowe lokalne i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w wyznaczonych przez hotel godzinach.

Restauracje i bary

- restauracja główna- 3 bary

Dodatkowe informacje

- 212 pokoi- otwarty w 2003r., odnowiony w 2012r.- 6 czteropiętrowych  budynków- 11 wind- lobby z recepcją całodobową- sejf (płatny)- sala telewizyjna- mini market- bezprzewodowy internet  (bezpłatny)- kącik internetowy (płatny)- punkt wymiany walut- usługa prania/prasowania (płatna)- parking (płatny)- wypożyczalnia samochodów- bezpłatny transfer na plażę oraz centrum miasta- www.princess-hotels.com

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunkiInformujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacjeW przypadku wyjazdu do krajow, w których obowiązkowe są testy na COVID19, EximTours przygotował specjalne zniżki na wykonanie testów. Więcej informacji znajdą Państwo na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacje

Bagaż

Katowice (Enter Air)Cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż rejestrowany 20 kg;Berlin Brandenburg (EasyJet)Cena zawiera bagaż podręczny (45x36x20)Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 15 kg - 390 PLN- 23 kg - 450 PLNUwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.W rezerwacjach dokonanych do 30.11.2020 klientom przysługuje jeden bezpłatny bagaż podręczny o wadze 10 kg (56x45x25)


Opis hotelu Mogan Princess według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Mogan Princess & Beach Club Resort  jest to hotel 4 * zbudowany w 2003 roku, jest regularnie odnawiany. Obiekty położony jest na klifie ok 4 km od Puerto Del Mogan w kurorcie Taurito. Z hotelu rozpościera się piękny widok na ocean, nie ma dostępu do plaży, a najbliższa piaszczysta z łagodnym zejściem do morza znajduje się ok 1 km do której można się dostać drogą, promenadą albo bezpłatnym busem w cenie znajduje się bar all inclusive na plaży, serwis plażowy jest płatny.  Bus dojeżdża również do miejscowości Puerto De Mogan. Odległość od lotniska w Las Palmas to ok 60 km.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji lobby, całodobową recepcję, windę, bar, restaurację, tarasy słoneczne, 11 wind, restaurację główną, restaurację na tarasie, 3 bary, klub na plaży, bar przy basenie, kantor, kiosk, salę telewizyjną, fryzjera w Taurito Princess, parking, przechowalnię bagażu, za opłatą: wypożyczalnia aut, internet, pralnia, room servis oraz lekarz na wezwanie

Pokoje:

Hotel Mogan Princess & Beach Club  dysponuje 212 komfortowymi pokojami rozmieszczonymi w 6 budynkach 3 piętrowych. Wyróżniamy pokoje standardowe i suity. Każdy z pokoi wyposażony jest w: klimatyzację, łazienkę z wc/wanna/prysznic /suszarkę, telefon, tv, taras albo ogród z krzesełkami i stolikiem, widok na ocean. Pokoje typu suite są większe bo mają ok 35 m kw i składają się z pokoju dziennego i sypialni posiadają również widok na ocean. Dodatkowo płatne w pokojach są: minibar ok 2 euro/dzień, sejf ok 2 euro/dzień, ręczniki kąpielowe 1 euro.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive: serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, przekąski. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 10:00-24:00 w barze przy basenie i w barze w lobby. Bar basenowy Coco Loco serwuje drinki i lody w godzinach 10.00 -18.00.

Sport i rozrywka:

Na terenie hotelu goście mogą korzystać: z panoramicznego basenu zewnętrznego przeznaczonego tylko dla dorosłych z widokiem na ocean, basenu głównego podgrzewanego zimą,  bezpłatnych parasoli i leżaków przy basenie, tenisa stołowego, animacji, bilard za opłatą, przy hotelu znajduje się polska szkoła nurkowania, sporty wodne, kort tenisowy oddalony ok 1 km od hotelu.

Dla dzieci:

Hotel dla dzieci przygotował brodzik ze słodką wodą, animacje na plaży i przy basenie z grami i zabawami, mini klub dla dzieci w wieku 5-12 lat, mini disco w Salon Princess, foteliki i menu w restauracji, bezpłatne łóżeczko w pokoju dla dziecka do 2 lat na zapytanie przed przyjazdem.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mogan Princess to bardzo pięknie usytuowany hotel w najcieplejszej części wyspy, niedaleko "Wenecji" Gran Canarii - malowniczego kurortu Puerto de Mogan. Polecamy na romantyczne wakacje, a także dla aktywnych osób ze względu na sporty wodne na plaży wraz z polską szkołą nurkowania.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na klifie, 4 km od centrum przepięknej miejscowości Puerto de Mogan, ok 1 km od publicznej plaży Taurito (bezpłatny bus hotelowy do centrum i na plażę)
  • malownicze widoki na ocean, przestronne pokoje, ładne baseny, w tym basen tylko dla dorosłych, brodzik, mini club
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive obejmujące bar na plaży

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria:

4*

 

Położenie:

Gran Canaria

 

Opis hotelu:

Hotel położony jest w niezwykle malowniczej okolicy, na wzgórzu, skąd roztacza się panoramiczny widok na Ocean Atlantycki. Hotel dzieli około 1,5 km od plaży Playa de Taurito. Plaża z białym piaskiem i łagodnym wejściem do morza Playa Amadores jest oddalona o ok. 4 km (połączenie autobusowe). Do pięknie położonego portu jachtowego w Puerto de Mogan jest około 4 km. Z kolei nadmorska miejscowość Puerto Rico, stanowiąca jedno z najpiękniejszych miejsc na wyspie, położona jest w odległości około 14 km. Tam też znajduje się wiele sklepów, restauracji i innych miejsc rozrywki. Kompleks hotelowy Mogan Princess składa się kilku 4-piętrowych budynków usytuowanych na skalistym zboczu malowniczego masywu. Z okien pokoi gościnnych i tarasu hotelowego otaczającego odkryte baseny roztacza się niepowtarzalny widok na zatokę i ocean.

 

Lokalizacja:

W Mogan, 4 km od plaży, 4 km od centrum, 60 km od lotniska, 4 km od centrum handlowego, 800 m od przystanku komunikacji publicznej, 4 km od centrum rozrywki.

 

Plaża:

Publiczna, kamienista, przejście przez ulicę.

 

Wyżywienie:

Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.

 

Wyposażenie pokoi:

Klimatyzacja telewizja satelitarna sejf (płatny) lodówka telefon taras/balkon suszarka do włosów łazienka z wanną lub prysznicem.

 

Cena obejmuje:

  • przelot,
  • hotel,
  • transfery,
  • opiekę polskiego pilota.


Cena nie obejmuje:

  • opłat lotniskowych i paliwowych,
  • obowiązkowego ubezpieczenia KL, NW.

Opis hotelu Mogan Princess według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Mogan Princess & Beach Club Resort  jest to hotel 4 * zbudowany w 2003 roku, jest regularnie odnawiany. Obiekty położony jest na klifie ok 4 km od Puerto Del Mogan w kurorcie Taurito. Z hotelu rozpościera się piękny widok na ocean, nie ma dostępu do plaży, a najbliższa piaszczysta z łagodnym zejściem do morza znajduje się ok 1 km do której można się dostać drogą, promenadą albo bezpłatnym busem w cenie znajduje się bar all inclusive na plaży, serwis plażowy jest płatny.  Bus dojeżdża również do miejscowości Puerto De Mogan. Odległość od lotniska w Las Palmas to ok 60 km.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji lobby, całodobową recepcję, windę, bar, restaurację, tarasy słoneczne, 11 wind, restaurację główną, restaurację na tarasie, 3 bary, klub na plaży, bar przy basenie, kantor, kiosk, salę telewizyjną, fryzjera w Taurito Princess, parking, przechowalnię bagażu, za opłatą: wypożyczalnia aut, internet, pralnia, room servis oraz lekarz na wezwanie

Pokoje:

Hotel Mogan Princess & Beach Club  dysponuje 212 komfortowymi pokojami rozmieszczonymi w 6 budynkach 3 piętrowych. Wyróżniamy pokoje standardowe i suity. Każdy z pokoi wyposażony jest w: klimatyzację, łazienkę z wc/wanna/prysznic /suszarkę, telefon, tv, taras albo ogród z krzesełkami i stolikiem, widok na ocean. Pokoje typu suite są większe bo mają ok 35 m kw i składają się z pokoju dziennego i sypialni posiadają również widok na ocean. Dodatkowo płatne w pokojach są: minibar ok 2 euro/dzień, sejf ok 2 euro/dzień, ręczniki kąpielowe 1 euro.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive: serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, przekąski. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 10:00-24:00 w barze przy basenie i w barze w lobby. Bar basenowy Coco Loco serwuje drinki i lody w godzinach 10.00 -18.00.

Sport i rozrywka:

Na terenie hotelu goście mogą korzystać: z panoramicznego basenu zewnętrznego przeznaczonego tylko dla dorosłych z widokiem na ocean, basenu głównego podgrzewanego zimą,  bezpłatnych parasoli i leżaków przy basenie, tenisa stołowego, animacji, bilard za opłatą, przy hotelu znajduje się polska szkoła nurkowania, sporty wodne, kort tenisowy oddalony ok 1 km od hotelu.

Dla dzieci:

Hotel dla dzieci przygotował brodzik ze słodką wodą, animacje na plaży i przy basenie z grami i zabawami, mini klub dla dzieci w wieku 5-12 lat, mini disco w Salon Princess, foteliki i menu w restauracji, bezpłatne łóżeczko w pokoju dla dziecka do 2 lat na zapytanie przed przyjazdem.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Sky Club

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mogan Princess to bardzo pięknie usytuowany hotel w najcieplejszej części wyspy, niedaleko "Wenecji" Gran Canarii - malowniczego kurortu Puerto de Mogan. Polecamy na romantyczne wakacje, a także dla aktywnych osób ze względu na sporty wodne na plaży wraz z polską szkołą nurkowania.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na klifie, 4 km od centrum przepięknej miejscowości Puerto de Mogan, ok 1 km od publicznej plaży Taurito (bezpłatny bus hotelowy do centrum i na plażę)
  • malownicze widoki na ocean, przestronne pokoje, ładne baseny, w tym basen tylko dla dorosłych, brodzik, mini club
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive obejmujące bar na plaży

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Położony na  wzgórzu, z którego rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na ocean oraz pobliski mały, lecz uroczy port rybacki Puerto de Mogan (ok. 4 km od hotelu). Przyjemne i klimatyczne miejsce, w którym każdy znajdzie coś dla siebie oferuje szeroki wybór restauracji, gdzie można zjeść tradycyjne dania kuchni kanaryjskiej, barów, w których można napić się zimnego wina w upalne dni oraz sklepików, w których można zakupić lokalne pamiątki. Do przepięknej, piaszczystej plaży Playa de Taurito oddalonej od hotelu o ok. 1,5 km raz dziennie kursuje bezpłatny bus hotelowy, którym można dostać się również do portu – przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu. Odległość od lotniska ok. 60 km.

Opis hotelu

Czterogwiazdkowy, nowoczesny hotel należący do znanej, hiszpańskiej sieci hotelowej Princess został wybudowany w 2003 r. Oferuje 212 przestronnych i komfortowo urządzonych pokoi rozmieszczonych w sześciu 4-piętrowych budynkach. Do dyspozycji Gości: lobby, restauracja główna oferująca kolacje tematyczne (Panów obowiązują długie spodnie i pełne buty podczas kolacji), bar Coco Loco serwujący napoje bezalkoholowe, drinki, kawę oraz różne przekąski, bar Salon Princess w głównym budynku oferujący świetne drinki alkoholowe i kawy, kantor, 11 wind. Hotel posiada także salę telewizyjną oraz kącik internetowy (dodatkowo płatny).

Pokoje

Fantastycznie usytuowane, przestronne, nowocześnie urządzone pokoje z możliwością 1 lub 2 dostawek. Wyposażone w klimatyzację, telefon, TV SAT z kanałem muzycznym, lodówkę, łazienkę z prysznicem i suszarką oraz sejf (dodatkowo płatny). Wszystkie posiadają balkon lub taras z przepięknym widokiem na ocean.

Sport i rekreacja

Basen zewnętrzny ze słodką wodą oraz basen kryty, taras słoneczny, międzynarodowa grupa animacyjna (w tym osoba polskojęzyczna), muzyka na żywo, występy i pokazy. Ponadto sauna, solarium, masaże, korty tenisowe, tenis stołowy i bilard (dodatkowo płatne).

Dla dzieci

Brodzik, mini club, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wynajęcia łóżeczka dla dzieci do 2 lat, bufet dziecięcy, możliwość wynajęcia opiekunki (dodatkowo płatne).

Wyżywienie

Program All Inclusive


• 08:00 – 10:30 śniadanie podane w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych)
• 11:00 – 13:00 przekąski typu: hot dogi, hamburgery, kanapki z szynką i serem oraz różne rodzaje pizzy dostępne w barze Coco Loco przy basenie
• 11:00 – 19:00 różne rodzaje kolorowych drinków alkoholowych oraz szeroka gama napojów bezalkoholowych dostępne w barze Coco Loco przy basenie
• 13:00 – 14:30 lunch podany w restauracji głównej w formie bogatego bufetu
• 13:00 – 14:30 napoje bezalkoholowe typu: woda mineralna, kawa, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), lane piwo oraz wino białe i czerwone dostępne podczas lunchu
• 15:00 – 17:00 popołudniowe przekąski na zimno i na gorąco typu: hamburgery, hot dogi, kanapki, różne rodzaje pizzy oraz lody dostępne w barze Coco Loco przy basenie
• 18:00 – 23:00 lokalne napoje alkoholowe, napoje bezalkoholowe oraz typu: cola, fanta, sprite, woda mineralna, kawa, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych, rum, tequila, wódka, gin, whisky, sangria, a także wino białe i czerwone oraz różne rodzaje piwa dostępne w barze Salon Princess
• 19:00 – 21:30 kolacja podana w restauracji głównej w formie bogatego i obfitego w lokalne i międzynarodowe dania bufetu, kilka razy w tygodniu restauracja oferuje swoim Gościom kolacje tematyczne
• 19:00 – 21:30 napoje bezalkoholowe typu: woda mineralna, kawa, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), lane piwo oraz wino białe i czerwone dostępne podczas kolacji
• międzynarodowy program animacyjny dla dzieci i dorosłych
• leżaki i parasole przy basenach i na tarasie widokowym
• profesjonalna, międzynarodowa grupa animacyjna
• muzyka na żywo, występy i pokazy
• opieka polskiego rezydenta

Cena zawiera:

  • 7 lub 14 noclegów,
  • wyżywienie wg programu,
  • ubezpieczenie KL i NNW,
  • opiekę polskiego rezydenta,
  • przelot samolotem,
  • transfery lotnisko - hotel - lotnisko

Opis hotelu Mogan Princess według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Mogan Princess & Beach Club Resort  jest to hotel 4 * zbudowany w 2003 roku, jest regularnie odnawiany. Obiekty położony jest na klifie ok 4 km od Puerto Del Mogan w kurorcie Taurito. Z hotelu rozpościera się piękny widok na ocean, nie ma dostępu do plaży, a najbliższa piaszczysta z łagodnym zejściem do morza znajduje się ok 1 km do której można się dostać drogą, promenadą albo bezpłatnym busem w cenie znajduje się bar all inclusive na plaży, serwis plażowy jest płatny.  Bus dojeżdża również do miejscowości Puerto De Mogan. Odległość od lotniska w Las Palmas to ok 60 km.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji lobby, całodobową recepcję, windę, bar, restaurację, tarasy słoneczne, 11 wind, restaurację główną, restaurację na tarasie, 3 bary, klub na plaży, bar przy basenie, kantor, kiosk, salę telewizyjną, fryzjera w Taurito Princess, parking, przechowalnię bagażu, za opłatą: wypożyczalnia aut, internet, pralnia, room servis oraz lekarz na wezwanie

Pokoje:

Hotel Mogan Princess & Beach Club  dysponuje 212 komfortowymi pokojami rozmieszczonymi w 6 budynkach 3 piętrowych. Wyróżniamy pokoje standardowe i suity. Każdy z pokoi wyposażony jest w: klimatyzację, łazienkę z wc/wanna/prysznic /suszarkę, telefon, tv, taras albo ogród z krzesełkami i stolikiem, widok na ocean. Pokoje typu suite są większe bo mają ok 35 m kw i składają się z pokoju dziennego i sypialni posiadają również widok na ocean. Dodatkowo płatne w pokojach są: minibar ok 2 euro/dzień, sejf ok 2 euro/dzień, ręczniki kąpielowe 1 euro.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive: serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, przekąski. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 10:00-24:00 w barze przy basenie i w barze w lobby. Bar basenowy Coco Loco serwuje drinki i lody w godzinach 10.00 -18.00.

Sport i rozrywka:

Na terenie hotelu goście mogą korzystać: z panoramicznego basenu zewnętrznego przeznaczonego tylko dla dorosłych z widokiem na ocean, basenu głównego podgrzewanego zimą,  bezpłatnych parasoli i leżaków przy basenie, tenisa stołowego, animacji, bilard za opłatą, przy hotelu znajduje się polska szkoła nurkowania, sporty wodne, kort tenisowy oddalony ok 1 km od hotelu.

Dla dzieci:

Hotel dla dzieci przygotował brodzik ze słodką wodą, animacje na plaży i przy basenie z grami i zabawami, mini klub dla dzieci w wieku 5-12 lat, mini disco w Salon Princess, foteliki i menu w restauracji, bezpłatne łóżeczko w pokoju dla dziecka do 2 lat na zapytanie przed przyjazdem.



SkyClub

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mogan Princess to bardzo pięknie usytuowany hotel w najcieplejszej części wyspy, niedaleko "Wenecji" Gran Canarii - malowniczego kurortu Puerto de Mogan. Polecamy na romantyczne wakacje, a także dla aktywnych osób ze względu na sporty wodne na plaży wraz z polską szkołą nurkowania.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na klifie, 4 km od centrum przepięknej miejscowości Puerto de Mogan, ok 1 km od publicznej plaży Taurito (bezpłatny bus hotelowy do centrum i na plażę)
  • malownicze widoki na ocean, przestronne pokoje, ładne baseny, w tym basen tylko dla dorosłych, brodzik, mini club
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive obejmujące bar na plaży

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Położony na  wzgórzu, z którego rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na ocean oraz pobliski, mały lecz uroczy port rybacki Puerto de Mogan (ok.4 km od hotelu). Port ten położony na południowo-zachodnim wybrzeżu Gran Canarii jest często odwiedzany przez tysiące Turystów i bez wątpienia należy do najbardziej malowniczych miejsc na wyspie. Przyjemne i klimatyczne miejsce, w którym każdy znajdzie coś dla siebie, oferuje szeroki wybór restauracji, gdzie można zjeść tradycyjne dania, bary w których można napić się zimnego wina w upalne dni czy odwiedzić oraz sklepików, w których można zakupić lokalne pamiątki. Do przepięknej piaszczystej plaży Playa de Taurito oddalonej od hotelu o ok. 1,5 km kursuje raz dziennie bezpłatny bus hotelowy, którym można dostać się również do portu – przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu. Odległość od lotniska ok. 60 km.

Hotel

Czterogwiazdkowy, nowoczesny, urządzony ze smakiem hotel należący do znanej hiszpańskiej sieci hotelowej Princess został wybudowany w 2003 roku. Hotel oferuje 212 przestronnych i komfortowo urządzonych pokoi rozmieszczonych w sześciu 4-piętrowych budynkach. Do dyspozycji Gości: klimatyzowana recepcja czynna 24 godziny na dobę z uprzejma i wykwalifikowaną obsługą, lobby hotelowe urządzone w nowoczesnym stylu, restauracja główna oferująca kolacje tematyczne (obsługa restauracji zastrzega sobie prawo do nie wpuszczenia na jej teren mężczyzn, którzy nie będą posiadali długich spodni), znajdujący się przy basenie ze słodką, podgrzewaną wodą bar Coco Loco serwujący napoje bezalkoholowe, koktajle, kawę oraz różne przekąski, Bar Salon Princess w głównym budynku oferujący świetne koktajle alkoholowe i kawy, kantor, 11 wind. Hotel posiada także salę telewizyjną oraz kącik internetowy (dodatkowo płatny).

Zakwaterowanie

Fantastycznie usytuowane, przestronne, nowocześnie urządzone pokoje z możliwością 1 lub 2 dostawek. Wyposażone w klimatyzację, telefon, TV SAT z kanałem muzycznym, lodówkę, łazienkę z prysznicem i suszarką oraz sejf (dodatkowo płatny). Wszystkie posiadają balkon lub taras z przepięknym widokiem na ocean.

Sport i rekreacja

1 basen zewnętrzny ze słodką wodą – podgrzewany zimą oraz 1 basen kryty, brodzik dla dzieci, taras słoneczny (leżaki i parasole przy basenie i na tarasie bezpłatne), międzynarodowa grupa animacyjna organizująca liczne gry i zabawy, muzyka na żywo, występy i pokazy. Ponadto sauna, solarium, masaże, korty tenisowe, ping-pong i bilard (dodatkowo płatne).

Dla dzieci

Mini Club dla dzieci w wieku 5 - 12 lat pod opieką profesjonalnego animatora, brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wynajęcia łóżeczka dla dzieci do 2 lat, specjalne menu w restauracji, za dodatkową opłatą możliwość wynajęcia opiekunki.

Wyżywienie

Program All Inclusive

• 8.00 – 10.30 śniadanie serwowane w formie bufetu w restauracji głównej
• 11.00 – 19.00 różne rodzaje kolorowych drinków alkoholowych oraz szeroka gama koktajli bezalkoholowych serwowanych w barze przy basenie Coco-Loco
• 11.00 – 13.00 przekąski typu: hot-dogi, hamburgery, kanapki z szynką i z serem oraz rodzaje pizzy serwowane w barze Coco - Loco przy basenie
• 13.00 – 14.30 lunch serwowany w restauracji głównej w formie bogatego bufetu
• 13:00 – 14:30 napoje bezalkoholowe typu: woda mineralna, kawa, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych), piwo oraz wino białe i czerwone serwowane podczas lunchu
• 15.00 – 17.00 popołudniowe przekąski na zimno i na gorąco typu: hamburgery, hot dogi, kanapki, różne rodzaje pizzy oraz lody serwowane w barze przy basenie Coco – Loco
• 18.00 - 23.00 napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe typu: woda mineralna, kawa, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych), cola, fanta, sprite oraz koktajle na bazie alkoholi lokalnych, rum, tequila, wódka, gin, whisky, sangria, a także wino białe i czerwone oraz różne rodzaje piwa serwowane w barze Salon Princess
• 19.00 – 21.30 kolacja serwowana jest w restauracji głównej w formie bogatego i obfitego w lokalne i międzynarodowe dania bufetu, kilka razy w tygodniu restauracja oferuje swoim Gościom kolacje tematyczne
• 19.00 – 21.30 napoje bezalkoholowe typu: woda mineralna, kawa, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych), piwo oraz wino białe i czerwone serwowane podczas kolacji
• międzynarodowy program animacyjny dla dzieci i dorosłych.
• bezpłatne leżaki przy basenach i na tarasie widokowym
• mini klub dla dzieci w wieku 5-12 lat
• profesjonalna, międzynarodowa grupa animacyjna
• muzyka na żywo, występy i pokazy
• opieka polskiego rezydenta

Sortuj po: Terminie Cenie


Termin Pobyt Pokój Wyżywienie Wylot Cena od   01.11.2011 14 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 5799,00 PLN


01.11.2011 7 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 3639,00 PLN


01.11.2011 14 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 4999,00 PLN


01.11.2011 7 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 3239,00 PLN


08.11.2011 14 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 5639,00 PLN


08.11.2011 7 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 3639,00 PLN


08.11.2011 14 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 4839,00 PLN


08.11.2011 7 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 3239,00 PLN


15.11.2011 14 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 5439,00 PLN


15.11.2011 7 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 3439,00 PLN


15.11.2011 14 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 4639,00 PLN


15.11.2011 7 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 3039,00 PLN


22.11.2011 14 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 5139,00 PLN


22.11.2011 7 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 3439,00 PLN


22.11.2011 14 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 4339,00 PLN


22.11.2011 7 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 3039,00 PLN


29.11.2011 7 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 3039,00 PLN


29.11.2011 14 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 3939,00 PLN


29.11.2011 7 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 2639,00 PLN


29.11.2011 14 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 4739,00 PLN


06.12.2011 14 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 3839,00 PLN


06.12.2011 7 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 2639,00 PLN


06.12.2011 14 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 4639,00 PLN


06.12.2011 7 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 3039,00 PLN


13.12.2011 7 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 2639,00 PLN


13.12.2011 14 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 5789,00 PLN


13.12.2011 7 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 3039,00 PLN


13.12.2011 14 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 4989,00 PLN


20.12.2011 14 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 6739,00 PLN


20.12.2011 7 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 4089,00 PLN


20.12.2011 14 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 5939,00 PLN


20.12.2011 7 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 3689,00 PLN


27.12.2011 14 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 5789,00 PLN


27.12.2011 7 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 4089,00 PLN


27.12.2011 14 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 4989,00 PLN


27.12.2011 7 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 3689,00 PLN


03.01.2012 14 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 5239,00 PLN


03.01.2012 7 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 3039,00 PLN


03.01.2012 14 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 4439,00 PLN


03.01.2012 7 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 2639,00 PLN


10.01.2012 14 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 5139,00 PLN


10.01.2012 7 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 2939,00 PLN


10.01.2012 14 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 4339,00 PLN


10.01.2012 7 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 2539,00 PLN


17.01.2012 14 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 5839,00 PLN


17.01.2012 7 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 3639,00 PLN


17.01.2012 14 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 5039,00 PLN


17.01.2012 7 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 3239,00 PLN


24.01.2012 7 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 3639,00 PLN


24.01.2012 14 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 5039,00 PLN


24.01.2012 7 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 3239,00 PLN


24.01.2012 14 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 5839,00 PLN


31.01.2012 14 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 5039,00 PLN


31.01.2012 7 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 3239,00 PLN


31.01.2012 14 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 5839,00 PLN


31.01.2012 7 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 3639,00 PLN


07.02.2012 7 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 3239,00 PLN


07.02.2012 14 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 5839,00 PLN


07.02.2012 7 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 3639,00 PLN


07.02.2012 14 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 5039,00 PLN


14.02.2012 14 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 5739,00 PLN


14.02.2012 7 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 3639,00 PLN


14.02.2012 14 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 4939,00 PLN


14.02.2012 7 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 3239,00 PLN


21.02.2012 14 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 5239,00 PLN


21.02.2012 7 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 3439,00 PLN


21.02.2012 14 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 4439,00 PLN


21.02.2012 7 dni Pokój Dwuosobowy
WARSZAWA 3039,00 PLN


28.02.2012 14 dni Pokój Familijny
WARSZAWA 5039,00 PLN


28.02.2012 7 dni
Opis hotelu Mogan Princess według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Mogan Princess & Beach Club Resort  jest to hotel 4 * zbudowany w 2003 roku, jest regularnie odnawiany. Obiekty położony jest na klifie ok 4 km od Puerto Del Mogan w kurorcie Taurito. Z hotelu rozpościera się piękny widok na ocean, nie ma dostępu do plaży, a najbliższa piaszczysta z łagodnym zejściem do morza znajduje się ok 1 km do której można się dostać drogą, promenadą albo bezpłatnym busem w cenie znajduje się bar all inclusive na plaży, serwis plażowy jest płatny.  Bus dojeżdża również do miejscowości Puerto De Mogan. Odległość od lotniska w Las Palmas to ok 60 km.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji lobby, całodobową recepcję, windę, bar, restaurację, tarasy słoneczne, 11 wind, restaurację główną, restaurację na tarasie, 3 bary, klub na plaży, bar przy basenie, kantor, kiosk, salę telewizyjną, fryzjera w Taurito Princess, parking, przechowalnię bagażu, za opłatą: wypożyczalnia aut, internet, pralnia, room servis oraz lekarz na wezwanie

Pokoje:

Hotel Mogan Princess & Beach Club  dysponuje 212 komfortowymi pokojami rozmieszczonymi w 6 budynkach 3 piętrowych. Wyróżniamy pokoje standardowe i suity. Każdy z pokoi wyposażony jest w: klimatyzację, łazienkę z wc/wanna/prysznic /suszarkę, telefon, tv, taras albo ogród z krzesełkami i stolikiem, widok na ocean. Pokoje typu suite są większe bo mają ok 35 m kw i składają się z pokoju dziennego i sypialni posiadają również widok na ocean. Dodatkowo płatne w pokojach są: minibar ok 2 euro/dzień, sejf ok 2 euro/dzień, ręczniki kąpielowe 1 euro.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive: serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, przekąski. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 10:00-24:00 w barze przy basenie i w barze w lobby. Bar basenowy Coco Loco serwuje drinki i lody w godzinach 10.00 -18.00.

Sport i rozrywka:

Na terenie hotelu goście mogą korzystać: z panoramicznego basenu zewnętrznego przeznaczonego tylko dla dorosłych z widokiem na ocean, basenu głównego podgrzewanego zimą,  bezpłatnych parasoli i leżaków przy basenie, tenisa stołowego, animacji, bilard za opłatą, przy hotelu znajduje się polska szkoła nurkowania, sporty wodne, kort tenisowy oddalony ok 1 km od hotelu.

Dla dzieci:

Hotel dla dzieci przygotował brodzik ze słodką wodą, animacje na plaży i przy basenie z grami i zabawami, mini klub dla dzieci w wieku 5-12 lat, mini disco w Salon Princess, foteliki i menu w restauracji, bezpłatne łóżeczko w pokoju dla dziecka do 2 lat na zapytanie przed przyjazdem.



BestReisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mogan Princess to bardzo pięknie usytuowany hotel w najcieplejszej części wyspy, niedaleko "Wenecji" Gran Canarii - malowniczego kurortu Puerto de Mogan. Polecamy na romantyczne wakacje, a także dla aktywnych osób ze względu na sporty wodne na plaży wraz z polską szkołą nurkowania.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na klifie, 4 km od centrum przepięknej miejscowości Puerto de Mogan, ok 1 km od publicznej plaży Taurito (bezpłatny bus hotelowy do centrum i na plażę)
  • malownicze widoki na ocean, przestronne pokoje, ładne baseny, w tym basen tylko dla dorosłych, brodzik, mini club
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive obejmujące bar na plaży

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Kilkupoziomowy hotel usytuowany na klifie z bajecznym widokiem na ocean i okolice. Malownicze położenie, ładne baseny, świetna kuchnia, bezpłatne przejazdy na plażę, a tam bar w formule all inclusive.

Położenie

Na wzgórzu ponad oceanem, w dzielnicy hotelowej Taurito, ok. 1 km od publicznej plaży z wulkanicznym piaskiem (bezpłatny bus hotelowy lub przejście promendą, odpłatne leżaki, parasole, ręczniki), ok. 5 km od centrum Puerto de Mogan (bezpłatne przejazdy busem hotelowym), ok. 10 km od Puerto Rico, ok. 60 km od lotniska. 800 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy (przejazdy m.in. do Maspalomas). Na terenie hotelu występują różnice poziomów.

Wyposażenie

Lobby i recepcja w budynku głównym, windy, bezpłatne Wi-Fi, odpłatny kącik internetowy, restauracja główna z widokiem na ocean (bufety, kolacje tematyczne), restauracja La Choza przy basenie, bar przy basenie, lounge bar, bar przy plaży, TV room, tarasy widokowe, wypożyczalnia samochodów, sala konferencyjna, pralnia, room-service, kiosk, bankomat, odpłatny parking.

Pokoje

Double standard - sypialnia, łazienka, indywidualnie sterowana klimatyzacja, TV sat, telefon, sejf, zestaw do przygotowania kawy/herbaty, mała lodówka, balkon lub taras (częściowy widok na ocean). Powierzchnia - ok. 25 m kw."Ocean" room/sea view - sypialnia, łazienka, indywidualnie sterowana klimatyzacja, TV sat, telefon, sejf, zestaw do przygotowania kawy/herbaty, mała lodówka, balkon lub taras (widok na ocean). Powierzchnia - ok. 26 m kw.Suite - sypialnia, salon z sofą, dwie łazienki (wanna, prysznic, wizualnie wydzielone WC, suszarka), indywidualnie sterowana klimatyzacja, TV sat LED, telefon, sejf, zestaw do przygotowania kawy/herbaty, mała lodówka, dwa balkony lub tarasy (na jednym z nich krzesełka, stoliczek, boczny widok na ocean). Powierzchnia - ok. 52 m kw. Suite sea view - pokój suite z widokiem na ocean.Superior family - dwie sypialnie, dwie łazienki (wanna, prysznic, wizualnie wydzielone WC, suszarka), indywidualnie sterowana klimatyzacja, TV sat LED, telefon, sejf, zestaw do przygotowania kawy/herbaty, mała lodówka, dwa balkony lub tarasy (boczny widok na ocean). Powierzchnia - ok. 52 m kw. Superior family sea view - pokój rodzinny z widokiem na ocean.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania, obiady, kolacje (bufety w restauracji głównej), przekąski, lokalne napoje i alkohole serwowane od godz. 10.00 do północy. Bar na plaży (przekąski, sałatki, pizza, pasta, napoje) objęty jest formułą all inclusive.  

Sport i rozrywka

Basen główny (podgrzewany w sezonie zimowym), basen dla dorosłych z widokiem na ocean, tarasy słoneczne (bezpłatne leżaki i parasole, ręczniki plażowe), tenis stołowy, bilard (płatny), animacje, kort do squasha (płatny, na terenie siostrzanego hotelu Taurito Princess), sporty wodne (płatne). Ok. 6 km od hotelu znajduje się pole golfowe.  

Dla dzieci

Basen dla dzieci, sala zabaw, miniklub (5-12 lat), minidyskoteki, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka niemowlęce (konieczna rezerwacja). 

Uwagi

Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych.W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt.Obywateli polskich nie obowiązują wizy. Należy mieć paszport (ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu) lub dowód osobisty. Dokument tożsamości muszą posiadać także dzieci.

Bagaż rejestrowany

Z uwagi na różne taryfy przelotu dostępne w liniach lotniczych obsługujących połączenia z Polski na Maderę, dopiero po założeniu wstępnej rezerwacji przelotu (na poprawne dane uczestników wyjazdu) jesteśmy w stanie zweryfikować czy bagaż rejestrowany zawarty jest w cenie danej taryfy czy też nie. W przypadku gdy bagażu nie będzie w cenie taryfy można go dokupić za dopłatą.Easy Jet: bagaż rejestrowany 15kg; cena 380PLN/sztuka,  bagaż rejestrowany 23kg; cena 450PLN/sztuka 

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczną obsługę (kontakt telefoniczny), ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Aktualizacje COVID-19

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych

KOD QR -formularz sanitarny

Wszyscy pasażerowie są  zobowiązani do wypełnienia formularza sanitarnego (dostępny na stronie www.spth.gob.es lub poprzez bezpłatną aplikację SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH). Formularz generuje kod QR, który należy okazać na granicy. Uwaga! Od 1 lipca wszyscy podróżni przybywający do Hiszpanii drogą powietrzną lub morską będą musieli poddać się kontroli zdrowotnej, która może obejmować mierzenie temperatury, sprawdzanie dokumentów oraz ocenę ogólną (wizualną) stanu zdrowia.Mierzenie temperatury będzie się odbywało w sposób rutynowy, poprzez kamery termowizyjne lub termometry bezkontaktowe. Za gorączkę będzie uznawana temperatura 37,5 °C oraz wyższa.  W przypadku stwierdzenia gorączki lub podejrzeń o wykazywanie objawów COVID-19, pasażer zostanie poddany kolejnej kontroli (powtórne mierzenie temperatury, badanie lekarskie). Jeśli podejrzenia okażą się uzasadnione zostanie uruchomiony alert sanitarny (wg protokołów przygotowanych wspólnie przez władze centralne i regionalne), a pasażer zostanie skierowany do odpowiedniego centrum medycznego.

Informacje o lotach liniami Easy Jet, Enter Air

Enter Air:W przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych). Po założeniu rezerwacji stałej nie mamy możliwości edycji danych uczestników.Przy rezerwacjach z przelotem liniami Enter Air, obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.W cenie jest bagaż rejestrowany 20 kg oraz podręczny 5 kg.Easy Jet: Lecąc z Easy Jet każdy pasażer może wziąć ze sobą:do kabiny można wnieść jeden bagaż podręczny, który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym fotelem bądź do schowka nad głową. W przypadku chęci zabrania dodatkowego bagażu za dodatkową opłatą dostępne są opcje:- bagaż rejestrowany 15kg; cena 320/380PLN/sztuka - ostateczne cena zostanie podana przed potwierdzeniem rezerwacji- bagaż rejestrowany 23kg; cena 380/450PLN/sztuka - ostateczne cena zostanie podana przed potwierdzeniem rezerwacjiDodanie ww usług już po założeniu rezerwacji  będzie wiązało się z wyższymi ich cenami.Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będzą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie.

Warunki wjazdowe do kraju

Podróżni (dorośli i dzieci) przybywający do Hiszpanii drogą powietrzną lub morską są zobowiązani do wypełnienia formularza sanitarnego (dostępny na stronie www.spth.gob.es lub poprzez bezpłatną aplikację SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH). Formularz generuje kod QR, który należy okazać przed wejściem na pokład samolotu lub statku  oraz po przybyciu do Hiszpanii. Brak kodu QR może skutkować odmową przyjęcia na pokład samolotu. Podróżni są zobowiązani także do poddania się kontroli zdrowotnej, która może obejmować mierzenie temperatury, sprawdzanie dokumentów oraz ocenę ogólną (wizualną) stanu zdrowia. Mierzenie temperatury odbywa się poprzez kamery termowizyjne lub termometry bezkontaktowe. Za gorączkę będzie uznawana temperatura 37,5 °C oraz wyższa. W przypadku stwierdzenia gorączki lub podejrzeń o wykazywanie objawów COVID-19, pasażer zostanie poddany kolejnej kontroli (powtórne mierzenie temperatury, badanie lekarskie). Jeśli podejrzenia okażą się uzasadnione zostanie uruchomiony alert sanitarny (wg protokołów przygotowanych wspólnie przez władze centralne i regionalne), a pasażer zostanie skierowany do odpowiedniego centrum medycznego.MAJORKAWyspa ta stosuje te same zalecenia co Hiszpania kontynentalna. Nie jest wymagane okazanie certyfikatu szczepień lub negatywnego wyniku testu w przypadku podróżnych przybywających z krajów, które nie znajdują się na liście ryzyka (obecnie, 19 lipca 2021, Polski nie ma na tejże liście). Lista ta aktualizowana jest co tydzień i należy ją śledzić:https://www.mscbs.gob.es/en/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov/spth.htmWYSPY KANARYJSKIEWymagane jest okazanie negatywnego wyniku testu wykonanego maks. 48 godzin przed przylotem na Wyspy Kanaryjskie. Uznawane są testy wykonywane techniką NAAT wykrywające RNA koronawirusa (np. RT-PCR) lub testy antygenowe (uwzględnione na wspólnym wykazie szybkich testów antygenowych publikowanym przez Komisję Europejską).Z obowiązku wykonania testu zwolnione są osoby w pełni zaszczepione szczepionką dopuszczoną w Unii Europejskiej (od ostatniej dawki musi upłynąć minimum 14 dni), a także ozdrowieńcy (wymagane zaświadczenie wydane przynajmniej 11 dni od uzyskania pierwszego pozytywnego wyniku testu RT-PCR; certyfikat taki ważny jest do 180 dni od uzyskania pierwszego pozytywnego wyniku testu RT-PCR ) oraz dzieci do lat 12.Zaświadczenia należy przedstawić w języku hiszpańskim, angielskim, francuskim lub niemieckim.Zasady wjazu mogą się zmienić, należy śledzić komunikaty polskiego MSZ: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/hiszpania  oraz informacje na stronie: https://travelsafe.spain.info/pl/Karta Lokalizacji PodróżnegoOsoby podróżujące do Polski samolotem - przed dokonaniem odprawy - są obowiązane do wypełnienia Karty Lokalizacji Podróżnego w postaci elektronicznej (eKLP). Od 17 lipca 2021 r. jest ona dostępna w formie elektronicznej i zastępuje dotychczas stosowanaą wersję papierową. Jedynie w przypadku braku dostępu do systemu teleinformatycznego można ją nadal wypełnić w postaci papierowej - w takim przypadku papierowy formularz Karty Lokalizacji Podróżnego (KLP) jest przekazywany przez personel pokładowy. Karta znajduje się na stronie MSZ: https://aplikacje.gov.pl/app/klp/#/home Szczegóły: https://www.gov.pl/web/gov/wypelnij-klp  Loty z NiemiecTest przy podróży lotniczejUWAGA! Wejście na pokład samolotu lecącego do Niemiec jest możliwe co do zasady tylko z negatywnym wynikiem testu (niezależnie od miejsca wylotu). Szybkie testy antygenowe mogą być wykonane najwcześniej 48h (test PCR, LAMP, TMA 72h) przed planowaną godziną lądowania w Niemczech. Pamiętaj, że liczy się godzina pobrania próbki. Sprawdź, czy wykonasz szybki test na lotnisku bezpośrednio przed odlotem. Zaplanuj więcej czasu. Negatywnego wyniku testu nie muszą mieć dzieci do 6 r. życia, a przy locie z obszaru podwyższonego ryzyka i szczególnie wysokiego ryzyka ze względu na dużą liczbę zachorowań również osoby zaszczepione oraz ozdrowieńcy. W przypadku wylotu z Niemiec i powrotu do Niemiec, należy śledzić aktualne obostrzenia na stronie https://www.gov.pl/web/dyplomacja/niemcy.Aktualizacja z dnia 08.06.2021Od 7 czerwca 2021 roku, podróżujący do Hiszpanii z państw ujętych na liście regionów ryzyka (w tym z Polski), zobowiązani będą do przedstawienia wraz z wypełnionym formularzem sanitarnym jednego z poniższych dokumentów:1. Zaświadczenia potwierdzającego przyjęcie pełnej szczepionki przeciwko COVID-19 - uznawane będą zaświadczenia, zgodnie z którymi upłynęło 14 dni od przyjęcia pełnego szczepienia preparatem zatwierdzonym przez Europejską Agencję Leków lub wskazanych jako szczepionki do użycia kryzysowego przez Światową Organizację Zdrowia; zaświadczenie musi zawierać następujące informacje: imię i nazwisko osoby zaszczepionej, datę szczepienia ze wskazaniem przyjęcia ostatniej dawki, rodzaj przyjętej szczepionki, liczbę przyjętych dawek/wskazanie przyjęcia pełnego szczepienia, kraj, w którym dokonano szczepienia oraz wskazanie instytucji wydającej zaświadczenie,2. Zaświadczenia o negatywnym wyniku testu na obecność SARS-CoV-2 - uznawane będą zaświadczenia wydane w czasie 48 godzin przed przylotem do Hiszpanii; uznawane będą rodzaje testów wykonywanych techniką NAAT wykrywające RNA koronawirusa (np. RT-PCR) lub testy antygenowe (uwzględnione na wspólnym wykazie szybkich testów antygenowych publikowanym przez Komisję Europejską na podstawie Zalecenia Rady 2021/C 24/01); zaświadczenie musi zawierać następujące informacje: imię i nazwisko podróżującego, datę przeprowadzenia testu, wskazanie rodzaju przeprowadzonego testu, wskazanie kraju, którym przeprowadzono test,3. Zaświadczenia o przebyciu COVID-19 - uznawane będą zaświadczenia wydane przynajmniej 11 dni od uzyskania pierwszego pozytywnego wyniku testu wykonanego techniką NAAT; zaświadczenia tracą ważność po 180 dniach od uzyskania pierwszego pozytywnego wyniku testu wykonanego techniką NAAT; zaświadczenie musi zawierać następujące informacje: imię i nazwisko podróżującego, datę przeprowadzenia pierwszego testu z wynikiem pozytywnym, wskazanie rodzaju przeprowadzonego testu NAAT oraz wskazanie kraju, którym przeprowadzono test.Pełna lista regionów ryzyka (w j. hiszpańskim) znajduje się na stronie internetowej hiszpańskiego Ministerstwa Zdrowia (lista obowiązująca w dniach 24.05-06.06.2021 r., lista obowiązująca w dniach 7-20.06.2021)Zaświadczenia należy przedstawić w języku hiszpańskim, angielskim, francuskim lub niemieckim. W przypadku braku możliwości uzyskania dokumentu w jednej w powyższych wersji językowych, oryginalne zaświadczenie należy przedstawić z tłumaczeniem przysięgłym na język hiszpański.Dzieci poniżej 6 roku życia nie muszą przedstawiać żadnego z powyższych zaświadczeń.          Aktualizacja z dnia 15.06        Dzieci poniżej 12 roku życia nie muszą przedstawiać żadnego z powyższych zaświadczeń, są jednak zobowiązane do     posiadania wypełnionego formularza sanitarnego (dostępny na      stronie www.spth.gob.es lub poprzez bezpłatną aplikację SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH).Aktualizacja z dnia 25.01.2021W związku z Rozporządzeniem Rady Ministrów z dnia 22.01.2021 r. zmieniającym rozporządzenie w sprawie ustanowienia określonych ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii z dnia 21.12.2020 r. informujemy, iż podróżujący, wracający do Polski, są zobowiązani do odbycia 10-dniowej kwarantanny (licząc od dnia następującego po przekroczeniu granicy).Z obowiązku tego zwolnione są osoby, którym wystawiono zaświadczenie o wykonaniu szczepienia ochronnego przeciwko COVID-19 oraz osoby posiadające negatywny wynik testu diagnostycznego na SARS-CoV-2 wykonanego, przed przekroczeniem granicy, w okresie 48 godzin, licząc od momentu wyniku tego testu. (Akceptowane testy PCR i antygenowe). Zorganizowanie oraz koszt testu są po stronie podróżujących.Koszt testu PCR (Teneryfa i Gran Canaria)  wynosi ok. 165 eur i mozna go zrobic w szpitalu w godzinach 09:00 - 11:00,Koszt testu PCR (Fuerteventura) ok. 130 Eur.Koszt testu anytgenowego wynosi ok. 35 eurW przypadku lotów do BerlinaZgodnie z zaktualizowanymi przez rząd niemiecki wymaganiami dotyczących przelotów do Niemiec (w tym również lotów tranzytowych) każdy pasażer zobowiązany jest do wykonania testu na COVID (PCR, antygenowego, RT-LAMP lub TMA)  i okazania jego negatywnego wyniku przed wejściem na pokład samolotu lecącego do Niemiec.Dotyczy to wszystkich dorosłych pasażerów oraz dzieci od 6 roku życia. Testy muszą być wykonane najwcześniej na 48h przed godziną lądowania na terytorium Niemiec. Akceptowane języki wystawionych certyfikatów z negatywnym wynikiem to angielski, niemiecki i francuski. Nie będą akceptowane testy z zestawów do samodzielnego testowania.https://www.gov.pl/web/dyplomacja/niemcyAktualnie obostrzenia na Wyspach Kanaryjskich można znaleźć na stronie https://www.hellocanaryislands.com/coronavirus/  -----------------------------------Decyzją rządu Wysp Kanaryjskich turyści odwiedzający archipelag będą musieli okazać na lotnisku test RT-PCR, RT-LAMP lub TMA na koronawirusa z wynikiem negatywnym wykonany nie wcześniej niż 72 godziny przed przylotem. Wynik testu powinien być w języku angielskim bądź hiszpańskim.Wszyscy pasażerowie są  zobowiązani do wypełnienia formularza sanitarnego (dostępny na stronie www.spth.gob.es lub poprzez bezpłatną aplikację SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH). Formularz generuje kod QR, który należy okazać na granicy.Uwaga! Od 1 lipca wszyscy podróżni przybywający do Hiszpanii drogą powietrzną lub morską będą musieli poddać się kontroli zdrowotnej, która może obejmować mierzenie temperatury, sprawdzanie dokumentów oraz ocenę ogólną (wizualną) stanu zdrowia.Mierzenie temperatury będzie się odbywało w sposób rutynowy, poprzez kamery termowizyjne lub termometry bezkontaktowe. Za gorączkę będzie uznawana temperatura 37,5 °C oraz wyższa. W przypadku stwierdzenia gorączki lub podejrzeń o wykazywanie objawów COVID-19, pasażer zostanie poddany kolejnej kontroli (powtórne mierzenie temperatury, badanie lekarskie). Jeśli podejrzenia okażą się uzasadnione zostanie uruchomiony alert sanitarny (wg protokołów przygotowanych wspólnie przez władze centralne i regionalne), a pasażer zostanie skierowany do odpowiedniego centrum medycznego.Światowa Organizacja Zdrowia uznała epidemię wywołaną wirusem SARS-CoV-2 za pandemię.Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.Zachęcamy do śledzenie bieżących doniesień nt. zagrożenia epidemiologicznego koronawirusem przed wyjazdem za granicę. Aktualne komunikaty oraz wytyczne można znaleźć na stronach Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz Europejskiego Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób


Opis hotelu Mogan Princess według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Mogan Princess & Beach Club Resort  jest to hotel 4 * zbudowany w 2003 roku, jest regularnie odnawiany. Obiekty położony jest na klifie ok 4 km od Puerto Del Mogan w kurorcie Taurito. Z hotelu rozpościera się piękny widok na ocean, nie ma dostępu do plaży, a najbliższa piaszczysta z łagodnym zejściem do morza znajduje się ok 1 km do której można się dostać drogą, promenadą albo bezpłatnym busem w cenie znajduje się bar all inclusive na plaży, serwis plażowy jest płatny.  Bus dojeżdża również do miejscowości Puerto De Mogan. Odległość od lotniska w Las Palmas to ok 60 km.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji lobby, całodobową recepcję, windę, bar, restaurację, tarasy słoneczne, 11 wind, restaurację główną, restaurację na tarasie, 3 bary, klub na plaży, bar przy basenie, kantor, kiosk, salę telewizyjną, fryzjera w Taurito Princess, parking, przechowalnię bagażu, za opłatą: wypożyczalnia aut, internet, pralnia, room servis oraz lekarz na wezwanie

Pokoje:

Hotel Mogan Princess & Beach Club  dysponuje 212 komfortowymi pokojami rozmieszczonymi w 6 budynkach 3 piętrowych. Wyróżniamy pokoje standardowe i suity. Każdy z pokoi wyposażony jest w: klimatyzację, łazienkę z wc/wanna/prysznic /suszarkę, telefon, tv, taras albo ogród z krzesełkami i stolikiem, widok na ocean. Pokoje typu suite są większe bo mają ok 35 m kw i składają się z pokoju dziennego i sypialni posiadają również widok na ocean. Dodatkowo płatne w pokojach są: minibar ok 2 euro/dzień, sejf ok 2 euro/dzień, ręczniki kąpielowe 1 euro.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive: serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, przekąski. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 10:00-24:00 w barze przy basenie i w barze w lobby. Bar basenowy Coco Loco serwuje drinki i lody w godzinach 10.00 -18.00.

Sport i rozrywka:

Na terenie hotelu goście mogą korzystać: z panoramicznego basenu zewnętrznego przeznaczonego tylko dla dorosłych z widokiem na ocean, basenu głównego podgrzewanego zimą,  bezpłatnych parasoli i leżaków przy basenie, tenisa stołowego, animacji, bilard za opłatą, przy hotelu znajduje się polska szkoła nurkowania, sporty wodne, kort tenisowy oddalony ok 1 km od hotelu.

Dla dzieci:

Hotel dla dzieci przygotował brodzik ze słodką wodą, animacje na plaży i przy basenie z grami i zabawami, mini klub dla dzieci w wieku 5-12 lat, mini disco w Salon Princess, foteliki i menu w restauracji, bezpłatne łóżeczko w pokoju dla dziecka do 2 lat na zapytanie przed przyjazdem.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mogan Princess to bardzo pięknie usytuowany hotel w najcieplejszej części wyspy, niedaleko "Wenecji" Gran Canarii - malowniczego kurortu Puerto de Mogan. Polecamy na romantyczne wakacje, a także dla aktywnych osób ze względu na sporty wodne na plaży wraz z polską szkołą nurkowania.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na klifie, 4 km od centrum przepięknej miejscowości Puerto de Mogan, ok 1 km od publicznej plaży Taurito (bezpłatny bus hotelowy do centrum i na plażę)
  • malownicze widoki na ocean, przestronne pokoje, ładne baseny, w tym basen tylko dla dorosłych, brodzik, mini club
  • smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive obejmujące bar na plaży

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Gran Canaria, Hiszpania

Opis hotelu

Położony w Valle del Taurito, 1500 m od plaży, 4 km od Puerto de Mogan i 60 km od lotniska Gran Canaria Las Palmas (LPA).

Hotel Mogán Princess znajduje się 4 km od Puerto Mogan, 6 km od Puerto Rico i 70 km od Las Palmas.

Hotel oferuje recepcję, restauracje, bary, odkryte baseny (1 podgrzewany zimą), basen dla dzieci, mini klub (5 - 12 lat), kącik internetowy, fryzjer i serwis pralniczy (za dodatkową opłatą).

Pokoje wyposażone są w łazienkę z suszarką do włosów, telefon, telewizor, klimatyzację, lodówkę, sejf (za dodatkową opłatą) i balkon lub taras.

W przypadku wybrania opcji All-Inclusive:

Pakiet All-Inclusive zawiera wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przekąski) oraz napoje takie, jak: lekkie drinki, piwo, wino, wodę, drinki alkoholowe, wszystkie z lokalnych marek.

Drinki serwowane są od rana do późnego wieczora (do ok. godz. 22.00 - 24.00).

Czas otwarcia różni się między hotelami.

W niektórych hotelach program rozrywkowy wliczony jest w cenę.

Ze względu na swoje położenie na wzgórzu z kilkoma schodami i rampami hotel nie jest polecany osobom niepełnosprawnym i mającym trudności z poruszaniem się.

Adres: Albaicín, 17. Urbanización Taurito, 35138 Playa de Taurito, Gran Canaria, Hiszpania.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Opis hotelu Mogan Princess według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Mogan Princess & Beach Club Resort  jest to hotel 4 * zbudowany w 2003 roku, jest regularnie odnawiany. Obiekty położony jest na klifie ok 4 km od Puerto Del Mogan w kurorcie Taurito. Z hotelu rozpościera się piękny widok na ocean, nie ma dostępu do plaży, a najbliższa piaszczysta z łagodnym zejściem do morza znajduje się ok 1 km do której można się dostać drogą, promenadą albo bezpłatnym busem w cenie znajduje się bar all inclusive na plaży, serwis plażowy jest płatny.  Bus dojeżdża również do miejscowości Puerto De Mogan. Odległość od lotniska w Las Palmas to ok 60 km.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji lobby, całodobową recepcję, windę, bar, restaurację, tarasy słoneczne, 11 wind, restaurację główną, restaurację na tarasie, 3 bary, klub na plaży, bar przy basenie, kantor, kiosk, salę telewizyjną, fryzjera w Taurito Princess, parking, przechowalnię bagażu, za opłatą: wypożyczalnia aut, internet, pralnia, room servis oraz lekarz na wezwanie

Pokoje:

Hotel Mogan Princess & Beach Club  dysponuje 212 komfortowymi pokojami rozmieszczonymi w 6 budynkach 3 piętrowych. Wyróżniamy pokoje standardowe i suity. Każdy z pokoi wyposażony jest w: klimatyzację, łazienkę z wc/wanna/prysznic /suszarkę, telefon, tv, taras albo ogród z krzesełkami i stolikiem, widok na ocean. Pokoje typu suite są większe bo mają ok 35 m kw i składają się z pokoju dziennego i sypialni posiadają również widok na ocean. Dodatkowo płatne w pokojach są: minibar ok 2 euro/dzień, sejf ok 2 euro/dzień, ręczniki kąpielowe 1 euro.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive: serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, przekąski. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 10:00-24:00 w barze przy basenie i w barze w lobby. Bar basenowy Coco Loco serwuje drinki i lody w godzinach 10.00 -18.00.

Sport i rozrywka:

Na terenie hotelu goście mogą korzystać: z panoramicznego basenu zewnętrznego przeznaczonego tylko dla dorosłych z widokiem na ocean, basenu głównego podgrzewanego zimą,  bezpłatnych parasoli i leżaków przy basenie, tenisa stołowego, animacji, bilard za opłatą, przy hotelu znajduje się polska szkoła nurkowania, sporty wodne, kort tenisowy oddalony ok 1 km od hotelu.

Dla dzieci:

Hotel dla dzieci przygotował brodzik ze słodką wodą, animacje na plaży i przy basenie z grami i zabawami, mini klub dla dzieci w wieku 5-12 lat, mini disco w Salon Princess, foteliki i menu w restauracji, bezpłatne łóżeczko w pokoju dla dziecka do 2 lat na zapytanie przed przyjazdem.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Mogan Princess
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Gran Canaria)
Stolica Gran Canarii czyli miasto Las Palmas z popularną dzielnicą zakupową Vegueta
Lubiany przez turystów park kaktusów na Gran Canarii
Popularny kurort na Gran Canarii z piękną, długą plażą czyli Playa del Ingles
Playa Taurito blisko Puerto Rico na Gran Canarii
Najpopularniejsze w Europie wydmy Maspalomas
Popularna na Gran Canarii Kaldera Pinos de Galdar
Jedno z najpiękniejszych, klimatycznych miasteczek na Gran Canarii - Teror
Przepiękne miasteczko na Gran Canarii z licznymi kanałami wodnymi, mostami, białą zabudową i restauracjami czyli Puerto de Mogan
Popularna plaża Amadores na Gran Canarii
Słynna latarnia morska w miejscowości Maspalomas na Gran Canarii
Nowoczesna dzielnica z luksusowymi hotelami czyli Meloneras na Gran Canarii
Gran Canaria to idealne miejsce na uprawianie sportów wodnych

Opinie o Hotelu Mogan Princess

3.1
odradzam

plusy: - położenie hotelu, cudne widoki, czystość, różnorodność obiadów i kolacji. minusy: -w pl hotel o tym standardzie miałby słabiutkie 3 gwiazdki. - wi fi płatne. -powtarzające się animacje hoteli z dołu zakłócały spokój do północy -panie sprzątające nie potrafią czytać: mimo wiszącej zawieszki "nie przeszkadzać" wchodziły do pokoju bez względu na to, czy ktoś w nim był czy nie. -jak na kraj owoców i warzyw podanie trzech rodzajów byle jakich owoców i niedojrzałych dwóch, trzech rodzajów warzyw do śniadań (pomidory i ogórki były bez smaku ) było lekkim zaskoczeniem. w pl w maju jest większy ich wybór. -smród ścieków na zmianę z chlorem w sali animacji wykluczał w niej pobyt (niektórym i przejście do jadalni). -karaluch, który był "przylepiony" do banana ze śniadania bardzo zaskoczył. -obsługa miła do bólu; talerze zabierane ze stołu wraz z podjęciem przedostatniej porcji jedzenia, nietknięta herbata sprzątnięta po wstaniu po bułkę

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
3.1
2.1
odradzam

I jeszcze jedno- napoje do pokoju można było zabierać w specjalnych plastikowych kubkach, które później były zabierane przez panie sprzątające. Na głównej jadalni kubki te były zawsze wyparzone. Natomiast przy barze niedaleko basenu- były one tylko myte. Czasami były po prostu NIEDOMYTE !!! Również ten bar na zdjęciach przedstawiany jest jako eleganckie miejsce, pięknie zastawione, z pięknymi obrusami. W rzeczywistości- BRUD !!! No i od 16:00- 18:00 w tymże barze mogliśmy skorzystac z kawy, herbaty i ciast ( w rzeczywistości były to tylko zwykłe ciasteczka, a ja nastawiałam sie na torty, serniczki ;)

POLECAM:
na romantyczne wakacje
Podsumowanie: odradzam
2.1
2.3
odradzam

Właśnie wróciliśmy z wakacji. Okolica i widoki z balkonu- piękne. Bardzo urokliwe Puerto de Mogan. Ale to koniec plusów. W pokoju małe robaczki- niby- mini mróweczki (wrrr- mam nadzieję, że nie przywieźliśmy ich do domu). Panie sprzątały codziennie. Klimatyzacja jest, ale niestety słabo działa.Jedzenie monotonne- codziennie praktycznie to samo, niedoprawione, niedosmażone i twarde mięso. Już trzeciego dnia robiło mi się niedobrze, gdy weszliśmy do jadalni. Ogólnie nie polecam rodzinom z dziećmi- animacje słabe, animatorki bawią się tylko ze starszymi dziećmi (kalambury, wycinanki, rysowanie, robienie bransoletek). Nuda, nuda, nuda. Polecam za to osobom lubiącym leżakowanie, pływanie. Wykupiliśmy wersję all inclusive- drinki zawierające minimalne ilości alkoholu, soki rozcieńczone... Oj ciężko byłoby się "upić" ;) Uważam, że pieniądze były wyrzucone "w błoto". To były pierwsze wakacje, na których marzyłam o powrocie do domu !!!!!!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: odradzam
2.3
4.7
polecam

Zacznę od plusów. Hotel o bardzo dobrym standardzie. Elegancki, funkcjonalny pokój z balkonem, bardzo dobre jedzenie. Wybór w zasadzie nie do przejedzenia, wszystko świeże, doprawione. Okolica nie zachęca do spacerów, nawet do plaży kursuje autobus, co było wyraźnie zaznaczone w katalogu. Natomiast wycieczki fakultatywne pozwoli nam co nieco pozwiedzać. Minusem fakt są cztery windy, każda na osobne piętro, jest to męczące jeśli trzeb po coś wrócić do pokoju, ale w końcu od czego są nais mężczyźni ;) niech biegaja i zrzucą troszkę te swoje brzuszki;) naprawdę, ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, i uważam, że jest to jeden z nielicznych hoteli, gdzie faktycznie dostajesz to za co płacisz.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.7
4.9
polecam

Położenie hotelu bardzo atrakcyjne, aczkolwiek niewielkim utrudnieniem jest wysokość. W hotelu funkcjonują cztery różne windy do czterech budynków. Nigdy z czymś takim sie nie spotkałam. Natomiast standard bardzo dobry, typowy hotel 4*, tak jak w Hiszpanii być powinno. Naprawdę niczego nam nie brakowało. All inclusive również bez zarzutów. Do plaży jest kawałek, dlatego większość czasu spędzaliśmy przy basenie. Komunikacja funckjonuje bez zarzutów, także to nie problem. Hotel nadrabia obsługą i boskimi widokami!!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.9
4.9
polecam

Położenie hotelu - REWELACJA. Kiedy wychodziłam rano na balkon, zapierało mi dech w piersi, tyle przestrzeni, wokół tylko ocean. W tym hotelu naprawdę można odpocząć. Jesteśmy zadowoleni, że zdecydowaliśmy się na wakacje all inclusive- w sumie pierwszy raz. Bardzo fajna sprawa, płacisz tylko raz, a korzystasz do woli. Zgadza się, jedzenie bardzo smaczne, świeże. Obsługa niezwykle uprzejma, chętna pomóc w różnych problematycznych sytuacjach np. jak się suszarka zepsuła;) Polecam Grand Tour!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.9
5.0
zdecydowanie polecam

Hotel wspaniały.. położenie, rewelacja. Te widoki.. jakby wykuty w skale. Fakt, że do plaży jest kawałek, ale to nie problem, z hotelu kursuje busik. Poza tym duży, przestronny basen rekompensuje tę odległość:) Boskie pokoje, przestronne, ładnie urządzone, a widok zapiera dech piersi. Polecam ceniącym egzotykę i nie bojącym się wysokości. Ten hotel to już sam w sobie punkt widokowy. Co do opcji all, to również się nie zawiedliśmy, smacznie dużo i świeżo. Polecam.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.9
zdecydowanie polecam

Hotel wspaniały.. położenie, rewelacja. Te widoki.. jakby wykuty w skale. Fakt, że do plaży jest kawałek, ale to nie problem, z hotelu kursuje busik. Poza tym duży, przestronny basen rekompensuje tę odległość:) Boskie pokoje, przestronne, ładnie urządzone, a widok zapiera dech piersi. Polecam ceniącym egzotykę i nie bojącym się wysokości. Ten hotel to już sam w sobie punkt widokowy. Co do opcji all, to również się nie zawiedliśmy, smacznie dużo i świeżo. Polecam.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
2.6
może być

Wyyysoko w górach , do plaży 1 km , ale za to z powrotem 800 m ale tak jak na gubałówkę . Jedzenie ok. Nuda , animacji prawie brak . Czystość srednia . Cały czas ta sama kuchnia . Jedyna to alkoholu do bulu.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
2.6

Mogan Princess - możliwości zakwaterowania:

family room superior seaview balcony
Single Use Standard Sea View Balcony or Terrace
Standard Sea View Balcony
suite standard seaview balcony or terrace
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.
Pok. rodzinny 5 os.
Pok. 1 os. w/morze

Mogan Princess - Możliwości wyżywienia:


Mogan Princess - miasta wylotu:


Mogan Princess - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Mogan Princess? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00