cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Marina Torrenova, Majorka
  • Hotel Marina Torrenova, Majorka
  • Hotel Marina Torrenova, Majorka
  • Hotel Marina Torrenova, Majorka
  • Hotel Marina Torrenova, Majorka
  • Hotel Marina Torrenova, Majorka
  • Hotel Marina Torrenova, Majorka
  • Hotel Marina Torrenova, Majorka
  • Hotel Marina Torrenova, Majorka
  • Hotel Marina Torrenova, Majorka
  • Hotel Marina Torrenova, Majorka
  • Hotel Marina Torrenova, Majorka
  • Hotel Marina Torrenova, Majorka
  • Hotel Marina Torrenova, Majorka
  • Hotel Marina Torrenova, Majorka
  • Hotel Marina Torrenova, Majorka
1 / 16
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
01.04 - 05.04
już od 1042 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.04 - 06.04
już od 1042 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Marina Torrenova
  • Windsurfing
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Marina Torrenova
star 4

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu Marina Torrenova:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 kwietnia 2020

Hotel Marina Torrenova w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania / Majorka

Opis oferty:

Elegancki, wakacyjny kompleks położony w popularnym kurorcie, blisko pięknej, szerokiej plaży. Na dużej przestrzeni ciekawie zaprojektowano baseny z mnóstwem udogodnień dla rodzin. Dzieciaki szczególnie chwalą atrakcje w miniklubie i zabawę w basenie ze zjeżdżalniami i fontannami w kształcie kolorowych zwierząt. Idealny wybór dla wszystkich pragnących połączyć zabawę z wypoczynkiem.

POŁOŻENIE:

ok. 400 m od centrum miejscowości TORRENOVA, przy hotelu sklepy, bary i restauracje, ok. 14 km od Palma de Mallorca; ok. 27 km od lotniska w Palma de Mallorca; przystanek autobusowy ok. 400 m od hotelu.

PLAŻA:

Palmanova, publiczna, szeroka, piaszczysta, ok. 350 m od hotelu; Magaluf, publiczna, szeroka i piaszczysta, ok. 400 m od hotelu, łagodne zejście do morza, dojście ścieżką, parasole i leżaki płatne (ok. 9 EUR/komplet); przy plażach bary i restauracje.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki i zadbany, zbudowany w 1972 r., całkowicie odnowiony w 2004 r., 1 budynek, 7 pięter, 3 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja; restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show cooking, dostępne menu i foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja włoska - obsługa kelnerska, dania wegetariańskie, Cafeteria, bar przy basenie, pub przy basenie; sala telewizyjna, kantor, kiosk z gazetami, sklep z pamiątkami; taras z widokiem na basen, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy w miejscach publicznych, punkt internetowy, pralnia, wypożyczalnia rowerów i samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych (pokoje, podjazdy, poręcze, zejścia do basenów); akceptowane karty kredytowe: Visa.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 20 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród, basen lub okolicę.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 200 m², gł. 1,1-1,8 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,3 m, basen Splash dla dzieci ze zjeżdżalniami i fontannami, ok. 50 m², przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy, piłka wodna, rzutki; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci (w wysokim sezonie); za opłatą (oferta zewnętrzna): sporty wodne, ok. 2 km od hotelu kort tenisowy z oświetleniem, ok. 5 km od 18-dołkowego pola golfowego.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barze przy basenie (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00); 1 kolacja na pobyt w restauracji włoskiej á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/971681616, www.aluahotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania / Majorka

Opis oferty:

Elegancki, wakacyjny kompleks położony w popularnym kurorcie, blisko pięknej, szerokiej plaży. Na dużej przestrzeni ciekawie zaprojektowano baseny z mnóstwem udogodnień dla rodzin. Dzieciaki szczególnie chwalą atrakcje w miniklubie i zabawę w basenie ze zjeżdżalniami i fontannami w kształcie kolorowych zwierząt. Idealny wybór dla wszystkich pragnących połączyć zabawę z wypoczynkiem.

POŁOŻENIE:

ok. 400 m od centrum miejscowości TORRENOVA, przy hotelu sklepy, bary i restauracje, ok. 14 km od Palma de Mallorca; ok. 27 km od lotniska w Palma de Mallorca; przystanek autobusowy ok. 400 m od hotelu.

PLAŻA:

Palmanova, publiczna, szeroka, piaszczysta, ok. 350 m od hotelu; Magaluf, publiczna, szeroka i piaszczysta, ok. 400 m od hotelu, łagodne zejście do morza, dojście ścieżką, parasole i leżaki płatne (ok. 9 EUR/komplet); przy plażach bary i restauracje.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki i zadbany, zbudowany w 1972 r., odnowiony w 2004 i 2019 r., 1 budynek, 7 pięter, 3 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja; restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show cooking, dostępne menu i foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, Cafeteria, bar przy basenie, pub przy basenie; sala telewizyjna, kantor, kiosk z gazetami, sklep z pamiątkami; taras z widokiem na basen, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych (ok. 3 EUR/dzień, ok. 10 EUR/tydzień), punkt internetowy, pralnia, wypożyczalnia rowerów i samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 20 m², elegancki i nowocześnie urządzony, odnowiony w 2019 r., indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka,), telewizja satelitarna, telewizor LED, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród, basen lub okolicę.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 200 m², gł. 1,1-1,8 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,3 m, basen Splash dla dzieci ze zjeżdżalniami i fontannami, ok. 50 m², przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy, piłka wodna, rzutki; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci (w wysokim sezonie); za opłatą (oferta zewnętrzna): sporty wodne, ok. 2 km od hotelu kort tenisowy z oświetleniem, ok. 5 km od 18-dołkowego pola golfowego.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barze przy basenie (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/971681616, www.aluahotels.com


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Majorka, Hiszpania

Opis hotelu

Idealny na komfortowy pobyt na Majorce, ten przyjazny rodzinom hotel oferuje szeroki wybór rozrywek, aby zapewnić zabawę i przyjemny wypoczynek. Obiekt jest usytuowany w Palmanova, w poblizu plaży i około 28 kilometrów od Portu lotniczego w Palma de Mallorca. Charakteryzuje go nowoczesny wystrój, wiele przestrzeni i pokoje dla rodzin, wszystkie dostosowane do każdej potrzeby i zaprojektowane z myślą o komforcie gości i są. Zaplecze gastronomiczne obejmuje włoską restaurację serwującą wyśmienite specjały, jak również przytulny bar, gdzie można spędzić niezapomniane chwile z najbliższymi. Wspaniały odkryty basen i mini klub oferują najmłodszym gościom prawdziwa frajdę.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Marina Torrenova
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
Cap de Formentor Mallorca
Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
El Arenal i Playa de Palma na Majorce
Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Marina Torrenova

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    4.7
  • Pokoje
    4.9
  • Wyżywienie
    4.9
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Obsługa
    5.5
HolidayCheck
Ocena Marina Torrenova:
4.8 / 6

Hotel rodzinny 2009-09-13
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    5.5

4.4
Dobry wybór za rozsądne pieniądze 2010-06-27
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

Polskie biuro podróży poinformowało, że hotel ma 3,5 gwiazdki, co jest zgodne ze stanem faktycznym. ...
więcej

4.7
Hotel, miejscowość oraz plaże godne polecenia 2010-06-29
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Hotel godny polecenia 2010-08-22
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel położony w bardzo dobrym miejscu. Blisko do plaży jak i centrum. Bardzo dobra komunikacja z in...
więcej

5.4
Fajne wakacje 2010-08-27
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Super wczasy na Majorce 2010-08-31
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Super hotel, wspaniałe wakacje 2010-09-14
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Polecam imprezowiczom i rodzinom z dziećmi 2010-09-14
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Gastronomia - wielki minus! 2010-09-23
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel i obsluga bardzo fajnie. Zwracam jednak uwage na jedzenie, wszystko podporzadkowane Anglikom, ...
więcej

5.5
Opinia pozytywna 2010-10-07
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Hotel Torrenova Marina 2010-10-07
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Gorąco polecam 2010-10-17
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Hotel Torrenova Marina w Palma Nova 2010-11-09
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Hotel Torrenova Marina 2010-12-13
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Terra Nova Marina 2010-12-15
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Hotel Torrenova Marina 2010-12-15
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Rodzinna Marina Torrenova 2010-12-27
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.2
Torrenova Marina 2011-01-25
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Opinia dobra 2011-01-26
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Imprezowe wakacje! 2011-01-26
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Serdecznie polecamy! 2011-06-26
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Cudowna podróż poślubna 2011-07-01
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Bardzo dobry hotel! 2012-08-15
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    4.8

Bardzo fajny hotel, blisko piękna plaża. Super wyżywienie wieczorne animacje też bardzo fajne, Pokoj...
więcej

5.2
Bardzo polecam 2013-03-20
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Bardzo fajny Hotel 2015-09-17
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel godny polecenia, bardzo dużo udogodnień da rodzin z dziećmi, piękne 2 plaże w okolicy. Pokoj...
więcej

5.8
Wypoczynek z dziećmi - tylko w tym miejscu! 2017-07-25
Szczegóły oceny hotelu Marina Torrenova:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

5.0

Marina Torrenova - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy lazienka balkon Ogrzewanie Internet Safe Telewizor
Pokoj dwuosobowy lazienka balkon Ogrzewanie Internet Safe Telewizor
Pokoj rodzinny lazienka balkon Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 1 os.

Marina Torrenova - Możliwości wyżywienia:


Marina Torrenova - miasta wylotu:


Marina Torrenova - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Marina Torrenova? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00