cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
  • Hotel Venezia, Rodos
1 / 39
Ocena
hotelu:
3.0 / 5
Najbliższy termin
08.05 - 15.05
już od 1923 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
05.06 - 08.06
już od 1583 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Venezia
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Venezia
star 3

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Venezia:
3.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Venezia:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    2.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 08 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 czerwca 2020

Hotel Venezia w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1,5 km od centrum Faliraki
  • lokalizacja w spokojnej okolicy
  • ok. 2 km od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • sala TV 
  •  Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • sklep z pamiątkami 
  •  minimarket
  • kantor 
  •  parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony 
  •  pralnia: za opłatą

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

196

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • ostatni, całkowity remont: 2018 r.
  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • plac zabaw
  • łóżeczka dla dzieci

rozrywka

  • lekki program animacyjny od 2019-06-01 do 2019-09-30

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na ogród
  • po remoncie w 2018 r.
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, maj - październik, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą, ok. 15 €/tydzień
  • lodówka
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • lusterko kosmetyczne
  • balkon
Pokój 2-osobowy superior DZX3
  • 2-3 os.
  • ok. 22 m2
  • boczny widok na morze
  • w bocznym budynku
  • po remoncie w 2016 r.
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, maj - październik, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą, ok. 15 €/tydzień
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • lusterko kosmetyczne
  • balkon
Pokój 2-osobowy deluxe DZX4
  • 2-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na basen
  • w bocznym budynku
  • po remoncie w 2018 r.
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, maj - październik, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą, ok. 15 €/tydzień
  • lodówka
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • lusterko kosmetyczne
  • taras: z prywatnym basenem
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-2 os.
  • ok. 18 m2
  • boczny widok na morze
  • po remoncie w 2018 r.
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, maj - październik, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą, ok. 15 €/tydzień
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • ciasto, lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • główna restauracja: z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  • bar przy zewnętrznym basenie „BLue Lagoon": 12+, codziennie 10:00 - 17:00
  • bar przy zewnętrznym basenie „AQUA POOL BAR": 12+, maj - październik, codziennie 10:00 - 18:00
  • bar „VENUS MAIN BAR": maj - październik, codziennie 17:30 - 01:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    3*+

    REGION

    Rodos

    OPIS

    Pięknie usytuowany hotel na wzgórzu z cudownym widokiem na góry i bezkresne morze. W pobliżu znajduje się popularny kurort Faliraki, który oferuje wiele atrakcji dla miłośników nocnego życia. Ze względu na bliską odległość do pięknej stolicy wyspy Rodos, a także miasteczka Lindos stanowi świetną bazę wypadową. Podczas pobytu Goście z pewnością skorzystają z dobroczynnych kąpieli słonecznych na gorącej greckiej plaży.

    kategoria organizatora

    3*+

    kategoria lokalna

    3*

    Data otwarcia

    1988 r. Odnowiony w 2018 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bary (3), pralnia (płatna), 2 baseny odkryte, 6 zjeżdżalni wodnych (działają w godzinach 11:00-17:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna, Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

    plaża

    2 km od hotelu.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 6 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 3, liczba wind: 1), 5 aneksów (liczba pięter: 3, liczba wind: 1) Typy pokoi: pokoje standardowe garden view dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje superior garden view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje deluxe sea view outdoor jaciuzzi dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje deluxe private pool dla max. 2 os.: 1 sypialnia, basen, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), taras , pokoje standardowe rodzinne dla max. 4 os.: salon, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne z łóżkiem piętrowym dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna "Venus", restauracja/restauracja a la carte "Aqua", bary (3) All Inclusive (10:00-23:00) śniadanie (07:30-10:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (19:00-21:00) serwowane w restauracji głównej, przekąski (10:30-12:30), podwieczorek (17:00-18:00) serwowane w restauracji "Aqua", wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Restauracje a la carte - płatna. wymagana rezerwacja."Aqua" włoska

    z myślą o dzieciach

    brodzik, zjeżdżalnie wodne dla dzieci (2), animacje dla dzieci, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    rzutki, siłownia, animacje

    płatne

    cymbergaj, bilard, masaż DODATKOWE INFORMACJE OPIS NA LATO 2020. ABY SPRAWDZIĆ OFERTĘ NA LATO 2019 PROSZĘ ZMIENIĆ DATĘ WYJAZDU W WYSZUKIWARCE NA TEJ STRONIE. PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    04.10.2019 13:28

    usługi dostępne w hotelu

    Niepełnosprawni Wi-Fi Aquapark Siłownia All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    ***

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF3

    Położenie

    *    Hotel położony w odległości 1,5 km od centrum Faliraki, 14 km od miasta Rodos i 12 km od portu lotniczego.

    Plaża

    *    Piaszczysta w odległości 2 km od hotelu; hotel oferuje darmowy bus na plażę, leżaki i parasole na plaży dodatkowo płatne.

    Zakwaterowanie

    *    125 pokoi rozmieszczonych w 6 budynkach; *    Typy pokoi: 44 standardowe, 5 apartamentów oraz 76 typu studio; *    Wyposażenie: balkon lub taras, lodówka, wanna lub prysznic, telewizja satelitarna, odtwarzacz DVD, płatna klimatyzacja; pokoje studio mają dodatkowo aneks kuchenny.

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna Venus, snack bar przy basenie; *    Bar przy basenie, bar w lobby.

    Wyżywienie

    *    All inclusive: śniadania, lekkie lunche, kolacje, kawa, ciastka dostępne w określonych godzinach. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach w godz. 10:00- 22:00.

    Sport i rozrywka

    *    Basen zewnętrzny, taras z bezpłatnym dostępem do leżaków i parasoli; *    Bezpłatnie: małe boisko sportowe; *    Odpłatnie: bilard, gry wideo.

    Dla dzieci

    *    Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, dziecięce łóżeczka.

    Pozostałe udogodnienia

    *    Przystanek    autobusowy naprzeciwko hotelu, w odległości 4 km od hotelu znajduje się Park Wodny Faliraki, bezpłatny dostęp do Wi-Fi w lobby, telewizor w lobby, recepcja czynna 24h, mini market, parking, kafejka internetowa, sejf w recepcji (płatny).

    Naszym zdaniem

    *    Hotel położony w niedalekiej odległości centrum Faliraki - mieście tętniącym życiem z dużą ilością restauracji i klubów. Polecamy rodzinom, parom, grupom przyjaciół, którzy chcą spędzić wakacje korzystając z uroków Faliraki.

    Strona internetowa

    *    www.venezia-resort.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Rodzinnie prowadzony, przytulny, popularny hotel otoczony śródziemnomorska roślinnością w najbardziej rozrywkowej miejscowości na Rodos.

    Położenie

    W Faliraki - pół kilometra od jego centrum, na niewielkim wzgórzu, ok. 2 km od piaszczysto-żwirkowej plaży (serwis plażowy odpłatny, przejazd busem hotelowym bezpłatny), 8 km od Rodos, 12 km od lotniska.

    Wyposażenie

    Lobby z całodobową recepcją i bezpłatnym Wi-Fi, restauracja główna, restauracja a'la carte, bar w lobby, bar przy basenie, butik, sklepik z pamiątkami, wypożyczalnia samochodów, pralnia.

    Pokoje

    2-osobowe typu standard (19 m2 ) i superior twin (25 m2, częściowy widok na morze) z możliwością dostawki; łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, mała lodówka, czajnik, TV sat, telefon, radio, odtwarzacz DVD (filmy odpłatnie), balkon lub patio.

    Wyżywienie

    HB: śniadania i kolacje  Light all inclusive: śniadania (07.30-10.00), lekkie lunche (13.00-15.00), kolacje (serwowane lub barbeque), słodki podwieczorek przy basenie, lokalne napoje bezalkoholowe serwowane do godz. 22.00. Raz w tygodniu bufet z lokalnymi alkoholami.

    Sport i rozrywka

    Basen ze słodką wodą, taras słoneczny (bezpłatne leżaki i parasole), bilard, koszykówka, piłka nożna, gry wideo, sporty wodne przy plaży. Oferta rozrywkowa w Faliraki.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka, łóżeczka niemowlęce.

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mapa Hotelu Venezia
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
    Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
    Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
    Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
    Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
    Miasto Rodos z portem Mandraki
    Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
    Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
    Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
    Filmy hotelu Venezia:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Venezia
    https://youtu.be/wVaXesASwjw
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Venezia

    3.0
    może być

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: może być
    3.0
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Venezia:
    • Lokalizacja
      5
    • Hotel
      6
    • Pokoje
      6
    • Wyżywienie
      6
    • Atrakcje
      i sport
      6
    • Obsługa
      6
    HolidayCheck
    Ocena Venezia:
    4.3 / 6

    Tragedia o nazwie "Venezia" 2011-01-14
    Szczegóły oceny hotelu Venezia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.0

    2.7
    Venezia tak, Neckermann nie 2014-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Venezia:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    3.5
    Fajne wakacje w przyjaznej atmosferze 2014-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Venezia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Warty polecenia, lecz... 2015-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Venezia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Polecamy Hotel Venezia! 2015-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Venezia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel beznadziejny 2015-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Venezia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    3.3
    Cała prawda o hotelu Venezia 2015-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Venezia:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      3.0

    3.5
    Przeczytajcie uważnie, dobrze radzę 2015-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Venezia:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    3.3
    Cudowne miejsce! Rodzinna atmosfera 2016-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Venezia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7

    Venezia - możliwości zakwaterowania:

    Superior Room Garden View with Balcony
    Deluxe Room Sea View Jacuzzi Balcony & Terrace
    Family Room Bunkbed with Balcony
    Single Room Garden View with Balcony
    Standard Room Garden View with Balcony
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój rodzinny
    Deluxe Room Private-Pool with Balcony & Terrace

    Venezia - Możliwości wyżywienia:


    Venezia - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Venezia? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00