cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Scaleta Beach, Kreta
  • Hotel Scaleta Beach, Kreta
  • Hotel Scaleta Beach, Kreta
  • Hotel Scaleta Beach, Kreta
  • Hotel Scaleta Beach, Kreta
  • Hotel Scaleta Beach, Kreta
  • Hotel Scaleta Beach, Kreta
  • Hotel Scaleta Beach, Kreta
  • Hotel Scaleta Beach, Kreta
  • Hotel Scaleta Beach, Kreta
  • Hotel Scaleta Beach, Kreta
  • Hotel Scaleta Beach, Kreta
  • Hotel Scaleta Beach, Kreta
  • Hotel Scaleta Beach, Kreta
  • Hotel Scaleta Beach, Kreta
  • Hotel Scaleta Beach, Kreta
  • Hotel Scaleta Beach, Kreta
  • Hotel Scaleta Beach, Kreta
  • Hotel Scaleta Beach, Kreta
1 / 19
Udogodnienia hotelu Scaleta Beach
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Scaleta Beach
star 3

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Scaleta Beach:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Scaleta Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 maja 2019

Hotel Scaleta Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Scaleta Beach to kameralny hotel usytuowany na wzniesieniu, w niedalekiej odległości od plaży, 15 km od centrum urokliwego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy miłośnikom kuchni greckiej oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, na wzgórzu, blisko plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Scaleta, 15 km od przepięknego miasta Rethymnon
  • malownicze widoki na morze, kameralna atmosfera, basen, brodzik dla dzieci
  • rewelacyjne wyżywienie w formule All Inclusive oparte na lokalnych produktach, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Otoczony zielenią, zaprojektowany w zgodzie z naturą, jest doskonałym wyborem dla wszystkich ceniących sobie kameralną atmosferę i malowniczą okolicę. Położony na wzgórzu z zachwycającym widokiem na morze, w niewielkiej miejscowości Scaleta, jednocześnie blisko słynnego, wakacyjnego kurortu Rethymno, do którego można dojechać autobusem lub taksówką. Hotel zyskał grono wiernych fanów, świetne opinie zawdzięcza nie tylko lokalizacji, ale również doskonałej, hotelowej kuchni opartej na słynnej diecie kreteńskiej, przygotowanej z lokalnych produktów. Na miejscu jest basen, restauracja i bar oraz taras, z którego podziwiać można nie tylko piękny widok na morze, ale również zachwycające zachody słońca!

POŁOŻENIE:

na wzniesieniu, w miejscowości Scaleta, ok. 15 km od RETHYMNO; ok. 65 km od lotniska w Heraklionie, ok. 75 km od lotniska w Chanii; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu, postój taksówek.

PLAŻA:

publiczna, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 200 m od hotelu, przejście przez ulicę, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (ok. 5 EUR/ręcznik).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1986 r., odnowiony w 2017 r., ma charakter willi, 118 pokoi, 4 piętra, hol, całodobowa recepcja, sejf (płatny, ok. 2,5 EUR/dzień), restauracja główna, dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar główny; centrum kongresowe dla ok. 60 osób, sklep z pamiątkami; bezpłatny internet bezprzewodowy w recepcji; za opłatą: punkt internetowy; taras z widokiem na morze, ogród; występują różnice poziomów - nie polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 18 m², skromny, zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras;

rodzinny:

2 os. (możliwość dostawki dla 1 os. dorosłej lub 2 dzieci), ok. 18-22 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zapytanie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 140 m², gł. 0,9-2,7 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 12 m², gł. 0,45, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, niewielki plac zabaw dla dzieci, tenis stołowy, siatkówka plażowa; za opłatą: bilard.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-9.30), późne śniadanie (9.30-11.00, ciasto i kawa), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (16.00-17.00), napoje bezalkoholowe: kawa, herbata, woda i napoje i lokalne napoje alkoholowe: wino, piwo, raki (11.00-22.00) w barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2831071702, www.scaleta.net

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Opis hotelu Scaleta Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Scaleta Beach ***+, 74100 Scaleta, Kreta, Grecja


Witryna hotelu: www.scaleta.net

Dane GPS hotelu Scaleta Beach:

N 35º 23' 24.0451"
E 24º 36' 19.4109"


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Scaleta Beach to kameralny hotel usytuowany na wzniesieniu, w niedalekiej odległości od plaży, 15 km od centrum urokliwego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy miłośnikom kuchni greckiej oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków zachodniej części Krety.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Scaleta Beach to kameralny hotel usytuowany na wzniesieniu, w niedalekiej odległości od plaży, 15 km od centrum urokliwego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy miłośnikom kuchni greckiej oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, na wzgórzu, blisko plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Scaleta, 15 km od przepięknego miasta Rethymnon
  • malownicze widoki na morze, kameralna atmosfera, basen, brodzik dla dzieci
  • rewelacyjne wyżywienie w formule All Inclusive oparte na lokalnych produktach, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

***  

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF3

Położenie

*    Obiekt  położony   na   północnym   wybrzeżu   Krety w odległości 12 km  od  miasteczka  Rethymno, 65 km od lotniska w Heraklionie.

Plaża

*    Prywatna piaszczysto-żwirowa w odległości 200 m od hotelu z bezpłatnym dostępem do leżaków i parasoli (dojście po przejściu przez drogę).

Zakwaterowanie

*    118 przestronnych pokoi zlokalizowanych w bungalowach; *    Typy pokoi: standardowe (18m2), triple (21m2), rodzinne (21m2, łóżko piętrowe) ; *    Wyposażenie: telefon, indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatna), łazienka z WC, prysznicem i suszarką do włosów, balkon lub taras.

Restauracje i bary

*    Restauracja z tarasem; *    Bar główny w lobby.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, obiady, przekąski, kolacje serwowane w formie bufetu w hotelowej restauracji;  napoje  bezalkoholowe i alkoholowe  lokalnej produkcji dostępne w barze w godzinach 11:00-22:00; restauracja serwuje słynną kreteńską kuchnię opartą na oliwie i naturalnych produktach pochodzących z wyspy.

Sport i rozrywka

*    Bezpłatnie: basen z dostępem do leżaków i parasoli, kort tenisowy, boisko do siatkówki, tenis stołowy.

Dla dzieci

*    Basen dla dzieci, plac zabaw, łóżeczka dla niemowląt dostępne na specjalnie życzenie Gości.

Pozostałe udogodnienia

*    Sejf w recepcji (dodatkowo płatny), lobby, mini market, sklep z pamiątkami, mała sala konferencyjna, kącik internetowy (płatny), parking, w bliskiej odległości sklepy, restauracje, kawiarenki, przystanek autobusowy w 80 m od hotelu, co 15 minut odjazdy do centrum Rethymno, Goście mogą zamówić usługę lekarską (płatne), hotel akceptuje zwierzęta domowe na zapytanie.

Naszym zdaniem

*    Tradycyjne bungalowy w greckim stylu, usytuowane na wzgórzu z zapierającym dech widokiem na morze. Wieczorami Goście mogą się rozkoszować, przy kieliszku lokalnego wina, niezwykłą panoramą zachodzącego słońca.

Strona internetowa

*    www.scaleta.net


Opis hotelu Scaleta Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Scaleta Beach ***+, 74100 Scaleta, Kreta, Grecja


Witryna hotelu: www.scaleta.net

Dane GPS hotelu Scaleta Beach:

N 35º 23' 24.0451"
E 24º 36' 19.4109"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Scaleta Beach to kameralny hotel usytuowany na wzniesieniu, w niedalekiej odległości od plaży, 15 km od centrum urokliwego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy miłośnikom kuchni greckiej oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków zachodniej części Krety.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Scaleta Beach to kameralny hotel usytuowany na wzniesieniu, w niedalekiej odległości od plaży, 15 km od centrum urokliwego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy miłośnikom kuchni greckiej oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, na wzgórzu, blisko plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Scaleta, 15 km od przepięknego miasta Rethymnon
  • malownicze widoki na morze, kameralna atmosfera, basen, brodzik dla dzieci
  • rewelacyjne wyżywienie w formule All Inclusive oparte na lokalnych produktach, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Rodzinnie prowadzony hotel w formie bungalowów, dogodnie usytuowany: blisko plaży i atrakcji turystycznych. Niska zabudowa, tradycyjny styl architektoniczny, biało-niebieskie barwy, ładny ogród, malownicze widoki, regionalna kuchnia, skromny standard. Doskonała baza na zwiedzanie Krety. 

Położenie

Ok. 150 m od piaszczysto-żwirowej plaży (przejście przez ulicę), 12 km od zabytkowego miasta Rethymnon, 65 km od lotniska. W pobliżu główna ulica z barami, tawernami, sklepami, wypożyczalnią samochodów i skuterów itd. Przystanek komunikacji miejskiej (autobusy do Rethymno i Heraklionu) znajduje się 80 m od hotelu.

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją, odpłatnymi sejfami, bezpłatnymi łączami internetowymi, odpłatny kącik internetowy, restauracja z tarasem (dania kuchni kreteńskiej), bar w lobby, sklepik z pamiątkami, minimarket, mała sala konferencyjna.

Pokoje

Standardowe (powierzchnia ok. 18 m kw.) z podstawowym wyposażeniem: łazienka (prysznic, wc, suszarka do włosów), klimatyzacja indywidualnie sterowana, telefon, telewizor, kanał muzyczny, balkon lub taras.  

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (07.30-09.30), obiady (12.30-14.00), kolacje (19.00-21.30) w formie bufetów, popołudniowe przekąski (16.00-17.00), lokalne napoje bezalkoholowe alkoholowe (11.00-22.00).

Sport i rozrywka

Basen (ok. 155 m kw.) z tarasem słonecznym (bezpłatne leżaki i parasole), tenis ziemny, tenis stołowy, płatny bilard.

Dla dzieci

Brodzik (ok. 16 m kw.), plac zabaw, łóżeczko niemowlęce.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Opis hotelu Scaleta Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Scaleta Beach ***+, 74100 Scaleta, Kreta, Grecja


Witryna hotelu: www.scaleta.net

Dane GPS hotelu Scaleta Beach:

N 35º 23' 24.0451"
E 24º 36' 19.4109"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Scaleta Beach to kameralny hotel usytuowany na wzniesieniu, w niedalekiej odległości od plaży, 15 km od centrum urokliwego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy miłośnikom kuchni greckiej oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków zachodniej części Krety.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Scaleta Beach to kameralny hotel usytuowany na wzniesieniu, w niedalekiej odległości od plaży, 15 km od centrum urokliwego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy miłośnikom kuchni greckiej oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, na wzgórzu, blisko plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Scaleta, 15 km od przepięknego miasta Rethymnon
  • malownicze widoki na morze, kameralna atmosfera, basen, brodzik dla dzieci
  • rewelacyjne wyżywienie w formule All Inclusive oparte na lokalnych produktach, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Otoczony zielenią, zaprojektowany w zgodzie z naturą, jest doskonałym wyborem dla wszystkich ceniących sobie kameralną atmosferę i malowniczą okolicę. Położony na wzgórzu z zachwycającym widokiem na morze, w niewielkiej miejscowości Scaleta, jednocześnie blisko słynnego, wakacyjnego kurortu Rethymno, do którego można dojechać autobusem lub taksówką. Hotel zyskał grono wiernych fanów, świetne opinie zawdzięcza nie tylko lokalizacji, ale również doskonałej, hotelowej kuchni opartej na słynnej diecie kreteńskiej, przygotowanej z lokalnych produktów. Na miejscu jest basen, restauracja i bar oraz taras, z którego podziwiać można nie tylko piękny widok na morze, ale również zachwycające zachody słońca!

POŁOŻENIE:

na wzniesieniu, w miejscowości Scaleta, ok. 15 km od RETHYMNO; ok. 65 km od lotniska w Heraklionie, ok. 75 km od lotniska w Chanii; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu, postój taksówek.

PLAŻA:

publiczna, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 200 m od hotelu, przejście przez ulicę, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (ok. 5 EUR/ręcznik).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1986 r., odnowiony w 2017 r., ma charakter willi, 118 pokoi, 4 piętra, hol, całodobowa recepcja, sejf (płatny, ok. 2,5 EUR/dzień), restauracja główna, dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar główny; centrum kongresowe dla ok. 60 osób, sklep z pamiątkami; bezpłatny internet bezprzewodowy w recepcji; za opłatą: punkt internetowy; taras z widokiem na morze, ogród; występują różnice poziomów - nie polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 18 m², skromny, zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras;

rodzinny:

2 os. (możliwość dostawki dla 1 os. dorosłej lub 2 dzieci), ok. 18-22 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zapytanie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 140 m², gł. 0,9-2,7 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 12 m², gł. 0,45, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, niewielki plac zabaw dla dzieci, tenis stołowy, siatkówka plażowa; za opłatą: bilard.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-9.30), późne śniadanie (9.30-11.00, ciasto i kawa), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (16.00-17.00), napoje bezalkoholowe: kawa, herbata, woda i napoje i lokalne napoje alkoholowe: wino, piwo, raki (11.00-22.00) w barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2831071702, www.scaleta.net

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Opis hotelu Scaleta Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Scaleta Beach ***+, 74100 Scaleta, Kreta, Grecja


Witryna hotelu: www.scaleta.net

Dane GPS hotelu Scaleta Beach:

N 35º 23' 24.0451"
E 24º 36' 19.4109"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Scaleta Beach to kameralny hotel usytuowany na wzniesieniu, w niedalekiej odległości od plaży, 15 km od centrum urokliwego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy miłośnikom kuchni greckiej oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków zachodniej części Krety.


Mapa Hotelu Scaleta Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Scaleta Beach:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Scaleta Beach!
https://youtu.be/Mot9S0_2dxo

Opinie o Hotelu Scaleta Beach

wakacje 23.06 2012 .hotel z urokliwymi widokami, miła obsługa, morze czyste i ciepłe bez atrakcji,niezłe miejsce wypadowe na wycieczki

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3

Scaleta Beach - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. rodzinny 4 os.

Scaleta Beach - Możliwości wyżywienia:


Scaleta Beach - miasta wylotu:


Scaleta Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Scaleta Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00