cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
  • Hotel Apollonia Beach, Kreta
1 / 41
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
26.04 - 03.05
już od 2581 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.10 - 07.10
już od 2000 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Apollonia Beach
  • Polska animacja
  • Przy plaży

Hotel Apollonia Beach
star 5

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Apollonia Beach:
4.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 października 2020

Hotel Apollonia Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Do dyspozycji gości

  • lobby z recepcją i częścią ogólnodostępną
  • pokój TV
  • bar główny
  • bar przy basenie z przekąskami i możliwością spożycia posiłku w południe
  • bar na plaży
  • amfiteatr z dyskoteką z barem na świeżym powietrzu (czynny w zależności od pogody)
  • duży ogród
  • basen z wodą morską
  • 2 baseny z wodą słodką
  • 2 brodziki (ze słoną i słodką wodą)
  • w basenie ze słodką wodą 2 zjeżdżalnie (możliwość korzystania w określonych godzinach pod nadzorem)

Wyposażenie

  • kącik internetowy (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe (przy basenie i na plaży w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • butik
  • minimarket
  • amfiteatr
  • 4 restauracje: restauracja główna i 3 restauracje a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja)
  • butik
  • sklep
  • przy głównej ulicy bankomat, supermarket oraz automaty telefoniczne

karty

Visa, MasterCard, Amex, Diners

Liczba pokojów

334

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Sport i wellness

W cenie
  • w opcji all inclusive: minigolf, wypożyczalnia rowerów (1 godzina dziennie), wprowadzenie do nurkowania, kajaki i rowery wodne według dostępności
  • dla wszystkich gości: 1 kort tenisowy, rakiety tenisowe i piłki, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy
Płatne
  • siłownia
  • basen
  • oświetlenie kortu
  • sauna
  • łaźnia parowa
  • jacuzzi
  • profesjonalne centrum odnowy biologicznej (wstęp od 15 lat) z bogatą ofertą zabiegów
  • oferta firm zewnętrznych: sporty wodne na plaży (oferowane do ok. połowy października)

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 46 m2
  • widok na ląd
  • dodatkowa sypialnia
  • 2 sypialnie (oddzielone przesuwnymi drzwiami)
  • wanna
  • WC
  • suszarka
  • tel.
  • sejf (płatny)
  • klimatyzacja (indywidualna regulacja)
  • lodówka
  • TV sat.
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi (w cenie)
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • boczny widok na morze
  • w budynku głównym
  • balkon
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • sejf (płatny)
  • telefon
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar (napoje bezalkoholowe i woda, uzupełniany raz w tyg.)
  • LCD TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • szlafrok
  • kapcie
  • WC
  • Wi-Fi (w cenie)
Bungalow BUX1
  • 2-3 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na ogród
  • lodówką
  • wanna
  • WC
  • suszarka
  • tel.
  • sejf (płatny)
  • klimatyzacja (indywidualna regulacja)
  • TV sat.
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi (w cenie)
Bungalow BUX2
  • 2-4 os.
  • ok. 30 m2
  • widok boczny na morze
  • lodówka
  • wanna
  • WC
  • suszarka
  • tel.
  • sejf (płatny)
  • klimatyzacja (indywidualna regulacja)
  • TV sat.
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi (w cenie)
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-2 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na ląd
  • wanna
  • WC
  • suszarka
  • tel.
  • sejf (płatny)
  • klimatyzacja (indywidualna regulacja)
  • lodówka
  • TV sat.
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi (w cenie)
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok boczny na morze
  • z bocznym widokiem na morze
  • wanna
  • WC
  • suszarka
  • tel.
  • sejf (płatny)
  • klimatyzacja (indywidualna regulacja)
  • lodówka
  • TV sat.
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi (w cenie)

Wyżywienie

All inclusive
  • wszystkie posiłki w formie bufetów
  • bufety tematyczne
  • śniadanie kontynentalne (05.00-07.00)
  • śniadanie (07.00-10.00)
  • późne śniadanie w godz. (10.00-11.00)
  • obiad (12.30-14.30)
  • kolacja (18.45-21.30)
  • po południu kawa i ciasto
  • lody (10.00-18.00)
  • posiłki dietetyczne (możliwość zamówienia)
  • pomiędzy posiłkami przekąski
  • wybór krajowych i importowanych napojów alkoholowych i bezalkoholowych w godz. 10.00-24.00
  • bar przy basenie i bar na plaży czynny w godz. 10.00-18.00
  • restauracja główna i 3 restauracje a la carte (kuchnia grecka, azjatycka i włoska, wymagana wcześniejsza rezerwacja stolika, kolacja w każdej z nich raz na pobyt w cenie)
  • w porze kolacji wymagany stosowny strój (panowie długie spodnie)
Dwa posiłki
  • śniadanie w formie bufetu (07.00-10.00)
  • obiadokolacja w formie bufetu (18.45-21.30)

W okolicy

  • tuż przy długiej i szerokiej piaszczystej plaży w Amoudarze (zaleca się obuwie kąpielowe; z plaży widoczny jest usytuowany w okolicy zakład energetyczny)
  • ok. 8 km do Heraklionu, dogodne połączenie autobusowe
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Coral Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Kreta

OPIS

Znajdujący się tuż przy długiej i piaszczystej plaży Amoudara oraz nieopodal tętniącej życiem wioski o tej samej nazwie, zaledwie kilka kilometrów od Heraklionu, hotel oferuje szeroki wybór udogodnień, całodniowe zajęcia sportowe i rozrywkę. W bujnym ogrodzie natomiast znajdziemy spokój i ciszę. W restauracji głównej serwowane są rozmaite kulinarne przysmaki, w tym greckie specjały, w pozostałych zaś tradycyjne potrawy kuchni kreteńskiej, azjatyckiej i włoskiej.

kategoria organizatora

5*

kategoria lokalna

BRAK

Data otwarcia

1977 r. Odnowiony w 2010 r. Na terenie hotelu: restauracje (4), bary (4), room service (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (2), basen odkryty.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

Przy hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa, 250 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Parasole, leżaki, ręczniki plażowe - bezpłatne. Bar na plaży - płatny.

pokoje

Zlokalizowane są w 3 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 5, liczba wind: 2), 2 bungalowy (liczba pięter: 2, liczba wind: 0) Typy pokoi: Double Room Standart dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Double Room Seview dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

restauracja główna, restauracje a la carte (3), bary (4)

śniadanie i obiadokolacja

śniadanie (07:00-10:00), kolacja (18:45-21:30) w restauracji głównej "Aphrodite", wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:45-21:30) w restauracji głównej "Aphrodite", przekąski (13:00-17:00) serwowane w barze na basenie, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe Restauracje a la carte - dla Gości HB - płatne, dla Gości All Inclusive - 1 wizyta w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja."Ambrosia Greek Tavern" na plaży - grecka, śródziemnomorska, lokalna, "Al Capone Italian Restaurant" włoska , "Anjin San Restaurant" międzynarodowa

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu dla dzieci w restauracji, krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

w cenie

korty do tenisa ziemnego (2), rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, koszykówka, piłka nożna, siatkówka plażowa, minigolf, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, animacje

płatne

oświetlenie kortów, bilard, siłownia, centrum SPA, masaż, sauna, jacuzzi, salon piękności, łaźnia turecka DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

24.06.2019 14:45

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy

Sale konferencyjne

Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

5

Region

Grecja/Kreta/Ammoudara

Opinia 7islands

Hotel o wysokim standardzie, położony w przepięknym ogrodzie. Polecamy go parom chcącym zażyć odrobiny relaksu w centrum odnowy biologicznej. Ze względu na niewielką odległość do miasta jest to również idealny wybór dla osób ceniących tętniące życiem nocnym kurorty. Dodatkowym atutem hotelu jest oferowany bezpłatnie serwis plażowy oraz bar na plaży w ramach all inclusive.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Ammoudara, ok. 12 km od Heraklionu, ok. 15 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się przed hotelem. W pobliżu znajduje się zakład energetyczny, jest to związane wyłącznie z niedogodnością wizualną.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, szeroka, piaszczysta. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatne.

Hotel

Komfortowy kompleks składający się z budynku głównego i 2 bungalowów. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, 2 windy, kącik telewizyjny, restauracja główna, 3 restauracje ? la carte (grecka, włoska, azjatycka), 4 bary (w tym bar na plaży), dyskoteka (w barze hotelowym), Internet Wi-Fi w lobby. Odpłatnie: kącik internetowy, kantor, mini market, 8 sal konferencyjnych (mogących pomieścić od 20 do 350 osób), wypożyczalnia samochodów, opieka medyczna (na zapytanie). Hotel posiada pokoje oraz udogodnienia dla osób niepełnosprawnych. Kategoria lokalna 5*.

Pokoje

Hotel dysponuje 334 całkowicie odnowionymi pokojami (196 pokoi w budynku głównym i 138 w bungalowach) z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, Internet ADSL, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf (ok. 20 euro/tydz.). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

2 posiłki: śniadania (07:00-10:00) i obiadokolacje (18:45-21:30) w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive. All inclusive: 4 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00-10:00), późne śniadania (10:00-11:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:45-21:30). Raz w trakcie pobytu Goście mają możliwość skorzystania z bezpłatnej kolacji w każdej z restauracji ? la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja. Przekąski dostępne są w godzinach 10:00-18:00 w barze przy basenie oraz 14:00-18:00 w barze przy plaży. Kawa, herbata oraz ciasteczka serwowane są w barze przy basenie w godzinach 10:00-18:00. Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe dostępne są w wybranych barach w godzinach 10:00-24:00. W przypadku nieodpowiednich warunków pogodowych część barów może być okresowo nieczynna. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 24:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny (1 z wodą słoną, 1 z wodą słodką, leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe bezpłatne), animacje dzienne i wieczorne, boccia, rzutki, siatkówka plażowa, boisko do mini piłki nożnej (5x5, wymagana wcześniejsza rezerwacja), rowery wodne (1 godz./dzień), kajaki (1 godz./dzień), mini golf (1 godz./dzień), rowery (1 godz./dzień), tenis stołowy (1 godz./dzień), tenis ziemny z podstawowym wyposażeniem (1 godz./dzień, wymagana wcześniejsza rezerwacja), windsurfing (1 godz./dzień, wymagane uprawnienia), koszykówka (1 godz./dzień). Odpłatnie: SPA & Wellness (basen kryty z woda słodką, jacuzzi, masaże, sauna, siłownia), oświetlenie kortu tenisowego i boisk, bilard, szkoła nurkowania, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

2 brodziki (1 z wodą słoną, 1 z wodą słodką), 3 zjeżdżalnie dla dzieci, plac zabaw, mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), klub dla nastolatków (w wieku 13-17 lat), mini disco, specjalne menu dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

Kontakt do hotelu

www.apollonia.gr / Tel.: 00 30 281 082 16 02

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta - Heraklion

Opis

* przy plaży

* basen ze zjeżdżalniami

* na rodzinne wakacje

* darmowe Wi-Fi

Opis

Luksusowy hotel na piaszczystym brzegu popularnego kurortu Ammoudara. Teren hotelu tonie w zieleni bujnego ogrodu. Komfortowe pokoje, wysoka jakość obsługi.

• 5 restauracji i tawerna
• 4 bary
• 1 basen z wodą słodką i 1 z wodą morką, basen ze zjeżdżalniami
• basen kryty, podgrzewany (kwiecień-październik) w spa
• sklepy
• usługi konferencyjne
• SPA
• bezpłatny kącik internetowy w lobby i Wi-Fi bezpłatne


Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

Polozenie

• wyspa Kreta
• kurort Ammoudara
• 6 km na zachód od Heraklionu
• 8 km od lotniska w Heraklionie
• przystanek autobusowy obok hotelu

 

Plaza

• publiczna
• przy hotelu
• piaszczysta
• leżaki i parasole bezpłatnie
• ręczniki plażowe bezpłatnie

Wyzywienie

All Inclusive, Half Board

Pokoje

334 pokoje: Singles, Double Rooms GV/SSV (~29 m2), Family 2-Bedrooms GV (~45 m2).

W pokojach: klimatyzacja, lodówka, telefon, bezpłatne Wi-Fi, telewizja satelitarna, sejf (za opłatą), wanna/prysznic, zestaw do kąpieli, suszarka do włosów, kapcie, elektroniczne zamki, urządzenia do przygotowywania kawy/herbaty, balkon/taras.

Single: podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze.

Double: podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze.

Family 2-Bedrooms: 2 pokoje, jeden z podwójnym łóżkiem, drugi (za drzwiami przesuwnymi) z 2 pojedynczymi łóżkami.

Pokoje dla niepalących.

Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

Sport

Sport i rozrywka:
• animacje
• bilrd
• dyskoteka
• tenis (oświtlenie płatne)
• tenis stołowy
• siatkówka
• koszykówka
• mini piłka nożna
• sporty wodne na plaży płatne

Dla dzieci:
• 2 brodziki (z woda morską i słodką)
• mini klub (4-12 lat)
• plac zabaw
• 1 basen z 3 zjeżdżalniami

O wyzywieniu

All Inclusive 2018

Główna restauracja:
Wczesne śniadanie: na życzenie
Śniadanie: 07:00-10:30, amerykański bufet
Późne śniadanie: 10:00-11:00, kontynentalny bufet
Lunch: 12:30-14:30, bufet
Kolacja: 18:45-21:30, bufet, Dress Code


Restauracja a la carte Greek: 19:00-22:30, Dress Code, 1 raz podczas pobytu, wymagana rezerwacja 3 dni wcześniej

Restauracja a la carte Italian: 19:00-22:30, 15.04-15.10, Dress Code, 1 raz podczas pobytu, wymagana rezerwacja 3 dni wcześniej

Restauracja a la carte: 19:00-22:30, 15.04-15.10, Dress Code, 1 raz podczas pobytu, wymagana rezerwacja 3 dni wcześniej

Lobby-bar: 10:00-01:00, all inclusive 10:00-00:00

Snack-bar przy basenie: 10:00-18:00 - przekąski, 16:00-17:00 - kawa, zależnie od warunków pogodowych

Pizzeria (snack-bar): 12:00-17:00, pizza

Kafenion: 11:00-18:00, na plaży, czerwiec-wrzesień

Disco-bar: 20:00-01:00, w kwietniu i październiku

Disco-bar na zewnątrz: 20:00-01:00, maj-wrzesień, zależnie od warunków pogodowych

 


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

w Amoudarze, do centrum miejscowości ok. 1 km. Bezpośrednio nad morzem, Z plaży widoczny jest usytuowany w okolicy zakład energetyczny. Teren hotelu jest zadrzewiony i porośnięty niezwykle bujną roślinnością sprawiającą wrażenie parku. Do Heraklionu ok. 8 km, dogodne połączenie autobusowe. Transfer z lotniska ok. 30 min.

Plaża

bardzo ładna, długa i szeroka piaszczysta plaża w Amoudarze, łagodnie opadająca do morza. Zalecane obuwie kąpielowe. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe na plaży bezpłatnie. Bar na plaży.

Wyposażenie

komfortowy hotel, bardzo przyjazny dla rodzin z dziećmi, składa się z 5-piętrowego budynku głównego i 2 bungalowów szeregowych. W budynku głównym do dyspozycji Gości: lobby z recepcją i częścią ogólnodostępną, pokój TV, minimarket, amfiteatr. 4 restauracje: restauracja główna i 3 restauracje a'la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja), bar główny. Na terenie dużego ogrodu z bujną roślinnością znajduje się basen z wodą morską, i 2 baseny z wodą słodką. W basenie ze słodką wodą 2 zjeżdżalnie (korzystanie w określonych godzinach). Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe przy basenie bezpłatnie. Bar przy basenie z przekąskami. 10 pokoi dla osób niepełnosprawnych. www.apollonia.gr

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

komfortowe, wygodnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe od strony ogrodu (A1-3D): indywidualna klimatyzacja, sejf za opłatą, TV-sat., telefon, lodówka, balkon lub taras. Łazienka z wanną lub prysznicem, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze (A2-3E): w budynku głównym. Pokoje dwuosobowe (2-3F): w bungalowach: dla 2 os. dorosłych z 1-2 dzieci lub 3 os. dorosłych, maksymalna liczba osób nie może być przekroczona o infanta. Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S). Pokoje rodzinne od strony morza (2-4G): w budynku głównym, dwa pokoje wyposażone jak pok. 2D, dla 2 os. z 2 dzieci, 3 os. z 1 dzieckiem lub 4 osób dorosłych.

Dzieci

2 brodziki (z morską i słodką wodą), 3 zjeżdżalnie, mini klub (4-6 lat), maxi club (7-12 lat), klub młodzieżowy (13-17 lat, w lipcu i sierpniu), zacieniony plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, specjalne menu, przedstawienia, mini disco. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat, wózek, baby phone, czajnik bezpłatnie. Opieka nad dzieckiem za opłatą.

Rozrywka

animacje 6 razy w tygodniu, przedstawienia (w zależności od pogody).

Dostęp do internetu

kącik Internetowy za opłatą, Wi-Fi gratis w pokojach gratis.

Sport

step aerobik, aqua aerobik, water polo, zumba, kort tenisowy, rakiety tenisowe i piłki, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy. Za opłatą: siłownia, basen, oświetlenie kortu, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, profesjonalne centrum odnowy biologicznej (wstęp od 15 lat) z bogatą ofertą zabiegów. Sporty wodne na plaży (w szczycie sezonu, lokalne agencje).

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

All Inclusive Premium: 3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bogatego, urozmaiconego bufetu. Podczas śniadania świeżo wyciskany sok pomarańczowy. Dodatkowo: wczesne śniadanie, wymagane zgłoszenie (05:00-07:00), późne śniadanie kontynentalne w godz. 10:00-11:00. Bufety tematyczne (kuchnia międzynaorodwa, grecka, śródziemnomorska). Bufet kreteński. "Show cooking". Podczas obiadu i kolacji serwowane lokalne napoje alkoholowe: wino, piwo z beczki, napoje bezalkoholowe. Po południu kawa i ciasto. Lody (10:00-18:00). Pomiędzy posiłkami przekąski. Wybór lokalnych i importowanych napojów alkoholowych i bezalkoholowych w godz. 10:00-24:00. Bar przy basenie i bar na plaży w godz. 10:00-18:00. Restauracja główna, 3 restauracje a'la carte: kuchnia grecka, azjatycka i włoska, kolacja w każdej z restauracji a'la carte raz na pobyt w cenie (wymagana wcześniejsza rezerwacja z 3 dniowym wyprzedzeniem). W porze kolacji wymagany stosowny strój (panowie długie spodnie). Dodatkowo oferta sportowa: minigolf, wypożyczalnia rowerów (1 godzina dziennie), wstęp do nurkowania, kajaki i rowery wodne w miarę dostępności.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • komfortowy, zadbany hotel pośród bujnej zieleni
  • komfortowe, przyjemnie urządzone pokoje
  • bardzo atrakcyjny pakiet
  • All Inclusive
  • urozmaicone posiłki
  • ładna, piaszczysta plażą odznaczona "Błękitną Flagą" zakwaterowanie 2+2, 3+1
  • zniżka dla seniorów 60 Plus
  • zniżka dla nowożeńców
  • mnóstwo atrakcji dla najmłodszych gości
  • wspaniałe atmosfera
  • doskonałe miejsce na rodzinne wakacje


Mapa Hotelu Apollonia Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Apollonia Beach:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Apollonia Beach
https://youtu.be/d9qqqCBkKfA
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Apollonia Beach

4.1
polecam

Hotel OK, niedaleko Heraklionu, tuż przy plaży - bardzo ładnej, szerokiej i piaszczystej, z leżakami i parasolami za free. Okolica mało atrakcyjna - jest zielono, ale nie ma gdzie wyjść. Widok trochę psuje elektrownia, ale nie przeszkadza to bardzo. Pokoje ok. Obsługa w Apollonia Beach miła i uprzejma, choć nie tyczy się to całości personelu. Lepiej zapłacić trochę więcej za pokój i mieć super widok na morze :) Razem z mężem super wypoczęliśmy, Kreta godna polecenia dla każdego!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    5.2
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    i sport
    5
  • Obsługa
    5.4
HolidayCheck
Ocena Apollonia Beach:
5.3 / 6

Naprawdę warto pojechać 2008-05-05
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Dla dzieci i rodziców, miła rozrywka w luksusie 2008-07-03
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

5.3
Bardzo ładny hotel 2008-08-16
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super hotel dla każdego! 2008-08-25
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.7

Bardzo aktywnie można spędzać czas w tym hotelu, dzieki animatorom oraz różnym zajęciom przez nich o...
więcej

5.6
Super 2008-09-07
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Hotel przyjazny dla gości 2008-09-25
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

5.7
Apollonia w październiku 2008-10-25
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

5.6
Godny polecenia 2008-11-09
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

5.8
Naprawdę warto pojechać 2009-05-25
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

Hotel świeżo po remoncie, ładne duże pokoje. Bardzo dobra oferta dla gości z ofertą AI. Hotel wybitn...
więcej

5.7
Hotel w pięknym ogrodzie 2009-06-17
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    4.5

5.1
Fajny hotel na wakacje z dziećmi 2009-06-19
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Bardzo dobry hotel-polecam! 2009-07-05
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam hotel jako spełniający oczekiwania 2009-08-03
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

5.8
Hotel rodzinny 2010-06-19
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Super hotel trochę na uboczu 2010-10-03
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Mocne 4 gwiazdki 2011-01-03
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Udane wakacje w super hotelu z TUI 2011-08-22
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Bardzo polecam 2011-08-23
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Było świetnie - polecam szczególnie lubiącym dobre jedzenie. Ogromny wybór i duża ilość. Kucharze go...
więcej

5.8
Hotel komfortowy 2011-10-04
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Hotel super, ale dla rodzin z dziećmi 2011-10-13
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.5

Super drinki, super jedzenie, brak disco najbliższe w mieście - choć animatorzy nam organizowali doj...
więcej

5.5
Fajny hotel z pięknym ogrodem 2011-10-16
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.5

Godny polecenia hotel dla lubiących wypoczywać wśród zieleni. Plusy: piękny ogród, świetne SPA. Mi...
więcej

5.0
Udany pobyt w Hotelu Apollonia Beach Resort & Spa 2012-07-26
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Polecam dla rodzin z dziećmi 2012-08-05
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

W pobliżu elektrownia. Widok z części (i tylko części) pokojów. W zależności od kierunku i siły wiat...
więcej

5.4
To jest fajny hotel ale niestety... 2012-08-11
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.7
Apollonia Beach Resort & Spa - bardzo polecam 2012-09-01
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Spędziłam w hotelu Apollonia Beach Resort & Spa bardzo udane dwa tygodnie. Byłam tam z pięcioletnią ...
więcej

5.5
Świetny hotel 2012-10-18
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Hotel, który można polecić! 2014-08-14
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Bardzo miłe wakacje 2015-07-10
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

wszysko bylo bardzo fajne duzy bardzo dobrze zadbany obiekt sliczny ogrod. wybor basenow, plaza prz...
więcej

6.0
Wspaniały hotel 2015-07-25
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Hotel wspaniały. Jedzenia przepyszne. Manager restauracji zasługuje na najwyższe uznanie. Każdy gość...
więcej

5.7
Bardzo nam się podobało 2016-06-12
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

fanie wesolo gimnastyka plaza czysta ochrona restauracja ratownicy kelnezy super jedzenie pyszne swi...
więcej

5.0
Super dobry wypoczynek! 2017-06-26
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

bardzo przyjazna obsluga, piekna plaza, wspaniale jedzenie, polecam a la carte, bliski dojazd z lotn...
więcej

6.0
Cudowny pobyt 2017-07-14
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Bardzo miło wspominać będę pobyt w Apollonia Beach Resort & Spa. Czas spędzony tam to czysta przyjem...
więcej

5.7
Hotel tonie w pięknej zieleni,spokój. 2017-07-16
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

6.0
Apollonia Beach Resort & Spa - wymarzone wakacje 2017-08-28
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Pobyt w Apollonia Beach sierpień 2017 2018-02-03
Szczegóły oceny hotelu Apollonia Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0

Apollonia Beach - możliwości zakwaterowania:

Room Double SeaView
Room SingleUse
Room SingleUse
Family 2 Rooms Garden View (with Connecting Door)
Room Economy
Family 2 Rooms Garden View (with Connecting Door)
Family Room 2 Brooms / Garden View
Double Room / Garden View
Double Room / Side Sea View
Double Room for Sgl / _
Room Double Balcony or Terrace
Doppelz,Balkon,Meerblick
Doppelz,BkoT
Doppelz,BkoT,Economy
DZ,BkoT,Bungalow
Doppelz,Balk/Ter,seitl.M
DZ,BkoT,Meerblick
Einzelz,Balkon/Terrasse
Fam.-Zim.,Balkon/Terrasse
Fam.-Apt,Balkon/Terrasse
Room Double Balcony or Terrace
Room Economy
Room Double SeaView

Apollonia Beach - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Apollonia Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00