cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
1/20
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
2/20
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
3/20
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
4/20
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
5/20
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
6/20
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
7/20
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
8/20
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
9/20
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
10/20
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
11/20
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
12/20
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
13/20
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
14/20
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
15/20
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
16/20
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
17/20
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
18/20
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
19/20
Hotel Rixos Beldibi, Riwiera Turecka
20/20
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
03.02 - 06.02
już od 2389 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
03.03 - 06.03
już od 1909 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Rixos Beldibi
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Rixos Beldibi
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Kemer
Ocena hotelu Rixos Beldibi:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Rixos Beldibi:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 03 lutego 2023
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 marca 2023

Hotel Rixos Beldibi w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 6 km od centrum Göynük
  • ok. 300 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

polozenie

  • ok. 6 km od centrum Göynük
  • ok. 300 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

plaza

  • ok. 300 m od plaży
  • piaszczysto-żwirowa
  • leżaki
  • platforma kąpielowa

Wyposażenie

  •  recepcja
  • kantor: w recepcji
  • sejf: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • taras na dachu
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • sklep z pamiątkami
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • pralnia
  • usługi konsjerża
  • serwis bagażowy
  • parking: w zależności od dostępności
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

187

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 3
  • basen główny: kwiecień-listopad, zewnętrzny, ze słodką wodą, łóżka balijskie: za opłatą, hamaki, leżaki, parasole
  •  basen: listopad-maj; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany: listopad-marzec; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, w strefie spa, leżaki
  • basen dla dzieci „Children's Pool": kwiecień-listopad, zewnętrzny
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci „Children's Pool": kwiecień-listopad, zewnętrzny
    • menu dla niemowląt
    • wózek dla dzieci
    • bufet dla dzieci
    • miniklub dla dzieci: 4-12 lat, 09:30-23:00
    • animacje dla dzieci
    • pokój gier i zabaw: 4-12 lat
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: 4-12 lat, 20:30-21:00
    • animacje dla nastolatków

    Sport i wellness

    W cenie
    • siłownia: 07:00 - 23:00
    • sauna fińska
    • łaźnia parowa
    • hammam
    • pilates
    • joga
    • łucznictwo
    • siatkówka plażowa
    • minigolf
    • badminton
    • tenis stołowy
    • 2 korty tenisowe
    •  oświetlenie kortu tenisowego
    • windsurfing
    Płatne
    •  strefa spa „Anjana Spa": 9+., 9:00-20:00, wielkość: 1864 m2, gabinety zabiegowe: 11, gabinety zabiegowe dla par: 2
    • masaże
    •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
    • centrum medycyny ajurwedyjskiej
    • trening indywidualny
    • lekcje gry w tenisa
    • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa

    rozrywka

    • zajęcia kulinarne
    • zajęcia sportowe (codziennie, w ciągu dnia, od kwietnia do października)
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych
    • lekki program animacyjny
    • wieczory tematyczne
    • wieczory taneczne
    • muzyka na żywo
    • karaoke
    • boccia w cenie
    • rzutki w cenie

    Pokoje

    Pokój rodzinny FZX1
    • 3-4 os.
    • ok. 78 m2
    • widok na ląd
    • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar
    • telefon
    • Wi-Fi
    • TV sat.
    • odtwarzacz DVD
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • szlafroki
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy Deluxe z widokiem na morze DZM2
    • 2-4 os.
    • ok. 65 m2
    • widok na morze
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar
    • telefon
    • Wi-Fi
    • TV sat.
    • odtwarzacz DVD
    • prysznic
    • oddzielne WC
    • szlafroki
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy Deluxe DZX2
    • 2-4 os.
    • ok. 65 m2
    • widok na góry
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: napoje bezalkoholowe, woda
    • telefon
    • Wi-Fi
    • TV sat.
    • odtwarzacz DVD
    • prysznic
    • oddzielne WC
    • szlafroki
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
    • 1-3 os.
    • widok na morze
    • w budynku głównym
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar
    • telefon
    • Wi-Fi
    • TV sat.
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • szlafroki
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
    • 3-4 os.
    • ok. 78 m2
    • widok na morze
    • w budynku głównym
    • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: napoje bezalkoholowe, woda
    • telefon
    • Wi-Fi
    • TV sat.
    • odtwarzacz DVD
    • prysznic
    • oddzielne WC
    • szlafroki
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 33 m2
    • widok na góry lub ląd
    • w budynku głównym
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar
    • telefon
    • Wi-Fi
    • TV sat.
    • łazienka oddzielona szklaną ścianą
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: 07:00 - 10:00, kontynentalne, w formie bufetu
    • późne śniadanie
    • obiad: w formie bufetu
    • kolacja: 19:00 - 21:30, w formie bufetu, a la carte
    • przekąski: 12:00 - 16:00
    • przekąski o północy: 00:00 - 02:00
    • ciasto: 10:00 - 18:00
    •  lody: codziennie 12:00 - 18:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe
    • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • główna restauracja „Turquoise": rodzaje kuchni: azjatycka, międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, turecka, ryby/owoce morza, dania z grilla, menu dla niemowląt, żywność organiczna, dania dietetyczne, bufet dla dzieci, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet, codziennie 07:00 - 11:00, 12:30 - 14:30, 19:00 - 21:00 i 00:00 - 02:00, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących
  • restauracja „La Rosetta": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, styczeń-grudzień, 19:00 - 23:00
  • restauracja „Mermaid": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, 19:00 - 22:00
  • restauracja „BBQ": rodzaje kuchni: dania z grilla, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, 19:00 - 22:00
  • restauracja „SPARX": rodzaje kuchni: francuska, a la carte, za opłatą, kwiecień-październik, raz w tygodniu 09:00 - 11:00 i 19:30 - 23:00

  • bary i inne: 5
  • lounge bar „Rixos Lounge Bar"
  • pub „Irish Pub": 21:00 - 02:00
  • bar przy zewnętrznym basenie „Lotus": kwiecień-październik, raz w tygodniu 10:00 - 00:00
  • klub na plaży „Beach Bar": kwiecień-październik; w zależności od warunków pogodowych, raz w tygodniu 10:00 - 18:00
  • bar w strefie spa „Vitamin Bar C1": 08:00 - 20:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • kolacja przy świecach: a la carte, stałe menu, wybór z menu
  • uroczysta kolacja: w formie bufetu, a la carte, stałe menu, wybór z menu

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka Gala R

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Kemer

    Opis oferty:

    To miejsce skusi każdego, kto marzy o wakacjach na najwyższym poziomie. Wysmakowane, butikowe wnętrza, przestronne i eleganckie pokoje oraz restauracje, serwujące znakomitą, międzynarodową kuchnię sprawiają, że to hotel, który spełnia oczekiwania najbardziej wymagających Gości. Ogród i bujna roślinność wprawiają tutaj w idealny nastrój, a bliskość plaży pozwoli na relaks niemal w każdym momencie. Idealne miejsce na romantyczne wakacje!

    POŁOŻENIE:

    w Beldibi, ok. 17 km od centrum KEMER; ok. 50 km od lotniska w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejścia do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, cabany (płatne); bar objety all inclusive.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2004 r., odnowiony w 2014 r., 187 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, 4 windy, przestronne lobby/hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 4 restauracje á la carte: BBQ - dania z grilla, dostępne foteliki i menu dla dzieci, Mermaid - kuchnia azjatycka, dostępne foteliki i menu dla dzieci, La Rosetta - kuchnia włoska, dostępne foteliki i menu dla dzieci, Sparx - kuchnia francuska, dostępne menu dla dzieci, 6 barów, w tym na plaży i z przekąskami, cukiernia; minimarket, sklep z pamiątkami, butik, sklep ze skórami, kantor, parking, sala konferencyjna dla maks. 350 osób, taras z widokiem na ogród i morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: fryzjer, salon piękności, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    classic standard:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 33 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka, szlafrok, kapcie), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, minibar (uzupełniany w napoje bezalkoholowe i piwo), zestaw do kawy/herbaty, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

    deluxe:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dzieci), ok. 65 m², wyposażenie jak w pokoju classic standard; widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 1264 m², gł. 1,4 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; piłka plażowa, siatkówka plażowa, minigolf, kort tenisowy (oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu płatne), tenis stołowy, rzutki, boccia, zumba, joga, pilates, gry w basenie; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci, dyskoteka, muzyka na żywo; centrum spa: bezpłatne: basen kryty, słodka woda, ok. 100 m², gł. 1,4 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, siłownia, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, za opłatą: masaże, zabiegi na twarz i ciało; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

    UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

    • osoba poruszająca się na wózku samodzielnie może poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, basenu i ogrodu• podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do holu, hol, basen, winda Pokój:• 1 pokój (na zamówienie)• szerokość drzwi wejściowych do pokoju nie mniejsza niż 90 cmŁazienka:• wanna lub prysznic: poręcz; krzesło opuszczane ze ściany• lustro nie wyżej niż 100 cm od posadzki• umywalka nie wyżej niż 80 cm i nie niżej niż 65 cmBasen:• poręcze ułatwiające wejście do basenuPlaża:• podjazd do plaży

    ULTRA ALL INCLUSIVE 24H

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30), późna kolacja (24.00-2.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-18.00) w barze z przekąskami; kawa, herbata, ciasto w cukierni (10.00-18.00), całodobowo napoje bezalkoholowe, lokalne i importowane napoje alkoholowe w barze w lobby; raz na tydzień kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    +90/2428249700, https://beldibi.rixos.com/ 

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi 


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Kemer

    Opis oferty:

    To miejsce skusi każdego, kto marzy o wakacjach na najwyższym poziomie. Wysmakowane, butikowe wnętrza, przestronne i eleganckie pokoje oraz restauracje, serwujące znakomitą, międzynarodową kuchnię sprawiają, że to hotel, który spełnia oczekiwania najbardziej wymagających Gości. Ogród i bujna roślinność wprawiają tutaj w idealny nastrój, a bliskość plaży pozwoli na relaks niemal w każdym momencie. Idealne miejsce na romantyczne wakacje!

    POŁOŻENIE:

    w Beldibi, ok. 17 km od centrum KEMER; ok. 42 km od lotniska w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysto-żwirowa, łagodne zejścia do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez teren hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2002 r., odnowiony w 2014 r., 187 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, 4 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna – dania w formie bufetu, kuchnia turecka, międzynarodowa, 2 restauracje á la carte – kuchnia włoska, francuska, 4 bary, cukiernia; minimarket, sklep z pamiątkami, butik, parking; sala konferencyjna dla maks. 300 osób, ogród, taras z widokiem na ogród i morze, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: fryzjer, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy: 

    2-os., ok. 33 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka do włosów, zestaw kosmetyków), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty, minibar; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą; 

    deluxe: 

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 65 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; widok na morze za dopłatą; pokój deluxe za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen (czynny w sezonie letnim); kort tenisowy (oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu płatne), tenis stołowy, rzutki; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje; centrum spa: bezpłatnie: basen kryty, słodka woda, ok. 100 m², gł. 1,4 m, brodzik, słodka woda, gł. 0,4 m, siłownia, sauna, łaźnia parowa, za opłatą: hammam, masaże, zabiegi pielęgnacyjne.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-16.00), nocne przekąski (24.00-2.00) w wyznaczonych barach; ciasto w cukierni (15.00 -18.00), całodobowo kawa, herbata; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach w wyznaczonych godzinach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0090/2428249700, www.beldibi.rixos.com

    - serwis plażowy

    - Wi-Fi


    Rainbow

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie

    Hotel należy do sieci Rixos. Położony w regionie Kemer. Otoczony rozległą, egzotyczną roślinnością. Z jednej strony hotelu rozciąga się widok na góry, z drugiej natomiast można zobaczyć zachwycające wody Morza Śródziemnego. Zlokalizowany około 50 km od lotniska w Antalyi i około 22 km od najbliższego centrum miasta.

    Plaża

    Położony przed piaszczysto-żwirową plażą o długości około 275 m. Ręczniki, leżaki i parasole dostępne bez dodatkowej opłaty. Pawilony za dodatkową.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja, 4 windy, restauracja główna, 5 restauracji a’la carte: owoce morza, BBQ wraz z kuchnią turecką i włoska (bez dodatkowych opłat, dostępne raz na tydzień, wymagana wcześniejsza rezerwacja), francuska oraz dalekowschodnia (płatne dodatkowo, wymagana wcześniejsza rezerwacja), 5 barów: bar lobby, bar na plaży, bar Irish, bar C-Bar Vitamin oraz bar Lotus. Do dyspozycji gości: basen główny, basen dla dzieci, leżaki, parasole i ręczniki dostępne bez dodatkowej opłaty, parking. Płatne dodatkowo: opiekunka dla dzieci, fryzjer.

    Pokoje


    Wyżywienie

    All Incusive: śniadanie (7:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), lunch (12:30-14:30), obiadokolacja (19:00-21:30) oraz nocne przekąski (0:00-2:00) w restauracji głównej Turquoise w formie bufetu. Przekąski międzynarodowe w restauracji Alara (12:00-18:00). Cukiernia z kanapkami, kawą, herbatą, słodkościami oraz owocami (10:00-18:00). Dodatkowo: serwis z owocami na plaży, menu dziecięce, lody. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz wybrane napoje importowane dostępne 24 h w barze lobby, w pozostałych barach w godzinach otwarcia.

    Program sportowy i animacyjny

    Hotel prowadzi dzienny i wieczorny program animacji oraz sportowy. Do dyspozycji gości m.in.: fitness, joga, koszykówka, siatkówka plażowa, kort tenisowy, tenis stołowy, rzutki, badminton, boccia, szachy. Dodatkowo: dyskoteka, karaoke, muzyka na żywo, występy DJ’a, kino na otwartym powietrzu. Hotel oferuje wejście na teren parku rozrywki Land of Legends (dwa razy na tydzień). Centrum SPA Anjana: sauna, łaźnia turecka, basen wewnętrzny, łaźnia parowa, strefa relaksu. Za dodatkową opłatą: masaże i zabiegi w centrum SPA, sporty wodne. Dla dzieci: miniklub Rixy (4-12 lat) z całą gamą aktywności i zajęć.

    Internet

    Bezpłatny Internet Wi-Fi w pokojach i ogólnodostępnych częściach hotelu.

    Kategoria lokalna

    *****

    Naszym zdaniem

    Świetny hotel z szeroką ofertą. Zlokalizowany z dala od zgiełku dużych miast, dlatego jest to idealne miejsce do relaksu. Usytuowany w pięknym otoczeniu z zachwycającymi widokami. Duży wybór aktywności i różnorodna oferta barów i restauracji to zdecydowany atut. Polecamy szczególnie na rodzinny wypoczynek, ze względu na rozbudowaną ofertę animacji dla dzieci. Sprawdzi się też dla indywidualnych podróżujących.

    Strona www

    www.rixos.com

    Zakwaterowanie


    Stoki


    Opinie klientów


    Program

    Dzień pierwszy

    Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego

    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
    Dzień ostatni

    Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje: wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, innych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.
    Uprzejmie informujemy że od dnia 26.04.2019 w Turcji przestaną być honorowane banknoty o nominale 500 EUR. Nie są wymieniane także dolary drukowane przed 1996r. (z małymi wizernukami głów postaci).
    W związku z tym nie będzie możliwości opłacania pakietów płatnych pilotowi oraz wycieczek lokalnych banknotami o tym nominale (roczniku). Prosimy o poinformowanie Klientów.

    Wycieczki lokalne

    Wycieczki lokalne

    RIWIERA TURECKA PAMUKKALE - cena ok. 63 EUR
    Całodzienna wycieczka do niezwykłego Pamukkale, ze względu na kolor zwanego Bawełnianą Twierdzą. To niezwykła, tworząca się od 14 tys. lat, kaskada białych, wapiennych tarasów i naturalnych basenów, napełnionych wodą z gorących źródeł. Cały teren stanowi Park Narodowy wpisany na listę światowego dziedzictwa przyrodniczego UNESCO. Następnie spacer po ruinach Hierapolis - antycznego uzdrowiska. Zachowało się tu wiele zabytków z czasów rzymskich: Wielkie Łaźnie z II w. n.e., ulica Frontiniusa o długości ok. 1 km, świątynia Apolla, święta sadzawka, teatr rzymski i inne.
    ZAKUPY W ALANYI LUB SIDE
    - To propozycja dla tych z Państwa, którzy chcą się przekonać, ile jest prawdy w opowieściach o niezwykłym kunszcie tureckich złotników, wytwórców konfekcji skórzanej oraz tekstylnej. Odwiedziny w salonach złotniczym i wyrobów skórzanych dadzą możliwość zrobienia zakupów nawet najbardziej wybrednym. Kolejnym punktem programu będzie wizyta w sklepie z tekstyliami. W chwilach, w których uda się Państwa oderwać od targowania, pilot chętnie podzieli się z Państwem wiadomościami o regionie, jego historii i współczesności. Znajdziemy oczywiście czas, by pokazać naszym gościom najpiękniejszą panoramę miasta.
    KAPADOCJA - cena ok. 137 EUR
    Fascynująca 2-dniowa wyprawa do początków chrześcijaństwa, do „krainy księżycowych” formacji skalnych i podziemnych miast. To wyjątkowa okazja, aby poznać przyrodę, kulturę i historię Turcji. W drodze do Kapadocji wizyta w Konyi, gdzie zwiedzać będziemy Muzeum Mevlany - założyciela Zakonu Tańczących Derwiszy. Odwiedzimy także największy w Turcji Karavanseray pochodzący z XIII w. Po przybyciu do Kapadocji zwiedzanie jednego z największych miast podziemnych w Kaymakli. Następnego dnia wyjazd do Goreme, gdzie zobaczymy słynne kościoły wykute w skałach. W programie także postoje na punktach widokowych.
    PERŁY STAROŻYTNEJ PAMFILII - cena ok. 60 EUR
    Wycieczka, dzięki której poznacie Państwo niesamowitą historię Turcji oraz piękno tutejszej przyrody. Podczas naszej wyprawy odwiedzimy Perge - nazywane też „małym Efezem”, gdzie znajdują się ruiny jednego z najlepiej zachowanych miast hellenistycznych. Następnie odwiedzimy Park Narodowy Kurşunlu zachwycający wspaniałymi wodospadami i niezliczonymi gatunkami egzotycznych ptaków i roślin. To właśnie tutaj będzie czas, aby odpocząć od upałów i nabrać sił na zwiedzanie najlepiej zachowanego teatru starożytnego w południowej Turcji - teatru w Aspendos, w którym do dnia dzisiejszego odbywają się koncerty.
    HAMAM - cena ok. 25 EUR
    Hamam, czyli łaźnia turecka, jest spadkobiercą najlepszych tradycji term rzymskich - instytucji niezbędnej niegdyś w każdym mieście, ulubionego miejsca rozrywki starożytnych Rzymian, Greków i Bizantyjczyków. Z czasem łaźnie tak mocno wrosły w krajobraz tureckich miast, iż dzisiaj większość Turków nie zdaje sobie sprawy z ich starożytnego rodowodu. W samych łaźniach czas zmienił jednak niewiele. Hamam to w tym samym stopniu relaks dla ciała i ducha. Sauna, kąpiele i masaże upływają w miłej atmosferze żartów i pogawędek. W pięknych marmurowych wnętrzach czekają nas między innymi: mycie i peeling specjalną rękawicą „kese”, łaźnia parowa, polewanie zimną i gorącą wodą, masaż w pianie i w olejkach. Wizyta w Hamamie to zawsze jedno z tych najmilszych wspomnień z pobytu w Turcji.
    ZIELONY KANION - cena ok. 55 EUR
    Rejs po Zielonym Kanionie to fantastyczna wyprawa dla wszystkich tych, którzy cenią ciszę, spokój, lubią wypoczywać na łonie natury oraz podziwiać bajkowe krajobrazy. Będziemy delektować się szmaragdowym kolorem czystego jeziora (turkusowa barwa wody jest efektem rozpuszczonych związków wapnia) i błękitem nieba. Jezioro otoczone jest pasmem gór, na którym zobaczyć można pasące się kozice. Dla ochłody zatrzymamy się na kąpiel w krystalicznie czystej wodzie. Będzie także przerwa na zrobienie zdjęć piątej co do wielkości w Turcji zapory Oymapinar, dzięki której powstał ten zalew.
    JEEP SAFARI - cena ok. 39 EUR
    Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki – ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay. Będzie także okazja do zapalenia fajki wodnej. MORSKA WYPRAWA - cena ok. 37 EUR Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek. Podpłyniemy także do Jaskini Piratów, Kochanków oraz Jaskini Fosforyzującej.
    RAFTING - cena ok. 35 EUR
    Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
    DELFINARIUM - cena ok. 35 EUR
    Zapraszamy Państwa do wizyty w Delfinarium. Wycieczka zapewni Państwu pełno wrażeń związanych z obcowaniem z tymi niesamowitymi zwierzętami i podziwianiem ich występów. Fantastyczna przygoda nie tylko dla najmłodszych!!!
    NURKOWANIE - cena ok. 52 EUR
    Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
    MANAVGAT - cena ok. 42 EUR
    Wycieczka, która pozwoli Państwu poznać tureckie realia. Odwiedzimy tradycyjny orientalny bazar, gdzie będą mogli Państwo poobserwować mieszkańców podczas zakupów czy samemu zakupić tureckie smakołyki. Po pełnym wrażeń pobycie na targu popłyniemy w spokojny rejs po rzece Manavgat, który kończy się malowniczym ujściem do Morza Śródziemnego. Odpoczniemy na plaży, gdzie zimna słodka woda rzeczna miesza się z ciepłą, słoną wodą morską. Następnie zwiedzimy jeden z największych meczetów na Riwierze Tureckiej z okazałym, pełnym ornamentów, wnętrzem.
    ODKRYJ ALANYĘ -cena ok. 42 EUR
    Podczas wycieczki odkryją Państwo nieznane przez wszystkich miejsca Alanyi. Najpierw wjedziemy na sławne wzgórze Alanyi czyli Kale, gdzie z punktu widokowego rozpościera się piękny widok na plażę oraz port. Następnie odwiedzimy jaskinię Dim – jedną z najdłuższych w Turcji. Podczas spaceru będzie można zobaczyć niesamowitą grotę pełną okazałych nacieków skalnych: stalagmitów i stalaktytów. Po zwiedzeniu jaskini udamy się do znanego mieszkańcom Alanyi miejsca piknikowego nad rzeką Dimcay. W restauracji, znajdującej się na pływających platformach zjemy „turecki obiad” i odpoczniemy od upałów. Po relaksie nad rzeką udamy się do portu w Alanyi, gdzie przesiądą się Państwo na statek. Podczas rejsu opłyniemy półwysep i zobaczymy symbol miasta czyli Czerwoną wieżę czy ukryte wśród skał groty, gdzie ukrywali się m.in. piraci.
    Uwaga! Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.

    Inne

    RIWIERA TURECKA informacje ogólne
    Waluta TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny).
    Język urzędowy – turecki.
    Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach.
    Czas + 1 godz. w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny Pizza ok. 20 TL woda 1,5l - ok. 1,5-2 TL, piwo w sklepie ok. 9 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować. Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych zaopatrzonych w znaczek - w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą.
    Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem.
    W regionie:
    Alanya To w zasadzie rejon w którym znajduje się kilkanaście różnych kurortów, ciągnących się na długości ponad 50 km. Centralną częścią Riwiery jest miasto Alanya ze słynną plażą Kleopatry oraz ogromnym wyborem restauracji, barów, dyskotek i innych rozrywek. Miejsce gdzie nie da się nudzić.
    Side Położone na półwyspie zachęca pięknymi plażami, malowniczym portem jachtowym i dobrze zachowanymi zabytkami z czasów rzymskich: amfiteatrem i świątynią Apolla. Wokół samego Side znajduje się wiele miejscowości wypoczynkowych, z niektórych można dojść plażą aż do centrum miasta. To doskonały pomysł na wieczorne spacery.
    Belek Położone tylko 35 km od lotniska, jest najbardziej luksusową miejscowością na Riwierze. Tu znajdują się luksusowe hotele i pola golfowe. Do tego szerokie, piaszczyste plaże, restauracje sklepy i centrum rozrywkowo-handlowe.

    Wyloty z: Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania, Wrocławia, Krakowa, Rzeszowa, Szczecina, Łodzi i Bydgoszczy
    . Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora.

    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Wiza

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędny jest dowód osobisty ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji LUB paszport ważny co najmniej 150 dni od pierwszego wjazdu do Turcji, czyli 60 dni dłużej niż dozwolony okres pobytu bezwizowego (za msz.gov.pl).
    Obywatele Polski są zwolnieni z obowiązku wizowego w celu turystycznym do 90 dni w ciągu 180 dni od daty pierwszego wjazdu.
    Uwaga
    : Posiadaczy paszportów tymczasowych mogą obowiązywać inne warunki wjazdowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
    Uwaga!
    Poniższe warunki podane zostały na dzień 31.12.2021 r. i mogą ulec zmianie.
    Uwaga!!!
    Osoby, które w ciągu ostatnich 14 dni przebywały w: RPA, Botswanie, Mozambiku, Namibii oraz Zimbabwe nie mogą uczestniczyć w imprezie ze względu na obowiązkową dla nich 14-dniową kwarantannę po przylocie do Turcji.

    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Turcji, na Riwierze tureckiej trwa od początku czerwca do końca września.

    Wizy

    Wiza

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędny jest dowód osobisty ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji LUB paszport ważny co najmniej 150 dni od pierwszego wjazdu do Turcji, czyli 60 dni dłużej niż dozwolony okres pobytu bezwizowego (za msz.gov.pl).
    Obywatele Polski są zwolnieni z obowiązku wizowego w celu turystycznym do 90 dni w ciągu 180 dni od daty pierwszego wjazdu.
    Uwaga:
    Posiadaczy paszportów tymczasowych mogą obowiązywać inne warunki wjazdowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z opiekunem rezerwacji lub agentem, u którego dokonywałeś zakupu wycieczki.
    Uwaga!
    Poniższe warunki podane zostały na dzień 31.12.2021 r. i mogą ulec zmianie.
    Uwaga!!!
    Osoby, które w ciągu ostatnich 14 dni przebywały w: RPA, Botswanie, Mozambiku, Namibii oraz Zimbabwe nie mogą uczestniczyć w imprezie ze względu na obowiązkową dla nich 14-dniową kwarantannę po przylocie do Turcji.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Kemer

    OPIS

    Nowocześnie urządzony hotel o ciekawej architekturze należący do sieci Rixos, jest świetną propozycją na spokojny i komfortowy wypoczynek dla całej rodziny. Położony na dużym zielonym terenie w otoczeniu gór, oferuje szereg atrakcji dla dzieci i dorosłych, programy animacyjne oraz duży wybór zajęć rekreacyjno-sportowych.

    lokalizacja

    50 m od Beldibi, 25 km od centrum Kemer, 50 km od lotniska w Antalyi-AYT. Hotel usytuowany na powierzchni: 45000 m2.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    Odnowiony w 2014 r.Na terenie hotelu: restauracje (6), bary (5), room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, basen odkryty.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    - Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    275 m od hotelu, prywatna, pomost, piaszczysto-żwirowa, 275 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi.Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży, płatne: pawilony.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 1 budynku: (liczba pięter: 7, liczba wind: 4)Typy pokoi:- pokoje classic mountain/sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon- pokoje deluxe mountain/sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon- suity rodzinne mountain/sea view dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon- king suity dla max. 6 os.: salon, jadalnia, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras- suity presidential dla max. 10 os.: salon, 4 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, dostęp do współdzielonego basenu, bezpośredni dostęp do plaży, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, bezpłatna pralnia, łazienka (wanna lub prysznic, WC, sauna), balkon lub taras

    Wyżywienie

    - restauracja główna "Turquoise", restauracja z przekąskami, restauracje a la carte (4), bary (5), cukierniaAll Exclusive All Inclusive (24h)- śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30), późny posiłek (00:00-02:00) serwowane w restauracji głównej- obiad (12:00-18:00) serwowany w snack barze- przekąski (10:00-18:00), podwieczorek (10:00-18:00) serwowane w cukierni- lody- wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe- pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie)Restauracje a la carte- wymagana rezerwacja.- owoce morza "Mermaid", turecka "Barbequ, włoska "La Rosetta" - jedna wizyta w trakcie pobytu w wybranej restauracji gratis- francuska "Sparx" - płatna

    z myślą o dzieciach

    - brodzik- animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat- dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna- plac zabaw- menu i krzesełka dla dzieci w restauracji- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne- możliwość wypożyczenia wózka (w miarę dostępności)

    w cenie

    - korty do tenisa ziemnego (2)- rakiety i piłki do tenisa ziemnego- tenis stołowy- rzutki- badminton- koszykówka- siatkówka plażowa- minigolf- bilard- aerobik- siłownia- animacje w dzień- sauna- kino

    płatne

    - oświetlenie kortów- sporty wodne na plaży- centrum SPA- talasoterapia- masaż- salon piękności- łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    Najczęstsze pytania związane z funkcjonowaniem hotelu w związku z epidemią wywołaną przez COVID19:- Czy są jakieś ograniczenia dla gości opuszczających hotel? - NIE- Czy goście są zobligowani do noszenia maseczek zasłaniających usta i nos na terenie hotelu? - TAK- Czy w hotelu można kupić maseczki? - BEZPŁATNIE- Czy w hotelu znajduje się się pokój/strefa/miejsce izolacji dla gości? - TAK- Czy podczas zakwaterowania goście muszą okazać oświadczenie dotyczące swojego stanu zdrowia? - NIE- Czy w pokojach znajdują się jednorazowe kosmetyki takie jak szampon, mydło itp..? - TAK- Czy takie wyposażenie pokoi jak kubki, szklanki itp. są dezynfekowane i dostarczane w jednorazowych torbach? - TAK- Jak często są sprzątane pokoje? - CODZIENNIE- Czy w hotelu jest bufet szwedzki? - TAK, NA ŚNIADANIE, OBIAD I KOLACJĘ- Jak będą serwowane posiłki? - SAMOOBSŁUGA LUB OBSŁUGA KELNERSKA NA ŻYCZENIE GOŚCIA- Czy układ stolików w restauracji zachowuje odległość dystansu społecznego? - TAK- Czy jest dostępna usługa Room Service? - TAK, 24H- Czy będą czynne restauracje a la carte/tematyczne? - TAK- Czy będzie dostępna usługa zamawiania posiłków na wynos? - TAK- Jakie jest maksymalne obłożenie plaży? - 100 GOŚCI NA 275 M2- Czy jest wydzielona strefa dla dużych rodzin lub grup zorganizowanych na plaży i basenie? - NIE- Czy na leżakach są materace? - NIE- Czy na plaży są dostępne ręczniki? - TAK, BEZPŁATNIE, INDYWIDUALNIE PAKOWANE- Czy leżaki są dezynfekowane? - TAK, PO KAŻDYM UŻYCIU- Czy na basenie jest serwis dań i napojów? - TAK, OBSŁUGA KELNERSKA- Czy centrum SPA jest czynne? - TAK- Czy łaźnia turecka jest czynna? - TAK- Czy układ leżaków i stolików w strefie relaksu zachowuje obowiązek dystansu społecznego? - TAK- Czy siłownia jest czynna? - TAK- Czy mini klub jest czynny? - TAK- Czy hotel prowadzi program animacyjny? - TAK- Czy hotel ma przygotowany plan działania na wypadek pojawienia się infekcji u gościa lub objawów zarażenia COVID 19? - TAK, SĄ SPECJALNIE WYDZIELONE POKOJE DLA ZAKAŻONYCH GOŚCI- Czy w przypadku pojawienia się zakażenia u gości hotel podejmie specjalne środki? - ZAPEWNIONE JEST WSPARCIE MEDYCZNE ORAZ SĄ SPECJALNIE WYDZIELONE POKOJE DLA ZAKAŻONYCH GOŚCI

    Aktualizacja opisu

    21.05.2021 13:09

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinnyNiepełnosprawniWi-FiSPASiłowniaTenisMini KlubAll Inclusive 24HSerwis plażowySporty wodne

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowePokoje 6 osoboweBłękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Dertour Polska

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    Rixos Beldibi

    Kategoria

    *****

    Miejscowość

    Beldibi

    Region

    Kemer / Riwiera Południowa

    Kod

    AYT18017 FH

    Liczba pokoi

    187

    Zalety

    Top zniżki dla dzieci. Super oferta dla wczesnych rezerwacji. Świadczenia plażowe w cenie (sezonowo). Oferty dla seniorów.

    Położenie

    Bezpośrednio przy pięknej piaszczysto-żwirowej plaży w Beldibi. Do Kemer z wieloma restauracjami, barami i rozrywkami ok. 25 km. Połączenie taksówką i dolmuszem. Do lotniska w Antalyi ok. 42 km.

    Opis

    Nowoczesny kompleks wakacyjny popularnej sieci hotelowej Rixos zajmujący pow. ok. 45 tys. m kw. Główna restauracja z dobrą kuchnią i odkrytym tarasem, 4 restauracje a la carte (włoska, azjatycka, grillowa i rybna), irlandzki pub, 7 barów, elegancki hol z recepcją i miejscami do siedzenia, terminal internetowy, WLAN, kryty basen (poza sezonem), fryzjer, sklepy, windy, na zadbanym i wspaniale zagospodarowanym terenie zewn. piękny kompleks basenowy z oddzielnym brodzikiem dla dzieci, tarasy słoneczne, na basenie i na plaży leżaki, poduszki, parasole, parking.

    Wyżywienie

    All inclusive = śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, późne śniadanie, w ciągu dnia przekąski, po południu kawa, herbata i ciasto, przekąska o północy, 1 x na osobę / pobyt kolacja w restauracji a la carte z daniami z grilla lub specjałami z ryb, przez całą dobę lokalne i niektóre importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, codzienne uzupełnienie minibaru piwem i napojami bezalkoholowymi.

    Pokój typ 1

    DU / EU = bardzo komfortowe i gustownie urządzone pokoje dwuosobowe i jednoosobowe, ok. 33 m kw., z prysznicem / WC, suszarką do włosów, szlafrokiem, kapciami, tel., TV z kanałem muzycznym, WLAN, minibarem, sejfem, klimatyzacją / ogrzewaniem (w zależności od sezonu), balkonem.

    Pokój typ 2

    DUX = pokoje dwuosobowe ekonomiczne, takie samo wyposażenie jak w DU, ale z ograniczoną dostępnością.

    Pokój typ 3

    DUM / EUM = pokoje dwuosobowe / pokój jednoosobowe, takie samo wyposażenie jak w DU, z widokiem na morze.

    Pokój typ 4

    DUA = pokoje dwuosobowe deluxe, takie samo wyposażenie jak w DU, przestronniejsze, ok. 65 m kw., dodatkowo z optycznie oddzielonym salonem, zestawem do parzenia kawy / herbaty, z dużym balkonem.

    Pokój typ 5

    DUB = pokoje dwuosobowe deluxe, takie samo wyposażenie jak w DUA, z widokiem na morze.

    Pokój typ 6

    FU = apartamenty rodzinne, ok. 78 m kw., 2 sypialnie z drzwiami łączącymi, 2 x prysznic / WC, 2 x TV, zestaw do parzenia kawy i herbaty.

    Pokój typ 7

    FUM = apartamenty rodzinne, takie samo wyposażenie jak w FU, z widokiem na morze.

    Sport, rozrywka, wellness

    W cenie = siłownia, 2 korty tenisowe, również z oświetleniem, strzelanie z łuku, siatkówka plażowa, tenis stołowy, minigolf, łaźnia turecka, łaźnia parowa, sauna. Rozrywka- rzutki, boccia, program rozrywkowy w ciągu dnia i różne zajęcia sportowe, wieczorne pokazy i okazjonalne imprezy muzyczne lub imprezy tematyczne, dyskoteka, kino. Za opłatą = bilard, gry wideo w centrum gier, sprzęt do tenisa, motorowe sporty wodne na plaży (lokalny dostawca). W wygodnym i dobrze wyposażonym Anjana Spa o pow. ok. 850 m kw. masaże i zabiegi.

    Dla dzieci

    Idealny dla rodzin = apartament rodzinny, top zniżki dla dzieci oraz dla singla z dzieckiem, klub dla dzieci Rixy (na godziny), mini klub od 4 do 12 lat, brodzik, plac zabaw dla dzieci, opieka nad niemowlętami na zamówienie (za opłatą).

    Warto wiedzieć

    Od 10 do 24 można korzystać z udogodnień sąsiedniego hotelu Rixos Sungate, kilka razy dziennie organizowany jest transfer.

    Transfery

    Możliwość rezerwacji transferu z/na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    RP408102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Neckermann

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Opis hotelu

    Informacje Ogólne:

    Rixos Beldibi znajduje się bezpośrednio na plaży piaszczysta. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Antalya (25 km). Znajduje się w Beldibi, Hotel posiada 187 pokoi i został odnowiony w 2011 roku, dostępna jest 3 windy i klimatyzacja. Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, salon fryzjerski, lobby, sklepy i salon. W 5-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku, rosyjsku i angielsku. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia samochodów. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji jest czynny w sezonie basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie można delektować się orzeźwiającymi napojami. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. Odległość od hotelu:. W pobliżu hotelu znajdują się postój taksówek i przystanek autobusowy. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje serwis pokojowy, pralnię, pokojówki i usługę budzenia. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, klub dziecięcy i usługi opiekunki, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki:

    Drinki można spożywać w barze w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 24h Service), przekąski o północy (pora serwowania: 00:00 - 02:00), ciasta i wyroby cukiernicze (pora serwowania: 15:00 - 18:00), kawę i herbatę (pora serwowania: 24h Service), wino (pora serwowania: 24h Service), piwo (pora serwowania: 24h Service), przekąski (pora serwowania: 12:00 - 16:00), alkohole lokalne (pora serwowania: 24h Service) i drugie śniadanie (pora serwowania: 10:00 - 11:00).

    Sport i Rozrywka:

    Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje minigolfa, sala gier, rzutki, tenis stołowy, bilard, strzelanie z łuku i grę boccia. Rixos Beldibi posiada pokój do relaksu, hammam, spa i łaźnię parową. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: siatkówka plażowa, fitness i aerobik. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo i przedstawienia wieczorne.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Opinie o Hotelu Rixos Beldibi

    Rixos Beldibi - możliwości zakwaterowania:

    classic room sea view classic room sea view
    classic room mountain view classic room mountain view
    family suite mountain view family suite mountain view
    1 os. Pokój Standardowy z widokiem na góry
    2 os. Pokój Standardowy z widokiem na góry
    pokój deluxe z widokiem na morze
    pokój rodzinny suite z widokiem na morze
    2 os. pokój standardowy z widokiem na morze
    1 os. pokój standardowy z widokiem na morze
    *pokoj rodzinny suite
    1 os. Pokój Deluxe z widokiem na morze
    2 os. Pokój Deluxe z widokiem na morze
    deluxe room mountain view deluxe room mountain view
    Pokój Deluxe -
    Pokój Deluxe widok na morze
    Pokój standardowy 2 os. -
    Pokój standardowy 2 os. widok na morze

    Rixos Beldibi - Możliwości wyżywienia:


    Rixos Beldibi - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Rixos Beldibi? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00