cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Amwaj Blue Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Amwaj Blue Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Amwaj Blue Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Amwaj Blue Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Amwaj Blue Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Amwaj Blue Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Amwaj Blue Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Amwaj Blue Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Amwaj Blue Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Amwaj Blue Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Amwaj Blue Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Amwaj Blue Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Amwaj Blue Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Amwaj Blue Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Amwaj Blue Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Amwaj Blue Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Amwaj Blue Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Amwaj Blue Beach, Morze Czerwone
1 / 18
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
21.07 - 01.08
już od 2925 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.08 - 01.09
już od 1300 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Amwaj Blue Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Amwaj Blue Beach
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Soma Bay
Ocena hotelu Amwaj Blue Beach:
4.0 / 5
Średnia z 21 opinii
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    3.9
  • Hotel
    4.6
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    4.6
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    4.6
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 lipca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 sierpnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Amwaj Blue Beach to kompleks hotelowy o wysokim standardzie, położony przy szerokiej i piaszczystej plaży, z własnym pomostem, w spokojnym miejscu. Polecamy go głównie osobom preferującym odpoczynek z dala od hałasu i zgiełku - idealny na romantyczne wakacje, a także miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośredniej przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Abu Soma, 10 km od miejscowości Safaga
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, w tym obiad i kolacja w restauracji a la carte

Hotel Amwaj Blue Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Amwaj Blue Beach to kompleks hotelowy o wysokim standardzie, położony przy szerokiej i piaszczystej plaży, z własnym pomostem, w spokojnym miejscu. Polecamy go głównie osobom preferującym odpoczynek z dala od hałasu i zgiełku - idealny na romantyczne wakacje, a także miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośredniej przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Abu Soma, 10 km od miejscowości Safaga
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, w tym obiad i kolacja w restauracji a la carte

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Stylowy hotel, doskonale położony wśród drzew palmowych przy długiej, piaszczystej plaży z własnym pomostem, to idealny wybór dla miłośników wodnego szaleństwa. Atrakcji dostarczają liczne animacje, bogata oferta sportów wodnych i ładne, duże baseny. Komfortowo urządzone pokoje, centrum spa, doskonała kuchnia i formuła all inclusive dostępna przez całą dobę zapewniają udany pobyt i pozwalają zapomnieć o codzienności.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy Abu Soma, ok. 10 km od SAFAGI, ok. 50 km od centrum Hurghady; ok. 45 km od portu lotniczego w Hurghadzie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, wejście do wody również z pomostu o dł. 260 m, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 2010 r., 371 pokoi, 3 budynki, 3 piętra, 6 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja; restauracja The View - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, Paparazzi - á la carte, kuchnia włoska (wymagana wcześniejsza rezerwacja), restauracja Sun Set na plaży - á la carte, dania z grilla, restauracja Duetto z owocami morza - á la carte (nie objęta all inclusive), we wszystkich restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, bar na plaży, 2 bary przy basenach, bar w dyskotece; bezpłatny sejf w recepcji, kantor, biblioteka, apteka, pasaż handlowy, sklep z pamiątkami, minimarket, butik; za opłatą: room-service, pralnia, fryzjer, fajka wodna, salon piękności, lekarz na wezwanie, wypożyczalnia samochodów, internet bezprzewodowy, kawiarenka internetowa; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 32 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, sejf, telefon; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 50 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny oraz widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1000 m² i 300 m², gł. do 1,5 m, jeden podgrzewany w sezonie zimowym; 2 baseny dla dzieci podgrzewane w sezonie zimowym, słodka woda, oba ok. 50 m², gł. 0,5 m, 2 zjeżdżalnie dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; animacje dla dzieci i dorosłych, aerobik, gimnastyka, lekcje tańca, stretching, pokaz orientalny raz na tydz., gry i zabawy na plaży i w basenie, miniklub dla dzieci (4-12 lat), dyskoteka, kort tenisowy z oświetleniem (płatne), siłownia, siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki; za opłatą: bilard, jazda konna, centrum spa: masaże, jacuzzi, łaźnia turecka, sauna, łaźnia parowa, centrum nurkowe, sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; dodatkowo obiad (12.30-14.30) i kolacja (19.00-21.00) w restauracji Paparazzi á la carte raz na pobyt; przekąski w barze przy basenie (10.30-12.00, 15.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe 24h w barze w lobby; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/22689752, www.amwajhotelsint.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 14 latserwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Amwaj Blue Beach to kompleks hotelowy o wysokim standardzie, położony przy szerokiej i piaszczystej plaży, z własnym pomostem, w spokojnym miejscu. Polecamy go głównie osobom preferującym odpoczynek z dala od hałasu i zgiełku - idealny na romantyczne wakacje, a także miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośredniej przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Abu Soma, 10 km od miejscowości Safaga
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, w tym obiad i kolacja w restauracji a la carte

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Stylowy hotel doskonale położony wśród drzew palmowych przy długiej, piaszczystej plaży z własnym pomostem, to idealny wybór dla miłośników wodnego szaleństwa. Atrakcji dostarczają liczne animacje, bogata oferta sportów wodnych i ładne, duże baseny. Komfortowo urządzone pokoje, centrum spa, doskonała kuchnia i formuła all inclusive dostępna przez całą dobę zapewniają udany pobyt i pozwalają zapomnieć o codzienności.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy Abu Soma, ok. 10 km od SAFAGI, ok. 50 km od centrum Hurghady; ok. 45 km od lotniska w Hurghadzie; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, wejście do wody również z pomostu o dł. 260 m, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, bar.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 2010 r., 371 pokoi, 3 budynki, 3 piętra, 6 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja; restauracja The View - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, Paparazzi - á la carte, kuchnia włoska (wymagana wcześniejsza rezerwacja), restauracja Sun Set na plaży - á la carte, dania z grilla, restauracja Duetto z owocami morza - á la carte (nie objęta all inclusive), we wszystkich restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, bar na plaży, 2 bary przy basenach, bar w dyskotece; bezpłatny sejf w recepcji, kantor, biblioteka, apteka, pasaż handlowy, sklep z pamiątkami, minimarket, butik; za opłatą: internet bezprzewodowy, kawiarenka internetowa, room-service, pralnia, fryzjer, fajka wodna, salon piękności, lekarz na wezwanie, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 32 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, sejf, telefon; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 50 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny oraz widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1000 m² i 300 m², gł. do 1,5 m, jeden podgrzewany w sezonie zimowym; 2 baseny dla dzieci podgrzewane w sezonie zimowym, słodka woda, oba ok. 50 m², gł. 0,5 m, 2 zjeżdżalnie dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; animacje dla dzieci i dorosłych, aerobik, gimnastyka, lekcje tańca, stretching, pokaz orientalny raz na tydz., gry i zabawy na plaży i w basenie, miniklub dla dzieci (4-12 lat), dyskoteka, kort tenisowy z oświetleniem (płatne), siłownia, siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki; za opłatą: bilard, jazda konna, centrum spa: masaże, jacuzzi, łaźnia turecka, sauna, łaźnia parowa, centrum nurkowe, sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; dodatkowo obiad (12.30-14.30) i kolacja (19.00-21.00) w restauracji Paparazzi á la carte raz na pobyt; przekąski w barze przy basenie (10.30-12.00, 15.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe 24h w barze w lobby; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/22689752, www.amwajhotelsint.com 

GRATIS:

serwis plażowy 


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Amwaj Blue Beach to kompleks hotelowy o wysokim standardzie, położony przy szerokiej i piaszczystej plaży, z własnym pomostem, w spokojnym miejscu. Polecamy go głównie osobom preferującym odpoczynek z dala od hałasu i zgiełku - idealny na romantyczne wakacje, a także miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośredniej przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Abu Soma, 10 km od miejscowości Safaga
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, w tym obiad i kolacja w restauracji a la carte

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:
Elegancki i komfortowy kompleks hotelowy, otoczony egzotycznym ogrodem, położony nad zatoką Soma Bay. W odległości ok. 45 km od lotniska w Hurghadzie, ok. 20 km od Makadi Bay oraz ok. 10 km od Safagi. Do centrum Hurghady kursuje odpłatnie bus hotelowy.
Plaża:
Obiekt zlokalizowany przy piaszczystej plaży z pomostem i dostępem do rafy koralowej (zalecane obuwie ochronne). Leżaki, materace, parasole i ręczniki kąpielowe na plaży - bezpłatne.
Do dyspozycji gości:
Hotel, otwarty w 2010 r., składa się z kilku niewysokich budynków. Recepcja 24 - godz., sklepiki z pamiątkami, mini market, fryzjer, salon piękności, pralnia, apteka, pokój gier, kantor wymiany walut. Na terenie hotelu znajduje się kilka restauracji, m.in.: restauracja główna The Palace, restauracja grillowa przy plaży Sunset Beach, restauracja a'la carte serwująca kuchnię włoską Paparazzi oraz barów: lobby bar Le Bistro, kawiarnia orientalna, 2 bary przy basenach Bridge & Paparazzi, bar na plaży Randezvous. Goście mogą korzystać z2 dużych basenów zewnętrznych (1 podgrzewany w okresie zimowym) oraz brodzika dla dzieci, otoczonych tarasem słonecznym. Leżaki, materace, parasole i ręczniki kąpielowe przy basenach - bezpłatne.
Pokoje:
Hotel oferuje zakwaterowanie w ponad 310 wygodnie urządzonych pokojach, mieszczących się w niskich budynkach, otoczonych ogrodem. Standardowe pokoje 2-osobowe (możliwość1 dostawki dla osoby dorosłej lub2 dla dzieci), wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów), TV-sat, sejf, telefon, mini bar (płatny) oraz balkon lub taras.
Wyżywienie:
All Inclusive: śniadanie (07:00-10:30), późne śniadanie (10:00-12:00), obiad (12:30-4:30) i kolacje (19.00-22.00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej. W ciągu dnia lekkie przekąski (12:00-17:00) dostępne we wskazanych barach oraz napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji serwowane w wyznaczonych barach (10:00-24:00). All Inclusive nie obejmuje mini baru, świeżo wyciskanych soków, napoi importowanych, napoi butelkowanych.
Program sportowy i animacyjny:
Bogaty program animacyjny (dzienny i wieczorny), gry i zabawy, aerobik, rzutki, tenis stołowy, mini football. Za opłatą dostępne są: bilard (ok. 7 USD/30 min.), oświetlenie kortów tenisowych, centrum SPA: sauna, jacuzzi, masaże, sporty wodne na plaży (kitesurfing, nurkowanie, snorkeling, kajaki, rowery wodne, żeglarstwo, windsurfing. Dla dzieci dostępne są brodzik, plac zabaw oraz mini klub.
Internet:
Kawiarenka internetowa - płatna (ok. 10 USD/godz.) i internetWi-Fi w lobby - płatny (ok. 7 USD/godz.).
Kategoria lokalna:
*****
Strona www:
www.amwajhotels.com/en/873/Abu_Soma.html
Naszym zdaniem:
Malowniczo położony hotel z dobrym serwisem i znakomitym wyżywieniem, polecany miłośnikom sportów wodnych oraz rodzinom z dziećmi.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Amwaj Blue Beach to kompleks hotelowy o wysokim standardzie, położony przy szerokiej i piaszczystej plaży, z własnym pomostem, w spokojnym miejscu. Polecamy go głównie osobom preferującym odpoczynek z dala od hałasu i zgiełku - idealny na romantyczne wakacje, a także miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośredniej przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Abu Soma, 10 km od miejscowości Safaga
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, w tym obiad i kolacja w restauracji a la carte

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Data otwarcia:

2010 r.

Położenie:

Abu Soma, 10 km do Safagi, 45 km od lotniska.

Plaża :

przy hotelu, prywatna, piaszczysta 450 m długości. Parasole, materace i ręczniki bezpłatne.

W Hotelu:

restauracja w budynku, 2 restauracje na wolnym powietrzu, 5 barów, winda, 2 baseny odkryte (700, 300 m2 – podgrzewany), .

Pokoje :

w budynku głównym i 4 bungalowach: 299 pokoi standardowych, 81 pokoi deluxe, pokoje rodzinne (1 pokój), pokoj rodzinny 2 (2 pokoje); klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), TV, suszarka, telefon, wanna lub prysznic, minibar (płatny), balkon lub taras.

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne:
sejf w recepcji, animacje, tenis stołowy, siatkówka plażowa, wstęp do dyskoteki, rzutki, sauna, siłownia.
Płatne:
room service, łącze internetowe w lobby, kawiarenka internetowa, pralnia, centrum SPA, masaż, sporty wodne, bilard, drinki w dyskotece.

Dla dzieci:

brodzik, animacje, miniklub, krzesełka w restauracji, plac zabaw, łóżeczka (na życzenie).

Wyżywienie :

All Inclusive (24 h).
Posiłki :
śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja.
Napoje zawarte :
lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.
System nie zawiera :
napoi importowanych, soków ze świeżych owoców.
Restauracje a’la carte:
włoska, grill – bezpłatne. Wymagana rezerwacja.

 Tel./faks :

 0020 65/ 326 06 00, 326 06 19


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Amwaj Blue Beach to kompleks hotelowy o wysokim standardzie, położony przy szerokiej i piaszczystej plaży, z własnym pomostem, w spokojnym miejscu. Polecamy go głównie osobom preferującym odpoczynek z dala od hałasu i zgiełku - idealny na romantyczne wakacje, a także miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośredniej przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Abu Soma, 10 km od miejscowości Safaga
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, w tym obiad i kolacja w restauracji a la carte

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

7 dni w Egipt Hrg - Rejs po Nilu 5*

Program

 

Rejs po Nilu – Hurghada

15 dni i 14 nocy


1 DZIEŃ

Zbiórka na lotnisku 2 godziny przed wylotem. Odprawa paszportowo-celna. Przylot do Hurghady. Transfer do hotelu, zakwaterowanie, kolacja, nocleg.


2 DZIEŃ

Wypoczynek w wybranym hotelu, wyżywienie wg oferty.


3 DZIEŃ

Wcześnie rano wykwaterowanie, zbiórka w recepcji hotelowej, odebranie śniadania w formie suchego prowiantu i wyjazd do Luksoru (ok. 4h jazdy). Luksor nazywany jest często największym muzeum świata na wolnym powietrzu ze względu na olbrzymią ilość świątyń, starożytnych posągów, krypt i grobowców. Zwiedzanie zespołu świątyń w Karnaku. Po południu zakwaterowanie na statku, obiad, czas wolny, kolacja. Po kolacji wycieczka „Egipskie Impresje”– przejażdżka dorożkami przez bulwar – Corniche, zwiedzanie luksorskiego suku pełnego kramów, straganów oraz sklepików. Nocleg na statku.


4 DZIEŃ

Po śniadaniu możliwość skorzystania z wycieczki fakultatywnej (dodatkowo płatnej) Madinet Habu i Dajr Al – Madina. Podczas wycieczki zobaczymy Medinet Habu – świątynia grobowa Ramzesa III, najlepiej zachowanego zabytku tego typu; Dajr Al – Madina – miejsce zamieszkiwane przez robotników zatrudnionych przy budowie królewskich grobowców w Dolinie Królów oraz Dom Howarda Cartera, odkrywcy grobowca Tutanchamona. Powrót na statek, obiad, rejs do Edfu, przekroczenie śluzy w Esna. Kolacja na statku.


5 DZIEŃ

Po śniadaniu zwiedzanie świątyni w Edfu – miejsca kultu Horusa, boga nieba i opiekuna egipskiej monarchii. Jest to druga, co do wielkości świątynia spośród wszystkich zachowanych w Egipcie. Powrót na statek, obiad. Rejs do Kom Ombo wzdłuż urodzajnych brzegów Nilu. Kolacja na statku. Nocleg.


6 DZIEŃ

Po śniadaniu zwiedzanie Wielkiej Tamy Asuańskiej regulującej bieg Nilu, uważanej za jeden z technicznych cudów XX wieku oraz niedokończonego obelisku królowej Hatszepsut. Powrót na statek. Obiad. Dzień wolny w Asuanie – możliwość spaceru po słynnym targu arabskim oraz asuańskiej promenadzie lub możliwość skorzystania z wycieczki fakultatywnej (dodatkowo płatnej) do wioski nubijskiej – spacer po wyspie botanicznej, zwiedzanie nubijskiego domu oraz szkoły. Powrót na statek, kolacja. Po kolacji wieczór nubijski.


7 DZIEŃ

Śniadanie. Pobyt w Asuanie, czas wolny na odpoczynek lub możliwość skorzystania z wycieczki fakultatywnej (dodatkowo płatnej) do słynnego zespołu świątyń w Abu Simbel, stanowiącego w chwili obecnej jeden z najistotniejszych zabytków Egiptu. Po południu obiad i malowniczy rejs do Kom Ombo. Następnie wizyta w zespole świątyń w Kom Ombo, poświęconym dwóm triadom boskim. Kolacja i nocleg na statku. Rejs do Luksoru.


8 DZIEŃ

Rejs z Edfu do Luksoru. Czas na wypoczynek. Śniadanie. Obiad. Kolacja.

 

9 DZIEŃ

Śniadanie, zwiedzanie zachodniego brzegu Nilu: słynna Dolina Królów – miejsce spoczynku królów Egiptu w okresie od XVIII do XX dynastii – możliwość wejścia do grobowca Tutanchamona za dodatkową opłatą. Następnie zwiedzanie Kolosów Memnona, doliny Deir El Bahari z majestatyczną świątynią Hatszepsut. Obiad na statku. Możliwość skorzystania z wycieczki fakultatywnej „ Światło i Dźwięk” w Karnaku (dodatkowo płatnej). Kolacja. Nocleg.


10-14 DZIEŃ

Po śniadaniu wykwaterowanie z hotelu, transfer do Hurghady, kontynuacja części pobytowej w wybranym hotelu.


15 DZIEŃ

Po śniadaniu wykwaterowanie z hotelu do godziny 12:00, transfer na lotnisko i powrót do Polski. 

 

CENA WYCIECZKI ZAWIERA:

 przelot na trasie: Polska – Hurghada – Polska
 podczas rejsu zakwaterowanie na statku 5*/ FB lub AII inclusive (7 nocy)
 podczas części pobytowej zakwaterowanie w wybranym hotelu (7 nocy) 
 przejazdy klimatyzowanym autokarem
 polskojęzycznego pilota i rezydenta
 obowiązkowe ubezpieczenie (KL i NNW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie)
 opłaty lotniskowe i paliwowe
 w trakcie pobytu w Luksorze wycieczka dorożkami po mieście


DODATKOWO PŁATNE OBOWIĄZKOWO:

 bilety wstępu do zwiedzanych obiektów ok. 115 USD
 przewodnicy lokalni ok. 30 USD
 napiwki ok. 20 USD
 ochrona i taksy drogowe ok. 30 USD
 wiza egipska 15 USD



DODATKOWO PŁATNE FAKULTATYWNIE:

 wycieczki Abu Simbel (ok. 80 USD), Wioska nubijska (ok. 30 USD)  Madinat Habu i Dajr Al – Madina (ok. 40 USD), pokaz „ Światło i Dźwięk” w Karnaku (ok. 45 USD)
 napoje do posiłków, w przypadku braku All inclusive
 opcja All inclusive na statku: napoje bezalkoholowe, lokalne piwo i alkohole lokalne (z wyłączeniem soków i lokalnego wina), kawa, herbata w godzinach 12.00 – 23.00).

 

UWAGI

Program jest ramowy i kolejność zwiedzania może ulec zmianie. Uzależnione jest to od czasu przejazdów, godzin otwarcia oraz dostępności zwiedzanych obiektów. Ze względu na różne rozkłady kursowania statków, rejs może być realizowany w innym dniu niż założono w ramowym programie imprezy. Kolejność  realizacji imprezy (objazd + pobyt) jest ruchoma i uzależniona od organizatora. Ceny biletów wstępu mogą ulec zmianie.

7 dni w Amwaj Blue Beach Soma Bay

 

POŁOŻENIE

- przy plaży
- ok. 40 km od Hurghady, ok. 20 km od Makadi Bay, ok. 10 km od Safagi
- ok. 45 km od lotniska w Hurghadzie

 

PLAŻA

- piaszczysta, prywatna (150 m długości), zejście do wody z pomostu
- leżaki i parasole (bezpłatne)

 

POKOJE

Pokój Standardowy
- klimatyzacja indywidualna
- TV-Sat, telefon, sejf
- płatne minibar
- łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów)
- balkon/taras
Pokój Rodzinny
- wyposażenie pokoju standardowego
- jeden pokój o większej powierzchni

 

SPORT, RELAKS, ROZRYWKA

Bezpłatne
- 2 baseny, jacuzzi przy basenie
- tenis stołowy, rzutki, minigolf
- siłownia, aerobik
- korty tenisowe
- boisko do siatkówki
Płatne
- oświetlenie kortów tenisowych
- bilard
- pokój gier video
- jacuzzi, łaźnia turecka, sauna, masaże
- salon piękności
- sporty wodne na plaży
- centrum nurkowe
- jazda konna

 

DLA DZIECI

- 2 baseny (2 zjeżdżalnie)
- plac zabaw, miniklub
- minidisco
- krzesełka w restauracji i łóżeczko (na życzenie)

 

WYŻYWIENIE

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są przez 24 h w wybranych barach.

 

RESTAURACJE I BARY

- restauracja główna
- restauracja a la carte: kuchnia włoska (bezpłatna)
- lobby bar czynny 24 h
- bar przy basenie (od 09:00 do zachodu słońca)
- bar na plaży (od 09:00 do zachodu słońca)
- bar przy basenie SPA (od 09:00 do zachodu słońca)
- bar w dyskotece (od 22:00 do rana)

 

DODATKOWE INFORMACJE

- kawiarenka internetowa (płatna)
- punkt wymiany walut
- fryzjer, sklepy, mini market, pralnia
- lekarz na wezwanie (płatny)
- www.amwajhotelsint.com

 

Informacje paszportowo-wizowe

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 15 USD).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Amwaj Blue Beach to kompleks hotelowy o wysokim standardzie, położony przy szerokiej i piaszczystej plaży, z własnym pomostem, w spokojnym miejscu. Polecamy go głównie osobom preferującym odpoczynek z dala od hałasu i zgiełku - idealny na romantyczne wakacje, a także miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośredniej przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Abu Soma, 10 km od miejscowości Safaga
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, w tym obiad i kolacja w restauracji a la carte

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

Hotel otwarty latem 2010 roku, usytuowany przy pięknej prywatnej plaży, oddalony o ok 45km od lotniska w Hurghadzie, ok 15 km od Makadi Bay i 5 km od Safagi.

 

Hotel oferuje:

Do dyspozycji gości są trzy restauracje w tym jedna a'la carte (włoska) i bistro, cztery bary, dyskoteka, fryzjer, sklepiki z upominkami, mini market, pralnia, apteka, pokój gier oraz kafejka internetowa. W hotelu skorzystać można także z opieki medycznej (lekarz na telefon) oraz wypożyczalni samochodów. Z hotelu kursuje płatny bus do Hurghady.

 

Pokoje:

W hotelu znajduje się 177 pokoi standardowych, 71 Family (1 większy pokój), 18 Family (dwa pokoje), 51 pokoi z widokiem na morze, 59 pokoi typu Deluxe (z wydzieloną częścią wypoczynkową) oraz 4 pokoje typu Suite i 3 pokoje typu Royal Suite. Wszystkie pokoje gustownie urządzone wyposażone w łazienkę z suszarką, klimatyzację sterowaną indywidualnie, radio, tv/sat, telefon oraz bezpłatny sejf. Wszystkie pokoje posiadają balkon lub taras.

 

Wyżywienie:

Hotel oferuje formułę All Inclusive- śniadania 07.00-10.30, obiady 12.30-14.30 i kolacje 19.00-22.00 w restauracji głównej w formie bufetu, przekąski serwowane są między 12:00 a 17:00, nocne przekąski zaś między 19:00 a 24:00. W restauracji Sunset przy plaży jest możliwość zjedzenie lunchu oraz kolacji (w przypadku kolacji bezpłatnie 1 raz na pobyt, wymagana wcześniejsza rezerwacja). Napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji dostępne są w wybranych barach (w godzinach ich otwarcia) 24h. Na dyskotece napoje są płatne dodatkowo.

 

Sport i rozrywka:

Na terenie hotelu znajdują się dwa baseny zewnętrzne w tym jeden z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym, jacuzzi, prywatna plaża z pomostem, leżaki, materace, ręczniki i parasole bezpłatne przy basenie i na plaży, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa oraz centrum fitness. Do dodatkowo płatnych atrakcji należą również bilard, masaże, sauna, łaźnia oraz SPA.

 

Dzieci:

Najmłodszym hotel oferuje mini klub (4-12 lat), dwa brodziki, mini disco oraz dwie zjeżdżalnie.

 

Naszym zdaniem:

Doskonała propozycja dla rodzin z dziećmi oraz dla tych z Państwa którzy lubią aktywnie spędzać czas.

 

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie wg opisu,
  • transfery lotnisko-hotel-lotnisko,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • ubezpieczenie.

 

Cena nie zawiera:

wizy.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Amwaj Blue Beach to kompleks hotelowy o wysokim standardzie, położony przy szerokiej i piaszczystej plaży, z własnym pomostem, w spokojnym miejscu. Polecamy go głównie osobom preferującym odpoczynek z dala od hałasu i zgiełku - idealny na romantyczne wakacje, a także miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośredniej przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Abu Soma, 10 km od miejscowości Safaga
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, w tym obiad i kolacja w restauracji a la carte

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt/Hurghada

Opis

Kompleks zlokalizowany na własnej, prywatnej plaży z dostępem do licznych sportów wodnych, Dostęp do rafy koralowej z możliwością nurkowania, Kilka barów i restauracji serwujących smaczne dania kuchni lokalnej i międzynarodowej, Mini klub oraz liczne atrakcje dla dzieci, Dwa duże odkryte baseny,

Lokalizacja

w Abu Soma, przy plaży, ok. 45 km od lotniska.

WyposaĹĽenie

liczba pokoi - 400, restauracje - 4, bary - 6, windy - 7, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, fryzjer, butik, salon urody, opieka lekarska (płatna), room service 24h, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

2 baseny odkryte, parasole i leżaki bezpłatne; 2 brodziki dla dzieci (w tym jeden ze zjeżdżalniami); jacuzzi.

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf, mini bar, telefon, taras/balkon, radio/muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną, biurko, telewizor LCD. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób. RODZINNY - pokoje dla max. 2 osób dorosłych i 3 dzieci albo 3 osób dorosłych i 2 dzieci ( jedno pomieszczenie).

PlaĹĽa

prywatna, piaszczysta, szeroka, przy hotelu, bar service, zagospodarowana, parasole, leżaki, ręczniki.

Sport na plaĹĽy

nurkowanie (płatne), siatkówka, surfing (płatny), windsurfing (płatny), sporty wodne (płatne).

Sport i fitness

siatkówka, wodny aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi, centrum fitness, aerobik, SPA (płatne), sauna (płatna), rzutki, bilard (płatny), łaźnia parowa (płatna).

Rozrywka

dzienne animacje, wieczorne animacje, salon gier video (płatny), dyskoteka.

Dla dzieci

opiekunka (płatna), brodzik, mini klub, plac zabaw, animacje.

WyĹĽywienie

pakiet All Inclusive. Dopłata do kolacji w dniu 31/12 jest obowiązkowa. W cenie nie ma uroczystej kolacji w dniu 24/12.

All Inclusive

śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bogatego bufetu; wczesne i późne śniadanie; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole (wyłączając wino) oraz przekąski i ciastka; napoje i alkohole w barze Aquarius w godzinach 23.00 - 2.00 oraz wino serwowane do posiłków; bar na plaży czynny do północy; all inclusive dostępny 24h. Płatne - alkohole importowane i butelkowane, dania w restauracji włoskiej, napoje w Diving Bar i Fusion Bar, oświetlenie kortu tenisowego.

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę 25 USD/os., ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka* Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie. Wymagany paszport ważnym minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem z Egiptu. *w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka

Obsługa na miejscu

Opieka polskojęzycznego przedstawiciela. Ecco Holiday nie zapewnia opieki pilota oraz obsługi polskiego rezydenta. Opiekę uczestnikom imprezy w miejscu wakacyjnym zapewniać będzie polskojęzyczny pracownik lokalnego agenta.

Informacje wizowe

Między Polską a Egiptem obowiązuje ruch wizowy. Obywatel RP może przed przyjazdem do Egiptu ubiegać się o wizę w egipskim przedstawicielstwie dyplomatycznym lub otrzymać ją na lotnisku w Egipcie. Obywatel RP posługujący się paszportem dyplomatycznym nie może ubiegać się wizę wjazdową na lotnisku w Egipcie. Przed planowaną podróżą musi, pod rygorem niewpuszczenia na terytorium ARE, wystąpić z wnioskiem o jej wydanie w egipskim przedstawicielstwie dyplomatycznym. Opłaty za wizę od 1 maja 2014 r. wynoszą 25 USD (wiza jednokrotna). Wizy turystyczne wydawane są na okres 30 dni. Paszport powinien posiadać co najmniej 6-miesięczną ważność po dacie zakończenia planowanej podróży.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Amwaj Blue Beach to kompleks hotelowy o wysokim standardzie, położony przy szerokiej i piaszczystej plaży, z własnym pomostem, w spokojnym miejscu. Polecamy go głównie osobom preferującym odpoczynek z dala od hałasu i zgiełku - idealny na romantyczne wakacje, a także miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośredniej przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Abu Soma, 10 km od miejscowości Safaga
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, w tym obiad i kolacja w restauracji a la carte

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Polozenie

nowy hotel, otwarty w 2010 roku, położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży, ok. 50 km od Hurghady, ok. 45 km od lotniska w Hurghadzie oraz ok. 10 km od Safagi.

 

Wyposazenie Hotelu

3 restauracje: główna, włoska à la carte i restauracja na plaży serwująca dania z grilla, cztery bary w lobby, przy basenach i na plaży, dyskoteka, kafejka internetowa (płatna) i sklepiki.

 

Wyposazenie Pokoju

314 pokoi z klimatyzacją, TV sat, telefonem, minibarem, sejfem, balkonem lub tarasem, łazienką z suszarką do włosów.

 

Wyzywienie

all inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole serwowane w szklankach w godz. 10:00–23:00, w wyznaczonych barach (lokalne wino serwowane tylko do obiadu i kolacji). Poza opcją all inclusive: woda i napoje w butelkach i puszkach, świeżo wyciskane soki, shisha, minibar i importowane alkohole.

 

Rozrywka I Sport

2 baseny o powierzchni 1000 i 300 m² (jeden podgrzewany zimą), centrum SPA z jacuzzi (bezpłatne), sauną (płatna), masażami (płatne) i salonem piękności (płatny), tenis stołowy (bezpłatny), kort tenisowy (oświetlenie płatne), bilard (płatny), animacje oraz centrum nurkowania i sportów wodnych (płatne). Dla dzieci dwa brodziki, dwie zjeżdżalnie, miniklub, animacje i plac zabaw.

 

Cena zawiera

  • przelot,
  • transfer,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie wg oferty,
  • opiekę rezydenta,
  • obowiązkowe ubezpieczenie.

Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Amwaj Blue Beach to kompleks hotelowy o wysokim standardzie, położony przy szerokiej i piaszczystej plaży, z własnym pomostem, w spokojnym miejscu. Polecamy go głównie osobom preferującym odpoczynek z dala od hałasu i zgiełku - idealny na romantyczne wakacje, a także miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośredniej przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Abu Soma, 10 km od miejscowości Safaga
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, w tym obiad i kolacja w restauracji a la carte

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

5

Region

HURGHADA

Opis oferty:

Hotel został otwarty w 2010r., usytuowany na powierzchni 27.000 m². Do dyspozycji gości: budynek 3-piętrowy, 6 wind, restauracja główna, 2 restauracje a la'carte: kuchnia włoska i owoce morza, 4 bary, 2 baseny ( 1 z nich z podgrzewaną wodą), kort tenisowy.

POKOJE:

W hotelu znajduje się 371 pokoi; 211 pokoi standardowych (32 m²); 72 pokoi deluxe (32 m²); 59 pokoi rodzinnych (49 m²); 22 pokoi rodzinnych (65 m²); 4 pokoje junior suite (45 m²); 3 pokoje royal suite (100 m²); wyposażenie: taras lub balkon, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, telefon, klimatyzacja, radio, TV/SAT, sejf.

W HOTELU:

centrum Spa & Wellness, Internet, sala gier, salon fryzjerski, sklep, i sklep z pamiątkami, pralnia, jacuzzi, łaźnia turecka, sauna, masaż, łaźnia parowa, lekarz, apteka, salon piękności, kawiarenka internetowa, oświetlenie kortu tenisowego, bilard, windsurfing, katamaran, wypożyczalnia samochodów, jazda konna, nurkowanie, bus hotelowy do/z centrum miasta.

KONTAKT:

www.amwajhotelsint.com

POŁOŻENIE:

Odległość od lotniska ok.48 km, odległość do Safagi 10 km, do Makadi Bay 20 km.

PLAŻA:

Prywatna-piaszczysta plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu, serwis plażowy bezpłatny (ręczniki, leżaki, materace, parasole).

WYŻYWIENIE:

all inclusive: śniadanie, obiad, kolacja i późna kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki i napoje butelkowane.

DLA DZIECI:

2 brodziki, 2 zjeżdżalnie, animacje, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), mini dyskoteka.

SPORT I ROZRYWKA:

aerobik, aqua aerobik, mini golf, mini boisko do piłki nożnej, jacuzzi, parking, biblioteka, tenis stołowy, tenis, rzutki, centrum fitness, siatkówka, aqua park.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Amwaj Blue Beach to kompleks hotelowy o wysokim standardzie, położony przy szerokiej i piaszczystej plaży, z własnym pomostem, w spokojnym miejscu. Polecamy go głównie osobom preferującym odpoczynek z dala od hałasu i zgiełku - idealny na romantyczne wakacje, a także miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośredniej przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Abu Soma, 10 km od miejscowości Safaga
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, w tym obiad i kolacja w restauracji a la carte

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Hurghada, Egipt

Położenie

bezpośrednio nad morzem. Do centrum Hurghady ok. 50 km. Do lotniska w Hurghadzie ok. 45 km.

Plaża

bezpośrednio przy bardzo ładnej, piaszczystej plaży. Dostęp do morza ułatwia pomost. Ze względu na rafę koralową zalecane obuwie kąpielowe. Leżaki, parasole bezpłatnie.

Wyposażenie

komfortowy kompleks hotelowy nowo wybudowany, oddany do użytku w 2010 roku, oferuje 400 pokoi rozmieszczonych w kilku 3-kondygnacyjnych budynkach. Do dyspozycji Gości: lobby z recepcją, restauracja główna, włoska restauracja a la carte, bary (niektóre za opłatą), klub nocny, fryzjer, sklepy. Na zewnątrz znajdują się 2 baseny. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenie bezpłatnie.www.amwajhotelsint.com

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

komfortowe, przestronne. Pokoje dwuosobowe (1-3A): komfortowe, pow. ok 35 m kw., telefon, telewizja satelitarna , klimatyzacja, sejf, balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje rodzinne (2-3F): jeden pokój, dla dzieci łóżko piętrowe, wyposażone jak pok. dwuosobowe. Pokoje rodzinne superior (2G): dwa pokoje, wyposażenie jak pokoje 2A.

Dzieci

plac zabaw, mini disco.

Rozrywka

urozmaicony pragram animacyjny w ciągu dnia i wieczorem.

Dostęp do internetu

kącik Internetowy za opłatą.

Sport

centrum fitness, kort tenisowy (sprzęt za opłatą) , rzutki , aerobik , gimnastyka i siatkówka. Bilard za opłatą.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późniejsze śniadanie w godz. 10:30 - 12:00. Pomiędzy posiłkami przekąski. Podwieczorek w godz. 16:00 - 17:00. Przekąski nocne w godz. 22:00 - 24:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:00-24:00.

Wcześniej = taniej

do 28.02.15 25% ZNIŻKI.

Zniżki

DLA DZIECI 2-13 LAT: pobyt gratis.

Polecamy

  • nowoczesny hotel oddany do użytku w 2010 r.
  • przy pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem
  • długi pomost, ok. 260 m
  • świetne animacje


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Amwaj Blue Beach to kompleks hotelowy o wysokim standardzie, położony przy szerokiej i piaszczystej plaży, z własnym pomostem, w spokojnym miejscu. Polecamy go głównie osobom preferującym odpoczynek z dala od hałasu i zgiełku - idealny na romantyczne wakacje, a także miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośredniej przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Abu Soma, 10 km od miejscowości Safaga
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, w tym obiad i kolacja w restauracji a la carte

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Wybudowany w 2010 r. luksusowy hotel jest zachwycającą zieloną oazą położoną pomiędzy pustynią a wodami Morza Czerwonego. Stanowi idealne miejsce dla miłośników aktywnego wypoczynku, rodzin z dziećmi oraz osób ceniących komfort wypoczynku i wysoką jakość obsługi. Komfortowy hotel wchodzący w skład ogromnego kompleksu The Golden 5 City-->

Położenie

Hotel zlokalizowany w mieście Safaga, ok. 48 km od lotniska w Hurghadzie. Nad Zatoką Soma Bay - wspaniałym miejscem do uprawiania sportów wodnych.

Wyposażenie

Posiada prywatną, piaszczystą plażę. Goście mogą korzystać m.in. z usług salonu fryzjerskiego, salonu piękności, butików, księgarni i sklepu z prasą, minimarketu, pralni, opieki lekarskiej (na telefon), apteki, kawiarenki internetowej, wypożyczalni samochodów, parkingu, dostępu do internetu. Główna restauracja oferuje dania kuchni międzynarodowej i orientalnej oraz napoje alkoholowe i bezalkoholowe; restauracja włoska; restauracja na plaży serwuje m.in. potrawy z grilla, Café & Bistro - późne śniadania, przekąski, ciasta, napoje alkoholowe i bezalkoholowe; Beach Bar, Relax Pool Bar i Splash Pool Bar - napoje i przekąski; Disco Bar - koktajle, napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Lobby bar serwuje napoje alkoholowe 24 godz. na dobę.

Pokoje

Hotel dysponuje 400 pokojami w różnym standardzie, z czego większość (177) stanowią pokoje typu standard. Wszystkie posiadają sejf, minibar (płatny), TV sat, telefon, suszarkę do włosów, indywidualnie sterowaną klimatyzację, prywatny balkon lub taras z widokiem na baseny, ogród lub morze, serwis do przyrządzania herbaty i kawy (ewentualnie również rozkładaną sofę). Istnieje możliwość zarezerwowania pokojów o wyższym standardzie (na zapytanie).

Wyżywienie

HB - Śniadania i obiadokolacje. All Inclusive - Śniadania, lunch, obiadokolacje, przekąski w ciągu dnia, kawa, herbata, napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne.

Sport i rozrywka

Hotel posiada odkryty basen z wydzieloną częścią dla dzieci i jacuzzi, basen podgrzewany, aquapark,  brodzik, a także oświetlone korty tenisowe i boiska do siatkówki oraz bilard, rzutki, tenis stołowy, play station. Goście mogą korzystać z centrum fitness i Spa (płatne) oferującego szeroki wachlarz masaży i zabiegów pielęgnacyjnych, saunę i jacuzzi. W ofercie hotelowej znajdują się także sporty dodatkowo płatne - kursy serfowania, wind surfing (wymagana licencja), nurkowanie, pływanie katamaranem, jet ski, parasailing, scuba diving.

Dla dzieci

Klub dziecięcy (4-12 lat), animacje, sala gier, możliwość skorzystania z usług opiekunki do dzieci.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Amwaj Blue Beach to kompleks hotelowy o wysokim standardzie, położony przy szerokiej i piaszczystej plaży, z własnym pomostem, w spokojnym miejscu. Polecamy go głównie osobom preferującym odpoczynek z dala od hałasu i zgiełku - idealny na romantyczne wakacje, a także miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośredniej przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Abu Soma, 10 km od miejscowości Safaga
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, w tym obiad i kolacja w restauracji a la carte

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel położony w miejscowości w Soma Bay, 15 km od Safagi.W odległości na południe od lotniska w Hurghadzie 48 km. Dogodny dojazd do centrum Hurghady busem hotelowym (za dodatkową opłatą) lub taksówką.

Plaża

przy hotelu, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza, leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatne. Dostępny bezpłatny pomost.

Hotel

Kategoria lokalna 5*

Trzypiętrowy kompleks hotelowy , otwarty w 2010r. Doskonała propozycja na rodzinne wakacje z dala od zgiełku wielkich miast i głośnych rozrywek.

.

Do dyspozycji gości

Recepcja, kantor wymiany walut, 6 wind, restauracja główna, restauracja przy plaży Sunset, włoska restauracja a'la carte, lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży, dyskoteka Aquarius Club, sport bar, kawiarnia orientalna. Usługi pralni chemicznej, romm service, lekarz na wezwanie, sklepiki z pamiątkami, fryzjer oraz możliwość wynajęcia limuzyny. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa, MasterCard i American Express.

Internet

kawiarenka internetowa - odpłatnie.

Sport i rekreacja

Bezpłatnie 2 baseny, leżaki, parasole i ręczniki plażowe, programy animacyjne z zajęciami sportowymi m.in. rzutki, boccia, aerobic, gimanstyka, siatkowka wodna, piłka wodna, kort tenisowy, tenis stołowy, centrum fitness
Odpłatnie bilard, oświetlenie kortów tenisowych, centrum Spa, sauna, masaże, centrum nurkowe, sporty wodne przy plaży (m.in. catamran, windsurfing, narty wodne, parasailing)

Dla dzieci

2 brodziki, dwie małe żjeżdżalnie, mini club dla dzieci w wieku 4-12, mini disco, plac zabaw,

Zakwaterowanie

Hotel oferuje 371 pokoi. Pokoje typu standard o powierzchni 32 m² dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, wyposażone w klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, TV/SAT, bezpłatny sejf, telefon oraz balkon lub taras.

Wyżywienie

All Inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późne śniadanie serwowane w Le Bistro w lobby lub w barze przy plaży, popołudniowa kawa, herbata, popołudniowe gorące przekąski  w barze Bridge przy basenie, nocna przekąska. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych barach przez 24h. Lokalne wino serwowane podczas obiadów i kolacji. Opcja all inclusive nie zawiera napojów importowanych, soków ze świeżych owoców, wina.

Dodatkowe informacje

http://amwajhotelsint.com

Cena

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.
Cena nie zawiera - opłaty za wizę Egipską 25 USD płatnej na lotnisku w Hurghadzie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WIZA I PASZPORT

• wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu)

• dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie – koszt wizy 25 USD.

• każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Amwaj Blue Beach to kompleks hotelowy o wysokim standardzie, położony przy szerokiej i piaszczystej plaży, z własnym pomostem, w spokojnym miejscu. Polecamy go głównie osobom preferującym odpoczynek z dala od hałasu i zgiełku - idealny na romantyczne wakacje, a także miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośredniej przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Abu Soma, 10 km od miejscowości Safaga
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, w tym obiad i kolacja w restauracji a la carte

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Hurghada, Egipt

Położenie

bezpośrednio nad morzem. Do centrum Hurghady ok. 50 km. Do lotniska w Hurghadzie ok. 45 km.

Plaża

bezpośrednio przy bardzo ładnej, piaszczystej plaży. Dostęp do morza ułatwia pomost. Ze względu na rafę koralową zalecane obuwie kąpielowe. Leżaki, parasole bezpłatnie.

Wyposażenie

komfortowy kompleks hotelowy nowo wybudowany, oddany do użytku w 2010 roku, oferuje 400 pokoi rozmieszczonych w kilku 3-kondygnacyjnych budynkach. Do dyspozycji Gości: lobby z recepcją, restauracja główna, włoska restauracja a la carte, bary (niektóre za opłatą), klub nocny, fryzjer, sklepy. Na zewnątrz znajdują się 2 baseny. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenie bezpłatnie.www.amwajhotelsint.com

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

komfortowe, przestronne. Pokoje dwuosobowe (1-3A): komfortowe, pow. ok 35 m kw., telefon, telewizja satelitarna , klimatyzacja, sejf, balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje rodzinne (2-3F): jeden pokój, dla dzieci łóżko piętrowe, wyposażone jak pok. dwuosobowe. Pokoje rodzinne superior (2G): dwa pokoje, wyposażenie jak pokoje 2A.

Dzieci

plac zabaw, mini disco.

Rozrywka

urozmaicony pragram animacyjny w ciągu dnia i wieczorem.

Dostęp do internetu

kącik Internetowy za opłatą.

Sport

centrum fitness, kort tenisowy (sprzęt za opłatą) , rzutki , aerobik , gimnastyka i siatkówka. Bilard za opłatą.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późniejsze śniadanie w godz. 10:30 - 12:00. Pomiędzy posiłkami przekąski. Podwieczorek w godz. 16:00 - 17:00. Przekąski nocne w godz. 22:00 - 24:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:00-24:00.

Wcześniej = taniej

do 28.02.15 25% ZNIŻKI.

Zniżki

DLA DZIECI 2-13 LAT: pobyt gratis.

Polecamy

  • nowoczesny hotel oddany do użytku w 2010 r.
  • przy pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem
  • długi pomost, ok. 260 m
  • świetne animacje


ETI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Amwaj Blue Beach to kompleks hotelowy o wysokim standardzie, położony przy szerokiej i piaszczystej plaży, z własnym pomostem, w spokojnym miejscu. Polecamy go głównie osobom preferującym odpoczynek z dala od hałasu i zgiełku - idealny na romantyczne wakacje, a także miłośnikom plażowania i sportów wodnych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośredniej przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Abu Soma, 10 km od miejscowości Safaga
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, w tym obiad i kolacja w restauracji a la carte

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Region

Egipt/Hurghada/Abu Soma

Położenie

Hotel usytułowany jest bezpośrednio przy plaży w Abu Soma, z łagodnym zejściem do morza, przez pomost, rafa koralowa. Do lotniska w Hurgadzie ok. 48 km., do Safagi ok. 10 km.

Wyposażenie

Komfortowy ośrodek hotelowy, usytułowany na rozległym terenie. Do dyspozycji Gości; hol powitalny z recepcją, WLAN w lobby ( za opłatą), główna restauracja, restauracja a la carte, restauracja rybna, kilka barów, bistro, dyskoteka, fryzjer, sklepy, pralnia, apteka, punkt lekarski. W zadbanym ogrodzie 2 baseny, oddzielny brodzik dla dzieci, taras słoneczny, leżaki, parasole, ręczniki kąpielowe bezpłatnie.

Pokoje

Pokoje (DZ/EZ), urządzone komfortowo, ok. 32 m2 powierzchni, klimatyzacja, TV sat., balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka. Pokoje DELUX; (DZX/EZX) dodatkowo z widokiem na morze. Pokoje do pojedynczego wykorzystania. Pokoje rodzinne ( FZ4) ; 2 oddzielne sypialnie z łączącymi drzwiami. Pokoje ekonomiczne (DZP); z widokiem na ląd.

Sport i Rozrywka

Tenis, siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia, aerobik, codziennie programy animacyjne, wieczorami przedstawienia. Za opłatą; sauna, łaźnia parowa, haman, masaże, baza nurkowa i sporty wodne na plaży, oferowane przez lokalne agencje.

All inclusive

Śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, popołudniu przekąski, kawa, herbata, ciastka, przekąski o północy, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 24 h. Do kolacji obowiązuje strój formalny, noszenie plastikowych opasek jest obowiązkowe. Pakiet nie obejmuje; kawiarni orientalnej, baru witaminowego, kącik z Shisha, lokalnych napoi premium)

Dzieci

Mini klub dla dzieci 4-12 lat, plac zabaw.


Mapa Hotelu Amwaj Blue Beach
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Amwaj Blue Beach

4.9
zdecydowanie polecam

nie pierwszy raz w egipcie ale super pobyt POLECAM

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.9
zdecydowanie polecam

nie pierwszy raz w egipcie ale super pobyt POLECAM

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.7
zdecydowanie polecam

również wróciłem wczoraj i również polecam jak przedmówca, trudno się do czegoś przyczepić

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.7
zdecydowanie polecam

spędziliśmy dwa tygodnie w tym hotelu, było jak w raju, boskie jedzenie, świetne pokoje wszystko non plus ultra. Szczerze polecam!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.7
zdecydowanie polecam

Zdecydowałem się z żoną na wyjazd do tego hotelu na 10 dni i była to bardzo dobra decyzja. Wszystko nam się podobało. Obsługa bardzo miła i uśmiechnięta, uprzejmie zagadywała czy czegoś nie potrzeba, porządnie sprzątali pokoje itp itd. Pokoje dość duże, schludne i czyste, sprawna klimatyzacja, lodówka i sejf. Jedzeniee - ekstra! Duzy wybór, prezentowano różne kuchnie, a szef kuchni sam wychodził i pytał się łamanym polskim czy smakuje. Okolica hotelu cicha i spokojna, dość daleko do centrum miasta. Serdecznie polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
2.7
odradzam

Witam obsluga mloda a wrecz arogancka co do wczasowiczow brak dystansu co do osob wypoczywajacych,brak doswiadczenia co do obejmowanych stanowisk.A jak ma ktos watpliwosci co do tego opisu to niech tam poleci i sam sie przekona,moja ocena to na 3 ,a teren w kolo hotelu to istny balagan bo to nie ich teren .A nie mowiac o walce o lezaki przy basenie dochodzi pyskatych sprzeczek .A pozatym wystarczy udawac mala znajomosc j.angielskiego a dowiesz sie takich rzeczy o sobie.........

POLECAM:
singlom, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.7
2.7
odradzam

Odradzam pobyt w tym hotelu.Leżaki trzeba zajmować o 5 - 6 rano i leżeć ,bo przy chodzą i zabirają ręczniki oddając drugiej osobie co stwarza zamieszanie i awantury gdy wracają Ci pierwsi.Po wtrąceniu się w awanturę zostałam nakrzyczana przez pracownika basenu na którego naskarżyłam rezydentowi.Ciągły brak piwa i lodu we wszystkich barach .Stołowka niezbyt czysta,owoców brak,a jedzenie mało urozmaicone ale smaczne.Hotel zasługuje najwyżej na 3*

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: odradzam
2.7
4.3
zdecydowanie polecam

bardzo fajny i niedrogi hotel, standard zadowalający jak na wydane pieniądze, z całą rodziną jeszcze długo będziemy wspominać miło spędzony urlop :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3
2.4
odradzam

Właśnie wróciliśmy z wczasów 13,06,14r. inigdy więcej do tego hotelu nie wrócę. Lezaki trzeba zajmowac o 6 rano póżniej nie ma szans .Polacy są traktowani jak druga kategoria na pierwszym miejscu są Ruscy wczasowicze .Hotel wygląda na 3* nie więcej. Na stołówce brudno . Dopiero po naszej interwencji trochę się poprawiło.Obsługa niemiła mówią do Polaków że nie umieją po angielsku bo nie chodzą do szkół dopiero po naszej interwencji u menadżera hotelu Pan animator przeprosił Panią do której tak powiedział.Czwarty raz byłam w Egipcie ale tak złego wrażenia jeszcze nigdy nie miałam tak jak z tego hotelu.Odradzam całkowicie ten hotel i nigdy do niego nie wróce. Ewa K.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: odradzam
2.4
4.6
zdecydowanie polecam

Dość daleko od centrum miasta, więc nie jest tu tak głośno i tłoczno. Hotel z pięknym ogrodem i bardzo przyjemnym molo. Pokoje duże, urządzone ze smakiem i gustem, a wszystko w nich działa bez zastrzeżeń (klima itp). Jedzenie świetne, smaczne i świeże, najlepsze pizze i lasagne we włoskiej restauracji. Obsługa sympatyczna i przyjazna. Co wieczór hotel organizował pokazy i dyskoteki dla swoich gości. Naprawdę polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.6
  • Wyżywienie
    4.2
  • Atrakcje
    i sport
    4.6
  • Obsługa
    4.6
HolidayCheck
Ocena Amwaj Blue Beach:
4.5 / 6

Udany odpoczynek 2018-05-14
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

pobyt oceniam dobrze, animstorzy dbali o rozrywke , mozena bylo sie swietnie bawic jak I wypoczac, j...
więcej

5.4
Udany odpoczynek 2018-05-14
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Nie bylo czasu na nude, animatorzy dbali o rozrywke I ogolny pobyt, jedzenie dobre ale sniadania m...
więcej

5.6
Udany odpoczynek 2018-04-18
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Jak wyżej 2018-04-17
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    2.0

3.0
Jest ok 2018-04-17
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

4.0
Jest ok 2018-04-16
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

4.0
Bardzo polecam 2018-03-27
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

W hotelu czysto i przyjemnie, obsluga mila i pomocna, nie mielismy z niczym problemu. Jedzenie codzi...
więcej

6.0
Raczej ok 2018-01-04
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

4.0
Bardzo dobrze 2017-11-09
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

5.0
Generalnie polecam 2017-10-12
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Amwaj Blue Beach Resort & Spa Abu Soma 2017-09-28
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Super hotel, mam dobre wspomnienia 2017-09-28
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

5.0
Wakacje w Amwaj 2017-09-21
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.0
Przyzwoite wakacje w rozsądnej cenie 2017-09-21
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

4.0
Miły i gorący wypoczynek połączony z wieloma atrakcjami 2017-09-20
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Bardzo dobry 2017-09-20
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Odpocznij lub imprezuj 2017-09-14
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Super hotel do odpoczynku 2017-09-13
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

4.0
Pozytywnie 2017-09-12
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

5.0
Polecam 2017-09-12
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

5.0
Super wakacje 2017-08-25
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

5.0
Sierpień 2017 2017-08-24
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Spokojne wakacje 2017-08-24
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

5.0
Ostrzegam, naprawdę nie polecam 2017-08-07
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

2.8
Z każdym dniem coraz lepiej! 2010-08-27
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    6.0

Byłem w Amwaju Blue Beach Resorts & Spa (taka jest oficjalna nazwa, a nie Abu Soma) w terminie 13-2...
więcej

5.3
Super wakacje w hotelu Amwaj Abu Soma 2010-08-28
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    3.4
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo ładny pomimo licznych prac wykończeniowych. Obsługa wyśmienita, all 24h, jedzenie bardz...
więcej

5.2
Opinia z pobytu 2010-08-28
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Fajne wczasy w Amwaj 2010-09-05
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel jeszcze wykańczany, ale nie przeszkadzło to w wypoczynku,ponieważ prace trwały w osobnym skrzy...
więcej

6.0
Rewelacyjny hotel choć na pustyni 2010-09-06
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Wspaniały hotel na odpoczynek z dala od zgiełku,sklepów i głośnego życia nocnego.Bardzo ładna plaża ...
więcej

5.9
Wspaniałe wspomnienia 2010-09-08
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Wielkie lenistwo 2010-09-11
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.3

Dookoła spokój,plaża otwarta - można spacerować,mankament dla amatorów kąpieli morskich-odpływ,blis...
więcej

5.4
Słoneczny urlop z wiatrem pustyni i błekitem morza 2010-09-12
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Super wakacje i super hotel 2010-09-19
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Hotel jest nowy i bardzo ładny,jedzenie po prostu super,duży wybór i bardzo smaczne,nie ma żadnych k...
więcej

5.9
Fajny hotel, nowy, na uboczu dla mnie 4,5 gwiazdki 2010-09-27
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Fajny hotel na pustyni 2010-09-28
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Rewelacja 2010-10-04
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.3

Z hotelu wróciliśmy dziś w nocy i tak naprawdę chyba nie ma ani jednej rzeczy do której można byłoby...
więcej

5.7
Egipt gwarancją uśmiechu i pogody 2010-10-04
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Dla lubiących snorkling 2010-10-05
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Jak na hotel 5 gwiazdkowy to nie spełnił moich oczekiwań 2010-10-20
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    3.7
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    4.0

Hotel czysty, dość ładny, pokój bardzo ładny, obsługa przeciętna może trochę powyżej przeciętnej. Ja...
więcej

4.6
Amwaj hotel, piękny choć wciąż w budowie 2010-10-25
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Bardzo fajny hotel 2010-11-02
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo fajny i czysty. do minusów można zaliczyć jego położenie, bo dookoła tylko pustynia, al...
więcej

5.6
Łazienki lata 80te, animacje ciągle te same, szczury 2010-11-10
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    1.2
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    1.5
  • Obsługa
    3.3

Brudne naczynia w barach na basenie i plazy plukane tylko jakby wcale plaza blizo ale co z tego jak ...
więcej

2.3
Rozczarowanie hotelem 5 gwiazdkowym 2010-11-13
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

3.2
Super wypoczynek 2010-12-20
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Doskonały wypoczynek, piękny hotel, super obsługa, dobre jedzenie, pięknie zagospodarowana plaża, cz...
więcej

5.8
Super hotel gorąco polecam 2011-01-14
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel dla ludzi ceniących ciszę spokój i miłą obsługę. Spędziliśmy tam z mężem cudowne chwile. Zal n...
więcej

5.9
Cudowna, niezapomniana podróż poślubna w Amwaju! 2011-01-31
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Tragedia, nie polecam 2011-05-06
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.7
  • Obsługa
    3.3

Tragedia jesli ktos ma ochote siedziec w smierdzącym pokoju z niedziałająca klimatyzacją oraz jesc z...
więcej

2.8
Wypoczynek tak, rozrywka nie! 2011-05-14
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

4.2
Wspaniałe wakacje 2011-05-15
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.3

Wspaniałe wakacje.Pokoje super,jedzenie dobre,obsługa miła,animation team bardzo dobry. Pozdrowienia...
więcej

5.7
Najlepszy hotel pod słońcem, byłam w nim już 3 raz 2011-05-21
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Wyjątkowo udany urlop 2011-06-01
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Odludzie 2011-06-18
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Udany wypoczynek w Amwaju 2011-06-19
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Nasze pierwsze Egipskie wczasy 2011-07-04
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Mieszane uczucia 2011-07-20
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    3.3

Generalnie hotel nie zasługuje na 5gwiazdek,obsługa nie wyrabiała się przy pełnym obłożeniu hotelu, ...
więcej

3.8
Masakra 3 gwiazdkowa 2011-07-22
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

3.5
Nie ma na co narzekać w tym hotelu! 2011-07-29
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Hotel ten polacam wszystkim tym którzy chcą wypocząć z dala od hałasu. Położony jest on na środku pu...
więcej

5.4
Nie obawiajcie się negatywnych opinii 2011-07-30
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.0
Hotel godny polecenia 2011-08-07
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Jak za taką kase jest naprawde super. Polecam! 2011-08-07
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Jak za taką kase to naprawde polecam. jasne że zawsze można by sie do czegoś przyczepić ale po co? P...
więcej

5.3
Nigdy więcej ten hotel 2011-08-08
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    1.3
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

ten hotel ma góra 2 gwiazdki, leżaki płatne,kolejki na stołówce,napoje ciepłe i w plastikowych kubka...
więcej

2.5
Dramat w trzech aktach 2011-08-08
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.0
Było OK 2011-08-10
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    4.3

hotel spoko. Nuda I nuda animatorzy do d** przez 2 tyg ani razu nie zagadali jedzenie lepsze w barz...
więcej

3.5
Udany urlop 2011-08-15
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.7
Cena adekwatna do jakości. 2011-08-16
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

3.8
Hotel Amwaj Blue Beach Resort & Spa godny uwagi 2011-08-21
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Niestety, jeszcze jedna negatywna opinia 2011-08-22
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

3.3
Dla leniuchów 2011-08-25
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.5

Jakość do ceny 2350 PLN za 2 tygodnie- 4+. Bardzo miła obsługa, jedzenie smaczne, troche męczące są ...
więcej

4.8
Pięciu gwiazdek hotel na pewno nie ma 2011-08-29
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    3.4
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.8

hotel w trakcie kategoryzacji na 5* podobnoooooooo. Wieczny syf idąc drugim wejściem do stołówki, ni...
więcej

4.2
Bardzo fajny hotel! 2011-08-29
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Na wstępie chciałabym zaznaczyć, że jeśli ktoś oczekuje za 2250 (tyle płaciłam za 2 tygodnie) luksus...
więcej

5.3
Bardzo fajny Hotel 2011-08-31
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.8

Spedzalam urlop w tym hotelu w sierpniu 2011. Hotel rewelacja dostalismy pokoj z wlasnym basenem i j...
więcej

5.7
Egipt - na pewno, ale nie ten hotel 2011-09-01
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

2.7
Hotel 5* ale egipskich 2011-09-04
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Nie polecam hotelu 2011-09-06
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    2.0

Bardzo niemiła obsługa wyglądają jak by pracowali za karę. Basen i plaża czynna tylko do 18. Na posi...
więcej

2.2
Hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek 2011-09-07
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

hotel na pewno nie jest nowy.wieczny problem z lezakami przy basenie.trzeba wstawac o 6 rano i lezec...
więcej

3.2
Gorące wspomnienia 2011-09-11
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.0
Z pewnością bardzo udany urlop! 2011-09-12
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Wspaniałe wakacje 2011-09-14
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Rajskie wakacje w cudownym Egipcie! 2011-09-18
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Godny polecenia 2011-09-30
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Świetny hotel, polecam 2011-10-05
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.3

Fantastyczne wakacje,polecam wszystkim , świetna obsługa, fantastyczni ludzie zawsze uśmiechnięci,cz...
więcej

5.5
Udany pobyt w dobrym hotelu, wspaniała atmosfera 2011-10-16
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Fajny hotel dla młodych ludzi za niską cenę 2011-10-19
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.8
Nie polecam! Hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek, tylko 2,5 2011-10-20
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    2.3
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    4.0

Hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek maxymalnie to naciągnięte 3 gwiazdki. Byliśmy już w Egipcie równie...
więcej

3.6
Amwaj - 14 dni - październik 2011 2011-10-23
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Świetny hotel 2011-11-17
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

- Bardzo miła obsługa, - Hotel ładnie odnowiony, czysty, wysoki standard jak na egipskie hotele -...
więcej

5.8
Polecam dla chcących odpocząć 2011-11-22
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel polecam osobom lubiącym cisze i spokój. Obsługa stara się jak może, żeby wypoczywający byli za...
więcej

5.8
Polecam ten wspamiały hotel 2011-12-11
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Byłam w tym Hotelu 2tyg, było bosko. Niektóre opinie mijają się z prawdą ale jak ludzie szukają dziu...
więcej

5.8
Polecam. Na pewno wypoczniecie 2012-01-29
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Nie na pięć gwiazdek 2012-02-12
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

3.2
Było super 2012-02-25
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Animatorzy wspaniali. Nie wiem dlaczego ludzie piszą że tak nie jest. Oni kłamią. Potrafią rozbwić l...
więcej

6.0
Bardzo fajnie, super wakacje 2012-02-26
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Polecam 2012-02-28
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

Świetne miejsce do odpoczynku zarówno dla osób aktywnych jak i tych bardziej leniwych, świetna grupa...
więcej

5.8
Urlopowanie pod egipskim słońcem 2012-02-29
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

Zdecydowanie odpowiednie miejsce by wypocząć i zrelaksować się - zarówno w polską zimę jak i latem. ...
więcej

5.8
Wspaniałe wakacje 2012-03-04
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Nasza pierwsza podróż do Egiptu 2012-03-11
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.7
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.8

To była nasz pierwsza podróż do Egiptu. Lecieliśmy z 3-letnią córeczką na 2 tygodnie i trochę obawia...
więcej

5.7
Swięty spokój 2012-04-03
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Odpoczynek i brak zmartwień 2012-04-05
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam, rewelacja 2012-04-06
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Nie zawiedziesz się 2012-04-07
Szczegóły oceny hotelu Amwaj Blue Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.7

Hotel bardzo ładny, czysto, jednak jak przyjrzymy się dokładniej to widać że nie jest nowy ale to no...
więcej

5.8

Amwaj Blue Beach - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2-osobowy
Pokój 1-osobowy
dbl standard room
dbl standard room [sea view]
Pokoj Deluxe
Pokoj dwuosobowy
deluxe dbl
Pokoj dwuosobowy
Pokoj dwuosobowy
family room dbl
dbl deluxe rooms
standard dbl
Pokoj Deluxe
Pokoj dwuosobowy
Pokoj dwuosobowy
Pokoj dwuosobowy
Pokoj rodzinny
standard [sea view] dbl
STANDARD ROOM
Pokoj Deluxe
Pokoj dwuosobowy
Pokoj dwuosobowy
Pokoj dwuosobowy
Pokoj rodzinny
Pokoj rodzinny
DELUXE ROOM
Pokój jednoosobowy
Pok. 2 os.+1 dost.
Pokój dwuosobowy z możliwością 1 dostawki
dr deluxe room
dr deluxe room
dr deluxe room
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pok. rodzinny 2 os.
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.
famlr family large room
famlr family large room
fr2bgvpv family room 2 beds gvpv
fr2bgvpv family room 2 beds gvpv
Pokój rodzinny
Pokój jednoosobowy
prgv promo room gv
prgv promo room gv
prgv promo room gv
Double Promo Room
STANDARD ROOM SEA VIEW
Pok. 1 os.
sprgvpv standard promo room gv-pv
sprgvpv standard promo room gv-pv
srgpv standard room garden-pool view
srgpv standard room garden-pool view
srgpv standard room garden-pool view
srsv standard room sea view
srsv standard room sea view
srsv standard room sea view
DUŻY POKÓJ RODZINNY

Amwaj Blue Beach - Możliwości wyżywienia:


Amwaj Blue Beach - miasta wylotu:


Amwaj Blue Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Amwaj Blue Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00