cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
1 / 15
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
22.09 - 29.09
już od 5978 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
11.10 - 18.10
już od 2749 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Louis Zante Beach
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Louis Zante Beach
star 4

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Louis Zante Beach:
3.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    3.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Louis Zante Beach to świetnie usytuowany hotel - przy przepięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych w tym wspaniały plac zabaw w kształcie statku pirackiego. Przynależność do sieci hotelowej Louis Hotels to gwarancja profesjonalnej obsługi i wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w otoczeniu lasu piniowego, bezpośrednio przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, plac zabaw w kształcie statku pirackiego, animacje
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All inclusive

Hotel Louis Zante Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Louis Zante Beach to świetnie usytuowany hotel - przy przepięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych w tym wspaniały plac zabaw w kształcie statku pirackiego. Przynależność do sieci hotelowej Louis Hotels to gwarancja profesjonalnej obsługi i wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w otoczeniu lasu piniowego, bezpośrednio przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, plac zabaw w kształcie statku pirackiego, animacje
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum miasta Laganas, ok. 8 km od centrum miasta Zakynthos
  • ok. 400 m od sklepów, barów i restauracji
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

Wyposażenie

  • recepcja: 24 h
  • winda
  • ogród
  • taras 
  • sala TV
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych i pokojach, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • kantor
  • minimarket
  • sklep z pamiątkami
  • fryzjer
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w cenie 
  • sala konferencyjna 
  • wypożyczalnia samochodów

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

94 pokoje, 174 bungalowy

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • pokój zabaw 
  • plac zabaw: ze statkiem pirackim
  • opieka nad dziećmi: na zapytanie, za opłatą
  • łóżeczko dziecięce: w cenie
  • menu dla dzieci 
  • wysokie krzesełko 
  • brodzik 
  • animacje dla dzieci: kilka razy w tygodniu
  • miniklub: 4-12 lat, pn.-sob., 10:00 - 12:00, 15:00 - 17:00
  • minidisco

Sport i wellness

W cenie
  • boisko do siatkówki/koszykówki
  • tenis stołowy
  • siłownia
Płatne
  • 2 korty tenisowe 
  • lekcje tenisa 
  • sporty wodne: na plaży, w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • rzutki
  • bilard

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 21 m2
  • widok na morze
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • minilodówka: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Bungalow z widokiem na morze BUM1
  • 1-3 os.
  • ok. 21 m2
  • widok na morze
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • minilodówka: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 21 m2
  • widok na ogród
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • minilodówka: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu, 7:00 - 10:00
  • obiad: w formie bufetu lub lunch box: po wcześniejszej rezerwacji, 13:00 - 15:00
  • kolacja: w formie bufetu, 18:30 - 21:30
  • przekąski: 15:30 - 17:30, nocne przekąski: 22:00 - 24:00
  • herbata: 15:30 - 17:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 24:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 24:00
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • restauracja główna "Dionysos": rodzaje kuchni: międzynarodowa i grecka, z tarasem, bufet, dania wegetariańskie, wysokie krzesełka dla dzieci, menu dla dzieci, show cooking, 7:00 - 10:00, 13:00 - 15:00, 18:30 - 21:30, wieczory tematyczne
  • restauracja "Meze": rodzaje kuchni: grecka, wymagana rezerwacja, á la carte, 19:00 - 22:00, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  • bar "Vachus": w lobby, 18:00 - 1:00
  • bar "Ionian": przy basenie, 10:00 - 1:00
  • bar "Poseidon": przy plaży, 10:00 - 18:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Louis Zante Beach to świetnie usytuowany hotel - przy przepięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych w tym wspaniały plac zabaw w kształcie statku pirackiego. Przynależność do sieci hotelowej Louis Hotels to gwarancja profesjonalnej obsługi i wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w otoczeniu lasu piniowego, bezpośrednio przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
    • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, plac zabaw w kształcie statku pirackiego, animacje
    • rewelacyjne wyżywienie w opcji All inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Zakynthos

    Opis oferty:

    Idealny na rodzinne wakacje, doskonały na wypad z przyjaciółmi, wymarzony dla wszystkich kochających słońce i morze. Rewelacyjnie położony w spokojnym miejscu, przy wspaniałej plaży uwielbianej przez dzieciaki, otoczony jest piniowym lasem i dużym, zadbanym ogrodem. Znakomite miejsce na relaks. Do tętniącego życiem centrum Laganas można dojść spacerem, blisko jest także do urokliwej stolicy wyspy. Nowoczesne i estetyczne pomieszczenia recepcyjne utrzymane są w pogodnej kolorystyce. Firmowany przez znaną grupę Louis Hotels oferuje profesjonalny serwis i bardzo dobrą jakość formuły all inclusive.

    POŁOŻENIE:

    ok. 1 km od centrum pełnego życia i rozrywek LAGANAS, ok. 400 m od sklepów, restauracji i barów, ok. 7 km od miasta Zakynthos; ok. 6 km od lotniska w Zakynthos; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta, długa i szeroka, zadbana, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/dzień), ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, przytulny, regularnie odnawiany, 268 pokoi, budynek główny, 2 piętra, 1 winda i 9 jednopiętrowych budynków bocznych, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja główna Dionissos z dużym tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i grecka, dania wegetariańskie, dostępne foteliki i menu dla dzieci, show-cooking, wieczory tematyczne, restauracja grecka (wymagana wcześniejsza rezerwacja) - á la carte, podczas kolacji w restauracjach obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), bar Vachus w lobby, bar Ionian przy basenie, bar Poseidon przy plaży; sala telewizyjna, minimarket, kiosk; taras z widokiem na ogród, duży ogród, parking; za opłatą: sejf w recepcji, wypożyczalnia samochodów, lekarz na wezwanie, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 20 m², skromny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, kanał muzyczny, telefon, mała lodówka, sejf (ok. 3,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesła); pokój standardowy z 2 dostawkami za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen główny, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 280 m², gł. 0,4-1,7 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne: 10 EUR/godz.), siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia, aerobik; plac zabaw dla dzieci w formie statku pirackiego, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci w ciągu dnia, okazjonalnie muzyka na żywo i wieczory folklorystyczne; za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra), bule, rowery.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonym barze (10.00-12.30; 15.00-18.00); herbata, kawa, ciasto w barze (15.30-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00).

    KONTAKT:

    0030/2695051130,, www.louishotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Louis Zante Beach to świetnie usytuowany hotel - przy przepięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych w tym wspaniały plac zabaw w kształcie statku pirackiego. Przynależność do sieci hotelowej Louis Hotels to gwarancja profesjonalnej obsługi i wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w otoczeniu lasu piniowego, bezpośrednio przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
    • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, plac zabaw w kształcie statku pirackiego, animacje
    • rewelacyjne wyżywienie w opcji All inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Zakynthos

    Opis oferty:

    Idealny na rodzinne wakacje, doskonały na wypad z przyjaciółmi, wymarzony dla wszystkich kochających słońce i morze. Rewelacyjnie położony w spokojnym miejscu, przy wspaniałej plaży uwielbianej przez dzieciaki, otoczony jest piniowym lasem i dużym, zadbanym ogrodem. Znakomite miejsce na relaks. Do tętniącego życiem centrum Laganas można dojść spacerem, blisko jest także do urokliwej stolicy wyspy. Nowoczesne i estetyczne pomieszczenia recepcyjne utrzymane są w pogodnej kolorystyce. Firmowany przez znaną grupę Louis Hotels oferuje profesjonalny serwis i bardzo dobrą jakość formuły all inclusive.

    POŁOŻENIE:

    ok. 1 km od centrum pełnego życia i rozrywek LAGANAS, ok. 400 m od sklepów, restauracji i barów, ok. 7 km od miasta Zakynthos; ok. 6 km od lotniska w Zakynthos; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta, długa i szeroka, zadbana, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/dzień), ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, przytulny, regularnie odnawiany, 268 pokoi, budynek główny, 2 piętra, 1 winda i 9 jednopiętrowych budynków bocznych, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja główna Dionissos z dużym tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i grecka, dania wegetariańskie, dostępne foteliki i menu dla dzieci, show-cooking, wieczory tematyczne, restauracja grecka (wymagana wcześniejsza rezerwacja) - á la carte, podczas kolacji w restauracjach obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), bar Vachus w lobby, bar Ionian przy basenie, bar Poseidon przy plaży; sala telewizyjna, minimarket, kiosk; taras z widokiem na ogród, duży ogród, parking; za opłatą: sejf w recepcji, wypożyczalnia samochodów, lekarz na wezwanie, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 20 m², skromny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, kanał muzyczny, telefon, mała lodówka, sejf (ok. 3,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesła); pokój standardowy z 2 dostawkami za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen główny, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 280 m², gł. 0,4-1,7 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne: 10 EUR/godz.), siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia, aerobik; plac zabaw dla dzieci w formie statku pirackiego, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci w ciągu dnia, okazjonalnie muzyka na żywo i wieczory folklorystyczne; za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra), bule, rowery.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonym barze (10.00-12.30; 15.00-18.00); herbata, kawa, ciasto w barze (15.30-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); od połowy maja raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

    KONTAKT:

    0030/2695051130,, www.louishotels.com


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Louis Zante Beach to świetnie usytuowany hotel - przy przepięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych w tym wspaniały plac zabaw w kształcie statku pirackiego. Przynależność do sieci hotelowej Louis Hotels to gwarancja profesjonalnej obsługi i wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w otoczeniu lasu piniowego, bezpośrednio przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
    • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, plac zabaw w kształcie statku pirackiego, animacje
    • rewelacyjne wyżywienie w opcji All inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****+

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel otoczony jest malowniczymi ogrodami i położony jest bezpośrednio nad piękną zatoką w Laganas przy piaszczystej plaży. Tętniące życiem nocnym centrum znajduje się 1 km od hotelu (bary i kluby nocne), a 10 km dzieli obiekt od lotniska. UWAGA! Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 3 EUR/pokój/dzień. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.
    Plaża:

    Duża, piaszczysta plaża z licznymi barami i restauracjami w okolicy. Leżaki i parasole plażowe dostępne za dodatkową opłatą. Ręczniki plażowe można wypożyczyć w hotelu po uiszczeniu depozytu.
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja, kantor, lobby, winda, 2 restauracje (w tym a'la carte), bar koktajlowy, odkryty basen (12 x 25m), basen dla dzieci (4 x 4m, głębokość 45 cm), bar przy basenie, sklep z pamiątkami, kiosk, sala TV, pokój zabaw dla dzieci, parking. Leżaki i parasole przy basenie bez dodatkowej opłaty, ręczniki basenowe można wypożyczyć po uiszczeniu depozytu. Za dodatkową opłatą: opieka nad dziećmi, opieka medyczna, pralnia i usługi fryzjerskie.
    Pokoje:

    Hotel dysponuje 268 dobrze wyposażonymi i gustownie zaprojektowanymi pokojami, które znajdują się w 2-piętrowym budynku głównym bądź w jednym z 8 budynków bocznych. W każdym pokoju znajduje się łazienka (prysznic, wc, suszarka do włosów), klimatyzacja, TV-SAT, telefon, sejf (płatny ok 3,5 eur/dzień), minibar (płatny), lodówka, zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon lub taras. Istnieje możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 2 lat. Hotel oferuje różne typy pokoi. Pokój standardowy z widokiem na ogród lub morze (21 m2). Pokój typu superior bungalow z widokiem na ogród lub morze (28 m2) - wyposażony w łóżko typu twin i 2 sofy, oddzielone od siebie przesuwnymi drzwiami. Bungalow z widokiem na morze (21 m2) z łóżkiem typu twin i 1 rozkładaną sofą.
    Wyżywienie:

    All inclusive - posiłki w formie bufetu: śniadanie (07:00-10:15) w restauracji Dionysos", późne śniadanie (10:00-12:00) w restauracji "Poseidon", obiad (12:00-15:00) w restauracji "Dionysos" oraz "Poseidon", przekąski (10:00-12:00, 15:00-18:00) w restauracji "Poseidon", kolacja (18:30-21:30) w restauracji "Dionysos", specjalny bufet dla dzieci (18:30-21:30) tuż obok głównego bufetu, późne przekąski (22:00-0:00) w barze "Vachus", napoje bezalkoholowe (10:00-0:00) w barze przy basenie lub w barze głównym, ciepłe przekąski (07:00-0:00).
    Program sportowy i animacyjny:

    2 korty tenisowe, boisko do siatkówki, centrum fitness, aerobic, stół do ping ponga, stół do bilarda (dodatkowo płatny). Dla dzieci - piracki statek, miniklub dla dzieci w wieku 4 - 12 lat (międzynarodowe animacje), plac zabaw.
    Internet:

    Bezpłatny dostęp do Wi-Fi na terenie hotelu.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    louiszantebeach.com
    Naszym zdaniem:

    Hotel słynie ze świetnej lokalizacji - położony bezpośrednio przy pięknej plaży, w otoczeniu bujnej zieleni. Stylowo zaprojektowane pokoje z myślą o prawdziwym relaksie sprawią, że będą to Twoje niezapomniane wakacje!
    "
    Program

    Dzień Pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach fakultatywnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych w przypadku imprezy 12 - dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych) wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Uwaga: cena nie obejmuje greckiego podatku turystycznego, którego wysokość zależy od standardu hotelu i wynosi od 0,5 do 4 EUR za pokój za dzieńpobytu. Podatek płatny będzie obowiązkowo w recepcji przed zakwaterowaniem. Szczegóły w opisie hotelu.
    Wycieczki lokalne


    Inne

    ZAKYNTHOS informacje ogólne

    Waluta
    EUR - Euro. Płatności kartami kredytowymi akceptowane są w niektórych miejscach, korzystanie z bankomatów jest możliwe w miejscowościach turystycznych. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić funty brytyjskie lub dolary USA. Nie ma możliwości wymiany złotówek.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku. Często w restauracjach dolicza się 1 EUR za chleb podawany przed posiłkiem.
    Wiza
    Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.
    Czas
    + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
    Język urzędowy
    grecki
    Orientacyjne ceny
    Obiad w tawernie od 8-10 EUR woda 1 l - 1.5 EUR piwo w barze od 2.5 EUR kawa w kawiarni od 2,5-4,5 EUR
    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.80 EUR. Kartki ze znaczkiem najlepiej zostawiać w recepcji do wysłania.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 5 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji, mogą występować problemy z zasięgiem w budynkach hotelowych. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    W regionie

    Zakynthos
    Jedna z najładniejszych wysp Jońskich jest pełna zieleni - gaje oliwne, winorośle, sady cytrusowe i sosnowe lasy. Do tego piękne piaszczyste plaże, a morze i niebo w kolorze "electric blue". Na szczególną uwagę jednak zasługują dwa miejsca - zatoka Navajo, której zdjęcia stały się, obok Santorini, jednym z fotograficznych symboli Grecji oraz zatoka Laganas, gdzie swoje siedliska mają żółwie careta careta.
    Laganas
    Najpopularniejszy kurort Zakynthos z bardzo długą piaszczystą plażą i niezliczonymi możliwościami rozrywek, szczególnie wieczornych i nocnych. To miejsce dla osób kochających plażę w ciągu dnia i życie nocne wieczorami.
    Kalamaki
    To spokojna miejscowość wakacyjna położona nad malowniczą zatoką. Plaża łagodnie opada do morza i stanowi idealne i bezpieczne miejsce dla dzieci. Z Kalamaki nie daleko także do Laganas i stolicy wyspy - miasta Zakynthos.
    Argassi
    Doskonale zlokalizowana miejsowość wakacyjna - tylko 5 km od stolicy wyspy i głównego portu. Do najpopularniejszej plaży na półwyspie Vasilikoss ok. 10 km. Plaża w Argassi jest wąska i piaszczysto-żwirowa. Nie jest zagospodarowana.
    Tsilivi
    Położona w zatoce miejscowość jest dobrym miejscem dla rodzin z dziećmi. Długa, piaszczysta, dobrze zagospodarowana plaża, której przyznano błękitą flagę za czystość i łagodne zejście do morza oraz wiele atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. W miasteczku tawerny bary i sklepy których przybywa z każdym rokiem bo miejscowość od kilku lat zyskuje na popularności wśród turystów.
    Alykanas
    Nieduży, urokliwy i spokojny kurort położony jest na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy. Alykanas słynie z ładnej, piaszczystej plaży (nagrodzonej Błękitną Flagą), dużej ilości lasów i ciekawych widoków na górzystą Kefallonię. Oddalony od zgielku wielkich kurortów, lecz nie pozbawiony uroczych, tadycyjnych tawern, barów i kawiarni. Doskonaly wybor dla indywidualistów i rodzin z dziećmi.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Wrocławia,Gdańska, Rzeszowa, Bydgoszczy, Łodzi i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    "
    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Grecji trwa od 15.06 do 15.09.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Louis Zante Beach to świetnie usytuowany hotel - przy przepięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych w tym wspaniały plac zabaw w kształcie statku pirackiego. Przynależność do sieci hotelowej Louis Hotels to gwarancja profesjonalnej obsługi i wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w otoczeniu lasu piniowego, bezpośrednio przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
    • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, plac zabaw w kształcie statku pirackiego, animacje
    • rewelacyjne wyżywienie w opcji All inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Grecja, Zakynthos, PLAŻA LAGANAS

     

    Położenie

    przy piaszczystej, lekko opadającej do morza plaży, idealnej dla rodzin z dziećmi. Do centrum Laganas ok. 1 km (połączenie autobusem liniowym). Do Zakynthos ok. 7 km.

     

    Wyposażenie

    częściowo wyremontowany w 2007 r. kompleks należący do sieci Louis składa się z budynku głównego i budynków bocznych, oferuje 268 pokoi. Recepcja, kącik telewizyjny, kącik internetowy (za opłatą), restauracja ze strefą dla niepalących i tarasem, restauracja z przekąskami na plaży, bar/kawiarnia, bar na plaży, mini market. W obszernym ogrodzie basen ze słodką wodą, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty, na plaży za opłatą.

     

    Dzieci

    brodzik, plac zabaw, mini klub (5-12 lat). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

     

    Kategoria grecka

    A.

     

    Pokoje dwuosobowe (1-3A)

    gustownie urządzone, telefon, TV-satelitarna, lodówka, sejf (za opłatą), klimatyzacja, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe do pojedynczego wykorzystania.

     

    Pokoje

    dwuosobowe z widokiem na morze (2B).

     

    Zniżki

    przy 2 os. pełnopłatnych 1 dziecko 2-13 lat otrzymuje stałą cenę (SC).

     

    Pokoje rodzinne (2C)

    większe, z podwójnym łóżkiem i rozkładaną kanapą dwuosobową lub łóżkiem piętrowym; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe z widokiem na morze.

     

    Zniżki

    przy 2 os. pełnopłatnych pierwsze dziecko 2-13 lat otrzymuje stałą cenę, drugie dziecko 2-13 lat otrzymuje zniżkę procentową (ZP).

     

    Rozrywka

    programy animacyjne.

     

    Sport i zdrowie

    siłownia, tenis stołowy, kort tenisowy z twardą nawierzchnią (oświetlenie za opłatą). Odpłatnie: na plaży sporty wodne, szkółka nurkowania.

     

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10.00.-24.00. Przekąski w godz. 10.00.-24.00 (poza porami głównych posiłków). Po południu kawa, herbata, ciasto. Lody w godz. 10.00.-21.00.

     

    Cena nie zawiera:

    Ubezpieczenia KL, NW i bagaż

     

    Uwaga:

    Cena uzależniona jest od rodzaju pokoju

     


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Louis Zante Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
    Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
    Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
    Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
    Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
    Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
    Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
    Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
    Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
    Filmy hotelu Louis Zante Beach:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Louis Zante Beach
    https://youtu.be/xIAAPLiAqAM
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Louis Zante Beach

    3.9
    polecam

    Hotel położony w spokojnym miejscu, ok . 10 min.pieszo od centrum Laganas gdzie znajdują się sklepy, dyskoteki i centrum rozrywki nocnej. Mnóstwo głośnej angielskiej młodzieży. Obsługa hotelowa przyjazna i solidna , wyżywienie urozmaicone i smaczne . Super widoki wokół wyspy.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    3.9
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Hotel
      5
    • Pokoje
      4.4
    • Wyżywienie
      5.4
    • Atrakcje
      i sport
      4.5
    • Obsługa
      5.6
    HolidayCheck
    Ocena Louis Zante Beach:
    5.1 / 6

    To super hotel 2007-11-30
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    pracowałam w tym hotelu w restauracji jako kelnerka i w barze jako barmanka przez 4, 5 miesiąca było...
    więcej

    6.0
    Całkiem przyzwoity hotel 2009-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.9
    Polecamy! Na pewno tam wrocimy! 2009-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Na pewno tam wroce 2010-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Idealny dla rodzin z dziećmi 2010-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Wakacje z żółwiami 2011-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    W głośnej i rozrywkowej okolicy, jaką jest Laganas, ten hotel to oaza spokoju. Znakomite jedzenie, p...
    więcej

    6.0
    Hotel dla rodzin i lubiących spokój 2011-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Kiepski hotel zasługuje na 3 a nie 4 gwiazdki 2011-09-26
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    3.2
    Dobrej klasy hotel ze smacznym jedzeniem 2011-09-29
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    Bardzo przyzwoity hotel z dobrym jedzeniem i sympatyczną obsługą.Położony w niezwykle spokojnym mie...
    więcej

    5.5
    Jeden z lepszych hoteli, w których byłam! 2011-10-16
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel przereklamowany 2011-10-30
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      1.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      3.5

    Hotel lata świetności ma już dawno za sobą. Ogród duży, ale nie do końca uporządkowany. Zakwaterowan...
    więcej

    3.5
    Relaksujace miejsce na urlop 2012-06-03
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Wspanialy hotel na relaksujace wakacje na plazy.Woda w morzu przezroczysta:)Super miejsce na kapiele...
    więcej

    6.0
    Zarąbisty hotel dla ludzi którzy chcą odpocząć 2012-06-16
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Świetny wypoczynek w cudownej scenerii 2012-06-23
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Znakomity hotel na spokojny wypoczynek 2012-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Co warto, a czego nie 2012-07-10
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Udane wakacje 2012-07-29
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Piękne wakacje na pięknej wyspie Zakynthos. 2012-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Świetny hotel 2012-08-08
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Hotel położony przy pięknej plaży, z cieplutką i bardzo czystą wodą - odpowiedni dla małych dzieci -...
    więcej

    5.8
    Świetny hotel dla rodzin z dziećmi 2012-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Bezstroskie wakacje 2012-11-10
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Super miejce, blisko ładnej, długiej, piaszczystej plaży, woda w morzu bardzo czysta , bardzo długo ...
    więcej

    5.8
    Wymarzony na rodzinne wakacje 2013-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Wspaniały hotel 2013-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hit? Zależy jak dla kogo 2013-10-13
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    4.5
    Niezłe miejsce, dobry hotel! 2013-11-18
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Rewelacyjny pobyt, niesamowite jedzenie 2013-11-25
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Udane wakacje 2014-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Dla szukających spokoju 2015-06-28
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Spokojne wczasy 2015-07-05
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotele sieci Louis, w tym Zante Beach są wygodne i nastawione na komfort klienta. Bez zmrużenia okie...
    więcej

    5.6
    Rewelacyjny hotel! Najlepsze wakacje! 2015-07-07
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Louis Zante Beach - możliwości zakwaterowania:

    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.+2 dost.
    Pok. 2 os.
    Doppelzimmer,Balk/Ter,MB
    Doppelz,Balkon/Terrasse
    Doppelzimmer,Balk/Ter,MB
    Doppelz,Balkon/Terrasse
    Einzelz,Balkon/Terrasse
    Familienzimmer Meerbl.
    Familienzimmer Sup, LV
    Fam.-Zim.,Superior,Meerbl
    Pok. 1 os.

    Louis Zante Beach - Możliwości wyżywienia:


    Louis Zante Beach - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Louis Zante Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00