cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
  • Hotel Louis Zante Beach, Zakynthos
1 / 15
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
01.05 - 08.05
już od 2347 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.05 - 15.05
już od 2085 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Louis Zante Beach
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Louis Zante Beach
star 4

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Louis Zante Beach:
3.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    3.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Louis Zante Beach to świetnie usytuowany hotel - przy przepięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych w tym wspaniały plac zabaw w kształcie statku pirackiego. Przynależność do sieci hotelowej Louis Hotels to gwarancja profesjonalnej obsługi i wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w otoczeniu lasu piniowego, bezpośrednio przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, plac zabaw w kształcie statku pirackiego, animacje
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All inclusive

Hotel Louis Zante Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Louis Zante Beach to świetnie usytuowany hotel - przy przepięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych w tym wspaniały plac zabaw w kształcie statku pirackiego. Przynależność do sieci hotelowej Louis Hotels to gwarancja profesjonalnej obsługi i wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w otoczeniu lasu piniowego, bezpośrednio przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, plac zabaw w kształcie statku pirackiego, animacje
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum miasta Laganas, ok. 8 km od centrum miasta Zakynthos
  • ok. 400 m od sklepów, barów i restauracji
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

Wyposażenie

  • recepcja: 24 h
  • winda
  • ogród
  • taras 
  • sala TV
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych i pokojach, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • kantor
  • minimarket
  • sklep z pamiątkami
  • fryzjer
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w cenie 
  • sala konferencyjna 
  • wypożyczalnia samochodów

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

94 pokoje, 174 bungalowy

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • pokój zabaw 
  • plac zabaw: ze statkiem pirackim
  • opieka nad dziećmi: na zapytanie, za opłatą
  • łóżeczko dziecięce: w cenie
  • menu dla dzieci 
  • wysokie krzesełko 
  • brodzik 
  • animacje dla dzieci: kilka razy w tygodniu
  • miniklub: 4-12 lat, pn.-sob., 10:00 - 12:00, 15:00 - 17:00
  • minidisco

Sport i wellness

W cenie
  • boisko do siatkówki/koszykówki
  • tenis stołowy
  • siłownia
Płatne
  • 2 korty tenisowe 
  • lekcje tenisa 
  • sporty wodne: na plaży, w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • rzutki
  • bilard

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 21 m2
  • widok na morze
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • minilodówka: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Bungalow z widokiem na morze BUM1
  • 1-3 os.
  • ok. 21 m2
  • widok na morze
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • minilodówka: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 21 m2
  • widok na ogród
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • minilodówka: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu, 7:00 - 10:00
  • obiad: w formie bufetu lub lunch box: po wcześniejszej rezerwacji, 13:00 - 15:00
  • kolacja: w formie bufetu, 18:30 - 21:30
  • przekąski: 15:30 - 17:30, nocne przekąski: 22:00 - 24:00
  • herbata: 15:30 - 17:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 24:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 24:00
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • restauracja główna "Dionysos": rodzaje kuchni: międzynarodowa i grecka, z tarasem, bufet, dania wegetariańskie, wysokie krzesełka dla dzieci, menu dla dzieci, show cooking, 7:00 - 10:00, 13:00 - 15:00, 18:30 - 21:30, wieczory tematyczne
  • restauracja "Meze": rodzaje kuchni: grecka, wymagana rezerwacja, á la carte, 19:00 - 22:00, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  • bar "Vachus": w lobby, 18:00 - 1:00
  • bar "Ionian": przy basenie, 10:00 - 1:00
  • bar "Poseidon": przy plaży, 10:00 - 18:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Louis Zante Beach to świetnie usytuowany hotel - przy przepięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych w tym wspaniały plac zabaw w kształcie statku pirackiego. Przynależność do sieci hotelowej Louis Hotels to gwarancja profesjonalnej obsługi i wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w otoczeniu lasu piniowego, bezpośrednio przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
    • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, plac zabaw w kształcie statku pirackiego, animacje
    • rewelacyjne wyżywienie w opcji All inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Zakynthos

    Opis oferty:

    Idealny na rodzinne wakacje, doskonały na wypad z przyjaciółmi, wymarzony dla wszystkich kochających słońce i morze. Rewelacyjnie położony w spokojnym miejscu, przy wspaniałej plaży uwielbianej przez dzieciaki, otoczony jest piniowym lasem i dużym, zadbanym ogrodem. Znakomite miejsce na relaks. Do tętniącego życiem centrum Laganas można dojść spacerem, blisko jest także do urokliwej stolicy wyspy. Nowoczesne i estetyczne pomieszczenia recepcyjne utrzymane są w pogodnej kolorystyce. Firmowany przez znaną grupę Louis Hotels oferuje profesjonalny serwis i bardzo dobrą jakość formuły all inclusive.

    POŁOŻENIE:

    ok. 1 km od centrum pełnego życia i rozrywek LAGANAS, ok. 400 m od sklepów, restauracji i barów, ok. 7 km od miasta Zakynthos; ok. 6 km od lotniska w Zakynthos; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta, długa i szeroka, zadbana, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/dzień), ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, przytulny, regularnie odnawiany, 268 pokoi, budynek główny, 2 piętra, 1 winda i 9 jednopiętrowych budynków bocznych, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja główna Dionissos z dużym tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i grecka, dania wegetariańskie, dostępne foteliki i menu dla dzieci, show-cooking, wieczory tematyczne, restauracja grecka (wymagana wcześniejsza rezerwacja) - á la carte, podczas kolacji w restauracjach obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), bar Vachus w lobby, bar Ionian przy basenie, bar Poseidon przy plaży; sala telewizyjna, minimarket, kiosk; taras z widokiem na ogród, duży ogród, parking; za opłatą: sejf w recepcji, wypożyczalnia samochodów, lekarz na wezwanie, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 20 m², skromny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, kanał muzyczny, telefon, mała lodówka, sejf (ok. 3,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesła); pokój standardowy z 2 dostawkami za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen główny, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 280 m², gł. 0,4-1,7 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne: 10 EUR/godz.), siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia, aerobik; plac zabaw dla dzieci w formie statku pirackiego, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci w ciągu dnia, okazjonalnie muzyka na żywo i wieczory folklorystyczne; za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra), bule, rowery.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonym barze (10.00-12.30; 15.00-18.00); herbata, kawa, ciasto w barze (15.30-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00).

    KONTAKT:

    0030/2695051130,, www.louishotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Louis Zante Beach to świetnie usytuowany hotel - przy przepięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych w tym wspaniały plac zabaw w kształcie statku pirackiego. Przynależność do sieci hotelowej Louis Hotels to gwarancja profesjonalnej obsługi i wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w otoczeniu lasu piniowego, bezpośrednio przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
    • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, plac zabaw w kształcie statku pirackiego, animacje
    • rewelacyjne wyżywienie w opcji All inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Zakynthos

    Opis oferty:

    Idealny na rodzinne wakacje, doskonały na wypad z przyjaciółmi, wymarzony dla wszystkich kochających słońce i morze. Rewelacyjnie położony w spokojnym miejscu, przy wspaniałej plaży uwielbianej przez dzieciaki, otoczony jest piniowym lasem i dużym, zadbanym ogrodem. Znakomite miejsce na relaks. Do tętniącego życiem centrum Laganas można dojść spacerem, blisko jest także do urokliwej stolicy wyspy. Nowoczesne i estetyczne pomieszczenia recepcyjne utrzymane są w pogodnej kolorystyce. Firmowany przez znaną grupę Louis Hotels oferuje profesjonalny serwis i bardzo dobrą jakość formuły all inclusive.

    POŁOŻENIE:

    ok. 1 km od centrum pełnego życia i rozrywek LAGANAS, ok. 400 m od sklepów, restauracji i barów, ok. 7 km od miasta Zakynthos; ok. 6 km od lotniska w Zakynthos; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta, długa i szeroka, zadbana, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/dzień), ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, przytulny, regularnie odnawiany, 268 pokoi, budynek główny, 2 piętra, 1 winda i 9 jednopiętrowych budynków bocznych, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja główna Dionissos z dużym tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i grecka, dania wegetariańskie, dostępne foteliki i menu dla dzieci, show-cooking, wieczory tematyczne, restauracja grecka (wymagana wcześniejsza rezerwacja) - á la carte, podczas kolacji w restauracjach obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), bar Vachus w lobby, bar Ionian przy basenie, bar Poseidon przy plaży; sala telewizyjna, minimarket, kiosk; taras z widokiem na ogród, duży ogród, parking; za opłatą: sejf w recepcji, wypożyczalnia samochodów, lekarz na wezwanie, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 20 m², skromny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, kanał muzyczny, telefon, mała lodówka, sejf (ok. 3,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesła); pokój standardowy z 2 dostawkami za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen główny, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 280 m², gł. 0,4-1,7 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne: 10 EUR/godz.), siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia, aerobik; plac zabaw dla dzieci w formie statku pirackiego, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci w ciągu dnia, okazjonalnie muzyka na żywo i wieczory folklorystyczne; za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra), bule, rowery.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonym barze (10.00-12.30; 15.00-18.00); herbata, kawa, ciasto w barze (15.30-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); od połowy maja raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

    KONTAKT:

    0030/2695051130,, www.louishotels.com


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Louis Zante Beach to świetnie usytuowany hotel - przy przepięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych w tym wspaniały plac zabaw w kształcie statku pirackiego. Przynależność do sieci hotelowej Louis Hotels to gwarancja profesjonalnej obsługi i wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w otoczeniu lasu piniowego, bezpośrednio przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
    • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, plac zabaw w kształcie statku pirackiego, animacje
    • rewelacyjne wyżywienie w opcji All inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****+

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel otoczony jest malowniczymi ogrodami i położony jest bezpośrednio nad piękną zatoką w Laganas przy piaszczystej plaży. Tętniące życiem nocnym centrum znajduje się 1 km od hotelu (bary i kluby nocne), a 10 km dzieli obiekt od lotniska. UWAGA! Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 3 EUR/pokój/dzień. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.
    Plaża:

    Duża, piaszczysta plaża z licznymi barami i restauracjami w okolicy. Leżaki i parasole plażowe dostępne za dodatkową opłatą. Ręczniki plażowe można wypożyczyć w hotelu po uiszczeniu depozytu.
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja, kantor, lobby, winda, 2 restauracje (w tym a'la carte), bar koktajlowy, odkryty basen (12 x 25m), basen dla dzieci (4 x 4m, głębokość 45 cm), bar przy basenie, sklep z pamiątkami, kiosk, sala TV, pokój zabaw dla dzieci, parking. Leżaki i parasole przy basenie bez dodatkowej opłaty, ręczniki basenowe można wypożyczyć po uiszczeniu depozytu. Za dodatkową opłatą: opieka nad dziećmi, opieka medyczna, pralnia i usługi fryzjerskie.
    Pokoje:

    Hotel dysponuje 268 dobrze wyposażonymi i gustownie zaprojektowanymi pokojami, które znajdują się w 2-piętrowym budynku głównym bądź w jednym z 8 budynków bocznych. W każdym pokoju znajduje się łazienka (prysznic, wc, suszarka do włosów), klimatyzacja, TV-SAT, telefon, sejf (płatny ok 3,5 eur/dzień), minibar (płatny), lodówka, zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon lub taras. Istnieje możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 2 lat. Hotel oferuje różne typy pokoi. Pokój standardowy z widokiem na ogród lub morze (21 m2). Pokój typu superior bungalow z widokiem na ogród lub morze (28 m2) - wyposażony w łóżko typu twin i 2 sofy, oddzielone od siebie przesuwnymi drzwiami. Bungalow z widokiem na morze (21 m2) z łóżkiem typu twin i 1 rozkładaną sofą.
    Wyżywienie:

    All inclusive - posiłki w formie bufetu: śniadanie (07:00-10:15) w restauracji Dionysos", późne śniadanie (10:00-12:00) w restauracji "Poseidon", obiad (12:00-15:00) w restauracji "Dionysos" oraz "Poseidon", przekąski (10:00-12:00, 15:00-18:00) w restauracji "Poseidon", kolacja (18:30-21:30) w restauracji "Dionysos", specjalny bufet dla dzieci (18:30-21:30) tuż obok głównego bufetu, późne przekąski (22:00-0:00) w barze "Vachus", napoje bezalkoholowe oraz wybrana alkohole lokalne (10:00-0:00) w barze przy basenie lub w barze głównym, ciepłe przekąski (07:00-0:00).
    Program sportowy i animacyjny:

    2 korty tenisowe, boisko do siatkówki, centrum fitness, aerobic, stół do ping ponga, stół do bilarda (dodatkowo płatny). Dla dzieci - piracki statek, miniklub dla dzieci w wieku 4 - 12 lat (międzynarodowe animacje), plac zabaw.
    Internet:

    Bezpłatny dostęp do Wi-Fi na terenie hotelu.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    louiszantebeach.com
    Naszym zdaniem:

    Hotel słynie ze świetnej lokalizacji - położony bezpośrednio przy pięknej plaży, w otoczeniu bujnej zieleni. Stylowo zaprojektowane pokoje z myślą o prawdziwym relaksie sprawią, że będą to Twoje niezapomniane wakacje!
    "
    Program

    Dzień Pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach fakultatywnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych w przypadku imprezy 12 - dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych) wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Uwaga: cena nie obejmuje greckiego podatku turystycznego, którego wysokość zależy od standardu hotelu i wynosi od 0,5 do 4 EUR za pokój za dzieńpobytu. Podatek płatny będzie w recepcji przed zakwaterowaniem. Szczegóły w opisie hotelu.
    Wycieczki lokalne


    Inne

    ZAKYNTHOS informacje ogólne

    Waluta
    EUR - Euro. Płatności kartami kredytowymi akceptowane są w niektórych miejscach, korzystanie z bankomatów jest możliwe w miejscowościach turystycznych. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić funty brytyjskie lub dolary USA. Nie ma możliwości wymiany złotówek.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku. Często w restauracjach dolicza się 1 EUR za chleb podawany przed posiłkiem.
    Wiza
    Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.
    Czas
    + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
    Język urzędowy
    grecki
    Orientacyjne ceny
    Obiad w tawernie od 8-10 EUR woda 1 l - 1.5 EUR piwo w barze od 2.5 EUR kawa w kawiarni od 2,5-4,5 EUR
    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.80 EUR. Kartki ze znaczkiem najlepiej zostawiać w recepcji do wysłania.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 5 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji, mogą występować problemy z zasięgiem w budynkach hotelowych. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    W regionie

    Zakynthos
    Jedna z najładniejszych wysp Jońskich jest pełna zieleni - gaje oliwne, winorośle, sady cytrusowe i sosnowe lasy. Do tego piękne piaszczyste plaże, a morze i niebo w kolorze "electric blue". Na szczególną uwagę jednak zasługują dwa miejsca - zatoka Navajo, której zdjęcia stały się, obok Santorini, jednym z fotograficznych symboli Grecji oraz zatoka Laganas, gdzie swoje siedliska mają żółwie careta careta.
    Laganas
    Najpopularniejszy kurort Zakynthos z bardzo długą piaszczystą plażą i niezliczonymi możliwościami rozrywek, szczególnie wieczornych i nocnych. To miejsce dla osób kochających plażę w ciągu dnia i życie nocne wieczorami.
    Kalamaki
    To spokojna miejscowość wakacyjna położona nad malowniczą zatoką. Plaża łagodnie opada do morza i stanowi idealne i bezpieczne miejsce dla dzieci. Z Kalamaki nie daleko także do Laganas i stolicy wyspy - miasta Zakynthos.
    Argassi
    Doskonale zlokalizowana miejsowość wakacyjna - tylko 5 km od stolicy wyspy i głównego portu. Do najpopularniejszej plaży na półwyspie Vasilikoss ok. 10 km. Plaża w Argassi jest wąska i piaszczysto-żwirowa. Nie jest zagospodarowana.
    Tsilivi
    Położona w zatoce miejscowość jest dobrym miejscem dla rodzin z dziećmi. Długa, piaszczysta, dobrze zagospodarowana plaża, której przyznano błękitą flagę za czystość i łagodne zejście do morza oraz wiele atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. W miasteczku tawerny bary i sklepy których przybywa z każdym rokiem bo miejscowość od kilku lat zyskuje na popularności wśród turystów.
    Alykanas
    Nieduży, urokliwy i spokojny kurort położony jest na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy. Alykanas słynie z ładnej, piaszczystej plaży (nagrodzonej Błękitną Flagą), dużej ilości lasów i ciekawych widoków na górzystą Kefallonię. Oddalony od zgielku wielkich kurortów, lecz nie pozbawiony uroczych, tadycyjnych tawern, barów i kawiarni. Doskonaly wybor dla indywidualistów i rodzin z dziećmi.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Wrocławia,Gdańska, Rzeszowa, Bydgoszczy, Łodzi i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    "
    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Grecji trwa od 15.06 do 15.09.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Grecos Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Louis Zante Beach to świetnie usytuowany hotel - przy przepięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych w tym wspaniały plac zabaw w kształcie statku pirackiego. Przynależność do sieci hotelowej Louis Hotels to gwarancja profesjonalnej obsługi i wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w otoczeniu lasu piniowego, bezpośrednio przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
    • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, plac zabaw w kształcie statku pirackiego, animacje
    • rewelacyjne wyżywienie w opcji All inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Zakynthos

    Kraj

    Grecja

    Warto podkreślić

    - Hotel położony na dużym zielonym terenie- WiFi bezpłatne w całym hotelu- Animacje hotelowe dla dzieci

    Okiem Grecosa

    Nowość w Grecosie. Położony na dużym terenie przy długiej szerokiej plaży, którą dojdziesz do rozrywkowego Laganas.Hotel w otoczeniu drzew powoduje, że nawet w najcieplejsze dni zaznasz ochłody w ich cieniu.

    Położenie

    • przy plaży• ok. 1,5 km od centrum Laganas• ok. 1 km od najbliższych sklepów i barów• ok. 5 km od lotniska

    Plaża

    • przy hotelu • piaszczysta nagradzana błękitną flagą • łagodne wejście do wody• leżaki i parasole płatne (ok. 8 EUR/dzień)

    Hotel

    • trzypiętrowy budynek oraz 9 dwupiętrowych bungalowów• recepcja 24 h• restauracja, bar • Wi-Fi (bezpłatne)• 268 pokoje• hotel nie jest w pełni dostosowany dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej • kategoria lokalna 4*

    Pokoje

    Standard• 2-3 os. (ok. 21 m2) • dostawka dla 3. osoby • klimatyzacja indywidualna (bezpłatna 01.05.20-22.10.20)• Wi-Fi (bezpłatne)• TV, lodówka • sejf płatny ok 3,5 euro/dzień • łazienka z prysznicem, suszarkaStandard z widokiem na morze• 2-3 os. (ok. 21 m2) • dostawka dla 3.osoby• wyposażony jak pokój standard
    Bungalow
    • 2-4 os. (ok. 28 m2)
    • wyposażony jak pokój standard
    • możliwość dopłaty do widoku na morze

    Wyżywienie

    All inclusive:• śniadanie, lunch i kolacja – bufet • do kolacji obowiązuje strój formalny

    Pełen relaks

    Bezpłatnie• 1 basen (gł.1.1-1.55m)• leżaki i parasole przy basenach i na plaży (bezpłatne)• siłownia (bezpłatna)
    • tenis (bezpłatnie)
    • animacje hotelowe dla dzieci (01.05.20-22.10.20)Odpłatnie• SPA

    Dla dzieci

    Dla dzieci:• animacje hotelowe (01.05.20-22.10.20)• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie)• krzesełka w restauracji• dzieci pobyt gratis - 1. dziecko do 12 lat

    Cena obejmuje

    CENA OBEJMUJE: przelot samolotem Polska - Zakynthos - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (9 500 EUR), NNW (1 000 EUR) i bagażu (100 EUR).

    Cena nie obejmuje

    *Wariant Podstawowy ubezpieczenia TU Europa nie zapewnia ochrony w przypadku choroby przewlekłej, szkód pod wpływem alkoholu oraz uprawiania sportów.*

    CENA NIE OBEJMUJE: od dnia 1.01.2018 r. zgodnie z prawem greckim wszedł w życie podatek od noclegów, naliczany za pokój za każdą dobę pobytu. Jego wysokość jest uzależniona od kategorii obiektu, 1* i 2* - ok. 0,50 EUR za pokój/noc, 3* - ok. 1,50 EUR za pokój/noc, 4* - ok. 3 EUR za pokój/noc, 5* - ok. 4 EUR za pokój/noc


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Louis Zante Beach to świetnie usytuowany hotel - przy przepięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych w tym wspaniały plac zabaw w kształcie statku pirackiego. Przynależność do sieci hotelowej Louis Hotels to gwarancja profesjonalnej obsługi i wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, w otoczeniu lasu piniowego, bezpośrednio przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
    • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, plac zabaw w kształcie statku pirackiego, animacje
    • rewelacyjne wyżywienie w opcji All inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Grecja, Zakynthos, PLAŻA LAGANAS

     

    Położenie

    przy piaszczystej, lekko opadającej do morza plaży, idealnej dla rodzin z dziećmi. Do centrum Laganas ok. 1 km (połączenie autobusem liniowym). Do Zakynthos ok. 7 km.

     

    Wyposażenie

    częściowo wyremontowany w 2007 r. kompleks należący do sieci Louis składa się z budynku głównego i budynków bocznych, oferuje 268 pokoi. Recepcja, kącik telewizyjny, kącik internetowy (za opłatą), restauracja ze strefą dla niepalących i tarasem, restauracja z przekąskami na plaży, bar/kawiarnia, bar na plaży, mini market. W obszernym ogrodzie basen ze słodką wodą, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty, na plaży za opłatą.

     

    Dzieci

    brodzik, plac zabaw, mini klub (5-12 lat). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

     

    Kategoria grecka

    A.

     

    Pokoje dwuosobowe (1-3A)

    gustownie urządzone, telefon, TV-satelitarna, lodówka, sejf (za opłatą), klimatyzacja, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe do pojedynczego wykorzystania.

     

    Pokoje

    dwuosobowe z widokiem na morze (2B).

     

    Zniżki

    przy 2 os. pełnopłatnych 1 dziecko 2-13 lat otrzymuje stałą cenę (SC).

     

    Pokoje rodzinne (2C)

    większe, z podwójnym łóżkiem i rozkładaną kanapą dwuosobową lub łóżkiem piętrowym; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe z widokiem na morze.

     

    Zniżki

    przy 2 os. pełnopłatnych pierwsze dziecko 2-13 lat otrzymuje stałą cenę, drugie dziecko 2-13 lat otrzymuje zniżkę procentową (ZP).

     

    Rozrywka

    programy animacyjne.

     

    Sport i zdrowie

    siłownia, tenis stołowy, kort tenisowy z twardą nawierzchnią (oświetlenie za opłatą). Odpłatnie: na plaży sporty wodne, szkółka nurkowania.

     

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10.00.-24.00. Przekąski w godz. 10.00.-24.00 (poza porami głównych posiłków). Po południu kawa, herbata, ciasto. Lody w godz. 10.00.-21.00.

     

    Cena nie zawiera:

    Ubezpieczenia KL, NW i bagaż

     

    Uwaga:

    Cena uzależniona jest od rodzaju pokoju

     


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Louis Zante Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
    Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
    Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
    Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
    Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
    Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
    Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
    Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
    Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
    Filmy hotelu Louis Zante Beach:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Louis Zante Beach
    https://youtu.be/xIAAPLiAqAM
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Louis Zante Beach

    3.9
    polecam

    Hotel położony w spokojnym miejscu, ok . 10 min.pieszo od centrum Laganas gdzie znajdują się sklepy, dyskoteki i centrum rozrywki nocnej. Mnóstwo głośnej angielskiej młodzieży. Obsługa hotelowa przyjazna i solidna , wyżywienie urozmaicone i smaczne . Super widoki wokół wyspy.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    3.9
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Hotel
      5
    • Pokoje
      4.4
    • Wyżywienie
      5.4
    • Atrakcje
      i sport
      4.5
    • Obsługa
      5.6
    HolidayCheck
    Ocena Louis Zante Beach:
    5.1 / 6

    To super hotel 2007-11-30
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    pracowałam w tym hotelu w restauracji jako kelnerka i w barze jako barmanka przez 4, 5 miesiąca było...
    więcej

    6.0
    Całkiem przyzwoity hotel 2009-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.9
    Polecamy! Na pewno tam wrocimy! 2009-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Na pewno tam wroce 2010-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Idealny dla rodzin z dziećmi 2010-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Wakacje z żółwiami 2011-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    W głośnej i rozrywkowej okolicy, jaką jest Laganas, ten hotel to oaza spokoju. Znakomite jedzenie, p...
    więcej

    6.0
    Hotel dla rodzin i lubiących spokój 2011-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Kiepski hotel zasługuje na 3 a nie 4 gwiazdki 2011-09-26
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    3.2
    Dobrej klasy hotel ze smacznym jedzeniem 2011-09-29
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    Bardzo przyzwoity hotel z dobrym jedzeniem i sympatyczną obsługą.Położony w niezwykle spokojnym mie...
    więcej

    5.5
    Jeden z lepszych hoteli, w których byłam! 2011-10-16
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel przereklamowany 2011-10-30
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      1.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      3.5

    Hotel lata świetności ma już dawno za sobą. Ogród duży, ale nie do końca uporządkowany. Zakwaterowan...
    więcej

    3.5
    Relaksujace miejsce na urlop 2012-06-03
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Wspanialy hotel na relaksujace wakacje na plazy.Woda w morzu przezroczysta:)Super miejsce na kapiele...
    więcej

    6.0
    Zarąbisty hotel dla ludzi którzy chcą odpocząć 2012-06-16
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Świetny wypoczynek w cudownej scenerii 2012-06-23
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Znakomity hotel na spokojny wypoczynek 2012-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Co warto, a czego nie 2012-07-10
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Udane wakacje 2012-07-29
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Piękne wakacje na pięknej wyspie Zakynthos. 2012-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Świetny hotel 2012-08-08
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Hotel położony przy pięknej plaży, z cieplutką i bardzo czystą wodą - odpowiedni dla małych dzieci -...
    więcej

    5.8
    Świetny hotel dla rodzin z dziećmi 2012-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Bezstroskie wakacje 2012-11-10
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Super miejce, blisko ładnej, długiej, piaszczystej plaży, woda w morzu bardzo czysta , bardzo długo ...
    więcej

    5.8
    Wymarzony na rodzinne wakacje 2013-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Wspaniały hotel 2013-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hit? Zależy jak dla kogo 2013-10-13
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    4.5
    Niezłe miejsce, dobry hotel! 2013-11-18
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Rewelacyjny pobyt, niesamowite jedzenie 2013-11-25
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Udane wakacje 2014-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Dla szukających spokoju 2015-06-28
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Spokojne wczasy 2015-07-05
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotele sieci Louis, w tym Zante Beach są wygodne i nastawione na komfort klienta. Bez zmrużenia okie...
    więcej

    5.6
    Rewelacyjny hotel! Najlepsze wakacje! 2015-07-07
    Szczegóły oceny hotelu Louis Zante Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Louis Zante Beach - możliwości zakwaterowania:

    2 os. Bungalow z widokiem na morze
    2 os. pokoj standardowy z widokiem na ogrod
    2 os. pokoj standardowy z widokiem na morze
    1 os. pokoj standardowy z widokiem na morze
    1 os. pokoj standardowy z widokiem na ogrod
    1 os. Bungalow z widokiem na morze
    2 os. Superior Bungalow z widokiem na morze
    2 os. Superior Bungalow z widokiem na ogród
    Bungalow z wid. na ogród
    Bungalow z wid. na morze
    Bungalow z widokiem na morze
    Pokój standard
    Doppelz Balkon od. Terr
    Doppelz Balk/Terr Meerbl
    Doppelz,Balkon/Terrasse
    Pokój standard z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Einzelz Balkon od. Terr
    Familienzimmer Superior
    Familienzimmer Superior
    Familienzimmer Meerblick

    Louis Zante Beach - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Louis Zante Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00