Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
  • Hotel Berlin Green Park, Złote Piaski
1 / 58
Udogodnienia hotelu Berlin Green Park
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Berlin Green Park
star 4

Bułgaria: Złote Piaski
Ocena hotelu Berlin Green Park:
4.7 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Berlin Green Park:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.7 / 5
Średnia z 2 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 05 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 czerwca 2018

Hotel Berlin Green Park w ofercie Biura podróży:

Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Green Park to hotel usytuowany w spokojnej części tętniących życiem Złotych Piasków ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na zielonym terenie kurortu Złote Piaski, blisko piaszczystej plaży przy hotelu Berlin Golden Beach, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, bar all inclusive na plaży
  • basen z brodzikiem, zjeżdżalnia, animacje, mini klub
  • wyżywienie w opcji All Inclusive (obejmujące także bar na plaży), wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel położony jest w północnej części Złotych Piasków, na zielonym wzgórzu, z którego rozciąga się ładna panorama kurortu. Niedaleko stąd do portu jachtowego. Zaciszne położenie daje możliwość pełnego relaksu, a jednocześnie okazję do skorzystania z atrakcji kurortu - przy plaży i promenadzie pełen wybór restauracji, barów, kawiarni i sklepików.



Plaża:

Hotel oddalony o ok. 300 m od wydzielonej plaży hotelowej, przy bliźniaczym hotelu Berlin Golden Beach (dla Państwa komfortu oba hotele połączone są kursującym busem. Serwis plażowy (2 leżaki i parasol na pokój)- bezpłatny. W sezonie ilość może być ograniczona.



Do dyspozycji gości:

6-piętrowy kompleks hotelowy z 216 pokojami, wybudowany został w 2003 r.

Recepcja z kantorem wymiany walut, restauracja główna, restauracja a la carte, lobby bar, bar przy basenie, a także all inclusive bar na plaży wraz z serwisem plażowym (leżakami i parasolami) wliczonym w cenę! (możliwość wypożyczenia ręczników plażowych - wymagany depozyt). Ponadto basen zewnętrzny o nieregularnym kształcie z brodzikiem i zjeżdżalnią dla dzieci 2 (leżaki i parasolna pokójprzy basenach w cenie), sklepik z pamiątkami.



Pokoje:

Wygodne pokoje 2-osobowe (możliwość dostawki dla 2 dzieci lub 1 osoby dorosłej), wyposażone są w: klimatyzację, telefon, sejf (płatny), TV-sat, minibar (dodatkowo płatny, na zamówienie), łazienkę (prysznic, suszarka do włosów) i balkon. Pokoje z widokiem na park.
Uwaga! Maksymalne obłożenie w pokoju to 2 os dorosłe + 2 dzieci.



Wyżywienie:

All Inclusive Gold obejmuje: śniadania z show cooking (07:30-10:00), lunch z showcooking(12:00-14:00) i kolacje (18:00-20:30) w formie bufetu serwowane w restauracji głównej. Burger Bar serwuje burgery naprzeciwko Berlin Golden Beach (10:00-16:00). 1 raz w trakcie pobytu możliwość zamówienia kolacji w restauracji a la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja). W barach na terenie hotelu dostępne napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji.


Program sportowy i animacyjny:

Przy basenie, m.in. siatkówka plażowa, rzutki, poranna gimnastyka, aqua aerobik, tenis stołowy oraz wieczorny show i mini disco dla dzieci. W hotelu znajduje się również mini-club dla dzieci. Dodatkowo płatne: kort tenisowy, bilard, sauna, fryzjer, masaże. Od połowy czerwca do połowy września FIGLO KLUB z animacjami w języku polskim.


Internet:

Bezpłane WiFi wpomieszczeniach ogólnodostępnych oraz w pokojach.



Kategoria lokalna:

****



Strona www:



Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:

Ĺšwiadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 4 rozpoczęte doby hotelowe, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Wycieczki lokalne

Wycieczki lokalne

Nessebar


Wycieczka do jednego z najpiękniejszych miast bułgarskich, którego starówka wpisana jest na Listę Światowego Dziedzictwa Kultury UNESCO. Nessebar położony jest na malowniczym półwyspie połączonym z lądem jedynie wąskim przesmykiem. Znajdziemy tu pozostałości po starożytnych Rzymianach, Grekach, przepiękne cerkwie średniowieczne, fragmenty budowli tureckich i małe, drewniane domki wybudowane w stylu bułgarskiego odrodzenia narodowego. Uroku miastu dodają liczne tawerny i restauracyjki nad brzegiem morza. Wycieczka również dla hoteli w Słonecznym Brzegu. Cena ok. 32 EUR bez obiadu/ ok. 37 EUR z obiadem.

Bukareszt - Paryż Wschodu (1dzień)


Wycieczka autokarowa do najbardziej zaludnionego miasta na Półwyspie Bałkańskim. Miasto zostało okrzyknięte "Paryżem Wschodu" ze względu na Łuk Triumfalny, przepływającą tu rzekę oraz XIX- wieczną architekturę. Bukareszt to metropolia kontrastów, która na każdym kroku zaskakuje i zachwyca. W programie m.in. Łuk Triumfalny, Plac Zwycięstwa, Teatr Narodowy, Katedra Patriarchalna, Plac Uniwersytecki, Pałac Królewski oraz stare historyczne centrum miasta. Czas na zdjęcia oraz lunch. Powrót do hotelu późnym wieczorem. Przy wycieczce konieczny paszport. Warna - Delfinarium Niezapomniana wizyta w największym w tej części Europy delfinarium, podczas której podziwiać będzie można występy tresowanych delfinów - skoki, balanse, tańce i zabawy z publicznością. To wspaniała rozrywka zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Po programie przewidziane jest zwiedzanie Warny - drugiego pod względem wielkości miasta w Bułgarii, nazywanego "Perłą Morza Czarnego". Cena ok. 28 EUR ze Złotych Piasków / 42-47 EUR ze Słonecznego Brzegu.

Bałczik i wieczór bułgarski


Bałczik - jedno z najbardziej urokliwych miasteczek bułgarskich. Jest on nazywany "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Głównym punktem będzie zwiedzanie kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii. Podziwiać w nim można m.in. piękne budowle, a także rezerwat kaktusów i róż. Jak się bawić, to tylko w gorącym, bałkańskim stylu na wieczorze bułgarskim w ludowej restauracji. Nie zabraknie specjałów lokalnej kuchni i typowo bułgarskich napojów oraz występów. Cena ok. 47 EUR

Jeep safari - (1/2 dnia)


Wycieczka zapewniająca mnóstwo adrenaliny, będąca wspaniała zabawa dla całej rodziny. Wyjazd z hotelu w godz. 9- 10, jeepami z napędem 4x4 w góry Bałkańskie. Jazda jeepami po trudnym terenie, leśnych ścieżkach i pagórkach. Wycieczka również dla hoteli w Słonecznym Brzegu. Cena ok. 36-43 EUR/os

Przyroda

Zacisze w Parku Przyrodniczym Złote Piaski


Idealne schronienie dla osób poszukujących wytchnienia od plażowego lenistwa. Park Przyrodniczy Złote Piaski leży w bezpośrednim sąsiedztwie kurortu. Po zaledwie kilkunastu minutach spaceru od Grand Hotelu Hermitage otoczy nas gęsta, żywa zieleń, a dobiegający zewsząd szum wielkiego kurortu zniknie. Na terenie parku można wędrować wyznaczonymi szlakami. Około 90% z 13,2 km2 stanowią tutaj drzewa i krzewy!

Relaks

Pora na zabawę!


Kurort Złote Piaski oferuje niezliczoną liczbę znakomitej klasy klubów, pubów, dyskotek. Lokale o tak "gorących" nazwach jak: Roxy Disco, Arrogance Disco czy Papaya zapewnią wspaniałą atmosferę oraz przepyszne drinki, a wisienką na torcie jest znakomita muzyczna oprawa! Na nudę zatem nie można narzekać!

Wszystko czego dusza zapragnie


Nadmorska promenada to serce Złotych Piasków! Miejsce tętni życiem 24 godziny na dobę. Tutaj znajdziecie wypożyczalnie, sklepy, bary oraz restauracje.

Niebiańskie plaże


Turyści kochają Złote Piaski za szerokie, piękne plaże pokryte drobnym piaskiem. To wymarzone miejsce na korzystanie z kąpieli słonecznych.

Czas na plażowanie w Albenie!


Plaża w Albenie jest szeroka i piaszczysta, więc czas spędzony tutaj na opalaniu to czysta przyjemność! Dzieci mogą bawić się swobodnie i bezpiecznie, gdyż zejście do morza jest łagodne i długo nie przekracza głębokości 150 cm.

Zwiedzanie

Klasztor z XIV-wieku


Zobacz na własne oczy Monaster Aładża! Nadzwyczajna skała, wysoka na ok.30 metrów, skrywa w sobie dwa poziomy wykutych w skale pomieszczeń. Znajdowały się tutaj niegdyś cele, w których spali zakonnicy, sala modlitewna, dwie cerkiewki, kaplica, krypta, kuchnia i jadalnia. Połączone korytarzami i kamiennymi schodami robią niesamowite wrażenie! Katakumby z I i II wieku, również wykute w skale, są oddalone ok. 800 metrów od klasztoru.

Z dziećmi

Rozrywka dla najmłodszych!


Lunapark w Albenie gwarantuje wspaniałą zabawę dzieciom. Wachlarz atrakcji jest duży - do wyboru dyskoteka, dmuchana trampolina, tor kartingowy i mini-kolejka. Z myślą o maluchach organizowane są również konkursy oraz przedstawienia teatrzyku lalkowego.

Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

Inne

BUŁGARIA
informacje ogólne


Waluta
LV - Bułgarska Lewa. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieją miejsca w których można wymienić dolary i euro.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Jest mile widziane również przez osoby sprzątające pokoje w hotelach.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Bułgarii na podstawie dowodu osobistego.
Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
obiad od 10 LV woda 1.5 l - 1-2 LV piwo w barze od 1.5-3 LV kawa w kawiarni od 1 LV.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.35 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Bułgarii. Rozmowy lokalne są tanie. Od czerwca 2017r nie ma opłat roamingowych w UE.

W regionie


Albena
Kurort idealny dla rodzin z dziećmi, położony na olbrzymim terenie otoczony lasem i zielenią. Funkcjonuje jako miasteczko turystyczne więc wszystkie atrakcje są dostępne niezależnie od tego w którym hotelu jest sie zakwaterowanym. Plaża piękna, szeroka i z białym drobnym piaskiem oferuje leżaki i parasole dla każdego klienta bezpłatnie. Jest ona na tyle duża, że nigdy nie bywa zatłoczona i posiada niebeską flagę świadczącą o czystości wody i plaży. Po całym terenie kursuje kolejka turystyczna dowożąca w każde miejsce. Znajduje się tu świetne zaplecze rekreacyjne i sportowe oraz wiele atrakcji dla najmłodszych. Teren tonie w zieleni, a hotele położone są w ogrodach w otoczeniu drzew lub na samej plaży. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, najlepsze na Bułgarskiej Riwierze.
Złote Piaski
Wspaniała, piaszczysta plaża dająca nieograniczone możliwości spędzenia urlopu aktywnie, świetnie wyposażone centra, wypożyczalnie i obiekty sportowe. Hotele na każdą kieszeń i turyści z całej Europy. Życie nocne zadowoli wszystkich spragnionych tanecznych szaleństw i wakacyjnych rozrywek.
Słoneczny Brzeg
To najwieksza i najstarsza turystyczna miejscowość na bułgarskim wybrzeżu. Wzdłuż 6 km. plaży znajduje się bardzo wiele hoteli oraz wszelkich turystycznych atrakcji. Hotele specjalizują się w obsłudze rodzin z dziećmi więc wiele hoteli posiada liczne udogodnienia dla najmłodszych. Plaża łagodnie opada do morza i jest bezpieczna nawet dla tych którzy nie umieją pływać.

Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Wrocławia, Gdańska, Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: :


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Berlin Green Park to hotel usytuowany w spokojnej części tętniących życiem Złotych Piasków ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Green Park to hotel usytuowany w spokojnej części tętniących życiem Złotych Piasków ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na zielonym terenie kurortu Złote Piaski, blisko piaszczystej plaży przy hotelu Berlin Golden Beach, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, bar all inclusive na plaży
  • basen z brodzikiem, zjeżdżalnia, animacje, mini klub
  • wyżywienie w opcji All Inclusive (obejmujące także bar na plaży), wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria/Złote Piaski

Strefa

Family, Active

Dzieci

- 1 dziecko do 14 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

Złote Piaski - północna część, przy deptaku ciągnącym się wzdłuż plaży centrum - ok. 1 km liczne bary, sklepy, restauracje i bogata infrastruktura rozrywkowa Warna - ok. 18 km, delfinarium, nadmorska promenada z klubami nocnymi, w centrum miasta liczne sklepy, restauracje Aqua Park - ok. 2 km przystanek komunikacji lokalnej - ok. 700 m, skąd można dojechać do Warny lotnisko w Warnie - ok. 26 km

Atuty

- rodzinny resort z wieloma atrakcjami - All Inclusive dostępne przez cała dobę - bezpłatne leżaki i parasole na plaży oraz bar All Inclusive - przy nadmorskiej promenadzie, blisko centrum Złotych Piasków - wysokie oceny Klientów z całej Europy - bezpłatne WiFi na plaży - krótki lot ok. 2 h

Plaża

prywatna, oddalona ok. 350 m, długa i piaszczysta z łagodnym zejściem do morza - wspólna z siostrzanym hotelem Berlin Golden Beach, do plaży można dojechać bezpłatnym hotelowym busem, leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki plażowe za kaucją, bar przy plaży

Hotel

czterogwiazdkowy, usytuowany w spokojnej części kurortu, bezpośrednio przy głównej nadmorskiej promenadzie, odnowiony w 2015 roku, oferuje 218 pokoi zlokalizowanych w 6 piętrowym budynku z panoramicznym widokiem, usytuowany w zielonym ogrodzie

Udogodnienia

całodobowa recepcja, windy, sejf w recepcji (za opłatą), punkt wymiany walut, sklepik z pamiątkami

Internet

bezpłatne Wi-Fi w lobby, w pokojach i na plaży bezpłatny Internet WI-FI, kącik internetowy płatny

Pokoje

2-os.z możliwością 1 dostawki dla osoby dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci, komfortowe i dobrze wyposażone, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, TV SAT, klimatyzacja centralna lub indywidualna, telefon, mini bar (płatny), balkon lub taras

Restauracje i bary

restauracja główna - kuchnia międzynarodowa i bułgarska 2 restauracje a la carte - Blue Restaurant i restauracja w siostrzanym hotelu Berlin Golden Beach serwujące dania kuchni bułgarskiej i międzynarodowej lobby bar / main bar bar przy basenie / pool bar bar na plaży / beach bar fitness bar z lekkimi przekąskami i napojami

Wyżywienie

All Inclusive Gold 24 h

Rozrywka

duży zewnętrzny basen z leżakami i parasolami, taras słoneczny, rzutki, gimnastyka, aqua aerobic, dzienny i wieczorny program animacyjny, sauna, masaże, sporty wodne przy plaży

Płatne

zabiegi relaksacyjne, sauna, masaże, zabiegi kosmetyczne, sporty wodne przy plaży

Dla dzieci

basen - wydzielona część basenu głównego z jedną zjeżdżalnią, mini club (4-12 lat, czynny w wyznaczonych godzinach), na zamówienie łóżeczko dla dziecka do 2 lat

Program All Inclusive Gold 24 h

07.30-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.00-14.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej złożony z dań kuchni międzynarodowej i lokalnej, przystawki, przekąski, sałatki, ciasteczka, owoce, desery 18.00-20.30 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni bułgarskiej, wybór dań głównych, przystawek, sałatek, deserów i owoców, wieczory tematyczne, podczas kolacji od Panów wymagane długie spodnie oraz zakryte buty 10.00-15.00 lekkie przekąski, typu fast food pizza, kebab podawane w barze na plaży 15.00-16.00 podwieczorek, przekąski, kanapki, ciastka, lody, kawa, herbata podane w jednym z barów 24 godziny na dobę lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz lokalne napoje alkoholowe, np. wino białe, wino czerwone, piwo, wódka, brandy, gin, whisky, rum oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w lobby bar, pool bar w godzinach ich funkcjonowania do obiadu i kolacji podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz lokalne alkohole, np. piwo, wino białe, wino czerwone - możliwość kolacji w restauracjach a la carte - jednorazowo podczas pobytu w każdej z 2 restauracji/ wymagana wcześniejsza rezerwacja - leżaki, parasole oraz ręczniki przy basenie oraz na plaży - mini klub dla dzieci w wieku 4 - 12 lat - animacje dzienne i wieczorne - bezpłatne Wi-Fi Szczegółowe informacje dot. programu All Inclusive Klienci otrzymają w hotelu

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Strona www hotelu

www.hotelberlin.bg

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ****+ Wyżywienie ****+ Sport \ rozrywka ****+

Karty kredytowe

Visa, MasterCard, Maestro

Cena obejmuje

opiekę polskiego rezydenta ,przelot samolotem z opłatą lotniskową, bagaż główny oraz podręczny, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3,4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu, pakiet ubezpieczeniowy Europaische Reiseversicherung AG (NNW, KL i bagaż) oraz składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny

Cena nie obejmuje

wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia, napojów do posiłków jeśli w opisie hotelu nie podano inaczej oraz lokalnych opłat klimatycznych i podatków turystycznych płatnych na miejscu przy zakwaterowaniu, a także innych wydatków osobistych

Warna, delfinarium

Wycieczka, podczas której odwiedzimy delfinarium znajdujące się w Warnie. Występy tresowanych delfinów, które przez około pół godziny wykonują skomplikowane akrobacje, a nawet tańczą w rytm muzyki to zawsze wspaniały widok, który sprawia wiele radości zarówno dzieciom jak i dorosłym. W Warnie będzie czas wolny na zwiedzanie oraz zakupy. Miasto jest wypełnione muzeami, ogrodami i starymi zabytkowymi domami, które warto zobaczyć. Cena ok. 25 EUR/os.

Nessebar

To niezwykle urokliwe miasteczko jest wizytówką bułgarskiego wybrzeża. Jest to jedno z najstarszych miast europejskich, które zostało wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Historia przeplata się tutaj ze współczesnością. Stare, średniowieczne cerkwie, wąskie, brukowane uliczki i domy z czasów bułgarskiego odrodzenia narodowego tworzą niezapomnianą atmosferę. Wycieczka obejmuje zwiedzanie starego miasta z polskim przewodnikiem, degustację bułgarskiego wina w jednej z urokliwych nessebarskich winiarni, jak również czas wolny, który można przeznaczyć na posiłek w nowoczesnej restauracji, samodzielne zwiedzanie miasta czy zakupy. Cena ok. 30 EUR/os.

Bałczik

Bałczik - tak zwane Białe Miasto zostało założone już w starożytności. Przez pewien czas, w XX wieku, należało do Rumunii. Wtedy w miejscowości powstał pałac rumuńskiej królowej Marii - jej letnia rezydencja. Wycieczka obejmuje zwiedzanie pałacu, zwanego "Cichym Gniazdem", wraz z okalającym go ogrodem botanicznym, w którym znajduje się ponad 3500 gatunków roślin, w tym jedna z największych europejskich kolekcji kaktusów. Cena ok. 22 EUR/os.

Jeep Safari

Możliwość spojrzenia na Bułgarię z innej strony, obejrzenia górzystych krajobrazów, szybkiej, niekiedy podnoszącej adrenalinę jazdy po rzadko uczęszczanych szlakach. Niezapomniane, nieoczekiwane przeżycia. Jazda przeplatana krótkimi postojami, podczas których można zasmakować tradycyjnej rakii i win, zobaczyć część kultury Bułgarii. Jeep Safari to przede wszystkim świetna zabawa. Podczas jazdy trzymajcie się mocno! Cena ok. 22 EUR/os.

Piknik na jachcie

Kilkugodzinna wyprawa morska jachtem. Przyjemna podróż, która pozwala cieszyć się słońcem oraz morską bryzą, a także rozkoszować się łowieniem ryb czy kąpielą w morzu podczas postojów. Podczas rejsu serwowane są przekąski i napoje. Idealny pomysł na relaks z dala od zgiełku kurortu. Wycieczka zależna jest od warunków pogodowych, gdy nie spełniają wymogów - rejs się nie odbywa. Cena ok. 25 EUR/os.

Pirackie party

Rejs statkiem dla całej rodziny. Pół dnia pełne atrakcji - animacje o tematyce pirackiej, gry i konkursy, dyskoteka, atakowanie drugiego statku. Do Państwa dyspozycji będzie bufet i napoje. Pirackie party to pomysł na wspaniałą zabawę. Wycieczka zależna jest od warunków pogodowych, gdy nie spełniają wymogów - rejs się nie odbywa. Cena ok. 29 EUR/os. Net Holiday Sp. z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp. z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp. z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Berlin Green Park to hotel usytuowany w spokojnej części tętniących życiem Złotych Piasków ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Green Park to hotel usytuowany w spokojnej części tętniących życiem Złotych Piasków ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na zielonym terenie kurortu Złote Piaski, blisko piaszczystej plaży przy hotelu Berlin Golden Beach, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, bar all inclusive na plaży
  • basen z brodzikiem, zjeżdżalnia, animacje, mini klub
  • wyżywienie w opcji All Inclusive (obejmujące także bar na plaży), wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria/Złote Piaski

Opis

Berlin Green Park to elegancki hotel, położony na wzgórzu, w zacisznym parku pełnym bujnej zieleni. Z górnych pięter roztacza się piękny widok na Morze Czarne i piaszczystą plażę. Obiekt posiada gustownie urządzone pokoje i studia dla większej liczby Gości. Część dodatkowych atrakcji jest dostępna w sąsiednim hotelu Berlin Golden Beach, należącym do tej samej sieci. Pobyt w hotelu to gwarancja miłego spędzenia czasu wolnego. Wiele atrakcji hotelowych czeka na rodziny z dziećmi, a zagospodarowane plaże zapewnią bogatą ofertę miłośnikom sportów wodnych.

Lokalizacja

w Złotych Piaskach, ok. 350 m od plaży, ok. 30 km od lotniska, ok. 350 m od głównej ulicy, ok. 2 km od centrum handlowego, ok. 200 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 500 m od centrum rozrywki.

Wyposażenie

liczba pokoi - 212, restauracje - 2, windy - 2, windy, lobby bar, bar na plaży, bar przy basenie, snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), internet bezprzewodowy w lobby (bezpłatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, wymiana walut, przechowalnia bagażu, skrzynka pocztowa, udogodnienia dla niepełnosprawnych, opieka lekarska (płatna), wypożyczalnia samochodów.

Basen

basen odkryty gł. 0,8-1,40m (woda słodka), leżaki i parasole bezpłatne, ręczniki za depozytem; basen kryty (zamknięty do końca września); brodzik i zjeżdżalnie dla dzieci.

Pokoje

klimatyzacja centralnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), internet bezprzewodowy (bezpłatny), telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób lub 2 dorosłych i 2 dzieci. Widok na morze (za opłatą 100pln/os/tydzień).

Plaża

publiczna, piaszczysta, materace (płatne), szeroka, zagospodarowana, parasole, leżaki.

Sport na plaży

nurkowanie (płatne), siatkówka, sporty wodne (płatne).

Sport i fitness

piłkarzyki (płatne), tenis ziemny (płatny), tenis stołowy, masaże (płatne), centrum fitness, aerobik wodny, sauna (płatna), rzutki, bilard (płatny), mini golf, boule, siłownia.

Rozrywka

sala gier, animacje.

Dla dzieci

menu, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce (bezpłatne), krzesełka w restauracji, animacje.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (7.30 - 10.00), lunch (12.00 - 14.00) i obiadokolację (18.00 - 21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole 10.00 - 23.00; przekąski, po południu kawa, herbata, ciastka; raz na pobyt kolacja w restauracji a la carte. All inclusive na plaży - 2 leżaki oraz parasol na pokój w cenie.

Informacje dodatkowe

Bezpłatny transport na plażę, Zabiegi kosmetyczne dostępne w pobliskim hotelu Berlin Golden Beach, Hotel akceptuje zwierzęta do 6 kg (płatne), Hotel wybudowany w 2003 roku, ostatnia renowacja w 2013 roku.,

Cena zawiera

Przelot, zakwaterowanie w wybranym hotelu, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko DOTYCZY OFERTY Z DOJAZDEM WŁASNYM - zakwaterowanie z wybraną opcją wyżywienia oraz ewentualne świadczenia dodatkowe

Cena nie zawiera

DOTYCZY OFERTY Z DOJAZDEM WŁASNYM - przelotu, opłat lotniskowych i paliwowych, ubezpieczenia KL NW, transferu lotnisko-hotel-lotnisko, opieki polskiego przedstawiciela, opłaty rezerwacyjnej do ofert typu Mega.

Obsługa na miejscu

Opieka polskiego przedstawiciela.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Berlin Green Park to hotel usytuowany w spokojnej części tętniących życiem Złotych Piasków ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Green Park to hotel usytuowany w spokojnej części tętniących życiem Złotych Piasków ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na zielonym terenie kurortu Złote Piaski, blisko piaszczystej plaży przy hotelu Berlin Golden Beach, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, bar all inclusive na plaży
  • basen z brodzikiem, zjeżdżalnia, animacje, mini klub
  • wyżywienie w opcji All Inclusive (obejmujące także bar na plaży), wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    Hotel znajduję się w północnej części Złotych Piasków , ok. 3 km od centrum, 30 km od portu lotniczego.

Plaża

*    300m od hotelu, prywatna,  piaszczysta o długości 170 m. Parasole, leżaki - bezpłatne.

Zakwaterowanie

*    216 pokoi; *    Typy pokoi - 216 pokoi standardowych (1 pomieszczenie 37 m2); *    Wyposażenie - każdy pokój wyposażony jest w mini bar (płatny), suszarkę do włosów, sejf (płatny), telewizor, telefon, klimatyzację, balkon, bezpłatny dostęp do internetu Wi-Fi.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna, restauracja a'la carte (Goście mogą skorzystać bezpłatnie z restauracji a'la carte raz podczas pobytu; wymagana wcześniejsza rezerwacja); *    4 bary (w tym 1 całodobowy), bar na plaży (10:00-22:00).

Wyżywienie

*    All Inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, przekąski, późny posiłek w określonych godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji dostępne są w godz. 10.00-23.00 w poszczególnych barach, bar fitness otwarty 24 h.

Sport i Rozrywka

*    Basen zewnętrzny (272 m2); *    Bezpłatnie - animacje, siłownia, boisko do koszykówki i siatkówki, aerobik; *    Odpłatnie - sauna, masaże, bilard, tenis ziemny.

Dla dzieci

*    Brodzik, zjeżdżalnia, animacje, mini klub (4-12 lat), bufet dla dzieci.

Pozostałe udogodnienia

*    Pralnia, kawiarenka internetowa, sklepy, bezpłatny dostęp do łącza Wi-Fi, opieka lekarska, wymiana walut, wypożyczalnia samochodów, parking (płatny ok. 3euro/dzien).

Naszym zdaniem

*    Położony na uboczu, wśród zieleni hotel to idealna propozycja na wakacje dla rodzin z dziećmi.

Strona internetowa

*    http://www.hotelberlin.bg/en/


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Berlin Green Park to hotel usytuowany w spokojnej części tętniących życiem Złotych Piasków ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.


Ambit Tour
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Green Park to hotel usytuowany w spokojnej części tętniących życiem Złotych Piasków ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na zielonym terenie kurortu Złote Piaski, blisko piaszczystej plaży przy hotelu Berlin Golden Beach, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, bar all inclusive na plaży
  • basen z brodzikiem, zjeżdżalnia, animacje, mini klub
  • wyżywienie w opcji All Inclusive (obejmujące także bar na plaży), wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria / Złote Piaski

Kurort

Złote Piaski - perła bułgarskiego wybrzeża czarnomorskiego. Unikalne połączenie wspaniałej roślinności, cudownych krajobrazów i terenów sportowych. Znajdują się ok. 15 km od Varny, jednego z największych miast kraju. Średnia temperatura powietrza latem wynosi 28o C, a wody morskiej 24o C. Do atrakcji tego centrum urlopowego należą tętniące życiem kluby, bary i kawiarnie. Turyści, którzy chcieliby aktywnie spędzić czas mogą grać tu w tenisa, mini golfa, popływać na desce surfingowej, rowerach i skuterach wodnych. Na dzieci czeka Aqua Park, kolejki oraz nadmuchiwane pałace i dziecięce ośrodki sportowe. Złote Piaski zostały uhonorowane prestiżową nagrodą ekologiczną "Blue Flag".

Położenie

Hotel usytuowany nad samym brzegiem morza. Odległość od lotniska w Varnie ok. 15 km.

Plaża

hotelowa, szeroka, pokryta drobnym, złocistym piaskiem. Bezpłatny serwis plażowy (leżaki i parasole)

Hotel

Otwarty w 2003 roku, dysponuje 216 komfortowo wyposażonymi pokojami. Do dyspozycji gości - recepcja, lobby, baseny. Bary i restauracje - restauracja główna z tarasem, restauracja a 'la carte, lobby bar, bar przy basenie, bar przy plaży. Odpłatnie - sejf, kantor, bilard, masaż, sauna.

Internet

Wi-Fi w hotelu przy basenie i przy plaży bezpłatnie.

Zakwaterowanie

Pokoje 1-os., 2-os. z możliwością 1 lub 2 dostawek. Wszystkie pokoje urządzone nowocześnie i komfortowo, klimatyzowane, wyposażone w łazienkę (prysznic lub wanna, WC, umywalka), telefon, telewizję kablową, balkon.

Sport i rozrywka

Boisko do koszykówki i siatkówki. Animacje prowadzone przez profesjonalny zespół animatorów, oferujących rozrywkę zarówno w ciągu dnia (gimnastyka wodna, siatkówka, bingo), jak i wieczorem (tematyczne programy show). Odpłatnie - bogate życie nocne oraz liczne rozrywki w centrum kurortu, rozrywki wodne przy plaży (skutery, rowery wodne, windsurfing, narty wodne, banan).

Dla dzieci

Mini-klub, wydzielona sekcja basenowa, łóżeczko dla dziecka od 0-2 lat (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

Baseny

2 baseny (1 wewnętrzny- uruchamiany przy złej pogodzie i 1 zewnętrzny). Bezpłatne leżaki i parasole.

All Inclusive Gold

Kuchnia bułgarska i międzynarodowa. Śniadanie (07:30-10:30), obiad (12:00-14:00), kolacja (18:30-21:00). Restauracja a 'la carte (1 wizyta na pobyt- wymagana wcześniejsza rezerwacja). Przekąski w hotelu (10:00-11:00, 15:00-17:00). Alkohole bułgarskie i napoje bezalkoholowe- Lobby bar w Berlin Golden Beach (24h), fitnes bar w Berlin Green Park (24h), Midnight Buffet (23:00-03:00), bar przy plaży (10:00-23:00). Przekąski przy plaży (12:00- 14:00), Dolce Vita - lodowy dom przy plaży- (15:00-17:00).

Cena zawiera

Zakwaterowanie, taksę klimatyczną, wyżywienie w/g oferty, opiekę rezydenta, ubezpieczenie NNW, KL, bagaż w TU Europa, przelot samolotem charterowym w 2 strony, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, serwis plażowy (1 parasol i 2 leżaki na pokój), gwarancję niezmienności ceny.

Dodatkowo płatne

Wycieczki fakultatywne, ubezpieczenie od rezygnacji, chorób przewlekłych.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ambit Tour, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Bułgarii. Jest biurem podróży z długą, dwudziestopięcioletnią tradycją – tysiące zadowolonych klientów są potwierdzeniem wysokiej jakości usług i oferty dopasowanej do oczekiwań turystów.

Świetna, wieloletnia znajomość bułgarskiego rynku turystycznego, dobre relacje z kontrahentami, doświadczenie i wysokie kwalifikacje personelu umożliwiają utrzymanie oferty na bardzo wysokim poziomie, zarówno dla klientów indywidualnych jak i dla grup zorganizowanych. W ofercie Biura Podróży Ambit Tour znajdują się znane, lubiane i sprawdzone hotele w opcji all inclusive, idealne na rodzinny wypoczynek czy wakacje we dwoje. Dostępne są także nietypowe długości pobytów - nawet 20 dni wakacji!

Biuro jest członkiem Krakowskiej Izby Turystyki i Izby Turystyki Rzeczypospolitej Polskiej. Ambit Tour został wpisany do Rejestru Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych Marszałka Województwa Małopolskiego pod numerem Z/3/2016. Posiada Gwarancję Ubezpieczeniową dla Touroperatorów w AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Berlin Green Park to hotel usytuowany w spokojnej części tętniących życiem Złotych Piasków ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Green Park to hotel usytuowany w spokojnej części tętniących życiem Złotych Piasków ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na zielonym terenie kurortu Złote Piaski, blisko piaszczystej plaży przy hotelu Berlin Golden Beach, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, bar all inclusive na plaży
  • basen z brodzikiem, zjeżdżalnia, animacje, mini klub
  • wyżywienie w opcji All Inclusive (obejmujące także bar na plaży), wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Położony na zielonym wzgórzu, w cichej okolicy, w północnej części nadmorskiego kurortu Złote Piaski, ok. 2 km do centrum. Oddalony od lotniska w Warnie ok. 35 km.  Przy plaży i promenadzie pełen wybór restauracji, barów, kawiarni i sklepików.

Plaża

Oddalona ok. 250 m, prywatna, długa i piaszczysta - wspólna z siostrzanym hotelem Berlin Golden Beach. Do plaży można dojechać bezpłatnym hotelowym busem lub zejść schodami. Leżaki i parasole na plaży bezpłatnie; ręczniki plażowe za kaucją. Bar przy plaży, formuła All Inclusive obowiązuje również na plaży.

Hotel

Kategoria lokalna: 4* Komfortowy hotel należący niegdyś do znanej sieci LTI Hotels, co gwarantuje wysoką jakość oferowanych usług. Sześciopiętrowy budynek główny z panoramicznym widokiem, usytuowany jest w  zielonym ogrodzie. Oferuje 216 pokoi.

Do dyspozycji gości

Recepcja, windy, sejf w recepcji za opłatą, kantor wymiany walut, lekarz za opłatą, sklepy, restauracje i bary: restauracja główna, restauracja a 'la carte, lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży, fitness bar z lekkimi przekąskami i napojami; amfiteatr, dzienne i wieczorne programy animacyjne. Hotel akceptuje karty Visa, Eurocard i Master Card.

Internet

Punkt internetowy, bezpłatne Wi-Fi w lobby.

Sport i rekreacja

Bezpłatnie: basen, taras słoneczny, kryty basen, sala fitness, tenis stołowy boccia, rzutki, gimnastyka, gimnastyka wodna, mini golf, kort tenisowy, małe boisko wielofunkcyjne (siatkówka, piłka nożna). Odpłatnie: zabiegi relaksacyjne, aromaterapia, sauna, masaże, zabiegi kosmetyczne, sporty wodne na plaży. W pobliżu hotelu znajduje się szkoła nurkowania.

Dla dzieci

Basen - wydzielona część basenu głównego z jedną zjeżdżalnią, mini klub (4-12 lat) i plac zabaw, łóżeczko na życzenie.

Zakwaterowanie

Pokój typu Standard: przestronny i wygodny 25 m2, dwuosobowy z możliwością jednej dostawki. Wyposażony w łazienkę: prysznic, suszarka do włosów, WC; klimatyzację, TV/SAT, telefon, sejf i minibar za opłatą. Wszystkie pokoje posiadaja balkon.

Wyżywienie

All Inclusive: śniadanie w formie bufetu; późne śniadanie kontynentalne w Fitness Bar; obiad w formie bufetu; lekkie przekąski w formie snacków, kawa, herbata, ciasto/ciastka; kolacja w formie bufetu lub raz na pobyt w restauracji a 'la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-23.00 w wyznaczonych barach. W siostrzanym hotelu Golden Beach klienci mogą korzystać z All inclusive w barze na tarasie serwującym lekkie przekąski w formie snacków i kanapek oraz napoje bezalkoholowe i piwo. All Inclusive nie zawiera importowanych napoi alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych.

Informacje dodatkowe

http://www.lti-berlin.net Ocena Holiday Check 4,7/rekomendacje 75%

Cena

Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Berlin Green Park to hotel usytuowany w spokojnej części tętniących życiem Złotych Piasków ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.


Wygoda Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Green Park to hotel usytuowany w spokojnej części tętniących życiem Złotych Piasków ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na zielonym terenie kurortu Złote Piaski, blisko piaszczystej plaży przy hotelu Berlin Golden Beach, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, bar all inclusive na plaży
  • basen z brodzikiem, zjeżdżalnia, animacje, mini klub
  • wyżywienie w opcji All Inclusive (obejmujące także bar na plaży), wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Najważniejsze cechy hotelu

Bogata infrastruktura Blisko plaży All inclusive

Jednym zdaniem

Wyjątkowa lokalizacja i imponująca architektura, w połączeniu ze złotym piaskiem sprawia, że jest to idelane miejsce na letni wypoczynek.

Opis miejscowości

Złote Piaski to prawdziwa wakacyjna stolica Bułgarii, położona tylko 17 km od Warny - z jej zabytkowym centrum i delfinarium. Miejscowość słynie z szerokich plaż ze złotym, drobnym piaskiem i z bogatej oferty rozrywek. Na aktywnych czekają loty na spadochronie, nurkowanie czy jazda na bananie. Na nadbrzeżu znajduje się wesołe miasteczko i liczne atrakcje dla dzieci. Nasze hotele usytuowane są w centrum Złotych Piasków oraz w dzielnicy Czajka (ok. 2 km od centrum kurortu).

Budynek

Berlin Green Park Hotel położony jest na wzgórzu pośród przyrody, z pięknym widokiem na plażę, która znajduje się zaledwie 200 m od hotelu. Obiekt usytuowany w północnej części kurortu Złote Piaski, w pobliżu portu jachtowego. Nowoczesny kompleks hotelowy otwarty w 2003 roku składa się z 216 pokoi usytuowanych w 6 piętrowym budynku. Z hotelu codziennie kursuje bus, który dowozi klientów na plaże (bezpłatnie).

Pokoje

Komfortowe i przestronne pokoje 2-osobowe z możliwością 1 lub 2 dostawek są gustownie umeblowane i wyposażone w nowoczesne udogodnienia: klimatyzacja, telefon, sejf i mini bar (odpłatnie), TV-SAT, suszarka do włosów, zasłony zaciemniające, łazienka z prysznicem lub wanną i balkon, Internet bezprzewodowy (płatny). 

Do dyspozycji gości

Recepcja, lobby, kantor, sklep z pamiątkami, pralnia chemiczna (płatna) oraz pokój bagażowy. W lobby  Internet WI-FI, restauracja główna z tarasem słonecznym, restauracja a'la carte, lobby bar, bar przy basenie oraz bar na plaży. Dostępny basen zewnętrzny z wodą mineralną, basen wewnętrzny, leżaki i parasole przy basenach oraz na plaży bezpłatnie (1 parasol + 2 leżaki na pokój; brak możliwości rezerwacji parasola i leżaków na ponad godzinę podczas nieobecności); ręczniki plażowe (wymagany depozyt); rzutki, boccia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, poranna wodna gimnastyka, wieczorne animacje i pokazy, sala fitness. Odpłatnie: sauna, centrum balneologiczne, kort tenisowy, bilard, parking-12 BGN/dziennie. 

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (7.30-10.00), późne śniadania (10.00-11.00-Fitness Bar), lunch (12.00-14.00) i obiadokolacja (18.00-21.00) w formie bufetu. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkohole 10.00-23.00 (bar w lobby i pool bar). W godz. 15.00-17.00 słodkie przekąski oraz kawa, herbata i ciasta (Fitness Bar). Raz w trakcie pobytu możliwość zamówienia kolacji w restauracji a'la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja w recepcji hotelu)

Plaża

Plaża publiczna, piaszczysta, szeroka, 200 m od hotelu (zejście po schodach).

Cena zawiera

zakwaterowanie wg oferty * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej - transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Dopłaty

Obligatoryjne: taksa klimatyczna 7 /os./pobyt - płatna na miejscu Opcjonalnie: parking-12 BGN/dziennie - płatne na miejscu

Ramowy program imprezy

Ramowy program imprez samolotowych 7/10/11 noclegów:  Dzień 1: odprawa na lotnisku 2 godz. przed wylotem. Przelot i transfer do hoteli, obiadokolacja lub suchy prowiant. Dni 2-7 lub 9 lub 10: pobyt, wypoczynek. Dzień 8 lub 10 lub 11: śniadanie bądź suchy prowiant, wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, wylot do Polski. Sprawdź rozkład lotów. Ramowy program imprez autokarowych 10/11 noclegów: Dzień 1: wyjazd zgodnie z rozkładem jazdy, przejazd przez Słowację, Węgry. Dzień 2: przejazd przez Rumunię lub Serbię do Bułgarii, przyjazd do Złotych Piasków/Słonecznego Brzegu, zakwaterowanie. Dzień 3-10 lub 11: wypoczynek. Dzień 11 lub 12: wykwaterowanie z hotelu wyjazd do Polski, przejazd przez Rumunię lub Serbię. Dzień 13 lub 12: przejazd przez Węgry, Słowację, przyjazd do Polski. Ramowy program imprez z dojazdem własnym: Dzień 1: przyjazd, zakwaterowanie od godz. 14:00, obiad. Dzień 2-9/10: wypoczynek. Dzień 10/11: śniadanie, wykwaterowanie do godz. 10:00.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Berlin Green Park to hotel usytuowany w spokojnej części tętniących życiem Złotych Piasków ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Green Park to hotel usytuowany w spokojnej części tętniących życiem Złotych Piasków ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na zielonym terenie kurortu Złote Piaski, blisko piaszczystej plaży przy hotelu Berlin Golden Beach, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, bar all inclusive na plaży
  • basen z brodzikiem, zjeżdżalnia, animacje, mini klub
  • wyżywienie w opcji All Inclusive (obejmujące także bar na plaży), wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Bułgaria/Złote Piaski

Kategoryzacja hotelu

Kategoria Exim Tours 4* Kategoria lokalna  4*

Położenie

- przy hotelu Berlin Golden Beach - ok. 300 m od plaży (dojazd busem hotelowym lub zejście ze wzgórza i przejście przez nadmorską promenadę) - ok. 2,5 km od centrum Złotych Piasków - ok. 30 km od portu lotniczego w Varnie

Plaża

- przy hotelu Berlin Golden Beach - wydzielona część hotelowa na publicznej plaży - szeroka i piaszczysta - 2 leżaki i parasol na pokój (bezpłatnie) - materace (płatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 26 m2 - klimatyzacja centralna - LCD TV-Sat, telefon, internet Wi-Fi - sejf i mini bar (płatne) - łazienka (WC wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen - parasole i leżaki przy basenie - ręczniki basenowe (depozyt) - taras słoneczny z widokiem na morze - tenis stołowy, rzutki, boccia, mini golf - boisko multifunkcje (siatkówka, koszykówka, piłka ręczna) - siłownia, siatkówka plażowa, gimnastyka wodna - programy animacyjne Płatne - bilard - masaże, sauna - korty tenisowe - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik ze zjeżdżalnią, mini klub, animacje - menu dla dzieci  i wysokie krzesełka w restauracjach

Wyżywienie

All Inclusive Gold: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski i lody w ciągu dnia, nocna przekąska. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są 24 h w wybranych barach. Raz na pobyt restauracja a'la carte bezpłatnie, wymagana rezerwacja. Bar na plaży funkcjonuje w opcji All Inclusieve.  

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja a'la carte - lobby bar - bar na tarasie przy basenie - fitness bar - bar na plaży  

Dodatkowe informacje

- obiekt otwarty w 2003 roku, wyremontowany w 2015 roku, dysponuje 216 pokojami - internet Wi-Fi w większości miejsc publicznych i na plaży (bezpłatny) - sejf w recepcji (płatny) - kantor, fryzjer, sklep - www.hotelberlin.bg

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Berlin Green Park to hotel usytuowany w spokojnej części tętniących życiem Złotych Piasków ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.


Mapa Hotelu Berlin Green Park
Filmy hotelu Berlin Green Park:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu LTI Berlin Green Park
https://youtu.be/cYyUFnVcfO4

Opinie o Hotelu Berlin Green Park

Co do lokalizacji..to zależy od klienta. Hotel jest daleko od centrum, więc jeśli ktoś nastawia się na imprezowanie musi nastawić się na dodatkowe koszty (taxi) lub 30 min spacerek :) Aczkolwiek ludzie ceniący sobie spokój być może będą zadowoleni z takiego położenia. Jednak rodziny z mlutkomi dziećmi muszą liczyć się z tym, że aby dojść do plaży trzeba pokonać 15 min trasę z górki w dół. Podsumowując, jestem bardzo zadowolona, to co napisałam wyżej to jedyny mankament. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Można porządnie odpocząć, jak i nieźle poimprezować. Doskonałą opcją jest all inclusive - na plaży stoi bar, z którego można korzystać i w danych godz są nawet przekąski (nie trzeba wracać do hotelu, by zjeść i targać ze sobą butelek z wodą). Dużo animacji dla dzieci. Szczerze polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

rewelacja hotel super czysto jedzenie doskonałe rozrywki dużo jeśli ktoś lubi zabawę jeden z lepszych moich wyjazdów Egipt Tunezja itp. wysiadają plaża duża szeroka i co najważniejsze piaszczysta polecam wszystkim warto pojechać.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Berlin Green Park - możliwości zakwaterowania:

standard dbl
Standard DBL
1 os. standardowy
1 os. standardowy, widok na morze
Standard 2+2
2 os. standardowy
2 os. standardowy, widok na morze
pokoj 2 osobowy + 1 dostawka
pokoj 2 osobowy + 2 dostawki
pokoj 2 osobowy
pokoj 1 osobowy
sr standard room
sr standard room
sr standard room

Berlin Green Park - Możliwości wyżywienia:


Berlin Green Park - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Berlin Green Park? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00