cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sellini Suites, Kreta
  • Hotel Sellini Suites, Kreta
  • Hotel Sellini Suites, Kreta
  • Hotel Sellini Suites, Kreta
  • Hotel Sellini Suites, Kreta
  • Hotel Sellini Suites, Kreta
  • Hotel Sellini Suites, Kreta
  • Hotel Sellini Suites, Kreta
  • Hotel Sellini Suites, Kreta
  • Hotel Sellini Suites, Kreta
  • Hotel Sellini Suites, Kreta
  • Hotel Sellini Suites, Kreta
1 / 12
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Udogodnienia hotelu Sellini Suites
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Bez paszportu

Hotel Sellini Suites
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Sellini Suites:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sellini Suites:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Selini Suites to kameralny hotel usytuowany w spokojnej okolicy, w miejscowości Kolimbari. Polecamy dla rodzin z dziećmi ze względu na duże pokoje rodzinne oraz animacje i klub Delfinki dla dzieci.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w tradycyjnej greckiej miejscowości Kolimbari, niedaleko plaży
  • spokojna okolica, rodzinna atmosfera, przestronne pokoje dla 4 osób
  • animacje i klub Delfinki dla dzieci, wi fi gratis

Hotel Sellini Suites w ofercie Biura podróży:

7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Selini Suites to kameralny hotel usytuowany w spokojnej okolicy, w miejscowości Kolimbari. Polecamy dla rodzin z dziećmi ze względu na duże pokoje rodzinne oraz animacje i klub Delfinki dla dzieci.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w tradycyjnej greckiej miejscowości Kolimbari, niedaleko plaży
  • spokojna okolica, rodzinna atmosfera, przestronne pokoje dla 4 osób
  • animacje i klub Delfinki dla dzieci, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Kreta/Rapaniana

Opinia 7islands

Hotel położony w spokojnej miejscowości, w jednej z bardziej malowniczych części wyspy. Jego nowoczesny wygląd, otoczenie zieleni oraz przyjazna obsługa zapewniają udany, pełen relaksu wypoczynek. Polecamy go zarówno rodzinom z dziećmi, jak i parom. Ze względu na szeroki wachlarz sportów wodnych przy plaży, hotel stanowi idealny wybór dla wszystkich miłośników czynnej formy odpoczynku. Oferuje pokoje rodzinne z 2 pomieszczeniami. Jest doskonałą bazą wypadową do zwiedzania zachodniej części Krety

Położenie

Na północno-zachodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Rapaniana, ok. 1,5 km od centrum kurortu Kolymbari z licznymi barami, sklepami i restauracjami, ok. 8 km od Platanias, ok. 35 km od lotniska w Chanii. Przystanek autobusowy jest zlokalizowany ok. 30 m od hotelu.

Plaża

Ok. 200 m od hotelu, kamienista. Leżaki i parasole płatne dodatkowo.

Hotel

Kompleks składający się z trzypiętrowego budynku głównego i 4 bungalowów, otoczony ogrodem. W hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, winda, kącik telewizyjny, restauracja główna, 2 bary, Internet Wi-Fi, parking. Odpłatnie: kawiarenka internetowa, mini market, opieka medyczna (na zapytanie), wypożyczalnia rowerów. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 112 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Pokoje typu studio i pokoje rodzinne są dodatkowo wyposażone w aneks kuchenny. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

2 posiłki: śniadania (07:30-10:30) i obiadokolacje (18:30-21:30) w formie bufetu. Napoje dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive. All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:30), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:30). W barze przy basenie podawane są lekkie przekąski. W godzinach 10:30-01:30 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny (leżaki i parasole bezpłatne), tenis stołowy, siłownia, animacje. Odpłatnie: wypożyczalnia rowerów, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, pokój zabaw, animacje, mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), specjalne menu dla niemowląt (na zapytanie), wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.selinisuites.com / Tel.: 00 30 282 402 22 13


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Selini Suites to kameralny hotel usytuowany w spokojnej okolicy, w miejscowości Kolimbari. Polecamy dla rodzin z dziećmi ze względu na duże pokoje rodzinne oraz animacje i klub Delfinki dla dzieci.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w tradycyjnej greckiej miejscowości Kolimbari, niedaleko plaży
  • spokojna okolica, rodzinna atmosfera, przestronne pokoje dla 4 osób
  • animacje i klub Delfinki dla dzieci, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Destynacja


Kreta - Chania

 

Miasto


Kolimbari

 

Nazwa hotelu


Selini Suites

 

Opis hotelu


Nowoczesny hotel apartamentowy znajduje się w dawnej wiosce rybackiej Kolymbari w zachodniej części północnego wybrzeża Krety. Atrakcyjnie zlokalizowany hotel mieści się w spokojnej okolicy, w jednym z najpiękniejszych miejsc zachodniej Krety. Obiekt położony jest niedaleko centrum kurortu z licznymi tawernami, sklepami i miejscami turystycznych rozrywek. Na dachu jednego z budynków hotelowych mieści się restauracja z tarasem, skąd roztacza się widok na morze. Na miejscu można wypożyczyć rower w zależności od wolnego sprzętu (za kaucją). W sąsiednim hotelu (ok. 50 m) znajduje się kort tenisowy, a przy plaży ośrodek sportów wodnych. Kompleks wypoczynkowy składa się z czterech dwupiętrowych budynków i oferuje wygodne studia i apartamenty. Hotelowe pokoje są przestronne, gustownie urządzone i wyposażone w nowoczesne udogodnienia.

 

Lokalizacja


w Kolimbari, 150 m od plaży, 1,5 km od centrum, 35 km od lotniska, przystanek komunikacji publicznej przy hotelu.

 

Plaża


publiczna, piaszczysto-żwirowa, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

 

Wyżywienie


śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

 

Opis pokoi


klimatyzacja telewizja satelitarna sejf (płatny) lodówka radio/muzyka suszarka do włosów aneks kuchenny łazienka z prysznicem.

 

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie wg opisu,
  • obowiązkowe ubezpieczenie KL i NW,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe,
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
  • opiekę polskiego rezydenta,

 

 

Cena nie zawiera:

opłaty rezerwacyjnej do oferty typu Mega i przelotów czarterowych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Selini Suites to kameralny hotel usytuowany w spokojnej okolicy, w miejscowości Kolimbari. Polecamy dla rodzin z dziećmi ze względu na duże pokoje rodzinne oraz animacje i klub Delfinki dla dzieci.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w tradycyjnej greckiej miejscowości Kolimbari, niedaleko plaży
  • spokojna okolica, rodzinna atmosfera, przestronne pokoje dla 4 osób
  • animacje i klub Delfinki dla dzieci, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****

REGION

Grecja/Kreta Zachodnia/Rapaniana

All Inclusive

Warto podkreślić

- Pokoje rodzinne dla 4 osób - Bardzo ładny wystrój pokoi - Kameralna atmosfera

Okiem Grecosa

Kameralny hotel, idealny dla osób chcących wypocząć z dala od zgiełku miejskich kurortów. Wspaniałe miejsce wypadowe do zwiedzania zachodniego wybrzeża wyspy.

Położenie

• 200 m od morza • Kolimbari ok. 2,5 km • przystanek autobusowy przy hotelu • lotnisko w Chanii ok. 35 km

Plaża

• ok. 200 m od hotelu • piaszczysto-kamienista • leżaki i parasole (ok. 6 EUR/dzień)

Hotel

• kompleks pięciu 2-piętrowych budynków • recepcja (24 h) z lobby • restauracja • bary- w lobby, przy basenie • ręczniki plażowe (ok. 2 EUR) • Wi-Fi w lobby (bezpłatnie) • kącik internetowy (ok. 4 EUR/1 h) • 140 pokoi • kategoria lokalna 4*

Pokoje

Standard • 2-os. (ok. 25-30 m2) • możliwość 1 lub 2 dostawek • sypialnia oraz pokój dzienny z 2 miejscami do spania oddzielony przesuwnymi drzwiami lub ścianką działową • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • TV-SAT • telefon • Wi-Fi (bezpłatnie, zasięg w niektórych pokojach) • lodówka • sejf (ok. 10 EUR/tydz.) • łazienka- wanna/prysznic, suszarka • balkon

Wyżywienie

• All Inclusive • strój formalny do kolacji

All Inclusive

• śniadanie, lunch, kolacja - bufet • przekąski (11.00-12.30, 15.00-18.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.30-24.00)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie • 2 baseny ze słodką wodą • jacuzzi • leżaki i parasole przy basenie • siłownia • tenis stołowy Odpłatnie • bilard (ok. 2 EUR/gra)

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • brodzik dla dzieci ze słodką wodą • plac i pokój zabaw • miniklub (3-12 lat) • krzesełka w restauracji Do podanego hotelu została wydana errata w dniu 23.02.2016r.

DLA DZIECI

Klub Delfinki (15.06-15.09)

DLA DZIECI

Brak Klubu Delfinki

PROMOCJA

Wakacje przed wakacjami tylko do 21/06 - Dziecko od 500 zł - Rabaty do 25% - Gwarancja niezmiennej ceny od 69 zł/os

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Chania - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Selini Suites to kameralny hotel usytuowany w spokojnej okolicy, w miejscowości Kolimbari. Polecamy dla rodzin z dziećmi ze względu na duże pokoje rodzinne oraz animacje i klub Delfinki dla dzieci.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w tradycyjnej greckiej miejscowości Kolimbari, niedaleko plaży
  • spokojna okolica, rodzinna atmosfera, przestronne pokoje dla 4 osób
  • animacje i klub Delfinki dla dzieci, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Położony w jednym z piękniejszych zakątków Krety, składa się z budynków w niskiej zabudowie, które zlokalizowane są wokół 2 basenów z jacuzzi. Położony blisko plaży, w odległości spaceru od centrum Kolymbarii, jest świetnym miejscem na beztroskie wakacje w spokojnej okolicy. Przestronne i zadbane suity bez problemu pomieszczą nawet rodzinę z dwójką dzieci. Pozytywne opinie zyskał również dzięki smacznej kuchni i miłej obsłudze.

POłOżENIE:

w wiosce Rapaniana, ok. 2,5 km od centrum KOLYMBARII, ok. 100 m od hotelu minimarket; ok. 40 km od portu lotniczego w Chanii; przystanek autobusowy pod hotelem (Chania).

PLAżA:

publiczna, piaszczysto-kamienista, łagodne zejście do morza, ok. 200 m od hotelu, dojście drogą lokalną, parasole i leżaki płatne (ok. 6 EUR/komplet).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1998 r., odnowiony w 2004 r., 140 pokoi, 5 budynków (budynek główny i bungalowy), 2 piętra, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia grecka i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; bar w lobby, bar przy basenie, kantor, taras z widokiem na basen i morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy (ok. 4 EUR/godz.); występują różnice poziomów - nie polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 40 m², zadbany, dwa pokoje oddzielone drzwiami lub drzwiami przesuwnymi lub pokój ze ścianką działową optycznie oddzielający sypialnię, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (płatny: ok. 10 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 300 m², gł. 0,6-1,6 m, basen dla dorosłych, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 120 m², jacuzzi, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 40 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (ok. 2 EUR); siłownia, rowery (ograniczona ilość; wypożyczalnia w recepcji), tenis stołowy; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), gry i zabawy dla dzieci (czerwiec-wrzesień); za opłatą: bilard (2 EUR/gra).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji; przekąski w barze przy basenie (15.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.30-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/282402213, www.selenisuites.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Selini Suites to kameralny hotel usytuowany w spokojnej okolicy, w miejscowości Kolimbari. Polecamy dla rodzin z dziećmi ze względu na duże pokoje rodzinne oraz animacje i klub Delfinki dla dzieci.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w tradycyjnej greckiej miejscowości Kolimbari, niedaleko plaży
  • spokojna okolica, rodzinna atmosfera, przestronne pokoje dla 4 osób
  • animacje i klub Delfinki dla dzieci, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Usytuowany w tradycyjnej nadmorskiej miejscowości Rapaniana. Oddalony ok. 2,5 km od centrum Kolymbari oraz ok. 40 km od portu lotniczego w Chanii. W bliskiej odległości znajduje się przystanek autobusowy.

PLAŻA

Publiczna, oddalona ok. 200 m, piaszczysto-kamienista z łagodnym zejściem do morza. Leżaki i parasole odpłatnie.

HOTEL

Nowoczesny kompleks hotelowy, zaprojektowany w taki sposób aby stworzyć swoim Gościom doskonałe warunki relaksu. Składa się z budynku głównego oraz bungalowów usytuowanych w zadbanym, pięknym ogrodzie.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Ogólne i usługi: recepcja, lobby, room service, usługa prania i prasowania, wymiana walut, parking. Restauracje i bary: restauracja główna, lobby bar, bar przy basenie.

INTERNET

Punkt internetowy za opłatą, bezpłatne WiFi w lobby.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: dwa baseny, taras słoneczny, leżaki i parasole przy basenie, siłownia. Odpłatnie: rowery, jacuzzi, centrum Spa, bilard, sporty wodne przy plaży.

DLA DZIECI

Brodzik, mini klub (4-12lat), plac zabaw, łóżeczko na życzenie, wysokie krzesła w restauracji.

ZAKWATEROWANIE

Hotel oferuje 140 komfortowych pokoi. Dwuosobowe pokoje typu Standard (side sea view lub sea view) z możliwością 1 dostawki oraz pokoje Superior Studio z możliwością 2 dostawek. Wyposażenie: łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, TV, telefon, mini lodówka.

WYŻYWIENIE

HB: śniadania i obiadokolacje, do obiadokolacji napoje dodatkwoo płatne. All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciagu dnia; wybrane napoje lokalne alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.30-24.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych, napojów energetycznych, kawy typu espresso, cappuccino.

INFORMACJE DODATKOWE

http://www.selinisuites.com/

CENA

Cena PLN zawiera: bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Mapa Hotelu Sellini Suites
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Sellini Suites:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Sellini Suites!
https://youtu.be/Ad68htkN3kA

Opinie o Hotelu Sellini Suites

Masz pytania o Hotel Sellini Suites? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00