cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Lion, Słoneczny Brzeg
1 / 22
Ocena
hotelu:
3.3 / 5
Najbliższy termin
09.06 - 12.06
już od 1209 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
22.09 - 25.09
już od 1209 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Lion
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Lion
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Lion:
3.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lion:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    i sport
    2.0
  • Jakość
    do ceny
    3.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 09 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 22 września 2020

Hotel Lion w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria / Słoneczny Brzeg

Opis oferty:

Należący do cenionej bułgarskiej sieci hoteli Lion jest doskonałą propozycją odpoczynku pełnego rozrywek i nocnego szaleństwa - hotel leży blisko centrum i znanej w okolicy dyskoteki, w zasięgu spaceru od parku wodnego Action. Oferuje wygodny wypoczynek w nowoczesnym i zadbanym otoczeniu z ciekawie zaprojektowanymi basenami przedzielonymi mostkiem, przy których można zregenerować siły na kolejny dzień pełen wrażeń. Doskonały jako baza wypadowa do zwiedzania atrakcji turystycznych tego rejonu Bułgarii.

POłOżENIE:

ok. 1 km od centrum SŁONECZNEGO BRZEGU, w pobliżu minimarket, ok. 400 m od najbliższych restauracji i barów, ok. 1 km od parku wodnego Action, ok. 4 km od St. Vlas, ok. 6 km od Nessebaru; ok. 35 km od portu lotniczego w Burgas; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1 BGN/centrum Słonecznego Brzegu/St. Vlas/Nessebar).

PLAżA:

publiczna, długa i szeroka, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 400 m od hotelu, przejście przez ulicę, miasto i promenadę, parasole i leżaki płatne (8 BGN/leżak, 8 BGN/parasol); za opłatą: sporty wodne: skutery wodne, banan.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 2005 r., renowacja 2. budynku w 2009 r., 213 pokoi, 2 budynki, 5 pięter, 2 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna w 1. budynku - dania w formie bufetu, á la carte, kuchnia lokalna i europejska, restauracja główna w 2. budynku - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i europejska; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci; bar w lobby, bar przy basenie, kantor, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: sejf w recepcji (4 BGN/dzień); udogodnienia dla niepełnosprawnych (2 pokoje); akceptowane zwierzęta domowe do 3 kg (na zapytanie; ok. 5 BGN/dzień); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 17-22 m², nowoczesny i zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); pokój z 2 dostawkami na zamówienie.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, nieregularny kształt, słodka woda: ok. 80 m², gł. 1,1-1,5, jacuzzi, gł. 0,7 m i ok. 100 m², gł. 1,5-1,8 m, wydzielona część dla dzieci, gł. 0,6 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (ok. 3 BGN/pobranie ręcznika w recepcji); za opłatą: bilard.

KONTAKT:

00359/55420850, www.hotelslion.bg


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Coral Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Data otwarcia:

2005 r.

Położenie:

Słoneczny Brzeg, 25 km od lotniska w Burgas.

Plaża:

300 m od hotelu, prywatna, piaszczysta, parasole, leżaki płatne. Przejście do plaży przez ulicę.

W Hotelu:

restauracja, 2 bary, basen odkryty, winda.

Pokoje:

225  pokoi standardowych; klimatyzacja centralna, telefon, TV, suszarka, mini bar (pusty) wanna lub prysznic, wykładzina, większość pokoi z  balkonem.

Rozrywki i usługi:      

  • Płatne: salon piękności, sauna, masaże, jacuzzi, łaźnia turecka, sejf w recepcji, kącik internetowy, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci:

brodzik, mini klub, animacje

Wyżywienie:

HB

Posiłki:

śniadania , obiadokolacje

Napoje zawarte:

lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Bułgaria/Słoneczny Brzeg

Informacje ogólne

Ten stylowy i nowoczesny kompleks znajduje się w północnej części Słonecznego Brzegu, zaledwie 200 metrów od plaży. Oferuje  wypoczynek w nowoczesnym i zadbanym otoczeniu z ciekawie zaprojektowanymi basenami przedzielonymi mostkiem. Stanowi doskonałą bazę wypadową do zwiedzania atrakcji turystycznych.

Informacje doatkowe

Parking - dodatkowo płatny ok 5 EUR/dzień (rezerwacja nie jest możliwa) Zwierzęta nie są akceptowane

Udogodnienia

- recepcja, lobby bar, sejf dodatkowo płatny - 2 baseny,  brodzik (leżaki przy basenie bezpłatnie - restauracja,  bar przekąskowy, bar przy basenie, - plac zabaw, siłownia (bezpłatnie) - bilard (dodatkowo płatny) - WIFI  - bezpłatne dostępne w pomieszczeniach ogólnodostępnych  

Pokoje

Hotel posiada 230 pokoi. Każdy z nich wyposażony jest między innymi w klimatyzację i ogrzewanie, telewizję satelitarną, minibar i balkon. Wyżywienie

Wyżywienie

HB - śniadania i obiadokolacje

Bagaż

- w przypadku przelotów samolotami czarterowymi cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg - w przypadku przelotów samolotami rejsowymi (linie lotnicze Ryanair); Kraków (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 300 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Orex

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

należący do cenionej bułgarskiej sieci hoteli Lion jest doskonałą propozycją odpoczynku pełnego rozrywek i nocnego szaleństwa; otwarty został w 2005 roku, wyremontowany w 2015; do dyspozycji gości: 6-piętrowy budynek główny, restauracja główna, bar, 2 baseny zewnętrzne

Położenie

ok. 800 m do centrum Słonecznego Brzegu, ok. 35 km od lotniska w Burgas

Plaża

publiczna, piaszczysta plaża znajduje ok. 300 m od hotelu (przejście przez ulicę); serwis plażowy dodatkowo płatny (leżaki, parasole, ręczniki)

Zakwaterowanie

225 pokoi: pokoje standardowe (ok. 22 m2),  pokoje rodzinne (ok. 38 m2) oraz apartamenty (74 m2, 1 sypialnia); wyposażenie: klimatyzacja, TV SAT, minibar (płatny), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, balkon

Wyżywienie

Half Board Plus – śniadanie kontynentalne (07.30-10.00) i kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej: podczas śniadania i kolacji bezpłatnie wybrane napoje bezalkoholowe: wszystkie napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz świadczenia  poza formułą dodatkowo płatne

Sport i rozrywka

bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonej strefie

Dodatkowo płatne

bilard, wypożyczalnia samochodów, sejf w recepcji, wszystkie sporty wodne na plaży, lekarz (na wezwanie), pralnia

Dla dzieci

brodzik, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

www

www.hotelslion.bg ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Atur

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

BULGARIABOJ

Hotel info

Lion Hotel to elegancki obiekt z nowoczesnym i gustownym wystrojem wnętrz. Jest dobrą propozycją zakwaterowania dla osób poszukujących hotelu położonego z dala od tłocznych i gwarnych deptaków. Obiekt znajduje się w spokojnej okolicy Słonecznego Brzegu, a jednocześnie w odległości niedługiego spaceru od szerokiej, piaszczystej plaży i pełnego rozrywki centrum kurortu. Do relaksu w promieniach słońca zachęca nie tylko pobliska plaża, ale i kameralny hotelowy basen z tarasem słonecznym. Wieczornego drinka zamówić można w hotelowym lobby barze lub udać się do centrum. Tętniące życiem bary i kluby, z których słynie Słoneczny Brzeg z pewności ucieszą spragnionych rozrywki turystów. Kategoria lokalna 4****

Lokalizacja

Słoneczny Brzeg, północna część kurortu, w pobliżu sklepy, bary, tawerny. Ok 1km od centrum z klubami i dyskotekami. Lotnisko w Burgas ok. 30 km.

Plaża

ok.400m od hotelu (dojście uliczkami, przejście przez ulicę), piaszczysta, długa i szeroka. Publiczna, bezpłatna, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą.

Hotel

214 pokoi, 2 budynki, hol powitalny, lobby, recepcja 24h, winda, restauracja główna, taras, bar w lobby, sezonowy bar przy basenie, punkt wymiana walut, płatny sejf, płatny kącik internetowy, płatne miejsca parkingowe.

Pokój

gustownie wyposażony, klimatyzowany (sezon letni), TV, telefon, mini lodówka, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), balkon. 2-osobowy, możliwość 1 dostawki. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego).

Sport i rozrywka

2 baseny zewnętrzne (sezon letni), taras słoneczny, leżaki przy basenie bezpłatne. Płatne: bilard. Bogata oferta dziennych i nocnych atrakcji kurortu.

Dzieci

brodzik

Opcje wyżywienia

- śniadania, obiadokolacje

Uwagi

hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim - telefon alarmowy, spotkanie informacyjne w hotelu.

Nasza opinia

popularny hotel położony z dala od zgiełku kurortu, a jednocześnie w bliskiej odległości od tętniącego życiem centrum i nadmorskich deptaków. Wakacyjna atmosfera i wygodne zakwaterowanie.

190514Przewóz bagażu

limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy dzieci do lat 2 tzw infantów) - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x20x25cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - WizzAir (kod lotu W6) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x30x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu zg z systemem rezerwacyjnym. Ważne! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - lokalna taksa klimatyczna - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych


Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Słoneczny Brzeg, Bułgaria

Położenie

spokojne, do deptaka/centrum miejscowości ok 1 km. Sklepy, restauracje i bary w pobliżu. Park wodny Action oddalony o ok. 4 km, do półwyspu Nessebar ok 8 km. Lotnisko w Burgas oddalone o ok. 35 km.

Plaża

do długiej, szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza ok. 400 m. (przejście przez ulicę). Leżaki i parasole na plaży za opłatą (ok. 7 BGN/leżak i 7 BGN/parasol).

Wyposażenie

bardzo popularny, wyremontowany w 2015 roku hotel oferuje 225 pokoi w dwóch budynkach, 2 windy. Lobby, recepcja z sejfami (za opłatą), bar w lobby, restauracja główna. Na zewnątrz 2 baseny ze słodką wodą, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty, ręczniki za opłatą ok. 3 BGN. www.hotelslion.bg

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami Plus: śniadanie i kolacja w formie bufetu, Plus: do kolacji napoje bezalkoholowe i piwo, wino (nie butelkowe) w cenie.

Internet

WLAN w lobby gratis.

Zakwaterowanie

nowocześnie wyposażone. Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 21 m2, w budynku głównym. Klimatyzacja, telefon, TV sat., minibar (płatny), balkon od strony ogrodu. Łazienka, wanna, WC, suszarka. Pokoje – wariant ekonomiczny (2-3S): ok. 20 m2, bez balkonu, poza tym wyposażone jak pok. 2A. Pokoje rodzinne (2-4B): przestronniejsze, ok. 33 m2, w budynku głównym lub bocznym, poza tym wyposażone jak pok. 2A. Pokoje rodzinne (2Y): w budynku głównym lub bocznym, poza tym wyposażone jak pok. 2A. Dla 2 os. dorosłych i 2 dzieci.

Sport

za opłatą: bilard. Na plaży sporty wodne oferowane przez lokalne agencje.

Wellness

za opłatą centrum SPA: masaże i zabiegi kosmetyczne.

Dzieci

brodzik, łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis.

Rozrywka

w centrum Słonecznego Brzegu.

Łóżeczko dla dziecka

do 2 lat w cenie.

Parkowanie

ok. 10 BGN/dzień.

Zwierzę domowe

nie.

Zniżki FIRSTBOOK

do 31.03.18 20% zniżki, od 1.04-30.014.18 15% zniżki.

Zniżki

1-2 dzieci (do 13 lat): pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Polecamy

  • położony blisko piaszczystej plaży 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Lion
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii

Opinie o Hotelu Lion

3.3
może być

Hotel ogólnie w porządku, jednak brak w nim atrakcji, jest jedynie basen i dostęp do WiFi. Natomiast jedzenie było wręcz okropne, niedoprawione i bez smaku

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: może być
3.3

Lion - możliwości zakwaterowania:

Double Standard Room (Economy)
SingleUse Standard Room (Balcony)
Twin Standard Room (Balcony)
Standard FamilyRoom (Balcony)
Single mit Kind Balkon
Doppelzimmer Balkon
Doppelzimmer Terrasse
Einzelzimmer Balkon
Familienzimmer Balkon

Lion - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Lion? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00