cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Lioness, Riwiera Turecka
  • Hotel Lioness, Riwiera Turecka
  • Hotel Lioness, Riwiera Turecka
  • Hotel Lioness, Riwiera Turecka
  • Hotel Lioness, Riwiera Turecka
  • Hotel Lioness, Riwiera Turecka
  • Hotel Lioness, Riwiera Turecka
  • Hotel Lioness, Riwiera Turecka
  • Hotel Lioness, Riwiera Turecka
  • Hotel Lioness, Riwiera Turecka
  • Hotel Lioness, Riwiera Turecka
  • Hotel Lioness, Riwiera Turecka
  • Hotel Lioness, Riwiera Turecka
  • Hotel Lioness, Riwiera Turecka
  • Hotel Lioness, Riwiera Turecka
1 / 15
Ocena
hotelu:
3.8 / 5
Udogodnienia hotelu Lioness
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Lioness
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Lioness:
3.8 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadowalający, rodzinny hotel. Podstawowy standard wyposażenia pokoi jest rekompensowany przez bardzo dobrą kuchnię oraz atrakcyjną cenę.

Hotel Lioness w ofercie Biura podróży:

Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadowalający, rodzinny hotel. Podstawowy standard wyposażenia pokoi jest rekompensowany przez bardzo dobrą kuchnię oraz atrakcyjną cenę.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Niewielki hotel, uprzejmy personel, hotel położony przy głównej drodze, stanowi dobrą bazę wypadową do pobliskich miejscowości turystycznych.

Położenie

W miejscowości Avsallar, 500m od jego centrum, do Alanyi jest ok 20km. Plaża prywatna, piaszczysta, położona jest ok. 120m od hotelu(serwis plażowy bezpłatny, ręczniki za depozytem ok. 10eu) dojście od plaży przez tunel pod ulicą. Niedaleko hotelu znajduje się przystanek autobusowy. Ok. 100km od lotniska w Antalyi

Wyposażenie

Na terenie hotelu jest recepcja z lobby barem, 2 windy, restauracja główna, bar przy basenie, bar na plaży, disco bar(płatny), sala telewizyjna. Odpłatnie kafejka internetowa, pralnia, wypożyczalnia samochodów, fryzjer, lekarz.

Pokoje

Standardowe pokoje z łazienką (prysznic) i balkonem, wyposażone w klimatyzację, TV sat, mini bar. Odpłatnie sejf i telefon. Pokoje ekonomiczne są bez balkonów

Wyżywienie

All Inclusive -  śniadania, późne śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata i ciastka dostępne w godz 16:00-17:00, nocne przekąski w godz 23:00-24:00. W barze na plaży w formule all inclusive dostępne napoje bezalkoholowe oraz piwo i wino. Lody, kawa po turecku, napoje importowane dodatkowo płatne. Program all inclusive obowiązuje w godz 10:00-24:00

Sport i rozrywka

Basen zewnętrzny ze zjeżdżalniami, basen kryty, animacje, muzyka na żywo, rzutki, łaźnia turecka, sauna, centrum fitness, tenis stołowy. Odpłatnie bilard,  gry playstation, dyskoteka, masaż, sporty wodne dostępne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, łóżeczka dostępne na życzenie.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena od 11 kwietnia 2014 wynosi 30 USD lub 25 EUR / osobę. Innym sposobem nabycia wizy tureckiej (który ma być obowiązkowy w kolejnych latach) jest system online e-viza (https://www.evisa.gov.tr/en/), gdzie można nabyć wizę za 20 USD / osobę. Od 11 kwietnia 2014 strona ma zostać uruchomiona w polskiej wersji językowej, a płatność ma być możliwa za pośrednictwem kart debetowych i kredytowych. Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni w okresie 180 dni ważności wizy. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu do Turcji.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę turecką, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadowalający, rodzinny hotel. Podstawowy standard wyposażenia pokoi jest rekompensowany przez bardzo dobrą kuchnię oraz atrakcyjną cenę.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TURECKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    W odległości 1 km od miejscowości Avsallar, 20 km od centrum Alanyi, 100 km od lotniska w Antalyi.

Plaża

*    Prywatna, piaszczysta, znajduje się zaledwie 120 metrów od hotelu, po drugiej stronie ulicy (przejście tunelem); leżaki, parasole i materace są bezpłatne dla Gości hotelowych; za ręczniki plażowe pobierany jest depozyt.

Zakwaterowanie

*    Łącznie 131 pokoi; *    Typy pokoi - 37 pokoi standardowych (20m), 94 pokoje rodzinne (jedno pomieszczenie o powierzchni 28 m); *    Wyposażenie - klimatyzacja, łazienka z WC, suszarka do włosów, telefon, telewizor, dostęp do Internetu Wi-Fi (bezpłatny), mini bar (uzupełniony w wodę mineralną w dniu przylotu) oraz sejf (płatny ok. 2 euro/dzień); pokoje ekonomiczne nie posiadają balkonów, znajdują się na parterze.

Restauracje i bary

*     Restauracja główna; *    4 bary - lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży oraz disco bar.

Wyżywienie

*     All inclusive - śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, przekąski, podwieczorek oraz nocna zupa; napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji dostępne są w godz. 10.00-24.00; w barze na plaży bezpłatnie serwowane są napoje bezalkoholowe, wino i piwo; lody są dodatkowo płatne; w dyskotece napoje są dodatkowo płatne.

Sport i Rozrywka

*    Basen zewnętrzny ze zjeżdżalnią; *    Bezpłatnie  - łaźnia turecka, sauna, siłownia, rzutki oraz tenis stołowy; *    Odpłatnie - masaże, bilard, sporty wodne dostępne na plaży.

Dla dzieci

*    Brodzik; istnieje możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka.

Pozostałe udogodnienia

*    Ssalon fryzjerski, kawiarenka internetowa, doktor, pralnia, mini market, dyskoteka oraz wypożyczalnia samochodów.

Naszym zdaniem

*    Hotel dla mniej wymagających Klientów. Położony z dala od centrum, ale dzięki lokalizacji przy głównej drodze prowadzącej z Alany do Side, łatwo stąd dotrzeć transportem publicznym do głównych miast wybrzeża. Obiekt oferuje dobry standard zakwaterowania; atutem jest również bliska odległość od plaży.  

Strona internetowa

*    www.lionesshotel.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadowalający, rodzinny hotel. Podstawowy standard wyposażenia pokoi jest rekompensowany przez bardzo dobrą kuchnię oraz atrakcyjną cenę.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Turcja - Riwiera Turecka

Opis hotelu

Hotel Lioness położony jest zaledwie 120 m od prywatnej, piaszczystej plaży, do której dojść można tunelem pod ulicą. To jedno z wielu udogodnień, jakie wprowadzone zostały z myślą o najmłodszych. Goście do dyspozycji mają duży hotelowy basen ze zjeżdżalniami, tarasem słonecznym i ogrodem. Pokoje są funkcjonalnie i nowocześnie urządzone, a część z nich posiada widok na morze. Łatwa komunikacja transportem miejskim dzięki położeniu przy głównej drodze prowadzącej z Alanyi do Side. Hotel polecany na rodzinny wypoczynek albo jako świetna baza noclegowa do zwiedzania.





Lokalizacja:

w Avsallar, ok. 120 m od plaży, ok. 100 km od lotniska, przystanek komunikacji publicznej przy hotelu, ok. 20 km od centrum Alanyi, ok. 500 m od centrum miejscowości Avsallar



Plaża:

prywatna, piaszczysta, po drugiej stronie ulicy, przejście tunelem pod ulicą, leżaki i parasole bezpłatne, ręczniki (depozyt)



Sport i fitness:

łaźnia turecka, sauna, masaże (płatne), centrum fitness, rzutki, bilard (płatny), tenis stołowy.



Rozrywka:

kącik internetowy, dyskoteka (płatna), salon gier video (płatny), sala tv, muzyka na żywo.



Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, animacje, łóżeczko dziecięce.



Wyżywienie:

pakiet All Inclusive.



All inclusive zawiera:



Śniadanie (7.30 - 10.00), późne śniadanie (10.00 - 10.30), obiad (12.30 - 14.00), kolacja (19.00 - 21.00), przekąski, podwieczorek oraz nocna zupa; napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalne w godz. 10.00-24.00. W barze na plaży bezpłatnie serwowane są napoje bezalkoholowe, wino i piwo; dodatkowo płatne: lody, napoje w dyskotece; importowane alkohole, Turkish Coffee.





Dodatkowe informacje:



Mini bar bezpłatny, uzupełniany codziennie wodą i napojami bezalkoholowymi





Cena zawiera:

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.



Cena nie zawiera:

Wizy tureckiej w wysokości 25 Euro. Ecco Holiday pośredniczy w uzyskaniu wizy - pobieramy 110 zł/os. za wizę i pośrednictwo.



Wizy:

Przy wjeździe do Turcji jest wymagana wiza w cenie 20 USD lub 15 EUR od osoby. Zakup wizy aktualnie możliwy jest tylko za pośrednictwem systemu E-visa (https://www.evisa.gov.tr) - płatność tylko kartą kredytową. Wiza wydawana jest na okres 180 dni i jest wizą wielokrotnego przekraczania granicy. Łączny czas pobytu w Turcji w trakcie jednej wizyty nie może przekraczać 90 dni. Paszport musi być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty końca ważności wizy.

Istnieje możliwość wykupienia e-wizy za pośrednictwem biura Ecco Holiday w cenie 110 PLN brutto / osobę.

Obsługa:

Ecco Holiday zapewnia opiekę polskiego przedstawiciela podczas pobytu na Riwierze Tureckiej.

Transfer na trasie lotnisko - hotel - lotnisko realizowany jest przez lokalnego kontrahenta z anglojęzyczną obsługą.

Kategoria oficjalna

****

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4 Udogodnienia:4

liczba pokoi

133, restauracje: 2, bary: 4, windy: 2, baseny odkryte: 1, ogród, taras słoneczny, night club, internet bezprzewodowy, wnętrza klimatyzowane, parking, recepcja 24h, wymiana walut, przechowalnia bagażu, sejf (płatny), pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), prasowanie (płatne), salon urody, sklep z pamiątkami, fryzjer, wypożyczalnia samochodów, opieka lekarska (płatna).

Opis pokoi

taras/balkon, łazienka z wanną lub prysznicem, internet bezprzewodowy, suszarka do włosów, klimatyzacja, telewizja satelitarna, radio/muzyka, sejf (płatny), mini bar, telefon (płatny).

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób dorosłych lub 2 osób dorosłych i 2 dzieci

All inclusive

TAK

2 Dzieci

TAK

Standard

****


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadowalający, rodzinny hotel. Podstawowy standard wyposażenia pokoi jest rekompensowany przez bardzo dobrą kuchnię oraz atrakcyjną cenę.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel został otwarty w 2006 roku, składa się z 5-piętrowego budynku głównego, usytuowany na powierzchni 3 275 m²; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, basen kryty, zjeżdżalnie wodne, restauracja główna, 3 bary

Położenie

ok. 500 m od centrum Avsallar, ok 22 km od Alanyi, ok. 90 km od lotniska w Antalyi

Plaża

prywatna piaszczysta plaża znajduje się ok. 120 m od hotelu, bezpłatny serwis plażowy (leżaki, parasole, bar), ręczniki plażowe -depozyt

Zakwaterowanie

135 pokoi: pokoje standardowe (ok. 22 m2), pokoje ekonomiczne o nieco niższym standardzie od pokoi standardowych (ok. 20 m²); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z prysznicem, suszarka, TV-SAT, sejf (płatny), minibar (uzupełniony w napoje bezalkoholowe w dniu przyjazdu, w kolejne dni uzupełniany w wodę), balkon

Wyżywienie

Ultra All Inclusive – śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00), nocne przekąski (23:30-00:30) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (12:00-16:00), podwieczorek (16:30-17:30); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wybranym barze 24 h; dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe i butelkowane, świeżo wyciskane soki, lody w barze na plaży, kawa po turecku

Sport i rozrywka

animacje, muzyka na żywo (okazjonalnie), wieczory tematycznie (okazjonalnie), aerobik, aqua aerobik, sauna, siłownia, łaźnia turecka, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, bezpłatne Wi–Fi w wyznaczonych strefach

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, zabiegi na twarz i ciało, pralnia, bilard, lekarz (na wezwanie), fryzjer, salon kosmetyczny, mini market, kafejka internetowa, sporty wodne na plaży

Dla dzieci

animacje, mini klub (4-12 lat), mini disco, brodzik, plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

WWW

www.myhomehotels.com ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Mapa Hotelu Lioness
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Lioness

3.9
może być

W sumei niewielki ale przyjemny i klimatyczny. DObry na wakacje z rodzinkom. Super animacje. Pokoje takie sobie ale tam tylko na noce wracalismy wiec im sie za bardzo nie przygladalismy. Jedzenie moze byc grunt ze w odpowiedniej ilosci. Atrakcji sporo plaza niedaleko tylko za dosc ruchliwa droga. Jak dla nas ok dobra cena i spoko standart.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
3.9
5.0
zdecydowanie polecam

Jak dla mnie najlepszy hotel! Obsługa na najwyższym poziomie, wszystko czyste i wychuchane, przepiękna plaża położona blisko hotelu (przejście tunelem), w miarę blisko różnych sklepów, boskie jedzenie i oczywiście schludne zadbane pokoje. Czego chcieć więcej na najlepszy urlop? :)))

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
2.4
odradzam

ogólnie nie polecam, w tej cenie są lepsze hotele, nuda, nuda, nuda, brudno, jedzenie monotonne i nieciekawe

POLECAM:
Podsumowanie: odradzam
2.4
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    4
  • Hotel
    3.5
  • Pokoje
    3.9
  • Wyżywienie
    3.1
  • Atrakcje
    i sport
    3.5
  • Obsługa
    3.7
HolidayCheck
Ocena Lioness:
3.5 / 6

Hotel 3-gwiazdkowy nie 4-gwiazdkowy 2008-06-28
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.0

2.5
Nie warty polecenia! 2008-06-29
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    2.5

2.8
Nie polecam 2008-07-03
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    2.5
  • Wyżywienie
    2.8
  • Atrakcje
    2.3
  • Obsługa
    2.8

Ręczniki wymieniano 1 raz w tyg. obrusy na stołówce to chyba w ogóle niezmieniano jedzenie cały cza...
więcej

2.8
Nie polecamy 2008-07-12
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    1.8

2.4
Do niczego 2008-08-06
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    2.5
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    1.0

2.1
Koszmarny hotel 2008-09-22
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    1.5
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.0

1.3
Okropnośc 2008-11-14
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    3.2
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    2.8

Ludzie uciekajcie! Gdyby nie okolica byłaby to najgorsza moja podróż do Turcji. Ale ocenia się hotel...
więcej

2.7
Badzo polecam ten Hotel 2010-06-30
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

5.4
Bajkowo - lajtowo 2010-08-27
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Hotele Arabella i Arabella World 2010-09-20
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    1.0

2.7
Nie wiem skąd opinie negatywne, jak dla mnie super 2011-05-12
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.8
Opinia mieszana 2011-07-04
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Gorąco polecam! 2011-07-24
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Polecam ten hotel 2011-08-12
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Wakacje w Arabella World - jedne z najlepszych ! 2012-05-30
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Hotel godny polecenia 2012-07-13
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
I love Hotel Arabella World 2012-07-13
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

byłam na wakacjach w arabella world, to był wspaniały czas! wszyscy byli bardzo mili, hotel spełnił ...
więcej

5.8
Polecam hotel w 100% 2012-07-17
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Fantastyczne wakacje! 2012-07-19
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Bardzo udany wyjazd! Polecam z czystym sumieniem! 2012-07-23
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Wakacyjnie 2012-08-09
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Wakacje w Turcji 2012-08-26
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Nie polecm dla rodzin z dziećmi 2012-08-26
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    4.0

3.3
Hotel dla miłośników hałasu... 2012-09-15
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

3.8
Przyjemny hotel - udany wypoczynek 2012-09-18
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Dobry i przyjazny hotel o dobrym standardzie 2012-09-22
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Hotel godny polecenia 2012-09-22
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Szczerze polecam! Najlepszy hotel, w jakim byłam! 2012-09-24
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam hotel w 100% 2012-10-15
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Polecam Hotelik w 100%:) Jedzenia bardzo dużo,począwszy od śniadań,lunchu czy kolacji,dużo owoców,sa...
więcej

5.7
Miła niespodzianka po objeździe 2013-03-23
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Dobra oferta w przystępnej cenie 2013-05-02
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Bardzo dobry hotel za przystępne pieniądze 2013-06-23
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    4.3

Fajny hotel, ogólnie polecam ;) stan Hotelu ok wymagający drobnych poprawek remontowych typu pękając...
więcej

5.0
Plusy i minusy wypoczynku 2013-06-29
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Godny polecenia 2013-07-01
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Dobry hotel w przystępnej cenie 2013-07-10
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

Hotel godny polecenia, przy cenie 5.600 za 4 osoby uważam, że nie ma się do czego przyczepić. Jedzen...
więcej

5.0
Hotel fajny, ale posiada kilka minusów 2013-08-13
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Hotel godny polecenia 2013-08-17
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.3

hotelik godny polecenia,za nieduże pieniądze można spokojnie skorzystać,spacerkiem do plaży około 5 ...
więcej

5.0
Hotel na wymarzone wakacje 2013-09-02
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Niezły hotel 2013-09-12
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.5
Może być... 2013-10-01
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    2.0

4.7
Arabella World hotel 2013-10-11
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Ogolnie jestesmy zadowoleni. Hotel ma bardzo ladna plaza. Jedzenie monotonie, sprzatania pokoje co 3...
więcej

4.9
Wymarzone wczasy 2013-10-16
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Wymarzone wczasy dla rodzin z dziecmi i przyjaciol w Turcji to tylko w Arabella World. Hotel godny p...
więcej

5.7
Pamiętnik z wakacji 2013-10-16
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Wczasy bardzo fajne, ladnie tu i ogolnie najlepsze wczasy w moim zyciu jak na dzis, ale jestem pewny...
więcej

5.7
Fantastyczne przedłużenie lata 2013-12-10
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.7

Dwa obiekty hotelowe z kładką łączące je (nad ulicą), ale to nie przeszkadza. Ogólnie atmosfera bard...
więcej

5.7
Godny polecenia 2014-02-19
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    3.3

Byłam z rodziną (2+2). Hotel b.fajny. Może niezbyt duży basen i mało miejsc na leżaki ale są 3 zjeżd...
więcej

4.3
Super wczasy 2014-06-11
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.0

...
więcej

5.1
Super miejsce, animatorzy the best 2014-06-13
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Polecamy 2014-06-14
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Wakacje zaliczamy do udanych!! ogólnie oceniamy całość bardzo pozytywnie!!! Animatorzy byli super!!!...
więcej

5.8
Wczasy rodzinne czerwiec 2014 2014-07-01
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.0

Wczasy uważam za udane. Większość czasu spędziliśmy przy basenie ze względu na dzieci ( 12,8 lat i 9...
więcej

4.7
Wszystko, czego trzeba na wakacjach 2014-07-10
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Polecamy 2014-07-19
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Polecam z całego serca 2014-07-26
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

bylismy na przelomie czerwca i lipca.jedzenie dobre,pokoje czysciutki,plaza tez super.pogoda super.o...
więcej

5.9
Rewelacja! 2015-04-07
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Za takie pieniądze jest ok 2015-08-14
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Hotel dla mało wymagających 2015-09-02
Szczegóły oceny hotelu Lioness:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

4.0

Masz pytania o Hotel Lioness? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00