cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
  • Hotel The Bay Hotel & Suites, Zakynthos
1 / 30
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
01.05 - 08.05
już od 2700 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
05.05 - 12.05
już od 2525 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu The Bay Hotel & Suites
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Bez paszportu

Hotel The Bay Hotel & Suites
star 4

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu The Bay Hotel & Suites:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu The Bay Hotel & Suites:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

The Bay to nowoczesny i elegancki hotel usytuowany 2 km od kameralnej miejscowości Vasilikos, przy prywatnej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Pobyt w hotelu The Bay to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 2 km od malowniczej miejscowości Vassilikos
  • nowoczesny, minimalistyczny wystrój, rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, sala fitness, strefa SPA
  • wi fi w lobby gratis

Hotel The Bay Hotel & Suites w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

The Bay to nowoczesny i elegancki hotel usytuowany 2 km od kameralnej miejscowości Vasilikos, przy prywatnej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Pobyt w hotelu The Bay to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 2 km od malowniczej miejscowości Vassilikos
  • nowoczesny, minimalistyczny wystrój, rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, sala fitness, strefa SPA
  • wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1,5 km od centrum Vassilikos
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 35 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • minimarket 
  • parking 

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

116

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: w cenie
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • miniklub: 4 - 12 lat
  • plac zabaw
  • minidyskoteka 

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • siatkówka plażowa
Płatne
  • strefa spa
  • masaże
  • korty tenisowe: 2

rozrywka

  • lekki program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • muzyka na żywo

Pokoje

Suita z widokiem na ogród SUG1
  • 2-4 os.
  • pokój dzienny
  • sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lodówka
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy od strony lądu DZL1
  • 2-3 os.
  • ok. 22 m2
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lodówka
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • ok. 22 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lodówka
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Suita z widokiem na morze SUM1
  • 2-4 os.
  • ok. 50 m2
  • pokój dzienny
  • sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lodówka
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Suita junior JSM1
  • 2-4 os.
  • ok. 45 m2
  • optycznie wydzielona sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lodówka
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

Dwa posiłki
  •  śniadanie: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracja „Pool Bar Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, a la carte, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bar przy zewnętrznym basenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    The Bay to nowoczesny i elegancki hotel usytuowany 2 km od kameralnej miejscowości Vasilikos, przy prywatnej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Pobyt w hotelu The Bay to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 2 km od malowniczej miejscowości Vassilikos
    • nowoczesny, minimalistyczny wystrój, rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, sala fitness, strefa SPA
    • wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Grecja / Zakynthos

    Opis oferty:

    Elegancki i stylowy kompleks położony z dala od zatłoczonych kurortów, przy zatoce z prywatną, piaszczystą plażą. Oddzielona od hotelu jedynie ogrodem, łagodnie schodząca do morza, jest doskonałym miejscem zarówno na relaks na leżaku jak i wodne aktywności. W hotelu pięknie zaprojektowany, słoneczny taras z ładnym basenem i barem, w którym można coś przekąsić, lub schłodzić się popijając drinka. Komfortowe warunki wypoczynku zapewnia doskonały serwis, nowoczesne, minimalistyczne wnętrza i urządzone w jasnej kolorystyce, wygodne pokoje. Dla wielbicieli aktywnego wypoczynku przygotowano 2 korty tenisowe i salę fitness, a dla wielbicieli relaksu centrum wellness, w którym można skorzystać z odprężającego masażu. Z hotelu podziwiać można zachwycające widoki na Morze Jońskie, góry, a nawet Półwysep Peloponez.

    POŁOŻENIE:

    na wzgórzu, w spokojnej miejscowości VASSILIKOS, ok. 2 km od sklepów, barów i restauracji, ok. 14 km od Zakynthos; ok. 16 km od lotniska w Zakynthos.

    PLAŻA:

    Banana, publiczna, wydzielona część hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, nowoczesny i stylowy, zbudowany w 1992 r., rozbudowany w 1998 r., odnowiony w 2013 r., 116 pokoi, budynek główny i 2 budynki boczne, 2-4 pietra, 2 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja przy basenie - á la carte, kuchnia międzynarodowa; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar przy basenie; minimarket, sklep z pamiątkami; taras z widokiem na Peloponez, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby, punkt internetowy; za opłatą: room-service, opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, mini bar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), widok na ogród; widok na morze za dopłatą;

    senior suite:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 40 m², pokój dzienny i sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo suszarka do włosów, szlafrok i kapcie, internet bezprzewodowy, telewizor, zestaw do kawy i herbaty; widok na ogród; widok na morze za opłatą; senior suite za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 250 m², gł. 0,9-1,8 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (kaucja), koszykówka, siatkówka, sala fitness, pilates; plac i pokój zabaw dla dzieci, amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: centrum wellness: manicure, pedicure, aromaterapia, zabiegi na twarz i ciało, masaże; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

    KONTAKT:

    0030/2695035435-7, www.thebay.gr

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka Gala R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    The Bay to nowoczesny i elegancki hotel usytuowany 2 km od kameralnej miejscowości Vasilikos, przy prywatnej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Pobyt w hotelu The Bay to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 2 km od malowniczej miejscowości Vassilikos
    • nowoczesny, minimalistyczny wystrój, rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, sala fitness, strefa SPA
    • wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Grecja / Zakynthos

    Opis oferty:

    Elegancki i stylowy kompleks położony z dala od zatłoczonych kurortów, przy zatoce z prywatną, piaszczystą plażą. Oddzielona od hotelu jedynie ogrodem, łagodnie schodząca do morza, jest doskonałym miejscem zarówno na relaks na leżaku jak i wodne aktywności. W hotelu pięknie zaprojektowany, słoneczny taras z ładnym basenem i barem, w którym można coś przekąsić, lub schłodzić się popijając drinka. Komfortowe warunki wypoczynku zapewnia doskonały serwis, nowoczesne, minimalistyczne wnętrza i urządzone w jasnej kolorystyce, wygodne pokoje. Dla wielbicieli aktywnego wypoczynku przygotowano 2 korty tenisowe i salę fitness, a dla wielbicieli relaksu centrum wellness, w którym można skorzystać z odprężającego masażu. Z hotelu podziwiać można zachwycające widoki na Morze Jońskie, góry, a nawet Półwysep Peloponez.

    POŁOŻENIE:

    na wzgórzu, w spokojnej miejscowości VASSILIKOS, ok. 2 km od sklepów, barów i restauracji, ok. 14 km od Zakynthos; ok. 16 km od lotniska w Zakynthos.

    PLAŻA:

    Banana, publiczna, wydzielona część hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, nowoczesny i stylowy, zbudowany w 1992 r., rozbudowany w 1998 r., odnowiony w 2013 r., 116 pokoi, budynek główny i 2 budynki boczne, 2-4 pietra, 2 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja przy basenie - á la carte, kuchnia międzynarodowa; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar przy basenie; minimarket, sklep z pamiątkami; taras z widokiem na Peloponez, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby, punkt internetowy; za opłatą: room-service, opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, mini bar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), widok na ogród; widok na morze za dopłatą;

    senior suite:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 40 m², pokój dzienny i sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo suszarka do włosów, szlafrok i kapcie, internet bezprzewodowy, telewizor, zestaw do kawy i herbaty; widok na ogród; widok na morze za opłatą; senior suite za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 250 m², gł. 0,9-1,8 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (kaucja), koszykówka, siatkówka, sala fitness, pilates; plac i pokój zabaw dla dzieci, amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: centrum wellness: manicure, pedicure, aromaterapia, zabiegi na twarz i ciało, masaże; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

    KONTAKT:

    0030/2695035435-7,, www.thebay.gr

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    The Bay to nowoczesny i elegancki hotel usytuowany 2 km od kameralnej miejscowości Vasilikos, przy prywatnej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Pobyt w hotelu The Bay to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 2 km od malowniczej miejscowości Vassilikos
    • nowoczesny, minimalistyczny wystrój, rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, sala fitness, strefa SPA
    • wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Zakynthos

    OPIS

    Hotel jest położony w zacisznym miejscu i posiada dostęp do morza przy małej zatoczce piaszczystej plaży. Otoczony zielonymi wzgórzami jest idealnym miejscem na spokojny wypoczynek dla par. Jednocześnie daje możliwość poczucia greckiego klimatu w znajdujących się w pobliżu lokalnych tawernach.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    5*

    Data otwarcia

    1992 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bar, room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), centrum biznesowe, basen odkryty.

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne, Kącik internetowy bezpłatny

    plaża

    10 m od hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe. Płatne: pawilony, bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 9 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 3, liczba wind: 2), 8 bloków (liczba pięter: 2, liczba wind: 0) Typy pokoi: Double Room Mountain View dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Double Room Sea View dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Junior Suite Sea View dla max. 4 os.: salon, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Senior Suite Mountain View dla max. 4 os.: salon, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Senior Suite Sea View dla max. 4 os.: salon, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracja a la carte, bar (płatny)

    śniadanie i obiadokolacja

    śniadanie (07:00-10:00), kolacja (19:00-22:00) w restauracji głównej, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania Restauracje a la carte - płatna. Wymagana rezerwacja.śródziemnomorska

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 3-9 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu dla dzieci w restauracji, krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

    w cenie

    korty do tenisa ziemnego (2), oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, koszykówka, siłownia, animacje wieczorne

    płatne

    bilard, centrum SPA, masaż, sauna, jacuzzi, salon piękności

    Aktualizacja opisu

    08.04.2019 14:54

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Wi-Fi SPA Siłownia Tenis Mini Klub Serwis plażowy

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Grecos Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    The Bay to nowoczesny i elegancki hotel usytuowany 2 km od kameralnej miejscowości Vasilikos, przy prywatnej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Pobyt w hotelu The Bay to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 2 km od malowniczej miejscowości Vassilikos
    • nowoczesny, minimalistyczny wystrój, rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, sala fitness, strefa SPA
    • wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Zakynthos

    Kraj

    Grecja

    Warto podkreślić

    • hotel położony przy plaży• basen z widokiem na morze• nowoczesny design

    Okiem Grecosa

    Elegancki kompleks hotelowy o minimalistycznym designie.Znajduje się na prywatnej, piaszczystej plaży, położony na rozległym terenie, w otoczeniu naturalnych ogrodów.

    Położenie

    • bezpośrednio przy plaży• ok. 1 km od plaży w Gerakas• ok. 3 km od centrum miejscowości Vassilikos• ok. 200 m od sklepów• ok. 200 m od przystanku autobusowego• ok. 15 km od miasta Zakynthos• ok. 15 km od lotniska

    Plaża

    • bezpośrednio przy hotelu• piaszczysta• łagodne zejście do morza• parasole i leżaki (bezpłatne)

    Hotel

    • budynek główny i 8 budynków bocznych• recepcja 24 h• restauracja główna• 1 bar przy basenie• Wi-Fi (bezpłatne)• hotel nie posiada usprawnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej• 112 pokoi• kategoria lokalna 5*

    Pokoje

    Standard• 2-3 os. (ok.28 m2)• dostawka dla 3.osoby • klimatyzacja indywidualna (bezpłatna)• Wi-Fi (bezpłatne)• TV-SAT, telefon• sejf (bezpłatny)• lodówka• czajnik i zestaw do parzenia kawy i herbaty • minibar (płatny)• łazienka - prysznic, suszarka• widok na morze za dopłatą• balkon Junior Suite z widokiem na morze• 3-4 os. (ok.50 m2)• dostawka dla 4. osoby wyłącznie dla dziecka• wyposażony jak pokój standardSenior Suite • 3-4 os. (ok.50 m2)• dostawka dla 4. osoby wyłącznie dla dziecka• wyposażony jak pokój standard• widok na morze za dopłatą

    Wyżywienie

    • śniadania i obiadokolacje – bufet
    • do kolacji obowiązuje strój formalny

    Pełen relaks

    Bezpłatnie • 1 basen 100 m2 (gł.0.8-1.8m)• leżaki i parasole przy basenach i na plaży (bezpłatne)• siłowniaOdpłatnie • SPA

    Dla dzieci

    Dla dzieci:• brodzik 25 m2 (gł.0.4m)• miniklub dla dzieci• plac zabaw• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie)• menu dla dzieci• wysokie krzesełka w restauracji• dzieci pobyt gratis - 1. dziecko do 12 lat• opiekunka (odpłatnie)

    Cena obejmuje

    CENA OBEJMUJE: przelot samolotem Polska - Zakynthos - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).

    Cena nie obejmuje

    CENA NIE OBEJMUJE: od dnia 1.01.2018 r. zgodnie z prawem greckim wszedł w życie podatek od noclegów, naliczany za pokój za każdą dobę pobytu. Jego wysokość jest uzależniona od kategorii obiektu, 1* i 2* - ok. 0,50 EUR za pokój/noc, 3* - ok. 1,50 EUR za pokój/noc, 4* - ok. 3 EUR za pokój/noc, 5* - ok. 4 EUR za pokój/noc


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    The Bay to nowoczesny i elegancki hotel usytuowany 2 km od kameralnej miejscowości Vasilikos, przy prywatnej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Pobyt w hotelu The Bay to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 2 km od malowniczej miejscowości Vassilikos
    • nowoczesny, minimalistyczny wystrój, rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, sala fitness, strefa SPA
    • wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    *    Hotel znajduje się w malowniczej miejscowości Vasilikos, koło 14 km od miasta Zakynthos, 16 km od lotniska i 10 km od tętniącego życiem kurortu Argassi.

    PLAŻA

    *    Prywatna,  piaszczysta bezpośrednio przy hotelu, z łagodnym zejściem; parasole i leżaki bezpłatne, ręczniki plażowe za depozytem.

    ZAKWATEROWANIE

    *    112 pokoi w budynku głównym i 9 budynkach bocznych; *    Typy pokoi: standardowe (25-30m2); superior (25-30m2), junior suite (35m2), suite (45m2); *    Wyposażenie: klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar albo lodówka, telefon (płatny), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, balkon z krzesłami i stołem.

    RESTAURACJE I BARY

    *    Restauracja główna, restauracja a'la carte; *    Bary: główny, przy basenie z przekąskami.

    Wyżywienie

    *    HB: śniadania i obiadokolacje serwowane są w formie bufetu, napoje dodatkowo płatne.

    SPORT I ROZRYWKA

    *    Basen odkryty, leżaki i parasole bezpłatne; *    Bezpłatnie:  tenis stołowy, siatkówka, siłownia, piłka wodna, lekki program animacyjny; *    Odpłatnie: tenis, bilard, masaże i zabiegi w centrum SPA, sauna, sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    *    Basen dla dzieci, mini klub (4-12 lat), 2 place zabaw, mini disco, łóżeczka dziecięce oraz krzesełka w restauracji są dostępne na zapytanie, opiekunka (płatna).

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    *    Recepcja 24h, sejf w recepcji, bezpłatny dostęp do Wi-Fi w części wspólnej hotelu, przechowalnia bagażu, fryzjer (odpłatne), parking, ogród, mini market, opieka lekarska (płatna), sklep z pamiątkami, sala telewizyjna, przestronny parking na zewnątrz.

    NASZYM ZDANIEM

    *    Hotel oferuje wspaniałe widoki na Morze Jońskie. Miła obsługa i spokojna atmosfera sprawiają, że to idealne miejsce wypoczynku dla rodzin, par i osób starszych.

    STRONA INTERNETOWA

    *   www.thebay.gr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    The Bay to nowoczesny i elegancki hotel usytuowany 2 km od kameralnej miejscowości Vasilikos, przy prywatnej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Pobyt w hotelu The Bay to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 2 km od malowniczej miejscowości Vassilikos
    • nowoczesny, minimalistyczny wystrój, rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, sala fitness, strefa SPA
    • wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Zakynthos

    Opis

    * w otoczeniu zieleni

    * bezpośrednio przy plaży

    * elegancki, prosty design

    * darmowe Wi-Fi

    Renowacja 2016!
    Odnowiona strefa plażowa, pokoje, basen, nowe centrum biznesowe.

    Opis

    Pierwsza linia brzegowa, rozległy, piękny teren, komfortowe pokoje i apartamenty, restauracje, basen, internet, klub dla dzieci, spa, tenis, lekkie animacje, wysokiej klasy obsługa.

    Polozenie

    Wyspa Zakynthos, półwysep Vasilikos, 800 m od miejscowości Vasilikos, 10 km od miejscowości Argassi, 15 km od lotniska i 14 km od miasta Zakynthos.

    Rejon Vasilikos to oliwkowe gaje, winnice i bujne ogrody z kolorowymi kwiatami. Rejon słynie z pięknej przyrody, piaszczystych plaż i spokojnej atmosfery. Wybrzeże Vasilikos jest częścią narodowego parku morskiego Zakynthos. Żółwie morskie caretta-caretta składają tu jaja.

    Wyzywienie

    Half Board

    Pokoje

    120 pokoi: Singles & Doubles Standard SV/GV (~28 m2), Double Rooms SV/GV (~27 m2), Junior Suites SV (~40 m2), Senior Suites SV/GV (~50 m2). 

    W pokojach: klimatyzacja, TV SAT, bezpłatne Wi-Fi, mini-lodówka, telefon, czajnik elektryczny, filiżanki, sejf (bezpłatny), wanna/prysznic, suszarka do włosów, kosmetyki, umeblowany balkon/taras. Bcot - za darmo.

    Single: podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze.

    Doubles Standard SV/GV: podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze i kanapa.

    Double Room SV/GV: podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze i kanapa.

    Junior Suite SV: przestronny pokój w planie otwartym, salon dekoracyjnie oddzielony od sypialni. W salonie kanapa, w sypialni podwójne łóżko.

    Senior Suite SV/GV: salon z rozkładaną kanapą, oddzielna sypialnia z podwójnym łóżkiem, 2 telewizory, 2 klimatyzatory, szlafroki i kapcie.

    Rodzaj dostawki: kanapa.

    Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    The Bay to nowoczesny i elegancki hotel usytuowany 2 km od kameralnej miejscowości Vasilikos, przy prywatnej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Pobyt w hotelu The Bay to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 2 km od malowniczej miejscowości Vassilikos
    • nowoczesny, minimalistyczny wystrój, rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, sala fitness, strefa SPA
    • wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja/Zakynthos

    Opis

    The Bay to niedawno odnowiony, elegancki kompleks hotelowy położony na terenie rozległego ogrodu, bezpośrednio przy plaży. Hotelowe wnętrza mieszczą stylowe, eleganckie i jasne pokoje oraz apartamenty o nowoczesnym wystroju. Obiekt oferuje wspaniałe widoki na Morze Jońskie i okoliczne góry. Miła obsługa i spokojna atmosfera sprawiają, że hotel ten to idealne miejsce wypoczynku dla rodzin, par i osób poszukujących spokoju.

    Lokalizacja

    w Vassilikos, ok. 16 km od lotniska.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 120, restauracje - 2, lobby bar, lobby, recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, amfiteatr, opieka lekarska (płatna).

    Basen

    basen odkryty o pow. 250 m. kw; leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), lodówka, telefon (płatny), łazienka z wanną lub prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób dorosłych.

    Plaża

    publiczna, piaszczysta, łagodne zejście, przy hotelu, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport i fitness

    siatkówka, koszykówka, tenis ziemny, masaże (płatne), jacuzzi (płatne), SPA (płatne), sauna (płatna), waterpolo, siłownia.

    Dla dzieci

    opiekunka (płatna), mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

    Wyżywienie

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.

    Informacje dodatkowe

    14 km od miasta Zakynthos i 10 km od Argasi.

    Cena zawiera

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Cena nie zawiera

    opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

    Obsługa na miejscu

    Opieka anglojęzycznego przedstawiciela (kontakt telefoniczny).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    The Bay to nowoczesny i elegancki hotel usytuowany 2 km od kameralnej miejscowości Vasilikos, przy prywatnej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Pobyt w hotelu The Bay to gwarancja udanych wakacji na Zakynthos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 2 km od malowniczej miejscowości Vassilikos
    • nowoczesny, minimalistyczny wystrój, rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, korty tenisowe, sala fitness, strefa SPA
    • wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Zapewnia doskonałe warunki do spokojnego wypoczynku, dzięki wysokiemu standardowi usług, smacznej kuchni, nowoczesnym, minimalistycznym wnętrzom oraz komfortowo urządzonym pokojom, w jasnej, śródziemnomorskiej kolorystyce. Goście szukający relaksu będą mogli cieszyć się słońcem na pięknej plaży lub skorzystać z kąpieli słonecznych na tarasie słonecznym z ładnym basenem i barem , z niesamowitym widokiem na Peloponez na horyzoncie. Aktywne osoby mają możliwość skorzystania z kortów tenisowych, z sali fitness, z centrum spa lub z szerokiej oferty sportów wodnych na plaży. Niewielka odległość od centrum miejscowości Vassilikos pozwala również z zasmakowaniem wyspiarskiej atmosfery w lokalnych tawernach i restauracjach.

    Położenie

    Pięknie położony kompleks -przy prywatnej, piaszczystej plaży otoczony wzgórzami, z dala od zatłoczonych kurortów. Ok 2,5 km od centrum Vassilikos, ok 15 km od Zakynthos, ok 16 km od lotniska.

    Wyposażenie

    Recepcja 24h, 2 widy, duże lobby, restauracja główna, restauracja a la carte, bar, bar przy basenie, WiFi w lobby (w cenie), stanowisko internetowe (dodatkowo płatne), pokój telewizyjny, sklep z pamiątkami, mini market, ogród, amfiteatr, pralnia, kantor, parking.  

    Pokoje

    Pokoje urządzone w jasnych kolorach, wyposażone w TV sat, odtwarzacz DVD, zestaw kawowy, klimatyzację (bezpłatnie w terminach 01/07-31/08, w pozostałym okresie odpłatnie), telefon, lodówkę lub mini bar, suszarkę, sejf.

    Wyżywienie

    BB - śniadania w formie bufetów. HB - Śniadania i obiadokolacje w formie bufetów. Napoje dodatkowo płatne.  

    Sport i rozrywka

    Basen ok 250m2 z leżakami i parasolami, taras słoneczny, ręczniki (kaucja), 2 korty tenisowe (kaucja za sprzęt), boisko do koszykówki i siatkówki, siłownia. Dodatkowo płatne: spa (jacuzzi, sauna, masaże), sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, klub, wieczory filmowe dla dzieci, opiekunka (płatna), łóżeczko dla dziecka, wysokie krzesła w restauracji.

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mapa Hotelu The Bay Hotel & Suites
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
    Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
    Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
    Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
    Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
    Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
    Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
    Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
    Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
    Filmy hotelu The Bay Hotel & Suites:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu The Bay Hotel & Suites
    https://youtu.be/DfQ6ScMh_nM
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu The Bay Hotel & Suites

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu The Bay Hotel & Suites:
    • Lokalizacja
      5
    • Hotel
      5.5
    • Pokoje
      5.1
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      i sport
      4.3
    • Obsługa
      5.5
    HolidayCheck
    Ocena The Bay Hotel & Suites:
    5.4 / 6

    Spokojne, urocze plaże,daleko do rozrywki 2008-06-26
    Szczegóły oceny hotelu The Bay Hotel & Suites:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      5.3

    Bardzo spokojna okolica, hotel jak na warunki greckie w dobrym stanie, pokoje przytulne, blisko base...
    więcej

    4.4
    Dla zwolenników plażowania i dobrego wypoczynku 2010-11-05
    Szczegóły oceny hotelu The Bay Hotel & Suites:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5

    The Bay Hotel & Suites - możliwości zakwaterowania:

    Double Room / Sea View
    Junior Suite / Sea View
    Double Room / Garden View
    Suite Senior / Sea View
    Suite Senior / Garden View
    Pokój standard
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou s výhledem/zahrada
    Dvoulůžkový pokoj s výhledem/zahrada
    Doppelzimmer,Gartenblick
    Doppelzimmer,Meerblick
    Pokój standard z wid. na morze
    Einzelzimmer
    Fam.-Zim.,Bk,Gartenblick
    JR.suite,Balk/Ter,Meerbl
    Suite,Gartenblick
    Suite,Meerblick

    The Bay Hotel & Suites - Możliwości wyżywienia:


    The Bay Hotel & Suites - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel The Bay Hotel & Suites? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00