cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
1 / 29
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
27.09 - 11.10
już od 4063 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.05 - 15.05
już od 1981 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Poseidon Beach
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Poseidon Beach
star 4

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Poseidon Beach:
4.1 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Poseidon Beach to świetnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy przepięknej, piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy na rodzinny wypoczynek ze względu na atrakcje dla najmłodszych i bardzo dobry serwis hotelowy oraz jako idealną bazę do odkrywania uroków wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
  • możliwe zakwaterowanie w 4 osobowych pokojach, basen z wydzieloną częścią dla dzieci
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel Poseidon Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Poseidon Beach to świetnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy przepięknej, piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy na rodzinny wypoczynek ze względu na atrakcje dla najmłodszych i bardzo dobry serwis hotelowy oraz jako idealną bazę do odkrywania uroków wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
  • możliwe zakwaterowanie w 4 osobowych pokojach, basen z wydzieloną częścią dla dzieci
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Zakynthos

Opis oferty:

Wyjątkowy, plażowy hotel, którego symbolem jest trójząb, a strażnikiem sam bóg mórz i oceanów - Posejdon. Położony tuż przy pięknej, ciągnącej się kilometrami plaży Laganas, znanej z wyjątkowych mieszkańców - żółwi Caretta caretta, jednocześnie blisko wakacyjnego kurortu, jest harmonijnym połączeniem świetnej lokalizacji i bardzo dobrego serwisu. Otoczony pięknym zadbanym ogrodem, ma ładny basen z wydzieloną częścią dla dzieci oraz oddzielnym brodzikiem, słynie ze swobodnej i wakacyjnej atmosfery.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum LAGANAS, w pobliżu minimarket, bary i restauracje; ok. 4 km od portu lotniczego w Zakynthos; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu (do miasta Zakynthos).

PLAŻA:

Laganas, publiczna, piaszczysta, długa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 6 EUR za komplet: 2 leżaki i parasol); bar (płatny).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1989 r., odnowiony w 2002 r., 249 pokoi, szereg 3-piętrowych budynków, 2 piętra, winda, przestronne lobby, całodobowa recepcja; restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia grecka i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), bar przy basenie, bar bliżej plaży, taras z widokiem na basen, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 20 EUR/tydz.), punkt internetowy (ok. 3 EUR/30 min, ok. 5 EUR/godz.), lekarz na wezwanie, opiekunka na zapytanie, pralnia; występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek; łóżko piętrowe), ok. 18 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polskie programy, telefon, lodówka; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 20 EUR/tydz.), sejf (ok. 1 EUR dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek); wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 220 m², gł. 1,5-3 m, hydromasaż, wydzielona część dla dzieci, gł. 0,6 m, brodzik dla dzieci, gł. 0,9 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace; tenis stołowy, rzutki; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje przy basenie: gry, zabawy i zajęcia sportowe; za opłatą: bilard.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; późne śniadanie w barze przy basenie (10.00-11.00); przekąski (11.00-12.00, 17.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-22.30).

KONTAKT:

0030/2695051827, www.poseidon-zakynthos.gr


Opis hotelu Poseidon Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Przyjemny i komfortowy hotel w 3-piętrowej zabudowie, położony bezpośrednio przy plaży Laganas. Najbardziej znana plaża na wyspie, długa i piaszczysta jest idealnym miejscem na spacery. Dodatkowo słynie z największego symbolu wyspy Zakynthos, czyli żółwi Caretta caretta, jak również idealnego położenia w centrum miejscowości Laganas – najbardziej rozrywkowego kurortu na wyspie. 

Hotel w kategorii lokalnej 3*, wybudowany w 1989 roku, przeszedł remont w 2002 roku. Budynki w zabudowie 2 i 3-piętrowej, zadbane z windą, pomiędzy licznymi palmami na terenie hotelu. 

Występują różnice poziomów, hotel nie jest dostosowany do osób posiadających ograniczenia ruchowe.

Hotel Poseidon Beach oddalony od centrum jedynie 500 m, w najbliższym otoczeniu dostępna szeroka oferta handlowo- rozrywkowa. odległość od lotniska to jedynie 4 km,  a do stolicy wyspy – miasta Zakynthos można dotrzeć autobusem, przystanek znajduje się ok. 300 m od hotelu.

Plaża Laganas - publiczna , z łagodnym wejściem do wody- idealna dla dzieci. Serwis plażowy płatny dodatkowo (ok. 6 EUR  za 2 leżaki i parasol); bar (płatny dodatkowo).

0030/2695051827, www.poseidon-zakynthos.gr 

 

Do dyspozycji gości:

Recepcja dostępna 24 h, lobby, restauracja serwująca posiłki  kuchni lokalnej oraz międzynarodowej, podczas kolacji wymagany jest  strój formalny (Panów obowiązują długie spodnie), bary (przy basenie oraz bliżej plaży), internet (płatny dodatkowo – bezprzewodowy ok. 20 EUR/ tydz., punkt internetowy- ok. 3 EUR/30 min., ok. 5 EUR/godz.) ; możliwość wezwania lekarza; pralnia, akceptowana płatność kartami kredytowymi Visa , Master Card

 

Pokoje: 

standardowy: zadbany 2-os.dający możliwość zakwaterowania 1 lub 2  osób– w formie łóżka piętrowego, metraż ok. 18 m2. Pokoje z łazienką (wanna lub prysznic, wc; suszarka), klimatyzacją indywidualną, TV sat, balkonem lub tarasem (wyposażone w stolik i krzesełka);

rodzinny (za opłatą): 2-os.z możliwością  zakwaterowania dodatkowo 1 lub 2 osób; wyposażony identycznie jak pokój  standardowy; 

 

Sport i rozrywka:

basen ze słodką wodą, ok. 220 m2, gł. 1,5-3 m, hydromasaż,  leżaki, parasole i materace przy basenie bez opaty dodatkowej ; tenis stołowy, rzutki; w ciągu dnia przy basenie zespół animacyjny umila czas oferując zabawy i zajęcia sportowe, gry ; bilard (płatny dodatkowo).

 

Wyżywienie:

ALL INCLUSIVE: 3 posiłki serwowane w formie bufetu w restauracji -śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00) ; śniadanie „ dla śpiochów” w barze przy basenie w godz. 10.00-11.00; przekąski dostępne w ciągu dnia (11.00-12.00, 17.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-22.30).

 

Dla dzieci: 

brodzik o głębokości 0,9m,  część wydzielona dla dzieci w basenie głównym o głębokości 0,6m, plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), w restauracji dostępne  foteliki dla dzieci,  możliwość zamówienia łóżeczka dla dziecka do 2 lat przed przyjazdem, bez opłaty), opiekunka na zapytanie



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Poseidon Beach to świetnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy przepięknej, piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy na rodzinny wypoczynek ze względu na atrakcje dla najmłodszych i bardzo dobry serwis hotelowy oraz jako idealną bazę do odkrywania uroków wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
  • możliwe zakwaterowanie w 4 osobowych pokojach, basen z wydzieloną częścią dla dzieci
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel położony jestprzy plaży, nieopodal centrumnajbardziej znanego kurortu na wyspieZakynthos- Laganas.Kurort zachwyca przede wszystkim cudowną plażą, na której występujążółwie Careta-Careta. Sama miejscowośćtętni życiem i przyciąga rzesze turystów z całego świata. Można tu znaleźćliczne bary, tawerny, puby i kluby z dyskoteką, któreoferują zabawę do białego rana. Hotelusytuowany jest ok. 500 metrów od centrum i ok.4 km od lotniska w Zakynthos. Transfer zajmuje ok.20 - 30 min. Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 1.50 EUR/pokój/dzień. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.
Plaża:

Hotel usytuowany bezpośrednioprzy szerokiej, piaszczystej plaży. Dla Klientów hoteluleżaki i parasole w specjalnej cenie: 6EUR / za 2 leżaki i parasol.
Do dyspozycji gości:

Całodobowa recepcja, basen z wydzieloną częścią dla dzieci,bezpłatne leżaki i parasole przy basenie, restauracja,bar przy plaży oraz snack bar przy basenie, jacuzzi, winda, plac zabaw dla dzieci, kącik internetowy (dodatkowo płany).
Wyżywienie:

All inclusive: śniadania (a także późne śniadania w snack barze przy basenie), lunch i kolacje w formie rozbudowanegobufetu. Przekąski w godzinach 11:00 - 16:00 (hamburgery, hot-dogi, kanapki, pizza, lody). Napoje bezalkoholowe (w tym kawa, herbata, gorąca czekolada) oraz lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino białe i czerwone, tsipouro, wódka, gin, tequila, brandy) w godzinach 10:00 - 23:00.
Program sportowy i animacyjny:

Hotel prowadzi rozbudowane animacje dla dzieci i dorosłych. Hotel posiada 2 stoły do ping-ponga i i stół bilardowy. Sporty wodne na plaży (dod. płatne). Dodatkowo do dyspozycji nasz własny, doskonale zorganizowany Figloklub oferujący animacje, gry i zabawy dla dzieci oraz dorosłych w języku polskim!
Internet:

Wi-Fi dodatkowo płatne: 10 EUR za cały pobyt.
Kategoria lokalna:

***
Naszym zdaniem:

HIT sezonu 2019!. Hotel Poseidon Beach jest jednym z najbardziej znanych i chętnie kupowanych obiektów na Zakynthos. Najlepsze położenie, przy świetnej plaży, w najbardziej znanym kurorcie na wyspie. Warte uwagi: bardzo atraktcyjna cena w stosunku do standardu.
Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 4.8/6. Sprawdź opinie:
Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach fakultatywnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych w przypadku imprezy 12 - dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych) wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Uwaga: cena nie obejmuje greckiego podatku turystycznego, którego wysokość zależy od standardu hotelu i wynosi od 0,5 do 4 EUR za pokój za dzieńpobytu. Podatek płatny będzie obowiązkowo w recepcji przed zakwaterowaniem. Szczegóły w opisie hotelu.
Wycieczki lokalne


Inne

ZAKYNTHOS informacje ogólne

Waluta
EUR - Euro. Płatności kartami kredytowymi akceptowane są w niektórych miejscach, korzystanie z bankomatów jest możliwe w miejscowościach turystycznych. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić funty brytyjskie lub dolary USA. Nie ma możliwości wymiany złotówek.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku. Często w restauracjach dolicza się 1 EUR za chleb podawany przed posiłkiem.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.
Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Język urzędowy
grecki
Orientacyjne ceny
Obiad w tawernie od 8-10 EUR woda 1 l - 1.5 EUR piwo w barze od 2.5 EUR kawa w kawiarni od 2,5-4,5 EUR
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.80 EUR. Kartki ze znaczkiem najlepiej zostawiać w recepcji do wysłania.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 5 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji, mogą występować problemy z zasięgiem w budynkach hotelowych. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie

Zakynthos
Jedna z najładniejszych wysp Jońskich jest pełna zieleni - gaje oliwne, winorośle, sady cytrusowe i sosnowe lasy. Do tego piękne piaszczyste plaże, a morze i niebo w kolorze "electric blue". Na szczególną uwagę jednak zasługują dwa miejsca - zatoka Navajo, której zdjęcia stały się, obok Santorini, jednym z fotograficznych symboli Grecji oraz zatoka Laganas, gdzie swoje siedliska mają żółwie careta careta.
Laganas
Najpopularniejszy kurort Zakynthos z bardzo długą piaszczystą plażą i niezliczonymi możliwościami rozrywek, szczególnie wieczornych i nocnych. To miejsce dla osób kochających plażę w ciągu dnia i życie nocne wieczorami.
Kalamaki
To spokojna miejscowość wakacyjna położona nad malowniczą zatoką. Plaża łagodnie opada do morza i stanowi idealne i bezpieczne miejsce dla dzieci. Z Kalamaki nie daleko także do Laganas i stolicy wyspy - miasta Zakynthos.
Argassi
Doskonale zlokalizowana miejsowość wakacyjna - tylko 5 km od stolicy wyspy i głównego portu. Do najpopularniejszej plaży na półwyspie Vasilikoss ok. 10 km. Plaża w Argassi jest wąska i piaszczysto-żwirowa. Nie jest zagospodarowana.
Tsilivi
Położona w zatoce miejscowość jest dobrym miejscem dla rodzin z dziećmi. Długa, piaszczysta, dobrze zagospodarowana plaża, której przyznano błękitą flagę za czystość i łagodne zejście do morza oraz wiele atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. W miasteczku tawerny bary i sklepy których przybywa z każdym rokiem bo miejscowość od kilku lat zyskuje na popularności wśród turystów.
Alykanas
Nieduży, urokliwy i spokojny kurort położony jest na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy. Alykanas słynie z ładnej, piaszczystej plaży (nagrodzonej Błękitną Flagą), dużej ilości lasów i ciekawych widoków na górzystą Kefallonię. Oddalony od zgielku wielkich kurortów, lecz nie pozbawiony uroczych, tadycyjnych tawern, barów i kawiarni. Doskonaly wybor dla indywidualistów i rodzin z dziećmi.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Wrocławia,Gdańska, Rzeszowa, Bydgoszczy, Łodzi i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
"
Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Grecji trwa od 15.06 do 15.09.


Opis hotelu Poseidon Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Przyjemny i komfortowy hotel w 3-piętrowej zabudowie, położony bezpośrednio przy plaży Laganas. Najbardziej znana plaża na wyspie, długa i piaszczysta jest idealnym miejscem na spacery. Dodatkowo słynie z największego symbolu wyspy Zakynthos, czyli żółwi Caretta caretta, jak również idealnego położenia w centrum miejscowości Laganas – najbardziej rozrywkowego kurortu na wyspie. 

Hotel w kategorii lokalnej 3*, wybudowany w 1989 roku, przeszedł remont w 2002 roku. Budynki w zabudowie 2 i 3-piętrowej, zadbane z windą, pomiędzy licznymi palmami na terenie hotelu. 

Występują różnice poziomów, hotel nie jest dostosowany do osób posiadających ograniczenia ruchowe.

Hotel Poseidon Beach oddalony od centrum jedynie 500 m, w najbliższym otoczeniu dostępna szeroka oferta handlowo- rozrywkowa. odległość od lotniska to jedynie 4 km,  a do stolicy wyspy – miasta Zakynthos można dotrzeć autobusem, przystanek znajduje się ok. 300 m od hotelu.

Plaża Laganas - publiczna , z łagodnym wejściem do wody- idealna dla dzieci. Serwis plażowy płatny dodatkowo (ok. 6 EUR  za 2 leżaki i parasol); bar (płatny dodatkowo).

0030/2695051827, www.poseidon-zakynthos.gr 

 

Do dyspozycji gości:

Recepcja dostępna 24 h, lobby, restauracja serwująca posiłki  kuchni lokalnej oraz międzynarodowej, podczas kolacji wymagany jest  strój formalny (Panów obowiązują długie spodnie), bary (przy basenie oraz bliżej plaży), internet (płatny dodatkowo – bezprzewodowy ok. 20 EUR/ tydz., punkt internetowy- ok. 3 EUR/30 min., ok. 5 EUR/godz.) ; możliwość wezwania lekarza; pralnia, akceptowana płatność kartami kredytowymi Visa , Master Card

 

Pokoje: 

standardowy: zadbany 2-os.dający możliwość zakwaterowania 1 lub 2  osób– w formie łóżka piętrowego, metraż ok. 18 m2. Pokoje z łazienką (wanna lub prysznic, wc; suszarka), klimatyzacją indywidualną, TV sat, balkonem lub tarasem (wyposażone w stolik i krzesełka);

rodzinny (za opłatą): 2-os.z możliwością  zakwaterowania dodatkowo 1 lub 2 osób; wyposażony identycznie jak pokój  standardowy; 

 

Sport i rozrywka:

basen ze słodką wodą, ok. 220 m2, gł. 1,5-3 m, hydromasaż,  leżaki, parasole i materace przy basenie bez opaty dodatkowej ; tenis stołowy, rzutki; w ciągu dnia przy basenie zespół animacyjny umila czas oferując zabawy i zajęcia sportowe, gry ; bilard (płatny dodatkowo).

 

Wyżywienie:

ALL INCLUSIVE: 3 posiłki serwowane w formie bufetu w restauracji -śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00) ; śniadanie „ dla śpiochów” w barze przy basenie w godz. 10.00-11.00; przekąski dostępne w ciągu dnia (11.00-12.00, 17.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-22.30).

 

Dla dzieci: 

brodzik o głębokości 0,9m,  część wydzielona dla dzieci w basenie głównym o głębokości 0,6m, plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), w restauracji dostępne  foteliki dla dzieci,  możliwość zamówienia łóżeczka dla dziecka do 2 lat przed przyjazdem, bez opłaty), opiekunka na zapytanie



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Poseidon Beach to świetnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy przepięknej, piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy na rodzinny wypoczynek ze względu na atrakcje dla najmłodszych i bardzo dobry serwis hotelowy oraz jako idealną bazę do odkrywania uroków wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
  • możliwe zakwaterowanie w 4 osobowych pokojach, basen z wydzieloną częścią dla dzieci
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4,0

Region

Grecja, Zakynthos, LAGANAS

Położenie

bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży. Do centrum Laganas ok. 10 min.

Wyposażenie

249 pokoi, winda. Zadbany ośrodek, idealny dla dzieci. Hol z recepcją, bar, salon z TV, WIFI Internet, sala śniadaniowa z tarasem. W ogrodzie basen ze słodką wodą i jacuzzi, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty, na plaży i na łączce do leżenia za opłatą.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

Kategoria grecka

B.

Pokoje dwuosobowe (33314A 1-3A)

nowocześnie i przyjemnie urządzone. Telefon, radio, sejf za opłatą, TV-Sat, klimatyzacja sterowana indywidualnie (lipiec-sierpień, bez opłaty), suszarka, wanna lub prysznic, WC, balkon, lodówka (za opłatą).

Zniżki

przy 2 os. pełnopłatnych 1 dziecko 2-13 lat otrzymuje stałą cenę.

Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze (33314A 1-3B)

wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Rozrywka

możliwość rozrywki w pobliżu oraz w centrum.

Sport

tenis stołowy. Za opłatą: bilard.

Ze śniadaniem

rozszerzone śniadanie w formie bufetu. Zniżka przy wcześniejszej rezerwacji do 30.04.2009.


Opis hotelu Poseidon Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Przyjemny i komfortowy hotel w 3-piętrowej zabudowie, położony bezpośrednio przy plaży Laganas. Najbardziej znana plaża na wyspie, długa i piaszczysta jest idealnym miejscem na spacery. Dodatkowo słynie z największego symbolu wyspy Zakynthos, czyli żółwi Caretta caretta, jak również idealnego położenia w centrum miejscowości Laganas – najbardziej rozrywkowego kurortu na wyspie. 

Hotel w kategorii lokalnej 3*, wybudowany w 1989 roku, przeszedł remont w 2002 roku. Budynki w zabudowie 2 i 3-piętrowej, zadbane z windą, pomiędzy licznymi palmami na terenie hotelu. 

Występują różnice poziomów, hotel nie jest dostosowany do osób posiadających ograniczenia ruchowe.

Hotel Poseidon Beach oddalony od centrum jedynie 500 m, w najbliższym otoczeniu dostępna szeroka oferta handlowo- rozrywkowa. odległość od lotniska to jedynie 4 km,  a do stolicy wyspy – miasta Zakynthos można dotrzeć autobusem, przystanek znajduje się ok. 300 m od hotelu.

Plaża Laganas - publiczna , z łagodnym wejściem do wody- idealna dla dzieci. Serwis plażowy płatny dodatkowo (ok. 6 EUR  za 2 leżaki i parasol); bar (płatny dodatkowo).

0030/2695051827, www.poseidon-zakynthos.gr 

 

Do dyspozycji gości:

Recepcja dostępna 24 h, lobby, restauracja serwująca posiłki  kuchni lokalnej oraz międzynarodowej, podczas kolacji wymagany jest  strój formalny (Panów obowiązują długie spodnie), bary (przy basenie oraz bliżej plaży), internet (płatny dodatkowo – bezprzewodowy ok. 20 EUR/ tydz., punkt internetowy- ok. 3 EUR/30 min., ok. 5 EUR/godz.) ; możliwość wezwania lekarza; pralnia, akceptowana płatność kartami kredytowymi Visa , Master Card

 

Pokoje: 

standardowy: zadbany 2-os.dający możliwość zakwaterowania 1 lub 2  osób– w formie łóżka piętrowego, metraż ok. 18 m2. Pokoje z łazienką (wanna lub prysznic, wc; suszarka), klimatyzacją indywidualną, TV sat, balkonem lub tarasem (wyposażone w stolik i krzesełka);

rodzinny (za opłatą): 2-os.z możliwością  zakwaterowania dodatkowo 1 lub 2 osób; wyposażony identycznie jak pokój  standardowy; 

 

Sport i rozrywka:

basen ze słodką wodą, ok. 220 m2, gł. 1,5-3 m, hydromasaż,  leżaki, parasole i materace przy basenie bez opaty dodatkowej ; tenis stołowy, rzutki; w ciągu dnia przy basenie zespół animacyjny umila czas oferując zabawy i zajęcia sportowe, gry ; bilard (płatny dodatkowo).

 

Wyżywienie:

ALL INCLUSIVE: 3 posiłki serwowane w formie bufetu w restauracji -śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00) ; śniadanie „ dla śpiochów” w barze przy basenie w godz. 10.00-11.00; przekąski dostępne w ciągu dnia (11.00-12.00, 17.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-22.30).

 

Dla dzieci: 

brodzik o głębokości 0,9m,  część wydzielona dla dzieci w basenie głównym o głębokości 0,6m, plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), w restauracji dostępne  foteliki dla dzieci,  możliwość zamówienia łóżeczka dla dziecka do 2 lat przed przyjazdem, bez opłaty), opiekunka na zapytanie



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Poseidon Beach to świetnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy przepięknej, piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy na rodzinny wypoczynek ze względu na atrakcje dla najmłodszych i bardzo dobry serwis hotelowy oraz jako idealną bazę do odkrywania uroków wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
  • możliwe zakwaterowanie w 4 osobowych pokojach, basen z wydzieloną częścią dla dzieci
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Zakynthos/Laganas

Opinia 7islands

Bezspornym atutem hotelu jest jego świetne położenie bezpośrednio przy piaszczystej, ciągnącej się kilometrami plaży, znanej z wyjątkowych mieszkańców - żółwi Caretta caretta. Bliskość tętniącego życiem centrum największego kurortu turystycznego Laganas, profesjonalna obsługa oraz bogata infrastruktura hotelowa, są gwarantem udanego wypoczynku.

Położenie

Na południowo-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Laganas, ok. 500 m od centrum, gdzie znajdują się liczne sklepy, bary i tawerny, ok. 7 km od stolicy wyspy Zakynthos, ok. 4 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 100 m od hotelu.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, długa, piaszczysta. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Odnowiony w 2001 roku kompleks składa się z 3 dwupiętrowych budynków, otoczonych zadbanym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, winda, kącik telewizyjny, restauracja, 2 bary. Odpłatnie: Internet Wi-Fi w lobby, kącik internetowy. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 250 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzacja (bezpłatna w okresie lipiec-sierpień), telewizję satelitarną, mini lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: klimatyzacja (poza okresem lipiec-sierpień), sejf, Internet Wi-Fi. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z bocznym widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, rodzinne jednopokojowe z możliwością 2 dostawek.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (08:00-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (19:00-21:00). Późne śniadania kontynentalne w godzinach 10:00-11:00. W barze przy basenie w godzinach 11:00-12:00 oraz 17:00-18:00 dostępne są przekąski a lody dla dzieci 10:00-19:00. W godzinach 16:00-17:00 serwowana jest kawa, herbata i ciasta. Lokalne alkohole oaz napoje bezalkoholowe dostępne są w barach w godzinach 10:00-23:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole oraz ręczniki kąpielowe bezpłatnie), jacuzzi, tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik z wodą słodką, plac zabaw, mini klub, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.poseidon-zakynthos.gr / Tel.: 00 30 269 505 18 30


Opis hotelu Poseidon Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Przyjemny i komfortowy hotel w 3-piętrowej zabudowie, położony bezpośrednio przy plaży Laganas. Najbardziej znana plaża na wyspie, długa i piaszczysta jest idealnym miejscem na spacery. Dodatkowo słynie z największego symbolu wyspy Zakynthos, czyli żółwi Caretta caretta, jak również idealnego położenia w centrum miejscowości Laganas – najbardziej rozrywkowego kurortu na wyspie. 

Hotel w kategorii lokalnej 3*, wybudowany w 1989 roku, przeszedł remont w 2002 roku. Budynki w zabudowie 2 i 3-piętrowej, zadbane z windą, pomiędzy licznymi palmami na terenie hotelu. 

Występują różnice poziomów, hotel nie jest dostosowany do osób posiadających ograniczenia ruchowe.

Hotel Poseidon Beach oddalony od centrum jedynie 500 m, w najbliższym otoczeniu dostępna szeroka oferta handlowo- rozrywkowa. odległość od lotniska to jedynie 4 km,  a do stolicy wyspy – miasta Zakynthos można dotrzeć autobusem, przystanek znajduje się ok. 300 m od hotelu.

Plaża Laganas - publiczna , z łagodnym wejściem do wody- idealna dla dzieci. Serwis plażowy płatny dodatkowo (ok. 6 EUR  za 2 leżaki i parasol); bar (płatny dodatkowo).

0030/2695051827, www.poseidon-zakynthos.gr 

 

Do dyspozycji gości:

Recepcja dostępna 24 h, lobby, restauracja serwująca posiłki  kuchni lokalnej oraz międzynarodowej, podczas kolacji wymagany jest  strój formalny (Panów obowiązują długie spodnie), bary (przy basenie oraz bliżej plaży), internet (płatny dodatkowo – bezprzewodowy ok. 20 EUR/ tydz., punkt internetowy- ok. 3 EUR/30 min., ok. 5 EUR/godz.) ; możliwość wezwania lekarza; pralnia, akceptowana płatność kartami kredytowymi Visa , Master Card

 

Pokoje: 

standardowy: zadbany 2-os.dający możliwość zakwaterowania 1 lub 2  osób– w formie łóżka piętrowego, metraż ok. 18 m2. Pokoje z łazienką (wanna lub prysznic, wc; suszarka), klimatyzacją indywidualną, TV sat, balkonem lub tarasem (wyposażone w stolik i krzesełka);

rodzinny (za opłatą): 2-os.z możliwością  zakwaterowania dodatkowo 1 lub 2 osób; wyposażony identycznie jak pokój  standardowy; 

 

Sport i rozrywka:

basen ze słodką wodą, ok. 220 m2, gł. 1,5-3 m, hydromasaż,  leżaki, parasole i materace przy basenie bez opaty dodatkowej ; tenis stołowy, rzutki; w ciągu dnia przy basenie zespół animacyjny umila czas oferując zabawy i zajęcia sportowe, gry ; bilard (płatny dodatkowo).

 

Wyżywienie:

ALL INCLUSIVE: 3 posiłki serwowane w formie bufetu w restauracji -śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00) ; śniadanie „ dla śpiochów” w barze przy basenie w godz. 10.00-11.00; przekąski dostępne w ciągu dnia (11.00-12.00, 17.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-22.30).

 

Dla dzieci: 

brodzik o głębokości 0,9m,  część wydzielona dla dzieci w basenie głównym o głębokości 0,6m, plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), w restauracji dostępne  foteliki dla dzieci,  możliwość zamówienia łóżeczka dla dziecka do 2 lat przed przyjazdem, bez opłaty), opiekunka na zapytanie



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Mapa Hotelu Poseidon Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Filmy hotelu Poseidon Beach:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Poseidon Beach
https://youtu.be/le1zG_xCPzM
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Poseidon Beach

4.3
polecam

Poseidon Beach to hotel 3* wg. lokalnej kategorii i jak na ten standard było naprawdę bardzo fajnie. Świetne położenie, blisko centrum Laganas, piękna i długa plaża przy hotelu. pokoje z nieco starszymi meblami, ale sprzątane codziennie. jak dla mnie nieco mały basen jak na tak dużo gości, ale i tak wolałam siedzieć na plaży :) jedzonko pyszne, mi smakowało bardzo, w szczególności desery. Hotel blisko miasta Zakynthos - 10-15 minut. polecam - bardzo ładny port pośród malowniczych wzgórz, rynek, tawerny. super miejsce

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.3
4.0
polecam

Bardzo przyjemna i duskretna obsługa.Położenie idealne właściwie na piaszczystej plaży, niedaleko centrum miasta Laganas ale w ciszy. Uwaga dodtępny internet ale cena z kosmosu! Jedzenie przecietne,dość monotonne,radzę kupować śniadania. Przez caly okres pobytu obsługa nie była w stanie doczyścic Jacuzzi. Drinki w barze przy basenie mocno bezalkocholowe. Poza tym szczerze polecam ten hotel.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    5
  • Hotel
    4.2
  • Pokoje
    3.7
  • Wyżywienie
    4.4
  • Atrakcje
    i sport
    3.6
  • Obsługa
    4.8
HolidayCheck
Ocena Poseidon Beach:
4.3 / 6

Fajnie dla niezbyt wymagajacych 2008-05-02
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.5

2.7
Fajny hotelik 2009-10-10
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Hotel blisko plaży raczej komfortowy 2009-11-29
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

4.5
Poseidon Beach, Laganas, Zakynthos 2010-10-04
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Zakynthos w Maju 2014-06-11
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.6
Polecam Poseidon Beach 2014-06-29
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.3

Hotel bardzo fajny, blisko plaży, blisko sklepy i restauracje. Bardzo dobre jedzenie w restauracji ...
więcej

5.2
Super hotel 2014-08-01
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    4.8

Do tego hotelu warto jechać, choćby ze względu na wyjątkowo piękną plażę. Poza tym jedzenie było sma...
więcej

5.2
Zante - wspaniałe wakacje na cudownej wyspie 2015-07-13
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.7

Jak dla mnie hotel ma świetną lokalizację - idealną dla osób chcących pozwiedzać - jako baza wypadow...
więcej

4.1
Godny polecenia 2015-07-22
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.8

Miła obsługa, duży wybór smacznego jedzenia. W pokoju czysto, w łazience również. Leżaki na trawie p...
więcej

5.6
Zakyntos ZAKRENTOS 2015-08-03
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Idealna baza wypadowa do zwiedzania wyspy 2015-09-08
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.4
Hotel w porządku, choć bez rewelacji 2015-09-09
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

4.5
"Naga" prawda o Hotelu 2015-09-22
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Bardzo fajny hotel położony przy samej plaży 2015-10-30
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Bardzo fajny hotel, usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży (nie za szeroka ale z piaskiem i...
więcej

4.8
Hotel zasluguje tylko na 3 gwiazdk, wyspa cudowna 2016-07-25
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.5

Nieporozumienie , hotel zasluguje na 3 a nie na 4 jak podają biura, codziennie brak wody, pokoje zag...
więcej

4.1
Miejsce w którym spędzisz wspaniałe wakacje! 2016-10-20
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo przyjemny. Czysty i zadbany. Obsługa przemiła i bardzo pomocna. Dużo zieleni wokół. Sma...
więcej

5.6
Słaba jakość hotelu w stosunku do ceny 2017-07-15
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

3.0

Poseidon Beach - możliwości zakwaterowania:

pokoj rodzinny
1 os. pokoj standardowy
2 os. pokoj rodzinny
2 os. pokoj standardowy

Poseidon Beach - Możliwości wyżywienia:


Poseidon Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Poseidon Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00