Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
  • Hotel Poseidon Beach, Zakynthos
1 / 10
Udogodnienia hotelu Poseidon Beach
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Poseidon Beach
star 4

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Poseidon Beach:
4.1 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.1 / 5
Średnia z 2 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 lipca 2018

Hotel Poseidon Beach w ofercie Biura podróży:

Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Poseidon Beach to świetnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy przepięknej, piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy na rodzinny wypoczynek ze względu na atrakcje dla najmłodszych i bardzo dobry serwis hotelowy oraz jako idealną bazę do odkrywania uroków wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
  • możliwe zakwaterowanie w 4 osobowych pokojach, basen z wydzieloną częścią dla dzieci
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel położony jestprzy plaży, nieopodal centrumnajbardziej znanego kurortu na wyspieZakynthos- Laganas.Kurort zachwyca przede wszystkim cudowną plażą, na której występujążółwie Careta-Careta. Sama miejscowośćtętni życiem i przyciąga rzesze turystów z całego świata. Można tu znaleźćliczne bary, tawerny, puby i kluby z dyskoteką, któreoferują zabawę do białego rana. Hotelusytuowany jest ok. 500 metrów od centrum i ok.4 km od lotniska w Zakynthos. Transfer zajmuje ok.20 - 30 min. Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 1.50 EUR/pokój/dzień. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.



Plaża:

Hotel usytuowany bezpośrednioprzy szerokiej, piaszczystej plaży. Dla Klientów hoteluleżaki i parasole w specjalnej cenie: 6EUR / za 2 leżaki i parasol.


Do dyspozycji gości:

Całodobowa recepcja, basen z wydzieloną częścią dla dzieci,bezpłatne leżaki i parasole przy basenie, restauracja,bar przy plaży oraz snack bar przy basenie, jacuzzi, winda, plac zabaw dla dzieci, kącik internetowy (dodatkowo płany).



Pokoje:

Hotel posiada 250 wygodnych i ładnie urządzonychpokoi z łazienką,klimatyzacją i balkonem.Większość pokoi posiada widok na morze, pozostałe mają widok na ogród. Dodatkowowszystkie są wyposażone w:TV sat, małą lodówkę, sejf (bezpłatny) i suszarkę do włosów.Kategorie pokoi: dwuosobowe,dwuosobowe z dostawkąi rodzinne (max dla 4 os.).


Wyżywienie:

All inclusive: śniadania (a także późne śniadania w snack barze przy basenie), lunch i kolacje w formie rozbudowanegobufetu. Przekąski w godzinach 11:00 - 16:00 (hamburgery, hot-dogi, kanapki, pizza, lody). Napoje bezalkoholowe (w tym kawa, herbata, gorąca czekolada) oraz lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino białe i czerwone, tsipouro, wódka, gin, tequila, brandy) w godzinach 10:00 - 23:00.


Program sportowy i animacyjny:

Hotel prowadzi rozbudowane animacje dla dzieci i dorosłych. Hotel posiada 2 stoły do ping-ponga i i stół bilardowy. Sporty wodne na plaży (dod. płatne).



Internet:

Wi-Fi dodatkowo płatne: 10 EUR/tydzień


Kategoria lokalna:

***



Strona www:

www.zantehotels.gr



Naszym zdaniem:

Hotel Poseidon Beach jest jednym z najbardziej znanych i chętnie kupowanych obiektów na Zakynthos. Najlepsze położenie, przy świetnej plaży, w najbardziej znanym kurorcie na wyspie. Warte uwagi: bardzo atraktcyjna cena w stosunku do standardu.


Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:

Ĺšwiadczenia

Cena obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 4 rozpoczęte doby hotelowe, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).


Cena nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Cena nie obejmuje greckiego podatku turystycznego, którego wprowadzenie zapowiedziano na I kwartał 2018 i którego wysokość szacuje się na 7-10 EUR za osobę za tydzień pobytu. Podatek płatny będzie obowiązkowo w recepcji przed zakwaterowaniem.

Wycieczki lokalne

WYCIECZKI FAKULTATYWNE (ceny orientacyjne, bez biletów wstępu)

DOOKOŁA ZAKYNTHOS - ok. 27 EUR
Relaksująca wycieczka, która pozwala poznać najpiękniejsze zakątki wyspy m.in. winiarnia Callinicas z degustacją lokalnych win, Skinari - ze swymi słynnymi Błękitnymi Jaskiniami, zapierający dech w piersiach widok na Zatokę Wraku, Klasztor św. Dionizosa - patrona Zakynthos, Miejscowość Exo Hora z najstarszym drzewkiem oliwnym, liczacym ok. 2700 lat. Punkt widokowy Katastari z doskonałym widokiem na zatokę Alikanas i wyspę Kefalonię. Wycieczka wiedzie przez tradycyjne wioski i zalesione wzgórza, przeznaczona dla tych, którzy pragną poznać wyspę Zakynthos nie tylko od strony pięknych plaż i morza. Lunch oraz łóki do Błękitnych Grot nie są wliczone w cenę.

REJS - NAVAJO, BŁĘKITNE JASKINIE i plażowanie - ok. 29 EUR
Najbardziej popularna wycieczka - całodzienny rejs, podczas którego będzie czas na plażowanie i kąpiele oraz wizytę w tzw. Zatoce Wraku (Navaggio lub Navajo), gdzie na otoczonej wysokimi skałami urokliwej plaży spoczywa wrak statku - jest to najczęściej fotografowana plaża na terenie całej Grecji . Zatrzymamy się również na zrobienie zdjęć w pobliżu Skinari - Błękitnych Jaskiń. Drinki, lody i przekąski będą dostępne na pokładzie łodzi. (Postój na kąpiel zależy od kapitana statku i w zależności od wysokości fal może odbyć się w innej zatoce).

WYCIECZKA DO KAIKI - ok. 25 EUR
Zapraszamy na spotkanie z żółwiami Caretta Caretta! Podczas tej wycieczki, przy odrobinie szczęścia, będziecie Państwo mogli zobaczyć słynne żółwie morskie w Zatoce Laganas. Relaksujący dzień na łodzi z kąpielami w Jaskiniach Keri oraz w pobliżu idyllicznej wyspy Zatoki Laganas - Marathonisi. Prosimy o zabranie własnego lunchu, na pokładzie statku, czasem dostępny jest bar z przekąskami, lecz nie możemy tego zagwarantować. Doskonały rejs dla rodzin z dziećmi!

KEFALONIA - promem i autokarem - ok. 50 EUR
Całodzienna wycieczka na pobliską wyspę Kefalonię. W programie przepłynięcie promem na Kefalonię i zwiedzanie dwóch jaskiń - Melissani z podziemnym jeziorem oraz Dragorati ze stalaktytami. Zatrzymamy się także w stolicy wyspy Argostoli, zobaczymy plaże Myrthos oraz klasztor Św. Gerssimosa. Czas wolny w nadmorskiej, malowniczej miejscowości z widokiem na wyspę Itaka znanej z opowieści o Odyseuszu.

OLIMPIA - promem i autokarem - ok. 55 EUR
Całodzienna wycieczka na półwysep Peloponez, dzięki której poznamy prawdziwą Grecję teraz i w przeszłości. Wczesnym rankiem wyjazd z hotelu, a następnie rejs promem do Kyllini na Peloponezie. Przejazd do Olimpii - kolebki igrzysk olimpijskich. Zwiedzimy muzeum i ruiny antycznego miasta z przewodnikiem. Będzie również czas na spacer w Starożytnej Olimpii oraz lunch i zakupy w centrum dzisiejszego miasteczka. Bilety wstępu do muzeum i starożytnej części Olimpii nie są wliczone.

Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15-20 osobach w zależności od wycieczki). Ich organizatorem nie jest Rainbow , a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.

Inne

ZAKYNTHOS informacje ogólne


Waluta
EUR - Euro. Płatności kartami kredytowymi akceptowane są w niektórych miejscach, korzystanie z bankomatów jest możliwe w miejscowościach turystycznych. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić funty brytyjskie lub dolary USA. Nie ma możliwości wymiany złotówek.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku. Często w restauracjach dolicza się 1 EUR za chleb podawany przed posiłkiem.

Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.

Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.

Orientacyjne ceny
Obiad w tawernie od 8-10 EUR woda 1 l - 1.5 EUR piwo w barze od 2.5 EUR kawa w kawiarni od 2,5-4,5 EUR

Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.80 EUR. Kartki ze znaczkiem najlepiej zostawiać w recepcji do wysłania.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 5 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji, mogą występować problemy z zasięgiem w budynkach hotelowych. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

W regionie


Zakynthos
Jedna z najładniejszych wysp Jońskich jest pełna zieleni - gaje oliwne, winorośle, sady cytrusowe i sosnowe lasy. Do tego piękne piaszczyste plaże, a morze i niebo w kolorze "electric blue". Na szczególną uwagę jednak zasługują dwa miejsca - zatoka Navajo, której zdjęcia stały się, obok Santorini, jednym z fotograficznych symboli Grecji oraz zatoka Laganas, gdzie swoje siedliska mają żółwie careta careta.

Laganas
Najpopularniejszy kurort Zakynthos z bardzo długą piaszczystą plażą i niezliczonymi możliwościami rozrywek, szczególnie wieczornych i nocnych. To miejsce dla osób kochających plażę w ciągu dnia i życie nocne wieczorami.

Kalamaki
To spokojna miejscowość wakacyjna położona nad malowniczą zatoką. Plaża łagodnie opada do morza i stanowi idealne i bezpieczne miejsce dla dzieci. Z Kalamaki nie daleko także do Laganas i stolicy wyspy - miasta Zakynthos.

Argassi
Doskonale zlokalizowana miejsowość wakacyjna - tylko 5 km od stolicy wyspy i głównego portu. Do najpopularniejszej plaży na półwyspie Vasilikoss ok. 10 km. Plaża w Argassi jest wąska i piaszczysto-żwirowa. Nie jest zagospodarowana.

Tsilivi
Położona w zatoce miejscowość jest dobrym miejscem dla rodzin z dziećmi. Długa, piaszczysta, dobrze zagospodarowana plaża, której przyznano błękitą flagę za czystość i łagodne zejście do morza oraz wiele atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. W miasteczku tawerny bary i sklepy których przybywa z każdym rokiem bo miejscowość od kilku lat zyskuje na popularności wśród turystów.

Alykanas
Nieduży, urokliwy i spokojny kurort położony jest na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy. Alykanas słynie z ładnej, piaszczystej plaży (nagrodzonej Błękitną Flagą), dużej ilości lasów i ciekawych widoków na górzystą Kefallonię. Oddalony od zgielku wielkich kurortów, lecz nie pozbawiony uroczych, tadycyjnych tawern, barów i kawiarni. Doskonaly wybor dla indywidualistów i rodzin z dziećmi.

Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Wrocławia, Krakowa, Gdańska, Bydgoszczy, Łodzi i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:


Opis hotelu Poseidon Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Przyjemny i komfortowy hotel w 3-piętrowej zabudowie, położony bezpośrednio przy plaży Laganas. Najbardziej znana plaża na wyspie, długa i piaszczysta jest idealnym miejscem na spacery. Dodatkowo słynie z największego symbolu wyspy Zakynthos, czyli żółwi Caretta caretta, jak również idealnego położenia w centrum miejscowości Laganas – najbardziej rozrywkowego kurortu na wyspie. 

Hotel w kategorii lokalnej 3*, wybudowany w 1989 roku, przeszedł remont w 2002 roku. Budynki w zabudowie 2 i 3-piętrowej, zadbane z windą, pomiędzy licznymi palmami na terenie hotelu. 

Występują różnice poziomów, hotel nie jest dostosowany do osób posiadających ograniczenia ruchowe.

Hotel Poseidon Beach oddalony od centrum jedynie 500 m, w najbliższym otoczeniu dostępna szeroka oferta handlowo- rozrywkowa. odległość od lotniska to jedynie 4 km,  a do stolicy wyspy – miasta Zakynthos można dotrzeć autobusem, przystanek znajduje się ok. 300 m od hotelu.

Plaża Laganas - publiczna , z łagodnym wejściem do wody- idealna dla dzieci. Serwis plażowy płatny dodatkowo (ok. 6 EUR  za 2 leżaki i parasol); bar (płatny dodatkowo).

0030/2695051827, www.poseidon-zakynthos.gr 

 

Do dyspozycji gości:

Recepcja dostępna 24 h, lobby, restauracja serwująca posiłki  kuchni lokalnej oraz międzynarodowej, podczas kolacji wymagany jest  strój formalny (Panów obowiązują długie spodnie), bary (przy basenie oraz bliżej plaży), internet (płatny dodatkowo – bezprzewodowy ok. 20 EUR/ tydz., punkt internetowy- ok. 3 EUR/30 min., ok. 5 EUR/godz.) ; możliwość wezwania lekarza; pralnia, akceptowana płatność kartami kredytowymi Visa , Master Card

 

Pokoje: 

standardowy: zadbany 2-os.dający możliwość zakwaterowania 1 lub 2  osób– w formie łóżka piętrowego, metraż ok. 18 m2. Pokoje z łazienką (wanna lub prysznic, wc; suszarka), klimatyzacją indywidualną, TV sat, balkonem lub tarasem (wyposażone w stolik i krzesełka);

rodzinny (za opłatą): 2-os.z możliwością  zakwaterowania dodatkowo 1 lub 2 osób; wyposażony identycznie jak pokój  standardowy; 

 

Sport i rozrywka:

basen ze słodką wodą, ok. 220 m2, gł. 1,5-3 m, hydromasaż,  leżaki, parasole i materace przy basenie bez opaty dodatkowej ; tenis stołowy, rzutki; w ciągu dnia przy basenie zespół animacyjny umila czas oferując zabawy i zajęcia sportowe, gry ; bilard (płatny dodatkowo).

 

Wyżywienie:

ALL INCLUSIVE: 3 posiłki serwowane w formie bufetu w restauracji -śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00) ; śniadanie „ dla śpiochów” w barze przy basenie w godz. 10.00-11.00; przekąski dostępne w ciągu dnia (11.00-12.00, 17.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-22.30).

 

Dla dzieci: 

brodzik o głębokości 0,9m,  część wydzielona dla dzieci w basenie głównym o głębokości 0,6m, plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), w restauracji dostępne  foteliki dla dzieci,  możliwość zamówienia łóżeczka dla dziecka do 2 lat przed przyjazdem, bez opłaty), opiekunka na zapytanie



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Poseidon Beach to świetnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy przepięknej, piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy na rodzinny wypoczynek ze względu na atrakcje dla najmłodszych i bardzo dobry serwis hotelowy oraz jako idealną bazę do odkrywania uroków wyspy Zakynthos.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Poseidon Beach to świetnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy przepięknej, piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy na rodzinny wypoczynek ze względu na atrakcje dla najmłodszych i bardzo dobry serwis hotelowy oraz jako idealną bazę do odkrywania uroków wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
  • możliwe zakwaterowanie w 4 osobowych pokojach, basen z wydzieloną częścią dla dzieci
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4,0

Region

Grecja, Zakynthos, LAGANAS

Położenie

bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży. Do centrum Laganas ok. 10 min.

Wyposażenie

249 pokoi, winda. Zadbany ośrodek, idealny dla dzieci. Hol z recepcją, bar, salon z TV, WIFI Internet, sala śniadaniowa z tarasem. W ogrodzie basen ze słodką wodą i jacuzzi, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty, na plaży i na łączce do leżenia za opłatą.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

Kategoria grecka

B.

Pokoje dwuosobowe (33314A 1-3A)

nowocześnie i przyjemnie urządzone. Telefon, radio, sejf za opłatą, TV-Sat, klimatyzacja sterowana indywidualnie (lipiec-sierpień, bez opłaty), suszarka, wanna lub prysznic, WC, balkon, lodówka (za opłatą).

Zniżki

przy 2 os. pełnopłatnych 1 dziecko 2-13 lat otrzymuje stałą cenę.

Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze (33314A 1-3B)

wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Rozrywka

możliwość rozrywki w pobliżu oraz w centrum.

Sport

tenis stołowy. Za opłatą: bilard.

Ze śniadaniem

rozszerzone śniadanie w formie bufetu. Zniżka przy wcześniejszej rezerwacji do 30.04.2009.


Opis hotelu Poseidon Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Przyjemny i komfortowy hotel w 3-piętrowej zabudowie, położony bezpośrednio przy plaży Laganas. Najbardziej znana plaża na wyspie, długa i piaszczysta jest idealnym miejscem na spacery. Dodatkowo słynie z największego symbolu wyspy Zakynthos, czyli żółwi Caretta caretta, jak również idealnego położenia w centrum miejscowości Laganas – najbardziej rozrywkowego kurortu na wyspie. 

Hotel w kategorii lokalnej 3*, wybudowany w 1989 roku, przeszedł remont w 2002 roku. Budynki w zabudowie 2 i 3-piętrowej, zadbane z windą, pomiędzy licznymi palmami na terenie hotelu. 

Występują różnice poziomów, hotel nie jest dostosowany do osób posiadających ograniczenia ruchowe.

Hotel Poseidon Beach oddalony od centrum jedynie 500 m, w najbliższym otoczeniu dostępna szeroka oferta handlowo- rozrywkowa. odległość od lotniska to jedynie 4 km,  a do stolicy wyspy – miasta Zakynthos można dotrzeć autobusem, przystanek znajduje się ok. 300 m od hotelu.

Plaża Laganas - publiczna , z łagodnym wejściem do wody- idealna dla dzieci. Serwis plażowy płatny dodatkowo (ok. 6 EUR  za 2 leżaki i parasol); bar (płatny dodatkowo).

0030/2695051827, www.poseidon-zakynthos.gr 

 

Do dyspozycji gości:

Recepcja dostępna 24 h, lobby, restauracja serwująca posiłki  kuchni lokalnej oraz międzynarodowej, podczas kolacji wymagany jest  strój formalny (Panów obowiązują długie spodnie), bary (przy basenie oraz bliżej plaży), internet (płatny dodatkowo – bezprzewodowy ok. 20 EUR/ tydz., punkt internetowy- ok. 3 EUR/30 min., ok. 5 EUR/godz.) ; możliwość wezwania lekarza; pralnia, akceptowana płatność kartami kredytowymi Visa , Master Card

 

Pokoje: 

standardowy: zadbany 2-os.dający możliwość zakwaterowania 1 lub 2  osób– w formie łóżka piętrowego, metraż ok. 18 m2. Pokoje z łazienką (wanna lub prysznic, wc; suszarka), klimatyzacją indywidualną, TV sat, balkonem lub tarasem (wyposażone w stolik i krzesełka);

rodzinny (za opłatą): 2-os.z możliwością  zakwaterowania dodatkowo 1 lub 2 osób; wyposażony identycznie jak pokój  standardowy; 

 

Sport i rozrywka:

basen ze słodką wodą, ok. 220 m2, gł. 1,5-3 m, hydromasaż,  leżaki, parasole i materace przy basenie bez opaty dodatkowej ; tenis stołowy, rzutki; w ciągu dnia przy basenie zespół animacyjny umila czas oferując zabawy i zajęcia sportowe, gry ; bilard (płatny dodatkowo).

 

Wyżywienie:

ALL INCLUSIVE: 3 posiłki serwowane w formie bufetu w restauracji -śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00) ; śniadanie „ dla śpiochów” w barze przy basenie w godz. 10.00-11.00; przekąski dostępne w ciągu dnia (11.00-12.00, 17.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-22.30).

 

Dla dzieci: 

brodzik o głębokości 0,9m,  część wydzielona dla dzieci w basenie głównym o głębokości 0,6m, plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), w restauracji dostępne  foteliki dla dzieci,  możliwość zamówienia łóżeczka dla dziecka do 2 lat przed przyjazdem, bez opłaty), opiekunka na zapytanie



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Poseidon Beach to świetnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy przepięknej, piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy na rodzinny wypoczynek ze względu na atrakcje dla najmłodszych i bardzo dobry serwis hotelowy oraz jako idealną bazę do odkrywania uroków wyspy Zakynthos.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Poseidon Beach to świetnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy przepięknej, piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy na rodzinny wypoczynek ze względu na atrakcje dla najmłodszych i bardzo dobry serwis hotelowy oraz jako idealną bazę do odkrywania uroków wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
  • możliwe zakwaterowanie w 4 osobowych pokojach, basen z wydzieloną częścią dla dzieci
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Zakynthos/Laganas

Opinia 7islands

Bezspornym atutem hotelu jest jego świetne położenie bezpośrednio przy piaszczystej, ciągnącej się kilometrami plaży, znanej z wyjątkowych mieszkańców - żółwi Caretta caretta. Bliskość tętniącego życiem centrum największego kurortu turystycznego Laganas, profesjonalna obsługa oraz bogata infrastruktura hotelowa, są gwarantem udanego wypoczynku.

Położenie

Na południowo-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Laganas, ok. 500 m od centrum, gdzie znajdują się liczne sklepy, bary i tawerny, ok. 7 km od stolicy wyspy Zakynthos, ok. 4 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 100 m od hotelu.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, długa, piaszczysta. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Odnowiony w 2001 roku kompleks składa się z 3 dwupiętrowych budynków, otoczonych zadbanym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, winda, kącik telewizyjny, restauracja, 2 bary. Odpłatnie: Internet Wi-Fi w lobby, kącik internetowy. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 250 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzacja (bezpłatna w okresie lipiec-sierpień), telewizję satelitarną, mini lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: klimatyzacja (poza okresem lipiec-sierpień), sejf, Internet Wi-Fi. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z bocznym widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, rodzinne jednopokojowe z możliwością 2 dostawek.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (08:00-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (19:00-21:00). Późne śniadania kontynentalne w godzinach 10:00-11:00. W barze przy basenie w godzinach 11:00-12:00 oraz 17:00-18:00 dostępne są przekąski a lody dla dzieci 10:00-19:00. W godzinach 16:00-17:00 serwowana jest kawa, herbata i ciasta. Lokalne alkohole oaz napoje bezalkoholowe dostępne są w barach w godzinach 10:00-23:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole oraz ręczniki kąpielowe bezpłatnie), jacuzzi, tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik z wodą słodką, plac zabaw, mini klub, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.poseidon-zakynthos.gr / Tel.: 00 30 269 505 18 30


Opis hotelu Poseidon Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Przyjemny i komfortowy hotel w 3-piętrowej zabudowie, położony bezpośrednio przy plaży Laganas. Najbardziej znana plaża na wyspie, długa i piaszczysta jest idealnym miejscem na spacery. Dodatkowo słynie z największego symbolu wyspy Zakynthos, czyli żółwi Caretta caretta, jak również idealnego położenia w centrum miejscowości Laganas – najbardziej rozrywkowego kurortu na wyspie. 

Hotel w kategorii lokalnej 3*, wybudowany w 1989 roku, przeszedł remont w 2002 roku. Budynki w zabudowie 2 i 3-piętrowej, zadbane z windą, pomiędzy licznymi palmami na terenie hotelu. 

Występują różnice poziomów, hotel nie jest dostosowany do osób posiadających ograniczenia ruchowe.

Hotel Poseidon Beach oddalony od centrum jedynie 500 m, w najbliższym otoczeniu dostępna szeroka oferta handlowo- rozrywkowa. odległość od lotniska to jedynie 4 km,  a do stolicy wyspy – miasta Zakynthos można dotrzeć autobusem, przystanek znajduje się ok. 300 m od hotelu.

Plaża Laganas - publiczna , z łagodnym wejściem do wody- idealna dla dzieci. Serwis plażowy płatny dodatkowo (ok. 6 EUR  za 2 leżaki i parasol); bar (płatny dodatkowo).

0030/2695051827, www.poseidon-zakynthos.gr 

 

Do dyspozycji gości:

Recepcja dostępna 24 h, lobby, restauracja serwująca posiłki  kuchni lokalnej oraz międzynarodowej, podczas kolacji wymagany jest  strój formalny (Panów obowiązują długie spodnie), bary (przy basenie oraz bliżej plaży), internet (płatny dodatkowo – bezprzewodowy ok. 20 EUR/ tydz., punkt internetowy- ok. 3 EUR/30 min., ok. 5 EUR/godz.) ; możliwość wezwania lekarza; pralnia, akceptowana płatność kartami kredytowymi Visa , Master Card

 

Pokoje: 

standardowy: zadbany 2-os.dający możliwość zakwaterowania 1 lub 2  osób– w formie łóżka piętrowego, metraż ok. 18 m2. Pokoje z łazienką (wanna lub prysznic, wc; suszarka), klimatyzacją indywidualną, TV sat, balkonem lub tarasem (wyposażone w stolik i krzesełka);

rodzinny (za opłatą): 2-os.z możliwością  zakwaterowania dodatkowo 1 lub 2 osób; wyposażony identycznie jak pokój  standardowy; 

 

Sport i rozrywka:

basen ze słodką wodą, ok. 220 m2, gł. 1,5-3 m, hydromasaż,  leżaki, parasole i materace przy basenie bez opaty dodatkowej ; tenis stołowy, rzutki; w ciągu dnia przy basenie zespół animacyjny umila czas oferując zabawy i zajęcia sportowe, gry ; bilard (płatny dodatkowo).

 

Wyżywienie:

ALL INCLUSIVE: 3 posiłki serwowane w formie bufetu w restauracji -śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00) ; śniadanie „ dla śpiochów” w barze przy basenie w godz. 10.00-11.00; przekąski dostępne w ciągu dnia (11.00-12.00, 17.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-22.30).

 

Dla dzieci: 

brodzik o głębokości 0,9m,  część wydzielona dla dzieci w basenie głównym o głębokości 0,6m, plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), w restauracji dostępne  foteliki dla dzieci,  możliwość zamówienia łóżeczka dla dziecka do 2 lat przed przyjazdem, bez opłaty), opiekunka na zapytanie



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Poseidon Beach to świetnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy przepięknej, piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy na rodzinny wypoczynek ze względu na atrakcje dla najmłodszych i bardzo dobry serwis hotelowy oraz jako idealną bazę do odkrywania uroków wyspy Zakynthos.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Poseidon Beach to świetnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy przepięknej, piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy na rodzinny wypoczynek ze względu na atrakcje dla najmłodszych i bardzo dobry serwis hotelowy oraz jako idealną bazę do odkrywania uroków wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum kurortu Laganas
  • możliwe zakwaterowanie w 4 osobowych pokojach, basen z wydzieloną częścią dla dzieci
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Zakynthos

Opis oferty:

Wyjątkowy, plażowy hotel, którego symbolem jest trójząb, a strażnikiem sam bóg mórz i oceanów - Posejdon. Położony tuż przy pięknej, ciągnącej się kilometrami plaży Laganas, znanej z wyjątkowych mieszkańców - żółwi Caretta caretta, jednocześnie blisko wakacyjnego kurortu, jest harmonijnym połączeniem świetnej lokalizacji i bardzo dobrego serwisu. Otoczony pięknym zadbanym ogrodem, ma ładny basen z wydzieloną częścią dla dzieci oraz oddzielnym brodzikiem, słynie ze swobodnej i wakacyjnej atmosfery.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum LAGANAS, w pobliżu minimarket, bary i restauracje; ok. 4 km od portu lotniczego w Zakynthos; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu (do miasta Zakynthos).

PLAŻA:

Laganas, publiczna, piaszczysta, długa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 6 EUR za komplet: 2 leżaki i parasol); bar (płatny).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1989 r., odnowiony w 2002 r., 249 pokoi, szereg 3-piętrowych budynków, 2 piętra, winda, przestronne lobby, całodobowa recepcja; restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia grecka i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), bar przy basenie, bar bliżej plaży, taras z widokiem na basen, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 20 EUR/tydz.), punkt internetowy (ok. 3 EUR/30 min, ok. 5 EUR/godz.), lekarz na wezwanie, opiekunka na zapytanie, pralnia; występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek; łóżko piętrowe), ok. 18 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polskie programy, telefon, lodówka; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 20 EUR/tydz.), sejf (ok. 1 EUR dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek); wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 220 m², gł. 1,5-3 m, hydromasaż, wydzielona część dla dzieci, gł. 0,6 m, brodzik dla dzieci, gł. 0,9 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace; tenis stołowy, rzutki; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje przy basenie: gry, zabawy i zajęcia sportowe; za opłatą: bilard.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; późne śniadanie w barze przy basenie (10.00-11.00); przekąski (11.00-12.00, 17.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-22.30).

KONTAKT:

0030/2695051827, www.poseidon-zakynthos.gr


Opis hotelu Poseidon Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Przyjemny i komfortowy hotel w 3-piętrowej zabudowie, położony bezpośrednio przy plaży Laganas. Najbardziej znana plaża na wyspie, długa i piaszczysta jest idealnym miejscem na spacery. Dodatkowo słynie z największego symbolu wyspy Zakynthos, czyli żółwi Caretta caretta, jak również idealnego położenia w centrum miejscowości Laganas – najbardziej rozrywkowego kurortu na wyspie. 

Hotel w kategorii lokalnej 3*, wybudowany w 1989 roku, przeszedł remont w 2002 roku. Budynki w zabudowie 2 i 3-piętrowej, zadbane z windą, pomiędzy licznymi palmami na terenie hotelu. 

Występują różnice poziomów, hotel nie jest dostosowany do osób posiadających ograniczenia ruchowe.

Hotel Poseidon Beach oddalony od centrum jedynie 500 m, w najbliższym otoczeniu dostępna szeroka oferta handlowo- rozrywkowa. odległość od lotniska to jedynie 4 km,  a do stolicy wyspy – miasta Zakynthos można dotrzeć autobusem, przystanek znajduje się ok. 300 m od hotelu.

Plaża Laganas - publiczna , z łagodnym wejściem do wody- idealna dla dzieci. Serwis plażowy płatny dodatkowo (ok. 6 EUR  za 2 leżaki i parasol); bar (płatny dodatkowo).

0030/2695051827, www.poseidon-zakynthos.gr 

 

Do dyspozycji gości:

Recepcja dostępna 24 h, lobby, restauracja serwująca posiłki  kuchni lokalnej oraz międzynarodowej, podczas kolacji wymagany jest  strój formalny (Panów obowiązują długie spodnie), bary (przy basenie oraz bliżej plaży), internet (płatny dodatkowo – bezprzewodowy ok. 20 EUR/ tydz., punkt internetowy- ok. 3 EUR/30 min., ok. 5 EUR/godz.) ; możliwość wezwania lekarza; pralnia, akceptowana płatność kartami kredytowymi Visa , Master Card

 

Pokoje: 

standardowy: zadbany 2-os.dający możliwość zakwaterowania 1 lub 2  osób– w formie łóżka piętrowego, metraż ok. 18 m2. Pokoje z łazienką (wanna lub prysznic, wc; suszarka), klimatyzacją indywidualną, TV sat, balkonem lub tarasem (wyposażone w stolik i krzesełka);

rodzinny (za opłatą): 2-os.z możliwością  zakwaterowania dodatkowo 1 lub 2 osób; wyposażony identycznie jak pokój  standardowy; 

 

Sport i rozrywka:

basen ze słodką wodą, ok. 220 m2, gł. 1,5-3 m, hydromasaż,  leżaki, parasole i materace przy basenie bez opaty dodatkowej ; tenis stołowy, rzutki; w ciągu dnia przy basenie zespół animacyjny umila czas oferując zabawy i zajęcia sportowe, gry ; bilard (płatny dodatkowo).

 

Wyżywienie:

ALL INCLUSIVE: 3 posiłki serwowane w formie bufetu w restauracji -śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00) ; śniadanie „ dla śpiochów” w barze przy basenie w godz. 10.00-11.00; przekąski dostępne w ciągu dnia (11.00-12.00, 17.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-22.30).

 

Dla dzieci: 

brodzik o głębokości 0,9m,  część wydzielona dla dzieci w basenie głównym o głębokości 0,6m, plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), w restauracji dostępne  foteliki dla dzieci,  możliwość zamówienia łóżeczka dla dziecka do 2 lat przed przyjazdem, bez opłaty), opiekunka na zapytanie



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Poseidon Beach to świetnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy przepięknej, piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy na rodzinny wypoczynek ze względu na atrakcje dla najmłodszych i bardzo dobry serwis hotelowy oraz jako idealną bazę do odkrywania uroków wyspy Zakynthos.


Mapa Hotelu Poseidon Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Filmy hotelu Poseidon Beach:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Poseidon Beach
https://youtu.be/le1zG_xCPzM

Opinie o Hotelu Poseidon Beach

Poseidon Beach to hotel 3* wg. lokalnej kategorii i jak na ten standard było naprawdę bardzo fajnie. Świetne położenie, blisko centrum Laganas, piękna i długa plaża przy hotelu. pokoje z nieco starszymi meblami, ale sprzątane codziennie. jak dla mnie nieco mały basen jak na tak dużo gości, ale i tak wolałam siedzieć na plaży :) jedzonko pyszne, mi smakowało bardzo, w szczególności desery. Hotel blisko miasta Zakynthos - 10-15 minut. polecam - bardzo ładny port pośród malowniczych wzgórz, rynek, tawerny. super miejsce

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.3

Bardzo przyjemna i duskretna obsługa.Położenie idealne właściwie na piaszczystej plaży, niedaleko centrum miasta Laganas ale w ciszy. Uwaga dodtępny internet ale cena z kosmosu! Jedzenie przecietne,dość monotonne,radzę kupować śniadania. Przez caly okres pobytu obsługa nie była w stanie doczyścic Jacuzzi. Drinki w barze przy basenie mocno bezalkocholowe. Poza tym szczerze polecam ten hotel.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0

Poseidon Beach - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standardowy
2+2/1 Standard
2+2/1 Standard s bočním výhledem na moře
2 os. pokoj rodzinny
2 os. pokoj standardowy

Poseidon Beach - Możliwości wyżywienia:


Poseidon Beach - miasta wylotu:


Poseidon Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Poseidon Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00