cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
  • Hotel Cevedale , Paganella
1 / 27
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
07.12 - 14.12
już od 1949 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
14.12 - 21.12
już od 1949 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Cevedale
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Cevedale
star 3

Włochy: Paganella: Molveno
Ocena hotelu Cevedale :
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Cevedale :
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 07 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 grudnia 2019

Hotel Cevedale w ofercie Biura podróży:

Otium

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Pejo/Trentino/Włochy

Atuty

centrum wellness z basenem, w centrum, terminy Free Ski

Położenie

na wysokości ok. 1165 m n.p.m., w centrum miejscowości Cogolo di Pejo w Dolinie Val di Sole we włoskim Trydencie

Wyciągi narciarski

do wyciągów w Pejo ok. 4 km i ok. 13 km do gondolki Marilleva 900, łączącej się z trasami i wyciągami Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta (Folgarida-Marilleva-Madonna di Campiglio-Pinzolo). Do Tonale (Adamello Ski) z trasami na Lodowcu Presena ok. 20 km. Przystanek skibusa (gratis) ok. 100 m od hotelu

Wyposażenie

recepcja, restauracja, bar, sala TV, salon z kominkiem, winda, przechowalnia sprzętu narciarskiego, parking (gratis), garaż (na zapytanie, płatny ok. 21 euro/tydz.). Obiekt posiada 4 piętra

Internet

tak (WiFi w wyznaczonych miejscach)

Karty kredytowe

tak (Visa, MasterCard)

Sport i relaks

centrum wellness, bezpłatnie - basen (obowiązkowo czepki), sauna, łaźnia turecka, zewnętrzne jacuzzi na tarasie, siłownia oraz salon piękności za opłatą - solarium i zabiegi kosmetyczne. W miejscowości Pejo znajdują się baseny termalne i centrum odnowy biologicznej Peio Spa Centre (wstęp za dodatkową opłatą)

Pokoje

hotel dysponuje 30 dwuosobowymi pokojami (ok. 16 m2), oraz pokojami typu Junior Suite (ok. 25 m2) z możliwością jednej dostawki. Łazienka z WC, suszarka do włosów; telefon, sejf, TV-sat. Niektóre pokoje posiadają balkon. Pokoje z dostawkami dostępne na zapytanie

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu i ciepłe kolacje podawane przez kelnera (wybór z menu), sałatki w formie bufetu. Napoje do kolacji dodatkowo płatne

Pieski

nie

Kategoria lokalna

***

Kolacja Wigilijna

w cenie

Kolacja Sylwestrowa

w cenie

Świadczenia

7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie wg opisu, ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) - KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, opieka włoskiego kontrahenta

Uwaga

Zalecamy zwiększenie ubezpieczenia OC Signal Iduna do kwoty 30 000 euro - 25 zł/os./pobyt

Obowiązkowe opłaty na miejscu

taksa klimatyczna ok. 1,80 euro/os./dzień

Zakwaterowanie

przyjazd - od godz. 12.00, wyjazd - do godz. 10.00

Zniżki (na dostawkach) i dopłaty

dzieci do 2,9 lat - gratis, dzieci 3-5,9 lat - 50% zniżki, dzieci 6-7,9 lat - 30% zniżki, 8-9,9 lat - 20% zniżki, od 10 lat - 10% zniżki. Dopłata za ubezpieczenie kosztów rezygnacji 2,66%

Oferta Free Ski

w terminach 07-21.12.2019, 04.01-11.04.2020 karnet 6-dniowy Pejo w cenie. Uwaga! W dniu rezerwacji istnieje możliwość dopłaty do karnetu Combi2 lub Combi3 (obejmuje Pejo i 2 lub 3 dni do wykorzystania w dowolnych ośrodkach Superskirama - Folgarida- Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Tonale) - w terminach 04.01-11.04.2020 - Combi2 - 235 zł/os., w terminach 04.01-21.03.2010 - Combi3 - 360 zł/os. W terminach 07-21.12.2020 oraz 28-04.04.2020 możliwość dopłaty do karnetu Superskirama - 180 zł/os., obejmuje m.in. Folgarida-Marilleva, Madonna-Pinzolo, Adamello wraz z Lodowcem Presena). W terminie 21-28.03.2020 możliwość dopłaty do karnetu Skiarea Madonna - 365 zł/os. Uwaga! Dzieci do 8 lat - gratis (1 karnet dla dziecka gratis przy zakupie 1 karnetu pełnopłatnego dla osoby dorosłej). Zniżki dla dzieci ur. po 30.11.2003 - szczegóły promocji w biurze.

Promocje

Oferta Early Booking - 5% zniżki na rezerwacje potwierdzone do 30.09.2019. Ceny na stronie internetowej oraz w systemie zawierają promocję


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


Wygoda Travel

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Jednym zdaniem

Klimatyczny hotel z nowym wellness i stylowymi wnętrzami oraz możliwość jazdy na stokach regionu Val di Sole.

Położenie

hotel położony w miejscowości Cogolo di Pejo, ok. 4 km od stacji narciarskiej Pejo i ok. 20 km od stacji narciarskiej Marilleva/Folgarida połączonej z Madonną di Campiglio. Przystanek skibusa znajduje się w odległości ok. 10 m od hotelu.

Hotel

stylowy hotel o standardzie ***S i bogatej infrastrukturze, z bardzo ładnym centrum wellness z basenem.

Pokoje

komfortowo wyposażone 2-,3-, 4-osobowe, w każdym znajduje się łazienka z prysznicem i WC, suszarka do włosów, telefon, TV, sejf, Wi-Fi (odpłatnie). Niektóre pokoje z balkonem.

Do dyspozycji

centrum wellness z basenem, jacuzzi, łaźnia turecka, sauna, mała siłownia, prysznice relaksacyjne, solarium (odpłatnie), bar, narciarnia, parking, winda.

Po nartach

w Cogolo di Pejo  znajduje się kilka sklepów, bar, pizzeria.

Kuchnia

śniadania: bufet szwedzki, obiadokolacje 2-daniowe: bufet sałatkowy, pierwsze i drugie danie (wybór spośród dwóch wariantów), deser.

Program narciarski

ze względu na położenie hotelu w cenę wliczony został karnet Combi 3+3 (3x Pejo, 3x Superskirama). Proponujemy program narciarski oparty na optymalnym wykorzystaniu tego karnetu: zapewniamy 3 transfery do następujących stacji: 1x Tonale, 1x Marilleva/Folgarida, 1x Madonna di Campiglio. W pozostałe 3 dni dojazd do stacji Pejo realizowany jest skibusem lokalnym (gratis), przystanek ok. 10 m od hotelu.

Ramowy program imprezy

Ramowy program imprez samolotowych: Dzień 1: zbiórka na lotnisku na 2 godz. przed wylotem. Przylot, transfer do hotelu, zakwaterowanie, obiadokolacja. Dzień 2-7: białe szaleństwo. Dzień 8: śniadanie, wykwaterowanie, transfer na lotnisko, wylot do Polski. Sprawdź rozkład lotów. Ramowy program imprez autokarowych: Program klasyczny 7-noclegowy: Dzień 1: wyjazd zgodnie z rozkładem jazdy, przejazd przez Czechy i Austrię. Dzień 2: przyjazd do Włoch, zakwaterowanie, obiadokolacja. Dzień 3-8: białe szaleństwo. Dzień 9: śniadanie, wykwaterowanie, wyjazd do Polski, przejazd przez Włochy i Austrię. Dzień 10: przejazd przez Czechy, przyjazd do Polski w godzinach wczesno-porannych. Tanie Szusowanie: 5 noclegów na miejscu i 5 dni jazdy na nartach. Program dni 1-6: analogiczny, jak dla programu klasycznego. W dniu 7 wykwaterowanie, złożenie bagaży w wyznaczonym miejscu, wyjazd na narty, powrót do hotelu, wyjazd do Polski, przyjazd do Polski w godzinach porannych, dnia 8. W terminie 28.03.2015. - 03.04.2015. -  6 noclegów na miejscu i 6 dni jazdy na nartach. Program analogiczny, jak dla Taniego Szusowania. Sprawdź rozkłady jazdy dla pobytów 5-, 6- i 7-noclegowych. Ramowy program imprez z dojazdem własnym: Program klasyczny 7-noclegowy: Dzień 1: przyjazd, zakwaterowanie od godz. 14:00, obiadokolacja. Dzień 2-7: białe szaleństwo. Dzień 8: śniadanie, wykwaterowanie do godz. 10:00. Tanie Szusowanie i termin 28.03.2015. - .03.04.2015. : po ostatnim noclegu wykwaterowanie, możliwość złożenia bagaży w wyznaczonym miejscu, wyjazd na narty. Opcjonalnie: powrót do hotelu.

Cena zawiera

zakwaterowanie wg wybranej oferty * śniadania i obiadokolacje * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NNW z włączeniem sportów zimowych i chorób przewlekłych * transport do hotelu wg wybranej oferty wraz z transferami na stoki wg programu narciarskiego (dotyczy oferty autokarowej) * karnet w oznaczonych terminach * korzystanie z centrum wellness * podatek VAT.

Cena nie zawiera

napojów do obiadokolacji * odpłatności za solarium oraz zabiegi kosmetyczne i masaże * opieki rezydenta i karnetu w terminie sylwestrowym.

Dopłaty opcjonalne

transfery na stoki w przypadku wyboru oferty z dojazdem własnym i samolotu * ubezpieczenie SKI.

Dopłaty obligatoryjne

opłata klimatyczna, płatna na miejscu - 1,60 /os./ dzień (dla osób powyżej 14 lat).

Karnet w cenie

w terminach 6.12-13.12; 13.12-20.12; 14.03-04.04 wliczony jest skipass 6 x Superskirama. w terminach 10.01-14.03 wliczony karnet Combi 3+3 (3 * Pejo, 3 * Superskirama). w ofercie 5 noclegowej w terminach; 07.12-12.12; 14.12-19.12 wliczony jest karnet 5 x Superskirama.

Uwaga

w terminach 5-noclegowych na nartach jeździmy 5 dni, wyjazd do Polski po nartach; w terminie 6-noclegowym na nartach jeździmy 6 dni, wyjazd do Polski po nartach.

Najważniejsze cechy hotelu

Nowość!! Karnet w cenie przez cały sezon Wellness z basenem


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


Volare Travel

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Włochy

Położenie

rodzinnie prowadzony hotel usytuowany niedaleko wyciągu w miejscowości COGOLO DI PEJO w regionie VAL DI SOLE. Odległość od wyciągu narciarskiego i szkoły narciarskiej ok. 300 m, do nowej kolejki linowej w Pejo ok. 3 km (kolejka zawozi na szczyt na wys. 3000 m n.p.m.), do wyciągów w Marillevie ok. 8 km.

Serwis

bar, dwie restauracje w stylu wiedeńskim, czytelnia, taras, sala gier, sala konferencyjna, centrum odnowy biologicznej - basen, jacuzzi, łaźnia turecka, sauna fińska, prysznice relaksacyjne, solarium (płatne), relaksujące kąpiele (płatne), siłownia; ogrzewana przechowalnia sprzętu narciarskiego, parking.

Pokoje

standardowo wyposażone pokoje (TV, telefon, sejf, dostęp do internetu) z pełnym węzłem sanitarnym (łazienka z prysznicem, suszarka do włosów). Niektóre pokoje z balkonem. Typy pokoi - 1-2-3-4 osobowe. Pokoje JUNIOR SUITE (4 os.) na zapytanie.

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu, obiadokolacje serwowane (wybór z menu, bufet sałatkowy). Istnieje możliwość wykupienia pełnego wyżywienia.

Cena obejmuje

5/7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie, korzystanie z basenu, sauny, łaźni tureckiej, siłowni. Obowiązkowe ubezpieczenie KL, NNW i bagaż w wys. 40 zł/os.

Cena nie obejmuje

napoi do obiadokolacji, opcjonalnego ubezpieczenia OC SKI w wys. 40 zł/os., taksy klimatycznej.

Zniżki

przy 2 osobach pełnopłatnych na 3 łóżku (dostawce) dziecko 0-5 lat gratis, 5-8 lat 50%, 8-12 lat 20%, powyżej 12 lat na 3 dostawce 10%.

Atuty obiektu

- rodzinnie prowadzony hotel z tradycjami - obiekt blisko wyciągu i szkoły narciarskiej - wellness - basen


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Volare Travel, które powstało w roku 2004 jako organizator sportów zimowych i specjalista wycieczek narciarskich we Włoszech. Obecnie, w ramach oferty zimowej, należy do ścisłej czołówki polskich touroperatorów. Organizuje wakacje w najlepszych regionach narciarskich Włoch (m. in. Madonna di Campiglio, Val di Fiemme, Livigno, Val di Sole, czy Val di Fassa) i Austrii (Dolina Zillertal, Hintertux, Zell am See czy Kaprun).

W ofercie Volare Travel znajdują się dogodnie położone i dobrze wyposażone apartamenty z aneksami kuchennymi dla narciarzy oraz hotele o wysokim standardzie dla najbardziej wymagających osób. Biuro Podróży Volare Travel organizuje wyjazdy narciarskie dla klientów indywidualnych oraz grup zorganizowanych, a także wyjazdy incentive w oparciu o autokar i dojazd własny oraz z możliwością przelotu.

Volare Travel zapewnia wykwalifikowaną kadrę instruktorów, którzy dokładają wszelkich starań aby wypoczynek narciarski był niezwykłą przygodą organizując zawody narciarskie, zjazdy poza trasami, wyjazdy na heliski i szereg innych atrakcji.


Mapa Hotelu Cevedale
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Cevedale

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Cevedale :
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Obsługa
    0
HolidayCheck
Ocena Cevedale :
0 / 6

Zimowe szaleństwo 2014-03-15
Szczegóły oceny hotelu Cevedale :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

polecam ten hotel własnie wrócilam z tygodniowego urlopu na nartach. hotel świetny, atmosfera, jedze...
więcej

5.8

Cevedale - możliwości zakwaterowania:

Pokoj 2 osobowy
Pokoj Junior Suite
Pokoj Junior Suite 3 os.
Pokoj 1 osobowy

Cevedale - Możliwości wyżywienia:


Cevedale - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Cevedale ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00