cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
1 / 96
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
19.04 - 26.04
już od 3125 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
11.10 - 18.10
już od 2810 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa
star 5

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mitsis Laguna Resort & Spa to rewelacyjny hotel usytuowany niedaleko centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, restauracjami i klubami. To jeden z najnowszych hoteli sieci Mitsis Hotels, która jest gwarancją najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów, dla aktywnych osób, a także dla miłośników życia nocnego i ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci na wakacje rodzinne. Wakacje w hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa to gwarancja udanego wypoczynku na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum miejscowości Hersonissos, bezpośrednio przy plaży - leżaki i parasole gratis
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, kompleks połączonych basenów, zjeżdżalnia, animacje, klub Delfinki dla dzieci
  • bogaty program All Inclusive, bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie i bardzo wysoka jakość serwisu, wi fi w lobby gratis

Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa w ofercie Biura podróży:

Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mitsis Laguna Resort & Spa to rewelacyjny hotel usytuowany niedaleko centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, restauracjami i klubami. To jeden z najnowszych hoteli sieci Mitsis Hotels, która jest gwarancją najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów, dla aktywnych osób, a także dla miłośników życia nocnego i ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci na wakacje rodzinne. Wakacje w hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa to gwarancja udanego wypoczynku na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum miejscowości Hersonissos, bezpośrednio przy plaży - leżaki i parasole gratis
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, kompleks połączonych basenów, zjeżdżalnia, animacje, klub Delfinki dla dzieci
  • bogaty program All Inclusive, bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie i bardzo wysoka jakość serwisu, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

*****+

REGION

Grecja/Kreta Wschodnia/Anissaras

WAżNE

Do poniższego hotelu została wydana errata do opisu katalogowego dnia 12-12-2013

Warto podkreślić

- Przy plaży - Leżaki GRATIS - Oddany na sezon 2011 - Hotel de luxe - Renomowana sieć Mitsis Hotels - 5 restauracji á la carte - Wi-Fi GRATIS - Pokoje rodzinne (oddzielna sypialnia) - Mitsis Wonderland dla dzieci - Bestseller 2013

Okiem Grecosa

Jeden z najbardziej ekskluzywnych hoteli w regionie. Wyróżnia się unikalnym stylem i elegancją oraz gwarantuje wypoczynek i jakość usług na najwyższym poziomie.

Położenie

• bezpośrednio przy morzu • Hersonissos ok. 4 km • lotnisko w Heraklionie ok. 24 km

Plaża

• przy hotelu, oddzielona niewielką ulicą • długa, piaszczysto-żwirkowa • leżaki i parasole (bezpłatnie)

Hotel

• oddany na sezon 2011 r., kompleks 14 budynków (bud. główny i bungalowy) • recepcja (24h) z lobby • restauracja główna, 5 a la carte, 5 barów, tawerna, kafeteria • ręczniki plażowe (za kaucją 15 EUR) • Wi-Fi w lobby (bezpłatnie), kącik TV, minimarket • udogodnienia dla niepełnosprawnych • 349 pokoi, kategoria lokalna 5*

Pokoje

Superior • 2-os. (26 m2) • możliwość 1 dostawki • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • Wi-Fi (odpłatnie) • LCD TV-SAT, telefon • minibar (bezpłatnie) • sejf (bezpłatnie) • łazienka- wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras, widok na morze Bungalow • 2-4 os. (ok. 28 m2) • wyposażony jak pokój superior Rodzinny • 4 os. (ok. 30-32 m2) • pokój dzienny oraz sypialnia oddzielona przesuwnymi drzwiami • wyposażony jak pokój superior

Wyżywienie

• All Inclusive Plus • do kolacji obowiązuje strój formalny

All Inclusive Plus

• śniadanie, lunch, kolacja - bufet, lub w a la carte (rezerwacja wymagana) • ciasta, przekąski, lody (10.30-2.00) • minibar (lokalne piwo, wybrane napoje bezalkoholowe) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków oraz w wyznaczonych barach (10.30-1.00)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie • basen ze słoną wodą, kompleks połączonych basenów, rzeka • leżaki i parasole przy basenie • kort tenisowy • siatkówka plażowa • minifutbol • rzutki • tenis stołowy • animacje Grecos (25.05-30.09) • pokój do brydża • program animacyjny • kajaki, rowery wodne (kaucja) • windsurfing (wymagany certyfikat) Odpłatnie • basen kryty (podgrzewany) • sala fitness • strefa SPA (sauny, masaże, jacuzzi)

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • podgrzewacz do butelek • miniklub (4-11 lat) • program animacyjny Klub Delfinki (15.06-15.09) • park wodny Mitsis Wonderland • bogaty program animacyjny • gry elektroniczne (odpłatnie) • krzesełka w restauracji • opiekunka dla dzieci (odpłatnie)

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Kreta - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, 7 lub 14 noclegów, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe ERV Standard KL (15 000 EUR), NNW (7 000 PLN) i bagażu (300 EUR).

PROMOCJA - GRATIS tylko do 17/03/2014 - Rabaty do 25% - Gwarancja Niezmiennej Ceny


Opis hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Anissaras 70014, Crete
Tel.: +30 28970 25790
E-mail: info@mitsis-lagunahotel.com
E-mail: reservations@mitsis-lagunahotel.com 

 

Dane GPS hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:

N 35º 20' 19.1105"
E 25º 22' 27.6663"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mitsis Laguna Resort & Spa to rewelacyjny hotel usytuowany niedaleko centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, restauracjami i klubami. To jeden z najnowszych hoteli sieci Mitsis Hotels, która jest gwarancją najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów, dla aktywnych osób, a także dla miłośników życia nocnego i ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci na wakacje rodzinne. Wakacje w hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa to gwarancja udanego wypoczynku na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum miejscowości Hersonissos, bezpośrednio przy plaży - leżaki i parasole gratis
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, kompleks połączonych basenów, zjeżdżalnia, animacje, klub Delfinki dla dzieci
  • bogaty program All Inclusive, bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie i bardzo wysoka jakość serwisu, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

5

Region

Grecja/Kreta/Anissaras

Opinia 7islands

Ekskluzywny, pięknie położony resort, z szeroką ofertą gastronomiczną, dużymi basenami i panoramicznym widokiem na turkusowe morze. Ze względu na bogaty program animacji hotelowych, liczne sporty wodne przy plaży oraz basen ze zjeżdżalniami polecamy go rodzinom z dziećmi oraz osobom lubiącym luksus, aktywną formę wypoczynku i smaczne jedzenie.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Anissaras, ok. 3 km od centrum rozrywkowej miejscowości Hersonissos, ok. 24 km od stolicy w Heraklionie, ok. 45 km od malowniczego Agios Nikolaos i ok. 22 km od lotniska.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta. Leżaki i parasole na plaży bezpłatne, za ręczniki plażowe pobierany jest depozyt. Przejście na plaże przez lokalną drogę.

Hotel

Wybudowany w 2011 roku hotel składający się z budynku głównego oraz kilkunastu bungalowów, otoczony zadbaną zielenią. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja główna, 5 restauracji ? la carte, 5 barów, Wi-Fi w lobby, parking. Odpłatnie: kawiarenka internetowa, kantor, opieka medyczna (na zapytanie), sala konferencyjna. Hotel posiada udogodnienia dla osób niepełnosprawnych. Kategoria lokalna 5*.

Pokoje

Hotel dysponuje 342 pokojami z luksusową łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizor LCD, telewizję satelitarną, suszarkę do włosów, mini lodówkę. Odpłatnie: dostęp do Internetu, sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 5 posiłków dziennie w formie bufetu: wczesne śniadania (04:00-07:30 - wymagana wcześniejsza rezerwacja), śniadania (07:30-10:00), późne śniadania (10:00-10:30), obiady (12:30-14:30), kolacje (19:00-21:30). Goście maja możliwość skorzystania z posiłków w restauracjach ? la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Przekąski serwowane są w godzinach 10:30-24:00. Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe dostępne są w barach w godzinach 10:30-24:00. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 24:00 wydawane są odpłatnie.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny z wodą morską (leżaki i parasole bezpłatne), kort tenisowy, boisko wielofunkcyjne, kajaki, tenis stołowy, animacje, pokój do brydża. Odpłatnie: centrum Spa (basen kryty podgrzewany, masaże, sauna), bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, 2 zjeżdżalnie, plac zabaw, mini klub (dla dzieci w wieku 4-11 lat) , wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), istnieje możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

Kontakt do hotelu

www.mitsishotels.com / Tel.: 00 30 289 702 57 90


Opis hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Anissaras 70014, Crete
Tel.: +30 28970 25790
E-mail: info@mitsis-lagunahotel.com
E-mail: reservations@mitsis-lagunahotel.com 

 

Dane GPS hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:

N 35º 20' 19.1105"
E 25º 22' 27.6663"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Mapa Hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa
Polecamy Hotele w Kreta (Grecja)
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Hotel
    5.4
  • Pokoje
    5.4
  • Wyżywienie
    5.4
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Obsługa
    5.6
HolidayCheck
Ocena Mitsis Laguna Resort & Spa:
5.4 / 6

Cudowny hotel, cudowne wakacje! 2011-06-25
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Przedwcześnie otwarty - z niedogodnościami 2011-08-24
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

3.3
Wakacje w hotelu 2011-09-03
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Super wakacje w atrakcyjnym hotelu! 2012-08-06
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

Właśnie wróciliśmy z dwutygodniowego pobytu w Mitis Laguna i jesteśmy pod ogromnym wrażeniem. Zwiedz...
więcej

5.6
Bogato zdobiony, bardzo czysty, godny polecenia! 2013-05-04
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Piękny hotel, czysty,zadbany, z rewelacyjną obsługą w restauracji, pokoje sprzątane dwa razy dzienni...
więcej

5.4
Brudne plaże 2013-06-05
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Wygórowane 2013-06-07
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Cudowny maj 2013-06-07
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

5.5
Piękne wnętrza - smutne otoczenie 2013-08-10
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.5
Elegancki, czysty, zadbany choć z kilkoma minusami 2013-08-27
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.7
Najlepszy hotel na Krecie! 2013-12-15
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.5

5.7
5* to nie jest 2014-06-18
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

2.3
Hotel dla ludzi wymagających, ale normalnych 2014-07-29
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Piękny, nowy hotel, super wakacje. 2014-09-08
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Nowy i piękny hotel, z pewnością jeden z najlepszych na Krecie. Pokoje bardzo ładne, codziennie sprz...
więcej

5.9
Super hotel! Polecamy! 2014-12-07
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Hotel jak z bajki! 2014-12-28
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Cudowny hotel, przemiła obsługa, pyszne jedzenie. Piękne przestronne pokoje, duża łazienka podzielon...
więcej

5.7
Dobry, rodzinny hotel. 2015-03-29
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.8

Hotel bardo komfortowy i pięknie wyglądający. Trochę podobny do Mistis Blue Domes na Kos, lecz bardz...
więcej

5.5
W pełni zasłużone 5 gwiazdek 2015-05-31
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.7
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

W hotelu spędziliśmy 7 dni, pokoje jak na zdjęciach, bez zastrzeżeń, codziennie sprzątane, barek cod...
więcej

5.8
Mitsis Laguna Resort - 2015 2015-06-13
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Źle w pięknym hotelu 2015-06-17
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    3.0

3.2
Fantastyczny hotel 2015-06-24
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

5.0
Nie za tą cenę 2015-07-09
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

3.7
Polecam 2015-07-30
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    6.0

Niesamowity hotel, piękne i przestronne wnętrza, zadbany i czysty. Pokój ekonomiczny- czysty, codzie...
więcej

5.2
Super hotel 2016-06-07
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Obsługa bardzo przemiła , bardzo ładny zadbany ładnie urządzony hotel . Pokoje super baseny również ...
więcej

6.0
Świetny hotel na wakacje, trochę bez... plaży 2016-07-22
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Mitsis Laguna = udane wakacje 2016-08-11
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Fantastyczny wypoczynek na Krecie 2016-09-28
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Po raz kolejny wybór hotelu Mitsis okazał się bardzo trafionym. Hotel przestronny, bungalowy rozmies...
więcej

5.7
Wakacje na Krecie 2016-10-03
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Bardzo fajny hotel sieci Mitsis. w pięknym greckim stylu. Na rozległym terenie rozmieszczone bungalo...
więcej

5.6
Mitsis Laguna = udane wakacje 2017 2017-05-06
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wakacje 2017 2017-06-23
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

2.0
Wakacje na piatkę z plusem 2017-06-29
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Hotel jak najbardziej zasluzył na 5 * .Nigdzie jeszcze nie spotkaliśmy tak miłej obsługi...
więcej

5.6
Zły wybór hotelu 2017-08-19
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.0

Mitsis Laguna Resort & Spa - możliwości zakwaterowania:

Bungalow
Bungalow widok na morze
Doppelz,Balkon/Terrasse
Doppelz,Bungalow,Balk/Ter
DZ, Bungalow,Meerblick
Bungalow,Meerbl,Whirlpool
Doppelz,BkoT,Meerblick
Doppelz,BkoT,Sparpreis
Pokój standard
Pokój standard z wid.na morze
Einzelz,Balkon/Terrasse
Familienbungalow,Balk/Ter
Familienzimmer,Bk.
Fam.-Zimmer,Bk,gem.Pool
Familienzimmer,Bk,Meerbl.
Familienbungalow,Bk,MB
Familienbungalow,Balk/Ter
Pokój rodzinny 4 os.
Pokój rodzinny ze wsp. basenem
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Pokój ekonomiczny
Pokój 1-os. standard
Suite
Suite,M,privater Pool

Mitsis Laguna Resort & Spa - Możliwości wyżywienia:


Mitsis Laguna Resort & Spa - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00