cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
1 / 96
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
14.05 - 15.05
już od 361 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
28.10 - 29.10
już od 266 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa
star 5

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 14 maja 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 października 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mitsis Laguna Resort & Spa to rewelacyjny hotel usytuowany niedaleko centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, restauracjami i klubami. To jeden z najnowszych hoteli sieci Mitsis Hotels, która jest gwarancją najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów, dla aktywnych osób, a także dla miłośników życia nocnego i ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci na wakacje rodzinne. Wakacje w hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa to gwarancja udanego wypoczynku na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum miejscowości Hersonissos, bezpośrednio przy plaży - leżaki i parasole gratis
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, kompleks połączonych basenów, zjeżdżalnia, animacje, klub Delfinki dla dzieci
  • bogaty program All Inclusive, bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie i bardzo wysoka jakość serwisu, wi fi w lobby gratis

Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa w ofercie Biura podróży:

Dertour Polska

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mitsis Laguna Resort & Spa to rewelacyjny hotel usytuowany niedaleko centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, restauracjami i klubami. To jeden z najnowszych hoteli sieci Mitsis Hotels, która jest gwarancją najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów, dla aktywnych osób, a także dla miłośników życia nocnego i ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci na wakacje rodzinne. Wakacje w hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa to gwarancja udanego wypoczynku na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum miejscowości Hersonissos, bezpośrednio przy plaży - leżaki i parasole gratis
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, kompleks połączonych basenów, zjeżdżalnia, animacje, klub Delfinki dla dzieci
  • bogaty program All Inclusive, bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie i bardzo wysoka jakość serwisu, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Nazwa obiektu

Mitsis Laguna Resort &Spa

Kategoria

*****

Miejscowość

Chersonissos

Region

Kreta

Kod

HER71013 FH

Liczba pokoi

351

Zalety

Bezpośrednio przy morzu.Świadczenia plażowe w cenie (sezonowo).

Położenie

Spokojne, od pięknej piaszczysto-żwirowej plaży w Anissaras oddzielony jedynie przez niewielką mało uczęszczaną ulicę nadbrzeżną. Do Chersonissos z możliwością zrobienia zakupów i miejscami rozrywki ok. 3 km. Do miasta Heraklion ok. 25 km, do lotniska w Heraklionie ok. 22 km. Przystanek autobusowy przy hotelu.

Opis

Ekskluzywny, stylowy hotel, składający się z 3-piętrowego budynku głównego i wielu 1- i 2-piętrowych budynków bocznych rozmieszczonych na obszarze 100.000 m kw. Restauracja główna z tarasem, 5 restauracji a la carte (grecka, włoska, azjatycka, meksykańska i japońska), 3 bary, lobby z recepcją, WLAN, minimarket, jubiler, salon fryzjerski, windy, kryty basen (za opłatą). W ogrodzie 5 basenów z wodą morską, taras słoneczny, leżaki i parasole, 2 bary przy basenie, ręczniki kąpielowe, leżaki i parasole na plaży.

Wyżywienie

All inclusive (I) ze śniadaniem, obiadem i kolacją w formie bufetu, późne śniadanie do godz. 10.30, 5 restauracji a la carte (wymagana rezerwacja), po południu kawa, herbata, ciasto, lody, w godz. 10-1 napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

Zakwaterowanie (pokoje)

Nowoczesne i luksusowe pokoje, łazienka i osobny prysznic/WC, suszarka do włosów, szlafroki, kapcie, telefon, TV, WLAN, minibar, sejf, klimatyzacja, w budynku głównym, balkon lub taras.

Pokój typ 1

DA/EA = pokój 2-osobowy.Również do samodzielnego wykorzystania.

Pokój typ 2

DAY = pokój 2-osobowy oferta oszczędnościowa, wyposażenie jak w DA, ograniczona dostępność.

Pokój typ 3

DAM = pokój 2-osobowy, wyposażenie jak w DA, ale dodatkowo z widokiem na morze.

Pokój typ 4

DAA = pokój 2-osobowy, wyposażenie jak w DA, w bungalowach.

Pokój typ 5

DAB = pokój 2-osobowy, wyposażenie jak w DAA, ale dodatkowo z widokiem na morze.

Pokój typ 6

FA = pokój rodzinny, 2 sypialnie oddzielone drzwiami przesuwanymi, w bungalowach.

Pokój typ 7

FAM = pokój rodzinny, wyposażenie jak w FA, ale z widokiem na morze.

Pokój typ 8

FAB = wyposażenie jak w FAM, ale dodatkowo ze wspólnym basenem.

Pokój typ 9

WAM = suita, oddzielna część dzienna i sypialna, z prywatnym basenem.

Sport, rozrywka, wellness

Sport w cenie - siłownia, aerobic, gimnastyka, piłka wodna, tenis, tenis stołowy. Za opłatą - piłkarzyki, sporty wodne na plaży (lokalne agencje). Wellness za opłatą - strefa spa z krytym basenem, łaźnią turecką, masażami i zabiegami. Rozrywka w cenie - animacje w ciągu dnia i wieczorem, przedstawienia, muzyka na żywo, rzutki. Za opłatą - bilard, escape room.

Dla dzieci

Miniklub dla dzieci 4-12 lat, klub dla dzieci z pokojem zabaw i terminalem internetowym, brodzik dla dzieci, plac zabaw, dyskoteka dla dzieci. Opieka do dzieci na życzenie i za opłatą.

Warto wiedzieć

Od 1.1.2018 w Grecji pobierany jest podatek turystyczny. Opłatę nalicza hotelarz w dniu przyjazdu lub wyjazdu. Jej wysokość zależy od oficjalnej lokalnej kategorii hotelu - przy pobycie w hotelach 1* i 2* jest to ok. 0,5 EUR/pokój/dzień, w hotelach 3* ok. 1,5 EUR/pokój/dzień, w hotelach 4* ok. 3 EUR/pokój/dzień, a w hotelach 5* ok. 4 EUR/pokój/dzień.

Uwaga

Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

Ref.

AK309102


Opis hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Anissaras 70014, Crete
Tel.: +30 28970 25790
E-mail: info@mitsis-lagunahotel.com
E-mail: reservations@mitsis-lagunahotel.com 

 

Dane GPS hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:

N 35º 20' 19.1105"
E 25º 22' 27.6663"



DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mitsis Laguna Resort & Spa to rewelacyjny hotel usytuowany niedaleko centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, restauracjami i klubami. To jeden z najnowszych hoteli sieci Mitsis Hotels, która jest gwarancją najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów, dla aktywnych osób, a także dla miłośników życia nocnego i ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci na wakacje rodzinne. Wakacje w hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa to gwarancja udanego wypoczynku na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum miejscowości Hersonissos, bezpośrednio przy plaży - leżaki i parasole gratis
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, kompleks połączonych basenów, zjeżdżalnia, animacje, klub Delfinki dla dzieci
  • bogaty program All Inclusive, bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie i bardzo wysoka jakość serwisu, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

*****+

REGION

Grecja/Kreta Wschodnia/Anissaras

WAżNE

Do poniższego hotelu została wydana errata do opisu katalogowego dnia 12-12-2013

Warto podkreślić

- Przy plaży - Leżaki GRATIS - Oddany na sezon 2011 - Hotel de luxe - Renomowana sieć Mitsis Hotels - 5 restauracji á la carte - Wi-Fi GRATIS - Pokoje rodzinne (oddzielna sypialnia) - Mitsis Wonderland dla dzieci - Bestseller 2013

Okiem Grecosa

Jeden z najbardziej ekskluzywnych hoteli w regionie. Wyróżnia się unikalnym stylem i elegancją oraz gwarantuje wypoczynek i jakość usług na najwyższym poziomie.

Położenie

• bezpośrednio przy morzu • Hersonissos ok. 4 km • lotnisko w Heraklionie ok. 24 km

Plaża

• przy hotelu, oddzielona niewielką ulicą • długa, piaszczysto-żwirkowa • leżaki i parasole (bezpłatnie)

Hotel

• oddany na sezon 2011 r., kompleks 14 budynków (bud. główny i bungalowy) • recepcja (24h) z lobby • restauracja główna, 5 a la carte, 5 barów, tawerna, kafeteria • ręczniki plażowe (za kaucją 15 EUR) • Wi-Fi w lobby (bezpłatnie), kącik TV, minimarket • udogodnienia dla niepełnosprawnych • 349 pokoi, kategoria lokalna 5*

Pokoje

Superior • 2-os. (26 m2) • możliwość 1 dostawki • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • Wi-Fi (odpłatnie) • LCD TV-SAT, telefon • minibar (bezpłatnie) • sejf (bezpłatnie) • łazienka- wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras, widok na morze Bungalow • 2-4 os. (ok. 28 m2) • wyposażony jak pokój superior Rodzinny • 4 os. (ok. 30-32 m2) • pokój dzienny oraz sypialnia oddzielona przesuwnymi drzwiami • wyposażony jak pokój superior

Wyżywienie

• All Inclusive Plus • do kolacji obowiązuje strój formalny

All Inclusive Plus

• śniadanie, lunch, kolacja - bufet, lub w a la carte (rezerwacja wymagana) • ciasta, przekąski, lody (10.30-2.00) • minibar (lokalne piwo, wybrane napoje bezalkoholowe) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków oraz w wyznaczonych barach (10.30-1.00)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie • basen ze słoną wodą, kompleks połączonych basenów, rzeka • leżaki i parasole przy basenie • kort tenisowy • siatkówka plażowa • minifutbol • rzutki • tenis stołowy • animacje Grecos (25.05-30.09) • pokój do brydża • program animacyjny • kajaki, rowery wodne (kaucja) • windsurfing (wymagany certyfikat) Odpłatnie • basen kryty (podgrzewany) • sala fitness • strefa SPA (sauny, masaże, jacuzzi)

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • podgrzewacz do butelek • miniklub (4-11 lat) • program animacyjny Klub Delfinki (15.06-15.09) • park wodny Mitsis Wonderland • bogaty program animacyjny • gry elektroniczne (odpłatnie) • krzesełka w restauracji • opiekunka dla dzieci (odpłatnie)

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Kreta - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, 7 lub 14 noclegów, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe ERV Standard KL (15 000 EUR), NNW (7 000 PLN) i bagażu (300 EUR).

PROMOCJA - GRATIS tylko do 17/03/2014 - Rabaty do 25% - Gwarancja Niezmiennej Ceny


Opis hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Anissaras 70014, Crete
Tel.: +30 28970 25790
E-mail: info@mitsis-lagunahotel.com
E-mail: reservations@mitsis-lagunahotel.com 

 

Dane GPS hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:

N 35º 20' 19.1105"
E 25º 22' 27.6663"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mitsis Laguna Resort & Spa to rewelacyjny hotel usytuowany niedaleko centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, restauracjami i klubami. To jeden z najnowszych hoteli sieci Mitsis Hotels, która jest gwarancją najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów, dla aktywnych osób, a także dla miłośników życia nocnego i ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci na wakacje rodzinne. Wakacje w hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa to gwarancja udanego wypoczynku na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum miejscowości Hersonissos, bezpośrednio przy plaży - leżaki i parasole gratis
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, kompleks połączonych basenów, zjeżdżalnia, animacje, klub Delfinki dla dzieci
  • bogaty program All Inclusive, bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie i bardzo wysoka jakość serwisu, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

5

Region

Grecja/Kreta/Anissaras

Opinia 7islands

Ekskluzywny, pięknie położony resort, z szeroką ofertą gastronomiczną, dużymi basenami i panoramicznym widokiem na turkusowe morze. Ze względu na bogaty program animacji hotelowych, liczne sporty wodne przy plaży oraz basen ze zjeżdżalniami polecamy go rodzinom z dziećmi oraz osobom lubiącym luksus, aktywną formę wypoczynku i smaczne jedzenie.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Anissaras, ok. 3 km od centrum rozrywkowej miejscowości Hersonissos, ok. 24 km od stolicy w Heraklionie, ok. 45 km od malowniczego Agios Nikolaos i ok. 22 km od lotniska.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta. Leżaki i parasole na plaży bezpłatne, za ręczniki plażowe pobierany jest depozyt. Przejście na plaże przez lokalną drogę.

Hotel

Wybudowany w 2011 roku hotel składający się z budynku głównego oraz kilkunastu bungalowów, otoczony zadbaną zielenią. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja główna, 5 restauracji ? la carte, 5 barów, Wi-Fi w lobby, parking. Odpłatnie: kawiarenka internetowa, kantor, opieka medyczna (na zapytanie), sala konferencyjna. Hotel posiada udogodnienia dla osób niepełnosprawnych. Kategoria lokalna 5*.

Pokoje

Hotel dysponuje 342 pokojami z luksusową łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizor LCD, telewizję satelitarną, suszarkę do włosów, mini lodówkę. Odpłatnie: dostęp do Internetu, sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 5 posiłków dziennie w formie bufetu: wczesne śniadania (04:00-07:30 - wymagana wcześniejsza rezerwacja), śniadania (07:30-10:00), późne śniadania (10:00-10:30), obiady (12:30-14:30), kolacje (19:00-21:30). Goście maja możliwość skorzystania z posiłków w restauracjach ? la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Przekąski serwowane są w godzinach 10:30-24:00. Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe dostępne są w barach w godzinach 10:30-24:00. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 24:00 wydawane są odpłatnie.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny z wodą morską (leżaki i parasole bezpłatne), kort tenisowy, boisko wielofunkcyjne, kajaki, tenis stołowy, animacje, pokój do brydża. Odpłatnie: centrum Spa (basen kryty podgrzewany, masaże, sauna), bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, 2 zjeżdżalnie, plac zabaw, mini klub (dla dzieci w wieku 4-11 lat) , wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), istnieje możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

Kontakt do hotelu

www.mitsishotels.com / Tel.: 00 30 289 702 57 90


Opis hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Anissaras 70014, Crete
Tel.: +30 28970 25790
E-mail: info@mitsis-lagunahotel.com
E-mail: reservations@mitsis-lagunahotel.com 

 

Dane GPS hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:

N 35º 20' 19.1105"
E 25º 22' 27.6663"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


BestReisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mitsis Laguna Resort & Spa to rewelacyjny hotel usytuowany niedaleko centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, restauracjami i klubami. To jeden z najnowszych hoteli sieci Mitsis Hotels, która jest gwarancją najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów, dla aktywnych osób, a także dla miłośników życia nocnego i ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci na wakacje rodzinne. Wakacje w hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa to gwarancja udanego wypoczynku na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum miejscowości Hersonissos, bezpośrednio przy plaży - leżaki i parasole gratis
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, kompleks połączonych basenów, zjeżdżalnia, animacje, klub Delfinki dla dzieci
  • bogaty program All Inclusive, bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie i bardzo wysoka jakość serwisu, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Pięknie usytuowany hotel składający się z kilkunastu budynków. Elegancki wystrój, zadbany ogród, wyjątkowa obsługa, wiele atrakcji, bogata oferta all inclusive, baseny w stylu weneckim, zjeżdżalnie wodne, plaża wyróżniona Błękitną Flagą, wspaniałe spa. 

Położenie

W Anissaras, przy piaszczysto-żwirkowej plaży oddzielonej od hotelu drogą (leżaki i parasole bezpłatnie), 4 km od słynnej miejscowości turystycznej Hersonissos, ok. 22 km od lotniska w Heraklionie. W pobliżu są sklepy, bary, przystanek autobusowy.

Wyposażenie

Przestronne i luksusowe lobby z całodobową recepcją, bezpłatne Wi-FI, odpłatne szybkie łącza internetowe, windy w głównym budynku, biblioteka, wypożyczalnia samochodów, minimarket, sklepiki z pamiątkami, butik, restauracja główna (kuchnia grecka i międzynarodowa, wieczory tematyczne, kącik wegański, taras), tawerna kreteńska, restauracja włoska, restauracja azjatycka, restauracja meksykańska, restauracja śródziemnomorska, kawiarnia, elegancki bar główny z widokiem na morze, snack corner przy basenie, sala konferencyjna, room-service, pralnia, bezpłatny parking.  

Pokoje

Bungalow mountain view - luksusowe, klimatyzacja z indywidualnym sterowaniem, łazienka (wanna i/lub prysznic, suszarka do włosów, suszarka na pranie, szlafroki, kapcie, ręczniki osobiste, ręczniki plażowe), minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty (bezpłatne kapsułki do kawy Nespresso), telefon, buduar z lustrem, stolik kawowy, sejf (bezpłatnie), telewizor 32 ", dostęp do internetu Wi-Fi 2MBP/ użytkownik (bezpłatnie), balkon lub taras z widokiem na ląd/ogród/góry. Powierzchnia - ok. 28 m kw. Bungalow sea view - luksusowe, klimatyzacja z indywidualnym sterowaniem, łazienka (wanna i/lub prysznic, suszarka do włosów, suszarka na pranie, szlafroki, kapcie, ręczniki osobiste, ręczniki plażowe), minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty (bezpłatne kapsułki do kawy Nespresso), telefon, buduar z lustrem, stolik kawowy, sejf (bezpłatnie), telewizor 32", dostęp do internetu Wi-Fi 2MBP/ użytkownik (bezpłatnie), balkon lub taras z widokiem na morze. Powierzchnia - ok. 28 m kw. Bungalow family room - dwie sypialnie oddzielone od siebie drewnianą ścianką i drzwiami wewnętrznymi, klimatyzacja z indywidualnym sterowaniem, łazienka (wanna i/lub prysznic, suszarka do włosów, suszarka na pranie, szlafroki, kapcie, ręczniki osobiste, ręczniki plażowe), minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty (bezpłatne kapsułki do kawy Nespresso), telefon, buduar z lustrem, stolik kawowy, sejf (bezpłatnie), 2 telewizory 32", dostęp do internetu Wi-Fi 2MBP/ użytkownik (bezpłatnie), balkon lub taras z widokiem na ogród. Powierzchnia - ok. 32 m kw.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania, obiady, kolacje (bufety), kolacje w restauracjach a'la carte (wymagana rezerwacja), przekąski ciepłe i zimne, pizza, słodki podwieczorek, lody, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole, minibar uzupełniany raz dziennie.

Sport i rozrywka

Kompleks basenów, tarasy słoneczne (leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki za depozytem), zjeżdżalnia wodna, siatkówka plażowa, kort tenisowy, tenis stołowy, rzutki, animacje, program rozrywkowy, kajaki i rowery wodne (kaucja), windsurfing (wymagany certyfikat), odpłatnie: pozostałe sporty wodne, bilard, eleganckie spa; basen kryty z hydromasażem, suny, jazuzzi, salony zabiegowe (w czasie pandemii nieczynne).

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, miniklub (4-11 lat), sala zabaw, wysokie krzesełka, mozliwa odpłatna indywidualna opieka nad dzieckiem.

Formularz Passenger Locator Form (PLF)

Władze greckie wprowadziły bezwzględny obowiązek zarejestrowania swojego pobytu na stronie https://travel.gov.gr/#/ dla wszystkich osób wjeżdżających do Grecji (Passenger Locator Form). Po wypełnianiu formularza PLF wygenerowany zostanie kod QR, który należy okazać przy przekraczaniu granicy z Grecją drogą powietrzną, lądową i morską. Kod należy wydrukować lub zapisać w formie elektronicznej, by służby graniczne mogły go zeskanować. Formularz należy wypełnić co najmniej 48 godzin przed wjazdem a w przypadku podróży samolotem - co najmniej 24 godziny przed odprawą. W formularzu PLF należy podać adres pobytu w Grecji lub plan podróży na najbliższe 7 dni. Do formularza można dopisać małoletnie dzieci. Za niedopełnienie powyższego obowiązku władze greckie mają prawo ukarać grzywną w wysokości 500 euro.

Uwagi

Co najmniej na 48 godzin przed wjazdem do Grecji trzeba wypełnić formularz (Passenger Locator Form, PFL) https://travel.gov.gr/#/, w którym należy podać swoje dane kontaktowe i miejsce pobytu. Dzięki temu można uzyskać niezbędyny d kod QR. Na miejscu w hotelu do zapłaty podatek turystyczny. Według rządu greckiego od stycznia 2018 r. nie jest on wliczony w cenę zakwaterowania. Po przyjeździe należy zapłacić podatek bezpośrednio w hotelu. Kwota do zapłaty uzależniona jest od standardu obiektu, szacunkowe kwoty: -0,50 za pokój i za noc dla 1-2* hoteli -1,50 za pokój i za noc w hotelach 3* -3,00 za pokój i za noc w hotelach 4* -4,00 za pokój i za noc w hotelach 5* Szacunkowe opłaty za apartamenty lub placówki sklasyfikowane w kluczach": -0,25 za pokój i za noc za 1-2 klucze -0,50 za pokój i za noc za 3 klucze -1,00 za pokój i za noc za 4 klucze Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Obywateli polskich nie obowiązują wizy. Należy mieć paszport (ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu) lub dowód osobisty. Dokument tożsamości muszą posiadać także dzieci.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczną obsługę, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Podatku turystycznego płatnego na miejscu w hoteu, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Aktualizacje COVID-19

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .

Informacje o lotach liniami Enter Air, LOT, Wizzair, Ryanair

Enter Air W przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji".Prosimy o wprowadzenie poprawnych danych uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych). Po założeniu rezerwacji stałej nie mamy możliwości edycji danych uczestników Przy rezerwacjach z przelotem liniami Enter Air, obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych. Lecąc z LOT każdy pasażer może wziąć ze sobą: do kabiny można wnieść jeden bagaż podręczny (max 8kg) który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym fotelem. W przypadku chęci zabrania dodatkowego bagażu za dodatkową opłatą dostępne są opcje: - bagaż rejestrowany 23kg; cena 270PLN/sztuka Dodanie ww usług już po założeniu rezerwacji  będzie wiązało się z wyższymi ich cenami. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będzą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie. // Wizzair: jedna sztuka bagażu podręcznego, nie większa niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (domyślnie w cenie).    Bagaż główny za dopłatą: - 20 kg w cenie 450 PLN/sztuka z wylotem z Warszawy, 450 PLN/sztuka z wylotem z Katowic, 400 PLN/sztuka z wylotem z Krakowa - 32 kg w cenie 600 PLN/sztuka z wylotem z Warszawy, 600 PLN/sztuka z wylotem z Katowic, 500 PLN/sztuka z wylotem z Krakowa WIZZ Priority Jeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Koszt usługi Wizz Priority to 240 PLN/os. za lot w dwie strony. Wybór miejsca (za opłatą) Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. // Ryanair: Do kabiny można wnieść jeden bagaż podręczny (max 40cm x 20cm x 25cm), który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym hotelem. W przypadku chęci zabrania dodatkowego bagażu za dodatkową opłatą dostępne są opcje: - pierwszeństwo wejścia na pokład - Pasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu (nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm); cena 150 PLN/os. - bagaż rejestrowany 20kg; cena 330 PLN/sztuka Dodanie ww usług już po założeniu rezerwacji  będzie wiązało się z wyższymi ich cenami. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będzą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie.


Opis hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Anissaras 70014, Crete
Tel.: +30 28970 25790
E-mail: info@mitsis-lagunahotel.com
E-mail: reservations@mitsis-lagunahotel.com 

 

Dane GPS hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:

N 35º 20' 19.1105"
E 25º 22' 27.6663"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mitsis Laguna Resort & Spa to rewelacyjny hotel usytuowany niedaleko centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, restauracjami i klubami. To jeden z najnowszych hoteli sieci Mitsis Hotels, która jest gwarancją najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów, dla aktywnych osób, a także dla miłośników życia nocnego i ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci na wakacje rodzinne. Wakacje w hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa to gwarancja udanego wypoczynku na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum miejscowości Hersonissos, bezpośrednio przy plaży - leżaki i parasole gratis
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, kompleks połączonych basenów, zjeżdżalnia, animacje, klub Delfinki dla dzieci
  • bogaty program All Inclusive, bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie i bardzo wysoka jakość serwisu, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Opis hotelu

Hotel znajduje się w miejscowości Anissaras, 50 m od kamienistej plaży, 3,5 km od portu i 10 km od oceanarium.

Udogodnienia i serwisy zawierają: restauracje, basen (woda morska), basen dla dzieci, windę, bezprzewodowy Internet (płatny), salę gier, siłownię, sale konferencyjne, parking, spa (płatne) i całodobową recepcję.

Pokoje wyposażone są w: klimatyzację, TV, telefon, łazienkę, suszarkę do włosów, bezprzewodowy Internet (płatny), sejf i balkon/taras.

Pokoje Superior posiadają także szlafroki i kapcie.

**Informujemy, że niektóre z powyższych udogodnień mogą być niedostępne z uwagi na warunki pogodowe i sezonowe.

**W przypadku wybrania opcji All Inclusive:

Pakiet All Inclusive zawiera wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przekąski) oraz napoje takie, jak: lekkie drinki, piwo, wino, wodę, drinki alkoholowe, wszystkie z lokalnych marek.

Drinki serwowane są od rana do późnego wieczora (do ok. godz. 22.00–24.00).

Czas otwarcia różni się między hotelami.

W niektórych hotelach program rozrywkowy wliczony jest w cenę.

Adres: Anissaras, 70014 Anissaras, Hersonissos, Kreta, Grecja.


Opis hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Anissaras 70014, Crete
Tel.: +30 28970 25790
E-mail: info@mitsis-lagunahotel.com
E-mail: reservations@mitsis-lagunahotel.com 

 

Dane GPS hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:

N 35º 20' 19.1105"
E 25º 22' 27.6663"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa
Polecamy Hotele w Kreta (Grecja)
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km

Opinie o Hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa

Mitsis Laguna Resort & Spa - możliwości zakwaterowania:

Bungalow
Bungalow widok na morze
Doppelzimmer BK/T
Bungalow BK/T
Bungalow Meerblick
Bungalow,Meerbl,Whirlpool
DZ BK/T Meerblick
Doppelzimmer Sparpreis
Pokój standard
Pokój standard z wid.na morze
Einzelzimmer BK/T
Familien BK/T
Familien Bung Gem.Pool
Familienzimmer Meerblick
Familienbungalow,Balk/Ter
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny ze wsp. basenem
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Pokój ekonomiczny
Pokój 1-os. standard
Suite Pool Meerblick

Mitsis Laguna Resort & Spa - Możliwości wyżywienia:


Mitsis Laguna Resort & Spa - miasta wylotu:


Mitsis Laguna Resort & Spa - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00