Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
  • Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta
1 / 84
Udogodnienia hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa
star 5

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 października 2018

Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa w ofercie Biura podróży:

Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mitsis Laguna Resort & Spa to rewelacyjny hotel usytuowany niedaleko centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, restauracjami i klubami. To jeden z najnowszych hoteli sieci Mitsis Hotels, która jest gwarancją najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów, dla aktywnych osób, a także dla miłośników życia nocnego i ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci na wakacje rodzinne. Wakacje w hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa to gwarancja udanego wypoczynku na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum miejscowości Hersonissos, bezpośrednio przy plaży - leżaki i parasole gratis
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, kompleks połączonych basenów, zjeżdżalnia, animacje, klub Delfinki dla dzieci
  • bogaty program All Inclusive, bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie i bardzo wysoka jakość serwisu, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Opis hotelu

Hotel znajduje się w miejscowości Anissaras, 50 m od kamienistej plaży, 3,5 km od portu i 10 km od oceanarium.

Udogodnienia i serwisy zawierają: restauracje, basen (woda morska), basen dla dzieci, windę, bezprzewodowy Internet (płatny), salę gier, siłownię, sale konferencyjne, parking, spa (płatne) i całodobową recepcję.

Pokoje wyposażone są w: klimatyzację, TV, telefon, łazienkę, suszarkę do włosów, bezprzewodowy Internet (płatny), sejf i balkon/taras.

Pokoje Superior posiadają także szlafroki i kapcie.

**Informujemy, że niektóre z powyższych udogodnień mogą być niedostępne z uwagi na warunki pogodowe i sezonowe.

**W przypadku wybrania opcji All Inclusive:

Pakiet All Inclusive zawiera wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przekąski) oraz napoje takie, jak: lekkie drinki, piwo, wino, wodę, drinki alkoholowe, wszystkie z lokalnych marek.

Drinki serwowane są od rana do późnego wieczora (do ok. godz. 22.00–24.00).

Czas otwarcia różni się między hotelami.

W niektórych hotelach program rozrywkowy wliczony jest w cenę.

Adres: Anissaras, 70014 Anissaras, Hersonissos, Kreta, Grecja.


Opis hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Anissaras 70014, Crete
Tel.: +30 28970 25790
E-mail: info@mitsis-lagunahotel.com
E-mail: reservations@mitsis-lagunahotel.com 

 

Dane GPS hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:

N 35º 20' 19.1105"
E 25º 22' 27.6663"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Mitsis Laguna Resort & Spa to rewelacyjny hotel usytuowany niedaleko centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, restauracjami i klubami. To jeden z najnowszych hoteli sieci Mitsis Hotels, która jest gwarancją najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów, dla aktywnych osób, a także dla miłośników życia nocnego i ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci na wakacje rodzinne. Wakacje w hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa to gwarancja udanego wypoczynku na Krecie.


Grecos Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mitsis Laguna Resort & Spa to rewelacyjny hotel usytuowany niedaleko centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, restauracjami i klubami. To jeden z najnowszych hoteli sieci Mitsis Hotels, która jest gwarancją najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów, dla aktywnych osób, a także dla miłośników życia nocnego i ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci na wakacje rodzinne. Wakacje w hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa to gwarancja udanego wypoczynku na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum miejscowości Hersonissos, bezpośrednio przy plaży - leżaki i parasole gratis
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, kompleks połączonych basenów, zjeżdżalnia, animacje, klub Delfinki dla dzieci
  • bogaty program All Inclusive, bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie i bardzo wysoka jakość serwisu, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

*****+

REGION

Grecja/Kreta Wschodnia/Anissaras

WAżNE

Do poniższego hotelu została wydana errata do opisu katalogowego dnia 12-12-2013

Warto podkreślić

- Przy plaży - Leżaki GRATIS - Oddany na sezon 2011 - Hotel de luxe - Renomowana sieć Mitsis Hotels - 5 restauracji á la carte - Wi-Fi GRATIS - Pokoje rodzinne (oddzielna sypialnia) - Mitsis Wonderland dla dzieci - Bestseller 2013

Okiem Grecosa

Jeden z najbardziej ekskluzywnych hoteli w regionie. Wyróżnia się unikalnym stylem i elegancją oraz gwarantuje wypoczynek i jakość usług na najwyższym poziomie.

Położenie

• bezpośrednio przy morzu • Hersonissos ok. 4 km • lotnisko w Heraklionie ok. 24 km

Plaża

• przy hotelu, oddzielona niewielką ulicą • długa, piaszczysto-żwirkowa • leżaki i parasole (bezpłatnie)

Hotel

• oddany na sezon 2011 r., kompleks 14 budynków (bud. główny i bungalowy) • recepcja (24h) z lobby • restauracja główna, 5 a la carte, 5 barów, tawerna, kafeteria • ręczniki plażowe (za kaucją 15 EUR) • Wi-Fi w lobby (bezpłatnie), kącik TV, minimarket • udogodnienia dla niepełnosprawnych • 349 pokoi, kategoria lokalna 5*

Pokoje

Superior • 2-os. (26 m2) • możliwość 1 dostawki • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • Wi-Fi (odpłatnie) • LCD TV-SAT, telefon • minibar (bezpłatnie) • sejf (bezpłatnie) • łazienka- wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras, widok na morze Bungalow • 2-4 os. (ok. 28 m2) • wyposażony jak pokój superior Rodzinny • 4 os. (ok. 30-32 m2) • pokój dzienny oraz sypialnia oddzielona przesuwnymi drzwiami • wyposażony jak pokój superior

Wyżywienie

• All Inclusive Plus • do kolacji obowiązuje strój formalny

All Inclusive Plus

• śniadanie, lunch, kolacja - bufet, lub w a la carte (rezerwacja wymagana) • ciasta, przekąski, lody (10.30-2.00) • minibar (lokalne piwo, wybrane napoje bezalkoholowe) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków oraz w wyznaczonych barach (10.30-1.00)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie • basen ze słoną wodą, kompleks połączonych basenów, rzeka • leżaki i parasole przy basenie • kort tenisowy • siatkówka plażowa • minifutbol • rzutki • tenis stołowy • animacje Grecos (25.05-30.09) • pokój do brydża • program animacyjny • kajaki, rowery wodne (kaucja) • windsurfing (wymagany certyfikat) Odpłatnie • basen kryty (podgrzewany) • sala fitness • strefa SPA (sauny, masaże, jacuzzi)

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • podgrzewacz do butelek • miniklub (4-11 lat) • program animacyjny Klub Delfinki (15.06-15.09) • park wodny Mitsis Wonderland • bogaty program animacyjny • gry elektroniczne (odpłatnie) • krzesełka w restauracji • opiekunka dla dzieci (odpłatnie)

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Kreta - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, 7 lub 14 noclegów, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe ERV Standard KL (15 000 EUR), NNW (7 000 PLN) i bagażu (300 EUR).

PROMOCJA - GRATIS tylko do 17/03/2014 - Rabaty do 25% - Gwarancja Niezmiennej Ceny


Opis hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Anissaras 70014, Crete
Tel.: +30 28970 25790
E-mail: info@mitsis-lagunahotel.com
E-mail: reservations@mitsis-lagunahotel.com 

 

Dane GPS hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:

N 35º 20' 19.1105"
E 25º 22' 27.6663"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Mitsis Laguna Resort & Spa to rewelacyjny hotel usytuowany niedaleko centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, restauracjami i klubami. To jeden z najnowszych hoteli sieci Mitsis Hotels, która jest gwarancją najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów, dla aktywnych osób, a także dla miłośników życia nocnego i ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci na wakacje rodzinne. Wakacje w hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa to gwarancja udanego wypoczynku na Krecie.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mitsis Laguna Resort & Spa to rewelacyjny hotel usytuowany niedaleko centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, restauracjami i klubami. To jeden z najnowszych hoteli sieci Mitsis Hotels, która jest gwarancją najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów, dla aktywnych osób, a także dla miłośników życia nocnego i ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci na wakacje rodzinne. Wakacje w hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa to gwarancja udanego wypoczynku na Krecie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum miejscowości Hersonissos, bezpośrednio przy plaży - leżaki i parasole gratis
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, kompleks połączonych basenów, zjeżdżalnia, animacje, klub Delfinki dla dzieci
  • bogaty program All Inclusive, bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie i bardzo wysoka jakość serwisu, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

5

Region

Grecja/Kreta/Anissaras

Opinia 7islands

Ekskluzywny, pięknie położony resort, z szeroką ofertą gastronomiczną, dużymi basenami i panoramicznym widokiem na turkusowe morze. Ze względu na bogaty program animacji hotelowych, liczne sporty wodne przy plaży oraz basen ze zjeżdżalniami polecamy go rodzinom z dziećmi oraz osobom lubiącym luksus, aktywną formę wypoczynku i smaczne jedzenie.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Anissaras, ok. 3 km od centrum rozrywkowej miejscowości Hersonissos, ok. 24 km od stolicy w Heraklionie, ok. 45 km od malowniczego Agios Nikolaos i ok. 22 km od lotniska.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta. Leżaki i parasole na plaży bezpłatne, za ręczniki plażowe pobierany jest depozyt. Przejście na plaże przez lokalną drogę.

Hotel

Wybudowany w 2011 roku hotel składający się z budynku głównego oraz kilkunastu bungalowów, otoczony zadbaną zielenią. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja główna, 5 restauracji ? la carte, 5 barów, Wi-Fi w lobby, parking. Odpłatnie: kawiarenka internetowa, kantor, opieka medyczna (na zapytanie), sala konferencyjna. Hotel posiada udogodnienia dla osób niepełnosprawnych. Kategoria lokalna 5*.

Pokoje

Hotel dysponuje 342 pokojami z luksusową łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizor LCD, telewizję satelitarną, suszarkę do włosów, mini lodówkę. Odpłatnie: dostęp do Internetu, sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 5 posiłków dziennie w formie bufetu: wczesne śniadania (04:00-07:30 - wymagana wcześniejsza rezerwacja), śniadania (07:30-10:00), późne śniadania (10:00-10:30), obiady (12:30-14:30), kolacje (19:00-21:30). Goście maja możliwość skorzystania z posiłków w restauracjach ? la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Przekąski serwowane są w godzinach 10:30-24:00. Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe dostępne są w barach w godzinach 10:30-24:00. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 24:00 wydawane są odpłatnie.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny z wodą morską (leżaki i parasole bezpłatne), kort tenisowy, boisko wielofunkcyjne, kajaki, tenis stołowy, animacje, pokój do brydża. Odpłatnie: centrum Spa (basen kryty podgrzewany, masaże, sauna), bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, 2 zjeżdżalnie, plac zabaw, mini klub (dla dzieci w wieku 4-11 lat) , wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), istnieje możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

Kontakt do hotelu

www.mitsishotels.com / Tel.: 00 30 289 702 57 90


Opis hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
Anissaras 70014, Crete
Tel.: +30 28970 25790
E-mail: info@mitsis-lagunahotel.com
E-mail: reservations@mitsis-lagunahotel.com 

 

Dane GPS hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa:

N 35º 20' 19.1105"
E 25º 22' 27.6663"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Mitsis Laguna Resort & Spa to rewelacyjny hotel usytuowany niedaleko centrum turystycznego kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, restauracjami i klubami. To jeden z najnowszych hoteli sieci Mitsis Hotels, która jest gwarancją najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów, dla aktywnych osób, a także dla miłośników życia nocnego i ze względu na ogromną ilość atrakcji dla dzieci na wakacje rodzinne. Wakacje w hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa to gwarancja udanego wypoczynku na Krecie.


Mapa Hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa
Polecamy Hotele w Kreta (Grecja)
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km

Opinie o Hotelu Mitsis Laguna Resort & Spa

Mitsis Laguna Resort & Spa - możliwości zakwaterowania:

Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Bungalow wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Bungalow wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny w bungalowie wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Bungalow wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Bungalow wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny w bungalowie wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Bungalow wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Bungalow wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny w bungalowie wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny w bungalowie wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Bungalow
Bungalow widok na morze
Pokój standard
Pokój rodzinny 4 os.
Pokój ekonomiczny
Pokój 1-os. standard

Mitsis Laguna Resort & Spa - Możliwości wyżywienia:


Mitsis Laguna Resort & Spa - miasta wylotu:


Mitsis Laguna Resort & Spa - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00