cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
1 / 26
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
24.01 - 28.01
już od 1260 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.03 - 17.03
już od 980 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Grand Hotel Misurina
  • Basen kryty
  • Polska animacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Grand Hotel Misurina
star 4

Włochy: Veneto
Ocena hotelu Grand Hotel Misurina:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Grand Hotel Misurina:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 stycznia 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 marca 2022

Hotel Grand Hotel Misurina w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 800 m od centrum Obertauern
  • ok. 500 m od stacji narciarskiej Zehnerkarbahn
  • bezpośrednio przy przystanku skibusa

polozenie

  • ok. 800 m od centrum Obertauern
  • ok. 500 m od stacji narciarskiej Zehnerkarbahn
  • bezpośrednio przy przystanku skibusa

Wyposażenie

  • recepcja: język: niemiecki, angielski, włoski
  • sejf: w cenie
  • winda
  • sala TV
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  • garaż: płatność gotówką, ok. 10 €/dzień

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

125

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • zakwaterowanie od 17:00, wykwaterowanie do 10:00
  • hotel akceptuje zwierzęta domowe: za opłatą, ok. 20 €/dzień 
  • taksa klimatyczna: ok. 2 €/os./dzień, płatność gotówką

    Informacja na temat gwarancji śniegu znajduje się na stronie w zakładce „Przydatne informacje - Dojazd własny" https://www.tui.pl/podroz-z-tui/dojazd-wlasny
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • basen: za opłatą, płatność gotówką, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany, w strefie spa, obowiązkowe noszenie czepków
  • leżaki: w cenie

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: za opłatą, ok. 10 €/dzień
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • miniklub: 4-11 lat, grudzień - marzec i czerwiec - sierpień, kilka razy w tygodniu, język: niemiecki, angielski, włoski
  • pokój gier i zabaw: 2-11 lat

Sport i wellness

Płatne
  • strefa spa: 16+
  • masaże
  • pokój relaksacyjny
  • sauna fińska
  • łaźnia parowa

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZE1
  • 2 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 4 os.
  • ok. 33 m2
  • ogrzewanie: grudzień - marzec; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowane
  • sejf: w cenie
  • lodówka
  • telefon
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy superior DZX3
  • 2-4 os.
  • ok. 22 m2
  • ogrzewanie: grudzień - marzec; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowane
  • sejf: w cenie
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką
  • telefon
  • TV
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-2 os.
  • ok. 18 m2
  • ogrzewanie: grudzień - marzec; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowane
  • sejf: w cenie
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką
  • telefon
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

Dwa posiłki
  • śniadanie: w formie bufetu
  • kolacja: wybór z menu na dany dzień, 3-daniowe menu
Restauracje i bary
  • restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, włoska, regionalna, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bar: za opłatą
  • Dodatkowe informacje
  • kolacja bożonarodzeniowa i sylwestrowa: w cenie, wybór z menu

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Włochy (narty) / Cortina d'Ampezzo - Misurina

    Opis oferty:

    Malowniczo położony nad brzegiem jeziora Misurina, na wysokości 1756 m n. p. m., w spokojnej okolicy otoczonej łańcuchem Dolomitów. Elegancki i komfortowy, urządzony w alpejskim stylu, zapewnia wygodny pobyt zarówno w pokojach standardowych, jak i rodzinnych apartamentach. Pozytywne opinie zawdzięcza zadbanym wnętrzom, pysznej, również lokalnej kuchni i oczywiście świetnej lokalizacji. Blisko stąd do słynnej, narciarskiej miejscowości Cortina d'Ampezzo, nazywanej "Królową włoskich Dolomitów". Położona w samym sercu gór, słynie z bardzo słonecznych i świetnie naśnieżnych stoków. Specjalnie dla Gości ITAKI karta klubowa, upoważniająca do bezpłatnego korzystania z basenu, animacji i miniklubu.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości MISURINA, ok. 15 km od Cortiny d'Ampezzo ze sklepami i barami, w pobliżu hotelu mały supermarket i pizzeria; ok. 270 km od portu lotniczego w Weronie; przystanek autobusowy przed hotelem (do strefy narciarskiej Cristallo-Faloria).

    WYCIĄGI NARCIARSKIE:

    ok. 750 m od dolnej stacji wyciągu krzesełkowego, wyżej 2 wyciągi krzesełkowe i 1 orczykowy; ok. 7,5 km od hotelu w stronę Cortiny d'Ampezzo znajdują się dolne stacje ośrodka narciarskiego Faloria-Cristallo-Mietres: 14 wyciągów: 2 gondole, 10 wyciągów krzesełkowych, 2 wyciągi orczykowe (bezpłatny bus hotelowy kilka razy dziennie, w tym 2 razy na wyłączność Klientów ITAKI).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki, regularnie odnawiany, 86 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, winda, restauracja - dania w formie bufetu, raz w tygodniu obsługa kelnerska (wybór z menu), kuchnia europejska oraz regionalna, bar, okazjonalnie muzyka na żywo; centrum konferencyjne dla 90 osób, bezpłatny sejf w recepcji, przechowalnia sprzętu narciarskiego; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os., ok. 20 m², zadbany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon; za opłatą: minibar; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR); balkon, widok na góry i jezioro;

    superior:

    dla maks. 4 os., wyposażenie jak w pokoju standardowym; dodatkowo część dzienna z rozkładaną sofą;

    apartament:

    dla maks. 4 os., ok. 30 m², łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka; w niektórych apartamentach aneks kuchenny (bez wyposażenia); łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR); balkon, widok na góry; pokój superior i apartament za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen kryty, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 80 m², hydromasaż, wydzielona część dla dzieci; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-10 lat), animacje dla dzieci i dorosłych; za opłatą (ok. 4 EUR/jednorazowe wejście, ok. 25 EUR/tydz.): sauna, łaźnia turecka, centrum wellness.

    Address:

    Via Monte Piana, 21 - 32040 - Misurina - Auronzo di Cadore - Belluno - Veneto - Italia

    Tel:

    043539191


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Włochy (narty) / Cortina d'Ampezzo - Misurina

    Opis oferty:

    Malowniczo położony nad brzegiem jeziora Misurina, na wysokości 1756 m n. p. m., w spokojnej okolicy otoczonej łańcuchem Dolomitów. Elegancki i komfortowy, urządzony w alpejskim stylu, zapewnia wygodny pobyt zarówno w pokojach standardowych, jak i rodzinnych apartamentach. Pozytywne opinie zawdzięcza zadbanym wnętrzom, pysznej, również lokalnej kuchni i oczywiście świetnej lokalizacji. Blisko stąd do słynnej, narciarskiej miejscowości Cortina d'Ampezzo, nazywanej "Królową włoskich Dolomitów". Położona w samym sercu gór, słynie z bardzo słonecznych i świetnie naśnieżnych stoków.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości MISURINA, ok. 15 km od Cortiny d'Ampezzo ze sklepami i barami, w pobliży hotelu mały supermarket i pizzeria; ok. 270 km od lotniska w Weronie; przystanek autobusowy przed hotelem (do strefy narciarskiej Cristallo-Faloria).

    WYCIĄGI NARCIARSKIE:

    ok. 750 m od dolnej stacji wyciągu krzesełkowego, wyżej 2 wyciągi krzesełkowe i 1 orczykowy; ok. 7,5 km od hotelu w stronę Cortiny d'Ampezzo znajdują się dolne stacje ośrodka narciarskiego Faloria-Cristallo-Mietres: 14 wyciągów - 2 gondole, 10 wyciągów krzesełkowych, 2 wyciągi orczykowe (bezpłatny bus hotelowy kilka razy dziennie).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki, regularnie odnawiany, 86 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, winda, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia europejska, bar, okazjonalnie muzyka na żywo; centrum konferencyjne dla 90 osób, przechowalnia sprzętu narciarskiego; za opłatą: internet bezprzewodowy w okolicach recepcji; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os., ok. 20 m², zadbany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon; za opłatą: sejf, minibar; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR); balkon, widok na góry;

    apartament:

    dla maks. 4 os., wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo część dzienna z rozkładaną sofą;

    suite:

    dla maks. 4 os., ok. 30 m², łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka, sejf (płatny), w niektórych pokojach aneks kuchenny; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR); balkon, widok na góry.

    SPORT I ROZRYWKA:

    za opłatą: basen kryty, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 80 m², hydromasaż, wydzielona część dla dzieci; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-10 lat); sauna, łaźnia turecka, centrum wellness.  

    KONTAKT:

    0039/0365441100, www.grandhotelmisurina.com


    Otium

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Cortina d'Ampezzo/Wenecja Euganejska/Włochy

    Atuty

    pokoje rodzinne dla 4-5 osób, promocje EB -10% i OFF 15%, do Cortiny ok. 15 km

    Położenie

    na wysokości ok. 1765 m n.p.m., ok. 1 km od centrum miejscowości Misurina nad brzegiem Jeziora Misurina, we włoskim Veneto (Wenecja Euganejska). Do słynnej Cortiny d'Ampezzo ok. 15 km. Do lotniska w Wenecji ok. 180 km, w Treviso ok. 140 km

    Wyciągi narciarskie

    do najbliższego wyciągu Rio Gere wchodzących w skład kompleksu narciarskiego Cortina d'Ampezzo ok. 8,2 km; do wyciągu Col Druscie w Cortinie - ok. 16,2 km. Przystanek skibusa (za opłatą) ok. 50 m od hotelu

    Wyposażenie

    recepcja, bar, restauracja z panoramicznym widokiem na jezioro, winda, sejf, sala konferencyjna (do 80 osób), przechowalnia sprzętu narciarskiego, parking (gratis, ograniczona ilość miejsc), garaż (za opłatą - 10 euro/dzień, 35 euro/tydz.). Hotel posiada 5 pięter

    Internet

    tak (Wi-Fi gratis, w lobby)

    Karty kredytowe

    tak (Visa, Mastercard)

    Sport i relaks

    odnowione centrum wellness; basen, sauna, łaźnia turecka (płatne na miejscu), mini club dla dzieci wieku 4-11 lat (gratis, w jęz. włoskim i angielskim, w wyznaczonych porach), muzyka na żywo (3 razy w tygodniu)

    Pokoje

    hotel dysponuje 87 pokojami, w tym; typu Standard (ok. 18 m2); dwuosobowe, łazienka z WC, suszarka do włosów; telefon, TV-sat., część pokoi posiada balkon, pokoje Superior (ok. 25 m2); dla 3-4 osób; łazienka z WC, suszarka do włosów; telefon, TV-sat., część pokoi posiada balkon oraz pokoje Superior z widokiem na jezioro. Pokoje Family (ok. 34 m2) dla 3-4 osób (składają się z wydzielonej części sypialnej i części dziennej z sofą) oraz Family z widokiem na jezioro. Pokoje Super Family (ok. 34 m2) dla 4-5 osób (składają się z wydzielonej części sypialnej i części dziennej z sofą). Łazienka z WC, suszarka do włosów; telefon, TV-sat., część pokoi posiada balkon

    Wyżywienie

    śniadania w formie bufetu i ciepłe kolacje podawane przez kelnera. Napoje do kolacji dodatkowo płatne. Raz w tygodniu kolacja regionalna. Muzyka na żywo po kolacji 3 x w tygodniu.

    Pieski

    tak (małe, za opłatą - 20 euro/dzień)

    Kategoria lokalna

    ****

    Kolacja Wigilijna

    w cenie

    Kolacja Sylwestrowa

    w cenie

    Świadczenia

    7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie wg opisu, ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) - KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, opieka włoskiego kontrahenta

    Uwaga

    zalecamy zwiększenie ubezpieczenia OC Signal Iduna do kwoty 30 000 euro - 25 zł/os./pobyt

    Obowiązkowa opłata na miejscu

    taksa klimatyczna ok. 2 euro/os./dzień (płatne od 10 roku życia)

    Zakwaterowanie

    przyjazd - od godz. 15.00, wyjazd - do godz. 10.00

    Zniżki (na dostawkach) i dopłaty

    na 3 łóżku; dzieci do 11,9 lat - gratis; możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 1,9 lat - za opłatą 10 euro/dzień, od 12 lat - 50% zniżki.Na czwartym lub piątym łóżku; dzieci do 1,9 lat - gratis; możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 1,9 lat - za opłatą 10 euro/dzień, od 2 lat - 50% zniżki. Dopłata do pokoju dwuosobowego z wykorzystaniem dla jednej osoby według cen w systemie. Dopłata za ubezpieczenie kosztów rezygnacji - 2,66%, dopłata do kosztów rezygnacji uwzględniająca "klauzulę nr 2 - Covid 19", zwyżka 50% - koszt 3,99% imprezy (kod RG2). Dopłata do kosztów rezygnacji będącej następstwem chorób przewlekłych ubezpieczonego, osób bliskich lub współuczestnika podróży - CP + 50%; inne warianty dostępne w procesie rezerwacji.

    Promocje

    oferta Early Booking - zniżka 10% na rezerwacje potwierdzone do 28.11.2021, dodatkowo promocja OFF - 15% dla pobytów od 09.01-20.03.2022. Ceny w systemie i na stronie internetowej uwzględniają promocję

    Ubezpieczenie - Uwaga/Ważne/Zmiana

    z dniem 29 września 2021 obowiązują nowe warunki ubezpieczenia dla wszystkich nowych rezerwacji dokonanych od tej daty. Ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże Europa Super (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, wg następujących stawek; KL- 30.000 EUR, NNW - 15.000 PLN, NWS - 15.000 PLN, OC - 30.000 EUR.W dniu rezerwacji istnieje możliwość dokupienia dobrowolnie wariantu z KW (koszty kwarantanny do 1000 EUR) w kwocie 25 zł/pobyt/os. oraz Ubezpieczenia Bezpieczne Rezerwacje od kosztów rezygnacji i przerwania imprezy wg następujących stawek;a/ koszty rezygnacji RG (w tym z powodu Covid19 do kwoty 34.000 PLN, składka - 2,95% kosztów imprezy. Koszty rezygnacji i przerwania imprezy RG + RGS (ryzyko przerwania imprezy) - składka 4,50 % ceny imprezyb/ koszty rezygnacji RG (plus CP - choroby przewlekłe) w powodu Covid19 do kwoty 34.000 PLN, składka - 4,43% kosztów imprezy. Koszty rezygnacji i przerwania imprezy RG + CP + RGS (ryzyko przerwania imprezy) - składka 6,76% ceny imprezyc/ koszty rezygnacji, (plus CP - choroby przewlekłe) + CQ kwarantanna, w powodu Covid19 do kwoty 34.000 PLN, RG+CP+CQ - 6,79%, koszty rezygnacji i przerwania imprezy RG+CP+RGS+CQ - 10,35% ceny imprezy.W ramach ubezpieczenie dodatkowo Uczestnik ma następujące ryzyka. Karnet narciarski do 300 EUR, wynajem sprzętu narciarskiego do kwoty 20 EUR/dzień max 10 dni, zakwaterowanie w przypadku zejścia lawiny do kwoty 150 EUR, zamkniecie wyciągów narciarskich - 20 EUR/dzień - max do 5 dni, zamknięcie kąpielisk morskich - 20 EUR/dzień max 5 dni.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

    Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


    Volare Travel

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Włochy

    Położenie

    hotel usytuowany w miejscowości MISURINA na wysokości 1.754 m n.p.m. w regionie narciarskim CORTINA D'AMPEZZO przy malowniczym jeziorze. Wyciągi Monte Agudo di Auronzo oraz Misurina oferują 25 km tras. Odległość do wyciągu krzesełkowego "Col di Varda" 500 m, do szkoły narciarskiej "Le Tre Cime" ok. 500 m (3 trasy narciarskie), do wyciągów w Cortinie (Faloria oraz Cristallo) ok. 6 km (70 km tras narciarskich), do których kursuje bezpłatny hotelowy bus.

    Serwis

    bar, piano bar, restauracja panoramiczna, sala kongresowa na 80 osób, basen, centrum odnowy biologicznej (wstęp tylko dla osób powyżej 16 r.) - sauna, łaźnia turecka, masaże, jacuzzi, niewielka siłownia; mini club dla dzieci w wieku 4-12 lat, strefa wi-fi w hallu.

    Pokoje

    do dyspozycji gości 86 komfortowych pokoi wyposażonych w TV, telefon, suszarkę do włosów i minibar. Typy pokoi STANDARD 2 os. bez możliwości dostawki, SUPERIOR dla 3-4 os z możliwością 2 dostawek, APARTAMENT RODZINNY - 2 pokojowy (dla 4 os) i 3 pokojowy (dla 4-5 os).

    Wyżywienie

    śniadania w formie bufetu, obiadokolacje serwowane. Restauracja serwuje dania włoskie oraz dania kuchni międzynarodowej. Raz w tygodniu kolacja tematyczna. W terminie 05-12.01 oraz 09-16.03 napoje do obiadokolacji (1/4 l wina stołowego oraz 1/2 l wody na osobę)

    Cena obejmuje

    7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie, kolację świąteczną, kolację sylwestrową, po kolacji muzyka na żywo - 3 razy w tyg., miejsce parkingowe (do wyczerpania miejsc), obowiązkowe ubezpieczenie KL, NNW i bagaż w wys. 40 zł/os.

    Cena nie obejmuje

    napoi do kolacji, korzystania z basenu i strefy wellness, opcjonalnego ubezpieczenia OC SKI, taksy klimatycznej.

    Zniżki

    przy dwóch osobach pełnopłatnych na 1 i 2 dostawce dzieci 0-11,99 lat gratis, osoby powyżej 12 lat - 50%, na 3 dostawce (tylko w apartamencie rodzinnym) dzieci 0-1,99 lat gratis, powyżej 2 lat - 50% .

    Dopłaty

    Wstęp do wellenss (sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, siłownia) i na basen dorośli (od 16 lat) - 25 euro/tydzień lub 7 euro/dzień, dzieci poniżej 16 lat wstęp tylko na basen - gratis; garaż 10 euro/dzień, 35 euro/tydzień, niewielkie zwierzęta 20 euro/dzień, łóżeczko dla infanta 8 euro/dzień

    Early booking

    10% do 30.11

    Uwagi

    Na basenie obowiązuje nakaz używania czepka.

    Info skipass

    6 dniowy Cortina d'Ampezzo od 201 euro/os., 6 dniowy Dolomiti Superski od 220 euro/os. obejmuje trasy - Cortina d'Ampezzo, Val di Fassa/Carezza, Val di Fiemme,/Obereggen, Kronplatz Plan de Corones, Alta Badia, Val Gardena, Ale di Siusi, Arabba, Marmolada, San Martino di Castrozza/Passo Rolle, Valle Isarco, Trevalli - Moena/Lusia- San Pellegrino/Falcade, Civetta, Sextner Dolomiten - Alta Pusteria.

    Atuty obiektu

    - wellness - basen - blisko wyciągu - możliwość jazdy na łyżwach i gry w hokeja na zamarzniętym jeziorze - w pobliskim Paulus San Marco trasy do uprawiania narciarstwa biegowego


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Volare Travel, które powstało w roku 2004 jako organizator sportów zimowych i specjalista wycieczek narciarskich we Włoszech. Obecnie, w ramach oferty zimowej, należy do ścisłej czołówki polskich touroperatorów. Organizuje wakacje w najlepszych regionach narciarskich Włoch (m. in. Madonna di Campiglio, Val di Fiemme, Livigno, Val di Sole, czy Val di Fassa) i Austrii (Dolina Zillertal, Hintertux, Zell am See czy Kaprun).

    W ofercie Volare Travel znajdują się dogodnie położone i dobrze wyposażone apartamenty z aneksami kuchennymi dla narciarzy oraz hotele o wysokim standardzie dla najbardziej wymagających osób. Biuro Podróży Volare Travel organizuje wyjazdy narciarskie dla klientów indywidualnych oraz grup zorganizowanych, a także wyjazdy incentive w oparciu o autokar i dojazd własny oraz z możliwością przelotu.

    Volare Travel zapewnia wykwalifikowaną kadrę instruktorów, którzy dokładają wszelkich starań aby wypoczynek narciarski był niezwykłą przygodą organizując zawody narciarskie, zjazdy poza trasami, wyjazdy na heliski i szereg innych atrakcji.


    Europe Mountains

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Misurina

    OPIS

    Hotel Grand Misurina, znajduje się nad brzegiem pięknego jeziora Misuriana, jedynie kilka kilometrów do słynnej miejscowości Cortina d'Ampezzo. W hotelu znajduje się restauracja, a także gabinet odnowy biologicznej. W okresie zimowym jest dostęp do 25 kilometrów tras narciarskich a zaledwie 6 km od hotelu (dostępny jest darmowy autobus) znajdują się trasy Cortina Faloria oraz Cristallo o łącznej długości 70 km

    Pokój dla 2 osób

    kategoria pokoju - superior, minibar, pokoje dla alergików dostępne, powierzchnia 30 m², prysznic, suszarka do włosów, telefon, telewizja satelitarna, toaleta, typ pokoju - pokój rodzinny

    Pokój dla 3-4 osób

    kategoria pokoju - superior, minibar, pokoje dla alergików dostępne, powierzchnia 30 m², prysznic, suszarka do włosów, telefon, telewizja satelitarna, toaleta, typ pokoju - pokój rodzinny

    Pokój rodzinny dla 4

    kategoria pokoju - superior, minibar, pokoje dla alergików dostępne, powierzchnia 30 m², prysznic, suszarka do włosów, telefon, telewizja satelitarna, toaleta, typ pokoju - pokój rodzinny

    W CENIE

    Parking Strefa Wi-Fi Śniadania i obiadokolacje Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

    PŁATNE NA MIEJSCU

    Łóżeczko dla dziecka Garaż Minibar Sauna Łaźnia parowa Jacuzzi Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

    ODLEGŁOŚCI

    Centrum - 261 m. Ski bus - 100 m. Wyciągi - 13 km.

    PARKING

    garaż, parking niestrzeżony.

    INTERNET

    WI-FI w częściach wspólnych hotelu.

    USŁUGI SPA I WELLNESS

    jacuzzi, łaźnia parowa, sauna fińska.

    USŁUGI DLA DZIECI

    łóżeczko dla dziecka, wysokie krzesło dla dziecka, plac zabaw dla dzieci.

    USŁUGI HOTELOWE

    restauracja, lounge, winda, bar, recepcja.

    WYPOSAŻENIE POKOI

    minibar, telewizja satelitarna, telefon, prysznic, suszarka do włosów, toaleta, pokoje dla alergików dostępne, powierzchnia 30 m², typ pokoju - pokój rodzinny, kategoria pokoju - superior.

    WARUNKI REZYGNACJI

    Do 31 dni przed wyjazdem rezygnacja bezkosztowa (zwrot 100% wpłat), w okresie od 30 do 14 dni przed wyjazdem rezygnacja 40% kosztów (60% zwrotu), w okresie od 13 do 8 dni przed wyjazdem rezygnacja 70% kosztów (30% zwrotu), w okresie od 7 do 0 dni przed wyjazdem rezygnacja 100% kosztów (brak zwrotu). Kwoty zwrotów wyliczane są na podstawie wpłaconych środków w złotówkach (PLN).

    WARUNKI PŁATNOŚCI

    Zaliczka w wysokości 50 euro za rezerwację płatna w momencie rezerwacji, dopłata na 42 dni przed wyjazdem. Kwota w złotówkach (PLN) liczona jest według aktualnego średniego kursu nbp.pl z dnia poprzedzającego płatność.


    Europe Mountains to organizator imprez turystycznych, który powstał w 2005 roku. Specjalizuje się urlopami w kurortach alpejskich, a szczególnie ośrodkach narciarskich. Gdzie najpopularniejsze znajdują się w Austrii, Włoszech, Francji i Szwajcarii. Posiadają znakomite rekomendacje od powracających klientów. Zapewniają każdemu klientowi dostęp do najlepszych usług turystycznych – miejsc noclegowych, wypożyczalni sprzętu, instruktorów narciarstwa, dojazdu z lotniska, karnetów narciarskich. Organizator ma w swojej ofercie setki miejsc noclegowych z dojazdem własnym w takich krajach jak: Austria, Czechy, Hiszpania, Francja, Węgry, Andora, Słowacja, Chorwacja, Słowenia. Obecnie Europ Mountains posiada również szeroka ofertę na wypoczynek w naszej przepięknej Polsce w każdym jej regionie od Pomorza po Tatry w hotelach, apartamentach czy domach wakacyjnych. Wybierając ofertę organizatora klienci mogą liczyć na: - Gwarancję najniższej ceny - Brak ukrytych opłat - Zniżki dla stałych klientów - 100% bezpieczeństwa rezerwacji Misja biura podróży Europe Mountains, to umożliwienie klientom znalezienie jak najszybciej sprawdzonej oferty i przeprowadzenie sprawnej rezerwacji bez wychodzenia z domu i w najniższej cenie na rynku.

    Snowtrex

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Miasto

    Misurina

    Kraj

    Włochy

    Położenie

    Komfortowy 4-gwiazdkowy Grand Hotel Misurina jest położony przy Lago di Misurina pośród Dolomitów na wysokości ok. 1756 m. Centrum miejscowości Misurina znajduje się ok. 200 m od obiektu. Teren narciarski Cortina d'Ampezzo leży w odległości 15 km. Do trasy do narciarstwa biegowego jest ok. 500 m.

    Wyposażenie

    W hotelu znajduje się recepcja, lobby, winda, Wi-Fi, sala śniadaniowa, restauracja, bar, pokój zabaw dla dzieci oraz przechowalnia sprzętu narciarskiego w piwnicy. Bezpłatne miejsca parkingowe i garaż (za opłatą) do dyspozycji gości hotelu.Strefa wellness (za opłatą) oferuje kryty basen, saunę, łaźnię turecką, jacuzzi oraz masaże (na zapytanie).Hotel posiada w ofercie także opiekę nad dziećmi (dzieci w wieku 4-11 lat, 5 godz. dziennie przez 6 dni w tygodniu, wg informacji na miejscu). 3x w tygodniu po kolacji dostępna jest muzyka na żywo.

    Wyżywienie

    Wliczone w cenę wyżywienie HB składa się z obfitego bufetu śniadaniowego. Na kolację serwowane jest 4-daniowe menu. Raz w tygodniu organizowane są wieczory tematyczne (np. włoski). Dodatkowo w Wigilię Bożego Narodzenia (24.12.) oraz w Sylwestra podawana jest specjalna kolacja. Dania wegetariańskie, bezglutenowe oraz bez laktozy są dostępne na zapytanie.

    Świadczenia w cenie

    Noclegi w wybranym terminieWyżywienie jak wybranoMenu bożonarodzeniowe i sylwestroweSejf (w pokoju)Muzyka na żywo (wg opisu)Opieka nad dziećmi (wg opisu)Krzesełko dla dziecka (ograniczona dostępność)Miejsca parkingowe (ograniczona dostępność)

    Opcjonalnie płatne na miejscu

    Korzystanie ze strefy wellnessMasażeMinibar (w pokoju)Łóżeczko dziecięce: 10,- € / dzień (ograniczona dostępność)Garaż: 35,- € / tydz. (ograniczona dostępność)

    Płatne na miejscu

    Opłata klimatyczna: ok. 2,- € za osob./nocKeycard: 5,- €

    Zwierzęta domowe

    Psy na zapytanie (20,- € / dzień, bez karmy, maks. 15 kg)

    Zniżki

    W zależności od typu pokoju, wieku podróżujących, daty wyjazdu i karnetu narciarskiego, otrzymają Państwo różne zniżki.Dokładną wysokość zniżki mogą Państwo uzyskać podczas przygotowania sobie indywidualnej oferty (należy kliknąć w cenę).Niemowlęta, które w momencie wyjazdu mają mniej niż 24 miesiące, zasadniczo podróżują bezpłatnie, muszą być jednak uwzględnione w każdej rezerwacji.

    Ważne wskazówki

    Dzieci do 7 roku życia włącznie nie będą wyszczególnione na voucherze na karnet narciarski. Do każdego karnetu narciarskiego dla osoby dorosłej dziecko z tej grupy wiekowej otrzymuje na miejscu bezpłatny bilet na korzystanie z wyciągów (konieczność wylegitymowania). Przy większej liczbie dzieci niż osób dorosłych należy zakupić karnety dziecięce bezpośrednio na miejscu. Bliższe informacje uzyskają Państwo w kasie wyciągu.Wstęp do strefy wellness jest dozwolony dla dzieci do 18. roku życia przez 2 godz. dziennie i jedynie w towarzystwie osoby dorosłej.W pokojach wieloosobowych lub z dostawką przy niepełnym obłożeniu brak dodatkowych łóżek.

    Pokój 2-osob. prysznic/WC (ok. 18 m?), HB

    pokój z łóżkiem podwójnym, TV, sejfem i minibarem (za opłatą)łazienka z wanną lub prysznicem, WC i suszarką do włosówczęściowo balkonWi-Fi

    Pokój 2-osob./2 dostawki prysznic/WC (22 - 25 m?, maks. 2 dorosłych + 2 dzieci), HB

    pokój z łóżkiem podwójnym, dostawką lub rozkładaną kanapą (przeznaczona dla dzieci do 11. roku życia włącznie), TV, sejfem, telefonem i minibarem (za opłatą)łazienka z wanną lub prysznicem, WC i suszarką do włosówczęściowo balkonWi-Fi

    Pokój 2-osob./2 dostawki prysznic/WC (ok. 40 m?, maks. 2 dorosłych + 2 dzieci), HB

    pokój z podwójnym łóżkiem, dostawką lub rozkładaną kanapą (przeznaczona dla dzieci do 11. roku życia włącznie), TV, sejfem i minibarem (za opłatą)łazienka z wanną lub prysznicem, WC i suszarką do włosówczęściowo balkonWi-Fi

    Dojazd

    Kolej: Calalzo (ok. 40 km)Przelot: Treviso (ok. 150 km), Innsbruck (ok. 150 km), Wenecja (ok. 160 km)

    Karnet narciarski - dodatkowe informacje.

    Jeżeli przez cały okres Państwa pobytu ze względu na pandemię koronawirusa zarezerwowany obiekt lub wszystkie tereny narciarskie, na które obowiązuje wykupiony karnet będą zamknięte, mogą Państwo bezpłatnie anulować rezerwację. Obowiązuje to również w razie zamknięcia granic kraju docelowego.W takim przypadku mogą Państwo na 12 dni (i mniej) przed rozpoczęciem wyjazdu, bezpłatnie odwołać rezerwację. Prawo do bezpłatnej rezygnacji nie przysługuje Państwu w razie dokonania rezerwacji na mniej niż 12 dni przed rozpoczęciem imprezy turystycznej, jeżeli powód odwołania wyjazdu, na który się Państwo powołują, był już znany w momencie dokonywania rezerwacji.Anulowanie rezerwacji musi nastąpić najpóźniej na 7 dni przed rozpoczęciem wyjazdu (do godz. 14:00).Zwroty kosztów wyjazdu będą realizowane w ciągu 14 dni od anulowania rezerwacji. W ubiegłych sezonach narciarskich 2019/20 oraz 2020/21 zwróciliśmy 100% środków za rezerwacje odwołane z powodu pandemii koronawirusa. Pieniądze naszych Klientów w przypadku imprez turystycznych są dodatkowo zabezpieczone przez Niemiecki Fundusz Gwarancyjny dla Podróżnych (DRSF).Jeżeli w cenę wliczone są dodatkowe usługi, prosimy o zapoznanie się z nimi w procesie rezerwacji.

    Gwarancja śniegu (01.01. - 15.03.)

    Jeżeli na 5 dni przed rozpoczęciem wycieczki (dzień przyjazdu) z powodu braku śniegu wszystkie tereny narciarskie, na które obowiązuje wykupiony karnet narciarski będą zamknięte - przy czym najwyższy punkt terenu narciarskiego musi znajdować się na wysokości minimum 1800 m.n.p.m. - mogą Państwo bezpłatnie dokonać zmiany rezerwacji na inną naszą wycieczkę w tym samym terminie (o ile są jeszcze wolne miejsca; obowiązuje aktualna cena nowego wyjazdu bez rabatu Last-Minute & More; gwarancja ważna jedynie dla wycieczek zaczynających się w terminach od 01.01. do 15.03.).Aby móc skorzystać z gwarancji, prosimy o kontakt w wyznaczonym terminie (dokładnie na 5 dni przed rozpoczęciem wyjazdu/pobytu, np. w poniedziałek, jeżeli impreza turystyczna rozpoczyna się w sobotę) drogą mailową na adres gwarancjasniegu-pl@snowtrex.com.

    Teren narciarski Cortina d'Ampezzo

    Maks. wysokość: 2924 mMin. wysokość: 1224 mWys. miejscowość: 1761 mWyciągi łącznie: 31Orczyki: 6Krzesełka: 19Gondole: 6Trasy łącznie: 120 kmTrasy zielone/niebieskie: 45 kmTrasy czerwone: 59 kmTrasy czarne: 16 km

    Region narciarski Dolomiti Superski

    Maks. wysokość: 3269 mMin. wysokość: 860 mWyciągi łącznie: 460Orczyki: 137Krzesełka: 237Gondole: 86Trasy łącznie: 1200 kmTrasy zielone/niebieskie: 360 kmTrasy czerwone: 720 kmTrasy czarne: 120 km


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Snow Trex, które specjalizuje się w ofertach wyjazdów zimowych do najbardziej atrakcyjnych regionów narciarskich w Europie i w Ameryce Północnej. Biuro Podróży SnowTrex prężnie działa na rynku międzynarodowym od 2005 roku, obecnie obsługuje turystów w 15 krajach świata.

    Wychodząc naprzeciw potrzebom klientów Biuro Podróży Snow Trex ma do dyspozycji szeroką bazę apartamentów i hoteli o różnym standardzie, a także pośredniczy w zakupie karnetów narciarskich na wybrane ski regiony. Dodatkowo isnieje możliwość wypożyczenia sprzętu i wykupienia kursów nauki jazdy na nartach czy snowboardzie.

    Podczas wakacji w najpopularniejszych destynacjach klienci objęci są opieką rezydentów, którzy przygotowują animacje wieczorne i zabawy na śniegu. To właśnie stanowi o wyjątkowości oferty Snow Trex.


    Dertour Polska

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    Grand Hotel Misurina

    Kategoria

    ****

    Miejscowość

    Misurina

    Region

    Wenecja Euganejska

    Kod

    BZO63001 FH

    Liczba pokoi

    124

    Położenie

    Miejsce oddzielone tylko nadbrzeżną drogą od jeziora, położone na wysokości ok. 1756 m. Sklepy i restauracje w odległości ok. 50 m, do centrum miejscowości ok. 500 m, do Cortina d`Ampezzo ok. 15 km, do Toblach ok. 15 km.

    Opis

    Komfortowy hotel z luźną, sportową atmosferą. Restauracja, bar, WLAN w lobby, winda, taras, parking, garaż (za opłatą).

    Wyżywienie

    Przy rezerwacji z 2 posiłkami dziennie (H) śniadanie w formie bufetu oraz kolacja w formie 4-daniowego menu do wyboru, bufet przekąsek i sałatek, menu dla dzieci.

    Pokój typ 1

    DU = Standard, komfortowy pokój, ok. 20 m kw., prysznic/WC, suszarka do włosów, telefon, TV, minibar (na zamówienie).

    Pokój typ 2

    DH = Superior, ok. 25 m kw., z eleganckimi meblami i sejfem.

    Pokój typ 3

    FU = pokój rodzinny, z pokojem 2-os. i częścią mieszkalną oddzieloną optycznie przeszklonymi drzwiami przesuwnymi z wysuwaną kanapą, z balkonem.

    Sport, rozrywka, wellness

    Wellness za opłatą - strefa spa o pow. ok. 400 m kw., kryty basen (ok. 16 x 5 m) ze zintegrowanym jacuzzi, łaźnią parową, sauną, wstęp od 16 lat. Rozrywka w cenie - cotygodniowy wieczór tematyczny i piano bar.

    Dla dzieci

    W cenie - mini klub dla dzieci 4-12 lat w określone dni i godz., pokój zabaw, mały brodzik dla dzieci. Za opłatą, na zamówienie, opiekunka.

    Dla aktywnych

    Wyciąg narciarski ok. 500 m, trasy biegowe ok. 400 m, skibus do Misurina i Faloria-Cristallo, przystanek przed hotelem, przechowalnia nart.

    Pies

    Mały pies na zapytanie, ok. 20 EUR/noc (TIER).

    Parking / Garaż

    Garaż za opłatą, ok. 10 EUR/noc.

    Taxa klimatyczna

    Do zapłaty na miejscu.

    Transfery

    Możliwość rezerwacji transferu z/na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    SP309102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Nekera

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    WLOCHY

    Położenie

    spokojne, na wysokości 1756 m. n.p.m. w otoczeniu masywu Dolomiti di Sesto, na który składają się trzy główne szczyty (Drei Zinnen / Tre Cime di Lavaredo): Cima Ovest, 2973 m. n.p.m., Cima Grande, 3003 m. n.p.m. oraz Cima Piccola, 2857 m. n.p.m. Centrum miejscowości Misiurna oddalone o ok. 200 m. Ośrodek narciarski Cortina d'Ampezzo oddalony o ok. 15 km., wyciąg narciarski Tre Cime ok. 14,5 km. Przystanek skibusa (płatnego) oddalony o ok. 50 m. od hotelu. Jezioro Misurina oddalone o 200 m.

    Wyposażenie

    popularny, renomowany hotel sieci Blu Hotels oferuje 87 pokoi i 38 apartamentów. Do dyspozycji Gości: hol powitalny z recepcją i miejscami do wypoczynku, sejfy na recepcji, restauracja, kawiarnia, bar. 

    Dostep do internetu

    Wi-Fi w strefie lobby gratis.

    Zakwaterowanie

    pokoje dwuosobowe standard (DBL STANDARD): ok. 18 m2, 2 łóżka, TV-sat., telefon, minibar (za opłatą), balkon, prysznic, WC, suszarka. Pokoje Superior (DBL SUPERIOR): ok. 23 m2; dla min. 3, max. 4 osób. Wyposażone jak pokoje standard. Pokoje rodzinne (FAMILY): ok. 32 m2; pomieszczenie dzienno-sypialne, dodatkowo z rozkładaną dwuosobową sofą, dla min 3., max. 4 osób. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat za opłatą 10 EUR / dzień, wymagana wcześniejsza recerwacja. 

    Wellness

    za opłatą: pakiet Wellness 50 EUR os. dorosła/tydzień lub 15 EUR os./ dzień: basen kryty (obowiązkowy czepek kąpielowy), sauna, łaźnia parowa, jacuzzi. Dzieci poniżej 16 lat wstęp na basen gratis, ale wyłącznie pod opieką osoby dorosłej. 

    Wyżywienie

    z dwoma posiłkami: śniadanie w formie bufetu, kolacja w formie 4-daniowego menu z bufetem sałatkowym. Kolacje tematyczne. 

    Święta/Sylwester

    menu świąteczne 24.12 i sylwestrowe 31.12 w cenie. 

    Rozrywka

    3 razy w tygodniu muzyka na żywo w piano barze.

    Dzieci

    pokój zabaw, animacje dla dzieci od 4 do 12 lat, przez 5 godzin, 6 dni w tygodniu, wysokie krzesełka w restauracji.

    Kategoria Nekera

    4 gwiazdki, kategoria lokalna: 4 gwiazdki.

    Narciarnia

    tak, w hotelu: przechowalnia nart i sprzętu sportowego, suszarnia butów.

    Skibus

    tak, przystanek oddalony o ok. 50 m. od hotelu.

    Parkowanie

    parking bezpłatny (w miarę dostepności miejsc), garaż płatny na miejscu: 10 EUR - za pojazd / dzień lub 35 EUR, - na tydzień,

    Zwierzęta domowe

    tylko małe zwierzęta, na zapytanie, za opłatą 20 EUR / dzień. 

    Opłata klimatyczna

    2 EUR os./dzień (Goście powyżej 10 lat), płatna na miejscu w hotelu. 

    Cena zawiera

    Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), telefoniczna lub bezpośrednia opieka rezydenta.W przypadku imprez turystycznych opartych o przeloty przewóz bagażu może być nieuwzględniony w cenie (standardowo przy przelotach czarterowych w cenie zawarty jest bagaż 20 kg/osoba).W zależności od linii lotniczej dopłata waha się od 0 do ok 500 zł/bagaż. Przykładowe linie lotnicze, gdzie bagaż jest dodatkowo płatny to: FR (Ryanair), W6 (WizzAir), A3 (Aegean), LO (Lot).

    Mocne strony

    - Przepiękne otoczenie masywu Tre Cime- Ośrodek Cortina d'Ampezzo 15 km.- Skibus do wyciągów przy hotelu- Atrakcyjne parkiety Wellness i Spa


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Ski Sun

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    **** Włochy/Dolomity

    DLA NARCIARZY

    Wyciąg: ok. 300 m wyciąg dla dzieci, ok. 7 km (Cristallo, Faloria). Skibus: za opłatą (ok. 50 m od hotelu). Raz dziennie. Trasa biegowa: ok. 300 m. Wypoż. sprzętu: w Cortinie. Szkółka narciarska: ok. 500 m. w Cortina. Narciarnia: w hotelu.

    ATUTY

    pobyt dzieci do 11 lat gratis napoje do kolacji w cenie (w wybranych terminach)

    POŁOŻENIE

    na wysokości 1756 m n.p.m. Bezpośrednio przy jeziorze, spokojne i słoneczne, z prze­pięknym widokiem na słynne Trzy Wieże (Tre Cime di Lavaredo) i łańcuch Dolomi­tów. Sklepy i restauracje ok. 50 m. Do Cor­tina d'Ampezzo ok. 10 km.

    HOTEL

    hotel z historią wybudowany w 1892 roku, ostatni remont 1999 r. Renomowany hotel sieci Blu Hotels" oferuje 88 pokoi i 37 apartamentów. Recepcja (sejf), pomiesz­czenie klubowe, WiFi gratis, kawiarnia, restauracja, winda, pokój konferencyjny.

    KATEGORIA LOKALNA

    4 gwiazdki.

    POKOJE

    eleganckie i komfor­towe, prysznic, WC, suszarka, tel., TV sat., minibar (na zapytanie), balkon. ST2A: pokój 2-os. (ok. 18 m kw.) ST2B: pokój 2-os. (ok. 23 m kw.), bardziej przestronny, dodatkowo sejf. ST2D: dwupokojowy dla 4 os. (ok. 34 m kw.). Pokój dzienny z podwójną kanapą, wnęka kuchenna (k. elektr., lodówka, zmywarka) brak wyposażenia (naczynia, sztućce). 1 pokój 2-os. (oddzielony drzwiami prze­suwnymi). Bez minibaru. Codz. sprząta­nie (oprócz wnęki kuchennej). A1A: pokój 1-os. (ok. 17 m kw.).

    WYŻYWIENIE

    bufet śniadaniowy. Wieczo­rem wybór 4-daniowego menu i bufet sałat­kowy. 1 x kolacja ze specjałami kuchni regionalnej. W terminie 9.01-16.01.21 oraz 6.03- 14.03.21 (przy 7-dniowym pobycie) do kola­cji 1/4 l wina i 1/2 l wody/os. w cenie. Święta/ Sylwester: menu bożonarodze­niowe i sylwestrowe w cenie.

    WELLNESS

    za opłatą strefa wellness (wstęp od 16 lat): ok. 50,- EUR/tydzień/osoba, lub 15 EUR/dzień/os. Basen z whirlpoolem i brodzikiem dla dzieci (ok. 80 m kw., obowiązek pływania w czepku). 

    DZIECI

    mini klub dziennie ok 5 h (4-12 lat, oprócz sobót). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat ok. 10 EUR/dzień.

    ROZRYWKA

    3 x w tygodniu po kolacji muzyka na żywo.

    PARKOWANIE

    w cenie. Garaż ok. 10 EUR/dzień, ok. 35 EUR/tydzień.

    ZWIERZĘ DOMOWE

    ok. 15 EUR/dzień (na zapytanie).

    OPŁATA KLIMATYCZNA

    ok. 2.00 EUR/dzień/os. od 10 lat.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Dolomity, Włochy

    Opis hotelu

    Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia i bar. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Na terenie hotelu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu oraz na parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting i opieka nad dziećmi.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w centralne ogrzewanie, kuchnię i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W aneksie kuchennym znajduje się lodówka i kuchenka gazowa. Do wyposażenia należą również telefon i telewizor. Łazienka posiada prysznic. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Taras doskonale nadaje się na chwilę wytchnienia. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Położenie obiektu czyni go optymalnym ośrodkiem dla narciarzy. Studio fitness wewnątrz obiektu podlega opłacie dodatkowej. Obiekt oferuje w Centrum Wellness bogatą gamę zabiegów, w tym spa, saunę, łaźnię parową, łaźnię turecką, salon piękności, zabiegi masażu i hydroterapię, jak również za dodatkową opłatą solarium. Program animacyjny i miniklub to doskonały pomysł na zagospodarowanie Państwa czasu wolnego.

    Wyżywienie

    Przygotowaliśmy dla Państwa zróżnicowane warianty żywieniowe. Dostępne opcje to wyżywienie częściowe i wyżywienie pełne. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja.

    Akceptowane karty kredytowe

    W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Grand Hotel Misurina

    Opinie o Hotelu Grand Hotel Misurina

    Grand Hotel Misurina - możliwości zakwaterowania:

    Family FAM 3-4 os.
    family fam 3-4 os. lake view
    Single SGL
    standard dbl 2 os.
    Super Family SUPER 4-5 os.
    Superior SUP 3-4 os.
    superior sup 3-4 os. lake view
    Trójka Superior
    pokój dwuosobowy Superior
    Dwójka Standard
    Pokój 2-osob. prysznic/WC, ok. 18 qm
    pokoj STANDARD
    Doppelzimmer,Balkon,Class
    Doppelz,Balkon,Superior
    Pokoj 2-os. dla 1 os.
    Pokój 2-osob./2 dostawki prysznic/WC, 22 - 25 qm, maks. 2 doroslych + 2 dzieci
    Einzelzimmer,Balkon,Class
    Pok 3 os. family widok jez
    Pok 4 os. family widok jez
    Pokoj Rodzinny 3 OS.
    Pokoj rodzinny 4-os.
    Pokoj rodzinny 5-os.
    pokój rodzinny
    Familienzimmer,Balk
    Familienzimmer, Balkon, S
    pokoj SUPERIOR
    Pok 4 os. suoerior widok jez
    pokoj SUPERIOR
    Pok 3 os. suoerior widok jez

    Grand Hotel Misurina - Możliwości wyżywienia:


    Grand Hotel Misurina - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Grand Hotel Misurina? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00