cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
1 / 12
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
22.12 - 29.12
już od 1616 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.05 - 23.05
już od 417 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Grand Hotel Misurina
  • Basen kryty
  • Polska animacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Grand Hotel Misurina
star 4

Włochy: Veneto
Ocena hotelu Grand Hotel Misurina:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Grand Hotel Misurina:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 grudnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 maja 2019

Hotel Grand Hotel Misurina w ofercie Biura podróży:

Europe Mountains

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Misurina

OPIS

Hotel Grand Misurina, znajduje się nad brzegiem pięknego jeziora Misuriana, jedynie kilka kilometrów do słynnej miejscowości Cortina d'Ampezzo. W hotelu znajduje się restauracja, a także gabinet odnowy biologicznej. W okresie zimowym jest dostęp do 25 kilometrów tras narciarskich a zaledwie 6 km od hotelu (dostępny jest darmowy autobus) znajdują się trasy Cortina Faloria oraz Cristallo o łącznej długości 70 km

W CENIE

Parking Strefa Wi-Fi Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Łóżeczko dla dziecka Garaż Minibar Sauna Łaźnia parowa Jacuzzi Zwierzęta mile widziane Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 261 m. Wyciągi - 13 km.

PARKING

garaż, parking niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu.

USŁUGI SPA I WELLNESS

jacuzzi, łaźnia parowa, sauna fińska.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka, wysokie krzesło dla dziecka, plac zabaw dla dzieci.

USŁUGI HOTELOWE

restauracja, lounge, winda, recepcja.

WYPOSAŻENIE POKOI

minibar, telewizja satelitarna, telefon, prysznic, suszarka do włosów, toaleta, pokoje dla alergików dostępne.

ZWIERZĘTA

zwierzęta mile widziane.


Otium

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Cortina/Veneto/Włochy

Atuty

strefa wellness z basenem, nad brzegiem jeziora, promocje rodzinne

Położenie

na wysokości ok. 1765 m n.p.m., ok. 1 km od centrum miejscowości Misurina nad brzegiem Jeziora Misurina, we włoskim Veneto (Wenecja Euganejska). Do słynnej Cortiny d'Ampezzo ok. 15 km

Wyciągi narciarskie

do najbliższego wyciągu Rio Gere wchodzących w skład kompleksu narciarskiego Cortina d'Ampezzo ok. 8,2 km; do wyciągu Col Druscie w Cortinie - ok. 16,2 km. Skibus hotelowy do wyciągów Faloria i Cristallo - gratis (kursuje w wyznaczonych godzinach). Przystanek skibusa (gratis) ok. 20 m od hotelu

Wyposażenie

recepcja, bar, restauracja z panoramicznym widokiem na jezioro, winda, sejf, sala konferencyjna (do 80 osób), przechowalnia sprzętu narciarskiego, parking (gratis, ograniczona ilość miejsc), garaż (za opłatą - 10 euro/dzień, 35 euro/tydz.). Hotel posiada 5 pięter

Internet

tak (Wi-Fi - gratis, w lobby)

Karty kredytowe

tak (Visa, Mastercard)

Sport i relaks

odnowione centrum wellness (za opłatą - 7 euro/os./dzień lub 25 euro/os./tydz.) - basen (dzieci do 15,9 lat gratis), sauna, łaźnia turecka (wstęp wyłącznie dla osób od 16 lat); mini club dla dzieci wieku 4-11 lat (gratis, 5 godzin dziennie, 6 x w tygodniu, w jęz. włoskim i angielskim); muzyka na żywo (3 razy w tygodniu)

Pokoje

hotel dysponuje 87 pokojami.

Pokoje typu Standard

(ok. 18 m2); dwuosobowe, łazienka z WC, suszarka do włosów; telefon, TV-sat., część pokoi posiada balkon

Pokoje Superior

(ok. 25 m2); dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek; łazienka z WC, suszarka do włosów; telefon, TV-sat., część pokoi posiada balkon

Pokoje Family

(ok. 34 m2) dla 4 osób (składają się z wydzielonej części sypialnej i części dziennej z sofą). Łazienka z WC, suszarka do włosów; telefon, TV-sat., część pokoi posiada balkon

Pokoje Super Family

(ok. 40 m2) dla 5 osób (składają się z dwóch sypialni i części dziennej z sofą). Łazienka z WC, suszarka do włosów; telefon, TV-sat., część pokoi posiada balkon

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu i ciepłe kolacje podawane przez kelnera. Napoje do kolacji dodatkowo płatne. Raz w tygodniu kolacja regionalna. W terminach 05-12.01.2018 oraz 09-17.03.2018 1/4 l wina stołowego i 1/2 l wody do kolacji w cenie

Pieski

tak (małe, za opłatą - 20 euro/dzień)

Kategoria lokalna

****

Kolacja Wigilijna

w cenie

Kolacja Sylwestrowa

w cenie

Świadczenia

7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie wg opisu, ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) - KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, opieka włoskiego kontrahenta

Uwaga

Zalecamy zwiększenie ubezpieczenia OC Signal Iduna do kwoty 30 000 euro - 25 zł/os./pobyt

Obowiązkowa opłata na miejscu

taksa klimatyczna ok. 1-2,5 euro/os./dzień

Zakwaterowanie

przyjazd - od godz. 17.00, wyjazd - do godz. 10.00

Autokar

nie

Zniżki (na dostawkach) i dopłaty

dzieci do 11,9 lat - gratis; możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 1,9 lat - za opłatą 8 euro/dzień (Uwaga! W pokoju Super Family 50% zniżki na piątym łóżku), dzieci 12 lat - 50% zniżki. Dopłata do pokoju dwuosobowego z wykorzystaniem dla jednej osoby według cen w systemie. Dopłata za ubezpieczenie kosztów rezygnacji 2,66%

Oferta Free Ski

nie

Promocje

Oferta Early Booking - zniżka 10% na rezerwacje potwierdzone do 30.11.2018. Ceny w systemie i na stronie internetowej uwzględniają promocję


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


Volare Travel

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy

Położenie

hotel usytuowany w miejscowości MISURINA na wysokości 1.754 m n.p.m. w regionie narciarskim CORTINA D'AMPEZZO przy malowniczym jeziorze. Wyciągi Monte Agudo di Auronzo oraz Misurina oferują 25 km tras. Odległość do wyciągu krzesełkowego "Col di Varda" 500 m, do szkoły narciarskiej "Le Tre Cime" ok. 500 m (3 trasy narciarskie), do wyciągów w Cortinie (Faloria oraz Cristallo) ok. 6 km (70 km tras narciarskich), do których kursuje bezpłatny hotelowy bus.

Serwis

bar, piano bar, restauracja panoramiczna, sala kongresowa na 80 osób, basen, centrum odnowy biologicznej (wstęp tylko dla osób powyżej 16 r.) - sauna, łaźnia turecka, masaże, jacuzzi, niewielka siłownia; mini club dla dzieci w wieku 4-12 lat, strefa wi-fi w hallu.

Pokoje

do dyspozycji gości 86 komfortowych pokoi wyposażonych w TV, telefon, suszarkę do włosów i minibar. Typy pokoi STANDARD 2 os. bez możliwości dostawki, SUPERIOR dla 3-4 os z możliwością 2 dostawek, APARTAMENT RODZINNY - 2 pokojowy (dla 4 os) i 3 pokojowy (dla 4-5 os).

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu, obiadokolacje serwowane. Restauracja serwuje dania włoskie oraz dania kuchni międzynarodowej. Raz w tygodniu kolacja tematyczna. W terminie 05-12.01 oraz 09-16.03 napoje do obiadokolacji (1/4 l wina stołowego oraz 1/2 l wody na osobę)

Cena obejmuje

7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie, kolację świąteczną, kolację sylwestrową, po kolacji muzyka na żywo - 3 razy w tyg., miejsce parkingowe (do wyczerpania miejsc), obowiązkowe ubezpieczenie KL, NNW i bagaż w wys. 40 zł/os.

Cena nie obejmuje

napoi do kolacji, korzystania z basenu i strefy wellness, opcjonalnego ubezpieczenia OC SKI, taksy klimatycznej.

Zniżki

przy dwóch osobach pełnopłatnych na 1 i 2 dostawce dzieci 0-11,99 lat gratis, osoby powyżej 12 lat - 50%, na 3 dostawce (tylko w apartamencie rodzinnym) dzieci 0-1,99 lat gratis, powyżej 2 lat - 50% .

Dopłaty

Wstęp do wellenss (sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, siłownia) i na basen dorośli (od 16 lat) - 25 euro/tydzień lub 7 euro/dzień, dzieci poniżej 16 lat wstęp tylko na basen - gratis; garaż 10 euro/dzień, 35 euro/tydzień, niewielkie zwierzęta 20 euro/dzień, łóżeczko dla infanta 8 euro/dzień

Early booking

10% do 30.11

Uwagi

Na basenie obowiązuje nakaz używania czepka.

Info skipass

6 dniowy Cortina d'Ampezzo od 201 euro/os., 6 dniowy Dolomiti Superski od 220 euro/os. obejmuje trasy - Cortina d'Ampezzo, Val di Fassa/Carezza, Val di Fiemme,/Obereggen, Kronplatz Plan de Corones, Alta Badia, Val Gardena, Ale di Siusi, Arabba, Marmolada, San Martino di Castrozza/Passo Rolle, Valle Isarco, Trevalli - Moena/Lusia- San Pellegrino/Falcade, Civetta, Sextner Dolomiten - Alta Pusteria.

Atuty obiektu

- wellness - basen - blisko wyciągu - możliwość jazdy na łyżwach i gry w hokeja na zamarzniętym jeziorze - w pobliskim Paulus San Marco trasy do uprawiania narciarstwa biegowego


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Volare Travel, które powstało w roku 2004 jako organizator sportów zimowych i specjalista wycieczek narciarskich we Włoszech. Obecnie, w ramach oferty zimowej, należy do ścisłej czołówki polskich touroperatorów. Organizuje wakacje w najlepszych regionach narciarskich Włoch (m. in. Madonna di Campiglio, Val di Fiemme, Livigno, Val di Sole, czy Val di Fassa) i Austrii (Dolina Zillertal, Hintertux, Zell am See czy Kaprun).

W ofercie Volare Travel znajdują się dogodnie położone i dobrze wyposażone apartamenty z aneksami kuchennymi dla narciarzy oraz hotele o wysokim standardzie dla najbardziej wymagających osób. Biuro Podróży Volare Travel organizuje wyjazdy narciarskie dla klientów indywidualnych oraz grup zorganizowanych, a także wyjazdy incentive w oparciu o autokar i dojazd własny oraz z możliwością przelotu.

Volare Travel zapewnia wykwalifikowaną kadrę instruktorów, którzy dokładają wszelkich starań aby wypoczynek narciarski był niezwykłą przygodą organizując zawody narciarskie, zjazdy poza trasami, wyjazdy na heliski i szereg innych atrakcji.


Itaka

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy (narty) / Cortina d'Ampezzo - Misurina

Opis oferty:

Malowniczo położony nad brzegiem jeziora Misurina, na wysokości 1756 m n. p. m., w spokojnej okolicy otoczonej łańcuchem Dolomitów. Elegancki i komfortowy, urządzony w alpejskim stylu, zapewnia wygodny pobyt zarówno w pokojach standardowych, jak i rodzinnych apartamentach. Pozytywne opinie zawdzięcza zadbanym wnętrzom, pysznej, również lokalnej kuchni i oczywiście świetnej lokalizacji. Blisko stąd do słynnej, narciarskiej miejscowości Cortina d'Ampezzo, nazywanej "Królową włoskich Dolomitów". Położona w samym sercu gór, słynie z bardzo słonecznych i świetnie naśnieżnych stoków. Specjalnie dla Gości ITAKI karta klubowa, upoważniająca do bezpłatnego korzystania z basenu, animacji i miniklubu.

POŁOŻENIE:

w miejscowości MISURINA, ok. 15 km od Cortiny d'Ampezzo ze sklepami i barami, w pobliżu hotelu mały supermarket i pizzeria; ok. 270 km od portu lotniczego w Weronie; przystanek autobusowy przed hotelem (do strefy narciarskiej Cristallo-Faloria).

WYCIĄGI NARCIARSKIE:

ok. 750 m od dolnej stacji wyciągu krzesełkowego, wyżej 2 wyciągi krzesełkowe i 1 orczykowy; ok. 7,5 km od hotelu w stronę Cortiny d'Ampezzo znajdują się dolne stacje ośrodka narciarskiego Faloria-Cristallo-Mietres: 14 wyciągów: 2 gondole, 10 wyciągów krzesełkowych, 2 wyciągi orczykowe (bezpłatny bus hotelowy kilka razy dziennie, w tym 2 razy na wyłączność Klientów ITAKI).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki, regularnie odnawiany, 86 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, winda, restauracja - dania w formie bufetu, raz w tygodniu obsługa kelnerska (wybór z menu), kuchnia europejska oraz regionalna, bar, okazjonalnie muzyka na żywo; centrum konferencyjne dla 90 osób, bezpłatny sejf w recepcji, przechowalnia sprzętu narciarskiego; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os., ok. 20 m², zadbany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon; za opłatą: minibar; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR); balkon, widok na góry i jezioro;

superior:

dla maks. 4 os., wyposażenie jak w pokoju standardowym; dodatkowo część dzienna z rozkładaną sofą;

apartament:

dla maks. 4 os., ok. 30 m², łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka; w niektórych apartamentach aneks kuchenny (bez wyposażenia); łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR); balkon, widok na góry; pokój superior i apartament za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen kryty, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 80 m², hydromasaż, wydzielona część dla dzieci; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-10 lat), animacje dla dzieci i dorosłych; za opłatą (ok. 4 EUR/jednorazowe wejście, ok. 25 EUR/tydz.): sauna, łaźnia turecka, centrum wellness.

Address:

Via Monte Piana, 21 - 32040 - Misurina - Auronzo di Cadore - Belluno - Veneto - Italia

Tel:

043539191


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Neckermann

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Dolomity, Włochy

Położenie

centralne, bezpośrednio nad jeziorem. Sklepy i restauracje ok. 50 m. Do Cortina d'Ampezzo ok. 10 km.

Wyposażenie

renomowany hotel (87 pokoi i 38 apartamentów). Recepcja (sejf), pomieszczenie klubowe z WLAN za opłatą, bar/kawiarnia, restauracja, winda, pokój konferencyjny.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie (A)

prysznic, WC, suszarka, tel., TV sat., minibar (na zapytanie), balkon. A2A: pokój 2-os. (ok. 17 m kw.). A2B/A3B/A4B (A2G-A4G): pokój 2-os. (ok. 23 m kw.), bardziej przestronny, dodatkowo sejf. A2C/A3C/A4C (A2H-A4H): pokój 2-os. superior, jak A2B, z widokiem na jezioro. A2F/A3F/A4F: suite jak A2C, ok. 30 m kw.,  pokój dzienny z rozkładaną kanapą i pokój 2-os. A2D/A3D/A4D: dwupokojowy dla min. 4 os. (ok. 35 m kw.). Pokój dzienny z podwójną kanapą, lodówka. A2S: pokój 2-os. (ok. 16 m kw.), wariant ekonomiczny. 

Wyżywienie

śniadanie w formie bufetu, wieczorem 4-daniowy wybór menu z bufetem sałatkowym. 1 x na tydz. regionalne specjały. 2 posiłki w terminie 29.06-23.08.

Sport

za opłatą: wypożyczenie rowerów.

Wellness

za opłatą: kryty basen (owalny, ok. 90 m kw.) połączony z jacuzzi, brodzik dla dzieci. Sauna, łaźnia parowa oraz masaże (wstęp do strefy wellness od 16 lat).

Dzieci

mini klub (4-12 lat, ok. 01.06.-30.08 oprócz sobót).

Opłata klimatyczna

ok. 1,30 EUR/dzień/os od 10 lat.

Łóżeczko dla dziecka

do 2 lat ok. 8 EUR/dzień.

Parkowanie

w cenie. Garaż ok. 5 EUR/dzień.

Zwierzę domowe

ok. 20 EUR/noc (mały pies, do 15 kg). 

All Inclusive

all inclusive light w terminie 18.05-28.06 i 24.08-12.10 w cenie HP. Dodatkowo w południe lekki lunch w formie bufetu w godz. 13:00-14:00, kawa, herbata w godz. 16:00-17:00. Do kolacji piwo, wino, woda i napoje bezalkoholowe. Open bar w godz. 10:00-19:00 (piwo, wino, woda i napoje bezalkoholowe).

Wcześniej = taniej (A)

10% zniżki przy rez. do 30.04.

Zniżki (A)

1-2 dzieci (do 11 lat): pobyt gratis, (12-18 lat): zniżka procentowa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Itaka R

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy (narty) / Cortina d'Ampezzo - Misurina

Opis oferty:

Malowniczo położony nad brzegiem jeziora Misurina, na wysokości 1756 m n. p. m., w spokojnej okolicy otoczonej łańcuchem Dolomitów. Elegancki i komfortowy, urządzony w alpejskim stylu, zapewnia wygodny pobyt zarówno w pokojach standardowych, jak i rodzinnych apartamentach. Pozytywne opinie zawdzięcza zadbanym wnętrzom, pysznej, również lokalnej kuchni i oczywiście świetnej lokalizacji. Blisko stąd do słynnej, narciarskiej miejscowości Cortina d'Ampezzo, nazywanej "Królową włoskich Dolomitów". Położona w samym sercu gór, słynie z bardzo słonecznych i świetnie naśnieżnych stoków.

POŁOŻENIE:

w miejscowości MISURINA, ok. 15 km od Cortiny d'Ampezzo ze sklepami i barami, w pobliży hotelu mały supermarket i pizzeria; ok. 270 km od lotniska w Weronie; przystanek autobusowy przed hotelem (do strefy narciarskiej Cristallo-Faloria).

WYCIĄGI NARCIARSKIE:

ok. 750 m od dolnej stacji wyciągu krzesełkowego, wyżej 2 wyciągi krzesełkowe i 1 orczykowy; ok. 7,5 km od hotelu w stronę Cortiny d'Ampezzo znajdują się dolne stacje ośrodka narciarskiego Faloria-Cristallo-Mietres: 14 wyciągów - 2 gondole, 10 wyciągów krzesełkowych, 2 wyciągi orczykowe (bezpłatny bus hotelowy kilka razy dziennie).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki, regularnie odnawiany, 86 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, winda, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia europejska, bar, okazjonalnie muzyka na żywo; centrum konferencyjne dla 90 osób, przechowalnia sprzętu narciarskiego; za opłatą: internet bezprzewodowy w okolicach recepcji; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os., ok. 20 m², zadbany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon; za opłatą: sejf, minibar; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR); balkon, widok na góry;

apartament:

dla maks. 4 os., wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo część dzienna z rozkładaną sofą;

suite:

dla maks. 4 os., ok. 30 m², łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka, sejf (płatny), w niektórych pokojach aneks kuchenny; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR); balkon, widok na góry.

SPORT I ROZRYWKA:

za opłatą: basen kryty, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 80 m², hydromasaż, wydzielona część dla dzieci; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-10 lat); sauna, łaźnia turecka, centrum wellness.  

KONTAKT:

0039/0365441100, www.grandhotelmisurina.com


TUI

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

VENETO/WŁOCHY

Do dyspozycji gości

• recepcja z sejfem • winda • basen (kryty, z wodą słodką) • restauracja • bar

Wyposażenie

• Wi-Fi (w lobby, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• garaż (płatny) • parking (niestrzeżony, w cenie)

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

125

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• zakwaterowanie od 17.00, wykwaterowanie do 10.00 • hotel akceptuje psy i koty (na zapytanie, płatne ok. 15 €/os./dzień) • taksa klimatyczna (płatna na miejscu ok. 1,3 €/os./dzień, tylko gotówka)

Dla dzieci

• miniklub dla dzieci w wieku 4-11 lat (styczeń-marzec, czerwiec, lipiec, grudzień) • łóżeczko dziecięce (płatne ok. 8 €/dzień, na zapytanie)

Sport i wellness

W cenie • basen kryty (obowiązkowe czepki)

Płatne • masaże • pokój relaksacyjny • sauna fińska • łaźnia parowa • jacuzzi (w strefie spa, obowiązkowe czepki) • centrum wellness (od 16 lat)

Rozrywka

• muzyka na żywo (kilka razy w tygodniu) 

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 4 os. • ok. 33 m2 • pokój dzienno-sypialny • ogrzewanie (centralnie sterowane) • telefon • TV sat. • lodówka • wanna lub prysznic • WC • suszarka

Pokój 2-osobowy superior DZX3

• 2-4 os. • ok. 24 m2 • telefon • TV sat. • minibar (płatny) • prysznic • WC • suszarka • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX1

• 2 os. • ok. 16 m2 • w budynku głównym • ogrzewanie (centralnie sterowane) • telefon • TV sat. • minibar (płatny) • wanna lub prysznic • WC • suszarka

Pokój 2-osobowy DZX2

• 2 os. • ok. 18 m2 • balkon lub taras • telefon • TV sat. • minibar (płatny) • wanna lub prysznic • WC • suszarka

Wyżywienie

Dwa posiłki • śniadanie (w formie bufetu) • kolacja (3-daniowa, do wyboru z menu na dany dzień)

Dodatkowe informacje • kolacja bożonarodzeniowa i sylwestrowa (w cenie, wybór z menu) 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Grand Hotel Misurina

Opinie o Hotelu Grand Hotel Misurina

Grand Hotel Misurina - możliwości zakwaterowania:

Family FAM
Standard DBL
Super Family
Superior SUP
Pokoj dwuosobowy prysznic WC balkon
Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard prysznic WC balkon
Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard prysznic WC Czesciowo balkon widok na jezioro
Apartament dwupokojowy prysznic WC balkon
Suita prysznic WC Czesciowo balkon widok na jezioro
Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard prysznic WC balkon
Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard prysznic WC Czesciowo balkon widok na jezioro
wariant ekonomiczny prysznic WC balkon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob typ superior/wysoki standard prysznic WC balkon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob typ superior/wysoki standard prysznic WC Czesciowo balkon widok na jezioro
Apartament dwupokojowy prysznic WC balkon
Suita prysznic WC Czesciowo balkon widok na jezioro
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob typ superior/wysoki standard prysznic WC balkon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob typ superior/wysoki standard prysznic WC Czesciowo balkon widok na jezioro
Pokoj z czterema lozkami typ superior/wysoki standard prysznic WC balkon
Pokoj z czterema lozkami typ superior/wysoki standard prysznic WC Czesciowo balkon widok na jezioro
Apartament dwupokojowy prysznic WC balkon
Suita prysznic WC Czesciowo balkon widok na jezioro
Pokoj z czterema lozkami typ superior/wysoki standard prysznic WC balkon
Pokoj z czterema lozkami typ superior/wysoki standard prysznic WC Czesciowo balkon widok na jezioro
Doppelzimmer,Economy
Doppelzimmer,Economy
pokoj STANDARD
Doppelzimmer,Balkon,Class
Doppelzimmer,Balkon
Doppelz,Balkon,Superior
Doppelzi,Balk,Seeblick
Pokoj 2-os. dla 1 os.
DZ/Bk/Classic/Spar
Pokój 2-osobowy ekonomiczny
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Einzelzimmer,Balkon
Pokój rodzinny dla 4
Family 4
Pokoj rodzinny 4-os.
Pokoj rodzinny 5-os.
Familienzimmer,Balk
Familienzimmer,Balk
Pokój rodzinny
pokoj SUPERIOR
Pokój dla 2 osób
Pokój dla 3-4 osób
Standard 2
Superior 3/4
pokoj SUPERIOR
2-Raum-Suite,Balkon

Grand Hotel Misurina - Możliwości wyżywienia:


Grand Hotel Misurina - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Grand Hotel Misurina? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00