cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
1 / 26
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
22.01 - 26.01
już od 1089 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.03 - 11.03
już od 870 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Grand Hotel Misurina
  • Basen kryty
  • Polska animacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Grand Hotel Misurina
star 4

Włochy: Veneto
Ocena hotelu Grand Hotel Misurina:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Grand Hotel Misurina:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 stycznia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 marca 2020

Hotel Grand Hotel Misurina w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 800 m od centrum Obertauern
  • ok. 500 m od stacji narciarskiej Zehnerkarbahn
  • bezpośrednio przy przystanku skibusa

Wyposażenie

  • recepcja: język: niemiecki, angielski, włoski
  • sejf: w cenie
  • winda
  • sala TV
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  • garaż: płatność gotówką, ok. 10 €/dzień

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

125

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • zakwaterowanie od 17:00, wykwaterowanie do 10:00
  • hotel akceptuje zwierzęta domowe: za opłatą, ok. 20 €/dzień 
  • taksa klimatyczna: ok. 2 €/os./dzień, płatność gotówką

    Informacja na temat gwarancji śniegu znajduje się na stronie w zakładce „Przydatne informacje - Dojazd własny" https://www.tui.pl/podroz-z-tui/dojazd-wlasny
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: za opłatą, ok. 10 €/dzień
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • miniklub: 4-11 lat, grudzień - marzec i czerwiec - sierpień, kilka razy w tygodniu, język: niemiecki, angielski, włoski
  • pokój gier i zabaw: 2-11 lat

Sport i wellness

Płatne
  • strefa spa: 16+
  • masaże
  • pokój relaksacyjny
  • sauna fińska
  • łaźnia parowa

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZE1
  • 2 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 4 os.
  • ok. 33 m2
  • ogrzewanie: grudzień - marzec; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowane
  • sejf: w cenie
  • lodówka
  • telefon
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy superior DZX3
  • 2-4 os.
  • ok. 22 m2
  • ogrzewanie: grudzień - marzec; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowane
  • sejf: w cenie
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką
  • telefon
  • TV
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-2 os.
  • ok. 18 m2
  • ogrzewanie: grudzień - marzec; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowane
  • sejf: w cenie
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką
  • telefon
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

Dwa posiłki
  • śniadanie: w formie bufetu
  • kolacja: wybór z menu na dany dzień, 3-daniowe menu
Restauracje i bary
  • restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, włoska, regionalna, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bar: za opłatą
  • Dodatkowe informacje
  • kolacja bożonarodzeniowa i sylwestrowa: w cenie, wybór z menu

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Włochy (narty) / Cortina d'Ampezzo - Misurina

    Opis oferty:

    Malowniczo położony nad brzegiem jeziora Misurina, na wysokości 1756 m n. p. m., w spokojnej okolicy otoczonej łańcuchem Dolomitów. Elegancki i komfortowy, urządzony w alpejskim stylu, zapewnia wygodny pobyt zarówno w pokojach standardowych, jak i rodzinnych apartamentach. Pozytywne opinie zawdzięcza zadbanym wnętrzom, pysznej, również lokalnej kuchni i oczywiście świetnej lokalizacji. Blisko stąd do słynnej, narciarskiej miejscowości Cortina d'Ampezzo, nazywanej "Królową włoskich Dolomitów". Położona w samym sercu gór, słynie z bardzo słonecznych i świetnie naśnieżnych stoków. Specjalnie dla Gości ITAKI karta klubowa, upoważniająca do bezpłatnego korzystania z basenu, animacji i miniklubu.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości MISURINA, ok. 15 km od Cortiny d'Ampezzo ze sklepami i barami, w pobliżu hotelu mały supermarket i pizzeria; ok. 270 km od portu lotniczego w Weronie; przystanek autobusowy przed hotelem (do strefy narciarskiej Cristallo-Faloria).

    WYCIĄGI NARCIARSKIE:

    ok. 750 m od dolnej stacji wyciągu krzesełkowego, wyżej 2 wyciągi krzesełkowe i 1 orczykowy; ok. 7,5 km od hotelu w stronę Cortiny d'Ampezzo znajdują się dolne stacje ośrodka narciarskiego Faloria-Cristallo-Mietres: 14 wyciągów: 2 gondole, 10 wyciągów krzesełkowych, 2 wyciągi orczykowe (bezpłatny bus hotelowy kilka razy dziennie, w tym 2 razy na wyłączność Klientów ITAKI).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki, regularnie odnawiany, 86 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, winda, restauracja - dania w formie bufetu, raz w tygodniu obsługa kelnerska (wybór z menu), kuchnia europejska oraz regionalna, bar, okazjonalnie muzyka na żywo; centrum konferencyjne dla 90 osób, bezpłatny sejf w recepcji, przechowalnia sprzętu narciarskiego; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os., ok. 20 m², zadbany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon; za opłatą: minibar; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR); balkon, widok na góry i jezioro;

    superior:

    dla maks. 4 os., wyposażenie jak w pokoju standardowym; dodatkowo część dzienna z rozkładaną sofą;

    apartament:

    dla maks. 4 os., ok. 30 m², łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka; w niektórych apartamentach aneks kuchenny (bez wyposażenia); łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR); balkon, widok na góry; pokój superior i apartament za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen kryty, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 80 m², hydromasaż, wydzielona część dla dzieci; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-10 lat), animacje dla dzieci i dorosłych; za opłatą (ok. 4 EUR/jednorazowe wejście, ok. 25 EUR/tydz.): sauna, łaźnia turecka, centrum wellness.

    Address:

    Via Monte Piana, 21 - 32040 - Misurina - Auronzo di Cadore - Belluno - Veneto - Italia

    Tel:

    043539191


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Włochy (narty) / Cortina d'Ampezzo - Misurina

    Opis oferty:

    Malowniczo położony nad brzegiem jeziora Misurina, na wysokości 1756 m n. p. m., w spokojnej okolicy otoczonej łańcuchem Dolomitów. Elegancki i komfortowy, urządzony w alpejskim stylu, zapewnia wygodny pobyt zarówno w pokojach standardowych, jak i rodzinnych apartamentach. Pozytywne opinie zawdzięcza zadbanym wnętrzom, pysznej, również lokalnej kuchni i oczywiście świetnej lokalizacji. Blisko stąd do słynnej, narciarskiej miejscowości Cortina d'Ampezzo, nazywanej "Królową włoskich Dolomitów". Położona w samym sercu gór, słynie z bardzo słonecznych i świetnie naśnieżnych stoków.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości MISURINA, ok. 15 km od Cortiny d'Ampezzo ze sklepami i barami, w pobliży hotelu mały supermarket i pizzeria; ok. 270 km od lotniska w Weronie; przystanek autobusowy przed hotelem (do strefy narciarskiej Cristallo-Faloria).

    WYCIĄGI NARCIARSKIE:

    ok. 750 m od dolnej stacji wyciągu krzesełkowego, wyżej 2 wyciągi krzesełkowe i 1 orczykowy; ok. 7,5 km od hotelu w stronę Cortiny d'Ampezzo znajdują się dolne stacje ośrodka narciarskiego Faloria-Cristallo-Mietres: 14 wyciągów - 2 gondole, 10 wyciągów krzesełkowych, 2 wyciągi orczykowe (bezpłatny bus hotelowy kilka razy dziennie).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki, regularnie odnawiany, 86 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, winda, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia europejska, bar, okazjonalnie muzyka na żywo; centrum konferencyjne dla 90 osób, przechowalnia sprzętu narciarskiego; za opłatą: internet bezprzewodowy w okolicach recepcji; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os., ok. 20 m², zadbany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon; za opłatą: sejf, minibar; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR); balkon, widok na góry;

    apartament:

    dla maks. 4 os., wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo część dzienna z rozkładaną sofą;

    suite:

    dla maks. 4 os., ok. 30 m², łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka, sejf (płatny), w niektórych pokojach aneks kuchenny; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR); balkon, widok na góry.

    SPORT I ROZRYWKA:

    za opłatą: basen kryty, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 80 m², hydromasaż, wydzielona część dla dzieci; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-10 lat); sauna, łaźnia turecka, centrum wellness.  

    KONTAKT:

    0039/0365441100, www.grandhotelmisurina.com


    Otium

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Cortina/Veneto/Włochy

    Atuty

    strefa wellness z basenem, Wi-Fi gratis, promocje rodzinne

    Położenie

    na wysokości ok. 1765 m n.p.m., ok. 1 km od centrum miejscowości Misurina nad brzegiem Jeziora Misurina, we włoskim Veneto (Wenecja Euganejska). Do słynnej Cortiny d'Ampezzo ok. 15 km. Do lotniska w Wenecji ok. 180 km, w Treviso ok. 140 km

    Wyciągi narciarskie

    do najbliższego wyciągu Rio Gere wchodzących w skład kompleksu narciarskiego Cortina d'Ampezzo ok. 8,2 km; do wyciągu Col Druscie w Cortinie - ok. 16,2 km. Przystanek skibusa (za opłatą) ok. 50 m od hotelu

    Wyposażenie

    recepcja, bar, restauracja z panoramicznym widokiem na jezioro, winda, sejf, sala konferencyjna (do 80 osób), przechowalnia sprzętu narciarskiego, parking (gratis, ograniczona ilość miejsc), garaż (za opłatą - 10 euro/dzień, 35 euro/tydz.). Hotel posiada 5 pięter

    Internet

    tak (Wi-Fi - gratis, w lobby)

    Karty kredytowe

    tak (Visa, Mastercard)

    Sport i relaks

    odnowione centrum wellness (za opłatą - 7 euro/os./dzień lub 25 euro/os./tydz.) - basen (dzieci do 15,9 lat gratis), sauna, łaźnia turecka (wstęp wyłącznie dla osób od 16 lat); mini club dla dzieci wieku 4-11 lat (gratis, w jęz. włoskim i angielskim, w wyznaczonych porach); muzyka na żywo (3 razy w tygodniu)

    Pokoje

    hotel dysponuje 87 pokojami.

    Pokoje typu Standard

    (ok. 18 m2); dwuosobowe, łazienka z WC, suszarka do włosów; telefon, TV-sat., część pokoi posiada balkon

    Pokoje Superior

    (ok. 25 m2); dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek; łazienka z WC, suszarka do włosów; telefon, TV-sat., część pokoi posiada balkon

    Pokoje Family

    (ok. 34 m2) dla 4 osób (składają się z wydzielonej części sypialnej i części dziennej z sofą). Łazienka z WC, suszarka do włosów; telefon, TV-sat., część pokoi posiada balkon

    Wyżywienie

    śniadania w formie bufetu i ciepłe kolacje podawane przez kelnera. Napoje do kolacji dodatkowo płatne. Raz w tygodniu kolacja regionalna. W terminach 04-11.01.2020 oraz 07-15.03.2020 1/4 l wina stołowego i 1/2 l wody do kolacji w cenie

    Pieski

    tak (małe, za opłatą - 20 euro/dzień)

    Kategoria lokalna

    ****

    Kolacja Wigilijna

    w cenie

    Kolacja Sylwestrowa

    w cenie

    Świadczenia

    7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie wg opisu, ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) - KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, opieka włoskiego kontrahenta

    Uwaga

    Zalecamy zwiększenie ubezpieczenia OC Signal Iduna do kwoty 30 000 euro - 25 zł/os./pobyt

    Obowiązkowa opłata na miejscu

    taksa klimatyczna ok. 1-2,5 euro/os./dzień

    Zakwaterowanie

    przyjazd - od godz. 17.00, wyjazd - do godz. 10.00

    Zniżki (na dostawkach) i dopłaty

    dzieci do 11,9 lat - gratis; możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 1,9 lat - za opłatą 8 euro/dzień, od 12 lat - 50% zniżki. Dopłata do pokoju dwuosobowego z wykorzystaniem dla jednej osoby według cen w systemie. Dopłata za ubezpieczenie kosztów rezygnacji 2,66%

    Oferta Free Ski

    nie

    Promocje

    Oferta Early Booking - zniżka 10% na rezerwacje potwierdzone do 30.11.2019. Ceny w systemie i na stronie internetowej uwzględniają promocję


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

    Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


    Volare Travel

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Włochy

    Położenie

    hotel usytuowany w miejscowości MISURINA na wysokości 1.754 m n.p.m. w regionie narciarskim CORTINA D'AMPEZZO przy malowniczym jeziorze. Wyciągi Monte Agudo di Auronzo oraz Misurina oferują 25 km tras. Odległość do wyciągu krzesełkowego "Col di Varda" 500 m, do szkoły narciarskiej "Le Tre Cime" ok. 500 m (3 trasy narciarskie), do wyciągów w Cortinie (Faloria oraz Cristallo) ok. 6 km (70 km tras narciarskich), do których kursuje bezpłatny hotelowy bus.

    Serwis

    bar, piano bar, restauracja panoramiczna, sala kongresowa na 80 osób, basen, centrum odnowy biologicznej (wstęp tylko dla osób powyżej 16 r.) - sauna, łaźnia turecka, masaże, jacuzzi, niewielka siłownia; mini club dla dzieci w wieku 4-12 lat, strefa wi-fi w hallu.

    Pokoje

    do dyspozycji gości 86 komfortowych pokoi wyposażonych w TV, telefon, suszarkę do włosów i minibar. Typy pokoi STANDARD 2 os. bez możliwości dostawki, SUPERIOR dla 3-4 os z możliwością 2 dostawek, APARTAMENT RODZINNY - 2 pokojowy (dla 4 os) i 3 pokojowy (dla 4-5 os).

    Wyżywienie

    śniadania w formie bufetu, obiadokolacje serwowane. Restauracja serwuje dania włoskie oraz dania kuchni międzynarodowej. Raz w tygodniu kolacja tematyczna. W terminie 05-12.01 oraz 09-16.03 napoje do obiadokolacji (1/4 l wina stołowego oraz 1/2 l wody na osobę)

    Cena obejmuje

    7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie, kolację świąteczną, kolację sylwestrową, po kolacji muzyka na żywo - 3 razy w tyg., miejsce parkingowe (do wyczerpania miejsc), obowiązkowe ubezpieczenie KL, NNW i bagaż w wys. 40 zł/os.

    Cena nie obejmuje

    napoi do kolacji, korzystania z basenu i strefy wellness, opcjonalnego ubezpieczenia OC SKI, taksy klimatycznej.

    Zniżki

    przy dwóch osobach pełnopłatnych na 1 i 2 dostawce dzieci 0-11,99 lat gratis, osoby powyżej 12 lat - 50%, na 3 dostawce (tylko w apartamencie rodzinnym) dzieci 0-1,99 lat gratis, powyżej 2 lat - 50% .

    Dopłaty

    Wstęp do wellenss (sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, siłownia) i na basen dorośli (od 16 lat) - 25 euro/tydzień lub 7 euro/dzień, dzieci poniżej 16 lat wstęp tylko na basen - gratis; garaż 10 euro/dzień, 35 euro/tydzień, niewielkie zwierzęta 20 euro/dzień, łóżeczko dla infanta 8 euro/dzień

    Early booking

    10% do 30.11

    Uwagi

    Na basenie obowiązuje nakaz używania czepka.

    Info skipass

    6 dniowy Cortina d'Ampezzo od 201 euro/os., 6 dniowy Dolomiti Superski od 220 euro/os. obejmuje trasy - Cortina d'Ampezzo, Val di Fassa/Carezza, Val di Fiemme,/Obereggen, Kronplatz Plan de Corones, Alta Badia, Val Gardena, Ale di Siusi, Arabba, Marmolada, San Martino di Castrozza/Passo Rolle, Valle Isarco, Trevalli - Moena/Lusia- San Pellegrino/Falcade, Civetta, Sextner Dolomiten - Alta Pusteria.

    Atuty obiektu

    - wellness - basen - blisko wyciągu - możliwość jazdy na łyżwach i gry w hokeja na zamarzniętym jeziorze - w pobliskim Paulus San Marco trasy do uprawiania narciarstwa biegowego


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Volare Travel, które powstało w roku 2004 jako organizator sportów zimowych i specjalista wycieczek narciarskich we Włoszech. Obecnie, w ramach oferty zimowej, należy do ścisłej czołówki polskich touroperatorów. Organizuje wakacje w najlepszych regionach narciarskich Włoch (m. in. Madonna di Campiglio, Val di Fiemme, Livigno, Val di Sole, czy Val di Fassa) i Austrii (Dolina Zillertal, Hintertux, Zell am See czy Kaprun).

    W ofercie Volare Travel znajdują się dogodnie położone i dobrze wyposażone apartamenty z aneksami kuchennymi dla narciarzy oraz hotele o wysokim standardzie dla najbardziej wymagających osób. Biuro Podróży Volare Travel organizuje wyjazdy narciarskie dla klientów indywidualnych oraz grup zorganizowanych, a także wyjazdy incentive w oparciu o autokar i dojazd własny oraz z możliwością przelotu.

    Volare Travel zapewnia wykwalifikowaną kadrę instruktorów, którzy dokładają wszelkich starań aby wypoczynek narciarski był niezwykłą przygodą organizując zawody narciarskie, zjazdy poza trasami, wyjazdy na heliski i szereg innych atrakcji.


    Europe Mountains

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Misurina

    OPIS

    Hotel Grand Misurina, znajduje się nad brzegiem pięknego jeziora Misuriana, jedynie kilka kilometrów do słynnej miejscowości Cortina d'Ampezzo. W hotelu znajduje się restauracja, a także gabinet odnowy biologicznej. W okresie zimowym jest dostęp do 25 kilometrów tras narciarskich a zaledwie 6 km od hotelu (dostępny jest darmowy autobus) znajdują się trasy Cortina Faloria oraz Cristallo o łącznej długości 70 km

    Pokój dla 2 osób

    minibar, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, suszarka do włosów, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

    Pokój dla 3-4 osób

    minibar, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, suszarka do włosów, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

    Pokój rodzinny dla 4

    minibar, Pokoje dla alergików dostępne, prysznic, suszarka do włosów, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

    W CENIE

    Parking Strefa Wi-Fi Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

    PŁATNE NA MIEJSCU

    Łóżeczko dla dziecka Garaż Minibar Sauna Łaźnia parowa Jacuzzi Zwierzęta mile widziane Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

    ODLEGŁOŚCI

    Centrum - 261 m. Wyciągi - 13 km.

    PARKING

    garaż, parking niestrzeżony.

    INTERNET

    WI-FI w częściach wspólnych hotelu.

    USŁUGI SPA I WELLNESS

    jacuzzi, łaźnia parowa, sauna fińska.

    USŁUGI DLA DZIECI

    łóżeczko dla dziecka, wysokie krzesło dla dziecka, plac zabaw dla dzieci.

    USŁUGI HOTELOWE

    restauracja, lounge, winda, bar, recepcja.

    WYPOSAŻENIE POKOI

    minibar, telewizja satelitarna, telefon, prysznic, suszarka do włosów, toaleta, pokoje dla alergików dostępne.

    ZWIERZĘTA

    zwierzęta mile widziane.


    Snowtrex

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Miasto

    Misurina

    Kraj

    Włochy

    Położenie

    Komfortowy 4-gwiazdkowy Grand Hotel Misurina jest położony przy Lago di Misurina pośród Dolomitów na wysokości ok. 1756 m. Centrum miejscowości Misurina znajduje się ok. 200 m od obiektu. Teren narciarski Cortina d'Ampezzo leży w odległości 15 km. Do trasy do narciarstwa biegowego jest ok. 500 m.

    Wyposażenie

    W hotelu znajduje się recepcja, lobby, winda, Wi-Fi (tylko w pomieszczeniach ogólnodostępnych), sala śniadaniowa, restauracja, bar, pokój zabaw dla dzieci oraz przechowalnia sprzętu narciarskiego w piwnicy. Bezpłatne miejsca parkingowe i garaż (za opłatą) do dyspozycji gości hotelu.Strefa wellness (za opłatą) oferuje kryty basen, saunę, łaźnię turecką, jacuzzi oraz masaże (na zapytanie).Hotel posiada w ofercie także opiekę nad dziećmi (dzieci w wieku 4-11 lat, informacje na miejscu).

    Wyżywienie

    Wliczone w cenę wyżywienie HB składa się z obfitego bufetu śniadaniowego. Na kolację serwowane jest 4-daniowe menu. Raz w tygodniu organizowane są wieczory tematyczne (np. włoski). Dodatkowo w Wigilię Bożego Narodzenia (24.12.) oraz w Sylwestra podawana jest specjalna kolacja. Od 04.01. do 10.01. oraz od 07.03. do 14.03. goście otrzymują 1/4 l wina oraz 1/2 l wody do kolacji gratis (jedynie przy pobycie na min. 7 noclegów). Dania wegetariańskie są dostępne na zapytanie. 3x w tygodniu podczas obiadokolacji oferowana jest muzyka na żywo.

    Świadczenia w cenie

    Noclegi w wybranym terminieWyżywienie jak wybranoMenu bożonarodzeniowe i sylwestroweOpieka nad dziećmi (wg opisu)Krzesełko dla dziecka (ograniczona dostępność)Miejsca parkingowe (ograniczona dostępność)

    Opcjonalnie płatne na miejscu

    Korzystanie ze strefy wellness: 6,- € /dzień lub 25,- € /tydz.MasażeMinibar (w pokoju)Łóżeczko dziecięce: 8,- € / dzień (ograniczona dostępność)Garaż: 10,- € / dzień (ograniczona dostępność)

    Płatne na miejscu

    Opłata klimatyczna: ok. 2,- € za osob./noc

    Zwierzęta domowe

    Psy na zapytanie (20,- € / dzień, bez karmy, maks. 15 kg)

    Zniżki

    Pokój 2-osob. prysznic/WC, HB - przy zakwaterowaniu wraz z 2 osobami płacącymi pełną cenę wycieczki, pozostali uczestnicy otrzymają: 2 do 7 lat 100% 8 do 11 lat 65% 12 do 15 lat 35% 16 do 64 lat 25% od 65 lat 30%

    Pokój 2-osob./2 dostawki prysznic/WC, HB - przy zakwaterowaniu wraz z 2 osobami płacącymi pełną cenę wycieczki, pozostali uczestnicy otrzymają

    2 do 7 lat 100% 8 do 11 lat 65% 12 do 15 lat 35% 16 do 64 lat 25% od 65 lat 30%

    Ważne wskazówki

    Dzieci urodzone po 30.11.2011 nie będą wyszczególnione na voucherze na karnet narciarski. Do każdego karnetu narciarskiego dla osoby dorosłej dziecko z tej grupy wiekowej otrzymuje na miejscu bezpłatny bilet na korzystanie z wyciągów (konieczność wylegitymowania). Przy większej liczbie dzieci niż osób dorosłych należy zakupić karnety dziecięce bezpośrednio na miejscu. Bliższe informacje uzyskają Państwo w kasie wyciągu.Wstęp do strefy wellness jest dozwolony dla dzieci od 16. roku życia i jedynie w towarzystwie osoby dorosłej.W pokojach wieloosobowych lub z dostawką przy niepełnym obłożeniu brak dodatkowych łóżek.

    Pokój 2-osob. prysznic/WC, HB

    pokój z łóżkiem podwójnym, TV sat., sejfem, telefonem i minibarem (za opłatą)łazienka z prysznicem, WC i suszarką do włosówczęściowo balkon

    Pokój 2-osob./2 dostawki prysznic/WC, HB

    pokój z łóżkiem podwójnym, dostawką lub rozkładaną kanapą, TV sat., sejfem, telefonem i minibarem (za opłatą)łazienka z prysznicem, WC i suszarką do włosówczęściowo balkon

    Dojazd

    Kolej: Calalzo (ok. 40 km)Przelot: Treviso (ok. 150 km), Innsbruck (ok. 150 km), Wenecja (ok. 160 km)

    Karnet narciarski - dodatkowe informacje.

    Oferty zawierające karnet narciarski w cenie oznaczone są znakiem "SKIPASS/KARNET W CENIE" (istnieje możliwość zaznaczenia tej opcji w filtrach). Prosimy upewnić się przed dokonaniem rezerwacji, czy wybrali Państwo ofertę z karnetem narciarskim w cenie.

    Gwarancja śniegu (01.01. - 15.03.)

    Jeżeli na 5 dni przed rozpoczęciem wycieczki (dzień przyjazdu) z powodu braku śniegu wszystkie tereny narciarskie, na które obowiązuje wykupiony karnet narciarski (wyłączając bilety dla gości niem. Gästekarten) będą zamknięte, mogą Państwo bezpłatnie dokonać zmiany rezerwacji na inną naszą wycieczkę w tym samym terminie (o ile są jeszcze wolne miejsca; obowiązuje aktualna cena nowego wyjazdu bez rabatu Last-Minute & More; gwarancja ważna jedynie dla wycieczek zaczynających się w terminach od 01.01. do 15.03.). Aby móc skorzystać z gwarancji, prosimy o kontakt w wyznaczonym terminie (dokładnie na 5 dni przed rozpoczęciem wyjazdu/pobytu, np. w poniedziałek, jeżeli impreza turystyczna rozpoczyna się w sobotę) drogą mailową na adres gwarancjasniegu-pl@snowtrex.com.

    Teren narciarski Cortina d'Ampezzo

    Maks. wysokość: 2924 mMin. wysokość: 1224 mWys. miejscowość: 1761 mWyciągi łącznie: 37Orczyki: 5Krzesełka: 26Gondole: 6Trasy łącznie: 120 kmTrasy zielone/niebieskie: 55 kmTrasy czerwone: 45 kmTrasy czarne: 20 km

    Region narciarski Dolomiti Superski

    Maks. wysokość: 3269 mMin. wysokość: 860 mWyciągi łącznie: 460Orczyki: 137Krzesełka: 237Gondole: 86Trasy łącznie: 1200 kmTrasy zielone/niebieskie: 360 kmTrasy czerwone: 720 kmTrasy czarne: 120 km


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Snow Trex, które specjalizuje się w ofertach wyjazdów zimowych do najbardziej atrakcyjnych regionów narciarskich w Europie i w Ameryce Północnej. Biuro Podróży SnowTrex prężnie działa na rynku międzynarodowym od 2005 roku, obecnie obsługuje turystów w 15 krajach świata.

    Wychodząc naprzeciw potrzebom klientów Biuro Podróży Snow Trex ma do dyspozycji szeroką bazę apartamentów i hoteli o różnym standardzie, a także pośredniczy w zakupie karnetów narciarskich na wybrane ski regiony. Dodatkowo isnieje możliwość wypożyczenia sprzętu i wykupienia kursów nauki jazdy na nartach czy snowboardzie.

    Podczas wakacji w najpopularniejszych destynacjach klienci objęci są opieką rezydentów, którzy przygotowują animacje wieczorne i zabawy na śniegu. To właśnie stanowi o wyjątkowości oferty Snow Trex.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Dolomity, Włochy

    Opis hotelu

    Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia i bar. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Na terenie hotelu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu oraz na parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting i opieka nad dziećmi.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w centralne ogrzewanie, kuchnię i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W aneksie kuchennym znajduje się lodówka i kuchenka gazowa. Do wyposażenia należą również telefon i telewizor. Łazienka posiada prysznic. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Taras doskonale nadaje się na chwilę wytchnienia. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Położenie obiektu czyni go optymalnym ośrodkiem dla narciarzy. Studio fitness wewnątrz obiektu podlega opłacie dodatkowej. Obiekt oferuje w Centrum Wellness bogatą gamę zabiegów, w tym spa, saunę, łaźnię parową, łaźnię turecką, salon piękności, zabiegi masażu i hydroterapię, jak również za dodatkową opłatą solarium. Program animacyjny i miniklub to doskonały pomysł na zagospodarowanie Państwa czasu wolnego.

    Wyżywienie

    Przygotowaliśmy dla Państwa zróżnicowane warianty żywieniowe. Dostępne opcje to wyżywienie częściowe i wyżywienie pełne. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja.

    Akceptowane karty kredytowe

    W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Grand Hotel Misurina

    Opinie o Hotelu Grand Hotel Misurina

    Grand Hotel Misurina - możliwości zakwaterowania:

    Family FAM
    Single SGL
    Standard DBL
    Super Family
    superior sup 3 os.
    superior sup 4 os.
    Doppelzimmer Standard
    Doppelzimmer Sparpreis
    Pokój 2-osob. prysznic/WC
    pokoj STANDARD
    Doppelzimmer,Balkon,Class
    Doppelz,Superior
    Doppelz,Balkon,Superior
    Superior,teils Bk,Seebl
    Pokoj 2-os. dla 1 os.
    DZ/Classic/Spar
    Pokój 2-osob./2 dostawki prysznic/WC
    Pokój 2-osobowy ekonomiczny
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Einzelzimmer,Balkon
    Pokój rodzinny dla 4
    Family 4
    Pokoj Rodzinny 3 OS.
    Pokoj rodzinny 4-os.
    Familienzimmer,Balk
    Familienzimmer,Balk
    Pokój rodzinny
    pokoj SUPERIOR
    Pokój dla 2 osób
    Pokój dla 3-4 osób
    Standard 2
    Superior 3/4
    Super Family 4/5
    pokoj SUPERIOR
    2-Raum-Suite,Balkon

    Grand Hotel Misurina - Możliwości wyżywienia:


    Grand Hotel Misurina - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Grand Hotel Misurina? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00