cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
  • Hotel Grand Hotel Misurina, Veneto
1 / 12
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
23.06 - 25.06
już od 508 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
05.10 - 07.10
już od 438 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Grand Hotel Misurina
  • Basen kryty
  • Polska animacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Grand Hotel Misurina
star 4

Włochy: Veneto
Ocena hotelu Grand Hotel Misurina:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Grand Hotel Misurina:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 października 2019

Hotel Grand Hotel Misurina w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • na wysokości ok. 1754 m n.p.m.
  • przy jeziorze Misurina
  • ok. 15 km od centrum Cortiny
  • ok. 15 km od centrum miejscowości Auronzo di Cadore
  • ok. 20 km od stacji kolejowej Dobbiaco

Do dyspozycji gości

  • recepcja z sejfem
  • winda
  • basen (kryty, z wodą słodką)
  • restauracja
  • bar

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w lobby, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • garaż (płatny)
  • parking (niestrzeżony, w cenie)

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

125

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • zakwaterowanie od 17.00, wykwaterowanie do 10.00
  • hotel akceptuje psy i koty (na zapytanie, płatne ok. 15 €/os./dzień)
  • taksa klimatyczna (płatna na miejscu ok. 1,3 €/os./dzień, tylko gotówka)

    Informacja na temat gwarancji śniegu znajduje się na stronie w zakładce „Przydatne informacje - Dojazd własny" https://www.tui.pl/podroz-z-tui/dojazd-wlasny

Dla dzieci

  • miniklub dla dzieci w wieku 4-11 lat (styczeń-marzec, czerwiec, lipiec, grudzień)
  • łóżeczko dziecięce (płatne ok. 8 €/dzień, na zapytanie)

Sport i wellness

Płatne
  • strefa spa (dla gości w wieku 16+)
  • masaże
  • pokój relaksacyjny
  • sauna fińska
  • łaźnia parowa
  • jacuzzi (w strefie spa, obowiązkowe czepki)
  • basen kryty (obowiązkowe czepki)

rozrywka

  • muzyka na żywo (kilka razy w tygodniu) 

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 4 os.
  • ok. 33 m2
  • pokój dzienno-sypialny
  • ogrzewanie (centralnie sterowane)
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
Pokój 2-osobowy superior DZX3
  • 2-4 os.
  • ok. 24 m2
  • telefon
  • TV sat.
  • minibar (płatny)
  • prysznic
  • WC
  • suszarka
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2 os.
  • ok. 16 m2
  • w budynku głównym
  • ogrzewanie (centralnie sterowane)
  • telefon
  • TV sat.
  • minibar (płatny)
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2 os.
  • ok. 18 m2
  • balkon lub taras
  • telefon
  • TV sat.
  • minibar (płatny)
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka

Wyżywienie

Dwa posiłki
  • śniadanie (w formie bufetu) 
  • kolacja (3-daniowa, do wyboru z menu na dany dzień)
Dodatkowe informacje
  • kolacja bożonarodzeniowa i sylwestrowa (w cenie, wybór z menu) 
  • Dzieci w wieku poniżej 16 lat nie mają wstępu do spa. Kryty basen należy do centrum odnowy biologicznej, a korzystanie z niego jest płatne (ok. 25 €/os./ tydz.).

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Włochy (narty) / Cortina d'Ampezzo - Misurina

    Opis oferty:

    Malowniczo położony nad brzegiem jeziora Misurina, na wysokości 1756 m n. p. m., w spokojnej okolicy otoczonej łańcuchem Dolomitów. Elegancki i komfortowy, urządzony w alpejskim stylu, zapewnia wygodny pobyt zarówno w pokojach standardowych, jak i rodzinnych apartamentach. Pozytywne opinie zawdzięcza zadbanym wnętrzom, pysznej, również lokalnej kuchni i oczywiście świetnej lokalizacji. Blisko stąd do słynnej, narciarskiej miejscowości Cortina d'Ampezzo, nazywanej "Królową włoskich Dolomitów". Położona w samym sercu gór, słynie z bardzo słonecznych i świetnie naśnieżnych stoków. Specjalnie dla Gości ITAKI karta klubowa, upoważniająca do bezpłatnego korzystania z basenu, animacji i miniklubu.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości MISURINA, ok. 15 km od Cortiny d'Ampezzo ze sklepami i barami, w pobliżu hotelu mały supermarket i pizzeria; ok. 270 km od portu lotniczego w Weronie; przystanek autobusowy przed hotelem (do strefy narciarskiej Cristallo-Faloria).

    WYCIĄGI NARCIARSKIE:

    ok. 750 m od dolnej stacji wyciągu krzesełkowego, wyżej 2 wyciągi krzesełkowe i 1 orczykowy; ok. 7,5 km od hotelu w stronę Cortiny d'Ampezzo znajdują się dolne stacje ośrodka narciarskiego Faloria-Cristallo-Mietres: 14 wyciągów: 2 gondole, 10 wyciągów krzesełkowych, 2 wyciągi orczykowe (bezpłatny bus hotelowy kilka razy dziennie, w tym 2 razy na wyłączność Klientów ITAKI).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki, regularnie odnawiany, 86 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, winda, restauracja - dania w formie bufetu, raz w tygodniu obsługa kelnerska (wybór z menu), kuchnia europejska oraz regionalna, bar, okazjonalnie muzyka na żywo; centrum konferencyjne dla 90 osób, bezpłatny sejf w recepcji, przechowalnia sprzętu narciarskiego; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os., ok. 20 m², zadbany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon; za opłatą: minibar; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR); balkon, widok na góry i jezioro;

    superior:

    dla maks. 4 os., wyposażenie jak w pokoju standardowym; dodatkowo część dzienna z rozkładaną sofą;

    apartament:

    dla maks. 4 os., ok. 30 m², łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka; w niektórych apartamentach aneks kuchenny (bez wyposażenia); łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR); balkon, widok na góry; pokój superior i apartament za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen kryty, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 80 m², hydromasaż, wydzielona część dla dzieci; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-10 lat), animacje dla dzieci i dorosłych; za opłatą (ok. 4 EUR/jednorazowe wejście, ok. 25 EUR/tydz.): sauna, łaźnia turecka, centrum wellness.

    Address:

    Via Monte Piana, 21 - 32040 - Misurina - Auronzo di Cadore - Belluno - Veneto - Italia

    Tel:

    043539191


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Włochy (narty) / Cortina d'Ampezzo - Misurina

    Opis oferty:

    Malowniczo położony nad brzegiem jeziora Misurina, na wysokości 1756 m n. p. m., w spokojnej okolicy otoczonej łańcuchem Dolomitów. Elegancki i komfortowy, urządzony w alpejskim stylu, zapewnia wygodny pobyt zarówno w pokojach standardowych, jak i rodzinnych apartamentach. Pozytywne opinie zawdzięcza zadbanym wnętrzom, pysznej, również lokalnej kuchni i oczywiście świetnej lokalizacji. Blisko stąd do słynnej, narciarskiej miejscowości Cortina d'Ampezzo, nazywanej "Królową włoskich Dolomitów". Położona w samym sercu gór, słynie z bardzo słonecznych i świetnie naśnieżnych stoków.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości MISURINA, ok. 15 km od Cortiny d'Ampezzo ze sklepami i barami, w pobliży hotelu mały supermarket i pizzeria; ok. 270 km od lotniska w Weronie; przystanek autobusowy przed hotelem (do strefy narciarskiej Cristallo-Faloria).

    WYCIĄGI NARCIARSKIE:

    ok. 750 m od dolnej stacji wyciągu krzesełkowego, wyżej 2 wyciągi krzesełkowe i 1 orczykowy; ok. 7,5 km od hotelu w stronę Cortiny d'Ampezzo znajdują się dolne stacje ośrodka narciarskiego Faloria-Cristallo-Mietres: 14 wyciągów - 2 gondole, 10 wyciągów krzesełkowych, 2 wyciągi orczykowe (bezpłatny bus hotelowy kilka razy dziennie).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki, regularnie odnawiany, 86 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, winda, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia europejska, bar, okazjonalnie muzyka na żywo; centrum konferencyjne dla 90 osób, przechowalnia sprzętu narciarskiego; za opłatą: internet bezprzewodowy w okolicach recepcji; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os., ok. 20 m², zadbany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon; za opłatą: sejf, minibar; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR); balkon, widok na góry;

    apartament:

    dla maks. 4 os., wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo część dzienna z rozkładaną sofą;

    suite:

    dla maks. 4 os., ok. 30 m², łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka, sejf (płatny), w niektórych pokojach aneks kuchenny; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 8 EUR); balkon, widok na góry.

    SPORT I ROZRYWKA:

    za opłatą: basen kryty, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 80 m², hydromasaż, wydzielona część dla dzieci; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-10 lat); sauna, łaźnia turecka, centrum wellness.  

    KONTAKT:

    0039/0365441100, www.grandhotelmisurina.com


    Volare Travel

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Włochy

    Położenie

    hotel usytuowany w miejscowości MISURINA na wysokości 1.754 m n.p.m. w regionie narciarskim CORTINA D'AMPEZZO przy malowniczym jeziorze. Wyciągi Monte Agudo di Auronzo oraz Misurina oferują 25 km tras. Odległość do wyciągu krzesełkowego "Col di Varda" 500 m, do szkoły narciarskiej "Le Tre Cime" ok. 500 m (3 trasy narciarskie), do wyciągów w Cortinie (Faloria oraz Cristallo) ok. 6 km (70 km tras narciarskich), do których kursuje bezpłatny hotelowy bus.

    Serwis

    bar, piano bar, restauracja panoramiczna, sala kongresowa na 80 osób, basen, centrum odnowy biologicznej (wstęp tylko dla osób powyżej 16 r.) - sauna, łaźnia turecka, masaże, jacuzzi, niewielka siłownia; mini club dla dzieci w wieku 4-12 lat, strefa wi-fi w hallu.

    Pokoje

    do dyspozycji gości 86 komfortowych pokoi wyposażonych w TV, telefon, suszarkę do włosów i minibar. Typy pokoi STANDARD 2 os. bez możliwości dostawki, SUPERIOR dla 3-4 os z możliwością 2 dostawek, APARTAMENT RODZINNY - 2 pokojowy (dla 4 os) i 3 pokojowy (dla 4-5 os).

    Wyżywienie

    śniadania w formie bufetu, obiadokolacje serwowane. Restauracja serwuje dania włoskie oraz dania kuchni międzynarodowej. Raz w tygodniu kolacja tematyczna. W terminie 05-12.01 oraz 09-16.03 napoje do obiadokolacji (1/4 l wina stołowego oraz 1/2 l wody na osobę)

    Cena obejmuje

    7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie, kolację świąteczną, kolację sylwestrową, po kolacji muzyka na żywo - 3 razy w tyg., miejsce parkingowe (do wyczerpania miejsc), obowiązkowe ubezpieczenie KL, NNW i bagaż w wys. 40 zł/os.

    Cena nie obejmuje

    napoi do kolacji, korzystania z basenu i strefy wellness, opcjonalnego ubezpieczenia OC SKI, taksy klimatycznej.

    Zniżki

    przy dwóch osobach pełnopłatnych na 1 i 2 dostawce dzieci 0-11,99 lat gratis, osoby powyżej 12 lat - 50%, na 3 dostawce (tylko w apartamencie rodzinnym) dzieci 0-1,99 lat gratis, powyżej 2 lat - 50% .

    Dopłaty

    Wstęp do wellenss (sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, siłownia) i na basen dorośli (od 16 lat) - 25 euro/tydzień lub 7 euro/dzień, dzieci poniżej 16 lat wstęp tylko na basen - gratis; garaż 10 euro/dzień, 35 euro/tydzień, niewielkie zwierzęta 20 euro/dzień, łóżeczko dla infanta 8 euro/dzień

    Early booking

    10% do 30.11

    Uwagi

    Na basenie obowiązuje nakaz używania czepka.

    Info skipass

    6 dniowy Cortina d'Ampezzo od 201 euro/os., 6 dniowy Dolomiti Superski od 220 euro/os. obejmuje trasy - Cortina d'Ampezzo, Val di Fassa/Carezza, Val di Fiemme,/Obereggen, Kronplatz Plan de Corones, Alta Badia, Val Gardena, Ale di Siusi, Arabba, Marmolada, San Martino di Castrozza/Passo Rolle, Valle Isarco, Trevalli - Moena/Lusia- San Pellegrino/Falcade, Civetta, Sextner Dolomiten - Alta Pusteria.

    Atuty obiektu

    - wellness - basen - blisko wyciągu - możliwość jazdy na łyżwach i gry w hokeja na zamarzniętym jeziorze - w pobliskim Paulus San Marco trasy do uprawiania narciarstwa biegowego


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Volare Travel, które powstało w roku 2004 jako organizator sportów zimowych i specjalista wycieczek narciarskich we Włoszech. Obecnie, w ramach oferty zimowej, należy do ścisłej czołówki polskich touroperatorów. Organizuje wakacje w najlepszych regionach narciarskich Włoch (m. in. Madonna di Campiglio, Val di Fiemme, Livigno, Val di Sole, czy Val di Fassa) i Austrii (Dolina Zillertal, Hintertux, Zell am See czy Kaprun).

    W ofercie Volare Travel znajdują się dogodnie położone i dobrze wyposażone apartamenty z aneksami kuchennymi dla narciarzy oraz hotele o wysokim standardzie dla najbardziej wymagających osób. Biuro Podróży Volare Travel organizuje wyjazdy narciarskie dla klientów indywidualnych oraz grup zorganizowanych, a także wyjazdy incentive w oparciu o autokar i dojazd własny oraz z możliwością przelotu.

    Volare Travel zapewnia wykwalifikowaną kadrę instruktorów, którzy dokładają wszelkich starań aby wypoczynek narciarski był niezwykłą przygodą organizując zawody narciarskie, zjazdy poza trasami, wyjazdy na heliski i szereg innych atrakcji.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Dolomity, Włochy

    Położenie

    spokojne i słoneczne, z przepięknym widokiem na słynne Trzy Wieże (Tre Cime di Lavaredo) i łańcuch Dolomitów. Sklepy i restauracje ok. 50 m. Do Cortina d'Ampezzo ok. 10 km.

    Wyposażenie

    renomowany hotel (88 pokoi i 37 apartamentów). Recepcja (sejf), pomieszczenie klubowe, Wi-Fi gratis, kawiarnia, restauracja, winda, pokój konferencyjny.

    Wyżywienie

    bufet śniadaniowy. Wieczorem wybór 4-daniowego menu i bufet sałatkowy. 1 x kolacja ze specjałami kuchni regionalnej. W terminie 4.01-10.01 oraz 7.03-14.03 (przy 7-dniowym pobycie) do kolacji 1/4 l wina i 1/2 l wody/os. w cenie.

    Zakwaterowanie

    eleganckie i komfortowe, prysznic, WC, suszarka, tel., TV sat., minibar (na zapytanie), balkon. A2A: pokój 2-os. (ok. 17 m kw.) A2B: pokój 2-os. (ok. 23 m kw.), bardziej przestronny, dodatkowo sejf. A2D: dwupokojowy dla 4 os. (ok. 35 m kw.). Pokój dzienny z podwójną kanapą, wnęka kuchenna (k. elektr., lodówka, zmywarka)-brak wyposażenia (naczynia, sztućce). 1 pokój 2-os. (oddzielony drzwiami przesuwnymi). Bez minibaru. Codz. sprzątanie (oprócz wnęki kuchennej). A2S: pokój 2-os. (ok. 16 m kw.), wariant ekonomiczny. A2E: suita, jak A2B, (ok. 30 m kw.), dla 4 os., pokój dzienny z rozkładaną kanapą, pokój 2-os. z widokiem na jezioro.

    Święta/Sylwester

    menu bożonarodzeniowe i sylwestrowe.

    Wellness

    za opłatą strefa wellness: 25,- EUR/tydzień/osoba, 6,- EUR/dzień/osoba.

    Dzieci

    mini klub (4-12 lat, oprócz sobót).

    Rozrywka

    3 x na tydzień piano-bar.

    Opłata klimatyczna

    ok. 2 EUR/dzień/os od 10 lat.

    Łóżeczko dla dziecka

    do 2 lat ok. 8 EUR/dzień.

    Parkowanie

    w cenie. Garaż ok. 10 EUR/dzień, ok. 35 EUR/tydzień.

    Zwierzę domowe

    tak (małe, do 10 kg), ok. 20 EUR/dzień.

    Ski info

    Gwarancja śniegu!Wyciąg: ok. 300 m, ok. 7 km (Cristallo, Faloria)Skibus: za opłatą (ok. 50 m od hotelu).Trasa biegowa: ok. 300 mWypoż. sprzętu: w CortinieSzkółka narciarska: ok. 500 mNarciarnia: w hotelu

    Zniżki

    1-2 dzieci (do 11 lat): pobyt gratis, (12-18 lat): zniżka procentowa.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Europe Mountains

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Misurina

    OPIS

    Hotel Grand Misurina, znajduje się nad brzegiem pięknego jeziora Misuriana, jedynie kilka kilometrów do słynnej miejscowości Cortina d'Ampezzo. W hotelu znajduje się restauracja, a także gabinet odnowy biologicznej. W okresie zimowym jest dostęp do 25 kilometrów tras narciarskich a zaledwie 6 km od hotelu (dostępny jest darmowy autobus) znajdują się trasy Cortina Faloria oraz Cristallo o łącznej długości 70 km

    W CENIE

    Parking Strefa Wi-Fi Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

    PŁATNE NA MIEJSCU

    Łóżeczko dla dziecka Garaż Minibar Sauna Łaźnia parowa Jacuzzi Zwierzęta mile widziane Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

    ODLEGŁOŚCI

    Centrum - 261 m. Wyciągi - 13 km.

    PARKING

    garaż, parking niestrzeżony.

    INTERNET

    WI-FI w częściach wspólnych hotelu.

    USŁUGI SPA I WELLNESS

    jacuzzi, łaźnia parowa, sauna fińska.

    USŁUGI DLA DZIECI

    łóżeczko dla dziecka, wysokie krzesło dla dziecka, plac zabaw dla dzieci.

    USŁUGI HOTELOWE

    restauracja, lounge, winda, recepcja.

    WYPOSAŻENIE POKOI

    minibar, telewizja satelitarna, telefon, prysznic, suszarka do włosów, toaleta, pokoje dla alergików dostępne.

    ZWIERZĘTA

    zwierzęta mile widziane.


    Otium

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Cortina/Veneto/Włochy

    Atuty

    strefa wellness z basenem, nad brzegiem jeziora, promocje rodzinne

    Położenie

    na wysokości ok. 1765 m n.p.m., ok. 1 km od centrum miejscowości Misurina nad brzegiem Jeziora Misurina, we włoskim Veneto (Wenecja Euganejska). Do słynnej Cortiny d'Ampezzo ok. 15 km

    Wyciągi narciarskie

    do najbliższego wyciągu Rio Gere wchodzących w skład kompleksu narciarskiego Cortina d'Ampezzo ok. 8,2 km; do wyciągu Col Druscie w Cortinie - ok. 16,2 km. Skibus hotelowy do wyciągów Faloria i Cristallo - gratis (kursuje w wyznaczonych godzinach). Przystanek skibusa (gratis) ok. 20 m od hotelu

    Wyposażenie

    recepcja, bar, restauracja z panoramicznym widokiem na jezioro, winda, sejf, sala konferencyjna (do 80 osób), przechowalnia sprzętu narciarskiego, parking (gratis, ograniczona ilość miejsc), garaż (za opłatą - 10 euro/dzień, 35 euro/tydz.). Hotel posiada 5 pięter

    Internet

    tak (Wi-Fi - gratis, w lobby)

    Karty kredytowe

    tak (Visa, Mastercard)

    Sport i relaks

    odnowione centrum wellness (za opłatą - 7 euro/os./dzień lub 25 euro/os./tydz.) - basen (dzieci do 15,9 lat gratis), sauna, łaźnia turecka (wstęp wyłącznie dla osób od 16 lat); mini club dla dzieci wieku 4-11 lat (gratis, 5 godzin dziennie, 6 x w tygodniu, w jęz. włoskim i angielskim); muzyka na żywo (3 razy w tygodniu)

    Pokoje

    hotel dysponuje 87 pokojami.

    Pokoje typu Standard

    (ok. 18 m2); dwuosobowe, łazienka z WC, suszarka do włosów; telefon, TV-sat., część pokoi posiada balkon

    Pokoje Superior

    (ok. 25 m2); dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek; łazienka z WC, suszarka do włosów; telefon, TV-sat., część pokoi posiada balkon

    Pokoje Family

    (ok. 34 m2) dla 4 osób (składają się z wydzielonej części sypialnej i części dziennej z sofą). Łazienka z WC, suszarka do włosów; telefon, TV-sat., część pokoi posiada balkon

    Pokoje Super Family

    (ok. 40 m2) dla 5 osób (składają się z dwóch sypialni i części dziennej z sofą). Łazienka z WC, suszarka do włosów; telefon, TV-sat., część pokoi posiada balkon

    Wyżywienie

    śniadania w formie bufetu i ciepłe kolacje podawane przez kelnera. Napoje do kolacji dodatkowo płatne. Raz w tygodniu kolacja regionalna. W terminach 05-12.01.2018 oraz 09-17.03.2018 1/4 l wina stołowego i 1/2 l wody do kolacji w cenie

    Pieski

    tak (małe, za opłatą - 20 euro/dzień)

    Kategoria lokalna

    ****

    Kolacja Wigilijna

    w cenie

    Kolacja Sylwestrowa

    w cenie

    Świadczenia

    7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie wg opisu, ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) - KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, opieka włoskiego kontrahenta

    Uwaga

    Zalecamy zwiększenie ubezpieczenia OC Signal Iduna do kwoty 30 000 euro - 25 zł/os./pobyt

    Obowiązkowa opłata na miejscu

    taksa klimatyczna ok. 1-2,5 euro/os./dzień

    Zakwaterowanie

    przyjazd - od godz. 17.00, wyjazd - do godz. 10.00

    Autokar

    nie

    Zniżki (na dostawkach) i dopłaty

    dzieci do 11,9 lat - gratis; możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 1,9 lat - za opłatą 8 euro/dzień (Uwaga! W pokoju Super Family 50% zniżki na piątym łóżku), dzieci 12 lat - 50% zniżki. Dopłata do pokoju dwuosobowego z wykorzystaniem dla jednej osoby według cen w systemie. Dopłata za ubezpieczenie kosztów rezygnacji 2,66%

    Oferta Free Ski

    nie

    Promocje

    Oferta Early Booking - zniżka 10% na rezerwacje potwierdzone do 30.11.2018. Ceny w systemie i na stronie internetowej uwzględniają promocję


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

    Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


    Snowtrex

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Miasto

    Misurina

    Kraj

    Włochy

    Cel podróży

    Tradycyjna mieścinka Misurina położona jest we wschodnich Dolomitach, nieopodal znanego na całym świecie kurortu zimowego Cortina d'Ampezzo. Misurina położona jest na wysokości 1761 m i rozpoznawalna jest od stuleci jako kurort ze świeżym powietrzem. W tafli miejscowego jeziora Misurinasee odbijają się pięknie południowo zachodnie szczyty pasma Drei Zinnen, grupy Cadini, Sorapi i Monte Cristallo. Taki krajobraz z pewnością zasłużył sobie na umieszczenie na liście światowego dziedzictwa kultury UNESCO. Jezioro otaczają świetne ścieżki do wędrówek w rakietach śnieżnych, jak również trasy do narciarstwa biegowego. Również ze względu na typową architekturę polecamy odwiedzenie Misuriny. Na niewielkiej karuzeli narciarskiej Misurina i Auronzo znajdą Państwo spokój i ciszę nawet podczas wysokiego sezonu, ponieważ większość turystów wybiera bardziej znany teren narciarski Cortina d'Ampezzo znajdujący się w pobliżu. Dokonując rozszerzenia karnetu na "Dolomiti Superski" mogą Państwo korzystać z obydwu i również innych terenów narciarskich. Nadają się one zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych narciarzy. Pewność warunków narciarskich jest gwarantowana przez całą zimę.

    Teren narciarski

    Z karnetem "Cortina d'Ampezzo" mają Państwo do dyspozycji teren narciarski gdzie miały miejsce rozgrywki Zimowych Igrzysk Olimpijskich w 1956 roku zapewniający całą masę narciarskiej radości. Na wysokości od 1224 m do 2924 m znajdą Państwo 37 wyciągów obsługujących 120 km tras.Jeżeli są Państwo zainteresowani szczytami i zjazdami olimpijskich zawodów narciarskich z 1956 roku mogą Państwo wypróbować trasę "Olympia". Narciarze mogą podziwiać zapierające dech w piersiach widoki oraz zjazdy. Miłośnicy sportów zimowych mogą zjechać na nartach ze stromych stoków Tofany i Olympia con Pomedes do Rumerlo. Pod Tofana w pobliżu Pocol i między Col Druscie, Pomedes i Ra Valles znajduja się łatwiejsze i łagodniejsze stoki, jak również strome zjazdy. Szczególnie wymagająca jest stroma rynna pod Forcella Staunies przy wyciągach Cristallo. W Misurinie znajdą Państwo 5 km tras narciarskich obsługiwanych przez 2 wyciągi. Niewielki, ale pobliski teren składa się głównie z prostych i średnio-zaawansowanych tras, dzięki czemu odpowiada szczególnie potrzebom początkujących narciarzy i rodzin.Dla fanów freestyle przy dolnej stacji Socrepes na terenie Tofana można znaleźć snowpark ze skoczniami, halfpipie, quarterpipe, tables, slides i boardercross.

    Gwarancja śniegu (01.01. - 15.03.)

    Jeżeli na 5 dni przed rozpoczęciem wycieczki (dzień przyjazdu) z powodu braku śniegu wszystkie tereny narciarskie, na które obowiązuje wykupiony karnet narciarski będą zamknięte, mogą Państwo bezpłatnie dokonać zmiany rezerwacji na inną naszą wycieczkę w tym samym terminie (o ile są jeszcze wolne miejsca; obowiązuje aktualna cena nowego wyjazdu bez rabatu Last-Minute & More; gwarancja ważna jedynie dla wycieczek zaczynających się w terminach od 01.01. do 15.03.). Aby móc skorzystać z gwarancji, prosimy o kontakt w wyznaczonym terminie (na 5 dni przed rozpoczęciem wyjazdu/pobytu, np. w poniedziałek, jeżeli impreza turystyczna rozpoczyna się w sobotę) drogą mailową na adres gwarancjasniegu-pl@snowtrex.com.

    Karnet narciarski - dodatkowe informacje.

    Oferty zawierające karnet narciarski w cenie oznaczone są znakiem "FREE SKI - SKIPASS W CENIE". Należy upewnić się przed dokonaniem rezerwacji, czy wybrali Państwo ofertę z karnetem w cenie. Obiekt nie jest dostosowany do potrzeb osób niepełnosprawnych.

    Położenie

    Komfortowy 4-gwiazdkowy Grand Hotel Misurina jest położony przy Lago di Misurina pośród Dolomitów na wysokości ok. 1756 m. Centrum miejscowości Misurina znajduje się ok. 200 m od obiektu. Teren narciarski Cortina d'Ampezzo leży w odległości 15 km, przystanek autobusowy dla narciarzy oddalony jest o ok. 100 m od hotelu.

    Wyposażenie

    W hotelu znajduje się recepcja, lobby, winda, Wi-Fi (tylko w pokoju wypoczynkowym), restauracja, pokój wypoczynkowy, bar z pianinem (3 razy w tygodniu) oraz pokój gier i zabaw dla dzieci. Bezpłatne miejsca parkingowe i garaże (za opłatą) do dyspozycji gości hotelu.Strefa wellness (za opłatą) oferuje kryty basen, saunę, łaźnię turecką, jacuzzi oraz masaże (na zapytanie).Hotel posiada w ofercie także opiekę nad dziećmi (dzieci w wieku 4-11 lat, informacje na miejscu).

    Wyżywienie

    Wliczone w cenę wyżywienie HB składa się z obfitego bufetu śniadaniowego. Na kolację serwowane jest 4-daniowe menu do wyboru (każdorazowo przy daniu głównym są trzy opcje do wyboru) z bufetem sałatkowym. Raz w tygodniu organizowane są wieczory tematyczne. Dodatkowo w Wigilię Bożego Narodzenia (24.12.) oraz w Sylwestra podawana jest specjalna kolacja. Od 06.01. do 12.01. oraz od 09.03. do 17.03. goście otrzymują 1/4 l wina oraz 1/2 l wody do kolacji gratis.

    Świadczenia w cenie

    Noclegi w wybranym terminieWyżywienie jak wybranoMenu bożonarodzeniowe i sylwestroweOpieka nad dziećmi (wg opisu)Krzesełko dla dziecka (ograniczona dostępność)Miejsca parkingowe (ograniczona dostępność)

    Opcjonalnie płatne na miejscu

    Korzystanie ze strefy wellnessMasażeMinibar (w pokoju)Łóżeczko dziecięce: 8,- € / dzień (ograniczona ilość)Garaż: 10,- € / dzień lub 35,- € / tydzień (ograniczona ilość)

    Płatne na miejscu

    Jeżeli do Państwa wyjazdu zostanie wprowadzona opłata klimatyczna, należy ją uiścić na miejscu.

    Zwierzęta domowe

    Zwierzęta domowe na zapytanie (20,- € / dzień, bez karmy)

    Zniżki

    Pokój 2-osob. prysznic/WC, HB - wszyscy uczestnicy otrzymują następujące zniżki: do skończonych 7 lat 45% 8 do 15 lat 15% od 65 lat 5%

    Pokój 3-osob./dostawka prysznic/WC, HB - przy zakwaterowaniu wraz z 2 osobami płacącymi pełną cenę wycieczki, pozostali uczestnicy otrzymają

    do skończonych 7 lat 100% 8 do 15 lat 30% od 65 lat 5%

    Pokój rodzinny prysznic/WC, HB - przy zakwaterowaniu wraz z 2 osobami płacącymi pełną cenę wycieczki, pozostali uczestnicy otrzymają

    do skończonych 7 lat 100% 8 do 15 lat 30% od 65 lat 5%

    Ważne wskazówki

    Do każdego karnetu narciarskiego dla osoby dorosłej dziecko (urodzone po 30.11.2010) otrzymuje na miejscu bezpłatny bilet na korzystanie z wyciągów (konieczność wylegitymowania). Przy większej liczbie dzieci niż osób dorosłych należy zakupić karnety dziecięce bezpośrednio na miejscu. Bliższe informacje uzyskają Państwo w kasie wyciągu.Wstęp do strefy wellness jest dozwolony dla dzieci od 16. roku życia.Na krytym basenie obowiązkowe jest korzystanie z czepków pływackich.W pokojach wieloosobowych lub z dostawką przy niepełnym obłożeniu brak dodatkowych łóżek.

    Pokój 2-osob. prysznic/WC, HB

    pokój z łóżkiem podwójnym, TV sat., telefonem i minibarem (za opłatą)łazienka z prysznicem, WC i suszarką do włosów

    Pokój 3-osob./dostawka prysznic/WC, HB

    pokój z łóżkiem podwójnym, łóżkiem pojedynczym, dostawką, TV sat., telefonem i minibarem (za opłatą)łazienka z prysznicem, WC i suszarką do włosów

    Pokój rodzinny prysznic/WC, HB

    pokój dzienno-sypialny z podwójną wysuwaną kanapą, TV sat., telefonem i minibarem (za opłatą)sypialnia z łóżkiem podwójnymłazienka z prysznicem, WC i suszarką do włosów


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Snow Trex, które specjalizuje się w ofertach wyjazdów zimowych do najbardziej atrakcyjnych regionów narciarskich w Europie i w Ameryce Północnej. Biuro Podróży SnowTrex prężnie działa na rynku międzynarodowym od 2005 roku, obecnie obsługuje turystów w 15 krajach świata.

    Wychodząc naprzeciw potrzebom klientów Biuro Podróży Snow Trex ma do dyspozycji szeroką bazę apartamentów i hoteli o różnym standardzie, a także pośredniczy w zakupie karnetów narciarskich na wybrane ski regiony. Dodatkowo isnieje możliwość wypożyczenia sprzętu i wykupienia kursów nauki jazdy na nartach czy snowboardzie.

    Podczas wakacji w najpopularniejszych destynacjach klienci objęci są opieką rezydentów, którzy przygotowują animacje wieczorne i zabawy na śniegu. To właśnie stanowi o wyjątkowości oferty Snow Trex.


    Mapa Hotelu Grand Hotel Misurina

    Opinie o Hotelu Grand Hotel Misurina

    Grand Hotel Misurina - możliwości zakwaterowania:

    superior sup 4 os.
    superior sup 3 os.
    Family FAM
    Single SGL
    Standard DBL
    Super Family
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC balkon
    Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard prysznic WC balkon
    Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard prysznic WC Czesciowo balkon widok na jezioro
    Apartament dwupokojowy prysznic WC balkon
    Suita prysznic WC balkon widok na jezioro
    Suita prysznic WC Czesciowo balkon widok na jezioro
    Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard prysznic WC balkon
    Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard prysznic WC Czesciowo balkon widok na jezioro
    wariant ekonomiczny prysznic WC balkon
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob typ superior/wysoki standard prysznic WC balkon
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob typ superior/wysoki standard prysznic WC Czesciowo balkon widok na jezioro
    Apartament dwupokojowy prysznic WC balkon
    Suita prysznic WC Czesciowo balkon widok na jezioro
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob typ superior/wysoki standard prysznic WC balkon
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob typ superior/wysoki standard prysznic WC Czesciowo balkon widok na jezioro
    Pokoj z czterema lozkami typ superior/wysoki standard prysznic WC balkon
    Pokoj z czterema lozkami typ superior/wysoki standard prysznic WC Czesciowo balkon widok na jezioro
    Apartament dwupokojowy prysznic WC balkon
    Suita prysznic WC Czesciowo balkon widok na jezioro
    Pokoj z czterema lozkami typ superior/wysoki standard prysznic WC balkon
    Pokoj z czterema lozkami typ superior/wysoki standard prysznic WC Czesciowo balkon widok na jezioro
    Doppelzimmer,Economy
    Doppelzimmer,Balkon,Class
    Doppelz,Balkon,Superior
    Doppelzimmer,Balkon
    Doppelz,Balkon,Superior
    Doppelzi,Balk,Seeblick
    DZ/Bk/Classic/Spar
    Pokój 2-osobowy ekonomiczny
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Einzelzimmer,Balkon
    Familienzimmer,Balk
    Familienzimmer,Balk
    Pokój rodzinny
    Suita
    2-Raum-Suite,Balkon

    Grand Hotel Misurina - Możliwości wyżywienia:


    Grand Hotel Misurina - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Grand Hotel Misurina? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00