cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
  • Hotel Gran Chalet Soreghes , Paganella
1 / 21
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
27.08 - 28.08
już od 219 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.09 - 10.09
już od 219 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Gran Chalet Soreghes
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Gran Chalet Soreghes

Włochy: Paganella: Molveno
Ocena hotelu Gran Chalet Soreghes :
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Gran Chalet Soreghes :
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 września 2019

Hotel Gran Chalet Soreghes w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w spokojnym miejscu, na skraju lasu, na wysokości 1500 m n.p.m.
  • ok. 100 m do centrum Campitello

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • winda
  • restauracja
  • bar
  • jacuzzi

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, płatne)
  • ręczniki kąpielowe (płatne)

Dodatkowe udogodnienia

  • parking (w cenie)
  • garaż (płatny, ok. 9 EUR/noc)

karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

42

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • zakwaterowanie od 17.00, wykwaterowanie do 10.00
  • hotel akceptuje zwierzęta domowe (płatne)
  • taksa klimatyczna (płatna na miejscu ok. 2 EUR/noc)

Dla dzieci

  • łóżeczko dziecięce dla dzieci do lat 4 (płatne ok. 8 EUR/noc, na zapytanie)
  • menu dla dzieci

Sport i wellness

W cenie
  • sauna fińska
  • tepidarium
  • sauna parowa
Płatne
  • masaże 
  • zabiegi kosmetyczne 
  • sala fitness/siłownia

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2-4 os.
  • balkon
  • telefon
  • sejf (w cenie)
  • TV sat.
  • ogrzewanie
  • minibar
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2 os.
  • telefon
  • sejf (w cenie)
  • TV sat.
  • ogrzewanie
  • minibar
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 2-3 os.
  • telefon
  • sejf (w cenie)
  • TV sat.
  • ogrzewanie
  • minibar
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

Dwa posiłki
  • śniadanie w formie bufetu
  • 4-daniowa kolacja z menu do wyboru oraz bufetem sałatkowym
Dodatkowe informacje
  • możliwość zamówienia potraw wegetariańskich oraz bezglutenowych

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Volare Travel

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Włochy

    Położenie

    elegancki hotel usytuowany w niedalekiej odległości od wyciągu narciarskiego - Col Rodella (ok. 300m) w spokojnej okolicy. Do centrum miasteczka Campitello ok. 500m.

    Serwis

    restauracja, bar, sala wypoczynkowa, sala telewizyjna, sala gier, pokój zabaw dla dzieci, Wi-Fi, centrum fitness i wellness - basen, sauna, łaźnia turecka, grota termalna, prysznic tropikalny, zimne kąpiele, solarium, fitness, masaże.

    Pokoje

    standardowo wyposażone pokoje (TV SAT, telefon, sejf, mini bar) z pełnym węzłem sanitarnym (łazienka z prysznicem, suszarka do włosów). W pokojach dostęp do internetu bezprzewodowego. Typy pokoi - CLASSIC 2 osobowe z możliwością jednej lub dwóch dostawek. Większość posiada balkon. Pokoje PRESTIGE ROOM o podwyższonym standardzie (niektóre z wanną z hydromasażem) na zapytanie.

    Wyżywienie

    śniadania w formie bufetu, obiadokolacje serwowane (wybór z menu, bufet sałatkowy).

    Cena obejmuje

    5/7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie. Obowiązkowe ubezpieczenie KL, NNW i bagaż w wys. 40 zł/os.

    Cena nie obejmuje

    napoi do obiadokolacji, opcjonalnego ubezpieczenia OC SKI w wys. 40 zł/os., taksy klimatycznej płatnej na miejscu.

    Zniżki

    przy 2 osobach pełnopłatnych na 3 łóżku (dostawce) dzieci 2-10 lat gratis, na 4 dostawce dzieci 2-10 lat 50%, na 3 i 4 dostawce os. powyżej 10 lat 50%.

    Dopłaty

    karta wstępu do centrum odnowy biologicznej w wys. 19 euro/os./tydzień - upoważnia do korzystania z basenu, łaźni tureckiej, sauny, siłowni. Przy 2 osobach pełnopłatnych na 3 i 4 łóżku (dostawce) dzieci 0-2 lat obowiązkowe łóżeczko dziecięce w wys. 300 zł/tydzień.

    Info skipass

    6 dniowy Fassa-Carezza od 189 euro/os., 6 dniowy Dolomiti Superski od 220 euro/os. obejmuje trasy - Val di Fassa/Carezza, Val di Fiemme,/Obereggen, Cortina d'Ampezzo, Kronplatz Plan de Corones, Alta Badia, Val Gardena, Ale di Siusi, Arabba, Marmolada, San Martino di Castrozza/Passo Rolle, Valle Isarco, Trevalli - Moena/Lusia- San Pellegrino/Falcade, Civetta, Sextner Dolomiten - Alta Pusteria.

    Nasza opinia

    - hotel o wysokim standardzie - wellness - basen - polecamy wymagającym Klientom


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Volare Travel, które powstało w roku 2004 jako organizator sportów zimowych i specjalista wycieczek narciarskich we Włoszech. Obecnie, w ramach oferty zimowej, należy do ścisłej czołówki polskich touroperatorów. Organizuje wakacje w najlepszych regionach narciarskich Włoch (m. in. Madonna di Campiglio, Val di Fiemme, Livigno, Val di Sole, czy Val di Fassa) i Austrii (Dolina Zillertal, Hintertux, Zell am See czy Kaprun).

    W ofercie Volare Travel znajdują się dogodnie położone i dobrze wyposażone apartamenty z aneksami kuchennymi dla narciarzy oraz hotele o wysokim standardzie dla najbardziej wymagających osób. Biuro Podróży Volare Travel organizuje wyjazdy narciarskie dla klientów indywidualnych oraz grup zorganizowanych, a także wyjazdy incentive w oparciu o autokar i dojazd własny oraz z możliwością przelotu.

    Volare Travel zapewnia wykwalifikowaną kadrę instruktorów, którzy dokładają wszelkich starań aby wypoczynek narciarski był niezwykłą przygodą organizując zawody narciarskie, zjazdy poza trasami, wyjazdy na heliski i szereg innych atrakcji.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Dolomity, Włochy

    Ski info

    Gwarancja śniegu!Wyciąg: ok. 100 m (Col Rodella, połączenie z Sella Ronda)Skibus: ok. 100 mTrasa biegowa: ok. 500 mSzkółka narciarska: ok. 600 mWypoż. sprzętu: ok. 400 mNarciarnia: w hotelu

    Położenie

    na skraju Campitello, do centrum ok. 200 m.

    Wyposażenie

    hotel należący do sieci Union Hotels z 40 pokojami. Hol powitalny z recepcją, pomieszczenie klubowe, restauracja, jadalnia, bar/kawiarnia, winda.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie (A)

    z prysznicem, WC, suszarką, telefonem, TV sat., sejfem, balkonem. A2T: pokój 2-os. A2B: pokój 2-os. na mansardzie, bez balkonu. B2A: pokój 2-os. o podwyższonym standardzie, jak A2A, dodatkowo wanna lub prysznic z hydromasażem. A2A/A3A/A4A: pokój 2-os. z 2 podwójnymi łóżkami (w tym jedno o szerokości 1,3 m). A2S: pokój 2-os., wariant ekonomiczny.

    Rozrywka

    programy animacyjne w jęz. włoskim i angielskim.

    Sport

    za opłatą: karta klubowa ok. 19 EUR/tydzień uprawniająca do korzystania z niewielkiego krytego basenu z urządzeniem do pływania pod prąd (ok. 3,5 x 2,5 m), sauny, łaźni parowej, centrum fitness Gallery Soreghes (fit boxing, spinning, aerobik). Za opłatą: salon piękności, masaże. Kompleks czynny w godz. 15:00-18:30 (oprócz sobót).

    Wyżywienie

    bufet śniadaniowy. Wieczorem wybór menu i bufet sałatkowy. 1 x na tydzień uroczysta kolacja. Do kolacji 1/2 l wina i 1 l wody/pokój w cenie.

    Święta/Sylwester

    menu bożonarodzeniowe i sylwestrowe.

    Zniżki (A)

    A2A/A2T: 2 dorosłych + 1 dziecko (2-9 lat): 100%, (od 10 lat): 50%. B2A: 2 + 2 dzieci (2-9 lat): 75% na dostawce. A2A: 2 dorosłych + 1-2 dzieci (2-9 lat): 75%, (od 10 lat): 50%.

    Parkowanie

    w cenie (w miarę dostępności). Garaż ok. 9 EUR/noc.

    Zwierzę domowe

    nie.

    Dni gratis (A)

    4 = 3: 19.03-23.03. 

    Wcześniej = taniej (A)

    10% zniżki przy rez. do 30.11.

    N Plus

    bon o wartości 50 EUR/rez. przy pobycie min. 7 nocy w terminie 19.12-26.12 (wyjazd) do wykorzystania w hotelu na napoje lub strefie wellness (dostępny w recepcji).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Europe Mountains

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Campitello di Fassa

    OPIS

    Hotel jest znakomicie zlokalizowany zaledwie, kilkanaście metrów od wyciągu Col Rodella i centrum Campitello di Fassa. Hotel położony jest obok lasu, który jest częścią prywatnego parku.
    Hotel zapewnia zakwaterowanie z stylowych, tradycyjnie zaprojektowanych, przestronnych pokojach. W pokojach znajduje się telewizor, minibar, sejf. Każdy pokój posiada prywatna łazienkę z suszarką do włosów.
    Na miejscu znajduje się restauracja, bar a także centrum odnowy biologicznej z sauną, salą fitness, wanną z hydromasażem.

    W CENIE

    Pościel Ręczniki Codzienne sprzątanie Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

    PŁATNE NA MIEJSCU

    Garaż Dostęp do internetu Sauna Solarium Internet Wi-Fi Masaż Akceptowane są tylko małe zwierzęta Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

    ODLEGŁOŚCI

    Centrum - 336 m. Wyciągi (teren narciarski Col Rodella / Sella Campitello- 17 km tras) Funivia Col Rodella - 179 m, Funivia Belvedere - 3,2 km.

    PARKING

    garaż, parking niestrzeżony, parking strzeżony.

    INTERNET

    WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach, kącik internetowy.

    USŁUGI SPA I WELLNESS

    salon piękności, masaż, solarium, basen kryty, centrum odnowy biologicznej, hydromasaż, łaźnia parowa, zabiegi kosmetyczne i pielęgnacja skóry, sauna fińska.

    REKREACJA I SPORT

    wynajem rowerów, klub fitness, barbecue, ogród, table tennis outdoors.

    USŁUGI DLA DZIECI

    łóżeczko dla dziecka, wysokie krzesło dla dziecka, pokój zabaw dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, menu dla dzieci, klub dla dzieci.

    USŁUGI HOTELOWE

    kawiarnia, drink bar, restauracja, pralnia, usługa prasowania odzieży, room service - przez część doby, recepcja 24-godzinna, sejf w recepcji, przechowalnia bagaży, letni taras, lounge, pokój telewizyjny, kącik biznesowy, sala konferencyjna, sala bankietowa, dostępne pokoje dla niepalących, room service, pokój spotkań, winda, bar, przechowalnia rowerów, codzienne sprzątanie pokoju.

    WYPOSAŻENIE POKOI

    balkon, minibar, radio, telewizja satelitarna, telefon, wanna lub prysznic, suszarka do włosów, ręczniki, toaleta, pościel.

    ZWIERZĘTA

    zwierzęta mile widziane, akceptowane są tylko małe zwierzęta.


    Otium

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Campitello di Fassa/Val di Fassa/Włochy

    Atuty

    strefa wellness z basenem, blisko wyciągu, region Sella Ronda

    Położenie

    na wysokości ok. 1408 m n.p.m., ok. 200 m od centrum Campitello di Fassa w Dolinie Val di Fassa we włoskim Trydencie

    Wyciągi narciarskie

    ok. 250 m od kolejki linowej Col Rodella (połączonej z wyciągami Sella Ronda-Arabba/Val Gardena/Alta Badia). Przystanek skibusa (za opłatą, ok. 6 euro/os./tydz.) znajduje się ok. 50 m od obiektu

    Wyposażenie

    recepcja, restauracja, bar, sala TV, winda, sejf, przechowalnia sprzętu narciarskiego, parking (gratis). Hotel w stylu ladyńskim, został odnowiony w 2008 roku, posiada 3 piętra

    Internet

    tak (WiFi - za opłatą ok. 5 euro/tydz./urządzenie)

    Karty kredytowe

    tak (Visa, Mastercard)

    Sport i relaks

    strefa wellness (wstęp za opłatą - 19 euro/os./tydz.) - mini basen z hydromasażem (6 m x 2 m), sauna, łaźnia turecka, siłownia; centrum odnowy biologicznej Sporting Club - zabiegi i masaże (za opłatą, na zapytanie)

    Pokoje

    obiekt dysponuje 82 pokojami w tym typu

    Pokój Convenient

    niewielki dwuosobowy pokój z łóżkiem francuskim. Łazienka z WC, suszarka do włosów; telefon, TV-Sat. Większość pokoi położona na poddaszu, brak balkonu

    Pokoje Classic

    (ok. 14 m2), dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek. Łazienka z WC, suszarka do włosów; mini bar, telefon, sejf i TV-sat. Część pokoi posiada balkon. Na dostawkach możliwe łóżko piętrowe lub francuskie (szer. 1,3 m)

    Pokój Prestige

    (ok. 20 m2), dwuosobowy z możliwością dwóch dostawek, komfortowo wyposażone. Łazienka z WC (wanna lub prysznic z hydromasażem), suszarka do włosów; telefon, TV-Sat, mini bar, sejf. Na dostawkach możliwe łóżko piętrowe lub francuskie (szer. 1,3 m)

    Wyżywienie

    śniadania w formie bufetu oraz ciepłe kolacje podawane przez kelnera (wybór z menu dzień wcześniej), bufet sałatkowy. Napoje do kolacji dodatkowo płatne

    Pieski

    tak (małe, na zapytanie, za dodatkową opłatą 9 euro/dzień)

    Kategoria lokalna

    ****

    Kolacja Wigilijna

    w cenie

    Kolacja Sylwestrowa

    w cenie

    Świadczenia

    7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie wg opisu, ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) - KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, opieka włoskiego kontrahenta

    Uwaga

    Zalecamy zwiększenie ubezpieczenie OC Signal Iduna do kwoty 30 000 euro - 25 zł/os./pobyt

    Obowiązkowe opłaty na miejscu

    taksa klimatyczna ok. 1,30 euro/os./dzień

    Zakwaterowanie

    przyjazd - od godz. 16.00, wyjazd - do godz. 10.00

    Autokar

    przejazd komfortowym autokarem (klimatyzacja, WC, bar, video), warunki przewozu, cennik, program i rozkład jazdy na stronie organizatora

    Zniżki na dostawkach i dopłaty

    dzieci do 1,9 lat - opłata za łóżeczko 380-415 zł/tydz. (w zależności od terminu), od 2-99 lat - na 3-cim i na 4-tym łóżku 50% zniżki. Dopłata za ubezpieczenie kosztów rezygnacji 2,66%

    Oferta Free Ski

    nie

    Promocje

    Oferta Early Booking - 10% zniżki na rezerwacje potwierdzone do 30.10.2018 oraz 7=6 w terminie: 09.12-22.12.2018. Ceny w systemie i na stronie internetowej uwzględniają promocję


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

    Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Gran Chalet Soreghes

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Gran Chalet Soreghes :
    • Lokalizacja
      5
    • Hotel
      4.2
    • Pokoje
      4.1
    • Wyżywienie
      4.4
    • Atrakcje
      i sport
      4.2
    • Obsługa
      4.9
    HolidayCheck
    Ocena Gran Chalet Soreghes :
    4.3 / 6

    Strzał w dziesiątkę. Idealny 2014-03-25
    Szczegóły oceny hotelu Gran Chalet Soreghes :
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Idealnie położony 100 m od gondoli i tyle samo od tras narciarstwa biegowego .Jeśli ktoś jeździ na ...
    więcej

    5.9
    Blisko gondoli, 2 min w butach narciarskich 2014-12-21
    Szczegóły oceny hotelu Gran Chalet Soreghes :
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      6.0

    najwieksza zaleta to bliskosc do gondoli. personel bardzo uprzejmy hotel przestronny duzy parking...
    więcej

    5.5
    Blisko wyciągu, znakomity serwis 2016-03-15
    Szczegóły oceny hotelu Gran Chalet Soreghes :
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.5

    Hotel położony 300 m od wyciągu - i 200 m do tras biegowych . Wszędzie na piechotę blisko . Znakomi...
    więcej

    5.1

    Gran Chalet Soreghes - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy prysznic WC balkon
    Pokoj dwuosobowy whirlpool prysznic WC balkon
    Pokoj dwuosobowy whirlpool lazienka WC balkon
    Pokoj z czterema lozkami prysznic WC balkon
    Pokoj z czterema lozkami prysznic WC balkon
    wariant ekonomiczny prysznic WC
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC balkon
    Pokoj z czterema lozkami prysznic WC balkon
    Pokoj z czterema lozkami prysznic WC balkon
    Pokoj z czterema lozkami prysznic WC balkon
    Pokoj z czterema lozkami prysznic WC balkon
    Pokoj z czterema lozkami prysznic WC balkon
    Classic 2/3/4
    Doppelzimmer,Economy
    Doppelzimmer,Mansarde
    Doppelzimmer,Balkon
    Doppelzi.,Balk,Superior
    Doppelz,Balkon,3Nächte

    Gran Chalet Soreghes - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Gran Chalet Soreghes ? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00