cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Golf Hotel Folgaria , Paganella
  • Hotel Golf Hotel Folgaria , Paganella
  • Hotel Golf Hotel Folgaria , Paganella
  • Hotel Golf Hotel Folgaria , Paganella
  • Hotel Golf Hotel Folgaria , Paganella
  • Hotel Golf Hotel Folgaria , Paganella
  • Hotel Golf Hotel Folgaria , Paganella
  • Hotel Golf Hotel Folgaria , Paganella
  • Hotel Golf Hotel Folgaria , Paganella
  • Hotel Golf Hotel Folgaria , Paganella
  • Hotel Golf Hotel Folgaria , Paganella
  • Hotel Golf Hotel Folgaria , Paganella
1 / 12
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
05.01 - 12.01
już od 1815 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.09 - 11.09
już od 432 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Golf Hotel Folgaria
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Polska animacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Golf Hotel Folgaria
star 4

Włochy: Paganella: Molveno
Ocena hotelu Golf Hotel Folgaria :
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Golf Hotel Folgaria :
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 05 stycznia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 września 2019

Hotel Golf Hotel Folgaria w ofercie Biura podróży:

Neckermann

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Dolomity, Włochy

Opis hotelu

Goście zakwaterowani są w 64 pokojach. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia i bar. W obrębie obiektu znajduje się ogród. Na terenie hotelu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu oraz na parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą babysitting i opieka nad dziećmi. Zaplecze biznesowe w postaci 2 pomieszczeń konferencyjnych doskonale nadaje się do organizacji konferencji, odczytów oraz zjazdów.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w centralne ogrzewanie, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyłożone są wykładziną dywanową oraz wyposażone w łóżko podwójne bądź sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Sejf oraz (odpłatnie) minibarek są również do dyspozycji gości. W aneksie kuchennym znajduje się lodówka i minilodówka. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). Do wyposażenia łazienek należą prysznic i wanna. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Obiekt posiada ponadto różnorodne możliwości ochłody w upalne dni, w tym basen i basen kryty. Taras doskonale nadaje się na chwilę wytchnienia. Odpowiednie urozmaicenie w czasie pobytu zapewni bogata oferta zajęć, w tym: studio fitness, spa, sauna, łaźnia parowa, salon piękności, zabiegi masażu i solarium. Oprawę rozrywkową zapewnia miniklub.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia wyżywienia częściowego. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie i kolacja.

Akceptowane karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2018


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Otium

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Alpe Cimbra/Trydent/Włochy

Atuty

strefa wellness z basenem, terminy Free Ski, zniżki dla dzieci

Położenie

na wysokości ok. 1170 m n.p.m., w Costa di Folgaria, ok. 2 km od centrum miejscowości Folgaria w regionie narciarskim Alpe Cimbra (Ski Tour dei Forti) we włoskim Trydencie

Wyciągi narciarskie

do najbliższego wyciągu Costa ok. 200 m, do wyciągu Francolini ok. 2,9 km. Do wyciągów Bertoldi-Lavarone, które wraz z terenami narciarskimi Folgaria-Lavarone tworzą region Alpe Cimbra ok. 11 km. Przystanek skibusa (za opłatą) znajduje się ok. 400 m od obiektu

Wyposażenie

recepcja, restauracja, bar, sala konferencyjna, winda, przechowalnia sprzętu narciarskiego, parking (gratis, ograniczona liczba miejsc), garaż (za opłatą, 35 euro/tydz. lub 10 euro/dzień). Hotel posiada 4 piętra

Internet

tak (Wi-Fi, gratis w wyznaczonych miejscach)

Karty kredytowe

tak (Visa, Mastercard)

Sport i relaks

centrum wellness (wstęp w ramach płatnej karty klubowej) - basen (czepki obowiązkowe), sauna, łaźnia turecka, siłownia; za dodatkową opłatą - solarium i masaże; mini club dla dzieci w wieku 4-12 lat (czynny 5 godzin dziennie, 6 x w tygodniu, w jęz. włoskim i angielskim)

Pokoje

hotel dysponuje 63 pokojami, w tym m.in. typu Standard - dwuosobowe (ok. 16 m2), (możliwość dopłaty do pokoju jednoosobowego); typu Superior - dla 3 lub 4 osób (ok. 22 m2) posiadają łóżko małżeńskie oraz łóżko piętrowe. Łazienka z WC, suszarka do włosów; telefon, TV, minibar (za opłatą), sejf, większość pokoi posiada balkon

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu i ciepłe kolacje podawane przez kelnera. Napoje do kolacji dodatkowo płatne. Raz w tygodniu kolacja z menu regionalnym

Pieski

tak (małe, za opłatą, 20 euro/dzień)

Kategoria lokalna

****

Kolacja Wigilijna

w cenie

Kolacja Sylwestrowa

w cenie

Świadczenia

7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie wg opisu, ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) - KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, opieka włoskiego kontrahenta

Uwaga

zalecamy zwiększenie ubezpieczenia OC Signal Iduna do kwoty 30 000 euro - 25 zł/os./pobyt

Obowiązkowe opłaty na miejscu

karta klubowa - 25 euro/tydz./os. dorosła, 15 euro/tydz./dzieci 2-15,9 lat (w cenie karty wstęp do strefy wellness z basenem). Taksa klimatyczna ok. 1-2,50 euro/os./dzień

Zakwaterowanie

przyjazd - od godz. 17.00, wyjazd - do godz. 10.00

Autokar

nie

Zniżki (na dostawkach) i dopłaty

dzieci do 11,9 lat - gratis (możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 1,9 lat, za opłatą 8 euro/dzień), dzieci 12-15,9 lat - 50% zniżki. W terminach Free Ski zniżki wg cen w systemie. Dopłata za ubezpieczenie kosztów rezygnacji 2,66%

Oferta Free Ski

w terminach 10.03-16.03.04.2019 karnet 6-dniowy Alpe Cimbra (Folgaria-Lavarone) w cenie.

Uwaga

W pozostałych terminach na podstawie vouchera Otium 10% zniżki na zakup 6-dniowych karnetów Alpe Cimbra (Folgaria-Lavarone), dzieci do 8 lat - gratis (1 karnet dla dziecka gratis przy zakupie 1 karnetu pełnopłatnego dla osoby dorosłej)

Promocje

Oferta Early Booking - 5% zniżki na rezerwacje potwierdzone do 30.11.2018. Ceny w systemie i na stronie internetowej uwzględniają promocję


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


Volare Travel

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy

Region

Folgaria- Lavarone to ważne ośrodki narciarskie w południowo-wschodniej części Trentino. Większa Folgaria położna na wysokości 1170 m n.p.n. stanowi główne centrum narciarskiej karuzeli Skitour dei Forti, liczącej ok. 80 km tras. Lavarone jest mniejszą miejscowością położoną nad pięknym jeziorem. Całość wchodzi w skład konsorcjum Skirama Dolomiti Adamello-Brenta. Region oferuje nowoczesny system wyciągów (przeważają kanapy, są też gondole oraz orczyki) z systemem sztucznego zaśnieżania. W uroczej Folgarii po nartach można odpocząć w jednym z wielu lokali gastronomicznych, w obiektach sportowych (całoroczne lodowisko, hala sportowa, basen) bądź lokalnych barach, pubach z muzyką lub kinie. Trasy narciarskie - 30 wyciągów w tym 1 gondola, 16 wyciągów krzesełkowych, 13 orczyków - 76 km tras - najwyższy szczyt - 1850 m n.p.m. Stopień trudności - 28 km łatwe, 40 km średnie, 8 km trudne.

Położenie

hotel usytuowany w spokojnej miejscowości COSTA FOLGARIA, na wysokości 1169 m n.p.m. Wokół znajdują się liczne wyciągi i trasy narciarskie, szkoła narciarska, tor saneczkowy. Odległość do centrum Costa Folgaria 200 m, do centrum Folgaria 2 km. Dookoła hotelu roztaczają się wspaniałe widoki majestatycznych gór.

Serwis

restauracja, sala "stube", piano-bar, hall, centrum odnowy biologicznej - łaźnia turecka, sauna, prysznice tropikalne, siłownia, basen i solarium, zabiegi upiększające i odmładzające, 2 sale konferencyjne (do 180 miejsc), animacje, mini club dla dzieci od 4-12 lat.

Pokoje hotelowe

hotel dysponuje 63 pokojami, komfortowo wyposażonymi w stylu alpejskim (meble z jasnego, jodłowego drewna), większość posiada balkon. W wyposażeniu telefon, sejf, TV SAT i mini bar na życzenie. Pokoje z pełnym węzłem sanitarnym (łazienka z prysznicem, suszarka do włosów). Typy pokoi STANDARD - 2 osobowe; SUPERIOR - dla 3-4 osób, z możliwością 1 lub 2 dostawek; RODZINNY - dla 3-4 osób, 2 osobne pokoje (sypialnia 2 os. i pokój dzienny z 2 miejscami do spania na sofie).

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu, obiadokolacje serwowane (wybór z menu). Raz w tygodniu kolacja tematyczna.

Cena obejmuje

7 noclegów; wyżywienie 2 x dziennie; obowiązkowe ubezpieczenie KL, NNW i bagaż w wys. 40 zł/os.; kolację świąteczną; kolację sylwestrową; animacje dla dzieci w wieku od 4-12 lat (5 godz./dziennie przez 6 dni w tygodniu); po kolacji muzyka na żywo (3 razy w tygodniu); miejsce parkingowe (do wyczerpania miejsc); Wi-Fi (dostępne tylko w lobby);

Cena nie obejmuje

napoi do obiadokolacji; opcjonalnego ubezpieczenia OC SKI w wys. 40 zł/os; Obowiązkowej karty klubowej płatnej na miejscu w wys. 25 euro/os./tydzień; dzieci w wieku od 2-15,99 lat - 15 euro/tydzień; taksy klimatycznej;

Zniżki

przy 2 osobach pełnopłatnych dzieci od 2 - 11,99 lat gratis, od 12 lat 50%.

Dopłaty

garaż 10 euro/dzień, 35 euro/tydzień, niewielkie zwierzęta 20 euro/dzień, łóżeczko dla infanta 8 euro/dzień;

Early booking

5% do 30.11

Uwagi

Na basenie obowiązuje nakaz używania czepka. Karta klubowa obejmuje wstęp do centrum odnowy biologicznej basen, sauna, łaźnia turecka, siłowni. Dzieci do lat 15,99 mogą korzystać tylko z basenu. Solarium i masaże za dodatkową opłatą.

Nasza opinia

hotel polecany wymagającym Klientom. Atutem jest dobra lokalizacja hotelu i łatwy dostęp do wyciągów narciarskich w Folgaridzie, które oferują narciarzom ponad 65 km tras zjazdowych, szczególnie Folgaria-Lavarone, który obejmuje Ski Tour Strong oraz Passo Coe, które oferuje od 3 do 25 km tras biegowych.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Volare Travel, które powstało w roku 2004 jako organizator sportów zimowych i specjalista wycieczek narciarskich we Włoszech. Obecnie, w ramach oferty zimowej, należy do ścisłej czołówki polskich touroperatorów. Organizuje wakacje w najlepszych regionach narciarskich Włoch (m. in. Madonna di Campiglio, Val di Fiemme, Livigno, Val di Sole, czy Val di Fassa) i Austrii (Dolina Zillertal, Hintertux, Zell am See czy Kaprun).

W ofercie Volare Travel znajdują się dogodnie położone i dobrze wyposażone apartamenty z aneksami kuchennymi dla narciarzy oraz hotele o wysokim standardzie dla najbardziej wymagających osób. Biuro Podróży Volare Travel organizuje wyjazdy narciarskie dla klientów indywidualnych oraz grup zorganizowanych, a także wyjazdy incentive w oparciu o autokar i dojazd własny oraz z możliwością przelotu.

Volare Travel zapewnia wykwalifikowaną kadrę instruktorów, którzy dokładają wszelkich starań aby wypoczynek narciarski był niezwykłą przygodą organizując zawody narciarskie, zjazdy poza trasami, wyjazdy na heliski i szereg innych atrakcji.


Snowtrex

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Miasto

Folgaria

Kraj

Włochy

Cel podróży

Folgaria to dobrze znana i popularna pod względem turystycznym miejscowość znajdująca się na urokliwym płaskowyżu. Centrum miasteczka oferuje prawdziwy włoski styl życia oraz liczne rozrywki, senne uliczki zachęcają do romantycznych spacerów a przytulne restauracje i niewielkie bary dają możliwość wytchnienia i relaksu. Lokalne nazwy pisane w historycznym języku niemieckim przypominają o dziejach tego regionu, nieliczni już tutaj Cymbrowie posługują się jeszcze językiem cymbryjskim, który został już jednak praktycznie wyparty przez język włoski.Znajdujące się w miejscowości kino, lodowisko, basen oraz hala sportowa zapewnią urozmaicony wypoczynek. Urlop zimowy dopełnią zróżnicowane trasy narciarskie, tory saneczkowe, możliwość uprawiania nordic walking, bogata sieć tras narciarstwa biegowego oraz dwa snowparki. Tutaj każdy znajdzie coś dla siebie i nikt nie będzie się nudził!

Teren narciarski

Z karnetem narciarskim Folgaria mogą Państwo korzystać z 22 wyciągów i 43 km tras narciarskich. Region narciarski Folgaria wchodzi w skład większego regionu narciarskiego Fiorentini i razem z regionami Costa, Francolini, Fondo Piccolo, Fondo Grande, Malga Ortesino oraz Serrada tworzy karuzelę narciarską. Region gwarantuje dobre warunki śniegowe poprzez automatyczny system sztucznego naśnieżania.Region ma w swoje ofercie głównie trasy dla średnio zaawansowanych, jednak zarówno początkujący jak i zaawansowani narciarze znajdą tutaj coś dla siebie. Najdłuższa trasa regionu Cima Sommo Alto - Costa (Emozioni) ma 2,5 km długości i przy różnicy wysokości 400 m świetnie nadaje się dla początkujących miłośników białego szaleństwa. Najtrudniejsza trasa regionu Fondo Grande (Martinella Nord) pomimo, że ma długość 1,5 km, sprawi radość i wiele emocji nawet doświadczonym narciarzom.Snowboardziści mogą ćwiczyć swoje umiejętności w kilku snowparkach. Snowpark Mazinga Park w regionie Fondo Piccolo jest odpowiedni zarówno dla początkujących jak i zaawansowanych, w pozostałych trzech snowparkach zwłaszcza początkujący miłośnicy snowboardu będą się dobrze bawić.

Gwarancja śniegu

Jeżeli na 10 dni przed rozpoczęciem wycieczki (dzień przyjazdu) z powodu braku śniegu liczba działających wyciągów, na które obowiązuje wykupiony karnet narciarski będzie mniejsza niż 40 %, mogą Państwo bezpłatnie dokonać zmiany rezerwacji na inną naszą wycieczkę w tym samym terminie (o ile są jeszcze wolne miejsca; cena nowo wybranej oferty obowiązuje z dnia dokonania ówczesnej rezerwacji; gwarancja ważna jedynie dla wycieczek zaczynających się w termiach od 29.12.14 do 14.03.15 oraz od 28.12.15 do 13.03.16 włącznie). Aby móc skorzystać z gwarancji, prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w wyznaczonym terminie (na 10 dni przed rozpoczęciem wyjazdu/pobytu, np. w środę, jeżeli impreza turystyczna rozpoczyna się w sobotę).

Uwaga

Podczas procesu rezerwacji uzyskają Państwo informację, jakie świadczenia zawarte są w cenie .

Położenie/wyposażenie

Urokliwy 4-gwiazdkowy hotel Golf Hotel Folgaria położony jest w spokojnej części miejscowości Costa di Folgaria, ok. 200 m od centrum miasteczka oraz ok. 2 km od centrum głównego miasta regionu, miejscowości Folgaria. Z obiektu mają Państwo bezpośredni dostęp do regionu narciarskiego a autobus dla narciarzy zatrzymuje się jedynie 100 m od hotelu.Urządzony w tradycyjnym alpejskim stylu hotel, posiada recepcję z lobby hotelowym, windę, pokój wypoczynkowy z Wi-Fi (za dodatkową opłatą), pokój śniadaniowy, jadalnie i restaurację, bar, kawiarnię, pokój zabaw oraz salę fitness (w cenie). Dodatkowo w godzinach 10:00 - 13:00 oraz 15:30 - 19:00, do dyspozycji gości, dostępna jest strefa wellness z krytym basenem, łaźnią parową, sauną i łaźnią turecką. Za dodatkową opłatą można skorzystać z salonu piękności jak również z solarium oraz masaży. 3 razy w tygodniu otwarty dla gości jest bar z pianinem. Obiekt oferuje opiekę nad dziećmi wieku od 4 do 11 lat, 6 razy w tygodniu po 5 godzin dziennie. Bezpłatne miejsca parkingowe do dyspozycji gości (ograniczona dostępność), za dodatkową opłatą można zarezerwować miejsca w garażu.PokojePrzytulnie urządzone pokoje posiadają prysznic/WC, TV sat., telefon, minibar (na zapytanie, za dodatkową opłatą), sejf (w cenie) oraz częściowo balkon lub taras.WyżywienieZawarte w cenie wyżywienie HB zawiera bufet śniadaniowy oraz kolację z 3-daniowym menu do wyboru. Raz w tygodniu odbywa się kulinarny włoski wieczór tematyczny. Z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Sylwestra serwowany jest specjalny obiad. Dodatkowo codziennie od godziny do 18:00 do 19:00, jest tzw. "happy hour", podczas której można zakupić dwa napoje w cenie jednego.

Świadczenia w cenie

Noclegi w wybranym terminieWyżywienie jak wybranoKorzystanie ze strefy wellness (wg opisu)Korzystanie z sali fitnessMenu bożonarodzeniowe i sylwestroweSejf (w pokoju)Opieka nad dziećmi (wg opisu)Miejsca parkingowe (ograniczona dostępność)10% zniżki na kursy w partnerskiej szkółce narciarskiej (od 05.01.2015)

Opcjonalnie płatne na miejscu

Salon pięknościMasażęSolariumMinibarŁóżeczko dla dziecka: 8,- €/dzieńGaraż: 5,- €/dzień

Płatne na miejscu

Jeżeli w czasie Państwa pobytu zostanie wprowadzona opłata klimatyczna, należy ją uiścić na miejscu.

Zwierzęta domowe

Można przywieźć zwierzęta domowe (5,- €/dzień, bez karmy)

Zniżki

Pokój 2-osob. prysznic/WC, HB - wszyscy uczestnicy otrzymują następujące zniżki: do skończonych 7 lat 30% 8 do 15 lat 15% od 65 lat 5%

Pokój rodzinny prysznic/WC, HB - przy zakwaterowaniu wraz z 2 osobami płacącymi pełną cenę wycieczki, pozostali uczestnicy otrzymają

do skończonych 8 lat 100% 9 do 15 lat 50% od 16 lat 30%

Pokój 2-osob./2 dostawki prysznic/WC, HB - przy zakwaterowaniu wraz z 2 osobami płacącymi pełną cenę wycieczki, pozostali uczestnicy otrzymają

do skończonych 8 lat 100% 9 do 15 lat 50% od 16 lat 30%

Ważne wskazówki

Dostęp do strefy wellness dla dzieci od 16. roku życia. Z basenu dzieci mogą korzystać jedynie pod opieką osób dorosłych.

Pokój 2-osob. prysznic/WC, HB

przytulne pokoje z TV sat.balkon

Pokój rodzinny prysznic/WC, HB

pokój dzienno-sypialny z podwójną rozkładaną kanapą i TVsypialnia z łóżkiem podwójnymaneks kuchennyczęściowo balkon

Pokój 2-osob./2 dostawki prysznic/WC, HB

przytulne pokoje z TV sat.balkon


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Snow Trex, które specjalizuje się w ofertach wyjazdów zimowych do najbardziej atrakcyjnych regionów narciarskich w Europie i w Ameryce Północnej. Biuro Podróży SnowTrex prężnie działa na rynku międzynarodowym od 2005 roku, obecnie obsługuje turystów w 15 krajach świata.

Wychodząc naprzeciw potrzebom klientów Biuro Podróży Snow Trex ma do dyspozycji szeroką bazę apartamentów i hoteli o różnym standardzie, a także pośredniczy w zakupie karnetów narciarskich na wybrane ski regiony. Dodatkowo isnieje możliwość wypożyczenia sprzętu i wykupienia kursów nauki jazdy na nartach czy snowboardzie.

Podczas wakacji w najpopularniejszych destynacjach klienci objęci są opieką rezydentów, którzy przygotowują animacje wieczorne i zabawy na śniegu. To właśnie stanowi o wyjątkowości oferty Snow Trex.


Europe Mountains

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Folgaria

W cenie

Zakwaterowanie i obowiązkowe ubezpieczenie KL i NNW. Dodatkowe usługi zawarte w cenie i płatności do dokonania na miejscu - proszę przejść do kroku 4. Rezerwacja i rozwinąć sekcję "Informacje dodatkowe".

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 2,3 km. Wyciągi - 738 m (Chairlift Costa-Moreta), 2,5 km (Chairlift Francolini - Sommo Alto), 4,1 km (Chairlift Fondo Grando-Martinella), 4,4 km (Chairlift Fondo Grande-Sommo Alto).

PARKING

garaż, parking niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI we wszystkich pokojach.

USŁUGI SPA I WELLNESS

masaż, solarium, basen kryty, centrum odnowy biologicznej, siłownia, łaźnia parowa, hammam, sauna fińska, masaże.

REKREACJA I SPORT

gimnastyka, klub fitness, ogród.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka, wysokie krzesło dla dziecka, pokój zabaw dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, animacja zabaw dla dzieci.

USŁUGI HOTELOWE

kawiarnia, jadalnia, drink bar, restauracja, recepcja 24-godzinna, sejf w recepcji, przechowalnia bagaży, lounge, sala bankietowa, bar z przekąskami, dostępne pokoje dla niepalących, winda, bar, pokój śniadaniowy, sala konferencyjna, recepcja.

WYPOSAŻENIE POKOI

klimatyzacja, balkon, telewizja kablowa, sejf w pokoju, minibar, telewizja satelitarna, telefon, prysznic, toaleta, pokoje dla alergików dostępne.

ZWIERZĘTA

zwierzęta mile widziane.


Itaka R

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Włochy (narty) / Folgaria

Opis oferty:

Komfortowy i stylowy, położony blisko wyciągów, polecany na aktywne, zimowe wakacje we dwoje. Do dyspozycji Gości jest restauracja i bar oraz przechowalnia sprzętu narciarskiego. Na miejscu centrum wellness z szeroką ofertą zabiegów oraz kryty basen. Zadbane pokoje są praktycznie urządzone, a przy recepcji można skorzystać z bezpłatnego internetu bezprzewodowego. Niedaleko jest do centrum Folgarii gdzie na Gości czeka wiele atrakcji apr?s ski.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej Costa di Folgaria, ok. 2 km od centrum miejscowości FOLGARIA, najbliższe sklepy i restauracje ok. 100 m od hotelu, przy drodze lokalnej; ok. 95 km od lotniska w Weronie; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

WYCIĄGI NARCIARSKIE:

ok. 50 m od wyciągu krzesełkowego Costa.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2003 r., 92 pokoje, 2 budynki połączone przejściem podziemnym: budynek główny z pokojami standardowymi i superior, budynek depandance z pokojami rodzinnymi, 4 piętra, winda, hol, całodobowa recepcja, restauracja - śniadania i przekąski w formie bufetu, kolacja - wybór dań z menu, bar; internet bezprzewodowy przy recepcji, przechowalnia sprzętu narciarskiego; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os., ok. 16 m², łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, sejf, minibar (płatny); balkon;

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 22 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem, balkon;

rodzinny:

4-os., ok. 40 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, lodówka; pokój superior i rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci, piano bar; za opłatą: centrum wellness (wstęp ok. 20 EUR/os./tydz.): basen kryty, podgrzewany, słodka woda, ok. 75 m², gł. 1,4 m, sauna, centrum fitness, płatne dodatkowo: masaże, zabiegi pielęgnacyjne.

KONTAKT:

0039/464723114, www.golfhotelfolgaria.it

GRATIS:

Wi-Fi


Opinie o Hotelu Golf Hotel Folgaria

Golf Hotel Folgaria - możliwości zakwaterowania:

Family FAM
Standard DBL
Superior SUP
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC balkon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC balkon
Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard wanna lub prysznic WC balkon
Apartament dwupokojowy wanna lub prysznic WC balkon
Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard wanna lub prysznic WC balkon
Apartament dwupokojowy typ superior/wysoki standard wanna lub prysznic WC balkon
Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard wanna lub prysznic WC balkon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob typ superior/wysoki standard wanna lub prysznic WC balkon
Apartament dwupokojowy typ superior/wysoki standard wanna lub prysznic WC balkon
Pokoj z czterema lozkami typ superior/wysoki standard wanna lub prysznic WC balkon
Apartament dwupokojowy typ superior/wysoki standard wanna lub prysznic WC balkon
Doppelzimmer,Balkon
Doppelz,Balkon,Superior
pokoj STANDARD
Pokoj 2-os. dla 1 os.
Einzelzimmer,Balkon
Apartment
pokoj SUPERIOR
pokoj SUPERIOR

Golf Hotel Folgaria - Możliwości wyżywienia:


Golf Hotel Folgaria - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Golf Hotel Folgaria ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00