cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
  • Hotel Astir Palace, Zakynthos
1 / 32
Udogodnienia hotelu Astir Palace
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Astir Palace
star 4

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Astir Palace:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Astir Palace:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii

Hotel Astir Palace w ofercie Biura podróży:

Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, niedaleko centrum kurortu Laganas
  • przestronne pokoje
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    Astir Palace znajduje się 800 metrów od centrum Laganas, 7 km od miasta Zakynthos, 7 km od portu, oraz 6 km od lotniska.

Plaża

*   Bezpośrednio przy piaszczystej plaży w Laganas, jednej z największych plaż w Grecji, wyróżnionej certyfikatem Błękitna Flaga, łagodne zejście do morza, parasole i leżaki płatne.

Zakwaterowanie

*    116 pokoi, w dwóch budynkach; *    Typy pokoi: standardowy ok. 30 m2, *    Wyposażenie: indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatna w lipcu i sierpniu), łazienka (wanna lub prysznic, wc), telewizja satelitarna, telefon, balkon (stolik i krzesełka), za opłatą: sejf, lodówka.   

Restauracje i bary

*    Restauracja główna, restauracja a la carte Snack przy basenie; *    Bary: główny, snack bar przy basenie.

Wyżywienie

*  All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, serwowane są w postaci bufetu w restauracji głównej, dostępne potrawy kuchni greckiej i międzynarodowej, oraz dania wegetariańskie, restauracja przy basenie serwuje kawy, napoje, przekąski ciepłe i zimne, napoje alkoholowe głównie lokalnej produkcji w godz. 11:00 - 23:00.

Sport i rozrywka

*    Basen z wydzieloną częścią dla dzieci; *    Odpłatnie: sporty wodne na plaży (kajaki i rowerki).

Dla dzieci

*     Brodzik, foteliki dla dzieci w restauracji, lóżko dla dzieci na zamówienie przed przyjazdem.

Pozostałe udogodnienia

*       Klimatyzacja, 24-godzinna recepcja, sala konferencyjna dla 300 osób, sala TV, sejfy, Wi-Fi Internet, parking, winda.

Naszym zdaniem

*   Hotel położony w znanej turystycznej miejscowości,  polecany dla par, singli oraz rodzin z dziećmi.

Strona internetowa

*   www.astirhotels.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, niedaleko centrum kurortu Laganas
  • przestronne pokoje
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja/Zakynthos

Opis

Hotel znajduje się bezpośrednio przy plaży w miejscowości Laganas, uznawanej za najbardziej urokliwe miejsce na wyspie. Kameralny, dobrze utrzymany obiekt należy do kompleksu Astir Hotels, złożonego z dwóch części - Beach i Palace. Astir Palace to hotel o wyższym standardzie, stanowi doskonałą propozycję dla szukających wypoczynku w spokojnej części kurortu przy łatwym dostępie do rozrywek nadmorskiej miejscowości.

Lokalizacja

w Laganas, przy plaży, ok. 4 km od lotniska, ok. 400 m od centrum handlowego, ok. 100 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 400 m od centrum rozrywki.

Wyposażenie

liczba pokoi - 118, restauracje - 2, windy - 2, bar przy basenie, sejf (płatny), snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, przechowalnia bagażu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, informacja turystyczna, opieka lekarska (płatna), centrum konferencyjne.

Basen

basen odkryty ze słodką wodą o powierzchni 150 m2, głębokość 0,8 - 1,6 m; leżaki i parasole płatne; brodzik dla dzieci o głębokości 0,5 m.

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), lodówka (płatna), telefon, taras/balkon, muzyka, suszarka do włosów, łazienka z prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób lub 2 dorosłych i 1 dziecka.

Plaża

publiczna, piaszczysta, łagodne zejście, przy hotelu, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Rozrywka

salon gier video (płatny).

Dla dzieci

opiekunka (płatna), plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

Wyżywienie

śniadania, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive, możliwość dopłaty do obiadokolacji.

All Inclusive

śniadanie (8.00 - 10.00), lunch (13.30 - 15.00) i obiadokolację (19.00 - 21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole między 11.00 a 23.00; przekąski (11.00 - 18.00); podwieczorek (16.30 - 18.00); lody dla dzieci (11.00 - 18.00).

Informacje dodatkowe

klimatyzacja bezpłatna w lipcu i sierpniu, w czerwcu, wrześniu i październiku dodatkowo płatna.

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera

opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Opieka anglojęzycznego przedstawiciela (kontakt telefoniczny).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, niedaleko centrum kurortu Laganas
  • przestronne pokoje
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Zakynthos Hotel położony we wschodniej części wyspy, tuż przy piaszczystej plaży, gdzie rozciągają się malownicze krajobrazy i błękit krystalicznych wód Morza Jońskiego. Jednocześnie znajduje się niedaleko rozrywkowego centrum Laganas, które oferuje swoim turystom wiele ciekawych miejsc i atrakcji - nocny gwar i zabawę do białego rana.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1998 r. Odnowiony w 2001 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, bar przy basenie, snack bar (w siostrzanym hotelu Astir Beach Zante), lobby, windy, taras słoneczny, ogród, sala konferencyjna, sejf w recepcji (płatna ok. 3€/dzień), basen.

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Kawiarenka internetowa płatna Wi-Fi w lobby płatne ok. 1€/1h, 3€/doba, 15€/tydzień, kawiarenka internetowapłatnaok.1€/h.

plaża

Przy hotelu, publiczna, piaszczysta z łagodnym zejściem do wody, 9 km długości. Parasole i leżaki - płatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację (bezpłatna lipiec-sierpień, poza sezonem płatna ok. 3€/dzień), sejf (płatny), mini lodówkę (płatna ok. 2€/doba), telefon, TV, łazienkę (wanna, WC, suszarka - do wypożyczenia w recepcji), taras lub balkon. Typy pokoi: w budynku głównym: pokoje standardowe

Wyżywienie

restauracja główna, 2 bary (bar przy basenie, snack bar w hotelu Astir Beach Zante)

śniadanie

Formuła zawiera:śniadanie (08:00-10:00) w formie bufetu w restauracji głównej

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie (08:00-10:00), obiadokolacja (19:00-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (11:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie (08:00-10:00), obiad (13:30-15:00), kolacja (19:00-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski i lody dla dzieci do 12 r.ż. (11:00-18:00), podwieczorek (16:30-18:00) w hotelu Astir Beach Zante, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik, krzesełka dla dzieci w restauracji głównej, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem, płatne ok. 5€/doba)

dodatkowe informacje

Goście mogą bezpłatnie korzystać z udogodnień hotelu Astir Beach Zante.

Aktualizacja opisu

28.08.2017 13:44

usługi dostępne w hotelu

Przy plaży All Inclusive Serwis plażowy Wakacje ze zwierzęciem Parking


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, niedaleko centrum kurortu Laganas
  • przestronne pokoje
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Zakynthos/Laganas

Opinia 7islands

Hotel zlokalizowany w spokojnej części miasteczka Laganas. Niewątpliwym atutem jest jego malownicze położenie bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży, która stanowi część morskiego parku narodowego będącego miejscem wylęgu żółwi Caretta caretta. W niewielkiej odległości od hotelu mieści się centrum kurortu z licznymi atrakcjami i lokalami usługowymi. Świetna baza wypadowa do zwiedzania wyspy.

Położenie

Na południowym wybrzeżu, ok. 500 m od centrum popularnej turystycznej miejscowości Laganas, ok. 10 km od stolicy Zakynthos, ok. 5 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 300 m od hotelu.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta, szeroka. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Odnowiony w 2009 roku kompleks składa się 2 dwupiętrowych budynków. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, 3 windy, kącik telewizyjny, restauracja główna, 2 bary (w tym snack bar w sąsiednim hotelu Astir Beach). Odpłatnie: Internet Wi-Fi, kącik internetowy, sejf w recepcji (ok. 20 euro/tydz.), sala konferencyjna, opieka medyczna (na zapytanie), kantor. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 116 przytulnymi pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację (bezpłatna w okresie 01.07-31.08, poza tym okresem dodatkowo płatna ok. 3 euro/dzień), telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów (na zapytanie). Odpłatnie: klimatyzacja (poza okresem 01.07-31.08, ok. 3 euro/dzień). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne jednopokojowe z możliwością 2 dostawek.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (8:00-10:00), obiady (13:30-15:00), kolacje (19:00-21:00). W snack barze (w sąsiednim hotelu Astir Beach) w godzinach 11:00-18:00 dostępne są przekąski, a dla dzieci również lody. W godzinach 16:30-18:00 w snack barze podawane są ciastka oraz kawa i herbata. Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe dostępne są w godzinach 11:00-23:00 w snack barze. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne na terenie sąsiedniego hotelu Astir Beach). Odpłatnie: leżaki i parasole przy basenie na terenie hotelu Astir Palace, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.astirhotels.gr / tel.: 00 30 269 505 33 00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, niedaleko centrum kurortu Laganas
  • przestronne pokoje
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Zakynthos

Opis oferty:

Znakomity na rodzinny wypoczynek i wypad z przyjaciółmi. Położony przy samej plaży, z bezpiecznym wejściem przez hotelowe trawniki, jest wystarczająco blisko rozrywkowego centrum Laganas, żeby dojść tam spacerem i wystarczająco daleko, aby spokojnie wypoczywać. Bardzo zadbany, świetnie prowadzony, oferuje funkcjonalne pokoje, utrzymane w nieskazitelnej czystości. Goście doceniają hotelową kuchnię i serdeczną wakacyjną atmosferę.

POŁOŻENIE:

ok. 800 m od centrum LAGANAS ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami, ok. 5 km od miasta Zakynthos; ok. 7 km od portu lotniczego w Zakynthos; przystanek autobusowy ok. 400 m od hotelu (ok. 2 EUR/Zakynthos).

PLAŻA:

Laganas, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, parasole i leżaki płatne (ok. 6 EUR/dzień/zestaw).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1998 r., 118 pokoi, 2 budynki, 2 piętra, 2 windy, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, snack bar w Hotelu Astir Beach, kącik telewizyjny; sala konferencyjna dla 200 osób; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby (ok. 1 EUR/godz.), punkt internetowy (ok. 5 EUR/godz.), sejf (ok. 3 EUR/dzień); akceptowane karty kredytowe: Visa, Mastercard, American Expres.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub dwóch dostawek), ok. 30 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatna w lipcu i sierpniu; pozostałe miesiące płatna: ok. 3 EUR/dzień), łazienka (wanna, wc), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: lodówka (ok. 2 EUR/dzień), sejf (ok. 3 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 126 m², gł. 0,8-1,6 m, z wydzieloną częścią dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; szeroki wybór sportów wodnych na plaży (dodatkowo płatne).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.30-15.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (11.00-18.00) serwowane w snack barze przy basenie hotelu Astir Beach; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (11.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2695053300-2, www.astirhotels.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, niedaleko centrum kurortu Laganas
  • przestronne pokoje
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Grecja/Zakyntos

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- przy plaży - ok. 800 m od centrum Laganas, ok. 7 km od Zakynthos - ok. 4 km od lotniska - mini market obok hotelu

Plaża

- piaszczysta, szeroka i długa - łagodne zejście do morza - leżaki i parasole (płatne ok. 8 EUR/dzień/komplet)

Pokoje

Pokój Standardowy 4* - położony w budynku głównym - indywidualna klimatyzacja (bezpłatna od 01.07 do 31.08, w pozostałym okresie płatna ok. 3 EUR/dzień) - TV-Sat, telefon, sejf (płatny), mini lodówka (bezpłatna od 01.07 do 31.08, w pozostałym okresie płatna) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras Pokój Standardowy 3* -położony w budynku w części Anex - pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny ze słodką wodą - leżaki i parasole przy basenie w części Astir Beach - taras słoneczny Płatne sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik ze słodką wodą

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w snack barze. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 11:00-23:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna - snack bar przy basenie (w hotelu Astir Beach)

Dodatkowe informacje

- hotel dysponuje 116 pokojami - Wi Fi (płatne), kawiarenka internetowa (płatna) - sala TV - wypożyczalnia samochodów - sala konferencyjna (na 300 osób) - www.astirhotels.gr

CENA

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce ), opłaty lotniskowe i paliwowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, niedaleko centrum kurortu Laganas
  • przestronne pokoje
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Zakynthos, Grecja

Położenie

w popularnym kurorcie turystycznym Laganas. Do centrum ok. 400 m. Najbliższe sklepy, restauracje, bary, tawerny znajdują się w odległości ok. 150 m. Do miasta Zakyntos ok. 8 km, dogodne połączenia autobusem liniowym. Przystanek autobusowy oddalony ok. 250 m.

Plaża

piękna, piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą (ok. 6 EUR zestaw/dzień).

Wyposażenie

hotel oferuje 116 pokoi, rozmieszczonych w dwóch dwupiętrowych budynkach. Hol powitalny z recepcją, sejfy (za opłatą), windy, sala do wypoczynku z kącikiem TV sat., restauracja główna, bar. Na terenie zewnętrznym znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny, bar z przekąskami. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą (ok. 3 EUR zestaw/dzień). www.astirhotels.gr/astir-palace-zante/

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

przyjemnie urządzone Pokoje dwuosobowe (2-3A): klimatyzacja (lipiec - sierpień w cenie, w pozostałych miesiącach płatna, ok. 3 EUR/dzień), sejf (za opłatą, ok. 3 EUR/dzień), lodówka (za opłatą, ok. 3 EUR/dzień), TV sat., telefon, balkon od strony ogrodu. Wanna lub prysznic, WC. Z bocznym widokiem na morze (2-3B). Z widokiem na morze (2-3C). Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): bez balkonu, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje jednoosobowe (1A): wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Dzieci

zintegrowany brodzik. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zapytanie, gratis.

Rozrywka

różnorodne formy rozrywki w centrum Laganas.

Dostęp do internetu

kącik internetowy oraz Wi-Fi za opłatą (ok. 3 EUR/godz.).

Sport

za opłatą: niemotorowe sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski (kanapki, sałatki) w godz. 11-18:00. Kawa, herbata, ciastka w godz. 16:30-18:30. Lody dla dzieci do 12 lat w godz. 11-18:00. Do obiadu i kolacji serwowane napoje orzeźwiające, woda, piwo z beczki, wino domowe. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11-23:00.

Wcześniej = taniej

do 29.02.16 15% zniżki, 1.03-30.04.16 10% zniżki.

Dla dzieci

2-6 lat: pobyt gratis.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, niedaleko centrum kurortu Laganas
  • przestronne pokoje
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Zakynthos, Grecja

Położenie

w popularnym kurorcie turystycznym Laganas. Do centrum ok. 400 m. Najbliższe sklepy, restauracje, bary, tawerny znajdują się w odległości ok. 150 m. Do miasta Zakyntos ok. 8 km, dogodne połączenia autobusem liniowym. Przystanek autobusowy oddalony ok. 250 m.

Plaża

piękna, piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą (ok. 6 EUR zestaw/dzień).

Wyposażenie

hotel oferuje 116 pokoi, rozmieszczonych w dwóch dwupiętrowych budynkach. Hol powitalny z recepcją, sejfy (za opłatą), windy, sala do wypoczynku z kącikiem TV sat., restauracja główna, bar. Na terenie zewnętrznym znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny, bar z przekąskami. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą (ok. 3 EUR zestaw/dzień). www.astirhotels.gr/astir-palace-zante/

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

przyjemnie urządzone Pokoje dwuosobowe (2-3A): klimatyzacja (lipiec - sierpień w cenie, w pozostałych miesiącach płatna, ok. 3 EUR/dzień), sejf (za opłatą, ok. 3 EUR/dzień), lodówka (za opłatą, ok. 3 EUR/dzień), TV sat., telefon, balkon od strony ogrodu. Wanna lub prysznic, WC. Z bocznym widokiem na morze (2-3B). Z widokiem na morze (2-3C). Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): bez balkonu, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje jednoosobowe (1A): wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Dzieci

zintegrowany brodzik. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zapytanie, gratis.

Rozrywka

różnorodne formy rozrywki w centrum Laganas.

Dostęp do internetu

kącik internetowy oraz Wi-Fi za opłatą (ok. 3 EUR/godz.).

Sport

za opłatą: niemotorowe sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski (kanapki, sałatki) w godz. 11-18:00. Kawa, herbata, ciastka w godz. 16:30-18:30. Lody dla dzieci do 12 lat w godz. 11-18:00. Do obiadu i kolacji serwowane napoje orzeźwiające, woda, piwo z beczki, wino domowe. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11-23:00.

Wcześniej = taniej

do 29.02.16 15% zniżki, 1.03-30.04.16 10% zniżki.

Dla dzieci

2-6 lat: pobyt gratis.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, niedaleko centrum kurortu Laganas
  • przestronne pokoje
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Doskonały hotel dla klientów, którzy cenią sobie wypoczynek w spokojnym otoczeniu, bliskość plaży ale równocześnie łatwy dostęp do licznych rozrywek nadmorskiego kurortu. Hotel leży bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych greckich plaż w miejscowości Laganas. Miejscowość ta słynie z niesamowitej atmosfery dzięki ogromnemu wyborowi tradycyjnych tawern, restauracji, kawiarni, sklepików ale także z tętniącego życia nocnego. Klienci w każdym wieku odnajdą tu coś interesującego dla siebie. 

Położenie

Hotel położony jest w odległości około 800 m od centrum miasta Laganas, 30 m od supermarketu, mniej więcej 600 m od postoju taksówek oraz około 7 km od miasta Zakynthos, 7 km od portu i 6 km od lotniska.

Wyposażenie

W hotelu znajduje się recepcja 24h, sejfy (ok 3 EUR/dobę), winda, restauracja z tarasem, bar, snack bar, pokój telewizyjny, Wi-Fi oraz kącik internetowy ( dodatkowo płatne), sala konferencyjna, brodzik dla dzieci, parasole i leżaki (dodatkowo płatne) oraz parking hotelowy. 

Pokoje

Hotel posiada 116 pokoi, w tym pokoje 2 i 3 osobowe. Każdy pokój posiada łazienkę, balkon lub taras. Pokoje wyposażone w klimatyzacje indywidualnie sterowaną (w okresie lipiec - sierpień bezpłatna) , radio, telewizję, telefon oraz lodówkę (ok 3 EURO/dobę).

Wyżywienie

BB - śniadania kontynentalne w formie bufetów. HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetów, napoje dodatkowo płatne. All Inclusive - śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu.

Sport i rozrywka

Basen zewnętrzny ze słodką wodą (leżaki i parasole przy basenie bezpłatne), leżaki i parasole na plaży (dodatkowo płatne), sporty wodne na plaży (dodatkowo płatne). 

Dla dzieci

Wydzielony basen dla dzieci ze słodką wodą, łóżeczko na zapytanie.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.


BestReisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, niedaleko centrum kurortu Laganas
  • przestronne pokoje
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Doskonały hotel dla klientów, którzy cenią sobie wypoczynek w spokojnym otoczeniu, bliskość plaży ale równocześnie łatwy dostęp do licznych rozrywek nadmorskiego kurortu. Hotel leży bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych greckich plaż w miejscowości Laganas. Miejscowość ta słynie z niesamowitej atmosfery dzięki ogromnemu wyborowi tradycyjnych tawern, restauracji, kawiarni, sklepików ale także z tętniącego życia nocnego. Klienci w każdym wieku odnajdą tu coś interesującego dla siebie. 

Położenie

Hotel położony jest w odległości około 800 m od centrum miasta Laganas, 30 m od supermarketu, mniej więcej 600 m od postoju taksówek oraz około 7 km od miasta Zakynthos, 7 km od portu i 6 km od lotniska.

Wyposażenie

W hotelu znajduje się recepcja 24h, sejfy (ok 3 EUR/dobę), winda, restauracja z tarasem, bar, snack bar, pokój telewizyjny, Wi-Fi oraz kącik internetowy ( dodatkowo płatne), sala konferencyjna, brodzik dla dzieci, parasole i leżaki (dodatkowo płatne) oraz parking hotelowy. 

Pokoje

Hotel posiada 116 pokoi, w tym pokoje 2 i 3 osobowe. Każdy pokój posiada łazienkę, balkon lub taras. Pokoje wyposażone w klimatyzacje indywidualnie sterowaną (w okresie lipiec - sierpień bezpłatna) , radio, telewizję, telefon oraz lodówkę (ok 3 EURO/dobę).

Wyżywienie

BB - śniadania kontynentalne. HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetów. All Inclusive - śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu.

Sport i rozrywka

Basen zewnętrzny ze słodką wodą (leżaki i parasole przy basenie bezpłatne), leżaki i parasole na plaży (dodatkowo płatne), sporty wodne na plaży (dodatkowo płatne). 

Dla dzieci

Wydzielony basen dla dzieci ze słodką wodą, łóżeczko na zapytanie.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.


Grecos Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, niedaleko centrum kurortu Laganas
  • przestronne pokoje
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****

REGION

Grecja/Zakynthos/Laganas

All Inclusive

Warto podkreślić

- NOWOŚĆ na 2018 - Bezpośrednio przy plaży - Życie nocne Laganas na wyciągnięcie ręki - Snack bar w sąsiednim hotelu Astir Beach 3*

Okiem Grecosa

Piękna plaża tuż przy hotelu gwarantuje spokojny relaks za dnia, a dzięki bliskości rozrywkowego centrum Laganas bogate życie nocne jest na wyciągnięcie ręki

Położenie

• bezpośrednio przy plaży • ok. 800 m od centrum Laganas • ok. 4 km od lotniska • ok. 10 m od najbliższych sklepów i barów • ok. 400 m od przystanku autobusowego

Plaża

• bezpośrednio przy hotelu • piaszczysta • łagodne wejście do wody • leżaki i parasole płatne (ok. 6 EUR/ dzień)

Hotel

• 2 dwupiętrowe budynki • recepcja 24 h • restauracja • bar przy basenie • snackbar (w hotelu Astir Beach) • Wi-Fi płatne (1EUR/godz.) • kategoria lokalna 4* • 116 pokoi

Pokoje

• 2-3 os. (ok. 24 m2) • dostawka dla 3. osoby • klimatyzacja indywidualna bezpłatna w lipcu i sierpniu, w pozostałych terminach płatna (ok. 3 EUR/dzień) • Wi-Fi (płatne) • TV, lodówka • sejf płatny(ok. 3 EUR/dzień) • łazienka wanna/prysznic, suszarka (na życzenie) • boczny widok na morze

All Inclusive

• śniadanie, lunch, kolacja - bufet • przekąski, kawa, ciasto, lody (w wyznaczonych godzinach i barach) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (11:00-23:00)

Pełen relaks

Bezpłatnie • basen ze słodką wodą • leżaki i parasole przy basenie Odpłatnie • sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna)

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • krzesełka w restauracji

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Zakynthos - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Astir Palace to bardzo dobrze usytuowany hotel - przy pięknej, piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Zakynthos.


Mapa Hotelu Astir Palace
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Filmy hotelu Astir Palace:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Astir Palace
https://youtu.be/_fs40Vbok5I

Opinie o Hotelu Astir Palace

Masz pytania o Hotel Astir Palace? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00