cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Palace, Riwiera Turecka
1 / 36
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
01.03 - 02.03
już od 229 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
10.11 - 11.11
już od 197 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Crown Palace
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Crown Palace
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Crown Palace:
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Crown Palace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 marca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowy hotel świadczący usługi na najwyższym poziomie, położony w drugiej linii brzegowej. Idealne warunki do komfortowego, ekskluzywnego wypoczynku gwarantowane!

Hotel Crown Palace w ofercie Biura podróży:

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowy hotel świadczący usługi na najwyższym poziomie, położony w drugiej linii brzegowej. Idealne warunki do komfortowego, ekskluzywnego wypoczynku gwarantowane!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Side

Opis oferty:

Korona nad głównym wejściem to najlepsza charakterystyka tego hotelu, będącego luksusowym i eleganckim miejscem dla najbardziej wymagających klientów - tutaj każdy może się poczuć jak król! Urządzony w stylu art déco, łączy nowoczesne rozwiązania z orientalnymi detalami. Komfortowe pokoje, stylowe restauracje i centrum spa sprawiają, że można tu spędzić wyjątkowe wakacje z klasą. Blisko stąd do pięknej piaszczystej plaży, gdzie można skorzystać z szerokiej gamy sportów wodnych. Hotel polecany jest także organizatorom konferencji wymagających wyjątkowej oprawy.

POŁOŻENIE:

w Evrenseki, ok. 400 metrów od hotelu najbliższe sklepy oraz bazary, ok. 7 km od centrum SIDE ze sklepami, barami i restauracjami, ok. 10 km od Manavgat; ok. 60 km od lotniska w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (Side/Manavgat).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 400 m od hotelu, dojazd bezpłatnym hotelowym busem, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar hotelowy objęty all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki i luksusowy, zbudowany w 2011 r., częściowo odnowiony w 2018 r., 422 pokoje, 2 budynki, 4-5 pięter, 7 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Crown - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne menu dla dzieci, restauracje á la carte (nie objete all inclusive): kuchnia turecka i włoska, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary przy basenach, snack-bar na plaży, bar w lobby; kantor, minimarket, jubiler, sklep ze skórami; centrum konferencyjne dla 800 osób, za opłatą: internet bezprzewodowy, room-service, opiekunka do dziecka, fryzjer, fotograf, pralnia, lekarz na wezwanie; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28 m², elegancki i luksusowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf (płatny), minibar (codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, ok. 1150 m², gł. 1,2- 1,4 m, basen relaksacyjny, ok. 950 m², gł. 1,2- 1,4 m, brodzik dla dzieci, ok. 22 m², gł. ok. 0,2 m, woda słodka, basen z 4 zjeżdzalniami, ok. 80 m², gł. ok. 1,4 m, bezpłatne parasole i leżaki; basen kryty, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 200 m², gł. 1,4 m; siłownia, siatkówka, tenis stołowy, rzutki, trampolina dla dzieci; amfiteatr, dyskoteka (w hotelu obok Crown Charm, napoje dodatkowo płatne), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: sporty wodne na plaży; centrum spa: łaźnia turecka, łaźnia parowa, sauna; za opłatą: masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00), nocne przekąski (22.00-24.00) w formie bufetu w restauracji głównej; kawa, herbata i ciasto (11.00-17.00); przekąski w barze przy basenie (11.00-16.00); nocna zupa (24.00-02.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2427630401, sidecrownhotels.com

GRATIS:

serwis plażowybus na plażę


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowy hotel świadczący usługi na najwyższym poziomie, położony w drugiej linii brzegowej. Idealne warunki do komfortowego, ekskluzywnego wypoczynku gwarantowane!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Hotel zbudowany został w roku 2011. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 270 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby wraz z recepcją z check-out-service. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Na miejscu znajduje się szatnia, sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, kawiarnia, bar i pub. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź łóżko typu king size. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. W łazience znajduje się prysznic. W łazience znajduje się suszarka do włosów i lusterko kosmetyczne. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Podróżnym pragnącym zachować formę również w czasie urlopu polecamy siatkówkę plażową oraz boccię za dodatkową opłatą. Aqua fitness to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu studio fitness, tenisa stołowego, darta, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard i kręgle. Hotel oferuje w Centrum Wellness bogatą gamę zabiegów, w tym spa, saunę, łaźnię parową, łaźnię turecką, salon piękności i solarium, jak również za dodatkową opłatą zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i minidisco.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, brunch, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Napoje wliczone są w cenę. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2019


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowy hotel świadczący usługi na najwyższym poziomie, położony w drugiej linii brzegowej. Idealne warunki do komfortowego, ekskluzywnego wypoczynku gwarantowane!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Side

Opis oferty:

Korona nad głównym wejściem to najlepsza charakterystyka tego niedawno wybudowanego hotelu, będącego luksusowym i eleganckim miejscem dla najbardziej wymagających klientów - tutaj każdy może się poczuć jak król! Urządzony w stylu art déco, łączy nowoczesne rozwiązania z orientalnymi detalami. Komfortowe pokoje, stylowe restauracje i centrum spa sprawiają, że można tu spędzić wyjątkowe wakacje z klasą. Blisko stąd do pięknej piaszczystej plaży, gdzie można skorzystać z szerokiej gamy sportów wodnych. Hotel polecany jest także organizatorom konferencji wymagających wyjątkowej oprawy. W 2014 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w Kumkoy, ok. 7 km od centrum SIDE ze sklepami, barami i restauracjami, ok. 10 km od Manavgat; ok. 65 km od portu lotniczego w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (Side/Manavgat).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 400 m od hotelu, bezpłatny bus hotelowy do plaży, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar hotelowy objęty formułą all inclusive: napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe, przekąski.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki i luksusowy, zbudowany w 2011 r., 472 pokoje, 4-5 pięter, 6 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Crown - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracje á la carte: kuchnia turecka, włoska, śródziemnomorska, azjatycka, dania rybne, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar przy basenie, vitamin-bar w centrum spa, snack-bar na plaży, bar w lobby, disco-bar (płatny), patiseria; kantor, centrum gier, minimarket; centrum konferencyjne dla 120 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i w pokojach; za opłatą: punkt internetowy, room-service, opiekunka do dziecka, fryzjer, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 30 m², elegancki i luksusowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen z 2 zjeżdżalniami, gł. 1,4 m, brodzik dla dzieci, gł. ok. 0,3 m, woda słodka, bezpłatne parasole, leżaki i materace; basen kryty, prostokątny kształt, słodka woda; fitness, siatkówka, tenis stołowy, rzutki, trampolina dla dzieci; amfiteatr, dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: sporty wodne na plaży; centrum spa: łaźnia turecka, łaźnia parowa, sauna; za opłatą: masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00), kolacja dla dzieci (18.30-21.00), nocne przekąski (23.00-24.00), brunch w każdą niedzielę (11.00-14.30) w formie bufetu w restauracji Crown; kawa, herbata i ciasto w patiserii (11.30-18.00), lody w wyznaczonych godzinach; przekąski w snack-barze (12.30-16.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); raz na tydzień kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2427630401, www.sidecrownhotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowy hotel świadczący usługi na najwyższym poziomie, położony w drugiej linii brzegowej. Idealne warunki do komfortowego, ekskluzywnego wypoczynku gwarantowane!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TURECKA

*****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

*    7 km od centrum Side, 12 km od miejscowości Manavgat, 65 km od lotniska w Antalyi.

Plaża

*    400 m od hotelu, leżaki i parasole - bezpłatne. Do plaży kursuje darmowy busik.

Zakwaterowanie

*    444 pokoje; *    Typy pokoi - standardowe (32 m2 - jedno pomieszczenie), pokoje rodzinne (ok. 46 m2 - 2 pomieszczenia); *    Wyposażenie - każdy pokój wyposażony jest w mini bar (uzupełniany codziennie w napoje bezalkoholowe), suszarkę do włosów, telewizor, telefon, klimatyzację, sejf (płatny), balkon.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna (posiłki w formie bufetu); *    3 restauracje a'la carte: turecka, włoska, meksykańska (Goście raz na pobyt mogą skorzystać z restauracji a'la carte bezpłatnie - wymagana rezerwacja); *    3 bary, cukiernia, dyskoteka (drinki płatne).

Wyżywienie

*    All Inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, kawa, przekąski, lody, nocny posiłek. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne są w godz. 10.00 - 24.00. Napoje w butelkach oraz zagraniczne alkohole - dodatkowo płatne. Istnieję możliwość przygotowania posiłków z dietą bezglutenową.

Sport i Rozrywka

*    Baseny zewnętrzny, basen wewnętrzny; *    Bezpłatnie: fitness/siłownia, siatkówka plażowa, animacje; *    Odpłatnie: centrum spa, masaż, sauna, jacuzzi, sporty wodne na plaży, pokój gier.

Dla dzieci

*    Animacje, brodzik, zjeżdżalnie wodne, kino dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji (na zapytanie), opiekunka (dodatkowo płatne).

Pozostałe udogodnienia

*    Sklepy, dyskoteka, pralnia, fryzjer, bezpłatny bezprzewodowy Internet Wi-Fi w pobliżu lobby, wypożyczalnia samochodów, sala konferencyjna.

Naszym zdaniem

*    Wysokiej klasy hotel wybudowany w nowoczesnym stylu z pobliską plażą to propozycja nawet dla wymagających klientów. Na uwagę zasługują komfortowe pokoje, dobra kuchnia oraz różnorodność atrakcji.  

Strona Internetowa

*    www.sidecrown.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowy hotel świadczący usługi na najwyższym poziomie, położony w drugiej linii brzegowej. Idealne warunki do komfortowego, ekskluzywnego wypoczynku gwarantowane!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Side Zbudowany w nowoczesnym stylu hotel oferuje komfortowy wypoczynek, dania kuchni międzynarodowej w kilku restauracjach oraz szereg zajęć sportowych i rekreacyjnych. Zjeżdżalnie wodne dla dzieci i dorosłych oraz zajęcia w klubach dla dzieci i nastolatków sprawią, że w tym hotelu nikt nie będzie się nudził. Wymagający klienci nie będą zawiedzeni.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2011 r. Odnowiony w 2013 r. Na terenie hotelu znajdują się restauracje, 3 bary, room service (płatny), basen kryty, 2 baseny odkryte (w tym basen relaksacyjny), 2 zjeżdżalnie wodne dla dzieci i dorosłych (otwarte w godzinach: 10:00-12:00, 14:00-17:00), pralnia (płatna), windy, sala konferencyjna, centrum biznesowe (płatne).

rabaty i zniżki

1. dziecko do 14 lat pobyt w hotelu gratis.

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

400 m od hotelu, prywatna, piaszczysta, 250 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki plażowe - bezpłatne. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy. Bar na plaży serwuje napoje i przekąski.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, TV, telefon, sejf (płatny ok. 2€/doba), minibar (bezpłatne napoje bezalkoholowe), zestaw do parzenia kawy i herbaty (w wybranych pokojach), łazienkę (WC, prysznic, suszarka), balkon. Typy pokoi: w 2 czteropiętrowych budynkach: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje superior dla max 3 os. , pokoje deluxe dla max 3 os. , pokoje rodzinne eco dla max 4 os. (2 sypialnie) , pokoje rodzinne deluxe dla max 4 os. (2 sypialnie) , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Wyżywienie

restauracja główna, 3 restauracje a la carte, 5 barów (lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży), cukiernia All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00), późny posiłek (23:00-00:00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (12:30-16:00), podwieczorek (14:30-17:00), gozleme (11:00-16:00), lody (12:30-17:00) w wyznaczonych barach, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie) Formuła nie zawiera: świeżo wyciskanych soków owocowych, napojów w dyskotece, napojów serwowanych w butelkach, pakietów urodzinowych Restauracje a la carte - jedna wizyta w trakcie pobytu gratis (minimum 7 dni pobytu). Wymagana rezerwacja.turecka "Tugra", włoska "Corona", meksykańska "Acapulco"

z myślą o dzieciach

2 brodziki, animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-12 lat , dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, kino dla dzieci, minidisco możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, aerobik, animacje, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, rzutki, szachy, kręgle, siatkówka plażowa, tenis stołowy, łucznictwo, backgammon, dyskoteka (wstęp - bezpłatny, napoje - płatne, dyskoteka współdzielona z Side Crown Charm)

płatne

centrum SPA, masaż, salon piękności, bilard, pokój gier, sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

01.02.2018 15:36

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi SPA Disco Siłownia Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowy hotel świadczący usługi na najwyższym poziomie, położony w drugiej linii brzegowej. Idealne warunki do komfortowego, ekskluzywnego wypoczynku gwarantowane!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

nowoczesny hotel usytuowany na terenie o łącznej powierzchni 18.000 m²; do dyspozycji gości: czteropiętrowy budynek główny, basen główny z wydzieloną częścią dla dzieci, 5 basenów (w tym aqua park oraz basen kryty), restauracja główna z tarasem, 4 restauracje À la carte (turecka, włoska - płatna, meksykańska, rybna), 5 barów, sala balowa

Położenie

 ok. 7 km od Side, ok. 12 km od Manavgatu, ok. 65 km od lotniska w Antalyi  

Plaża

prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża znajduje się ok. 400 m od hotelu (dowozi busik)

Zakwaterowanie

444 pokoje: 343 pokoje standardowe (32 m2), 22 pokoje ekonomiczne (22-32 m2, pokoje tower), 4 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (32 m2), 19 pokoi deluxe suite (40 m2), 56 pokoi family suite (46 m2, 2 sypialnie, 2 łazienki); wyposażenie: klimatyzacja (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV-SAT, minibar (napoje bezalkoholowe), balkon lub taras

Wyżywienie

All Inclusive – śniadanie, obiad, kolacja, przekąski (wszystkie posiłki w formie bufetu, w godzinach wyznaczonych przez hotel), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol importowany i wysokojakościowe 

Sport i rozrywka

animacje, dyskoteka, siłownia, siatkówka, sala tv, łaźnia turecka, Wi-Fi w wyznaczonych strefach

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, masaże, salon fryzjerski, sejf (ok. 2€/dzień), centrum handlowe, salon gier, wszystkie sporty wodne na plaży, wypożyczalnia samochodów, pralnia, lekarz, room service

Dla dzieci

animacje, mini disco, basen, zjeżdżalnie wodne, menu w restauracji, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna) 

www

www.sidecrowncom


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowy hotel świadczący usługi na najwyższym poziomie, położony w drugiej linii brzegowej. Idealne warunki do komfortowego, ekskluzywnego wypoczynku gwarantowane!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

Ten pięciogwiazdkowy hotel zlokalizowany jest w popularnym turystycznym rejonie Evrenseki, w spokojnej okolicy, w odległości ok. 400 m od plaży. Charakteryzuje się ciekawą architekturą łączącą nowoczesne rozwiązania z orientalnymi detalami. Wysokiej klasy serwis, przestronne wnętrza, bogaty wybór oferty sportowo-rekreacyjnej i smaczna kuchnia zapewniają Gościom wypoczynek na wysokim poziomie. Najmłodszym hotel oferuje mini klub, brodzik, basen ze zjeżdżalniami oraz urozmaicony program animacyjny wraz z mini dyskoteką.

Położenie

Evrenseki, ok 7 km od centrum Side, ok. 12 km od Manavgat. W pobliżu - sklepy, przystanek autobusowy (ok. 50 m), przejazdy do Side/Manavgat. Lotnisko Antalya, ok. 65 km od hotelu.

Plaża

ok.400 m od hotelu, przejazd bezpłatnym transportem hotelowym lub kilkuminutowy spacer; prywatna, piaszczysto-żwirowa; bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki plażowe

Hotel

Internet - Wi-Fi bezpłatne w miejscach ogólnodostępnych. Hotel dysponuje 469 pokojami, zlokalizowanymi w dwóch 4-piętrowych budynkach. W hotelu znajduje się całodobowa recepcja, winda, lobby, taras słoneczny, kantor. Płatne - pralnia, pomoc medyczna, dobrze przygotowane i wyposażone centrum konferencyjne, wypożyczalnia samochodów, sklepy, fryzjer, salon urody. Oficjalna kategoria turecka *****

Pokoje

Klimatyzacja, łazienka (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), sejf (płatny, ok. 2 EUR//dzień), Wi-Fi, TV-sat, minibar (uzupełniany raz dziennie w napoje bezalkoholowe), telefon, zestaw do zaparzania kawy lub herbaty, balkon, powierzchnia ok. 32 m2. Standardowy - 2-osobowy z możliwością dostawki dla 1 osoby dorosłej lub 1 dziecka. Pokój ekonomiczny, czyli pokój w promocyjnej cenie - może się różnić od pokoi standardowych powierzchnią, wyposażeniem lub lokalizacją.  

Rekreacja, Sport, Atrakcje

2 baseny zewnętrzne w tym jeden w strefie relaksacyjnej, bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki przy basenie, basen ze zjeżdżalniami, basen kryty, sala fitness, siatkówka plażowa, tenis stołowy, łucznictwo, rzutki, boccia, szachy, aerobik, aquaaerobik, gry plażowe i basenowe, hammam, sauna, łaźnia parowa, dzienne programy animacyjne, dyskoteka. Płatne - sporty wodne na plaży, masaże, salon urody.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, mini klub, mini disco, kino, menu dla dzieci.

Wyżywienie

All Inclusive - śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje i nocne przekąski serwowane w formie bufetu w restauracji głównej; w ciągu dnia lekkie przekąski, owoce, lody w wyznaczonych barach. Wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane w wyznaczonych barach w określonych godzinach. Raz w trakcie pobytu istnieje możliwość zjedzenia kolacji w restauracji a la carte - wymagana wcześniejsza rezerwacja.

Restauracje i bary

Restauracja główna, 3 restauracje a la carte, bar w lobby, bar na plaży, bar przy basenie, bar w dyskotece (płatny), cukiernia.

Informacje dodatkowe

Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All inclusive Goście otrzymują w dniu przyjazdu, podczas zameldowania. All Inclusive w wyznaczonych barach. Goście korzystający z pakietu All inclusive zobowiązani są do noszenia opasek. W restauracjach obowiązuje formalny strój (mężczyźni długie spodnie). Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu - październik 2017.

WIZA

Obywatele polscy, podróżujący do Turcji podlegają obowiązkowi wizowemu. Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni ważności wizy. Do złożenia wniosku o wizę do Turcji zaleca się podróżnym posiadanie paszportu ważnego co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu, paszport musi zawierać co najmniej jedną stronę czystą. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego. Wizę turystyczną można nabyć 1) przed wyjazdem do Turcji - na stronie www.evisa.gov.tr (e-wiza) - Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji - zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty płatniczej opłaty w wysokości 20 USD; po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy; należy wydrukować potwierdzenie i zabrać ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej; dodatkowe informacje o zasadach działania tego systemu można znaleźć na stronie www.evisa.gov.tr/pl/info/ (w przypadku wiz elektronicznych podróżni muszą posiadać paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji - w przeciwnym razie wniosek o e-wizę zostanie automatycznie odrzucony); lub 2) po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania; opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Zleca się zakup wiz w systemie elektronicznym. Przy przekroczeniu granicy tureckiej osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków finansowych na utrzymanie. Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy, mogą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej.

Warto wyróżnić

* BASEN ZE ZJEŻDŻALNIAMI * MINI CLUB * KLUB NOCNY (DYSKOTEKA) * ALL INCLUSIVE DO 24.00 * DOSKONAŁE SPA * BASEN W STREFIE RELAKSU * BAR NA PLAŻY Z PRZEKĄSKAMI W ALL INCLUSIVE


TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowy hotel świadczący usługi na najwyższym poziomie, położony w drugiej linii brzegowej. Idealne warunki do komfortowego, ekskluzywnego wypoczynku gwarantowane!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • recepcja
  • sejf
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych
  • terminal internetowy: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • parking
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

469

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel otwarty w 2011 roku 
  • hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych
  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Sport i wellness

W cenie
  • łaźnia parowa 
  • hammam 
  • deszczownice 
  • pokój relaksacyjny
  • siłownia 
  • siatkówka plażowa
Płatne
  • strefa spa: dla gości w wieku 18+
  • masaże
  •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • międzynarodowy program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo
  • karaoke
  • boccia
  • rzutki
  • bilard za opłatą
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 46 m2
  • widok na ląd
  • w budynku głównym lub bocznym
  • 2 osobne pokoje połączone drzwiami
  • balkon
  • sofa
  • klimatyzacja
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi
  • sejf: za opłatą, ok. 2 €/dzień
  • minibar: napoje bezalkoholowe, w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
Pokój rodzinny z widokiem na ogród FZG1
  • 3-4 os.
Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZG1
  • 1-3 os.
  • widok na ogród
  • w budynku głównym
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi
  • sejf: za opłatą, ok. 2 €/dzień
  • minibar: napoje bezalkoholowe, w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na ląd
  • w głównym lub bocznym budynku
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi
  • sejf: za opłatą, ok. 2 €/dzień
  • minibar: napoje bezalkoholowe, w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: codziennie 10:00 - 11:00
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30
  • kolacja: codziennie 18:30 - 21:00
  • przekąski
  • przekąski o północy: codziennie 23:00 - 00:00
  • ciasto: codziennie 11:00 - 16:00
  • lody: codziennie 14:30 - 17:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 23:00
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • główna restauracja: z tarasem
  • restauracja Ottoman: kuchnia turecka; a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, ok. 5 €/os. 
  • restauracja Italian: kuchnia włoska; a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, ok. 5 €/os.
  • restauracja Mexico: kuchnia meksykańska; a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, ok. 5 €/os.
  • bary i inne: 5
  • bar w lobby
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • bar na plaży
  • kawiarnia
  • cukiernia
  • W okolicy

    • ok. 7 km od centrum Side
    • ok. 500 m od plaży
    • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Mapa Hotelu Crown Palace

    Opinie o Hotelu Crown Palace

    4.7
    zdecydowanie polecam

    fajny hotel zasługujący na swoje gwiazdki niedaleko od plazy jezdzi busik codziennie 8 - 18 blisko tez do starego Side duży kompleks basenów przy każdym budynku hotelowym świetne jedzenie bardzo duży wybór polecam wszystkim szczególnie parom którym zależy na zwiedzaniu okolicznych atrakcji

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.4
    polecam

    Ogolnie O.K. Hotel duzy, luksusowy, ciekawie zaprojektowany, w srodku spory przepych. Pokoje ladne, jakosc sprzatania pozostawia wiele do zyczenia - wszystko po wierzchu tylko odkurzone, posciel zmieniona raz w tyg. Jedzenie smaczne, duzy wybor, bez problemow zoladkowych. Ladne baseny i zjezdzalnie. Animacje i pokazy w porzadku, nawet bez znajomosci jezyka.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.4

    Crown Palace - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.

    Crown Palace - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Crown Palace? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00