cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
  • Hotel Garbi Park, Costa Brava
1 / 26
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
01.04 - 09.04
już od 1821 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.10 - 15.10
już od 1521 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Garbi Park
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Garbi Park
star 3

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu Garbi Park:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Garbi Park:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 października 2020

Hotel Garbi Park w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 150 m od centrum Lloret de Mar
  • przy przystanku autobusowym
  • ok. 300 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 90 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w cenie
  • parking: w sąsiednim hotelu Gran Garbi
  • parking: publiczny, za opłatą, wymagana rezerwacja

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

248

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
  • Na Costa Brava, Costa Dorada i Costa Barcelona pobierany jest podatek turystyczny. Zapłata podatku odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: w aquaparku, ze zjeżdżalniami
  • miniklub: 3-12 lat, w zależności od sezonu, w sąsiednim hotelu Gran Garbi

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny wieczorami

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • klimatyzacja
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • telefon
  • sejf: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie
  • obiad
  • kolacja
  • wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane napoje alkoholowe
Pełne wyżywienie
  • śniadanie
  • obiad
  • kolacja
  • Dwa posiłki
    • śniadanie
    • kolacja
    Restauracje i bary
  • restauracja: bufet

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Costa Brava

    OPIS

    Dogodnie położony hotel niedaleko piaszczystej plaży, wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi oraz tętniącego życiem centrum nadmorskiego kurortu Lloret de Mar. Szczególnie polecany na wakacje rodzinom z dziećmi - aquapark z 4 zjeżdżalniami dla dorosłych i kompleksem zjeżdżalni dla dzieci znajdujący się w hotelu Gran Garbi Mar oraz polskojęzyczny animator dla dzieci w miniklubie to przepis na udane wakacje.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1970 r. Odnowiony w 2019 r. Na terenie hotelu: restauracja, bar, basen kryty, basen odkryty. Goście mogą korzystać z aquaparku (4 zjeżdżalnie dla dorosłych i kompleks zjeżdżalni dla dzieci, czynny w okresie 30.05-13.09.2020) znajdującego się w hotelu Gran Garbi Mar. Polskojęzyczny animator dla dzieci w miniklubie na terenie hotelu Gran Garbi.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

    plaża

    400 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa. Plaża wyróżniona certyfikatem Błękitnej Flagi. Dojście do plaży ulicą. Parasole i leżaki - płatne.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 1 budynku: (liczba pięter: 6, liczba wind: 1) Typy pokoi: pokoje standardowe dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna, bar

    śniadanie i obiadokolacja

    śniadanie (07:00-10:00), kolacja (19:00-21:00) w restauracji głównej , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    śniadanie, obiad i kolacja

    śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:00) w restauracji głównej, wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-23:00) śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:00) w restauracji głównej, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

    z myślą o dzieciach

    polskojęzyczny animator dla dzieci od 20.06 do 12.09.2020 w hotelu Gran Garbi, zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, m.in.: zajęcia plastyczne, gry planszowe, teatrzyk, zawody sportowe, miniklub jest wspólny dla kompleksu Garbi Hotels i znajduje się w hotelu Gran Garbi (miniklub czynny w okresie 15.06-15.09), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, brodzik z kompleksem zjeżdżalni dla najmłodszych w hotelu Gran Garbi Mar, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

    w cenie

    lekkie animacje

    płatne

    tenis stołowy, bilard DODATKOWE INFORMACJE OPŁATA TURYSTYCZNA W Katalonii obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się następująco ok. 5* - 2,25 €/os/doba (Barcelona ok. 2,25€/os.), 4* - ok. 0,90€/os/doba (Barcelona ok. 1,10€/os/doba), 3*, 2*, apartamenty - ok. 0,45€/os/doba (Barcelona ok. 0,65€/os/doba). Do powyższych cen należy doliczyć 10% podatku. Opłata turystyczna naliczana jest od ukończonego 16 roku życia i tylko za pierwsze 7 dni pobytu.

    Aktualizacja opisu

    11.10.2019 13:31

    usługi dostępne w hotelu

    Polskie animacje Hotel rodzinny Wi-Fi Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hiszpania/Costa Brava

    Opis

    • Obiekt zlokalizowany w pobliżu centrum tętniącego życiem kurortu Lloret de Mar
    • Niedawno hotel przeszedł renowację części wspólnych
    • Do dyspozycji Gości jest odkryty i kryty basen oraz duży taras słoneczny
    • Obiekt stanowi doskonałe miejsce dla osób pragnących korzystać z rozrywek i atrakcji oferowanych przez znaną miejscowość wypoczynkową

    Lokalizacja

    w Lloret de Mar, Hotel zlokalizowany blisko centrum miasta, ok. 300 m od plaży .

    Wyposażenie

    liczba pokoi: 248, restauracje: 1, bary: 1, baseny odkryte: 1, ogród, internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, wymiana walut, informacja turystyczna.

    Basen

    basen odkryty,basen kryty.

    Pokoje

    klimatyzacja, balkon, internet bezprzewodowy (płatny), telewizja satelitarna, sejf (płatny) Typ pokoju -

    Zakwaterowanie w pokojach typu double maksymalnie dla 2+2 ( 2 łóżka małżeńskie typu queen).

    Plaża

    Plaża około 300 m od hotelu, parasole i leżaki dodatkowo płatne

    Sport i fitness

    Aquapark w położonym w pobliżu hotelu Gran Garbi Mar - goście mogą korzystać w okresie 1.06 - 16.09.2019

    Rozrywka

    animacje wieczorne.

    Dla dzieci

    mini klub w sąsiednim hotelu Gran Garbi (ok. 150 m)

    Wyżywienie

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pełnego wyżywienia, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive

    Cena zawiera

    Bagaż podręczny, przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko - hotel - lotnisko.

    W cenie bagaż podręczny:
    lot Wizz Air (W6): bagaż podręczny (max. wymiary bagażu podręcznego: 40x30x20cm).

    lot Ryanair (FR) - 1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 20 x 25 cm;

    Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

    Cena nie zawiera

    Obowiązkowej opłaty klimatycznej (w wysokości ok. 0,50 EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 3* i ok. 1 EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 4*) - zastrzegamy możliwość zmiany, opłata niezależna od organizatora. Dopłaty do bagażu głównego. Istnieje możliwość dopłaty do bagażu głównego:

    RYANAIR
    WYLOTY z Poznania, Wrocławia, Krakowa do Girony oraz Warszawy-Modlin i Krakowa do Barcelony:
    - 20 kg - 400 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok

    - Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm + pierwszeństwo wejścia - dodatkowo płatne 150zł/szt./2 strony

    WIZZAIR
    WYLOTY z Warszawy, Poznania, Katowic i Gdańska do Barcelony:

    - 10 kg - 200 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok
    - 20 kg - 400 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok

    - Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 23 cm + pierwszeństwo wejścia  - 150zł/szt./2 strony dodatkowo płatne

    NORWEGIAN
    WYLOTY z Warszawy do Barcelony:
    - 20 kg - 300 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok

    CENY W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji może wiązać się z wyższymi cenami.

    Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

    Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

    Obsługa na miejscu

    Ograniczona opieka polskiego przedstawiciela (telefon kontaktowy).

    Informacje wizowe

    Unia Europejska - nie są wymagane.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Costa Brava, Hiszpania

    Położenie

    centralne. Restauracje, bary, kawiarnie i sklepy w pobliżu. Piaszczysta plaża ok. 300 m.

    Wyposażenie

    hotel z 248 pokojami. Hol powitalny z recepcją, bar, restauracja, sala TV, WiFi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis. Kącik internetowy. Windy. Na zewnątrz basen (ok. 120 m kw.) , bar przy basenie, taras słoneczny z leżakami.

    Wyżywienie

    2, 3 posiłki lub all inclusive (posiłki w formie bufetu).

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu, napoje alkoholowe i bezalkoholowe 11:00-23:00, przekąski 10:30-12:30 i 15:30-18:30, lody dla dzieci 11-18:00.

    Zakwaterowanie

    pokoje odnowione w 2016 r., telefon, TV sat., sejf (za opłatą), klimatyzacja, wanna, WC, balkon. WiFi za opłatą. A1D: pokój 1-os. A2A/A3A: pokój 2-os. A2B: 2 pokoje 2-os. z dostawką (tylko dla rodzin, pokoje nie są połączone drzwiami). A2S/A3S: pokój 2-os. (ok. 17 m kw.), wariant ekonomiczny.

    Sport

    aerobik, gimnastyka w wodzie. Za opłatą: tenis stołowy i bilard.

    Wellness

    kryty basen (czynny do 31.05 i od 15.09).

    Dzieci

    brodzik.

    Rozrywka

    animacje.

    Opłata klimatyczna

    ok. 1,50 EUR/dzień/os. od 17 lat.

    Parkowanie

    ogrodzony parking, ok. 250 m (w miarę dostępności) w cenie, publiczny garaż podziemny, ok. 10 EUR/dzień.

    Zwierzę domowe

    nie.

    Dla gości Neckermanna

    wstęp do aquaparku w hotelu Gran Garbi Mar (1.06-16.09).

    Zniżki FIRSTBOOK

    17% zniżki przy rez. do 31.12, 15% do 28.02, 10% do 30.04 w terminie pobytu do 30.06 i od 25.08.

    Zniżki

    1-3 dzieci (2-12 lat): pobyt gratis lub zniżka procentowa, (13-15 lat): zniżka procentowa. Maksymalna liczba osób nie może zostać przekroczona nawet o dziecko do 2 lat!

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Garbi Park
    Filmy hotelu Garbi Park:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Garbi Park:
    https://www.youtube.com/watch?v=rIQxlzpmI3Y
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Garbi Park

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Garbi Park:
    • Lokalizacja
      5.7
    • Hotel
      5.3
    • Pokoje
      4.4
    • Wyżywienie
      4.4
    • Atrakcje
      i sport
      4.9
    • Obsługa
      5.2
    HolidayCheck
    Ocena Garbi Park:
    5.3 / 6

    Hotel ze świetnym wyżywieniem 2008-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Garbi Park:
    • Lokalizacja
      3.5
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.5

    4.6
    Szkoda wydanych pienięzy! 2009-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Garbi Park:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.1
    Nie polecam 2012-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Garbi Park:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      2.0

    3.2
    Dobry hotel dla osób zwiedzających 2012-09-26
    Szczegóły oceny hotelu Garbi Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.7

    zgadzam sie z przedmowcami, jednak musze dodac ze jest to idealny hotel dla osob, ktore sa nastawion...
    więcej

    4.7
    Dla mało wymagających. Pary, bez dzieci. 2015-05-08
    Szczegóły oceny hotelu Garbi Park:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      2.7
    • Obsługa
      4.0

    Hotel raczej dla mało wymagających, w sam raz dla studentów, którzy nie spędzają zbyt wiele czasu w ...
    więcej

    4.0
    Najgorszy hotel- nie polecam 2015-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Garbi Park:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      1.3
    • Wyżywienie
      1.8
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      3.0

    3.0
    Wbrew niektórym opiniom b. dobry hotel 2017-06-16
    Szczegóły oceny hotelu Garbi Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.7
    • Obsługa
      5.5

    Pokoje czyste,przestronne,codziennie sprzątane z TV i balkonami.Łazienki duże z suszarkami do włosów...
    więcej

    5.1
    Przestroga dla innych 2017-08-19
    Szczegóły oceny hotelu Garbi Park:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      3.0

    1.0

    Garbi Park - możliwości zakwaterowania:

    Room Single Balcony
    Room Single Balcony
    Pokój jednoosobowy
    Pokój dwuosobowy z możliwością dostawek
    Pokój 2-osobowy
    Room Double Balcony
    Room Double Balcony
    Room Double Balcony
    Room Single Balcony

    Garbi Park - Możliwości wyżywienia:


    Garbi Park - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Garbi Park? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00