Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
  • Hotel H10 Costa Adeje Palace, Teneryfa
1 / 50
Udogodnienia hotelu H10 Costa Adeje Palace
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel H10 Costa Adeje Palace
star 4

Hiszpania: Teneryfa
Ocena hotelu H10 Costa Adeje Palace:
4.8 / 5
Średnia z 6 opinii
Szczegóły oceny hotelu H10 Costa Adeje Palace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.8 / 5
Średnia z 6 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 grudnia 2018

Hotel H10 Costa Adeje Palace w ofercie Biura podróży:

Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

H10 Costa Adeje Palace to hotel usytuowany niedaleko centrum Costa Adeje i Las Americas, tuż przy plaży La Enramada. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Przynależność do sieci hotelowej H10 to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług, co potwierdzają międzynarodowe nagrody i certyfikaty. Pobyt w hotelu Costa Adeje Palace to gwarancja udanych wakacji na Teneryfie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, 2,5 km od centrum Costa Adeje, 7 km od centrum Las Americas (dojście nadmorską promenadą lub bezpłatny bus), przy publicznej plaży z ciemnym piaskiem
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, jacuzzi, basen kryty, kort tenisowy, profesjonalne centrum SPA
  • bardzo wysoka jakość świadczonych usług i poziomu All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Teneryfa

Opis oferty:

Należący do znanej hiszpańskiej sieci H10 hotel z kanaryjskim ogrodem, który kończy się tuż przy plaży. Laureat wielu międzynarodowych nagród i certyfikatów, gwarantuje świetny serwis i dobry poziom all inclusive. Na miejscu piękne baseny, taras z widokiem na plażę La Enramada oraz profesjonalne centrum Despacio Spa, idealne dla spragnionych relaksu w wyjątkowej atmosferze. Blisko stąd do słynnego Las Americas, do którego można dojść piękną nadmorską promenadą lub dojechać darmowym hotelowym busem.

POŁOŻENIE:

ok. 2,5 km od centrum COSTA ADEJE, ok. 1 km od sklepów, barów i restauracji, przy drodze lokalnej, ok. 7 km od Las Americas, ok. 10 km od Siam Parku; ok. 30 km od lotniska Reina Sofia; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu, bezpłatny bus hotelowy do Las Americas.

PLAŻA:

La Enramada, publiczna, czarny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 100 m od hotelu; El Duque, publiczna, czarny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 5 EUR/sztuka), ręczniki za kaucją (ok. 15 EUR).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki i stylowy, zbudowany w 1999 r., 467 pokoi, 1 budynek, 6 pięter, 6 wind, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja El Jable - dania w formie bufetu, show-cooking, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, Barbecue obok basenu, La Tosca - á la carte, obsługa kelnerska, Sakura Teppanyaki - á la carte, kuchnia orientalna, obsługa kelnerska, bary: La Choza obok basenu, piano-bar Adeje, Night Club, butik; centrum konferencyjne dla maks. 300 osób, taras z widokiem na zatokę, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy, room-service; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², elegancki i stylowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polski kanał, telefon; za opłatą: sejf (3 EUR/dzień, depozyt: ok. 10 EUR), minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na basen za dopłatą; za dopłatą pakiet Privilege (dostęp do Privilege lounge, śniadania i obiady w restauracji á la carte, późne wymeldowanie - w miarę dostępności, strefa chill out, możliwość korzystania z łóżek typu bali i parasoli - w miarę dostępności, codzienna prasa, stacja dokująca do iPoda, ekspres do kawy Nespresso, szlafroki i kapcie, wybór poduszek, sprzątanie i przygotowywanie pokoju 2 razy dziennie, usługa prasowania, 10% zniżki na zabiegi spa);

rodzinny:

dla maks. 4 os., 34 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, w tym 1 podgrzewany w sezonie zimowym, nieregularny kształt, słodka woda: ok. 570 m², gł. 1,5-1,9 m, ok. 620 m², gł. 1,5-1,7 m oraz 195 m², gł. 1,4-1,5 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 10 m², gł. 0,4 m, przy basenach jacuzzi, bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy, minigolf, siłownia; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub Daisy (4-10 lat), dyskoteka, piano-bar, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: kort tenisowy (ok. 7 EUR/godz., z oświetleniem ok. 10 EUR/godz., wypożyczenie sprzętu - gratis), maszyny do gier, bilard; centrum Despacio Spa: basen kryty, słodka woda, ok. 70 m², gł. 1,2 m, podgrzewany w sezonie zimowym (wstęp ok. 3 EUR/dzień), jacuzzi, sauna (ok. 10 EUR), zabiegi na twarz (ok. 60 EUR) i ciało (ok. 80 EUR), masaże (40-140 EUR), fryzjer; ok. 1 km od hotelu 18-dołkowe pole golfowe.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.00-15.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji El Jable; przekąski (11.00-17.00) w barze La Choza; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (9.00-24.00); dodatkowo: 10% zniżki na zabiegi w spa, minibar i room-service, 1 kolacja na pobyt w restauracji Sakura Teppanyaki (wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji).

KONTAKT:

0034/922714171, www.h10hotels.com

GRATIS:

Wi-Fibus do Las Americas10% zniżki na zabiegi w spa

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

H10 Costa Adeje Palace to hotel usytuowany niedaleko centrum Costa Adeje i Las Americas, tuż przy plaży La Enramada. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Przynależność do sieci hotelowej H10 to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług, co potwierdzają międzynarodowe nagrody i certyfikaty. Pobyt w hotelu Costa Adeje Palace to gwarancja udanych wakacji na Teneryfie.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

H10 Costa Adeje Palace to hotel usytuowany niedaleko centrum Costa Adeje i Las Americas, tuż przy plaży La Enramada. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Przynależność do sieci hotelowej H10 to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług, co potwierdzają międzynarodowe nagrody i certyfikaty. Pobyt w hotelu Costa Adeje Palace to gwarancja udanych wakacji na Teneryfie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, 2,5 km od centrum Costa Adeje, 7 km od centrum Las Americas (dojście nadmorską promenadą lub bezpłatny bus), przy publicznej plaży z ciemnym piaskiem
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, jacuzzi, basen kryty, kort tenisowy, profesjonalne centrum SPA
  • bardzo wysoka jakość świadczonych usług i poziomu All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4,0

Region

Hiszpania, Teneryfa, COSTA ADEJE

Położenie

na skraju miejscowości Costa Adeje, bezpośrednio nad morzem, przy promenadzie z pięknym widokiem na zatokę kąpielową La Enramada. Do Playa de las Americas kursuje bezpłatny autobus hotelowy. Do pola golfowego 1 km (taksówką ok. 5 min).

Wyposażenie

komfortowy hotel składa się z kilku części i oferuje 467 pokoi, 6 wind. Hol powitalny z recepcją, bar z pianinem, restauracja dla niepalących "La Choza", restauracja a la carte "Meson La Tosca", dyskoteka/klub nocny, butik i salon fryzjerski, centrum wellness. 4 sale konferencyjne (50-270 osób). W rozległym, porośniętym palmami ogrodzie 3 baseny ze słodką wodą, whirlpool i taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki, materace i parasole przy basenie oraz serwis ręczników kąpielowych za kaucją.

Dzieci

oddzielny brodzik, mini klub (4-10 lat) i plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Kategoria hiszpańska

4 gwiazdki.

Pokoje dwuosobowe (1-3A)

gustownie urządzone; telefon, TV-satelitarna, odpłatny mini bar a la carte, klimatyzacja, sejf (za opłatą), umeblowany balkon lub taras, boczny widok na morze. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Pokoje z widokiem na morze lub na basen (2C).

Zniżki

przy 2 os. pełnopłatnych 1 dziecko 2-13 lat otrzymuje stałą cenę (SC), przy 1 os. pełnopłatnej pierwsze dziecko 2-13 lat otrzymuje stałą cenę (SC), drugie dziecko 2-13 lat zniżkę procentową (ZP).

Pokoje rodzinne z widokiem na morze (2D)

przestronniejsze, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Zniżki

przy 2 os. pełnopłatnych pierwsze dziecko 2-13 lat otrzymuje stałą cenę (SC), drugie dziecko 2-13 lat zniżkę procentową (ZP). Ruletka (1-2S). Brak dostawek dla dzieci.

Rozrywka

programy animacyjne w ciągu dnia i wieczorem.

Sport i zdrowie

mini golf, tenis stołowy, siłownia, boccia, gimnastyka wodna. Za opłatą: utwardzany kort tenisowy, bilard, sauna i masaże.

Z dwoma posiłkami

urozmaicony bufet śniadaniowy i kolacyjny.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu w restauracji głównej, również kolacja w restauracji a la carte (wymagana rezerwacja), przekąski przy basenie w godz. 11.00-17.00, napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 8.00.-24.00, napoje w barach i w restauracji głównej w czasie otwarcia lokali, płaszcz kąpielowy oraz sejf w cenie. Późniejszy check-in/out na zapytanie. Wino i owoce po przyjeździe. 10% zniżki na usługi dodatkowo płatne.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

H10 Costa Adeje Palace to hotel usytuowany niedaleko centrum Costa Adeje i Las Americas, tuż przy plaży La Enramada. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Przynależność do sieci hotelowej H10 to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług, co potwierdzają międzynarodowe nagrody i certyfikaty. Pobyt w hotelu Costa Adeje Palace to gwarancja udanych wakacji na Teneryfie.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

H10 Costa Adeje Palace to hotel usytuowany niedaleko centrum Costa Adeje i Las Americas, tuż przy plaży La Enramada. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Przynależność do sieci hotelowej H10 to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług, co potwierdzają międzynarodowe nagrody i certyfikaty. Pobyt w hotelu Costa Adeje Palace to gwarancja udanych wakacji na Teneryfie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, 2,5 km od centrum Costa Adeje, 7 km od centrum Las Americas (dojście nadmorską promenadą lub bezpłatny bus), przy publicznej plaży z ciemnym piaskiem
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, jacuzzi, basen kryty, kort tenisowy, profesjonalne centrum SPA
  • bardzo wysoka jakość świadczonych usług i poziomu All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Teneryfa

Opis oferty:

Należący do znanej hiszpańskiej sieci H10 hotel z kanaryjskim ogrodem, który kończy się tuż przy plaży. Laureat wielu międzynarodowych nagród i certyfikatów, gwarantuje świetny serwis i dobry poziom all inclusive. Na miejscu piękne baseny, taras z widokiem na plażę La Enramada oraz profesjonalne centrum Despacio Spa, idealne dla spragnionych relaksu w wyjątkowej atmosferze. Blisko stąd do słynnego Las Americas, do którego można dojść piękną nadmorską promenadą lub dojechać darmowym hotelowym busem.

POŁOŻENIE:

ok. 2,5 km od centrum COSTA ADEJE, ok. 1 km od sklepów, barów i restauracji, przy drodze lokalnej, ok. 7 km od Las Americas, ok. 10 km od Siam Parku; ok. 30 km od lotniska Reina Sofia; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu, bezpłatny bus hotelowy do Las Americas.

PLAŻA:

La Enramada, publiczna, czarny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 100 m od hotelu; El Duque, publiczna, czarny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 5 EUR/sztuka), ręczniki za kaucją (ok. 15 EUR).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki i stylowy, zbudowany w 1999 r., 467 pokoi, 1 budynek, 6 pięter, 6 wind, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja El Jable - dania w formie bufetu, show-cooking, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, Barbecue obok basenu, La Tosca - á la carte, obsługa kelnerska, Sakura Teppanyaki - á la carte, kuchnia orientalna, obsługa kelnerska, bary: La Choza obok basenu, piano-bar Adeje, Night Club, butik; centrum konferencyjne dla maks. 300 osób, taras z widokiem na zatokę, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy, room-service; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², elegancki i stylowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polski kanał, telefon; za opłatą: sejf (3 EUR/dzień, depozyt: ok. 10 EUR), minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na basen za dopłatą;

rodzinny:

dla maks. 4 os., 34 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, w tym 1 podgrzewany w sezonie zimowym, nieregularny kształt, słodka woda: ok. 570 m², gł. 1,5-1,9 m, ok. 620 m², gł. 1,5-1,7 m oraz 195 m², gł. 1,4-1,5 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 10 m², gł. 0,4 m, przy basenach jacuzzi, bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy, minigolf, siłownia; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub Daisy (4-10 lat), dyskoteka, piano-bar, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: kort tenisowy (ok. 7 EUR/godz., z oświetleniem ok. 10 EUR/godz., wypożyczenie sprzętu - gratis), maszyny do gier, bilard; centrum Despacio Spa: basen kryty, słodka woda, ok. 70 m², gł. 1,2 m, podgrzewany w sezonie zimowym (wstęp ok. 3 EUR/dzień), jacuzzi, sauna (ok. 10 EUR), zabiegi na twarz (ok. 60 EUR) i ciało (ok. 80 EUR), masaże (40-140 EUR), fryzjer; ok. 1 km od hotelu 18-dołkowe pole golfowe.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.00-15.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji El Jable; przekąski (11.00-17.00) w barze La Choza; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (9.00-24.00); dodatkowo: 10% zniżki na zabiegi w spa, minibar i room-service, 1 kolacja na pobyt w restauracji Sakura Teppanyaki (wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji).

KONTAKT:

0034/922714171, www.hotelh10costaadejepalace.com

GRATIS:

Wi-Fi bus do Las Americas


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

H10 Costa Adeje Palace to hotel usytuowany niedaleko centrum Costa Adeje i Las Americas, tuż przy plaży La Enramada. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Przynależność do sieci hotelowej H10 to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług, co potwierdzają międzynarodowe nagrody i certyfikaty. Pobyt w hotelu Costa Adeje Palace to gwarancja udanych wakacji na Teneryfie.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

H10 Costa Adeje Palace to hotel usytuowany niedaleko centrum Costa Adeje i Las Americas, tuż przy plaży La Enramada. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Przynależność do sieci hotelowej H10 to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług, co potwierdzają międzynarodowe nagrody i certyfikaty. Pobyt w hotelu Costa Adeje Palace to gwarancja udanych wakacji na Teneryfie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, 2,5 km od centrum Costa Adeje, 7 km od centrum Las Americas (dojście nadmorską promenadą lub bezpłatny bus), przy publicznej plaży z ciemnym piaskiem
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, jacuzzi, basen kryty, kort tenisowy, profesjonalne centrum SPA
  • bardzo wysoka jakość świadczonych usług i poziomu All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Teneryfa Hotel należący do znanej hiszpańskiej sieci H10 to pewny punkt na naszej hotelowej mapie. Położony tuz nad promenadą przy plaży Fanabe zachęca do długich wieczornych spacerów. Hotel H10 Costa Adeje Palace oferuje wysokiej jakości serwis a także wyżywienie w formie All Inclusive z lokalnymi specjałami. Świetne miejsce rodzin z dziećmi.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1999 r. Odnowiony w 2015 r. Na terenie znajdują się restauracje bary, 3 baseny ze słodką wodą (w tym jeden basen podgrzewany w sezonie zimowym), jacuzzi oraz tarasy do opalania, sale konferencyjne. Program animacyjny, oraz zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

600 m od hotelu. Publiczna, piaszczysta. Leżaki, parasole - płatne.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację, internet bezprzewodowy (płatny), sejf do wynajęcia (płatny), barek/lodówka (uzupełnienie napoi na zamówienie - płatne), czajnik (płatny), telefon, TV, WC, prysznic lub wannę, suszarkę, balkon. Typy pokoi: w budynku głównym: pokoje standardowe , pokoje rodzinne

Wyżywienie

restauracja główna, restauracja Barbeque przy basenie, 2 restauracje a la carte, bary

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera: śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (11:00-23:00) Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski, podwieczorek w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych - jedna wizyta w trakcie pobytu gratis. japońska "Teppanyaki", hiszpańska "La Tosca".

z myślą o dzieciach

mini kluby dla dzieci do 13 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, place zabaw, brodzik, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

sala fitness , boccia , tenis stołowy , minigolf , siatkówka plażowa , animacje , muzyka na żywo , wstęp do Nihgt Club Teide

płatne

bilard, 2 korty tenisowe, centrum SPA

Aktualizacja opisu

31.05.2016 15:00

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi SPA Mini Klub


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

H10 Costa Adeje Palace to hotel usytuowany niedaleko centrum Costa Adeje i Las Americas, tuż przy plaży La Enramada. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Przynależność do sieci hotelowej H10 to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług, co potwierdzają międzynarodowe nagrody i certyfikaty. Pobyt w hotelu Costa Adeje Palace to gwarancja udanych wakacji na Teneryfie.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

H10 Costa Adeje Palace to hotel usytuowany niedaleko centrum Costa Adeje i Las Americas, tuż przy plaży La Enramada. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Przynależność do sieci hotelowej H10 to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług, co potwierdzają międzynarodowe nagrody i certyfikaty. Pobyt w hotelu Costa Adeje Palace to gwarancja udanych wakacji na Teneryfie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, 2,5 km od centrum Costa Adeje, 7 km od centrum Las Americas (dojście nadmorską promenadą lub bezpłatny bus), przy publicznej plaży z ciemnym piaskiem
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, jacuzzi, basen kryty, kort tenisowy, profesjonalne centrum SPA
  • bardzo wysoka jakość świadczonych usług i poziomu All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Hiszpania/Teneryfa

Położenie

- ok., 2,5 km od Costa Adeje - ok. 7 km od Playa de Las Americas - ok. 27 km od lotniska - ok. 100 m od plaży

Plaża

- Piaszczysta - leżaki, parasole (płatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - klimatyzacja, sejf (płatny) - mini bar (płatny), TV-LCD SAT - balkon lub taras - łazienka (WC, prysznic lub wanna, suszarka do włosów) - część pokoi z widokiem na ocean

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 3 baseny, kryty basen - leżaki i parasole przy basenie - programy animacyjne Płatne - Centrum SPA, masaże, 2 jacuzzi - siłownia, minigolf, sauna, łaźnia turecka - sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne firmy

Dla dzieci

- brodzik , plac zabaw - mini klub, mini disco

Wyżywienie

HB: śniadania i obiadokolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji płatne dodatkowo)

ALL

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godz. 11:00 - 24:00

Restauracje i bary

- Restauracja główna z tarasem - restauracja a'la carte - bar z muzyką na żywo, bar przy basenie, chill-out bar

Dodatkowe informacje

- kawiarenka internetowa (płatna) - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - bezpłatny bus do Playa de Las Americas (w wyznaczonych przez hotel godzinach) - 4 sale konferencyjne - hotel dysponuje 467 pokojami (także dla niepełnosprawnych) - www.h10hotels.com

Bagaż

Warszawa Modlin, Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 340zł (od 01 06 2015 - 30 09 2015), 200zł/osobę (od 01 10 2015 - 31 10 2015) - 20 kg - 430zł (od 01 06 2015 - 30 09 2015), 290zł/osobę (od 01 10 2015 - 31 10 2015) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

H10 Costa Adeje Palace to hotel usytuowany niedaleko centrum Costa Adeje i Las Americas, tuż przy plaży La Enramada. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Przynależność do sieci hotelowej H10 to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług, co potwierdzają międzynarodowe nagrody i certyfikaty. Pobyt w hotelu Costa Adeje Palace to gwarancja udanych wakacji na Teneryfie.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

H10 Costa Adeje Palace to hotel usytuowany niedaleko centrum Costa Adeje i Las Americas, tuż przy plaży La Enramada. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Przynależność do sieci hotelowej H10 to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług, co potwierdzają międzynarodowe nagrody i certyfikaty. Pobyt w hotelu Costa Adeje Palace to gwarancja udanych wakacji na Teneryfie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, 2,5 km od centrum Costa Adeje, 7 km od centrum Las Americas (dojście nadmorską promenadą lub bezpłatny bus), przy publicznej plaży z ciemnym piaskiem
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, jacuzzi, basen kryty, kort tenisowy, profesjonalne centrum SPA
  • bardzo wysoka jakość świadczonych usług i poziomu All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA HISZPAŃSKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

Hotel oddalony jest 27 km od lotniska i znajduje się w miejscowości Costa Adeje na południu Teneryfy. Z hotelu kursuje bezpłatny bus do Playa de Las Americas.

PLAŻA

Najblizsza w odległości ok. 50 metrów, piaszczysto-żwirowa (ciemny piasek). 500 m od hotelu znajduję się popularna i długa Playa del Duque. Serwis plażowy płatny.

ZAKWATEROWANIE

467 pokoi; Typy pokoi: standardowe (ok. 29 m2), rodzinne (ok. 34 m2), junior suite; Wyposażenie: klimatyzacja, telewizor, mini bar (płatny), sejf (płatny ok. 3,5 euro plus depozyt), łazienka z suszarką do włosów, balkon.

RESTAURACJE I BARY

Restauracja główna, snack bar, 2 restauracje a'la carte; 2 Bary (Disco bar, Piano bar).

Wyżywienie

HB: śniadania, obiadokolacje, napoje dodatkowo płatne; All inclusive: śniadania, obiady, kolacje, przekąski; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w godzinach 8:00 - 24:00.

SPORT I ROZRYWKA

3 baseny zewnętrzne, basen wewnętrzny (w centrum SPA); Bezpłatnie: animacje, rzutki, aerobik; Odpłatnie: centrum SPA (jacuzzi, sauna, łaźnia turecka), siłownia (bezpłatna dla gości AI), centrum sportowe w pobliżu hotelu (tenis, siatkówka, piłka nożna, basen), sporty wodne na plaży.

DLA DZIECI

Brodzik, plac zabaw, mini klub (4-13 lat), mini disco, animacje, opiekunka dla dziecka (na zapytanie).

POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

Parking, pralnia, sklep, fryzjer, wypożyczalnia samochodów, kawiarenka internetowa (płatna), dostęp do Internetu Wi-Fi w pobliżu lobby, w salach konferencyjnych oraz w niektórych pokojach.

NASZYM ZDANIEM

Wspaniały obiekt cieszący się popularnością i dobrymi opiniami. Stanowi doskonałą propozycję dla rodzin z dziećmi.

STRONA INTERNETOWA

www.h10hotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

H10 Costa Adeje Palace to hotel usytuowany niedaleko centrum Costa Adeje i Las Americas, tuż przy plaży La Enramada. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Przynależność do sieci hotelowej H10 to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług, co potwierdzają międzynarodowe nagrody i certyfikaty. Pobyt w hotelu Costa Adeje Palace to gwarancja udanych wakacji na Teneryfie.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

H10 Costa Adeje Palace to hotel usytuowany niedaleko centrum Costa Adeje i Las Americas, tuż przy plaży La Enramada. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Przynależność do sieci hotelowej H10 to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług, co potwierdzają międzynarodowe nagrody i certyfikaty. Pobyt w hotelu Costa Adeje Palace to gwarancja udanych wakacji na Teneryfie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, 2,5 km od centrum Costa Adeje, 7 km od centrum Las Americas (dojście nadmorską promenadą lub bezpłatny bus), przy publicznej plaży z ciemnym piaskiem
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, jacuzzi, basen kryty, kort tenisowy, profesjonalne centrum SPA
  • bardzo wysoka jakość świadczonych usług i poziomu All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Teneryfa, Hiszpania

Położenie

na skraju Costa Adeje, nad oceanem, na początku do Playa de las Américas (kilka razy dziennie bezpłatny autobus hotelowy).

Plaża

ok. 100 m od zatoki kąpielowej La Enramada. Do piaszczystej plaży Playa del Duque ok. 600 m. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

467 pokoi, 7 pięter, windy. Lobby z recepcją, restauracja główna, restauracja a'la carte, piano-bar, bar La Choza, butik i salon fryzjerski. W ogrodzie 3 baseny ze słodką wodą (1 podgrzewany zimą), whirlpool, taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki, materace i parasole w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją. www.h10hotels.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na ocean (1-3A): przestronne (ok. 29 m), klimatyzacja, telefon, TV sat., minibar (za opłatą), sejf (za opłatą), balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na ocean (1-3G). Pokoje superior z widokiem na basen lub ocean (2-3C). Pokoje Komfort Plus z bocznym widokiem na ocean (2-3K) lub z widokiem na ocean (2-3H): na 2 ostatnich piętrach. Pokoje rodzinne z widokiem na ocean (2D): większe (ok. 34 m), poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe (dla 2 os. dorosłych i 2 dzieci). Junior suite z widokiem na ocean (2-3B): (ok. 40 m). Pokoje dwuosobowe Privilege z widokiem na basen lub ocean (2-3M): penthouse (ok. 29 m), podwyższony standard świadczeń w cenie (wstęp do Privilege Lounge, w pokoju: sprzęt do parzenia kawy/herbaty, wybór poduszek, szlafrok i kapcie, sejf, leżaki z widokiem na ocean przy basenie w miarę dostępności, wstęp do Despacio Spa Center oraz zniżka na usługi, kolacja w restauracji a'la carte.

Dzieci

oddzielny brodzik, miniklub (4-10 lat), plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem. Muzyka na żywo, wieczorne przedstawienia, dyskoteka (do godz. 24:00).

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. WI-FI na terenach ogólnodostępnych gratis.

Sport

minigolf, tenis stołowy, siłownia, boccia. Za opłatą: bilard, kort tenisowy z twardą nawierzchnią.

Wellness

za opłatą Despacio Spa Center (wstęp od 16 lat): basen kryty, jacuzzi, sauna, łaźnia turecka, masaże, zabiegi kosmetyczne i pielęgnacyjne.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Show cooking.

All Inclusive

trzy posiłki, w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków oraz w godz. 11-24:00 w barach (z karty all inclusive). Przekąski w barze przy basenie w godz. 11-17:00. 1 x pobyt kolacja w restauracji a'la carte (za wcześniejszą rezerwacją, w miarę możliwości). 10% zniżki na świadczenie nie objęte ofertą All inclusive.

Dla dzieci

2-6 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa, 7-12 lat: zniżka procentowa.

Polecamy

  • w ekskluzywnej części
  • Costa Adeje
  • bogata oferta sportowa
  • profesjonalne Despacio
  • Spa Centre
  • pokoje i świadczenia Privilege
  • dla spragnionych luksusu

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

H10 Costa Adeje Palace to hotel usytuowany niedaleko centrum Costa Adeje i Las Americas, tuż przy plaży La Enramada. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Przynależność do sieci hotelowej H10 to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług, co potwierdzają międzynarodowe nagrody i certyfikaty. Pobyt w hotelu Costa Adeje Palace to gwarancja udanych wakacji na Teneryfie.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

H10 Costa Adeje Palace to hotel usytuowany niedaleko centrum Costa Adeje i Las Americas, tuż przy plaży La Enramada. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Przynależność do sieci hotelowej H10 to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług, co potwierdzają międzynarodowe nagrody i certyfikaty. Pobyt w hotelu Costa Adeje Palace to gwarancja udanych wakacji na Teneryfie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, 2,5 km od centrum Costa Adeje, 7 km od centrum Las Americas (dojście nadmorską promenadą lub bezpłatny bus), przy publicznej plaży z ciemnym piaskiem
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, jacuzzi, basen kryty, kort tenisowy, profesjonalne centrum SPA
  • bardzo wysoka jakość świadczonych usług i poziomu All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

TENERYFA/WYSPY KANARYJSKIE

Do dyspozycji gości

• recepcja • 4 baseny (1 dla dzieci) • 2 jacuzzi (1 w strefie spa, 1 w strefie chill out) • bary • restauracja główna El Jable z tarasem • 2 restauracje a la carte (Sakura Teppanyaki i La Tosca z tarasem)

Wyposażenie

• Wi-Fi (w recepcji, w cenie) • terminale internetowe (płatne) • leżaki, parasole i ręczniki (przy basenie w cenie, na plaży płatne)

Dodatkowe udogodnienia

• 4 sale konferencyjne • butik • fryzjer • parking (płatny)

Karty

Visa, MasterCard, American Express, Diners Club

Liczba pokojów

467

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• przy zameldowaniu obowiązek okazania karty kredytowej (lub pozostawienie depozytu w wysokości 50 €/os)

Dla dzieci

• miniklub dla dzieci(4-10 lat) • brodzik • plac zabaw • łóżeczka (na zapytanie, w cenie) • animacje dla dzieci • opieka dla dziecka (płatna)

Sport i wellness

W cenie • sala fitness • boccia • minigolf 

Płatne • bilard • 2 korty tenisowe • centrum spa z basenem krytym i jacuzzi • sauna • łaźnia turecka • masaże • zabiegi kosmetyczne

Rozrywka

• codzienny program animacyjny • muzyka na żywo • pokazy

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 34 m2 • widok na ogród • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • balkon • WC • suszarka do włosów • minibar (płatny) • TV • telefon • rozkładana sofa • sejf (płatny)

Pokój 2-osobowy superior DZX4

• 2-3 os. • ok. 29 m2 • widok na basen • w budynku głównym • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • balkon • wanna • WC • suszarka do włosów • sejf (płatny) • minibar (płatny) • kapcie • szlafroki • stacja dokująca do iPoda

Suita junior z widokiem na morze JSM1

• 2-4 os. • ok. 40 m2 • widok na morze • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • balkon • wanna • WC • suszarka do włosów • telefon • sejf (płatny) • minibar (płatny) • szlafroki • kapcie

Pokój 2-osobowy Privilege DZX3

• 2-3 os. • ok. 29 m2 • widok na basen i częściowy widok na morze • w budynku głównym • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • balkon • wanna • WC • suszarka do włosów • telefon • TV sat. • sejf (w cenie) • minibar (codziennie uzupełniany, płatny) • kapcie • szlafroki • stacja dokująca do iPoda • codzienna prasa

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 29 m2 • częściowy widok na morze • w budynku głównym • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • balkon • wanna • WC • suszarka do włosów • TV • telefon • sejf (płatny) • minibar (płatny)

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-3 os. • ok. 29 m2 • częściowy widok na morze • w budynku głównym • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • balkon • wanna • WC • suszarka do włosów • TV • telefon • sejf (płatny) • minibar (płatny)

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie, obiad, kolacja (w formie bufetu) • przekąski w barze (11.00-17.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków

Dwa posiłki • śniadanie i obiadokolacja (w formie bufetu)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

H10 Costa Adeje Palace to hotel usytuowany niedaleko centrum Costa Adeje i Las Americas, tuż przy plaży La Enramada. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz dla wymagających klientów. Przynależność do sieci hotelowej H10 to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług, co potwierdzają międzynarodowe nagrody i certyfikaty. Pobyt w hotelu Costa Adeje Palace to gwarancja udanych wakacji na Teneryfie.


Mapa Hotelu H10 Costa Adeje Palace
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Teneryfa)
Puerto de la Cruz czyli miasto na północy Teneryfy z kompleksem Lago Martianez
Wodny park atrakcji Siam Park wzorowany na tajlandzkiej wiosce - Hiszpania, Teneryfa
Kilometrowa plaża na północy wyspy Teneryfa ze złotym saharyjskim piaskiem - Hiszpania
Słynny na całym świecie park zoologiczny Loro Park w Puerto de la Cruz odwiedzają miliony turystów rocznie
Klify olbrzymy czyli Los Gigantes na wyspie Teneryfa
Długa piaszczysta plaża i promenada w pobliży Playa de las Americas na wyspie Teneryfa
Jedna z ładniejszych plaż i miejscowości na południu wyspy Teneryfa czyli Costa Adeje
Jedna z głównych atrakcji wyspy Teneryfa czyli wulkan Teide
Przyciągająca tysiące turystów 1000- letnia dracena w miejscowości Icod del los Vinos na Teneryfie
La Gomera to najpopularniejsza wycieczka fakultatywna dostępna z wyspy Teneryfa
Wąwóz Masca w górach Teno to ulubione miejsce na trekking na Teneryfie
Wulkaniczna Playa de La Arena każdego roku przyciąga  tysiące turystów na Teneryfie

Opinie o Hotelu H10 Costa Adeje Palace

super miejsce, każdy znajdzie tutaj coś dla siebie. z początku nie byliśmy przekonani do H10 Costa Adeje ale pani w biurze nam poleciła za co serdecznie dziękujemy! najlepsze wakacje w Costa Adeje z moją dziewczyną! dużo barów restauracji i dyskotek, codziennie gdzieś chodziliśmy! a na miejscu jedzonku suuuper, obsługa suuuper, pokoje suuuper... dwa tygodnie spędzone na teneryfie to dla nas za mało, na pewno jeszcze wrócimy i skorzystamy z państwa usług!!!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Byliśmy w hotelu Hotel H10 Costa Adeje Palace na majówkę. Pogoda była piękna i całe wczasy bardzo udane. Hotel jest bardzo luksusowy, pokoje zadbane, jedzenie dobre i duży wybór. Świetne położenie - niedaleko do pięknej promenady w Costa Adeje - naszego codziennego wieczornego spacerniaka ;)

POLECAM:
wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Byliśmy w Costa Adeje Palace od 11.05.2015 do 18.05.2015 i nie możemy nic złego powiedzieć. Wszędzie czysto i pachnąco. Recepcja czynna całą dobę i wszystkiego można się zawsze od nich dowiedzieć. Obsługa miła i uśmiechnięta- dwoją się i troją by nam dogodzić. Jedzenie bardzo smaczne i ogromny wybór. Na Teneryfie wylądowaliśmy już po raz 3 ale Costa Adeje to zdecydowanie nasz najlepszy wybór

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Hotel jest bardzo dobry, byłem w nim dwa razy, ale nie za takie pieniądze raz na all płaciłem 5100 za osobę za dwa tygodnie a raz 5600. Z tą ceną to porażka, hotel polecem, duży wybór jedzenia a wino nie z dystrybutorów tylko podawane przez kelnerów w butelkach.

POLECAM:
Podsumowanie: polecam
4.3

Rewelacyjny hotel, w pięknej okolicy. Niby 4*, a czuć ten luksus. Nawet na posiłki nie wpuszczają w byle stroju, mężczyźni np. nie wejdą w krótkich spodenkach:), oryginalnie. Jedzenie wyśmienite, szeroki wybór drinków, smaczne przekąski. Hotel idealny dla amatorów błogiego lenistwa! Dotychaczas jezdzilismy do Grecji, tez ma swoj urok. Natomiast ten hotel spelnil moje oczekiwania co do standardu, nie zawiodlam sie, chyba pierwszy raz.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

wspaniala, zielona, pachnaca oaza, na pieknej wulkanicznej wyspie. hotel w 100% perfekcyjny - przyjazna, pomocna obsluga. gustowny wystroj pokoi, czystych, pachnacych, z pieknym widokiem (na VI pietrze). miejsca przy basnach i plazy wystarczajaco - tuziny lezakow, a obsluga nie pozwala ich \'rezerwowac\'!! fanom owocow morza polecam restauracje Piscis fish w La Caleta (pieszo w 10 min). moze kiedys tam wrocimy. hotel szczerze polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

H10 Costa Adeje Palace - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
Junior Suita lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras Pool- oder Meerblick
Pokoj rodzinny lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy Komfort Plus lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze oberste 2 Etagen
Pokoj dwuosobowy Komfort Plus lazienka WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze oberste 2 Etagen
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras Pool- oder Meerblick privilige
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
Junior Suita lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras Pool- oder Meerblick
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy Komfort Plus lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze oberste 2 Etagen
Pokoj dwuosobowy Komfort Plus lazienka WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze oberste 2 Etagen
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras Pool- oder Meerblick privilige
DBL SING USE SEA VIEW
DBL SING USE
DBL SEA VIEW
DBL SEA VIEW
DBL STANDARD
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/basen
Pok. 2 os. w/basen
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.
Pokój rodzinny
Junior suita z widokiem na morze
Pok. 1 os.

H10 Costa Adeje Palace - Możliwości wyżywienia:


H10 Costa Adeje Palace - miasta wylotu:


H10 Costa Adeje Palace - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel H10 Costa Adeje Palace? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00