cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
1 / 51
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
14.11 - 21.11
już od 2689 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
15.11 - 22.11
już od 939 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aladdin
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Aladdin
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Aladdin:
4.1 / 5
Średnia z 12 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Hotel
    4.2
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.2
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.4
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 14 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

Hotel Aladdin w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 17 km od centrum Sakkali
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • sejf: w cenie, w recepcji
  • sala TV
  • bankomat
  • ogród
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • parking: niezadaszony, w cenie
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

539

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych 
  • bezpłatny nielimitowany wstęp do aquaparku sąsiedniego hotelu Ali Baba Palace i możliwość częstowania się przekąskami i napojami bezalkoholowymi

Dla dzieci

  • basen dla dzieci „Heated Children's Pool": zewnętrzny, ze słodką wodą, podgrzewany: listopad - marzec, wydzielona część basenu dla dzieci, leżaki
  • basen dla dzieci „Kids Pool": zewnętrzny, ze słodką wodą, wydzielona część basenu dla dzieci, z basenem zewnętrznym, leżaki
  • opieka nad dziećmi: 24 h, za opłatą
  • menu dla niemowląt
  • menu dla dzieci
  • bufet dla dzieci
  • miniklub: od 4 do 12 lat, w cenie
  • animacje dla dzieci
  • plac zabaw
  • minidyskoteka
  • animacje dla nastolatków
  • łóżeczko dla dziecka: w cenie

Sport i wellness

Płatne
  • strefa spa „Health Centre
  • sauna parowa
  • masaże
  • salon kosmetyczny
  • minigolf
  • tenis: korty tenisowe: 2, oświetlenie
  • windsurfing
  • szkoła surfingu

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • lekki program animacyjny
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • karaoke
  • dyskoteka dla dorosłych

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 3-4 os.
  • ok. 45 m2
  • od strony ogrodu
  • balkon lub taras
  • 2 oddzielne pokoje połączone drzwiami
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • telefon
  • minibar: w cenie, woda: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na ogród
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: w cenie
  • telefon
  • minibar: w cenie, woda
  • TV
  • room service: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00
  • późne śniadanie: codziennie 10:00 - 11:00
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30
  • kolacja: codziennie 18:00 - 22:00
  • przekąski, wliczone w all inclusive
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 09:00 - 00:30
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 09:00 - 00:30
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja „International": rodzaje kuchni: międzynarodowa, menu dla niemowląt, w cenie, dania dietetyczne, w cenie, potrawy bezglutenowe, w cenie, bufet dla dzieci, w cenie, menu dla dzieci, w cenie, dania wegetariańskie, w cenie, bufet, kolacja w dwóch turach, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Italian": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, wybór z menu, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, wymagana rezerwacja, w cenie, kilka razy w tygodniu 18:00 - 22:30, przy basenie, strefa dla palących, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Mongolian": rodzaje kuchni: azjatycka, ryby/owoce morza, dania z grilla, a la carte, wybór z menu, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, wymagana rezerwacja, w cenie, kilka razy w tygodniu 18:00 - 22:30, przy basenie, strefa dla palących, wymagany odpowiedni strój
  • bary i inne: 5
  • bar w lobby „Ali's Lobby Bar": codziennie 09:00 - 00:30, w cenie
  • pub: w cenie
  • pub „Abu's Pub": październik - kwiecień, 18:00 - 00:30, w cenie
  • bar „Gene Discotheque": 18+, codziennie 21:30 - 02:00, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Terrace Bar": w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • uroczysta kolacja: kilka razy w tygodniu 18:30 - 22:00, na zapytanie, rezerwacja wymagana, za opłatą, płatność gotówką, a la carte

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Komfortowy, otoczony rozległym ogrodem hotel położony w odległości ok. 18 km od centrum Hurghady oraz ok. 11 km od lotniska.
    Plaża:

    Prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża bepośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole oraz ręczniki plażowe dostępne są bezpłatnie. Na plaży dostępnybar.
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja 24-godz. (z bezpłatnymi sejfami), mini centrum handlowe, pralnia, kantor, bankomat, przechowalnia bagażu, dyskoteka (napoje do 23:00 w ramach all inclusive, w godzinach 23:00-03:00 napoje płatne). Hotel posiada restaurację główną (dania w formie bufetu), 2 restauracje a'la carte (płatne, wymagana wcześniejsza rezerwacja): włoską imongolskąorazkilka barów: lobby bar, 2 bary przy basenie (09:00-17:00), 2 bary przy plaży (09:00-17:00)oraz pub. Goście mogą korzystać z dwóch dużych basenów zewnętrznych (czynne od 08:00 do zachodu słońca, 1 basen podgrzewany w seoznie zimowym) oraz brodzika dla dzieci otoczonych tarasem słonecznym. Ponadto do dyspozycji jest aquapark w sąsiednim hotelu Ali Baba Palace.
    Wyżywienie:

    All Inclusive obejmujące: śniadania (07:00-11:00), obiady (12:30-14:30) i kolacje (18:00-22:00) serwowane w restauracji głównej w formie bufetu. W ciągu dnia - lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (09:00-23:30) oraz przekąski serwowane w wyznaczonych barach w określonych godzinach. All Inclusive nie obejmuje napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, lodów i niektórych rodzajów kaw oraz napojów butelkowanych i w puszkach. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany zakresu usług objetych formułą All inclusive (np., godzin serwowania posiłków).
    Program sportowy i animacyjny:

    Animacje dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia, wieczorne show, siłownia (10:00-19:00), siatkówka, koszykówka, tenis stołowy, tenis ziemny (oświetlenie kortu płatne dodatkowo), centrum fitness, aerobik, aquapark w hotelu Ali Baba Palace. Dodatkowo płatne są: centrum SPA (sauna, masaże, jacuzzi, łaźnia turecka, solarium), jazda konna, bilard, sporty wodne na plaży. Dla najmłodszych dostępny jest brodzik, plac zabaw, mini klub, krzesełka w restauracji.
    Internet:

    WiFi w lobby za dodatkową opłatą.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    Program

    Dzień Pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu (najpóźniej do 12:00), transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa - wariant podstawowy (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD/ osoby), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    Wycieczki lokalne

    Nurkowanie głębinowe

    Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie i oglądanie różnorodnych form podwodnego życia. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów.
    Cena ok. 50 USD/ osoby.

    Luksor i Karnak

    Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach. W programie: świątynia w Karnaku (Aleja Sfinksów oraz Sala Hypostylowa), Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona - wejście dodatkowo płatne), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad (napoje dodatkowo płatne).
    Cena ok. 100 USD/ osoby.

    Kair - centrum arabskiego świata

    Całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu. W programie wycieczki: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie), Sfinks i piramidy: Cheopsa, Chefrena i Mykerynosa w Gizie (wejście do piramidy Chefrena dodatkowo płatne ok. 60 LE/ osoby), Instytut Papirusów oraz wytwórnia perfum. W trakcie zwiedzania obiad (napoje dodatkowo płatne).
    Cena ok. 100 USD/ osoby.

    Safari - Sahara Park

    Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni. Wizyta w beduińskiej wiosce, w której poznamy zwyczaje mieszkańców. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, a także wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
    Cena ok. 50 USD/ osoby.

    W galabiji przez miasto!

    Popołudniowa wycieczka po Hurghadzie. Przebrani w tradycyjne, regionalne egipskie stroje, czyli galabije odwiedzimy Nową Marinę, gdzie w coffee shopie zapalimy fajkę wodą, następnie wizyta na lokalnym targu rybnym oraz obiad w restauracji rybnej (napoje dodatkowo płatne). Po obiedzie odwiedzimy najstarszą część miasta - Dahar, a dalej - akwarium, meczet i kościół koptyjski. Ostatnim przystankiem będzie wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajdują się: perfumeria, manufaktura papirusu oraz sklep z pamiątkami.
    Cena ok. 55 USD/ osoby.

    Jungle Aqua Park

    Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego - idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
    Cena ok. 50 USD/ osoby
    .
    HURGHADA - ATRAKCJE

    Z dziećmi
    Delfinarium

    Jedyna taka okazja, żeby obejrzeć show z udziałem przeuroczych delfinów: salta i skoki oraz różne zabawy z przedmiotami w wodzie i z instruktorem. To niezapomniany i fantastyczny 45-minutowy pokaz sztuczek i umiejętności tych inteligentnych ssaków! Za dopłatą możliwość pływania z delfinami.
    Sporty wodne

    Dla aktywnych gości hotele oferują sprzęt do sportów wodnych, z którego korzystanie jest z reguły płatne. Miła dawka orzeźwienia i niezapomnianych sportowych emocji po całodniowym upale!
    Relaks

    Na zakupy do Senzo Mall w Hurghadzie

    Galeria handlowa Senzo usytuowana jest przy Safaga Road 61111. W galerii m.in.: szereg sklepów, z których wiele reprezentuje dobrze znane, międzynarodowe marki ale również strefę gastronomiczną, supermarket oraz park rozrywki. www.senzomall.com
    Papas Bar

    Nieduży lokal położony tuż przy wejściu na teren Mariny. Wieczorem jest tu zawsze tłoczno i gwarno. DJ-e grają świetną rockową i popową muzykę do tańca, a odważni mogą spróbować swoich sił w karaoke. www.papasbar.com
    Ekskluzywna zabawa w Little Budda

    Na wieczór w ekskluzywnym wydaniu w najdroższej dyskotece w Hurghadzie nie trzeba nikogo namawiać. Pomimo, że wstęp kosztuje blisko 20 USD/ osoby, to lokal przyciąga turystów niesamowitym klimatem, wystrojem oraz wyśmienitą muzyką. Można tutaj skosztować świetnych drinków i w gronie przyjaciół spędzić naprawdę niezapomniany wieczór. www.littlebuddha-hurghada.com
    Uwaga!
    Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.
    "
    Inne

    EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
    Waluta
    EGP - funt egipski. 1 USD = ok.17,50 EGP 1 EUR = ok.20 EGP. Warto zabrać euro lub dolary (nie są akceptowane banknoty wydane przed 1996 r.). Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walut w hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD/ osoby.
    Czas
    Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od 50 EGP woda 1lod6 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od15 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny, której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 400 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
    Poczta
    Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

    W regionie
    Hurghada
    Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Poznania oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozkłady.
    "
    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Egipcie trwa w listopadziei od połowy grudnia do końca marca.
    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Paszport - Paszport musi być ważny min. 6 miesięcy od daty powrotu do Polski.
    - Obywatele polscy potrzebują wizę do Egiptu, płatna na lotnisku ok. 25 USD/ osoby.
    Wizy

    Paszport - Paszport musi być ważny min. 6 miesięcy od daty powrotu do Polski.
    - Obywatele polscy potrzebują wizę do Egiptu, płatna na lotnisku ok. 25 USD/ osoby.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:

    12 km od centrum Hurghady, 8 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 42.100 m2.

     

    Pokoje:

    w budynku głównym, bungalowach i w aneksie: 455 pokoi standardowych dla max. 2+1 os. (20 dla niepełnosprawnych), 22 suity rodzinne dla max. 2+2 os. (2 pokoje połączone drzwiami); klimatyzacja indywidualna, TV, suszarka (na zapytanie w recepcji), minibar (woda - bezpłatna), sejf (bezpłatny), łącze internetowe (płatne), terakota, wanna lub prysznic, balkon lub taras.

     

    Wyposażenie hotelu:

    restauracja w budynku, 5 barów, sala konferencyjna, 2 baseny odkryte.

     

    Rozrywki i Usługi:

    Bezpłatne: sejf w recepcji, animacje, siłownia, tenis stołowy, 2 korty tenisowe, rakiety i piłki do tenisa (depozyt), oświetlenie kortów, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, wejście do dyskoteki, minigolf (depozyt).

    Płatne: room service, kawiarenka internetowa, centrum biznesowe, pralnia, salon piękności, centrum SPA, drinki w dyskotece, sauna, łaźnia turecka, masaż, jacuzzi, surfing, spadochron, centrum nurkowe, rzutki, bilard, drinki w dyskotece.

     

    Dla dzieci:

    2 brodziki, miniklub, plac zabaw, animacje, krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie).

     

    Plaża:

    przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa,150 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne.

     

    Wyżywienie:

    All Inclusive (9:00-00:30)

    Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja.

    Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

    System nie zawiera: napoi importowanych, napoi serwowanych w butelkach, kawy po turecku, shishy, soków ze świeżych owoców, lodów, owoców morza.

    Restauracja a?la carte: owoce morza ? płatna. Wymagana rezerwacja.

     

    Cena zawiera:

    • przelot,
    • zakwaterowanie w hotelu,
    • transfery,
    • wyżywienie wg oferty,
    • ubezpieczenie,
    • opiekę rezydenta.

     

    Cena nie zawiera:

    • wizy płatnej na lotnisku - 15 USD.

     


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3+* Egipt/Hurghada

    Kategoryzacja hotelu

    kat. Exim Tours 3+* kat. lokalna 4*

    Położenie

    - pezy plaży - ok. 7 km od lotniska w Hurghadzie - ok. 15 km od centrum Hurghady

    Plaża

    - piaszczysta (łagodne zejście do wody) - parasole i leżaki (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - klimatyzacja indywidualna - TV- Sat, telefon, mini bar (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras Pokój Rodzinny - dwa pokoje oddzielone drzwiami - wyposażenie pokoju standardowego

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - park wodny w hotelu Titanic Aqua Park - 2 baseny - korty tenisowe - tenis stołowy - rzutki - boccia - fitness - gimnastyka i aerobik w basenie - siatkówka wodna Płatne - oświetlenie kortów tenisowych - bilard - sauna, jacuzzi, masaże - centrum nurkowe - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - mini klub - 2 baseny - plac zabaw - mini zoo - animacje

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00. Raz na pobyt możliowść skorzystania z restauracji a la carte po wcześniejszej rezerwacji.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 3 restauracje a la carte (francuska, rybna, mongolska) - restauracja na plaży - lobby bar (24 h) - bar przy basenie (10:00 - 24:00) - bar na plaży (10:00 - 17:00) - bar na tarasie (18:00 - 24:00) - bar w dyskotece (23:30 - 03:00)

    Dodatkowe informacje

    - internet Wi Fi (w lobby bezpłatny) - pralnia - sklepy - hotel dysponuje 390 pokojami

    - rok otwarcia hotelu

    1995 r. (częściowy remont w 2015 r.) - www.dessolehotels.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

    Cena nie zawiera

    opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

    Informacje paszportowo-wizowe

    Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF 3,5

    KATEGORIA EGIPSKA

    ***

    Położenie

    Hotel usytuowany jest bezpośrednio przy piaszczystej plaży, w odległości ok. 17 km od Sakkali i 25 km od Dahar, 15 km od lotniska w Hurghadzie.

    HOTEL OFERUJE

    Hotel położony jest tuż nad morzem, na rozległym terenie, pełnym zadbanej roślinności. Niska zabudowa w orientalnym stylu sprawia, że liczący 400 pokoi hotel wydaje się kameralny. Na terenie hotelu znajdują się: restauracja główna z bufetem oferująca dania kuchni międzynarodowej, bar przy plaży, bar przy basenie, lobby bar, pub, dyskoteka, a także mini centrum handlowe, kantor oraz pralnia. Goście mogą korzystać z internetu (za dodatkową opłatą). Hotel udostępnia Gościom salę konferencyjną dla 50 osób.

    POKOJE

    Pokoje z klimatyzacją rozmieszczone w bungalowach wyposażone są w łazienkę z toaletą, (suszarkę można bezpłatnie wypożyczyć w recepcji), telefon, TV sat., i lodówkę oraz balkon lub taras. Sejf w recepcji udostępniany jest bezpłatnie. Pokoje typu standard 2+2 to opcja w której jedno dziecko śpi razem z rodzicami a hotel gwarantuje tylko jedną dostawkę.

    Wyżywienie

    All inclusive - opcja wszystko w cenie zawiera posiłki główne: śniadania w godz. 06.30-10.00, obiady w godz. 12.30-14.30 i kolacje w godz. 18.00-22.00 w formie bufetu. Ponadto różnego rodzaju przekąski oraz nielimitowane napoje: bezalkoholowe, takie jak woda, kawa, herbata oraz napoje zimne, a także napoje alkoholowe rodzimej produkcji (wino, piwo, wódka, whisky) w godz. od 10.00-24.00. Dodatkowo płatne są soki wyciskane ze świeżych owoców. Podczas obiadu dostępne bezpłatnie lody. Przekąski serwowane są przy basenie lub w barach przy plaży w godz. 12.30-16.00, a popołudniowa kawa i ciastka w godz. 16.00-17.00.

    SPORT i ROZRYWKA

    Na terenie hotelu znajdują się: basen (leżaki i parasole przy basenie i przy plaży są bezpłatne). Brak podgrzewanego basenu, można skorzystać bezpłatnie z podgrzewanego basenu w Alibabie. Boisko do siatkówki, bilard (płatny 35 LE/godz.), Goście mogą grać w tenisa stołowego i korzystać odpłatnie z usług centrum nurkowego oraz windsurfingu w hotelu Jasmine (ten sam kompleks obok). W hotelu Ali Baba (obok) Goście mogą odpłatnie skorzystać z sauny, jacuzzi, masaży, a także bawić się w dyskotece. Hotel zapewnia całodzienny i wieczorny program animacyjny.

    DZIECI

    Na terenie hotelu oddano do dyspozycji najmłodszych Gości brodzik, plac zabaw oraz mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat). Hotel przygotował również program animacyjny.

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel jest wymarzonym miejscem na spędzanie rodzinnych wakacji. Wiele atrakcji dla dzieci oraz bogata infrastruktura sprawiają, że nie można się tu nudzić. Niska zabudowa i bujna zieleń tworzą przyjemną, kameralną atmosferę.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Oasis Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:

    przy plaży, ok. 16 km od centrum Hurghady.

     

    Wyposażenie hotelu:

    do dyspozycji Klientów hotel oferuje bary i restauracje – restauracja główna „Agrabah”, restauracja włoska „Oasis”, bar przy plaży, pub oraz bar przy recepcji i kafeteria.

     

    Wyposażenie pokoju:

    hotel posiada 420 klimatyzowanych pokoi z łazienką, telewizorem, telefonem oraz lodówką. Sejfy dostępne są w recepcji bez żadnej dodatkowej opłaty.

     

    Sport i rozrywka:

    Goście korzystać mogą z dwóch basenów odkrytych, w tym jeden z podgrzewaną wodą, centrum nurkowania, centrum windsurfingu, kortów tenisowych, bilardu (płatny), mini golfa, squasha w hotelu Jasmine Village oraz fitness centrum i dyskoteki. Dla dzieci przygotowano mini klub, brodzik, plac zabaw oraz mini zoo.

     

    Wyżywienie:

    All inclusiveall inclusive: - śniadanie w restauracji głównej, w godz. 06:00 – 10:00, - obiad w restauracji głównej, w godz. 12:30 – 14:30, - przekąski w barze przy plaży, w godz. 12:30 – 16:00, - podwieczorek z kawą i ciastem w lobby barze, w godz.16:00 – 17:00, - kolacja w restauracji głównej, w godz. 18:00 – 22:00, - kawa, herbata, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole serwowane w szklankach, w lobby barze od 09:00 do 00:30, w barach przy plaży od 09:00 do 16:00, w restauracji "Agrabah” w czasie posiłków oraz w barze „Abu’s Pub” w godz. 18:00 – 00:30, - opcja all inclusive obowiązuje również w dyskotece w godz. 22:00 – 23:00.

     

    Cena zawiera:

    • przelot
    • opłaty paliwowe i kursowe,
    • opłaty lotniskowe,
    • transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
    • ubezpieczenie KL i NW
    • zakwaterowanie
    • wyżywienie wg. oferty
    • opieka polskiego rezydenta

     

    Cena nie zawiera:

    • wizy egipskiej  

     


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Aladdin Beach resort położony jest na rozległym terenie zadbanego ogrodu, bezpośrednio przy plaży. Jest to dobre miejsce na rodzinny wypoczynek. Hotel należy do okazałego kompleksu złożonego jeszcze z hoteli Jasmine Village i Ali Baba. Niska zabudowa w orientalnym stylu powoduje, że liczący ponad 300 pokoi hotel sprawia wrażenie kameralnego.

     

    LOKALIZACJA HOTELU

    w Hurghadzie, przy plaży, ok. 15 km od centrum, ok. 8 km od lotniska.

     

    WYPOSAŻENIE HOTELU

    liczba pokoi: 515, restauracje: 3, lobby bar, bar na plaży, bar przy basenie, koktajl bar, sejf, room service (płatny), snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, wymiana walut, fryzjer, skrzynka pocztowa, pasaż handlowy, salon urody, opieka lekarska (płatna), centrum konferencyjne.

     

    WYPOSAŻENIE POKOI

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, internet (płatny), lodówka, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, mini bar/lodówka, łazienka z wanną lub prysznicem.

     

    PLAŻA

    prywatna, piaszczysto-kamienista, przy hotelu, parasole, leżaki, ręczniki.

     

    SPORT I FITNESS

    siatkówka, koszykówka, jazda konna (płatna), tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi (płatne), centrum fitness, aerobik, SPA (płatne), sauna (płatna), rzutki (płatne), bilard (płatny), mini golf, łaźnia turecka (płatna).

     

    SPORT NA PLAŻY

    nurkowanie (płatne), siatkówka, windsurfing (płatny).

     

    ROZRYWKA

    dzienne animacje, wieczorne animacje, dyskoteka.

     

    DLA DZIECI

    brodzik, mini klub, plac zabaw, animacje, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

     

    WYŻYWIENIE

    pakiet All Inclusive.

    ALL INCLUSIVE ZAWIERA

    śniadanie (06.00 - 10.00), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolację (18.00 - 22.00) w formie bufetu w głównej restauracji. Napoje do posiłków. Przekąski (12.00 - 16.00) i nielimitowane napoje (woda, kawa, herbata, napoje chłodzące) oraz lokalne alkohole (wino, piwo, wódka, brandy, whisky, likiery) w godzinach 10.00 - 00.30. Podwieczorek (16.00 - 17.00) w lobby barze.
    Depozyt za sprzęt do mini golfa i tenisa ziemnego.
    Płatne: alkohole importowane, kawa po turecku, herbaty smakowe, soki ze świeżych owoców, napoje w puszkach i butelkach, lody pakowane, fajka wodna.

     

    INFORMACJE DODATKOWE

    za dodatkową opłatą klienci mogą korzystać z kręgielni i lodowiska w hotelu Ali Baba.

     

    TYPY POKOI

    STANDARD: pokoje dla max. 2 osób dorosłych i 2 dzieci.

     

     

    Cena zawiera:

    • przelot,
    • hotel,
    • opłaty lotniskowe i paliwowe,
    • obowiązkowe ubezpieczenia KL NW,
    • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
    • obsługa rezydenta.

     

    Cena nie zawiera:

    • wizy.

     

    Uwaga:

    Przy wyjazdach do Egiptu paszporty muszą być ważne przynajmniej przez 6 miesięcy od daty planowanego powrotu z wycieczki


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Lubiany ośrodek, położony na rozległym terenie zadbanego ogrodu, stanowi - wraz z dwoma sąsiednimi hotelami - duży i pełen atrakcji kompleks wakacyjny.

    Położenie

    Przy plaży, ok. 15 km od centrum, ok. 8 km od lotniska.

    Wyposażenie

    Hol powitalny z całodobową recepcją, 3 restauracje, bar na plaży, bar przy basenie, bar w lobby, punkt wymiany walut, salon fryzjerski, niewielki pasaż handlowy, centrum konferencyjne, pralnia, kącik internetowy, sala konferencyjna, gabinet lekarski.

    Pokoje

    515 przyjemnych i funkcjonalnych pokoi w niskich budynkach nawiązujących do tradycyjnej architektury arabskiej. W standardowym wyposażeniu: łazienka z suszarką, wanną lub prysznicem i wc, klimatyzacja, telewizja satelitarna (również programy w jęz. polskim), mała lodówka, telefon, skrytka depozytowa, taras/balkon (widok na ogród, basen, zabudowania lub morze). Możliwość dostawek i rezerwacji pokoi rodzinnych.

    Wyżywienie

    All Inclusive: Śniadania (6.00-10.00), obiady (12.30-14.30) i kolacje (18.00-22.00) w formie bufetów, późne śniadania (kawa +ciastko w lobby, 10.30-11.30), lokalne napoje bezalkoholowe i alkohole (wino, piwo, wódka, brandy, whisky, likiery), kawa, herbata, woda, gorąca czekolada (9.00-00.30), przekąski (12.30-16.00 w barze przy plaży i przy basenie), drinki w dyskotece (od godz.22.00 do 23.00, później – płatne), butelka wody mineralnej w minibarze. Pakiet all inclusive nie obejmuje importowanych napoi, butelkowanych i w puszkach, soków świeżo wyciskanych, dań w restauracji a la carte, menu w kąciku sziszy, niektórych owoców i lodów.

    Sport i rozrywka

    2 baseny z tarasem słonecznym, siatkówka, koszykówka, piłka nożna, tenis ziemny, tenis stołowy, centrum fitness (gratis), aerobik, minigolf, masaże (jeden masaż - gratis), jacuzzi, sauna, rzutki, bilard, łaźnia turecka, ośrodek sportów wodnych i centrum nurkowe, dzienne i wieczorne animacje, występy folklorystyczne, dyskoteka. Goście mogą korzystać z atrakcji i udogodnień pozostałych hoteli kompleksu: Jasmin Village i Ali Baba Palace. Wejściówka (raz na pobyt) do Titanic Aquapark.

    Dla dzieci

    Brodzik, miniklub, plac zabaw, animacje, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, mini zoo i pokazy filmów na tarasie w Jasmine Village.

    Uwaga

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 15 USD. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 18$. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską (15 USD lub 18 USD), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel usytuowany nad samym morzem, w odległości ok. 17 km od Sakkali i 25 km od Dahar, 15 km od lotniska w Hurghadzie.

    Plaża

    Piaszczysta plaża przy hotelu (piasek gruboziarnisty - zalecane obuwie plażowe), mini molo.

    Hotel

    Kategoria lokalna 4* Popularny i lubiany hotel położony jest tuż nad brzegiem morza, na rozległym terenie, pełnym zadbanej roślinności. Niska zabudowa w orientalnym stylu sprawia, że liczący 400 pokoi hotel wydaje się kameralny. Obiekt idealny na rodzinne wakacje. Dodatkowym atutem hotelu jest możliwość korzystania z infrastruktury siostrzanych hoteli Jasmine Village i Ali Baba.

    Do dyspozycji gości

    Na terenie hotelu znajdują się: recepcja (sejf gratis), restauracja główna z bufetem oferująca dania kuchni międzynarodowej, bar przy plaży, bar przy basenie, lobby bar, mini centrum handlowe, kantor oraz pralnia.

    Internet

    kącik internetowy za opłatą.

    Konferencje/incentive

    mała sala konferencyjna dla ok. 50 os.

    Sport i rekreacja

    Bezpłatnie:  basen, leżaki i parasole przy basenach. Możliwość skorzystania z basenów na terenie hotelu Ali Baba Palace, w tym basenu podgrzewanego w okresie zimowym. Bosiko do siatkówki, Odpłatnie: bilard, tenis stołowy, centrum nurkowe, w sąsiadującym kompleksie hotelu Jasmine - windsurfing. W hotelu Ali Baba (obok) Goście mogą odpłatnie skorzystać z sauny, jacuzzi, masaży, a także bawić się w dyskotece. Hotel zapewnia całodzienny i wieczorny program animacyjny.

    Dla dzieci

    brodzik, plac zabaw oraz mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat). Hotel przygotował również program animacyjny.

    Zakwaterowanie

    Pokój typu Standard:  z klimatyzacją rozmieszczone w bungalowach wyposażone są w łazienkę z toaletą, (suszarkę można bezpłatnie wypożyczyć w recepcji), telefon, TV-SAT, lodówkę oraz balkon lub taras. Pokoje typu standard 2+2 to opcja w której jedno dziecko śpi razem z rodzicami, a hotel gwarantuje tylko jedną dostawkę.

    Wyżywienie

    All Inclusive:  śniadania, obiady  i kolacje w formie bufetu. Ponadto różnego rodzaju przekąski oraz nielimitowane napoje: bezalkoholowe, takie jak woda, kawa, herbata oraz napoje zimne, a także napoje alkoholowe rodzimej produkcji (wino, piwo, wódka, whisky) serwowane w godz. od 10.00-24.00. Dodatkowo płatne są soki wyciskane ze świeżych owoców. Przekąski serwowane są przy basenie lub w barach przy plaży w godz. 12.30-16.00, a popołudniowa kawa i ciastka w godz. 16.00-17.00.

    Informacje dodatkowe

    Hotel wysoko oceniany przez turystów. Opinie Holiday Check 5,1/90% rekomendacji.

    Cena

    Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę Egipską 15 USD płatnej na lotnisku w Hurghadzie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    WIZA I PASZPORT

    wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 15 USD. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Bezpośrednio przy hotelowej, żwirowej plaży (zalecane obuwie kąpielowe). Do centrum Hurghady ok. 12 km (połączenie taksówkami, autobusami liniowymi, autobusem hotelowym - za opłatą).

    Wyposażenie

    Rozległy ośrodek dysponuje 515 pokojami w dwupiętrowym budynku bocznym oraz kilku jednopiętrowych bungalowach położonych w hotelowym ogrodzie. Hol powitalny z miejscami wypoczynkowymi, recepcja z sejfami, restauracja dla niepalących, lobby bar, pub, dyskoteka, kącik internetowy (za opłatą), sala konferencyjna (80 osób). Przy hotelu mała galeria handlowa. W hotelowym ogrodzie 2 baseny ze słodką wodą, taras słoneczny, bar z przekąskami przy basenie i na plaży. Leżaki i parasole przy basenie i na plaży bez opłaty. Goście hotelu Club Aladdin mogą korzystać z restauracji oraz pozostałego wyposażenia hoteli Jasmin Village i Club Ali Baba (konieczna wcześniejsza rezerwacja).

    Dzieci

    Oddzielny brodzik, mini klub 4-12 lat (w godz. 10.00-12.30 oraz 15.00-17.30), plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty. Mini zoo z małpami i ptakami w sąsiednim hotelu Jasmin Village.


    Pokoje dwuosobowe (38111A 1-3A)

    Przyjemnie urządzone. Klimatyzacja, TV-Sat, telefon, mała lodówka, balkon lub taras. Prysznic, WC.

    Pokoje ruletka (38111A 1-3S)

    Wyposażone jak pokoje dwuosobowe, bez balkonu lub tarasu.


    Pokoje rodzinne (38111A 2-5B)

    Wjednopiętrowych bungalowach, dodatkowa sypialnia i kącik wypoczynkowy, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.


    Rozrywka

    Programy animacyjne w ciągu dnia i wieczorem.

    Sport

    Aerobik, boccia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, mini golf, tenis (sprzęt i oświetlenie za opłatą). Za opłatą: bilard, sauna, masaże, whirpool. W hotelu Jasmin Village centrum nurkowe oraz szkoła windsurfingu (w jęz. niemieckim/angielskim).

    Wyżywienie

    ALL inclusive: 3 posiłki w formie bufetu w restauracji głównej. Przekąski w barach na plaży i przy basenie w godz. 12.30-16.00, kawa, herbata i ciasto w godz. 16.00 -17.00. Napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, wódka, whisky, gin, rum) w barach na terenie hotelu w godz. 09.00 - 00.30 (w dyskotece oraz barze orientalnym napoje za opłatą). Możliwość korzystania z oferty All inclusive w barach i restauracjach hoteli Jasmin Village i Club Ali Baba (w restauracjach konieczna wcześniejszejsza rezerwacja).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hurghada, Egipt

    Położenie

    w strefie turystycznej, do centrum Hurghady z możliwością rozrywki, zakupów, restauracjami i barami ok. 12 km.

    Plaża

    bezpośrednio przy szerokiej, piaszczysto- żwirowej hotelowej plaży (zalecane obuwie kąpielowe). Leżaki, parasole i ręczniki na plaży bezpłatnie. Bar na plaży.

    Wyposażenie

    popularny hotel, odnowiony w 2015 roku, oferuje 505 pokoi w dwupiętrowym budynku głównym oraz bungalowach. Do dyspozycji Gości: lobby hotelowe, recepcja z sejfami (bez opłaty), restauracja bufetowa, restauracja a la carte (za opłatą), bary, kącik internetowy w lobby (za opłatą). W ogrodzie znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, taras słoneczny, bar. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe przy basenie i na plaży w cenie.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    przyjemnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-3A): standardowe, w bungalowach, ok. 24 m2, klimatyzacja, TV -sat., tel., mała lodówka, balkon lub taras. Wanna lub prysznic. WC.Pokoje - wariant ekonomiczny (1-3S). Pokoje rodzinne (2F): ok. 48 m2, 2 pokoje, 1 łazienka; wyposażone jak stanadrowe pokoje dwuosobowe. Dla 2 os. dorosłych i min. 1 dziecka, maks. 2 dzieci. W większości pokoi znajdują się sejfy. Możliwość wynajęcia sejfu w recepcji.

    Dzieci

    oddzielny brodzik, miniklub (4-12 lat, w określonych godzinach), plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem, Ali Baba Aquapark bezpłatnie, bez limitu.

    Dostęp do internetu

    kącik internetowy w lobby za opłatą.

    Sport

    aerobik, siatkówka plażowa, siłownia, 2 korty tenisowe (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy. Za opłatą: bilard oraz sporty wodne oferowane na plaży w Diver`s Diving Center przy sąsiednim hotelu Jasmine Village.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki na bazie alkoholi lokalnych) i napoje bezalkoholowe w godz. 9:30-0:30 (w dyskotece do godz. 23:00). Przekąski w godz. 12-16:00. Kawa, herbata, ciasto w godz. 16-17:00. Możliwość korzystania z restauracji w hotelach Jasmin Village i Ali Baba.

    Dni gratis

    7=6, 14=12 w terminach: 14.05-21.05.16, 18.06-25.06.16, 13.08-20.08.16, 10.09.-17.09.16, 01.10-15.10.16.

    Dla dzieci

    2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka.

    Polecamy

    • popularny hotel, odnowiony w 2015 roku
    • od wielu lat w ofercie Neckermann'a
    • pokoje rodzinne 2+2
    • szeroka, piaszczysta plaża
    • nowy Aquapark w hotelu Ali Baba gratis, nie limitowana ilość wejść
    • możliwość korzystania z restauracji w hotelach Jasmin Village i Ali Baba.


    Mapa Hotelu Aladdin
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Aladdin

    3.9
    polecam

    Świetny hotel, położony niedaleko lotniska, wygląda na niedawno remontowany. Ładne pokoje sprzątane co 2-3 dni. Smaczne jedzenie, bardzo urozmaicone, do tego restauracje ala carte i bary na terenie resortu. Super miejsce na wypoczynek, polecam! :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    3.9
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Wspaniały urlop w dobrej cenie, polecamy wszystkim ten hotel!!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.0
    polecam

    Idealne miejsce dla zakochanych par albo na rodzinny wypoczynek, Hotel ślicznie urządzony, pokoje przestronne, wysprzątane, za każdym razem czekały na nas wymyślne figury z ręczników. SUper jedzenie, codziennie inne, raz w tygodniu były wieczory tematyczne. Bardzo pomocna obsługa, nie oglądała się na napiwki.Jedynym minusem jest natłok rosjan, hałaśliwych i robiących straszny bałagan. Poza tym polecam, chętnie tam wrócimy z żoną i dziećmi

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.4
    zdecydowanie polecam

    POLECAM GORĄCO!!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    4.4
    zdecydowanie polecam

    polecam, naprawdę warto odwiedzić ten hotel

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, na romantyczne wakacje
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Witam - spędziłem w tym hotelu tydzien 29.07 - 5.08 i jesteśmy wraz ze swoją narzeczoną bardzo zadowoleni z tego właśnie pobytu. Bardzo miła obsługa, żartobliwa i z dużą kulturą (za 1$ to już w ogolę obłęd;) Mieszkalismy w bungalowach i wszystko było w jak najlepszym porządku, woda, ręczniki codziennie donoszone pod drzwi domku. Polecamy osobą aktywnym nurkowanie z DEEP DIVERS - przy samej plaży i pytac o Eduardo - mówi po polsku i jest godny zaufania ! polecamy !

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    3.7
    polecam

    hotel zgodnie z oczekiwaniami, czysto; posiłki przeciętne; hotel polecam na romantyczne wakacje:)

    POLECAM:
    singlom, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    3.7
    3.3
    może być

    2 tygodnie lipiec-sierpień 2009. Hotel zdominowany przez Rosjan, zdarzają się Niemcy(większych chamów nie widziałem ale Polacy się nie dają) . Bardzo durzy kompleks hoteli można korzystać z trzech hoteli Aladin, Alibaba i Jasmin. Najfajniejszy i najładniejszy basen ma Alibaba Pokoje sprzątane codziennie woda butelkowana donoszona codziennie, w pokojach sejf za darmo. Niestety jedzenie tragedia , nie smaczne i cały czas to samo, polecam pójść do Alibaby tam dają lepiej zjeść. Ładna rafa koralowa przy plaży, sporty wodne banan kółka itp. Polecam wybrać się na nurkowanie na rafę koralową SUPER!!!!!!!! Ogólnie wrażenia mam pozytywne bardzo fajny kompleks hotelowy wszystko zadbane i wcale nie jest brudno. Polecam osobom nie zbyt wymagającym.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: może być
    3.3
    4.0
    polecam

    Hotel fajny, czysty, mieliśmy duży pokój. Codziennie sprzątany i wymieniane ręczniki. Kelenrzy trochę natarczywi, ale ogólnie obsługa na poziomie. Bardzo smaczne jedzenie, były kuchnie z róznych stron świata (w piątki orientalna), często włoskie pasty, bywały też owoce morza (np. kalmary, krewetki w cieście). Jest sporo animacji, a blisko hotelu centrum rozrywkowe. Hotel wart polecenia.

    POLECAM:
    singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.3
    polecam

    Jak najbardziej wart swojej ceny. Pięknie położony, bo przy samej plazy i okolica bardzo urokliwa. Właściwie składa się z kompleksu trzech hoteli, można korzystać z udogodnień ich wszystkich. Pokoje o przeciętnym standardzie, ale czyste. Jedzenie na piatkę! Dużo i smacznie. Są animacje od rana, m.in. po rosyjsku (wielu gości to Rosjanie, też Niemcy, Anglicy i trochę Polaków). Wieczorami hotelowa dyskoteka, ale można też wybrać sie do centrum Hurghady (niedrogie busiki co chwile jeżdzą). Ogólnie udane wakacje, polecam.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.1
    • Hotel
      4.8
    • Pokoje
      4.6
    • Wyżywienie
      4.6
    • Atrakcje
      i sport
      4.9
    • Obsługa
      5
    HolidayCheck
    Ocena Aladdin:
    4.8 / 6

    Wszystko OK 2018-05-10
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    bardzo piekne vakacjie.animator program uchwacajoncy. dla kobiety vszystko v porzondku. niespodianka...
    więcej

    5.4
    Niezapomniane wakacje w Aladdin Beach 2018-04-19
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Witam wszystkich ktorzy zastanawiaja sie nad wyborem tego hotelu.Hotel ma cztery gwiazdki,ale tutaj ...
    więcej

    5.9
    Święta w Egipcie 2018-04-06
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    hotel bardzo mam się podobał a szczególnie synowi ma 7 lat bo rano nurkował na niewielkiej rafie a p...
    więcej

    5.8
    Wyjazd w marcu, bardzo atrakcyjny hotel 2018-03-27
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Bardzo fajny hotel, miła obsługa, jedzenie ok 2018-03-27
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel bardzo czysty i blisko morza. Plaża bardzo czyta, panuje przyjemna i bezpieczna atmosfera. Obs...
    więcej

    6.0
    Super 2018-03-15
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.8

    fajny hotel mila obsluga jedzenie tez dobre ,duzy osrodek mozna fajnie odpoczac z dziecmi .super dy...
    więcej

    5.7
    Polecam 2018-03-09
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Super hotel, mila obsluga, dobre jedzemie. Co wazne bardzo czysty. Dobry dobor animacji. Obsluga na ...
    więcej

    5.8
    Super urlop, bardzo ładny hotel, czysty 2018-03-03
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    polecamy ten hotel wszystkim za intersowanym plaza jest blisko jedzenie na plazy obsluga lezaki mate...
    więcej

    5.6
    Wracam, wracam, wracam... 2018-02-21
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Serdecznie polecamy 2018-01-20
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo mily i przyjazny hotel dla rodzin z dziecmi. Jedzenie smaczne, codziennie sprztane pokoje. Pr...
    więcej

    6.0
    Średni, standard hotelowy, jedzenie w miarę dobre 2018-01-15
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    pobyt w hotelu w przyjemnym towarzystwie animatorow,standard hotelu mysle ze na dwie gwiazdki,obslug...
    więcej

    4.7
    Fajny hotel, miła obsługa 2018-01-11
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    Pojechaliśmy z synem do tego hotelu na Święta Bożego Narodzenia ( w Egipcie byliśmy pierwszy raz). M...
    więcej

    4.9
    Bardzo dobry hotel polecamy wszystkim 2018-01-10
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo dobre jedzenie,super obsluga,czyste pokoje ladna, czysta plaza, Ayman to fajny gosc zawsze...
    więcej

    6.0
    Polecam! Super Hotel! 2017-10-15
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Polecam ten hotel jest czysto , schludnie , obsuga na poziomie ! Plaza blisko ! :) Kelnerzy zawsze d...
    więcej

    5.9
    Bardzo dobrze! 2017-10-13
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Aladdin - nic ci więcej nie trzeba! 2007-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      4.5

    Nie dawno wróciłam z urlopu a już za nim tęsknię! Atmosfera w hotelu cudowna. Obsługa sympatyczna i ...
    więcej

    5.2
    Zajefajna atmosfera,polecam! 2007-09-28
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.5

    4.9
    Dobrze zorganizowany hotel 2008-01-27
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    5.3
    Fajny hotel 2008-02-11
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    FAJNY HOTEL NA WYPOCZYNEK, CIEPŁA WODA W PASENIE, DOBRE JEDZENIE, MOZNA SIE ZKOCHAĆ, MIŁY PERONEL, I...
    więcej

    6.0
    Aladdin ale posiłki w jasmine village 2008-05-02
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.0

    4.0
    Można trafić dużo lepiej 2008-05-26
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    2.3
    Aladdin poległ 2008-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.8
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    Byłem w tym hotelu pare lat temu i spędziłem wspaniałe wakacje. Tym razem to był dramat. Brud w poko...
    więcej

    3.0
    Rewelacyjny hotel aladdin beach resort 2008-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Ciężko znaleźć minusy. 2008-07-29
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    5.5
    Doskonały urlop i zabawa 2008-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.3

    Podróżuję juz od wieli lat, co roku jestem w innym miejscu. Wyjeżdżam zawsze z rodziną (2 córki - 17...
    więcej

    4.8
    Może nie luksus, ale dobry hotel 2008-08-01
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.6
    Nam się podobało 2008-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Uważam Aladdin za najlepszy z kompleksu trzech hoteli. Ma najładniejszy wystrój - niska zabudowa, du...
    więcej

    5.7
    Dobry standard dla rodzin z dziećmi 2008-08-17
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.5

    4.0
    Róznorodność 3 hoteli 2008-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Rewelacyjny pomysł połączenia 3 hoteli, gdzie każdy może znaleźć coś dla siebie. Obsługa bardzo miła...
    więcej

    5.8
    Bardzo dobra 2008-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    hotel rewelacja jedzie rowniez grupa animacyjna bardzo dobra cały dzien potrafia zorganizowac. keln...
    więcej

    5.9
    Dobry, bo korzystasz z 3 hoteli 2008-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.3

    Plaza i basen sredni ale mozna chodzic na basen do Ali Baby, a na plaze do Jasmine (piekna piaszczys...
    więcej

    4.8
    Szkoda, niestety jestem rozczarowana 2008-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      3.5
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.5
    • Obsługa
      1.5

    2.3
    Dla mnie ten hotel za czystość i obsługę to max 1 gwiazdka 2008-09-17
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      1.5

    2.3
    Aladin= niezapomniane wakacje 2008-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.6
    Polecam każdemu 2008-09-24
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.3

    dla mnie bomba polecam ten hotel każemu Plaża i basen istna rewelacja. Mój kolejny urlop prawdopodob...
    więcej

    5.1
    Polecem do wypoczynku oraz korzystasz z 3 hoteli 2008-11-09
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotel spełnił całkowicie moje oczekiwania co do jakości wczasów. Plusy: Fantastyczne jedzenie nawet...
    więcej

    5.6
    Aladdin beach 2008-12-30
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    Pokoje duze przestronne sprzatane powierzchniowo-personel niezbyt mily szczegolnie na stolowce. Jedz...
    więcej

    5.0
    Polecam ten hotel 2009-01-04
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      3.5

    Jedyne do czego mam zastrzeżenia to do jedzenia (było niesmaczne i mało) i do obsługi pracującej w r...
    więcej

    4.6
    Aladdin tak , ale 2009-02-15
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      3.0

    3.8
    Alladin - nie dziękuje 2009-03-10
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      2.5
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      2.0

    3.0
    Hotel aladdyn 2009-03-13
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      3.5

    3.6
    Dobry hotel, polecam 2009-03-16
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.5

    4.8
    Aladdin hotel godny polecenia! 2009-08-15
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.5

    4.8
    Zabawnie, przyjemnie, beztrosko 2009-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.1
    Hotel ok, restauracji głównej nie polecam ! 2009-08-22
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    3.5
    Nie polecam 2009-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.0

    2.3
    Kompleks aladdin beach hotel aladdin 2009-10-06
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.5

    4.5
    Hotel ok, za wyjątkiem obsługi restauracji głownej 2009-11-07
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Fantastyczny wypoczynek 2009-11-25
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    5.1
    Nie polecam bungalow 2010-03-02
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    4.0
    Nigdy w życiu 2010-03-23
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      2.8
    • Pokoje
      2.3
    • Wyżywienie
      1.8
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      1.0

    dostawki polegały na ściągnięciu poduszek z kanapy i walnięciu na podlłogę. Obsługa tragiczna.Mopy p...
    więcej

    2.3
    Poczułam się jak w raju 2010-04-02
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Egipt to jednak nadal nic poza gwarantowaną pogodą 2010-05-11
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      3.4
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      1.8

    Jedyną zaletą hotelu Aladdin Beach Resort jest to, że jest on jednym z trzech hoteli tworzących duży...
    więcej

    3.1
    Za co 4 gwiazdki? 2010-05-14
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      3.5

    Hotel nie zasługuje na miano 4 gwiazdek, co najwyżej słabe 2. Jedzenie bardzo monotonne. W łazienkac...
    więcej

    3.7
    Koszmarny hotel 2010-06-22
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      2.2
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.8
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      1.3

    Obsługa w hotelu - tragedia, najgorzej w głównej restauracji,obsługa cię po prostu ignoruje jeśli za...
    więcej

    2.7
    Urlop z rodziną i przyjaciółmi 2010-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Świetny hotel, gorąco polecam! 2010-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      4.7
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    Hotel bardzo przyjemny polecam szczególnie na okres dłuższy niż tydzień czasu, nie można się tam nud...
    więcej

    5.3
    Zawiedzeni, zniesmaczeni, zdegustowani. 2010-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      1.0

    2.0
    Polecam ten hotel chociaz mam małe zastrzezenia 2010-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      4.3

    Witam! Hotel godny polecenia! Plusem jest mozliwosc korzystania z basenów oraz innych atrakcji hotel...
    więcej

    5.3
    Adekwtny do ceny 2010-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      3.6
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    Hotel adekwatny do ceny.Dużym plusem jest możliwość korzystania z 2 siostrzanych hoteli(jasmin i ali...
    więcej

    3.7
    Udane wakacje 2010-07-29
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Alladin Beach 2010-07-29
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    5.2
    Hotel godny polecenia 2010-09-11
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      4.3
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.3

    Szczerze polecam ten hotel, spędziliśmy w nim z mężem wspaniałą podróż poślubną. Pokoje ładne, duże ...
    więcej

    5.4
    Hotel wart swojej ceny 2010-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    5.3
    Hotel rewelacja, wszystko można załatwić 2010-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel super, byliśmy bardzo zadowoleni, mamy porównanie, nasz 4 pobyt w Hurghadzie. Pokój dostaliśmy...
    więcej

    5.7
    Bardziej polecam Ali Babe 2010-09-25
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      4.3

    Aladdin jest ok, ale jak już wspomniałam w tytule bardziej polecam Ali Babę - super basen, lepsze je...
    więcej

    4.7
    Zdecydowanie polecam! 2010-09-26
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Wakacyjna opinia 2010-09-27
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Bardzo pozytywna 2010-09-27
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Raj na Ziemi, dla każdego coś dobrego! 2010-09-28
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    4.2
    Zawiedziona - nie polecam 2010-09-28
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      2.3

    Obsługa oraz gastronomia na tragicznym poziomie - skutecznie zniechęciła mnie do Egiptu, Rosjanom s...
    więcej

    3.8
    Bardzo pozytywna 2010-09-29
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Udane wakacje! 2010-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Dobry 2010-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Superowo 2010-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Lepiej być nie mogło 2010-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Super 2010-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Rozbiór w biały dzień 2010-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      2.0

    2.8
    Słońce, morze, plaża. 2010-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Wymarzone wczasy 2010-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Jak na razie nikt nam za skórę nie zalazł 2010-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Extra 2010-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Dobra 2010-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.6
    Wspaniałe, niezapomniane 2 tygodnie 2010-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super wakacje 2010-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      2.0

    4.7
    Coś pięknego 2010-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    4.7
    Siódme niebo 2010-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Fajnie 2010-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Jest super! 2010-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.8

    Wyjazd najlepszy w okolicach września. Nie dość, że temperatura jest znośna, to nie ma dużo turystów...
    więcej

    5.1
    Średnia opinia 2010-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      3.0

    4.5
    Ok 2010-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      4.8

    Warto przyjechać poza sezonem. Uważam, że wrzesień jest idealną porą. Lepiej nie używać telefonu, po...
    więcej

    5.0
    Słonecznie 2010-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Było super 2010-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Fajnie 2010-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Kochanie! Jak się masz! 2010-10-04
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Aladdin 2010-10-04
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      2.0

    3.8
    Aladdin Beach Resort 2010-10-04
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Najlepszy termin do wyjazdu to wrzesień, ponieważ nie jest tak gorąco. Ceny połączeń są drogie, lepi...
    więcej

    6.0
    Super 2010-10-04
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Słońce, plaża i najlepsza zabawa! 2010-10-04
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Cudownie 2010-10-04
    Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Aladdin - możliwości zakwaterowania:

    family room dbl
    1 os. standard z widokiem na ogrod
    Standard DBL
    standard dbl
    2 os. rodzinny
    2 os. standard z widokiem na ogrod
    3 os. Pokój Standard z widokiem na ogród
    STANDARD ROOM
    3 os. Pokój rodzinny
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
    Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
    Dvoulůžkový pokoj
    Family Suite
    DOPPELZIMMER STANDARD
    SPARZIMMER DOPPEL
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    STANDARD-DOPPEL ZUR ALLEINBENU
    Rodinný pokoj pro 2 osoby
    Rodinný pokoj pro 3 osoby
    Rodinný pokoj pro 4 osoby
    FAMILIENZIMMER 2ERW. + 2KINDER
    Pokój rodzinny
    PROMO ROOM
    Jednolůžkový pokoj

    Aladdin - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Aladdin? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00