Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
  • Hotel Aladdin, Morze Czerwone
1 / 17
Udogodnienia hotelu Aladdin
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Aladdin
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Aladdin:
4.1 / 5
Średnia z 12 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aladdin:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Hotel
    4.2
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.2
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.4
Ocena hotelu:
4.1 / 5
Średnia z 12 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 czerwca 2018

Hotel Aladdin w ofercie Biura podróży:

TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

HURGHADA/EGIPT

Do dyspozycji gości

• recepcja • ogród • 2 baseny (zewnętrzne, ze słodką wodą) • restauracja główna (kuchnia międzynarodowa) • restauracja a la carte Turkish Restaurant (kuchnia azjatycka, turecka, dania z grilla) • restauracja a la carte Italian (kuchnia włoska) • restauracja a la carte Mongolian (kuchnia azjatycka, ryby/owoce morza, dania z grilla) • restauracja a la carte (z tarasem) • 4 bary • sala telewizyjna 

Wyposażenie

• Wi-Fi (w recepcji i lobby, płatne) • leżaki (przy basenie) • ręczniki (w cenie) 

Dodatkowe udogodnienia

• kantor • sejf (w recepcji) • pralnia (płatna) • sklep z pamiątkami • sklepy • jubiler • fryzjer • opieka medyczna • parking • sala konferencyjna 

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

539

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• goście mogą korzystać z aquaparku w sąsiednim hotel Ali Baba (2 razy w tyg.) • codzienny wstęp do aquaparku dla gości dokonujących rezerwacji po 15.12.17 r. • hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Dla dzieci

• animacje dla dzieci i młodzieży • 2 brodziki • plac zabaw • miniklub (dla dzieci w wieku 4-12 lat) • minidisco • opieka nad dziećmi (płatna) • menu dla dzieci 

Sport i wellness

W cenie • piłka nożna • siatkówka plażowa • minigolf • koszykówka • tenis (oświetlenie płatne) • tenis stołowy • siłownia • aerobik • rzutki • łucznictwo • piłka wodna • gimnastyka w wodzie

Płatne • centrum wellnes Health Centre • łaźnia parowa • masaże • zabiegi kosmetyczne • windsurfing • surfing 

Rozrywka

• amfiteatr • dyskoteka (wstęp powyżej 18. roku życia) • program rozrywkowy • animacje sportowe • pokazy • muzyka na żywo • karaoke 

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 4 os. • ok. 45 m2 • od strony ogrodu • balkon lub taras • 2 oddzielne pokoje połączone drzwiami • klimatyzacja • telefon • minibar (woda) • TV sat. • lodówka • prysznic • suszarka do włosów (do wypożyczenia w recepcji) • WC

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-4 os. • ok. 35 m2 • widok na ogród • balkon lub taras • klimatyzacja • telefon • minibar (woda) • TV sat. • sofa • lodówka • wanna lub prysznic • suszarka do włosów (do wypożyczenia w recepcji) • WC

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (7.00-10.00) • obiad (12.30-14.30) • kolacja (18.00-22.00) • późne śniadanie (10.00-11.00) • posiłki w formie bufetu • przekąski i ciasta • wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane lokalne alkohole (9.00-0.30) • kawa/herbata po południu

Dodatkowe informacje • dostępne dania dietetyczne, bez laktozy, wegetariańskie i sezonowe (na zapytanie) • 4 restauracje a la carte (po wcześniejszej rezerwacji, na zapytanie) • wymagany odpowiedni strój do kolacji • kolacja bożonarodzeniowa i sylwestrowa (w cenie)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF 3,5

KATEGORIA EGIPSKA

***

Położenie

Hotel usytuowany jest bezpośrednio przy piaszczystej plaży, w odległości ok. 17 km od Sakkali i 25 km od Dahar, 15 km od lotniska w Hurghadzie.

HOTEL OFERUJE

Hotel położony jest tuż nad morzem, na rozległym terenie, pełnym zadbanej roślinności. Niska zabudowa w orientalnym stylu sprawia, że liczący 400 pokoi hotel wydaje się kameralny. Na terenie hotelu znajdują się: restauracja główna z bufetem oferująca dania kuchni międzynarodowej, bar przy plaży, bar przy basenie, lobby bar, pub, dyskoteka, a także mini centrum handlowe, kantor oraz pralnia. Goście mogą korzystać z internetu (za dodatkową opłatą). Hotel udostępnia Gościom salę konferencyjną dla 50 osób.

POKOJE

Pokoje z klimatyzacją rozmieszczone w bungalowach wyposażone są w łazienkę z toaletą, (suszarkę można bezpłatnie wypożyczyć w recepcji), telefon, TV sat., i lodówkę oraz balkon lub taras. Sejf w recepcji udostępniany jest bezpłatnie. Pokoje typu standard 2+2 to opcja w której jedno dziecko śpi razem z rodzicami a hotel gwarantuje tylko jedną dostawkę.

Wyżywienie

All inclusive - opcja wszystko w cenie zawiera posiłki główne: śniadania w godz. 06.30-10.00, obiady w godz. 12.30-14.30 i kolacje w godz. 18.00-22.00 w formie bufetu. Ponadto różnego rodzaju przekąski oraz nielimitowane napoje: bezalkoholowe, takie jak woda, kawa, herbata oraz napoje zimne, a także napoje alkoholowe rodzimej produkcji (wino, piwo, wódka, whisky) w godz. od 10.00-24.00. Dodatkowo płatne są soki wyciskane ze świeżych owoców. Podczas obiadu dostępne bezpłatnie lody. Przekąski serwowane są przy basenie lub w barach przy plaży w godz. 12.30-16.00, a popołudniowa kawa i ciastka w godz. 16.00-17.00.

SPORT i ROZRYWKA

Na terenie hotelu znajdują się: basen (leżaki i parasole przy basenie i przy plaży są bezpłatne). Brak podgrzewanego basenu, można skorzystać bezpłatnie z podgrzewanego basenu w Alibabie. Boisko do siatkówki, bilard (płatny 35 LE/godz.), Goście mogą grać w tenisa stołowego i korzystać odpłatnie z usług centrum nurkowego oraz windsurfingu w hotelu Jasmine (ten sam kompleks obok). W hotelu Ali Baba (obok) Goście mogą odpłatnie skorzystać z sauny, jacuzzi, masaży, a także bawić się w dyskotece. Hotel zapewnia całodzienny i wieczorny program animacyjny.

DZIECI

Na terenie hotelu oddano do dyspozycji najmłodszych Gości brodzik, plac zabaw oraz mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat). Hotel przygotował również program animacyjny.

NASZYM ZDANIEM

Hotel jest wymarzonym miejscem na spędzanie rodzinnych wakacji. Wiele atrakcji dla dzieci oraz bogata infrastruktura sprawiają, że nie można się tu nudzić. Niska zabudowa i bujna zieleń tworzą przyjemną, kameralną atmosferę.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Bezpośrednio przy hotelowej, żwirowej plaży (zalecane obuwie kąpielowe). Do centrum Hurghady ok. 12 km (połączenie taksówkami, autobusami liniowymi, autobusem hotelowym - za opłatą).

Wyposażenie

Rozległy ośrodek dysponuje 515 pokojami w dwupiętrowym budynku bocznym oraz kilku jednopiętrowych bungalowach położonych w hotelowym ogrodzie. Hol powitalny z miejscami wypoczynkowymi, recepcja z sejfami, restauracja dla niepalących, lobby bar, pub, dyskoteka, kącik internetowy (za opłatą), sala konferencyjna (80 osób). Przy hotelu mała galeria handlowa. W hotelowym ogrodzie 2 baseny ze słodką wodą, taras słoneczny, bar z przekąskami przy basenie i na plaży. Leżaki i parasole przy basenie i na plaży bez opłaty. Goście hotelu Club Aladdin mogą korzystać z restauracji oraz pozostałego wyposażenia hoteli Jasmin Village i Club Ali Baba (konieczna wcześniejsza rezerwacja).

Dzieci

Oddzielny brodzik, mini klub 4-12 lat (w godz. 10.00-12.30 oraz 15.00-17.30), plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty. Mini zoo z małpami i ptakami w sąsiednim hotelu Jasmin Village.


Pokoje dwuosobowe (38111A 1-3A)

Przyjemnie urządzone. Klimatyzacja, TV-Sat, telefon, mała lodówka, balkon lub taras. Prysznic, WC.

Pokoje ruletka (38111A 1-3S)

Wyposażone jak pokoje dwuosobowe, bez balkonu lub tarasu.


Pokoje rodzinne (38111A 2-5B)

Wjednopiętrowych bungalowach, dodatkowa sypialnia i kącik wypoczynkowy, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.


Rozrywka

Programy animacyjne w ciągu dnia i wieczorem.

Sport

Aerobik, boccia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, mini golf, tenis (sprzęt i oświetlenie za opłatą). Za opłatą: bilard, sauna, masaże, whirpool. W hotelu Jasmin Village centrum nurkowe oraz szkoła windsurfingu (w jęz. niemieckim/angielskim).

Wyżywienie

ALL inclusive: 3 posiłki w formie bufetu w restauracji głównej. Przekąski w barach na plaży i przy basenie w godz. 12.30-16.00, kawa, herbata i ciasto w godz. 16.00 -17.00. Napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, wódka, whisky, gin, rum) w barach na terenie hotelu w godz. 09.00 - 00.30 (w dyskotece oraz barze orientalnym napoje za opłatą). Możliwość korzystania z oferty All inclusive w barach i restauracjach hoteli Jasmin Village i Club Ali Baba (w restauracjach konieczna wcześniejszejsza rezerwacja).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

12 km od centrum Hurghady, 8 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 42.100 m2.

 

Pokoje:

w budynku głównym, bungalowach i w aneksie: 455 pokoi standardowych dla max. 2+1 os. (20 dla niepełnosprawnych), 22 suity rodzinne dla max. 2+2 os. (2 pokoje połączone drzwiami); klimatyzacja indywidualna, TV, suszarka (na zapytanie w recepcji), minibar (woda - bezpłatna), sejf (bezpłatny), łącze internetowe (płatne), terakota, wanna lub prysznic, balkon lub taras.

 

Wyposażenie hotelu:

restauracja w budynku, 5 barów, sala konferencyjna, 2 baseny odkryte.

 

Rozrywki i Usługi:

Bezpłatne: sejf w recepcji, animacje, siłownia, tenis stołowy, 2 korty tenisowe, rakiety i piłki do tenisa (depozyt), oświetlenie kortów, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, wejście do dyskoteki, minigolf (depozyt).

Płatne: room service, kawiarenka internetowa, centrum biznesowe, pralnia, salon piękności, centrum SPA, drinki w dyskotece, sauna, łaźnia turecka, masaż, jacuzzi, surfing, spadochron, centrum nurkowe, rzutki, bilard, drinki w dyskotece.

 

Dla dzieci:

2 brodziki, miniklub, plac zabaw, animacje, krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie).

 

Plaża:

przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa,150 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne.

 

Wyżywienie:

All Inclusive (9:00-00:30)

Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja.

Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System nie zawiera: napoi importowanych, napoi serwowanych w butelkach, kawy po turecku, shishy, soków ze świeżych owoców, lodów, owoców morza.

Restauracja a?la carte: owoce morza ? płatna. Wymagana rezerwacja.

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • transfery,
  • wyżywienie wg oferty,
  • ubezpieczenie,
  • opiekę rezydenta.

 

Cena nie zawiera:

  • wizy płatnej na lotnisku - 15 USD.

 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3+* Egipt/Hurghada

Kategoryzacja hotelu

kat. Exim Tours 3+* kat. lokalna 4*

Położenie

- pezy plaży - ok. 7 km od lotniska w Hurghadzie - ok. 15 km od centrum Hurghady

Plaża

- piaszczysta (łagodne zejście do wody) - parasole i leżaki (bezpłatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - klimatyzacja indywidualna - TV- Sat, telefon, mini bar (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras Pokój Rodzinny - dwa pokoje oddzielone drzwiami - wyposażenie pokoju standardowego

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - park wodny w hotelu Titanic Aqua Park - 2 baseny - korty tenisowe - tenis stołowy - rzutki - boccia - fitness - gimnastyka i aerobik w basenie - siatkówka wodna Płatne - oświetlenie kortów tenisowych - bilard - sauna, jacuzzi, masaże - centrum nurkowe - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- mini klub - 2 baseny - plac zabaw - mini zoo - animacje

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00. Raz na pobyt możliowść skorzystania z restauracji a la carte po wcześniejszej rezerwacji.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 3 restauracje a la carte (francuska, rybna, mongolska) - restauracja na plaży - lobby bar (24 h) - bar przy basenie (10:00 - 24:00) - bar na plaży (10:00 - 17:00) - bar na tarasie (18:00 - 24:00) - bar w dyskotece (23:30 - 03:00)

Dodatkowe informacje

- internet Wi Fi (w lobby bezpłatny) - pralnia - sklepy - hotel dysponuje 390 pokojami

- rok otwarcia hotelu

1995 r. (częściowy remont w 2015 r.) - www.dessolehotels.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera

opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacje paszportowo-wizowe

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.


Oasis Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

przy plaży, ok. 16 km od centrum Hurghady.

 

Wyposażenie hotelu:

do dyspozycji Klientów hotel oferuje bary i restauracje – restauracja główna „Agrabah”, restauracja włoska „Oasis”, bar przy plaży, pub oraz bar przy recepcji i kafeteria.

 

Wyposażenie pokoju:

hotel posiada 420 klimatyzowanych pokoi z łazienką, telewizorem, telefonem oraz lodówką. Sejfy dostępne są w recepcji bez żadnej dodatkowej opłaty.

 

Sport i rozrywka:

Goście korzystać mogą z dwóch basenów odkrytych, w tym jeden z podgrzewaną wodą, centrum nurkowania, centrum windsurfingu, kortów tenisowych, bilardu (płatny), mini golfa, squasha w hotelu Jasmine Village oraz fitness centrum i dyskoteki. Dla dzieci przygotowano mini klub, brodzik, plac zabaw oraz mini zoo.

 

Wyżywienie:

All inclusiveall inclusive: - śniadanie w restauracji głównej, w godz. 06:00 – 10:00, - obiad w restauracji głównej, w godz. 12:30 – 14:30, - przekąski w barze przy plaży, w godz. 12:30 – 16:00, - podwieczorek z kawą i ciastem w lobby barze, w godz.16:00 – 17:00, - kolacja w restauracji głównej, w godz. 18:00 – 22:00, - kawa, herbata, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole serwowane w szklankach, w lobby barze od 09:00 do 00:30, w barach przy plaży od 09:00 do 16:00, w restauracji "Agrabah” w czasie posiłków oraz w barze „Abu’s Pub” w godz. 18:00 – 00:30, - opcja all inclusive obowiązuje również w dyskotece w godz. 22:00 – 23:00.

 

Cena zawiera:

  • przelot
  • opłaty paliwowe i kursowe,
  • opłaty lotniskowe,
  • transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
  • ubezpieczenie KL i NW
  • zakwaterowanie
  • wyżywienie wg. oferty
  • opieka polskiego rezydenta

 

Cena nie zawiera:

  • wizy egipskiej  

 

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Aladdin Beach resort położony jest na rozległym terenie zadbanego ogrodu, bezpośrednio przy plaży. Jest to dobre miejsce na rodzinny wypoczynek. Hotel należy do okazałego kompleksu złożonego jeszcze z hoteli Jasmine Village i Ali Baba. Niska zabudowa w orientalnym stylu powoduje, że liczący ponad 300 pokoi hotel sprawia wrażenie kameralnego.

 

LOKALIZACJA HOTELU

w Hurghadzie, przy plaży, ok. 15 km od centrum, ok. 8 km od lotniska.

 

WYPOSAŻENIE HOTELU

liczba pokoi: 515, restauracje: 3, lobby bar, bar na plaży, bar przy basenie, koktajl bar, sejf, room service (płatny), snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, wymiana walut, fryzjer, skrzynka pocztowa, pasaż handlowy, salon urody, opieka lekarska (płatna), centrum konferencyjne.

 

WYPOSAŻENIE POKOI

klimatyzacja, telewizja satelitarna, internet (płatny), lodówka, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, mini bar/lodówka, łazienka z wanną lub prysznicem.

 

PLAŻA

prywatna, piaszczysto-kamienista, przy hotelu, parasole, leżaki, ręczniki.

 

SPORT I FITNESS

siatkówka, koszykówka, jazda konna (płatna), tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi (płatne), centrum fitness, aerobik, SPA (płatne), sauna (płatna), rzutki (płatne), bilard (płatny), mini golf, łaźnia turecka (płatna).

 

SPORT NA PLAŻY

nurkowanie (płatne), siatkówka, windsurfing (płatny).

 

ROZRYWKA

dzienne animacje, wieczorne animacje, dyskoteka.

 

DLA DZIECI

brodzik, mini klub, plac zabaw, animacje, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

 

WYŻYWIENIE

pakiet All Inclusive.

ALL INCLUSIVE ZAWIERA

śniadanie (06.00 - 10.00), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolację (18.00 - 22.00) w formie bufetu w głównej restauracji. Napoje do posiłków. Przekąski (12.00 - 16.00) i nielimitowane napoje (woda, kawa, herbata, napoje chłodzące) oraz lokalne alkohole (wino, piwo, wódka, brandy, whisky, likiery) w godzinach 10.00 - 00.30. Podwieczorek (16.00 - 17.00) w lobby barze.
Depozyt za sprzęt do mini golfa i tenisa ziemnego.
Płatne: alkohole importowane, kawa po turecku, herbaty smakowe, soki ze świeżych owoców, napoje w puszkach i butelkach, lody pakowane, fajka wodna.

 

INFORMACJE DODATKOWE

za dodatkową opłatą klienci mogą korzystać z kręgielni i lodowiska w hotelu Ali Baba.

 

TYPY POKOI

STANDARD: pokoje dla max. 2 osób dorosłych i 2 dzieci.

 

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • hotel,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe,
  • obowiązkowe ubezpieczenia KL NW,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • obsługa rezydenta.

 

Cena nie zawiera:

  • wizy.

 

Uwaga:

Przy wyjazdach do Egiptu paszporty muszą być ważne przynajmniej przez 6 miesięcy od daty planowanego powrotu z wycieczki


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Lubiany ośrodek, położony na rozległym terenie zadbanego ogrodu, stanowi - wraz z dwoma sąsiednimi hotelami - duży i pełen atrakcji kompleks wakacyjny.

Położenie

Przy plaży, ok. 15 km od centrum, ok. 8 km od lotniska.

Wyposażenie

Hol powitalny z całodobową recepcją, 3 restauracje, bar na plaży, bar przy basenie, bar w lobby, punkt wymiany walut, salon fryzjerski, niewielki pasaż handlowy, centrum konferencyjne, pralnia, kącik internetowy, sala konferencyjna, gabinet lekarski.

Pokoje

515 przyjemnych i funkcjonalnych pokoi w niskich budynkach nawiązujących do tradycyjnej architektury arabskiej. W standardowym wyposażeniu: łazienka z suszarką, wanną lub prysznicem i wc, klimatyzacja, telewizja satelitarna (również programy w jęz. polskim), mała lodówka, telefon, skrytka depozytowa, taras/balkon (widok na ogród, basen, zabudowania lub morze). Możliwość dostawek i rezerwacji pokoi rodzinnych.

Wyżywienie

All Inclusive: Śniadania (6.00-10.00), obiady (12.30-14.30) i kolacje (18.00-22.00) w formie bufetów, późne śniadania (kawa +ciastko w lobby, 10.30-11.30), lokalne napoje bezalkoholowe i alkohole (wino, piwo, wódka, brandy, whisky, likiery), kawa, herbata, woda, gorąca czekolada (9.00-00.30), przekąski (12.30-16.00 w barze przy plaży i przy basenie), drinki w dyskotece (od godz.22.00 do 23.00, później – płatne), butelka wody mineralnej w minibarze. Pakiet all inclusive nie obejmuje importowanych napoi, butelkowanych i w puszkach, soków świeżo wyciskanych, dań w restauracji a la carte, menu w kąciku sziszy, niektórych owoców i lodów.

Sport i rozrywka

2 baseny z tarasem słonecznym, siatkówka, koszykówka, piłka nożna, tenis ziemny, tenis stołowy, centrum fitness (gratis), aerobik, minigolf, masaże (jeden masaż - gratis), jacuzzi, sauna, rzutki, bilard, łaźnia turecka, ośrodek sportów wodnych i centrum nurkowe, dzienne i wieczorne animacje, występy folklorystyczne, dyskoteka. Goście mogą korzystać z atrakcji i udogodnień pozostałych hoteli kompleksu: Jasmin Village i Ali Baba Palace. Wejściówka (raz na pobyt) do Titanic Aquapark.

Dla dzieci

Brodzik, miniklub, plac zabaw, animacje, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, mini zoo i pokazy filmów na tarasie w Jasmine Village.

Uwaga

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 15 USD. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 18$. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską (15 USD lub 18 USD), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel usytuowany nad samym morzem, w odległości ok. 17 km od Sakkali i 25 km od Dahar, 15 km od lotniska w Hurghadzie.

Plaża

Piaszczysta plaża przy hotelu (piasek gruboziarnisty - zalecane obuwie plażowe), mini molo.

Hotel

Kategoria lokalna 4* Popularny i lubiany hotel położony jest tuż nad brzegiem morza, na rozległym terenie, pełnym zadbanej roślinności. Niska zabudowa w orientalnym stylu sprawia, że liczący 400 pokoi hotel wydaje się kameralny. Obiekt idealny na rodzinne wakacje. Dodatkowym atutem hotelu jest możliwość korzystania z infrastruktury siostrzanych hoteli Jasmine Village i Ali Baba.

Do dyspozycji gości

Na terenie hotelu znajdują się: recepcja (sejf gratis), restauracja główna z bufetem oferująca dania kuchni międzynarodowej, bar przy plaży, bar przy basenie, lobby bar, mini centrum handlowe, kantor oraz pralnia.

Internet

kącik internetowy za opłatą.

Konferencje/incentive

mała sala konferencyjna dla ok. 50 os.

Sport i rekreacja

Bezpłatnie:  basen, leżaki i parasole przy basenach. Możliwość skorzystania z basenów na terenie hotelu Ali Baba Palace, w tym basenu podgrzewanego w okresie zimowym. Bosiko do siatkówki, Odpłatnie: bilard, tenis stołowy, centrum nurkowe, w sąsiadującym kompleksie hotelu Jasmine - windsurfing. W hotelu Ali Baba (obok) Goście mogą odpłatnie skorzystać z sauny, jacuzzi, masaży, a także bawić się w dyskotece. Hotel zapewnia całodzienny i wieczorny program animacyjny.

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw oraz mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat). Hotel przygotował również program animacyjny.

Zakwaterowanie

Pokój typu Standard:  z klimatyzacją rozmieszczone w bungalowach wyposażone są w łazienkę z toaletą, (suszarkę można bezpłatnie wypożyczyć w recepcji), telefon, TV-SAT, lodówkę oraz balkon lub taras. Pokoje typu standard 2+2 to opcja w której jedno dziecko śpi razem z rodzicami, a hotel gwarantuje tylko jedną dostawkę.

Wyżywienie

All Inclusive:  śniadania, obiady  i kolacje w formie bufetu. Ponadto różnego rodzaju przekąski oraz nielimitowane napoje: bezalkoholowe, takie jak woda, kawa, herbata oraz napoje zimne, a także napoje alkoholowe rodzimej produkcji (wino, piwo, wódka, whisky) serwowane w godz. od 10.00-24.00. Dodatkowo płatne są soki wyciskane ze świeżych owoców. Przekąski serwowane są przy basenie lub w barach przy plaży w godz. 12.30-16.00, a popołudniowa kawa i ciastka w godz. 16.00-17.00.

Informacje dodatkowe

Hotel wysoko oceniany przez turystów. Opinie Holiday Check 5,1/90% rekomendacji.

Cena

Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę Egipską 15 USD płatnej na lotnisku w Hurghadzie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WIZA I PASZPORT

wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 15 USD. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:
Komfortowy, otoczony rozległym ogrodem hotel położony w odległości ok. 18 km od centrum Hurghady oraz ok.11 km od lotniska.
Plaża:
Prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża. Leżaki, parasole oraz ręczniki plażowe dostępne są bezpłatnie.
Do dyspozycji gości:
Recepcja 24-godz.(z bezpłatnymi sejfami), mini centrum handlowe, pralnia, kantor, przechowalnia bagażu, dyskoteka. Hotel posiada restaurację główną (dania w formie bufetu), restauracje a'la carte:włoską, turecką, mongolską i serwującą owoce morzaoraz kilka barów: lobby bar, bar przy basenie, bar przy plaży oraz pub. Goście mogą korzystać z dwóch dużych basenów zewnętrznych oraz brodzika dla dzieci otoczonych tarasem słonecznym.
Pokoje:
Hotel posiada ponad 500 wygodnych pokoi, mieszczących się w jednopiętrowych bungalowach. Standardowe pokoje 2-osobowe (z możliwością jednej dostawki dla osoby dorosłej lub dwóch dla dzieci) wyposażone włazienkę (prysznic, WC, suszarka do włosów), indywidualnie sterowaną klimatyzację, telefon, TV-sat, mini bar (płatny) oraz balkon lub taras.
Wyżywienie:
All Inclusive obejmujące: śniadania (07:00-10:00), obiady (12:30-14:30) i kolacje (18:00-22:00) serwowane w restauracji głównej w formie bufetu. W ciągu dnia - lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (09:00-00:00) oraz przekąski serwowane w wyznaczonych barach w określonych godzinach. Napoje dostępne są także w dyskotece (21:30-23:00).All Inclusivenie obejmuje napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, lodów i niektórych rodzajów kaw oraz napojów butelkowanych i w puszkach .
Program sportowy i animacyjny:
Animacje dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia, wieczorne show, siatkówka, koszykówka, tenis stołowy, tenis ziemny (oświetlenie kortu płatne dodatkowo), fitness, aerobik. Dodatkowo płatne są: sauna, masaże, jazda konna, bilard, sporty wodne. Dla najmłodszych dostępny jestbrodzik, plac zabaw, mini klub oraz za dodatkową opłatą opiekunka do dzieci.
Internet:
Na terenie lobby bezpłatny dostęp doWiFi oraz kafejka internetowa (płatna dodatkowo).
Kategoria lokalna:
****
Strona www:
www.aladdinbeachresort.com
Naszym zdaniem:
Idealny hotel na rodzinny wypoczynek - duży zielony teren oraz bogactwo atrakcji i animacji!


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hurghada, Egipt

Położenie

w strefie turystycznej, do centrum Hurghady z możliwością rozrywki, zakupów, restauracjami i barami ok. 12 km.

Plaża

bezpośrednio przy szerokiej, piaszczysto- żwirowej hotelowej plaży (zalecane obuwie kąpielowe). Leżaki, parasole i ręczniki na plaży bezpłatnie. Bar na plaży.

Wyposażenie

popularny hotel, odnowiony w 2015 roku, oferuje 505 pokoi w dwupiętrowym budynku głównym oraz bungalowach. Do dyspozycji Gości: lobby hotelowe, recepcja z sejfami (bez opłaty), restauracja bufetowa, restauracja a la carte (za opłatą), bary, kącik internetowy w lobby (za opłatą). W ogrodzie znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, taras słoneczny, bar. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe przy basenie i na plaży w cenie.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

przyjemnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-3A): standardowe, w bungalowach, ok. 24 m2, klimatyzacja, TV -sat., tel., mała lodówka, balkon lub taras. Wanna lub prysznic. WC.Pokoje - wariant ekonomiczny (1-3S). Pokoje rodzinne (2F): ok. 48 m2, 2 pokoje, 1 łazienka; wyposażone jak stanadrowe pokoje dwuosobowe. Dla 2 os. dorosłych i min. 1 dziecka, maks. 2 dzieci. W większości pokoi znajdują się sejfy. Możliwość wynajęcia sejfu w recepcji.

Dzieci

oddzielny brodzik, miniklub (4-12 lat, w określonych godzinach), plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem, Ali Baba Aquapark bezpłatnie, bez limitu.

Dostęp do internetu

kącik internetowy w lobby za opłatą.

Sport

aerobik, siatkówka plażowa, siłownia, 2 korty tenisowe (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy. Za opłatą: bilard oraz sporty wodne oferowane na plaży w Diver`s Diving Center przy sąsiednim hotelu Jasmine Village.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki na bazie alkoholi lokalnych) i napoje bezalkoholowe w godz. 9:30-0:30 (w dyskotece do godz. 23:00). Przekąski w godz. 12-16:00. Kawa, herbata, ciasto w godz. 16-17:00. Możliwość korzystania z restauracji w hotelach Jasmin Village i Ali Baba.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach: 14.05-21.05.16, 18.06-25.06.16, 13.08-20.08.16, 10.09.-17.09.16, 01.10-15.10.16.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka.

Polecamy

  • popularny hotel, odnowiony w 2015 roku
  • od wielu lat w ofercie Neckermann'a
  • pokoje rodzinne 2+2
  • szeroka, piaszczysta plaża
  • nowy Aquapark w hotelu Ali Baba gratis, nie limitowana ilość wejść
  • możliwość korzystania z restauracji w hotelach Jasmin Village i Ali Baba.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Olbrzymi zielony ogród i niska zabudowa w orientalnym stylu tworzą niezwykłą atmosferę tego hotelu. Jest świetnie usytuowany i posiada bogatą ofertę rozrywkową.


Mapa Hotelu Aladdin

Opinie o Hotelu Aladdin

Świetny hotel, położony niedaleko lotniska, wygląda na niedawno remontowany. Ładne pokoje sprzątane co 2-3 dni. Smaczne jedzenie, bardzo urozmaicone, do tego restauracje ala carte i bary na terenie resortu. Super miejsce na wypoczynek, polecam! :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.9

Wspaniały urlop w dobrej cenie, polecamy wszystkim ten hotel!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Idealne miejsce dla zakochanych par albo na rodzinny wypoczynek, Hotel ślicznie urządzony, pokoje przestronne, wysprzątane, za każdym razem czekały na nas wymyślne figury z ręczników. SUper jedzenie, codziennie inne, raz w tygodniu były wieczory tematyczne. Bardzo pomocna obsługa, nie oglądała się na napiwki.Jedynym minusem jest natłok rosjan, hałaśliwych i robiących straszny bałagan. Poza tym polecam, chętnie tam wrócimy z żoną i dziećmi

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0

POLECAM GORĄCO!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

polecam, naprawdę warto odwiedzić ten hotel

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, na romantyczne wakacje
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

Witam - spędziłem w tym hotelu tydzien 29.07 - 5.08 i jesteśmy wraz ze swoją narzeczoną bardzo zadowoleni z tego właśnie pobytu. Bardzo miła obsługa, żartobliwa i z dużą kulturą (za 1$ to już w ogolę obłęd;) Mieszkalismy w bungalowach i wszystko było w jak najlepszym porządku, woda, ręczniki codziennie donoszone pod drzwi domku. Polecamy osobą aktywnym nurkowanie z DEEP DIVERS - przy samej plaży i pytac o Eduardo - mówi po polsku i jest godny zaufania ! polecamy !

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

hotel zgodnie z oczekiwaniami, czysto; posiłki przeciętne; hotel polecam na romantyczne wakacje:)

POLECAM:
singlom, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.7

2 tygodnie lipiec-sierpień 2009. Hotel zdominowany przez Rosjan, zdarzają się Niemcy(większych chamów nie widziałem ale Polacy się nie dają) . Bardzo durzy kompleks hoteli można korzystać z trzech hoteli Aladin, Alibaba i Jasmin. Najfajniejszy i najładniejszy basen ma Alibaba Pokoje sprzątane codziennie woda butelkowana donoszona codziennie, w pokojach sejf za darmo. Niestety jedzenie tragedia , nie smaczne i cały czas to samo, polecam pójść do Alibaby tam dają lepiej zjeść. Ładna rafa koralowa przy plaży, sporty wodne banan kółka itp. Polecam wybrać się na nurkowanie na rafę koralową SUPER!!!!!!!! Ogólnie wrażenia mam pozytywne bardzo fajny kompleks hotelowy wszystko zadbane i wcale nie jest brudno. Polecam osobom nie zbyt wymagającym.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.3

Hotel fajny, czysty, mieliśmy duży pokój. Codziennie sprzątany i wymieniane ręczniki. Kelenrzy trochę natarczywi, ale ogólnie obsługa na poziomie. Bardzo smaczne jedzenie, były kuchnie z róznych stron świata (w piątki orientalna), często włoskie pasty, bywały też owoce morza (np. kalmary, krewetki w cieście). Jest sporo animacji, a blisko hotelu centrum rozrywkowe. Hotel wart polecenia.

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.0

Jak najbardziej wart swojej ceny. Pięknie położony, bo przy samej plazy i okolica bardzo urokliwa. Właściwie składa się z kompleksu trzech hoteli, można korzystać z udogodnień ich wszystkich. Pokoje o przeciętnym standardzie, ale czyste. Jedzenie na piatkę! Dużo i smacznie. Są animacje od rana, m.in. po rosyjsku (wielu gości to Rosjanie, też Niemcy, Anglicy i trochę Polaków). Wieczorami hotelowa dyskoteka, ale można też wybrać sie do centrum Hurghady (niedrogie busiki co chwile jeżdzą). Ogólnie udane wakacje, polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.3

Aladdin - możliwości zakwaterowania:

standard dbl
family room dbl
run of the house family
run of the house standard
family suite dbl
Pool View DBL
Standard DBL
Standard 2+2/1
Rodinný pokoj 2+2
STANDARD ROOM
Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
Pokój 2 os.
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
Rodinný pokoj pro 3 osoby
Rodinný pokoj pro 4 osoby
Pokój rodzinny
SUITE RODZINNY
Jednolůžkový pokoj

Aladdin - Możliwości wyżywienia:


Aladdin - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Aladdin? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00