cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
1 / 48
Ocena
hotelu:
5.0 / 5
Najbliższy termin
21.10 - 26.10
już od 1339 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
03.10 - 06.10
już od 1019 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Bahia De Palma
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Bahia De Palma
star 3

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu Bahia De Palma:
5.0 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 października 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 października 2022

Hotel Bahia De Palma w ofercie Biura podróży:

Itaka R

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania / Majorka

Opis oferty:

Położony w atrakcyjnej okolicy, miejski hotel dla całej rodziny i wszystkich Gości lubiących być "w centrum". Blisko stąd zarówno do ładnej plaży z promenadą, jak i do aquaparku Aqualand, restauracje, sklepiki i lokalne bary są tuż przy hotelu! Na miejscu jest basen z brodzikiem, miniklub, okazjonalnie wieczorami można posłuchać muzyki na żywo. Wygodne, jasne pokoje i popularna formuła all inclusive pozwoli na beztroski wypoczynek i korzystanie z uroków wyspy.

POŁOŻENIE:

w centrum EL ARENAL, ok. 100 m od centrum handlowego S'Arenal Park, ok. 200 m od mariny, ok. 350 m od aquaparku Aqualand, ok. 7 km od Palma Aquarium, ok. 17 km od stolicy wyspy Palma de Mallorca; ok. 11 km od lotniska w Palma de Mallorca; przystanek autobusowy ok. 50 m hotelu (Palma de Mallorca).

PLAŻA:

El Arenal, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 250 m od hotelu, przejście chodnikiem, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 10 EUR/komplet).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1972 r., odnowiony w 2004 r., 423 pokoje, 1 budynek, 11 pięter, 4 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bar; wymiana walut, przechowalnia bagażu, sala telewizyjna; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby, punkt internetowy, lekarz na wezwanie, pralnia, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych (pokoje, dostęp do basenu, pomieszczeń ogólnodostępnych); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 20 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka, zestaw kosmetyków), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 20 EUR/tydz.), sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 100 m², gł. 1,4-2,8 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 25 m², gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne leżaki; tenis stołowy; miniklub (2-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: gry, zabawy, zajęcia sportowe, wieczorne pokazy i muzyka na żywo (2 razy/tyg.); za opłatą: bilard; sporty wodne na plaży: kajaki, rowery wodne, narty wodne, skutery, windsurfing, żeglarstwo, nurkowanie (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.30), obiad (13.00-15.30), kolacja (19.30-22.00) w formie bufetu w restauracji; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze (11.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/971441536, www.pinerohoteles.com


Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Hiszpania/Majorka

Kategoryzacja hotelu

Kat. EximTours 3* Kat. lokalna 3*

Położenie

- El Arenal - ok. 100 m od centrum ze sklepami, restauracjami, barami - ok. 250 m od plaży - ok. 1,5 km od parku wodnego Aqualand"   - ok. 6 km od Palma Akwarium - ok. 10km do lotniska - ok. 15 km od Palma de Mallorca

Plaża

- piaszczysta, publiczna - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

Pokoje Double Standard Balcony - klimatyzacja - TV-SAT, telefon - Internet Wifi (płatny), sejf (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC,  suszarka do włosów ) - balkon/taras

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatnie: - basen zewnętrzny - leżaki i parasole przy basenie - tenis stołowy - animacje w ciągu dnia i wieczorem dla dzieci i dorosłych Płatne: - bilard

Dla dzieci

- brodzik - pokój zabaw - miniklub  

Wyżywienie

All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami, kawa, herbata. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w wyznaczonych godzinach i barach wybranych barach.

Restauracje i bary

- restauracja główna, danie w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa - bar  

Dodatkowe informacje

- odnowiony w 2004 r.   - 423 pokoje - 1 budynek - 11 pięter - winda - recepcja - pralnia (płatna) - Internet Wi-Fi   - przechowalnia bagażu - wypożyczalnia samochodów - akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express - https://www.bahia-principe.com/en/hotels-in-spain/hotel-de-palma/

Bagaż

- w przypadku przelotów samolotami czarterowymi cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 155zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  360 PLN - 32 kg -  490 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 105 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  425 PLN - 32 kg -  580 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa Modlin, Wrocław, Kraków (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (do 31.05 i od 01.10 - 31.10)/370 PLN (od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Berlin Brandenburg (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (do 31.05 i od 01.10 - 31.10)/370 PLN (od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Berlin Brandenburg (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny (45x36x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 360 PLN - 23 kg - 405 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. W rezerwacjach dokonanych do 30.11.2020 klientom przysługuje jeden bezpłatny bagaż podręczny o wadze 10 kg (56x45x25) Warszawa, Katowice, Poznań (LOT - samolot rejsowy) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 250 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Poznań Enter Air) Cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż rejestrowany 20 kg;

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunki Informujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacje W przypadku wyjazdu do krajow, w których obowiązkowe są testy na COVID19, EximTours przygotował specjalne zniżki na wykonanie testów. Więcej informacji znajdą Państwo na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacje


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania/Majorka

Opis

  • Lokalizacja w centrum rozrywkowej miejscowości El Arenal
  • Około 200m od piaszczystej plaży
  • Pakiet All Inclusive
  • Plac zabaw, mini klub oraz brodzik dla dzieci

Lokalizacja

w El Arenal, ok. 200 m od plaży, w centrum miejscowości , ok. 8 km od lotniska, w pobliżu centrum rozrywki, ok. 6 km od pola golfowego.

Wyposażenie

liczba pokoi: 423, restauracje: 1, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), recepcja, taras słoneczny, wymiana walut, wnętrza klimatyzowane, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

basen odkryty (woda słodka), leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci (woda słodka).

Pokoje

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), ogrzewanie, telefon, taras/balkon, łazienka z wanną lub prysznicem Typ pokoju - STANDARD: pokoje max. dla 3 osób.

Plaża

publiczna, piaszczysta, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport i fitness

tenis stołowy (płatny), bilard (płatny).

Rozrywka

dyskoteka, animacje, sala TV.

Dla dzieci

menu, plac zabaw, łóżeczko dziecięce.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (8.00 - 10.30), lunch (13.00 - 15.15) i obiadokolację (19.30 - 21.45) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i i lokalne alkohole w wyznaczonych godzinach w wybranych barach; lody w porze lunchu oraz kolacji.

Informacje dodatkowe

Bezpłatne łóżeczko dziecięce.

Świadczenia

przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko

oraz w przypadku lotu liniami:

  • Ryanair (FR) - bagaż podręczny 40 x 20 x 25 cm
  • EasyJet (EZY/U2) - bagaż podręczny o wym. 56 x 45 x 25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki)
  • EnteriAir - bagaż podręczny 5 kg o wym. 55 x 40 x 20 cm, bagaż rejestrowany 20 kg o wym. 80 x 120 x 100 cm
  • LOT (LO) - bagaż podręczny 8 kg

Dodatkowo płatne

Obowiązkowa opłata klimatyczna w wysokości ok. 2,20EUR/os./dzień pobierana w hotelach 3* i ok. 3,30EUR/os./dzień pobierana w hotelach 4* - płatne na miejscu, zastrzegamy możliwość zmiany, opłata niezależna od organizatora. 

Opcjonalnie dopłaty do bagażu głównego w przypadku lotów:

I. Ryanair:
- dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 400 zł/2 strony/os.

- dopłaty do bagażu podręcznego 10 kg - 150 zł/2 strony/os.

- dopłaty do bagażu rejestrowanego 10 kg - 200 zł/2 strony/os.

II. EasyJet - Loty z Berlin Schoenefeld (SXF) i Tegel (TXL):
- dopłaty do bagażu głównego 23 kg - 400 zł/os/2 strony

III. Wizzair:
- dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 400 zł/2 strony/os.

- dopłaty do bagażu podręcznego 10 kg - 200 zł/2 strony/os.

- dopłaty do bagażu rejestrowanego 10 kg - 250 zł/2 strony/os.

IV. LOT: 

Bagaż rejestrowany 1 szt do 23 kg dodatkowo płatny 300 zł/os. w 2 strony 

W przypadku lotów czarterowych bagaż główny w cenie.

 

Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.

Dodatkowo płatne są również wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

Obsługa na miejscu

Ograniczona opieka polskiego przedstawiciela (telefon kontaktowy) realizowana  od 1.04 do 31.10.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

w centrum El Arenal, ok. 100 m od centrum handlowego S'Arenal Park i ok. 350 m od aquaparku Aqualand. Ok. 14 km od stolicy wyspy oraz ok. 8 km od portu lotniczego w Palma de Mallorca. Przystanek autobusowy ok. 50 m hotelu.

PLAŻA

250 m od publicznej, piaszczystej plaży. Serwis plażowy za dodatkową opłatą.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 3* Zbudowany w 1972 r., odnowiony w 2004 r. Hotel oferuje przyjemną i komfortową atmosferę z dobrą jakością oferowanych usług. Hotel Piero Bahia de Palma znajduje się w obszarze o szerokiej gamie możliwości spędzania wolnego czasu, zaledwie kilka metrów od plaży Playa de Palma i El Arenal. Zaprasza na niezapomniane wakacje z rodziną, przyjaciółmi lub partnerem.  

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, windy, lobby, restauracja, bar. Przechowalnia bagażu, kącik TV, usługi pralni chemicznej oraz wypożyczalnia samochodów. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa, MasterCard, American Express.

INTERNET

Wi-Fi jest dostępne w pomieszczeniach ogólnodostępnych za dodatkową opłatą.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen, leżaki i parasole przy basenie, tenis stołowy, programy animacyjne, okazjonalnie muzyka na żywo Odpłatnie: bilard, sporty wodne przy plaży Dla dzieci: brodzik, mini club, specjalne menu w restauracji, wysokie krzesełka w restauracji, bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed wylotem

ZAKWATEROWANIE

423 pokoje położone w 9-piętrowym budynku, dwuosobowe z możliwością jednej dostawki. Wszystkie wyposażone są w: klimatyzację, centralne ogrzewanie, w pełni wyposażoną łazienkę, TV/SAT, telefon, taras i sejf (za dodatkową opłatą) oraz balkon.

ZAMELDOWANIE/WYMELDOWANIE

* kwaterowanie od godziny 15.00 * wymeldowanie do godziny 12.00

WYŻYWIENIE

All Inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe serwowane codziennie w godzinach 10.00-23.00.

INFORMACJE DODATKOWE

HolidayCheck 4,6/85%

KONTAKT

www.pinerohoteles.com Adres: Trencadors, 74 07600 El Arenal - Llucmajor. Mallorca. Espaa Tel.: (34) 971 441 536

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy; bagaż rejestrowany: czarter-20kg, Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499m, wysokość: 1,194m, długość: 1,715m), Ryannair - 15kg; bagaż podręczny: czarter 5kg,  Wizzair - mały o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25cm, Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta*(w wybranych hotelach na Costa Blanca/jak zaznaczone na umowie oraz w pozostałych regionach w przypadku niskiej sprzedaży w okresie zimowym tj. od listopada do kwietnia alternatywnie możliwa opieka anglojęzyczna), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci (powyżej 16 roku życia) zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,25-2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,00-1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 0,50-1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

DOBA HOTELOWA

!!! UWAGA !!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Oasis Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis kontrahenta

In the vicinity of the sandy beach is located the hotel HOTEL PIERO BAHIA DE PALMA. The old town is around 14 km away. The nearest shops you can reach within around 100 m. In the surrounding an aqua park (approx. 7 km) and a golf course (approx. 12 km) offer entertainment during the best time of the year. The hotel is equipped with a 24h reception, a lobby bar, Wi-Fi, an internet corner as well as a TV lounge. In the outdoor area you will find a seasonally open pool (open all year), where you can rent pool towels for a fee and sun loungers and sun umbrellas are available for free. There is also a children's pool. Your valuables can be stored in the hotel safe (extra fee). For very young guests, kid`s chairs can be provided). For your clothes there is a laundry and ironing service. Guests at the accommodation can get a wake-up call from the hotel personnel. If you want to explore the holiday region, you can use the car rental service close to the hotel. At the hotel reception, tickets are offered for excursions in the area. Catering As catering services the hotel offers half board, full board and breakfast only. Breakfast is offered from the buffet. Dinner is also served as a buffet. For the meals, there are a buffet restaurant and the cafeteria as well as the pool bar. For dinner, guests are asked to wear appropriate clothing in the restaurant. Distances * Nearest town: approx. 14 km * Airport: approx. 18 km * Bus stop: approx. 50 m * Hospital: approx. 7 km Sports & Leisure Inside, a gym awaits your visit. Special offers for all golf enthusiast provides the golf course at a distance of approx. 12 km. At the hotel grounds there is also the possibility to play billiards. Also table tennis is offered at the hotel. Children can be looked after in the hotel`s own miniclub. The hotel also offers a games room for adults.

CENA ZAWIERA/NIE ZAWIERA

W przypadku przelotu SAMOLOTEM LINIOWYM/TANIMI LINIAMI LOTNICZYMI do Barcelony/Girony (dynamiczne pakietowanie) cena zawiera: obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00 - godziny mogą się wahać w zależności od decyzji dyrekcji), wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT, obsługę polskojęzycznego przestawiciela biura, miejsca obok siebie i odprawę on line w przypadku przelotów linią Ryanair. Cena nie zawiera: transferu (możliwość dokupienia), bagażu głównego (możliwość dokupienia), standardowej obsługi rezydenta.

COVID 19

Turyści odwiedzający Hiszpanię (w tym Wyspy Kanaryjskie) muszą okazać na lotnisku test na COVID-19, w języku hiszpańskim lub angielskim, z wynikiem negatywnym, wykonany nie wcześniej niż 72 godziny przed przylotem. Testy nie są wymagane dla dzieci poniżej 6 roku życia (w momencie kwaterowania się w hotelu). Od 10 grudnia 2020 roku, poza wynikiem testu typu PCR (RT-PCR), dozwolone będą także wyniki testów TMA. Zaświadczenie w formie papierowej lub cyfrowej (w języku hiszpańskim i/lub angielskim, francuskim, niemieckim lub z tłumaczeniem przysięgłym na język hiszpański) musi zawierać: datę badania, dane osobowe pacjenta oraz numer dokumentu (wskazany w formularzu sanitarnym), oznaczenie i dane kontaktowe do ośrodka medycznego wykonującego test oraz wskazanie negatywnego wyniku. Wszyscy pasażerowie są  zobowiązani do wypełnienia formularza sanitarnego (dostępny na stronie www.spth.gob.es lub poprzez bezpłatną aplikację SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH). Formularz generuje kod QR, który należy okazać na granicy. Pasażerowie przybywający drogą lotniczą i morską mają obowiązek posiadania kodu QR w wersji elektronicznej pod rygorem nie wpuszczenia na teren Hiszpanii. Zalecane jest zainstalowanie aplikacji Covid Radar: https://www.gobiernodecanarias.org/principal/coronavirus/radarcovid/ lub https://www.hellocanaryislands.com/coronavirus/  Wszyscy podróżni przybywający do Hiszpanii drogą powietrzną lub morską będą musieli poddać się kontroli zdrowotnej, która może obejmować mierzenie temperatury (przez kamery termowizyjne lub termometr bezkontaktowy), sprawdzanie dokumentów oraz ocenę ogólną (wizualną) stanu zdrowia. Temperatura uznawana za gorączkę to 37,5 °C oraz wyższa. W przypadku podejrzenia o wykazanie objawów COVID-19 pasażer zostaje poddany kolejnej kontroli (badanie lekarskie). W przypadku gdy podejrzenia okażą się uzasadnione uruchomiony zostaje alert sanitarny - Klient zostaje skierowany do odpowiedniego centrum medycznego.

HOTELE REGULACJE I ZMIANY PO COVID 19

W następstwie pandemii wszystkie hotele wdrażają regulacje sanitarne mające na celu zapewnienie Klientom bezpiecznego wypoczynku. W każdym hotelu znajdą się wytyczne dotyczące korzystania z: infrastruktury (baseny, siłownie, SPA, sale zabaw, wspólne pomieszczenia, sposób wydawania posiłków itp.), z systemu All Inclusive, atrakcji, animacji itp. Hotele zastrzegają sobie prawo do wprowadzania obostrzeń i zmiany zasad korzystania z oferty hotelowej zgodnie z rozwojem sytuacji i nakazanymi wymogami. Wszelkie zalecenia i regulacje mogą się zmieniać dynamicznie i mogą być wprowadzane w trybie nagłym. Obiekty działają zgodnie z wytycznymi władz danego kraju obowiązującymi w związku z przeciwdziałaniem epidemii COVID-19. Wszelkie zmiany wynikają z wdrażania przepisów sanitarnych, do których stosowania zobowiązane są hotele oraz turyści. Obowiązek dostosowania się do reżimu sanitarnego nie uprawnia Klienta do możliwości żądania odszkodowania. Prosimy każdorazowo o zapoznawanie się z komunikatami MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi i sanitarnymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych. W przypadku rezerwacji wakacji w Polsce: https://www.gov.pl/web/rozwoj/hotele-i-inne-miejsca-noclegowe. Aktualne wytyczne można również znaleźć na stronie Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz Europejskiego Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób. Światowa Organizacja Zdrowia uznała epidemię wywołaną wirusem SARS-CoV-2 za pandemię. Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z ograniczeniami w ruchu lotniczym, w przypadku uzasadnionych podejrzeń wystąpienia SARS-CoV-2 z koniecznością pobytu w wyznaczonym przez władze kraju obiekcie lub szpitalu, z trudnościami w powrocie do kraju, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.

PRZELOTY LINIAMI REJSOWYMI/TANIMI LINIAMI

Oferty z przelotem liniami rejsowymi/tanimi liniami lotniczymi (np.: LOT, WIZZAIR, RYANAI, Easy Jet, Corendon) pochodzą z DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, ceny wszystkich przelotów są stale aktualizowane i zmieniane przez linie lotnicze, co oznacza, że cena wycieczki od momentu zrobienia rezerwacji do momentu potwierdzenia jej przez Organizatora może ulec zmianie.  Uczestnik imprezy zobowiązany jest do potwierdzenia, u Organizatora lub Agenta, aktualnych godzin lotu 48 h przed wylotem (dotyczy zarówno wylotów jak i powrotów z wakacji). Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika.Przykładowe warunki przewozów wybranych przewoźników: Wizzair - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - bagażu podręcznego - Wizz Priority (1 sztuka bagażu podręcznego umieszczana pod fotelem, 1 podręczna walizka na kółkach na pokładzie, stanowisko odprawy priorytetowej i pierwszeństwo wejścia na pokład); - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach 55x40x20 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 20 kg i wymiarach 149,9x119,4x171,5 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 32 kg. Ryanair - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach, które nie przekraczają 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: dodatkowego bagażu o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach nieprzekraczających 55x40x23 cm (w taryfie standard będzie on przewożony jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład bagaż dodatkowy będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) lub bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg. PL LOT - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 23 kg.CORENDON - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 20 kg. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Serwis pokładowy - zgodnie z warunkami przewoźnika. Ceny dodatkowych bagaży na każdej linii są aktualizowane w systemie rezerwacyjnym i zależą od wagi, kierunku, terminu lotu. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa.

RODZAJ OFERTY - USŁUGI

Oferta jest realizowana w systemie DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, w oparciu o przeloty regularnymi liniami lotniczymi. Ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, dlatego od chwili złożenia zapytania rezerwacyjnego przez Klienta/Agenta do momentu potwierdzenia przez Touroperatora, mogą ulec zmianie, co jest równoznaczne z możliwością zmiany ceny całego pakietu. W przypadku większości ofert z Dynamicznego Pakietowania na miejscu Klienci są pod telefoniczną opieką anglojęzycznego przedstawiciela lokalnego kontrahenta (chyba że oferta wskazuje inaczej). Klienci mają możliwość kontaktu w języku polskim pod alarmowym numerem telefonu (szczegółowe informacje podawane są w dokumentach podróży). Oferta pochodząca z dynamicznego pakietowania nie oferuje standardowych spotkań informacyjnych z rezydentem. Klienci zobowiązani są podać właściwe dane Uczestników (imię, nazwisko, data urodzenia, płeć - zgodne z danymi w paszporcie/dowodzie). Po założeniu rezerwacji i potwierdzeniu jej nie ma możliwości bezpłatnej zmiany istotnych danych niezbędnych do zakupienia i wystawienia biletu. Oferta nie zawiera bagażu głównego. Warunki bagażu danej linii sprawdź w opisie oferty. Podstawa ceny nie zawiera transferu lotnisko-hotel-lotnisko.


Nekera

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

HISZPANIA

Położenie

w centrum El Arenal, wśród sklepów, restauracji, barów. Centrum handlowe S'Arenal Park ok. 100 m. Aquapark Aqualand ok. 350 m. Palma de Mallorca oddalona o ok. 17 km. Dogodne połączenia autobusem liniowym, przystanek przy hotelu (50 m.). Port lotniczy oddalony o ok. 11 km. 

Plaża

piaszczysta, publiczna plaża El Arenal oddalona o ok. 250 m. od hotelu Leżaki i parasole słoneczne za opłatą (ok. 10 EUR zestaw/dzień)

Wyposażenie

hotel oferuje 423 pokoje rozmieszczonych na 12. piętrach. Do dyspozycji Gości: lobby z recepcją i miejscami do wypoczynku, 4 windy, restauracja, lounge-bar, sala TV, przechowalnia bagażu, sklepy z pamiątkami. Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą i taras słoneczny. Leżaki i parasole słoneczne przy basenie w cenie.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. Wi-Fi na terenach ogólnodostępnych gratis.

Zakwaterowanie

pokoje dwuosobowe standard (DBL STANDARD): ok. 20 m2; klimatyzacja, TV sat., telefon, sejf (za opłatą), balkon. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje jednoosobowe (SGL STANDARD). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zapytanie, gratis. 

Sport

tenis stołowy. Za opłatą: bilard oraz sporty wodne na plaży.

Rozrywka

program animacyjny i sportowy w ciągu dnia. 2 razy w tygodniu wieczorna rozrywka.Oferta rozrywkowa w pobliskich barach, restauracjach, kawiarniach, dyskotekach.

Dzieci

oddzielny basen/brodzik, miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, animacje, gry i zabawy.

All Inclusive

 3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późne śniadanie kontynentalne w godz. 10-11:00. Napoje orzeźwiające, woda, piwo, wino do posiłków. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze w godz. 11-23:00.

Kategoria Nekera

3 gwiazdki, kategoria lokalna: 3 gwiazdki. 

Cena zawiera

Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), telefoniczna lub bezpośrednia opieka rezydenta. Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JĘZYKU POLSKIM

Mocne strony

- Położony w centrum El Arenal - Blisko do piaszczystej plaży - Krótki transfer z lotniska


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

Best Reisen

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Przyjemny hotel w znanej i lubianej miescowości turystycznej El Arenal, dogodnie usytuowany blisko plaży, promenady, portu, aquaparku, atrakcji rozrywkowych. Dobry wybór na relaks zarówno dla par, jak i dla rodzin z dziećmi.

Położenie

W centrum El Arenal, ok. 300 m od piaszczystej, publicznej plaży (leżaki, materace i parasole płatne), ok. 11 km od lotniska, 17 km od stolicy wyspy - Palma de Mallorca. W pobliżu hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

Wyposażenie

Obszerne lobby, całodobowa recepcja, windy (hotel ma 11 pięter), restauracja główna (kuchnia międzynarodowa i lokalna), bar w lobby, bezpłatne WiFi w lobby, odpłatny terminal internetowy, kantor wymiany walut, wypożyczalnia samochodów, pralnia.  

Pokoje

Standard dbl - standardowy pokój 2-osobowy z możliwością dostawki; łazienka, klimatyzacja, TV sat, telefon, balkon lub taras, odpłatnie: łącza internetowe i sejf. Powierzchnia - ok. 20 m kw. Standard promo- pokoje promocyjne.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania, obiady, kolacje (bufety), do obiadu i kolacji maks. 3 lokalne alkohole, napoje bezalkoholowe od godz. 11.00 do 23.00.

Sport i rozrywka

Basen, taras słoneczny, tenis stołowy, bilard (płatny), w sezonie letnim animacje, wieczorna rozrywka, sporty wodne oferowane na plaży przez lokalne agencje. Ok. 400 m od hotelu znajduje się aquapark.

Dla dzieci

Brodzik, animacje w sezonie letnim, łóżeczka niemowlęce (należy zarezerwować przed przyjazdem). 

Uwagi

Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Obywateli polskich nie obowiązują wizy. Należy mieć paszport (ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu) lub dowód osobisty. Dokument tożsamości muszą posiadać także dzieci.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczną obsługę telefoniczną, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

podatku turystycznego pobieranego przy zakwaterowaniu (dot. osób powyżej 16 lat): hotele 5* i 4* superior: ok. 4,5 EUR/os./dzień, hotele 4* i 3* superior: ok. 3,5 EUR/os./dzień, hotele 3*, 2* i 1*: ok. 2 EUR/os./dzień; wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Aktualizacje COVID-19

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych

KOD QR -formularz sanitarny

Wszyscy pasażerowie są  zobowiązani do wypełnienia formularza sanitarnego (dostępny na stronie www.spth.gob.es lub poprzez bezpłatną aplikację SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH). Formularz generuje kod QR, który należy okazać na granicy. Uwaga! Od 1 lipca wszyscy podróżni przybywający do Hiszpanii drogą powietrzną lub morską będą musieli poddać się kontroli zdrowotnej, która może obejmować mierzenie temperatury, sprawdzanie dokumentów oraz ocenę ogólną (wizualną) stanu zdrowia. Mierzenie temperatury będzie się odbywało w sposób rutynowy, poprzez kamery termowizyjne lub termometry bezkontaktowe. Za gorączkę będzie uznawana temperatura 37,5 °C oraz wyższa.   W przypadku stwierdzenia gorączki lub podejrzeń o wykazywanie objawów COVID-19, pasażer zostanie poddany kolejnej kontroli (powtórne mierzenie temperatury, badanie lekarskie). Jeśli podejrzenia okażą się uzasadnione zostanie uruchomiony alert sanitarny (wg protokołów przygotowanych wspólnie przez władze centralne i regionalne), a pasażer zostanie skierowany do odpowiedniego centrum medycznego.

Informacje o lotach liniami LOT,Wizzair, Ryanair, EasyJet, Enter Air

Oferta oparta jest o dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników. W przypadku przelotów rejsowych i low costowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. // Lecąc LOT Polish Airlines każdy pasażer może wziąć ze sobą: jeden bagaż podręczny - waga maksymalna 8 kg (wymiary 55x40x23cm). Bagaż rejestrowany za dopłatą: - bagaż rejestrowany 23kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) - cena 250PLN/sztuka UWAGA! W przypadku rejsów z oznaczeniem c" (przykład LO8553c) bagaż rejestrowany 23 kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) wliczony jest w cenę przelotu. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą, dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie. Warunki przewozu linii lotniczych LOT Polish Airlines: https://www.lot.com/pl/pl/conditions-of-carriage /// Lecąc WizzAir, każdy pasażer może wziąć ze sobą: jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).   Bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane ceny za bagaż w dwie strony) Warszawa - 10 kg w cenie 300 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 440 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 570 PLN/sztuka - WIZZ Priority* w cenie 120 PLN/osoba w dwie strony Katowice - 10 kg w cenie 250 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 360 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 460 PLN/sztuka - WIZZ Priority* w cenie 140 PLN/osoba w dwie strony *Jeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Wybór miejsca (za opłatą) Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. /// Lecąc Ryanair, każdy pasażer może wziąć ze sobą: - jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 20 x 25 cm (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).    Bagaż rejestrowany za dopłatą (podane ceny za bagaż w dwie strony): Kraków, Warszawa-Modlin, Wrocław -10 kg (55x40x20cm) w cenie 220 PLN/sztuka - 20 kg (119x119x81cm) w cenie 370 PLN/sztuka - Pierwszeństwo wejścia na pokład** - 120zł/osoba **Pasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu - nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55x40x20 cm. Wybór miejsca (za opłatą) - wycena indywidualna Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Warunki przewozu linii Ryanair: https://www.ryanair.com/pl/pl/Przydatne-informacje/centrum-pomocy/Czesto-zadawane-pytania/ogolne-warunki-przewozu/ogolne-warunki-przewozu /// EasyJet Lecąc Easy Jet (BER-PMI), każdy pasażer może wziąć ze sobą: - jedną sztukę bagażu podręcznego o wymiarach max 45cm x 36cm x 20cm, który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym fotelem. Bagaż rejestrowany za (podane ceny za bagaż w dwie strony): - bagaż rejestrowany 15kg - cena 370PLN/sztuka - bagaż rejestrowany 23kg - cena 420 PLN/sztuka Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Warunki przewozu linii Easy Jet: https://www.easyjet.com/pl/ogolne-warunki /// Enter Air Oferty oparte są o dynamiczne pakietowanie. W przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych).Zawarte bagaże w cenie - 20 kg bagaż rejestrowany + 5 kg bagaż podręczny Warunki przewozu linii lotniczych Enter Air: https://www.enterair.pl/pl/ogolne-warunki-przewozu Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.

Warunki wjazdowe do kraju

UWAGA! Od 23 listopada 2020 roku, wszyscy pasażerowie, którzy podróżują do Hiszpanii z państw ujętych na liście regionów ryzyka (w tym z Polski), zobowiązani będą do posiadania negatywnego wyniku testu na obecność SARS-CoV-2. Pełna lista regionów ryzyka (w j. hiszpańskim) znajduje się na stronie internetowej hiszpańskiego Ministerstwa Zdrowia lista obowiązująca w dniach 29.03-11.04.2021 r., lista obowiązująca w dniach 12-25.04.2021 r.) Osoby podróżujące na Baleary z zagranicy podlegają obowiązkowi realizacji testu PCR lub TMA na zasadach krajowych. Test musi być zrealizowany w czasie 72 godzin przed terminem przyjazdu. Zaświadczenie w formie papierowej lub cyfrowej (w języku hiszpańskim i/lub angielskim, francuskim, niemieckim lub z tłumaczeniem przysięgłym na język hiszpański) musi zawierać: datę badania, dane osobowe pacjenta oraz numer dokumentu (wskazany w formularzu sanitarnym), oznaczenie i dane kontaktowe do ośrodka medycznego wykonującego test oraz wskazanie negatywnego wyniku. W wyjątkowych sytuacjach, w razie braku możliwości wypełnienia formularza sanitarnego w wersji on-line, podróżujący będą mogli wypełnić go w formie papierowej przed wejściem na pokład. Uwaga, konieczne będzie wtedy dołączenie do formularza oryginału zaświadczenia o wykonaniu testu PCR. Dzieci poniżej 6 roku życia nie muszą przedstawiać wyniku testu. Wszyscy pasażerowie są  zobowiązani do wypełnienia formularza sanitarnego (dostępny na stronie www.spth.gob.es lub poprzez bezpłatną aplikację SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH). Formularz generuje kod QR, który należy okazać na granicy. Uwaga! Od 1 lipca wszyscy podróżni przybywający do Hiszpanii drogą powietrzną lub morską będą musieli poddać się kontroli zdrowotnej, która może obejmować mierzenie temperatury, sprawdzanie dokumentów oraz ocenę ogólną (wizualną) stanu zdrowia. Mierzenie temperatury będzie się odbywało w sposób rutynowy, poprzez kamery termowizyjne lub termometry bezkontaktowe. Za gorączkę będzie uznawana temperatura 37,5 °C oraz wyższa.  W przypadku stwierdzenia gorączki lub podejrzeń o wykazywanie objawów COVID-19, pasażer zostanie poddany kolejnej kontroli (powtórne mierzenie temperatury, badanie lekarskie). Jeśli podejrzenia okażą się uzasadnione zostanie uruchomiony alert sanitarny (wg protokołów przygotowanych wspólnie przez władze centralne i regionalne), a pasażer zostanie skierowany do odpowiedniego centrum medycznego. Aktualne informacje na temat obostrzeń na Majorce znajdują się na stronie FAQ COVID TOURISM - Balearic Islands (illesbalears.travel) Światowa Organizacja Zdrowia uznała epidemię wywołaną wirusem SARS-CoV-2 za pandemię. Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych. Zachęcamy do śledzenie bieżących doniesień nt. zagrożenia epidemiologicznego koronawirusem przed wyjazdem za granicę. Aktualne komunikaty oraz wytyczne można znaleźć na stronach Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz Europejskiego Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie: w centrum El Arenal. Do piaszczystej plaży ok. 250 m.

Wyposażenie: hotel oferuje 423 pokoje na 12 piętrach, windy. Hol powitalny z recepcją, restauracja, bar lounge, kącik internetowy (odpłatnie), sala telewizyjna/świetlica. Na zewnątrz basen, duży taras słoneczny z leżakami i parasolami (nieodpłatnie).

Kategoria hiszpańska: 3 gwiazdki.

Pokoje dwuosobowe (1-3A): przyjemnie urządzone; klimatyzacja, TV-sat., odpłatny sejf, telefon, balkon. Wanna, prysznic, WC. Pokoje dwuosobowe do pojedynczego wykorzystania.

Zniżki: przy 2 os. pełnopłatnych 1 dziecko 2-6 lat otrzymuje stałą cenę (SC), 7-12 lat otrzymuje zniżkę procentową (ZP).

Rozrywka: w pobliskich barach, restauracjach, dyskotekach.

Sport: odpłatnie: bilard i tenis stołowy. Bogata oferta sportów wodnych na plaży (lokalne firmy). W pobliżu pole golfowe.

All inclusive: 3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11.00-23.00. Przekąski w godz. 10.00-11.00.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Majorka, Hiszpania

Położenie

w centrum El Arenal, wśród sklepów, restauracji, barów. Dogodne połączenia autobusem liniowym z Palma de Mallorca.

Plaża

do piaszczystej, publicznej plaży ok. 250 m. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

423 pokoje, 12 pięter, 4 windy. Lobby z recepcją, restauracja, lounge-bar, sala TV, dyskoteka. Basen i taras słoneczny. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty. www.pinerohoteles.com

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, TV sat., odpłatny sejf, tel., balkon. Wanna, prysznic, WC. Wariant ekonomiczny (2S).

Dzieci

brodzik, sala zabaw. Bufet w restauracji i miniklub (2-12 lat, czerwiec-wrzesień). Wysokie krzesełko w restauracji i łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

program animacyjny w ciągu dnia, Okazjonalnie wieczorna animacja.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. WI-FI na terenach ogólnodostępnych za opłatą.

Sport

tenis stołowy. Odpłatnie: bilard. Bogata oferta sportów wodnych na plaży (lokalne firmy).

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Późne śniadanie kontynentalne w godz. 10-11:00. Napoje orzeźwiające, woda, piwo, wino do posiłków. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze w godz. 11-23:00.

Wcześniej = taniej

do 29.02.16 15% zniżki, 1.03-30.04.16 10% zniżki.

Dni gratis

14=12, 7=6 w terminach: 1.05-15.05.16, 1.06-15.06.16, 24.09-24.10.16.

Dla singli

1A=2A w terminach: 24.09-30.10.16.

Dla dzieci

2-6 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.


Mapa Hotelu Bahia De Palma
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
Cap de Formentor Mallorca
Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
El Arenal i Playa de Palma na Majorce
Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka

Opinie o Hotelu Bahia De Palma

5.0
zdecydowanie polecam

Witam serdecznie, Byliśmy tam na przełomie lipca i sierpnia 2011. Było przewspaniale!! Polecam wszystkim, którzy cenią sobie dogodną lokalizację. Przed wyjazdem na wycieczkę, sprawdzaliśmy liczne opinie na różnych forach m.in. holidaycheck i hoteladvisor, które były zdecydowanie nieprzychylne i po przyjeździe byliśmy bardzo mile zaskoczeni!! Jedzenie było super, dużo,nigdy niczego nie brakowało, wybór ogromny na każdy z posiłków, przepyszne wina. Jak w innych hotelach soki były okropne, ale nie oszukujmy się, wszędzie tak jest:) poza tym, kuchni nie można było niczego zarzucić:) Drink bar też super, obsługa świetna, a jeśli chodzi o czystość pokoi to też na 5*. Klima sterowana w pokoju, można było ustawić na mega chłód:P coś jak polski luty hehe:D Blisko nawet do marketu, w którym ceny były spoko. Przy samym hotelu przystanek autobusowy, w 15 minut można było dostać się do Palmy, a bilet ok. 2euro... Także wielki plus. Z góry mówię, że zależało nam na rozrywce i plaży:) a to jest idealne miejsce - nie zrażajcie się opiniami na forach (co prawda wyposażenie jest dosyć wiekowe, ale zadbane, bez zarzutu - nie jest to nowoczesny obiekt)... Byliśmy, zobaczyliśmy i dla młodych ludzi jest naprawdę super:) Sama pracuję w hotelu, naprawdę polecam!!! Z pewnością tam wrócimy.

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
5.0
zdecydowanie polecam

Witam serdecznie, Byliśmy tam na przełomie lipca i sierpnia 2011. Było przewspaniale!! Polecam wszystkim, którzy cenią sobie dogodną lokalizację. Przed wyjazdem na wycieczkę, sprawdzaliśmy liczne opinie na różnych forach m.in. holidaycheck i hoteladvisor, które były zdecydowanie nieprzychylne i po przyjeździe byliśmy bardzo mile zaskoczeni!! Jedzenie było super, dużo,nigdy niczego nie brakowało, wybór ogromny na każdy z posiłków, przepyszne wina. Jak w innych hotelach soki były okropne, ale nie oszukujmy się, wszędzie tak jest:) poza tym, kuchni nie można było niczego zarzucić:) Drink bar też super, obsługa świetna, a jeśli chodzi o czystość pokoi to też na 5*. Klima sterowana w pokoju, można było ustawić na mega chłód:P coś jak polski luty hehe:D Blisko nawet do marketu, w którym ceny były spoko. Przy samym hotelu przystanek autobusowy, w 15 minut można było dostać się do Palmy, a bilet ok. 2euro... Także wielki plus. Z góry mówię, że zależało nam na rozrywce i plaży:) a to jest idealne miejsce - nie zrażajcie się opiniami na forach (co prawda wyposażenie jest dosyć wiekowe, ale zadbane, bez zarzutu - nie jest to nowoczesny obiekt)... Byliśmy, zobaczyliśmy i dla młodych ludzi jest naprawdę super:) Sama pracuję w hotelu, naprawdę polecam!!! Z pewnością tam wrócimy.

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Bahia De Palma - możliwości zakwaterowania:

Dwuosobowy z jednym lub dwoma łóżkami dl
1 os. pokoj standardowy
Standard DBL
2 os. Standard ROH
2 os. pokoj standardowy
Double Standard Balcony
Single Use Standard
Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
Dvoulůžkový pokoj
Jednolůžkový pokoj

Bahia De Palma - Możliwości wyżywienia:


Bahia De Palma - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Bahia De Palma? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00