cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
  • Hotel Bahia De Palma, Majorka
1 / 48
Ocena
hotelu:
5.0 / 5
Najbliższy termin
22.09 - 25.09
już od 629 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.10 - 02.10
już od 196 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Bahia De Palma
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Bahia De Palma
star 3

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu Bahia De Palma:
5.0 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 października 2019

Hotel Bahia De Palma w ofercie Biura podróży:

Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie: w centrum El Arenal. Do piaszczystej plaży ok. 250 m.

Wyposażenie: hotel oferuje 423 pokoje na 12 piętrach, windy. Hol powitalny z recepcją, restauracja, bar lounge, kącik internetowy (odpłatnie), sala telewizyjna/świetlica. Na zewnątrz basen, duży taras słoneczny z leżakami i parasolami (nieodpłatnie).

Kategoria hiszpańska: 3 gwiazdki.

Pokoje dwuosobowe (1-3A): przyjemnie urządzone; klimatyzacja, TV-sat., odpłatny sejf, telefon, balkon. Wanna, prysznic, WC. Pokoje dwuosobowe do pojedynczego wykorzystania.

Zniżki: przy 2 os. pełnopłatnych 1 dziecko 2-6 lat otrzymuje stałą cenę (SC), 7-12 lat otrzymuje zniżkę procentową (ZP).

Rozrywka: w pobliskich barach, restauracjach, dyskotekach.

Sport: odpłatnie: bilard i tenis stołowy. Bogata oferta sportów wodnych na plaży (lokalne firmy). W pobliżu pole golfowe.

All inclusive: 3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11.00-23.00. Przekąski w godz. 10.00-11.00.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania/Majorka

Opis

  • Lokalizacja w centrum rozrywkowej miejscowości El Arenal
  • Około 200m od piaszczystej plaży
  • Pakiet All Inclusive
  • Plac zabaw, mini klub oraz brodzik dla dzieci

Lokalizacja

w El Arenal, ok. 200 m od plaży, w centrum miejscowości , ok. 8 km od lotniska, w pobliżu centrum rozrywki, ok. 6 km od pola golfowego.

Wyposażenie

liczba pokoi: 423, restauracje: 1, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), recepcja, taras słoneczny, wymiana walut, wnętrza klimatyzowane, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

basen odkryty (woda słodka), leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci (woda słodka).

Pokoje

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), ogrzewanie, telefon, taras/balkon, łazienka z wanną lub prysznicem Typ pokoju - STANDARD: pokoje max. dla 3 osób.

Plaża

publiczna, piaszczysta, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport i fitness

tenis stołowy (płatny), bilard (płatny).

Rozrywka

dyskoteka, animacje, sala TV.

Dla dzieci

menu, plac zabaw, łóżeczko dziecięce.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (8.00 - 10.30), lunch (13.00 - 15.15) i obiadokolację (19.30 - 21.45) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i i lokalne alkohole w wyznaczonych godzinach w wybranych barach; lody w porze lunchu oraz kolacji.

Informacje dodatkowe

Bezpłatne łóżeczko dziecięce.

Cena zawiera

przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko

oraz w przypadku lotu liniami:

  • Ryanair (FR) - bagaż podręczny 40 x 20 x 25 cm
  • EasyJet (EZY/U2) - bagaż podręczny o wym. 56 x 45 x 25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki)
  • EnteriAir - bagaż podręczny 5 kg o wym. 55 x 40 x 20 cm, bagaż rejestrowany 20 kg o wym. 80 x 120 x 100 cm

Cena nie zawiera

Obowiązkowa opłata klimatyczna w wysokości ok. 2,20EUR/os./dzień pobierana w hotelach 3* i ok. 3,30EUR/os./dzień pobierana w hotelach 4* - płatne na miejscu, zastrzegamy możliwość zmiany, opłata niezależna od organizatora. 

Opcjonalnie dopłaty do bagażu głównego w przypadku lotów:

I. Ryanair:
- dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 400 zł/2 strony/os.

- dopłaty do bagażu podręcznego 10 kg - 150 zł/2 strony/os.

- dopłaty do bagażu rejestrowanego 10 kg - 200 zł/2 strony/os.

II. EasyJet - Loty z Berlin Schoenefeld (SXF) i Tegel (TXL):
- dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 400 zł/os/2 strony

W przypadku lotów czarterowych bagaż główny w cenie.

Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.

Dodatkowo płatne są również wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Brak obsługi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Majorka, Hiszpania

Położenie

w centrum El Arenal, wśród sklepów, restauracji, barów. Dogodne połączenia autobusem liniowym z Palma de Mallorca.

Plaża

do piaszczystej, publicznej plaży ok. 250 m. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

423 pokoje, 12 pięter, 4 windy. Lobby z recepcją, restauracja, lounge-bar, sala TV, dyskoteka. Basen i taras słoneczny. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty. www.pinerohoteles.com

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, TV sat., odpłatny sejf, tel., balkon. Wanna, prysznic, WC. Wariant ekonomiczny (2S).

Dzieci

brodzik, sala zabaw. Bufet w restauracji i miniklub (2-12 lat, czerwiec-wrzesień). Wysokie krzesełko w restauracji i łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

program animacyjny w ciągu dnia, Okazjonalnie wieczorna animacja.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. WI-FI na terenach ogólnodostępnych za opłatą.

Sport

tenis stołowy. Odpłatnie: bilard. Bogata oferta sportów wodnych na plaży (lokalne firmy).

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Późne śniadanie kontynentalne w godz. 10-11:00. Napoje orzeźwiające, woda, piwo, wino do posiłków. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze w godz. 11-23:00.

Wcześniej = taniej

do 29.02.16 15% zniżki, 1.03-30.04.16 10% zniżki.

Dni gratis

14=12, 7=6 w terminach: 1.05-15.05.16, 1.06-15.06.16, 24.09-24.10.16.

Dla singli

1A=2A w terminach: 24.09-30.10.16.

Dla dzieci

2-6 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

w centrum El Arenal, ok. 100 m od centrum handlowego S'Arenal Park i ok. 350 m od aquaparku Aqualand. Ok. 14 km od stolicy wyspy oraz ok. 8 km od portu lotniczego w Palma de Mallorca. Przystanek autobusowy ok. 50 m hotelu.

PLAŻA

250 m od publicznej, piaszczystej plaży. Serwis plażowy za dodatkową opłatą.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 3* Zbudowany w 1972 r., odnowiony w 2004 r. Hotel oferuje przyjemną i komfortową atmosferę z dobrą jakością oferowanych usług. Hotel Piero Bahia de Palma znajduje się w obszarze o szerokiej gamie możliwości spędzania wolnego czasu, zaledwie kilka metrów od plaży Playa de Palma i El Arenal. Zaprasza na niezapomniane wakacje z rodziną, przyjaciółmi lub partnerem.  

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, windy, lobby, restauracja, bar. Przechowalnia bagażu, kącik TV, usługi pralni chemicznej oraz wypożyczalnia samochodów. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa, MasterCard, American Express.

INTERNET

Wi-Fi jest dostępne w pomieszczeniach ogólnodostępnych za dodatkową opłatą.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen, leżaki i parasole przy basenie, tenis stołowy, programy animacyjne, okazjonalnie muzyka na żywo Odpłatnie: bilard, sporty wodne przy plaży Dla dzieci: brodzik, mini club, specjalne menu w restauracji, wysokie krzesełka w restauracji, bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed wylotem

ZAKWATEROWANIE

423 pokoje położone w 9-piętrowym budynku, dwuosobowe z możliwością jednej dostawki. Wszystkie wyposażone są w: klimatyzację, centralne ogrzewanie, w pełni wyposażoną łazienkę, TV/SAT, telefon, taras i sejf (za dodatkową opłatą) oraz balkon.

ZAMELDOWANIE/WYMELDOWANIE

* kwaterowanie od godziny 15.00 * wymeldowanie do godziny 12.00

WYŻYWIENIE

All Inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe serwowane codziennie w godzinach 10.00-23.00.

INFORMACJE DODATKOWE

HolidayCheck 4,6/85%

KONTAKT

www.pinerohoteles.com Adres: Trencadors, 74 07600 El Arenal - Llucmajor. Mallorca. Espaa Tel.: (34) 971 441 536

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy; bagaż rejestrowany: czarter-20kg, Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499m, wysokość: 1,194m, długość: 1,715m), Ryannair - 15kg; bagaż podręczny: czarter 5kg,  Wizzair - mały o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25cm, Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta*(w wybranych hotelach na Costa Blanca/jak zaznaczone na umowie oraz w pozostałych regionach w przypadku niskiej sprzedaży w okresie zimowym tj. od listopada do kwietnia alternatywnie możliwa opieka anglojęzyczna), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci (powyżej 16 roku życia) zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,25-2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,00-1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 0,50-1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

DOBA HOTELOWA

!!! UWAGA !!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Mapa Hotelu Bahia De Palma
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
Cap de Formentor Mallorca
Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
El Arenal i Playa de Palma na Majorce
Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Bahia De Palma

5.0
zdecydowanie polecam

Witam serdecznie, Byliśmy tam na przełomie lipca i sierpnia 2011. Było przewspaniale!! Polecam wszystkim, którzy cenią sobie dogodną lokalizację. Przed wyjazdem na wycieczkę, sprawdzaliśmy liczne opinie na różnych forach m.in. holidaycheck i hoteladvisor, które były zdecydowanie nieprzychylne i po przyjeździe byliśmy bardzo mile zaskoczeni!! Jedzenie było super, dużo,nigdy niczego nie brakowało, wybór ogromny na każdy z posiłków, przepyszne wina. Jak w innych hotelach soki były okropne, ale nie oszukujmy się, wszędzie tak jest:) poza tym, kuchni nie można było niczego zarzucić:) Drink bar też super, obsługa świetna, a jeśli chodzi o czystość pokoi to też na 5*. Klima sterowana w pokoju, można było ustawić na mega chłód:P coś jak polski luty hehe:D Blisko nawet do marketu, w którym ceny były spoko. Przy samym hotelu przystanek autobusowy, w 15 minut można było dostać się do Palmy, a bilet ok. 2euro... Także wielki plus. Z góry mówię, że zależało nam na rozrywce i plaży:) a to jest idealne miejsce - nie zrażajcie się opiniami na forach (co prawda wyposażenie jest dosyć wiekowe, ale zadbane, bez zarzutu - nie jest to nowoczesny obiekt)... Byliśmy, zobaczyliśmy i dla młodych ludzi jest naprawdę super:) Sama pracuję w hotelu, naprawdę polecam!!! Z pewnością tam wrócimy.

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
5.0
zdecydowanie polecam

Witam serdecznie, Byliśmy tam na przełomie lipca i sierpnia 2011. Było przewspaniale!! Polecam wszystkim, którzy cenią sobie dogodną lokalizację. Przed wyjazdem na wycieczkę, sprawdzaliśmy liczne opinie na różnych forach m.in. holidaycheck i hoteladvisor, które były zdecydowanie nieprzychylne i po przyjeździe byliśmy bardzo mile zaskoczeni!! Jedzenie było super, dużo,nigdy niczego nie brakowało, wybór ogromny na każdy z posiłków, przepyszne wina. Jak w innych hotelach soki były okropne, ale nie oszukujmy się, wszędzie tak jest:) poza tym, kuchni nie można było niczego zarzucić:) Drink bar też super, obsługa świetna, a jeśli chodzi o czystość pokoi to też na 5*. Klima sterowana w pokoju, można było ustawić na mega chłód:P coś jak polski luty hehe:D Blisko nawet do marketu, w którym ceny były spoko. Przy samym hotelu przystanek autobusowy, w 15 minut można było dostać się do Palmy, a bilet ok. 2euro... Także wielki plus. Z góry mówię, że zależało nam na rozrywce i plaży:) a to jest idealne miejsce - nie zrażajcie się opiniami na forach (co prawda wyposażenie jest dosyć wiekowe, ale zadbane, bez zarzutu - nie jest to nowoczesny obiekt)... Byliśmy, zobaczyliśmy i dla młodych ludzi jest naprawdę super:) Sama pracuję w hotelu, naprawdę polecam!!! Z pewnością tam wrócimy.

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.4
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    4
  • Obsługa
    4.8
HolidayCheck
Ocena Bahia De Palma:
4.4 / 6

Wspaniały hotel! 2010-05-16
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Hotel jak za takie pieniądze super! 2011-07-29
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Zanim dotarłam do hotelu miałam bardzo mieszane uczucia czytając wczesniejsze opinie na tym portalu....
więcej

5.4
Hotel w 100% godny polecenia. 2011-08-03
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.0

Witam.. wlasnie wrociłem z wakacji z Majorki, byłem z 4 kolegami w wieku 25lat i wszyscy bawilismy s...
więcej

4.9
Wakacje 2011-09-19
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

4.7
Wesoło i czysto 2012-07-12
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Wczasy w El Arenal - w hotelu Bahia de Palma. 2012-07-24
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Dobry hotel za dobrą cenę. Świetna lokalizacja. Polecam aktywnym, nastawionym na zwiedzanie jak, rów...
więcej

5.4
Gorąco polecam! 2012-08-06
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel warty polecenia. W pokojach czyściutko.Pracownicy uprzejmi, jedzenie urozmaicone, każdy znajdz...
więcej

5.6
Absolutnie odradzam! 2012-08-29
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

2.6
Hotel Pinero Bahia de Palma 2012-10-23
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    1.5
  • Atrakcje
  • Obsługa

Nie warto chyba że chcecie mieć zmarnowane wakacje!!! 3 gwiazdki to jakieś nieporozumienie!! Jedze...
więcej

2.5
Hotel Bahia de Palma 2013-06-15
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    5.0

Byłam w maju w tym hotelu z narzeczonym i ogólnie hotel oceniam na plus. No chyba,że ktoś jedzie tam...
więcej

4.9
Fajny hotel 3* 2014-06-19
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    5.7

jest to typowy hotel 3*, położony w centrum imprezowej miejscowości. Jednak nie rozumiem tych słabyc...
więcej

5.0
Stanowczo odradzam 2014-08-11
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    2.0

Hotel znajduje się blisko ruchliwej ulicy. Zamieszkują go młodzi turyści, którzy imprezują do późnyc...
więcej

4.2
Podróż poślubna 2015-07-10
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

4.3
Udany wypoczynek 2016-06-18
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Polecam 2016-06-23
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Polecam! Fajny miejski hotel, z miłą obsługą, dobrym jedzeniem. Blisko szerokiej plaży i przystanku ...
więcej

6.0
Bardzo udany wypoczynek za niewygórowaną cenę 2016-07-10
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    4.8

wygodny i czysty pokój , dobre i bardzo urozmaicone jedzenie , miła , sympatyczna i służąca pomocą o...
więcej

5.5
Bardzo miła obsługa 2016-07-19
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

hotel czysty, bardzo miła obsługa, szczegolnie w recepcji, odpowiadali cierpliwie i z usmiechem na k...
więcej

5.2
Super wakacje 2016-07-26
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Dobra relacja ceny do jakości. Personel bardzo pomocny i uprzejmy, szczególnie recepcja. Pokoje i wy...
więcej

5.8
Hotel wart polecenia 2016-10-04
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel posiada bardzo dobra lokalizacje. Położony jest blisko ślicznej dlugiej i szerokiej plaży. Sta...
więcej

5.9
Oczekiwałam więcej po opiniach 2017-04-26
Szczegóły oceny hotelu Bahia De Palma:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

3.7

Bahia De Palma - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon klimatyzacja prysznic WC
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe
1 os. standard
Pokoj dwuosobowy balkon klimatyzacja prysznic WC
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe
2 os. standard
Pokoj wariant ekonomiczny balkon klimatyzacja prysznic WC
Pokój jednoosobowy
Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
Pokój dwuosobowy z możliwością 1 dostawki
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
Jednolůžkový pokoj

Bahia De Palma - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Bahia De Palma? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00