Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
  • Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar), Rodos
1 / 42
Udogodnienia hotelu Lindos Imperial (d. Iberostar)
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar)
star 5

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Lindos Imperial (d. Iberostar):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lindos Imperial (d. Iberostar):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 października 2018

Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar) w ofercie Biura podróży:

Mouzenidis Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lindos Imperial Resort & Spa to luksusowy hotel, usytuowany na bardzo rozległym terenie, bezpośrednio przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Kiotari ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla najmłodszych, w tym kompleks zjeżdżalni. Wypoczynek w hotelu Lindos Imperial to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, na wzniesieniu z pięknym widokiem na morze, bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 2 km od centrum miejscowości Kiotari
  • luksusowe i komfortowe pokoje (możliwość zakwaterowania większej rodziny), bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, zjeżdżalnie, korty tenisowe, centrum SPA (wstęp do spa gratis)
  • bardzo zróżnicowane i smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Rodes

Opis

Ładny teren, baseny, park wodny, spa, wybór wygodnych pokoi, restauracje, bary, usługi dla dzieci, amfiteatr, kino, sport, animacja, obsługa na wysokim poziomie.

Polozenie

Kurort Kiotari, 65 km od lotniska Rodos, 62 km od miasta Rodos i portu. Hotel został zbudowany w 2007 roku. Budynek centralny, 9 budynków, 8 wind.

Wyzywienie

Half Board, Ultra All Inclusive Luxury

Pokoje

527 pokoi: Doubles Economy GV, Double Rooms GV/SV (~27 m2), Doubles Superior GV/SV (~27 m2), Doubles GV/Sharing Pool (~27 m2), Doubles GV/Private Pool (~27 m2), Family Rooms GV/SV (~30 m2), Family GV/Private Pool (~30 m2), Suites Family GV/SV (~33 m2), Suites Family GV/Private Pool (~30-33 m2), Suites GV, Suites GV/Private Pool, Suites GV/Sharing Pool-Jacuzzi, Suites GV/Private Pool-Jacuzzi.W pokojach: klimatyzacja z indywidualnym sterowaniem, telefon, sejf (bezpłatnie, mieści się laptop), mini-lodówka, TV SAT, telewizor z płaskim ekranem, marmurowa łazienka (wanna/prysznic), suszarka do włosów, kosmetyki, zestaw do kawy/herbaty, umeblowany balkon/taras .Dodatkowo w apartamentach: bezpłatne Wi-Fi, szlafroki i kapcie.Double Economy GV Podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze.Double Room GV/SV Podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze.Double Superior GV/SV Podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze.Double GV/Sharing Pool Podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze.Double GV/Private Pool Podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze.Family Rooms GV/SV Pokój z rozsuwanymi drzwiami oddzielającymi salon od sypialni.Family GV/Private Pool Pokój z rozsuwanymi drzwiami oddzielającymi salon od sypialni.Suite Family GV/SV Część dzienna oddzielona drzwiami od części sypialnej.Suite Family GV/Private Pool Część dzienna oddzielona drzwiami od części sypialnej, taras i prywatny basen.Suite GV Przestronny apartament z 2 oddzielnymi pokojami. W pokoju znajduje się przytulna część wypoczynkowa z kanapą lub fotelem, które można przekształcić w pojedyncze lub podwójne łóżko. W sypialni podwójne łóżko. Pokoje mieszczą się na 1 i 2 piętrze. Do dyspozycji gości balkon z widokiem na ogród.Suite GV/Private Pool Przestronny apartament z 2 oddzielnymi pokojami. W pokoju znajduje się przytulna część wypoczynkowa z kanapą lub fotelem, które można przekształcić w pojedyncze lub podwójne łóżko, sypialnia z podwójnym łóżkiem, prywatny basen. Znajduje się na parterze (ground floor).Suite GV/Sharing Pool-Jacuzzi Stylowy, komfortowy pokój urządzony w przyjemnych kolorach. Podwójne łóżko, taras z jacuzzi, a na jego skraju ogólnodostępny basen ze słodką wodą.Suite GV/Private Pool-Jacuzzi Elegancki styl, duże podwójne łóżko, kanapa, przestronna łazienka, prywatne jacuzzi i basen.Rodzaj dostawki: standardowe łóżkoCodzienne sprzątanie pokoi i zmiana ręczników, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

O wyzywieniu

All inclusive 2018PosiłkiGłówna restauracja BelvedereWczesne śniadanie (kontynentalne) 06:30-07:00Śniadanie (bufet amerykański) 07:00-10:00Późne śniadanie (kontynentalne) 10:00-11:00 Lunch (szwedzki stół) 12:30-14:30  Alternatywne opcje lunchu w lokalach tematycznych:Strefa basenu do aktywnego wypoczynku (Noodle Bar/Souvlakeri) 12:00-16:00 Strefa plaży (Grill Corner/Burger Corner) 12:00-16:00 Kolacja (szwedzki stół) 18:30-21:30 Na życzenie gościa przygotowywane są posiłki, które nie zawierają glutenu, laktozy, orzechów.Obsługa "Kolacja w wybranej restauracji" («Dine Around») Jedna kolacja (podczas całego pobytu w hotelu) w jednej z następujących tematycznych restauracji a la carte zamiast standardowego posiłku:Azjatycka restauracja «Wok Gourmand» przy głównym basenie, 19:00-22:30 Grecka restauracja «Meze Meze» przy głównym basenie, 19:00-22:30 Włoska restauracja «Al Fresco» przy plaży, 19:00-22:30 Na życzenie gościa przygotowywane są posiłki, które nie zawierają glutenu, laktozy, orzechów. Alternatywne opcje kolacji w lokalach tematycznych:Restauracja Breeze, ? la carte (kuchnia międzynarodowa i śródziemnomorska) 19:00-22:00 W strefie pokoi lux codziennie otwarty jest bar, w którym serwowana jest kawa/herbata, napoje alkoholowe, koktajle i napoje orzeźwiające 10:00-00:00.Napoje (lokalne) serwowane w restauracjach w porze lunchu i kolacji: wino, napoje bezalkoholowe (post mix), woda, piwo z beczki i wybór soków.Napoje serwowane w barach w ciągu dnia i wieczorem: lokalne napoje alkoholowe i likiery, koktajle alkoholowe i bezalkoholowe, piwo z beczki, wino, napoje bezalkoholowe (Post Mix), gama soków, mrożona herbata, napoje owocowe z lodem, espresso, cappuccino, woda.BaryGłówny bar 17:00-01:00; Disco-bar 21:00-01:00; Relax-bar 18:00-01:00;Bary płatne po 24:00Administracja hotelu zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie All Inclusive bez wcześniejszego powiadomienia.

Odleglosc od morza

0 m

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Lindos Imperial Resort & Spa to luksusowy hotel, usytuowany na bardzo rozległym terenie, bezpośrednio przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Kiotari ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla najmłodszych, w tym kompleks zjeżdżalni. Wypoczynek w hotelu Lindos Imperial to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lindos Imperial Resort & Spa to luksusowy hotel, usytuowany na bardzo rozległym terenie, bezpośrednio przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Kiotari ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla najmłodszych, w tym kompleks zjeżdżalni. Wypoczynek w hotelu Lindos Imperial to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, na wzniesieniu z pięknym widokiem na morze, bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 2 km od centrum miejscowości Kiotari
  • luksusowe i komfortowe pokoje (możliwość zakwaterowania większej rodziny), bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, zjeżdżalnie, korty tenisowe, centrum SPA (wstęp do spa gratis)
  • bardzo zróżnicowane i smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

RODOS/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja • lobby • sala TV • windy • ogród • taras słoneczny • 6 barów (otwarte w zależności od warunków pogodowych, bar w lobby, 3 bary przy basenie, bar na plaży, disco bar) • restauracja główna (kwiecień-październik) • 4 restauracje tematyczne (włoska, grecka, meksykańska, azjatycka-raz na pobyt w cenie) • ogród • 3 baseny (woda słodka) • Aquapark - 6 zjeżdżalni (4 duże i 2 dla dzieci, w zależności od sezonu, kwiecień-październik) • basen kryty • jacuzzi (w strefie wellness)

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • leżaki i parasole (przy basenach i na plaży, w cenie) • ręczniki kąpielowe (za kaucją)

Dodatkowe udogodnienia

• minimarket • sklep z pamiątkami • jubiler • butik • fryzjer • pralnia (płatna) • lekarz (na zapytanie, płatny) • sala konferencyjna • centrum biznesowe • bankomat • parking (niestrzeżony, w cenie)

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

462

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

• hotel nie akceptuje zwierząt • polecamy zabranie specjalnego obuwia do kąpieli

Od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.

Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów

1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc

3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc

4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc

5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

• Podatek turystyczny

od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat (10.00-12.00, w zależności od sezonu) • plac zabaw • 2 baseny (jeden z małą zjeżdżalnią) • zjeżdżalnie • menu dla dzieci (konieczna rezerwacja, na zapytanie) • jedzenie dla niemowląt (konieczna rezerwacja, na zapytanie) • łóżeczko dla niemowląt (na zapytanie, konieczna rezerwacja, w cenie) • opieka nad dzieckiem (płatna) • wysokie krzesełka 

Sport i wellness

W cenie • animacje sportowe • sala fitness (10.00-19.00) • aerobik • gimnastyka w wodzie • 2 korty tenisowe • oświetlenie kortów tenisowych • wypożyczenie rakiet • piłka nożna • siatkówka plażowa (2 boiska) • tenis stołowy • rzutki • strzelanie z łuku 

Płatne • sporty wodne na plaży (w ofercie firm zewnętrznych, windsurfing, kajaki typu canoe, rowery wodne, łódka typu banan, narty wodne) • centrum spa • sauna • zabiegi kosmetyczne • masaże • rowery (w ofercie firm zewnętrznych, ok. 10 €/dzień, kaski w cenie)

Rozrywka

• międzynarodowe animacje w ciągu dnia i wieczorem • przedstawienia • karaoke • boccia • bilard (płatny) • dyskoteka • amfiteatr

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• 1-2 os. • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 30 m2 • 2 rozkładane sofy • 1 podwójne łóżko • 2 pokoje optycznie przedzielone szklanymi drzwiami • wanna lub prysznic • WC • kapcie • suszarka • TV sat. • telefon • lodówka • sejf (w cenie) • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • balkon lub taras • Wi-Fi (w cenie)

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2

• 1-3 os. • ok. 25 m2 • widok na morze • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja • sejf (w cenie) • sofa • telefon • lodówka • Wi-Fi (w cenie) • TV sat. • kapcie • suszarka do włosów • wanna lub prysznic • WC • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy superior z widokiem na morze DZM1

• 1-2 os. • ok. 25 m2 • widok na morze • 1 podwójne łóżko • wanna lub prysznic • WC • kapcie • suszarka • TV sat. • telefon • lodówka • sejf (w cenie) • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • balkon lub taras • Wi-Fi (w cenie) • brak możliwości dostawek

Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1

• 2-4 os. • ok. 30 m2 • widok na morze • 2 pojedyncze łóżka • 1 podwójne łóżko • 2 pokoje optycznie przedzielone szklanymi drzwiami • wanna lub prysznic • WC • kapcie • suszarka • TV sat. • telefon • biurko • lodówka • sejf (w cenie) • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • balkon lub taras • Wi-Fi (w cenie)

Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZG1

• 1-3 os. • ok. 25 m2 • widok na ogród • pokój dzienno-sypialny • wanna lub prysznic • WC • kapcie • suszarka • TV sat. • telefon • lodówka • sejf (w cenie) • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • balkon lub taras • Wi-Fi (w cenie)

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-2 os. • ok. 25 m2 • 1 podwójne łóżko • wanna lub prysznic • WC • kapcie • suszarka • TV sat. • telefon • lodówka • sejf (w cenie) • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • balkon lub taras • Wi-Fi (w cenie)

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (w formie bufetu, 7.00-10.00) • śniadanie dla śpiochów (10.00-11.00) • obiad (12.30-14.30, w formie bufetu) • kolacja (18.30-21.30 w formie bufetu) • wieczory tematyczne (kilka razy w tygodniu) • show cooking • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-24.00) • przekąski (12.00-16.00) • kawa, herbata po południu • ciasto (16.00-18.00) • lody (12.00-18.00)

Dodatkowe informacje • wymagany odpowiedni strój do kolacji (długie spodnie u panów) • oferta all inclusive obowiązuje w dniu wyjazdu wyłącznie do godziny 12.00 • w restauracji głównej dostępne dania bezglutenowe, bez laktozy (konieczna rezerwacja, na zapytanie) • restauracja włoska Al Fresco (a la carte, 19.00-22.30, w zależności od warunków pogodowych, konieczna rezerwacja, na zapytanie, w cenie) • restauracja grecka Meze Meze (a la carte, 19.00-22.30, w zależności od warunków pogodowych, konieczna rezerwacja, na zapytanie, w cenie) 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Lindos Imperial Resort & Spa to luksusowy hotel, usytuowany na bardzo rozległym terenie, bezpośrednio przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Kiotari ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla najmłodszych, w tym kompleks zjeżdżalni. Wypoczynek w hotelu Lindos Imperial to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lindos Imperial Resort & Spa to luksusowy hotel, usytuowany na bardzo rozległym terenie, bezpośrednio przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Kiotari ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla najmłodszych, w tym kompleks zjeżdżalni. Wypoczynek w hotelu Lindos Imperial to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, na wzniesieniu z pięknym widokiem na morze, bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 2 km od centrum miejscowości Kiotari
  • luksusowe i komfortowe pokoje (możliwość zakwaterowania większej rodziny), bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, zjeżdżalnie, korty tenisowe, centrum SPA (wstęp do spa gratis)
  • bardzo zróżnicowane i smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Rodos

Opis oferty:

Luksusowe wakacyjne imperium położone tarasowo na wzgórzu z pięknym widokiem na morze. Zadbane w każdym calu, zachwyca otoczonym ogrodem kompleksem basenów z mostkami i zjeżdżalniami oraz pięknym tarasem, na którym można nie tylko podziwiać krajobrazy, ale również sączyć drinka. Pozytywne opinie zawdzięcza również profesjonalnemu serwisowi i świetnym pokojom, które bez problemu pomieszczą nawet większą rodzinę. Dumą hotelu jest bogate zaplecze kulinarne - restauracje tematyczne kuszą zapachami i smakami z całego świata. Blisko stąd do plaży, w odległości spaceru znajduje się również centrum ze sklepami i lokalnymi tawernami. W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

na niewielkim wzgórzu, ok. 2 km od centrum KIOTARI ze sklepami, barami i restauracjami, ok. 3,5 km od Lardos, ok. 16 km od Lindos; ok. 55 km od portu lotniczego w Rodos; przystanek autobusowy ok. 150 m od hotelu (Lindos ok. 3 EUR/Rodos ok. 7 EUR).

PLAŻA:

publiczna, żwirowa, piasek w miejscu, gdzie są leżaki, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu (ok. 150 m do recepcji), dojście przez teren hotelu, bezpłatne parasole, ręcznik i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); sporty wodne (oferta zewnętrzna).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, luksusowy i nowoczesny, zbudowany w 2007 r., rozbudowany w 2008 (nowa część) i 2011 r. (zjeżdżalnie), składa się z części głównej, nastawionej na aktywności i relaksacyjnej, 462 pokoje, ok. 30 budynków, 2 piętra, 8 wind i ruchome schody, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, 3 restauracje - dania w formie bufetu, obsługa kelnerska: główna - kuchnia międzynarodowa, grecka tawerna przy plaży (otwarta od 1.06 do 30.09, zależnie od pogody wymagana rezerwacja 1 dzień wcześniej), włoska w budynku głównym (wymagana wcześniejsza rezerwacja 1 dzień wcześniej), w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar w lobby, bar na plaży, 2 bary przy basenie, Activity bar; bankomat, sklep z ubraniami, minimarket; centrum konferencyjne dla 200 osób, taras z widokiem na morze, ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: fryzjer, opiekunka do dziecka (na zapytanie); występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², nowoczesny, klimatyzowany, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polski program, telefon, mini-lodówka, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen; widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

3-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², jedno pomieszczenie, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą;

superior rodzinny:

3-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 33 m², wyposażenie jak w pokoju rodzinnym, dodatkowo: pokój dzienny oddzielony przesuwnymi drzwiami; pokój superior rodzinny na zapytanie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, nieregularny kształt, słodka woda: ok. 800 m², gł. 0,8-1,4 m, ok. 1200 m², gł. 0,8-1,4 m, kompleks zjeżdżalni (6-10 lat lub za zgodą rodziców; część powyżej 10 lat i część dla dzieci powyżej 1,2 m wzrostu), ok. 400 m², gł. 0,8-1,4 m, 2 baseny dla dzieci, słodka woda, jeden z nich: ok. 100 m², gł. 0,2 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR/ręcznik); 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne: ok. 10 EUR/godz., wypożyczenie sprzętu za kaucją: ok. 10 EUR), piłka nożna, boccia, siatkówka, siatkówka plażowa; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci (w terminie: 1.05-15.10); za opłatą: sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna); centrum spa: bezpłatnie: basen kryty, słodka woda, ok. 100 m², gł. 0,8-1,4 m, hammam, jacuzzi, siłownia; za opłatą: zabiegi na twarz i ciało, refleksologia, manicure, pedicure.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie kontynentalne (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; kolacja w restauracji tematycznej (19.00-22.00; wymagana rezerwacja); podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie) przekąski w wyznaczonych barach (12.00-16.30); napoje bezalkoholowe (00.00-24.00) i lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2244029200, www.lindoshotels.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fiwstęp do spa


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Lindos Imperial Resort & Spa to luksusowy hotel, usytuowany na bardzo rozległym terenie, bezpośrednio przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Kiotari ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla najmłodszych, w tym kompleks zjeżdżalni. Wypoczynek w hotelu Lindos Imperial to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lindos Imperial Resort & Spa to luksusowy hotel, usytuowany na bardzo rozległym terenie, bezpośrednio przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Kiotari ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla najmłodszych, w tym kompleks zjeżdżalni. Wypoczynek w hotelu Lindos Imperial to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, na wzniesieniu z pięknym widokiem na morze, bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 2 km od centrum miejscowości Kiotari
  • luksusowe i komfortowe pokoje (możliwość zakwaterowania większej rodziny), bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, zjeżdżalnie, korty tenisowe, centrum SPA (wstęp do spa gratis)
  • bardzo zróżnicowane i smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

5

Region

Grecja/Rodos/Kiotari

Opinia 7islands

Nowoczesny, tarasowo położony hotel polecany zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i dla par. Przestronne pokoje rodzinne z dwiema sypialniami mieszące nawet 5 osób, centrum SPA, bliskość plaży oraz bogata formuła all inclusive sprawią, że każdy spędzi tu udany urlop. Duży aquapark położony na górnym poziomie kompleksu z pewnością będzie świetną rozrywką dla Gości w każdym wieku.

Położenie

Na południowo-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Kiotari, ok. 3 km od centrum, gdzie znajdują się sklepy, bary i tawerny, ok. 54 km od stolicy Rodos, ok. 60 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 150 m od hotelu.

Plaża

Ok. 20 m od hotelu, piaszczysto-kamienista. Leżaki i parasole płatne dodatkowo, za ręczniki plażowe pobierana jest kaucja. Przejście na plażę ulicę o małym natężeniu ruchu.

Hotel

Nowoczesny, rozległy kompleks, zbudowany w 2007 roku, częściowo odnowiony, składa się z budynku głównego oraz bungalowów. Na terenie obiektu znajduje się przestronne lobby z całodobową recepcją, 8 wind, restauracja główna, 4 bary, parking. Odpłatnie: 3 restauracje ? la carte (międzynarodowa, włoska i grecka), Internet Wi-Fi, kawiarenka internetowa, sejf w recepcji, mini market, kantor, kącik internetowy, wypożyczalnia samochodów, sala konferencyjna, amfiteatr, opieka medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 5*.

Pokoje

Hotel dysponuje 462 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: Internet Wi-Fi, sejf, mini bar. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek, rodzinne z widokiem na morze z możliwością 2 dostawek, rodzinne o podwyższonym standardzie z możliwością 2 dostawek, suite z możliwością 1 dostawki, suite z zewnętrznym jacuzzi z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:30). Dostępne są również wczesne śniadania kontynentalne (06:30-07:00) oraz późne śniadania kontynentalne (10:00-11:00). W wybranych barach i restauracjach w godzinach 11:00-17:00 serwowane są przekąski i lody, a w godzinach 17:00-18:00 kawa i ciastka. Lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe dostępne są w barze w godzinach 10:00-24:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 24:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 4 baseny (w tym 1 kryty z wodą słodką - czynny poza sezonem, leżaki i parasole bezpłatne), animacje dzienne i wieczorne, park wodny (6 zjeżdżalni: 4 duże i 2 dla dzieci), tenis stołowy, 2 korty tenisowe, boisko wielofunkcyjne. Odpłatnie: bilard, pokój gier, centrum SPA (jacuzzi, sauna), sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

2 brodziki, plac zabaw, mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), animacje, zjeżdżalnie wodne, łóżeczka do spania (dla dzieci do 2 lat, na zapytanie), możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą

Kontakt do hotelu

www.lindoshotels.com / Tel.: 00 30 224 402 92 00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Lindos Imperial Resort & Spa to luksusowy hotel, usytuowany na bardzo rozległym terenie, bezpośrednio przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Kiotari ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla najmłodszych, w tym kompleks zjeżdżalni. Wypoczynek w hotelu Lindos Imperial to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lindos Imperial Resort & Spa to luksusowy hotel, usytuowany na bardzo rozległym terenie, bezpośrednio przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Kiotari ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla najmłodszych, w tym kompleks zjeżdżalni. Wypoczynek w hotelu Lindos Imperial to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, na wzniesieniu z pięknym widokiem na morze, bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 2 km od centrum miejscowości Kiotari
  • luksusowe i komfortowe pokoje (możliwość zakwaterowania większej rodziny), bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, zjeżdżalnie, korty tenisowe, centrum SPA (wstęp do spa gratis)
  • bardzo zróżnicowane i smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Rodos, Grecja

UWAGA!

Brak transferu i opieki rezydenta!

Położenie

spokojne, na obrzeżach popularnej miejscowości turystycznej Kiotari. Do centrum ok. 1,5 km.

Plaża

piaszczysto-żwirowa, przy hotelu, wejście do wody kamieniste. Leżaki, parasole słoneczne w cenie. Bar na plaży.

Wyposażenie

462 pokoje, rozmieszczone w budynku głównym oraz wielu budynkach bocznych. W budynku głównym: hol powitalny z recepcją, windy, restauracja główna, 2 restauracje tematyczne (śródziemnomorska, grecka), restauracja a'la carte (za opłatą), bary, sklepy, jubiler. Na terenie zewnętrznym znajdują się 3 baseny (przy jednym z basenów aquapark ze zjeżdżalniami dla dorosłych i dzieci), bary przy basenach, taras słoneczny. Leżaki i parasole słoneczne w cenie. Ręczniki kąpielowe za kaucją.

Dostęp do internetu

1 godz./dzień WiFi gratis

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, lodówka, sejf, TV-sat (ekran LCD), telefon, balkon od strony ogrodu. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na morze (1-3B). Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (2-4D): ok. 45 m2, pomieszczenie dzienno-sypialne oraz sypialnia przedzielone drzwiami przesuwnymi, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe 2A. Z widokiem na morze (2-4E). Pokoje rodzinne Superior (2-4F): pomieszczenie dzienno-sypialne, oddzielna sypialnia, 1 łazienka, wyposażone jak pokoje dwuosobowe 2A. Z widokiem na morze (2-4G). Suite rodzinne z prywatnym basenem (2-4H): od strony ogrodu, pomieszczenie dzienno-sypialne, oddzielna sypialnia, wyposażone jak pokoje 2A. Suite Comfort (2-3I): dodatkowo zestaw do parzenia kawy/herbaty, szlafrok, balkon lub taras, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe 2A. Brak dostawek dla dziecka. Z widokiem na morze (2-3J).

Sport

siatkówka plażowa, boccia, rzutki, tenis stołowy, piłka wodna, 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne). Za opłatą: sporty wodne na plaży.

Wellness

siłownia, basen kryty, hammam, sauna, whirlpool. Za opłatą: Spa, oferujące różnorodne zabiegi kosmetyczne, masaże, manicure, pedicure.

Dzieci

2 oddzielne brodziki, miniklub (4-12 lat), plac zabaw. Aquapark ze zjeżdżalniami, ośmiorniczką i wodnymi atrakcjami dla najmłodszych.

Rozrywka

animacje w dzień i wieczorem.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Przekąski w godz. 12-16:00, lody w godz. 10-18:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00. Możliwe kolacje w restauracjach tematycznych (wymagana rezerwacja). Restauracja a'la carte za opłatą. Do kolacji wymagany odpowiedni strój. All inclusive kończy się o godz. 12:00 w dniu wyjazdu.

Wcześniej = taniej

do 28.02.17 20% zniżki, 1.03-31.03.17 15% zniżki, 1.04-30.04.17 10% zniżki.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach 25.04-24.05.17 (nie łączą się z ofertą wcześniej=taniej)

Dla dzieci

2-11 lat: pobyt gratis lub zniżka.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Lindos Imperial Resort & Spa to luksusowy hotel, usytuowany na bardzo rozległym terenie, bezpośrednio przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Kiotari ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla najmłodszych, w tym kompleks zjeżdżalni. Wypoczynek w hotelu Lindos Imperial to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lindos Imperial Resort & Spa to luksusowy hotel, usytuowany na bardzo rozległym terenie, bezpośrednio przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Kiotari ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla najmłodszych, w tym kompleks zjeżdżalni. Wypoczynek w hotelu Lindos Imperial to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, na wzniesieniu z pięknym widokiem na morze, bezpośrednio przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 2 km od centrum miejscowości Kiotari
  • luksusowe i komfortowe pokoje (możliwość zakwaterowania większej rodziny), bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, zjeżdżalnie, korty tenisowe, centrum SPA (wstęp do spa gratis)
  • bardzo zróżnicowane i smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Rodos Pięciogwiazdkowy Lindos Imperial Executive Suites to doskonały wybór dla rodzin z dziećmi, jak również dla młodych miłośników atrakcji. Luksusowy ośrodek posiadający rozbudowany park wodny, renomowane SPA oraz centrum odnowy biologicznej jest w stanie zagwarantować przyjemne wakacje dla wszystkich grup wiekowych.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

opis hotelu

Na terenie hotelu znajdują się 3 restauracje, 5 barów, room service (płatny), pralnia (płatna), 3 baseny odkryte, wypożyczalnia samochodów.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

Publiczna, żwirowa.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację indywidualną, sejf, mini lodówkę, TV, telefon, łazienkę (WC, suszarka, wanna lub prysznic), balkon lub taras. Typy pokoi: w budynkach: suity , suity typu single , suity private pool , suity sharing pool

Wyżywienie

restauracja główna, 2 restauracje a la carte, 5 barów (m.in. bar przy basenie, lobby bar, bar z przekąskami)

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Restauracje a la carte -płatne. Wymagana rezerwacja.włoska, grecka

z myślą o dzieciach

brodzik, plac zabaw opiekunka (płatna), łóżeczko dla dziecka do lat 2 (na zamówienie przed przyjazdem), krzesełka dla dzieci w restauracji

w cenie

amfiteatr, dyskoteka, nocne pokazy, 2 korty tenisowe, siatkówka plażowa, bule, mini boisko do piłki nożnej, tenis stołowy

płatne

sporty wodne na plaży, bilard

Aktualizacja opisu

19.07.2017 17:02

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Aquapark Disco All Inclusive Sporty wodne Zjeżdżalnie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Lindos Imperial Resort & Spa to luksusowy hotel, usytuowany na bardzo rozległym terenie, bezpośrednio przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Kiotari ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji dla najmłodszych, w tym kompleks zjeżdżalni. Wypoczynek w hotelu Lindos Imperial to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.


Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja

Opinie o Hotelu Lindos Imperial (d. Iberostar)

Lindos Imperial (d. Iberostar) - możliwości zakwaterowania:

Family Room / Sea View
Double Room / Sea View
Family Room / Garden View
Double Superior / Sea View
Suite Family / Sea View
Suite Family / Garden View
Double Room / Garden View
Double Superior / Garden View
Suite / Garden View
Double Room / Garden View / Sharing Pool
Suite / Garden View / Private Pool
Pokój 2-osobowy od ogrodu
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
Double Room / Garden View / Private Pool
Double Economy / Garden View
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Pokój rodzinny
Suite Family / Garden View / Private Pool
Family Room/Garden View/ Private Pool
Suite / Garden View / Private Pool-Jacuzzi
Suite / Garden View / Sharing Pool-Jacuzzi

Lindos Imperial (d. Iberostar) - Możliwości wyżywienia:


Lindos Imperial (d. Iberostar) - miasta wylotu:


Lindos Imperial (d. Iberostar) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Lindos Imperial (d. Iberostar)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00