cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
1 / 17
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
25.07 - 01.08
już od 2789 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
17.10 - 24.10
już od 1699 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu El Mouradi Port El Kantaoui
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel El Mouradi Port El Kantaoui
star 4

Tunezja: Sousse
Ocena hotelu El Mouradi Port El Kantaoui:
4.4 / 5
Średnia z 10 opinii
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Port El Kantaoui:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 lipca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel z dużymi basenami. Polecamy ze względu na świetne położenie i wiele atrakcji dla młodszych i starszych gości!

Hotel El Mouradi Port El Kantaoui w ofercie Biura podróży:

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel z dużymi basenami. Polecamy ze względu na świetne położenie i wiele atrakcji dla młodszych i starszych gości!

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Tunezja / Monastir

Opis oferty:

Znakomicie położony w spokojnym miejscu, przy pięknej prywatnej plaży, niedaleko malowniczej przystani jachtowej, oferuje wygodne warunki pobytu i wiele urządzeń sportowo-rekreacyjnych. Do dyspozycji aż 5 kortów tenisowych! Goście doceniają znakomicie zorganizowane zawody sportowe, konkursy i wspólną zabawę. Świetna klubowa atmosfera i profesjonalny serwis zapewniają udane wakacje.

POŁOŻENIE:

na terenie liczącego ok. 45.000 m² ogrodu palmowego, ok. 2 km od miejscowości PORT EL KANTAOUI (dojazd taksówką: ok. 2 TND), ok. 10 km od centrum Sousse (dojazd taksówką: ok. 8 TND); ok. 40 km od lotniska w Enfidhi.

PLAŻA:

El Kantaoui Beach, hotelowa, ładna, szeroka i piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne leżaki i parasole, materace płatne (ok. 2 TND/dzień), ręczniki kąpielowe za kaucją (ok. 20 TND/pobyt); bankomat; bar/restauracja.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, całkowicie wyremontowany w 2001 r., 482 pokoje, 2 piętra, 3 windy, hol, całodobowa recepcja; restauracja główna L'Espadon, posiłki główne w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, pizzeria Langoustine, kuchnia włoska, dostępne foteliki dla dzieci, restauracja z barem przy plaży, dania z grilla, bar główny Dauphin, bar przy basenie Saumon, kawiarnia mauretańska, klub nocny; kantor, sklepy: prasa, kartki pocztowe, pamiątki, ubrania, drobne kosmetyki; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby, 2 sale konferencyjne dla maks. 70 osób; za opłatą: sejf przy recepcji (ok. 2 TND/dzień; depozyt: ok. 20 TND), opiekunka do dziecka (ok. 20 TND/godz.), fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów, rowerów, quadów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

bungalow:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 23 m², wygodny, klimatyzowany, łazienka (wanna, wc), telewizja satelitarna, telefon; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stoliki i krzesła, suszarka na pranie);

standardowy w budynku głównym:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 23 m², wyposażenie jak w bungalowie; pokój standardowy za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny otwarte z wodą słodką: 677 m², gł. 1-2,4 m i 452 m², gł. 1-2,3 m; 2 brodziki dla dzieci z wodą słodką, 80 m² i 66 m², gł.: 0,6 m; leżaki i parasole przy basenie bezpłatne, materace (1 TND/dzień), ręczniki kąpielowe za kaucją (20 TND/pobyt); kryty basen z jacuzzi, woda słodka, 72 m², gł. 1-1,5 m; 5 kortów tenisowych z oświetleniem (płatne: ok. 10 TND/h), siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej, aerobic; mini-klub dla dzieci 5-12 lat i dla dzieci 13-17 lat, dyskoteka, plac zabaw dla dzieci; tenis stołowy, mini-golf, strzelanie z łuku, rzutki; wieczorne animacje dla dorosłych; za opłatą: bilard (1 TND/godz.), centrum zdrowia: klub fitness, siłownia; oferta zewnętrzna: niemotorowe sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie kontynentalne (10.30-11.30) w restauracji głównej; przekąski: pizza, kanapki, ciasto (15.30-17.30) w wyznaczonych barach; podczas pobytu 1 kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze w lobby (10.00-23.00) oraz w barze przy basenie (10.00-01.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00216/73246355, www.elmouradi.com 

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 latserwis plażowy 


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel z dużymi basenami. Polecamy ze względu na świetne położenie i wiele atrakcji dla młodszych i starszych gości!

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Sousse

OPIS

Hotel zbudowany w tradycyjnym mauretańskim stylu dogodnie usytuowany w cichej lokalizacji tuż przy malowniczej plaży. Szeroka gama zajęć rekreacyjno-sportowych oraz ciekawy program animacyjny zapewnią aktywny wypoczynek i dobrą zabawę. Słoneczne kąpiele w ciągu dnia, a wieczorem klimatyczne knajpki przy porcie jachtowym znajdującym się ok. 2 km od hotelu, sprawią, że wakacje w tym miejscu należeć będą do udanych.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

1985 r. Odnowiony w 2007 r. Na terenie hotelu: restauracje (4), bary (4), sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), basen kryty, baseny odkryte (2).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe (depozyt), bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 1 budynku (liczba pięter: 3, liczba wind: 3) Typy pokoi: STANDARD ROOM: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , JUNIOR ROOM: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

restauracja główna, restauracja a la carte, pizzeria, restauracja na plaży, bary (4), cukiernia All Inclusive (09:00-23:00) śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00) w restauracji "Carthage", późne śniadanie (10:30-11:30), podwieczorek (16:30-17:30) w pizzerii "Kerkena", obiad (12:30-15:00) w restauracji na plaży, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe Restauracje a la carte - 1 wizyta w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.francuska

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 5-12 lat, dzieci w wieku 1-4 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

w cenie

korty do tenisa ziemnego (4), rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, koszykówka, minigolf, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, animacje w nocy, w dzień

płatne

oświetlenie kortów, piłka nożna, siatkówka plażowa, bilard, sporty wodne na plaży, siłownia, centrum SPA, talasoterapia, masaż, sauna, dyskoteka, salon piękności, łaźnia turecka DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY Począwszy od 01 listopada 2018 roku, niezależnie od tego, czy umowa została zawarta przed 01 stycznia 2018 roku, czy nie, wszyscy Goście muszą zapłacić w dniu przyjazdu do hotelu podatek turystyczny w dinarach tunezyjskich (TND). Podatek będzie naliczany za wszystkich Gości powyżej 11.99 lat, a kwota zostanie pobrana za maksymalnie 7 nocy. 3 dinary tunezyjskie za osobę dorosłą za noc w hotelach 5 * i 4 *, 2 dinary tunezyjskie za osobę dorosłą za noc w hotelach 3 *, dinar tunezyjski za osobę dorosłą za noc w hotelach 2 *

Aktualizacja opisu

19.06.2019 14:26

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel z dużymi basenami. Polecamy ze względu na świetne położenie i wiele atrakcji dla młodszych i starszych gości!

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel położony w pięknym ogrodzie bezpośrednio przy plaży, w turystycznej dzielnicy Port El Kantaoui, ok. 8 km od centrum Sousse i ok. 1,5 km od portu jachtowego El Kantaoui, 35 km od międzynarodowego lotniska w Monastirze.

 

Hotel:

Dla Gości przygotowano 2 restauracje i kilka barów oraz night club i kawiarenkę mauretańską. Hotel posiada pralnię, wypożyczalnie samochodów, kantor wymiany walut, gwarantuje opiekę lekarską na żądanie oraz możliwość zamówienia opiekunki dla dzieci przy wcześniejszej rezerwacji (płatne 15 DT/godz.). W pobliżu znajduje się 36-dołkowe pole golfowe, zaś w bezpośrednim sąsiedztwie sklepy i restauracje oraz kawiarenki.

 

Pokoje:

Hotel posiada 482 pokoje, wszystkie z balkonami, z widokiem na ogród lub morze. Wyposażone w łazienkę z toaletą, telefon, telewizor (konieczne uiszczenie kaucji zwrotnej za pilota – 20 DT), oraz minibar za dodatkową opłatą 5 DT/dzień. Pokoje z widokiem na morze (jeśli dostępne) za dodatkową opłatą. Klimatyzacja działa okresowo od 15/06 do 15/09.

 

Wyżywienie:

Sniadania i obiadokolacje

 

Sport i rozrywka:

Hotel posiada bardzo dobre zaplecze rekreacyjne. Dwa baseny odkryte oraz basen kryty wraz z jacuzzi, podgrzewany w okresie zimowym, boisko do siatkówki plażowej, minigolf, rzutki, łucznictwo, 5 oświetlanych kortów tenisowych (oświetlenie płatne 5 DT/godz.), również za dopłatą bilard, fitness club, możliwość uprawiania wielu sportów wodnych na plaży. Dla spragnionych relaksu w centrum balneoterapii jest sauna, hammam oraz salon masażu. Hotel zapewnia bogatą animację dzienną i wieczorną.

 

Dzieci:

Dla najmłodszych są dwa brodziki oraz mini klub.

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienia,
  • ubezpieczenie.
  • opieka rezydenta
  • transfery

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel z dużymi basenami. Polecamy ze względu na świetne położenie i wiele atrakcji dla młodszych i starszych gości!

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

przy plaży, w dzielnicy Port El Kantaoui, ok. 8 km od centrum Sousse (na północ), ok. 1 km od Portu El Kantoui, 28 kn od lotniska międzynarodowego w Monastirze.

 

Wyposażenie hotelu:

hotel posiada duży ogród wraz z tarasem do opalania i barem. Goście mogą korzystać ze świetlicy, kilku barów, restauracji a la carte, sklepu i pizzeri.

 

Wyposażenie pokoju:

hotel oferuje 462 klimatyzowane pokoje z widokiem na ogród lub morze, wyposażone w łazienkę, toaletę, telefon, telewizor.

 

Wyżywienie:

all inclusive

 

Nasza opinia:

dobry 4 – gwiazdkowy hotel usytuowany w części wakacyjnego kompleksu Portu El Kantaoui. Zbudowany w typowo mauretańskim stylu. Idealne położenie nad brzegiem morza, na terenie dużego ogrodu, bogata animacja oraz dobra kuchnia są z pewnością atutem tego hotelu. Polecany dla osób w każdym wieku, a w szczególności dla rodzin z dziećmi.

 

Rozrywka i sport:

hotel posiada dwa baseny odkryte i jeden kryty z jacuzzi i łaźnią turecką. Istnieje możliwość uprawiania sportów wodnych. Codziennie organizowane są animacje dla dzieci i dorosłych, zarówno w ciągu dnia, jak i wieczorem. Na terenie hotelu znajduje się też sauna, klub gimnastyczny, 5 kortów tenisowych, mini golf, dyskoteka, klub nocny.

 

Cena zawiera:

  • przelot samolotem,
  • zakwaterowanie w pokoju dwuosobowym (dopłaty do pokoju jednoosobowego płatne obligatoryjnie),
  • wyżywienie - ALL,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,

Cena nie zawiera:

  • opłat paliwowych i kursowych,
  • opłat lotniskowych,
  • transferów lotnisko - hotel - lotnisko,
  • ubezpieczenia Kl i NW.

 


Mapa Hotelu El Mouradi Port El Kantaoui

Opinie o Hotelu El Mouradi Port El Kantaoui

3.7
może być

W hotelu El Mouradi Port spędziliśmy tydzień, miło go wspominamy. Ładne pokoje, czyste, przy plaży. Jak chcieliśmy iść do pubu czy na dyskotekę to piechotą 15 minut do Portu El Kantaoui. Popołudniami relaksowalismy się nad basenem. Warto jeszcze raz odwiedzić Tunezję

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: może być
3.7
4.1
polecam

ladne wnetrza, pokoje dosc slabo wyposazone i ledwo sprzatane, jedzenie w porzatku, ale dziwnie przyprawiane, typowo lokalne, animacje super przez caly dzien i piekna plaza tuz przy hotelu, blisko do miasteczka i portu

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1
4.6
zdecydowanie polecam

Bardzo ładny zielony teren hotelu z wieloma uliczkami, od razu przy bardzo szerokiej plaży. Ładne wnętrza, pokoje też całkiem ładne, ale musieliśmy z żoną raz zmieniać. Jedzenie bardzo smaczne, szczególnie duży wybór słodkości, ciast i owoców. Wifi w recepcji całkiem sprawne i szybkie. Bar otwarty do północy z niezłymi alkoholami.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.3
polecam

Mi się bardzo podobało w szczycie sezonu może trochę za dużo gości ale pozatym wszystko okej. Ładne baseny pokoje plaża. Blisko do małego miasteczka z portem jachtowym. I polecam wycieczki szczególnie saharę dwa dni!!!

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.3
polecam

Na początek pamiętajmy, że arabskie standardy różnią się od europejskich i inaczej trzeba do tego podejść. W tym świetle hotel wypada świetnie jak na swoje 4 gwiazdki. Super jedzenie, bardzo urozmaicone, w rest a'la karte bardzo podobne do tego z głównej. Obsługa miła i uprzejma, po napiwku jeszcze bardziej. Pokoje różne, niektóre lepsze, inne gorsze, te od strony basenu dość głośne. Jak dla mnnie - super!

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.7
zdecydowanie polecam

Spędziłem w tym hotelu tegoroczne Święta Bożego Narodzenia razem z rodziną .Mogę szczerze polecić ten hotel ,jedzonko pyszne ,obsługa super ,pokoje czyściutkie ,piękny ogród palmowy ,mimo dość wysokiej ceny jak na ten okres ,jestem zadowolony ,bo warto zapłacić więcej za dobrą jakość .Byliśmy jedynymi Polakami wśród tysiąca gości ,bo jak się okazuje Polacy wybierają tanie hotele ,a póżniej narzekają na jego jakość .Mogę polecić ten hotel z zamkniętymi oczami ,szczególnie dla rodzin z dziećmi ,a także ludzi starszych ,a ja szykuję się już na ponowny uroczy tydzień .

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.9
zdecydowanie polecam

Byłam w tym hotelu 07/2011.śniadania i obiady dobre,zawsze można coś dla siebie znaleźć, ale za to kolacje wypaśnie- no i te ich ciasta,torty,różne owoce:)) oj, jeszcze ślnka leci.Obsługa hotelu naprawde bardzo dobra. Raz na pobyt należy sie kolacja ala karte- różnica to że każdy posiłek podaje kelner, jest chyba 5 dań , muzyka i taniec brzucha ale smaczniejsze jedzenie na zwykłej stołówce. No i koniecznie 2-dniowa wycieczka na Saharę-rewelacja !!!Koszt to 190 DIN w tym wielbłądem po pustyni + 20DIN za Jeepem po wydmach,super+ 6DIN za bryczki do oazy.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.3
polecam

Polecam ten hotel, jest bardzo fajny. W miarę blisko atrakcjena mieście ale też w samym hotelu jest co robić. Jedzenie bardzo smaczne, pokoje ładne.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.3
polecam

Bardzo dobry hotel, ma super kuchnię. Jest położony w ładnym ogrodzie, ma ladną plażę. Jest blisko portu jachtowego - moża tam iść na piechotkę. Zajmuje to 30 minut spacerkiem.

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.4
polecam

Fajny hotelik w dobrej okolicy. Ma duże ładne pokoje i super plażę. Byłam bardzo zadowolona z pobytu.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.4

El Mouradi Port El Kantaoui - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2-osobowy
Pokój 1-osobowy
STANDARD ROOM
Bungalow 2 os.
Bungalow 2 os.+1 dost.
Bungalow 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.+1 dost. bud. glowny
Pok. 2 os.+2 dost. bud. glowny
Pok. 2 os. bud. glowny
STANDARD ROOM SEA VIEW
JUNIOR SUITE

El Mouradi Port El Kantaoui - Możliwości wyżywienia:


El Mouradi Port El Kantaoui - miasta wylotu:


El Mouradi Port El Kantaoui - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel El Mouradi Port El Kantaoui? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00