cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
  • Hotel El Mouradi Port El Kantaoui, Sousse
1 / 16
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
29.04 - 06.05
już od 1859 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
31.05 - 03.06
już od 1362 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu El Mouradi Port El Kantaoui
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel El Mouradi Port El Kantaoui
star 4

Tunezja: Sousse
Ocena hotelu El Mouradi Port El Kantaoui:
4.4 / 5
Średnia z 10 opinii
Szczegóły oceny hotelu El Mouradi Port El Kantaoui:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 kwietnia 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 31 maja 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel z dużymi basenami. Polecamy ze względu na świetne położenie i wiele atrakcji dla młodszych i starszych gości!

Hotel El Mouradi Port El Kantaoui w ofercie Biura podróży:

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel z dużymi basenami. Polecamy ze względu na świetne położenie i wiele atrakcji dla młodszych i starszych gości!

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Kategoria

****

Region

Tunezja / Monastir

Opis oferty:

Znakomicie położony w spokojnym miejscu, przy pięknej prywatnej plaży, niedaleko malowniczej przystani jachtowej, oferuje wygodne warunki pobytu i wiele urządzeń sportowo-rekreacyjnych. Do dyspozycji aż 5 kortów tenisowych! Goście doceniają znakomicie zorganizowane zawody sportowe, konkursy i wspólną zabawę. Świetna klubowa atmosfera i profesjonalny serwis zapewniają udane wakacje.

POŁOŻENIE:

na terenie liczącego ok. 45.000 m² ogrodu palmowego, ok. 2 km od miejscowości PORT EL KANTAOUI (dojazd taksówką: ok. 2 TND), ok. 10 km od centrum Sousse (dojazd taksówką: ok. 8 TND); ok. 35 km od lotniska w Enfidha.

PLAŻA:

El Kantaoui Beach, hotelowa, ładna, szeroka i piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne leżaki i parasole, materace płatne (ok. 2 TND/dzień), ręczniki kąpielowe za kaucją (ok. 10 TND); bar/restauracja.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1985r., całkowicie odnowiony w 2007 r., 494 pokoje, 2 piętra, 3 windy, hol, całodobowa recepcja; restauracja główna Carthage, posiłki główne w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, pizzeria Kerkena, kuchnia włoska, dostępne foteliki dla dzieci, restauracja z barem przy plaży, dania z grilla, bar główny Salakta, bar Asfar, bar przy basenie, kawiarnia mauretańska, klub nocny; kantor, sklepy: prasa, kartki pocztowe, pamiątki, ubrania, drobne kosmetyki; 2 sale konferencyjne dla maks. 70 osób; za opłatą: sejf przy recepcji (ok. 2 TND/dzień; depozyt: ok. 20 TND), opiekunka do dziecka (ok. 20 TND/godz.), fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów, rowerów, quadów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 23 m², wygodny, klimatyzowany, łazienka (wanna, wc), telewizja satelitarna, telefon, sejf (wymagany depozyt), minilodówka (wymagany depozyt); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka, suszarka).

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny otwarte z wodą słodką: 677 m², gł. 1-2,4 m i 452 m², gł. 0,6-2,4 m; 2 brodziki dla dzieci z wodą słodką, 80 m² i 66 m², gł.: 0,6 m; leżaki i parasole przy basenie bezpłatne, materace (1 TND/dzień), ręczniki kąpielowe za kaucją; kryty basen z jacuzzi, woda słodka, 72 m², gł. 1-1,5 m; 5 kortów tenisowych z oświetleniem (płatne: ok. 10 TND/h), siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej, aerobic; miniklub (5-12 lat), dyskoteka, plac zabaw dla dzieci; tenis stołowy, mini-golf, strzelanie z łuku, rzutki; wieczorne animacje dla dorosłych; za opłatą: bilard (1 TND/godz.), centrum spa: klub fitness, masaże, hammam, sauna; oferta zewnętrzna: niemotorowe sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-19.30, 20-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie kontynentalne (10.30-11.30) w restauracji głównej; przekąski: pizza, kanapki, ciasto (12.30-16.00) we wskazanych barach; podczas pobytu 1 kolacja w restauracji á la carte(wymagana wcześniejsza rezerwacja); napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze w lobby (10.00-23.00) oraz w barze przy basenie (10.00-1.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00216/73246355, www.elmouradi.com 

GRATIS:

serwis plażowy 

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel z dużymi basenami. Polecamy ze względu na świetne położenie i wiele atrakcji dla młodszych i starszych gości!

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


KATEGORIA

4*

REGION

Sousse

OPIS

Hotel zbudowany w tradycyjnym mauretańskim stylu dogodnie usytuowany w cichej lokalizacji tuż przy malowniczej plaży. Szeroka gama zajęć rekreacyjno-sportowych oraz ciekawy program animacyjny zapewnią aktywny wypoczynek i dobrą zabawę. Słoneczne kąpiele w ciągu dnia, a wieczorem klimatyczne knajpki przy porcie jachtowym znajdującym się ok. 2 km od hotelu, sprawią, że wakacje w tym miejscu należeć będą do udanych.

lokalizacja

Port El Kantaoui, 12 km od Sousse, ok. 29 km od lotniska w Monastirze-MIR, ok. 35 km od lotniska w Enfidha-NBE. Hotel usytuowany na powierzchni: 30000 m2.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

1985 r. Odnowiony w 2007 r. Na terenie hotelu: restauracje (4), bary (4), sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), basen kryty, 2 baseny odkryte.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

- Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 160 m długości. Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe (depozyt), bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 1 budynku głównym (liczba pięter: 3, liczba wind: 3). Typy pokoi: - pokoje standardowe dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras - junior suity: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

- restauracja główna "Carthage", restauracja a la carte, pizzeria, restauracja na plaży, bary (4), cukiernia All Inclusive (09:00-23:00) - śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00) serwowane w restauracji gównej - późne śniadanie (10:30-11:30), podwieczorek (16:30-17:30) serwowane w pizzerii "Kerkena" - obiad (12:30-15:00) serwowany w restauracji na plaży - napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe Restauracje a la carte - 1 wizyta w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja. - francuska

z myślą o dzieciach

- brodziki (3) - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 5-12 lat - dzieci w wieku 1-4 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - plac zabaw - krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

- korty do tenisa ziemnego (4) - wymagana rezerwacja - rakiety i piłki do tenisa ziemnego - tenis stołowy - rzutki - koszykówka - minigolf - miniboisko do piłki nożnej - aerobik - animacje

płatne

- oświetlenie kortów - piłka nożna - siatkówka plażowa - bilard - sporty wodne na plaży - siłownia - centrum SPA - talasoterapia - masaż, sauna - dyskoteka - salon piękności - łaźnia turecka DODATKOWE INFORMACJE Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków. Najczęstsze pytania związane z funkcjonowaniem hotelu w związku z epidemią wywołaną przez COVID19: - Czy są jakieś ograniczenia dla gości opuszczających hotel? - NIE - Czy goście są zobligowani do noszenia maseczek zasłaniających usta i nos na terenie hotelu? - NIE - Czy w hotelu można kupić maseczki? - TAK - Czy w hotelu znajduje się pokój/strefa/miejsce izolacji dla gości? - TAK - Czy podczas zakwaterowania goście muszą okazać oświadczenie dotyczące swojego stanu zdrowia? - NIE - Czy w pokojach znajdują się jednorazowe kosmetyki takie jak szampon, mydło itp.? - TAK - Czy takie wyposażenie pokoi jak kubki, szklanki itp. są dezynfekowane i dostarczane w jednorazowych torbach? - TAK - Jak często są sprzątane pokoje? - CODZIENNIE - Czy w hotelu jest bufet szwedzki? - TAK, NA ŚNIADANIE, OBIAD I KOLACJĘ - Jak będą serwowane posiłki? - PRZEZ OBSŁUGĘ KELNERSKĄ - Czy układ stolików w restauracji zachowuje odległość dystansu społecznego? - TAK - Czy jest dostępna usługa Room Service? - CAŁODOBOWO - Czy będą czynne restauracje a la carte/tematyczne? - TAK - Czy będzie dostępna usługa zamawiania posiłków na wynos? - OPCJONALNIE - Jakie jest maksymalne obłożenie plaży? - MAX 5 GOŚCI NA 10 M2 - Czy jest wydzielona strefa dla dużych rodzin lub grup zorganizowanych na plaży i basenie? - TAK - Czy na leżakach są materace? - TAK - Czy na plaży są dostępne ręczniki? - ROZPAKOWANE - Czy leżaki są dezynfekowane? - PO KAŻDYM UŻYCIU - Czy na basenie jest serwis dań i napojów? - TAK, PRZEZ OBSŁUGĘ KELNERSKĄ - Czy zjeżdżalnie wodne i aquapark są czynne? - NIE - Czy centrum SPA jest czynne? - TAK - Czy łaźnia turecka jest czynna? - TAK - Czy układ leżaków i stolików w strefie relaksu zachowuje obowiązek dystansu społecznego? - TAK - Czy siłownia jest czynna? - TAK - Czy mini klub jest czynny? - TAK - Czy hotel prowadzi program animacyjny? - TAK, W CIĄGU DNIA I WIECZOREM - Czy hotel ma przygotowany plan działania na wypadek pojawienia się infekcji u gościa lub objawów zarażenia COVID 19? - Plan dostępny na miejscu - Czy w przypadku pojawienia się zakażenia u gości hotel podejmie specjalne środki? - Procedury prowadzone zgodne z wytycznymi Tunezyjskiego Ministerstwa Turystyki. Plan dostępny na miejscu PODATEK TURYSTYCZNY Począwszy od 01 listopada 2018 roku, niezależnie od tego, czy umowa została zawarta przed 01 stycznia 2018 roku, czy nie, wszyscy Goście muszą zapłacić w dniu przyjazdu do hotelu podatek turystyczny w dinarach tunezyjskich (TND). Podatek będzie naliczany za wszystkich Gości powyżej 11.99 lat, a kwota zostanie pobrana za maksymalnie 7 nocy. - 3 dinary tunezyjskie za osobę dorosłą za noc w hotelach 5 * i 4 * - 2 dinary tunezyjskie za osobę dorosłą za noc w hotelach 3 * - dinar tunezyjski za osobę dorosłą za noc w hotelach 2 *

Aktualizacja opisu

27.08.2020 13:36

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel z dużymi basenami. Polecamy ze względu na świetne położenie i wiele atrakcji dla młodszych i starszych gości!

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


3* Tunezja/Wybrzeże Wschodnie

Kategoryzacja hotelu

Kat. lokalna 3* Kat. Exim 3*  

Położenie

- bezpośrednio przy plaży - ok. 2 km od miejscowości PORT EL KANTAOUI (dojazd taksówką: ok. 2 TND) - ok. 10 km od centrum Sousse (dojazd taksówką: ok. 8 TND) - ok. 35 km od lotniska w Enfidha

Plaża

- El Kantaoui Beach, hotelowa, ładna, szeroka i piaszczysta - łagodne zejście do morza - bezpłatne leżaki i parasole, materace płatne (ok. 2 TND/dzień) - ręczniki kąpielowe za kaucją (ok. 10 TND)

Pokoje

- klimatyzacja centralna, czynna od 15.06 do 15.09 - TV Sat (depozyt za pilota 15 TND) - telefon - łazienka (WC, wanna/prysznic, szuszarka do włosów) - balkon

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - baseny - siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej - aerobic - tenis stołowy, mini-golf, strzelanie z łuku, rzutki - wieczorne animacje dla dorosłych Płatne - 5 kortów tenisowych z oświetleniem (płatne: ok. 10 TND/h) - bilard (1 TND/godz.), centrum spa: klub fitness, masaże, hammam, sauna

Dla dzieci

- brodziki - plac zabaw dla dzieci - miniklub (5-12 lat)

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00 w wybranych barach.  

Restauracje i bary

- restauracja główna - bar główny Salakta, bar Asfar, bar przy basenie - kawiarnia mauretańska (płatna dodatkowo) - klub nocny (płatny dodatkowo)

Dodatkowe informacje

- klub nocny - kantor, sklepy - 2 sale konferencyjne dla maks. 70 osób - za opłatą: sejf przy recepcji (ok. 2 TND/dzień; depozyt: ok. 20 TND) - opiekunka do dziecka (ok. 20 TND/godz.) - fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów, rowerów, quadów - www.elmouradi.com  

Cena

Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 10:00 - 12:00 w zależności od hotelu), transfer lotnisko - hotel - lotnisko, opiekę polskojęzycznego rezydenta, wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie podstawowe (KL, NNW, bagażu, następstw chorób przewlekłych - ERGO Ubezpieczenia Podróży), Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, opłaty lotniskowe i paliwowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel z dużymi basenami. Polecamy ze względu na świetne położenie i wiele atrakcji dla młodszych i starszych gości!

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Położenie

Hotel położony w pięknym ogrodzie bezpośrednio przy plaży, w turystycznej dzielnicy Port El Kantaoui, ok. 8 km od centrum Sousse i ok. 1,5 km od portu jachtowego El Kantaoui, 35 km od międzynarodowego lotniska w Monastirze.

 

Hotel:

Dla Gości przygotowano 2 restauracje i kilka barów oraz night club i kawiarenkę mauretańską. Hotel posiada pralnię, wypożyczalnie samochodów, kantor wymiany walut, gwarantuje opiekę lekarską na żądanie oraz możliwość zamówienia opiekunki dla dzieci przy wcześniejszej rezerwacji (płatne 15 DT/godz.). W pobliżu znajduje się 36-dołkowe pole golfowe, zaś w bezpośrednim sąsiedztwie sklepy i restauracje oraz kawiarenki.

 

Pokoje:

Hotel posiada 482 pokoje, wszystkie z balkonami, z widokiem na ogród lub morze. Wyposażone w łazienkę z toaletą, telefon, telewizor (konieczne uiszczenie kaucji zwrotnej za pilota – 20 DT), oraz minibar za dodatkową opłatą 5 DT/dzień. Pokoje z widokiem na morze (jeśli dostępne) za dodatkową opłatą. Klimatyzacja działa okresowo od 15/06 do 15/09.

 

Wyżywienie:

Sniadania i obiadokolacje

 

Sport i rozrywka:

Hotel posiada bardzo dobre zaplecze rekreacyjne. Dwa baseny odkryte oraz basen kryty wraz z jacuzzi, podgrzewany w okresie zimowym, boisko do siatkówki plażowej, minigolf, rzutki, łucznictwo, 5 oświetlanych kortów tenisowych (oświetlenie płatne 5 DT/godz.), również za dopłatą bilard, fitness club, możliwość uprawiania wielu sportów wodnych na plaży. Dla spragnionych relaksu w centrum balneoterapii jest sauna, hammam oraz salon masażu. Hotel zapewnia bogatą animację dzienną i wieczorną.

 

Dzieci:

Dla najmłodszych są dwa brodziki oraz mini klub.

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienia,
  • ubezpieczenie.
  • opieka rezydenta
  • transfery

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel z dużymi basenami. Polecamy ze względu na świetne położenie i wiele atrakcji dla młodszych i starszych gości!

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Położenie:

przy plaży, w dzielnicy Port El Kantaoui, ok. 8 km od centrum Sousse (na północ), ok. 1 km od Portu El Kantoui, 28 kn od lotniska międzynarodowego w Monastirze.

 

Wyposażenie hotelu:

hotel posiada duży ogród wraz z tarasem do opalania i barem. Goście mogą korzystać ze świetlicy, kilku barów, restauracji a la carte, sklepu i pizzeri.

 

Wyposażenie pokoju:

hotel oferuje 462 klimatyzowane pokoje z widokiem na ogród lub morze, wyposażone w łazienkę, toaletę, telefon, telewizor.

 

Wyżywienie:

all inclusive

 

Nasza opinia:

dobry 4 – gwiazdkowy hotel usytuowany w części wakacyjnego kompleksu Portu El Kantaoui. Zbudowany w typowo mauretańskim stylu. Idealne położenie nad brzegiem morza, na terenie dużego ogrodu, bogata animacja oraz dobra kuchnia są z pewnością atutem tego hotelu. Polecany dla osób w każdym wieku, a w szczególności dla rodzin z dziećmi.

 

Rozrywka i sport:

hotel posiada dwa baseny odkryte i jeden kryty z jacuzzi i łaźnią turecką. Istnieje możliwość uprawiania sportów wodnych. Codziennie organizowane są animacje dla dzieci i dorosłych, zarówno w ciągu dnia, jak i wieczorem. Na terenie hotelu znajduje się też sauna, klub gimnastyczny, 5 kortów tenisowych, mini golf, dyskoteka, klub nocny.

 

Cena zawiera:

  • przelot samolotem,
  • zakwaterowanie w pokoju dwuosobowym (dopłaty do pokoju jednoosobowego płatne obligatoryjnie),
  • wyżywienie - ALL,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,

Cena nie zawiera:

  • opłat paliwowych i kursowych,
  • opłat lotniskowych,
  • transferów lotnisko - hotel - lotnisko,
  • ubezpieczenia Kl i NW.

 

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Selectours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel z dużymi basenami. Polecamy ze względu na świetne położenie i wiele atrakcji dla młodszych i starszych gości!

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Położenie:

przy plaży, w centrum Portu El Kantaoui, 8 km od Sousse.

 

Pokoje:

462 pokoje klimatyzowane, z łazienką/WC, tarasem, telefonem.

 

Do dyspozycji gości:

restauracja, 4 bary, snack bar przy plaży, restauracja a'la carte, pizzeria, dyskoteka, mini klub.

 

Sporty:

3 baseny, w tym jeden kryty z jacuzzi, 5 kortów tenisowych, sporty wodne, mini golf.

 

Wyżywienie:

all inclusive

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • wyżywienie według oferty,
  • opiekę rezydenta,
  • ubezpieczenie KL, NW, BAGAŻ,
  • opłaty lotniskowe,
  • podatek VAT.

 

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

AlfaStar

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel z dużymi basenami. Polecamy ze względu na świetne położenie i wiele atrakcji dla młodszych i starszych gości!

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Położenie

Hotel położony w miejscowości Port El Kantaoui (2 km od centrum), 10 km na północ od centrum Sousse; 35 km od portu lotniczego w Monastirze. Obiekt zbudowany w typowo mauretańskim stylu należy do znanej tunezyjskiej sieci hotelowej "El Mouradi". Hotel znajduje się bezpośrednio przy piaszczystej plaży. W okolicy znajdują się sklepy, restauracje, park wodny, mini zoo oraz 36-dołkowe pole golfowe.

Hotel

2 baseny (parasole i leżaki - bezpłatne; materace - dodatkowo płatne 2 DT/dzień), recepcja, sejf w recepcji (dodatkowo płatny), duży ogród, taras do opalania, świetlica, kawiarnia "Moorish Cafe", 4 bary: Bar "Salakta", Bar "Asfar", Beach Bar, Pool Bar, restauracja "Carthage", restauracja a'la carte, sklep i pizzeria, salon fryzjerski, sklepik z pamiątkami, opieka medyczna na życzenie. Dla dzieci: plac zabaw, opiekunka za dodatkową opłatą. Bogaty program animacyjny. Leżaki i parasole przy basenie i na plaży bezpłatne. Materace na leżaki dodatkowo płatne.

Pokoje

482 pokoje dwuosobowe (możliwość 1 dostawki), przestronne, komfortowo urządzone z łazienką (WC, prysznic lub wanna). Wyposażenie: klimatyzacja (indywidualnie sterowana), TV SAT, telefon, mini bar (płatny). Wszystkie pokoje z tarasem lub balkonem

Wyżywienie

HB - śniadania i obiadokolacje

Sport i relaks

Basen odkryty, basen kryty, basen dla dzieci, 5 kortów tenisowych (wypożyczenie sprzętu 3DT - wieczorem i 5DT w ciągu dnia), mini-golf, bilard, tenis stołowy, siatkówka plażowa, sporty wodne na plaży (jet ski, kajaki, katamaran, windsurfing), sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, klub gimnastyczny; dyskoteka, klub nocny. Codziennie (w ciągu dnia i wieczorem) organizowane są animacje dla dzieci i dorosłych. Klienci mogą korzystać z golfowego z 36 dołkami (oddalone 1 km) - płatne dodatkowo. Rozrywki i życie nocne w Port el Kantaoui lub Sousse.

Cena zawiera

  • bilety lotnicze
  • zakwatrowanie
  • wyzywienie zgodne z opisem
  • opiekę rezydenta
  • podatek VAT
  • transfer lotnisko- hotel -lotnisko
  • obowiązkowe ubezpiecznie
Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Sunshine

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel z dużymi basenami. Polecamy ze względu na świetne położenie i wiele atrakcji dla młodszych i starszych gości!

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


4* Tunezja/Port El Kantaoui

POłOżENIE

Bezpośrednio przy piaszczystej plaży w sercu Portu El Kantaoui, naprzeciwko pola golfowego, 10 km od centrum Sousse.

POKOJE

475 pokoi z możliwością 2 dostwek, klimatyzowane (sezonowo), z balkonem lub tarasem, telefonem, TV-Sat, łazienką.Odpłatnie: sejf, mini bar.

DO DYSPOZYCJI

2 baseny odkryte z brodzikami dla dzieci, basen kryty z jacuzzi (czynny zimą), restauracje i bary, pizzeria, restauracja przy plaży (sezonowo), kawiarenka mauretańska, night club, animacje dla dzieci, mini klub dla dzieci (5-12 lat), bogate zaplecze sportowe.Odpłatnie: centrum SPA (fitness club, masaże, hammam, sauna).

SPORT

Animacje dzienne i wieczorne, mini golf, ping - pong, siatkówka plażowa.Odpłatnie: korty tenisowe, sporty wodne na plaży: windsurfing, rowery wodne, kajaki, bilard.

Formuła ALL Inclusive zawiera

śniadanie, drugie śniadanie kontynentalne (do 12.00),obiad i kolacja w formie bufetu; Woda, wino do obiadu i kolacji.Drinki alkoholowe przed obiadem i kolacją : 12:00-13:00 oraz 18:00-19:00 Pastis, Anisette, Boukha, koktajle(z alkoholi lokalnych).W barze przy basenie tylko drinki bezalkoholowe; Kawa, herbata, ciasta w godz. 16:00-17:30; Kanapki, pizza, zupy od godz. 11:30-16:00 oraz 22:00-00:00; Herbata miętowa oraz kawa po turecku w kawiarence mauretańskiej, uroczysta kolacja jeden raz w czasie pobytu na osobę.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Net Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel z dużymi basenami. Polecamy ze względu na świetne położenie i wiele atrakcji dla młodszych i starszych gości!

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Tunezja/Sousse

Lokalizacja

Port El Kantaoui Port El Kantaoui- ok. 1,5 km Sousse- ok. 8 km Lotnisko Monastir - ok. 25 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, piękna , szeroka, piaszczysta, z łagodnym zejściem do morza leżaki i parasole bezpłatne, ręczniki kąpielowe dostępne za kaucją (ok. 15 TND/dzień)

Hotel

czterogwiazdkowy, 2-piętrowy, zbudowany w typowo śródziemnomorskim stylu, otoczony pięknym ogrodem wypełnionym plamami, należy do znanej tunezyjskiej sieci hotelowej El Mouradi Hotels, oferuje 494 przestronne i funkcjonalnie urządzone pokoje

Udogodnienia

całodobowa recepcja, windy, punkt wymiany walut, mini market, sklepy z pamiątkami, możliwość wypożyczenia samochodu, w razie konieczności możliwość zamówienia wizyty lekarskiej (odpłatnie)

Internet

punkt internetowy (ok. 8 TND/godz.)

Pokoje

2-os., możliwość 1 dostawki, łazienka z wanną lub prysznicem, klimatyzacja indywidualnie sterowana (działa okresowo od 15/06 do 15/09), telewizor (konieczne uiszczenie kaucji zwrotnej za pilota (ok. 20 TND), telefon, mini bar (zawartość dodatkowo płatna)

Restauracje i bary

restauracja główna Carthage pizzeria Kerkena restauracja z barem przy plaży (czynna w sezonie letnim) bar główny Salakta bar Asfar bar przy basenie (czynny w sezonie letnim) kawiarnia mauretańska klub nocny (napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe dodatkowo płatne)

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

2 baseny odkryte z leżakami i parasolami, basen kryty z jacuzzi (podgrzewany w okresie zimowym), boisko do siatkówki plażowej, 5 kortów tenisowych, mini golf, animacje

Płatne

sejf w pokoju (ok. 2 TND/dzień + kaucja 20 TND), oświetlenie kortów tenisowych (ok. 5 TND/godz.), stół bilardowy, klub fitness, sporty wodne na plaży, sauna, hammam, salon masażu, materace na plaży i przy basenie (ok. 5 TND/dzień), 36-dołkowe pole golfowe znajdujące się w pobliżu hotelu

Dla dzieci

2 brodziki, plac zabaw, mini klub (5-12 lat), animacje, specjalne menu i wysokie krzesełka w restauracji, możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2 oraz wynajęcia opiekunki (ok. 15 TND/godz.)

Program All Inclusive

- 06:00-10:00 śniadanie w podane w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, mleko, gorąca czekolada, mleko, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) - 09:00-24:00 napoje bezalkoholowe gazowane i niegazowane typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, mleko, gorąca czekolada, oraz lokalne alkohole typu lane piwo, wino białe, wino czerwone, likiery, koktajle, wódka podane w barze głównym Salakta - 10:00-11:00 późne śniadanie kontynentalne dla śpiochów, kawa, herbata, woda mineralna - 12:30-14:00 lunch podany w restauracji głównej w formie bogatego bufetu , ciepłe i zimne dania, owoce, sałatki i desery, lokalne alkohole typu lane piwo oraz wino białe i czerwone, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych),woda mineralna - 12:30- 16:00 lekkie przekąski, napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych),woda mineralna - 15:00-23:00 lokalne napoje bezalkoholowe typu kawa, kawa po turecku, herbata czarna, miętowa oraz ziołowe, woda mineralna, cola, fanta, sprite podane w kawiarni mauretańskiej - 16:00-18:00 podwieczorek - 18:30-21:00 kolacja podana w restauracji głównej w formie bogatego bufetu dań kuchni lokalnej i międzynarodowej, ciepłe i zimne dania, sałatki, owoce, desery, przystawki, lokalne alkohole typu lane piwo oraz wino białe i czerwone, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, - fanta, sprite, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna - 22:00-24:00 późne lekkie przekąski - 1 kolacja w restauracji a la carte/os./na pobyt (wymagana wcześniejsza rezerwacja)

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Karty kredytowe

Visa, MasterCard, Amex, Diners Club, Eurocard

Strona www hotelu

www.elmouradi.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel z dużymi basenami. Polecamy ze względu na świetne położenie i wiele atrakcji dla młodszych i starszych gości!

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Naszym zdaniem

Malowniczo położony hotel, otoczony zadbanym ogrodem. Niska zabudowa, bogate zaplecze rekreacyjno-sportowe, dobra propozycja na rodzinne wakacje.

Położenie

Przy piaszczystej, szerokiej plaży (parasole i leżaki bezpłatnie, materace płatne - 2 tnd/dzień, ręczniki za kaucją) z łagodnym wejściem do morza, ok. 8 km od centrum Sousse i ok. 2 km od portu El Kantaoui, 35 km od lotniska w Monastirze, ok. 30 od Enfidhy. W pobliżu znajdują się sklepy i lokale gastronomiczne.  

Wyposażenie

Eleganckie lobby z całodobową recepcją, Wi-Fi, sejfem (odpłatnie), restauracja główna, restauracja a'la carte -pizzeria Kerkena z tarasem, restauracja z barem przy plaży, bar główny Salakta, bar przy basenie, kawiarnia mauretańska, klub nocny, 2 sale konferencyjne, sklepiki z pamiątkami, wypożyczalnia samochodów i rowerów, salon fryzjerski, pralnia.  

Pokoje

Standardowe 2-osobowe mają łazienkę, TV sat, telefon, małą lodówkę, klimatyzację, balkon lub taras. Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą, pokoje junior suite składają się z salonu dziennego i sypialni.      

Wyżywienie

All inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetów w restauracji głównej (latem obiady także w Beach Club restaurant), późne śniadania, podwieczorek, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych barach (najpóźniej do północy), raz na tydzień kolacja a'la carte (wymagana rezerwacja).

Dla dzieci

 Dwa brodziki, miniklub, wysokie krzesełka, łóżeczka niemowlęce. 

Sport i rozrywka

Dwa baseny z tarasem słonecznym (leżaki i parasole bezpłatne, materace płatne 2 tnd/dzień, ręczniki za kaucją), kryty basen z jacuzzi (czynne zimą), 5 kortów tenisowych (oświetlenie odpłatnie), siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej, aerobik, tenis stołowy, minigolf, strzelanie z łuku, rzutki, animacje, wieczorna rozrywka, pokazy folklorystyczne, dyskoteka, aerobik, kajak, rowery wodne. Płatne: bilard, klub fitness, hammam, sauna, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, pozostałę sporty wodne. W pobliżu hotelu znajduje się 36-dołkowe pole golfowe.

Uwagi

Od obywateli RP wiza nie jest wymagana. Od roku 2019 obowiazuje w Tunezji obligatoryjny podatek, pobierany jednorazowo przy meldowaniu się w hotelu. * -1 TND / za noc za osobę powyżej 12 roku życia -w hotelu 2 gwiazdkowym * -2 TND / za noc za osobę powyżej 12 roku życia -w hotelu 3 gwiazdkowym * -3 TND / za noc za osobę powyżej 12 roku życia -w hotelu 4 i 5 gwiazdkowym * Przy pobytach dłuższych niż 7 dni podatek jest równowartością pobytu 7 dniowego. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Podatku turystycznego - płatnego w recepcji hotelowej, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Aktualizacje COVID-19

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu El Mouradi Port El Kantaoui

Opinie o Hotelu El Mouradi Port El Kantaoui

3.7
może być

W hotelu El Mouradi Port spędziliśmy tydzień, miło go wspominamy. Ładne pokoje, czyste, przy plaży. Jak chcieliśmy iść do pubu czy na dyskotekę to piechotą 15 minut do Portu El Kantaoui. Popołudniami relaksowalismy się nad basenem. Warto jeszcze raz odwiedzić Tunezję

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: może być
3.7
4.1
polecam

ladne wnetrza, pokoje dosc slabo wyposazone i ledwo sprzatane, jedzenie w porzatku, ale dziwnie przyprawiane, typowo lokalne, animacje super przez caly dzien i piekna plaza tuz przy hotelu, blisko do miasteczka i portu

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1
4.6
zdecydowanie polecam

Bardzo ładny zielony teren hotelu z wieloma uliczkami, od razu przy bardzo szerokiej plaży. Ładne wnętrza, pokoje też całkiem ładne, ale musieliśmy z żoną raz zmieniać. Jedzenie bardzo smaczne, szczególnie duży wybór słodkości, ciast i owoców. Wifi w recepcji całkiem sprawne i szybkie. Bar otwarty do północy z niezłymi alkoholami.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.3
polecam

Mi się bardzo podobało w szczycie sezonu może trochę za dużo gości ale pozatym wszystko okej. Ładne baseny pokoje plaża. Blisko do małego miasteczka z portem jachtowym. I polecam wycieczki szczególnie saharę dwa dni!!!

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.3
polecam

Na początek pamiętajmy, że arabskie standardy różnią się od europejskich i inaczej trzeba do tego podejść. W tym świetle hotel wypada świetnie jak na swoje 4 gwiazdki. Super jedzenie, bardzo urozmaicone, w rest a'la karte bardzo podobne do tego z głównej. Obsługa miła i uprzejma, po napiwku jeszcze bardziej. Pokoje różne, niektóre lepsze, inne gorsze, te od strony basenu dość głośne. Jak dla mnnie - super!

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.7
zdecydowanie polecam

Spędziłem w tym hotelu tegoroczne Święta Bożego Narodzenia razem z rodziną .Mogę szczerze polecić ten hotel ,jedzonko pyszne ,obsługa super ,pokoje czyściutkie ,piękny ogród palmowy ,mimo dość wysokiej ceny jak na ten okres ,jestem zadowolony ,bo warto zapłacić więcej za dobrą jakość .Byliśmy jedynymi Polakami wśród tysiąca gości ,bo jak się okazuje Polacy wybierają tanie hotele ,a póżniej narzekają na jego jakość .Mogę polecić ten hotel z zamkniętymi oczami ,szczególnie dla rodzin z dziećmi ,a także ludzi starszych ,a ja szykuję się już na ponowny uroczy tydzień .

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.9
zdecydowanie polecam

Byłam w tym hotelu 07/2011.śniadania i obiady dobre,zawsze można coś dla siebie znaleźć, ale za to kolacje wypaśnie- no i te ich ciasta,torty,różne owoce:)) oj, jeszcze ślnka leci.Obsługa hotelu naprawde bardzo dobra. Raz na pobyt należy sie kolacja ala karte- różnica to że każdy posiłek podaje kelner, jest chyba 5 dań , muzyka i taniec brzucha ale smaczniejsze jedzenie na zwykłej stołówce. No i koniecznie 2-dniowa wycieczka na Saharę-rewelacja !!!Koszt to 190 DIN w tym wielbłądem po pustyni + 20DIN za Jeepem po wydmach,super+ 6DIN za bryczki do oazy.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.3
polecam

Polecam ten hotel, jest bardzo fajny. W miarę blisko atrakcjena mieście ale też w samym hotelu jest co robić. Jedzenie bardzo smaczne, pokoje ładne.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.3
polecam

Bardzo dobry hotel, ma super kuchnię. Jest położony w ładnym ogrodzie, ma ladną plażę. Jest blisko portu jachtowego - moża tam iść na piechotkę. Zajmuje to 30 minut spacerkiem.

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.4
polecam

Fajny hotelik w dobrej okolicy. Ma duże ładne pokoje i super plażę. Byłam bardzo zadowolona z pobytu.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.4

El Mouradi Port El Kantaoui - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2 os.
pok. 2 os. z widokiem na morze std sea view
Pokój 2 os. z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 1-osobowy
suite [junior]
STANDARD ROOM
STANDARD ROOM SEA VIEW
JUNIOR SUITE
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.

El Mouradi Port El Kantaoui - Możliwości wyżywienia:


El Mouradi Port El Kantaoui - miasta wylotu:


El Mouradi Port El Kantaoui - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel El Mouradi Port El Kantaoui? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00