Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Sunrise Holidays Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Holidays Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Holidays Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Holidays Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Holidays Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Holidays Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Holidays Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Holidays Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Holidays Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Holidays Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Holidays Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Holidays Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Holidays Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Holidays Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Holidays Resort, Morze Czerwone
1 / 15
Udogodnienia hotelu Sunrise Holidays Resort
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Sunrise Holidays Resort
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Sunrise Holidays Resort:
4.4 / 5
Średnia z 8 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Holidays Resort:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.2
  • Pokoje
    4.2
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    i sport
    3.8
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Ocena hotelu:
4.4 / 5
Średnia z 8 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 września 2018

Hotel Sunrise Holidays Resort w ofercie Biura podróży:

Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży, oferuje szeroką gamę sportów wodnych dla gości lubiących aktywny wypoczynek. Ośrodek przyjmuje wyłącznie dorosłych gości.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Egipt/Hurghada

Kategoryzacja hotelu

kat. Exim Tours 4* kat. lokalna 5*

Położenie

- przy plaży - ok. 500 m od centrum Hurghady-Sakkala - ok. 5 km od lotniska w Hurghadzie

Plaża

- piaszczysta - leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

- klimatyzacja indywidulana - TV-Sat, telefon, lodówka, sejf - minibar (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic) - balkon/ taras

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - basen - siłownia - siatkówka plażowa, aerobik na plaży Płatne - oświetlenie kortów tenisowych - masaż, jacuzzi, sauna, łaznia turecka - tenis stołowy, bilard - sporty wodne na plaży - centrum nurkowe

Wyżywienie

All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00. Raz na pobyt mozliwość skorzystania z restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 1 restauracja tematyczna (orientalna) - restauracja a la carte - lobby bar (10:00 - 24:00) - bar przy basenie (10:00 - 23:00) - bar na plaży (od 10:00 do zachodu słońca) - kawiarnia na tarasie

Dodatkowe informacje

- hotel nie przyjmuje dzieci do 14 lat - sklepy - pralnia, fryzjer - kawiarenka internetowa (płatna) - internet Wi - Fi w lobby bar (płatny) - kantor wymiany walut - lekarz (płatny) - hotel dysponuje 384 pokojami

- rok otwarcia hotelu

1997 r. - www.sunrisegroup-eg.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera

opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacje paszportowo-wizowe

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży, oferuje szeroką gamę sportów wodnych dla gości lubiących aktywny wypoczynek. Ośrodek przyjmuje wyłącznie dorosłych gości.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży, oferuje szeroką gamę sportów wodnych dla gości lubiących aktywny wypoczynek. Ośrodek przyjmuje wyłącznie dorosłych gości.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt/Hurghada

Opis

Bezpośrednie sąsiedztwo plaży umożliwiające korzystanie ze słońca i kąpieli morskich z opcją nurkowania, Lokalizacja w pobliżu centrum Hurghady, Gustownie urządzone, komfortowe pokoje, Szeroka oferta sportów wodnych oraz aktywnego wypoczynku, Hotel doceniany przez gości za wysoki standard usług,

Lokalizacja

w Hurghadzie, przy plaży, ok. 3 km od lotniska, ok. 500 m od głównej ulicy, ok. 500 m od centrum handlowego, ok. 500 m od centrum rozrywki.

Wyposażenie

restauracje - 4, windy, room service (płatny), pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, wymiana walut, fryzjer, skrzynka pocztowa, grill, bankomat, pasaż handlowy, bank, opieka lekarska (płatna), pokoje dla niepalących, pokoje łączone, centrum konferencyjne.

Basen

basen odkryty, leżaki i parasole bezpłatne, UWAGA! Remont basenu od 01.07.2018-20.08.2018. Możliwość korzystania z basenu w hotelu Sunrise Garden Beach Resort (bezpłatny transfer 2x dziennie).

Pokoje

klimatyzacja centralnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf, lodówka, telefon, suszarka do włosów, łazienka z wanną. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób dorosłych (możliwość dopłaty do widoku na morze).

Plaża

prywatna, piaszczysta, przy hotelu, bar service, zagospodarowana, parasole, leżaki,

Sport na plaży

nurkowanie (płatne), siatkówka, windsurfing (płatny), sporty wodne (płatne).

Sport i fitness

wodny aerobik, nauka nurkowania (płatna), tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi (płatne), aerobik, SPA (płatne), sauna (płatna), rzutki, bilard (płatny), boule, waterpolo, siłownia, łaźnia parowa (płatna), zabiegi lecznicze (płatne), salon urody.

Rozrywka

dyskoteka, program artystyczny.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive, Dopłaty do kolacji w dniach 24/12 i 31/12 są obowiązkowe!

All Inclusive

śniadanie (7.00 - 10.30), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolację (18.30 - 22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe (10.00 - 24.00) i lokalne alkohole (11.00 - 24.00) w wybranych barach; przekąski w barach przy basenie i na plaży (12.00 - 17.00); lody (12.00 - 17.00); podwieczorek (15.00 - 17.00) i późna przekąska w lobby barze (23.30 - 1.00); raz na pobyt kolacja w restauracji śródziemnomorskiej (18.30 - 22.00 konieczna wcześniejsza rezerwacja); mini bar codziennie uzupełniany wodą. Płatne - fajka wodna, soki ze świeżych owoców, dyskoteka po godz. 24.00; oświetlenie kortu tenisowego.

Informacje dodatkowe

Zakaz wnoszenia do pokoju ręczników plażowych., Przy basenie i na plaży niedozwolone stroje topless., Stroje plażowe niewskazane podczas posiłków oraz w strefie lobby i przy recepcji., Korzystanie z salonu Spa po wcześniejszej rezerwacji (wstęp dla osób powyżej 16 roku życia)., Lobby bar czynny 24h - alkohole serwowane między 11.00 a 6.00., ,

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę 25 USD/os. (od 1.05.2014), ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka* Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie. Wymagany paszport ważnym minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem z Egiptu. *w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka

Obsługa na miejscu

Opieka polskojęzycznego przedstawiciela.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży, oferuje szeroką gamę sportów wodnych dla gości lubiących aktywny wypoczynek. Ośrodek przyjmuje wyłącznie dorosłych gości.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży, oferuje szeroką gamę sportów wodnych dla gości lubiących aktywny wypoczynek. Ośrodek przyjmuje wyłącznie dorosłych gości.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Komfortowy hotel zarządzany przez znaną sieć Sunrise Resorts&Cruises. Idealne miejsce dla tych, którzy lubią wypoczywać w pobliżu pulsującego kurortu.

Położenie

Nad malowniczą zatoczką, przy piaszczystej plaży z prywatną, zagospodarowaną wysepką (prowadzi doń pomost), około 800 metrów od centrum Hurghady- Sakkala, 5 km od lotniska.

Wyposażenie

Kilka restauracji (w tym śródziemnomorska i arabska), bar przy plaży, bar przy basenie, całodobowy lobby bar, kawiarnia mauretańska, sklepiki, punkt wymiany walut, bankomat, sala konferencyjna, łącza internetowe, pralnia, wypożyczalnia samochodów.

Pokoje

Komfortowo wyposażone, 267 typu standard (28 m2); łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów), klimatyzacja, minibar, lodówka, telefon i TV sat, sejf, większość z tarasem bądź balkonem (widok na morze, ogród lub okolicę). Możliwość rezerwacji pokoi rodzinnych (40 m2) z sypialnia i salonem (rozkładane sofy) oraz balkonem francuskim.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (07.00-10.30), obiady (12.30-14.30) i kolacje (18.30- 22.00) w formie bufetów, wczesne śniadania kontynentalne na życzenie, przekąski w dzień (12.00-17.00), przekąski o północy w lobby, podwieczorek (kawa, herbata, ciasto w godz. 15.00-17.00 - Cafe du Jour), napoje bezalkoholowe w czasie posiłków głównych oraz w barach od godz.10.00 do północy, alkohole lokalne od godz. 11.00 do północy, 2 butelki wody mineralnej dziennie w pokoju, kolacja w restauracji śródziemnomorskiej (jedna podczas pobytu - wymagana rezerwacja). W ramach pakietu: bezpłatnie tenis stołowy i siłownia. 

Sport i rozrywka

Basen (300 m2) tuż przy plaży z tarasem słonecznym, centrum nurkowe i windsurfingu, sporty wodne, aerobik, sauna, łaźnia, tenis stołowy, squash, piłka siatkowa na plaży, boccia, bilard, salon odnowy biologicznej, gabinet masażu i kosmetyczno-fryzjerski, dyskoteka Jungle, zajęcia rekreacyjne prowadzone przez animatorów, wieczorna rozrywka.

Dla dzieci

Hotel nie przyjmuje dzieci poniżej 16 roku życia. Minimalny wiek gości hotelowych 16 lat.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży, oferuje szeroką gamę sportów wodnych dla gości lubiących aktywny wypoczynek. Ośrodek przyjmuje wyłącznie dorosłych gości.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży, oferuje szeroką gamę sportów wodnych dla gości lubiących aktywny wypoczynek. Ośrodek przyjmuje wyłącznie dorosłych gości.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

*****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

*    Ok. 500 m od centrum Hurghady (Sekkali), 3 km od lotniska. W okolicy hotelu znajdują się sklepy i kawiarnie.  

Plaża

*    Obiekt położony jest przy plaży . Leżaki, parasole przy basenach i na plaży morzu - bezpłatne.

Zakwaterowanie

*    Hotel posiada 380 pokoje; *    Typy pokoi: Standardowe (28 m2), superior (38 m2 z widokiem na morze), family (ok 40 m2 składają się z sypialni i pokoju dziennego, posiadają balkon francuski), family suite (63 m2, również mają 2 pomieszczenia, a dodatkowo aneks kuchenny i balkon), pokoje typu promo to pokoje standardowe w atrakcyjnej cenie; *    Wyposażenie: Klimatyzacja, łazienka z prysznicem lub wanną, suszarka, TV, telefon, sejf, mała lodówka (uzupełniany codziennie w wodę, a raz na tydzień w napoje bezalkoholowe bezpłatnie). balkon lub taras.

Restauracje i bary

*    2 restauracje główne, 1 tematyczna (bufet) oraz śródziemnomorska a'la carte. Raz w tygodniu można skorzystać w ramach dostępności i po wcześniejszej rezerwacji z restauracji tematycznej lub a'la carte; *    8 barów i kawiarni (m.in. 2 w lobby, przy basenie, przy plaży, na dyskotece). Lobby bar działa całą dobę, lecz po północy napoje są dodatkowo płatne.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje, przekąski, lody w wyznaczonych przez hotel godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz wybrane alkohole lokalnej produkcji dostępne są w wybranych barach w godzinach ich otwarcia, opcja all inclusive działa od godziny 10.00 do północy.  Raz na tydzień można bezpłatnie zarezerwować kolację w restauracji tematycznej lub a'la carte.

Sport i Rozrywka

*    Basen podgrzewany w sezonie zimowym; *    Bezpłatnie: Siłownia (wstęp od 16 roku życia), tenis stołowy, siatkówka plażowa, rzutki, boccia, aerobik, water polo; *    Odpłatnie: Bilard, centrum urody, centrum nurkowe, windsurfing.

Dla dzieci

*    Ten obiekt jest tylko dla dorosłych.

Pozostałe udogodnienia

*    Hotel dysponuje kawiarenką internetową, dostępem do Wi-Fi (bezpłatny i dostępny w większości miejsc publicznych), salonem urody, pralnią i kilkoma sklepami, również jubilerskim. W razie potrzeby istnieje możliwość zamówienia wizyty lekarskiej. Bezpłatny wstęp do dyskoteki ( po północy napoje dodatkowo płatne). Sala konferencyjna.

Naszym zdaniem

*    Hotel polecamy Klientom lubiącym aktywne formy wypoczynku oraz miłośnikom sportów wodnych. Centrum nurkowe i windsurfingowe jest jednym z najlepszych w Hurghadzie. Bliskość centrum miasta sprzyja wieczornym spacerom i stanowi dodatkową atrakcję dla Gości pragnących korzystać z uroków życia nocnego. Polecamy szczególnie nowożeńcom.

Strona internetowa

*    www.sunrise-resorts.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży, oferuje szeroką gamę sportów wodnych dla gości lubiących aktywny wypoczynek. Ośrodek przyjmuje wyłącznie dorosłych gości.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży, oferuje szeroką gamę sportów wodnych dla gości lubiących aktywny wypoczynek. Ośrodek przyjmuje wyłącznie dorosłych gości.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA LOKALNA

*****

POŁOŻENIE

x

PLAŻA

x

HOTEL

x

WYPOSAŻENIE I USŁUGI HOTELU

x

INTERNET

x

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

x.

ZAKWATEROWANIE

x

WYŻYWIENIE

x

Cena:

Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.
Cena nie zawiera: opłaty za wizę Egipską 15 USD płatnej na lotnisku w Hurghadzie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

Informacje dodatkowe:

x


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży, oferuje szeroką gamę sportów wodnych dla gości lubiących aktywny wypoczynek. Ośrodek przyjmuje wyłącznie dorosłych gości.


Orex
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży, oferuje szeroką gamę sportów wodnych dla gości lubiących aktywny wypoczynek. Ośrodek przyjmuje wyłącznie dorosłych gości.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

4PLUS

Region

HURGHADA

Opis oferty:

Hotel został otwarty w 1995 roku. Do dyspozycji gości basen zewnętrzny, restauracja główna "El Sol", restauracje "Arabian Nights" oraz "Aida", restuaracja a'la carte (śródziemnomorska), 6 barów oraz sale konferencyjne. Hotel tylko dla dorosłych! (15+)

POKOJE:

380 pokoi: 267 pokoi standardowych (28m2), 30 pokoi rodzinnych (40,8m2), 21 pokoi ridzinnych suite (63m2), 1 pokój junior suite (57m2), 61 pokoi superior (38m2), pokoje dla osób niepełnosprawnych; Wyposażenie: indywidualna klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, sejf, minibar, wykładzina lub terakota, balkon lub taras; sprzątanie, wymiana ręczników - codziennie, wymiana pościeli - 3 razy w tygodniu

W HOTELU:

Centrum Spa & Wellness, lekarz, masaże, jacuzzi, salon kosmetyczny, mini-market, pralnia, bilard, centrum nurkowe, wszystkie sporty wodne na plaży, room service

KONTAKT:

www.sunrisehotels-egypt.com

POŁOŻENIE:

500 m od centrum Hurghady - Sakkala, 5 km od lotniska

PLAŻA:

piaszczysta, łagodnie opadająca plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu; wyspa z miejscami do plażowania połączona pomostem; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, materace, parasole, ręczniki)

WYŻYWIENIE:

All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki oraz napoje butelkowane

SPORT I ROZRYWKA:

animacje, muzyka ma żywo, centrum fitness, aerobik, aqua-aerobik, squash, boccia, rzutki, tenis stołowy, piłkarzyki, siatkówka plażowa, siatkówka, koszykówka, kafejka internetowa, bezpłatny internet bezprzewodowy (w lobby)


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży, oferuje szeroką gamę sportów wodnych dla gości lubiących aktywny wypoczynek. Ośrodek przyjmuje wyłącznie dorosłych gości.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży, oferuje szeroką gamę sportów wodnych dla gości lubiących aktywny wypoczynek. Ośrodek przyjmuje wyłącznie dorosłych gości.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hurghada, Egipt

Położenie

w Hurghadzie, w okolicy sklepy, restauracje, do nowej mariny w Hurghadzie ze sklepami, restauracjami i barami tylko ok. 15 minut pieszo.

Plaża

bezpośrednio przy piaszczystej plaży, w zatoczce kąpielowej należącej do hotelu, wyspa z miejscami do plażowania połączona pomostem, leżaki, materace, parasole i ręczniki (1 ręcznik/osobę/dzień) na plaży i na hotelowej wyspie bezpłatnie.

Wyposażenie

komfortowy hotel, bardzo dobrze zarządzany przez znaną grupę hotelową SUNRISE, 380 pokoi w 7- piętrowym budynku, lobby, recepcja, windy, bary (na 4. i 5. piętrze), pasaż handlowy, salon fryzjerski, kącik shisha, restauracja główna "El Sol" (dania w formie bufetu), restauracja "Aida" (śniadanie, lunch w formie bufetu), restauracja "Arabian" (kolacja). Restauracja śródziemnomorska à la carte, basen, taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki, materace, parasole przeciwsłoneczne i ręczniki (1 ręcznik/osobę/dzień) przy basenie bezpłatnie. Hotel dla Gości powyżej 15 lat.

Dostęp do internetu

WLAN w określonych miejscach w hotelu bezpłatnie.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

komfortowe, gustownie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (1-2A): standardowe, klimatyzacja, TV sat., sejf, telefon, minibar, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Pokoje superior z widokiem na morze (1-3C): przestronniejsze, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje – wariant ekonomiczny (1-2S): bez balkonu i tarasu. Suite (2-3D): z widokiem na morze, z dużym balkonem. Suite (2-3E): z francuskim balkonem.

Sport

aerobik, gimnastyka w wodzie, boccia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, siłownia. Za opłatą: nurkowanie (również kursy), szkoła windsurfingu, masaże, bilard.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu, przekąski w barze na plaży w godz. 12:00-17:00. Kawa, herbata, ciastka w godz. 15-17:00 w barze w lobby. Przekąska nocna w godz. 22:30-01:00 w głównej restauracji. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki na bazie alkoholi lokalnych) oraz napoje bezalkoholowe godz. 10-24:00. All inclusive nie obejmuje Cafe de Jour, baru Samba i Shisha baru. W dniu przyjazdu minibar uzupełniony napojami orzeźwiającymi i wodą mineralną, następnie codziennie uzupełniany wodą mineralną. Raz na pobyt kolacja w restauracji à la carte (za wcześniejszą rezerwacją).

Wcześniej = taniej

do 30.04.18 25% zniżki.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży, oferuje szeroką gamę sportów wodnych dla gości lubiących aktywny wypoczynek. Ośrodek przyjmuje wyłącznie dorosłych gości.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży, oferuje szeroką gamę sportów wodnych dla gości lubiących aktywny wypoczynek. Ośrodek przyjmuje wyłącznie dorosłych gości.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt/Hurghada

Strefa

Active, Relax

Dzieci

- hotel przyjmuje osoby od 16 roku życia

Lokalizacja

- 500 m od centrum Hurghady - Sakkala - w pobliżu liczne sklepy, bazar, puby, kawiarnie, dyskoteki - lotnisko ok. 5 km

Plaża

prywatna, usytuowana w zatoczce kąpielowej należącej do hotelu, łagodnie opadająca do morza, połączona pomostem wyspa z miejscami do plażowania, leżaki, materace, parasole i ręcznik na plaży oraz na hotelowej wyspie bezpłatne

Hotel

pięciogwiazdkowy, elegancki kompleks wakacyjny, należący do renomowanej sieci hotelowej Sunrise Hotels and Resorts znanej z doskonałego serwis i obsługi, składa się z kilkupiętrowego budynku usytuowanego przy prywatnej lagunie połączonej wyspą z miejscami do opalania, oferuje 384 pokoi w różnych standardach

Udogodnienia

całodobowa recepcja, elegancki hol, punkt wymiany walut, bankomat, sala konferencyjna (180 osób), prywatna wyspa z miejscami do plażowania, laguna, salon fryzjerski, sklepiki z pamiątkami, mini market, pralnia, przechowalnia bagażu

Internet

bezpłatne WiFi w lobby, kącik internetowy (ok 5 USD/godz.)

Pokoje

standardowe 2 os., możliwość 1 lub 2 dostawek (powierzchnia ok. 28 m2), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarką do włosów, klimatyzacja centralna z możliwością indywidualnej regulacji, telefon, TV SAT, sejf (bezpłatny), lodówka z mini barem (2 wody mineralne bezpłatnie, pozostała zawartość dodatkowo płatna), balkon lub taras, widok na morze za dopłatą, dostępne również pokoje superior o powierzchni 38 m2, wyposażenie takie samo jako w pokoju standard, widok na morze

Restauracje i bary

- restauracja główna El Solserwująca kuchnię międzynarodową - restauracja Arabian Nights gdzie serowana jest kuchnia orientalna - restauracja Aida z kuchnia azjatycką - restauracja a' la carte Mediterranean- dania kuchni śródziemnomorskiej - lobby Bar/ main bar - bar przy basenie/ pool bar - bar na plaży/ beach bar - Shisha corner - Grand Cafe serwującą przepyszna kawę i herbatę - Cafe du Jour (płatne) - Jungle Disco

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

basen (sezonowo podgrzewany), aerobic, gimnastyka wodna, water polo, tenis stołowy, siatkówka plażowa, siłownia, boccia, gry planszowe, animacje dzienne i wieczorne, dyskoteka Jungle Disco, leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe bezpłatne

Płatne

centrum SPA (masaże, zabiegi pielęgnacyjne), bilard, Aqua Center ze szkołą nurkowania, wypożyczalnią sprzętu sportowego i centrum windsurfingowym, shisha

Program All Inclusive

07.00-10.30 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej El Soli restauracji Aida, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata 10.30-11.00 późne śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej El Sol 12.30-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej El Soli restauracji Aida, wybór sałatek, mięs, deserów,lokalne napoje bezalkoholowe, woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole typu piwo, wino białe i czerwone 12.00-17.00 przekąski typu kanapki, sałatki dania typu fast food serwowane w Beach Bar 15.00-17.00 podwieczorek, kawa, herbata serwowane wlobby barze 15.00-17.00 lody serwowane w Beach Bar 18.30-22.00 kolacja w formie bogatego bufetu a także wieczory tematyczne w restauracji głównej El Sol lub Arabian Nights, lokalne napoje bezalkoholowe, woda mineralna, kawa, lokalne alkohole typu piwo, wino białe i czerwone 22.00-01.00 późna kolacja w restauracji głównej El Sol raz w tygodniu kolacja w restauracji á la carte Mediterranean (wymagana wcześniejsza rezerwacja) 10.00-00.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole typu piwo, wino białe i czerwone, rum, gin, whisky, brandy, tequila, ouzo, wódka i drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar, Grand Cafe, Jungle Disco w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów - bezpłatnie 2 butelki wody mineralnej dziennie w mini barze - animacje dzienne i wieczorne,muzyka na żywo

Oficjalna kategoria

5 gwiazdek

Strona hotelu

www.sunrisehotels-egypt.com

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ***** Wyżywienie ***** Sport \ rozrywka *****

Atuty

- renomowana sieć hotelowa Sunrise Hotels and Resorts - zaledwie 500 metrów od tętniącego życiem centrum Hurghady - bezpłatne WiFi - tylko dla dorosłych

City Tour Hurghada

Zwiedzanie Hurghady z polskojęzycznym przewodnikiem. Przejazd do starego centrum Hurghady El Dahar, zwiedzanie kościoła koptyjski, zakupy w lokalnych sklepikach z pamiątkami oraz wizyta w Instytucie Papirusu gdzie można będzie poznać tajniki wyrobu papirusu. Cena ok. 15 USD/os.

Kair

Kair jest największą metropolią w Afryce, która łączy ślady najstarszej cywilizacji ze współczesnością. Stanowi również centrum politycznego i kulturalnego świata arabskiego. W programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa, a po obiedzie wizyta w Pałacu Esencji Kwiatowych i Instytucie Papirusu. Powrót do hotelu w późnych godzinach nocnych. Cena ok. 97 USD/os. W przypadku transportu samolotem ok. 280 USD/os.

Kair 2 dni

Pierwszego dnia w programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, po obiedzie przejazd do Cytadeli Kairskiej, nocleg w hotelu. Drugiego dnia przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa oraz wizyta w Instytucie Papirusu. Po obiedzie zwiedzanie Sakkarze gdzie znajduje się pierwsza piramida schodkowa Egiptu - piramida Dżesera. Powrót do hotelu w Hurghadzie w późnych godzinach nocnych. Cena ok. 230 USD/os.

Luksor

Ze względu na tak olbrzymią ilość zabytkowych obiektów Luksor nazywany jest często największym muzeum świata na otwartej przestrzeni i został wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Zwiedzanie rozpoczyna się od zachodniego brzegu, gdzie znajdują się kolosy Memnona, Dolina Królów z wykutymi w skale grobowcami faraonów oraz Świątynia Królowej Hatszepsut - budowla sakralna zbudowana u stóp gigantycznej ściany skalnej w Deir el Bahari (Teby) w XV w. p.n.e. Po wizycie w manufakturze alabastru i obiedzie przejazd na wschodni brzeg i zwiedzanie kompleksu świątyń w Karnaku. Cena ok. 95 USD/os.

Desert Adveture

Wycieczka jeepami w góry do wioski beduińskiej, gdzie można poznać historię i tradycje Beduinów, którzy żyją na pustyni, z dala od miast. Przewidziana jest także przejażdżka na wielbłądach oraz oglądanie gwiazd przez teleskop. Cena ok. 45 USD/os.

Giftun - 4 Wyspy

Całodzienny rejs statkiem po Morzu Czerwonym, gdzie podczas snorkelingu będzie można podziwiać wspaniałe rafy koralowe, a następnie oddać się błogiemu lenistwu na plaży wyspy Giftun. Cena ok. 40 USD/os.

Delfinarium

Wizyta w delfinarium, gdzie odbywa się pokaz akrobacji i niezwykłych umiejętności w wykonaniu delfinów pod okiem zawodowych treserów. Możliwość dokupienia po pokazie pływania z delfinami w basenie- płatne dodatkowo ok. 45 USD/5 min Cena ok. 25 USD/os.

Glass Boat

Rybki przez szybki. Rejs statkiem na rafy Morza Czerwonego i możliwość podziwiania bogactw świata podwodnego przez panoramiczne okna znajdujące się pod pokładem statku. Cena ok. 30 USD/os.

Submarine

Dopłynięcie łodzią do platformy, z której schodzi się do łodzi podwodnej. Łódź zanurza się na głębokość ok. 20 m i podczas ok. 35 min rejsu podziwia się urzekającą faunę i florę podwodnego świata. Cena ok. 60 USD/os.

Wieczór 1001 nocy

Orientalny wieczór z folklorem egipskim - akrobacje na koniach, taniec brzucha, wirujący derwisz oraz tańce folklorystyczne. Na koniec tańczące fontanny - pokaz świateł w rytm zmieniającejsię muzyki. Cena ok. 25 USD/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży, oferuje szeroką gamę sportów wodnych dla gości lubiących aktywny wypoczynek. Ośrodek przyjmuje wyłącznie dorosłych gości.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży, oferuje szeroką gamę sportów wodnych dla gości lubiących aktywny wypoczynek. Ośrodek przyjmuje wyłącznie dorosłych gości.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hurghada, Egipt

Położenie

w Hurghadzie, w okolicy sklepy, restauracje. Do nowej mariny w Hurghadzie ze sklepami, restauracjami i barami tylko ok. 15 minut pieszo.

Plaża

bezpośrednio przy piaszczystej plaży, w zatoczce kąpielowej należącej do hotelu, wyspa z miejscami do plażowania połączona pomostem, leżaki, materace, parasole i ręczniki (1 ręcznik/osobę/dzień) na plaży i na hotelowej wyspie bezpłatnie.

Wyposażenie

komfortowy hotel zarządzany przez znaną grupę hotelową SUNRISE oferuje 380 pokoi w 7- piętrowym budynku. Do dyspozycji Gości: lobby, recepcja, windy, bary (na 4. i 5. piętrze), pasaż handlowy, salon fryzjerski, kącik shisha. Restauracja główna "El Sol" (dania w formie bufetu), restauracja "Aida" (śniadanie, lunch w formie bufetu), restauracja "Arabian" (kolacja). Restauracja śródziemnomorska a la carte. W kompleksie zewnętrznym znajduje się basen (podgrzewany zimą), taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki, materace, parasole i ręczniki (1 ręcznik/osobę/dzień) przy basenie bezpłatnie. www.sunrisehotels-egypt.com. Hotel dla Gości powyżej 16 lat.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

komfortowe, gustownie urządzone pokoje, odnowione w 2011 r. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (1-2A): klimatyzacja, TV sat., sejf, telefon, minibar, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Pokoje Superior z widokiem na morze (1-3C): przestronniejsze, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje - wariant ekonomiczny (1-2S): bez balkonu i tarasu.

Dostęp do internetu

WI-FI w określonych miejscach w hotelu gratis

Sport

aerobik, gimnastyka w wodzie, boccia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, siłownia. Za opłatą: nurkowanie (również kursy), szkoła windsurfingu, masaże, bilard.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu, przekąski w barze na plaży w godz. 12:00-17:00. Kawa, herbata, ciasteczka w godz. 15:00-17:00. Przekąska nocna w godz. 23:30-1:00 w głównej restauracji. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki na bazie alkoholi lokalnych) oraz napoje bezalkoholowe godz. 10:00-24:00. All inclusive nie obejmuje Cafe de Jour, baru Samba i Shisha baru. W dniu przyjazdu minibar uzupełniony napojami orzeźwiającymi i wodą mineralną, następnie codziennie uzupełniany wodą mineralną.

Polecamy

  • świetne położenie przy plaży
  • blisko do centrum
  • komfortowe pokoje
  • wysoki standard usług

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel położony w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży, oferuje szeroką gamę sportów wodnych dla gości lubiących aktywny wypoczynek. Ośrodek przyjmuje wyłącznie dorosłych gości.


Mapa Hotelu Sunrise Holidays Resort

Opinie o Hotelu Sunrise Holidays Resort

Hotel dla dorosłych, co oznacza, że nie ma w nim dzieci, ale jest sporo emerytów z Anglii i Niemiec. W związku z tym animacje dostosowane są do tej grupy klientów, tym samym są mało atrakcyjne dla młodych. Pokoje w standardzie polskich 3*, ale czyste i codziennie sprzątane. Widok "na ogród" jest widokiem na 1 palmę i klatkę schodową (zdj). Głównym plusem jest lokalizacja - do Sakali, centrum rozrywkowego Hurghady, dosłownie 10 minut spacerem, więc nie ma potrzeby korzystania z taksówek.

POLECAM:
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.0

Super obsługa i pyszne jedzenie, w Egipcie tak dobrego jeszcze nie jadłam. Nigdy nie ma kolejek w porach posiłków. Pokoje przyzwoite, czyli przestronne i nowocześnie urządzone. Obok jest przyjemna plaża, z leżakami nie było problemu. W hotelu jest sporo Rosjan i Niemców. Ogólnie hotel bardzo dobry, godny polecenia.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

bardzo fajnie położony przy plaży i blisko centrum Hurghady, zakupy czy spacer to kwestia wyjścia poza hotel. miło można wypocząć, nie ma małych dzieci więc jest w miarę spokojnie, pomimo tego miejsce dla osób raczej rozrywkowych. można milo spędzić czas na animacjach albo na zabawie w mieście. polecam

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.4

Ogólnie polecam. Pokoje czyste, jedzenie w porządku. Plaża czysta. Mało rybek. Zejście do otwartego morza po tragicznych schodkach. W lipcu mocno wieje. Obsługa bardzo sympatyczna. Codziennie 2 butelki wody w pokoju. Pokoje nie za duże ale czyste. W pokojach tv, sejf, suszarka do włosów.

POLECAM:
singlom, na romantyczne wakacje
Podsumowanie: polecam
3.9

Hotel ok.Ładne pokoje,blisko centrum.Smaczne jedzenie.Animacje ok.Polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Bardzo przyzwoity hotel blisko centrum starej Hurghady /5 min. piechotą/. Warunki dobre jak na hotel w centrum miasta. Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa - nie narzucająca się i nie czyhająca na napiwki na każdym kroku. Drinki, piwo i napoje w opcji all inclusive bez żadnych problemów i w każdej ilości - pyszna pizza w barze przy plaży. Jedyny minus to sztucznie utworzona zatoczka pełniąca funkcję plaży hotelowej. Zjeżdżalnie do tej zatoczki nie dla każdego - woda ma w tych miejscach głębokość 8 m. W hotelu głównie Niemcy. Polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: polecam
4.4

Fajny hotel, naprawdę duży. Potrzeba dnia, żeby się rozeznać co, gdzie, kiedy. Obsługa na wysokim poziomie, uśmiechnięci i nie natarczywi. Od razu reagują w razie potrzeby. Pokoje bardzo ładne, duże, czysto. Hotel jest dogodnie położony, niemal w samym centrum, więc blisko do wszelkich rozrywek czy na zakupy. Kuchnia międzynarodowa z akcentami francuskimi, włoskimi i orientalnymi. Bardzo polecam.

POLECAM:
singlom, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Hotel na poziomie, ale najlepsze mają jedzenie. W Egipcie nacięliśmy się ze dwa razy (to nasz 6 wyjazd) na kiepską kuchnię, ale w Sunrise jedzenie jest super. Do wyboru kilka restauracji, zawsze szeroki wybór potraw (szczególnie na kolacje), są często owoce morza. Standard pokoi też w porządku, te z widokiem na morze są trochę mniejsze od tych z widokiem na ulicę (kto co woli). Animacje takie sobie, ale da się wytrzymać.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.3

Sunrise Holidays Resort - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj Superior do pojed. wykorzystania wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny dla 1 osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja od strony morza
Pokoj dwuosobowy Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja od strony ladu francuski balkon
Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja od strony morza
Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja od strony ladu francuski balkon
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy z możliwością 1 dostawki
Pokój dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój jednoosobowy z widokiem na morze
prsv promo room sea view
prsv promo room sea view
ssv standard sea view
ssv standard sea view
ssv standard sea view

Sunrise Holidays Resort - Możliwości wyżywienia:


Sunrise Holidays Resort - miasta wylotu:


Sunrise Holidays Resort - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sunrise Holidays Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00