cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
  • Hotel Tac Premier, Riwiera Turecka
1 / 22
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
03.10 - 06.10
już od 1676 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.10 - 28.10
już od 939 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Tac Premier
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja

Hotel Tac Premier
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Tac Premier:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Tac Premier:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 03 października 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 października 2022

Hotel Tac Premier w ofercie Biura podróży:

Rainbow

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Świetna lokalizacja, ok. 1 km od ścisłego centrum Alanyi. Obok hotelu liczne kawiarnie, sklepy, bary i restauracje oraz kantor. Do lotniska w Antalyi ok. 125 km.
Plaża:

Do słynnej plaży Kleopatry jedynie 70 m (przejście przez ulicę). Leżaki i parasole na plaży płatne (ok. 6 EUR/dzień/komplet). Dostępne ręczniki kąpielowe (ręczniki do odbioru i wymiany w SPA).
Do dyspozycji gości:

Hotel składa się z 7 budynków połączonych mostami i tarasami. Recepcja 24 h, 8 wind, lobby, przechowalnia bagażu, restauracja główna, 2 bary: bar przy basenie i lobby bar. Ponadto: basen o nieregularnych kształtach z wydzieloną częścią dla dzieci, taras słoneczny z bezpłatnymi leżakami i parasolami.
Pokoje:

254 elegancko urządzone pokoje (pow. ok. 19-23 m2) dla max. 3 osób dorosłych lub 2 osób dorosłych i 2 dzieci do 12 lat (możliwość dostawek w formie normalnych łóżek lub rozkładanej sofy). Wyposażone są w: łazienkę z prysznicem, suszarkę do włosów, indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV-Sat., telefon, sejf (płatny ok. 2 EUR/dzień), mini lodówkę (woda uzupełniana bezpłatnie), w większości pokoi umeblowany balkon. Na zapytanie pokoje rodzinne 2-pomieszczeniowe (pow. ok. 40-55 m2). Możliwość wstawienia łóżeczka dla dziecka do 2 lat bezpłatnie - do potwierdzenia na miejscu.
Wyżywienie:

All Inclusive: śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), lunch (12:30-14:00), obiadokolacja (19:00-21:00) w formie bogatego bufetu w restauracji głównej, przekąski w snack barze (12:00-16:00), kawa, herbata i lody (16:00-17:00), nocna przekąska (23:30-24:00), napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole (10:00-24:00). Płatne dodatkowo: świeżo wyciskane soki, alkohole importowane, napoje (24:00-10:00), kawa po turecku.
Program sportowy i animacyjny:

Hotel prowadzi animacje w wersji soft: dzienny i wieczorny program animacyjny (aqua aerobic, pokazy, muzyka na żywo, wieczór turecki). Sauna (czynna w określonych godz.), siłownia, tenis stołowy, mini klub, mini disco. Za opłatą: centrum SPA, fotograf, studio tatuażu, serwis plażowy (leżaki i parasole), bar na plaży, sporty wodne na plaży.
Internet:

Internet Wi-Fi na terenie hotelu dostępny bezpłatnie.
Kategoria lokalna:

****
Strona www:

www.tacpremierhotel.com
Naszym zdaniem:

Znakomita lokalizacja niedaleko przepięknej plaży Kleopatry i w pobliżu bogatej oferty życia nocnego, jaką oferuje Alanya. Elegancki hotel za rozsądną cenę. Polecamy osobom szukającym rozrywki i rodzinom ze starszymi dziećmi. Hotel w ofercie od wielu sezonów, sprawdzony i doceniony przez Klientów.
Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www..
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje
: wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, innych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.
Wycieczki lokalne

Wycieczki lokalne
RIWIERA TURECKA PAMUKKALE - cena ok. 63 EUR
Całodzienna wycieczka do niezwykłego Pamukkale, ze względu na kolor zwanego Bawełnianą Twierdzą. To niezwykła, tworząca się od 14 tys. lat, kaskada białych, wapiennych tarasów i naturalnych basenów, napełnionych wodą z gorących źródeł. Cały teren stanowi Park Narodowy wpisany na listę światowego dziedzictwa przyrodniczego UNESCO. Następnie spacer po ruinach Hierapolis - antycznego uzdrowiska. Zachowało się tu wiele zabytków z czasów rzymskich: Wielkie Łaźnie z II w. n.e., ulica Frontiniusa o długości ok. 1 km, świątynia Apolla, święta sadzawka, teatr rzymski i inne.
ZAKUPY W ALANYI LUB SIDE
- To propozycja dla tych z Państwa, którzy chcą się przekonać, ile jest prawdy w opowieściach o niezwykłym kunszcie tureckich złotników, wytwórców konfekcji skórzanej oraz tekstylnej. Odwiedziny w salonach złotniczym i wyrobów skórzanych dadzą możliwość zrobienia zakupów nawet najbardziej wybrednym. Kolejnym punktem programu będzie wizyta w sklepie z tekstyliami. W chwilach, w których uda się Państwa oderwać od targowania, pilot chętnie podzieli się z Państwem wiadomościami o regionie, jego historii i współczesności. Znajdziemy oczywiście czas, by pokazać naszym gościom najpiękniejszą panoramę miasta.
KAPADOCJA - cena ok. 137 EUR
Fascynująca 2-dniowa wyprawa do początków chrześcijaństwa, do "krainy księżycowych" formacji skalnych i podziemnych miast. To wyjątkowa okazja, aby poznać przyrodę, kulturę i historię Turcji. W drodze do Kapadocji wizyta w Konyi, gdzie zwiedzać będziemy Muzeum Mevlany - założyciela Zakonu Tańczących Derwiszy. Odwiedzimy także największy w Turcji Karavanseray pochodzący z XIII w. Po przybyciu do Kapadocji zwiedzanie jednego z największych miast podziemnych w Kaymakli. Następnego dnia wyjazd do Goreme, gdzie zobaczymy słynne kościoły wykute w skałach. W programie także postoje na punktach widokowych.
PERŁY STAROŻYTNEJ PAMFILII - cena ok. 60 EUR
Wycieczka, dzięki której poznacie Państwo niesamowitą historię Turcji oraz piękno tutejszej przyrody. Podczas naszej wyprawy odwiedzimy Perge - nazywane też "małym Efezem", gdzie znajdują się ruiny jednego z najlepiej zachowanych miast hellenistycznych. Następnie odwiedzimy Park Narodowy Kurşunlu zachwycający wspaniałymi wodospadami i niezliczonymi gatunkami egzotycznych ptaków i roślin. To właśnie tutaj będzie czas, aby odpocząć od upałów i nabrać sił na zwiedzanie najlepiej zachowanego teatru starożytnego w południowej Turcji - teatru w Aspendos, w którym do dnia dzisiejszego odbywają się koncerty.
HAMAM - cena ok. 25 EUR
Hamam, czyli łaźnia turecka, jest spadkobiercą najlepszych tradycji term rzymskich - instytucji niezbędnej niegdyś w każdym mieście, ulubionego miejsca rozrywki starożytnych Rzymian, Greków i Bizantyjczyków. Z czasem łaźnie tak mocno wrosły w krajobraz tureckich miast, iż dzisiaj większość Turków nie zdaje sobie sprawy z ich starożytnego rodowodu. W samych łaźniach czas zmienił jednak niewiele. Hamam to w tym samym stopniu relaks dla ciała i ducha. Sauna, kąpiele i masaże upływają w miłej atmosferze żartów i pogawędek. W pięknych marmurowych wnętrzach czekają nas między innymi: mycie i peeling specjalną rękawicą "kese", łaźnia parowa, polewanie zimną i gorącą wodą, masaż w pianie i w olejkach. Wizyta w Hamamie to zawsze jedno z tych najmilszych wspomnień z pobytu w Turcji.
ZIELONY KANION - cena ok. 55 EUR
Rejs po Zielonym Kanionie to fantastyczna wyprawa dla wszystkich tych, którzy cenią ciszę, spokój, lubią wypoczywać na łonie natury oraz podziwiać bajkowe krajobrazy. Będziemy delektować się szmaragdowym kolorem czystego jeziora (turkusowa barwa wody jest efektem rozpuszczonych związków wapnia) i błękitem nieba. Jezioro otoczone jest pasmem gór, na którym zobaczyć można pasące się kozice. Dla ochłody zatrzymamy się na kąpiel w krystalicznie czystej wodzie. Będzie także przerwa na zrobienie zdjęć piątej co do wielkości w Turcji zapory Oymapinar, dzięki której powstał ten zalew.
JEEP SAFARI - cena ok. 39 EUR
Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki - ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay. Będzie także okazja do zapalenia fajki wodnej. MORSKA WYPRAWA - cena ok. 37 EUR Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek. Podpłyniemy także do Jaskini Piratów, Kochanków oraz Jaskini Fosforyzującej.
RAFTING - cena ok. 35 EUR
Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
DELFINARIUM - cena ok. 35 EUR
Zapraszamy Państwa do wizyty w Delfinarium. Wycieczka zapewni Państwu pełno wrażeń związanych z obcowaniem z tymi niesamowitymi zwierzętami i podziwianiem ich występów. Fantastyczna przygoda nie tylko dla najmłodszych!!!
NURKOWANIE - cena ok. 52 EUR
Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
MANAVGAT - cena ok. 42 EUR
Wycieczka, która pozwoli Państwu poznać tureckie realia. Odwiedzimy tradycyjny orientalny bazar, gdzie będą mogli Państwo poobserwować mieszkańców podczas zakupów czy samemu zakupić tureckie smakołyki. Po pełnym wrażeń pobycie na targu popłyniemy w spokojny rejs po rzece Manavgat, który kończy się malowniczym ujściem do Morza Śródziemnego. Odpoczniemy na plaży, gdzie zimna słodka woda rzeczna miesza się z ciepłą, słoną wodą morską. Następnie zwiedzimy jeden z największych meczetów na Riwierze Tureckiej z okazałym, pełnym ornamentów, wnętrzem.
ODKRYJ ALANYĘ -cena ok. 42 EUR
Podczas wycieczki odkryją Państwo nieznane przez wszystkich miejsca Alanyi. Najpierw wjedziemy na sławne wzgórze Alanyi czyli Kale, gdzie z punktu widokowego rozpościera się piękny widok na plażę oraz port. Następnie odwiedzimy jaskinię Dim - jedną z najdłuższych w Turcji. Podczas spaceru będzie można zobaczyć niesamowitą grotę pełną okazałych nacieków skalnych: stalagmitów i stalaktytów. Po zwiedzeniu jaskini udamy się do znanego mieszkańcom Alanyi miejsca piknikowego nad rzeką Dimcay. W restauracji, znajdującej się na pływających platformach zjemy "turecki obiad" i odpoczniemy od upałów. Po relaksie nad rzeką udamy się do portu w Alanyi, gdzie przesiądą się Państwo na statek. Podczas rejsu opłyniemy półwysep i zobaczymy symbol miasta czyli Czerwoną wieżę czy ukryte wśród skał groty, gdzie ukrywali się m.in. piraci.
Uwaga! Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.
Inne

RIWIERA TURECKA informacje ogólne
Waluta TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny).
Język urzędowy - turecki.
Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach.
Czas + 1 godz. w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny Pizza ok. 20 TL woda 1,5l - ok. 1,5-2 TL, piwo w sklepie ok. 9 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować. Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych zaopatrzonych w znaczek - w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą.
Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem.
W regionie: Alanya To w zasadzie rejon w którym znajduje się kilkanaście różnych kurortów, ciągnących się na długości ponad 50 km. Centralną częścią Riwiery jest miasto Alanya ze słynną plażą Kleopatry oraz ogromnym wyborem restauracji, barów, dyskotek i innych rozrywek. Miejsce gdzie nie da się nudzić.
Side Położone na półwyspie zachęca pięknymi plażami, malowniczym portem jachtowym i dobrze zachowanymi zabytkami z czasów rzymskich: amfiteatrem i świątynią Apolla. Wokół samego Side znajduje się wiele miejscowości wypoczynkowych, z niektórych można dojść plażą aż do centrum miasta. To doskonały pomysł na wieczorne spacery.
Belek Położone tylko 35 km od lotniska, jest najbardziej luksusową miejscowością na Riwierze. Tu znajdują się luksusowe hotele i pola golfowe. Do tego szerokie, piaszczyste plaże, restauracje sklepy i centrum rozrywkowo-handlowe.
Wyloty z: Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania, Wrocławia, Krakowa, Rzeszowa, Szczecina, Łodzi i Bydgoszczy
. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na .
Wizy

Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowego najpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. Uzyskana wiza wydawana jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie. Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
Uwaga:
Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z opiekunem rezerwacji lub agentem, u którego dokonywałeś zakupu wycieczki.
Uwaga:
Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 10.08.2018 r. i mogą ulec zmianie.
Wizy - informacje dla sprzedawców

Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. - Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa dostępna jest w systemie travella i kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowego w systemie rezerwacyjnym Travella maksymalnie na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). - W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. - Uzyskana wiza wydawane jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie. Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
Uwaga:
Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
Uwaga:
Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 10.08.2018 r. i mogą ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Alanya

OPIS

Tac Premier Hotel & Spa zlokalizowany jest parę kroków od słynnej plaży Kleopatry. W dość bliskiej odległości od hotelu znajdziemy również zabytkowy zamek i jaskinię Damlataş. Wieczorem okoliczne uliczki tętnią życiem, a dyskotek jest cała masa. W ciągu dnia można odpocząć na tarasie słonecznym i przy basenie. Dorośli będą mogli zrelaksować się w centrum SPA, a dzieci spędzić ciekawie czas w miniklubie.

lokalizacja

1 km od centrum Alanyi, ok. 120 km od lotniska w Antalyi - AYT. Hotel usytuowany na powierzchni: 7500 m2.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

2008 r. Odnowiony w 2019 r.Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), basen odkryty. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

internet

- Wi-Fi w lobby bezpłatne- Wi-Fi w hotelu płatne

plaża

50 m od hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, dojście do plaży ulicą. Bezpłatne: ręczniki plażowe (depozyt). Płatne: parasole, leżaki, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 7 budynkach:- 1 budynek główny (liczba pięter: 6, liczba wind: 2)- 6 bloków (liczba pięter: 5, liczba wind: 1)Typy pokoi:- pokoje standard dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

- restauracja główna, bary (2)All Inclusive(10:00-00:00)- śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00), późny posiłek (23:30-00:00) w restauracji głównej- przekąski (12:00-16:00),podwieczorek (16:00-17:00) w snack barze- lody- wybrane: napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

w cenie

- tenis stołowy- rzutki- siłownia- lekkie animacje

płatne

- bilard- centrum SPA- masaż- sauna- salon piękności- łaźnia turecka

dodatkowe informacje

Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków.Prosimy o sprawdzenie szczegółowych informacji związanych z pobytem: https://www.coraltravel.pl/bezpieczne-podrozowanie/#hotelInformacje na temat przepisów wjazdowych do poszczególnych krajów dostępne są pod linkiem: https://www.coraltravel.pl/bezpieczne-podrozowanie.

Aktualizacja opisu

29.08.2022 16:02

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi SPA Siłownia All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Turcja/Riwiera Turecka

Kategoryzacja hotelu

- kategoria Exim Tours 4* - kategoria lokalna  4*

Położenie

- ok. 50 m od plaży, przejście przez ulicę - ok. 1 km od centrum Alanyi - ok. 120 km od lotniska w Antalyi

Plaża

- piaszczysta, publiczna plaża Kleopatry - leżaki, materace i parasole (płatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 20 m2 - indywidualna klimatyzacja - LCD TV-Sat, internet Wi-Fi, telefon - sejf i mini bar (płatne) - zestaw do kawy i herbaty - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Familijny - powierzchnia ok. 40 m2 - 2 łączone pokoje wyposażone podobnie jak pokój standardowy

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen - leżaki, materace i parasole przy basenie - sala fitness, siatkówka plażowa, tenis stołowy - sauna, łaźnia turecka w określonych godzinach (zabiegi płatne) Płatne - bilard - spa, masaże - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, po południu lekkie przekąski, ciasta i lody. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-24:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna - lobby bar - bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- obiekt otwarty w 2008 roku, wyremontowany w 2012 roku, dysponuje 254 pokojami - internet Wi-Fi w całym obiekcie (bezpłatny) - www.tacpremierhotel.com

Cena

Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 20 USD.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Riwiera Turecka

Położenie

Centrum Alanyi ok. 1 kmW pobliżu sklepy, restauracje oraz baryPort lotniczy Antalya ok. 120 km

Plaża

Publiczna, piaszczysta, ok. 50 m od hoteluWydzielona prywatna część plażyLeżaki i parasole - płatneRęczniki plażowe - depozyt (ok. 10 EUR)

Pokoje

Pokój Standard ok. 20-24 m²KlimatyzacjaŁazienka z prysznicem i WC, suszarka do włosówTV-SatTelefon - płatnySejf - płatnyZestaw do parzenia kawy/herbatyMała lodówkaBalkonPokój PromoNa parterzeNie posiadają balkonuWyposażenie jak w pokoju Standard

Wyżywienie

All Inclusive:Śniadanie, obiad oraz kolacja w formie bufetuPóźne śniadanie w godz. 10:00-10:30Przekąski w godz. 12:00-16:00; kawa, herbata oraz lody w godz. 16:00-17:00Nocna zupa w godz. 23:30-24:00Napoje bezalkoholowe i alkohole lokalnej produkcji w barach wskazanych przez hotel w godzinach ich otwarcia między 10:00 – 24:00

Strona internetowa hotelu

www.tacpremierhotel.com

Opis hotelu

Hotel składa się z 7 budynkówRecepcjaRestauracjaBar w lobby, bar przy basenieBasen zewnętrzny, basen zewnętrzny dla dzieciBasen wewnętrzny dla dorosłych i dzieciSala konferencyjnaOficjalna kategoria 4*

Internet

Wi-Fi w lobby - bezpłatneWi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych hotelu i pokojach - płatne

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: sauna, hammam, fitness, siatkówka plażowa, tenis stołowyOdpłatnie: masaże, fryzjer, salon urody, bilard, sporty wodne na plaży

Uwagi

OSTRZEŻENIE: W związku z wybuchem epidemii wirusa SARS-CoV-2 w czasie trwania wybranej imprezy turystycznej mogą obowiązywać zwiększone wymagania dotyczące higieny i innych środków ostrożności ze względu na ochronę zdrowia i bezpieczeństwo podróżnych. Należy zapoznać się z informacjami dotyczącymi wymogów sanitarnych obowiązujących w Turcji.

WAŻNE INFORMACJE

Opis imprezy turystycznej uwzględnia usługi świadczone w szczycie sezonu, który przypada na lipiec i sierpień. Zakres niektórych usług dostępnych w obiektach zakwaterowania (hotelach), świadczonych poza szczytem sezonu może nieznacznie różnić się od zakresu usług świadczonych w szczycie sezonu. Szczegółowe informacje na temat usług z określeniem różnic zostały wskazane w Informatorze ogólnym.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

w Alanyi, ok. 1 km od ścisłego centrum Alanyi. Do lotniska w Antalyi 130 km. Obok hotelu liczne kawiarnie, sklepy, bary i restauracje.

PLAŻA

Do słynnej plaży Kleopatry jedynie 70 m - przejście przez ulicę. Leżaki i parasole na plaży płatne.

HOTEL

Kategoria lokalna 4* Obiekt po generalnym remoncie w 2008 roku, składa się z 7 cztero- i pięciopiętrowych budynków zlokalizowanych na powierzchni 7000m połaczonych mostami i tarasami.Doskonała propozcyja dla Klientów ceniących uroki miasta jak również dostępność sklepów i lokalnych bazarów.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, winda, punkt wymiany walut, kącik TV, restauracja główna, lobby bar. Usługi pralni chemicznej, lekarz na wezwanie, punkt fotograficzny. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa, Mastercard i Eurocard.

INTERNET

punkt internetowy za opłatą. Wi-Fi w lobby bezpłatnie.

KONFERENCJE/INCENTIVE

mała sala konferencyjna na 80 osób, wyposażona w sprzęt audio-wizualny.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

W sezonie zimowym Goście hotelow mogą korzystać z bezpłatnej sauny i łaźni parowej, siłowni, podgrzewanego basen wewnętrznego. Za dodatkową opłłatą możliwość korzystania z centrum Spa & Wellness. W ciagu dnia lekkie programy animacyjne.

DLA DZIECI

wydzielony kryty brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka na zamówienie przed wylotem.

ZAKWATEROWANIE

Oferuje 254 pokoi. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością dostawki, wyposażone w klimatyzację/ ogrzewanie (pilot -depozyt), łazienki z suszarkami do włosów, TV/SAT, telefon, sejf (odpłatnie), mini lodówkę oraz zestaw do kawy i herbaty.

WYŻYWIENIE

All Inclusive - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Popołudniowa kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godzinach 10.00-23.00 w wyznaczonych barach. Opcja all inclusive nie zawiera napojów importowanych, soków wyciskanych ze świeżych owoców, kaw po turecku.

INFORMACJE DODATKOWE

www.tacpremierhotel.com Ocena HCH 5 Rekomendacja 90. Hotel przygotował 2 pokoje dla Goścvi niepełnosprawnych.

CENA

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Dopłatę za kolację w Sylwester. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. 

WIZA I PASZPORT

Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ /


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Orex

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

miejski hotel, położony w bliskiej odległości od centrum Alanyi, otwarty w 2008 roku, częściowo wyremontowany zimą 2019/2020 roku, składa się z 7 budynków (5 pięter), usytuowany na powierzchni ok. 7.500 m²; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, basen kryty, restauracja główna, 2 bary, sala konferencyjna

Położenie

ok. 1 km od centrum Alanyi, ok. 120 km od lotniska w Antalyi

Plaża

ok. 50 m od słynnej plaży Kleopatry (przejście przez ulicę); serwis plażowy (płatne: leżaki i parasole), brak ręczników plażowych

Zakwaterowanie

293 pokoje: pokoje standardowe (ok. 20-24 m2), pokoje promocyjne (mogą nie mieć balkonu i różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej cenie); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z prysznicem, suszarka, TV, sejf (płatny), minibar (bezpłatna woda), Wi-Fi (płatne), balkon

Wyżywienie

All Inclusive – śniadanie(07:30-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (18:30-20:30), przekąski (12:00-17:00; 23:30-00:00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00-00:00); dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane, kawa po turecku

Sport i rozrywka (w cenie)

sauna, siłownia, łaźnia turecka, tenis stołowy, siatkówka plażowa, bezpłatne Wi-Fi w lobby

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, pralnia, lekarz, bilard, sporty wodne na plaży

Dla dzieci

brodzik, brodzik kryty, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

WWW

www.tacpremierhotel.com/tac-premier-hotel-spa/enAktualizacja z dnia: 02.08.2021*** Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. w wyposażeniu pokoi, serwisie plażowym oraz w serwisie gastronomicznym.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Rego- Bis

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

**** Turcja/Riwiera Turecka

ATUTY

- Położony tuż obok plaży Kleopatry - Wyżywienie All Inclusive - Blisko liczne restauracje i kawiarnie - Bezpłatny internet WiFi

NASZYM ZDANIEM

Położony niedaleko plaży Kleopatry oraz w okolicy ciekawych zabytków i turystycznych atrakcji. Oferujący wyżywienie All Inclusive pozwala na poznanie przysmaków tureckiej kuchni. Idealny na zarówno aktywne jak i leniwe, pełne relaksu wakacje.

POŁOŻENIE

- ok. 150 m od plaży - Zlokalizowany w miejscowości Alanya - Oddalony o 118 km od lotniska w Antalyi - Postój taxi ok. 800 m od hotelu - W pobliżu liczne restauracje, kawiarnie

PLAŻA

Piaszczysta plaża Kleopatry, oddalona od obiektu o ok. 150m. Serwis plażowy dodatkowo płatny, wypożyczenie ręcznika plażowego za depozyt. Leżaki i parasole przy basenie bezpłatne.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Bezpłatne: Zewnętrzny i wewnętrzny basen dla dorosłych i dzieci, fitness, łaźnia turecka, sauna, tenis stołowy, siatkówka plażowa, Wi-Fi na terenie obiektu i w pokojach. Dodatkowo płatne: Sporty wodne, centrum SPA & Wellness, masaże, bilard, atrakcje na plaży.

DLA DZIECI

Zewnętrzny basen z brodzikiem.

POKOJE

Zakwaterowanie 14:00 Wykwaterowanie 12:00 Hotel posiada 257 pokoi rozmieszczonych w 7 budynkach. Pokoje typu standard (20-24m2) z jedną łazienką i sypialnią. Hotel posiada również dwa pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych. Wszystkie pokoje wyposażone są w prywatną łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów. Pokoje posiadają też klimatyzację, telefon, mini bar (tylko woda uzupełniana codziennie), sejf (dodatkowo płatny), TV, balkon.

UDOGODNIENIA

- suszarka - minibar - balkon - klimatyzacja - Wi-Fi - sejf - TV - sauna - basen zewnętrzny - brodzik - centrum SPA

WYŻYWIENIE

All Inclusive Śniadania, lunche, kolacje. Dostępne również lokalne alkoholowe i bezalkoholowe napoje w godzinach 10;00-24:00, lody w wyznaczonych godzinach. Program All Inclusive nie zawiera napoi importowanych, świeżo wyciskanych soków, tureckiej kawy, wszystkich napoi i posiłków po godzinie 24:00. Wszystkie napoje i przekąski na plaży dostępne za dodatkową opłatą.

CENA ZAWIERA

Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,   Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym). Bagaż ( dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów ), Opiekę rezydenta podczas pobytu, Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, Podatek Vat, Ubezpieczenie.

CENA NIE ZAWIERA

Opłat klimatyczno-meldunkowych, Wycieczek fakultatywnych, Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie.

WAŻNE INFORMACJE

Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

UBEZPIECZENIE

Szanowny Kliencie, pamiętaj że kupując ofertę na sezon 2020,  w ramach ubezpieczenia od Kosztów Leczenia jesteś objęty ubezpieczeniem od zachorowania w następstwie epidemii. Kup ofertę na sezon 2021 do 30.06.2020, a otrzymasz takie ubezpieczenie gratis również na kolejne wakacje!

REZERWACJE "DO POTWIERDZENIA"

Rezerwacje, w których przelot oparty jest na samolocie rejsowym/liniowym po założeniu muszą zostać potwierdzone przez Organizatora. Warunkiem potwierdzenia takiej rezerwacji jest wpłata zaliczki (minimum 29% ceny rezerwacji) w momencie założenia rezerwacji. Cena ofert z przelotem samolotem rejsowym/liniowym uzależniona jest od AKTUALNEJ ceny przewoźnika, zatem może ulec zmianie w trakcie zakładania lub w momencie potwierdzania przez Organizatora rezerwacji. W sytuacji, gdy pojawią się wyżej opisane różnice w cenie, Organizator będzie się kontaktował z Klientem lub Agentem w celu potwierdzenia akceptacji nowej ceny. WAŻNE: prosimy o uważne sprawdzanie podawanych danych osobowych - wszelkie, nawet kosmetyczne zmiany danych Klienta w przypadku rezerwacji ofert opartych o samoloty rejsowe są płatne.


Beds online

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Facilities

This property enjoys a wonderful setting in Alanya. The property is situated just a short walking distance away from Alanya's famous Cleopatra Beach. The centre of Alanya is just a short driving distance away. Damlatas Cave is just 1 km from the hotel. Guests will find themselves just a short distance from the area's many attractions, including the castle. Links to the public transport network can be found nearby. This wonderful property appeals to every type of traveller visiting the area. The guest rooms are superbly designed, offering a relaxed setting in which to escape the bustle of daily life. Guests can enjoy a leisurely swim in the pool, or simply sit back and relax in the sauna or Turkish Bath.

Category

3.5

Address

SARAY MAH.MEHMET AKIF ERSOY CAD. 158
ALANYA
E-mail: info@tacpremierhotel.com

Contact

Phone: 00902425192000
Booking phone: 1804850342353
Fax number: 00902425137618

GPS

36.551434,31.980813


Oasis Tours

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

DOKONANIE REZERWACJI

Każda rezerwacja wstępna, po potwierdzeniu przez Agenta/Klienta, uzyskuje status "Do potwierdzenia", co oznacza, że Organizator sprawdza dostępność miejsc w hotelu (rodzaj pokoju lub inne składniki zarezerwowane przez Klienta)  i dopiero po sprawdzeniu dostępności nadaje rezerwacji odpowiedni status (Potwierdzona/Anulowana).

HOTELE REGULACJE I ZMIANY PO COVID 19

W następstwie pandemii hotele wdrażają regulacje sanitarne mające na celu zapewnienie Klientom bezpiecznego wypoczynku. W każdym hotelu znajdą się wytyczne dotyczące korzystania z: infrastruktury (baseny, siłownie, SPA, sale zabaw, wspólne pomieszczenia, sposób wydawania posiłków itp.), z systemu All Inclusive, atrakcji, animacji itp. Hotele zastrzegają sobie prawo do wprowadzania  zmiany zasad korzystania z oferty hotelowej zgodnie z wymogami. Zalecenia i regulacje mogą się zmieniać dynamicznie i mogą być wprowadzane w trybie nagłym. Obiekty działają zgodnie z wytycznymi władz danego kraju obowiązującymi w związku z przeciwdziałaniem epidemii COVID-19. Wszelkie zmiany wynikają z wdrażania przepisów sanitarnych, do których stosowania zobowiązane są hotele oraz turyści. Obowiązek dostosowania się do reżimu sanitarnego nie uprawnia Klienta do możliwości żądania odszkodowania.Prosimy każdorazowo o zapoznawanie się z komunikatami MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi i sanitarnymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych. W przypadku rezerwacji wakacji w Polsce: https://www.gov.pl/web/rozwoj/hotele-i-inne-miejsca-noclegowe.Aktualne wytyczne można również znaleźć na stronie Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz Europejskiego Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób.Światowa Organizacja Zdrowia uznała epidemię wywołaną wirusem SARS-CoV-2 za pandemię. Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z ograniczeniami w ruchu lotniczym, w przypadku uzasadnionych podejrzeń wystąpienia SARS-CoV-2 z koniecznością pobytu w wyznaczonym przez władze kraju obiekcie lub szpitalu, z trudnościami w powrocie do kraju, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.Ważne: Kienci zobowiązani są do zapoznania się z akutalnymi zasadami i ograniczeniami na: https://www.gov.pl/web/koronawirus/aktualne-zasady-i-ograniczenia

BAGAŻ, REZYDENT, ZMIANA UCZESTNIKA NA PRZELOTACH LINIAMI REJSOWYMI CORENDON

Oferta z przelotem liniami rejsowymi Corendon oraz innymi dostepnymi liniami rejsowymi jest ofertą pochodzącą z DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, co oznacza, że cena wycieczki od momentu zrobienia rezerwacji do momentu potwierdzenia jej przez Organizatora może ulec zmianie. OBSŁUGA REZYDENTA na telefon z możliwością ustalenia spotkania w hotelu. Uczestnik imprezy zobowiązany jest DO POTWIERDZENIA U TOUROPERATORA LUB AGENTA AKTUALNYCH GODZIN LOTU NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI, JAK I DO POLSKI). Zmiana Uczestnika wiąże się z kosztami zgodnie z taryfą przewoźnika i może być równoznaczna z koniecznością wykupienia nowego biletu.Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika.Cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 20 kg.Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa.

BAGAŻ, REZYDENT, ZMIANA UCZESTNIKA NA PRZELOTACH LINIAMI LOT, RYANAIR, WIZZAIR, CORENDON

Oferta z przelotem liniami: LOT, WIZZAIR, RYANAIR, CORENDON jest ofertą pochodzącą z DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, co oznacza, że cena wycieczki od momentu zrobienia rezerwacji do momentu potwierdzenia jej przez Organizatora może ulec zmianie. OBSŁUGA REZYDENTA/PRZEDSTAWICIELA KONTRAHENTA na telefon z możliwością ustalenia spotkania w hotelu. Uczestnik imprezy zobowiązany jest DO POTWIERDZENIA U TOUROPERATORA LUB AGENTA AKTUALNYCH GODZIN LOTU NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI, JAK I DO POLSKI). Zmiana Uczestnika wiąże się z kosztami zgodnie z taryfą przewoźnika i może być równoznaczna z koniecznością wykupienia nowego biletu.Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika.Wizzair - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Istnieje możliwość dokupienia dodatkowego bagażu podręcznego 10 kg lub bagażu rejestrowanego 10kg, 20kg lub 32 kg -cena w systemie rezerwacyjnym.Ryanair - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia dodatkowego bagażu 10 kg i o wymiarach 55x40x23 cm (w taryfie standard jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) lub bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg - cena w systemie rezerwacyjnym.PL LOT - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 23 kg.CORENDON- cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x25) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 20 kg.Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa.

COVID 19

OD 1 CZERWCA 2021Konieczne jest wykonanie testu na obecność koronawirusa i posiadanie przy sobie negatywnego wyniku testu w języku angielskim. Test RT-PCR należy wykonać nie wcześniej niż 72 godziny, a test antygenowy nie wcześniej niż 48 godzin przed planowanym lądowaniem na terenie Turcji.  Nie ma obowiązku okazywania wyniku testu w przypadku dzieci poniżej 6 roku życia. Od 1 czerwca z obowiązku wykonywania testu zwolnieni są:*  Osoby zaszczepione, które otrzymały pełną dawkę szczepionki, a od podania pełnej dawki minęło 14 dni. Należy mieć ze sobą zaświadczenie lekarskie w języku angielskim poświadczające wykonane szczepienie (wydruk ze strony https://pacjent.gov.pl oraz kartkę otrzymaną przy szczepieniu, na której znajduje się nazwa przyjętej szczepionki).*  Ozdrowieńcy, czyli osoby, które okażą pozytywny wynik testu wykonanego 6 lub mniej miesięcy przed planowaną podróżą. Należy posiadać pozytywny wynik testu na COVID-19 (w języku angielskim) wykonany w czasie do 6 miesięcy poprzedzających przylot do Turcji oraz zaświadczenie lekarskie wydane przez właściwe organy (w języku angielskim). Dokument musi zawierać dokładne dane osoby podróżującej.W przypadku pozostałych osób powyżej 6 roku życia obowiązkowe jest okazanie negatywnego wyniku testu PCR lub antygenowego. Konieczna jest rejestracja wszystkich uczestników podróży na mniej niż 72 godziny przed wylotem na stronie https://register.health.gov.tr/ oraz wygenerowanie kodu upoważniającego do podróży.Aktualne informacje statystyczne dotyczące sytuacji epidemicznej w Turcji publikowane są na stronie tureckiego Ministerstwa Zdrowia: https://covid19.saglik.gov.tr/.

COVID 19

Konieczne jest wykonanie przed podróżą testu na obecność koronawirusa i posiadanie przy sobie negatywnego wyniku testu RT-PCR lub antygenowego w języku angielskim (dokument musi zawierać dane personalne osoby poddanej badaniu, datę wykonania testu, dane laboratorium przeprowadzającego badanie, rodzaj testu oraz negatywny wynik zawierający stwierdzenie Negative"). Test należy wykonać nie wcześniej niż 72 godziny przed planowanym lądowaniem na terenie Bułgarii (ważność testu liczona jest od momentu pobrania materiału do badań).Negatywny wynik testu PCR przeprowadzonego do 72 godzin przed wjazdem do kraju lub negatywny wynik szybkiego testu antygenowego na COVID-19 przeprowadzonego do 48 godzin przed wjazdem do kraju, liczonego od daty badania wpisanej do dokumentu. Dokument musi zawierać: imię i nazwisko osoby zgodne z dokumentem tożsamości, z którym się podróżuje, dane placówki medycznej wykonującej badanie (nazwa, adres lub inne dane kontaktowe), datę przeprowadzenia testu PCR lub szybkiego testu antygenowego dla COVID-19, zapisane alfabatem łacińskim oraz wynik negatywny (NEGATIVE), umożliwiający interpretację dokumentu.Z obowiązku posiadania negatywnego wyniku testu na obecność koronawirusa zwolnione są:1. Osoby zaszczepione - należy okazać dokument, potwierdzający zakończenie programu szczepień przeciwko Covid-19. Za zakończenie schematu szczepień uważa się podanie odpowiedniej liczby dawek szczepionek przeciwko Covid-19 i upływ 14 -dniowego okresu od daty podania ostatniej dawki. Certyfikat musi zawierać: imię i nazwisko osoby zapisane alfabetem łacińskim, zgodnie z dokumentem tożsamości, z którym się podróżuje, datę urodzenia, daty podania odpowiednich dawek szczepionki, nazwę handlową i numer serii szczepionki, nazwę wytwórcy/posiadacza pozwolenia na dopuszczenie do obrotu, wskazanie kraju, z którego zostało ono wydane, nazwę właściwego organu wydającego.2. Ozdrowieńcy - w przypadku ozdrowieńców dokument wystawiony od 15 do 180 dni od daty pozytywnego wyniku testu PCR lub szybkiego testu antygenowego na COVID-10. Dokument musi zawierać: imię i nazwisko osoby zgodne z dokumentem tożsamości, z którym się podróżuje, dane placówki  medycznej wykonującej badanie (nazwa, adres lub inne dane kontaktowe), datę przeprowadzenia testu PCR lub szybkiego testu antygenowego dla COVID-19, zapisane alfabatem łacińskim (PCR lub RAT) oraz wynik pozytywny (POSITIVE), umożliwiający interpretację dokumentu.Podróżujący do Bułgarii zobowiązanni są do:*  wypełnienia DEKLARACJI o stanie zdrowia. Dokument należy wydrukować, wypełnić, podpisać i zabrać ze sobą.Aktualne informacje dotyczące sytuacji związanej z epidemią w Bułgarii znajdują się na oficjalnej rządowej stronie internetowej: https://coronavirus.bg/Ostatnia aktualizacja 31.05.2021

POTWIERDZENIE REZERWACJI

Uwaga! Każda rezerwacja potwierdzona przez Agenta/Klienta - musi zostać dodatkowo potwierdzona przez Organizatora.


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Alanya

Opis

  • miejski charakter
  • blisko centrum rozrywki Alanyi
  • blisko plaży

Opis

Bardzo dobrze zlokalizowany obiekt, blisko centrum rozrywkowej Alanyi i zaledwie kilka kroków od słynnej piaszczystej plaży Kleopatra. Hotel ceniony za bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Polecany parom, grupie znajomych, osobom nastawionym na korzystanie z wieczornych atrakcji miasta.

  • budynek główny połączony z 6 aneksami
  • 2 windy w budynku głównym, 6 w aneksie
  • pow. 7500 m2
  • 293 pokoi
  • sejf (płatny)
  • bankomat (ATM) przy hotelu
  • telefon/fax (płatny)
  • restauracja główna
  • pool bar
  • sala konferencyjna
  • lekarz (płatny)
  • kafejka internetowa (płatne)
  • Wi-Fi w lobby (bezpłatne)
  • Wi-Fi w pokojach (płatne)

Polozenie

  • ok. 1 km od centrum Alanyi
  • ok. 120 km od lotniska w Antalyi
  • ok. 50 m od plaży Kleopatra 

Alanya to jeden z najpopularniejszych kurortów w Turcji. Położona nad morzem Śródziemnym, otoczona malowniczymi górami Taurus. Miasto posiada niezliczoną ilość hoteli, restauracji, barów, klubów, dyskotek oraz moc  atrakcji turystycznych. Ponadto Alanya szczyci się bogatą historią oraz mnogością zabytków. Do największych atrakcji kurortu należą: m.in XIII- wieczna twierdza Alanya Kalesi, Czerwona Wieża (Kizil Kule)-  symbol miasta, oraz piaszczysta legendarna Plaża Kleopatry uznana za jedną z najpiękniejszych w regionie.

Plaza

  • plaża Kleopatra
  • piaszczysta
  • ok. 50 m od hotelu
  • przejście przez ulicę
  • serwis plażowy: parasole, leżaki (płatne)

Wyzywienie

All Inclusive

Pokoje

Łącznie 293 pokoje: Standard Room (20-24 m2), Family Room (40-55 m2).

W pokojach: klimatyzacja, telewizor, TV-Sat, telefon, Wi-Fi (płatne), sejf (płatny), minibar (uzupełniany wodą), zestaw do kawy herbaty, łazienka (prysznic, wc suszarka), balkon.

Family Room: dwa oddzielne pomieszczenia.

Sprzątanie pokoi i wymiana ręczników codziennie. Wymiana pościeli 3 razy w tygodniu.

Sport

Sport i Rozrywka:

  • basen zewnętrzny
  • piłka plażowa
  • tenis stołowy
  • hammam
  • masaż (płatny)
  • bilard (płatny)
  • wodne sporty na plaży (płatne)

Dla dzieci:

  • brodzik
  • łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)
  • krzesełka do karmienia w restauracji

O wyzywieniu

All Inclusive:

Restauracja główna:

Śniadanie: 07:30-10:00 w formie bufetu
Obiad: 12:30-14:00 w formie bufetu
Kolacja: 19:00-21:00 w formie bufetu

Pool Bar: 10:00-24:00 (07:30-10:00 gorące napoje)

Lobby Bar: 16:00-24:00

Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach: 10:00-24:00

Dodatkowo płatne: Importowane napoje alkoholowe, butelkowane napoje bezalkoholowe, wina musujące, wyciskane soki, alkohole podawane w godz. 24:00-10:00

Inne informacje

Hotel zastrzega sobie prawo do zmian cen usług dodatkowych płatnych oraz godzin posiłków.

W związku z sytuacją epidemiologiczną (Covid-19) dyrekcja hotelu zastrzega sobie prawo do wprowadzenia procedur bezpieczeństwa. Mogą one się wiązać z pewnymi nakazami (np. dezynfekcja rąk, zachowanie bezpiecznej odległości) lub ograniczeniami w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. formuły i godziny podawania posiłków, serwisu plażowego i basenowego, czy wyposażenia i obsługi pokoju.


Firma Mouzenidis powstała w roku 1995 i ma już ponad 25 lat doświadczenia w organizacji wypoczynku. Organizator posiada własną linię lotniczą Ellinair, sieć hoteli Bomo Hotels, specjalizują się również w wyjazdach incentive Avitive Mice oraz w organizacji ślubów. Główna siedziba Mouzenidis Travel znajduje się w Grecji, w mieście Saloniki, ale również posiada 14 filii w największych greckich kurortach, filie biura działają  w Atenach, Riwierze Olimpu, na Chalkidiki, Peloponezie i na wielu greckich wyspach.  Regionalna sieć firmy stale zwiększa liczbę oddziałów i na dzień dzisiejszy jest ich ponad 80 w różnych krajach i ta liczba nadal rośnie. W sezonie 2020 realizowano loty do najpopularniejszych greckich kurortów takich jak: Chalkidiki, Riwiera Olimpu, Kreta, Zakynthos a dodatkowo w ofercie jest "dojazd własny" na Cypr, do Gruzji, a zimą na  narty w Bułgarii.

Mouzenidis jest właścicielem  floty ponad 100 nowoczesnych autokarów klasy A.

Mouzenis travel oferuje możliwość skorzystania z szerokiego zakresu usług VIP dla klientów ceniących sobie komfort na lotnisku oraz luksus podczas podróży na lotniskach w Salonikach i Heraklionie. 

 

 



Neckermann

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Hotel znajduje się 300 m od meczetu, 450 m od plaży, 1 km od centrum handlowego, 1,5 km od Muzeum Archeologicznego w Alanyi, 3,5 km od centrum miasta i Czerwonej Wieży, 5,5 km od Zamku Alanyi.

Udogodnienia i serwisy zawierają: restauracje, bary, kryty basen (podgrzewany tylko w zimie), odkryty basen, odkryty basen dziecięcy, siłownię, spa (płatne), sale konferencyjne, windę, dostęp do bezprzewodowego Internetu w miejscach publicznych, całodobową recepcję.

Pokoje wyposażone są w: klimatyzację/ogrzewanie, telefon, TV, sejf (płatny) i bezprzewodowy Internet.

**Informujemy, że niektóre z powyższych udogodnień mogą być niedostępne z uwagi na warunki pogodowe i sezonowe.**

W przypadku wyboru opcji "all inclusive":

Pakiet All Inclusive zawiera: wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przystawki ) i napoje do posiłków jak na przykład napoje chłodzące, piwo, wino, wodę oraz drinki alkoholowe z alkoholi lokalnych.

Drinki są serwowane od rana do późnego wieczora ( do ok 22-24 ).

Czas otwarcia różni się pomiędzy poszczególnymi hotelami.

Dodatkowo niektóre hotele oferują program rozrywkowy.

Adres: ul. Saray Mh .Atatürk 158, 7400 Alanya, Turcja.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Tac Premier

Opinie o Hotelu Tac Premier

Tac Premier - możliwości zakwaterowania:

STANDARD ROOM
PROMO ROOM
Standard DBL
Pokój 1-osobowy
Pokój 2-osobowy
Double Standard
Economy Double Standard
Single w. Child Standard
Single Use Standard
pr promo room
pr promo room
sr standard room
sr standard room
sr standard room

Tac Premier - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Tac Premier? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00