cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
1 / 15
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
16.09 - 23.09
już od 3556 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.04 - 17.04
już od 139 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Vila Gale Cerro Alagoa
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Vila Gale Cerro Alagoa
star 4

Portugalia: Wybrzeże Algarve: Albufeira
Ocena hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 kwietnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!

Hotel Vila Gale Cerro Alagoa w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w centrum Albufeiry, nieopodal hotelu znajdują się liczne sklepy, bary i restauracje
  • ok. 800 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • Wi-Fi: w lobby i w pokojach, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

310

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Hotel nie zezwala na organizację wieczorów kawalerskich, panieńskich lub podobnych. Dla grup ponad 5 osób dorosłych, podróżujących razem, hotelarz pobiera kaucje w wysokości ok. 200 €/os. (płatne na miejscu w hotelu).

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: w cenie
  • miniklub Club Nep: 6-12 lat
  • plac zabaw

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • sauna
  • łaźnia turecka
  • jacuzzi
Płatne
  • masaże
  • sporty wodne (w ofercie firm zewnętrznych)
  • pola golfowe (ok. 10-20 km od hotelu)

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 25 m2
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • TV
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 25 m2
  • od strony basenu
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • TV
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

Dwa posiłki
  • śniadania: 7:30 - 10:30, w formie bufetu
  • kolacja: 19:00 - 22:00, w formie bufetu
Restauracje i bary
  • główna restauracja Versatil
  • bar Dog & Duck
  • bar Villa Galle Cafe

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Portugalia / Algarve

    Opis oferty:

    Profesjonalnie prowadzony przez znaną portugalską sieć Vila Gale, jest znakomitym miejscem na rodzinne wakacje i wypad z przyjaciółmi. Położony w największej miejscowości rejonu Algarve, blisko wspaniałej piaszczystej plaży z malowniczymi klifami i formacjami skalnymi, znajduje się w połowie drogi między najstarszą i najnowszą dzielnicą miasta - zwaną The Strip, pełną barów, restauracji, sklepów i dyskotek. Na najmłodszych Gości w hotelu czekają animacje 6 razy w tygodniu i miniklub, w pobliżu jest park wodny, muzea i parki tematyczne.

    POŁOŻENIE:

    w centrum ALBUFEIRY, ok. 700 m od starego miasta; ok. 45 km od lotniska w Faro.

    PLAŻA:

    Pescadores, publiczna, piaszczysta, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 700 m od hotelu, przejście przez ulicę, zejście na plażę po schodach, parasole i leżaki płatne, ręczniki do zabrania z hotelu (kaucja: ok. 10 EUR).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2004 r., 310 pokoi, 7 pięter, 3 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Versatil - dania w formie bufetu lub serwowane, kuchnia portugalska i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, lobby bar Dog & Duck - drinki, koktajle, ciepłe i zimne przekąski; sklep z prasą i pamiątkami; centrum konferencyjne dla 100 osób, taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w całym hotelu; za opłatą: punkt internetowy (ok. 2,5 EUR/godz.), całodobowy room-service, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², zadbany i elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar (uzupełniany na życzenie), sejf (ok. 2,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na basen za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 450 m², gł. 1,2-1,5 m, brodzik dla dzieci, ok. 12 m², gł. 0,2-0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki kąpielowe; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: snooker, bilard, salon gier; centrum Health Club: basen kryty, ok. 150 m², gł. 0,5-1,7 m, sezonowo podgrzewany, zjeżdżalnia, siłownia, jacuzzi, łaźnia turecka; dodatkowo płatne: zabiegi na twarz i ciało, masaże; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży, korty tenisowe, jazda konna, wędkarstwo, kilka pól golfowych oddalonych od hotelu (10-20 km).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.30) w formie bufetu, obiad (12.30-14.30) serwowany w restauracji Versatil, kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu; przekąski w Vila Gale Café (10.00­-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe do posiłków w restauracjach oraz w wyznaczonych barach (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0035/1289583100, www.vilagale.com

    GRATIS:

    Wi-Fi wstęp do Health Club


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Portugalia / Algarve

    Opis oferty:

    Profesjonalnie prowadzony przez znaną portugalską sieć Vila Gale, jest znakomitym miejscem na rodzinne wakacje i wypad z przyjaciółmi. Położony w największej miejscowości rejonu Algarve, blisko wspaniałej piaszczystej plaży z malowniczymi klifami i formacjami skalnymi, znajduje się w połowie drogi między najstarszą i najnowszą dzielnicą miasta - zwaną The Strip, pełną barów, restauracji, sklepów i dyskotek. Na najmłodszych Gości w hotelu czekają animacje 6 razy w tygodniu i miniklub, w pobliżu jest park wodny, muzea i parki tematyczne. W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    w centrum ALBUFEIRY, ok. 700 m od starego miasta, przy hotelu centrum handlowe, sklepy; ok. 45 km od lotniska w Faro; przystanek autobusowy przy hotelu.

    PLAŻA:

    Pescadores, publiczna, piaszczysta, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 700 m od hotelu, przejście przez ulicę, zejście na plażę po schodach, parasole i leżaki płatne, ręczniki do zabrania z hotelu (kaucja: ok. 10 EUR).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2004 r., 310 pokoi, 7 pięter, 3 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Versatil - dania w formie bufetu lub serwowane, kuchnia portugalska i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, lobby bar Dog & Duck - drinki, koktajle, ciepłe i zimne przekąski; sklep z prasą i pamiątkami; centrum konferencyjne dla 100 osób, taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w całym hotelu; za opłatą: punkt internetowy (ok. 2,5 EUR/godz.), całodobowy room-service, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², zadbany i elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar (uzupełniany na życzenie), sejf (ok. 2,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na basen za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 450 m², gł. 1,2-1,5 m, brodzik dla dzieci, ok. 12 m², gł. 0,2-0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki kąpielowe; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: snooker, bilard, salon gier; centrum Health Club: basen kryty, ok. 150 m², gł. 0,5-1,7 m, sezonowo podgrzewany, zjeżdżalnia, siłownia, jacuzzi, łaźnia turecka; dodatkowo płatne: zabiegi na twarz i ciało, masaże; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży, korty tenisowe, jazda konna, wędkarstwo, kilka pól golfowych oddalonych od hotelu (10-20 km).

    KONTAKT:

    0035/1289583100, www.vilagale.com

    GRATIS:

    Wi-Fiwstęp do Health Club


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Faro, Portugalia

    Opis hotelu

    Hotel ten został wzniesiony w 1990 roku. Obiekt oferuje łącznie 310 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby wraz z recepcją z check-out-service. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, bar i pub. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu oraz na parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy i pralnia. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Spokojny sen zapewni Państwu łóżko podwójne. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również minilodówka. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych. Hotel oferuje pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Entuzjastom ruchu i aktywności fizycznej proponujemy rower / rower górski, tenisa ziemnego i golfa. Aqua fitness to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu studio fitness i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard i darta. W obiekcie dostępne są zabiegi Wellness, w tym spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka i zabiegi masażu. Za dodatkową opłatą polecamy Państwu salon piękności. W naszej ofercie znajdują się również programy rozrywkowe dla dzieci i dorosłych.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania dań dietetycznych. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club, JCB i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Vila Gale Cerro Alagoa

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      5
    • Hotel
      5.2
    • Pokoje
      5
    • Wyżywienie
      4.9
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      5.4
    HolidayCheck
    Ocena Vila Gale Cerro Alagoa:
    5.2 / 6

    Hotel nie spełnił naszych oczekiwań 2011-06-24
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    3.8
    Super Hotel ! Polecam ! 2011-09-04
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.8

    Hotel bardzo ładny położony blisko nowej i starej części miasta. Do plaży spacerkiem 10 minut i zjaz...
    więcej

    5.9
    Bardzo fajny hotel 2011-11-06
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Miły, ale przeciętny hotel 2012-07-25
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Mieszane uczucia 2012-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      4.0

    w hotelu spędzamy mało czasu - raczej ważna dla nas jest okolica , miejsce do spacerowania, plaza. ...
    więcej

    4.5
    Dobre 3,5 gwiazdki 2012-08-14
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      2.7

    Hotel ma swoje lata, to trzeba zaznaczyć. Najgorszym aspektem hotelu jest obsługa zdecydowanie. Hot...
    więcej

    3.7
    Mogło być lepiej, choć nie narzekamy mocno 2012-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.2
    Hotel Vila Gale Cerro Alagoa 2014-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Pełno rozrywek w Vila Galé Cerro Alagoa i okolicy 2014-11-08
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.0

    Świetne miejsce, czyste i bardzo zadbane. Jadalnia skromna, ale wystarczająco dużo jedzenia. Nie bie...
    więcej

    5.0
    Vila Galé Cerro: polecm hotel ipozdrawiam personel 2014-11-08
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.5

    Świetny hotel, czyste i schludne pokoje, recepcja bardzo uprzejma. Wybraliśmy zakwaterowanie ze śnia...
    więcej

    5.2
    Bardzo dobry hotel wart swojej ceny! 2017-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2

    Vila Gale Cerro Alagoa - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze lub na basen
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze lub na basen
    Junior Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze lub na basen
    Junior Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pok. 2 os.+1 dost. w/basen
    Pok. 2 os. w/basen
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy

    Vila Gale Cerro Alagoa - Możliwości wyżywienia:


    Vila Gale Cerro Alagoa - miasta wylotu:


    Vila Gale Cerro Alagoa - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Vila Gale Cerro Alagoa? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00