Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
1 / 13
Udogodnienia hotelu Vila Gale Cerro Alagoa
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Vila Gale Cerro Alagoa
star 4

Portugalia: Wybrzeże Algarve: Albufeira
Ocena hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 07 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 22 października 2018

Hotel Vila Gale Cerro Alagoa w ofercie Biura podróży:

TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Do dyspozycji gości

  • lobby
  • recepcja
  • sala rekreacyjna z kącikiem TV
  • restauracja
  • bary
  • kryty basen (czynny 9.00-21.00)
  • ogród
  • basen zewnętrzny
  • taras do opalania
  • brodzik
  • mały ogród

Wyposażenie

  • kącik internetowy
  • Wi-Fi (w lobby i w pokojach, w cenie)
  • leżaki i parasole (przy basenie, w cenie)

karty

Visa, MasterCard, American Express, Diners

Liczba pokojów

310

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Sport i wellness

W cenie
  • sala fitness
  • kryty basen (czynny w zależności od pogody)
  • sauna
  • łaźnia turecka
  • jacuzzi

W okolicy

  • w centrum Albufeiry, nieopodal hotelu znajdują się liczne sklepy, bary i restauracje
  • ok. 800 m od plaży z drobnym piaskiem oraz centrum miejscowości
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min
ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!


Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Portugalia / Algarve

Opis oferty:

Profesjonalnie prowadzony przez znaną portugalską sieć Vila Gale, jest znakomitym miejscem na rodzinne wakacje i wypad z przyjaciółmi. Położony w największej miejscowości rejonu Algarve, blisko wspaniałej piaszczystej plaży z malowniczymi klifami i formacjami skalnymi, znajduje się w połowie drogi między najstarszą i najnowszą dzielnicą miasta - zwaną The Strip, pełną barów, restauracji, sklepów i dyskotek. Na najmłodszych Gości w hotelu czekają animacje 6 razy w tygodniu i miniklub, w pobliżu jest park wodny, muzea i parki tematyczne.

POŁOŻENIE:

w centrum ALBUFEIRY, ok. 700 m od starego miasta; ok. 45 km od lotniska w Faro.

PLAŻA:

Pescadores, publiczna, piaszczysta, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 700 m od hotelu, przejście przez ulicę, zejście na plażę po schodach, parasole i leżaki płatne, ręczniki do zabrania z hotelu (kaucja: ok. 10 EUR).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2004 r., 310 pokoi, 7 pięter, 3 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Versatil - dania w formie bufetu lub serwowane, kuchnia portugalska i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, lobby bar Dog & Duck - drinki, koktajle, ciepłe i zimne przekąski; sklep z prasą i pamiątkami; centrum konferencyjne dla 100 osób, taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w całym hotelu; za opłatą: punkt internetowy (ok. 2,5 EUR/godz.), całodobowy room-service, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², zadbany i elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar (uzupełniany na życzenie), sejf (ok. 2,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na basen za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 450 m², gł. 1,2-1,5 m, brodzik dla dzieci, ok. 12 m², gł. 0,2-0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki kąpielowe; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: snooker, bilard, salon gier; centrum Health Club: basen kryty, ok. 150 m², gł. 0,5-1,7 m, sezonowo podgrzewany, zjeżdżalnia, siłownia, jacuzzi, łaźnia turecka; dodatkowo płatne: zabiegi na twarz i ciało, masaże; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży, korty tenisowe, jazda konna, wędkarstwo, kilka pól golfowych oddalonych od hotelu (10-20 km).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.30) w formie bufetu, obiad (12.30-14.30) serwowany w restauracji Versatil, kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu; przekąski w Vila Gale Café (10.00­-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe do posiłków w restauracjach oraz w wyznaczonych barach (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0035/1289583100, www.vilagale.com

GRATIS:

Wi-Fi wstęp do Health Club

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Portugalia / Algarve

Opis oferty:

Profesjonalnie prowadzony przez znaną portugalską sieć Vila Gale, jest znakomitym miejscem na rodzinne wakacje i wypad z przyjaciółmi. Położony w największej miejscowości rejonu Algarve, blisko wspaniałej piaszczystej plaży z malowniczymi klifami i formacjami skalnymi, znajduje się w połowie drogi między najstarszą i najnowszą dzielnicą miasta - zwaną The Strip, pełną barów, restauracji, sklepów i dyskotek. Na najmłodszych Gości w hotelu czekają animacje 6 razy w tygodniu i miniklub, w pobliżu jest park wodny, muzea i parki tematyczne.

POŁOŻENIE:

w centrum ALBUFEIRY, ok. 700 m od starego miasta; ok. 45 km od lotniska w Faro.

PLAŻA:

Pescadores, publiczna, piaszczysta, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 700 m od hotelu, przejście przez ulicę, zejście na plażę po schodach, parasole i leżaki płatne, ręczniki do zabrania z hotelu (kaucja: ok. 10 EUR).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2004 r., 310 pokoi, 7 pięter, 3 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Versatil - dania w formie bufetu lub serwowane, kuchnia portugalska i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, lobby bar Dog & Duck - drinki, koktajle, ciepłe i zimne przekąski; sklep z prasą i pamiątkami; centrum konferencyjne dla 100 osób, taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w całym hotelu; za opłatą: punkt internetowy (ok. 2,5 EUR/godz.), całodobowy room-service, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², zadbany i elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar (uzupełniany na życzenie), sejf (ok. 2,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na basen za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 450 m², gł. 1,2-1,5 m, brodzik dla dzieci, ok. 12 m², gł. 0,2-0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki kąpielowe; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: snooker, bilard, salon gier; centrum Health Club: basen kryty, ok. 150 m², gł. 0,5-1,7 m, sezonowo podgrzewany, zjeżdżalnia, siłownia, jacuzzi, łaźnia turecka; dodatkowo płatne: zabiegi na twarz i ciało, masaże; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży, korty tenisowe, jazda konna, wędkarstwo, kilka pól golfowych oddalonych od hotelu (10-20 km).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.30) w formie bufetu, obiad (12.30-14.30) serwowany w restauracji Versatil, kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu; przekąski w Vila Gale Café (10.00­-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe do posiłków w restauracjach oraz w wyznaczonych barach (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0035/1289583100, www.vilagale.com

GRATIS:

Wi-Fi wstęp do Health Club


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!


Opinie o Hotelu Vila Gale Cerro Alagoa

Vila Gale Cerro Alagoa - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/basen
Pok. 2 os. w/basen
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy

Vila Gale Cerro Alagoa - Możliwości wyżywienia:


Vila Gale Cerro Alagoa - miasta wylotu:


Vila Gale Cerro Alagoa - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Vila Gale Cerro Alagoa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00