cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
1 / 15
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
27.04 - 04.05
już od 3259 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
12.10 - 19.10
już od 2424 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Vila Gale Cerro Alagoa
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Vila Gale Cerro Alagoa
star 4

Portugalia: Wybrzeże Algarve: Albufeira
Ocena hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 12 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!

Hotel Vila Gale Cerro Alagoa w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w centrum Albufeiry, nieopodal hotelu znajdują się liczne sklepy, bary i restauracje
  • ok. 800 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • Wi-Fi: w lobby i w pokojach, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

310

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Hotel nie zezwala na organizację wieczorów kawalerskich, panieńskich lub podobnych. Dla grup ponad 5 osób dorosłych, podróżujących razem, hotelarz pobiera kaucje w wysokości ok. 200 €/os. (płatne na miejscu w hotelu).

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: w cenie
  • miniklub Club Nep: 6-12 lat
  • plac zabaw

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • sauna
  • łaźnia turecka
  • jacuzzi
Płatne
  • masaże
  • sporty wodne (w ofercie firm zewnętrznych)
  • pola golfowe (ok. 10-20 km od hotelu)

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 25 m2
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • TV
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 25 m2
  • od strony basenu
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • TV
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

Dwa posiłki
  • śniadania: 7:30 - 10:30, w formie bufetu
  • kolacja: 19:00 - 22:00, w formie bufetu
Restauracje i bary
  • główna restauracja Versatil
  • bar Dog & Duck
  • bar Villa Galle Cafe

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Portugalia / Algarve

    Opis oferty:

    Profesjonalnie prowadzony przez znaną portugalską sieć Vila Gale, jest znakomitym miejscem na rodzinne wakacje i wypad z przyjaciółmi. Położony w największej miejscowości rejonu Algarve, blisko wspaniałej piaszczystej plaży z malowniczymi klifami i formacjami skalnymi, znajduje się w połowie drogi między najstarszą i najnowszą dzielnicą miasta - zwaną The Strip, pełną barów, restauracji, sklepów i dyskotek. Na najmłodszych Gości w hotelu czekają animacje 6 razy w tygodniu i miniklub, w pobliżu jest park wodny, muzea i parki tematyczne.

    POŁOŻENIE:

    w centrum ALBUFEIRY, ok. 700 m od starego miasta; ok. 45 km od lotniska w Faro.

    PLAŻA:

    Pescadores, publiczna, piaszczysta, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 700 m od hotelu, przejście przez ulicę, zejście na plażę po schodach, parasole i leżaki płatne, ręczniki do zabrania z hotelu (kaucja: ok. 10 EUR).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2004 r., 310 pokoi, 7 pięter, 3 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Versatil - dania w formie bufetu lub serwowane, kuchnia portugalska i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, lobby bar Dog & Duck - drinki, koktajle, ciepłe i zimne przekąski; sklep z prasą i pamiątkami; centrum konferencyjne dla 100 osób, taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w całym hotelu; za opłatą: punkt internetowy (ok. 2,5 EUR/godz.), całodobowy room-service, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², zadbany i elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar (uzupełniany na życzenie), sejf (ok. 2,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na basen za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 450 m², gł. 1,2-1,5 m, brodzik dla dzieci, ok. 12 m², gł. 0,2-0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki kąpielowe; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: snooker, bilard, salon gier; centrum Health Club: basen kryty, ok. 150 m², gł. 0,5-1,7 m, sezonowo podgrzewany, zjeżdżalnia, siłownia, jacuzzi, łaźnia turecka; dodatkowo płatne: zabiegi na twarz i ciało, masaże; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży, korty tenisowe, jazda konna, wędkarstwo, kilka pól golfowych oddalonych od hotelu (10-20 km).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.30) w formie bufetu, obiad (12.30-14.30) serwowany w restauracji Versatil, kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu; przekąski w Vila Gale Café (10.00­-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe do posiłków w restauracjach oraz w wyznaczonych barach (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0035/1289583100, www.vilagale.com

    GRATIS:

    Wi-Fi wstęp do Health Club


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Portugalia / Algarve

    Opis oferty:

    Profesjonalnie prowadzony przez znaną portugalską sieć Vila Gale, jest znakomitym miejscem na rodzinne wakacje i wypad z przyjaciółmi. Położony w największej miejscowości rejonu Algarve, blisko wspaniałej piaszczystej plaży z malowniczymi klifami i formacjami skalnymi, znajduje się w połowie drogi między najstarszą i najnowszą dzielnicą miasta - zwaną The Strip, pełną barów, restauracji, sklepów i dyskotek. Na najmłodszych Gości w hotelu czekają animacje 6 razy w tygodniu i miniklub, w pobliżu jest park wodny, muzea i parki tematyczne.

    POŁOŻENIE:

    w centrum ALBUFEIRY, ok. 700 m od starego miasta, przy hotelu centrum handlowe, sklepy; ok. 45 km od lotniska w Faro; przystanek autobusowy przy hotelu.

    PLAŻA:

    Pescadores, publiczna, piaszczysta, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 700 m od hotelu, przejście przez ulicę, zejście na plażę po schodach, parasole i leżaki płatne, ręczniki do zabrania z hotelu (kaucja: ok. 10 EUR).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2004 r., 310 pokoi, 7 pięter, 3 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Versatil - dania w formie bufetu lub serwowane, kuchnia portugalska i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, lobby bar Dog & Duck - drinki, koktajle, ciepłe i zimne przekąski; sklep z prasą i pamiątkami; centrum konferencyjne dla 100 osób, taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w całym hotelu; za opłatą: punkt internetowy (ok. 2,5 EUR/godz.), całodobowy room-service, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², zadbany i elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar (uzupełniany na życzenie), sejf (ok. 2,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na basen za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 450 m², gł. 1,2-1,5 m, brodzik dla dzieci, ok. 12 m², gł. 0,2-0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki kąpielowe; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: snooker, bilard, salon gier; centrum Health Club: basen kryty, ok. 150 m², gł. 0,5-1,7 m, sezonowo podgrzewany, zjeżdżalnia, siłownia, jacuzzi, łaźnia turecka; dodatkowo płatne: zabiegi na twarz i ciało, masaże; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży, korty tenisowe, jazda konna, wędkarstwo, kilka pól golfowych oddalonych od hotelu (10-20 km).

    KONTAKT:

    0035/1289583100, www.vilagale.com

    GRATIS:

    Wi-Fi wstęp do Health Club


    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Vila Gale Cerro Alagoa

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Hotel
      4.9
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      i sport
      4.7
    • Obsługa
      4.9
    HolidayCheck
    Ocena Vila Gale Cerro Alagoa:
    4.9 / 6

    Hotel nie spełnił naszych oczekiwań 2011-06-24
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    3.8
    Super Hotel ! Polecam ! 2011-09-04
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.8

    Hotel bardzo ładny położony blisko nowej i starej części miasta. Do plaży spacerkiem 10 minut i zjaz...
    więcej

    5.9
    Bardzo fajny hotel 2011-11-06
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Miły, ale przeciętny hotel 2012-07-25
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Mieszane uczucia 2012-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      4.0

    w hotelu spędzamy mało czasu - raczej ważna dla nas jest okolica , miejsce do spacerowania, plaza. ...
    więcej

    4.5
    Dobre 3,5 gwiazdki 2012-08-14
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      2.7

    Hotel ma swoje lata, to trzeba zaznaczyć. Najgorszym aspektem hotelu jest obsługa zdecydowanie. Hot...
    więcej

    3.7
    Mogło być lepiej, choć nie narzekamy mocno 2012-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.2
    Hotel Vila Gale Cerro Alagoa 2014-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Pełno rozrywek w Vila Galé Cerro Alagoa i okolicy 2014-11-08
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.0

    Świetne miejsce, czyste i bardzo zadbane. Jadalnia skromna, ale wystarczająco dużo jedzenia. Nie bie...
    więcej

    5.0
    Vila Galé Cerro: polecm hotel ipozdrawiam personel 2014-11-08
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.5

    Świetny hotel, czyste i schludne pokoje, recepcja bardzo uprzejma. Wybraliśmy zakwaterowanie ze śnia...
    więcej

    5.2
    Bardzo dobry hotel wart swojej ceny! 2017-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2

    Vila Gale Cerro Alagoa - możliwości zakwaterowania:

    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Doppelz,Balkon,Landseite
    Doppelz,Balkon,Poolblick
    Pok. 2 os.+1 dost. w/basen
    Pok. 2 os. w/basen
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Einzelzi,Balkon,Landseite
    Einzelzi,Balkon,Poolblick
    Pok. 1 os.

    Vila Gale Cerro Alagoa - Możliwości wyżywienia:


    Vila Gale Cerro Alagoa - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Vila Gale Cerro Alagoa? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00