Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Cerro Alagoa, Wybrzeże Algarve
1 / 13
Udogodnienia hotelu Vila Gale Cerro Alagoa
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Vila Gale Cerro Alagoa
star 4

Portugalia: Wybrzeże Algarve: Albufeira
Ocena hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Cerro Alagoa:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 22 października 2018

Hotel Vila Gale Cerro Alagoa w ofercie Biura podróży:

Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Portugalia / Algarve

Opis oferty:

Profesjonalnie prowadzony przez znaną portugalską sieć Vila Gale, jest znakomitym miejscem na rodzinne wakacje i wypad z przyjaciółmi. Położony w największej miejscowości rejonu Algarve, blisko wspaniałej piaszczystej plaży z malowniczymi klifami i formacjami skalnymi, znajduje się w połowie drogi między najstarszą i najnowszą dzielnicą miasta - zwaną The Strip, pełną barów, restauracji, sklepów i dyskotek. Na najmłodszych Gości w hotelu czekają animacje 6 razy w tygodniu i miniklub, w pobliżu jest park wodny, muzea i parki tematyczne.

POŁOŻENIE:

w centrum ALBUFEIRY, ok. 700 m od starego miasta; ok. 45 km od lotniska w Faro.

PLAŻA:

Pescadores, publiczna, piaszczysta, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 700 m od hotelu, przejście przez ulicę, zejście na plażę po schodach, parasole i leżaki płatne, ręczniki do zabrania z hotelu (kaucja: ok. 10 EUR).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2004 r., 310 pokoi, 7 pięter, 3 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Versatil - dania w formie bufetu lub serwowane, kuchnia portugalska i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, lobby bar Dog & Duck - drinki, koktajle, ciepłe i zimne przekąski; sklep z prasą i pamiątkami; centrum konferencyjne dla 100 osób, taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w całym hotelu; za opłatą: punkt internetowy (ok. 2,5 EUR/godz.), całodobowy room-service, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², zadbany i elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar (uzupełniany na życzenie), sejf (ok. 2,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na basen za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 450 m², gł. 1,2-1,5 m, brodzik dla dzieci, ok. 12 m², gł. 0,2-0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki kąpielowe; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: snooker, bilard, salon gier; centrum Health Club: basen kryty, ok. 150 m², gł. 0,5-1,7 m, sezonowo podgrzewany, zjeżdżalnia, siłownia, jacuzzi, łaźnia turecka; dodatkowo płatne: zabiegi na twarz i ciało, masaże; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży, korty tenisowe, jazda konna, wędkarstwo, kilka pól golfowych oddalonych od hotelu (10-20 km).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.30) w formie bufetu, obiad (12.30-14.30) serwowany w restauracji Versatil, kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu; przekąski w Vila Gale Café (10.00­-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe do posiłków w restauracjach oraz w wyznaczonych barach (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0035/1289583100, www.vilagale.com

GRATIS:

Wi-Fi wstęp do Health Club

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Portugalia / Algarve

Opis oferty:

Profesjonalnie prowadzony przez znaną portugalską sieć Vila Gale, jest znakomitym miejscem na rodzinne wakacje i wypad z przyjaciółmi. Położony w największej miejscowości rejonu Algarve, blisko wspaniałej piaszczystej plaży z malowniczymi klifami i formacjami skalnymi, znajduje się w połowie drogi między najstarszą i najnowszą dzielnicą miasta - zwaną The Strip, pełną barów, restauracji, sklepów i dyskotek. Na najmłodszych Gości w hotelu czekają animacje 6 razy w tygodniu i miniklub, w pobliżu jest park wodny, muzea i parki tematyczne.

POŁOŻENIE:

w centrum ALBUFEIRY, ok. 700 m od starego miasta; ok. 45 km od lotniska w Faro.

PLAŻA:

Pescadores, publiczna, piaszczysta, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 700 m od hotelu, przejście przez ulicę, zejście na plażę po schodach, parasole i leżaki płatne, ręczniki do zabrania z hotelu (kaucja: ok. 10 EUR).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2004 r., 310 pokoi, 7 pięter, 3 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Versatil - dania w formie bufetu lub serwowane, kuchnia portugalska i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, lobby bar Dog & Duck - drinki, koktajle, ciepłe i zimne przekąski; sklep z prasą i pamiątkami; centrum konferencyjne dla 100 osób, taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w całym hotelu; za opłatą: punkt internetowy (ok. 2,5 EUR/godz.), całodobowy room-service, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², zadbany i elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar (uzupełniany na życzenie), sejf (ok. 2,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na basen za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 450 m², gł. 1,2-1,5 m, brodzik dla dzieci, ok. 12 m², gł. 0,2-0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki kąpielowe; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: snooker, bilard, salon gier; centrum Health Club: basen kryty, ok. 150 m², gł. 0,5-1,7 m, sezonowo podgrzewany, zjeżdżalnia, siłownia, jacuzzi, łaźnia turecka; dodatkowo płatne: zabiegi na twarz i ciało, masaże; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży, korty tenisowe, jazda konna, wędkarstwo, kilka pól golfowych oddalonych od hotelu (10-20 km).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.30) w formie bufetu, obiad (12.30-14.30) serwowany w restauracji Versatil, kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu; przekąski w Vila Gale Café (10.00­-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe do posiłków w restauracjach oraz w wyznaczonych barach (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0035/1289583100, www.vilagale.com

GRATIS:

Wi-Fi wstęp do Health Club


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

ALGARVE/PORTUGALIA

Do dyspozycji gości

• recepcja • winda • basen zewnętrzny • basen dla dzieci • kryty basen (podgrzewany) • główna restauracja Versatil • bar Dog&Duck • bar Villa Galle Cafe

Wyposażenie

• Wi-Fi (w lobby i w pokojach, w cenie) • leżaki i parasole (przy basenie, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• pralnia (płatna) • sala konferencyjna

Karty

Visa, MasterCard, American Express, Diners

Liczba pokojów

310

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dla dzieci

• miniklub Club Nep (6-12 lat) • plac zabaw

Sport i wellness

W cenie • sala fitness/siłownia • sauna • łaźnia turecka • jacuzzi

Płatne • masaże • sporty wodne (w ofercie firm zewnętrznych) • pola golfowe (ok. 10-20 km od hotelu)

Rozrywka

• różnorodny program animacyjny z występami

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 25 m2 • tel. • TV • sejf (płatny) • minibar • klimatyzacja • suszarka do włosów • wanna • WC • balkon • Wi-Fi (w cenie)

Pokój 2-osobowy DZX2

• 2-3 os. • ok. 25 m2 • od strony basenu • tel. • TV • sejf (płatny) • minibar • klimatyzacja • suszarka do włosów • wanna • WC • balkon • Wi-Fi (w cenie)

Wyżywienie

All inclusive • śniadania (7.30-10.30) w formie bufetu • obiad (12.30-14.30) w formie bufetu • kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu • przekąski (10.30-18.00) • wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (w barze, 10.30-23.00)

Dwa posiłki • śniadanie (7.30-10.30, w formie bufetu) • kolacja (19.00-22.00, w formie bufetu)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Bardzo dobry hotel, pięknie położony w malowniczej miejscowości Albufeira. Polecam!


Opinie o Hotelu Vila Gale Cerro Alagoa

Vila Gale Cerro Alagoa - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/basen
Pok. 2 os. w/basen
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy

Vila Gale Cerro Alagoa - Możliwości wyżywienia:


Vila Gale Cerro Alagoa - miasta wylotu:


Vila Gale Cerro Alagoa - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Vila Gale Cerro Alagoa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00